Nieuwsbrief. Schooljaar 2016/2017 nr. 2 oktober De nieuwsbrief staat binnenkort ook weer op onze website. Kijk hiervoor op:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Schooljaar 2016/2017 nr. 2 oktober De nieuwsbrief staat binnenkort ook weer op onze website. Kijk hiervoor op:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Schooljaar 2016/2017 nr. 2 oktober 2016 De nieuwsbrief staat binnenkort ook weer op onze website. Kijk hiervoor op: Studiedagen: Maandagmiddag 10 oktober zijn de kinderen vrij i.v.m. een studiedag voor alle leerkrachten. Ook op woensdag 26 oktober zijn alle kinderen vrij i.v.m. een mijnplein studiedag. Noteer ook alvast het volgende moment: (staat als nader te bepalen in ons vakantierooster) Donderdagmiddag 1 december (studiemiddag team/ kinderen zijn deze middag vrij! Op vrijdag 7 oktober hebben we ons eerste klassenwerk! We starten om uur. Ouders (familieleden) van de kinderen uit de groepen 1a, 3 en 6 zijn daarbij van harte welkom! In onderstaand bericht een kleine aanpassing m.b.t. voorlezen in groep 3-4-5! Kinderboekenweek 2016 Binnenkort gaat de Kinderboekenweek weer van start! Dit jaar staan de opa s en oma s centraal in het thema: Voor altijd jong!. Hoe kunnen we hier nou beter over werken, dan door de opa s en oma s uit te nodigen in de klas?! Wij vieren de Kinderboekenweek dit jaar van dinsdag 4 oktober tot vrijdag 14 oktober op school. In elke groep zouden we graag enkele opa s en oma s op bezoek willen hebben, die willen voorlezen uit hun lievelingsboek (van vroeger of wat ze nu graag voorlezen aan de kleinkinderen) en wat willen vertellen over vroeger. De leerkrachten van groep 3, 4 en 5 zouden graag opa s en oma s willen hebben tijdens hun samenwerkingsmiddag op de maandag. Dit gaat om maandag 3 oktober van 13:00 tot 13:30 uur. Bij de andere groepen mogen de opa s en oma s overleggen met de groepsleerkracht welke datum en welk tijdstip het beste uitkomt. Dit kan voor of na schooltijd, of via de mail. Wij hopen dat er veel enthousiaste opa s en oma s op bezoek willen komen in de klas! Kleedjesboekenmarkt Ook dit jaar wordt de Kinderboekenweek weer traditioneel afgesloten met de Kleedjesboekenmarkt. Deze zal plaatsvinden op woensdag 12 oktober van 11:45 tot 12:30. De kinderen mogen boeken meenemen die zij willen verkopen. Wie boeken heeft om te verkopen, zoekt een plekje (bij goed weer zitten we buiten op het schoolplein, bij slecht weer binnen in de school) en gaat op een kleedje zitten (zelf meenemen). De kinderen, maar ook andere belangstellenden (ouders, opa s, oma s, etc.) lopen langs en kunnen boeken kopen voor 0,50. Alle boeken hebben dus dezelfde prijs. Bij deze dus een oproep aan alle kinderen om thuis te kijken welke boeken zij willen verkopen om deze mee te brengen naar de Kleedjesboekenmarkt op woensdag 12 oktober!

2 Kinderkleding- en speelgoedbeurs Zaterdag 8 oktober 10:00-12:00 Voor de 17e keer zal er op school een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd worden. Het gaat hierbij om: najaars- en winterkleding in de maten 92 tot en met 176 en speelgoed, spellen, boeken.. De kasten kunnen dus opgeruimd worden en vervolgens weer aangevuld met nieuwe, leuke en vooral. betaalbare kleding en speelgoed. Ook leuk voor sinterklaas of onder de kerstboom! Iedereen die kleding en/of speelgoed wil inbrengen, kan meedoen. Niet alleen voor ouders van de Rietkraag, maar mogelijk voor alle belangstellenden. Maak dus ook je buren, vrienden en familie enthousiast! Je krijgt een persoonlijke code en prijst zelf je kleding en speelgoed. 50% van de opbrengst gaat naar de Rietkraag en 50% is voor jezelf. Stuur een mailtje naar rietkraagbeurs@gmail.com voor het aanvragen van een code of voor meer informatie. Ook kun je natuurlijk iemand van de organisatie aanspreken op school. Daarnaast zijn we weer op zoek naar enthousiaste ouders die ons willen helpen op vrijdagavond 7 oktober (van 17:00 tot ongeveer 20:00) en/of zaterdag 8 oktober (van 10:00 tot 12:00 of na 12:00 uur om weer op te ruimen). Meld je aan op rietkraagbeurs@gmail.com. Kom allen shoppen op 8 oktober en neem je buren, familie en vrienden mee!! Wendy Heethaar Merian Krosman Yvonne Linthorst Wendy Meijer Jorien Verwaarst Kijk ook eens op onze Facebook pagina: AV Salland organiseert ook dit jaar weer met veel enthousiasme de Scholierencrossloop waar wordt gestreden om de titel snelste basisschoolleerling van de gemeente Raalte. Deze scholierencrossloop vindt plaats op woensdagmiddag 12 oktober Locatie en parcours zijn geheel vernieuwd! Start en finish zijn bij het HOFtheater in Raalte en de kinderen lopen een onverhard parcours door weiland, bos en over smalle paadjes.

3 Om uur starten we met een gezamenlijke warming up, de kinderen van groep 5 en 6 starten om uur voor de kilometer en de kinderen van groep 7 en 8 starten om uur voor 2 kilometer. De inschrijving/aanmelding kan uitsluitend digitaal via Het betreft een individuele inschrijving, er zijn geen kosten aan verbonden. Inschrijven is al mogelijk!! Voor deze crossloop geldt naast de prestatie vooral meedoen is belangrijker dan winnen. Wellicht jezelf vergelijken met je tijd van vorig jaar, of voor het eerst een heel rondje (of zelfs twee) afleggen. We willen graag zoveel mogelijk kinderen laten genieten van het buiten zijn en het samen sporten. Net als andere jaren is de doelgroep alle leerlingen van de groep 5 tot en met 8. Om goed voorbereid aan de start te staan, bieden wij als atletiekvereniging clinics aan. Deze clinics vinden plaats op woensdag 14, 21 en 28 september en 5 oktober. Van 16:00 uur tot 17:00 uur gaan de trainers de kinderen basisbeginselen van het (hard)lopen bijbrengen en middels spelvormen ook wat aan de conditie doen. De clinics worden gegeven op onze accommodatie op het Sportpark Ramele aan de Hammerweg 16a in Raalte. Deelname is gratis en inschrijven/aanmelden niet nodig. Met vriendelijke groet, Namens AV Salland, Sylvia Wichink info@avsalland.nl o.v.v. scholierencrossloop Noot vanuit school: De scholierencrossloop is geen schoolactiviteit. Dit betekent dat er geen collega's van school aanwezig zijn. Deelname is op eigen initiatief. Omdat wij, als school, het belangrijk vinden dat kinderen bewegen, maken wij u attent op deze activiteit. Namens het team, Carola Gerritsen (lid van de schoolsportraad) De Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) komt er weer aan! Ook dit jaar weer in de herfstvakantie en dat is van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 oktober. Net als vorig jaar organiseren wij voor de kinderen tot en met 14 jaar het SW4D kidsprogramma met: mooie kidsroutes van gemiddeld 8 km entertainmentprogramma en warming-up elke dag een gezonde lunch de creatieve kidsknutselcorner sportieve activiteiten op buitenterrein en veel meer Het kidsthema van 2016 is: Olympische Spelen Alie Ananas en Sporty Liz willen jullie graag mee laten beleven wat de Olympische Spelen zijn en wat daar allemaal bij hoort! Later wordt er meer bekend, maar wat we nu al kunnen verklappen is dat:

4 *er workshops georganiseerd gaan worden *kinderen kunnen knutselen, een T-shirt maken en olympisch vuur creëren *we langs de route allerlei sporten gaan uitproberen *we op vrijdag allemaal in oranje kleding de grote intocht gaan lopen Dus doe mee en schrijf je in met jouw school, buurt, vriendengroep, familie, want dit wil je natuurlijk niet missen! Samen bewegen in de mooie omgeving van Raalte is natuurlijk geweldig. De inschrijving is inmiddels weer geopend op Ook kun je hier meer informatie vinden over starttijden, de laatste nieuwsberichten en veel meer. Wij hebben er weer zin in en hopelijk zien we jullie weer in de SW4D-week! Tot dan en veel wandelgroetjes, Alie Ananas en Sporty Liz Kinderkerk Meisje sta op. (voor kinderen van 3 12 jaar) Ben jij ook wel eens ziek? Soms voel je je niet zo lekker, dan heb je buikpijn of hoofdpijn. Sommige kinderen zijn echt heel ziek en niet iedereen wordt altijd beter. Maar het helpt wel als je denkt aan leuke dingen, aan de dingen die je allemaal weer kunt doen als je beter bent. Dat heet positief zijn. Wil jij ook weten hoe het gaat in het verhaal van het Meisje sta op, dan ben je van harte welkom om met ons te komen luisteren, kijken en vieren! Natuurlijk zijn ook je broertje en/of zusje, je vader en moeder, opa en oma van harte welkom om mee te komen. Wat gaan we verder doen? Samen gaan we zingen, bidden, kaarsjes branden en nog meer. Jullie mogen ook een houdbaar product meenemen. De producten verzamelen we in een collecte en we zorgen ervoor dat deze bij de gezinnen komen die dat nodig hebben. Na afloop drinken we nog wat ranja of een kop koffie of thee. Waar en wanneer? Op zondag 30 oktober 2016 om u. Plaats: in de Pauluszaal (die aan de Pauluskerk vastzit) Westdorplaan 122, 8101 BJ Raalte. Voor de ouders Als u nog vragen heeft, mail gerust naar kinderkerkraalte@gmail.com. Of kijk op onze website: Werkgroep Kinderkerk Raalte

5 Hallo Allemaal, Wij als werkgroep BUS VOOR KAY hebben een flessen actie gehouden voor de familie Bultman. Dit hebben wij gedaan van 4 juli tot 15 juli. Er zijn een aantal kinderen bij Stijn uit de groep heel erg druk geweest met het verzamelen van flessen. Zelfs kinderen uit de groep van Glenn zijn hier erg druk mee geweest. Het ging echt erg goed. Kinderen allemaal bedankt voor jullie inzet. ECHT TOP GEDAAN. Jullie mogen trots op jullie zelf zijn! Het eindbedrag voor de BUS VOOR KAY is... (dat horen jullie op 12 oktober in de groep) Dit is een erg mooi bedrag voor ze. We hebben de familie Bultman een stukje op weg mogen helpen. Ze hebben zelfs door deze actie al een paar keer de krant gehaald. Iedereen bedankt voor de hulp... Bedankt namens de werkgroep BUS VOOR KAY Lianne, Maureen, Edith,Margret, Chantal Komen jullie tijdens de Kinderboekenweek voorlezen? en Vinden jullie het leuk om af en toe wat klusjes te doen? Laat het ons horen!

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen. Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 7 --maart 2017 Onze school is gezond Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Personeel. Agenda. Vervanging. Aanmelding nieuwe leerlingen. Meetmoment. jaargang januari 2018

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Personeel. Agenda. Vervanging. Aanmelding nieuwe leerlingen. Meetmoment. jaargang januari 2018 BASISSCHOOL DE LINDERTE jaargang 27-4- januari 2018 Agenda 31/01 Rapportfoliodag: alle kinderen vrij 01/02 Uiterste datum inleveren aanmelding 08/02 Extra avond oudergesprekken gr 8 09/02 Rapportfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat EN Raalte tel: website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat EN Raalte tel: website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 19, nummer 5, april 2013 KORTE INHOUD VAN DEZE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van donderdag 19 april 2018 nummer: 15 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 20 april 2018 Koningsspelen 7 mei 2018 Haarcontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr.3 november 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr.3 november 2017 Nieuwsbrief jaargang 2017-2018 Nieuwsbrief nr.3 november 2017 Belangrijke data (zie ook de kalender op de website) Woensdag 1 november: Studiedag leerkrachten groep 1 t/m 4 (deze groepen zijn vrij) Dinsdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat EN Raalte tel: website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat EN Raalte tel: website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 23, nummer 4, december 2016 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Info maart CBS t Klinket In deze info. In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen:

Info maart CBS t Klinket In deze info. In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Info maart 2017 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Belangrijke data... 1 Schoolkerkdienst... 1 Schoolvoetbal

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 09 20 december 2017 Laatste schooldag vóór de kerstvakantie Morgenochtend zal er gezellig ontbeten worden in de klas. Alle kinderen hebben iets lekkers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 22 september 2017 Heksensportdag Misschien heeft u al op onze website of op onze facebookpagina gekeken. Daar staan hele leuke foto s van de heksensportdag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

INFO. Voor altijd jong BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Personeel. Afscheid Meneer Herman. Een goede start van het schooljaar

INFO. Voor altijd jong BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Personeel. Afscheid Meneer Herman. Een goede start van het schooljaar BASISSCHOOL DE LINDERTE Agenda 05/10 Start Kinderboekenweek thema Voor altijd jong (t/m 16/10) 07/10 Techniekdagen (en 09/10) 10/10 Showtime-week voor alle groepen 10/10 Informatieavond groep 7-8 (19.30

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nr.6 29 september 2016 schooljaar

Nr.6 29 september 2016 schooljaar Nr.6 29 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee NIEUWSBRIEF 5 28 oktober INHOUDSOPGAVE: Start danslessen op de Odyssee Opbrengst van de sponsorloop Bericht van de MR Informatie over de nieuwsbrief en afmelden agenda via website Open podium 9 november

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Hulp nodig van ouders bij evaluatie van oudergesprekken Open podium vogels en groep 8B Klassenregels groep 5B De giraffenklas in het Bospark op zoek naar bladeren en paddenstoelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3

KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3 Inhoudsopgave: Studiedag 26 september 2016 De Borgh een Gezonde school, typecursus door Typen Twente, Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Activiteiten

Nieuwsbrief 4. Activiteiten Nieuwsbrief 4 Activiteiten 3 oktober Start Kinderboekenweek d.m.v. een kleedjesmarkt 4 oktober Groep 6 Bewaarde land 5 oktober Logopediste 8 oktober Groep 7 Red jezelf, red je vriendje 11 oktober Groep

Nadere informatie

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 11 september 2015 Beste ouders, De kop is eraf, het nieuwe schooljaar is met een razende vaart begonnen. Afgelopen maandag zijn we enthousiast gestart met IPC en daar hoor ik al mooie geluiden over.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Terwijl de kinderen genieten van de nieuwe speelruimte rondom de school, bereiden wij ons voor op de eindfase van de renovatie. In deze nieuwsbrief wordt u uitgebreid geïnformeerd. Continurooster

Nadere informatie

Wanneer? Op zaterdag 21 februari 2015 in de Witte Dame te Eindhoven tussen 10.00 en 17.00 uur.

Wanneer? Op zaterdag 21 februari 2015 in de Witte Dame te Eindhoven tussen 10.00 en 17.00 uur. Prikkels in de groep! organiseert: De Eindhovense leesmarathon met vermaak! - lezen voor een goed doel Wat is een leesmarathon? Een leesmarathon houdt in dat we zoveel mogelijk geld willen ophalen door

Nadere informatie

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8.

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8. Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 16 16 mei 2019 Sportdag Op 29 mei is de jaarlijkse sportdag voor de groepen 7 en 8. Groep 1 t/m 6 vrij Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek Dag van de leerkracht Maandag 10 oktober 08.15 09.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival 1 van 5 21-11-2018 13:33 Bekijk deze email in je browser Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september 2018 Welkom bij onze vernieuwde nieuwsbrief! Wijkvereniging inschuytgraaf houdt je graag op

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016 Nieuws uit CBS Het Kompas Deze laatste periode is altijd een beetje dubbel. We zijn volop bezig met dit schooljaar af te ronden: citotoetsen, schoolreisje, schoolkamp, afscheid groep 8, evaluaties. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Hoofdgebouw Kraanvogellaan JB Vlaardingen Tel. :

Hoofdgebouw Kraanvogellaan JB Vlaardingen Tel. : Hoofdgebouw Kraanvogellaan 101 3136 JB Vlaardingen Tel. : 010-4749688 directie.holy@palet.info www.palet.info Dependance Kraanvogellaan 99 3136 JB Vlaardingen Palet Nieuws, oktober 2016 nummer 4 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Beste ouders/verzorgers, In het afgelopen weekend hebben we heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. De lentekriebels komen weer tot leven! Het wordt tijd om buiten te zijn,

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen,

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen, OKTOBER 2016 Belangrijke data: 5 oktober tot 16 oktober Kinderboekenweek 11 oktober 19.00-20.00 uur informatieavond groep 8 10 tot 15 oktober omgekeerde oudergesprekken 15 oktober tot 23 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Feedback Beste ouder, Wij vinden het belangrijk om van ouders en leerlingen feedback te krijgen op ons onderwijs en onze organisatie. Wij willen daarvan leren

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-02 21 augustus 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Swim2Play gr. 3, 4C en 6 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie