GEBRUIKSVOORWAARDEN MONLI VERSIE 19 april 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEBRUIKSVOORWAARDEN MONLI VERSIE 19 april 2017"

Transcriptie

1 GEBRUIKSVOORWAARDEN MONLI VERSIE 19 april 2017 Monli is een dienst van CLARO B.V. CLARO B.V. faciliteert een beveiligde website en apps. Voor het gebruik van de door CLARO B.V. beveiligde klant- omgevingen gelden onderstaande voorwaarden. Wij raden u aan deze goed te lezen. Uw (financiële) gegevens worden uitsluitend en alleen met uw toestemming verwerkt en uitsluitend voor het doel waarvoor u de gegevens hebt verstrekt. De gegevens zijn opgeslagen in streng beveiligde ruimten en geborgd door verschillende internationaal geaccepteerde certificaten. Uw gegevens worden alleen met andere partijen gedeeld indien u daarvoor vooraf uw toestemming hebt gegeven en slechts voor zover dat nodig is voor het doen van een aanvraag, het sluiten van een polis of een contract. Artikel 1: Definities In deze voorwaarden worden de volgende begrippen gebruikt: 1. Aanbieder: de financiële dienstverlener, voornamelijk geldverstrekkers, verzekeraars of andere productaanbieders welke via de Diensten aan Gebruikers de voorwaarden en eigenschappen van haar (financiële) producten aanbiedt ter inzage en vergelijking, met als doel het faciliteren van productkeuze, Aanvraag en het sluiten van een contract. 2. Aanvraag: een uitnodiging tot het doen van een aanbod door een Aanbieder. 3. Account: persoonlijk profiel dat exclusief door de Gebruiker wordt gecreëerd en beheerd, nadat de Gebruiker zich heeft aangemeld voor de Diensten. 4. Applicatie(s): de apps en applicaties die CLARO aanbiedt onder de naam Monli, waaronder Monli Hypotheken, Monli Gezin, Monli Wonen en Monli Kids, die Gebruikers kunnen downloaden via de Website of de appstores van Apple en Google. 5. CLARO: de besloten vennootschap CLARO B.V. gevestigd aan de Singel 25 te Deventer, ingeschreven in de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer en onder vergunningnummer bij de Stichting Autoriteit Financiële Markten. 6. Content: al het materiaal dat CLARO op de Website plaatst en via de Diensten toegankelijk maakt. 7. Dienst(en): de verschillende diensten die CLARO aan de Gebruiker via haar Website en Applicaties onder de naam Monli verleent. 8. Gebruiker: de natuurlijke persoon die een Account heeft aangemaakt en gebruik maakt van de Diensten. 9. Gebruiksvoorwaarden: de onderhavige voorwaarden, die van toepassing zijn op de Diensten. 10. Gegevens: al het materiaal dat en alle informatie die de Gebruiker ter beschikking stelt c.q. invoert of door CLARO laat opvragen bij en ten behoeve van het gebruik van de Diensten.

2 11. Intellectuele eigendomsrechten: alle rechten van intellectuele eigendom en daarmee verwante rechten, zoals auteursrecht, merkrecht, octrooirecht, modelrecht, handelsnaamrecht, databankrecht en naburige rechten, alsmede rechten op knowhow. 12. Privacy Reglement: het reglement van CLARO dat beschrijft op welke wijze CLARO invulling geeft aan de bescherming van persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. 13. Vergoeding: de geldelijke vergoeding die de Gebruiker aan CLARO is verschuldigd. 14. Website: de website van Monli (Monli.nl) inclusief het besloten deel van de website van Monli, inclusief alle sub- domeinen, zoals hypotheken.monli.nl. 15. WFT- diensten: Diensten, waarbij CLARO is aan te merken als een adviseur of bemiddelaar in de zin van artikel 1:1 Wft, waaronder bijvoorbeeld het doen van aanbevelingen ten aanzien van een financieel product of het bemiddelen bij de totstandbrenging van een overeenkomst met betrekking tot een financieel product. Artikel 2: Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden en totstandkoming overeenkomst 1. Er komt een overeenkomst tussen CLARO en Gebruiker tot stand terzake het gebruik van de Dienst(en) nadat Gebruiker zich daarvoor heeft aangemeld. Aanmelding/registratie geschiedt door het opgeven van een gebruikersnaam en een wachtwoord, danwel doordat de Gebruiker zich aanmeldt met zijn Facebook of Google account. 2. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de Dienst(en). 3. Bij het afsluiten van een hypotheek, verzekering of de aanschaf een ander (financieel) product via de Dienst, komt er een overeenkomst tussen Gebruiker en de Aanbieder tot stand. CLARO is hierin uitdrukkelijk geen partij en treedt slechts op als bemiddelaar. Er komt in deze situatie derhalve geen nieuwe of aanvullende overeenkomst tot stand tussen de Gebruiker en CLARO. 4. CLARO is te allen tijde gerechtigd deze Gebruiksvoorwaarden eenzijdig te wijzigen en/of aan te vullen. De meest actuele versie zal op de Website te vinden zijn. Wijzigingen worden daarnaast tijdens het Gebruik van de Applicatie onder de aandacht gebracht en daarnaast wordt de Gebruiker in de gelegenheid gesteld de nieuwe Gebruiksvoorwaarden te downloaden. 5. Indien het Gebruik van de Diensten wordt voortgezet na wijziging of aanvulling van deze Gebruiksvoorwaarden, worden deze geacht door de Gebruiker te zijn geaccepteerd, tenzij de Gebruiker daartegen binnen zeven dagen na de kennisgeving bezwaar heeft gemaakt. Indien de Gebruiker niet wenst in te stemmen met de gewijzigde of aangevulde Gebruiksvoorwaarden, dan is het hem niet langer toegestaan het gebruik van de Applicatie en/of (het besloten deel van) de Website voort te zetten.

3 Artikel 3: Beschrijving van de Diensten 1. De Diensten bieden de Gebruiker soms gratis en soms tegen betaling: a. informatie en advies over financiële mogelijkheden met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek of een ander (financieel) product; b. informatie en advies over de aankoop van een woning en daaraan gerelateerde zaken; c. informatie en advies over (gezinsgerelateerde) financiën, zoals over sparen en budgetteren; d. de mogelijkheid om hypotheken, verzekeringen, bankgaranties en andere financiële producten van diverse Aanbieders te vergelijken op gebruikersvoorwaarden, rentetarieven, kosten en premies; e. de mogelijkheid om Aanvragen te versturen aan Aanbieders, de status daarvan in te zien, offertes te ontvangen en de benodigde gegevens aan te leveren aan de Aanbieder; f. de mogelijkheid om een overeenkomst met een Aanbieder te sluiten; g. de mogelijkheid om fictief geld te sparen en te verdelen over zelf gekozen doelen; h. de mogelijkheid om door middel van een zoekopdracht producten, afbeeldingen en prijzen te zien van aangesloten partijen (zoals Bol.com); i. de mogelijkheid om, door de producten aan te klikken, via een doorverwijzing naar de website van de betreffende verkopende partij, (eventueel) een aankoop te doen; j. de mogelijkheid om (gepersonaliseerde) aanbiedingen te ontvangen van producten of diensten. 2. CLARO zal zich naar redelijkheid inspannen om de Diensten te verlenen. CLARO garandeert echter niet dat de Diensten, inclusief de Content of delen daarvan: altijd zullen voldoen aan de verwachting van de Gebruiker; te allen tijde veilig en zonder onderbrekingen of storingen toegankelijk zijn; foutloos en/of volledig zijn. Artikel 4: Aanmelden bij CLARO 1. Om gebruik te kunnen maken van de Diensten, dient de Gebruiker een Account aan te maken. De Gebruiker staat in voor de juistheid van de ingevoerde Gegevens. Het is de Gebruiker niet toegestaan een Account op naam van een ander, een niet bestaand persoon en/of op naam van een rechtspersoon aan te maken. 2. Tijdens de registratieprocedure kan de Gebruiker gebruikmaken van zijn Facebook en/of Google account of zelf een wachtwoord aanmaken, waarna hij met zijn unieke e- mailadres en wachtwoordcombinatie kan inloggen. 3. De Gegevens die de Gebruiker tijdens en na het registratieproces verstrekt, zullen worden opgeslagen in een database en worden verwerkt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens het Privacy Reglement van CLARO. 4. De Gebruiker is verantwoordelijk voor het geheim houden van zijn gebruikersnaam en wachtwoord. CLARO is niet aansprakelijk voor onbevoegd gebruik van het Account.

4 5. Indien de Gebruiker weet, vermoedt of reden heeft te vermoeden dat een gebruikersnaam en/of wachtwoord in handen is/zijn gekomen van onbevoegden, stelt hij CLARO daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte, onverminderd zijn eigen verplichting direct zelf doeltreffende maatregelen te treffen teneinde het onrechtmatig gebruik te beëindigen, door bijvoorbeeld het wachtwoord te wijzigen. 6. De Diensten zijn in beginsel uitsluitend bedoeld voor personen die 18 (achttien) jaar of ouder zijn. Door akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden en het Privacy Reglement, mag CLARO ervan uitgaan dat de Gebruiker 18 (achttien) jaar of ouder is. 7. Monli Kids is slechts toegankelijk voor minderjarige Gebruikers indien zij daarvoor toestemming hebben gekregen van hun wettelijk vertegenwoordiger. Door akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden, mag CLARO ervan uitgaan dat er ten aanzien van de minderjarige Gebruiker sprake is van de hiervoor bedoelde toestemming. CLARO gaat ervan uit dat het in het maatschappelijk verkeer gebruikelijk is dat een minderjarige van 14 jaar of ouder de dienst zelfstandig gebruikt. CLARO mag in dat geval tevens veronderstellen dat er toestemming is verleend. Artikel 5: Gebruik van de Diensten 1. Het gebruik van de Diensten en de Content is volledig voor eigen rekening en risico van de Gebruiker. 2. De Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de informatie die door hem wordt verstrekt en de handelingen, waaronder het versturen van berichten en het verstrekken van Gegevens, die hij via de Diensten verricht. Onverminderd de overige bepalingen van deze Gebruiksvoorwaarden mag deze informatie en/of mogen deze handelingen: a. niet op onwaarheden zijn gebaseerd en/of misleidend zijn; b. geen virussen, Trojaanse paarden, wormen, bots of andere programmatuur bevatten die een geautomatiseerd werk of gegevens kunnen beschadigen, onbruikbaar of ontoegankelijk maken, wissen of zich toe- eigenen of die bedoeld zijn om technische beschermingsmaatregelen van de Diensten, Website en/of de computersystemen van CLARO te omzeilen; c. geen oneigenlijk, onredelijk of disproportioneel beslag op de infrastructuur van de Diensten en/of de Website leggen zodanig dat hiermee het functioneren van de Diensten en/of de Website geheel of gedeeltelijk wordt belemmerd; d. de functionaliteit(en) van de Diensten niet belemmeren; e. niet bestaan uit het aannemen van een valse identiteit of het ten onrechte suggereren dat de Gebruiker bij CLARO betrokken is; f. niet in strijd zijn met enige geldende wet- en regelgeving; g. niet in strijd zijn met deze Gebruiksvoorwaarden, het Privacy Reglement, of enig ander juridisch document dat van toepassing is verklaard op de rechtsverhouding tussen CLARO of diens leveranciers en Gebruiker; h. geen inbreuk maken op rechten van CLARO of derden, waaronder intellectuele eigendomsrechten of rechten met betrekking tot de bescherming van privacy;

5 i. niet bestaan uit het versturen van berichten die naar het oordeel van CLARO in strijd zijn met de goede zeden, discriminerend of kwetsend van aard zijn, oproepen tot geweld, illegale activiteiten bevorderen en/of pornografisch, erotisch materiaal, dreigementen bevatten en/of kunnen worden aangemerkt als een illegale activiteit, kettingbrief of spam en/of op enig andere wijze indiscreet of incorrect zijn; j. op enigerlei wijze anderszins onrechtmatig zijn; k. de belangen en/of de goede naam van CLARO schaden. 3. De Gebruiker vrijwaart CLARO voor aanspraken van derden welke tengevolge de met behulp van de Diensten verrichte activiteiten van de Gebruiker mochten ontstaan. 4. Indien de Gebruiker van oordeel is dat Content of andere informatie die met behulp van de Diensten wordt verspreid onrechtmatig is, kan hij hiervan melding maken via 5. Alle via door CLARO beschikbaar gemaakte Content is onder voorbehoud van spel- of typefouten. 6. CLARO is gerechtigd, zonder voorafgaande bekendmaking en zonder daarmee schadeplichtig te worden de Website en de Applicaties al dan niet tijdelijk buiten gebruik te stellen. 7. Bij beëindiging van de overeenkomst als bedoeld in 2.1 heeft de Gebruiker geen toegang meer tot zijn Gegevens. De Gegevens worden dan uitsluitend nog bewaard in een vorm die het niet langer mogelijk maakt de Gebruiker te identificeren. Artikel 6: Onderbreking Diensten 1. CLARO is gerechtigd, zonder voorafgaande bekendmaking en zonder daarmee schadeplichtig te worden: de Website en/of Diensten al dan niet tijdelijk buiten gebruik te stellen; het gebruik ervan te beperken indien zulks in haar opvatting noodzakelijk is, bijvoorbeeld in kader van het redelijkerwijs benodigde onderhoud van de Website en/of Diensten. 2. CLARO is gerechtigd, zonder voorafgaande bekendmaking, procedurele en/of technische wijzigingen en/of verbeteringen op de Website en/of Diensten aan te brengen. Artikel 7: Intellectuele eigendomsrechten 1. Alle Intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Website, de Applicaties, de Diensten en de Content die CLARO aanbiedt, waaronder mede begrepen de Intellectuele eigendomsrechten op de teksten, berekeningen, afbeeldingen, vormgeving, foto's, software, audiovisueel materiaal en overige materialen berusten bij CLARO en/of haar licentiegevers. 2. Het is Gebruiker niet toegestaan om (delen van) de Content zonder toestemming van CLARO openbaar te maken noch te verveelvoudigen. Gebruiker zal CLARO vrijwaren voor eventuele aanspraken van een derde, wegens inbreuk door de Gebruiker gepleegd op diens Intellectuele eigendomsrechten.

6 Artikel 8: Privacy 1. Tijdens het aanmaken van het Account en gedurende het verlenen van de Diensten, zullen de Gegevens van de Gebruiker en (indien van toepassing) zijn partner worden opgeslagen in de beveiligde omgeving en databases van CLARO. Deze Gegevens zullen conform het Privacy Reglement en de toepasselijke wet- en regelgeving worden opgeslagen en verwerkt. 2. CLARO legt passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer om de Gegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen, rekening houdend met de stand van de techniek en de kosten van de tenuitvoerlegging, een passend beveiligingsniveau gelet op de risico s die de verwerking en de aard van de Gegevens met zich meebrengen. Artikel 9: Aansprakelijkheid 1. CLARO sluit, voor zover dit wettelijk toegestaan is, aansprakelijkheid uit voor alle schade die een Gebruiker lijdt door: het gebruik van de Diensten, voor zover deze gratis aan Gebruiker zijn aangeboden; het niet, niet volledig of niet veilig beschikbaar zijn van de Applicatie of delen daarvan; onjuiste of onvolledige Content; wijzigingen in de Diensten of wijzigingen op de Website. 2. Voor zover er, ondanks het bepaalde in artikel 9.1, toch nog enige aansprakelijkheid op CLARO rust, is deze aansprakelijkheid jegens de Gebruiker, uit welke hoofde dan ook, te allen tijde gemaximeerd tot a. indien het een gratis Dienst betreft: 500 euro per gebeurtenis en per jaar; of b. indien het een betaalde Dienst betreft: het bedrag waarop de door CLARO gesloten aansprakelijkheidsverzekering aanspraak geeft, te vermeerderen met het eigen risico dat in het gegeven geval voor rekening van CLARO komt. 3. CLARO is nooit aansprakelijk voor gevolgschade, waaronder mede begrepen zuivere vermogensschade, gederfde omzet en winst, verlies van Gegevens en andere informatie en immateriële schade, verband houdend met of voortvloeiend uit de Diensten en/of het gebruik van de Website. 4. CLARO aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid noch verantwoordelijkheid met betrekking tot websites, producten en/of diensten van derden. Onder derden wordt mede verstaan de (rechts)personen die op welke wijze dan ook verbonden zijn aan de Diensten en/of op de Website worden vermeld. 6. De in deze Gebruiksvoorwaarden opgenomen beperkingen op de aansprakelijkheid van CLARO gelden niet: in geval van aanspraken van de Gebruiker op schadevergoeding ten gevolge van dood of lichamelijk letsel; indien sprake is van opzet of grove schuld van de bedrijfsleiding van CLARO. 8. Voorwaarde voor het ontstaan van enig recht op schadevergoeding is steeds dat de schade binnen 1 jaar na het ontstaan daarvan schriftelijk bij CLARO wordt gemeld. 9. De in dit artikel bedoelde beperkingen op de aansprakelijkheid gelden voor alle aanspraken van Gebruiker, uit welken hoofde dan ook, en gelden tevens voor

7 door CLARO impliciet of expliciet afgegeven garantie- en vrijwaringsverplichtingen. 10. Het bepaalde in dit artikel, alsmede alle andere beperkingen en uitsluitingen van aansprakelijkheid genoemd in deze Gebruiksvoorwaarden, gelden mede ten gunste van alle (rechts)personen waarvan CLARO zich bij de uitvoering van de Diensten bedient. 11. Gebruiker vrijwaart CLARO voor alle schade, waaronder schade van derden die is ontstaan en verband houdt met of voortvloeit uit het gebruik van de Website en/of de Diensten, alsmede voor schade, waaronder schade van derden, die is ontstaan door schending van deze Gebruiksvoorwaarden, het Privacy Reglement en/of enige andere rechten van derden door Gebruiker. Artikel 10: Vergoedingen 1. De Gebruiker is aan CLARO uitsluitend een Vergoeding verschuldigd voor specifieke door hem afgenomen Diensten volgens de daarvoor vastgestelde tarieven. Indien de Gebruiker een Vergoeding verschuldigd is, zal dit duidelijk vermeld worden op de Website en/of via de Diensten worden aangegeven en per e- mail aan de Gebruiker worden bevestigd. 2. Verschuldigde Vergoedingen kunnen worden verhoogd met BTW en eventuele andere van overheidswege opgelegde heffingen. 3. Bij beëindiging van de Diensten om welke reden dan ook, blijft Gebruiker gehouden de op dat moment nog verschuldigde Vergoeding(en) te voldoen. 4. De Gebruiker is verplicht om de vergoeding binnen 30 dagen na dagtekening van de factuur volledig te voldoen. Artikel 11: Opschorting en beëindiging van de Dienstenverlening 1. Met inachtneming van hetgeen elders in deze Gebruiksvoorwaarden en bij wet is bepaald, is CLARO gerechtigd een Account of (de toegang tot) de Diensten of een dienst van derden geheel of gedeeltelijk op te (laten) schorten indien de Gebruiker een verplichting jegens CLARO niet nakomt en deze niet nakoming die opschorting rechtvaardigt. 2. De opschorting zal worden opgeheven indien de Gebruiker alsnog aan zijn verplichtingen heeft voldaan, tenzij CLARO haar overeenkomst met de Gebruiker reeds rechtsgeldig heeft ontbonden of beëindigd. Voor de opheffing van de opschorting kan de Gebruiker een bedrag aan heraansluitingskosten verschuldigd zijn. 3. CLARO is tevens bevoegd om zonder ingebrekestelling of mededeling tot beëindiging van de Diensten jegens de Gebruiker over te gaan indien: a. de Gebruiker dusdanig de belangen van CLARO schaadt, dat van CLARO niet verlangd kan worden de Diensten voort te zetten, hiervan is in ieder geval sprake indien: de Gebruiker handelt in strijd met deze Gebruiksvoorwaarden en/of andere door CLARO aan Gebruiker via de Website en/of de Diensten gecommuniceerde regels en dit handelen, ondanks een waarschuwing van CLARO, voortzet; het handelen van de Gebruiker, naar het oordeel van CLARO, schade aan de Gebruiker zelf, aan andere Gebruikers, derden of aan CLARO kan toebrengen.

8 b. indien CLARO daartoe is gehouden op last van een daartoe bevoegde instantie. 4. De Gebruiker heeft het recht op elk gewenst moment het gebruik van de Diensten te beëindigen. Dit ontslaat de Gebruiker niet van zijn eventuele betalingsverplichting, welke doorloopt tot het moment van beëindiging van de Diensten. 5. Bij beëindiging van de Diensten heeft de Gebruiker geen elektronische toegang meer tot zijn Gegevens. De Gegevens worden uitsluitend nog door CLARO bewaard in een vorm die het niet langer mogelijk maakt de Gebruiker te identificeren, tenzij een wettelijke bewaarplicht maakt dat CLARO bepaalde persoonsgegevens langer dient te bewaren. Artikel 12: Specifieke bepalingen hypotheek- en assurantieadvies 1. In verband met de verplichtingen van CLARO in het kader van de Wet financieel toezicht (Wft), gelden voor de door CLARO geleverde Wft- Diensten de in dit artikel opgenomen specifieke bepalingen. 2. Het bepaalde in artikel 5 lid 6 en artikel 6 lid 1 van deze Gebruiksvoorwaarden geldt niet ten aanzien van de op CLARO rustende (en voortdurende) wettelijke verplichting tot nazorg. 3. Het bepaalde in artikel 9 lid 1 en 2a is niet van toepassing op de door CLARO geleverde Wft- diensten. De overige bepalingen van artikel 9 gelden onverkort. Artikel 13: Varia, toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. Op deze Gebruiksvoorwaarden en het gebruik van de Diensten en de Website is Nederlands recht van toepassing. 2. Alle geschillen die tussen de Gebruiker en CLARO mochten ontstaan, zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement Overijssel, niettegenstaande het recht van CLARO in de betreffende situatie een andere rechter aan te wijzen. Deze forumkeuze kan er echter niet toe leiden dat de Gebruiker de bescherming verliest die hij geniet op grond van de van toepassing zijnde dwingendrechtelijke bepalingen. 3. Mondelinge mededelingen, toezeggingen of afspraken hebben geen rechtskracht, tenzij deze door CLARO schriftelijk zijn bevestigd. 4. CLARO mag haar rechten en verplichtingen die voortvloeien uit de overeenkomsten die betrekking hebben op de Diensten overdragen aan derden en zal de Gebruiker daarvan op de hoogte stellen.

ALGEMENE VOORWAARDEN CLARO B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN CLARO B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN CLARO B.V. AdviseerMe & OnsHuys zijn concepten en merknamen van CLARO B.V. CLARO B.V. faciliteert een beveiligde website, die u de mogelijkheid biedt een online dossier aan te maken,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CLARO B.V. voor indienen Leads

ALGEMENE VOORWAARDEN CLARO B.V. voor indienen Leads ALGEMENE VOORWAARDEN CLARO B.V. voor indienen Leads Artikel 1: Definities In deze voorwaarden worden de volgende begrippen gebruikt: 1. Aanbieder: een financiële dienstverlener, voornamelijk geldverstrekkers,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CLARO B.V. ADVISEURS & MAKELAARS

ALGEMENE VOORWAARDEN CLARO B.V. ADVISEURS & MAKELAARS ALGEMENE VOORWAARDEN CLARO B.V. ADVISEURS & MAKELAARS Artikel 1: Definities In deze voorwaarden worden de volgende begrippen gebruikt: 1. Aanbieder: een financiële dienstverlener, voornamelijk geldverstrekkers,

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid

Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 1: Definities In deze gebruiksvoorwaarden worden de volgende begrippen met een beginhoofdletter gebruikt. Onder deze begrippen wordt verstaan: 1. Aanbieder: een financiële dienstverlener, voornamelijk

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden Topicus.Finance B.V. Findesk

Gebruikersvoorwaarden Topicus.Finance B.V. Findesk Gebruikersvoorwaarden Topicus.Finance B.V. Findesk Versie 25 mei 2018 Artikel 1: Definities In deze Gebruikersvoorwaarden worden de volgende begrippen met een beginhoofdletter gebruikt. Onder deze begrippen

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden DossierData B.V. Versie 25 mei 2018

Gebruikersvoorwaarden DossierData B.V. Versie 25 mei 2018 Gebruikersvoorwaarden DossierData B.V. Versie 25 mei 2018 Artikel 1: Definities... 2 Artikel 2: Toepasselijkheid... 3 Artikel 3: Beschrijving van de Dienstverlening... 3 Artikel 4: Aanmelden bij DossierData...

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN LEASE-DEAL PORTAL

GEBRUIKERSVOORWAARDEN LEASE-DEAL PORTAL GEBRUIKERSVOORWAARDEN LEASE-DEAL PORTAL (VENDOREN, ADVISEURS EN LESSEES) Artikel 1: Definities In deze voorwaarden worden de volgende begrippen gebruikt: 1. Betrokkene, Derde, Persoonsgegevens, Verwerker,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SQULA IN DE KLAS

ALGEMENE VOORWAARDEN SQULA IN DE KLAS ALGEMENE VOORWAARDEN SQULA IN DE KLAS Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk gebruik dat de School, Leerkracht of Leerling maakt van de Dienst van Squla. Squla adviseert de School en de Leerkracht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018:

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Account: de persoonlijke digitale omgeving

Nadere informatie

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het adres van Holland Casino is

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het  adres van Holland Casino is Artikel 1. Algemeen 1. Mijn Holland Casino, de Website en de Diensten worden aangeboden door Holland Casino N.V. Holland Casino geregistreerd in het handelsregister onder nummer 68662289 en gevestigd te

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende)

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) In deze Gebruiksvoorwaarden worden de voorwaarden besproken waaronder u als Stage- of Bijbaanzoekende gebruik kunt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Jortt BV

Algemene Voorwaarden Jortt BV Algemene Voorwaarden Jortt BV 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door en overeenkomsten

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Freemle Algemeen deel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door

Nadere informatie

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr ALGEMENE VOORWAARDEN MONUMENT OF LIFE Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr 50561693. Gelieve deze algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen. Het gebruik van Monument of Life is

Nadere informatie

Artikel 1. Definities 1.1 In deze Overeenkomst hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hierna volgende betekenis:

Artikel 1. Definities 1.1 In deze Overeenkomst hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hierna volgende betekenis: GEBRUIKSVOORWAARDEN CLIËNT Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik dat u maakt van het Platform (zoals hierna gedefinieerd), aangeboden door: Aanbieder, zoals in artikel 1 gedefinieerd.

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd.

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. GEBRUIKSVOORWAARDEN Versie 26 oktober 2015 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. Wij adviseren je deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect 1. Definities In deze Voorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als meervoud): Account: Dienst: Gebruiker:

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

functionaliteiten aan om je persoonlijke financiële kennis te verbreden/verdiepen, dan wel inzichtelijk te maken.

functionaliteiten aan om je persoonlijke financiële kennis te verbreden/verdiepen, dan wel inzichtelijk te maken. In deze gebruiksvoorwaarden worden de voorwaarden besproken waaronder je gebruik kan maken van de dienst die eerstestap.nl op verschillende manieren aanbiedt. Lees deze gebruiksvoorwaarden aandachtig door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van Virtual Skillslab (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik dat u maakt van het Platform (zoals hierna gedefinieerd).

Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik dat u maakt van het Platform (zoals hierna gedefinieerd). GEBRUIKSVOORWAARDEN KANTOORGEBRUIKER Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik dat u maakt van het Platform (zoals hierna gedefinieerd). We adviseren u deze Gebruiksvoorwaarden aandachtig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

SPARI ALGEMENE VOORWAARDEN GEBRUIKER

SPARI ALGEMENE VOORWAARDEN GEBRUIKER SPARI ALGEMENE VOORWAARDEN GEBRUIKER Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de dienst van Spari een en ander zoals hieronder gedefinieerd. Wij raden je aan om deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden.

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden. GEBRUIKSVOORWAARDEN YOUR NEXT CONCEPTS 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Your Next Concepts met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden')

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN KOJAC C.V.

GEBRUIKERSVOORWAARDEN KOJAC C.V. GEBRUIKERSVOORWAARDEN KOJAC C.V. Deze Gebruiksvoorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst (zoals hieronder gedefinieerd). Deze Gebruiksvoorwaarden vormen

Nadere informatie

JANUARI Onze algemene voorwaarden zijn op al onze overeenkomsten van toepassing, tenzij specifiek anders overeengekomen en vastgelegd.

JANUARI Onze algemene voorwaarden zijn op al onze overeenkomsten van toepassing, tenzij specifiek anders overeengekomen en vastgelegd. ALGEMENE VOORWAARDEN THE CLOUD COMPANY BV JANUARI 2015 Onze algemene voorwaarden zijn op al onze overeenkomsten van toepassing, tenzij specifiek anders overeengekomen en vastgelegd. 1. Definities a) Opdrachtgever:

Nadere informatie

Ziggur gebruiksvoorwaarden

Ziggur gebruiksvoorwaarden Ziggur gebruiksvoorwaarden Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Ziggur een product van Calanza B.V., KvK nummer 28086191, BTW nummer NL809136557B01 en gevestigd aan de Koningin Wilhelminalaan 16 te Haarlem.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW Dit zijn de algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van de vennootschap onder firma Code Blauw, kantoorhoudende te (3772 MP) Barneveld, aan Anthonie Fokkerstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden KoopeenTweet.nl

Algemene Voorwaarden KoopeenTweet.nl 1. Partijen Algemene Voorwaarden KoopeenTweet.nl 1.1 Dit zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik en functioneren van (de diensten die worden aangeboden via) de website van koopeentweet.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SmartBreaks

Algemene Voorwaarden SmartBreaks Algemene Voorwaarden SmartBreaks Deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op jouw Overeenkomst met SmartBreaks en elk gebruik van de website van SmartBreaks dat via jouw account wordt gemaakt. SmartBreaks

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker;

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker; Algemene voorwaarden Revit Content www.nathan.nl Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nathan Import/export B.V., hierna te noemen "Licentiegever", voor het ter beschikking stellen van de content

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Inleiding. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de website van Numekaart.nl. Numekaart.nl dient als een gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

Versie : Utrecht,

Versie : Utrecht, GEBRUIKSVOORWAARDEN Met behulp van de tool in de website van MijnPositieveGezondheid.nl kunt u een test doen. De test geeft een indicatie over hoe u vindt dat het met u gaat. De test gaat over de volgende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Voor de toegang en het gebruik van de website www.horsebizz.com (hierna: HORSEBIZZ.COM), gelden de volgende Algemene Voorwaarden. Door gebruik te maken van de Websites

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis:

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van MHC Lelystad met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden') zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

2. Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden a. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik dat Gebruiker van de Ticketservice maakt.

2. Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden a. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik dat Gebruiker van de Ticketservice maakt. Gebruiksvoorwaarden In deze voorwaarden worden de condities besproken die van toepassing zijn op elk gebruik dat Gebruiker maakt van de diensten van Stager B.V. Eenieder wordt aangeraden deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Welkom bij Wijzelf. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Wijzelf en die van de Wijzelf zorgcoöperaties, onder andere door middel van de website van Wijzelf, gaat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Datum: 02-04-2018 Deze algemene voorwaarden zijn van Bijniervereniging NVACP. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het gebruik van de Website en

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT CLARO B.V.

PRIVACY REGLEMENT CLARO B.V. PRIVACY REGLEMENT CLARO B.V. AdviseerMe & OnsHuys zijn concepten en merknamen van CLARO B.V. CLARO B.V. faciliteert een beveiligde website, die u de mogelijkheid biedt een online dossier aan te maken,

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden die gelden voor de Overeenkomsten die u met ons sluit. In deze Algemene Voorwaarden staat veel informatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s Artikel 1 Begrippenlijst Dienst Klant Leverancier Overeenkomst Product Rechten van Intellectuele vorm Een door de Leverancier te leveren

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van FFFECT

Algemene voorwaarden van FFFECT Algemene voorwaarden van FFFECT Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER blad 1 ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst voor het gebruik van de

Nadere informatie

Cookie Statement: het cookie statement van TruQu, beschikbaar hier. Partij: een partij (de Gebruiker en/of TruQu) bij deze Gebruiksvoorwaarden;

Cookie Statement: het cookie statement van TruQu, beschikbaar hier. Partij: een partij (de Gebruiker en/of TruQu) bij deze Gebruiksvoorwaarden; Gebruiksvoorwaarden Nederlands Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het bezoeken van de Website en het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. Wij adviseren je deze

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie Dit document bevat de licentieovereenkomst van Habilis Media BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17228658. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie opdrachtgevers)

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie opdrachtgevers) GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie opdrachtgevers) In deze Gebruiksvoorwaarden worden de voorwaarden besproken waaronder u als Opdrachtgever gebruik kunt maken van de Dienst die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hiernavolgende betekenis: YachtFocus Media

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friddo

Algemene Voorwaarden Friddo Algemene Voorwaarden Friddo Algemeen Friddo is een dienst die bedoeld is om knutsels van kinderen digitaal vast te leggen en op te slaan en er uiteindelijk een fotoboek mee te creëren en te bestellen.

Nadere informatie

Addendum Dataverwerking

Addendum Dataverwerking Addendum Dataverwerking OVERWEGINGEN: Deze bepalingen ( Addendum ) maken onlosmakelijk deel uit van de Algemene Voorwaarden die gelden tussen Goeiezaak.com BV, gevestigd te Haarlem, bekend onder KvK nr.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - OnsRooster: Ralf Websolutions/Software te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden EasyProgram BV

Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden voor het gebruik van onze website (hierna: Gebruiksvoorwaarden ) EasyProgram BV Bedankt voor uw bezoek aan de website van EasyProgram BV. Wij verzoeken

Nadere informatie

Laatst gewijzigd op: 15 augustus 2019

Laatst gewijzigd op: 15 augustus 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN JUF MELIS B.V. Laatst gewijzigd op: 15 augustus 2019 Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Juf Melis B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Eindhoven, geregistreerd bij de

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - WorkTimer: WorkTimer te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Door gebruik te maken van de website en diensten van LeadAngels aanvaardt deelnemer onderstaande voorwaarden: ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Versie juli 2016 Packaging Point B.V. is een dienstverlenend bedrijf dat via de website www.packagingpoint.nl. Verkopers en Kopers de mogelijkheid biedt met elkaar in contact te komen.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden app.doc.legal

Gebruiksvoorwaarden app.doc.legal Gebruiksvoorwaarden app.doc.legal SAMENVATTING DOC LEGAL (hierna ook: Wij ) is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 69291446. Het is de gebruiker van de Applicatie

Nadere informatie

In deze gebruiksvoorwaarden worden de volgende begrippen met een beginhoofdletter gebruikt. Onder deze begrippen wordt verstaan:

In deze gebruiksvoorwaarden worden de volgende begrippen met een beginhoofdletter gebruikt. Onder deze begrippen wordt verstaan: In deze voorwaarden worden de bepalingen besproken die van toepassing zijn op elk gebruik dat Gebruiker maakt van de diensten van Podium Nederland. Gebruiker wordt aangeraden deze Gebruiksvoorwaarden aandachtig

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Digibon. Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Digibon. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden De algemene voorwaarden van Digibon Holding B.V. worden hier gepresenteerd in 15 artikelen Overwegende dat: Digibon diensten aanbiedt die kassabonnen digitaliseert; Digibon koppelingen

Nadere informatie

Diepenveenseweg PN Olst /

Diepenveenseweg PN Olst / ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR OPDRACHTGEVERS Plein2030 is een online platform waarop opdrachtgevers en dienstverleners van arbodienstverlening (Arboplein2030) elkaar kunnen vinden. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Klippa Geldig vanaf mei 2015

Algemene Voorwaarden Klippa Geldig vanaf mei 2015 Artikel 1. Definities 1. Klippa: Klippa is een handelsnaam van Klipper Innovations B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61865184 en de leverancier van de Dienst. 2. Gebruiker: de

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BUZZPRESS Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden inzake het gebruik van ICU Connect van Alfen ICU B.V., hierna te noemen ICU Connect Voorwaarden

Algemene voorwaarden inzake het gebruik van ICU Connect van Alfen ICU B.V., hierna te noemen ICU Connect Voorwaarden Algemene voorwaarden inzake het gebruik van ICU Connect van Alfen ICU B.V., hierna te noemen ICU Connect Voorwaarden 1. Onderwerp 1.1. Deze ICU Connect Voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING)

Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING) Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING) Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Alle overeenkomsten, opdrachten, aanbiedingen, offertes en facaturen waarbij ScriptieScreening diensten van welke aard ook levert

Nadere informatie

3.1 Alle aanbiedingen en offertes van Databoss zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

3.1 Alle aanbiedingen en offertes van Databoss zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. ALGEMENE VOORWAARDEN DATABOSS DESIGN BV Deze Algemene Voorwaarden zijn van Databoss Design BV gevestigd te Oss. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie