B. Gegevens omtrent de gemachtigde (alleen invullen indien een gemachtigde de vergunningsprocedure zal afhandelen) Naam gemachtigde :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B. Gegevens omtrent de gemachtigde (alleen invullen indien een gemachtigde de vergunningsprocedure zal afhandelen) Naam gemachtigde :"

Transcriptie

1 Bezoekadres: Schoolstraat 1 Postadres: Gemeente Bedum, Postbus 38, 9780 AA Bedum Tel: Fax: Aan burgemeester en wethouders van de gemeente Bedum AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING Op grond van artikel 8, lid 2 van de Woningwet 2003 en hoofdstuk 6 van de Bouwverordening. A. Gegevens omtrent de aanvrager/gebruiker Naam aanvrager : Contactpersoon : Postadres : Postcode/Plaats : Telefoon : De aanvrager is : eigenaar huurder exploitant of anders nl. B. Gegevens omtrent de gemachtigde (alleen invullen indien een gemachtigde de vergunningsprocedure zal afhandelen) Naam gemachtigde : Contactpersoon : Postadres : Postcode/Plaats : Telefoon : C. Gegevens omtrent het bouwwerk Naam inrichting : Contactpersoon : Postadres : Postcode/Plaats : Telefoon :

2 2 D. Onderstaand zijn specifieke brandveiligheidsvoorzieningen genoemd. S.v.p. vermelden of u hierover beschikt en op tekening de plaats hiervan aangeven. a. Brandblusapparatuur (slanghaspels, blustoestellen) b. Noodverlichting ( ), transparant(nood)verlichting (UIT, NOODUIT) c. Verwarmingsinstallatie (soort, plaats en capaciteit in MJ ) d. Opslag van brandbare stoffen (gasflessen e.d.) Beschikt u over hierna genoemde voorzieningen? * a.u.b. alleen doorhalen wat NIET van toepassing is. a. Brandveiligheidsinstallatie (brandmeld-, sprinkler, ontruimingsalarm) ja/nee* b. Ontruimingsplan, brandveiligheidsinstructie, bedrijfsnoodplan ja/nee* c. Opstellingsplan, stoelenplan ja/nee* E. Beschikt u voor dit bouwwerk over een vergunning Wet milieubeheer? Ja Nee Aangevraagd

3 3 Beschikt u voor dit bouwwerk over de vereiste bouwvergunning? Ja Nee Aangevraagd Beschikt u voor dit bouwwerk over een drank- en horecavergunning? Ja Nee Aangevraagd F. Wordt (of zal worden) gebruikt als bouwwerk waarin: (er zijn meerdere antwoorden mogelijk) Meer dan vijftig personen gelijktijdig aanwezig zullen zijn. Café/zaal Zalen-/congrescentrum Restaurant Buurthuis/sportkantine Theater/schouwburg Winkel/warenhuis Bioscoop Museum/tentoonstelling Gebedshuis Sportaccommodatie School/opleidingsinstituut Kantoor Industriegebouw Stationsgebouw Bedrijfsmatig brandgevaarlijke stoffen worden opgeslagen. Garage Loods/veem/opslagplaats Winkel Aan meer dan vier personen bedrijfsmatig of in het kader van verzorging nachtverblijf wordt verschaft. Hotel Pension (Jeugd)herberg Verpleeghuis Gezinsvervangend tehuis Kamerverhuur

4 4 Aan bejaarden in het kader van de Wet op de bejaardenoorden huisvesting wordt verschaft. Bejaardenoord Aan meer dan tien kinderen jonger dan twaalf jaar, of meer dan tien lichamelijk of geestelijk gehandicapten dagverblijf wordt verschaft. Kinderdagverblijf Peuterspeelzaal Revalidatiecentrum Medisch dagverblijf G. In het gebouw komen incidenteel de volgende nevenactiviteiten voor: (eventueel per ruimte specificeren) H. Verwacht wordt dat maximaal personen gelijktijdig in het bouwwerk aanwezig zullen zijn. (bij meerdere ruimten per ruimte specificeren) I. Bij deze aanvraag dient u in drievoud de volgende tekeningen en overige bescheiden in te leveren: a. een situatietekening, vermeldende de kadastrale aanduiding en zo mogelijk de straatnaam en het huisnummer van het bouwwerk c.q. de bouwwerken, op schaal 1:1000; b. De meest recente plattegrondtekening van het bouwwerk op een schaal van 1:100 waarop tenminste moet zijn aangegeven: - de indeling van het bouwwerk; - de bestemming van in het pand aanwezige ruimten; - de aanwezige (en aan te brengen) brandveiligheidsvoorzieningen zoals blusmiddelen, nooduitgangen etc.; - de draairichting van alle deuren; - de brand- en rookcompartimenteringen.

5 c. Voor zover van toepassing moeten op de bouwkundige plattegrondtekeningen ook zijn aangegeven: - alle vaste opstellingen, zoals machines, biljards, bars, keukenblokken, vaste zitplaatsen etc.; - alle vrij te houden gang- en looppaden; - de plaats, soort en hoeveelheid van bedrijfsmatig opgeslagen brandgevaarlijke stoffen. De tekeningen moeten duidelijk en zaakkundig zijn uitgevoerd; één en ander overeenkomstig het gestelde in artikel 6 van bijlage 1 van de Bouwverordening. 5 J. ondertekening Plaats Datum Handtekening aanvrager: Handtekening gemachtigde N.B.: De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in het door de brandweer Bedum beheerde computerbestand "gegevens gebruiksvergunningen". Deze registratie heeft tot doel het vastleggen van gegevens van bouwwerken om tot een verantwoorde uitgifte en controle van vergunningen te komen. Verstrekking van informatie uit dit bestand is op grond van de Wet Persoonsregistratie gereglementeerd. Ruimte ten behoeve van de brandweer. Niet invullen! Datum binnenkomst : Behandeld door : Archiefnummer :

6 Toelichting bij aanvraag gebruiksvergunning op grond van artikel , lid 1. van de Bouwverordening. 6 De aanvraag om gebruiksvergunning moet door of namens de rechthebbende worden gedateerd. A. Naam van de rechthebbende (in de meeste gevallen is dit de gebruiker van een bouwwerk). Dit kan zijn een natuurlijk persoon, firma, stichting, enz. De vergunning wordt altijd op naam van de rechthebbende gesteld. De contactpersoon is de persoon die verantwoordelijk is voor brandveiligheid en daarop aanspreekbaar. Wenst u dat alle contacten en correspondentie die nodig zijn voor de behandeling van deze aanvraag via een ander (gemachtigde) plaatsvinden, dan dient u tevens punt B in te vullen. In alle andere gevallen niet invullen. B. Indien de contacten en de correspondentie die nodig zijn voor de afhandeling van deze aanvraag niet via de rechthebbende moeten plaatsvinden, dan vult u hier de naam van de gemachtigde in (dus de naam van een persoon of eventueel de naam van het bedrijf waar deze persoon werkt + de naam van de persoon). C. De naam en juiste adressering van het bouwwerk en de eventueel bij punt B genoemde gemachtigde. D. U dient hier in te vullen of het bouwwerk over een van de specifieke brandveiligheidsvoorzieningen beschikt, zo ja dan dient dit op de bij de aanvraag behorende tekeningen te worden aangegeven (op de exacte plaats). Verder dient u aan te geven over welk soort/type voorziening het bouwwerk beschikt, onder punt D dient u de soort stof + de hoeveelheid stof die er is opgeslagen aan te geven. Bij brandpreventieve en preparatieve voorzieningen kunnen er ook naar voorzieningen worden verwezen zoals: brandmeldinstallatie; sprinklerinstallatie; rook- en warmteafvoerinstallatie; gasblusinstallatie; ontruimingsinstallatie; aanluiting op alarmcentrale brandweer; ontruimingsplan; bedrijfshulpdienst; binnentredingsmogelijkheid (sleutelkluis)

7 7 E. Wanneer het bouwwerk over één van de genoemde vergunningen beschikt dit vermelden met de datum van verlening door de gemeente Bedum. F. Bij deze vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk daar een bouwwerk onder meerdere categorien kan vallen, wel alle antwoorden invullen. Indien het bouwwerk intern onder een andere omschrijving bekend staat dient u deze apart te vermelden. G. In deze vraag wordt gevraagd naar nevenactiviteiten, hier kan onder worden verstaan: het geven van filmvoorstellingen of het houden van bazaars in de recreatiezaal van een bejaardenoord; het houden van personeelsfeesten in het restaurant van een kantoor; het houden van kerkdiensten in de gemeenschappelijke ruimte/kantine van een school. Ook al vinden er op dit moment nog geen nevenactiviteiten in het bouwwerk plaats, het is in uw eigen belang nu al rekening te houden met mogelijke toekomstige ontwikkelingen in uw activiteitenpakket. Bij verandering van nevenactiviteiten dient een aanpassing van de vergunning plaats te vinden, waaraan kosten zijn verbonden. H. Hier geeft u het maximaal aantal personen aan, dat gelijktijdig in het bouwwerk aanwezig zal zijn. Dit aantal is belangrijk voor de bepaling van eventuele voorzieningen, zoals aantal en breedte van nooduitgangen. Geeft u te weinig op dan kunnen later aanvullende en gebruik beperkende voorwaarden gesteld worden, of de vergunning voor het bouwwerk kan worden ingetrokken. In het laatste geval kan eventueel het bouwwerk worden gesloten. I. De aanvraag moet vergezeld worden van (in drievoud) bouwkundige tekeningen, waarop de indeling van het bouwwerk nauwkeurig is aangegeven. De brandveiligheidsvoorzieningen moeten op de tekeningen zijn aangegeven. Gebruikte symbolen moeten in renvooi op de tekeningen worden vermeld. Bovendien moet(en) op de plattegrondtekening(en) de opstellingsruimte(n) zijn aangegeven, waarbinnen stoelen, tafels, stands, podia, bars, buffetten etc. worden geplaatst. Denk hierbij aan de vrij te houden looppaden naar uitgangen en nooduitgangen en de overige voor publiek beschikbare vrije vloeroppervlakte. Indien van toepassing moet de opstelling van bedden zijn aangegeven. Op de situatieschets moet duidelijk de lokatie van het bouwwerk tot uiting komen, alsmede de aansluiting op andere bouwwerken, erven en openbare gebieden. N.B.: De tekeningen moeten duidelijk en zaakkundig zijn uitgevoerd, één en ander overeenkomstig het gestelde in bijlage 2 en artikel 6 van bijlage 1 van de Bouwverordening, c.q. van de Brandbeveiligingsverordening. J. Door het opgeven van een gemachtigde verklaart de rechthebbende dat alle door de gemachtigde inzake deze aanvraag gedane toezeggingen voor hem bindend zijn. K. N.B.: Alle bijlagen moeten door de aanvrager of diens eventuele gemachtigde zijn onder tekend, respectievelijk gewaarmerkt.

Aanvraagformulier tijdelijk bouwwerk Gemeente Lochem

Aanvraagformulier tijdelijk bouwwerk Gemeente Lochem Aanvraagformulier tijdelijk bouwwerk Gemeente Lochem Wanneer aanvragen Als u een tijdelijk bouwsel (bijvoorbeeld een tent) wilt plaatsen, waarin meer dan 50 personen aanwezig zullen zijn, in gebruik gaat

Nadere informatie

Brandweer. In te vullen door de brandweer

Brandweer. In te vullen door de brandweer Brandweer Aanvraagformulier Gebruiksvergunning (Brandveilig gebruik van bouwwerken, tijdelijke bouwwerken en terreinen) Brandweerwet 1985, artikel 12 Brandbeveiligingsverordenig 2006, artikel 2.1.1. In

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING voor tijdelijk bouwwerk.

AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING voor tijdelijk bouwwerk. AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING voor tijdelijk bouwwerk. Digitaal indienen via info@lochem.nl uiterlijk 6 weken voor plaatsing Datum waarop het bouwwerk in gebruik genomen wordt van tot 20. A. Gegevens

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING BRANDVEILIG GEBRUIK. Bouwverordening 1997, artikel Aanschrijving :

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING BRANDVEILIG GEBRUIK. Bouwverordening 1997, artikel Aanschrijving : AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING BRANDVEILIG GEBRUIK DOSSIERNR GV DOSSIER: Woningwet 2003, artikel 8, lid 2, sub a4 Datum ontvangst: Bouwverordening 1997, artikel 6.1.1 Dossiernummer Aanschrijving : Aan burgemeester

Nadere informatie

Aanvraagformulier Gebruiksvergunning

Aanvraagformulier Gebruiksvergunning Aanvraagformulier Gebruiksvergunning op grond van Brandbeveiligingsverordening In te vullen door de brandweer Aanvraag verzonden Aanvraag ontvangen Aanvulling ontvangen Deze aanvraag met bijbehorende bescheiden

Nadere informatie

Aanvraagformulier tentvergunning

Aanvraagformulier tentvergunning Valkenburg aan de Geul t.a.v. afdeling Brandweer Postbus 998 6300 AZ Valkenburg aan de Geul Aanvraagformulier tentvergunning Woningwet 1991, artikel 8, lid 2, sub a4 of brandweerwet 1985, artikel 12 Bouwverordening

Nadere informatie

brandveilig gebruik van inrichtingen op grond van hoofdstuk 2 van de brandbeveiligingsverordening Dossiernummer : In te vullen door de brandweer

brandveilig gebruik van inrichtingen op grond van hoofdstuk 2 van de brandbeveiligingsverordening Dossiernummer : In te vullen door de brandweer Aanvraagformulier Gebruiksvergunning brandveilig gebruik van inrichtingen op grond van hoofdstuk 2 van de brandbeveiligingsverordening Dossiernummer : In te vullen door de brandweer Aanvraag verzonden

Nadere informatie

Aanvraagformulier tijdelijke gebruiksvergunning

Aanvraagformulier tijdelijke gebruiksvergunning Aanvraagformulier tijdelijke gebruiksvergunning brandveilig gebruik van inrichtingen op grond van de Brandbeveiligingsverordening Bernheze 2008 NIET IN TE VULLEN DOOR MELDER: Dossiernummer : In te vullen

Nadere informatie

Aanvraag gebruiksvergunning inrichtingen Zandvoort

Aanvraag gebruiksvergunning inrichtingen Zandvoort Aanvraag gebruiksvergunning inrichtingen Zandvoort Inhoud Inleiding Wanneer is een inrichting gebruiksvergunning plichtig. Traject van een vergunningsprocedure Voorwaarden tekeningen Leges kosten Contact

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING voor een tijdelijke en permanente inrichtingen ingevolge de Brandbeveiligingsverordening Assen

AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING voor een tijdelijke en permanente inrichtingen ingevolge de Brandbeveiligingsverordening Assen Postbus 30018, 9400 RA Assen Telefoon: 14 0592 Telefax: 0592-366595 E-mail: info@assen.nl Internet: www.assen.nl AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING voor een tijdelijke en permanente inrichtingen ingevolge

Nadere informatie

Aanvraagformulier Gebruiksvergunning

Aanvraagformulier Gebruiksvergunning Aanvraagformulier Gebruiksvergunning Brandveilig gebruik van bouwwerken, op grond van hoofdstuk 6 van de Bouwverordening In te vullen door brandweer Lees eerst de toelichting op pagina 7 Aanvraag ontv

Nadere informatie

In te vullen door behandelend ambtenaar. Datum ontvangst: Dossiernummer: In te vullen door de gebruiker.

In te vullen door behandelend ambtenaar. Datum ontvangst: Dossiernummer: In te vullen door de gebruiker. Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude Postbus 83 1160 AB Zwanenburg T 020 407 9000 F 020 407 9090 Inventarisatie - formulier gebruiksvergunning Woningwet 1991. Artikel 8, lid 8, sub 2a / Brandweerwet

Nadere informatie

Aanvraagformulier tijdelijke gebruiksvergunning

Aanvraagformulier tijdelijke gebruiksvergunning Aanvraagformulier tijdelijke gebruiksvergunning Bij deze aanvraag levert u een situatie- en indelingstekening aan met daarop: de afmetingen (lengte x breedte) van het tijdelijke bouwwerk (of tent) de in-

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning Artikel 2:25 Algemene Plaatselijke Verordening

Aanvraagformulier evenementenvergunning Artikel 2:25 Algemene Plaatselijke Verordening Gemeente Maasdriel datum kenmerk 1. Aanvrager (indien geen bedrijf of instelling) naam en voorletters M/V Burger Service Nummer adres postcode en woonplaats Mobiel telefoonnummer e-mail 2. Bedrijf of instelling

Nadere informatie

Naam organisatie Drop It! and friends Website voor meer informatie Page 2/10

Naam organisatie Drop It! and friends Website voor meer informatie   Page 2/10 Naam organisatie Website voor meer informatie Drop It! and friends http://www.dropitmusic.nl/ Page 2/10 Naam evenement Drop It! and friends Omschrijving activiteit/evenement Benefiet middag/avond voor

Nadere informatie

Toelichting op het formulier Aanvraag omgevingsvergunning tijdelijk gebruik van een bouwwerk of inrichting conform de brandbeveiligingsverordening.

Toelichting op het formulier Aanvraag omgevingsvergunning tijdelijk gebruik van een bouwwerk of inrichting conform de brandbeveiligingsverordening. Toelichting op het formulier Aanvraag omgevingsvergunning tijdelijk gebruik van een bouwwerk of inrichting conform de brandbeveiligingsverordening. Alvorens u start met invullen van het aanvraagformulier

Nadere informatie

Aanvraag gebruiksvergunning voor gebouw(en) (bouwverordening hoofdstuk 6, art. 6.1.1 en 6.1.2)

Aanvraag gebruiksvergunning voor gebouw(en) (bouwverordening hoofdstuk 6, art. 6.1.1 en 6.1.2) Aanvraag gebruiksvergunning voor gebouw(en) (bouwverordening hoofdstuk 6, art. 6.1.1 en 6.1.2) INVULLEN IN BLOKLETTERS OF MET SCHRIJFMACHINE INVULLEN IN BLOKLETTERS OF MET SCHRIJFMACHINE Aan Burgemeester

Nadere informatie

Formulierversie 2010.02 Aanvraaggegevens

Formulierversie 2010.02 Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Gemeente Peel en Referentienummer Datum ontvangst 2010.02 Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode -

Nadere informatie

Formulierversie 2010.02 Aanvraaggegevens

Formulierversie 2010.02 Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Gemeente Lelystad Referentienummer Datum ontvangst 2010.02 Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode -

Nadere informatie

Als dit formulier niet voldoende ruimte biedt, dan graag aanvullen in bijlage.

Als dit formulier niet voldoende ruimte biedt, dan graag aanvullen in bijlage. Gemeente Haarlem Aanvraag vergunning evenement Inclusief aanvraag gebruiksvergunning 1 Gegevens aanvrager 1a Naam aanvrager 1b Contactpersoon Man Vrouw 1c 1d 1e Adres/postbus Postcode en plaats Inschrijfnummer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gegevens gemeente Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend In 2- voud Verzendadres: Gemeente Baarle-Nassau Postbus 105 5110 AC BAARLE-NASSAU Tel. 013-5075200 Aan het

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Referentienummer. Datum ontvangst.

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Referentienummer. Datum ontvangst. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Projectomschrijving

Nadere informatie

Bronckhorst. Evenementenvergunning. Informatie vooraf Gegevens evenement. Data. Locatiegegevens bekend. Straatnaam locatie.

Bronckhorst. Evenementenvergunning. Informatie vooraf Gegevens evenement. Data. Locatiegegevens bekend. Straatnaam locatie. Evenementenvergunning Bronckhorst Datum 07-05-2018 23:37:37 Informatie vooraf Gegevens evenement Naam evenement Omschrijving activiteit/evenement Soort evenement Indien anders, namelijk: Data Bronckhorster

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergunning evenementen

Aanvraagformulier vergunning evenementen Aanvraagformulier vergunning evenementen Het is belangrijk dat u dit formulier duidelijk en leesbaar (blokletters) invult. Niet volledig ingevulde formulieren worden teruggezonden en niet in behandeling

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1976913. Brandveilig gebruiken Hotel Nouveau van Ham. Uw referentiecode 1520

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1976913. Brandveilig gebruiken Hotel Nouveau van Ham. Uw referentiecode 1520 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Bijlage 1 bij besluit 2015/2372-V1 V&V Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1976913 Aanvraagnaam Brandveilig

Nadere informatie

Wijziging Bouwverordening Gemeente Terneuzen. De gewijzigde Bouwverordening van de gemeente Terneuzen vast te stellen.

Wijziging Bouwverordening Gemeente Terneuzen. De gewijzigde Bouwverordening van de gemeente Terneuzen vast te stellen. Lijst agendapunten nummer: Kenmerk: 11b 3869 / 2006016316 Afdeling: Brandweer VERORDENING Datum: 10 mei 2007 Onderwerp: Wijziging Bouwverordening Gemeente Terneuzen De raad van de gemeente Terneuzen; gelezen

Nadere informatie

Aanvraaggegevëns. Formulierversie Referentienummer. Datum ontvangst. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in.

Aanvraaggegevëns. Formulierversie Referentienummer. Datum ontvangst. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevëns Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Projectomschrijving

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning 1. Gegevens van de aanvrager Naam organisatie / bedrijf Contactpersoon. Postadres... Postcode en woonplaats Telefoonnummer Mobiel (06).. E-mail.. 2. Evenement Naam

Nadere informatie

Aanvraagformulier gebruiksvergunning Evenement.

Aanvraagformulier gebruiksvergunning Evenement. Aanvraagformulier gebruiksvergunning Evenement. AANVRAAG ALS BEDOELD IN ARTIKEL 2 LID 1 VAN DE BRANDBEVEILIGINSVERORDENING 2012 VOOR HET TIJDELIJK IN GEBRUIK HOUDEN VAN EEN INRICHTING WAAR MEER DAN 50

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning Het volledig ingevulde formulier dient 12 weken voor het evenement door de gemeente te zijn ontvangen. U kunt het formulier sturen naar info@ijsselstein.nl. 1. Gegevens

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 4118039 Aanvraagnaam Hoorneboeg - Tijdelijk hotel - brandveilig gebruik Uw referentiecode

Nadere informatie

De gebruiksvergunning en de gebruiksmelding

De gebruiksvergunning en de gebruiksmelding Besluit brandveilig gebruik bouwwerken De gebruiksvergunning en de gebruiksmelding Gebouwen moeten brandveilig worden gebruikt. Per 1 november 2008 gelden daarvoor landelijke eisen die zijn vastgelegd

Nadere informatie

Bronckhorst. Evenementenvergunning. Belangrijke informatie vooraf Gegevens evenement. Data. Locatiegegevens bekend. Straatnaam locatie.

Bronckhorst. Evenementenvergunning. Belangrijke informatie vooraf Gegevens evenement. Data. Locatiegegevens bekend. Straatnaam locatie. Evenementenvergunning Bronckhorst Datum 08-01-2018 20:51:46 Belangrijke informatie vooraf Gegevens evenement Naam evenement Omschrijving activiteit/evenement Soort evenement Indien anders, namelijk: Data

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Bouwwerk brandveilig gebruiken. Melding brandveilig gebruik. Brandveilig gebruik

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Bouwwerk brandveilig gebruiken. Melding brandveilig gebruik. Brandveilig gebruik Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Bouwwerk brandveilig gebruiken. Brandveilig gebruik

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Bouwwerk brandveilig gebruiken. Brandveilig gebruik Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Formulierversie 2010.02 Aanvraaggegevens

Formulierversie 2010.02 Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Gemeente Papendrecht Referentienummer Datum ontvangst 2010.02 Aanvraaggegevens Aanvraagnummer 88237 Aanvraagnaam Uw referentiecode Aanvraag Brandveilig Gebruik Yulius-Oostpolder

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1545651. Brandveiligheid Havezate Marveld. Ingediend op 20-11-2014.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1545651. Brandveiligheid Havezate Marveld. Ingediend op 20-11-2014. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1545651 Aanvraagnaam Uw referentiecode Brandveiligheid Havezate Marveld

Nadere informatie

115 brandveiligheids. Uw gebouw brandveilig INFO

115 brandveiligheids. Uw gebouw brandveilig INFO 115 brandveiligheids INFO Uw gebouw brandveilig Meer informatie of andere folders uit deze serie? Ga naar de brandweer kazerne bij u in de buurt of kijk op www.brandweer.nl Bent u eigenaar van een gebouw,

Nadere informatie

Meldingsformulier Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (gebruiksmelding niet-bouwwerken)

Meldingsformulier Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (gebruiksmelding niet-bouwwerken) Meldingsformulier Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (gebruiksmelding niet-bouwwerken) Dit formulier minimaal 4 weken voor de activiteit indienen bij burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Ja. Kvk-nummer Wie is de verantwoordelijke persoon tijdens het evenement?

Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Ja. Kvk-nummer Wie is de verantwoordelijke persoon tijdens het evenement? Naam organisatie Website voor meer informatie Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Stichting Kiek Uut Toldiekers Geen antwoord ingevuld. Kvk-nummer 09216054 Wie is de verantwoordelijke persoon

Nadere informatie

Aanvraaggegevens Formulierversie. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer. Aanvraagnaam.

Aanvraaggegevens Formulierversie. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer. Aanvraagnaam. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Uw referentiecode Ingediend op Projectomschrijving

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kibeo Weesmolenstraat Ooltgensplaat. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kibeo Weesmolenstraat Ooltgensplaat. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2262899 Aanvraagnaam Kibeo Weesmolenstraat Ooltgensplaat Uw referentiecode

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Naam aanvrager. b. Contactpersoon dhr/mw.. c.

Nadere informatie

Heuvelink. Geen antwoord ingevuld. Geen antwoord ingevuld.

Heuvelink. Geen antwoord ingevuld. Geen antwoord ingevuld. Achternaam Heuvelink Straatnaam Huisnummer Huisnummer letter Huisnummer toevoeging Geen antwoord ingevuld. Geen antwoord ingevuld. Postcode Woonplaats Telefoonnummer E-mailadres Gegevens organisatie LET

Nadere informatie

Bronckhorst. Paasvuur, aanvraag ontheffing. Belangrijke informatie vooraf Uw gegevens. Gegevens organisatie. Gegevens Kamer van Koophandel

Bronckhorst. Paasvuur, aanvraag ontheffing. Belangrijke informatie vooraf Uw gegevens. Gegevens organisatie. Gegevens Kamer van Koophandel Paasvuur, aanvraag ontheffing Bronckhorst Datum 02-01-2018 14:05:48 Belangrijke informatie vooraf Uw gegevens Met dit formulier kunt u ontheffing voor een Paasvuur aanvragen. Hiermee vraagt u in één aanvraagformulier

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALING

HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALING Nr 5A05 De raad van de gemeente Menaldumadeel; overwegende dat het door de inwerkingtreding van de Algemene Wet Bestuursrecht noodzakelijk is om de verordeningen en regelingen aan te passen aan deze wet;

Nadere informatie

GPD 05.03.2012 008S. Formulierversie 2010.02 Aanvraaggegevliis. D Ja n Nee. ^.Mik. Let op: vul tiet formulier alstublieft volledig in.

GPD 05.03.2012 008S. Formulierversie 2010.02 Aanvraaggegevliis. D Ja n Nee. ^.Mik. Let op: vul tiet formulier alstublieft volledig in. Gegevens bevoegd gezag Gemeente Papendrecht Referentlenumm@r Datum ontvangst IVIPGPD20120S0510560088 GPD 05.03.2012 008S ^.Mik ib Formulierversie 2010.02 Aanvraaggegevliis Let op: vul tiet formulier alstublieft

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1692457. Gebruiksmelding K.B.S. Laurentius. Ingediend op 11-03-2015.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1692457. Gebruiksmelding K.B.S. Laurentius. Ingediend op 11-03-2015. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1692457 Aanvraagnaam Gebruiksmelding K.B.S. Laurentius Uw referentiecode

Nadere informatie

Gegevens organisatie. KvK-nummer. Verantwoordelijk tijdens evenement. Bereikbaarheid. Pagina 1. hotel bakker

Gegevens organisatie. KvK-nummer. Verantwoordelijk tijdens evenement. Bereikbaarheid. Pagina 1. hotel bakker Gegevens organisatie Naam organisatie Website voor meer informatie Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? KvK-nummer hotel bakker www.bakker.n1 Kvk-nummer 08002419 Verantwoordelijk tijdens evenement

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Bouwwerk brandveilig gebruiken. Melding brandveilig gebruik

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Bouwwerk brandveilig gebruiken. Melding brandveilig gebruik Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend op - Projectomschrijving

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2405485 Aanvraagnaam Uw referentiecode Wijziging vergunning brandveilig

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagformulier evenementen Aan: Gemeente Sint Anthonis Team Vergunningen Postbus 40 5845 ZG SINT ANTHONIS Onjuiste of onvolledige invulling geeft vertraging in de behandeling van deze aanvraag. De aanvraag

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Bouwwerk brandveilig gebruiken. Melding brandveilig gebruik

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Bouwwerk brandveilig gebruiken. Melding brandveilig gebruik Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

1 Model-legesbepalingen voor gebruiksvergunningen

1 Model-legesbepalingen voor gebruiksvergunningen 1 Model-legesbepalingen voor gebruiksvergunningen 1.Tijdelijke inrichting De leges bedragen voor het in behandeling nemen van een aanvraag tot het verlenen van vergunning voor het in gebruik hebben of

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3535877 Aanvraagnaam Kruitenstraat 7, IJmuiden Uw referentiecode 21410082 Ingediend

Nadere informatie

RECREATIETERREIN LAAGRAVEN

RECREATIETERREIN LAAGRAVEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING RECREATIETERREIN LAAGRAVEN 1. Aanvrager a. Naam aanvrager: b. Contactpersoon: c. Adres (geen postbus): d. Postcode en plaats: e. Telefoonnummer: f. Mobiel telefoonnummer:

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie. Aanvraagnummer. Aanvraagnaam. Uw referentiecode. Ingediend op. Projectomschrijving. Gefaseerd.

Aanvraaggegevens. Formulierversie. Aanvraagnummer. Aanvraagnaam. Uw referentiecode. Ingediend op. Projectomschrijving. Gefaseerd. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst 20151012-1025 201510121025 Formulierversie 2015.03 Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Aanvraagnaam

Nadere informatie

Tijdelijke gebruiksvergunning, aanvraagformulier

Tijdelijke gebruiksvergunning, aanvraagformulier Tijdelijke gebruiksvergunning, aanvraagformulier Opsturen naar: Sector Dienstverlening, Afdeling Vergunning en Handhaving Postbus 200, 3940 AE DOORN Bij deze aanvraag moet een situatie- en indelingstekening

Nadere informatie

Gemeente Bronckhorst. pontificaal feest. Naam evenement. tent feest. Omschrijving activiteit/evenement. Tentfeest. Soort evenement

Gemeente Bronckhorst. pontificaal feest. Naam evenement. tent feest. Omschrijving activiteit/evenement. Tentfeest. Soort evenement Cle,r-ttn. 1/.1Q Wie is de verantwoordelijke persoon tijdens het evenement? de aanvrager Bereikbaar tijdens evenement via telefoonnummer 0614389044 Gegevens evenement Naam evenement Omschrijving activiteit/evenement

Nadere informatie

Op welke datum en tijdstip bouwt u het evenement op? Datum opbouw (dd-mm-jjjj) Begintijd 08:00 Eindtijd 12:00 Tekstvlak

Op welke datum en tijdstip bouwt u het evenement op? Datum opbouw (dd-mm-jjjj) Begintijd 08:00 Eindtijd 12:00 Tekstvlak Evenementenvergunning Bronckhorst Datum 18-01-2018 21:44:00 Belangrijke informatie vooraf Gegevens evenement Naam evenement Omschrijving activiteit/evenement Soort evenement Indien anders, namelijk: Data

Nadere informatie

Op welke datum en tijdstip bouwt u het evenement af?

Op welke datum en tijdstip bouwt u het evenement af? Evenementenvergunning Bronckhorst Datum 26-10-2017 11:54:46 Belangrijke informatie vooraf Gegevens evenement Naam evenement Omschrijving activiteit/evenement Soort evenement Indien anders, namelijk: Data

Nadere informatie

Controlelijst brandveiligheid kinderdagverblijven/ basisscholen 2010. Naam instelling : Locatie adres : Contactpersoon : Telefoonnummer :

Controlelijst brandveiligheid kinderdagverblijven/ basisscholen 2010. Naam instelling : Locatie adres : Contactpersoon : Telefoonnummer : Controlelijst brandveiligheid kinderdagverblijven/ basisscholen 2010 Naam instelling : Locatie adres : Contactpersoon : Telefoonnummer : Datum (controlelijst ingevuld) Handtekening Toelichting op de controlelijst

Nadere informatie

Afwijken van dit advies? Kunt u het aan ons doorgeven als u besluit af te wijken van dit advies? Alvast dank hiervoor.

Afwijken van dit advies? Kunt u het aan ons doorgeven als u besluit af te wijken van dit advies? Alvast dank hiervoor. Gemeente Nieuwkoop Vergunningen Voorzieningen en Handhaving De heer R. Janssen Postbus 1 2460 AA TER AAR Postadres Postbus 1123 2302 BC Leiden Telefoon (088) 246 5000 Fax (088) 246 5001 info@brandweer.vrhm.nl

Nadere informatie

Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Ja. Kvk-nummer Wie is de verantwoordelijke persoon tijdens het evenement?

Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Ja. Kvk-nummer Wie is de verantwoordelijke persoon tijdens het evenement? Naam organisatie Website voor meer informatie Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Buurtvereniging Heidenhoek http://heidenhoek.nl Kvk-nummer 09135638 Wie is de verantwoordelijke persoon tijdens

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1202561. Ingediend op 27-02-2014. Gefaseerd. Nee

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1202561. Ingediend op 27-02-2014. Gefaseerd. Nee Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1202561 Aanvraagnaam Dienstencentrum Odendael Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist

Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl Postbus 513, 3700 AM Zeist www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist Gemeente Zeist AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Ondergetekende vraagt een

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Madeliefstraat 18 t/m 52. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Madeliefstraat 18 t/m 52. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Behoort bij besluit van Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard Nr.: 18-2828-OMG Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer

Nadere informatie

Op welke datum en tijdstip bouwt u het evenement af?

Op welke datum en tijdstip bouwt u het evenement af? Evenementenvergunning Bronckhorst Datum 02-03-2018 13:21:27 Belangrijke informatie vooraf Gegevens evenement Naam evenement Omschrijving activiteit/evenement Soort evenement Circus LoreIly Kleinschalige

Nadere informatie

Gebruiksvergunning of gebruiksmelding?

Gebruiksvergunning of gebruiksmelding? Deel A of gebruiksmelding? of gebruiksmelding? De eerste optie (nachtverblijf) is niet van toepassing op een woonfunctie (woningen en woongebouwen). Zie de Algemene toelichting 1 Situatie gebouw 1a Welke

Nadere informatie

Portefeuillehouder Datum collegebesluit : 26 juli 2010 Corr. nr.:

Portefeuillehouder Datum collegebesluit : 26 juli 2010 Corr. nr.: Preadvies Portefeuillehouder : Burg Datum collegebesluit : 26 juli 2010 Corr. nr.: 2010006330 Onderwerp : Voorstel tot vaststelling van de Brandbeveiligingsverordening 2010 Programma : 4. Integrale veiligheid

Nadere informatie

Gegevens bevoegd gezag Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer

Gegevens bevoegd gezag Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 5-10-2016 Formulierversie 2016.03 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2581581 Aanvraagnaam

Nadere informatie

Portefeuillehouder: M.A.P. Michels Behandelend ambtenaar D.S.H. Elzinga, (t.a.v. D.S.H. Elzinga)

Portefeuillehouder: M.A.P. Michels Behandelend ambtenaar D.S.H. Elzinga, (t.a.v. D.S.H. Elzinga) Vergadering: 8 september 2009 Agendanummer: 7 Status: opiniërend Portefeuillehouder: M.A.P. Michels Behandelend ambtenaar D.S.H. Elzinga, 0595-447753 E-mail: gemeente@winsum.nl (t.a.v. D.S.H. Elzinga)

Nadere informatie

Meldingsformulier Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen

Meldingsformulier Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen Meldingsformulier Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen Gegevens Gemeente Dossiernummer Datum ontvangst Toelichting voor het indienen van een gebruiksmelding op grond van het Besluit

Nadere informatie

Aanvraagnummer Brandveilig gebruik B&B Bij Jans Hilvarenbeek. Uw referentiecode Ingediend op Kosten openbaar maken

Aanvraagnummer Brandveilig gebruik B&B Bij Jans Hilvarenbeek. Uw referentiecode Ingediend op Kosten openbaar maken Gegevens bevoegd gezag Gemeente Hilvarenbeek Referentienummer Datum ontvangst Ingekomen: 29-11-2016 Formulierversie 2016.03 " 1 w 1 ««fefe^fe^ v Publiceerbare aanvraag/melding iffûuûnc Aanvraagnummer 2677939

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1677559. Ingediend op 28-02-2015. Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding: 1681541

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1677559. Ingediend op 28-02-2015. Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding: 1681541 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1677559 Aanvraagnaam Gebruikersvergunning Kinderdagverblijf Xerxesweg

Nadere informatie

Meldingsformulier brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen

Meldingsformulier brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen Dit formulier wordt gebruik voor het indienen van een gebruiksmelding op grond van het Besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening. U dient de vragen te beantwoorden die voor uw melding van toepassing

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2574605 Aanvraagnaam uitbreiding surfcentrum Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1725181 Aanvraagnaam Aanvraag gebruiksvergunning Huize Koningsbosch

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Middenstreek 32. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Middenstreek 32. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2785208 Aanvraagnaam Middenstreek 32 Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

GEMEENTE HOOGEVEEN. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager. vereniging / stichting / organisatie* KvK nummer. d. Naam contactpersoon dhr/mw*

GEMEENTE HOOGEVEEN. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager. vereniging / stichting / organisatie* KvK nummer. d. Naam contactpersoon dhr/mw* GEMEENTE HOOGEVEEN VRAGENLIJST EVENEMENTEN 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Aanvrager vereniging / stichting / organisatie* KvK nummer Let op: Het contactpersoon is hoofdelijk aansprakelijk

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Gebruiksvergunning lokalen Hippolytushoef. Uw referentiecode 1535

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Gebruiksvergunning lokalen Hippolytushoef. Uw referentiecode 1535 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2012293 Aanvraagnaam Gebruiksvergunning lokalen Hippolytushoef Uw referentiecode

Nadere informatie

Gemeente Bronckhorst. Achternaam. Straatnaam. Huisnummer. Huisnummer letter. Huisnummer toevoeging. Postcode. Woonplaats. Telefoonnummer.

Gemeente Bronckhorst. Achternaam. Straatnaam. Huisnummer. Huisnummer letter. Huisnummer toevoeging. Postcode. Woonplaats. Telefoonnummer. Achternaam Straatnaam Huisnummer Huisnummer letter Huisnummer toevoeging Postcode Woonplaats Telefoonnummer E-mailadres Gegevens organisatie LET OP: Staat uw organisatie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

o.g.v. het Besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (Bbgbop)

o.g.v. het Besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (Bbgbop) GEBRUIKSMELDING o.g.v. het Besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (Bbgbop) Toelichting Regels Het Besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (hierna

Nadere informatie

BIJLAGE II, BEHOREND BIJ ARTIKEL 2 VAN DE REGELING BRANDVEILIG GEBRUIK EN BASISHULPVERLENING OVERIGE PLAATSEN

BIJLAGE II, BEHOREND BIJ ARTIKEL 2 VAN DE REGELING BRANDVEILIG GEBRUIK EN BASISHULPVERLENING OVERIGE PLAATSEN BIJLAGE II, BEHOREND BIJ ARTIKEL 2 VAN DE REGELING BRANDVEILIG GEBRUIK EN BASISHULPVERLENING OVERIGE PLAATSEN Gegevens gemeente Dossiernummer datum ontvangst TOELICHTING VOOR HET INDIENEN VAN EEN GEBRUIKSMELDING

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1832365 Aanvraagnaam Gebruiksvergunning Goudplaat 35, 37, 39 Hoofddorp

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 2021005. Ingediend op 19-10-2015. Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 2021005. Ingediend op 19-10-2015. Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2021005 Aanvraagnaam Uw referentiecode Brandveilig gebruik loods tuincentrum

Nadere informatie

VRAGENLIJST EVENEMENTEN

VRAGENLIJST EVENEMENTEN VRAGENLIJST EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Aanvrager. vereniging / stichting / organisatie* KvK

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Brandveiliggebruik Beukelaarweg. Uw referentiecode

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Brandveiliggebruik Beukelaarweg. Uw referentiecode Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2832677 Aanvraagnaam Brandveiliggebruik Beukelaarweg Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Waellant vergunning brandveilig gebruik. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Waellant vergunning brandveilig gebruik. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1994491 Aanvraagnaam Uw referentiecode Waellant vergunning brandveilig

Nadere informatie

Aanvraagnummer verbouwing groepsaccomodatie de Kievit Esbeek. Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraagnummer verbouwing groepsaccomodatie de Kievit Esbeek. Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 5-10-2016 P Ä e s i e Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2581581 Aanvraagnaam verbouwing

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2990521 Aanvraagnaam Uw referentiecode Melding Brandveilig Gebruik

Nadere informatie

Meldingsformulier Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen

Meldingsformulier Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen Meldingsformulier Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen Gegevens Gemeente Dossiernummer Datum ontvangst Toelichting voor het indienen van een gebruiksmelding op grond van het Besluit

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning/ Tijdelijke gebruikstoestemming brandveiligheid

Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning/ Tijdelijke gebruikstoestemming brandveiligheid Publieksdienst Versie september 2010 Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning/ Tijdelijke gebruikstoestemming brandveiligheid Een evenementenvergunning dient u aan te vragen voor elke voor publiek

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Aanvraagnummer 901863. Uw referentiecode 13015. Ingediend op 28-06-2013

Aanvraaggegevens. Aanvraagnummer 901863. Uw referentiecode 13015. Ingediend op 28-06-2013 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer atum ontvangst BEM133125 gemeente Steenbergen Formulierversie Aanvraaggegevens 212.2 Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 91863 Aanvraagnaam Gebruiksvergunning

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Brandveilig gebruik Blokker Bloembollen. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Brandveilig gebruik Blokker Bloembollen. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2861529 Aanvraagnaam Brandveilig gebruik Blokker Bloembollen Uw referentiecode

Nadere informatie

VRAGENLIJST EVENEMENTEN

VRAGENLIJST EVENEMENTEN Postadres Postbus 20.000 7900 PA Hoogeveen Bezoekadres Raadhuisplein 24 7901 BW Hoogeveen Telefoon 14 0528 Fax 0528-291325 E-mail info@hoogeveen.nl Internet www.hoogeveen.nl VRAGENLIJST EVENEMENTEN U dient

Nadere informatie

Evenementenvergunning

Evenementenvergunning Evenementenvergunning Gegevens oganisatie Naam organisatie Website voor meer informatie Buurtvereniging de Noabers www.denoabers.nl Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? KvK-nummer Kvk-nummer

Nadere informatie

Aanvraagformulier gebruiksvergunning Bouwwerk

Aanvraagformulier gebruiksvergunning Bouwwerk Aanvraagformulier gebruiksvergunning Bouwwerk 1. Gegevens aanvrager of gemachtigde Naam en voorletters: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoonnr. en evt. Faxnr.: Woningwet 2003, artikel 8 lid 2 sub a4

Nadere informatie

Evenementvergunning of melding van een evenement

Evenementvergunning of melding van een evenement Evenementvergunning of melding van een evenement Met dit formulier kunt u een vergunning aanvragen voor een evenement. 1) Persoonlijke gegevens Naam organisatie/vereniging/stichting: Naam en voorletters

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Partou Heerenduinweg 45 IJmuiden. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Partou Heerenduinweg 45 IJmuiden. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2945995 Aanvraagnaam Uw referentiecode Partou Heerenduinweg 45 IJmuiden

Nadere informatie