Oplossingen voor bedrijfsmobiliteit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oplossingen voor bedrijfsmobiliteit"

Transcriptie

1 Oplossingen voor bedrijfsmobiliteit

2 Bedrijfsmobiliteit Transformeer uw bedrijf en overtref de verwachtingen van uw klanten met uitgebreide oplossingen voor bedrijfsmobiliteit waarmee u in realtime overal toegang hebt tot de benodigde tools en gegevens. De wereld is ingrijpend veranderd. Mensen willen en vragen snellere en intuïtievere technologie, ononderbroken services en de vrijheid om altijd en overal op allerlei verschillende apparaten te werken. Oplossingen voor bedrijfsmobiliteit zorgen niet alleen voor een modernere werkwijze. Voor toekomstgerichte, innovatieve bedrijven kan mobiliteit veranderen hoe we zakendoen. Dit nieuwe tijdperk van mobiliteit betekent dat bedrijfsgegevens meer verspreid zijn dan ooit omdat gebruikers gegevens op meerdere apparaten en platforms opslaan. ITmanagers staan voor de uitdaging om bedrijfsmiddelen en gegevens op een veilige manier te beheren, maar moeten ook nieuwe mogelijkheden voor mobiliteit bieden op het moment dat het bedrijf dat wil. Bied uw team kansen Tegenwoordig zijn medewerkers echt mobiel, waarbij 1 op de 3 helemaal geen kantoor heeft. Ze hebben professionele tools nodig om de hedendaagse snelheid van uw bedrijf aan te kunnen. Stel hen altijd en overal in staat om hun absolute best te doen. Transformeer uw bedrijf Vooruitstrevende, innovatieve leidinggevenden benutten mobiliteitsoplossingen om op een andere manier zaken te doen, nieuwe producten en services te leveren, op nieuwe wijzen in contact te komen met klanten en sneller te reageren op veranderende marktomstandigheden.. Overtref de verwachtingen van uw klanten Microsoft heeft de apparaten, een app-platform en de verkoopstructuur om nieuwe ervaringen te bieden, om uitgebreide totaaloplossingen te leveren waarmee u het leven van uw klanten veel aangenamer kunt maken. Meer informatie over oplossingen voor bedrijfsmobiliteit vindt u op

3 Bedrijfsklare apparaten Moderne hardware heeft mogelijkheden waardoor nieuwe mobiele scenario's mogelijk zijn. Voorbeelden zijn aanraken, lichtgewicht apparaten, langere batterijduur, meteen aan, ingebouwd streamen via wifi en LTEondersteuning. Kies het juiste apparaat voor de juiste prijs Verbind mensen en betrek hen nauwer Krijg altijd en overal toegang tot gegevens Windows-apparaten zijn verkrijgbaar in allerlei formaten (van tablets tot phablets en laptops, 2-in-1's, telefoons en desktops) en biedt dit assortiment in allerlei prijsklassen voor elk budget. Windows-apparaten bieden de juiste integratie van mobiele communicatie, sociale netwerken en samenwerkingstools zodat mobiele werkers altijd contact kunnen houden en volledig bij het bedrijf zijn betrokken. Met Windows-apparaten volgen gebruikersinstellingen en inhoud hen op elk apparaat zodat we altijd belangrijke informatie binnen handbereik hebben. Bescherm gevoelige gegevens Geef prioriteit aan belangrijke zaken Windows-apparaten leveren de beste opties in de branche voor meerlaagse bescherming en gegevensherstel. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken dat ze belangrijke en gevoelige bedrijfs- of persoonsgegevens verliezen. Versleutelingstechnologie van Microsoft is gebouwd om uw bedrijfsgegevens te beschermen zodra deze de tablet verlaten. Met Windows-tablets kunnen gebruikers de gegevens die het belangrijkste voor hen zijn, organiseren, openen en beschermen. Dankzij de mogelijkheden voor eenmalige aanmelding kunt u uw werkaccounts en persoonlijke gegevensaccounts instellen op één tablet, terwijl u deze apart en zeer goed beveiligd houdt. Windows 8.1 Windows 8.1 staat klaar om zaken te doen: het levert de apparaten en services die mensen op prijs stellen en de bedrijfsoplossingen die organisaties nodig hebben. Nu blijven mensen altijd en overal in verbinding met informatie en contactpersonen dankzij krachtige bedrijfstablets en veelzijdige pc's van de volgende generatie. Met Windows Phone voelen medewerkers zich zelfverzekerd. Omdat Outlook en Office zijn ingebouwd, kunnen medewerkers gelijk aan de slag met apps die ze kennen. Met Mobile Device Management (MDM) krijgt IT in controle over configuratieprofielen waarmee bedrijfseigen en Bring-Your-Ownscenario's worden ondersteund.

4 Bedrijfsspecifieke toepassingen Voor bedrijven ligt er een enorme kans om via moderne, mobiele toepassingen op nieuwe manieren met hun klanten samen te werken en te communiceren. Mobiele toepassingen met aanraakfunctionaliteit veranderen namelijk de manier waarop we werken, zakendoen en nauwere relaties met klanten aangaan. Convergentie van het Windowsplatform op meerdere apparaten Zorgen voor een natuurlijke, consistente gebruikerservaring Ontwikkelaars in staat stellen om sneller en eenvoudiger op Windows te bouwen Met het Windows-platform kunnen klanten voortaan sneller en goedkoper hun moderne toepassingen in één keer ontwikkelen en vervolgens implementeren op al hun Windows-apparaten. Hierbij kunnen ook bestaande, onmisbare desktopapps worden ondersteund naast nieuwe, moderne mobiele apps met aanraakfunctionaliteit, dus bedrijven kunnen ook hun eerdere investeringen benutten. Stel uw medewerkers in staat om op een natuurlijke manier te werken, synchroon te blijven en toegang te krijgen tot bedrijfsspecifieke apps vanaf hun favoriete apparaat. Het Microsoft-platform biedt een natuurlijke, consistente gebruikersinterface waarin de technologie samenvalt met de menselijke ervaring. Uit de samenhang van onze tools voor ontwikkelaars blijkt dat Microsoft alles in het werk wil stellen om zakelijke en IT-gebruikers te helpen zodat ze sneller en eenvoudiger nieuwe mobiele apps kunnen bedenken, migreren en bouwen op het Windows-platform. Windows Server 2012 R2 biedt hoogwaardige datacenter- en hybride cloudoplossingen die eenvoudig te implementeren, kosteneffectief, toepassingsgericht en gebruiksvriendelijk zijn. Met System Center-oplossingen kunnen IT-professionals de fysieke en virtuele IT-omgeving (informatietechnologie) beheren ongeacht de datacenters, clientcomputers en apparaten. Surface Pro 3 biedt het beste van Microsoft op één apparaat: Skype, OneDrive en Bing Smart Search geïntegreerd. Voer alle Windows-desktopsoftware uit die u nodig hebt, waaronder de volledige Microsoft Office Suite.1 Maak een keuze uit een uitstekende selectie van apparaten (pc's, tablets, 2-in-1's en All-in-Ones) die aansluiten bij uw behoeften aan mobiliteit en productiviteit. Nieuwe Windows-desktops, laptops en All-in-Ones zijn sneller en krachtiger hebben een groter scherm voor een nog hogere productiviteit. Visual Studio Online is de snelste en eenvoudigste manier om software op allerlei platforms te plannen, op te bouwen en op de markt te brengen. Met Microsoft Project Siena kunt u een krachtige, op gegevens gebaseerde bedrijfsapp in enkele minuten bouwen op basis van REST-principes. Vertaal-, zoek- en spraakfunctionaliteit is nu beschikbaar, naast beveiligingsfuncties. Zie hier voor meer informatie:

5 Mobiele productiviteit Microsoft past productiviteit aan met het oog op onze veranderende werkwijzen en de manier waarop we altijd en overal zakendoen. Complete productiviteitsoplossing met de meeste functies Werk overal vandaan op het apparaat van uw keuze Hoogwaardige beveiligingsen beheermogelijkheden Bewaar en deel bestanden veilig op apparaten Maak en bewerk documenten, terwijl anderen met hetzelfde bestand bezig zijn Werk beter en overal samen met collega's Opties om te voldoen aan de behoeften van iedereen in uw organisatie Consistente en geoptimaliseerde ervaring op platforms (Windows, Apple en Android) Werk zoals u gewend bent met touchfunctionaliteit, pen, muis en toetsenbord Krijg uw werk gedaan, zelfs als u offline bent Profiteer van licenties per gebruiker zodat medewerkers op allerlei apparaten kunnen werken Beveilig uw omgeving met hoogwaardige gebruikers- en beheertools Blijf voldoen aan industriestandaarden en regelgeving Maak governance en beveiliging voor Office 365-services mogelijk Help uw bedrijf vooruit met het meest recente, volledige Office plus allerlei geïntegreerde samenwerkingsservices in combinatie met geavanceerde compliancefuncties en volledige IT-mogelijkheden. Microsoft Office 365 biedt u de mogelijkheden om overal te werken op vrijwel elk apparaat. Office 365 ProPlus Uw Office direct beschikbaar, waar u ook bent. Beschik over de nieuwste tools voor productiviteit, samenwerking, compliance en BI: krachtig, flexibel en snel geleverd, met naadloze upgrades. SharePoint Online levert de krachtige functies van SharePoint met de bijbehorende overhead zodat u zelfstandig de infrastructuur kunt beheren. Flexibele beheeropties zorgen ervoor dat u de benodigde controle behoudt om te voldoen aan de compliancevereisten van uw organisatie. Via OneDrive voor Bedrijven kunnen mensen hun werkbestanden eenvoudig en veilig opslaan, synchroniseren en delen op meerdere apparaten. OneDrive voor Bedrijven biedt iedere gebruiker 1 TB aan opslag. Lync biedt een consistente ervaring op één client voor aanwezigheidsgegevens, chatfuncties, spraak, video en uitstekende vergadermogelijkheden. Via Lync kunt u chatten en bellen met honderden miljoenen mensen wereldwijd die ook Skype gebruiken. Yammer is een sociaal privénetwerk waarmee u en uw bedrijf alles op de voet kunnen volgen. Met samenwerkingssoftware en bedrijfstoepassingen van Yammer kunt u in contact komen met de juiste mensen, gegevens delen en projecten organiseren zodat u sneller vooruitkomt.

6 Verkoopproductiviteit Concentreer u op de details. Win sneller klanten. Verkoop meer. Vertegenwoordiger Verkoopmanager Uw klanten weten meer dan ooit tevoren en nemen aankoopbeslissingen nog voordat er contact is. In een dergelijke veranderde moeten verkopers zich aanpassen. CRM-oplossingen van Microsoft zijn eenvoudig in te voeren en te gebruiken. U kunt daarmee verkoopteams veranderen in toppresteerders die in hoge mate verbonden zijn en samenwerken. Met de geavanceerde bedrijfsinformatie voor CRM kunnen uw teamleden de juiste gegevens op het juiste moment boven tafel krijgen, zodat ze zich op een zinvolle manier op hun klant kunnen richten om de relatie te verdiepen en tegelijkertijd het bedrijf te laten groeien, met name wanneer ze over de wereld zijn verspreid. Uw verkoopteams kunnen: eenvoudig hun tijd indelen om ervoor te zorgen dat ze zich op veelbelovende leads richten; relevante sociale en organisatorische inzichten beoordelen om meer te weten te komen over hun prospect en vast te stellen wie de beslissingsbevoegdheid heeft; werken zoals in een netwerk door probleemloos samen te werken met het team, waar ook ter wereld, en toegang te krijgen tot relevante resources, zodat ze samen meer opdrachten kunnen binnenhalen: sneller, beter en winstgevender. Met CRM (Customer Relationship Management) voor verkoop kunnen uw verkopers verkoopprocessen beheren ongeacht het apparaat, het kanaal, de locatie en de afdeling. Hiermee worden een hogere productiviteit en gerichtere verkopen gestimuleerd, terwijl orders ook sneller worden gesloten. Verkopers kunnen zich concentreren en richten op de meest effectieve activiteiten. Door social en teamverkopen wordt elk gesprek met klanten relevanter, waardevoller en productiever. Met de analysefuncties van CRM hebt u overal direct inzicht in uw pipeline, op elk apparaat. Bied uw verkoopmanagers en verkopers mogelijkheden met verkooprapportage in realtime, flexibele dashboards en inline gegevensvisualisatie. Stel eenvoudig verkoopregio's, team en prijslijsten in. Verkoopmanagers kunnen: verkoopdoelen en -acties beheren op basis van realtime-analysen; eindelijk de verborgen mogelijkheden voor potentiële groei inzichtelijk maken; procestools binnen CRM gebruiken om volglijsten en meldingen samen te stellen en meer te weten te komen over de verkoopfactoren van klanten, zodat hun verkoopteam deze kansen tot een goed einde kunnen brengen. Microsoft Dynamics CRM is onze zakelijke CRM-oplossing (Customer Relationship Management) waarmee verkoopproductiviteit en marketingeffectiviteit worden gestimuleerd via sociale inzichten, bedrijfsinformatie en campagnebeheer in de cloud, onpremises of met een hybride combinatie.

7 Beheer van bedrijfsmobiliteit De suite voor bedrijfsmobiliteit bevat beheerfuncties waarmee mensen vanaf hun favoriete apparaat kunnen werken, terwijl beveiliging en controle door ITbeheerders zijn gewaarborgd. Beheer van mobiele apparaten Bied gebruikers toegang tot toepassingen, gegevens en bronnen vanaf de werkplek en nagenoeg elk apparaat en elke locatie. Maar zorg ervoor dat de apparaten hiermee compatibel zijn. Beveiliging en compliance moeten worden gehandhaafd, maar apparaataanvragen moeten ook mogelijk zijn en IT wil niet met een nieuwe tool moeten werken voor elk nieuw apparaattype dat op de werkvloer verschijnt. Hybride identiteitsbeheer Toegang en gegevensbescherming Desktopvirtualisatie Microsoft Azure Active Directory (MAAD) is een uitgebreide, hoogwaardige cloudoplossing voor identiteits- en toegangsbeheer. De oplossing combineert primaire directoryservices, geavanceerd identiteitsbeheer en de allerbeste beveiligings- en toegangsmethoden voor toepassingen. MAAD kan eenvoudig worden geïntegreerd met Active Directory-implementaties op locatie en biedt volledige ondersteuning voor derde identiteitsproviders. U moet bedrijfsinformatie beschermen door gegevens centraal op te slaan, deze te categoriseren en toegang tot het datacenter goed te beheren. Met Windows Intune en System Center Configuration Manager stellen we IT in staat om bestaande investeringen in de infrastructuur van Configuration Manager uit te breiden met Windows Intune en om cloudbeheer van mobiele apparaten te ondersteunen. Zodoende kunnen bedrijfsapps en -services op allerlei apparaattypen worden gepubliceerd. Microsoft Desktop Virtualization is een oplossing waarmee IT op diverse apparaten desktops en toepassingen aan gebruikers kan leveren. Doordat toepassingen en gegevens via een virtuele desktop worden gecentraliseerd en beheerd, kunnen uw medewerkers hun werk uitvoeren op hun favoriete apparaat, terwijl IT kan letten op compliance. Zodoende biedt u een rijke gebruikerservaring en efficiënte beheermogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs. Windows Server 2012 R2 biedt hoogwaardige datacenter- en hybride cloudoplossingen die eenvoudig te implementeren, kosteneffectief, toepassingsgericht en gebruiksvriendelijk zijn. Dankzij Windows Intune kunnen medewerkers van organisaties gebruikmaken van de apparaten en toepassingen waaraan ze de voorkeur geven, terwijl apparaatinstellingen zo worden geconfigureerd dat ze voldoen aan compliancebehoeften. Microsoft Azure Active Directory System Center 2012 R2 Configuration Manager Azure Active Directory is een uitgebreide cloudoplossing voor identiteits- en toegangsbeheer die uitgebreide mogelijkheden biedt om gebruikers en groepen te beheren en de toegang tot toepassingen te beveiligen, bijvoorbeeld onlineservices van Microsoft zoals Office 365 en allerlei SaaStoepassingen van andere fabrikanten dan Microsoft. Met System Center 2012 R2 Configuration Manager kunt u pc's en servers beheren, software up-todate houden, configuratie- en beveiligingsbeleid instellen en de systeemstatus bewaken, terwijl u gebruikers toegang biedt tot hun favoriete toepassingen vanaf de apparaten die ze zelf kiezen. Microsoft Azure Rights Management Microsoft Azure Rights Management biedt een uitgebreide oplossing op beleidsbasis voor het beschermen van uw waardevolle gegevens, ongeacht met wie u de gegevens deelt.

8 Ervaar de Microsoft-oplossing voor bedrijfsmobiliteit Lees meer over de hoogwaardige totaaloplossingen van Microsoft waarmee u uw bedrijf vandaag nog kunt transformeren, zodat u kunt profiteren van mobiel werken en de cloud. Met Microsoft zijn de voordelen enorm en de risico's laag. Meer informatie over oplossingen voor bedrijfsmobiliteit vindt u op

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Office 365, Office 2016 op al uw apparaten Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Eenvoudiger samenwerken Bewaar,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland verandert continu en wordt steeds uitgebreider. Daarnaast zien we de vraag naar abonnementen van zowel onze partners als van eindgebruikers

Nadere informatie

Mobiliseer jouw bedrijf. met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1

Mobiliseer jouw bedrijf. met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1 Mobiliseer jouw bedrijf met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1 Laten we eerlijk zijn: de meeste van je klanten en werknemers zijn al mobiel. Elke dag van negen tot

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio midden- en kleinbedrijf Enterprise Business Essentials Business Business Premium Enterprise E1 ProPlus Enterprise E3 Enterprise E5 Eindgebruikersprijs via Microsoft 5,10 gebruiker/

Nadere informatie

Volledige samenwerking voor middelgrote bedrijven

Volledige samenwerking voor middelgrote bedrijven Volledige samenwerking voor middelgrote bedrijven Hoe goed is uw communicatie? Dat is de uitdaging in de moderne, mobiele, virtuele economie waarin bedrijven streven naar consistente communicatie tussen

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het aanbod bij Copaco verandert continu. Zo zijn er onlangs nieuwe abonnementen voor klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) beschikbaar gekomen. Deze nieuwe plannen

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio Eindgebruikersprijs via Microsoft Grote postvakken: Iedere gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan berichten tot maximaal 25 MB verzenden. Exchange Online Plan 1 3,10

Nadere informatie

Acronis lanceert Backup 12

Acronis lanceert Backup 12 ---persbericht--- Acronis lanceert Backup 12 Wereldwijd gegevensherstel in hooguit 15 seconden Zoetermeer, 25 juli 2016 Acronis, wereldleider op het gebied van hybrideclouddatabeveiligingsoplossingen,

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco verandert continu en wordt steeds uitgebreider. Daarnaast zien we de vraag naar Office 365 abonnementen van zowel onze partners als van eindgebruikers

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen SMART@OFFICE www.vxmanagedservices.com Baarnsche dijk 8 3471 LR Baarn Tel: +31 (0)35 30 35 400 info@vxmanagedservices.com

Nadere informatie

Professionele mobiliteit.

Professionele mobiliteit. Professionele mobiliteit. HP Mobility. De mobiele oplossing die bij u past. Speciaal ontworpen voor business, met de snelste processors en de meest veelzijdige software. U werkt helemaal anders met de

Nadere informatie

CROSS SELL PROGRAMMA

CROSS SELL PROGRAMMA CROSS SELL PROGRAMMA Het belang van totaaloplossingen Door de sterke groei van aanbieders van Office 365 is het belangrijk dat u zich als ITpartner onderscheidt ten opzichte van uw concurrenten. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland Overzicht van het portfolio bij Copaco Nederland Nadat het portfolio van Copaco Nederland in 2013 al flink werd uitgebreid, vindt u vanaf 1 december 2013 nog meer artikelen in onze prijslijst. Nieuw zijn

Nadere informatie

Het Microsoft CSP portfolio van Copaco Nederland

Het Microsoft CSP portfolio van Copaco Nederland Het Microsoft CSP portfolio van Copaco Nederland Met het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma kunt u bekende Microsoft clouddiensten als, Microsoft Azure AD en Dynamics CRM Online op elijkse

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Introduceert KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Introduceert KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Introduceert KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Business strategieën en de impact voor de IT FLEXIBILITEIT Snel handelen met wendbaarheid en flexibiliteit Voor 66% van de organisaties staat flexibiliteit

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Microsoft Secure Productive Enteprise

Microsoft Secure Productive Enteprise Microsoft Secure Productive Enteprise Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid zal in de toekomst

Nadere informatie

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Office 365 is nog maar het begin. Uiteindelijk wil uw klant een volledige werkplek in de cloud. Samen maken we dat mogelijk. Het belang van totaaloplossingen

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Office 365 is nog maar het begin. Uiteindelijk wil uw klant een volledige werkplek in de cloud. Samen maken we dat mogelijk. Het belang van totaaloplossingen

Nadere informatie

CROSS SELL PROGRAMMA

CROSS SELL PROGRAMMA CROSS SELL PROGRAMMA Het belang van totaaloplossingen Door de sterke groei van aanbieders van Office 365 is het belangrijk dat u zich als ITpartner onderscheidt ten opzichte van uw concurrenten. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Samenwerken Het moderne kantoor met Office 365 Maarten Groeneveld ICT Adviseur - ICT Architectuur - Sourcing - Business & IT Alignment 1. Introductie Visie

Nadere informatie

Een snelcursus in Microsoft 365 Business. Presteer optimaal met een geïntegreerde beveiligings-, beheer- en productiviteitsoplossing

Een snelcursus in Microsoft 365 Business. Presteer optimaal met een geïntegreerde beveiligings-, beheer- en productiviteitsoplossing Een snelcursus in Microsoft 365 Business Presteer optimaal met een geïntegreerde beveiligings-, beheer- en productiviteitsoplossing Inleiding Je weet dat je bedrijf alleen kan groeien als iedereen optimaal

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Office 365 versus Online Werkplek

Office 365 versus Online Werkplek Office 365 versus Online Werkplek Datum: 4 juni 2017 Versie: 1.0 2017 Kology Kology Huis ter Heideweg 58 3705 LZ Zeist T. +31 30 890 48 50 E. info@kology.nl W. www.kology.nl Inhoudsopgave 1 Wat is Microsoft

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Versie januari 2016 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding

Nadere informatie

Data en documenten beveiligen met Microsoft EMS

Data en documenten beveiligen met Microsoft EMS Data en documenten beveiligen met Microsoft EMS 4 2 2015 QS solutions 60 werknemers in Amersfoort, Keulen en Ho Chi Minh City Gold Partner van Microsoft Expertise Samenwerking & Communicatie CRM Identity

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit heeft gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig te verbinden

Nadere informatie

Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform. Michiel Coox Solution Advisor Productivity

Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform. Michiel Coox Solution Advisor Productivity Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform Michiel Coox Solution Advisor Productivity Uitdagingen en Vragen Doelstelling Burgers en medewerkers willen toegang tot betere informatie, tools, apps

Nadere informatie

Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery

Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery Werken met Windows-applicaties op alle mogelijke devices, met volledige security. Om gemakkelijk en productief te werken, willen veel

Nadere informatie

KASPERSKY MSP-PROGRAMMA

KASPERSKY MSP-PROGRAMMA KASPERSKY MSP-PROGRAMMA Voor partners 2016 Kaspersky Lab. Alle rechten voorbehouden. TOONAANGEVENDE BESCHERMING IN JOUW SERVICES De hoogste marge, het laagste risico De meest geteste, meest bekroonde beveiliging

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

De digitale wereld is continu in verandering

De digitale wereld is continu in verandering DE MODERNE WERKPLEK De digitale wereld is continu in verandering 1940 1950 1960 1970 1980 1990 2000 2010 2020 1943 Eerste Computer Colossus 1947 Uitvinding transistor (AT&T) 1956 Eerste Videotape recorder

Nadere informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best Praktische informatie De informatie in dit document vertegenwoordigt de huidige visie van Microsoft Corporation op zaken die ten tijde

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014

Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014 Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik 4 2.1 Productvarianten en opties 4 2.2 De mogelijkheden van Zakelijk Office 365 5 2.2.1

Nadere informatie

POINT2SHARE MEETINGS: DE BESTE VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT

POINT2SHARE MEETINGS: DE BESTE VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT PROBEER 2 WEKEN GRATIS www.point2share.nl POINT2SHARE MEETINGS: DE BESTE VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT Dé vergaderoplossing op SharePoint POINT2SHARE MEETINGS Altijd op zoek naar dat document met de meest

Nadere informatie

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure Asset 1 van 7 Over het bouwen van cloudoplossingen Gepubliceerd op 24 february 2015 Praktische handleiding voor ontwikkelaars die aan de slag willen met het maken van applicaties voor de cloud. Zij vinden

Nadere informatie

Microsoft Online diensten

Microsoft Online diensten Wijzingen Microsoft-producten per 1-1-2019 Per 1-1-2019 vinden er voor enkele Microsoft-producten naamswijzigingen plaats en ook zullen er producten opgevolgd worden door nieuwe versies. Daarnaast zijn

Nadere informatie

Whitepaper. Relatiemanagement & Sales Force Automation

Whitepaper. Relatiemanagement & Sales Force Automation Whitepaper Relatiemanagement & Sales Force Automation Deze whitepaper bestaat uit de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) in 2013. Na het lezen van deze

Nadere informatie

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer De mobiele werknemer Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Mobiel werken bij Flanders Investment & Trade maakt mensen productiever

Mobiel werken bij Flanders Investment & Trade maakt mensen productiever Mobiel werken bij Flanders Investment & Trade maakt mensen productiever land: België sector: overheid profiel Internationaal ondernemen speelt een belangrijke rol in de socio-economische ontwikkeling van

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw Windows Phone

Office 365 gebruiken op uw Windows Phone Office 365 gebruiken op uw Windows Phone Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw Windows Phone instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw agenda,

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

Uw wereld is constant in beweging

Uw wereld is constant in beweging Zakelijke white paper Mobile Management Filr Micro Focus iprint Uw wereld is constant in beweging U kunt het zich niet meer veroorloven om problemen met mobiliteit aan te pakken met afzonderlijke producten

Nadere informatie

Eerste stappen met Windows 10

Eerste stappen met Windows 10 Eerste stappen met Windows 10 Je hebt de upgrade naar Windows 10 met succes afgesloten. Nu kun je volledig profiteren van je nieuwe besturingssysteem. Als hulp bij je oriëntatie op jouw eerste stappen

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

KPN ÉÉN biedt eenvoud

KPN ÉÉN biedt eenvoud KPN ÉÉN ÉÉN KPN ÉÉN biedt eenvoud optimaal samenwerken en beter bereikbaar Eén factuur Eén contract Eén prijsplan Eén helpdesk Eén aanspreekpunt Eén online beheerportal Eén adresboek Eén telefoonnummer

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving Totaalcommunicatie Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 09-03-2015 1.1 Aanpassing met vast toestel RoutIT B.V. 09-11-2016 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP Wat nou cloud?! De zin én onzin! CSP De zin en onzin van werken in de cloud De cloud, wat is dat nou precies? Is het een hype zoals je die vaker tegenkomt in ICT? Of biedt het echt kansen waar u als ondernemer

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

Bruikbare inzichten GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN. Plantronics Alle rechten voorbehouden. 1

Bruikbare inzichten GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN. Plantronics Alle rechten voorbehouden. 1 Bruikbare inzichten GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN Plantronics 2017. Alle rechten voorbehouden. 1 De digitale transformatie versnellen met bruikbare inzichten Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de stem

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Informatieblad voor mobiel gebruik

Microsoft Dynamics CRM Informatieblad voor mobiel gebruik Microsoft Dynamics CRM Informatieblad voor mobiel gebruik Microsoft Dynamics CRM combineert bekende Microsoft Officetoepassingen met krachtige CRM-software om de effectiviteit van marketingactiviteiten

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Voor retailers zijn het uitdagende tijden. Het is daarom nu hét moment om de basis op orde te hebben, door te pakken, en te bouwen aan de toekomst.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

DE KRACHT VAN EENVOUD. Business Suite

DE KRACHT VAN EENVOUD. Business Suite DE KRACHT VAN EENVOUD Business Suite CYBERCRIMINALITEIT IS EEN REALITEIT Online bedreigingen zijn een zakelijke realiteit, wat u ook doet. Het aantal beveiligingsincidenten neemt zienderogen toe. Elke

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

Moderne samenwerkingstechnologieën

Moderne samenwerkingstechnologieën PLANNINGSHANDLEIDING Moderne samenwerkingstechnologieën Hoe u een nieuwe manier van samenwerking mogelijk kunt maken in een veranderende werkomgeving WAAROM U DIT DOCUMENT ZOU MOETEN LEZEN Deze planningshandleiding

Nadere informatie

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc Welcome Barend Vercauteren Koen Van de Vyver SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc introductie sinds 1999 Gent, Antwerpen, Kortrijk en Brussel +50 vaste werknemers organisaties en ondernemingen service

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Complete browser-based werkplek DIENSTBESCHRIJVING Augustus 2018 Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Doel Workspace 365... 3 3. Workspace 365... 4 3.1 Wat is Workspace

Nadere informatie

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem?

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Executive summary Organisaties maken meer en meer gebruik van online

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie