Bedrijfsprofielen. Barrièrevrij wonen en leven 16 t/m 19 mei Uitvoerder:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedrijfsprofielen. Barrièrevrij wonen en leven 16 t/m 19 mei Uitvoerder:"

Transcriptie

1 Bedrijfsprofielen Barrièrevrij wonen en leven 16 t/m 19 mei Uitvoerder:

2

3 Impressum Herausgeber Bundesministerium für Wirtschaft und Energie (BMWi) Öffentlichkeitsarbeit Berlin Text und Redaktion Deutsch-Niederländische Handelskammer Nassauplein EC Den Haag Gestaltung und Produktion Deutsch-Niederländische Handelskammer Nassauplein EC Den Haag Das Bundesministerium für Wirtschaft und Energie ist mit dem audit berufundfamilie für seine familienfreundliche Personalpolitik ausgezeichnet worden. Das Zertifikat wird von der berufundfamilie ggmbh, einer Initiative der Gemeinnützigen Hertie-Stiftung, verliehen. Stand März 2017 Druck Bildnachweis Betriebsbilder Diese Broschüre ist Teil der Öffentlichkeitsarbeit des Bundesministeriums für Wirtschaft und Energie. Sie wird kostenlos abgegeben und ist nicht zum Verkauf bestimmt. Nicht zulässig ist die Verteilung auf Wahlveranstaltungen und an Informationsständen der Parteien sowie das Einlegen, Aufdrucken oder Aufkleben von Informationen oder Werbemitteln.

4 Inhoud Overzicht 1. Sanitaire oplossingen... 4 miscea GmbH... 4 nie wieder bohren ag Technologische oplossingen... 6 casenio GmbH... 6 GEMTEC GmbH / Wotan Star Bouw- en woonoplossingen... 8 Nordemann GmbH... 8 Solidbox GmbH... 9 more interior gmbh... 10

5 Overzicht Van 16 tot en met 19 mei 2017 brengt een Duitse handelsdelegatie uit de sector barrièrevrij wonen en bouwen een bezoek aan Nederland met het voornemen een indruk van de Nederlandse markt te verkrijgen en mogelijk zakenrelaties met handelspartners op te bouwen. Deze handelsmissie organiseert de Duits-Nederlandse Handelskamer in opdracht van het Duitse Ministerie van Economische Zaken. Onderstaand vindt u het overzicht van alle zes delegatieleden die in de komende hoofdstukken uitgebreid omschreven worden. Indien u interesse hebt in een vrijblijvende kennismaking met één of meerdere bedrijven bij u op kantoor of als u meer informatie wenst, kunt u direct contact opnemen met: Duits-Nederlandse Handelskamer Elisa Gentzsch, T , E e.gentzsch@dnhk.org Sanitaire oplossingen miscea GmbH is ontwikkelaar en producent van een revolutionair handhygiënesysteem dat d.m.v. sensoren contactloos water, zeep of desinfectie geeft. nie wieder bohren ag is producent van badkameraccessoires met bevestigingssystemen waarbij je niet hoeft te boren. Het bedrijf biedt naast handvatsystemen ook speciale barrièrevrije wastafels, douchekoppen en LED make-upspiegels (voor slechtzienden) aan. Technologische Oplossingen casenio AG is ontwikkelaar van een intelligent hulpsysteem dat woningen veiliger en comfortabeler maakt. Casenio kan helpen herinneren, waarschuwen, ingrijpen in gevaarlijke situaties en brengt extra comfort in huis. GEMTEC GmbH is ontwikkelaar van het WotanStar Systeem, een software voor een op IP-adres gebaseerd telefoon- en zusteroproepsysteem inclusief een dementiebeveiligingssysteem. Bouw- en woonoplossingen Nordemann GmbH is producent van blokkozijnen. De producten bestaan uit een deurpaneel en het kozijn inclusief het bijbehorende beslag. Naast standaarddeuren behoren speciale deuren voor brand-, rook- en geluidsisolatie evenals barrièrevrije meubels tot het assortiment. Solidbox GmbH biedt de exploitanten van seniorenwoningen een turn-key oplossing, die zowel de planning en ontwikkeling van een zorgconcept in een zelfbepaalde wooninstelling alsook de bouw van het object bevat. more interior gmbh ontwikkelt barrièrevrije woon- en werkconcepten die aansluiten op individuele wensen en kenmerken, zoals leeftijd of een handicap.

6 miscea GmbH is ontwikkelaar en producent van een revolutionair handhygiënesysteem. De kraan geeft niet alleen contactloos water, maar ook zeep en desinfectie. De inzet van licht en sensoren maakt het systeem gemakkelijk en contactloos te bedienen; Beweegt men de handen onder het glazen display dan wordt een dosis van de gekozen vloeistof afgegeven. Deze sensortechniek garandeert een hoge hygiënestandaard en is hierdoor zeer geschikt voor klinieken, laboratoria en verzorgingsinstellingen. Het lichtgevende glazen display geeft het product een aantrekkelijk design waardoor het ook geschikt is voor badkamers en keukens van private eindconsumenten. Om de zekerheid en de gezondheid van de gebruiker te garanderen, worden alle miscea producten naar EU-richtlijnen ontworpen en geproduceerd. Bovendien wordt alles uitgebreid getest door onafhankelijke experts zoals KIWA en het Fraunhofer Instituut. miscea GmbH is een interessant contact voor zowel sanitair groothandels alsook handelsvertegenwoordigers met goede connecties in de zorg, die naast de verkoop ook met marketingactiviteiten kunnen ondersteunen. Daarnaast is miscea geïnteresseerd in een kennismaking met planners en architecten met focus op zorginstellingen evenals inkopers en van woningbouwcoöperaties. miscea GmbH Remco van Plateringen Hauptstraße 2 D Großbeeren, Germany T: +49 (0) E: remco.vanplateringen@miscea.com W:

7 De nie wieder bohren ag. produceert badkameraccessoires met bevestigingssystemen waarbij je niet hoeft te boren. In haar segment is het bedrijf marktleider in Duitsland. Door de speciale techniek kunnen hoogwaardige bad- en douchefaciliteiten, handgrepen alsook klassieke badkameraccessoires rondom de wastafel en het toilet aan de muur worden bevestigd zonder te boren. Deze internationaal gepatenteerde bevestigingstechniek is geschikt voor badkamers van klinieken, verzorgingsinstellingen, hotels en van private eindconsumenten. Het systeem is een sterk, snel, schoon en vooral omkeerbaar alternatief voor het conventionele boren. Het beschermt hoogwaardige ondergronden en zorgt ervoor dat tegel-, natuursteen- of glasoppervlaktes in de badkamer intact blijven. Met de hoogwaardige en tegelijkertijd omkeerbare techniek kunnen badkamers tijdelijk barrièrevrij gemaakt worden, zonder dat daar een verbouwing aan te pas komt of er groots geïnvesteerd dient te worden. Het bedrijf biedt naast handvatsystemen ook speciale barrièrevrije wastafels, douchekoppen en LED make-upspiegels (voor slechtzienden) aan. De handgrepen zijn naar Amerikaanse standaarden gecertificeerd. De nie wieder bohren ag. is op zoek naar contacten voor samenwerking in de bouw- en sanitairsector. Het bedrijf zou graag in contact willen komen met sanitair groothandels, planners/ingenieurs, architecten en distributeurs. Echter is het bedrijf een interessant contact voor woningcorporaties en bouwbedrijven. nie wieder bohren ag. Victor Melchor Casal Hafenstraße 15b D Hanau T. +49 (0) E: victor.melchor@niewiederbohren.de W:

8 casenio AG is ontwikkelaar van een intelligent hulpsysteem dat woningen veiliger en comfortabeler maakt. Het systeem herkent gevaarlijke situaties, maakt de bewoners daarop attent en indien nodig worden vastgelegde contactpersonen automatisch verwittigd. Daarnaast kan het systeem de bewoner aan belangrijke dingen, zoals bloedmetingen of medicijninname, herinneren. Bovendien biedt het systeem functies uit het smart-home-segment en kan de verwarming, verlichting en elektrische apparaten zoals het fornuis uitschakelen. Voor de installatie van casenio zijn noch bouwmaatregelen noch internet- en telefoonaansluiting in de woning noodzakelijk. Het systeem heeft enkel een stroomaansluiting nodig en is daardoor ideaal voor reeds bestaande woningen. Het systeem van casenio AG bestaat uit een huiscentrale, verschillende sensoren en een online gebruikersportaal. De componenten staan door middel van radiografische signalen met elkaar in verbinding. casenio is gemakkelijk te bedienen en is aan de individuele wensen aan te passen. De casenio AG komt graag in contact met handelsvertegenwoordigers, thuiszorgwinkels, woningbouwcoöperaties, projectontwikkelaars en relevante brancheverenigingen en bouwbedrijven. casenio AG Daniel Lehmann Kiefholzstraße Berlin T: +49 (0) M: d.lehmann@casenio.de W:

9 Het systeemhuis GEMTEC GmbH ontwikkelt al meer dan vijftien jaar software op het gebied van veiligheidstechniek voor immobiele mensen, processen en hulpbehoevende ouderen. Een van de kerncompetenties is het WotanStar Systeem, de software voor een op IPadres gebaseerd telefoon- en zusteroproepsysteem inclusief een dementiebeveiligingssysteem. Dit systeem heeft het doel om met zo min mogelijk onderdelen een zo hoog mogelijk functioneel gebruik te bieden. WotanStar biedt een modern, toekomst georiënteerd communicatiemiddel voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, wat geïnstalleerd kan worden zonder grote ingrepen of bouwwerkzaamheden. Het bedieningspaneel wordt bij het bed geïnstalleerd en alle belangrijke ondersteunende opties kunnen daarop worden aangesloten. Ook kan de reeds voorhanden techniek in WotanStar geïntrigeerd worden. Zo kan bijvoorbeeld het functionele Ackermann Zusteroproepsysteem geïnstalleerd worden samen met een systeem dat gegevens verzameld voor de afrekening van de verpleegkosten. Het systeem kan zowel op de kabel als radiografische signalen aangesloten worden en is hierdoor niet alleen geschikt voor verpleeghuizen maar ook voor private huizen. GEMTEC GmbH zoekt in Nederland handelspartners, investeerders, architecten of verpleeghuizen die deze producten willen vertegenwoordigen of inzetten. Bovendien is het bedrijf voornemens een filiaal in Nederland op te zetten. GEMTEC GmbH Jörg Dumuschat Am Möllenbeerg Königs Wusterhausen T: +49 (0) E: W:

10 De Nordemann GmbH behoort tot een van de leidende bedrijven op het gebied van blokdeursystemen in NRW. De Nordemann producten bestaan uit een deurpaneel en het kozijn inclusief het bijbehorende beslag. Het productenscala reikt van deurelementen in hoogwaardige RAL-lak, massief hout tot HPL (high pressure laminate) bewerkte oppervlakten. Modellen met glazen panelen behoren ook tot de mogelijkheden. Met betrekking tot deurscharnieren zijn er verschillende mogelijkheden, waaronder onzichtbare scharnieren voor een vlakke ruimtestructuur. Systemen met een hoge belasting en oplossingen voor deuren met elektronische elementen zoals sloten, klinken en sluitmechanismen kunnen afzonderlijk gecombineerd worden en daardoor aan alle eisen voldoen. Naast standaarddeuren behoren speciale deuren voor brand-, rook- en geluidsisolatie tot het assortiment. Op het gebied van blokkozijnen produceert Nordemann GmbH constructies tot windblokkers, scheidingswanden en met speciale functies zoals brand-, rook- en geluidsisolatie. Ook met betrekking tot meubels voor invaliden biedt het bedrijf op maat gemaakte meubels voor woonhuizen, werkplekken en openbare ruimtes. Bovendien trappen en brand- en rookwerende producten. Nordemann staat bekend om zijn jarenlange expertise, kwaliteit en flexibiliteit. Architecten, planners en aannemers worden competent geadviseerd over thema s zoals brand- en rookwering en geluidsisolatie, maar ook sluittechnieken. Dankzij de eigen werkplaats en een bijzondere reputatie is het bedrijf in de gelegenheid volledig op de wensen van de klant in te gaan en grote en complexe projecten in korte tijd op een hoog niveau te realiseren. Daarnaast verwerkt Nordemann houtsoorten die aantoonbaar uit duurzaam en milieuvriendelijk bosbeheer stammen. Het bedrijf en de producten dragen daarom ook het FSC - en PEFC-keurmerk. In Nederland komt Nordemann GmbH komt graag in contact met architecten, handelsvertegenwoordigers, aannemers en woningbouwcorporaties. Nordemann GmbH Ulrich Schöpp Gewerbestraße 2 D Rietberg-Mastholte T: +49 (0) E: us@nordemann-gmbh.de W:

11 Solidbox GmbH biedt de exploitanten van seniorenwoningen een turn-key oplossing, die zowel de planning en ontwikkeling van een zorgconcept in een zelfbepaalde wooninstelling, alsook de bouw van het object bevat. Plant een exploitant de bouw of verbouw van een seniorencomplex, dan test Solidbox eerst alle verzorgingsmogelijkheden in het gebouw. Na de beoordeling van de behoeften volgt de zorgvuldige planning en uitwerking van een nieuw wooncomplex of de verbouw van een bestaand gebouw. Bovendien adviseert Solidbox de exploitant en werkt een financieel plan uit. Daarna wordt de bouw of verbouw door Solidbox gerealiseerd en houdt Solidbox ook toezicht. Voor de bouw maakt Solidbox gebruik van een gesegmenteerde betonconstructie. De flexibele bouwcomponenten worden in de fabriek geproduceerd en op locatie pas samengesteld. Dit heeft het voordeel dat de bouwtijd tot wel 80% verkort kan worden en daardoor significant kosten bespaard kunnen worden. De componenten zijn in verschillende groottes en indelingen beschikbaar, hebben een lange levensduur en zijn van zeer hoge kwaliteit. Ook wordt veel waarde gehecht aan het comfortklimaat in de ruimtes door ventilatie en verwarming aangepast aan de leeftijd van de bewoners. Solidbox GmbH zou graag het concept op de Nederlandse markt brengen en is geïnteresseerd in contacten met private exploitanten van seniorenwooncomplexen en brancheverenigingen. Daarnaast komt het bedrijf graag in contact met verzekeringen om zich te informeren over de financieringsmogelijkheden voor exploitatie van servicewoningen. Solidbox GmbH /HS Consulting Hermann Stegink Bült 54 D Heek T: +49 (0) E: W:

12 more interior gmbh Het bedrijf more interior gmbh ontwikkelt barrièrevrije woon- en werkconcepten die aansluiten op individuele wensen en kenmerken, zoals leeftijd of een handicap. more interior ontwerpt haar meubels geheel zelf of in samenwerking met bekende producenten om zowel esthetische als functionele meubels te kunnen aanbieden. Zo worden meubels individueel ontworpen en indoor bouwelementen vervaardigd en gemonteerd. Verder worden kleedruimte en kamerdeuren naar de stijl en smaak van de klant ontworpen. Of het gaat om speciale vormen, materialen of bepaalde technieken voor oppervlaktes: more interior gmbh realiseert de wensen en behoeftes van haar klantenkring op maat. Het dienstenspectrum biedt advies en planning van innovatieve woon- en werkconcepten, met onder andere een specialisatie op barrièrevrijheid, maar ook badkamer-, keuken-, woonkamer-, kantoormeubelen, recepties, winkelinrichtingen, binnendeuren, houten vloeren, tot aan de bovenregionale montage. Bovendien biedt het bedrijf speciale uitvoeringen, zoals parketplanken tot 17m lang en 0.5m breed, barrièrevrije deuren voor erfgoed monumenten evenals gecombineerde concepten voor barrièrevrijheid en smart home respectievelijk smart office. Het bedrijf heeft zowel gecertificeerde timmermannen als ook een gecertificeerde vak planner voor het barrièrevrije en comfortabele wonen in dienst. In Nederland is de more interior gmbh op zoek naar contacten met architecten, aannemers, woningbouwcoöperaties en planners (ook met betrekking tot Smart Home concepten). more interior gmbh Bernd Wierichs Matthias-Claudius-Straße 13a Kaarst T: +49 (0) E: W:

13

Duitse ondernemers barrièrevrij wonen en leven

Duitse ondernemers barrièrevrij wonen en leven 11 Duitse ondernemers barrièrevrij wonen en leven 19 t/m 22 mei 2015 in Nederland www.dnhk.org Durchführer Impressum Herausgeber Bundesministerium für Wirtschaft und Energie (BMWi) Öffentlichkeitsarbeit

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veilige deuren 22 Een veiligheidsdeur beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken

Nadere informatie

Hoge veiligheid door laag energieverbruik. Deuraandrijving DM60. voor barrièrevrij en comfortabel wonen

Hoge veiligheid door laag energieverbruik. Deuraandrijving DM60. voor barrièrevrij en comfortabel wonen Hoge veiligheid door laag energieverbruik Deuraandrijving DM60 voor barrièrevrij en comfortabel wonen DEURAANDRIJVING DM60 DEURMEESTERS Deuren moeiteloos openen en sluiten Met de DM60-deuraandrijving is

Nadere informatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie DE ONE-STOP SHOP voor je woning binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie Buildsmart is dé specialist voor een kwalitatieve, smaakvolle binnenafwerking van je woning. Buildsmart richt zich vooral op de

Nadere informatie

TOUCH FREE HYGIENE. miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT

TOUCH FREE HYGIENE. miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT TOUCH FREE HYGIENE miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT 2 Het nieuwe miscea KITCHEN assortiment van sensor gestuurde systemen geeft een geheel nieuwe

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Wij maken glas beweeglijk!

Wij maken glas beweeglijk! Geluidsisolatie met visie TEUFELBESCHLAG Wij maken glas beweeglijk! PrivaSEE STC 36 geluidsisolatie-waarde Frameloos volglas schuifsysteem PrivaSEE Geluidsisolatie met visie STC 36 geluidsisolatie-waarde

Nadere informatie

Bad- en Douche renovatie

Bad- en Douche renovatie Bad- en Douche renovatie unieke ombouwsystemen tegelwerk blijft intact klaar in 1 dag Bad-in-Bad-Systeem Uniek systeem: een nieuw bad zonder breekwerk U zou wel een nieuw bad willen, maar geen verbouwing

Nadere informatie

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. Wist u dat 78% van de gebruikers van openbare sanitaire ruimtes de voorkeur heeft om contactloze dispensers

Nadere informatie

ULTIEM WARMTECOMFORT

ULTIEM WARMTECOMFORT Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een ULTIEM WARMTECOMFORT Zehnder Zenia: Het revolutionaire warmtecomfort

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T KEUCO-spiegelkast ROYAL MODULAR 2.0 laat niets te wensen over Architectonisch meesterwerk in veel uitvoeringen De extreem flexibele afmetingen, de diverse uitvoeringen en een gestroomlijnd eenvoudig ontwerp

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming Voldoen aan verwachtingen Als eigenaar, investeerder, architect, adviseur

Nadere informatie

Barrièrevrij en comfortabel wonen Nieuwe Hörmann-binnendeuraandrijving PortaMatic

Barrièrevrij en comfortabel wonen Nieuwe Hörmann-binnendeuraandrijving PortaMatic Foto 1: Deuraandrijvingen vormen een belangrijk onderdeel wanneer de woning is aangepast aan de behoeften van ouderen. De nieuwe PortaMatic van Hörmann verbruikt weinig stroom en is tot wel 25 procent

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T ilook_move van KEUCO: de perfecte metgezel voor gezichtsverzorging Verlichte cosmeticaspiegel scoort dankzij eenvoudige montage en bediening Een cosmeticaspiegel staat hoog op de populariteitsschaal van

Nadere informatie

Een Bribus dus! Aandacht.

Een Bribus dus! Aandacht. Bribus in bedrijf Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

The art of outdoor architecture. louvredaken - panelen - shutters

The art of outdoor architecture. louvredaken - panelen - shutters The art of outdoor architecture louvredaken - panelen - shutters Think open. Think free. Think beautiful the creation of living space In deze brochure kunt u nader kennismaken met de nieuwe generatie zonwering

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN Motala 2000 Verbeterde toegankelijkheid in woningen en (semi-)publieke gebouwen. Een lift biedt voor iedereen toegevoegde waarde en is voor sommige mensen zelfs noodzakelijk.

Nadere informatie

Natuurlijk ventileren DUCO AT HOME. een verademing! We inspire at

Natuurlijk ventileren DUCO AT HOME. een verademing! We inspire at Natuurlijk ventileren een verademing! HOME WAAROM & HOE VENTILEREN? DE STILSTE BOX + DE SLIMSTE VENTILATIE DE HOOGSTE -! > Basisventilatie > Doorvoerventilatie > Luchtafvoer > Ventilatieve koeling > Buitenzonwering

Nadere informatie

miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. the new standard

miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. the new standard miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. the new standard miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. 2 Het gerenommeerde Robert Koch Instituut in Duitsland bevestigd en erkend

Nadere informatie

kiosken www.mmcite.com

kiosken www.mmcite.com kiosken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

mijndeur.nl In 4 stappen jouw nieuwe plafondhoge deuren! Verdi deuren en kozijnen. De nieuwe standaard. Wat is jouw perfecte combinatie?

mijndeur.nl In 4 stappen jouw nieuwe plafondhoge deuren! Verdi deuren en kozijnen. De nieuwe standaard. Wat is jouw perfecte combinatie? 1 mijndeur.nl Wat is jouw perfecte combinatie? In 4 stappen jouw nieuwe plafondhoge deuren! Verdi deuren en kozijnen. De nieuwe standaard. 2 3 Verdi Lux C43G facet profiel (C) en blank glas (G) Deurklink

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor gevels en kozijnen in hout-aluminium Gebouwschillen met systeem: energie-efficiënt, duurzaam en rijk aan varianten batimet Hout-aluminium kozijnen en vliesgevels Perfectionisten

Nadere informatie

Het moderne wonen Energieneutraal. Comfortabel wonen in een groene omgeving

Het moderne wonen Energieneutraal. Comfortabel wonen in een groene omgeving Het moderne wonen Energieneutraal Comfortabel wonen in een groene omgeving Een uniek project met uitgekiende systemen. Varianten: starters, senioren, zorg, kantoren en recreatie Het moderne wonen Energieneutraal

Nadere informatie

Onzichtbaar ventileren en een gezond binnenklimaat

Onzichtbaar ventileren en een gezond binnenklimaat Onzichtbaar ventileren en een gezond binnenklimaat MISSIE: Movair stelt zich ten doel: Partijen in de bouw, aanbieders en vragers, in staat te stellen, op esthetisch verantwoorde wijze, een voor de bewoner

Nadere informatie

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De digitale revolutie vindt nu ook zijn weg in huis Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De laatste paar jaar volgen de technologische ontwikkelingen zich in een snel tempo op. Wat

Nadere informatie

FUNCTIONELE BADKAMERS

FUNCTIONELE BADKAMERS PRODUCTINNOVATIE BANO S GESCHIEDENIS Bano ontwikkelt en produceert de meeste producten in de eigen fabrieken in Sandane (Noorwegen). Op het fabrieksterrein van 4000m 2 van Bano is onder andere een centraal

Nadere informatie

Natuurlijk ventileren DUCO AT HOME. een verademing! We inspire at

Natuurlijk ventileren DUCO AT HOME. een verademing! We inspire at Natuurlijk ventileren een verademing! HOME WAAROM & HOE VENTILEREN? MAXIMALE Epeil winst > Basisventilatie > Doorvoerventilatie > Luchtafvoer > Ventilatieve koeling > Buitenzonwering Waarom ventileren?

Nadere informatie

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES SMARTSTEEL STRUCTURES Dankzij zijn superieure engineering skills en nieuwe generatie productietechnieken, introduceren wij u SMARTSTEEL. SMARTSTEEL constructions opent een nieuw tijdperk in stalen structuren

Nadere informatie

Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne.

Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne. Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne. ARMATURENTECHNOLOGIE. VAN SCHELL. SCHELL. De onderneming. Voor de sanitaire ruimte van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Nadere informatie

Badmeubelset met spiegel

Badmeubelset met spiegel INSTALLEREN VERWARMING SANITAIR NIET VERHUIZEN MAAR VERBOUWEN ELEKTRA VAN 1295 1095 Badmeubelset met spiegel Type Bando; Kleur wit of chateau eiken; (hxbxd) 55 x 90 x 45 cm; Ook in andere maten verkrijgbaar.

Nadere informatie

STIJLDEUREN. Samen door één deur

STIJLDEUREN. Samen door één deur STIJLDEUREN Samen door één deur De juiste deur voor ieder interieur STIJLDEUREN Krepel biedt een overzichtelijk assortiment aan luxe gelakte stijldeuren van degelijke kwaliteit. Het Krepel keuze+ concept

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

Duitse producenten uit de medische sector

Duitse producenten uit de medische sector Duitse producenten uit de medische sector Handelsmissie gezondheidssector 4-7 september 2018 Uitvoerder: Impressum Uitgever Bundesministerium für Wirtschaft und Energie (BMWi) Öffentlichkeitsarbeit D-11019

Nadere informatie

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Thermocassette 300 600 W Elektrische verwarming 4 modellen Thermocassette Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Toepassing Thermocassette is bedoeld voor discrete verwarming in

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en een belangrijke rol in

Nadere informatie

VOORSTELLING. Midden jaren 90 ontwikkelt het bedrijf Aqua

VOORSTELLING. Midden jaren 90 ontwikkelt het bedrijf Aqua VOORSTELLING Midden jaren 90 ontwikkelt het bedrijf Aqua Cover met behulp van twee ingenieurs een revolutionair systeem voor zwembad afdekkingen. Het succes van het bedrijf komt het innovatieve te combineren

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

FIRET ENERGY. BESCHERMING TEGEN BRAND, ZOWEL THUIS ALS OP HET WERK.

FIRET ENERGY. BESCHERMING TEGEN BRAND, ZOWEL THUIS ALS OP HET WERK. FIRET ENERGY. BESCHERMING TEGEN BRAND, ZOWEL THUIS ALS OP HET WERK. HET TIJDPERK VAN BRAND IS VOORBIJ. HET TIJDPERK VAN FIRET ENERGY IS AANGEBROKEN. De tijd van onverwachtse branden is voorgoed voorbij:

Nadere informatie

Het moderne wonen Energieneutraal. Comfortabel wonen in een groene omgeving

Het moderne wonen Energieneutraal. Comfortabel wonen in een groene omgeving Het moderne wonen Energieneutraal Comfortabel wonen in een groene omgeving Een uniek project met uitgekiende systemen. Varianten: starters, senioren, zorg, kantoren en recreatie Het moderne wonen Energieneutraal

Nadere informatie

Stalen montagekozijnen

Stalen montagekozijnen Deuren eigen engineerafdeling maatwerk deuren afzetmarkt toplaag zorgoplossingen export DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN Stalen montagekozijnen productie mogelijkheden Woningbouw 46 db glas kozijnen

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor bedrijfs- en persoonlijke hygiëne Ecoline hygiënesluizen Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project georiënteerde

Nadere informatie

UNO & DUPLO VOUWWANDEN

UNO & DUPLO VOUWWANDEN UNO & DUPLO VOUWWANDEN Onbegrensde flexibiliteit Mobiele wanden zijn niets nieuws; ze bestaan al bijna net zo lang als Espero. Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgesplitst, vergroot of verkleind

Nadere informatie

miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE TOUCH FREE HYGIENE

miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE TOUCH FREE HYGIENE miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE TOUCH FREE HYGIENE miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. 2 Het gerenommeerde Robert Koch Instituut in Duitsland bevestigd en erkend

Nadere informatie

Havinghastraat Alkmaar m2, vanaf 20 m2 Naar wens in te delen Blocks Alkmaar

Havinghastraat Alkmaar m2, vanaf 20 m2 Naar wens in te delen Blocks Alkmaar NIEUWBOUW UNITS VOOR BEDRIJF, KANTOOR OF OPSLAG Havinghastraat Alkmaar 1.225 m2, vanaf 20 m2 Naar wens in te delen Blocks Alkmaar www.blocks.nl Geïnteresseerd? Voor bezichtigingen en vragen kunt u bellen

Nadere informatie

Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos

Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos Charon tourniquets Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos In representatieve entrees, VIP-ruimtes of bij de toegang tot de directiekamer regelen de Charon tourniquets met motoraandrijving

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

CLT Cross Laminated Timber

CLT Cross Laminated Timber CLT Cross Laminated Timber Cross laminated timber CLT is een houtbouwproduct wat opgebouwd wordt uit kruislings verlijmde éénlaagsplaten. Deze platen hebben een maximale grootte van 2,95 x 16 meter. De

Nadere informatie

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE SNELLE, EENVOUDIGE EN VEILIGE MONTAGE 2 Overtuigend Montagesysteem voor Zonnepanelen Bij geen ander bevestigingssysteem voor zonnepanelen zijn de ervaringen

Nadere informatie

ROMASS. Sectionaalpoorten voor garages GARAGE- EN INDUSTRIEPOORTEN. uit staal en aluminium - voor nieuwbouw en renovatie. Punten

ROMASS. Sectionaalpoorten voor garages GARAGE- EN INDUSTRIEPOORTEN. uit staal en aluminium - voor nieuwbouw en renovatie. Punten ROMASS GARAGE- EN INDUSTRIEPOORTEN Sectionaalpoorten voor garages uit staal en aluminium - voor nieuwbouw en renovatie Punten www.romass.be www.romass.nl Romass garage sectionaaldeuren het maximum aan

Nadere informatie

ECO VALENCIA COMPLETE LUXE KEUKENS UIT VOORRAAD VOOR HALF GELD TE ZIEN EN TE KOOP IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND!

ECO VALENCIA COMPLETE LUXE KEUKENS UIT VOORRAAD VOOR HALF GELD TE ZIEN EN TE KOOP IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND! COMPLETE LUXE KEUKENS UIT VOORRAAD VOOR HALF GELD TE ZIEN EN TE KOOP IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND! Compleet E-Book met alle informatie over de ECO VALENCIA Keukenwarenhuis.nl levert en monteert

Nadere informatie

LED STRIPES. Creëer uw eigen sfeer met licht!

LED STRIPES. Creëer uw eigen sfeer met licht! STRIPES Creëer uw eigen sfeer met licht! De EGLO Strips bieden u het volgende: Persoonlijke sfeeropties voor thuis Onbeperkte toepassingsmogelijkheden Kleurversies met vijf programma s 6 vaste kleuren,

Nadere informatie

Introductie van de nieuwe Un

Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe UniTrane ventilatorconvector En de expertise erachter onderneming die wor Van een onderneming die wordt gedreven door uw visie Zoals de meeste succesvolle

Nadere informatie

maximale deurgewicht maximale deurhoogte maximale deurbreedte temperatuurbereik 200 kg 2.500 mm 1.300 mm -10ºC +60ºC brandwerend

maximale deurgewicht maximale deurhoogte maximale deurbreedte temperatuurbereik 200 kg 2.500 mm 1.300 mm -10ºC +60ºC brandwerend MONTAGEVOORSCHRIFT S² anti-paniekbeslag Touch blad /0 TOEPASSINGSGEBIED maximale deurgewicht maximale deurhoogte maximale deurbreedte temperatuurbereik 00 kg.500 mm.300 mm -0ºC +60ºC BETEKENIS SYMBOLEN

Nadere informatie

Lingen (Ems): Modern wonen op de begane grond met serre

Lingen (Ems): Modern wonen op de begane grond met serre Lingen (Ems): Modern wonen op de begane grond met serre Emsland Niedersachsen Woningtype: Eengezinswoning Op provisiebasis: ja Bouwjaar: 1976 Adviesbureau van huisinduitsland.com Sperlingweg 8 49767 Twist

Nadere informatie

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming Zeer snelle montage Eenvoudige bediening Ideaal voor renovatie 10 jaar garantie DANFOSS HET GEVOEL VAN PERFECTIE Danfoss elektrische vloerverwarming Vloerverwarming is een uiterst

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

Een compleet zonne-energie pakket, klaar voor installatie

Een compleet zonne-energie pakket, klaar voor installatie Ubbink ZONNE-ENERGIE SYSTEmen Een compleet zonne-energie pakket, klaar voor installatie xxx/xxx/xxx Ubbink zonne-energie systemen Een compleet zonne-energie pakket, klaar voor installatie Gebruik de energie

Nadere informatie

Scheuten geëmailleerd glas. Colorsafe

Scheuten geëmailleerd glas. Colorsafe Scheuten geëmailleerd glas Colorsafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Exclusief badkamerinrichtingsconcept EDITION LIGNATUR voor liefhebbers van het bijzondere Het resultaat van traditioneel handwerk door TEAM 7 en de eersteklas kwaliteit van KEUCO in badkamers Meubelen

Nadere informatie

Aangenaam de zomer in!

Aangenaam de zomer in! Aangenaam de zomer in! Met fris sanitair en verkoelende airco Sphinx 345 wastafel, toilet en Pressalit zitting van lees 499,- 667,- van 2195,- SPHINX AANBIEDING verder op pagina 2 COOLE AANBIEDING Daikin

Nadere informatie

Carleyspassage 17 Venlo

Carleyspassage 17 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Carleyspassage

Nadere informatie

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Communiceren, bewaken en openen. MF 1 Eycasa: Veel meer dan een deurintercom Deur openen plus videobewaking Met Eycasa opent u niet alleen de deur, u herkent ook

Nadere informatie

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL GEFELIITEERD MET UW NIEUWE DMEUEL U hebt een kwalitatief hoogwaardig product aangeschaft waarvan u nog vele jaren plezier zult hebben. De luxe van een badkamermeubel, zult u als bijzonder comfortabel ervaren!

Nadere informatie

Zonnelux. zonnelux.nl

Zonnelux. zonnelux.nl Zonnelux info@zonnelux.nl zonnelux.nl Studio Piet Boon en Zonnelux hebben de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie houten shutters met bijpassende blinds onder de naam Piet Boon

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN SONICO. Espero mobiele wandsystemen

MOBIELE WANDEN SONICO. Espero mobiele wandsystemen MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN SONICO De Sonico bestaat uit een aantal afzonderlijke panelen die opgehangen zijn aan een plafondrail en zo verschoven kunnen worden. Om een wand te vormen kunnen de panelen

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

TE KOOP. Paltrokmolen K.K LH Waddinxveen

TE KOOP. Paltrokmolen K.K LH Waddinxveen TE KOOP 459.000 K.K. Paltrokmolen 8 2741 LH Waddinxveen Paltrokmolen 8 2741 LH Waddinxveen Inleiding Wonen aan de Gouwe Waddinxveen is een gezellig kleinschalig dorp, centraal gelegen aan de Gouwe, midden

Nadere informatie

WISA VarioTronic. Elektronisch in hoogte verstelbaar

WISA VarioTronic. Elektronisch in hoogte verstelbaar VarioTronic WISA VarioTronic Elektronisch in hoogte verstelbaar Met de VarioTronic kunt u gemakkelijk de hoogte van het wandcloset aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Maximaal zit- en sta-op-comfort

Nadere informatie

Productoverzicht Waterzijdige oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat

Productoverzicht Waterzijdige oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat lindab we simplify construction Productoverzicht Waterzijdige oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat Waterzijdige oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat We simplify construction We simplify

Nadere informatie

Montagekozijnen Eén sparing, meer mogelijkheden

Montagekozijnen Eén sparing, meer mogelijkheden Montagekozijnen Eén sparing, meer mogelijkheden Berkvens montagekozijnen, 1 sparing, meer mogelijkheden Koperskeuze toepassen en tegelijkertijd processen optimaal beheersen is complex. Zeker bij binnendeurkozijnen,

Nadere informatie

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten.

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Sales handleiding Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Comfortabele warmte voor iedere ruimte - gezond en milieuvriendelijk - met ThermIQ infrarood verwarmingspanelen.

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

Daloc Security Doors voor appartementen

Daloc Security Doors voor appartementen Daloc Security Doors voor appartementen Security Doors 22 Een Daloc Security Door beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken vinden via de buitendeur

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Sensuele producten voor geavanceerde estheten Met de EDITION 400 van KEUCO de badkamer in scène zetten. Met sterke designproducten creëert KEUCO een unieke sfeer in de badkamer. De badkamerinrichting EDITION

Nadere informatie

Onze sterkste drive De automatische draaideuraandrijving GEZE Powerturn

Onze sterkste drive De automatische draaideuraandrijving GEZE Powerturn Onze sterkste drive De automatische draaideuraandrijving GEZE Powerturn www.powerturn.gezebenelux.com GEZE Benelux B.V. Industrieterrein Kapelbeemd Steenoven 36 5626 DK Eindhoven Nederland Telefoon: +31

Nadere informatie

Elektronische bedieningspanelen

Elektronische bedieningspanelen Elektronische bedieningspanelen WISA Tronic Hygiënische non-touch spoeltechniek Een streling voor het oog Met de Eos panelen van WISA haalt u state of the art bedieningspanelen in huis. Een sieraad voor

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

TE KOOP WINDESHEIMSTRAAT 45 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP WINDESHEIMSTRAAT 45 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE GROOTS WONEN IN DE WIJK MORGENSTOND IN DEZE LUXE EENGEZINSWONING MET DRIE VOLWAARDIGE VERDIEPINGEN

Nadere informatie

Hét modulaire systeem voor het vastzetten van brand- en rookwerende deuren

Hét modulaire systeem voor het vastzetten van brand- en rookwerende deuren DOA Deurmagneten Hét modulaire systeem voor het vastzetten van brand- en rookwerende deuren Met de nieuwe -modellen biedt DOA een perfect op de marktbehoefte toegesneden afronding van haar in technisch

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture FX markant office furniture Markant FX Markant FX is flexibel, functioneel en facilitair ijzersterk. Met een poot die voor 80 procent uit aluminium bestaat - en daardoor uitstekend recyclebaar is - betekent

Nadere informatie

Amsterdam Hoofdweg 387 hs

Amsterdam Hoofdweg 387 hs Amsterdam Hoofdweg 387 hs Amsterdam Hoofdweg 387 hs Leuke benedenwoning met zonnige tuin op het Westen in een bijzonder complex, ontworpen door architect Wijdeveld als schoolvoorbeeld van de Amsterdamse

Nadere informatie

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v.

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v. Al vanaf 3259,- Excl. tegels, plafond, accessoires en installatie. Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot complete badkamers Gratis

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 INFORMATIE Kluswijzer Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 Inhoud 1. INLEIDING 1. Inleiding 2. Tuin en erf.. 3. Gevel en dak.. 4. Woningindeling.... 5. Woninginrichting.. 6. Keuken.. 7. Sanitair en

Nadere informatie

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk.

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. ARMATURENTECHNOLOGIE. VAN SCHELL. SCHELL. De onderneming. Voor de sanitaire ruimte van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Nadere informatie

Stalen montagekozijnen

Stalen montagekozijnen Deuren eigen engineerafdeling maatwerk deuren afzetmarkt toplaag zorgoplossingen export DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN Stalen montagekozijnen productie mogelijkheden Woningbouw 46 db glas kozijnen

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN KEGAFIX ALL-IN-ONE CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN SEPTEMBER 2016 Voor elke woning een passende Over KegaFix All-In-One 04-05 Deur samenstellen 07-11 PRIJSOVERZICHT Isolerende houten

Nadere informatie

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect SO EASY ramen Eenvoudig Prachtig Perfect UNIEKE ESTHETISCHE BELEVING We zijn er trots op dat ons aanbod nu 5 helemaal nieuwe en revolutionaire SO EASY systemen omvat. 2 SETH AMON CHEPRI MUT HAPI Uiterlijk

Nadere informatie

Design Stoomline 2016

Design Stoomline 2016 Design Stoom line 2016 Inhoud Design stoom line : het concept 05 Mimas stoombaden 06 Triton stoombaden 10 Ceres stoombaden 14 INHOUD 03 h c i z t a d d a b m o o t s n r e d o m Een! t s a p n a a r u

Nadere informatie