Kenya - A very special experience

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kenya - A very special experience"

Transcriptie

1 Reissom: Safari per persoon. Plus rechtstreekse internationale KLM vlucht vanaf 770 p.p. Op basis van: 4 personen in gedeelde tweepersoonsaccommodatie in Indien gewenst kan men de internationale retour vlucht naar Nairobi zelf verzorgen. Safari inclusief: - House of Waine: Bed & Breakfast. - Elephant Watch Camp en Serian Camp: All Inclusive (Inclusief ook alle alcoholische drankjes, maar exclusief champagne, luxury spirits en vintage wines) - Manda Bay: Full Board - Alle Airport / Airstrip transfers. - Alle Park Entrance Fees. - Alle game drives in 4 x 4 safari terreinwagens. - Alle genoemde binnenlandse vluchten, incl. luchthaven belastingen. - Laundry in Elephant Watch Camp. Serian Camp en Manda Bay. - Flying Doctors Medical Cover. Safari exclusief: - Internationale directe KLM retourvlucht Amsterdam Nairobi. - Visa kosten Kenia ($ 50 p.p.). - Kosten persoonlijke verzekeringen. - Kosten eventueel benodigde inentingen en malaria profylaxe. - Alle drankjes in House of Waine en Manda Bay. - Water sport activiteiten en excursies in Manda Bay. - Alle fooien voor Camp staf en driver/gidsen. - Alle persoonlijke aankopen (souvenirs e.d.). Kenya - A very special experience 15-daagse fly-in safari onder begeleiding van top gidsen in speciaal geselecteerde kleinschalige Tented Camps en uitrusten in unieke Lodge in de Lamu archipel. Dag 1 Nairobi - House of Waine Rechtstreeks dagvlucht van Amsterdam naar Nairobi. Transfer naar boetiek hotel House of Waine in Karen (genoemd naar Karen Blixen), een buitenwijk van Nairobi. En genieten van de eerste nacht in Afrika. Dag 2-4 Samburu - Elephant Watch Camp Vlucht naar Elephant Watch Camp op afgelegen locatie in privé concessie in Samburu. Drie dagen genieten van de gastvrijheid van top gids Iain en gastvrouw Oria Douglas-Hamilton. En van het vele wild - met name de olifanten - in de zeer nabije omgeving. Dag 5-9 Maasai Mara - Serian Camp Vlucht naar de Maasai Mara en game drive naar Serian Tented Camp aan de Mara rivier. Vijf dagen genieten van de gastvrijheid en expertise van top gids Alex Walker en zijn staf. Het Camp is gelegen in een privé concessie met volop wild, binnen de Maasai Mara Game Reserve and Conservation Area. Het gebied met de hoogste wilddichtheid van geheel Afrika. Twee dagen en nachten een unieke safari experience: te voet met gewapende gids en dragers op fly-camping. Dag Lamu Archipel - Manda Bay Lodge Vlucht naar Manda island in de Lamu archipel. Vier dagen genieten in de paradijselijke Manda Bay Lodge. En van wat de omgeving - o.a Lamu stad, waar de tijd heeft stilgestaan - heeft te bieden. Dag 14 Nairobi - House of Waine Vlucht terug naar Nairobi voor de laatste - zeer comfortabele - nacht in Afrika. Dag 15 Rechtstreekse dagvlucht naar Amsterdam Rechtstreekse dagvlucht terug naar Schiphol. (Comfortabeler dan s nachts terug vliegen).

2 Dag 1 Rechtstreekse KLM vlucht van ongeveer 8 uur naar Nairobi. Aankomst Jomo Kenyatta International Airport begin van de avond. Eigen chauffeur staat in de aankomsthal te wachten. Vervoer naar het House of Waine in de buitenwijk Karen van Nairobi (ongeveer 30 minuten rijden). Drankjes en snacks op het terras of in de dining room van het hotel. Dag 2 4 Na heerlijk ontbijt staat om uur de auto weer klaar voor vervoer naar Wilson Airport. Om vertrekt daar de dagelijkse Safari Link verbinding naar Samburu. Bij aankomst in Samburu een uur later staat een luxe 4x4 terreinwagen met driver klaar voor safari drive naar het Elephant Watch Camp. Dit bijzondere Camp met een ruime mess tent en slechts 5 luxe gasttenten, elk met eigen badkamer en-suite, is eigendom van Iain en Oria Douglas-Hamilton (vierde generatie in Kenia van een van oorsprong Ierse familie). Gelegen onder grote Kigelia en Acacia bomen vol met vogels, aan de zandbanken van de Ewaso Nyiro rivier, waar olifanten en veel ander wild regelmatig komen baden en drinken (en jagen). Verblijf 3 nachten. Met gastheer en zijn professionele gidsen op safari in dit unieke gebied. Met een comfortabele safari wagen (ook night drive s) en te voet. Dag 5 Na het ontbijt vertrek naar de airstrip voor de dagelijkse Safari Link vlucht van Samburu naar de Maasai Mara. Na circa 1½ uur vliegen over (onder andere) de mooie Rift Valley, aankomst in de loop van de ochtend, op een airstrip in de Afrikaanse savannes van de Maasai Mara. Het Game Reserve met de grootste wilddichtheid van geheel Afrika. Daar staat een open Land Rover klaar voor de safari drive naar Serian Camp. Dit Camp ligt verscholen in een afgelegen vallei langs aan de Mara rivier op een wildrijke, maar zeer afgelegen, plek in de Maasai Mara Conservation Area.

3 De volgende 5 dagen is eigenaar Alex Walker (filmmaker en professional hunter) gastheer, samen met zijn team van top safari gidsen. Serian heeft slechts 8 luxueuze Marquee tenten, die alles bieden wat de meest verwende safariganger zich ook maar kan wensen. Gelegen in de schaduw van grote Walburgia bomen. Na de lunch en siësta, een game drive in de Maasai Mara. Sundowners in de bush en dan in het donker (met spotlights) terug naar het Camp voor drinks bij het kampvuur en diner in de Messtent. De maaltijden zijn zeer culinair en kunnen, naast in de comfortabele Messtent, ook op verschillende bijzondere locaties in en rond het Camp en in de bush worden geserveerd. Napraten bij kampvuur en begeleid door een Askari - naar de eigen tweepersoonstent om in slaap te vallen met de geluiden van de Afrikaanse nacht. Dag 6 Vroeg op en douchen. De morning tea (or coffee) wordt s ochtends circa uur in de tent gebracht. De Land Rover voor de ochtend safari drive vertrekt om circa Het wild kan het beste s ochtends vroeg, in de namiddag en na zonsondergang, worden geobserveerd (overdag, als het warm is, slapen de meeste dieren). Ondertussen een picknick ontbijt in de bush. Al wild kijkend terug naar het Camp voor een late lunch en siësta. In de namiddag eventueel een wandeling langs de rivier. Sundowners bij de Hippo pool en terug naar het Camp voor diner. Dan voor het dessert met warme chocola en cognac of likeur, met de Land Rover naar de Aitong vlakte, om met spotlights op zoek te gaan naar de daar jagende Leeuwen. Dag 7 en 8 Deze twee dagen worden een zeer speciale safari beleving. Na het ontbijt wordt, begeleid door een gewapende top professionele gids, met trackers en porters de Mara rivier overgestoken en begint een voetsafari. Zoals dat een eeuw geleden op de klassieke safari s ook werd gedaan. Hierbij wordt zeer goed rekening gehouden met de loop afstanden die men comfortabel wil afleggen. Op het Oloolo Escarpment wordt het eigen fly camp opgezet. Comfortabel onder de sterrenhemel. De staf prepareert de meest heerlijke maaltijd, terwijl men bij het kampvuur geniet van het een zijn met het echte oorspronkelijke Afrika.

4 De volgende ochtend weer te voet sporen volgen en wild observeren. Ook zullen de Maasai trackers hun wereld tonen. Waar vindt je geneeskrachtige en voedzame planten en wilde honing, hoe maak je vuur, etc.? De tweede dag weer in het eigen fly camp met dezelfde gastvrije staf, maar mogelijk op een andere unieke locatie. Dag 9 Te voet terug naar Serian Camp voor ontbijt en de oorspronkelijke luxe tenten. De rest van deze dag wordt weer maatwerk ingevuld. Kern is net als alle vorige safari dagen - het overvloedig hier aanwezige wild beter te leren kennen. Dus niet alleen om de big 5 te zoeken, maar om hen - en al dat andere wild - goed te bestuderen (eventueel later terug komen) om hun gedrag te gaan begrijpen. Dit wordt (helaas) de laatste safari nacht van deze unieke reis. Dag 10 Dit is primair een reisdag. Wel eerst een safari drive gevolgd door ontbijt. Dan naar de airstrip voor de Air Kenya vlucht naar Wilson Airport in Nairobi. Aankomst aldaar circa en overstappen op het Air Kenya vliegtuig dat om naar Lamu vertrekt. Na een vlucht van ruim 1½ uur aankomst om uur bij Lamu. Vervolgens per boot naar Manda Bay. Dit kleine paradijs in de Lamu archipel in de Indische Oceaan ligt 2 onder de evenaar aan een verlaten strand op de noordwest punt van het totaal onbedorven Manda eiland. Manda Bay heeft slechts 10 ruime vrijstaande luxe cottages, met grote bedden en eigen badkamers met douche en toilet. Gemaakt van natuurlijk lokaal materiaal. Tussen de palmbomen, met privé veranda uitkijkend over de oceaan. Een dining room, met bar en een lounge waar je de zon onder kunt zien gaan. Diner inclusief heerlijke verse tuna, krab of garnalen. Inslapen bij de geluiden van de oceaan. Dag 11 t/m 13 Ook de komende drie nachten verblijf in Manda Bay. Om uit te rusten en helemaal niets doen (relaxen, eten, drinken, zwemmen en lezen). Verblijf is op basis van Full Board. Drankjes zijn hier voor eigen rekening. Als uitrusten en genieten gaat vervelen, zijn er verschillende watersport activiteiten mogelijk. En kan men ook met de Utamaduni, de eigen dhow van Manda Bay, de oceaan op gaan om wat te varen en om, onder het genot van een drankje, de zon vanaf de oceaan te zien ondergaan.

5 Indien gewenst kan ook nog een bezoek worden gebracht aan Lamu stad, waarschijnlijk het oudste en best bewaarde stadje aan de oost kust van heel Afrika. Reeds in de 14 de eeuw hebben Arabische handelaren deze vestigingsplaats gebouwd. Sommige bouwwerken dateren nog van deze tijd. De integratie van de Afrikaanse en Arabische cultuur noemt men Swahili. Dit is ook de naam van de meest verbreide locale taal in oost Afrika. In 1506 werd Lamu overgenomen door de Portugezen. In 1698 namen de Turken, het Ottomaanse rijk, Lamu in bescherming. En vanaf 1895 kwam het in Engelse handen. Door de aanleg van de spoorlijn van Mombasa naar Uganda begin 20 ste eeuw, kwam Lamu in de vergetelheid. Daardoor is Lamu echter zo goed in originele staat bewaard gebleven. Dag 14 Na de lunch met de boot naar het vliegveld voor de Air Kenya vlucht om 15h45 uur terug naar Nairobi. Aankomst in de namiddag op Wilson Airport. Vervoer naar House of Waine staat daar te wachten. De laatste nacht van deze reis verblijf weer in dit luxe boetiek hotel met slechts 11 kamers. Dag 15 Vroeg op en ontbijten want om uur staat de auto klaar voor de transfer naar Jomo Kenyatta International Airport. Inchecken voor de directe KLM (uitgevoerd door Kenyan Airways) dagvlucht terug naar Nederland. Aankomst Schiphol in de namiddag.

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

Masai Mara Migration Safari

Masai Mara Migration Safari Masai Mara Migration Safari Duur van de Safari: 3 dagen / 2 nachten Hoogtepunten: Maasai Mara Game Reserve Activiteiten: Wildlife The Big Five, grootschalige game experience, sightseeing, bird watching

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Hoogtepunten: Individuele reis Zambia totale reisduur 12 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Lusaka: Protea Safari Lodge Noord Kafue:

Nadere informatie

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Hoogtepunten: Livingstone: Waterberry Lodge Chobe: Muchenje Lodge Savuti: Goha Hills Okavango: Pom Pom Camp Individuele reis Botswana totale reisduur

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi

Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Aanbieding Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Individuele reis 12 dagen verlenging mogelijk Hoogtepunten: Lower Zambezi Kasaka River Lodge South Luangwa Flatdogs

Nadere informatie

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties 1 Reissom: Safari 7.950, per persoon, + Internationale vluchten ca 1.000, p.p. Op basis van 4 personen in gedeelde 2 persoons accommodatie. reisperiode: 01 januari 31 oktober 2006 U kunt eventueel zelf

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Individuele reis vervanging of verlenging van de accommodaties mogelijk Hoogtepunten: Ruaha NP: 4 nachten Selous Game Reserve: 4 nachten Tanzania Beach

Nadere informatie

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia South Luangwa Chikoko Walking Trail Individuele reis totale reisduur 10 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: South Luangwa NP: Flatdogs

Nadere informatie

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding Dag 1 11 MAART 2017 - naar Kenia Per nachtvlucht naar Kenia. 11 MAART 2017 BRUSSEL-AMSTERDAM 18.25-19.15u KQ1732 AMSTERDAM-NAIROBI 20.35-06.40u

Nadere informatie

Amsterdam naar Dar-es-Salaam Accommodatie: Southern Sun Hotel (logies & ontbijt) Accommodatie: Unguja Lodge (halfpension)

Amsterdam naar Dar-es-Salaam Accommodatie: Southern Sun Hotel (logies & ontbijt) Accommodatie: Unguja Lodge (halfpension) Bush & beach in Tanzania Dag 1 Dag 2 Dag 3 & 4 Dag 5 Dag 6 t/m 9 Dag 9 Dag 10 Amsterdam naar Dar-es-Salaam Accommodatie: Southern Sun Hotel (logies & ontbijt) Dar-es-Salaam naar Selous Wild Reservaat Accommodatie:

Nadere informatie

Rondreis doorheen Tanzania 26 oktober tot 4 november 2015

Rondreis doorheen Tanzania 26 oktober tot 4 november 2015 Rondreis doorheen Tanzania 26 oktober tot 4 november 2015 Op deze safari reist u doorheen het noorden van Tanzania. Dit gebied kenmerkt zich door weidse, afwisselende en zeer indrukwekkende landschappen

Nadere informatie

Zuid Oost Kenia Safari 2015

Zuid Oost Kenia Safari 2015 Zuid Oost Kenia Safari 2015 Reisbeschrijving Ik ben al talloze keren in Kenia op safari geweest maar heb nog steeds niet genoeg van het schitterende landschap en wild van dit mooie land. Ga met me mee

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

tel. : TANZANIA

tel. : TANZANIA jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 TANZANIA 1 Vluchten: KLM 3 KL2970 L 21SEP 3 ANTWERPEN CENTRAAL - AMSTERDAM 07U29 08U24 21SEP 4 KL 569 V 21SEP 3 AMSTERDAM - KILIMANJARO 10U15 19U45 21SEP 6

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2017 Kenia Familie safari Kenia met Kinderen ( malaria en inenting vrij) 11 dagen / 9 nachten Begeleid vertrek zaterdag 08 jul 2017 retour 18 jul 2017 Kenia is veruit

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. 12 dagen / 10 nachten Het Andere Kenia Donderdag 10 mei 2018 tot en met maandag 21 mei 2018 Kleine groep / Nederlandstalig begeleid Prijs 3.590,00 pp in dubbel We kunnen geen betere titel vinden voor deze

Nadere informatie

Private Mobile Camping Safari 11 DAGEN

Private Mobile Camping Safari 11 DAGEN Private Mobile Camping Safari 11 DAGEN Individuele reis totale reisduur 11 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data / verlenging is mogelijk Hoogtepunten: Maun: Audi Camp Moremi: Privé kampeersafari

Nadere informatie

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu!

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu! Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel 24 september - 2 oktober 2011 Karibu! Tour highlights: Gnoe en zebra crossing 4 personen per 4 WD 6 overnachtingen in de Masai

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 01 nov 19 tot en met 13 nov 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Het Mooiste van Oost-Afrika reeds vanaf 3638 per persoon Dag 1 NAIROBI Ontbijt Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 18 mei tot en met 30 mei 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de

Nadere informatie

12 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

12 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! 12 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! "Een luxe reis waarin naast de parken, ook de accommodaties één grote beleving zijn!" Lake Victoria Het hele jaar door een scherpe prijs Uitstekende luxe

Nadere informatie

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen Vertrek is mogelijk op ieder gewenst moment Hoogtepunten: Maun: Audi Camp Central Kalahari: Haina Kalahari Lodge

Nadere informatie

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht!

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Inhoudsopgave 9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit! de voordelen Het hele jaar door een

Nadere informatie

12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! Lake Victoria 12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! "Een onvergetelijke safari reis, waarin de hoogtepunten van Tanzania op een krachtige manier worden beleefd!" DE VOORDELEN Het hele

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten 12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten Tanzania & Zanzibar! Een luxe reis waarin naast de parken, ook de accommodaties één grote beleving zijn! de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Luxe accommodaties

Nadere informatie

12 - daagse privéreis Hoogtepunten

12 - daagse privéreis Hoogtepunten 12 - daagse privéreis Hoogtepunten Tanzania & Zanzibar Een korte, krachtige reis langs de hoogtepunten van Tanzania & tropisch Zanzibar! de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Mooi gelegen/comfortabele

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 12 dagen Hoogtepunten: Victoria Falls: Lokuthula Lodge Chobe: Chobe Safari Lodge Okavango: Oddballs Camp Makgadikgadi:

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Seizoen 2019

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Seizoen 2019 PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Seizoen 2019 Het Mooiste van Oost-Afrika reeds vanaf 4927 per persoon Kijk op www.wonisafaris.be voor meer details EAST AFRICA EXPLORER SAFARI 01 jan 2019 tot

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Zambia Grand Walking Trail - South & North Luangwa

Zambia Grand Walking Trail - South & North Luangwa Zambia Grand Walking Trail - South & North Luangwa Fully Inclusive South & North Luangwa Individuele reis totale reisduur 13 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: South Luangwa

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA

16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA UGANDA Lake Victoria 16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA Kuka Hills Ngorongoro Conservation Area De enige Zuid-Tanzania rondreis waarbij alle safari parken bezocht worden. Voor de ultieme

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

11-daagse Luxe fly-in safari Botswana Individuele afreis tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015

11-daagse Luxe fly-in safari Botswana Individuele afreis tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015 11-daagse Luxe fly-in safari Botswana Individuele afreis tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015 Welkom in Botswana, het land van contrasten, zo betoverend dat u ze nooit meer vergeet. Deze 11-daagse fly-in

Nadere informatie

Big Five Lodge Safari

Big Five Lodge Safari Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Big Five Lodge Safari Privé Safari met eigen voertuig met chauffeur/gids Totale reisduur 8 dagen

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2018 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 11 nov 2018 tot en met 23 nov 2018 Deze Afrika reis noemt men ook wel eens de zuidelijke route en eindigen doen

Nadere informatie

LOKROEP VAN DE SAVANNE

LOKROEP VAN DE SAVANNE Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2017 tot en met 24 mei 2017 11 nov 2017 tot en met 23 nov 2017 Deze Afrika reis noemt men ook wel eens

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief Accommodatie Bestemming Basis 1 City Lodge OR Tambo OR Tambo BB 2 Dar Amane 3 Dar Amane Blyde River Canyon Blyde River Canyon 4 Elephant Plains Sabi Sands FB 5 Elephant Plains Sabi Sands FB 6 Reilly's

Nadere informatie

Trias Reis naar Tanzania

Trias Reis naar Tanzania Kort reisschema 06.10.2015 : Brussel - Arusha 07.10.2015 : Arusha 08.10.2015 : Arusha - Tarangire 09.10.2015 : Tarangire 10.10.2015 : Tarangire Ngorongoro 11.10.2015 : Ngorongoro 12.10.2015 : Ngorongoro

Nadere informatie

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia South Luangwa Chikoko Walking Trail Individuele reis totale reisduur 10 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: South Luangwa NP: Flatdogs

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

16 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

16 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! 16 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! een unieke combinatie tussen overweldigende natuur, actief en prachtige lodges! DE VOORDELEN Lake Victoria Het hele jaar door een scherpe prijs Uitstekende

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Botswana-Namibie Noord

Botswana-Namibie Noord Botswana-Namibie Noord Dag 1 Namibie De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping niet ver

Nadere informatie

Adventurous Walking Safari Zimbabwe

Adventurous Walking Safari Zimbabwe Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Adventurous Walking Safari Zimbabwe Totale reisduur 14 dagen Individuele reis Vertrek is mogelijk

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen huurauto luchthaven Port Elizabeth 4 nachten Beach Hotel,

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

GEZONDHEID In de grote steden zijn er medische voorzieningen voorhanden. Op safari vaak niet. Neem dus zeker

GEZONDHEID In de grote steden zijn er medische voorzieningen voorhanden. Op safari vaak niet. Neem dus zeker Tanzania Tanzania, een land van superlatieven en contrasten, met voor ieder wat wils: van de imposante Kilimanjaro tot het sprookjesachtige eiland Zanzibar. In het noorden van Tanzania vindt u de bekendste

Nadere informatie

Zambia Fly In Safari

Zambia Fly In Safari Zambia Fly In Safari Zambia Fly In Safari Luxury fully inclusive safari Individuele reis 14 dagen verlenging mogelijk Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: Lower Zambezi: Kanyemba Lodge

Nadere informatie

Adventure Safari Botswana 13 dagen

Adventure Safari Botswana 13 dagen Adventure Safari Botswana 13 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Makgadikgadi: Meno a Kwena Moremi/Khwai: Sango

Nadere informatie

"Certainly, travel is more than the seeing of sights; it is a change that goes on, deep and permanent, in the ideas of living.

Certainly, travel is more than the seeing of sights; it is a change that goes on, deep and permanent, in the ideas of living. AFRICA AT ITS BEST De fotoreizen zijn met zorg persoonlijk uitgezocht en gepland. Natuurbeleving, kleine groepen, gelijkgestemde deelnemers, plezier en veel tijd voor fotografie zijn kenmerkend voor deze

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma

Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma Langelaan 1 2111 AA Aerdenhout telefoon: +31 23 544 0774 mobiel: +316 5375 0366 www.bushlife.nl info@bushlife.nl Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma Dag 1: Zaterdag Vertrek met een KLM

Nadere informatie

North Kafue Explorer 11 dagen

North Kafue Explorer 11 dagen North Kafue Explorer 11 dagen Individuele reis Zambia totale reisduur 11 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Lusaka: Pioneer Camp Centraal Kafue: Kaingu Lodge Noord

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Leon Varley Adventurous Walking Safari

Leon Varley Adventurous Walking Safari Leon Varley Adventurous Walking Safari Totale reisduur 14 dagen Individuele rondreis Verlenging mogelijk vertrek op elke gewenste data Een boeiende safari voor de meer avontuurlijke reiziger. Naast de

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

3020 Kenia Safari & Lamu 18 dagen, normaal/ goed niveau

3020 Kenia Safari & Lamu 18 dagen, normaal/ goed niveau Out in Africa B.V. Burgemeester Verkadesingel 24 3135 KZ VLAARDINGEN tel. 010-4746266, fax 010-4746139 e-mail: info@outinafrica.com www.outinafrica.com 3020 Kenia Safari & Lamu 18 dagen, normaal/ goed

Nadere informatie

Green Season Luxe Safari Botswana 11 dagen

Green Season Luxe Safari Botswana 11 dagen Green Season Luxe Safari Botswana 11 dagen Individuele reis totale reisduur 11 dagen (verlenging mogelijk) Hoogtepunten: Victoria Falls : Victoria Falls Safari Lodge / 1 nacht HB Chobe: Muchenje Safari

Nadere informatie

Fly in Safari Zambia 14 dagen

Fly in Safari Zambia 14 dagen Bes Avontuurlijk reizen door Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania & Malawi Fly in Safari Zambia 14 dagen Individuele maatwerkreis totale reisduur Zambia 14 dagen Vertrek is mogelijk op elke data evenals

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

Rondreis: Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Kenia

Rondreis: Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Kenia Rondreis: Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Kenia Oost Afrikaans avontuur 21 dagen, accommodatiereis Maaltijden: 20x ontbijt, 17x lunch, 17x diner Startpunt rondreis: Victoria Falls Eindpunt rondreis: Naïrobi

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Fly-in Lower Zambezi & South Luangwa

Fly-in Lower Zambezi & South Luangwa Fly-in Lower Zambezi & South Luangwa Aanbieding Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Individuele reis 11 dagen verlenging mogelijk Lower Zambezi NP Kasaka River Lodge South Luangwa NP Flatdogs Luxury Safari

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika on a budget Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Verken de Blyde River Canyon, de Rondavels, God's Window en Bourke Luck s Potholes

Nadere informatie

Familiereis Tanzanië - 12 dagen

Familiereis Tanzanië - 12 dagen Familiereis: *Kinderen t/m 16 jaar betalen alleen de binnenlandse vlucht en de park fees Kindvriendelijke Safarireis gecombineerd met een strandvakantie naar Tropisch Zanzibar. Kinderen tot en met 16 jaar

Nadere informatie

South Luangwa Experience 10 dagen

South Luangwa Experience 10 dagen South Luangwa Experience 10 dagen Vertrek op iedere gewenste date & verlenging mogelijk Individuele maatwerkreis I Hoogtepunten: South Luangwa/ Mfuwe sectie: Mfuwe Lodge South Luangwa/ zuiden: Luxe Bushcamp

Nadere informatie

16 DAAGSE PRIVÉ REIS FAMILIE SAFARI TANZANIA & ZANZIBAR!

16 DAAGSE PRIVÉ REIS FAMILIE SAFARI TANZANIA & ZANZIBAR! 16 DAAGSE PRIVÉ REIS FAMILIE SAFARI TANZANIA & ZANZIBAR! De ultieme familiereis door Tanzania, waarbij u én uw kinderen optimaal genieten van alles wat dit veelzijdige land te bieden heeft! DE VOORDELEN

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

AMAZING KENYA RETREAT

AMAZING KENYA RETREAT AMAZING KENYA RETREAT De pure beleving van Kenia Jan en Ditty Peek Email: info@amazingkenya.nl Website: www.amazingkenya.nl Telefoon: 06-51286521 of +254-713786136 WELKOM OP DE INFORMATIEAVOND OVER DE

Nadere informatie

10 - daagse groepsreis Migratie in het Serengeti Eco systeem!

10 - daagse groepsreis Migratie in het Serengeti Eco systeem! 10 - daagse groepsreis Migratie in het Serengeti Eco systeem! Een specifieke reis op zoek het grootste wildlife spektakel ter wereld! de voordelen Scherp geprijsd Mooi gelegen/comfortabele accommodaties

Nadere informatie

Zoeloeland, Mozambique en Kruger

Zoeloeland, Mozambique en Kruger Zuid-Afrika & Mozambique Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zoeloeland, Mozambique en Kruger Johannesburg Zoeloeland Kosi Bay Swaziland Maputo Inhambane Bilene Kruger Park Johannesburg

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Kenia Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo East Tiwi Beach 9 dagen/8 nachten GROEPSREIS MET

Nadere informatie

Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar

Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar Kilimanjaro is de naam van een regio in Tanzania én van Afrika s hoogste berg (5895 meter). De Kili (letterlijk: berg die glinstert)

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie