De bijgevoegde documentatie, uitgereikt door je werkgever, bestaat uit een Inschrijfformulier en een Arbeidsovereenkomst.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De bijgevoegde documentatie, uitgereikt door je werkgever, bestaat uit een Inschrijfformulier en een Arbeidsovereenkomst."

Transcriptie

1 INSCHRIJFFORMULIER VOOR STUDENTEN EN OPROEPKRACHTEN Beste (nieuwe) medewerker, Welkom bij Horecare Personeelsdiensten. De bijgevoegde documentatie, uitgereikt door je werkgever, bestaat uit een Inschrijfformulier en een Arbeidsovereenkomst. Wij vragen jou bijgaande documenten zorgvuldig door te lezen en daar waar gevraagd samen met je werkgever volledig in te vullen. De ingevulde formulieren per omgaande retourneren per post of per e- mail; je mag het natuurlijk ook bij ons in Maastricht afgeven. Horecare BV Sint Maartenslaan 35A 6221 AW Maastricht E. Heb je nog vragen dan kan je contact opnemen met Horecare via of Let op! Pas nadat wij alle gegevens volledig hebben ontvangen en verwerkt in onze administratie kunnen wij de salarisverwerking en betaling garanderen. Vriendelijke groet - Team Horecare Personeelsdiensten Werkwijze: 1. Het inschrijfformulier wordt ingevuld door de werknemer 2. De arbeidsovereenkomst wordt ingevuld door de werkgever 3. De arbeidsovereenkomst wordt zowel door de werknemer als de werkgever ondertekend 4. Duidelijk leesbaar kopie geldig identiteitsbewijs toevoegen Dit is een kopie paspoort of een kopie voor- en achterkant ID- card - (géén rijbewijs) 5. Identiteitsvaststelling! De werkgever of diens vervanger verzorgd de controle op juiste identiteit. Zowel werknemer als ook de werkgever of diens vervanger moeten de kopie van het identiteitsbewijs voorzien van een handtekening + vermelding van de naam van de werkgever of diens vervanger. 6. Buitenlandse werknemers moeten een kopie van de toekenning van het burgerservice nr. (sofinummer), kopie verblijfsvergunning (voor- en achterkant) en kopie paspoort land van herkomst meesturen/toevoegen 7. Buitenlandse werknemers moeten tevens een kleurenkopie van het paspoort/verblijfsvergunning mailen naar info@horecare.eu 8. Studenten en scholieren moeten een kopie OV- jaarkaart of kopie schoolpas meesturen Let op! Bij een niet correct of onvolledig ingevulde inschrijf- arbeidsovereenkomst kunnen wij NIET overgaan tot inschrijven en geen loon uitbetalen.

2 Inschrijfformulier Geslacht О Man О Vrouw Voorletter(s). Roepnaam... Tussenvoegsel... Achternaam. Straat...nr...toevoeging Woonplaats...Postcode...Land... Telefoonnummer (s)... E- mailadres... Geboortedatum. Geboorteplaats.. BSN (sofinr.) Nationaliteit Bankrekeningnr. IBAN...BIC... Burgerlijke staat О Ongehuwd О Gehuwd О Samenwonend Identiteitsbewijs О Paspoort О Identiteitskaart (geen rijbewijs!) Loonheffingskorting О Ja О Nee Ik geef werkgever de opdracht om vakantietoeslag en- uren O Ja O Nee direct uit te betalen Ben je student of scholier? О Ja О Nee (voeg kopie schoolbewijs toe) Ontvangt u op dit moment nog een uitkering? О Ja О Nee Zo ja, welke uitkering(en)?... Bent u de afgelopen 5 jaar langdurig arbeidsongeschikt geweest? О Ja О Nee Zo ja,... Heeft u een (gedeeltelijke) WIA/WAJONG uitkering (gehad) О Ja О Nee (kopie beschikking uitkerende instantie meesturen)

3 Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd 1. Horecare Payroll, onderdeel van Horecare BV, gevestigd te Maastricht aan de Sint Maartenslaan 35a en 2. Voorletter(s) + Achternaam (medewerker) Roepnaam... wonende te.. straat...nr...postcode... nemen het volgende in overweging dat: a. de werkgever voor haar horeca activiteiten op onregelmatige basis behoefte heeft aan oproep medewerkers. b. de oproep medewerker bereid en in staat is werkzaamheden voor de werkgever te verrichten op onregelmatige basis en verplicht is aan een oproep gehoor te geven. c. de werkgever is verplicht de oproepkracht zo nodig naar evenredigheid- op te roepen. d. partijen hun afspraken als onderstaand wensen vast te leggen. e. op basis van de arbeidsovereenkomst de werkgever de werknemer ter beschikking zal stellen aan een derde nl. : (locatie van tewerkstelling) Art 1. bepaalde tijd 1.1 werknemer treedt met ingang van... in dienst als horeca oproepmedewerker voor minimaal 1 oproep per maand van min. 3 uur. 1.2 deze arbeidsovereenkomst eindigt derhalve, zonder dat opzegging is vereist, van rechtswege op exact 1 jaar na de ingangsdatum van dit contract. 1.3 De medewerker is aangenomen met een proeftijd van 2 maanden. Art 2. werkzaamheden 2.1 de taken van werknemer bestaan uit het verrichten van alle voorkomende horeca werkzaamheden, die behoren bij de overeengekomen functie, één en ander in de ruimste zin des woord. 2.2 de werknemer verklaart zich bereid werkzaamheden te verrichten die niet direct verband houden met de aard van de functie. Art 3. salaris 3.1 de werknemer geniet een bruto salaris van... per uur. Art 4. rechtspositie 4.1 partijen komen overeen dat de werkgever slechts loon verschuldigd is aan werknemer over de periode(n) dat de werknemer arbeid heeft verricht. Art 5. werktijden 5.1 de arbeidsduur en werktijden worden in onderling overleg met de werkgever vastgesteld.

4 Art 6. vakantietoeslag 6.1 de werknemer heeft recht op een vakantietoeslag ten bedrage van 8 procent van het genoten brutoloon. Op schriftelijk verzoek kan de opgebouwde vakantietoeslag direct worden uitbetaald of gereserveerd. Art 7. vakantie 7.1 de medewerker heeft recht op 1 uur vakantie per 10,44 gewerkte uren. De opgebouwde vakantie uren worden gereserveerd. Op schriftelijk verzoek aan de werkgever kunnen de opgebouwde vakantie uren worden opgenomen dan wel worden uitbetaald. Art 8. arbeidsverleden 8.1 de medewerker heeft bij inschrijving en voor ondertekening van deze arbeidsovereenkomst juiste en volledige inlichtingen aan de werkgever verstrekt omtrent zijn/haar arbeidsverleden. Deze inlichtingen zijn op schrift gesteld en vormen een geïntegreerd bestanddeel van deze arbeidsovereenkomst. De medewerker heeft deze schriftelijke weergave van zijn arbeidsverleden ondertekend waarmee hij/zij aangeeft dat deze weergave volledig en juist is. Bij het verstrekken van onjuiste/onvolledige gegevens omtrent arbeidsverleden kan de medewerker hieraan geen rechten ontlenen en heeft de werkgever het recht de arbeidsovereenkomst per direct te beëindigen. Art 9. Tussentijdse opzegging De Werkgever en de Werknemer zijn bevoegd deze arbeidsovereenkomst tussentijds te beëindigen door opzegging met inachtneming van de door de wet bepaalde opzegtermijn, waarbij de opzegging steeds schriftelijk en tegen het einde van een kalendermaand dient te geschieden. Art 10. toepasselijk recht 10.1 op deze arbeidsovereenkomst zijn de CAO voor NHG en het arbeidsvoorwaardenreglement van toepassing. Verder is het Nederlands recht van toepassing. Art 11. slotbepaling 11.1 de werknemer verklaart op de hoogte te zijn van en in te stemmen met de bij werkgever geldende bedrijfsregels. Tevens verklaart de opdrachtgever hierbij de identiteit van de werknemer te hebben gecontroleerd aan de hand van een origineel en geldig identiteitsdocument (paspoort of identiteitskaart). Ook verklaart de opdrachtgever de persoon te hebben vergeleken met de pasfoto op het getoonde identiteitsdocument en dat er geen sprake is van persoonswisseling. Op de kopie van het identiteitsbewijs dient een handtekening te staan van de werknemer en de opdrachtgever of diens vervanger) Aldus overeengekomen en in tweevoud opgemaakt en ondertekend te... Op d.d.... Horecare Payroll: Werknemer: Opdrachtgever tekent voor akkoord: Let op! Deze inschrijf- arbeidsovereenkomst kan alleen in behandeling worden genomen als alle gevraagde documenten bij Horecare in het bezit zijn.

5 Model opgaaf gegevens voor de loonheffingen (studenten- en scholierenregeling) Gebruiksaanwijzing Voor wie is dit formulier bestemd? Dit formulier is bestemd voor studenten en scholieren die naast hun studie of school bijverdiensten hebben. Waarom dit formulier? Uw werkgever houdt loonbelasting/premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet in op uw loon. Daarvoor moet hij uw persoonlijke gegevens registreren. Met dit formulier geeft u deze gegevens op. Verder geeft u aan of u wilt dat uw werkgever de loonheffingskorting toepast en of u gebruik wilt maken van de studenten- en scholierenregeling. Als u geen opgaaf doet Als u uw persoonlijke gegevens niet of fout opgeeft, moet uw werkgever 52% loonbelasting/premie volksverzekeringen inhouden. Verder moet uw werkgever over uw hele loon de premies werknemersverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet berekenen. Studenten- en scholierenregeling Als uw werkgever loonbelasting/premie volksverzekeringen inhoudt volgens de gebruikelijke regels, kan het zijn dat u te veel betaalt. U kunt dit voorkomen door gebruik te maken van de studenten- en scholierenregeling. Let op! De studenten- en scholierenregeling geldt ook voor buitenlandse studenten en scholieren uit een ander land van de Europese Unie, en uit IJsland, Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein. Om de studenten- en scholierenregeling te mogen toepassen, moet een werkgever kunnen bewijzen dat er sprake is van een student of scholier. Dit bewijs kan een werkgever vanaf 1 juli 2007 eenvoudig leveren als de student of scholier een ISIC (International Student Identity Card) heeft. Hebt u die niet, dan kunt u die aanvragen via uw school of universiteit. Bij vraag 3c vult u dan geen correspondentienummer in, maar geeft u aan dat het gaat om een buitenlandse student of scholier. Dit formulier geeft u samen met een kopie van de ISIC aan uw werkgever. Voor buitenlandse scholieren en studenten uit de genoemde landen mogen werkgevers in de sectoren Agrarisch bedrijf, Bouwbedrijf, Culturele instellingen, Horeca algemeen en Schildersbedrijf voor de sectorpremie WW het lage premiepercentage toepassen als de student of scholier maximaal acht aaneengesloten weken per kalenderjaar bij hen in dienst is. Om deze regeling te mogen toepassen, moet u aan een van de volgende voorwaarden voldoen: U hebt op de eerste dag van het kwartaal recht op studiefinanciering of tegemoetkoming studiekosten. Uw ouders of verzorgers hebben op de eerste dag van het kwartaal recht op kinderbijslag voor u. Als u niet meer voldoet aan de voorwaarden voor de regeling of u wilt niet langer gebruikmaken van de regeling, dan moet u een nieuwe opgaaf invullen en inleveren. Let op! U bent niet verplicht om van de studenten- en scholierenregeling gebruik te maken. Als u er geen gebruik van wilt maken, vult u vraag 3 niet in. U kunt het eventueel te veel betaalde bedrag dan terugvragen met een Tj- of T-biljet. Invullen en inleveren U moet de ondertekende opgaaf uiterlijk de dag voor uw eerste werkdag bij uw werkgever inleveren. U moet zich daarbij identificeren. Meer informatie Kijk voor meer informatie op Of bel de BelastingTelefoon: , bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot uur en op vrijdag van 8.00 tot uur. 1 Uw persoonlijke gegevens Zijn uw gegevens al vermeld? Controleer deze dan en verbeter ze zo nodig. Naam en voorletter(s) Adres Postcode en woonplaats Land en regio Alleen invullen als u in het buitenland woont. Geboortedatum BSN/sofinummer 2 Loonheffingskorting toepassen De loonheffingskorting is een korting op de loonbelasting/premie volksverzekeringen. Uw werkgever past de heffingskortingen die voor u gelden, automatisch toe. De loonheffingskorting mag maar door één werkgever tegelijk worden toegepast. Kruis ja aan als u wilt dat uw werkgever de loonheffingskorting toepast. Als er een wijziging is, moet u uw werkgever schriftelijk verzoeken met de wijziging rekening te houden. Dit kunt u doen door een nieuwe opgaaf in te vullen en in te leveren. 2a Wilt u dat uw werkgever rekening houdt met de Ja, vanaf loonheffingskorting? Nee, vanaf Voer in als dd-mm-jjjj LH 202-1B*11PL

6 3 Gegevens ingang of beëindiging studenten- en scholierenregeling 3a Wilt u de regeling laten ingaan of juist beëindigen? Laten ingaan Vul vraag 3b en 3c in en onderteken dit formulier. Beëindigen Vul vraag 3d in en onderteken dit formulier. 3b Vanaf welke datum wilt u de regeling door uw werkgever laten toepassen? Als ingangsdatum geldt meestal de datum van de eerstvolgende loonbetaling. 3c Hebt u op de eerste dag van het kwartaal waarin de bovenstaande Studiefinanciering of tegemoetkoming studiekosten datum valt, recht op studiefinanciering of tegemoetkoming studie- Vul uw correspondentienummer of O&W-nummer in. kosten? Of heeft een ander voor u recht op kinderbijslag? Alleen in één van deze gevallen kunt u gebruikmaken van de regeling. Correspondentie- of O&W-nummer Kinderbijslag Vul uw registratienummer in. Registratienummer 3d Vanaf welke datum wilt u de regeling beëindigen? Dit kan alléén met ingang van een kwartaal 4 Ondertekening Lever dit formulier na ondertekening in bij uw werkgever. Datum Handtekening Onderteken het formulier nadat u het hebt afgedrukt

De bijgevoegde documentatie, uitgereikt door je werkgever, bestaat uit een Inschrijfformulier en een Arbeidsovereenkomst.

De bijgevoegde documentatie, uitgereikt door je werkgever, bestaat uit een Inschrijfformulier en een Arbeidsovereenkomst. INSCHRIJFFORMULIER VOOR REGULIERE MEDEWERKERS (VAST AANTAL UREN) Beste (nieuwe) medewerker, Welkom bij Horecare Personeelsdiensten. De bijgevoegde documentatie, uitgereikt door je werkgever, bestaat uit

Nadere informatie

Aanmelding oproepkracht leraar basisonderwijs

Aanmelding oproepkracht leraar basisonderwijs Aanmelding oproepkracht leraar basisonderwijs Voorletters: Roepnaam*: Achternaam: Meisjesnaam**: Geboorte datum: Burgerservicenummer: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoonnummer: E-mail adres: Datum:

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

: Vrouw / Man : Gehuwd / Ongehuwd. : ID-kaart / Paspoort (GEEN Rijbewijs)

: Vrouw / Man : Gehuwd / Ongehuwd. : ID-kaart / Paspoort (GEEN Rijbewijs) A. Personalia Achternaam : Voorletter(s) : Roepnaam : Postadres : Postcode en woonplaats : Woonplaats (thuis thuis) : Telefoonnummer : E-mail adres : Geboortedatum : Geboorteplaats : Geslacht Burgerlijke

Nadere informatie

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INVUL INSTRUCTIES Gelieve in duidelijk leesbare blokletters in te vullen Alle vakken invullen, onvolledig ingevulde formulieren

Nadere informatie

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR EEN FLEXIBEL CONTRACT

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR EEN FLEXIBEL CONTRACT INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR EEN FLEXIBEL CONTRACT INVUL INSTRUCTIES Gelieve in duidelijk leesbare blokletters in te vullen Alle vakken invullen, onvolledig ingevulde formulieren

Nadere informatie

Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven. Syntrus Achmea doorkiesnummer : 088-008 4048

Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven. Syntrus Achmea doorkiesnummer : 088-008 4048 pagina 1-5 AANVRAAGFORMULIER VOOR VERVROEGD PENSIOEN ons kenmerk : 856-VP-(website) 1. Gegevens aanvrager a. Naam :.. b. Eerste voornaam :.. c. Adres *) :... d. Burgerservicenummer :.. e. Geboortedatum

Nadere informatie

Aanvraag (bijzonder) nabestaandenpensioen

Aanvraag (bijzonder) nabestaandenpensioen Aanvraag (bijzonder) nabestaandenpensioen Uw gegevens naam O man O vrouw adres postcode en plaats burgerservicenummer telefoonnummer _ correspondentieadres (optioneel) postcode en plaats IBAN/bankrekeningnummer

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier arbeidsongeschiktheid TAF Maandlastbeschermer

Schadeaangifteformulier arbeidsongeschiktheid TAF Maandlastbeschermer Met dit schadeaangifteformulier meldt u uw bij ons. Wij vragen u onder meer de aard en oorzaak van uw klachten in te vullen, en aan te geven wie uw werkgever is. Dit formulier moet door uzelf worden ingevuld

Nadere informatie

BESTE MEDEWERKER. CHECKLIST OPDRACHTGEVER. AANVULLENDE VEREISTEN. Heeft u alle benodigde gegevens toegevoegd? Check het aan de hand van deze lijst:

BESTE MEDEWERKER. CHECKLIST OPDRACHTGEVER. AANVULLENDE VEREISTEN. Heeft u alle benodigde gegevens toegevoegd? Check het aan de hand van deze lijst: INSCHRIJFSET. BESTE MEDEWERKER. CHECKLIST OPDRACHTGEVER. Allereerst feliciteren wij u met uw nieuwe baan. Om u als medewerker te kunnen inschrijven verzoeken wij u de bijgesloten inschrijfset in te vullen.

Nadere informatie

Beste medewerker, Als je nog vragen hebt, bijvoorbeeld over het invullen van de inschrijfset, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Beste medewerker, Als je nog vragen hebt, bijvoorbeeld over het invullen van de inschrijfset, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Beste medewerker, Om jou als uitzendkracht in te kunnen schrijven hebben we informatie van je nodig. Hieronder staat een overzicht van alle formulieren die je moet invullen en/of ondertekenen. Inschrijfformulier;

Nadere informatie

FSW. AANSTELLINGSFORMULIER (anders dan student assistent) Instituut/Dienst:... Sectie / Afdeling:... Leidinggevende:... Promotor:...

FSW. AANSTELLINGSFORMULIER (anders dan student assistent) Instituut/Dienst:... Sectie / Afdeling:... Leidinggevende:... Promotor:... Sap id:.. Formatieplaats:.. FSW AANSTELLINGSFORMULIER (anders dan student assistent) Voor wijzigingen in een bestaand dienstverband s.v.p. het mutatieformulier gebruiken Instituut/Dienst:... Sectie / Afdeling:...

Nadere informatie

Artikel 1 Werknemer treedt met ingang van bij werkgever in dienst als, voor het verrichten van werkzaamheden als bedoeld in artikel 11.

Artikel 1 Werknemer treedt met ingang van bij werkgever in dienst als, voor het verrichten van werkzaamheden als bedoeld in artikel 11. De nul-urenovereenkomst voor bepaalde tijd Ondergetekenden,, gevestigd te ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door: verder te noemen 'werkgever', en, wonende te verder te noemen 'werknemer', zijn het

Nadere informatie

Stap1 blad 1-2 Inschrijfformulier bedrijf Naam bedrijf :... Adres :... Postcode/plaats :... Telefoonnr :... Telefoonnr mobiel :... Fax nummer :... E-mailadres :... Kvk-nummer :... Btw nummer :... Bank-

Nadere informatie

Standaard Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd

Standaard Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd Standaard Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd De ondergetekenden:., gevestigd te., te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door., in de functie van., hierna te noemen werkgever, en., geboren te. d.d.., wonende

Nadere informatie

1.) OVERZICHT GEGEVENS

1.) OVERZICHT GEGEVENS Adres werknemer ISO-gecertificeerd 9001 : 2008 www.dyade.nl KvK Utrecht 30166974 BTW-nr. 8194.96.157.B01 Uw kenmerk : 150-03 Verzenddatum : Onderwerp : Toezending formulieren Ons kenmerk Contactpersoon

Nadere informatie

FORMULIER WERKNEMERSGEGEVENS (In te vullen door de werkgever, voorlaatste pagina tekenen door werkgever en laatste pagina door werknemer)

FORMULIER WERKNEMERSGEGEVENS (In te vullen door de werkgever, voorlaatste pagina tekenen door werkgever en laatste pagina door werknemer) FORMULIER WERKNEMERSGEGEVENS (In te vullen door de werkgever, voorlaatste pagina tekenen door werkgever en laatste pagina door werknemer) Naam werkgever Loonheffingennummer Arbeidsovereenkomst aanwezig

Nadere informatie

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de AXS Techniek payroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de verloning van uw personeel voordelig en eenvoudig uitbesteden. Wij nemen het werkgeverschap van u over, in de zin

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sollicitatieformulier Functie: Datum: Dit sollicitatieformulier wordt ingevuld naar aanleiding van: 0 Advertentie 0 Open sollicitatie 0 Uitzendbureau 0 Relatie 0 Arbeidsbureau 0 Interne vacature 0 Anders,

Nadere informatie

Extra geld voor mensen met een laag inkomen

Extra geld voor mensen met een laag inkomen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u misschien recht op extra geld van uw gemeente. We

Nadere informatie

Goed voorbeeld van een voorovereenkomst (oproepcontract)

Goed voorbeeld van een voorovereenkomst (oproepcontract) Goed voorbeeld van een voorovereenkomst (oproepcontract) Handig om van te leren en om te knippen en plakken voor een echte voorovereenkomst. Laat de definitieve versie altijd checken door een arbeidsjurist

Nadere informatie

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Pagina 1 van 5 Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon,

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Standaard Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd

Standaard Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Standaard Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd De ondergetekenden:., gevestigd te, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door., in de functie van., hierna te noemen werkgever, en Mw./dhr.., geboren te.,

Nadere informatie

Inleiding. Deze voorbeeld arbeidsovereenkomst is een MUP-contract.

Inleiding. Deze voorbeeld arbeidsovereenkomst is een MUP-contract. Inleiding Een oproepkracht is een werknemer die pas komt werken als u hem oproept. De regels waaraan u zich moet houden, hangen af van de arbeidsovereenkomst die u met de oproepkracht sluit. Veel werkgevers

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sollicitatieformulier Functie: Datum: Dit sollicitatieformulier wordt ingevuld naar aanleiding van: 0 Advertentie 0 Open sollicitatie 0 Uitzendbureau 0 Relatie 0 Interne vacature 0 Anders, namelijk Royal

Nadere informatie

Gegevens van u (en uw partner)

Gegevens van u (en uw partner) Gegevens van u (en uw partner) 1. Uw gegevens op 1 september 2014 Voorletters en achternaam Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnummer Geboortedatum Burgerservicenummer (BSN) 2. Gegevens

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier arbeidsongeschiktheid Zelfstandigen

Schadeaangifteformulier arbeidsongeschiktheid Zelfstandigen Met dit schadeaangifteformulier meldt u uw bij ons. Wij vragen u onder meer de aard en oorzaak van uw klachten in te vullen, en aan te geven welke gevolgen uw heeft voor uw onderneming. In het begrotingsformulier

Nadere informatie

Geboortedatum M V Woonadres

Geboortedatum M V Woonadres Aanvraagformulier Kinderopvangbijdrage In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Behorende bij aanvraagnummer Cliëntnummer Datum Behandelaar 1. Persoonsgegevens

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u dit jaar misschien

Nadere informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T Inleiding Wanneer u een werknemer zelf in dienst neemt, sluit u samen een arbeidsovereenkomst af. Net als iedere andere overeenkomst kan een arbeidsovereenkomst zowel mondeling als schriftelijk aangegaan

Nadere informatie

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Met dit formulier vraagt u individuele inkomenstoeslag aan. Langsbrengen of opsturen Cluster Maatschappelijke

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG

INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG Belangrijk: Lees eerst dit informatieblad. Heeft u recht op individuele inkomenstoeslag? Vul dan het aanvraagformulier in. Deze informatie

Nadere informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T Inleiding Wanneer u een werknemer zelf in dienst neemt, sluit u samen een arbeidsovereenkomst af. Net als iedere andere overeenkomst kan een arbeidsovereenkomst zowel mondeling als schriftelijk aangegaan

Nadere informatie

Model. Oproepovereenkomst (MUP) Versie 21 februari 2014

Model. Oproepovereenkomst (MUP) Versie 21 februari 2014 Model Oproepovereenkomst (MUP) Versie 21 februari 2014 Deze voorbeeld oproepovereenkomst (MUP) is met veel zorgvuldigheid samengesteld door LTO Nederland. Desondanks kan LTO Nederland niet aansprakelijk

Nadere informatie

Basisschool de Polderhof Daltononderwijs

Basisschool de Polderhof Daltononderwijs Kersenlaan 1 5345 JK OSS Tel: 0412-690353 e-mail: administratiedepolderhof@skbo.nl www.depolderhof.nl Inschrijf / Aanmeldformulier Wilt u het formulier zo volledig mogelijk invullenen ondertekenen. * doorhalen

Nadere informatie

Voor de sectoren Beroepsgoederenvervoer en Verhuur van Mobiele Kranen

Voor de sectoren Beroepsgoederenvervoer en Verhuur van Mobiele Kranen VUT aanvragen Voor de sectoren Beroepsgoederenvervoer en Verhuur van Mobiele Kranen Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u een VUT-uitkering aanvragen als u werkt in de sectoren Beroepsgoederenvervoer

Nadere informatie

SOLLICITATIEFORMULIER

SOLLICITATIEFORMULIER SOLLICITATIEFORMULIER 1. Dit formulier wordt ingevuld in sollicitatie stage (vraag 2 kunt u overslaan) verband met: anders, nl. 2. Voor welke functie heeft u belangstelling? Reageert u op een advertentie?

Nadere informatie

PREPENSIOEN met TOESLAG- uitkering Postbus 7016 2280 KA RIJSWIJK

PREPENSIOEN met TOESLAG- uitkering Postbus 7016 2280 KA RIJSWIJK AANVRAAGFORMULIER Stichting Fondsenbeheer PREPENSIOEN met TOESLAG- Waterbouw uitkering Postbus 7016 2280 KA RIJSWIJK 1. Naam : Geboortedatum: Adres : Woonplaats : Deeln.nr. BPF : 2. Burgerlijke staat :

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een uitkering in verband met Flexpensioen. Ongehuwd gehuwd geregistreerd partnerschap samenwonend

Aanvraagformulier voor een uitkering in verband met Flexpensioen. Ongehuwd gehuwd geregistreerd partnerschap samenwonend Flexpensioen Aanvraagformulier voor een uitkering in verband met Flexpensioen Informatie/Helpdesk Helpdesk 020 583 5920 Website www.spw.nl E-mail info@spw.nl Correspondentieadres Stichting Pensioenfonds

Nadere informatie

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER BETREFT ADRES: POSTCODE:.. TE AMSTERDAM Gegevens huurder Voorletters en achternaam Huidig adres Postcode Woonplaats Huidige woning: Koopwoning Sociale huurwoning Stadgenoot

Nadere informatie

Aangifte vestiging briefadres

Aangifte vestiging briefadres Aangifte vestiging briefadres U wilt met een briefadres ingeschreven worden in de BRP. U kunt alleen ingeschreven worden op een briefadres, wanneer u geen vast woonadres heeft of wanneer u in een instelling

Nadere informatie

Aanvraag. Kinderbijslag. 1 Mijn gegevens. 2 Postadres. 3 Woonsituatie

Aanvraag. Kinderbijslag. 1 Mijn gegevens. 2 Postadres. 3 Woonsituatie Aanvraag Kinderbijslag U wilt voor een of meer kinderen kinderbijslag aanvragen. Met dit formulier kunt u een aanvraag indienen. Vul het formulier daarvoor volledig in en voeg een bijlage toe als u meer

Nadere informatie

Aanvraagdocumenten! Checklist! !! Opdrachtgever, J.!Jansen!! Uitvoering,door, Pensioennavigator!! Datum, donderdag!4!december!2014!!!

Aanvraagdocumenten! Checklist! !! Opdrachtgever, J.!Jansen!! Uitvoering,door, Pensioennavigator!! Datum, donderdag!4!december!2014!!! Aanvraagdocumenten Opdrachtgever J.Jansen Uitvoeringdoor Pensioennavigator Datum donderdag4december2014 Checklist Bijgaandtreftueenaantalformulierenaandiewijgraagondertekendretourontvangen.Daarnaast iservaneenaantaldocumenteneenkopienodig.dedocumentenkuntuscannenenmailenmaar

Nadere informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T Inleiding Wanneer u een werknemer zelf in dienst neemt, sluit u samen een arbeidsovereenkomst af. Net als iedere andere overeenkomst kan een arbeidsovereenkomst zowel mondeling als schriftelijk aangegaan

Nadere informatie

Informatie over uw pensioenbetaling. Lees deze folder voordat u het formulier Uw pensioenbetaling invult.

Informatie over uw pensioenbetaling. Lees deze folder voordat u het formulier Uw pensioenbetaling invult. Informatie over uw pensioenbetaling Lees deze folder voordat u het formulier Uw pensioenbetaling invult. Pensioenbetaling U ontvangt straks elke maand pensioen. In deze folder leest u allerlei praktische

Nadere informatie

Model. Arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij. Versie 6 maart 2013

Model. Arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij. Versie 6 maart 2013 Model Arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij Versie 6 maart 2013 Deze voorbeeld arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij is met veel zorgvuldigheid samengesteld door LTO Nederland. Desondanks kan LTO Nederland

Nadere informatie

Inschrijfformulier woonruimte

Inschrijfformulier woonruimte Inschrijfformulier woonruimte Kijk eerst bij de vestigingscriteria en doe de aanmeldingstest. Hieruit blijkt of u zich kunt aanmelden als woningzoekende in de gemeente Eemnes. Naast de vragen die nodig

Nadere informatie

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Extra geld voor mensen met een laag inkomen U dient dit formulier in te leveren vóór 15 december 2014 Heeft u een inkomen dat niet hoger is dan 110% van

Nadere informatie

Informatie voor Medewerkers

Informatie voor Medewerkers Informatie voor Medewerkers Wanneer u deze informatie ontvangt, gaat u een contract sluiten met P-services en werken voor één van onze opdrachtgevers. Zodra u de formulieren die u heeft ingevuld en getekend

Nadere informatie

(Voor mensen met een bijstandsuitkering van Sociale Zaken IJsselgemeenten is een ander formulier beschikbaar)

(Voor mensen met een bijstandsuitkering van Sociale Zaken IJsselgemeenten is een ander formulier beschikbaar) INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG Belangrijk: Lees eerst dit informatieblad. Heeft u recht op individuele inkomenstoeslag? Vul dan het aanvraagformulier in. Dit formulier

Nadere informatie

Aanvraag Geld-Terug-Regeling 2015

Aanvraag Geld-Terug-Regeling 2015 Aanvraag Geld-Terug-Regeling 2015 Lees voor het invullen van dit formulier eerst de Toelichting goed door. De door u verstrekte gegevens worden in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegegevens

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT 1 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - werkgeversverklaring

Nadere informatie

Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea

Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea Afdeling Werk, Inkomen en Zorg, Postbus 168, 1970 AD IJMUIDEN, Bezoekadres: Dudokplein 1, Telefoon: 0255-567200 In te vullen door de gemeente Er is recht

Nadere informatie

INFORMATIEVEL BRIEFADRES

INFORMATIEVEL BRIEFADRES Geachte heer, mevrouw, INFORMATIEVEL BRIEFADRES U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente Wijchen. U kunt alleen ingeschreven

Nadere informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T Inleiding Wanneer u een werknemer zelf in dienst neemt, sluit u samen een arbeidsovereenkomst af. Net als iedere andere overeenkomst kan een arbeidsovereenkomst zowel mondeling als schriftelijk aangegaan

Nadere informatie

Minima Leermiddelen Aanvraag

Minima Leermiddelen Aanvraag Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Servicebalie telefoonnummer (0341) 359 611 Minima Leermiddelen Aanvraag Let op: Uw aanvraag voor Minima Leermiddelen

Nadere informatie

SOLLICITATIEFORMULIER

SOLLICITATIEFORMULIER SOLLICITATIEFORMULIER 1. Dit formulier wordt ingevuld in sollicitatie stage (vraag 2 kunt u overslaan) verband met: anders, nl. 2. Voor welke functie heeft u belangstelling? Reageert u op een advertentie?

Nadere informatie

44. Doel 2. Contributie beroepsorganisaties

44. Doel 2. Contributie beroepsorganisaties Contributie beroepsorganisaties 44. Doel 2 4.1 Mogelijkheden 2 4.2 Inzet van bronnen 2 4.3 Arbeidsrechtelijke/CAO voorwaarden 2 4.4 Fiscale regelgeving 3 4.5 Fiscale gevolgen, gevolgen voor de zorgverzekering

Nadere informatie

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar:

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar: Aanvraagformulier Tegemoetkoming bijdrage kinderopg Met dit formulier kunt u bij de gemeente Den Haag:* Een tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopg aanvragen als u: - een uitkering op grond de Participatiewet

Nadere informatie

Aanvraag ZoetermeerPas 2019

Aanvraag ZoetermeerPas 2019 Aanvraag ZoetermeerPas 2019 Heeft u een laag inkomen en wilt u leuke activiteiten ondernemen? Met de ZoetermeerPas kunnen u en uw gezinsleden kortingen krijgen op sportieve, culturele, educatieve en ontspannende

Nadere informatie

Pasfoto. Stuur dit formulier op naar: AH Koornneef Westland t.a.v. Afdeling P&O Dijkstraat 102 2675 AZ Honselersdijk

Pasfoto. Stuur dit formulier op naar: AH Koornneef Westland t.a.v. Afdeling P&O Dijkstraat 102 2675 AZ Honselersdijk Stuur dit formulier op naar: AH Koornneef Westland t.a.v. Afdeling P&O Dijkstraat 102 2675 AZ Honselersdijk Pasfoto Personalia sollicitant(-e): Naam Voorletters Roepnaam Achternaam Adres Postcode Woonplaats

Nadere informatie

INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONINGSTICHTING WITTEM. Infoformulier toewijzing huurwoning

INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONINGSTICHTING WITTEM. Infoformulier toewijzing huurwoning INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONINGSTICHTING WITTEM 1 Info formulier toewijzing huurwoning 1 Aangeboden woning Postcode / woonplaats Netto huur bruto huur 2a. Persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk, Tel 0497-574914 e-mail: info@bsderegenboogbergeijk.nl Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage.

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Dit formulier opsturen naar: Gemeente Hoorn t.a.v. administratie WMO Postbus 603 Antwoordnummer 98 1620 AR Hoorn www.hoorn.nl

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN 900 MAHLER

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN 900 MAHLER INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN 900 MAHLER 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man

Nadere informatie

Aanvraag. Halfwezen- en/of nabestaandenuitkering. Mijn gegevens. 1 Mijn persoonlijke gegevens. 2 Mijn postadres. De overledene

Aanvraag. Halfwezen- en/of nabestaandenuitkering. Mijn gegevens. 1 Mijn persoonlijke gegevens. 2 Mijn postadres. De overledene Aanvraag Met dit formulier kunt u een nabestaandenuitkering en/of een halfwezenuitkering aanvragen. U kunt deze aanvraag indienen als uw (ex-)echtgenoot of partner is overleden of als u zorgt voor een

Nadere informatie

Uitzendovereenkomst Wiertz Personeelsdiensten (fase B, Bepaalde tijd) Partijen:

Uitzendovereenkomst Wiertz Personeelsdiensten (fase B, Bepaalde tijd) Partijen: «(EF:qrcode)» Uitzendovereenkomst Wiertz Personeelsdiensten (fase B, Bepaalde tijd) Partijen: 1. De uitzendonderneming : Wiertz Personeelsdiensten B.V. kantoor houdende te : Kerkrade adres : Kloosterraderstraat

Nadere informatie

Stuur dus de gevraagde informatie tijdig en volledig toe om stopzetting of vertraging van de betalingen te voorkomen!

Stuur dus de gevraagde informatie tijdig en volledig toe om stopzetting of vertraging van de betalingen te voorkomen! Status- en mutatieformulieren en formulieren maandelijkse inkomsten De gemeente Moerdijk werkt vanaf 1 januari 2010 niet meer met maandbriefjes (Rofjes), maar met status- en mutatieformulieren. U ontvangt

Nadere informatie

Aanvraag Geld-Terug-Regeling 2016

Aanvraag Geld-Terug-Regeling 2016 Aanvraag Geld-Terug-Regeling 2016 Lees voor het invullen van dit formulier eerst de Toelichting goed door. De door u verstrekte gegevens worden in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens

Nadere informatie

Centraal College van Deskundigen

Centraal College van Deskundigen Centraal College van Deskundigen Interpretatierapport NEN 4400-1 datum: 22-05-2015 nummer: 2015-142 Onderwerp: 4.2.3.1 Het voeren van een adequate loonadministratie Situatieschets De sectoraansluiting

Nadere informatie

[Naam werkgever], gevestigd te [plaats/adres], in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ naam], [functie] hierna te noemen werkgever,

[Naam werkgever], gevestigd te [plaats/adres], in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ naam], [functie] hierna te noemen werkgever, Model oproepovereenkomst De ondergetekenden: [Naam werkgever], gevestigd te [plaats/adres], in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ naam], [functie] hierna te noemen werkgever, en [naam oproepkracht],

Nadere informatie

U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar:

U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar: Onderwerp: Aanvraag regeling chronisch zieken en gehandicapten U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar: Gemeente Wijdemeren Afdeling Sociaal Domein

Nadere informatie

Koopkrachttegemoetkoming 2014 aanvragen

Koopkrachttegemoetkoming 2014 aanvragen Koopkrachttegemoetkoming 2014 aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u dit jaar misschien

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener versie februari 2017 Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. Bijvoorbeeld als het aantal uren

Nadere informatie

4 Verzekerde periodes Zie ook de toelichting

4 Verzekerde periodes Zie ook de toelichting 5 Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbcur.org Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502 In te vullen door de SVB AO-#: Datum indiening: Aanvraag

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s),

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s), AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015 Geachte ouder(s), U heeft kinderopvang in verband met Sociaal Medische Indicatie nodig en u wilt een tegemoetkoming

Nadere informatie

(invullen door school) Aanmeldingsdatum: Inschrijvingsdatum: Wordt geplaatst in groep:

(invullen door school) Aanmeldingsdatum: Inschrijvingsdatum: Wordt geplaatst in groep: Openbare basisschool Jeroen Bosch Brabantweg 101, 6844 GA Arnhem Tel : 026-3813862 email: directie@obsjeroenbosch.nl website: www.obsjeroenbosch.nl @obsjeroenbosch Aanmeldingsformulier: (invullen door

Nadere informatie

Kantoor Utrecht. NAW gegevens aanvrager. Geachte heer/mevrouw,

Kantoor Utrecht. NAW gegevens aanvrager. Geachte heer/mevrouw, Kantoor Utrecht Antwoordnummer 21440 6400 SL HEERLEN BelastingTelefoon 0800-0543 NAW gegevens aanvrager Datum 15 juli 2011 Uw kenmerk Betreft Jaaroverzicht kinderopvang 2010 Kenmerk TKG10

Nadere informatie

Het Serviceplein 2014 AANVRAAGFORMULIER KOOPKRACHTTEGEMOETKOMING

Het Serviceplein 2014 AANVRAAGFORMULIER KOOPKRACHTTEGEMOETKOMING Het Serviceplein 2014 AANVRAAGFORMULIER KOOPKRACHTTEGEMOETKOMING Het Rijk heeft een regeling vastgesteld om mensen met een minimum inkomen in 2014 tegemoet te komen. Dit is de zogenoemde koopkrachttegemoetkoming

Nadere informatie

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:...

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:... Inschrijfformulier (personen >18 jaar een eigen formulier invullen) Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Geslacht: Man / Vrouw* Straatnaam

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonlijke Lening. 1. Persoonsgegevens. In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven

Aanvraagformulier Persoonlijke Lening. 1. Persoonsgegevens. In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Aanvraagformulier Persoonlijke Lening In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Behorende bij werkprocesnummer Cliëntnummer Cliëntnummer Allegro Datum Het bedrag dat u kunt lenen hangt van diverse

Nadere informatie

Sollicitatieformulier Gold Security

Sollicitatieformulier Gold Security Dit sollicitatieformulier uitprinten en in BLOKLETTERS invullen. Vervolgens opsturen naar Gold security, Postbus 489, 6000 AL Weert. Svp TWEE recente pasfoto s bijsluiten! Indien een vraag niet op u van

Nadere informatie

WIJZIGINGSFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016. Geachte ouder(s),

WIJZIGINGSFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016. Geachte ouder(s), WIJZIGINGSFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016 Geachte ouder(s), U heeft kinderopvang in verband met Sociaal Medische Indicatie op basis van de verordening Wet kinderopvang

Nadere informatie

Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor het raadgevend referendum over het Associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne.

Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor het raadgevend referendum over het Associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Model D 3-3 Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor het raadgevend referendum over het Associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. 1 Met dit formulier registreert u zich voor het raadgevend

Nadere informatie

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7 www.accord.nl Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Welkom bij Accord Payroll Services 3 Inschrijfprocedure 3 Goed voorbereid aan het werk 4 Uitleg fasensysteem 4 De ABU CAO 5 Urendeclaraties

Nadere informatie

T.B.V. NIEUW PERSONEEL PRIMAIR ONDERWIJS DIT SETJE BEVAT HET VOLGENDE:

T.B.V. NIEUW PERSONEEL PRIMAIR ONDERWIJS DIT SETJE BEVAT HET VOLGENDE: T.B.V. NIEUW PERSONEEL PRIMAIR ONDERWIJS DIT SETJE BEVAT HET VOLGENDE: - Staat van gegevens A + B - Loonbelastingverklaring - Informatie over diverse onderwerpen - Aanvraagformulieren reiskosten woon-/werkverkeer

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een appartement in Van Zuid te Delft

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een appartement in Van Zuid te Delft INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een appartement in Van Zuid te Delft 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie

1. de sportorganisatie/school/vereniging..., gevestigd te... overeenkomstig artikel... van haar statuten vertegenwoordigd door:

1. de sportorganisatie/school/vereniging..., gevestigd te... overeenkomstig artikel... van haar statuten vertegenwoordigd door: Arbeidsovereenkomst. De ondergetekenden 1. de sportorganisatie/school/vereniging......, gevestigd te... overeenkomstig artikel... van haar statuten vertegenwoordigd door: Naam:...... Functie:... Naam:......

Nadere informatie

Ben jij het nieuwe gezicht van WFM People?

Ben jij het nieuwe gezicht van WFM People? Ben jij het nieuwe gezicht van WFM People? Jouw persoonlijke gegevens Naam : Voornaam / voorletters: / Adres : Postcode en woonplaats : Telefoonnummer : Telefoonnummer mobiel : Smartphone Type smartphone:

Nadere informatie

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten.

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten. INSCHRIJFFORMULIER De succesvolle Jamin winkelformule is altijd op zoek naar goede ondernemers. Ben je geïnteresseerd en wil je graag je eigen Jamin winkel starten? Vul dan vandaag nog dit inschrijfformulier

Nadere informatie

Vervroegd pensioen aanvragen

Vervroegd pensioen aanvragen Vervroegd pensioen aanvragen Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u vervroegd pensioen aanvragen. Vul het formulier samen met uw werkgever in. Met dit formulier vraagt u uw pensioen definitief

Nadere informatie

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Burgers worden ingeschreven daar waar ze wonen. Het briefadres is dan ook bedoeld voor de bijzondere situatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier individuele studietoeslag

Aanvraagformulier individuele studietoeslag Aanvraagformulier individuele studietoeslag Registratienummer: Werkprocesnummer:. (in te vullen door de ISD) (in te vullen door de ISD) Op de laatste bladzijde staat algemene informatie over de individuele

Nadere informatie

Rutges Cargo Logistics & Warehousing B.V., Prestwickweg 8, 1118 LB Schiphol, t.a.v. afdeling Personeelszaken.

Rutges Cargo Logistics & Warehousing B.V., Prestwickweg 8, 1118 LB Schiphol, t.a.v. afdeling Personeelszaken. pasfoto SOLLICITATIEFORMULIER RUTGES CARGO LOGISTICS & WAREHOUSING B.V. Wilt u dit formulier s.v.p. volledig ingevuld retourneren aan: Rutges Cargo Logistics & Warehousing B.V., Prestwickweg 8, 1118 LB

Nadere informatie

Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbcur.org. Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502

Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbcur.org. Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502 Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbcur.org. Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502 In te vullen door de SVB AO-#: Datum indiening: Aanvraag

Nadere informatie