Flits nummer 5, 4 december 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Flits nummer 5, 4 december 2014"

Transcriptie

1 OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam Flits nummer 5, 4 december 2014 info@obsdejagersplas.nl Open dag Woensdag 19 november stonden onze deuren wagenwijd open voor bezoekers. Rond half negen stroomde de Kuil vol met ouders en peutertjes. De ouders konden daarna een bezoekje brengen aan de klassen en/of kregen een rondleiding door de school. Wij kijken terug op een geslaagde dag! Wist je dat er vier kinderen een leuk cadeautje hebben gewonnen? Zij hadden de poster van onze school prachtig ingekleurd voor het raam gehangen! Gefeliciteerd! Sinterklaasfeest De Sint zal op vrijdag 5-12 ook bij ons op school komen! De kinderen gaan eerst gewoon naar hun klas en komen later met hun leerkracht naar buiten om de Sint tussen uur en uur te ontvangen. Wilt u rekening houden met de kinderen door zoveel mogelijk achter ze te blijven staan, mocht u ook komen kijken naar de Sint? De groepen 1 tot en met 4 gaan hierna naar binnen en worden samen met kinderen van Babino in de Kuil verwacht. De Sint komt gedurende de dag ook bij de groepen 5 tot en met 8 langs. We hopen op goed weer en een gezellige dag voor de kinderen. De kerstmaaltijd op de Jagersplas Woensdag 17 december eten alle kinderen op school. Er is dan een soort van lopend buffet dat door de ouders wordt verzorgd. De ouders van de bovenbouw ontvangen van tevoren een lijstje waarop allerlei soorten hapjes staan. Zij kiezen in overleg met de klassenouder(s) of leerkracht wat zij voor de kinderen gaan maken. Het is het leukst en het lekkerst als er verschillende gerechtjes worden gemaakt! Bij de andere groepen hangt een lijst op de deur waarop ouders hun voorkeur kunnen schrijven. Het kerstdiner voor de groepen 1 t/m 6 staat gepland van uur tot uur en vindt plaats in het eigen klaslokaal. De bovenbouw (groep 7 en 8) heeft de maaltijd van uur tot uur in de Kuil. De gerechtjes kunnen tien minuten van tevoren gebracht worden. Gerechtjes die warm gehouden moeten worden, graag in aluminiumfolie meenemen (of in een rechaud). Mocht u op school op uw kind willen wachten, dan kunt u gezellig een hapje en een drankje nuttigen in ons kerstcafé.

2 Kerststukjes en lichtjes We gaan in alle klassen kerststukjes maken. Wilt u uw kind maandag 8 december een plastic zak meegeven met kerstspulletjes (bakje met oase, versiering, een kaars, takken, hulst et cetera)? Wilt u de naam van uw kind op de zak zetten? Verder willen we graag lichtjes maken. Wij hebben daarvoor glazen potjes nodig. Ook die graag met naam inleveren. Nieuws uit de kleuterbouw Tijdens de informatieavond hebben wij verteld hoe we reilen en zeilen in de kleuterklassen. Omdat deze avond in het begin van het schooljaar was, hebben de nieuwe ouders de informatie gemist. Daarom dit stukje over het begin van de ochtend. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en willen de overgang van thuis naar school zo soepel mogelijk laten verlopen. Hiervoor hebben wij de inloop van 8.20 tot 8.35 uur bedacht. Als u vroeg bent, hoeft u niet zolang buiten te staan. Als u net op tijd komt, kunt u toch even aandacht besteden aan het in de klas brengen van uw kind. Het is de bedoeling dat u met uw kind aan tafel gaat zitten en samen een spelletje doet. Uw kind kan dan een spelletje uit de kast pakken, een puzzel doen, tekenen of een boekje lezen. Soms vormt zich spontaan een groepje bijvoorbeeld door het spelen van een gezelschapsspel. Als u voorleest, luistert er vaak een ander kind mee. Zo ontstaat een rustige, gezellige, ongedwongen sfeer. Het is niet de bedoeling dat uw kind in de speelhoeken of op de gang speelt. In het inloop -kwartiertje kunt u wat korte informatie uitwisselen met de juf, bijvoorbeeld over naschoolse opvang, dat uw kind slecht geslapen heeft of wie uw zoon of dochter komt ophalen. Wilt u wat gewichtigere onderwerpen aansnijden, dan kunt u beter een afspraak maken voor na schooltijd. Om 8.35 uur gaan we opruimen en in de kring zitten. Dan begint het lesprogramma. Agenda Dinsdag 5-12 Sintviering groep 1-8 Donderdag Kleuterlezen - Leerlingenraad 2 Dinsdag Juf Annelies jarig Woensdag Kerstdiner groep 1-8 Donderdag Biebbus Vrijdag Kerstspelletjes t/m 4-1 Kerstvakantie Maandag 5-1 Studiedag, leerlingen vrij Woensdag 7-1 Luizencontrole Donderdag Juf Natascha jarig - Flits 6

3 Nieuws uit de kleuter- en onderbouw Sinterklaas en de verdwenen pepernoten Twee weken lang hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 heel hard de liedjes en dansjes geoefend, en hun rol als Sinterklaas, Kokkie, Poetspiet, Brilpiet of Inpakpiet. En afgelopen dinsdag en woensdag was het dan zover: de kinderen voerden de musical Sinterklaas en de verdwenen pepernoten op voor hun ouders en andere nieuwsgierigen. Wat een groot succes, de kinderen zaten helemaal in hun rol! Paniek toen ze ontdekten dat de pepernoten verdwenen waren, gezocht werd er in alle hoeken en gelukkig verklapte Kokkie dat hij een geintje had uit gehaald en kwamen de pepernoten weer tevoorschijn. Uit een slagroomtaart! En toen kon er toch even gesnoept worden. We zijn verschrikkelijk trots op de kinderen! Het was super! Nieuws uit de middenbouw Dansproject Door Marloes en Dian We gingen kleine beweginkjes maken met één lichaamsdeel. En we moesten doen alsof we een beestje op dat lichaamsdeel hadden. Met dat lichaamsdeel gingen we beweginkjes maken, bijvoorbeeld als je je hand had gekozen mocht je niet je ellebogen bewegen. We gingen daar ook een spelletje mee doen. Je moest met z n vijven achter elkaar gaan staan. De voorste mocht dan een beweging kiezen. De rest moest dat na doen op een verschillende tijd. En dan draaide je door en de voorste moest naar achter en de tweede was toen de eerste. En zo ging het door. En ook op muziek. Door Tess en Charlie L.o.v.e. dansje We gingen met z n zessen een dansje doen. We gingen op het liedje l.o.v.e. dansen. We gingen het aan de kleuters laten zien. We hadden het dansje geleerd op dansen. Het leukste stukje vond ik het Pose stuk. We deden het dansje met Tess, Charlie, Tatum, Diangelo, Britt en Melissa. Na het dansje gingen we ook linkerbeen, rechterbeen doen, maar dat was met de hele klas.

4 Door Emir We begonnen met kleine oefeningen, bijvoorbeeld : in de gymzaal gingen wij allemaal rare bewegingen doen. In de klas deden we alsof er een beestje op je zat en die moest je er afschudden. En we gingen ook oefenen op linkerbeen rechterbeen. Op het podium ging het goed. En op het eind vroegen wij aan de kleuters wie wil er mee doen. Zij kunnen het ook hoor. Het was een mooie voorstelling. Nieuws van de Tussenschoolse opvang Afgelopen week hebben de kinderen tijdens de TSO kunnen raden hoeveel kruidnootjes er in een grote pot zitten. De antwoorden varieerden van 50 tot 1000!! Verrassend genoeg zaten de kleuters er het dichtstbij. Het juiste antwoord was 473 en Tessa Brouwer (1/2) zat daar het dichtstbij; haar antwoord was 450!! Gefeliciteerd Tessa met je cadeaubon! Juf Debby van Babino heeft de afgelopen weken dansles gegeven in de gymzaal. De kinderen waren erg enthousiast. Het was erg leuk om te zien dat een groep jongens uit groep 6 over zeer goede dansmoves beschikken In de maand december komt op de donderdagen juf Anouk van Babino sport/spel geven. In de weekenden is zij op de voetbalvelden te vinden als scheidsrechter dus een potje voetbal zal zeker op het programma staan. Logopedie op De Jagersplas Hallo allemaal, Mijn naam is Shanine Coenradie. In januari 2011 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Gedurende de opleiding heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met spraak- en taalproblemen, tweetaligheid, afwijkende mondgewoonten en gehoorproblemen. In januari 2014 heb ik de cursus Spellingsproblemen en dan?! en heb ik de cursus ONL voor dyslexie behandelaar gevolgd. Beiden zijn succesvol volbracht.

5 Naast het werken bij de Praatmaatgroep werk ik in een logopedie praktijk in Purmerend en val ik soms in als leidster op de peuterspeelzalen bij mij in de buurt. Verder sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici. Nieuws vanuit de medezeggenschapsraad Waar zijn we nou helemaal mee bezig? Afgelopen week is de MR bij elkaar gekomen om schoolse en bestuurlijke onderwerpen te bespreken en te bepalen of we op koers liggen. De school maakt in een flinke vaart heel wat veranderingen en ontwikkelingen door. Daarbij komt kijken dat leerkrachten en directie hoge eisen aan zichzelf stellen. Vanuit de oudergeleding rees hieruit een aantal vragen. Welke eisen kunnen wij als ouder aan onszelf stellen? Is er ruimte voor verbetering? Hoe zouden we op dit vlak (nog) meer samen kunnen werken? Een school kan zich alleen op een gezonde en duurzame wijze ontwikkelen, wanneer ouders, directie en leerkrachten samenwerken. Samenwerken met de school en de leerkracht is in het belang van het kind en de groep waarin het zich bevindt. Immers, onderwijzen en opvoeden doe je samen. Door op de juiste manier te communiceren en elkaar goede feedback te geven, zullen zowel de leerkracht als de ouders zich meer ondersteund voelen, waardoor het wederzijds begrip zal toenemen. Ouders kunnen bijvoorbeeld feedback geven over waar de kracht en de kwaliteit zich bevindt van de leerkracht van hun kind. Met tip en tops versterken we elkaar. Dit zal de ontwikkeling van uw kind ten goede komen. Dit sluit goed aan op de training LeerKRACHT, die al geruime tijd van start is en op één van de speerpunten vanuit de MR: de samenwerking met de ouders en de ouderbetrokkenheid stimuleren. Namens de MR Erik Verstegen (voorzitter), Ruben Löwenstein Manuela Snabilie, Henriëtte Winnubst Annemarie Hengsdijk, Janneke Molenaar Natascha Theewis, Marjon Cats Nieuws vanuit de oudercommissie Afgelopen periode heeft de OC niet stilgezeten. Iedereen heeft kunnen zien dat de school weer helemaal aangekleed is in Sint stijl, dat er is een leuke thematafel bij de hoofdingang is gemaakt en dat ook de gangen en de Kuil zijn versierd. Verder hebben leden van de OC een sint activiteit gedaan met de kinderen. De groepen 1 t/m 4 hebben heerlijke pepernoten gebakken, de mooiste creaties zijn gemaakt: van ronde, vierkante pepernoten tot mooie cijfers of letters. Het was erg leuk om de kinderen zo bezig te zien.

6 De groepen 5 en 6 hebben zich uitgeleefd tijdens het versieren van een chocoladeletter en uit de lokalen van de groepen 7 en 8 kwam de heerlijke geur van speculaas; ook daar hebben we hele bijzondere speculaas zien voorbijkomen. In de afgelopen periode heeft de OC veel hulp gehad van ouders. Wij willen een ieder die heeft geholpen ontzettend bedanken! Vanaf maandag 8 december gaan wij weer aan de slag om de school in kerstsfeer te brengen. Tijdens het kerstdiner van onze kinderen zorgen wij ervoor dat de ouders weer gezellig iets kunnen eten of drinken op school. Denkt u nog wel aan de ouderbijdrage? Er is nog steeds een grote groep ouders die niet betaald heeft, en zonder deze bijdragen wordt het steeds moeilijker om feesten als Sinterklaas, kerst, paas, maar ook de koningspelen of de sport- en activiteitendag te kunnen organiseren! Mocht u vragen hebben over de betaling van de ouderbijdrage, loop dan even binnen bij Nicole. Nieuws van Babino BSO De kinderen van BSO Jagersplas hebben hard gewerkt aan hun timmerwerkje van Sinterklaas. Met echte hamers en spijkers zijn ze aan de slag gegaan. Dat leverde soms bijna blauwe vingers op van het misslaan, maar het resultaat mag er wezen! Peuteropvang / Kinderdagverblijf Samen met de kleutergroepen hebben onze peuters Sinterklaasliedjes gezongen. Het was best spannend om op visite te gaan in een echte kleuterklas! Na een paar liedjes werden de kinderen enthousiast en hebben ze zelfs hun dansje voor Sinterklaas laten zien.

Flits nummer 4, 7 november 2014

Flits nummer 4, 7 november 2014 OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 Flits nummer 4, 7 november 2014 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl https://www.facebook.com/obsdejagersplaszaandam Bedankt.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Flits nummer 10, 30 april 2015

Flits nummer 10, 30 april 2015 Flits nummer 10, 30 april 2015 Koningsspelen Afgelopen vrijdag vonden de Koningsspelen weer plaats op OBS De Jagersplas! Met prachtig weer begonnen alle groepen in de Kuil met het Kinderen voor Kinderen-lied

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen,

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen, 8-12-2017 Inhoud Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian Beste ouders en lieve kinderen, Woensdag 29 november 2017, de dag van mijn afscheid na 42 jaar werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 detoverlaars@stichtingleersaam.nl www.toverlaars.nl Kersteditie 2018 Agenda JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek Hoofdluis 16. 19.30

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

UIT DE WEI 6 december 2018

UIT DE WEI 6 december 2018 KALENDER Maandag 10 december Haltles groep 7/8 Dinsdag 18 december Musical groep 3/4 De kleine Kerstman Donderdag 20 december Kerstdiner van 18.00 uur tot 19.00 uur. Let op de uitnodiging in deze Nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Flits nummer 7, 4 februari 2015

Flits nummer 7, 4 februari 2015 OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 Flits nummer 7, 4 februari 2015 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Rekenbattle 2015 Zaan Primair Dit jaar zullen de leerlingen

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 november Inloop middag lampionnen 1 december Inspectiebezoek 14 november Oud papier 4 december Sinterklaasfeest!

Nadere informatie

Nummer 9: 20 december Agenda: Activiteit. Naschoolse Activiteiten (NSA) Dinsdag 7-1 Muziekproject 3 t/m t/m 17 jan.

Nummer 9: 20 december Agenda: Activiteit. Naschoolse Activiteiten (NSA) Dinsdag 7-1 Muziekproject 3 t/m t/m 17 jan. Nummer 9: 20 december 2013 Agenda: Dag Activiteit Maandag 6-1 School start weer Dinsdag 7-1 Muziekproject 3 t/m 8 Woensdag 8-1 Bapo Ingrid Vrijdag 10-1 1/2 A techniektorens 13 t/m 17 jan. CITO-toetsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 23 november Snipperdag

Weekmail obs Hagen 23 november Snipperdag Weekmail obs Hagen 23 november 2018 Snipperdag In de wettelijke urenberekening is in het lopende schooljaar 2018/2019 voor Hagen nog ruimte voor één vrije dag. We hebben besloten om deze naar keuze van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie nummer 5 / januari 2018 Nieuwsbrief Schoolinformatie Personeel Juf Debbie is weer aan het werk na de bevalling van haar dochter. Na de kerstvakantie geeft ze elke woensdag les in groep 7. We hopen na de

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Sinterklaasviering Ook dit jaar hebben we op de Montessorischool weer een heerlijk Sinterklaasfeest gehad! Zodra Sint op weg was naar Nederland klonken de eerste Sinterklaasliedjes

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 48.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 48. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 48 Wervelwindt Vanuit het managementteam De voorbereidingen voor Sint en Kerst zijn

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Montessori Peuterkrant

Montessori Peuterkrant Montessori Peuterkrant Kerstkrant 2006 Illustratie : Sarah Naar de basisschool. Er gaan in het nieuwe jaar wel vier peuters naar de basisschool. Naar groep B van Agnes en Annelies gaat Amy (febr). Ties,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

Nummer 6 6 december 2013

Nummer 6 6 december 2013 Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 6 december 2013 Algemeen Belangrijke data: 1 10-12: Groep 8: Meet & greet op KSH 2 13-12: spullen kerststukje op school (zie punt 3.2) 3 19-12: 12:00

Nadere informatie

December 2017 Belangrijke data: uur, uur) elke vrijdag tot uur naar school extra Wist u dat:

December 2017 Belangrijke data: uur, uur) elke vrijdag tot uur naar school extra Wist u dat: December 2017 Belangrijke data: 21 december School tot 12.00 uur i.v.m. het kerstdiner 21 december KERSTDINER + Kerstcafé (Siersteenlocatie 17.30 18.45 uur, Radiumlocatie 18.00 19.00 uur) 21 december Kerstmarkt

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Nieuwsbrief Jaargang 12 nummer 6 28 11-2014. Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Van de directie Wat een drukte in school. Deze week hebben we bezoek gehad

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Nummer 13 6 december 2018

Nummer 13 6 december 2018 Nummer 13 6 december 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl 20 dec kerstdiner 17:00-18:15 uur Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Beste ouders, we zijn bezig met een nieuwe stijl. Tot dat moment verschijnt Het Evenaartje in een wat kale sobere uitvoering)

Beste ouders, we zijn bezig met een nieuwe stijl. Tot dat moment verschijnt Het Evenaartje in een wat kale sobere uitvoering) HET EVENAARTJE ZESTIENDE JAARGANG NR. 13, blok 2 Maandag 5 december 2011 Een wekelijkse uitgave van cbs De Evenaar Jupiterstraat 139 1562 WP Krommenie, tel. 075 6 21 61 67 Tel. Serooskerkestraat: 075 6

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl. NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD!

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl. NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN 2 december Senna Verkooyen ( gr 8) Atakan Ondel (gr 4) 7 december Emir Keskinkilinc

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

Inhoud. Beste ouders/verzorgers Sint verslag Kerstviering Opbrengst flessenactie MR: Even voorstellen Dans op vrijdag Nieuws van de BSO

Inhoud. Beste ouders/verzorgers Sint verslag Kerstviering Opbrengst flessenactie MR: Even voorstellen Dans op vrijdag Nieuws van de BSO Inhoud Beste ouders/verzorgers Sint verslag Kerstviering Opbrengst flessenactie MR: Even voorstellen Dans op vrijdag Nieuws van de BSO Agenda Vrij 16-12: info uurtje nieuwe ouders Do 22-12 : Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 4 - december 2018 Agenda DECEMBER 5. Sinterklaas viering 6. Leerlingen vrij Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016 NIEUWSBRIEF 6 In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot Maassluis, 23 december 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), (Dit plaatje ontvingen we van een van onze

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1-2

Informatieboekje Groep 1-2 Informatieboekje Groep 1-2 Beste ouders/verzorgers, Binnenkort is het zover; dan start uw zoon of dochter bij ons op De Springplank in groep 1. Een spannend moment voor uw kind en misschien ook voor u.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden Onze kernwaarden: Voorwoord Vandaag is het 30 november en staat december al voor de deur. In school is het al één groot feest, want wij zijn klaar om Sinterklaas en zijn Pieten te mogen verwelkomen op

Nadere informatie