Waterkoeler / Warmtepomp Aquaciat power Duurzaam vermogen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waterkoeler / Warmtepomp Aquaciat power Duurzaam vermogen"

Transcriptie

1 u n i v e r s a l c o m f o r t Waterkoeler / Warmtepomp Aquaciat power Duurzaam vermogen NL A

2 Aquaciat power CIAT combineert het beste vo Ontdek nu Aquaciat Power, een assortiment dat de beste technologie en expertise combineert voor unieke prestaties in termen van vermogen, energieoptimalisering en milieuvriendelijkheid. Variatie seizoensgebonden thermische belasting 100% 90% COMFORT in elk seizoen Dankzij de parallelle montage van de compressoren in dezelfde koelketen past Aquaciat Power het vermogen eenvoudig en efficiënt aan uw werkelijke behoeften aan. 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December De zelfadaptieve functie van de CONNECT regeling anticipeert de belastingvariaties en start alleen het benodigde aantal compressoren. Dit innoverende concept zorgt voor een optimale activiteit van uw groep en garandeert de ongestoorde werking en levensduur van de compressoren. De energieopbrengst van Aquaciat Power is hoger over het gehele jaar genomen. De energiebesparingen zijn tijdens de hele levensduur van de installatie zichtbaar. Het comfort voor de gebruikers is onovertroffen, in elk seizoen.

3 or het optimale AQUACIAT POWER de hoogste energie-indeling (klasse B) uit de categorie ENVIRONMENTALLY FRIENDLY HFC R410A PROTECTION DE L ENVIRONNEMENT Prestaties die door ESEER zijn aangetoond De indeling van ESEER garandeert een betere en preciezere evaluatie van de prestaties voor aircosystemen in termen van vermogen, energiebeheersing en milieuvriendelijkheid. ESEER (European Seasonal Energy Efficiency Ratio) bepaalt de seizoensefficiëntie van het apparaat door ook de prestaties onder een gedeeltelijke belasting te verwerken en vormt op deze manier een echte meting van de rentabiliteit over het hele jaar. Dit in tegenstelling tot EER (Energie Efficiency Ratio) waarvoor alleen de prestaties onder volle belasting worden meegenomen om de energieklasse van de machine te bepalen Klasse A Klasse B 3.02 Klasse C Klasse D Klasse E 2.41 Klasse F aquaciat power EER +30% R410A Klassieke groep R407C aquaciat power R410A ESEER +50% Klassieke groep R407C De rekenmethodes van ESEER - die door de Europese certificering organisatie EUROVENT zijn opgesteld - tonen nog beter de unieke prestaties van Aquaciat Power aan! De ESEER ratio van 4,39 ligt maar liefst 50% boven die van alle klassieke groepen. Met Aquaciat Power biedt CIAT ongetwijfeld het beste aanbod van de markt in termen van globale specificaties Pf (kw) Pf (kw)

4 Aquaciat power Maximale besparing door een intelligente oplossing Vandaag staan energiebeheersing en milieuvriendelijkheid aan de basis van een nieuwe regelgeving die om een optimaal management van de leef- en werkomgeving vraagt. Aquaciat Power beantwoordt deze vraag met terugwinning van energie: een fantastisch potentieel voor energiebesparing en kostenbeperking. Totale terugwinning Het principe van de terugwinning is simpel: aangezien airconditioning van nature gebruik maakt van warmte-overdracht, heeft CIAT een systeem ontworpen voor de terugwinning van energie die tot nu toe verloren gaat. Dankzij dit ontwerp garandeert Aquaciat Power voortaan de productie van gratis warm water! Door de toevoeging op elke koelketen van een watercondensor, die direct voor de luchtcondensor wordt geïnstalleerd, kan Aquaciat Power een aanzienlijke hoeveelheid warm water op een temperatuur van 50 C produceren. Efficiënte componenten (accu s, wisselaars) zorgen voor een totale terugwinning. Koeling en verwarming voor processen en industriële gebouwen Dit is een bijzonder interessante oplossing om de lasten terug te brengen van gebruikers die een grote hoeveelheid warm water in de zomer nodig hebben, zoals de horeca en recreatiecentra die om veel energie vragen om de behoeften aan sanitair warm water, keukens, wasserettes enz. te dekken. Met Aquaciat Power wordt de productie van dit warme water simpel, maar kunnen ook de gebouwen worden verwarmd! Dit principe vindt ook toepassing in de industrie om aan de gelijktijdige behoeften van koeling en verwarming voor de processen te kunnen voldoen.

5 koelwaterproductie energie sanitaire warmwaterproductie door terugwinning Gedeeltelijke terugwinning In dit geval is het principe van de gratis warm waterproductie op zeer hoge temperatuur gebaseerd op de terugwinning van de warmte uit de persgassen van de compressoren via een desuperheater die op elk koelcircuit is geïnstalleerd. Met Aquaciat Power wordt een watertemperatuur van 60 C bereikt die aan de behoeften voor de productie van sanitair warm water in de horeca kan voldoen. 60 Hoge temperatuur Sanitair warm water Van koud naar warm De omkeerbare versie van Aquaciat Power heeft een ideale werking bij alle temperaturen, van -15 C tot +50 C: het systeem zorgt voor luchtkoeling in de zomer en economische verwarming van de ruimte in de winter. Absoluut comfort, in elk seizoen. Uitzonderlijke prestaties dankzij de volledige of gedeeltelijke terugwinning Globale energie-efficiëntie Met totale terugwinning +150% Met gedeeltelijke terugwinning Zonder terugwinning Koelver- Pf (kw) mogen Gedeeltelijke terugwinning Nominaal vermogen (kw) Teruggewonnen vermogen Totale terugwinning Koelvermogen Teruggewonnen vermogen

6 Aquaciat power Duurzame oplossingen met een minimale impact 56 db(a) Drukniveau op 10 meter Voor 500 kw koeling (versie Xtra Low Noise) Afwerking, materiaalkeuze, technologische innovatie. Het zoeken naar de laagste akoestische impact van de apparaten is een vast onderdeel van de CIAT benadering. Een benadering die heeft geresulteerd in één van de stilste productenlijnen ter wereld. ENVIRONMENTALLY HFC R410A PROTECTION DE Stil vermogen Voor een dergelijke akoestische prestatie profiteert Aquaciat FRIENDLY L ENVIRONNEMENT Power van de laatste generaties compressoren en geoptimaliseerde ventilatoren met een heel laag geluidsniveau. De ventilatoren passen het luchtdebiet van Aquaciat Power automatisch aan de temperatuur van de buitenlucht aan waardoor, met name gedurende de nacht en het tussenseizoen, een sterke verlaging van het geluidsniveau wordt verkregen. De compressoren worden in kasten met absorberend materiaal geplaatst die het uitgestraalde geluidsniveau van de machine beperken. Bovendien wordt elke compressor op speciale buffers gemonteerd om alle trillingen en geluidsoverdracht via de machine te voorkomen. Aquaciat Power kan dankzij deze unieke eigenschappen en 3 akoestische afwerkingniveaus hoge prestatie, Low Noise en Xtra Low Noise in elke omgeving worden geïntegreerd, waarbij het aan alle eisen voldoet en de stilste groep uit de categorie blijft.

7 Duurzaam voor u en het milieu Omdat echte innovatie volledig toekomstgericht moet zijn, voldoet Aquaciat Power aan de eisen voor duurzame ontwikkeling waaraan wij voor de toekomstige generaties moeten werken. Geringe vloeistoflast Aquaciat Power is één van de milieuvriendelijkste apparaten van de markt. Deze geringe belasting is het resultaat van doordachte technologische en strategische keuzes, door de toepassing van hard gesoldeerde platenwisselaars bijvoorbeeld, om niet alleen aan de huidige maar ook de toekomstige regelgeving te voldoen, zowel in Europa als in de rest van de wereld. Energiebesparing Beperkte impact op de natuur De impact van een groep op de ozonlaag komt voor 20% voort uit het koudemiddel (direct effect) en voor 80% uit het CO2 dat in de atmosfeer wordt uitgestoten tijdens de productie van de elektriciteit die voor de voeding van het apparaat nodig is (indirect effect). Met Aquaciat Power wint u op beide gebieden: de lage vloeistofbelasting minimaliseert elk uitstootrisico en het geringe energieverbruik beperkt de indirecte impact. De hoge energiecoëfficiënten staan garant voor economisch gebruik en optimale kostenbeheersing op lange termijn.

8 Aquaciat power Efficiënte oplossingen voor maximaal comfort Voor een optimale efficiëntie profiteert Aquaciat Power van de laatste generatie regelsystemen van CIAT en een speciaal voor dit aanbod ontworpen besturing in meerdere trappen. Comfort door soepelheid. Regelsysteem CONNECT: vermogen in alle eenvoud Standaard MODBUS LON optie CONNECT terminal Gateway Meten, anticiperen, optimaliseren: met CONNECT profiteert Aquaciat Power van een extreme reactiviteit, veiligheid en inzetbaarheid. De regeling houdt rekening met de specifieke behoeften van elke installatie en maakt gebruik van een besturing op afstand voor een groter comfort en lager energieverbruik. Door dit systeem kan Aquaciat Power ook op afstand communiceren met alle centrale technische besturingssystemen (CTB). De relaiskaart maakt het mogelijk op afstand via de technische ruimte over de fouten- en werkingsstatus van Aquaciat Power te beschikken. Bovendien maakt de centrale besturing van CIAT Multiconnect het mogelijk tot 8 Aquaciat Power systemen in dezelfde waterkring aan te sturen. Relaiskaart Afstandsbediening Afstandsbesturing tot 1000 meter van de groep

9 Intelligentie door eenvoud Aquaciat Power vraagt net als elke andere technische installatie een zekere mate van onderhoud om de prestaties en levensduur optimaal te houden, maar dit onderhoud wordt vergemakkelijkt door het ontwerp van het apparaat. Alle componenten zijn samengebracht in een enkel technisch compartiment. Alle elektrische componenten, koelelementen en hydraulische delen zijn toegankelijk via grote panelen die snel geopend kunnen worden. Deze eenvoud biedt een intelligent antwoord op de nieuwe Europese regelgeving (F GAZ CE N 842/2006) die de regelmatige inspectie van de afdichting van de koelinstallaties voorschrijft. In de laatste plaats kan Aquaciat Power worden uitgerust met een complete hydraulische module (versie LDH of LDC) voor een eenvoudige, voordelige en snelle inzet. Toegang elektronica Toegang hydraulica Toegang koeltechniek

10 Assortiment Aquaciat power Maximale toepassingen door een compleet systeemaanbod Prestaties waarvan iedereen kan profiteren CIAT geeft elke sector toegang tot de techniek van duurzaam vermogen en optimale prestaties die het Aquaciat Power systeem kenmerken: Industrie, Gezondheidszorg, Hotels, Winkelcentra, Handel en Kantoren. Aquaciat Power biedt een duurzame oplossing voor alle sectoren waarin vermogen, comfort, energiebesparing en milieuvriendelijkheid een absolute must zijn. Eenheden voor integreerbare luchtbehandeling Major 2 NCH Eenheden voor integreerbare luchtbehandeling met geringe hoogte Coadis Slim Eenheden voor integreerbare luchtbehandeling UTA Compact Ventilatorconvector Major 2 Eenheden voor luchtbehandeling Coadis Comfort Industriële processen Coanda effect cassette Coadis Vierrichtingen cassette Melody Energieopslag Cristopia Luchtbehandelingscentrales Climaciat Concept

11 Maten 1200V 1500V 1650V 1800V VERSIES VOOR ALLEEN KOELING AQUACIAT POWER serie LD LDC LDH Koeling Energieterugwinning Opgenomen Vermogen Vermogen Koelvermogen (1) vermogen EER / ESEER totale gedeeltelijke (1) terugwinning (3) terugwinning (4) kw kw kw/kw kw kw / / / / Afmetingen mm Lengte Breedte Hoogte LD / LDC LDH LD / LDC LDH VERSIES MET WARMTEPOMP AQUACIAT POWER serie ILD ILDC ILDH Gewicht kg LD/LDC/LDH 3499/3859/ /4332/ /4934/ /4988/5532 Koeling Verwarming Koelvermogen vermogen vermogen vermogen COP Opgenomen Warmte- Opgenomen EER / Afmetingen mm Gewicht kg ESEER Maten (1) (1) (2) (2) kw kw kw/kw kw kw kw/kw Lengte Breedte Hoogte ILD/ILDC/ ILD/ILDC ILDH ILD/ILDC ILDH ILDH 1200V ,97/4, ,4 3, /3935/ V ,7 2,92/4, , /4408/ V ,88/3, ,2 3, /5015/ V ,8 2,89/3, , /5074/5618 (1) Standaard condities Gekoeld water 12 C / 7 C Lucht 35 C - (2) Standaard condities Warm water 40 C / 45 C Lucht 7 C (3) Gekoeld water 12 C / 7 C Warm water 40 C / 45 Lucht 35 C - (4) Gekoeld water 12 C / 7 C Warm water 55 C / 60 C Lucht 35 C UITRUSTINGEN Voeding 400V/3Ph/50Hz + Aarde met transformator Hoofdwerkschakelaar Waterstromingsbeveiliger Schakelkast (elektrisch) met genummerde draden Winterregeling LOW NOISE versie Xtra LOW NOISE versie Compressor zuiggasafsluiters Soft start Toerengeregelde ventilatoren Elektronisch expansieventiel Vorstbeveiliging Fasecontrole Gedeeltelijke warmteterugwinning Desuperheater Totale warmteterugwinning BLYGOLD coating condensorbatterij Polyurethaan coating condensorlamellen Enkele of dubbele pomp (versie C en H) Glycolwater lage temperatuur van 0 C tot -12 C Waterfilter 600 micron Trillingdempers Compensatoren Afstandsbedieningspaneel Relaiskaart droge contacten Multigroepbesturing MULTICONNECT Handling voor container Hijsbeugel LD LDC-LDH KOELING ILD ILDC-ILDH WARMTEPOMP Standaard levering Optie fabrieksmontage Optie kit - Niet beschikbaar CIAT neemt actief deel aan het certificeringprogramma EUROVENT. Onafhankelijke organisatie die de producten test en de geldigheid van de aangekondigde prestaties certificeert. De EUROVENT certificering is een garantie voor adviesbureaus, installateurs en gebruikers van de aangekondigde prestaties voor AQUACIAT Power.

12 Aquaciat power Succes verzekerd CIAT, de beste in centrale airconditioning Voor uw succes biedt CIAT, via de expertisepolen, specifieke oplossingen op het gebied van airconditioning en luchtbehandeling die perfect aan uw activiteitensector en werkomgeving zijn aangepast. Het innoverende ontwerp en de hoge kwaliteit van de uitrusting worden aangevuld door een serviceaanbod met een sterke toegevoegde waarde: trainingscentrum, servicecontracten, prestatiegerichte onderdelenlogistiek. U profiteert telkens weer van onze praktijkgerichte benadering en expertise. In de laatste plaats bieden de CIAT projectmanagers van ons exclusieve handelsnetwerk wanneer het nodig is is advies en bijstand. Referenties over de hele wereld Minatec - Grenoble - Frankrijk IT Park Sigma - Bangalore - India Vliegveld Zaventem - Brussel - België Astra - Jukkasjärvi - Zweden Atlantic Palace - Agadir - Marokko NDR - Hamburg - Duitsland Water / Water Lucht / Water dynaciat 35 tot 350 kw aquaciat2 20 tot 300 kw hydrociat 270 tot 1120 kw power aquaciat 340 tot 500 kw powerciat 270 tot 1100 kw Waterkoelers warmtepompen voor elke behoefte Aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Door het constante streven naar het verbeteren van zijn producten, behoudt CIAT zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving technische wijzigen door te voeren. Hoofdkantoor Avenue Jean Falconnier - B.P Culoz - Frankrijk Tel. : +33(0) Fax : +33(0) info@ciat.fr - CIAT Belgium N.V. R. Stijnsstraat 78 bis, 1080, Brussel Tel. : +32(0) Fax : +32(0) ciat.belgium@skynet.be CIAT Nederland B.V. Postbus 60191, 1320 AE, Almere Tel. : +31(0) Fax : +31(0) info@ciat.nl - Compagnie Industrielle d Applications Thermiques - S.A. with a registered capital of R.C.S. Bourg-en-Bresse B

Hoog rendement. prestaties. Hoge prestaties, comfort, milieuvriendelijk. Een nieuwe technologische stap voorwaarts met

Hoog rendement. prestaties. Hoge prestaties, comfort, milieuvriendelijk. Een nieuwe technologische stap voorwaarts met NL 04.47 C Hoog rendement prestaties Een nieuwe technologische stap voorwaarts met DYNACIAT koelaggregaten en warmtepompen. Het antwoord op alle eisen: compact, efficiënt, milieuvriendelijk. Hoge prestaties,

Nadere informatie

ECOLEAN LUCHT/WATER VLOEISTOFKOELER EN WARMTEPOMP. 20-200 kw. lennoxemea.com

ECOLEAN LUCHT/WATER VLOEISTOFKOELER EN WARMTEPOMP. 20-200 kw. lennoxemea.com ECOLEAN LUCHT/WATER VLOEISTOFKOELER EN WARMTEPOMP 20-200 kw lennoxemea.com ECOLEAN, warmteterugwinning PRESTATIE De ECOLEAN levert energie-efficiëntie bij vol- en deellast dankzij het gebruik van R410A

Nadere informatie

ECOLEAN LUCHT/WATER VLOEISTOFKOELER EN WARMTEPOMP. 20-200 kw. lennoxemea.com

ECOLEAN LUCHT/WATER VLOEISTOFKOELER EN WARMTEPOMP. 20-200 kw. lennoxemea.com ECOLEAN LUCHT/WATER VLOEISTOFKOELER EN WARMTEPOMP 20-200 kw lennoxemea.com ECOLEAN, warmteterugwinning PRESTATIE De ECOLEAN levert energie-efficiëntie bij vol- en deellast dankzij het gebruik van R410A

Nadere informatie

HOOG RENDEMENT OMKEERBARE WARMTEPOMP. Speciaal voor wie aan duurzaamheid denkt

HOOG RENDEMENT OMKEERBARE WARMTEPOMP. Speciaal voor wie aan duurzaamheid denkt HOOG RENDEMENT OMKEERBARE WARMTEPOMP Speciaal voor wie aan duurzaamheid denkt Hoog Rendement Omkeerbare Warmtepomp Technologie voor het milieu van de toekomst Milieu: een uitdaging van de toekomst begint

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling PERFORMO-A R/H PERFORMO-A R/H (type 30-196) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: Innovatief, dynamisch en marktgericht.

Nadere informatie

Verwarming van zwembaden

Verwarming van zwembaden Warmtepompen Verwarming van zwembaden De warmtepomp, de ideale oplossing Hoge prestaties en zuinig in gebruik De warmtepomp vormt tegenwoordig de meest voordelige oplossing om een buitenzwembad optimaal

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen. koelsysteem» Solution. AquaFREE RESIDENTIEEL

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen. koelsysteem» Solution. AquaFREE RESIDENTIEEL Verwarming & Airconditioning «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen koelsysteem» Solution AquaFREE RESIDENTIEEL Solution Ik wens een performante verwarming. Ik wens een milieuvriendelijke

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER EOS PLUS HP DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER Lucht-water warmtepomp voor de productie van Sanitair Warm Water zonder gebruik van gas. Deze pomp, speciaal

Nadere informatie

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling MULTIPOWER-A R/H Multipower-A R/H (type 90-610) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: innovatief, dynamisch

Nadere informatie

TRUE LIFE INSIDE LINEA CLIMA

TRUE LIFE INSIDE LINEA CLIMA TRUE LIFE INSIDE LINEA CLIMA LMF ontwerpt en produceert componenten en toestellen voor airconditioning, verwarming en luchtbehandeling. Werkt op een oppervlakte van ruim 6000 vierkante meter, met apparatuur

Nadere informatie

S O L L U U C T H I O T N B S E H D A E N T D

S O L L U U C T H I O T N B S E H D A E N T D Solutions LUCHTBEHANDELINGSOPLOSSINGEN de traitement de l air Cassette 42GW Cassette Idrofan: 10 jaar van succes Sleutels voor dit succes In de afgelopen 10 jaar zijn in Europa ongeveer 600.000 Idrofan

Nadere informatie

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators Neptuna 4/6/8/11/16/22/27 Comfort het hele jaar door the comfort innovators Comfort het hele jaar door Neptuna Een natuurlijke energiebron zoals lucht, water of zonlicht levert besparing op. Kies je voor

Nadere informatie

Water/water chillers & warmtepompen

Water/water chillers & warmtepompen Water/water chillers & warmtepompen EASY PROONE C Koelcapaciteit: 7,9-38,8 kw pagina 4 CWC PROONE C Koelcapaciteit: 52,8-624 kw pagina 6 HEVW C Koelcapaciteit: 374-1.135 kw pagina 8 EASY PROONE HP Koelcapaciteit:

Nadere informatie

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor / 40-165 kw Verover de harten van klanten 1 Trane Conquest Verover de harten van klanten Het eerste waar u aan moet denken wanneer u HVAC-apparatuur

Nadere informatie

LEP kw. Water-water monoblok-systeem voor binnenopstelling. Multifunctionele warmtepompen LEP PLUS

LEP kw. Water-water monoblok-systeem voor binnenopstelling. Multifunctionele warmtepompen LEP PLUS Multifunctionele warmtepompen LEP Water-water monoblok-systeem voor binnenopstelling LEP 50-470 kw Maximale efficiëntie met volledige warmteterugwinning en dissipatie in water Multifunctionele warmtepomp

Nadere informatie

DE MEEST EFFICIËNTE OPLOSSING OM TE GENIETEN VAN MAXIMAAL COMFORT

DE MEEST EFFICIËNTE OPLOSSING OM TE GENIETEN VAN MAXIMAAL COMFORT DE MEEST EFFICIËNTE OPLOSSING OM TE GENIETEN VAN MAXIMAAL COMFORT VERWARMING, KOELING EN WARM WATER IN ÉÉN SYSTEEM DE RVL- l PLUS WARMTEPOMP VAN FERROLI IS ENERGIE VOOR DE TOEKOMST: Schoon Duurzaam Geen

Nadere informatie

MCW 5-39 kw. Monoblok-systeem voor binnenopstelling. Water/water warmtepompen en koelmachines MCW PLUS. Compacte units met één circuit

MCW 5-39 kw. Monoblok-systeem voor binnenopstelling. Water/water warmtepompen en koelmachines MCW PLUS. Compacte units met één circuit Water/water warmtepompen en koelmachines MCW Monoblok-systeem voor binnenopstelling MCW 5-39 kw Compacte units met één circuit Roterende compressor PLUS Scroll compressor R-40C Koudemiddel R-40C Enkel

Nadere informatie

Plafondmodellen.

Plafondmodellen. Plafondmodellen www.fujitsu-heatpumps.be Plafondmodellen Plafondmodel ABYG LVTB pagina 3 5,0-7,0 kw ruimten tussen 40 en 70 m² voeding - 1x230V Plafondmodel ABYG LRTE pagina 5 8,5-12 kw ruimten tussen

Nadere informatie

Pool & Spa De Duratech warmtepompen

Pool & Spa De Duratech warmtepompen Pool & Spa De Duratech warmtepompen De ideale oplossing voor de verwarming van uw zwembad en spa. Bosta... a perfect fit! Bosta, uw totaalleverancier in zwembad artikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

Kanaalmodellen (commercieel)

Kanaalmodellen (commercieel) Kanaalmodellen (commercieel) www.fujitsu-heatpumps.be Kanaalmodellen (commercieel) Compact kanaalmodel ARYG LLTB A++ pagina 3 3,5-5,0 kw ruimten tussen 20 en 60 m² voeding - 1x230V Kanaalmodel ARYG LMLE

Nadere informatie

Alezio. >> Een winnende investering >> Tot 70% energiebesparing >> Behoud van het milieu. Warmte in al zijn éénvoud, warmte uit de lucht!

Alezio. >> Een winnende investering >> Tot 70% energiebesparing >> Behoud van het milieu. Warmte in al zijn éénvoud, warmte uit de lucht! ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Alezio WARMTEPOMPEN LUCHT/WATER EASYLIFE Warmte in al zijn éénvoud, warmte uit de lucht! >> Een winnende investering >> Tot 70% energiebesparing >>

Nadere informatie

Wandmodellen.

Wandmodellen. Wandmodellen www.fujitsu-heatpumps.be Wandmodellen Design wandmodel ASYG LTCA A+++ 2,5-3,5 kw ruimten tussen 10 en 40 m² pagina 4 Design wandmodel ASYG LUCA A++ 2,0-4,0 kw ruimten tussen 10 en 50 m² pagina

Nadere informatie

Wandmodellen.

Wandmodellen. Wandmodellen www.fujitsu-heatpumps.be Wandmodellen Design wandmodel ASYG LTCA + 2,5-3,5 kw ruimten tussen 10 en 40 m² pagina 3 Design wandmodel ASYG LUCA 2,0-4,0 kw ruimten tussen 10 en 50 m² pagina 5

Nadere informatie

murelle revolution 30 de boiler met a++ label

murelle revolution 30 de boiler met a++ label murelle revolution 30 de boiler met a++ label EEN BLIK OP DE TOEKOMST De installaties voor omgevingscomfort bestaan steeds vaker uit boilers en machines met omgekeerde koelcyclus. De technologie van de

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

LYDOS HYBRID DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A 50%

LYDOS HYBRID DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A 50% DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A BESPAAR ELKE DAG 50% OP UW WARM WATER FACTUUR Dankzij zijn hybride technologie die het rendement van een warmtepomp combineert met de elektrische weerstand

Nadere informatie

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan:

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan: WERKINGSPRINCIPE De Arianext oplossingen verzekeren de productie van verwarming en sanitair warm water. Ze bestaan uit twee modules: > De buitenmodule : deze haalt, zelfs hartje winter, de energie uit

Nadere informatie

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw. Verover de harten van klanten

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw. Verover de harten van klanten Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor / 40-165 kw Verover de harten van klanten 1 Trane Conquest Verover de harten van klanten Het eerste waar u aan moet denken wanneer u HVAC-apparatuur

Nadere informatie

4-pijps units met scrollcompressoren. Model CMAA Koelcapaciteit: 45 tot 485 kw Verwarmingscapaciteit: 50 tot 670 kw

4-pijps units met scrollcompressoren. Model CMAA Koelcapaciteit: 45 tot 485 kw Verwarmingscapaciteit: 50 tot 670 kw 4-pijps units met scrollcompressoren Model CMAA Koelcapaciteit: 45 tot 485 kw Verwarmingscapaciteit: 50 tot 670 kw 4-pijps CMAA-systemen Gelijktijdig verwarmen en koelen met één product Standaarduitvoeringen

Nadere informatie

Vloermodellen.

Vloermodellen. Vloermodellen www.fujitsu-heatpumps.be Vloermodellen Compact vloermodel AGYG LVCA 2,5-4,0 kw ruimten tussen 15 en 50 m² pagina 3 Vloermodel ABYG LVTB 5,0-7,0 kw ruimten tussen 40 en 70 m² pagina 5 Compact

Nadere informatie

Specialist in warmtepompen LORIA LUCHT/WATER WARMTEPOMP DUURZAAM VERWARMEN, KOELEN EN WARM WATER VOOR ELKE WONING

Specialist in warmtepompen LORIA LUCHT/WATER WARMTEPOMP DUURZAAM VERWARMEN, KOELEN EN WARM WATER VOOR ELKE WONING Specialist in warmtepompen LORIA LUCHT/WATER WARMTEPOMP DUURZAAM VERWARMEN, KOELEN EN WARM WATER VOOR ELKE WONING LUCHT/WATER WARMTEPOMP UITSTEKENDE ENERGIEPRESTATIE Aangename warmte in de winter, verfrissende

Nadere informatie

HPA-O 13 C Premium LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN PRODUCTNR.:

HPA-O 13 C Premium LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN PRODUCTNR.: HPA-O 13 C Premium LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN PRODUCTNR.: 238983 De belangrijkste kenmerken Lucht water-warmtepomp voor buitenopstelling voor verwarmen en koelen Met energie-efficiënte invertertechniek voor

Nadere informatie

Cassettemodellen.

Cassettemodellen. Cassettemodellen www.fujitsu-heatpumps.be Cassettemodellen Compact cassettemodel AUYG LVLB pagina 3 3,5-7kW ruimten tussen 30 en 80 m² voeding - 1x230V Cassettemodel AUYG LRLE pagina 5 8,5-14kW ruimten

Nadere informatie

WPL 15 ACS LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN PRODUCTNR.:

WPL 15 ACS LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN PRODUCTNR.: WPL 15 ACS LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN PRODUCTNR.: 234759 De lucht water-warmtepomp WPL 15 ACS heeft ook bij temperaturen ver onder het vriespunt nog een toprendement. Dankzij de hoge aanvoertemperaturen

Nadere informatie

LZTi. Lucht / water warmtepompen. De ideale alles-in-één oplossing

LZTi. Lucht / water warmtepompen. De ideale alles-in-één oplossing LZTi Lucht / water warmtepompen LZTi De ideale alles-in-één oplossing De ideale alles-in-één oplossing Lucht, een eindeloze bron van energie. Een geschenk van moeder natuur dat onze aarde niet vervuilt,

Nadere informatie

WPL 25 AC LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN PRODUCTNR.:

WPL 25 AC LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN PRODUCTNR.: WPL 25 AC LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN PRODUCTNR.: 236645 Behaaglijke warmte uit de lucht, waar anderen al bijverwarmen. De buiten opgestelde lucht water-warmtepomp WPL 25 AC heeft ook bij temperaturen ver

Nadere informatie

EWWD-VZ serie. Watergekoelde koudwatermachines voorzien van in toerental geregelde compressoren. De absolute top van koudwatermachines

EWWD-VZ serie. Watergekoelde koudwatermachines voorzien van in toerental geregelde compressoren. De absolute top van koudwatermachines EWWD-VZ serie Watergekoelde koudwatermachines voorzien van in toerental geregelde compressoren De absolute top van koudwatermachines De absolute top van watergekoelde koudwatermachines EWWD-VZ serie Een

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL Verwarming & Airconditioning * «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL Vloermodel Ik wens comfort. Ik wens gebruiksgemak. Ik wens stilte. Ik wens de beste prestaties.

Nadere informatie

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl PHOENIX PNX DCI WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl Buitendeel GC 9-12-18 DCI Buitendeel gc 21 DCI Buitendeel gc 24 DCI RC4 DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een

Nadere informatie

Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY.

Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY. Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl gc 9-12-18 DCI gc 21 DCI gc 24 DCI RC4 RCW2 (Optioneel) DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een DC Inverter gestuurde compressor

Nadere informatie

NIEUWE COMFORTUNITS Major Line

NIEUWE COMFORTUNITS Major Line NIEUWE COMFORTUNITS Major Line Een uniek ontwerp Een duurzame innovatie NL 09.73 B Nieuwe comfortunits Major Line Modern design & verantwoord De Major Line van CIAT is een revolutie in de wereld van de

Nadere informatie

Lucht/lucht-warmtepomp climavair: airco en verwarming

Lucht/lucht-warmtepomp climavair: airco en verwarming Verwarming Koeling Hernieuwbare energie Lucht/lucht-warmtepomp climavair: airco en verwarming Ontdek ons assortiment op www.vaillant.be Mijn huis, mijn comfort Verwarming Koeling Hernieuwbare energie climavair

Nadere informatie

MURELLE REVOLUTION DE BOILER MET A++ LABEL

MURELLE REVOLUTION DE BOILER MET A++ LABEL MURELLE REVOLUTION DE BOILER MET A++ LABEL EEN BLIK OP DE TOEKOMST De installaties voor omgevingscomfort bestaan steeds vaker uit boilers en machines met omgekeerde koelcyclus. De technologie van de warmtepomp

Nadere informatie

Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen Creating Connections Bosta, uw totaalleverancier in zwembadartikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de handel in leidingsystemen en toebehoren. We zijn

Nadere informatie

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892 Since 1892 EDEL PATENTED TECHNOLOGY Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening 80, 100, 150, 200 or 270 L modellen Lucht als bron of vloerverwarming retour- leiding als bron

Nadere informatie

Wijnkoeling. www.fujitsu-heatpumps.be

Wijnkoeling. www.fujitsu-heatpumps.be Wijnkoeling www.fujitsu-heatpumps.be Wandmodel - Ecovin wijntoepassing (wijnkelder) ruimten tussen 10 en 30 m² Wijnkoeling pagina 3 Plafondmodel - Ecovin wijntoepassing (wijnkelder) ruimten tussen 20 en

Nadere informatie

Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen

Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen Creating Connections Bosta, uw totaalleverancier in zwembadartikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de handel in leidingsystemen en toebehoren. We zijn

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. oplossing. «Ik wens een. op het niveau van mijn ambities!» Plafondmodel HANDELSZAKEN TERTIAIR

Verwarming & Airconditioning. oplossing. «Ik wens een. op het niveau van mijn ambities!» Plafondmodel HANDELSZAKEN TERTIAIR Verwarming & Airconditioning «Ik wens een oplossing op het niveau van mijn ambities!» Plafondmodel HANDELSZAKEN TERTIAIR Plafondmodel Ik wens het beste onthaal. Ik wens een oplossing die grote ruimtes

Nadere informatie

ROTEX hybride gaswarmtepomp Een sterk duo.

ROTEX hybride gaswarmtepomp Een sterk duo. ROTEX hybride gaswarmtepomp Een sterk duo. De nieuwe ROTEX HPU hybrid hybride gaswarmtepomp selecteert altijd automatisch de meest voordelige verwarmingsmodus. "Lange tijd waren we ervan overtuigd dat

Nadere informatie

D2Recool. Duurzaam klimaatsysteem voor een comfortabel binnenklimaat. Product informatie

D2Recool. Duurzaam klimaatsysteem voor een comfortabel binnenklimaat. Product informatie D2Recool Duurzaam klimaatsysteem voor een comfortabel binnenklimaat Product informatie D2Recool: Duurzame en effectieve klimaatbeheersing De D2Recool productlijn is één van de klimaatsystemen van Dutch

Nadere informatie

e natuurlijke combinatie DAIKIN ALTHERMA HYBRIDE WARMTEPOMP VERWARMING EN SANITAIR WARM WATER Voorlopige informatie

e natuurlijke combinatie DAIKIN ALTHERMA HYBRIDE WARMTEPOMP VERWARMING EN SANITAIR WARM WATER Voorlopige informatie e natuurlijke combinatie DAIKIN ALTHERMA HYBRIDE WARMTEPOMP VERWARMING EN SANITAIR WARM WATER Voorlopige informatie 2 De toekomst begint nu... 3 en de toekomst is ecologischer, energiezuiniger en prijsbewuster.

Nadere informatie

LUCHT/WATER-WARMTEPOMP CHA-MONOBLOCK

LUCHT/WATER-WARMTEPOMP CHA-MONOBLOCK WOLF VERWARMING LUCHT/WATER-WARMTEPOMP CHA-MONOBLOCK INNOVATIE 1 R290 TOEKOMSTBESTENDIG EN SUPER- HYGIËNISCH: R290 (PROPAAN) LEGIONELLA BESCHERMING Het natuurlijke koudemiddel is niet schadelijk voor ons

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens gegarandeerde discretie én merkbare prestaties!» Kanaliseerbaar HANDELSZAKEN TERTIAIR

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens gegarandeerde discretie én merkbare prestaties!» Kanaliseerbaar HANDELSZAKEN TERTIAIR Verwarming & Airconditioning «Ik wens gegarandeerde discretie én merkbare prestaties!» Kanaliseerbaar HANDELSZAKEN TERTIAIR Kanaliseerbaar Ik wens een volledige integratie van mijn verwarming en airconditioning.

Nadere informatie

H e t W A d u s E P C p a k k e t

H e t W A d u s E P C p a k k e t Uw partner in duurzame energie H e t W A d u s E P C p a k k e t De ultieme oplossing voor uw woning v1.0 april 2009 Voorwoord WAdus BV is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2008

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk van intelligente warmtepompen: flexotherm & flexocompact Green iq

Een nieuw tijdperk van intelligente warmtepompen: flexotherm & flexocompact Green iq Warmtepompen Een nieuw tijdperk van intelligente warmtepompen: flexotherm & flexocompact Green iq Het goede gevoel de juiste keuze te maken. Duurzaam genieten van extra comfort. Elke tijdperk kent zijn

Nadere informatie

Profiteert uw zaak reeds van warmteterugwinning?

Profiteert uw zaak reeds van warmteterugwinning? Heat Recovery Pipes 2 Heat Recovery Pipes Profiteert uw zaak reeds van warmteterugwinning? Onze droogtrommels zijn ontworpen met het oog op een maximaal rendement. Algemeen gesproken zijn de droogtrommels

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens vermogen. gegarandeerd. en tevens discretie!» Cassette HANDELSZAKEN TERTIAIR

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens vermogen. gegarandeerd. en tevens discretie!» Cassette HANDELSZAKEN TERTIAIR Verwarming & Airconditioning «Ik wens vermogen en tevens discretie!» gegarandeerd Cassette HANDELSZAKEN TERTIAIR Cassette Ik wens een comfortabele oplossing voor mijn klanten en medewerkers. Ik wens een

Nadere informatie

Duurzaam gekoeld ventileren. Door Willem van Dijk

Duurzaam gekoeld ventileren. Door Willem van Dijk Duurzaam gekoeld ventileren Door Willem van Dijk Even Voorstellen Willem van Dijk Technisch Commercieel Adviseur De afgelopen 30 jaar, vanuit de praktijk en bij verschillende bedrijven op het gebied van

Nadere informatie

Kanaalmodellen (industrieel)

Kanaalmodellen (industrieel) Kanaalmodellen (industrieel) www.fujitsu-heatpumps.be Kanaalmodellen (industrieel) Hoge druk kanaalmodel ARYG LHTE pagina 3 12,5-14 kw ruimten tussen 120 en 140 m² voeding - 1x230V Hoge druk kanaalmodel

Nadere informatie

MONOBLOCK 4-34 KW LUCHT WARMTEPOMP TECHNEA WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN

MONOBLOCK 4-34 KW LUCHT WARMTEPOMP TECHNEA WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN TECHNEA duurzaam LUCHT WARMTEPOMP MONOBLOCK 4-34 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING OVER AT-TEC Al 35 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van warmtepompen

Nadere informatie

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Warmtekrachtkoppeling Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Waarom ecopower? Eenvoudigweg omdat het de moeite waard is! Bij een traditionele productie van energie

Nadere informatie

Genia AIR.../1. Verwarmingsvermogen A-7/W35 kw 4,90 6,20 7,60 11,80 Prestatiecoëfficiënt A- 7/W35 / Coefficient of Performance EN 14511

Genia AIR.../1. Verwarmingsvermogen A-7/W35 kw 4,90 6,20 7,60 11,80 Prestatiecoëfficiënt A- 7/W35 / Coefficient of Performance EN 14511 Genia Air 5/1 8/1 15/1 Verwarmingsvermogen A-7/W35 kw 4,90 6,20 7,60,80 Prestatiecoëfficiënt A- 7/W35 / 2,40 2,40 2,40 2,60 Verwarmingsvermogen A2/W35 kw 3,10 4,60 5,10 8,20 Rendement A2/W35/Coefficient

Nadere informatie

Verdyn & Verdyn Cool. Plug and play. Hoog rendement warmte terugwinning. Energiezuinige ventilatoren. Hoge COP. HR-balansventilatie units

Verdyn & Verdyn Cool. Plug and play. Hoog rendement warmte terugwinning. Energiezuinige ventilatoren. Hoge COP. HR-balansventilatie units Verdyn & Verdyn Cool HR-balansventilatie units Plug and play Hoog rendement warmte terugwinning Energiezuinige ventilatoren Hoge COP HR-balansventilatie units type Verdyn & Verdyn Cool Ventileren is noodzakelijk

Nadere informatie

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje De nieuwe airco s van AGPO Ferroli Een koud kunstje Airco s van AGPO Ferroli Heerlijk, die zomers. Ze worden steeds warmer. Maar in uw huis is die zomerse warmte vaak niet gewenst. AGPO Ferroli heeft voor

Nadere informatie

Addicool. Leo Suiker directeur

Addicool. Leo Suiker directeur Addicool. Leo Suiker directeur Voorwoord. Addicool heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom made luchtbehandelings kasten. En omdat we veel

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Watergekoelde koelmachines en warmtepompen met toonaangevende regeltechniek. Koelmachines met een hoog rendement voor hoogrendementgebouwen

Watergekoelde koelmachines en warmtepompen met toonaangevende regeltechniek. Koelmachines met een hoog rendement voor hoogrendementgebouwen Watergekoelde koelmachines en warmtepompen met toonaangevende regeltechniek Koelmachines met een hoog rendement voor hoogrendementgebouwen Til het rendement, het comfort en de besparingen van uw HVAC naar

Nadere informatie

Maximale mogelijkheden

Maximale mogelijkheden NIEUW: Mr. Slim+ Maximale mogelijkheden Energie zinvol gebruiken Productinformatie Mr. Slim+ Mr. Slim warm water + koelen en verwarmen Mr. Slim+ Ideale combinatie Bij het nieuwe Mr.Slim+ systeem weerspiegelt

Nadere informatie

Units van de Resolair 62 en 66 serie behalen door het regeneratieve warmteterugwinningssysteem

Units van de Resolair 62 en 66 serie behalen door het regeneratieve warmteterugwinningssysteem Comfortklimatisering 62 en 66 Comfort klimaatunit met hoogrendements regeneratieve accupakketten voldoet aan ECODESIGN RICHIJN 2009/125/EC 2016 + 2018 62 26 01 - vereenvoudigde opstelling Kiest automatisch

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. Cassettemodellen. erie AV-UT. 4 - zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST.

AIRCONDITIONERS. Cassettemodellen. erie AV-UT. 4 - zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. AIRCONDITIONERS Cassettemodellen erie AV-UT 4 - zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. TOSHIBA AIRCONDITIONERS Met een productie van 3,5 miljoen eenheden per jaar behoort TOSHIBA

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. erie AV-UT. Cassettemodellen. 4-zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST

AIRCONDITIONERS. erie AV-UT. Cassettemodellen. 4-zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST AIRCONDITIONERS Cassettemodellen erie AV-UT 4-zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST 2 AIRCONDITIONERS Met een productie van 4 miljoen eenheden per jaar behoort TOSHIBA tot de

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens mijn oplossing VRIJ te kiezen. in functie van elke configuratie» Solution. MultiZONE

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens mijn oplossing VRIJ te kiezen. in functie van elke configuratie» Solution. MultiZONE Verwarming & Airconditioning «Ik wens mijn oplossing VRIJ te kiezen in functie van elke configuratie» Solution RESIDENTIEEL LICHT TERTIAIR Solution Ik wens een optimaal comfort, wat ook de indeling is

Nadere informatie

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement D-AHU Compact Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement Eenvoudig, efficiënt en goed uitgebalanceerd De Compact-serie Daikin heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en produceren

Nadere informatie

Comfort en gerustheid. Warmte is ons element. Warmtepompen Glycolwater/water Vermogenbereik : 6 tot 17 kw. Logatherm WPS/WPS K. [ Lucht ] [ Water ]

Comfort en gerustheid. Warmte is ons element. Warmtepompen Glycolwater/water Vermogenbereik : 6 tot 17 kw. Logatherm WPS/WPS K. [ Lucht ] [ Water ] [ Lucht ] [ Water ] Warmtepompen Glycolwater/water Vermogenbereik : 6 tot 17 kw [ Aarde ] [ Buderus ] Comfort en gerustheid Logatherm WPS/WPS K De Logatherm glycolwater/water warmtepompen WPS van Buderus

Nadere informatie

Natuurlijk en slim verwarmen

Natuurlijk en slim verwarmen LIVING Environment Systems Natuurlijk en slim verwarmen met de modernste lucht/water-warmtepomptechnologie ZUINIG, MILIEUVRIENDELIJK EN TOEKOMSTGERICHT 3 Ecodan Next Generation Ecodan 100% ontworpen door

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

Retail Brochure Centrifugaal VRF Systeem 2016

Retail Brochure Centrifugaal VRF Systeem 2016 Retail Brochure Centrifugaal VRF Systeem 2016 Centrifugaal VRF-Systeem VRF-systeem voor binnenopstelling De Utopia RASC met een nieuwe donkere behuizing scoort direct met VRFtechnologie en kan door middel

Nadere informatie

Kanaalmodellen (industrieel)

Kanaalmodellen (industrieel) Kanaalmodellen (industrieel) www.fujitsu-heatpumps.be Kanaalmodellen (industrieel) Hoge druk kanaalmodel ARYG LHTA (1f) pagina 3 12,5-14 kw ruimten tussen 120 en 140 m² voeding - 1x230V Hoge druk kanaalmodel

Nadere informatie

Watergekoelde koelmachines met toonaangevende regeltechniek. Koelmachines met een hoog rendement voor High Performance-gebouwen

Watergekoelde koelmachines met toonaangevende regeltechniek. Koelmachines met een hoog rendement voor High Performance-gebouwen Watergekoelde koelmachines met toonaangevende regeltechniek Koelmachines met een hoog rendement voor High Performance-gebouwen Til het rendement, het comfort en de zuinigheid van uw HVAC naar een ongekend

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: C D E LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

CZT Hoog rendement lucht / water warmtepomp voor binnenopstelling

CZT Hoog rendement lucht / water warmtepomp voor binnenopstelling CZT Hoog rendement lucht / water warmtepomp voor binnenopstelling DE IDEALE ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSING De CZT hoog rendement warmtepompen zijn speciaal gemaakt voor toepassingen met vloer / wand verwarming.

Nadere informatie

Energy Recovery Ventilator. Ventilatie met warmteterugwinning

Energy Recovery Ventilator. Ventilatie met warmteterugwinning Energy Recovery Ventilator Ventilatie met warmteterugwinning Energy Recovery Ventilator (ERV) Energie-efficiënt en ecologisch Deze ventilator met warmteterugwinning biedt een maximaal comfort en heel wat

Nadere informatie

Betaalbare, Duitse kwaliteit

Betaalbare, Duitse kwaliteit Condensatiewandketels op gas ecotec pure Betaalbare, Duitse kwaliteit ecotec pure Het goede gevoel de juiste keuze te maken. Waarom een hr-ketel van Vaillant? Omdat u zeer veel kunt besparen op uw energieverbruik.

Nadere informatie

Koelmachines en warmtepompen. dynaciat. Hoge energieprestatie op optimaal bodemoppervlak

Koelmachines en warmtepompen. dynaciat. Hoge energieprestatie op optimaal bodemoppervlak Koelmachines en warmtepompen dynaciat Hoge energieprestatie op optimaal bodemoppervlak DYNACIAT: HOOGSTAANDE VERWARMING EN KOELING VOOR MIDDELGROTE GEBOUWEN Als antwoord op de wensen van onze klanten en

Nadere informatie

LYDOS HYBRID, DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A BESPAAR ELKE DAG OP UW WARM WATER FACTUUR.

LYDOS HYBRID, DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A BESPAAR ELKE DAG OP UW WARM WATER FACTUUR. LYDOS HYBRID, DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A BESPAAR ELKE DAG OP UW WARM WATER FACTUUR. LYDOS HYBRID, DE ECONOMISCHE OPLOSSING Dankzij zijn hybride technologie die het rendement van een

Nadere informatie

Hoog-voelbaar Ecoverter

Hoog-voelbaar Ecoverter Hoog-voelbaar Ecoverter www.fujitsuclimate.nl Ecoverter Koeling technische lokalen Model/klasse/vermogen ASYG7LM ASYG9LM ASYG12LM ASYG14LM 2,kW 2,5kW 3,4kW 4,kW ASYG18LF ASYG24LF ASYG3LF A+ 5,2kW 7,1kW

Nadere informatie

Cassettemodellen.

Cassettemodellen. Cassettemodellen www.fujitsu-heatpumps.be Cassettemodellen Compact cassettemodel AUYG LVLB pagina 3 3,5-7kW ruimten tussen 30 en 80 m² voeding - 1x230V 3D Cassettemodellen AUXG pagina 5 5,2-13,3 kw ruimtes

Nadere informatie

Bescherm uw installaties en optimaliseer uw productie van duurzame energie. Ontvochtigingssystemen voor biogas Drypack

Bescherm uw installaties en optimaliseer uw productie van duurzame energie. Ontvochtigingssystemen voor biogas Drypack U N I V E R S A L P E R F O R M A N C E Ontvochtigingssystemen voor biogas Drypack Bescherm uw installaties en optimaliseer uw productie van duurzame energie NL 11.51 A Optimaliseer de opwerking van biogas

Nadere informatie

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Warmtewielen Rendementen 70-80%

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Warmtewielen Rendementen 70-80% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Voorzien van Warmtewielen Rendementen 70-80% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Voor u ligt de nieuwe snelselectietabel met de meest

Nadere informatie

Bespaar geld en energie met

Bespaar geld en energie met Bespaar geld en energie met MasterTherm warmtepompen. Neringstraat 10 8263 BG Kampen www.geoholland.nl De voordelen van een MasterTherm warmtepomp MasterTherm doet eigen research, productie en ontwikkeling

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Nummer 1 in HVAC HOGE EFFICIËNTIE LAAG GELUIDSNIVEAU APP BEDIENING (OPTIE) ZUIVERE LUCHT. Discreet comfort. In alle modi

Nummer 1 in HVAC HOGE EFFICIËNTIE LAAG GELUIDSNIVEAU APP BEDIENING (OPTIE) ZUIVERE LUCHT. Discreet comfort. In alle modi Nummer 1 in HVAC HOGE EFFICIËNTIE LAAG GELUIDSNIVEAU APP BEDIENING (OPTIE) ZUIVERE LUCHT Discreet comfort In alle modi Wat is een lucht/lucht warmtepomp? Warmtepompen onttrekken de energie (warmte) aan

Nadere informatie

TECHNECO INFORMATIE TECHNECO LORIA LUCHT/WATERWARMTEPOMP GASLOOS VOOR DE BESTE PRIJS!

TECHNECO INFORMATIE TECHNECO LORIA LUCHT/WATERWARMTEPOMP GASLOOS VOOR DE BESTE PRIJS! TECHNECO LORIA LUCHT/WATERWARMTEPOMP GASLOOS VOOR DE BESTE PRIJS! INLEIDING Omdat het niet bij elke woning mogelijk is om een grondbron aan te leggen, heeft Techneco de ideale oplossing om toch een duurzaam

Nadere informatie

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit:

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit: lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning ECO V In het kader van het huidige bouwbesluit, waarin een eis is opgenomen dat uw werk of verblijfsruimte een juiste luchtverversing behaald, heeft LG Electronics

Nadere informatie

Ventilatorconvector 42N

Ventilatorconvector 42N Ventilatorconvector 42N DE NIEUWE GENERATIE ELEGANTIE, PRESTATIE, COMFORT MINIMAAL GELUIDSNIVEAU De ventilator van de IDROFAN heeft een hoog prestatievermogen en is leverbaar met een 3- of 5-toerenmotor

Nadere informatie

Warmtepompboiler AX7.1B

Warmtepompboiler AX7.1B Warmtepompboiler AX7.1B Warmtepompboiler (260 liter) 260 liter 4 à 6 personen pagina 3 Warmtepompboiler (260 liter) 3 Wat is een warmtepompboiler? Een warmtepompboiler is een milieuvriendelijk alternatief

Nadere informatie