Beoordelingsrapport Owise app

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beoordelingsrapport Owise app"

Transcriptie

1 Beoordelingsrapport Owise app Met OWise heb je alle gegevens over je leven met borstkanker bij elkaar via een mobiele app of website. Jij voert ze in en OWise geeft je inzicht en overzicht terug. OWise bestaat uit een website en een mobiele app waarmee je alle gegevens over je leven met borstkanker bij elkaar hebt. Houd bij hoe je je voelt, schrijf je vragen op en voer alle medische gegevens in. OWise geeft dan inzicht in je behandelplan en overzicht terug. Het biedt je ondersteuning en controle met behandelinformatie op maat, dagboek- en agendafuncties en vragenlijsten. Verder kun je belangrijke vragen noteren die je aan je zorgverlener wilt stellen. Het biedt daarmee ondersteuning in de communicatie met je behandelaar(s). Om OWise te gebruiken, moet je inloggen en een wachtwoord aanmaken. Door OWise te gebruiken, help je medisch onderzoek naar betere opsporingstechnieken en mogelijke nieuwe behandelingen van borstkanker. OWise gebruikt hiervoor de gegevens (geen persoonlijke) over trends van de gehele groep, om zo inzicht te krijgen in de wensen van borstkankerpatiënten en in ontwikkelingen op het gebied van borstkankerzorg. Ruim unieke bezoeker heeft OWise gebruikt tot nu toe (juni 2017) Voor wie is het instrument? Borstkankerpatiënten Voor welke fase)s) van de patient journey is het instrument van meerwaarde? Alle fases, maar vooral de diagnose- en behandelfase. In welke vorm wordt het instrument aangeboden? (web-applicatie, PDF, video, etc.)? Website en mobiele app In welke taal wordt het instrument aangeboden? Nederlands Waarvoor is het instrument te gebruiken? Waar helpt het bij? De website en mobiele app bieden je ondersteuning en controle. Dat gebeurt met behandelinformatie op maat op basis van je eigen (medische) gegevens plus dagboek- en agendafuncties. Bovendien wordt je ondersteund bij het formuleren van vragen die je aan je zorgverlener(s) kunt stellen. OWise bevordert daarmee het gesprek met je zorgverlener(s). Waar is het instrument vindbaar? Website: Download de Android versie via Google Play. Download de IOS versie via itunes. Is het kosteloos te gebruiken?. Je moet je wel registeren en je niet-persoonlijke gegevens worden gebruikt voor medische doeleinden.

2 1. Gebruiksvriendelijkheid / informatie goed te begrijpen Toelichting: Zowel de website als de mobiele app zijn gemakkelijk in gebruik. De informatie en de verschillende mogelijkheden zijn snel te vinden. OWise is een actief instrument: je moet zelf veel doen, dit moet bij je passen. Er is veel tekst, met maar weinig illustraties. Om OWise te gebruiken, moet je 18 medische profielvragen invullen (waaronder gegevens uit je pathologieverslag) voordat je kunt beginnen. Deze gegevens zijn nodig om OWise goed te kunnen gebruiken. Wanneer je OWise gebruikt via het ziekenhuis, vult de oncologieverpleegkundige die gegevens in op de folder van OWise, die je vervolgens meekrijgt. Wordt in het instrument zelf of op de bijbehorende website uitleg gegeven over het instrument? Bijvoorbeeld hoe het werkt, welke functies het heeft en hoe je het moet gebruiken? Is het instrument eenvoudig in gebruik? Is duidelijk hoe het werkt en is het bijvoorbeeld makkelijk om terug te gaan om iets terug te lezen of aan te passen? Is er een manier om wat je gelezen, verzameld of gemaakt hebt (bijvoorbeeld een vragenlijst voor je zorgverlener) op te slaan, uit te printen of te mailen? Werken alle links? Zijn de teksten leesbaar (lettergrootte, opmaak)? Is de tekst duidelijk en makkelijk te begrijpen? Redelijk. Er is een lijst met verklaringen van medische termen ter ondersteuning. Worden de keuzes en verschillen tussen de keuzes duidelijk uitgelegd? Niet van toepassing Is er voldoende aandacht voor het feit dat iedere situatie weer anders is?. Door invoer van je eigen gegevens wordt de informatie aangepast aan je profiel. Worden er illustraties gebruikt om de informatie te verduidelijken? Nee. Er zijn wel grafieken opgenomen, maar geen illustraties. In hoeverre helpt het instrument bij datgene waarvoor het ontwikkeld is? Ofwel: worden gecommuniceerde verwachtingen over het doel van het instrument waar gemaakt? Word je, wanneer je tijdens het gebruik van het instrument voor (nieuwe) zorgen, vragen of onduidelijkheden komt te staan, verwezen naar extra informatie, hulp en / of ondersteuning?. Gebruikers worden bij of na het gebruik van het instrument gestimuleerd hun huisarts of zorgverlener verder te bevragen en zorgen, wensen of uitkomsten met hem of haar te delen. Wordt in het instrument zelf of op de bijbehorende website uitleg gegeven over het instrument? Bijvoorbeeld hoe het werkt, welke functies het heeft en hoe je het moet gebruiken?

3 2. Betrouwbaarheid Toelichting: Ondanks dat niet bekend is hoe lang OWise wordt gefinancierd is de financiering op dit moment (najaar 2017) gewaarborgd. De app is niet ontwikkeld in directe samenwerking met andere professionals als een ziekenhuis. Is bekend waar de informatie die het instrument biedt vandaan komt (bronvermelding)?. OWise borstkanker wordt aangeboden door Px HealthCare. Dat is een bedrijf opgezet door medische wetenschappers. De doelstelling is het ontwikkelen van vernieuwende mobiele en online producten om mensen met kanker persoonsgericht te ondersteunen. Is de informatie die aangeboden wordt over de ziekte of bijwerkingen en late gevolgen van behandelingen gebaseerd op de meest recente medische richtlijn? Indien van toepassing: op welk bewezen effectief onderzoek is de werking van het instrument gebaseerd? Niet van toepassing. Het instrument is gebaseerd op veldwerk en er is een kwalitatief tevredenheidsonderzoek gedaan door het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Artsen geven aan dat patiënten die OWise borstkanker gebruiken, beter geïnformeerd en meer op hun gemak lijken te zijn tijdens hun behandeling. Is er een duidelijke eigenaar bekend van het instrument die verantwoordelijk is voor de actualiteit en duurzaamheid van inhoud? Zo ja, geef aan wie dat is.. Px HealthCare is een Life sciences onderneming die onder het motto patients first zich tot doel stelt om digitale hulpmiddelen te ontwikkelen die waarde toevoegen aan het leven van patiënten. Wanneer is het instrument ontwikkeld? 2011 Wanneer is de inhoud voor het laatst geactualiseerd? April 2017 Wordt het instrument tenminste eens in de twee jaar geactualiseerd? Om de paar maanden wordt de informatie bijgewerkt. Is de continuïteit van het instrument voor minimaal 2 jaar gewaarborgd en is helder hoe dit (financieel) is geregeld en wie hiervoor verantwoordelijk is?. Px HealthCare B.V. is een onafhankelijke organisatie, gefinancierd door de oprichters en verder gesteund door middel van subsidies van de Europese Unie (FICHe) en Pink Ribbon. De continuïteit van OWise is financieel gewaarborgd door de inzet in Engeland. Is bij de ontwikkeling van het instrument samengewerkt met specialisten, zoals een (universitair) ziekenhuis, een zorginstelling en / of beroepsverenigingen van (medisch) specialisten? Zo ja, op welke manier is er samengewerkt? Gedeeltelijk. De eerste versie van OWise was onderdeel van een wetenschappelijke studie binnen het Universitair Medisch Centrum Utrecht. De uitkomsten daarvan zijn gebruikt voor de tweede versie. Daarnaast waren een aantal ziekenhuizen betrokken bij de invoering. Is de doelgroep voor wie het instrument bedoeld is, betrokken bij de ontwikkeling ervan? Zo ja, geef aan op welke manier (bijvoorbeeld meedenken met het doel, de opzet, inhoud en gebruiksvriendelijkheid van het instrument)., bij de meeste van de relevante onderdelen. Zie toelichting hieronder.

4 Patiënten / patiëntenvereniging hebben meegelezen in het projectvoorstel: Nee Patiënten / patiëntenvereniging hebben het instrument tijdens de (door)ontwikkeling getest en hun feedback wordt regelmatig verwerkt:, patiënten zijn (nog steeds) betrokken, patiëntenvereniging niet. Indien er (implementatie)onderzoek gedaan wordt, zijn patiënten / patiëntenvereniging betrokken bij de onderzoeksopzet:, patiënten zijn betrokken (veldonderzoek), patiëntenvereniging niet. Patiënten / patiëntenvereniging in vaste projectteams betrokken op alle hierboven genoemde onderdelen? Nee (zie antwoord op de eerste vraag).

5 3. Privacy-voorwaarden Toelichting: OWise heeft een strenge certificeringseis op het gebied van privacy. De gebruiker-gegevens worden beheerd door een onafhankelijk ANBI-stichting: PX for Life. Deze stichting heeft als doel de bescherming van gebruikers-gegevens. Sommige van de door gebruikers ingevulde gegevens worden gebruikt voor medisch onderzoek. Dat gebeurt anoniem en als onderdeel van een grote patiëntengroep. Het is belangrijk dat je je als gebruiker hiervan bewust bent. Zijn de privacy- voorwaarden duidelijk beschreven en zijn die makkelijk leesbaar en vindbaar voor de gebruiker van het instrument?. De privacy-voorwaarden zijn te lezen op de website In de app-store is een link naar deze voorwaarden opgenomen. In de mobiele app zijn de voorwaarden opgenomen onder gebruikersvoorwaarden. Moet je inloggen om het instrument te gebruiken? Als je moet inloggen of (persoonlijke) gegevens moet invoeren voor of tijdens het gebruik van het instrument, staat dan duidelijk aangegeven wat er met je (ingevoerde) gegevens gebeurt?. De gegevens worden alleen in geheel geanonimiseerde vorm voor medische onderzoeksdoeleinden gebruikt. Dat gebeurt onder volledige geheimhouding volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Op de website is aangegeven welke gegevens gebruikt worden voor onderzoek en welke niet. Als je eigen inloggegevens krijgt om gebruik te maken van het instrument, wordt dan duidelijk aangegeven op welke manier de website / applicatie beveiligd is tegen onrechtmatig gebruik door derden van jouw inloggegevens en ingevoerde persoonsgegevens?. De gegevens worden beheerd volgens de laatste standaarden op het gebied van informatie technologie. Staat in de privacy-voorwaarden dat de gebruiker recht heeft op het inzien, wijzigen en verwijderen van persoonsgegevens? Nee, maar in de praktijk beheer je die persoonsgegevens zelf.

Beoordelingsrapport Keuzehulp Borstkanker PATIENT+

Beoordelingsrapport Keuzehulp Borstkanker PATIENT+ Beoordelingsrapport Keuzehulp Borstkanker PATIENT+ De keuzehulp maakt de verschillen en de voor- en nadelen duidelijk tussen borstsparende operatie en borstamputatie. Ga na gebruik van de keuzehulp altijd

Nadere informatie

Krukken. Voor wie is de app? Iedereen die gebruikmaakt van krukken.

Krukken. Voor wie is de app? Iedereen die gebruikmaakt van krukken. Krukken Beschrijving De app laat op een eenvoudige en overzichtelijke manier zien hoe je je krukken kan instellen en hoe je ADL-taken als bijv. traplopen en het in/uit een auto stappen kan uitvoeren met

Nadere informatie

Lage rugpijn oefeningen app

Lage rugpijn oefeningen app Lage rugpijn oefeningen app Beschrijving Het oefenprogramma in de app is zorgvuldig samengesteld. In een eigen programma werk je aan een gezonde rug; je verbetert zowel de mobiliteit, spierfunctie en stabiliteit

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Beelden Berichten Documenten Medicatie Vragenlijsten

Nadere informatie

Informatiebrief patiënten Voor kinderen van 12 t/m 17 jaar

Informatiebrief patiënten Voor kinderen van 12 t/m 17 jaar Informatiebrief patiënten Voor kinderen van 12 t/m 17 jaar HemoNED Register: Landelijk register van patiënten met hemofilie en aanverwante aandoeningen. Beste jongen/meisje, Wij willen je vragen om mee

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Beelden Berichten Documenten Vragenlijsten Dagboeken

Nadere informatie

Start informatie voor deelnemers

Start informatie voor deelnemers Start informatie voor deelnemers NL.SAN.10.10.07 1 Uw zorgverleners in het ziekenhuis hebben met u een persoonlijk zorgplan voor de behandeling van borstkanker opgesteld. U ontvangt in korte tijd veel

Nadere informatie

Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers

Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers Ziekenhuis Gelderse Vallei Jij bent aangemeld voor het online zorg programma Kanjers. In deze folder leggen wij uit hoe het programma werkt en hoe je het

Nadere informatie

Rapport. Kwalitatief onderzoek naar hoe mensen een persoonlijke gezondheidsomgeving kiezen. T. van der Leij Beleidsmedewerker Digitale Zorg

Rapport. Kwalitatief onderzoek naar hoe mensen een persoonlijke gezondheidsomgeving kiezen. T. van der Leij Beleidsmedewerker Digitale Zorg Rapport Kwalitatief onderzoek naar hoe mensen een persoonlijke gezondheidsomgeving kiezen T. van der Leij Beleidsmedewerker Digitale Zorg Patiëntenfederatie Nederland T 030 297 03 03 E info@patientenfederatie.nl

Nadere informatie

De webwinkel van de GGD Nederland vol goedgekeurde preventie apps

De webwinkel van de GGD Nederland vol goedgekeurde preventie apps De webwinkel van de GGD Nederland vol goedgekeurde preventie apps Petra van Tiggelen Innovatie- en Programmamanager digitale zorginnovaties van de GGD Amsterdam Gelanceerd in 2016 Aanleiding Steeds meer

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van jaar 12-15 jr Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-15 jaar Beste lezer, Wij willen je vragen deel te nemen aan de landelijke FSHD registratie,

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Radiologische beelden Berichten Documentatie Vragenlijsten Dagboeken

Nadere informatie

e-zorg Het digitale werkboek Kindergeneeskunde

e-zorg Het digitale werkboek Kindergeneeskunde e-zorg Het digitale werkboek Kindergeneeskunde Ziekenhuis Gelderse Vallei Jij doet mee aan één van de programma s voor kinderen/tieners met overgewicht of obesitas. Bij elk programma maken we gebruik van

Nadere informatie

Installeren van de app

Installeren van de app FAQ NOK APP Wat is er nodig om de app te kunnen gebruiken?... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers Android besturingssysteem... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers ios besturingssysteem...

Nadere informatie

UW BEHANDELING BIJ INDIGO. Zo werkt het

UW BEHANDELING BIJ INDIGO. Zo werkt het UW BEHANDELING BIJ INDIGO Zo werkt het MENTALE ONDERSTEUNING DIRECT EN DICHTBIJ WELKOM BIJ INDIGO! Binnenkort start uw behandeling bij Indigo (of Noagg). In deze folder krijgt u informatie over hoe wij

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Mynexuzhealth. Toegang tot uw medisch dossier

Patiënteninformatie. Mynexuzhealth. Toegang tot uw medisch dossier Patiënteninformatie Mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier Inhoudstafel Wat is nexuzhealth?... 3 Wat is mynexuzhealth?... 3 Uw mynexuzhealth-dossier... 4 Afspraken... 4 Radiologische beelden... 4

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Beste lezer, Wij willen je vragen deel te nemen aan de landelijke FSHD registratie,

Nadere informatie

Wie heeft toegang tot mijn gegevens? Informatie over de uitwisseling van uw (medische) gegevens via en internet.

Wie heeft toegang tot mijn gegevens? Informatie over de uitwisseling van uw (medische) gegevens via  en internet. Patiënteninformatie Wie heeft toegang tot mijn gegevens? Informatie over de uitwisseling van uw (medische) gegevens via e-mail en internet. rkz.nl Door de inzet van digitale middelen (internet en e-mail)

Nadere informatie

Informatiebrief patiënten

Informatiebrief patiënten Informatiebrief patiënten Voor kinderen van 12 t/m 15 jaar HemoNED Register: Landelijk register van patiënten met hemofilie en aanverwante aandoeningen. Hallo, Wij willen je vragen om mee te doen aan HemoNED,

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar tot 12 jr Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar Geachte mevrouw, mijnheer, Wij willen u om toestemming vragen voor deelname

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor mensen van 16 jaar en ouder

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor mensen van 16 jaar en ouder 16+ jr Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor mensen van 16 jaar en ouder Geachte mevrouw, meneer, Wij willen u vragen deel te nemen aan de landelijke

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor mensen van 16 jaar en ouder

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor mensen van 16 jaar en ouder 16+ jr Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor mensen van 16 jaar en ouder Geachte lezer, Wij willen u vragen deel te nemen aan de landelijke FSHD

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1.

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1. U hebt de MVO-Stakeholderevaluatie aangeschaft, deze Stakeholderevaluatie wordt gebruikt wanneer een organisatie wil weten hoe het MVO-beleid van de organisatie beoordeeld wordt door medewerkers (inclusief

Nadere informatie

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16 1 Pag. 2 Pag. 3 Pag. 6 Pag. 8 Pag. 10 Pag. 14 Pag. 16 2 gebruikersnaam en wachtwoord en klikt op de link 'Controle via sms aanvragen'. MijnAlrijne is een zogenaamd patiëntenportaal. Een portaal is een

Nadere informatie

Handleiding wachtwoord resetten

Handleiding wachtwoord resetten Handleiding wachtwoord resetten Deze handleiding beschrijft hoe je zelf je wachtwoord kunt resetten. Voordat je gebruik kunt maken van deze tool is het noodzakelijk dat er 3 geheime vragen ingevuld zijn,

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD VOOR PROEFPERSONEN ONDERZOEK VAN TRANSTHYRETINE-GEASSOCICIEERDE AMYLOÏDOSEN (THAOS)

INFORMATIEBLAD VOOR PROEFPERSONEN ONDERZOEK VAN TRANSTHYRETINE-GEASSOCICIEERDE AMYLOÏDOSEN (THAOS) INFORMATIEBLAD VOOR PROEFPERSONEN ONDERZOEK VAN TRANSTHYRETINE-GEASSOCICIEERDE AMYLOÏDOSEN (THAOS) Protocoltitel: Protocolnummer: Naam opdrachtgever: Naam van THAOS-arts, contactgegevens en telefoonnummer:

Nadere informatie

Innovatieve oplossingen in de zorg

Innovatieve oplossingen in de zorg Innovatieve oplossingen in de zorg Zoekt u E-Health oplossingen die op korte termijn inzetbaar zijn binnen het primaire zorgproces? Of die uw medewerkers ontlasten in de dagelijks registratieverplichtingen?

Nadere informatie

Digitaal ZorgDossier - Inleiding

Digitaal ZorgDossier - Inleiding Digitaal ZorgDossier - Inleiding Digitaal ZorgDossier Digitaal ZorgDossier is een ECD voor de thuiszorg. Speciaal ontwikkeld voor de klantgerichte zorgprofessional die graag meer tijd en aandacht besteed

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Veelgestelde vragen door ouders

Veelgestelde vragen door ouders Veel gestelde vragen door ouders - februari 2018 Veelgestelde vragen door ouders In dit document vindt u de veelgestelde vragen door ouders van de afgelopen zes maanden. 1) Op welke manieren kan ik bij

Nadere informatie

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden De KLEINE lettertjes Hieronder staan onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement. Heb jij een vraag over het gebruik van SAM of wat wij met je gegevens uit de pilot doen? App ons dan op 06 15 50 77

Nadere informatie

Informatiebrief patiënten

Informatiebrief patiënten Informatiebrief patiënten Voor volwassenen ( 16 jaar) HemoNED Register: Landelijk register van patiënten met hemofilie en aanverwante aandoeningen. Geachte heer/mevrouw, Wij vragen u om deel te nemen aan

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Privacy Statement Snippit

Privacy Statement Snippit Privacy Statement Snippit Imagine IC neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Imagine IC altijd in

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

dit is Pieter Informatie en educatie via internet voor mensen met diabetes in Drenthe Vita

dit is Pieter Informatie en educatie via internet voor mensen met diabetes in Drenthe Vita dit is Pieter Informatie en educatie via internet voor mensen met diabetes in Drenthe - Vita dit is Avalange dit is Eliza informatiebrochure De zorg voor mensen met diabetes is in Drenthe op een goed niveau.

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal In deze folder leest u hoe Mijn SKB werkt, welke gegevens u kunt inzien en wat u kunt doen met Mijn SKB. Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Als patiënt

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie

Proefpersoneninformatie Proefpersoneninformatie Titel van het onderzoek: Implementatie van de keuzehulp bestraling bij borstkanker en DCIS: een pre- en post-interventie studie. Geachte mevrouw, Uw behandelend arts heeft met u

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk?

De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk? De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk? Onderstaand hebben we het reglement summier weergegeven:

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

Multi source feedback voor de aios

Multi source feedback voor de aios Multi source feedback voor de aios Multi source feedback voor de aios Voor artsen in opleiding tot specialist (aios) is het belangrijk dat zij kennis van het specialisme verwerven, specialistische vaardigheden

Nadere informatie

Welkom bij Joyn DayCare. Je kunt gaan beginnen! Hoe werkt de ouder app en het ouderportaal?

Welkom bij Joyn DayCare. Je kunt gaan beginnen! Hoe werkt de ouder app en het ouderportaal? Welkom bij Joyn DayCare. Je kunt gaan beginnen! Hoe werkt de ouder app en het ouderportaal? Welkom Gefeliciteerd! Wat leuk dat je als ouder(s) gebruikt kunt maken van Joyn DayCare. Wist je dat je op twee

Nadere informatie

Nettie Account aanmaken (van uit link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9

Nettie Account aanmaken (van uit  link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Inhoudsopgave Applicatie Installeren... 2-3 Nettie Account aanmaken (van uit email link)...4 Nettie opzetten voor eerste gebruik...6 Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Nettie Goedendag opzetten... 10

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar Geachte mevrouw, mijnheer, Wij willen u om toestemming vragen voor deelname van uw kind

Nadere informatie

Meten van de kwaliteit van zorg voor patiënten met hoofd-halskanker

Meten van de kwaliteit van zorg voor patiënten met hoofd-halskanker Meten van de kwaliteit van zorg voor patiënten met hoofd-halskanker Meten van de kwaliteit van zorg voor patiënten met hoofd-halskanker De zorg voor patiënten met hoofd-halskanker is goed geregeld in

Nadere informatie

Informatiebrief patiënten

Informatiebrief patiënten Informatiebrief patiënten Voor ouders van kinderen van 0 t/m 11 jaar HemoNED Register: Landelijk register van patiënten met hemofilie en aanverwante aandoeningen. Geachte Ouder / Voogd, Wij vragen u om

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

Voor meer grip op jouw zorg!

Voor meer grip op jouw zorg! Voor meer grip op jouw zorg! gemakkelijk - veilig - handig - 24/7 Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op jouw patiëntenportaal van ziekenhuis Tjongerschans. Met Mijntjongerschans krijg

Nadere informatie

Factsheet Privacy - Uitkomstindicatoren Dementiezorg (bijlage VI)

Factsheet Privacy - Uitkomstindicatoren Dementiezorg (bijlage VI) - Uitkomstindicatoren Dementiezorg (bijlage VI) Herziene versie, 1 juni 2016 Waar dien ik als zorgprofessional rekening mee te houden? De gegevens waarmee je als zorgprofessional werkt in het systeem zijn

Nadere informatie

Klinisch onderzoek bij kinderen en jongeren met kanker. wat is het en hoe werkt het?

Klinisch onderzoek bij kinderen en jongeren met kanker. wat is het en hoe werkt het? Klinisch onderzoek bij kinderen en jongeren met kanker wat is het en hoe werkt het? De behandeling van kinderen en jongeren met kanker vindt meestal plaats in combinatie met een klinisch onderzoek. We

Nadere informatie

WERKPLEKINSPECTIE MET DE VGM-CHECKLIST APP. De volgende stap. naar veiligheid binnen uw bedrijf!

WERKPLEKINSPECTIE MET DE VGM-CHECKLIST APP. De volgende stap. naar veiligheid binnen uw bedrijf! WERKPLEKINSPECTIE MET DE VGM-CHECKLIST APP De volgende stap naar veiligheid binnen uw bedrijf! VGM-CHECKLIST app Om de veiligheid binnen uw organisatie te borgen is het essentieel dat een werkplek regelmatig

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

LAB handleiding april

LAB handleiding april Student 1 Inhoudsopgave Aanmelden 4 Wachtwoord vergeten 7 Gebruikersprofiel 11 Home scherm 31 Kalender 33 Mijn pagina 35 Cursussen 40 Quiz/ test 46 Braintrainer 47 Bestanden 48 Post je feedback 49 Mijn

Nadere informatie

Hoe werkt Mijn Slingeland? Het persoonlijke online zorgportaal voor onze patiënten. Slingeland Ziekenhuis

Hoe werkt Mijn Slingeland? Het persoonlijke online zorgportaal voor onze patiënten. Slingeland Ziekenhuis Hoe werkt Mijn Slingeland? Het persoonlijke online zorgportaal voor onze patiënten Slingeland Ziekenhuis Mijn Slingeland Mogelijkheden van Mijn Slingeland Als patiënt van het Slingeland Ziekenhuis heeft

Nadere informatie

Afspraken met betrekking tot uw medische gegevens

Afspraken met betrekking tot uw medische gegevens Patiënteninformatie Afspraken met betrekking tot uw medische gegevens rkz.nl Voor een goede behandeling leggen behandelaars gegevens over u, als patiënt, vast in een dossier. U kunt daarbij denken aan

Nadere informatie

MijnIBDcoach. Interne geneeskunde / MDL

MijnIBDcoach. Interne geneeskunde / MDL MijnIBDcoach Interne geneeskunde / MDL Welkom U heeft toegang gekregen tot MijnIBDcoach via uw zorgverlener van het Dijklander Ziekenhuis. MijnIBDcoach is een beveiligde en persoonlijke pagina op internet,

Nadere informatie

Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw. kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft

Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw. kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft Beste ouder, Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft van waaraan gewerkt wordt in de klas. De Duif gebruikt Social Schools om

Nadere informatie

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. InsightYou: InsightYou B.V., gevestigd te Rotterdam, KvK 54690692.

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. InsightYou: InsightYou B.V., gevestigd te Rotterdam, KvK 54690692. Privacy Code. Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. 1. Definities (in alfabetische volgorde). Biologische gegevens: de gegevens, verzameld uit het door jou aangeleverde biologisch

Nadere informatie

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Inhoudsopgave 1. Uitleg Two factor authentication 2 2. Android apparaat 3 3. ios apparaat 8 4. Reset Authenticator app 12 2 1 Uitleg Two factor

Nadere informatie

RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding KMO Solutions

RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding KMO Solutions RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding 2016 KMO Solutions Inhoudsopgave Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Over deze handleiding 4 Hoofdstuk 2 Regis't APP 5 2.1 Voorwaarden voor gebruik... 5 2.1.1... Mogelijkheden

Nadere informatie

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie.

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie. Welkom Bedankt voor het gebruik van onze P2P functie! Deze handleiding is ontworpen om u te helpen met de verbinding via P2P Lees alstublieft de volgende aanwijzingen voorzichtig door. * Voor de werking,

Nadere informatie

Informatie voor donoren over UMC Utrecht Biobank TiN

Informatie voor donoren over UMC Utrecht Biobank TiN Informatie voor donoren over UMC Utrecht Biobank TiN Geachte mevrouw/mijnheer, In het kader van de Trombocytopathie in Nederland studie wordt een gedeelte van het extra afgenomen bloed opgeslagen in een

Nadere informatie

Patiënten informatiebrief

Patiënten informatiebrief Patiënten informatiebrief Landelijk onderzoek naar patiënten met trombocytopathie in Nederland Geachte mevrouw/mijnheer, Trombocytopathie in Nederland (TiN) Wij vragen u vriendelijk om mee te doen aan

Nadere informatie

Bitcare voor medewerkers

Bitcare voor medewerkers Medewerkers App Bitcare Personeel - juli 2015 Als gebruiker van Bitcare heeft u al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de

Nadere informatie

Informatie voor patiënten. Gebruik van restmateriaal en medische gegevens. in wetenschappelijk onderzoek

Informatie voor patiënten. Gebruik van restmateriaal en medische gegevens. in wetenschappelijk onderzoek Informatie voor patiënten Gebruik van restmateriaal en medische gegevens in wetenschappelijk onderzoek Inleiding U komt naar het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) voor onderzoek of behandeling.

Nadere informatie

Uw collectieve zorgverzekering

Uw collectieve zorgverzekering Uw collectieve zorgverzekering CZ en Stichting CVEZ bieden u verschillende diensten en handige tools bij uw collectieve zorgverzekering. Meer dan alleen zorg verzekeren CZ doet meer dan alleen zorg verzekeren.

Nadere informatie

psymate gebruikershandleiding PsyMate

psymate gebruikershandleiding PsyMate psymate gebruikershandleiding PsyMate Wat is de PsyMate app? Herstellen van psychose gaat met vallen en opstaan, de ene dag gaat beter dan de andere maar vaak weet je niet precies waarom. Dat kan komen

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

INSTALLEREN 1. Mobiele telefoon Siilo is nog niet beschikbaar op tablets of pc. Dat verandert in de toekomst. Momenteel kunt u met een Android - of ee

INSTALLEREN 1. Mobiele telefoon Siilo is nog niet beschikbaar op tablets of pc. Dat verandert in de toekomst. Momenteel kunt u met een Android - of ee HANDLEIDING 09/2016 INSTALLEREN 1. Mobiele telefoon Siilo is nog niet beschikbaar op tablets of pc. Dat verandert in de toekomst. Momenteel kunt u met een Android - of een Apple telefoon de app installeren.

Nadere informatie

7,2. Patiënttevredenheidslijst klinisch. Rapportage Onze patiënten geven ons een:

7,2. Patiënttevredenheidslijst klinisch. Rapportage Onze patiënten geven ons een: Patiënttevredenheidslijst klinisch Rapportage 2017 Onze patiënten geven ons een: 7,2 Sofie Gommeren Hermien Sachtleven Afdeling Informatiemanagement Patiënttevredenheidslijst klinisch Rapportage januari

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Haalbaarheidsstudie naar het thuis meten van de bloeddruk bij patiënten met een hoge bloeddruk Geachte heer/mevrouw, Wij vragen

Nadere informatie

Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren

Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren U bent door uw organisatie gevraagd op te treden als contactpersoon voor het FreeStyle Libre register van het Zilveren Kruis. De patiënt vult

Nadere informatie

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG PROGRAMMA GOED BEZIG VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG Wat is het programma Goed Bezig? Goed Bezig geeft inzicht in wat er in jouw team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Samen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Active Living. Active Living B.V. Delta MS Arnhem Januari 2019

Privacyverklaring. Active Living. Active Living B.V. Delta MS Arnhem Januari 2019 Privacyverklaring Active Living Active Living B.V. Delta 40 6825 MS Arnhem vitlounge@activeliving.nl 026-7410410 Januari 2019 1 Beste lezer, Je bent privépersoon of medewerker van een bedrijf* en je deelt

Nadere informatie

Handleiding leerkrachten

Handleiding leerkrachten Handleiding leerkrachten IPPON - InvalPool Inhoud Handleiding voor Invallers...3 In- en uitloggen...4 Inloggen...4 Wachtwoord wijzigen...4 Wat als inloggen niet lukt?...4 Uitloggen...4 Home...4 Besturen...5

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

Algemene verordening gegevensbescherming: de Wet AVG

Algemene verordening gegevensbescherming: de Wet AVG Algemene verordening gegevensbescherming: de Wet AVG Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt

Nadere informatie

Mijn Laurentius Ziekenhuis

Mijn Laurentius Ziekenhuis Mijn Laurentius Ziekenhuis Uw zorg in eigen hand! Stap voor stap uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal mijn.lzr.nl 2 Mijn Laurentius Ziekenhuis MIJN.LZR 3 Wat is Mijn Laurentius Ziekenhuis?

Nadere informatie

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Wat gaan we doen : Introductie film social schools (you tube) hoe we ouders hebben geïnformeerd op een algemene

Nadere informatie

Privacyreglement Uw persoonsgegevens en uw privacy in onze huisartsenpost

Privacyreglement Uw persoonsgegevens en uw privacy in onze huisartsenpost Privacyreglement Uw persoonsgegevens en uw privacy in onze huisartsenpost Algemeen De AVG is de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met

Nadere informatie

DOP DIGITAAL ONCO PLATFORM

DOP DIGITAAL ONCO PLATFORM DOP DIGITAAL ONCO PLATFORM Samenwerking tussen Universitair Ziekenhuis Gent VZW CoZo Vlaanderen Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde Aanleiding ehealth in de oncologie Belang van patiëntenparticipatie

Nadere informatie

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver.

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver. Privacy Policy Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld en je kunt zelf beslissen welke gegevens je wel of juist niet online wilt delen. Benieuwd naar alle

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT CONSULTATIEBUREAU PLUS

PRIVACY STATEMENT CONSULTATIEBUREAU PLUS 1. Inleiding en definities Inleiding PRIVACY STATEMENT CONSULTATIEBUREAU PLUS Dit Privacystatement heeft betrekking op de Consultatiebureau Plus app en de website www.consultatiebureauplus.nl van CB+ B.V.

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek De MuSt-PC studie Een multidimensioneel plan om de kwaliteit van leven te verbeteren van patiënten met gelijktijdig voorkomende

Nadere informatie

7,8. Patiënttevredenheidslijst ambulant BASISZORG. Rapportage Onze patiënten geven ons een:

7,8. Patiënttevredenheidslijst ambulant BASISZORG. Rapportage Onze patiënten geven ons een: Patiënttevredenheidslijst ambulant BASISZORG Rapportage 2017 Onze patiënten geven ons een: 7,8 Sofie Gommeren Hermien Sachtleven Afdeling Informatiemanagement Patiënttevredenheidslijst Basiszorg Rapportage

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Fust Online Handleiding (APP)

Fust Online Handleiding (APP) Met kunt op twee manieren eenvoudig digitaal uw fust bestellen en innames aankondigen. Dit kan via de online applicatie (webview) in Mijn Royal FloraHolland en met de vernieuwde Royal FloraHolland App.

Nadere informatie

Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa.

Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa. Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa. MedKey is een single sign- on dienst waarbij medische professionals na eenmalige

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Informatie voor ouders over Het portaal voor kinderen en jongeren met luchtwegklachten of allergie terTER_

Patiënteninformatie. Informatie voor ouders over Het portaal voor kinderen en jongeren met luchtwegklachten of allergie terTER_ Patiënteninformatie Informatie voor ouders over Het portaal voor kinderen en jongeren met luchtwegklachten of allergie 1234567890-terTER_ Inhoudsopgave Pagina Wat is een portaal? 5 Het portaal helpt de

Nadere informatie

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP Amstelring Wijkzorg Mobiel declareren met SRXP Jouw eerste stappen 1. Activeer je account 2. Download de SRXP app & login 3. Fotografeer je bonnetje of geef kilometers op 4. Maak je uitgave af 5. Maak

Nadere informatie

Patiëntinformatie Male Breast Cancer

Patiëntinformatie Male Breast Cancer Patiëntinformatie Male Breast Cancer Een studie van de Borstkanker Onderzoek Groep (BOOG); BOOG 2013-02 Prospectieve registratiestudie voor mannen met borstkanker in Nederland Geachte heer, Wij vragen

Nadere informatie

UMC St Radboud. Communities UMC St Radboud op MijnZorgnet.nl

UMC St Radboud. Communities UMC St Radboud op MijnZorgnet.nl UMC St Radboud Communities UMC St Radboud op MijnZorgnet.nl Patiënteninformatie U bent onder behandeling bij het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen. Dit ziekenhuis maakt gebruik van de

Nadere informatie