SU N BLIME Zonwering & terrasoverkapping

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SU N BLIME Zonwering & terrasoverkapping"

Transcriptie

1 SU N BLIME Zonwering & terrasoverkapping

2 KENNIS MAKEN Wij stellen ons voor Yamanlar In 1988 is Yamanlar Tente begonnen in de zonwering sector. Sindsdien heeft ze een markt leidende positie verworven op het gebied van weerbestendige flexibele terrasoverkappingen in het Middellandse zeegebied. Dankzij een continue proces van innovatie, modernisering van de productiefaciliteit en gebruik makend van kwalitatief hoogstaande componenten, wordt een hoogwaardig product gerealiseerd. Zo biedt Yamanlar oplossingen welke voldoen aan zowel persoonlijke als professionele wensen in een zich snel ontwikkelende markt. Met een deskundig team kan er een fris alternatief geboden worden in de zonwering sector. Een formule waarbij een op maat gemaakt, betaalbaar, kwalitatief hoogwaardig product aangeboden kan worden.

3 Sunblime Benelux Sunblime Benelux is de trotse distributeur van het Yamanlar assortiment. Met onze kennis van de markt zijn er nieuwe modellen en modificaties ontstaan, zodat er voor het specifieke Nederlandse klimaat en de unieke wensen een invulling is gecreëerd. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de montage en after- sales van dit kwaliteitsproduct. Om u een idee te geven van de kwaliteit van het product en de mensen er achter, nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

4

5 Onze terrasoverkappingen maken elke buitenruimte tot een aangename leefruimte. Tijdloos klassiek of modern, in elke gewenste kleur als verlengstuk van uw woning. Ongeacht het design, onze systemen zullen u en uw gasten tegen de weersinvloeden beschermen. Zo kunt u in alle comfort blijven genieten van het buitenleven. voor een eindeloze zomer De hoogwaardige aluminium profielen zijn standaard in elke RAL kleur leverbaar. Tevens leveren we metallic of houtnerf structuren op aanvraag. De gepatenteerde aluminium profielen bieden de mogelijkheid voor een dak-uitval tot 12 meter. In uitgeschoven positie tot windkracht 8 Beaufort zonder hinderlijk klapperend geluid. Het scheurvaste PVC-doek is brandvertragend, UV-, schimmel- en waterbestendig. We bieden een diversiteit aan designs en kleuren. Optioneel kan de overkapping uitgevoerd worden met geïntegreerde ledverlichting. De ledverlichting is in 2 kleuren leverbaar en gecombineerd met de kap met één afstandsbediening te schakelen. De constructie heeft een geïntegreerde dakgoot en hemelwaterafvoer via de kolommen. De constructie is modulair uitgevoerd en is eenvoudig uit te breiden met: - Verticale zonwering - Verticale windschermen - Glazen schuifwanden - Electra of gas terras verwarming - Wind- en/of regen sensoren.

6 Kwaliteit is het resultaat van streven naar perfectie

7 Voor zowel de particulier als de professional

8 Leefcomfort voor thuis

9 PARTICULIERE MARKT Algemeen Onze expert komt bij u thuis en zal samen met u de gewenste oplossing creëren. Onze terrasoverkappingen kunnen, in tegenstelling tot vaste overkappingen, (meestal) vergunningsvrij geplaatst worden. Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw investering tegen voordelige tarieven en condities te financieren. Hierbij zal de rente in veel gevallen als fiscale aftrekpost kunnen fungeren. Passende oplossing Het custom karakter van onze overkappingen biedt de mogelijkheid samen met u een passende oplossing te creëren. Niet alleen in kleur en design, aansluitend en geïntegreerd bij het karakter van uw woning, maar ook passend bij de ligging van uw terras en zonstand ter plaatse. Aan de gevel gemonteerd, vrijhangend of geheel vrijstaand, in strak modern of tijdloos klassieke uitstraling, uw wensen kunnen worden vertaald in een op maat gemaakte terras overkapping. Uitbreidingsmogelijkheden Onze terras overkappingen zijn eenvoudig uit te breiden. Vergroting, extra zonneschermen voor laagstaande zon, wind- en/of regenschermen in textiel of in glas, er zijn vele mogelijkheden. De constructie biedt tevens de mogelijkheid voor een uitbreiding met uitvalschermen, terras verwarming en -verlichting. Met bovenstaande mogelijkheden verlengt u niet alleen uw zomer avonden maar uw gehele seizoen. Voordelen van onze terrasoverkapping In tegenstelling tot de vaste polycarbonaat opstellingen is ons systeem volledig flexibel. Bij polycarbonaat opstellingen blijft de warmte hangen onder de overkapping en moet additionele zonwering aangebracht worden. Onze overkapping is traploos te regelen om zo een optimale stand voor zon-, regenwering en ventilatie te creëren. In de wintermaanden kunt u de overkapping dicht laten en zo uw terras en meubilair beschermen en vrij houden van aanslag.

10 Voor de professional

11 Algemeen Onze expert komt bij u op locatie en zal in overleg met u de juiste oplossing creëren. Onze terrasoverkappingen zijn (meestal) vergunningsvrij. Indien er wel sprake is van vergunningsaanvragen, kan dit door ons volledig worden gecoördineerd. Passende oplossing Aanvullend op het custom karakter en mogelijkheden zoals deze voor de particuliere markt beschikbaar zijn, hebben we specifieke oplossingen voor de professionele markt ontwikkeld. Van oplossingen voor monumentale panden, of panden waarbij de bestaande constructie niet sterk genoeg is, tot terras overkappingen waarbij geen kolommen gebruikt worden voor ondersteuning op het trottoir. Lokale gemeentelijke verordening, marktsituaties of vrij-liggende terrassen, met ons modulaire vrij-hangende en vrijstaande systeem zijn we veelal in staat de juiste opstelling te realiseren. Uitbreidingsmogelijkheden PROFESSIONELE MARKT In combinatie met onze zonweringen kan een volledige project realisatie opgezet worden. Terras overkappingen in combinatie met parasols en uitval-schermen, met uw naam en/of logo geïntegreerd. Een totaal oplossing in één design en kleur. De overkappingen en projecten zijn in fases te realiseren en eenvoudig uit te breiden. Vergroting, extra zonneschermen voor laagstaande zon, wind- en/of regenschermen in textiel of in glas uitgevoerd. Met bovenstaande mogelijkheden wordt vrij eenvoudig een aangename buitenruimte gecreëerd. Voordelen van onze terrasoverkapping Met één enkele afstandsbediening is de overkapping traploos regelbaar en is een optimale stand voor zon-, regenwering en ventilatie te creëren. Genieten van de voor- en najaarszon of het weren van de felle zomerzon. Hitte oplading in de zomer zal geen kans krijgen door extra te ventileren. Tegelijkertijd kan de warmte in het voor- en najaar vast gehouden worden. De terras overkappingen zijn UV-, regen- en windbestendig tot windkracht 8 Beaufort. Dus bij onstuimige zomerdagen en avonden kunt u uw terras meubels met kussens en inrichting laten staan. Uw terras zal zeker de voorkeur hebben ondanks dreigende momenten. Helaas in Nederland nogal eens van toepassing. Kortom, meer dan alleen een terras overkapping; een totaal oplossing welke garant staat voor een verlenging van het seizoen.

12 Type VENO Standaard uitvoering met éénzijdige muur bevestiging Standaard met beweegbaar zonnescherm aan voorzijde Doorlopende dak liggers met lamellen Vrij staand systeem indien geen muur bevestiging mogelijk is Het type VENO vormt de basis voor onze systemen. Het systeem is te verlengen met een lamellen dak of zonnescherm. Een wind en/of slagregen bescherming bestaat in de vorm van een glazen schuifwand of toevoeging van textiele windschermen. Met een maximale overspanning van 7 meter biedt het VENO systeem een oplossing voor de meeste particuliere als wel professionele situaties.

13 Type CURVO Standaard uitvoering met éénzijdige muur bevestiging Standaard met beweegbaar zonnescherm aan voorzijde Doorlopende dak liggers met lamellen Vrij staand systeem indien geen muur bevestiging mogelijk is Het type CURVO is een doorontwikkeling op het VENO systeem. Met een toging in de dak liggers wordt het systeem gegarandeerd tot een overspanning van maar liefst 12 meter. Het systeem kent dezelfde uitbreidingsmogelijkheden als het VENO systeem.

14 Type MONO Standaard uitvoering met VENO modules CURVO modules met beweegbaar zonnescherm aan voorzijde Gevelkolom bevestiging. Bijvoorbeeld bij monumentale panden Indien geen bevestiging mogelijk is aan de bovenzijde Bij het type Mono wordt gebruik gemaakt van de basis modules Veno en Curvo. Deze terras overkapping is volledig zwevend opgehangen of wordt met een kolom en schoor tegen de gevel bevestigd. Een doorontwikkeld systeem dat beantwoordt aan de vraag vanuit de professionele markt waar de mogelijkheden tot het plaatsen van kolommen vaak ontbreekt. Door deze te voorzien van geïntegreerde ledverlichting, verwarming en windschermen wordt er al snel een uitnodigend terras gerealiseerd.

15 Type LOTUS Standaard uitvoering met CURVO modules Standaard met beweegbaar zonnescherm aan voorzijde VENO elementen standaard uitvoering Doorlopende zonwering De Lotus wordt als zelfstandig systeem geplaatst op basis van de elementen van de types Veno en Curvo. Door het zelfstandige systeem zijn de toepassingen bijna oneindig. Voor vrijstaande horecaterrassen uitgevoerd met glazen schuifpuien als wintertuin, en tevens uitermate geschikt als tijdelijke overkappingen bij strandtenten. Uitgevoerd met enkelzijdige aandrijving of gecentreerd vanuit het midden. Altijd voorzien van geïntegreerde regenwater afvoer.

16 CUSTOM BUILT Vrijstaande LOTUS overkapping waarbij 2 x 12 meter overspanning boven een zwembad is gerealiseerd. Veelhoekige zonwering installatie met vaste en beweegbare delen. Project met zonwering, terras overkapping & parasols in kleur en voorzien van logo en naam.

17 CUSTOM IMPRESSIES Snel inspelen op unieke wensen met op maat gemaakte oplossingen is mogelijk dankzij de moderne productie faciliteit. Rechts enkele voorbeelden van type Veno en Curvo, ontwerpen in de klassieke lijn. De beide overkappingen zijn ontworpen voor een pand uit 1860 en zijn uitgevoerd met hetzelfde fries als we onder ons type Curvo hebben ontworpen. Hier is het type Curvo toegepast met zogenaamde gevel-kolommen, vrij van monumentale delen.

18 PROJECTEN Markthal Onderstaand project betreft een overdekte markthal. Een combinatie van CURVO modules in een LOTUS opstelling. Een klassieke uitstraling in kleur en ontwerp passend in de omgeving. Centrum voorziening De afgebeelde opstellingen zijn enkele voorbeelden van een centrum voorziening. Geschikt voor markten, concerten en optredens, horeca en andere publieke evenementen. Met een uitval van maar liefst 12 meter in modulaire segmenten opgezet. Afgebeelde overkapping beslaat een oppervlakte van bijna 1100 m 2.

19 Aandrijving & Automatisering De kwaliteit en bedrijfszekerheid van de producten wordt bevestigd door enkel gebruik te maken van hoogwaardige SOMFY en RTS systemen voor aandrijving, automatisering en bediening. RTS systemen worden af-fabrikant met 5 jaar garantie geleverd. Textiel, Stoffering & doek-designs We bieden een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen van kwalitatief hoogwaardige merken. De black-out stoffen toegepast bij de geautomatiseerde terras overkappingen zijn brandvertragend, UV-, schimmel- en waterbestendig. Coating, design & afwerking Voor de volledige poedercoating van de aluminium onderdelen worden enkel de hoogwaardige producten van AKZONOBEL gebruikt. Optioneel kan er naast de RAL-kleuren gekozen worden voor een eigentijdse uitstraling in bijvoorbeeld houtnerf of metallic. Alle onderdelen worden in de eigen fabriek gecoat. Dit staat garant voor identieke kleurgelijkheid en glans. Contact SU N BLIME +31 (0) Raadhuisstraat BK Hengelo Gelderland info@sunblime.nl

20 Voor een eindeloos seizoen SU N BLIME Sunblime Benelux, Raadhuisstraat BK, Hengelo Gld. info@sunblime.nl +31 (0)

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

QUBE CENTER. Erlebnis. Outdoor. Life. QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM

QUBE CENTER. Erlebnis. Outdoor. Life. QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM Erlebnis. Outdoor. Life. DE ZONWERING VOOR RONDOM UW COMPLETE PERSOONLIJKE BESCHUTTING Met de productserie QUBE heeft ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola's verder uitgebreid. De QUBE Center is een

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM

QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM DE ZONWERING VOOR RONDOM UW COMPLETE PERSOONLIJKE BESCHUTTING Met de productserie Qube breidt ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola s verder uit. De nieuwe Qube Center, een nieuwe, complete zonwering.

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Terrasschermen Arizona Prijsdoorbraak Het scherm sluit altijd goed dankzij het oploopsysteem ASA ETR-A motor voert

Nadere informatie

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken productoverzicht productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken Allround Zonwering B.V. Ploegschaar 9 8256 SM Biddinghuizen T 0321-32 61 85 www.allroundzonwering.nl

Nadere informatie

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM ONDANKS ZIJN SLANKE ONTWERP PERFECTE BESCHERMING TEGEN ZON EN REGEN ERHARDT

Nadere informatie

ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA

ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM ONDANKS ZIJN SLANKE ONTWERP PERFECTE BESCHERMING TEGEN ZON EN REGEN ERHARDT PM: de pergola-zonwering

Nadere informatie

Your Outdoor in Style

Your Outdoor in Style NL Your Outdoor in Style 1 Verleng je zomer! 2 OUTSIDE CREATIE RUSTEN HEALTH INNOVATIE FAMILIE & VRIENDEN LEVENSLUST RELAXEN MILIEU VAKANTIEGEVOEL TOEKOMST ZOMERTIJD PARTYTIME DUURZAAM NATUUR GENIETEN

Nadere informatie

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT v o l l e d i g af s l u i t b a r e l a m e l l e n t e r r a s o v e r k a p p i n g Camargue Terrasoverkapping met waterdichte lamellen en geïntegreerde waterafvoer Regelbare zonwering en ventilatie

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u langer genieten van uw tuin met het comfort

Nadere informatie

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT v o l l e d i g af s l u i t b a r e l a m e l l e n t e r r a s o v e r k a p p i n g Camargue Terrasoverkapping met waterdichte lamellen en geïntegreerde waterafvoer Regelbare zonwering en ventilatie

Nadere informatie

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN HET HELE JAAR GENIETEN Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het

Nadere informatie

HAROL STELT LAMELLENDAKEN VISION EN OPERA VOOR MAAK VAN JE TERRAS EEN LUXUEUZE BUITENKAMER

HAROL STELT LAMELLENDAKEN VISION EN OPERA VOOR MAAK VAN JE TERRAS EEN LUXUEUZE BUITENKAMER PERSBERICHT HAROL STELT LAMELLENDAKEN VISION EN OPERA VOOR MAAK VAN JE TERRAS EEN LUXUEUZE BUITENKAMER Het terras of een stukje tuin omtoveren tot een heerlijke buitenkamer, het hele jaar door? Die wens

Nadere informatie

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping Camargue Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping In open positie: regelbare zonwering en ventilatie Verleng je zomer! Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin

Nadere informatie

BUITENGEWOON BIJZONDER. Solero. Outdoor Cubes

BUITENGEWOON BIJZONDER. Solero. Outdoor Cubes BUITENGEWOON BIJZONDER Solero Outdoor Cubes WWW.PARASOLS.NL SOLERO OUTDOOR CUBES SHUTTERCUBE Solero ShutterCube HET KAN VRIEZEN, HET KAN DOOIEN. DE ZON KAN HEERLIJK SCHIJNEN, OF HET REGENT PIJPENSTELEN.

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning Luxaflex

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN - LAMELLENDAKEN

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN - LAMELLENDAKEN HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN - LAMELLENDAKEN HET HELE JAAR GENIETEN Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten

Nadere informatie

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping. patented technology

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping. patented technology Camargue Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping patented technology In open positie: regelbare zonwering en ventilatie Verleng je zomer! Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd

Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd 2 Serrezonwering Een stijlvol warmte- en lichtreducerend schild Voor serres, glazen daken en lichtkoepels heeft Luxaflex speciale zonwering ontwikkeld.

Nadere informatie

Lamellendak PVC-vouwdak Beschutting op bestelling

Lamellendak PVC-vouwdak Beschutting op bestelling www.ambiance.nl Lamellendak PVC-vouwdak Beschutting op bestelling Flexibele overkappingen Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! H et Nederlandse klimaat kent vele gezichten. Daardoor heb je

Nadere informatie

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN Speciale actie TOT 25% VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN www.floriszonwering.nl werkt met gerenommeerde internationale leveranciers zoals: innovative textiles for your world 2 Somfy brengt uw huis in

Nadere informatie

ZONNETENT TYPE: RETRO STIJLVOL KLASSIEK RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas

ZONNETENT TYPE: RETRO STIJLVOL KLASSIEK RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas ZONNETENT TYPE: RETRO STIJLVOL KLASSIEK RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas Uitval Tot en met 600 cm Maximum breedte Tot en met 1950 cm Zon- en regenwering Schaararmen

Nadere informatie

Aluxe staat voor kwaliteit

Aluxe staat voor kwaliteit Aluxe staat voor kwaliteit Aluxe verandadaken is een toonaangevend bedrijf met een moderne productielijn van veranda s, gevestigd in Nederland. Aluxe heeft door de jaren heen een bloeiend dealernetwerk

Nadere informatie

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS MODERN, KLASSIEK OF EIGENTIJDS ONZE TERRASOVERKAPPING PAST ZICH AAN UW WENSEN AAN EEN SYSTEEM MET ALLE MOGELIJKHEDEN DAT OP ELK MOMENT KAN WORDEN UITGEBREID ERHARDT terrasoverkapping

Nadere informatie

QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT

QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT DE LICHTE PERGOLA IN ONOPVALLEND DESIGN Met de productserie QUBE breidt ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola s verder uit. De nieuwe QUBE Line is voorzien van een vouwsysteem

Nadere informatie

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping. patented technology

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping. patented technology Camargue Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping patented technology In open positie: regelbare zonwering en ventilatie Verleng je zomer! Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd

Nadere informatie

ROLLUIK zon- en inbraakwering

ROLLUIK zon- en inbraakwering In volle rust genietend van het schitterende lichtspel. Dat is waarom wij hier zijn gaan wonen. En als de zon ondergaat, voel ik me veilig. Ik weet dat in alle vroegte mijn zon weer daar is... Dat is mijn

Nadere informatie

125 Roterende lamellen Zéér robuust en duurzaam Zowel vrijstaand, muurgemonteerd én koppelbaar Naast zonwerend, ook waterwerend

125 Roterende lamellen Zéér robuust en duurzaam Zowel vrijstaand, muurgemonteerd én koppelbaar Naast zonwerend, ook waterwerend Altera lamellendak De Altera, de ultieme flexibele buitenruimte. Een spreuk die de essentie van deze veelzijdige zonwering perfect weet samen te vatten. Wie de Altera echter enkel typeert als zonwering

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

125 Roterende lamellen Zéér robuust en duurzaam Zowel vrijstaand, muurgemonteerd én koppelbaar Naast zonwerend, ook waterwerend

125 Roterende lamellen Zéér robuust en duurzaam Zowel vrijstaand, muurgemonteerd én koppelbaar Naast zonwerend, ook waterwerend Altera lamellendak Altera, de ultieme flexibele buitenruimte. Een spreuk die de essentie van deze veelzijdige zonwering perfect weet samen te vatten. Wie de Altera echter enkel typeert als zonwering doet

Nadere informatie

QUBE LINE. Erlebnis. Outdoor. Life. QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT

QUBE LINE. Erlebnis. Outdoor. Life. QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT Erlebnis. Outdoor. Life. STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT DE LICHTE PERGOLA IN ONOPVALLEND DESIGN Met de productserie QUBE heeft ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola's verder uitgebreid. De nieuwe QUBE

Nadere informatie

Pergolasystemen voor alle seizoenen

Pergolasystemen voor alle seizoenen Pergolasystemen voor alle seizoenen Frisse, bruisende lente Zodra de lente begint, weten we niet hoe snel we weer naar buiten moeten. De frisheid in de lucht, het voorzichtige zonnetje... Eigenlijk willen

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice

Nadere informatie

Lagune. patented technology. Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin

Lagune. patented technology. Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin Lagune patented technology Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin Verleng je zomer! Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin staat niet meer los

Nadere informatie

rits-sunscreen myzip

rits-sunscreen myzip rits-sunscreen myzip De zon kleurt mijn stad. Vanaf mijn balkon kijk ik trots naar de skyline. Dan geniet ik met volle teugen van de zon over het water. Eenmaal binnen doseer ik het licht en de temperatuur,

Nadere informatie

Jan des bouvrie. Jan des Bouvrie overzicht + certificering 4. Uitval 6. Knikarmscherm 8. SolidScreen 10. Cubola 12. Cubola XL 14

Jan des bouvrie. Jan des Bouvrie overzicht + certificering 4. Uitval 6. Knikarmscherm 8. SolidScreen 10. Cubola 12. Cubola XL 14 Jan des bouvrie Brochure 016 JAN DES BOUVRIE 016 Jan des bouvrie Het buitenleven en de beleving op het terras en in de tuin wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk

Nadere informatie

TK Verandadaken JAAR R A N TI E

TK Verandadaken JAAR R A N TI E TK Verandadaken 15 G JAAR TIE AR GA R AN GARAN TIE A N TI E Aluxe Verandadaken Genieten, rust en ruimte, dat is toch wat we allemaal willen? Verandadaken vergroten het woongenot van uw woning. De mooi

Nadere informatie

NEW EDITION. Bestelbaar vanaf 15 maart 2014! Camargue. Volledig afsluitbare lamellen terrasoverkapping. pat e n t e d t e c h n o l o g y

NEW EDITION. Bestelbaar vanaf 15 maart 2014! Camargue. Volledig afsluitbare lamellen terrasoverkapping. pat e n t e d t e c h n o l o g y NEW EDITION Bestelbaar vanaf 15 maart 2014! Camargue Volledig afsluitbare lamellen terrasoverkapping pat e n t e d t e c h n o l o g y In open positie: regelbare zonwering en ventilatie Verleng je zomer!

Nadere informatie

Terrasoverkappingen. Aanvullende opties: Glaswand Baleinzonwering Ritz screen Verandazonwering. Op comfortabele wijze genieten van het buitenleven

Terrasoverkappingen. Aanvullende opties: Glaswand Baleinzonwering Ritz screen Verandazonwering. Op comfortabele wijze genieten van het buitenleven Terrasoverkappingen Aanvullende opties: Glaswand Baleinzonwering Ritz screen Verandazonwering Op comfortabele wijze genieten van het buitenleven op uw eigen terras! Dat kan met de terrasoverkappingen van

Nadere informatie

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk J A N D E S B O U V R I E Z O N W E R I N G 2 J A N D E S B O U V R I E Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware

Nadere informatie

Geniet langer. Tvan je tuin. STOBAG biedt u op maat en smaak gemaakte oplossingen voor uw tuin, balkon en gevel.

Geniet langer. Tvan je tuin. STOBAG biedt u op maat en smaak gemaakte oplossingen voor uw tuin, balkon en gevel. Geniet langer Tvan je tuin T STOBAG biedt u op maat en smaak gemaakte oplossingen voor uw tuin, balkon en gevel. Van Den Eijnde is de toppartner van STOBAG voor regio Zuid-Oost Brabant Heel vroeg in het

Nadere informatie

Buitengewoon Palazzo. www.palazzoverandas.nl

Buitengewoon Palazzo. www.palazzoverandas.nl Buitengewoon Palazzo www.palazzoverandas.nl Een Palazzo Veranda Met eigen technische kennis voortkomend uit 20 jaar aluminiumtechniek, een verandaproduct waar we trots op zijn. Dat is de kracht van Palazzo

Nadere informatie

zon techniek schaduw Bedieningsmogelijkheden Markiezen Buitenzonwering Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen

zon techniek schaduw Bedieningsmogelijkheden Markiezen Buitenzonwering Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen zon techniek Buitenzonwering schaduw Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen Screens Verandazonwering Markiezen Doeken Bedieningsmogelijkheden z o n Model Twins Exclusief

Nadere informatie

V860-Levanto V880-Rapallo. Lamellendaken (7)

V860-Levanto V880-Rapallo. Lamellendaken (7) Lamellendaken V860-Levanto V880-Rapallo www.verano.nl www.verano.be 15205963-170823(7) Inhoudsopgave 2 3 5 7 10 Bouwtypes V860-Levanto V880-Rapallo Meer inspiratie Over Verano In alle vrijheid genieten

Nadere informatie

PERGOLA S. Corradi Maestro. Altijd glashelder

PERGOLA S. Corradi Maestro. Altijd glashelder PERGOLA S Corradi Maestro Altijd glashelder Maestro is het Corradi vlaggenschip in 2017. Een product dat naar de toekomst van het buitenleven kijkt met een innovatieve en gevarieerde benadering, om meer

Nadere informatie

The art of outdoor architecture. louvredaken - panelen - shutters

The art of outdoor architecture. louvredaken - panelen - shutters The art of outdoor architecture louvredaken - panelen - shutters Think open. Think free. Think beautiful the creation of living space In deze brochure kunt u nader kennismaken met de nieuwe generatie zonwering

Nadere informatie

PERGOLA Agava TM. Enjoy life outdoors.

PERGOLA Agava TM. Enjoy life outdoors. Enjoy life outdoors. Pergola Agava is de stevigste pergola op de markt. Deze tijdloze lameloverkapping van de hoogste kwaliteit geeft aan je buitenleven een nieuwe dimensie in perfecte harmonie met je

Nadere informatie

Sunmaster. Geniet van buitenleven. Meesters in Zonwering & Rolluiken

Sunmaster. Geniet van buitenleven. Meesters in Zonwering & Rolluiken Sunmaster Meesters in Zonwering & Rolluiken Geniet van buitenleven Producent en leverancier van zonweringen en rolluiken Overal waar mensen wonen en werken, vind je de zonweringen en rolluiken van Sunmaster.

Nadere informatie

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano.

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Verandazonwering V610-Oslo verandazonwering V630-Malmö verandazonwering V612-Hamar verandazonwering

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Zon-, wind- en regenbescherming

Zon-, wind- en regenbescherming Zon-, wind- en regenbescherming Welke zonwering kiest u? Zonneschermen ZONNESCHERMEN 3 Nieuw! Ingebouwde verlichting. TERRASOVERKAPPING 5 Lees meer op pagina 8. VRIJSTAANDE ZONWERING 7 TERRAS ZONWERING

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

ZONNETENT TYPE: SPACE ULTRACOMPACT RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas

ZONNETENT TYPE: SPACE ULTRACOMPACT RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas ZONNETENT TYPE: SPACE ULTRACOMPACT RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas Uitval Tot en met 300 cm Maximum breedte Tot en met 550 cm Doekschaal Zorgt voor optimale

Nadere informatie

Maximaal genieten van uw tuin, terras of balkon? Dat kan met de producten van

Maximaal genieten van uw tuin, terras of balkon? Dat kan met de producten van ALLES VOOR EEN BUITENGEWOON BUITENLEVEN Maximaal genieten van uw tuin, terras of balkon? Dat kan met de producten van LuxxOut. Ontspan uit de wind of felle zon dankzij onze innovatieve terrasschermen.

Nadere informatie

ERHARDT PM ERHARDT PM DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND

ERHARDT PM ERHARDT PM DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND MODERN DESIGN MET VELE MOGELIJKHEDEN De pergola-zonwering kan voor kleine en zeer grote oppervlakken worden gebruikt: kleine balkons,

Nadere informatie

Gemaakt in Duitsland, ontworpen in Oostenrijk. SHADEONE de Twister. Zodat u buiten vakantie kunt vieren V

Gemaakt in Duitsland, ontworpen in Oostenrijk. SHADEONE de Twister. Zodat u buiten vakantie kunt vieren V SHADEONE de Twister Gemaakt in Duitsland, ontworpen in Oostenrijk Zodat u buiten vakantie kunt vieren V 1901.1 Wij willen een zonwering die bij ons past 2 Shadesign ontwikkelt innovatieve oplossingen voor

Nadere informatie

QUBE LAMELLA DE VARIABELE, INNOVATIEVE ZONWERING

QUBE LAMELLA DE VARIABELE, INNOVATIEVE ZONWERING QUBE LAMELLA DE VARIABELE, INNOVATIEVE ZONWERING QUBE LAMELLA WATERDICHTE ALUMINIUM PERGOLA MET VERSTELBARE LAMELLEN Met de productserie QUBE breidt ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola s verder uit.

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

Gastronomie-oplossingen

Gastronomie-oplossingen Gastronomie-oplossingen www.leiner.de SUNRAIN De regenbescherming voor uw omzet Deskundigen verwachten dat met professioneel georganiseerde buitenactiviteiten tot 30 % meer omzet kan worden behaald. En

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! Een nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

B-200 ODL (Louvres) B-300 ODL (Vouwdak) B-400 ODL (Topscreen) B-100 ODL (B-127 Pergola) OUTDOOR LIVING (ODL)

B-200 ODL (Louvres) B-300 ODL (Vouwdak) B-400 ODL (Topscreen) B-100 ODL (B-127 Pergola) OUTDOOR LIVING (ODL) B-200 ODL (Louvres) B-300 ODL (Vouwdak) B-400 ODL (Topscreen) B-100 ODL (B-127 Pergola) OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM NL PATENT PENDING 2013 1 :: Zonregulerende en waterdichte terrasoverkapping

Nadere informatie

OL-LOUVRE OL-CANVAS OL-ROOF TWINSTOR OUTDOOR LIVING. Geïntegreerde screens WWW.PROSTOR.BE EDITIE 2012 - PATENT PENDING

OL-LOUVRE OL-CANVAS OL-ROOF TWINSTOR OUTDOOR LIVING. Geïntegreerde screens WWW.PROSTOR.BE EDITIE 2012 - PATENT PENDING OL-LOUVRE OL-CANVAS OL-ROOF TWINSTOR Geïntegreerde screens OUTDOOR LIVING WWW.PROSTOR.BE EDITIE 2012 - PATENT PENDING NL 1 :: Zonregulerende en waterdichte terrasoverkapping met gemotoriseerde lamellen.

Nadere informatie

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS BESCHERMING RONDOM VOOR BUITENRUIMTES Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon dat is levenskwaliteit voor ongestoord

Nadere informatie

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS Welkom bij ZONZ sunsails! De tuin is het verlengde van onze woonkamer geworden. We zijn steeds meer buiten, waarbij gezond leven en genieten voorop staat.

Nadere informatie

Lagune. m e e r sfeer, meer comfo r t en optima a l leefpl e z i e r in de tuin

Lagune. m e e r sfeer, meer comfo r t en optima a l leefpl e z i e r in de tuin m e e r sfeer, meer comfo r t en optima a l leefpl e z i e r in de tuin Lagune Innovatief waterdicht, zonwerend, lichtdoorlatend doek in dakstructuur Geïntegreerde zonwering en waterafvoer Windvaste zonwering

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

TOPLINE 10 JAAR GARANTIE

TOPLINE 10 JAAR GARANTIE 10 JAAR GARANTIE Kies de veranda die bij u past! TRENDLINE PREMIUMLINE Tot 7950 mm breed Dakbelasting 125 kg per m2 Maatwerk mogelijk 10 jaar garantie Tot 7950 mm breed Dakbelasting 125 kg per m2 Maatwerk

Nadere informatie

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen Ontdek vandaag de rolluiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow protex Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat vindt u belangrijk voor uw

Nadere informatie

Zonweringsystemen.

Zonweringsystemen. Zonweringsystemen www.leiner.de VITA Cassettezonwering 650 400 1300 0 20 VITA De hoekige cassettezonwering: Zij past perfect binnen de moderne, rechtlijnige en kubische architectuur. Ondanks haar bijna

Nadere informatie

Meer ruimte creëren. Bring the outside in. De Alfa Schaararmschermen Schaararmscherm manufactured by Alfa

Meer ruimte creëren. Bring the outside in. De Alfa Schaararmschermen Schaararmscherm manufactured by Alfa Meer ruimte creëren Bring the outside in De Alfa Schaararmschermen Schaararmscherm manufactured by Alfa Schaararm valschermen // Ook in de zonweringbranche is retro in. De schaararm valschermen, de oerdegelijke

Nadere informatie

BUITENLEVEN.

BUITENLEVEN. BUITENLEVEN www.verano.nl www.verano.be Inhoud Terrasoverkappingen...03 Glaswanden...05 Verandazonweringen...07 Vrijstaande terrasschermen...09 Windschermen...11 Tuinschermen...13 Over Verano...14 Binnen

Nadere informatie

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt www.ambiance-zonwering.nl De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt Screens Een prettige vorm van éénrichtingsverkeer S creens zorgen ervoor dat voorbijgangers niet meer naar binnen kunnen kijken.

Nadere informatie

Q.bus De ongelooflijk flexibele zonwering

Q.bus De ongelooflijk flexibele zonwering Q.bus www.leiner.de Q.bus De ongelooflijk flexibele zonwering 600 450 0 80cm Q.bus is een nieuw zonweringsysteem met een design op topniveau. Zoals hij daar vrij staat, met optimale benutting van het oppervlak,

Nadere informatie

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS BESCHERMING RONDOM VOOR BUITENRUIMTES Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon dat is levenskwaliteit voor ongestoord

Nadere informatie

Lagune. patented technology. Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin

Lagune. patented technology. Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin Lagune patented technology Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin Verleng je zomer! Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin staat niet meer los

Nadere informatie

XLINE. Schaduwvoorziening van. veranda s en terrasoverkappingen

XLINE. Schaduwvoorziening van. veranda s en terrasoverkappingen XLINE Schaduwvoorziening van veranda s en terrasoverkappingen Schaduwvoorziening van veranda s en terrasoverkappingen Een veranda is het pronkstuk van menig huis. Een oase voor mens, dier en planten, waarin

Nadere informatie

ZONWERINGEN Veranda s met beschermingsfactor

ZONWERINGEN Veranda s met beschermingsfactor 1 tot 3. Deze veranda met indrukwekkende afmetingen (70 m 2 ) bestaat uit drie zones die respectievelijk ingericht zijn als salon, eetkamer en bar. Om het enorme glasoppervlak tegen de felle zon te beschermen,

Nadere informatie

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

B-200 ODL (Louvres) B-300 ODL (Vouwdak) B-400 ODL (Topscreen) B-100 ODL (B-127 Pergola) OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM NL PATENT PENDING 2013 1 2 :: Zonregulerende en waterdichte terrasoverkapping

Nadere informatie

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Creëer uw eigen feelgoodruimte! U wilt meer tijd buiten doorbrengen en toch een perfecte zonwering hebben? Met onze innovatieve schermoplossingen

Nadere informatie

VOOR SCHADUW OP UW TERRAS. knikarmschermen MADE IN HOLLAND.

VOOR SCHADUW OP UW TERRAS. knikarmschermen MADE IN HOLLAND. VOOR SCHADUW OP UW TERRAS knikarmschermen MADE IN HOLLAND www.pbs-groep.nl Loop onder uw scherm door PBS-knikarmschermen zijn ideaal om een terras te voorzien van schaduw. Ze hebben een groot bereik, verschillende

Nadere informatie

INDEX. VERANDA S pag. 7

INDEX. VERANDA S pag. 7 Sinds 1996 zijn wij actief als verandabouwer. Wat begon als een eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot een KMO. Greenhouse Veranda s is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van woonveranda

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice 12-13 Doeken en RAL kleuren 14-15

Nadere informatie

Decoranda maakt al 20 jaar zélf het mooie weer

Decoranda maakt al 20 jaar zélf het mooie weer Decoranda is zoveel meer dan een verandabouwer. Laat u inspireren in onze showrooms in Gent of Maldegem. EMMANUEL CONSTANDT / ZAAKVOERDER Decoranda maakt al 20 jaar zélf het mooie weer Een goede veranda

Nadere informatie

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker W ie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM In de zomermaanden bieden de uren op het eigen terras of balkon een stuk levenskwaliteit, waarvan u ongestoord wilt

Nadere informatie

WINTERGARDENS. Transparante wooncultuur. De wintertuin

WINTERGARDENS. Transparante wooncultuur. De wintertuin WINTERGARDENS Finest Living Transparante wooncultuur De wintertuin Betrek de natuur rond om uw huis in de vormgeving van uw leefruimte. Verruim uw woonruimte, door de overgangszones van het huis naar de

Nadere informatie