Meer Omzet Met Uw Wi-Fi

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer Omzet Met Uw Wi-Fi"

Transcriptie

1 Location Based Marketing Expert Meer Omzet Met Uw Wi-Fi Ontdek dit geniale systeem voor meer loyale klanten. Trek meer klanten en verhoog het gemiddelde uitgave bedrag én de loyaliteit door middel van een een sterkere en persoonlijkere band met uw klanten. Geschikt voor cafes, restaurants, hotels, winkels en nog veel meer! Ontdek dit geniale systeem voor meer loyale klanten Neem Vandaag Een Voorsprong SocialTurn Neem Contact Op Kom Op Bezoek Huizermaatweg LN Huizen NL

2 01 Loopt u ook omzet mis door een gebrek aan communicatie met uw klanten? De afgelopen 10 jaar zijn traditionele (offline) zaken onder toenemende druk te komen staan van online spelers (e-commerce). Niet alleen de nadelen zoals voorraadkosten, overheadkosten en personeelskosten zorgen voor een achterstand op e-commerce bedrijven, maar uiteraard ook het grote gebrek aan inzicht en communicatie met de vaste klanten. Een paar vragen voor u als ondernemer: Weet u waarom uw klanten niet terugkomen naar uw zaak? Weet u waarom klanten juist wel blijven terugkomen naar uw zaak? Beloont u uw loyale terugkerende klanten als ze veel besteden bij uw zaak? Heeft u voldoende contactgegevens om regelmatig te blijven communiceren met al uw klanten? Krijgt u veel nieuwe klanten door mond tot mond reclame via uw bestaande klanten? Heeft u ook moeilijkheden om te achterhalen welke marketing activiteiten goed werken? Kunt u (acties) communiceren naar segmenten van uw klanten op basis van demografie, gedrag of bestedingsbedrag? Weet uw systeem door welk segment van uw klanten bepaalde producten worden gekocht? Lukt het u om het bestedingsbedrag van uw klanten te verhogen door slimme acties? Retailers worstelen met het feit dat ze niet in staat zijn om JA te kunnen antwoorden op alle bovenstaande vragen. U realiseert zich wel hoe geweldig het zou zijn om deze technieken toe te passen in uw zaak, maar de kans is groot dat u vandaag nog niet beschikt over de juiste tools en know-how. Het probleem is niet enkel het JA beantwoorden van deze vragen, het is de druk van de concurrentie die loodzwaar wordt en dit betekent dat het van levensbelang is dat u zich moet blijven vernieuwen en onderscheiden van uw concurrenten. Als u onze nieuwe marketing technologie en technieken toepast maakt u dit verschil.

3 02 De druk van de concurrentie wordt steeds groter Tegenwoordig is de druk van concurrentie zo heftig dat het echt noodzakelijk is om steeds een voorsprong te hebben op uw competitie. Stel u eens voor wat er gebeurt als u geen details van uw klanten registreert wanneer ze (voor de eerste keer) uw zaak bezoeken. U heeft geen idee wie deze klant was, wat deze klant zijn ervaring was en hoe gaat u ooit nog deze klant berichten over nieuws, acties en promoties? Misschien heeft u nog niet beslist om location based marketing in werking te zetten voor uw zaak en denkt u dat het niet belangrijk is. Zodra uw concurrenten wel deze slimme marketing tools gaan toepassen, is het te verwachten dat uw omzet gaat blijven dalen omdat steeds meer klanten de keuze zullen maken om te blijven kopen bij uw concurrenten. Dit betekent dat u deze klanten kwijt bent en weer nieuwe klanten moet overtuigen om bij u te blijven kopen. Zoals u weet is het veel lastiger om nieuwe klanten te overtuigen, dan om uw bestaande klanten te overtuigen om opnieuw bij u te komen kopen. 20% van alle winkels in Nederland zijn failliet gegaan Waarschijnlijk bent u zich ervan bewust dat sinds het begin van de economische crisis in 2008 in Nederland zo'n winkels zijn verdwenen, het overgrote deel na faillissement. Aan het eind van 2014 zijn er nog circa over. Dat heeft marktonderzoeker Q&A berekend. "Je moet als merk relevant blijven en je op tijd vernieuwen. Je moet zorgen dat je met je visie, missie en merk aan de slag blijft om de winkel toonbaar en spannend te maken. Betekent ook dat je technologie moet toevoegen. We hebben Beacons, NFC-technologie waarmee je klanten kunt volgen en mee kunt communiceren. Dat is fantastisch. Daar liggen werkelijk gigantische kansen voor de retailers. Als je dat niet doet? Dan blijf je eigenlijk een analoge sukkel, dan is het einde verhaal., zegt Paul Moers, merken- en detailhandeldeskundige. Het feit dat u dit document heeft ontvangen en dat u dit doorleest betekent dat u zich realiseert dat het toepassen van moderne technologie en communicatie gigantisch belangrijk is en dat u er klaar voor bent om hiermee vandaag nog te starten.

4 03 34% van de consumenten maakt gebruik van hun mobiele telefoon tijdens hun bezoek aan uw zaak In 2013 maakten reeds 34% van de consumenten gebruik van hun mobiele apparaat in een winkel om onderzoek te doen over een product. Het scherm van de mobiele telefoon is het perfecte medium om te communiceren met het winkelend publiek. Is het niet geweldig dat uw push berichten worden gelezen door winkelende klanten en hierdoor deze push berichten veel effectiever werken? Uw vaste klanten zijn heel belangrijk voor uw zaak en dit is de basis van een succesvolle business. Voor elke business is klantenloyaliteit de sleutel tot succes. Communicatie met uw klanten is nooit eerder zo belangrijk geweest. Nu is het mogelijk om hyper-relevante berichten te bezorgen op de mobiele telefoon van uw klanten op basis van hun demografie, aankoopgedrag en hun locatie. SocialTurn geeft u een eenvoudige plug and play oplossing om de omzet en de winst van uw zaak te verhogen. Ontdek nu hoe deze nieuwe technologie (Location Based Marketing) werkt en hoe u vandaag een grote voorsprong gaat nemen op uw concurrenten, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het aantal terugkerende klanten. Gaat u wachten om te zien hoe goed het werkt bij uw concurrentie of gaat u nu meteen starten met het implementeren van deze moderne marketing tools? Bent u aanwezig op mobiel? 34% wordt beïnvloed tijdens onderzoek op hun mobiel START NU

5 04 Wat als het zo makkelijk is dat u enkel 1 eenvoudige plug and play tool hoeft te plaatsen in uw zaak? Wat zou er gebeuren als u een compleet automatisch systeem heeft om met uw klanten te connecten en vervolgens een sterke band met hen op te bouwen door regelmatig te communiceren? Wanneer u de SocialTurn hotspot aansluit, geniet u direct van de volgende voordelen: meer likes meer visibiliteit op Facebook meer klanten contact gegevens meer terugkerende klanten meer loyale klanten meer (mond-tot-mond) reclame via het internet verhoog het bestedingsbedrag van uw klanten eenvoudig communiceren met uw klanten via push, Facebook en . coupons en speciale aanbiedingen versturen via push berichten Communiceer acties en promoties direct zichtbaar op de smartphone op het juiste moment: wanneer klanten zich in de buurt van uw zaak bevinden wanneer uw klant zich in uw zaak bevindt wanneer de klant uw zaak verlaat. of wanneer uw klant al een paar weken niet meer is geweest inzicht in welke producten door welke klanten worden gekocht inzicht in wie uw winkel binnenkomt voor betere, persoonlijke service Eenvoudig aansluiten en starten 1. Sluit het aan Sluit de SocialTurn router aan op je bestaande router of modem. 2. Registreer Log in op het SocialTurn dashboard. 3. U bent klaar! Uw SocialTurn is geïnstalleerd en gaat nu aan de slag voor uw zaak.

6 05 Hoe het werkt voor uw klanten Stap 1: Klant connect met uw Wi-Fi Laat uw klanten zich zeer eenvoudig registreren door connectie te maken uw gratis Wi-Fi. U ontvangt nu meer likes, check-ins en zeer waardevolle informatie van uw klanten, zonder dat er ook maar 1 veld moet worden ingevuld! Onze like, check-in en redirect mogelijkheden toveren uw Wi-Fi om in een zeer krachtige en slimme social media tool. Start vandaag met het binnenhalen van de allerbelangrijkste aanwinst in marketing: uw waardevolle klantenlijst! Stap 2: Klant ontvangt uw spaarkaart via Na de registratie ontvangen klanten automatisch hun persoonlijke spaarkaart als bijlage in de op hun smartphone. Uw digitale spaarkaart werkt met de ingebouwde apps van Apple, Android en Blackberry. De klant hoeft geen extra app te installeren om de spaarkaart op te slaan en te gebruiken. Uw klanten sparen nu automatisch punten met elke aankoop bij uw zaak.

7 06 Stap 3: Klant ontvangt punten door aankopen U ontvangt een compleet eigen loyalty systeem en uiteraard hanteert u uw eigen puntensysteem. Uw klanten sparen punten zodat ze bij een bepaald aantal punten een voordeel ontvangen. De punten worden dan ingeruild voor bijvoorbeeld een coupon of een gratis product. Zodra de digitale spaarkaart op de smartphone staat, bent u in staat om uw klanten op te volgen en te informeren via push berichten. Stap 4: Klant ontvangt berichten via , Facebook of push berichten. Het is nu zeer eenvoudig om in contact te blijven met uw klanten en hen regelmatig te informeren met nieuws, acties of promoties op de juiste moment op hun mobiele telefoon. Bespaar veel tijd en verstuur automatisch persoonlijke en ultra-gerichte berichten op basis van hun demografie, gedrag of locatie. Trek meer klanten en verhoog het gemiddelde uitgave bedrag én de loyaliteit door middel van een een sterkere en persoonlijkere band met uw klanten. JA! IK WIL NU STARTEN MET MIJN DIGITALE SPAARKAART.

8 07 Ontdek alle voordelen voor uw zaak door het implementeren van het complete geniale Social Wi-Fi Loyalty Systeem FB Login Meer likes / check-ins Meer bereik op facebook Geen foutieve klanten gegevens meer dankzij facebook registratie FB Like / Checkin Spaarkaart U bouwt een klantenlijst met waardevolle inzichten en gegevens Uw eigen Loyalty Systeem met uw Digitale Spaarkaart registratie in 10 seconden Geen productiekosten om een digitale spaarkaart te leveren Klanten sparen punten met hun aankopen bij uw zaak Coupon Push Message SocialTurn Analytics Automatisch coupons en aanbiedingen versturen naar uw klanten Klanten komen sneller en vaker terug naar uw zaak Dit betekent meer loyale klanten en dus meer omzet Communiceren met uw klanten via , Facebook en push berichten wanneer klanten binnen- of buiten komen wanneer klanten in de buurt zijn van uw zaak en target klanten ook op basis van demografie Instore communicatie geeft u direct inzicht wie er in uw zaak binnenkomt Hierdoor geeft u een zeer persoonlijke service waardoor klanten u herinneren als een overgetelijke en aangename ervaring.

9 08 Communiceer met uw klanten: De mogelijkheden 1. PUSH BERICHTEN Meldingen versturen naar spaarkaart klanten Push berichten worden altijd gezien op het toegangsscherm Heel effectieve manier om acties te communiceren Deze klanten zijn bij voorkeur in de buurt van uw zaak 2. BERICHTEN Marketing s zoals nieuwsbrieven versturen bevat meer ruimte voor meer informatie Hoogste conversie om online aankopen te genereren. U kunt dit aan SocialTurn uitbesteden of zelf blijven doen 3. FACEBOOK NOTIFICATIES Meldingen versturen in Facebook Facebook Notificaties worden tot 97% gelezen Geweldige combinatie met online acties Ideaal voor virale acties zoals wedstrijden 4. FACEBOOK ADVERTENTIES Facebook Advertenties tonen aan uw klanten + vrienden Goedkope en zeer slimme manier van adverteren Uw naamsbekendheid stijgt spectaculair Promoot uw virale acties voor nog meer bereik

10 09 Prijs (per maand) FEATURES ESSENTIAL Free BASIC PROFESSIONAL COMPLETE 47 ( 67) 87 ( 107) 167 ( 187) Hardware (éénmalig) configuratie social media koppelingen setup social wifi login pagina SOCIAL WI-FI meer likes meer check in eigen inlogscherm huisstijl eigen redirect na inloggen klantengegevens ( , ) loyalty programma registratie Sponsor display (extra inkomsten) ANALYTICS router offline notificaie wekelijks rapportage via export alle data analytics admin dashboard uitgebreide analytics gedrag klanten uitgebreide analytics demografie klanten doelgroepen vergelijken (campagnes) real time in store analytics CAMPAGNES Viral Online Acties (wedstrijden, win acties, ) (1) (3) (12) loyalty programma widget in dashboard spaarkaart (passbook) distributie Beperkt (50) coupons (passbook) distributie Beperkt (50) marketing campagnes op aanvraag op aanvraag (3) MAAK UW KEUZE: STARTEN STARTEN STARTEN STARTEN

11 10 facebook campagnes management op aanvraag op aanvraag facebook push berichten campagne push berichten (obv gedrag) campagne push berichten (obv demografie) trigger events: eerste bezoek klant trigger events: binnenkomst klant trigger events: buitengaan klant SERVICES support telefoon support 24/7 support center dedicated account manager uitgebreide rapportage SECURITY SSL encryptie bandwith limitatie MAAK UW KEUZE: STARTEN STARTEN STARTEN STARTEN Hoe het werkt voor uw zaak Laat uw klanten zich zeer eenvoudig registreren door connectie te maken uw gratis Wi-Fi. Onze like, check-in en redirect mogelijkheden toveren uw Wi-Fi om in een zeer krachtige en slimme social media tool. Start vandaag met het binnenhalen van de allerbelangrijkste aanwinst in marketing: een waardevolle klantenlijst! Trek meer klanten en verhoog het gemiddelde uitgave bedrag én de loyaliteit door middel van een een sterkere en persoonlijkere band met uw klanten.

12 11 Extra Inkomsten met uw Social Wi-Fi Login SocialTurn kan u helpen bij het opzetten van sponsoring en advertentie mogelijkheden waarbij u sponsors en partners kunt aanbrengen om te promoten op uw Social Hotspot login scherm. Dit betekent potentiële nieuwe opbrengsten voor uw zaak door middel van sponsoring en advertentie plaatsing. Extra inkomsten voor uw zaak Sponsors adverteren op uw netwerk van bezoekers U beschikt over een heel gerichte doelgroep Zeer interessant voor franchise vanwege groter bereik Wat zijn de mogelijkheden? Landingpage banneradvertenties Wi-Fi login huisstijl overname campagne Acties opzetten voor uw sponsors / adverteerders Lead generation voor de adverteerders Acties van de adverteerder ook via push berichten, Facebook en verspreiden Uitbreiding leadgeneratie voor de adverteerder via Facebook (re)targeting Rapportage voor de adverteerder met informatie over demografie, interesse, gedrag, aankopen,

13 12 U heeft vragen? Wij hebben antwoorden: Wat is het verschil met andere spaarprogramma systemen? Dit is uw eigen spaarprogramma van uw zaak, dus geen spaarkaart met een verzameling van winkels. U kunt het zien als een moderne spaarkaart waarbij u zelf beslist wat de voorwaarden zijn. Waarom werkt het spaarprogramma van SocialTurn beter? We bieden u niet enkel een digitale spaarkaart. SocialTurn is een complete marketing oplossing voor meer loyale klanten door slimme technologie te gebruiken die bewezen heeft te werken. Kan ik mijn eigen puntensysteem hanteren? Ja zeker. U kiest zelf hoe uw spaarkaart systeem in elkaar zit. Hoe worden de punten bijgeschreven als de klant heeft gekocht? U scant de digitale spaarkaart met uw telefoon, ipod of tablet en vervolgens kiest u het aantal punten dat moet worden bijgeschreven of afgeschreven. Kan ik nog steeds mijn huidige (pasje/papieren/kartonnen) spaarkaart systeem blijven gebruiken? Ja zeker. Dat is geen enkel probleem. Hoe promoot ik mijn spaarkaart? We ondersteunen u met stickers en posters. Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw klanten om de spaarkaart aan te vragen. Via Wi-Fi registratie, via QR code scan, via en via een link op uw website. Wat voor apparaten ontvang ik allemaal? U ontvangt 1 plug and play router. Dit neemt heel weinig plaats in beslag (15cm x 10cm x 3cm) Wat gebeurt er als mijn business meerdere locaties heeft? Elke locatie krijgt een aparte router (en accespoints indien nodig). U kunt ervoor kiezen om 1 spaarkaart systeem te gebruiken voor al uw vestigingen, of niet. Is de Wi-Fi verbinding veilig? Uw Wi-Fi verbinding is beveiligd tegen hackers. De login is beveiligd met 256 bit SSL-encryptie. Welke garanties worden er gegeven? U kunt direct bestellen en volledig kosteloos proberen voor 14 dagen. Voor resultaat en ROI worden geen garanties gegeven. Wat kost het en wat is er inbegrepen? De prijzen staan hierboven vermeld. Is het essential plan echt gratis? Met elk plan kunt u 14 dagen kosteloos proberen. Met het Essential plan heeft u geen maandelijkse kosten en leveren we onze diensten kosteloos. De router kost éénmalig 149,00.

14 13 Conclusie We kijken uit naar onze samenwerking om innovatieve marketing campagnes te promoten aan uw gevestigde klantenbestand met behulp van gratis Wi-Fi en uw digitale spaarkaart. Ontdek deze geniale tools om fanatieke en loyale klanten te creëren. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking u meer bereik en meer omzet gaat opleveren. SocialTurn is klaar om samen met u geweldige ervaringen aan uw klanten te leveren die u onmiddellijk meer ROI zullen opleveren. Als u nog vragen heeft over dit voorstel, neem dan gerust contact op met ons! SocialTurn is bereikbaar via support@socialturn.nl via telefoon: website: Stefan Heurterre Founder SocialTurn Know Your Customer

Spore Instore Marketing - Businessplan

Spore Instore Marketing - Businessplan Spore Instore Marketing - Businessplan Voor: New Brand Innovators Gemaakt door: Team Tilburg april 2018 BUSINESSPLAN Doel Spore Instore marketing maakt het mogelijk voor een winkel om de instore marketing

Nadere informatie

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst.

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Cloud4Wi Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Wi-Fi Overal en altijd Zet uw WiFi dienst om in een zakelijke kans! 2 2 Met Cloud4WI

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool. Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things

Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool. Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things Wat is een WiFi-gastnetwerk? De kans is groot dat je de vraag wel eens hebt gehad,

Nadere informatie

Consumenten gedragen zich anders dan voorheen. Doordat wij continu op onze smartphone in verbinding staan met internet kunnen wij overal en altijd

Consumenten gedragen zich anders dan voorheen. Doordat wij continu op onze smartphone in verbinding staan met internet kunnen wij overal en altijd 1 Consumenten gedragen zich anders dan voorheen. Doordat wij continu op onze smartphone in verbinding staan met internet kunnen wij overal en altijd gebruik maken van een nieuwe informatielaag. Dit heeft

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

WELKOM BIJ GROHE SMART!

WELKOM BIJ GROHE SMART! GROHE SMART WELKOM BIJ GROHE SMART! Wees smart en neem deel aan het grootste loyaliteits- en cadeauprogramma binnen de sanitairbranche. GROHE SMART is specifiek aangepast aan uw behoeften op het gebied

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste bezoekers aan je horecabedrijf hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Het Mobiele Web Waarom is dit belangrijk voor het mkb en in het bijzonder voor uw bedrijf

Het Mobiele Web Waarom is dit belangrijk voor het mkb en in het bijzonder voor uw bedrijf Het Mobiele Web Waarom is dit belangrijk voor het mkb en in het bijzonder voor uw bedrijf OpJeFoon om uw klanten te bereiken: altijd en overal. Bent u klaar voor het Mobiele Web? Technologie ontwikkelt

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN Leg alle essentiële informatie over uw potentiële klanten efficiënt vast. Ontdek binnenin een uitgebreide handleiding voor Boabee. WAT IS BOABEE? Boabee is een

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet,

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet, DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste consumenten hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er in hun omgeving gebeurt,

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

The New Way of Advertising

The New Way of Advertising The New Way of Advertising 01 Over Ons Adverteren Locaties Contact OVER ONS /// The New Way of Advertising Een Media Mirror is een nieuw uiterst innovatief reclamemedium dat multifunctioneel ingezet kan

Nadere informatie

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren 7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren European Merchant Services 2015 1. Zorg ervoor dat u met de smartphone gevonden wordt Ondanks dat de groei van de smartphone inmiddels stabiliseert

Nadere informatie

Seasondeals. p: +31 (0)20 894 6363 e: info@season.deals w: http://nl.season.deals. Seasondeals, Postbus 717 9400AS, Assen, Nederland

Seasondeals. p: +31 (0)20 894 6363 e: info@season.deals w: http://nl.season.deals. Seasondeals, Postbus 717 9400AS, Assen, Nederland Seasondeals, Postbus 717 9400AS, Assen, Nederland p: +31 (0)20 894 6363 e: info@season.deals w: http://nl.season.deals Seasondeals The Rich Media Ad Company 01 PROBEER HET - WIN UW PRIJS GA MOBILE FIRST

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

20% MEER OMZET MET JE. Maak kennis met de BROL methode

20% MEER OMZET MET JE. Maak kennis met de BROL methode 20% MEER OMZET MET JE RESTAURANT Maak kennis met de BROL methode DE EENVOUDIGSTE METHODE VOOR MEER OMZET EN MEER KLANTEN ZONDER RISICO EN MOEILIJK GEDOE IDEAAL VOOR RESTAURANT EIGENAARS STEFAN HEURTERRE

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

Laat uw bedrijf groeien

Laat uw bedrijf groeien Laat uw bedrijf groeien 02 Over ons Yoapp ontwikkelt apps van hoge kwaliteit die uw organisatie naar een hoger niveau brengen. Hierdoor bieden wij u de complete mobiele oplossing voor uw bedrijf. De app

Nadere informatie

laat mobiele websites en apps voor u werken

laat mobiele websites en apps voor u werken 8 laat mobiele websites en apps voor u werken juni 2012 www.multimove.nl Mobiele website of app? Bedenk wat u uw websitebezoeker wilt bieden en maak dan een keuze. Deze Paper helpt u op weg! 2 introductie

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN POWERED BY INTRACO TRADING BV ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN LOYALITEITSPROGRAMMA Time toreward VANAF 49,95 PER MAAND (EXCL. BTW) DE KRACHT VAN EEN LOYALITEITS- PROGRAMMA DE KRACHT VAN TOREWARD - Loyalere klanten

Nadere informatie

Laat uw bedrijf. Groeien

Laat uw bedrijf. Groeien Laat uw bedrijf Groeien Over ons Yoapp ontwikkelt apps van hoge kwaliteit die uw organisatie naar een hoger niveau brengen. Hierdoor bieden wij u de complete mobiele oplossing voor uw bedrijf. De app wordt

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL @NIELSAARTS 18-03-2015 EVOLVE MOBILE Bij Evolve Mobile combineren we technologische innovaties om de mobiele klantervaring te verbeteren

Nadere informatie

De smartphone gaat de retail redden.

De smartphone gaat de retail redden. De smartphone gaat de retail redden. Natuurlijk er wordt steeds meer op internet gekocht en deze ontwikkeling zal nog veel verder doorgaan. Maar tegelijkertijd zien we ook dat winkels en winkelgebieden

Nadere informatie

CloudWindow digital signage

CloudWindow digital signage CloudWindow digital signage Uw kostenefficiënte alles-in-één oplossing voor digitale reclame Een unieke oplossing voor uw reclamecampagnes Maak uw reclame efficiënter door te adverteren op de plaats waar

Nadere informatie

Beacons. Dichterbij de consument

Beacons. Dichterbij de consument Beacons Dichterbij de consument Inhoud Beacons: waarom? 3 Wat is het? Hoe werkt het? Toepassingen 5 Pushberichten op locatie Indoor navigatie De toekomst 7 www.qanda.nl 2 Beacons: waarom? www.qanda.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Online Marketing in 1 Day

Online Marketing in 1 Day Online Marketing in 1 Day Mobile Facebook Display Conversion Welkom! PROGRAMMA 9.20-10.00 iprospect research paper Discovery; the World of Mobile Search and Advertising (Mark van Dijk, Managing Director,

Nadere informatie

Mobile & Shopping on demand. De nieuwe rol van de mobiele telefoon. tradedoubler.com

Mobile & Shopping on demand. De nieuwe rol van de mobiele telefoon. tradedoubler.com Mobile & Shopping on demand De nieuwe rol van de mobiele telefoon tradedoubler.com Mobiele kanalen voor affiliate marketing vernieuwen de winkelervaring in Europa, door de connected consumers (online actieve

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

KRAS & WIN COUPONS SCOREN MET DIGITALE COUPONS VAN OMNISENSE KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: KRAS & WIN COUPON IS:

KRAS & WIN COUPONS SCOREN MET DIGITALE COUPONS VAN OMNISENSE KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: KRAS & WIN COUPON IS: KRAS & WIN COUPONS SCOREN MET DIGITALE COUPONS VAN OMNISENSE KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Kennis te maken met Mobile Marketing, zowel offline als online in te zetten Klanten in de

Nadere informatie

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief!

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief! Bedrijf Ontwerp Merk Logo Activiteit Samenhang Opvallen Verkoop Succes Uw klanten en leden zijn interactief! Reclamebureau Schetskamer staat u graag bij in het ontwikkelen van een interactieve app. Hoe

Nadere informatie

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Hét model voor krachtige online advertising See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Je bent adverteerder. Of je helpt adverteerders. Je besteedt veel geld aan offline en online

Nadere informatie

KRAS & WIN COUPONS SCOREN MET DIGITALE COUPONS VAN OMNISENSE KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: KRAS & WIN COUPON IS:

KRAS & WIN COUPONS SCOREN MET DIGITALE COUPONS VAN OMNISENSE KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: KRAS & WIN COUPON IS: KRAS & WIN COUPONS SCOREN MET DIGITALE COUPONS VAN OMNISENSE KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Kennis te maken met Mobile Marketing, zowel offline als online in te zetten Klanten naar

Nadere informatie

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Lead score Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. Boost uw B2B-leadgeneratie Slechts 4 tot 11% van al uw websitebezoekers

Nadere informatie

5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf.

5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf. 5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf. Retargeting is het process van het plaatsen van een tracking code op een website bezoeker zijn browser met de doelstelling om gerichte adverenties

Nadere informatie

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Facebook Advertising Met 9,6 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Werkt uw website goed?

Werkt uw website goed? Werkt uw website goed? EEN OPLOSSING VOOR DE MEEST VOORKOMENDE PROBLEMEN reachlocal.nl 020-3178-6956 U heeft alles gedaan wat u kon om uw doelgroep naar uw website te halen, maar hoeveel tijd steekt u

Nadere informatie

Stagflatie Alleen wonen wordt de norm Leeftijd als factor Sociale media Sociale community De winkel als showroom Cross-channel oriënteren Winkel Product Offline goes online Www met ons mee Online goes

Nadere informatie

Online B2B Leadgeneratie

Online B2B Leadgeneratie Brochure 2016 Online B2B Leadgeneratie Bereik 500.000 beslissers en beïnvloeders Reed Business Lead Solutions is de grootste aanbieder van B2B-leads in Nederland, met meer dan 10 jaar internationale ervaring

Nadere informatie

Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon

Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon Don t cut your margin! Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon al snel 30.000 per jaar aan resultaat laat weglopen! Letterlijk wel te verstaan. Gewoon, omdat door

Nadere informatie

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! Hoe kunnen we op een moderne manier langer in contact blijven met onze klanten en hen verrassen tijdens de klantenreis? 2 grote kansen voor reisorganisaties

Nadere informatie

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING 17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING DE REIS VAN DE KLANT! CONCURRENTIE KOMT VAN ALLE KANTEN Door vercommercialisering van de markt en de enorme groei van het internet is er een nieuwe realiteit

Nadere informatie

Checklist: Facebookpagina

Checklist: Facebookpagina Checklist: Facebookpagina De Facebookpagina checklist Met plezier bieden we u deze Facebook Checklist aan. De Facebook Checklist geeft u inzicht in de mogelijkheden die Facebook biedt voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Foursquare handleiding voor de Groenteman

Foursquare handleiding voor de Groenteman Foursquare handleiding voor de Groenteman In deze speciale Foursquare handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist

Nadere informatie

De Amsterdamse start-up biedt winkeliers een toegankelijk platform om nieuwe klanten te

De Amsterdamse start-up biedt winkeliers een toegankelijk platform om nieuwe klanten te Nieuwe Fanly App maakt winkelen sociaal Mond-tot-mond reclame in een nieuw jasje met de Fanly App 30 APRIL 2014, AMSTERDAM SAMENVATTING Fanly is een nieuwe, interactieve App voor smartphones waarmee consumenten

Nadere informatie

Hoe u data gebruikt om uw klant te leren kennen

Hoe u data gebruikt om uw klant te leren kennen Hoe u data gebruikt om uw klant te leren kennen Siebren van Bruggen Team Lead Marketing Intelligence Sana B2B Ecommerce Event 23 november 207 . Centraal klantbeeld 2. Waardevolle klanten 3. Data-driven

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

Hand-outs. Meten is weten! De basis

Hand-outs. Meten is weten! De basis Hand-outs Meten is weten! De basis Meten = weten? 10.000 6.5 kg 6 stuks 20 cm 120 m3 Proprietary + Confidential Er zijn heel veel potentiële klanten online... Proprietary + Confidential Wat is webanalyse?

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM)

PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM) PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM) is een aanwinst voor alle ondernemers Onze missie PUUR ZAANS Citymarke2ng (PZCM) richt zich op het zo goed mogelijk profileren van een stad, dorp, winkelstraat,

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Oktober 2013 ONDERWERPEN Managementsamenvatting 2 Introductie 3 Online blijft 4 Waarom is Click-to-Call vandaag de dag relevant? De nieuwe

Nadere informatie

Advies voor de implementatie van offline tracking technologieën voor de Nederlandse mode-industrie

Advies voor de implementatie van offline tracking technologieën voor de Nederlandse mode-industrie Advies voor de implementatie van offline tracking technologieën voor de Nederlandse mode-industrie Door Minouschka Oort 500646615 Fashion & Management Coach: Ligia Hera 28 mei 2015 Amsterdam Fashion Institute

Nadere informatie

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Welkom Analytics Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Agenda De Digitale Wereld / the Customer Journey Wat is Google Analytics? Praktische tips voor het succesvol gebruik van Google Analytics

Nadere informatie

mgage & Reiswerk WEBINAR FIT FOR MOBILE

mgage & Reiswerk WEBINAR FIT FOR MOBILE mgage & Reiswerk WEBINAR FIT FOR MOBILE For: Date: Programma 1. Over mgage 2. Hoe belangrijk is het mobiele kanaal? 3. Poll 1 4. De belangrijkste mobiele travel trends 5. Poll 2 6. De mobiele customer

Nadere informatie

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen Met Travel Builders naar een betere klantreis Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Travel Builders neemt reisorganisaties mee op reis. Naast de prachtige reizen die u als reisorganisatie

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren ONZE MISSIE Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren Onze visie PUUR Zaanse middenstanders steunen en in The Spotlight zegen, waardoor onze economische

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE GOOGLE ZOEKMACHINES WIJ LEVEREN Complete Website Bouw en

Nadere informatie

Whitepaper: Klaar om te winnen met Mobile?

Whitepaper: Klaar om te winnen met Mobile? Whitepaper: Klaar om te winnen met Mobile? Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 Klaar om te winnen met Mobile? De invloed van mobile op de conversie wordt door veel bedrijven nog altijd

Nadere informatie

20% MEER OMZET MET JE. Maak kennis met de BROL methode

20% MEER OMZET MET JE. Maak kennis met de BROL methode 20% MEER OMZET MET JE BEAUTYSALON Maak kennis met de BROL methode DE EENVOUDIGSTE METHODE VOOR MEER OMZET EN MEER KLANTEN ZONDER RISICO EN MOEILIJK GEDOE IDEAAL VOOR BEAUTYSALON EIGENAARS STEFAN HEURTERRE

Nadere informatie

Google AdWords Academy. Deel II Groep I

Google AdWords Academy. Deel II Groep I Google AdWords Academy Deel II Groep I Agenda Opzetten Search Campagne Google Tools Advertentie Extensies Opzetten Display Campagne MCC Aanmaken Google AdWords Academy Het opzetten van een Search campagne

Nadere informatie

Handleiding Be.Beacon

Handleiding Be.Beacon The bridge between the physical and online world Noordeinde 11 3238 BG Zwartewaal T +31 (0)181 41 07 02 M +31 (0)6 20 62 30 57 www.be-innovated.com info@be-innovated.com Bank: NL10ABNA0423234951 Kvk: 52681610

Nadere informatie

berkmanbonus.nl LOKAAL LOYAAL

berkmanbonus.nl LOKAAL LOYAAL LOKAAL LOYAAL Lokaal Loyaal Berkman Energie Service is een familiebedrijf dat is opgericht in 1903. Het bedrijf is gestart als lokale kolenhandel in Barendrecht en uigegroeid tot één van de grootste onafhankelijke

Nadere informatie

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE CONVERTEER JE SOCIAL MEDIA FANS NAAR KLANTEN G R I P O P S O C I A L D ATA GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE Iedereen kent het probleem. Je hebt veel fans op social media. Je investeert in derden

Nadere informatie

Uw doelgroep bereiken en naamsbekendheid verhogen door middel van Facebook Adverteren Webinar ReachLocal - 14 juni 2017

Uw doelgroep bereiken en naamsbekendheid verhogen door middel van Facebook Adverteren Webinar ReachLocal - 14 juni 2017 Welkom bij Uw doelgroep bereiken en naamsbekendheid verhogen door middel van Facebook Adverteren Webinar ReachLocal - 14 juni 2017 door Oscar Ottens Digital Marketing Consultant 1 Copyright 2017, ReachLocal,

Nadere informatie

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel Effectieve reclametips Voor meer klanten in uw winkel Inhoud. Direct mail. Huis-aan-huisverspreiding. Facebook advertentie. E-DM 6. Welke uiting kiest u? 7 6. Effectieve tips voor in de reclamemix 8 Inleiding

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook FACEBOOK: NR. 1 SOCIAAL MEDIUM Facebook is veruit het grootste sociale medium van dit moment. Dit maakt Facebook voor veel bedrijven en marketeers een

Nadere informatie

Handleiding. Mei 2015. KPN WiFi

Handleiding. Mei 2015. KPN WiFi Handleiding Mei 2015 KPN WiFi Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Mijn HotSpots van KPN - Inloggen 4 3. Mijn HotSpots van KPN - Menu 5 4. Mijn HotSpots van KPN - Locatie 6 5. Mijn HotSpots van KPN - Bestellen

Nadere informatie

15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren

15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren 15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren 15 Manieren om Facebook Ads te optimaliseren Heb je Facebook Ads al geprobeerd? Krijg je nog onvoldoende resultaat uit je advertenties? Het belangrijkste

Nadere informatie

Centrale regie en decentraal gebruik binnen communicatie

Centrale regie en decentraal gebruik binnen  communicatie binnen e-mailcommunicatie Een guide voor het regisseren en faciliteren van e-mail als communicatiemiddel binnen organisaties met decentrale verantwoordelijkheden Powered by De inzet van e-mail als communicatiemiddel

Nadere informatie

Our Mobile Planet: Nederland

Our Mobile Planet: Nederland Our Mobile Planet: Nederland Inzicht in de mobiele consument Mei 2012 Overzicht Smartphones zijn een onlosmakelijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden. De marktpenetratie van smartphones is gestegen

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Kennissessie Online Marketing

Kennissessie Online Marketing Kennissessie Online Marketing Opstarten Facebook- en Google campagne Kennissessie Online Marketing 08-05-2019 door Kes van Ommen In samenwerking met ZZP Krimpenerwaard Cultuurhuis Krimpen aan de Lek Schema

Nadere informatie

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA Realiseer een waardevolle relatie met je bezoekers RELEVANTE RELATIE MET BEZOEKERS Musea moeten een steeds groter deel van hun inkomsten zelf genereren. Het aantrekken,

Nadere informatie