DE KUNST VAN DE DEELECONOMIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE KUNST VAN DE DEELECONOMIE"

Transcriptie

1 DE KUNST VAN DE DEELECONOMIE KUNST DOET VOLOP MEE IN DE FLEX- EN VERHUURTREND Het gaat niet om wat je hebt, maar om wat je eraan hebt. Dat is de deeleconomie in één zin. Onze westerse verslaving aan bezit lijkt eindig en staat de echte menselijke vooruitgang in de weg, zo is de gedachte. Via websites als Spotify, Netflix en AirB&B kunnen mensen allerlei verschillende soorten producten en diensten met elkaar delen. Niet alleen onder particulieren is het steeds gewoner om dingen níet te bezitten, ook in het bedrijfsleven is dit het geval. Zo bezitten bedrijven steeds minder mensen. Zij kiezen voor flexpersoneel, zodat zij kunnen inspringen op zowel kwalitatieve als kwantitatieve veranderingen in de markt. Behalve personeel huren bedrijven en instellingen ook steeds meer andere assets in, zo blijkt uit cijfers van de Nederlandse Verniging van Leasemaatschappijen. De NVL, die alle leaseproducten vertegenwoordigt behalve auto s, heeft afgelopen jaar een stevige groei gezien van leasing als financieringsvorm. De gehele Nederlandse equipment leasemarkt was vorig jaar 5,2 miljard euro groot, liefst 21 procent groter dan in De flex- en huurtrend zien we ook in de kunstwereld. Niet alleen zijn bedrijven zich steeds meer bewust van de voordelen van kunst aan de muur, ook profiteren zij meer en meer van het feit dat je kunst niet direct hoeft te kopen. Het voordeel van het kopen van kunst is dat de kunstobjecten in het bezit zijn van het bedrijf en de kosten van de aankoop na verloop van tijd kunnen worden afgeschreven. Dit kost echter al snel enkele jaren, en tegen die tijd zijn de meeste werknemers wel toe aan iets nieuws. Kunst huren is om diverse redenen de beste optie voor organisaties die kunst aan de muur willen hebben, om redenen die we al eerder beschreven. Ze staan allemaal beschreven in deze whitepaper.

2 VAN TOP TOT TEEN VERZORGD Kunst op de zaak is niet alleen een kwestie van uitzoeken en ophangen. Er komt altijd meer bij kijken dan van te voren gedacht. Welke kunst pas goed bij het imago van het bedrijf bijvoorbeeld? Is dat kleurrijke, minimalistische, traditionele of juist hele moderne kunst? En welke ophangsystemen passen in het gebouw en bij de gekozen kunst? En hoe zit het precies als een schilderij naar beneden valt en scheurt? Of als iemand koffie morst op een doek? Kortom, genoeg om kopzorgen van te krijgen. Bedrijven vinden het over het algemeen erg prettig om dit onderdeel uit handen te kunnen geven. Advies, transport, plaatsing, ophangsystemen, en verzekering; alles wordt geregeld voor bedrijven die kunst huren. Verhuurbedrijven kunnen het complete traject verzorgen, van inventarisatie tot en met periodieke wisseling van kunstcollecties via een vlotte procedure. Hoewel het proces bij elke verhuurder kan verschillen, komt het meestal op hetzelfde neer. En dit proces is eigenlijk heel simpel: Advies Het traject begint met een vrijblijvend adviesgesprek met een art consultant, die alle wensen op het gebied van kunst inventariseert. Belangrijke onderwerpen zijn onder meer de beoogde uitstraling van de kantoorruimtes, het huidige interieur en de gewenste thema s en kleuren. Voorstel Bedrijven ontvangen vervolgens een vrijblijvend voorstel met een voor hun organisatie geformuleerde kunstvisie, een prijsopgave, een overzicht van de in te richten ruimtes en eventuele bijzondere regelingen en diensten. Expositie Dit onderdeel is uniek voor kunstverhuurder Kunst.nl: na overeenstemming organiseert het bedrijf een expositie op het kantoor van de klant. Deze expositie bevat een veelvoud van het aantal benodigde kunstwerken. De adviseur en de

3 We hebben gekozen voor Kunst.nl omdat zij ons compleet weten te ontzorgen. Marjan Rüggeberg. We werken in een villa in Baarn. Kunst is belangrijk voor de sfeer en de huiselijkheid in ons pand. De stukken van Kunst.nl helpen daarbij. Er ontstaat altijd een mooie discussie als we uitzoeken wat we mooi vinden. We hebben goed contact met onze kunstverhuurder, zij weten wie wij zijn en wat we leuk vinden. Ze weten echt hoe ze mee moeten denken. Kunst.nl maakt elk jaar een selectie voor ons en vervolgens kiezen we met een aantal collega s wat in welk kantoor komt te hangen. We hebben gekozen voor Kunst.nl omdat zij ons compleet weten te ontzorgen. Bovendien stelt huren ons in staat om elk jaar van collectie te wisselen. Wat ook een belangrijke factor is, is de prijs. We hebben een bepaald bedrag te besteden elke maand. De collectie moet niet alleen mooi zijn en bij ons passen, maar ook nog eens in ons budget passen. We willen zoveel mogelijk kunst kunnen aantrekken met ons budget, en Kunst.nl kan ons hier goed in adviseren. Ze hebben vaak een mooie verrassing achter de hand die ook nog eens goed betaalbaar is. klant gaan vervolgens samen op zoektocht naar de best passende verzameling aan kunstobjecten. Door deze ontdekkingstocht raken de thema s en de verhalen achter de objecten voor klanten al gauw vervlochten met de objecten zelf. Dit stelt medewerkers die zich bezighouden met het selectieproces in staat om met collega s of bezoekers dieper in te gaan op de verhalen achter de kunst. Plaatsing en evaluatie Direct na de expositie worden de gekozen werken geplaatst. Na de inrichting vindt er een evaluatiemoment plaats om te kijken of alles naar tevredenheid is gedaan. Na ieder jaar benadert Kunst.nl klanten met de vraag of ze klaar zijn om de collectie te wisselen. Op dat moment geven klanten een aantal sleutelwoorden en beschrijvingen door aan hun contactpersoon, die deze indrukken vertalen naar diverse opties voor nieuwe collecties. Klanten maken dan een keuze op basis van in hoeverre ze zich herkennen in de gekozen thema s. Mocht de aangeboden collectie niet helemaal naar wens zijn dan duikt de kunstverhuurder in de nieuwste collecties om de juiste werken te vinden.

4 FLEXIBELE COLLECTIE Mensen veranderen, smaak daarom ook. Als kunst eenmaal is aangeschaft is het lastig om een collectie aan te passen. Bovendien kost het veel tijd om kopers te zoeken voor de oude objecten en een nieuwe collectie bij elkaar te zoeken. Bij huur kan een collectie in een oogwenk worden vervangen. Willen bedrijven meer beelden en vazen en minder schilderijen? Dat kan in sommige gevallen de volgende dag nog geregeld worden. Of willen ze een compleet andere stijl? Ook dat is geen probleem. Wat nogal eens gebeurt, is dat bedrijven groeien en naar een nieuw pand gaan, of kleinere pandjes erbij nemen. Voor de consistentie is het dan fijn om een coherente kunstcollectie te exposeren. Dit betekent dat die kunstcollectie en die specifieke stijl uitgebreid moet worden. Kunst.nl kan dit niet alleen regelen, maar kan ook adviseren in de uitbreiding. Hoort bij een groter kantoor misschien niet een ander soort kunst? Dit visitekaartje moet tenslotte wel de fase waarin het bedrijf zit, weerspiegelen. Kunst is immers een verlengstuk van de bedrijfsidentiteit. Een ander voordeel aan het regelmatig wisselen van een collectie is dat de kunst op deze manier in het oog blijft springen. Als hetzelfde schilderij al sinds jaar en dag op dezelfde plek hangt, wordt het onderdeel van het meubilair. Als kunst steeds rouleert, blijft het fris en zal de positieve impact op de aanschouwer ook groter zijn. Het voordeel van kunst huren is dat je flexibel bent in de aantallen en formaten Cees de Jong. Zoals zoveel kantoorpanden heeft ons kantoor een zakelijke inrichting. Daarom hebben wij besloten om een persoonlijk tintje aan het kantoor te geven door kunst te gaan huren. Na onze kennismaking met Elleke van Kunst.nl, kwam ik tot de ontdekking dat er enorm veel mogelijk is qua stijlen en thema s. Wij doen regelmatig wissels. Vooral de kunst in onze hal moet iets laten zien van de fase waarin we, als bedrijf, zitten. En zeker de laatste jaren is er veel veranderd in de wereld; zo ook bij ons. Alles bij elkaar heeft het huren van kunst mijn kijk op kunst behoorlijk verruimd. Dit was voor mij een redelijke openbaring, als nuchtere Hollandse ondernemer was ik niet erg met kunst bezig. Kunst.nl speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol, Elleke kent mijn manier van werken en is in staat altijd weer een mooie vertaling daarvan te realiseren. Bovendien vind ik het echt een verrijking om steeds de verschillende verhalen achter de werken en/of kunstenaars te mogen krijgen.

5 LAGE KOSTEN Het huren van kunst hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Zo zijn nieuwe klanten van Kunst.nl vaak positief verrast over de prijs van full-service huurformule. De kosten zijn 1,25 procent van de waarde van de kunstcollectie per maand, inclusief alle service en een jaarlijkse wisseling. Dit komt neer op ongeveer prijzen vanaf 10 euro per kunstwerk per maand. Ter illustratie: kunst is zelfs goedkoper dan koffie. Een gemiddelde klant geeft ongeveer 250 euro per maand uit aan kunst en een veelvoud aan koffie. Kijkend naar de hoeveelheid medewerkers, klanten en partners die op dagelijkse basis aan de kunst voorbij lopen en erdoor geïnspireerd raken, is dit een minieme investering. Zeker gezien het feit dat bij het kopen van kunst, de collectie zes tot zeven jaar op kantoor moet hangen voordat zij is afgeschreven. Mochten medewerkers bovendien werkelijk enthousiast worden van een bepaald kunstwerk, dan kunnen ze gebruikmaken van speciale aankoopkorting op de kunstwerken die gehuurd worden of werden door hun organisatie. Met dergelijke initiatieven kunnen bedrijven hun medewerkers extra betrekken bij de kunst die op kantoor, en later eventueel thuis, hangt. Kunst krijgt op deze manier een maatschappelijke relevantie, door kunstenaars een podium te geven, en een educatieve rol door medewerkers meer te leren over verschillende soorten kunst(stromingen). Door iets nieuws op kantoor toe te voegen, maak je mensen meer bewust en inspireer je ze. Coby Sixma en Marlies Smits Wij werden precies in een periode benaderd waarin we open stonden voor kunst op kantoor. Daarvoor hing er namelijk niets. Kunst maakt mensen bewust van hun omgeving. We merkten al snel dat medewerkers discussies begonnen te voeren over de getoonde kunst. Dat was erg leuk. We hebben bijvoorbeeld een beeld staan dat op iedereen weer anders over komt. Kunst.nl was onze eerste keuze omdat daar actief wordt meegedacht. Ze tonen betrokkenheid, komen vooraf langs om een indruk te krijgen, geven goed advies en zijn flexibel. Ze speelden goed in op de vraag en hadden bijvoorbeeld meer stukken meegenomen dan verwacht. Daardoor hadden we genoeg opties om een mooie, op elkaar afgestemde, collectie te plaatsen. Na een goede voorbereiding werd alles vakkundig opgehangen of geplaatst. Als bedrijf hoef je niets te doen en dat is een hele geruststelling omdat je niet wilt dat er iets gebeurd met de kunstwerken. We zijn zeer tevreden over de opstelling en zullen voorlopig daar niets aan wijzigen.

6 MEER RUIMTE VOOR FOCUS OP KERNKWALITEITEN Bedrijven zijn continu bezig om hun kernkwaliteiten te verbeteren en zich meer te richten op hun core business. Randzaken die kunnen worden uitbesteed, worden dan ook steeds vaker afgestoten. De aankoop van kunst is nu eenmaal niet de expertise van menig bedrijf. En kunst uitbesteden, door de organisatie over te laten aan partijen die hierin gespecialiseerd zijn, hoeft op zichzelf geen kunst te zijn. In plaats van eigen fte s te investeren in het vinden, samenbrengen, ophangen en vervangen van kunst, kunnen bedrijven vaak beter kiezen voor het huren van kunst. Er zijn verschillende aanbieders van kunstverhuur, elk met hun eigen specialiteit. Omdat deze kunstverhuurders niks anders doen dan adviseren over kunst, zijn zij goed in staat om dit gedeelte van het bedrijfsproces op zich te nemen. Marktleider in zakelijke kunstverhuur is Kunst.nl (inmiddels al dertig jaar marktleider) en heeft intussen zijn sporen in de kunstwereld verdiend. Het bedrijf verzorgt de kunst voor zo n tweeduizend opdrachtgevers. Zijn grote en afwisselende kunstcollectie bestaat uit meer dan hedendaagse werken. Jaarlijks worden hier nieuwe schilderijen, beeldhouwwerken en fotografische werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars aan toegevoegd. Kunst.nl Augustus 2016 Conclusie De voordelen van kunst exposeren op kantoor zijn talrijk: van positieve effecten op de gezondheid tot het geven van een creatieve boost. Het huren van kunst is daarbij een goede optie voor bedrijven die graag kosten willen besparen, flexibele collecties willen, die volledig verzorgd willen worden en die hun aandacht graag willen vestigen op de core business. Het uitbesteden van het verzorgen van een kunstcollectie hoeft an sich geen kunst te zijn als de juiste partner die verantwoordelijkheden op zich neemt. Op die manier profiteer je als bedrijf optimaal van de voordelen van huren.

Huur kantoorruimte op Oude Kraan 72 te Arnhem 150 per maand

Huur kantoorruimte op Oude Kraan 72 te Arnhem 150 per maand Huur kantoorruimte op Oude Kraan 72 te Arnhem 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte / Moderne Studio's / Atelierruimte

Nadere informatie

Kunst zonder beperking!

Kunst zonder beperking! Kunst zonder beperking! BROCHURE 2018-2019 Bomen - Lisette Koppejan - acryl op doek - 100 x 160 cm INHOUD Oorspronkelijke Kunst Dienstverlening Tarieven Contact & over OriginArt pagina 3 pagina 4 pagina

Nadere informatie

all-in art service for offices

all-in art service for offices all-in art service for offices Wisselende series kunstwerken op kantoor Art-Square n info@art-square.eu n +32.9.391.39.13 n http://art-square.eu Ons Concept Twee basisformules: 1 Originele schilderijen

Nadere informatie

All-in art service for offices

All-in art service for offices All-in art service for offices Gent Brussel Antwerpen Art-Square n info@art-square.eu n +32.9.391.39.13 n http://art-square.eu All-in Art Service for Offices Ons Concept Twee basisformules: 1 Originele

Nadere informatie

all-in art service for offices

all-in art service for offices all-in art service for offices Wisselende series kunstwerken op kantoor Ons Concept Wisselende series originele schilderijen 1 All-in formule (Geniet nu gratis en vrijblijvend van een maand proefperiode,

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Energieweg 11A te Groningen 99 per maand

Huur kantoorruimte op Energieweg 11A te Groningen 99 per maand Huur kantoorruimte op Energieweg 11A te Groningen 99 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Multifunctionele Kantoorruimte te

Nadere informatie

Stichting Kunstcollectie KPMG Juni 2018

Stichting Kunstcollectie KPMG Juni 2018 Bestuursverslag KPMG FY 16/17 Stichting Kunstcollectie KPMG Juni 2018 Inhoud Algemeen 3 Aankoopbeleid 4 Bestuur 5 Aankopen en activiteiten FY16/17 6 2 Algemeen In 2006 zijn de kunsteigendommen van KPMG

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

all-in art service for offices

all-in art service for offices all-in art service for offices Wisselende series kunstwerken op kantoor Art-Square n info@art-square.eu n +32.9.391.39.13 n http://art-square.eu Ons Concept Wisselende series originele schilderijen 1 All-in

Nadere informatie

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis Bezoekadres Kaai 13 Contact 0187 476 555 info@vanalphenmakelaardij.nl vanalphenmakelaardij.nl Oosthavendijk 46 vanalphenmakelaardij.nl/aanbod/oosthavendijk-46-middelharnis/99 300 p/m Kenmerken Bouwjaar

Nadere informatie

WAAR WERK EN MENSEN SAMENKOMEN

WAAR WERK EN MENSEN SAMENKOMEN WAAR WERK EN MENSEN SAMENKOMEN UNIEKE HISTORIE Villa de Kroon - vroeger bekend als Hotel de Kroon - was vanaf 1908 dé ontmoetingsplek in Leeuwarden voor kunstenaars, artiesten en notabelen. Een plek waar

Nadere informatie

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT Hoekwoning met uitbouw en tuin vlakbij het centrum Zeer sporadisch worden unieke objecten als dit hoekhuis aangeboden. Door de fraaie afwerking van dit huis,

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Examen AA. Bestuurlijke Informatieverzorging 2

Examen AA. Bestuurlijke Informatieverzorging 2 Examen AA Bestuurlijke Informatieverzorging 2 DATUM: 16 juni 2016 TIJD: 13.30 uur 16.30 uur Belangrijke informatie: Dit examen bestaat uit 1 opgaven van 5 pagina s inclusief voorblad. Controleer of dit

Nadere informatie

Kunstige oplossingen voor tijdelijke tentoonstellingen en exposities.

Kunstige oplossingen voor tijdelijke tentoonstellingen en exposities. Kunstige oplossingen voor tijdelijke tentoonstellingen en exposities. ESTRADA XXL Kunstige oplossingen van Estrada XXL voor uw tentoonstellingen en exposities. Een tijdelijke expositie op uw locatie.

Nadere informatie

Goedkoop of duurkoop. Automobilisten voelen minder binding met hun garage. Een eerste indruk is geld waard

Goedkoop of duurkoop. Automobilisten voelen minder binding met hun garage. Een eerste indruk is geld waard Goedkoop of duurkoop Een eerste indruk is geld waard. Ook in de automotive sector. De klant die een schone werkplaats binnenstapt en geholpen wordt door deskundige monteurs in strakke bedrijfskleding,

Nadere informatie

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen.

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen. MARIE MICHIELSSEN MARIE MICHIELSSEN Marie Michielssen volgde een opleiding grafische vormgeving en startte in 1995 een eigen bedrijf. Daarvoor kocht ze oude bloempotten op, die ze vervolgens beschilderde

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Bogert 1 te Eindhoven 175 per maand

Huur kantoorpand op Bogert 1 te Eindhoven 175 per maand Huur kantoorpand op Bogert 1 te Eindhoven 175 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Creatieve Kantoorruimte te Huur; 4 personen

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Evert van de Beekstraat 104 te Schiphol 349 per maand

Huur kantoorruimte op Evert van de Beekstraat 104 te Schiphol 349 per maand Huur kantoorruimte op Evert van de Beekstraat 104 te Schiphol 349 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte Huren

Nadere informatie

CASE STUDY. Voordelige kantoorinrichting door hergebruik van materialen en meubilair. logge.nl

CASE STUDY. Voordelige kantoorinrichting door hergebruik van materialen en meubilair. logge.nl CASE STUDY Voordelige kantoorinrichting door hergebruik van materialen en meubilair INHOUDSOPGAVE Achtergrond 3 Uitdaging 3 Oplossing 4 Resultaat 5 OVER LOGGE Logge maakt meubilair op maat voor bedrijven

Nadere informatie

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING OVER ONS Sinds 2011 selecteren wij met succes technisch personeel voor bedrijven in de regio Limburg. De medewerkers van SOMA Works hebben jarenlang ervaring in

Nadere informatie

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers?

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? TRENDS OP DE WERKPLEK Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? ABSTRACT MARKT- EN OPINIEONDERZOEK NEDERLAND In opdracht van Mindspace onderzocht onafhankelijk onderzoeksbureau

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Koninginneweg 11 te Hilversum 195 per maand

Huur kantoorpand op Koninginneweg 11 te Hilversum 195 per maand Huur kantoorpand op Koninginneweg 11 te Hilversum 195 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Design Kantoor in statige villa:

Nadere informatie

P o r t r e t S p e c i a l

P o r t r e t S p e c i a l C U N S T - P S P o r t r e t S p e c i a l S a l a m K a d h i m S c h i l d e r ij e n o p d e m u u r K u n s t e n a a r s V e r e n i g i n g F l e v o l a n d CUNST - PS Schilderijen op de muur Salam

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Amersfoortsestraatweg 7 te Naarden 240 per maand

Huur kantoorpand op Amersfoortsestraatweg 7 te Naarden 240 per maand Huur kantoorpand op Amersfoortsestraatweg 7 te Naarden 240 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Representatieve Kantoorruimte

Nadere informatie

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST. LANDGOED DUINLUST DUINLUSTWEG 16 2051 AA OVERVEEN T. 023 5100651 F. 023 5100650 INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.COM LAND NDGO GOED DUI NLUST IN HET KOR T Prachti ge natuur aansluitend op Middenduin Stijlkame

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Lange Dreef 11 te Vianen ut 179 per maand

Huur kantoorpand op Lange Dreef 11 te Vianen ut 179 per maand Huur kantoorpand op Lange Dreef 11 te Vianen ut 179 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte Huren onder de rook

Nadere informatie

Jonge startende ondernemer. en wat nu?

Jonge startende ondernemer. en wat nu? Jonge startende ondernemer en wat nu? Inleiding We zijn op onderzoek uitgegaan op zoek naar jonge startende ondernemers dit hebben we op verschillende manieren gedaan: - we zijn bij bedrijven langs geweest

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

De horizon van Friesland Gezien door de ogen van amateurkunstenaars

De horizon van Friesland Gezien door de ogen van amateurkunstenaars Naam organisatie Atelier de Futur,Vosseparkwijk Leeuwarden De horizon van Friesland Gezien door de ogen van amateurkunstenaars Omschrijving projectplan Motivatie Met CH2018 is er een prachtige kans ontstaan

Nadere informatie

2S RQWVSDQQHQ ZLM]H YDQ GURRP QDDU UHDOLWHLW

2S RQWVSDQQHQ ZLM]H YDQ GURRP QDDU UHDOLWHLW Interieurvormgever Guido Decoussemaecker huldigt het principe Less is more. Hij kiest voor eenvoudige belijning in tijdloze interieurs. In de basis zijn al zijn ontwerpen minimalistisch en strak. Tegelijkertijd

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren!

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren! De top in wand- en vloertegels Laat u inspireren! Welkom bij Lingen Keramiek Vloeren en wanden vormen de basis van de inrichting van uw woning. Het is belangrijk dat ze de juiste sfeer en uitstraling hebben,

Nadere informatie

Inhoudsoverzicht Uw tevredenheid is onze voldoening

Inhoudsoverzicht Uw tevredenheid is onze voldoening Inhoudsoverzicht 3 Welkom bij ACK 8-9 Ons team 18 Partners 4-5 ACK in het kort 10-11 Klantreportage: familie Santens 19 Checklist aankoop keuken 6-7 Onze aanpak 12-17 Aanbod keukens & maatkasten 2 Welkom

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Europalaan 28 te 's-hertogenbosch (prijs op aanvraag)

Huur kantoorruimte op Europalaan 28 te 's-hertogenbosch (prijs op aanvraag) Huur kantoorruimte op Europalaan 28 te 's-hertogenbosch (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Unieke uitstraling!

Nadere informatie

Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde

Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde 102 84 Interieur Anja Kroon van Checkpoint Interieur- en Verkoopstyling: Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde Wanneer mensen besluiten hun woning te koop te zetten, krijgen ze maar één keer

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Hoofdstraat 9 te Apeldoorn 150 per maand

Huur kantoorpand op Hoofdstraat 9 te Apeldoorn 150 per maand Huur kantoorpand op Hoofdstraat 9 te Apeldoorn 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimtes beschikbaar in hartje

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Boogschutterstraat 1-41 te Apeldoorn 99 per maand

Huur kantoorpand op Boogschutterstraat 1-41 te Apeldoorn 99 per maand Huur kantoorpand op Boogschutterstraat 1-41 te Apeldoorn 99 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kom Werken in de 21 etages

Nadere informatie

Van ondernemer naar Finzie franchisenemer

Van ondernemer naar Finzie franchisenemer finzie.nl Van ondernemer naar Finzie franchisenemer Een whitepaper van Finzie Nederland De Finzie formule Starten als Finzie coach: dit zijn de stappen! Het Finzie serviceteam ontzorgt 1 De eerste afspraak

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie

Huur kantoorpand op St. Michielsgestelseweg 8 te Vught 220 per maand

Huur kantoorpand op St. Michielsgestelseweg 8 te Vught 220 per maand Huur kantoorpand op St. Michielsgestelseweg 8 te Vught 220 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Karakteristieke Kantoorruimte

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren!

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren! De top in wand- en vloertegels Laat u inspireren! Welkom bij Lingen Keramiek Vloeren en wanden vormen de basis van de inrichting van uw woning. Het is belangrijk dat ze de juiste sfeer en uitstraling hebben,

Nadere informatie

...aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u? In 5 stappen... ...geen zorgen.

...aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u? In 5 stappen... ...geen zorgen. In 5 stappen......aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u?...geen zorgen. Eikenburglaan 9a, 5248 BJ Rosmalen +31 (0)73-521 89 01 www.schellekensevents.nl

Nadere informatie

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk!

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue 201-219 Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! Algemeen Object : Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol Rijk worden op de 2e verdieping,

Nadere informatie

Huur kantoorpand op IJburglaan 456 te Amsterdam 250 per maand

Huur kantoorpand op IJburglaan 456 te Amsterdam 250 per maand Huur kantoorpand op IJburglaan 456 te Amsterdam 250 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Creatieve Kantoorruimte te Huur bij

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Radioweg 6 te Almere 150 per maand

Huur kantoorruimte op Radioweg 6 te Almere 150 per maand Huur kantoorruimte op Radioweg 6 te Almere 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Flexibele Kantoorruimte te Huur in Almere

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Galvanistraat 1 te Ede 125 per maand

Huur kantoorruimte op Galvanistraat 1 te Ede 125 per maand Huur kantoorruimte op Galvanistraat 1 te Ede 125 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kleurrijk Kantoorgebouw met Grand Café

Nadere informatie

SI--ART. Nagtzaam Stimuleringsfonds voor jonge kunstenaars

SI--ART. Nagtzaam Stimuleringsfonds voor jonge kunstenaars SI--ART Nagtzaam Stimuleringsfonds voor jonge kunstenaars Voorwoord zoeken die in aanmerking komen voor stimulering vanuit st-art. Wij voelen ons erg betrokken bij kunst en willen via stichting st-art

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Standerdmolen 8 te Houten 423 per maand

Huur kantoorruimte op Standerdmolen 8 te Houten 423 per maand Huur kantoorruimte op Standerdmolen 8 te Houten 423 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte te Huur in dit Multifunctionele

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Einsteinstraat 67 te Dordrecht 150 per maand

Huur kantoorpand op Einsteinstraat 67 te Dordrecht 150 per maand Huur kantoorpand op Einsteinstraat 67 te Dordrecht 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte Huren: Bedrijvencentrum

Nadere informatie

Op basis van de afgegeven vergunningen door de AFM is advisering mogelijk met betrekking tot de navolgende producten:

Op basis van de afgegeven vergunningen door de AFM is advisering mogelijk met betrekking tot de navolgende producten: Noordakker 12 2371 DB Roelofarendsveen T 071-2600666 E info@kuiperadvies.com W www.kuiperadvies.com Kuiper Advies KvK 51311909 BTW nr. 084.969.544.B.02 Rabobank 1588.33.317 Sinds begin 2011 is Kuiper Advies

Nadere informatie

WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN JAAR VOL SCHOONHEID! Marina Laméris Roel van Norel

WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN JAAR VOL SCHOONHEID! Marina Laméris Roel van Norel WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN JAAR VOL SCHOONHEID! Marina Laméris Roel van Norel Beste relatie, Traditiegetrouw ontvangt u van ons een eindejaarsgroet waarin we het een en ander vertellen over het

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

STATE OF THE ART HANGING SYSTEMS VOOR HET ONDERWIJS

STATE OF THE ART HANGING SYSTEMS VOOR HET ONDERWIJS STATE OF THE ART HANGING SYSTEMS VOOR HET ONDERWIJS WWW.ARTITEQ.COM ARTITEQ VOOR HET ONDERWIJS Uw school. Klassen vol kinderen. Levenslustig. Speels. Lekker bezig. En de resultaten? Fraaie versieringen

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Leonard Springerlaan 7 te Groningen 150 per maand

Huur kantoorpand op Leonard Springerlaan 7 te Groningen 150 per maand Huur kantoorpand op Leonard Springerlaan 7 te Groningen 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimtes beschikbaar

Nadere informatie

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u!

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Veelzijdig vakmanschap Het realiseren van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsgebouwen gaat doorgaans om omvangrijke projecten

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Weena-Zuid 130 te Rotterdam 249 per maand

Huur kantoorruimte op Weena-Zuid 130 te Rotterdam 249 per maand Huur kantoorruimte op Weena-Zuid 130 te Rotterdam 249 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimtes te Huur in zakelijke

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Weegschaalstraat 3 te Eindhoven 50 per maand

Huur kantoorruimte op Weegschaalstraat 3 te Eindhoven 50 per maand Huur kantoorruimte op Weegschaalstraat 3 te Eindhoven 50 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimtes te Huur voor de

Nadere informatie

ARCHITECT-TE-HUUR Rock9 Design

ARCHITECT-TE-HUUR Rock9 Design ARCHITECT-TE-HUUR Rock9 Design ARCHITECT-TE-HUUR Rock9 Design TE KOOP Bij een van ons in de straat staan nu veertien van de negentig huizen te koop. Het trieste gezicht van tekoop-bordjes voor de deur

Nadere informatie

De Wiskunde A-lympiade wordt gesponsord door Texas

De Wiskunde A-lympiade wordt gesponsord door Texas Instruments De Wiskunde A-lympiade wordt gesponsord door Texas FLEXPLEKKEN Het bedrijf Versatile is gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van allerlei bedrijfscursussen en -trainingen. Versatile

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL kwaliteit. comfort. UITSTRALING. service. goede keuze KEUZE Wie Chair Repair = Harold Werner Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de meubelbranche. Ik heb ontzettend

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Polaris Avenue 1 te Hoofddorp 289 per maand

Huur kantoorruimte op Polaris Avenue 1 te Hoofddorp 289 per maand Huur kantoorruimte op Polaris Avenue 1 te Hoofddorp 289 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimtes te huur op professionele

Nadere informatie

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op:

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: www.rsp-recreatiebouw.nl Weloverwogen investeren met RSP Recreatiebouw Uw keuze voor een eigen recreatiewoning,

Nadere informatie

Back office Services voor intermediairs

Back office Services voor intermediairs Back office Services voor intermediairs Wat houdt Back office Services in? Als intermediair wilt u zich continu kunnen richten op uw core business: werving, selectie en het plaatsen van medewerkers. Oftewel:

Nadere informatie

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care 01 Spring is coming GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER EDITORIAL door Ruud Bogers BLZ 04 04 10 SAVE THE DATE Noteer alvast in je agenda!

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Zuidplein 36 te Amsterdam 479 per maand

Huur kantoorruimte op Zuidplein 36 te Amsterdam 479 per maand Huur kantoorruimte op Zuidplein 36 te Amsterdam 479 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte te huur in Amsterdam

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Parallelweg 45 te Coevorden 150 per maand

Huur kantoorruimte op Parallelweg 45 te Coevorden 150 per maand Huur kantoorruimte op Parallelweg 45 te Coevorden 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Volop Flexibiliteit: Kantoorruimte

Nadere informatie

Besparen op maatschappelijk vastgoed

Besparen op maatschappelijk vastgoed Besparen op maatschappelijk vastgoed Het gemeentehuis, de school, de brandweerkazerne, het zwembad, het buurthuis, begraafplaatsen, gemeentewerven, het gemaal en zelfs de kerktoren: het is allemaal eigendom

Nadere informatie

BEDRIJFSGEBOUW ZWOLLEWEG/HANZEWEG HARSELAAR-ZUID, BARNEVELD

BEDRIJFSGEBOUW ZWOLLEWEG/HANZEWEG HARSELAAR-ZUID, BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSGEBOUW ZWOLLEWEG/HANZEWEG HARSELAAR-ZUID, BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFGEBOUW BEDRIJFSGEBOUW ZWOLLEWEG/HANZEWEG (HARSELAAR ZUID, BARNEVELD) Nieuw te bouwen bedrijfsgebouw op unieke zichtlocatie

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Orlyplein 85 te Amsterdam 209 per maand

Huur kantoorpand op Orlyplein 85 te Amsterdam 209 per maand Huur kantoorpand op Orlyplein 85 te Amsterdam 209 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte beschikbaar op strategische

Nadere informatie

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT SCHILDERSCHORT VOOR EN AAN DE SLAG! Samen met collega s of klanten in een ontspannen setting schilderen. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor

Nadere informatie

STATE OF THE ART HANGING SYSTEMS. De leukste klassen, de mooiste gangen! VOOR HET ONDERWIJS

STATE OF THE ART HANGING SYSTEMS. De leukste klassen, de mooiste gangen! VOOR HET ONDERWIJS STATE OF THE ART HANGING SYSTEMS VOOR HET ONDERWIJS De leukste klassen, de mooiste gangen! WWW.ARTITEQ.COM ARTITEQ VOOR HET ONDERWIJS Uw school. Klassen vol kinderen. Levenslustig. Speels. Lekker bezig.

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Stationsplein 9-11 te Goes 150 per maand

Huur kantoorpand op Stationsplein 9-11 te Goes 150 per maand Huur kantoorpand op Stationsplein 9-11 te Goes 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimtes beschikbaar boven Centraal

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar

Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar Object : RTC Offices verhuurt full service kantoorruimte voor midden en kleinbedrijf. Onze kantoren zijn net gerenoveerd en bieden een prettige

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Noord Brabantlaan 2 te Eindhoven 299 per maand

Huur kantoorruimte op Noord Brabantlaan 2 te Eindhoven 299 per maand Huur kantoorruimte op Noord Brabantlaan 2 te Eindhoven 299 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Representatieve Kantoorruimte

Nadere informatie

Welkom bij Karssen Financieel Partner voor TANDARTSEN

Welkom bij Karssen Financieel Partner voor TANDARTSEN Welkom bij Karssen Financieel Partner voor TANDARTSEN Welkom bij Karssen Financieel, een modern en allround financieel adviesbureau voor advies én oplossingen. We staan medische professionals, ZZP ers,

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Reigerstraat 16 te Breda 275 per maand

Huur kantoorpand op Reigerstraat 16 te Breda 275 per maand Huur kantoorpand op Reigerstraat 16 te Breda 275 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte Huren in creatieve broedplaats

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Wim Duisenbergplantsoen 31 te Maastricht 195 per maand

Huur kantoorruimte op Wim Duisenbergplantsoen 31 te Maastricht 195 per maand Huur kantoorruimte op Wim Duisenbergplantsoen 31 te Maastricht 195 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Moderne Kantoorruimtes

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Hofspoor 1 te Houten 209 per maand

Huur kantoorpand op Hofspoor 1 te Houten 209 per maand Huur kantoorpand op Hofspoor 1 te Houten 209 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Per direct Goedkope Kantoorruimte te Huur

Nadere informatie

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN Laat de juiste locatie snel en gratis voor u vinden. Op zoek naar het juiste hotel, een geschikte vergaderlocatie of optimale congresfaciliteiten? Wij zetten

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Erfstede 2-6 te Nieuwegein 156 per maand

Huur kantoorpand op Erfstede 2-6 te Nieuwegein 156 per maand Huur kantoorpand op Erfstede 2-6 te Nieuwegein 156 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Gemeubileerde Kantoorruimtes te Huur

Nadere informatie

KUNST INSPIREERT! Foto: Peter Cox. workshops voor bedrijven

KUNST INSPIREERT! Foto: Peter Cox. workshops voor bedrijven KUNST INSPIREERT! Foto: Peter Cox workshops voor bedrijven KUNST ALS INSPIRATIE VOOR UW ORGANISATIE Moderne en hedendaagse kunst kan een bron van inspiratie zijn om samenwerking in uw organisatie te stimuleren.

Nadere informatie

EEN MERKWAARDIGE OMGEVING

EEN MERKWAARDIGE OMGEVING Whitepaper EEN MERKWAARDIGE OMGEVING Een plek waar het merk tot leven komt Aangenaam verraste klanten Hogere medewerkertevredenheid Lager ziekteverzuim Afbeelding: Hoofdkantoor NUON, Amsterdam Wat een

Nadere informatie

Grondverzet Vijvers en watergangen Bermen en plantsoenen Tuinen Speelterreinen Terreininrichting en wegenbouw. Groen in goede handen

Grondverzet Vijvers en watergangen Bermen en plantsoenen Tuinen Speelterreinen Terreininrichting en wegenbouw. Groen in goede handen Grondverzet Vijvers en watergangen Bermen en plantsoenen Tuinen Speelterreinen Terreininrichting en wegenbouw Grondverzet Vijvers en watergangen Bermen en plantsoenen Tuinen Speelterreinen Terreininrichting

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

Zo snel mogelijk, tegen de beste prijs

Zo snel mogelijk, tegen de beste prijs Zo snel mogelijk, tegen de beste prijs Zakelijke dienstverlening www.thomapost.nl Plan van aanpak Bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand komt veel kijken. Daarom doorlopen we standaard de volgende

Nadere informatie

Kunst zien zoals kunst bedoeld is

Kunst zien zoals kunst bedoeld is Lighting Case study Kunst zien zoals kunst bedoeld is Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam Genieten van kleuren als bij daglicht Veel kunstwerken worden vervaardigd bij daglicht. Dan verdienen ze het

Nadere informatie