8-14 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "8-14 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)"

Transcriptie

1 8-14 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

2 welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer voor de actievelingen en een teenage-entertainer voor de jeugd. Keessie en Willie

3 op Recreatiepark De Boshoek! Elk type vakantieganger beleeft zijn ultieme vakantie op Recreatiepark De Boshoek; van jong tot oud. De sportfanaat showt zijn talent op het veelzijdige sportpark, danst de sterren van de hemel op de Sona dansvloer, rijdt een van de mooie paarden bij de ponyclub en gooit uiteraard die strike op de Bowlingbaan. De avonturier gaat op ontdekking in de Klauterhoeve, knuffelen met de konijntjes en cavia s op de kinderboerderij of leeft zich uit in een van de speeltuinen. De genieter gaat heerlijk ontspannen in de sauna, het Turks stoombad of gewoon heerlijk zwemmen; binnen of buiten! Uiteraard staat er een bijzonder enthousiast animatie team voor de kinderen klaar! Naast de diverse sport en spel mogelijkheden worden de kinderen uitgedaagd en gestimuleerd door o.a. het maken van een musical compleet met decor en kleding of een clip op youtube. Voor de allerkleinsten wordt er elke dag heerlijk geknutseld, spelletjes gedaan en gedanst bij de MiniDisco. En er worden stoere sportactiviteiten bedacht voor de jongere kinderen en tieners. De toffe liedjes in de minidisco, de voorstellingen in het schatertheater; aan alles is gedacht, speciaal voor uw kinderen.

4 Team De Boshoek Staat voor u klaar! Animatieteam Keessie & Willie Keessie en Willie hebben hun eigen Youtube-kanaal en Facebookpagina, waar de leukste Minidiscodansjes en filmpjes op te zien zijn. Deze zomer kunnen de kinderen van De Boshoek mee schitteren in de Keessie en Willie clip voor YouTube. Dus houd goed het animatieprogramma in de gaten, voor verdere informatie. Keessie en Willie zijn gek op post. Tekeningen en brieven kunnen gepost worden in de brievenbus bij Keessie s huisje op het plein van Western Plaza. Zet wel je huisadres er op, zodat Keessie en Willie een kaartje terug kunnen sturen. Iets van Keesie en Willie mee naar huis? Dat kan! In onze supermarkt hebben we leuke dingen van onze vrienden liggen. Ons animatieteam bestaat uit jonge enthousiastelingen die klaar staan om u en uw kinderen een leuke tijd te bezorgen. Bij ons staat veiligheid en plezier voorop. Deelname is altijd op vrijwillige basis en de ouder blijft eind verantwoordelijk. Kom lekker knutselen, een spelletje doen of dansen! Kinderen jonger dan 4 jaar graag onder begeleiding van een volwassene.

5 Sport & spel Warm weer Leuk voor de kinderen van alle leeftijden! Als het 20 graden (of meer) en droog is wordt de activiteit met een vervangen door een Waterpret activiteit. (Bij een Waterpret activiteit altijd verzamelen bij de.) Keessie-mobiel Bij slecht weer of onvoldoende deelname wordt er altijd een vervangende activiteit georganiseerd. Veiligheid Tijdens de knutselochtend worden kinderen t/m 8 jaar opgehaald op de camping op elk kampeerveldje. De kinderen worden op de terugweg geholpen met oversteken, maar niet naar de eigen campingplaats gebracht. Voorafgaande van de Minidisco of theater worden kinderen op de camping en op het bungalowpark opgehaald bij de Keessie-haltes vanaf uur. Al onze activiteiten zijn op eigen risico en verantwoording. Om misverstanden te voorkomen hanteren wij een veiligheidslijst voor de kinderen t/m 12 jaar en de oudere jeugd welke te lezen en te verkrijgen is in de.

6 ZATerdag 8 JULI 10:00-11:00 Kids Club KIDSCLUB: Mini-Slingers We maken een vlaggenlijn met minivlaggetjes. Leuk voor in de caravan, tent of bungalow maar ook leuk om weg te geven! Als jij nog iets moois ervoor hebt, mag je het meenemen. 11:30-12:15 Ponyclub 3-5 jaar Pony Momentje Wil je graag leren pony rijden en ze verzorgen? Dan is dit je kans! De kosten bedragen 10,- en je kan je opgeven bij Ponyclub De Boshoek tot uur vandaag of reserveren via :00-14:00 Kennismakingsspellen We doen allemaal leuke spelletjes om elkaar wat beter te leren kennen! Kom jij ook nieuwe vriendjes maken? 13: jaar Sportmix Basketbal Een partijtje basketbal, wij zijn er klaar voor! Jij ook? 15:00-16: jaar Rond de tafel Laat je niet onder de tafel spelen tijdens dit leuke tafeltennisspelletje! Neem je eigen batje mee en doe gezellig mee! 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar Willie Parade Sta jij al klaar bij de Keessie halte? Kom gauw mee!

7 zaterdag 8 juli 18:30 - Willie leest voor Willie is gek op verhaaltjes. Na het voorlezen zal ze zeker nog een dansje met jullie maken. vanaf 12 jaar Voetbal We spelen een potje voetbal, iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom om mee te komen spelen! 19:30-20:30 vanaf 9 jaar Land, lucht en water Ken jij veel dieren die leven in de lucht het water of op het land? Kom dan bij ons het te gekke spel land, lucht en water spelen! 20:30 Jeugdhonk vanaf 12 jaar Jeugdhonk Speciaal voor de tieners een avondje onder elkaar. Onze teenage-topper is er om er samen wat leuks van te maken.

8 zondag 9 juli 10:00-11:00 KIDSCLUB: Ballonbeesten We maken vandaag een gek ballonbeest, maar eerst ochtendgymnastiek! 13:00-14:00 vanaf 9 jaar Sportmix Basketbal Vandaag gaan we basketballen, ken jij de spelregels nog? Kom ook meedoen. 13:00-13: jaar Tijd voor Dora en Diego We spelen leuke spelletjes waar Dora en Diego in voorkomen! Je kunt ook een mooie Dora kleurplaat inkleuren. Voor alle kleintjes t/m 6 jaar. 14:00 Western Plaza Stoelendans - Bingo We spelen bingo op een doldwaze, leuke manier! Deelname: 2,- per persoon (na afloop krijgen de kindjes die niets gewonnen hebben een kleinigheidje). 18:00-18: jaar Poppendokter spreekuur met Willie Heb jij je knuffel of pop meegenomen op vakantie? Kom dan naar het spreekuur van Willie, de beste poppendokter die er is! Misschien heeft je knuffel wel ergens pijn of wil je weten of je pop het wel leuk heeft op vakantie? Kom dan maar snel, Willie weet alles! 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar De Keessie & Willie parade Sta jij al weer klaar bij de Keessie halte?

9 zondag 9 juli 18:30 - Meet & Greet met Keessie en Willie Kom jij naar het schatertheater voor een meet & greet met Keessie en Willie. Je kan al je vragen stellen, met hen op de foto en een dansje doen! Op de foto met Keessie en Willie Wie wil er nou niet op de foto met onze maffe vriend en vrolijke vriendin. Wie weet krijg je ook nog een handtekening! 13:00-14:00 vanaf vanaf 6 12 jaar jaar Voetbal We spelen een potje voetbal, iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom om mee te komen spelen! 20:30-21:30 vanaf 10 jaar Boskaarten Wie weet zijn tegenstander te verslaan tijdens dit spannende spel? Voor iedereen vanaf 10 jaar! maandag 10 juli Vrije dag Vandaag rust het animatieteam lekker uit maar morgen zijn we er weer. Komen jullie dan weer allemaal? Aan het opladen

10 dinsdag 11 juli 10:00-11:00 KIDSCLUB: Lachend Zonnetje Kom jij vanochtend een stralende zon maken? Zo heb je elke dag een stralende dag. 11:30 Jeugdhonk jaar Jeugdprogramma in de maak Ben jij tussen de 12 en 17 jaar? Dan hebben we jou nodig vandaag! Je mag samen met de teenage-leiders het jeugdprogramma maken van woensdag t/m zondag! Kom je? 13:00-14:00 vanaf 4 jaar Funmix Allemaal leuke spelletjes staan er klaar. Kom gezellig meespelen! 13:00-14: jaar Sportmix Tennis Vandaag gaan we de tennisbaan onveilig maken, je mag je eigen racket meenemen, heb je geen racket? Dan hebben wij er één voor jou. 16:00-18:00 Jeugdhonk vanaf 9 jaar Jeugdhonk 9+ Het jeugdhonk is open voor kinderen van 9-11 jaar, kom lekker chillen en gamen! 16:30 Western Plaza Pizza bakken Hoe ziet de lekkerste pizza ooit er uit? Weet jij het? Je mag m zelf komen maken! Inschrijven van uur tot uur in de winkel. Of tot uur vandaag bij Western Plaza. Kosten: 5,- p.p.

11 dinsdag 11 juli vanaf 12 jaar Voetbal We spelen een potje voetbal, iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom om mee te komen spelen! 19:30-21:00 vanaf 9 jaar Levend Kolonisten van Catan Verzamel zoveel mogelijk grondstoffen en word de rijkste stam van Catan! Vanaf 9 jaar. We verzamelen bij de. woensdag 12 juli 09: jaar Met een hoepeltje er om We beginnen met een verhaaltje, een dansje en een spelletje samen met je leeftijdsgenootjes. 10:00-11:00 Keessie en Willie knutsel We knutselen vandaag weer iets heel speciaals! Een echte Keessie of Willie knutsel! 11:30-12:15 Ponyclub 3-5 jaar Pony Momentje Wil je graag leren pony rijden en ze verzorgen? Dan is dit je kans! De kosten bedragen 10,- en je kan je opgeven bij Ponyclub De Boshoek tot uur vandaag of reserveren via

12 woensdag 12 juli 13:00-14: 00 vanaf 9 jaar Sportmix Het is weer tijd voor sportmix, alle kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom, welke sport gaat het vandaag worden? 14:00-15:00 vanaf 6 jaar We tikken erop los! We doen verschillende tikspelletjes op het sportveld! 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar Keessie & Willie Parade Daar komen ze alweer aan! Ga snel naar de Keessie-halte! 18:30 - Meet & Greet met Keessie en Willie Kom jij naar het schatertheater voor een meet & greet met Keessie en Willie. Je kan al je vragen stellen, met ze op de foto en een dansje doen. Op de foto met Keessie en Willie Wie wil er nou niet op de foto met onze maffe vriend en vrolijke vriendin. Wie weet krijg je ook nog een handtekening! vanaf 12 jaar Voetbal We spelen een potje voetbal, iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom om mee te komen spelen!

13 woensdag 12 juli Receptie Gezin De Boswachter Vraag je ouders ook mee, we gaan naar de prachtige natuur van de Veluwe! De Boswachter vertelt leuke weetjes over de bossen (neem je eigen fiets mee of huur een fiets voor maar 3,50). Kosten: 3,50 (t/m 8 jaar gratis) inschrijven bij de receptie tot vandaag uur. 19:30-20:30 vanaf 7 jaar Vlaggenroof Aanvallen en verdedigen, daar gaat het om bij dit spel. Roof met ons mee! Voor iedereen vanaf 7 jaar die met ons mee kan naar het bos. donderdag 13 juli 09:00 Kinderboerderij Gezin Dieren voeren Alle diertjes hebben honger en ook de paarden kunnen niet wachten op vers stro. Komen jullie helpen de dieren te voeren? Doe wel dichte schoenen aan, het kan modderig zijn. 10:00 De Noodlanding Er zijn twee rare snuiters in de gesignaleerd en het gaat rond dat ze een noodlanding moesten maken. Wat is er aan de hand? En wie is Ronja? Kom snel kijken! 13:00-14:00 vanaf 9 jaar Sportmix Beach Volleybal Volleyballen met een vakantie gevoel, dat kan jij. Kom je ook? We verzamelen bij het sportveld.

14 donderdag 13 juli 14:00 Het geheugen recept Een geheim recept, maar de ingrediënten moeten nog wel gezocht worden! Zou het Ronja helpen? 16:00-18:00 Jeugdhonk vanaf 9 jaar Jeugdhonk 9+ Het jeugdhonk is open voor kinderen van 9-11 jaar, kom lekker chillen en gamen! 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar Propellor Parade Ronja Rondreis heeft het fijn op De Boshoek, ze gaat straks ook met jullie dansen. Ze komt nu eerst langs iedere halte! 18:30 Ronja Rondreis en de MiniDisco Zou alles goed zijn gekomen met het geheugen van Ronja? Want in dat geval is het natuurlijk tijd voor een feestje! vanaf 12 jaar Voetbal We spelen een potje voetbal, iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom om mee te komen spelen!

15 vrijdag 14 juli 10:00-11:00 KIDSCLUB: Gekleurde Olifantjes We maken vandaag wel heel lieve, schattige gekleurde olifantjes! Kom je er ook eentje maken? 13:00-15:00 Western Plaza Vrolijk Welkom! Keessie of Willie heten de nieuwe gasten van harte welkom. Ze maken er een gezellige boel van bij Western Plaza. 15: jaar Voetbal 6+ Met de bal in onze hand lopen we richting het sportveld voor een gezellig potje voetbal! 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar De Willie Parade Sta klaar bij de Keessie halte en spring in de Keessie-mobiel. Bereid je voor op een leuk verhaaltje en lekker dansen. 18:30 - Willie leest voor Willie is dol op lezen. Ze vindt het daarom ook heerlijk om voor te lezen, kom jij kijken en luisteren? vanaf 12 jaar Voetbal We spelen een potje voetbal, iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom om mee te komen spelen!

16 vrijdag 14 juli 19:30-20:30 vanaf 8 jaar Pizza Express Battle! Bos spel! Welk pizza-restaurant wint deze spannende battle door als eerste alle bestellingen te bezorgen? Ik je! volg ons op facebook! facebook.com/keessieenwillie

20-21 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

20-21 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 20-21 mei -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

6-7 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

6-7 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 6-7 mei -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

24-25 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

24-25 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 24-25 juni -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

15-17 april Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

15-17 april Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 15-17 april -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

13-14 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

13-14 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 13-14 mei -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

1-2 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

1-2 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 1-2 juli -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

17-18 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

17-18 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 17-18 juni -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

2-5 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

2-5 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 2-5 mei -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Keessie en Willie op Recreatiepark De Boshoek! Elk type vakantieganger

Nadere informatie

3-5 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

3-5 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 3-5 juni -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

21-28 april Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

21-28 april Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 21-28 april -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Animatieprogramma december

Animatieprogramma december Animatieprogramma 24-30 december CREATIEF SPORT & SPEL SCHATERTHEATER SHOW & ENTERTAINMENT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De Boshoek! Elk type vakantieganger

Nadere informatie

26 aug - 1 sept Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

26 aug - 1 sept Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 26 aug - 1 sept -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Animatieprogramma 30 dec. t/m 5 jan.

Animatieprogramma 30 dec. t/m 5 jan. Animatieprogramma 30 dec. t/m 5 jan. CREATIEF SPORT & SPEL SCHATERTHEATER SHOW & ENTERTAINMENT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De Boshoek! Elk type

Nadere informatie

Animatieprogramma 6, 7 en 8 mei

Animatieprogramma 6, 7 en 8 mei Animatieprogramma 6, 7 en 8 mei & S PE L SC T R O P S F E H I ATER T A E THE CR ATE R W SHO &E NT E ME RTA IN NT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Animatieteam Ons animatieteam

Nadere informatie

Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 22-28 juli -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Animatieprogramma april

Animatieprogramma april Animatieprogramma 23-29 april & S PE L SC T R O P S F E H I ATER T A E THE CR ATE R W SHO &E NT E ME RTA IN NT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De

Nadere informatie

Animatieprogramma 9 t/m 15 juli

Animatieprogramma 9 t/m 15 juli Animatieprogramma 9 t/m 15 juli & S PE L SC T R O P S F E H I ATER T A E THE CR ATE R W SHO &E NT E ME RTA IN NT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark

Nadere informatie

29 dec- 5 jan Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

29 dec- 5 jan Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 29 dec- 5 jan -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Ontzettend leuk dat je bij recreatiepark De Boshoek bent.

Nadere informatie

15-21 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

15-21 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 15-21 juli -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

19-25 augustus Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

19-25 augustus Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 19-25 augustus -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

5-11 augustus Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

5-11 augustus Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 5-11 augustus -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

23-29 December Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

23-29 December Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 23-29 December -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Ontzettend leuk dat je bij recreatiepark De Boshoek bent.

Nadere informatie

29 jul - 4 aug Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

29 jul - 4 aug Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 29 jul - 4 aug -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Animatieprogramma 29 april- 6 mei

Animatieprogramma 29 april- 6 mei Animatieprogramma 29 april- 6 mei & S PE L SC T R O P S F E H I ATER T A E THE CR ATE R W SHO &E NT E ME RTA IN NT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark

Nadere informatie

Animatieprogramma 19 t/m 26 augustus

Animatieprogramma 19 t/m 26 augustus Animatieprogramma 19 t/m 26 augustus CREATIEF SPORT & SPEL SCHATERTHEATER SHOW & ENTERTAINMENT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De Boshoek! Elk type

Nadere informatie

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier.

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Gooi een balletje op de jeu de boules-baan, laat zien wat je kunt op de midgetgolfbaan of speel

Nadere informatie

Animatieprogramma 12 t/m 19 augustus

Animatieprogramma 12 t/m 19 augustus Animatieprogramma 12 t/m 19 augustus CREATIEF SPORT & SPEL SCHATERTHEATER SHOW & ENTERTAINMENT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De Boshoek! Elk type

Nadere informatie

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier.

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Gooi een balletje op de jeu de boules-baan, laat zien wat je kunt op de midgetgolfbaan of speel

Nadere informatie

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier.

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Gooi een balletje op de jeu de boules-baan, laat zien wat je kunt op de midgetgolfbaan of speel

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

11:00 uur KIDSCLUB: Octopus Plaats: Kidsclub Diep in de zee leeft de octopus en deze heeft heel veel armen! Weet jij hoe de octopus eruitziet?!

11:00 uur KIDSCLUB: Octopus Plaats: Kidsclub Diep in de zee leeft de octopus en deze heeft heel veel armen! Weet jij hoe de octopus eruitziet?! VRIJDAG 23 AUGUSTUS 11:00 uur KIDSCLUB: Octopus Diep in de zee leeft de octopus en deze heeft heel veel armen! Weet jij hoe de octopus eruitziet?! 13:30 uur Malle Beesten! Plaats: Peuterbad (462) Kangoeroetikkertje,

Nadere informatie

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen!

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen! ZATERDAG 06 APRIL 11:00-12:00 uur KIDSCLUB: De vier Seizoenen Bloemetjes, vallende bladeren, sneeuw of felle zon, allemaal dingen die bij de seizoenen horen. Weet jij bij welk seizoen wat hoort? Of wil

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Van harte welkom op Molecaten Park De Leemkule. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier.

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Gooi een balletje op de jeu de boules-baan, laat zien wat je kunt op de midgetgolfbaan of speel

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?!

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?! VRIJDAG 18 AUG LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT LAMPIONNEN! WAAR 10.00 11.00 Lampionnen knutselen t/m 7 jaar We maken een lampion 11.00 12.00 Lampionnen knutselen 8+ jaar We maken een lampion Kinderbingo Drie

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier.

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Gooi een balletje op de jeu de boules-baan, laat zien wat je kunt op de midgetgolfbaan of speel

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

19.00 uur Show Wapper en Hummel Maak kennis met Wapper en Hummel en het thema van deze week!

19.00 uur Show Wapper en Hummel Maak kennis met Wapper en Hummel en het thema van deze week! Mei vakantie op Camping Heino! Gezellig dat je vakantie komt vieren op Camping Heino! Je hoeft je niet te vervelen, want er is een super leuk animatieprogramma! Elke vakantieweek in 2019 staan de animatieactiviteiten

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR. Vleeskaarten Inschrijving vanaf 19.15, 4,00 p.p. Knutselen voor volwassenen We gaan weer wat maken!

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR. Vleeskaarten Inschrijving vanaf 19.15, 4,00 p.p. Knutselen voor volwassenen We gaan weer wat maken! VRIJDAG 30 JUNI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR Vleeskaarten Inschrijving vanaf 19.15, 4,00 p.p. Knutselen voor volwassenen We gaan weer wat maken! Plaza de Vogel ZATERDAG 1 JULI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om de vakantie compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Het animatieteam, Wapper en Hummel hopen jullie snel te zien! En Cootje natuurlijk!

Het animatieteam, Wapper en Hummel hopen jullie snel te zien! En Cootje natuurlijk! Mei vakantie op Camping Heino! Gezellig dat je vakantie komt vieren op Camping Heino! Je hoeft je niet te vervelen, want er is een super leuk animatieprogramma! Wapper en Hummel beleven dan de spannendste

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke meivakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 29 JUNI 19.30 Vleeskaarten Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven. De spellen die we spelen zijn Jokeren en Bieden zonder roem. De inschrijving is 4,00 p.p. Plaza de Vogel ZATERDAG 30 JUNI Paardje

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom,

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, 10 t/m 16 aug Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) 11.30u Ardennen Rangers (8+) 15:30u

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 24 AUGUSTUS Danspret Begin de dag met een dansje! Spelinstuif Begin de dag sportief met deze spelletjes. Knutselen We maken er een knutselfeest van Vurige speurtocht Doe jij mee aan deze spannende

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI VRIJDAG 28 JUNI 21:00 uur Bingo Plaats: Plaza de Vogel Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

16.00 Strandspektakel Laat je verrassen door ons op het strand! Strandje Weerwolven van wakkerdam Een spannend spel..!

16.00 Strandspektakel Laat je verrassen door ons op het strand! Strandje Weerwolven van wakkerdam Een spannend spel..! VRIJDAG 7 JULI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT VLIEGERDAG WAAR 10.30 Danspret Dans je weer lekker mee deze morgen? Kidsclub 10.45 Spelinstuif Lekker actief de dag beginnen, doe mee! Kidsclub 11.00-12.00 Vliegers

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie