Spelende kinderen in de straat!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Spelende kinderen in de straat!"

Transcriptie

1 Speelstraten

2 Spelende kinderen in de straat! Zelfs in een gemeente als Stabroek wordt speelruimte voor kinderen en jongeren traag maar zeker verdrongen door huizen en auto s. Er zijn kinderen die over geen of een kleine tuin beschikken. Vroeger kon iedereen op straat spelen. Het vele verkeer maakt dit niet meer mogelijk. Nochtans is het leuk de straat te verkennen. Je leert er andere kinderen kennen en je kan er ook samen spelen. Buiten spelen is niet alleen leuk, maar bevorderd het ook de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Bijkomend voordeel van dit project is dat ook de buren terug op straat komen. Ze leren elkaar kennen, houden voor elkaar een oogje in het zeil zodat men zich opnieuw veiliger voelt. Het bevordert het sociaal contact tussen de buren. Deelt u onze mening? Wilt u kinderen de kans bieden om op straat te spelen? Dan kan deze brochure u op weg helpen om een straat in uw buurt om te toveren tot speelstraat. Met bijkomende vragen kan u steeds terecht op de gemeentelijke jeugddienst. Jeugddienst Stabroek Kathleen Simons Kerkstraat Stabroek 03 / jeugddienst@stabroek.be

3 Wat is een speelstraat? = is een openbare weg (of een gedeelte ervan) waar tijdelijk en tijdens bepaalde uren een hek wordt geplaatst met het verkeersbord C3, voorzien van een onderbord met daarop de vermelding speelstraat. In de speelstraten is de ganse breedte van de openbare weg voorbehouden voor het spelen, in hoofdzaak door kinderen. De personen die spelen worden gelijkgesteld met voetgangers. Dit betekent dat de straat enkel toegankelijk is voor voetgangers, fietsers, auto s van bewoners en voertuigen van hulpdiensten. De auto s mogen er enkel stapvoets rijden. Ze moeten de doorgang vrijlaten voor voetgangers die spelen, hen voorrang verlenen en er zo nodig voor stoppen. Fietsers moeten er rijden met aangepaste snelheid en moeten indien nodig afstappen. De bestuurders mogen de voetgangers die spelen niet in gevaar brengen en niet hinderen. Ze moeten bovendien dubbel voorzichtig zijn ten aanzien van kinderen.

4 Speelstraten in Stabroek De gemeente wil daar waar mogelijk tegemoet komen aan het recht op spelen van kinderen. Helaas maakt koning auto het vaak moeilijk voor kinderen en jongeren om veilig te kunnen ravotten. Daarom worden er binnen de gemeente al enkele jaren speelstraten ingericht. Het gemeentebestuur sinds 26 mei 2003 een gebruikersreglement voor het project speelstraten gestemd. Dit reglement tijdens de gemeenteraad van 23 juni 2008 opnieuw aangepast. Het gebruikersreglement voor het project speelstraten voorziet de mogelijkheid om voor een minimale periode van 1 werkdag en voor een maximale periode van zeven aaneensluitende werkdagen speelstraten in te richten. Een voorwaarde is hierbij dat de speelstraten er komen op vraag van de bewoners zelf. Zo wordt het initiatief gedragen door de straat. Speelstraten zijn immers een recht en geen plicht. Pas wanneer een meerderheid van de bewoners de aanvraag tot speelstraat steunt kan deze ingericht worden.

5 Voorwaarden Niet alle straten komen zondermeer in aanmerking om als speelstraat ingericht te worden. Zowel de verkeerswet als de gemeente leggen een aantal voorwaarden op de speelstraat ligt in een straat met een overheersend woonkarakter zonder doorgaand verkeerd de snelheid in de straat is beperkt tot max. 50 km per uur er is geen doorgang van openbaar vervoer er is geen ziekenhuis gelegen in de straat prioritaire voertuigen hebben steeds doorgang de bewoners vragen zelf een speelstraat aan, dit doen ze voor de straat waarin ze zelf wonen de aanvragers van de speelstraat nemen een bewonersenquête af, het formulier wordt ter beschikking gesteld door de jeugddienst, de meerderheid van de bewoners verklaart zich akkoord met de inrichting van de speelstraat het plaatsen van de hekken moet gebeuren volgens wettelijke criteria in elke speelstraat worden min. 4 buurtbewoners aangeduid die verantwoordelijk zijn voor het plaatsen en het opbergen van de hekken, zij houden toezicht op de speelstraat en zijn een aanspreekpunt voor de gemeente en de bewoners De hekken worden geleverd door de gemeente, dit wordt vastgelegd in het aanvraagformulier de bewonersenquête + de namen van meters /peters worden voor de afsluitdatum binnengebracht bij de gemeentelijke jeugddienst een speelstraat kan enkel ingericht worden op door de bewoners zelf gekozen dagen en uren gedurende het ganse jaar het aantal kruispunten in de straat is beperkt de lengte van de straat wordt beperkt, lange straten kunnen enkel voor een bepaald deel afgesloten worden er zijn geen wegenwerken in de periode van de speelstraat er is een positief verkeerstechnisch advies de auto mag niet op straat geparkeerd worden tijdens de speelstraaturen er mogen parken en speeltuinen in de buurt liggen er mogen scholen in de buurt liggen straten met handelszaken komen niet in aanmerking Deze selectiecriteria worden per straat bekeken en met elkaar in overweging genomen Een aantal straten komt bijgevolg nooit in aanmerking om als speelstraat ingericht te worden. Laat u niet te snel ontmoedigen, een zijstraat is vaak vlakbij. Het gaat hier om verbindings- en verkeersontsluitende wegen en straten die door hun inrichting of functie niet voldoen aan de federale bepalingen betreffende de inrichting van speelstraten.

6 Een speelstraat aanvragen Bewoners die graag een speelstraat willen in hun buurt, reppen zich best naar de gemeentelijke jeugddienst. Op de jeugddienst kan u terecht voor een aanvraagformulier, blanco bewonersenquêteformulieren en blanco speelstraat peter/meterformulieren. Met behulp van deze formulieren kunnen buurtbewoners aan de slag. De bewoners kunnen alvast zelf kijken waar de speelstraat het best ingericht wordt. Overleg met de buurt is zeker geen overbodige luxe. Een bewonersenquête moet aantonen dat een meerderheid van de buurt akkoord gaat met de inrichting van een speelstraat. Verder moeten er peters en meters geronseld worden, minstens vier. Wanneer alle formulieren ingevuld zijn, moeten deze ten minste 8 weken voor het ingaan van de speelstraat bezorgd worden aan de gemeentelijke jeugddienst, Kerkstraat 37 te 2940 Stabroek. Het ingediende dossier wordt afgerond door de jeugddienst. Tenslotte wordt de aanvraag al dan niet goedgekeurd door het College van Burgemeester en Schepenen, afhankelijk van het geformuleerde advies van de jeugddienst. De bewoners van de straat en de meters en peters worden schriftelijk op de hoogte gebracht van de beslissing van het College van Burgemeester en Schepenen.

7 Meter en peter Bij een speelstraat is het belangrijk dat de hekken, die de speelruimte afbakenen, tijdig en correct geplaatst en verwijderd worden. Hiervoor wordt beroep gedaan op gemotiveerde buurtbewoners. Per speelstraat wordt gevraagd minstens vier speelstraat meters of peters op te geven bij de aanvraag tot het inrichten van een speelstraat. De speelstraatmeters en peters verklaren zich bereid om gedurende de periode dat de speelstraat ingericht wordt: de hekken te plaatsen en weg te nemen op de begin en einduren van de speelstraat de eventuele beschadiging of verdwijning van de hekken en of bijbehorende verkeersborden te melden aan het gemeentebestuur om toezicht te organiseren het aanspreekpunt voor de gemeente en de bewoners Uiteraard is het hierbij de bedoeling dat de meters en peters onderling afspreken, wie wanneer wat doet. De hekken en bijhorende borden worden bij de meters en peters afgeleverd, enkele dagen voordat een speelstraat wordt ingericht. Deze buurtbewoners worden door het gemeentebestuur correct geïnformeerd over de uren (die werden opgegeven) en afbakening van de speelstraat, zodat zij hun taak correct kunnen uitvoeren. De meters en peters zijn niet verantwoordelijk voor de kinderen die in de speelstraat komen spelen! De ouders blijven dit te allen tijde! Een speelstraat kan dan ook niet als verdoken babysit of kinderopvang gebruikt worden!

8 Aansprakelijkheid > SPELENDE KINDEREN Ouders blijven steeds verantwoordelijk voor hun kinderen. Noch het gemeentebestuur noch de speelstraatmeters en peters nemen deze taak over. De speelstraat is geen opvanginitiatief. Het is dus aan de ouders om te verifiëren dat de speelstraat afgesloten werd alvorens hun kinderen er vrij op te laten spelen. Schade die eventueel toegebracht wordt door spelende kinderen valt onder de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. > CORRECTE AFBAKENING VAN DE STRAAT Het zijn de vrijwillige speelstraatmeters en peters, die de speelstraat afsluiten en openstellen op de vastgelegde uren. Er wordt een dubbele rij nadarhekken geplaatst aan elk einde zodat er een veiligheidszone ontstaat. Er wordt duidelijk afgesproken dat de straat ook bij regenweer wordt afgesloten door middel van de hekkens om geen verwarring te strooien bij de omwoners. Om deze taak op wettelijke wijze te vervullen krijgen ze voldoende uitleg van de jeugddienst. Het gemeentebestuur is ook verantwoordelijk voor de levering van de hekken en bijhorende verkeersborden. Het is ook de gemeente die verantwoordelijk is voor het feit dat de hekken en signalisatie aan de wettelijke criteria voldoen. Aan de speelstraatmeters en peters wordt gevraagd een oogje in het zeil te houden op de hekken en vernieling of verdwijning zo snel mogelijk te melden zodat alles snel terug in orde gebracht kan worden.

9 Spelen: wat mag en wat niet mag! Het is verboden tijdens de speelstraaturen te spelen met harde ballen en muziek te spelen, alleen mousse / soft ballen zijn toegelaten. De kinderen mogen met hun eigen speelgoed de straat op. Extra speeltoestellen tijdens de speeluren kunnen en mogen mits de toegelaten bestuurders en prioritaire voertuigen niet gehinderd worden. Minstens 3 meter dient altijd toegankelijk te zijn. Minstens 4 meter moet op snelle wijze vrijgemaakt kunnen worden voor brandweervoertuigen. Op het einde van de speeluren wordt alles terug weggeborgen. De jeugddienst stelt speelkoffers met allerlei spelmateriaal gratis ter beschikking. Daarnaast is er een toelage waarmee kleine versnaperingen, drank voor de spelende kinderen of spelmateriaal gehuurd kan worden.

10 Wat met het verkeer in de speelstraat? > PARKEREN Het is verboden te parkeren tijdens de vastgelegde dagen en uren van de speelstraat. De politie plaatst enkele dagen op voorhand de verkeersborden in de straat waarop het parkeerverbod wordt aangekondigd. Als er toch een voertuig geparkeerd staat in de straat, kan deze door de politie deze weg getakeld worden. > VERKEER Tijdens de speelstraaturen is de straat afgesloten voor het verkeer door de hekkens. Naast spelende kinderen hebben alleen fietsers en auto s van de bewoners van de speelstraat of wie er een garage heeft, toegang tot de straat om te laden of te lossen of om de auto in of uit de garage te halen, maar die moeten er stapvoets rijden, omwille van de veiligheid. Wie tijdens de speelstraaturen de auto nodig heeft, kan de wagen op voorhand uit de garage halen en parkeren in omliggende straten. De toelevering van goederen of het verhuizen gebeurt zoveel mogelijk buiten de uren van de speelstraat.

11 Tips Begin tijdig aan het project. Langs gaan bij alle buurtbewoners met de bewonersenquête vraagt meer tijd dan je op het eerste zicht zou denken. Maak je speelstraat ook voldoende bekend bij de buurtbewoners. Wanneer iedereen weet hoe de vork in de steel zit zal er weinig tot niets mislopen. Er zijn verschillende manieren om je buren te informeren zoals een vergadering of pamflet maar ook een feestelijke opening of einde van de speelstraat met pannenkoeken of een barbecue behoren tot de mogelijkheden. Een speelstraat biedt de gelegenheid om de contacten met de buren aan te halen. De speelstraat wordt in eerste instantie voor kinderspel vrijgemaakt. Maar niets belet de volwassen bewoners om een potje te kaarten of badmintonnen op de vrije straat. Ook een tafel met koffie en koekjes kan een vast stekje krijgen in de speelstraat. Speelstraten hebben op voorhand vastgelegde uren. Het consequent toepassen van deze uren maakt het duidelijker voor iedereen. Dus ook bij regenweer sluit je best de straat af. Betert het weer na een tijdje, dan kunnen de kinderen toch nog op straat spelen. Kinderen kunnen veilig op de speelstraat spelen, maar na de uren is de straat weer een gewone openbare weg waar het verkeer de volle aandacht opeist. Het is belangrijk de kinderen daar attent op te maken. Als bewoner van een speelstraat moet je incalculeren dat ook kinderen uit nabijgelegen straten geïnteresseerd kunnen zijn. De openbare weg is uiteindelijk van iedereen. Als iemand al lang op voorhand plande om te verhuizen of verbouwingswerken te laten uitvoeren of. Vraag aan de bewoners om zulke zaken zoveel mogelijk op voorhand door te geven zodat je er tijdig rekening mee kan houden. Wanneer bewoners in of uit de straat rijden tijdens de speelstraaturen is het belangrijk dat de hekken terug geplaatst worden. Maak duidelijk dat dit de taak is van de buurtbewoner, die het hek verplaatst om de straat in of uit te rijden.

12 VOOR ALLERLEI ANDERE INFORMATIE EN TIPS M.B.T. SPEELSTRATEN IS DE GEMEENTELIJKE JEUGDDIENST HET ADRES OM AAN TE KLOPPEN. JE VINDT DE JEUGDDIENST IN HET SOCIAAL CENTRUM KERKSTRAAT STABROEK TEL: 03 / JEUGDDIENST@STABROEK.BE.

COLOFON. Uitgave stadsbestuur Halen, Markt 14, 3545 Halen

COLOFON. Uitgave stadsbestuur Halen, Markt 14, 3545 Halen COLOFON Uitgave stadsbestuur Halen, Markt 14, 3545 Halen Ontwerp & realisatie Tekst - stadsbestuur Halen Ontwerp - dienst Communicatie stad Halen Beelden - https://pixabay.com/ Contactgegevens Jeugddienst

Nadere informatie

Reglement speelstraten Gemeente Herne

Reglement speelstraten Gemeente Herne Reglement speelstraten Gemeente Herne 2014 GOEDKEURING Goedgekeurd op de gemeenteraad d.d. 30 april 2014 IN WERKING TREDING Dit reglement wordt van kracht op 1 mei 2014. INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK I: WETTELIJKE

Nadere informatie

Infobrochure speelstraten in Zwalm

Infobrochure speelstraten in Zwalm 1 Infobrochure speelstraten in Zwalm 1. Wat is een speelstraat? 2. Hoe wordt mijn straat een speelstraat? 3. Tips 4. De afsprakennota 5. Formulieren aanvraag + bijlage 1. Wat is een speelstraat? Een speelstraat

Nadere informatie

Reglement speel- en sneeuwstraten

Reglement speel- en sneeuwstraten Reglement speel- en sneeuwstraten REGLEMENT SPEEL- EN SNEEUWSTRATEN HOOFDSTUK 1. WETTELIJKE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN Algemeen De wetgeving betreffende speelstraten, zoals opgenomen in het Ministerieel

Nadere informatie

Aanvraagformulier & reglement speelstraten

Aanvraagformulier & reglement speelstraten Aanvraagformulier & reglement speelstraten REGLEMENT SPEELSTRATEN HOOFDSTUK 1. WETTELIJKE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN Algemeen De wetgeving betreffende speelstraten, zoals opgenomen in het Ministerieel Besluit

Nadere informatie

Maken we van jullie straat een speelstraat?

Maken we van jullie straat een speelstraat? Maken we van jullie straat een speelstraat? Infobrochure Dit symbool in deze brochure betekent dat je bij de dienst Infrastructuur het document kan opvragen of het kan downloaden van de website. Inhoud

Nadere informatie

INFOBROCHURE SPEELSTRATEN

INFOBROCHURE SPEELSTRATEN INFOBROCHURE SPEELSTRATEN Jeugdcentrum Jotie, Hofstraat 14, 9700 Oudenaarde, 055 33 44 90, jeugdcentrum@oudenaarde.be, www.jotie.be 1 Een speelstraat zeg je? Een speelstaat is een straat in je stad die

Nadere informatie

SPEELSTRATEN. Speelstraten zijn er enkel tijdens de zomervakantie.

SPEELSTRATEN. Speelstraten zijn er enkel tijdens de zomervakantie. SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN Wat is een speelstraat? Een speelstraat is een begrip uit de wegcode en wordt gedefinieerd in het koninklijk besluit van 1 december 1975: een openbare weg, waar tijdelijk en tijdens

Nadere informatie

REGLEMENT SPEELSTRAAT

REGLEMENT SPEELSTRAAT REGLEMENT SPEELSTRAAT Artikel 1 : wetgeving Koninklijk Besluit d.d. 9/10/1998 tot wijziging van het Koninklijk Besluit d.d. 01/12/1975 houdende het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer en

Nadere informatie

SPEELSTRATEN INFORMATIE & RICHTLIJNEN

SPEELSTRATEN INFORMATIE & RICHTLIJNEN 1. WAT IS EEN SPEELSTRAAT? SPEELSTRATEN INFORMATIE & RICHTLIJNEN Een speelstraat is een straat die op vooraf bepaalde momenten volledig voorbehouden is aan spelende kinderen en dus wordt afgesloten voor

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR DE INRICHTING VAN SPEELSTRATEN

REGLEMENT VOOR DE INRICHTING VAN SPEELSTRATEN Mei 2017 REGLEMENT VOOR DE INRICHTING VAN SPEELSTRATEN Inhoudstafel Artikel 1: Doel Artikel 2: Definities Artikel 3: Doelgroep en toepassingsgebied Artikel 4: Regels Artikel 5: Sancties Artikel 6: Non-discriminatieclausule

Nadere informatie

Maak een. van je straat. Infobrochure Lovendegem.

Maak een. van je straat. Infobrochure Lovendegem. Maak een van je straat Infobrochure Lovendegem www.lovendegem.be/jeugd 1Wat is een speelstraat? Een speelstraat is een openbare weg waar tijdelijk en tijdens bepaalde uren aan de toegangen van een straat

Nadere informatie

Aanvraagformulier speelstraat Wortegem-Petegem Straatnaam:... Deelgemeente:... Datum:../../. Welke speeluren (het kan tussen 10u en 20u):

Aanvraagformulier speelstraat Wortegem-Petegem Straatnaam:... Deelgemeente:... Datum:../../. Welke speeluren (het kan tussen 10u en 20u): Aanvraagformulier speelstraat Wortegem-Petegem Straatnaam:... Deelgemeente:...... Datum:../../. Welke speeluren (het kan tussen 10u en 20u): De speelstraat wordt ingericht in: de volledige straat een deel

Nadere informatie

Reglement voor de inrichting van speelstraten

Reglement voor de inrichting van speelstraten Reglement voor de inrichting van speelstraten Goedgekeurd in de gemeenteraad van 24 maart 2014 Gewijzigd in de gemeenteraad van 14 december 2015. Bekendgemaakt op 2 april 2014, 15 december 2015 In werking

Nadere informatie

even wat meer uitleg!

even wat meer uitleg! Een speelstraat in uw straat even wat meer uitleg! Speelstraat, ook bij jou in de buurt Een speelstraat kan zo leuk zijn, dat je als kind of jongere wel eens een steekje laat vallen. Het project kan sommige

Nadere informatie

DE SPEELWIJZER Handleiding tot het organiseren van een speelstraat

DE SPEELWIJZER Handleiding tot het organiseren van een speelstraat DE SPEELWIJZER Handleiding tot het organiseren van een speelstraat Deerlijk speelt organisatie speelstraten De nood aan speelruimte van en voor kinderen al garantie voor een optimale ontwikkeling, staat

Nadere informatie

AANVRAAG SPEELSTRAAT Jeugddienst

AANVRAAG SPEELSTRAAT Jeugddienst INFORMATIEBROCHURE AANVRAAG SPEELSTRAAT Jeugddienst INFO: Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN 03 410 03 76 jeugddienst@nijlen.be INHOUDSTAFEL 1. Wat is een speelstraat? A. Omschrijving B. De belangrijkste

Nadere informatie

Betreft: Mobiliteit vaststellen van een tijdelijk verkeersreglement n.a.v. de inrichting van een tijdelijke speelstraat

Betreft: Mobiliteit vaststellen van een tijdelijk verkeersreglement n.a.v. de inrichting van een tijdelijke speelstraat Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Tielt Uittreksel uit de notulen van de gemeenteraad Vergadering van 25 november 2013 Tegenwoordig : De heer Ivan Delaere, burgemeester-voorzitter; De heer Paul

Nadere informatie

Reacties van de voorbije jaren

Reacties van de voorbije jaren Reacties van de voorbije jaren Na de speelstraatweken kenden wij al onze buren. Een traditie die we zeker willen verder zetten! Supertof! Jammer dat dit maar twee weken per jaar kan. De laatste dag van

Nadere informatie

Mijn straat een speelstraat?

Mijn straat een speelstraat? Mijn straat een speelstraat? Inhoud Inleiding: Meer speelruimte op straat... 3 Wat is een speelstraat? En nu concreet... 4 Kan het ook in onze straat?... 5 De spelregels... 5 Speelstraten in Oostkamp:

Nadere informatie

22/06/2009 REGLEMENT OP DE ONDERSTEUNING VAN BUURTINITIATIEVEN

22/06/2009 REGLEMENT OP DE ONDERSTEUNING VAN BUURTINITIATIEVEN 22/06/2009 REGLEMENT OP DE ONDERSTEUNING VAN BUURTINITIATIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 erkende buurtinitiatieven Buurtinitiatieven zijn initiatieven van verenigingen of van mensen die

Nadere informatie

STAD ZOTTEGEM. Infobrochure

STAD ZOTTEGEM. Infobrochure STAD ZOTTEGEM Infobrochure Voorwoord - Inhoudstafel De stad Zottegem wil inspelen op de mogelijkheid om kinderen terug veilig op straat te laten spelen. Dit kan uiteraard enkel in veilige omstandigheden.

Nadere informatie

Artikel 3 - budget De gemeenteraad voorziet jaarlijks kredieten in het budget ter ondersteuning van buurtinitiatieven.

Artikel 3 - budget De gemeenteraad voorziet jaarlijks kredieten in het budget ter ondersteuning van buurtinitiatieven. REGLEMENT OP DE ONDERSTEUNING VAN BUURTINITIATIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 - erkende buurtinitiatieven Buurtinitiatieven zijn inititatieven van verenigingen of van mensen die voor hun

Nadere informatie

SPEELSTRAAT INFOBROCHURE VOOR PETERS EN METERS

SPEELSTRAAT INFOBROCHURE VOOR PETERS EN METERS SPEELSTRAAT INFOBROCHURE VOOR PETERS EN METERS Gemeentebestuur Wachtebeke Jeugddienst Dr. J. Persynplein 6 9185 Wachtebeke www.wachtebeke.be INHOUD pagina Voorwoord. 3 Wat is een speelstraat?...4 Waarom

Nadere informatie

SPEELSTRATEN IN VILVOORDE

SPEELSTRATEN IN VILVOORDE SPEELSTRATEN IN VILVOORDE INFODOCUMENT 2013 INHOUDSTAFEL SPEELSTRAAT 1. Wat is een speelstraat? 4-5 1.1 Voorwaarden en gevolgen voor een speelstraat 4-5 2. Speelstraten van aanvraag tot goedkeuring 6-7

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09099 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

SPEELSTRATEN Informatie

SPEELSTRATEN Informatie SPEELSTRATEN Informatie Waarom Speelstraten? Met een Speelstraat wil de Stad Aarschot de inwoners van enkele buurten opnieuw de straat op krijgen. Alle auto s moeten aan de kant en de straten of pleinen

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14066 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 19 februari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_02038 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 5 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_11015 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_14626 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_11531 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11495 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Reglement betreffend het verlenen van vergunningen voor de doorgang aan de zuidzijde van de Markt

Reglement betreffend het verlenen van vergunningen voor de doorgang aan de zuidzijde van de Markt Reglement betreffend het verlenen van vergunningen voor de doorgang aan de zuidzijde van de Markt Inhoudstafel Hoofdstuk I. Algemene bepalingen Artikel 1. Doel Artikel 2. Definities Artikel 3. Doelgroep

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 12 juli 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_08881 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

2019_CVB_08401 Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg - Neermeerskaai - nieuwe fietsmaatregel - Goedkeuring

2019_CVB_08401 Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg - Neermeerskaai - nieuwe fietsmaatregel - Goedkeuring Het college van burgemeester en schepenen Besluit Vergadering van 27 juni 2019 2019_CVB_08401 Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg - Neermeerskaai - nieuwe fietsmaatregel

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11085 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juli 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_09289 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 augustus 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_09541 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13255 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Verslag van de gemeenteraad van 23 februari 2015

Verslag van de gemeenteraad van 23 februari 2015 Verslag van de gemeenteraad van 23 februari 2015 Openbare vergadering 1 Goedkeuren verslag voorgaande gemeenteraad Het verslag van de voorgaande gemeenteraad wordt eenparig goedgekeurd. Bij de behandeling

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00896 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 november 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_13668 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 oktober 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_13221 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 augustus 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_09894 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Verontschuldigd: Johan Groven (brandweer), Tom Geunes (Technische dienst), Diego Nogales (Clustercoördinator Ruimte)

Verontschuldigd: Johan Groven (brandweer), Tom Geunes (Technische dienst), Diego Nogales (Clustercoördinator Ruimte) : : Schoolomgeving Sint-Michiel Aanwezig ig: Op de bijeenkomst van de Gecomove van 31 maart 2017 werd de schoolomgeving van Sint-Michiel besproken. De Gecomove heeft toen volgend advies geformuleerd: De

Nadere informatie

In het volgende overzicht geven we per oefening de doelen van het vakgebied mee die met de verschillende contractoefeningen bereikt kunnen worden.

In het volgende overzicht geven we per oefening de doelen van het vakgebied mee die met de verschillende contractoefeningen bereikt kunnen worden. Info voor de leerkracht 3 Het link.mundopakket heeft als doel om vanuit wereldoriëntatie de stap te zetten naar taal en wiskunde aan de hand van een contractwerkbundel gekaderd in een wereldoriëntatiethema.

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 1 februari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_01278 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07311 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07656 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 juli 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07674 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 november 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_14412 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00942 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Wijzigingen verkeersreglement op 31 mei en 1 juli 2019

Wijzigingen verkeersreglement op 31 mei en 1 juli 2019 Wijzigingen verkeersreglement op 31 mei en 1 juli 2019 WETTEN VAN 13 APRIL 2019 Op 13 april 2019 werden drie wetten goedgekeurd die het verkeersreglement wijzigen. Deze worden op verschillende data in

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 maart 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_03255 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00936 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 maart 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_02448 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_06823 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_14627 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 februari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_01920 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08799 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_04231 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 28 april 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05367 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 februari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_01733 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_03268 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_03104 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10938 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13527 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09413 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Aanvraag voor het signaleren van werken en verkeersbelemmeringen op de openbare weg

Aanvraag voor het signaleren van werken en verkeersbelemmeringen op de openbare weg Gemeentebestuur Sint-Laureins Adres: Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel: 09/218 76.40 Fax: 09/379.07.77 E-mail: logistiek@sint-laureins.be Datum: Behandelend ambtenaar: Dossier nr:.. Aanvraag voor

Nadere informatie

Beslissing: Goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen in vergadering van 17 januari 2019

Beslissing: Goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen in vergadering van 17 januari 2019 Het college van burgemeester en schepenen Besluit Vergadering van 17 januari 2019 2019_CVB_00308 Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg - Leeuwstraat - aanpassen parkeerplaatsen

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_03094 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07131 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10529 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07653 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_04441 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 december 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_15572 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 augustus 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10201 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_03858 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 oktober 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_12949 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07323 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 december 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_15031 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 november 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_13675 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11842 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 1 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_06299 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 5 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_11025 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 februari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_02370 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14416 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 april 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_05683 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 mei 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07017 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07317 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_07489 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 11 februari 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_01796 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_11892 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 28 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_08339 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_04227 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 12 mei 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05952 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_14624 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Het college van burgemeester en schepenen. Besluit. Vergadering van 20 juni 2019

Het college van burgemeester en schepenen. Besluit. Vergadering van 20 juni 2019 Het college van burgemeester en schepenen Besluit Vergadering van 20 juni 2019 2019_CVB_08175 Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg - Gasmeterlaan - nieuwe parkeerplaats

Nadere informatie

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006 en 21 december 2010 Bekendgemaakt op 28 september 2006 en

Nadere informatie