Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B"

Transcriptie

1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B Indien nodig, kan nadere informatie aan het einde van deze vragenlijst worden aangegeven of bij de tekst. Als er twijfel is over de juiste beantwoording, of een vraag is niet duidelijk, zet dan een vraagteken voor de vraag. Bij de ja/nee/meerkeuzevragen dient het juiste antwoord aangekruist te worden. Bij sommige vragen dient nadere informatie ingevuld te worden. Als een onderdeel niet van toepassing is op uw woning, dan kan achter n.v.t. het hokje aangevinkt worden Adres te verkopen perceel Adres Molenveldlaan 67 Postcode 6523 RK Plaats Nijmegen Bouwjaar 2005 JURIDISCHE ASPECTEN ja 1 Andere overeenkomsten n.v.t. Zijn er nadat u het perceel in eigendom heeft gekregen nog andere, eventuele andere aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld van het pand? Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (Denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezeggingen, erfafscheidingen) Zoja welke: nee 2 Erfpacht, opstal, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, etc. n.v.t. Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? Zo ja, welke?: Indien sprake van erfpacht of opstalrecht, hoe hoog is de canon per jaar?: Per welke datum kan de canon worden aangepast?: 3 Publiekrechtelijke beperkingen n.v.t. Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? Is er sprake van ruilverkaveling? Is er sprake van onteigening? 4 Kadastrale grenzen Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? (Denk hierbij ook aan strookjes grond van de gemeente die u in gebruik heeft, of grond van u die gebruikt wordt door de buren.) Zo ja, waaruit bestaat die afwijking: Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom?

2 Zo ja, graag nader toelichten ja nee 5 Verhuur n.v.t. Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? Zo ja, is er een huurcontract? Welk gedeelte is verhuurd? Welke delen vallen onder gezamenlijk gebruik? Welke zaken zijn van de huurder en mag hij verwijderen bij ontruiming? (bijv. geiser, keuken, lampen): Heeft de huurder een waarborgsom gestort? Zo ja, hoe hoog is deze waarborgsom? Hebt u nog andere afspraken met de huurders gemaakt? Zo ja, welke afspraken? 6 Procedures n.v.t. Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie (bijvoorbeeld onteigening)? Zo ja, graag toelichting: 7 Monumenten, beschermd stads- of dorpsgezicht n.v.t. Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit genomen is tot een aanwijzing van uw pand? a. als beschermd monument b. tot beschermd stads- of dorpsgezicht c. gemeentelijk monument d. beeldbepalend pand 8 Gebruik Hoe gebruikt u het huis nu? (Bijvoorbeeld woning, praktijk, winkel, opslag.) Woning en werkruimte/kantoor Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan?

3 ONDERHOUD, INSTALLATIES, APPARATUUR EN AANSLUITINGEN ja 9 Onbewoonbaarverklaring n.v.t. Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? nee 10 Aanschrijvingen n.v.t. Zijn u door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 11 Verbouwingen n.v.t. Is er een verbouwing uitgevoerd of iets aan- of bijgebouwd waarvoor formeel toestemming nodig was van de gemeente (bijvoorbeeld bouwvergunning)? Zo ja, heeft de gemeente toestemming gegeven? Zijn er isolerende voorzieningen in het pand aangebracht? Zo ja, welke? (Bijv. dubbele beglazing, dak-, spouw-,muur- of vloerisolatie.) Eventuele garantiebewijzen e.d. graag bijvoegen. 12 Onderhoudscontracten, garanties Zijn u onderhoudscontracten en/of garantieregelingen bekend van goederen die mee verkocht worden? Zijn daarvan contracten of garantieregelingen overdraagbaar aan de koper? (Voorbeelden: G.I.W.-garantie, c.v.-ketel-onderhoudsabonnement, garantie over keukenapparatuur, boiler.) Toelichting: Nvt Nvt 13 Riolering Is uw huis aangesloten op het gemeenteriool? Zo niet, op welke wijze vindt de afvoer van afvalstoffen dan plaats? 14 Cv-installatie n.v.t. Uit welk jaar dateert de cv-ketel: Is er een onderhoudscontract afgesloten met een erkend installateur? Wanneer is de cv-ketel voor de laatste keer schoongemaakt? Hoe is de staat van de leidingen? Zijn deze in het verleden vernieuwd? Zo ja, wanneer? Voorziet de cv-ketel in een warmwatervoorziening (combiketel)? Zijn u gebreken bekend aan de cv-installatie? Zo ja, welke: 15 Warm watervoorziening (stadsverwarming!) Is er in het pand een boiler aanwezig? Zo ja, is dit een huurboiler? Uit welk jaar dateert de boiler: Is er in het pand ook een geiser aanwezig? Zo ja, is dit een huurgeiser? Uit welk jaar dateert de geiser:

4 Zijn u gebreken bekend aan de boiler of geiser? Zo ja, welke?: ja nee Nvt 16 Elektra n.v.t. Is de elektrische bedrading in het verleden vernieuwd? geheel/gedeeltelijk/alle groepen (graag omcirkelen) Zo ja, wanneer? Indien vernieuwd; is dit door een daartoe erkend bedrijf gedaan? Zijn u gebreken bekend aan de elektrische installatie? Zo ja, welke?: 17 Dakgoten Zijn de dakgoten in het verleden vernieuwd? Zo ja wanneer: Zo ja, is dit door een daartoe erkend bedrijf gedaan? Zijn u gebreken/lekkages bekend aan de dakgoten/hemelwaterafvoer? Zo ja, welke?: Nvt 18 Rookkanalen n.v.t. Is het rookkanaal in het verleden gereinigd? Wanneer is dit voor het laatst gebeurd? Is het rookkanaal (vermoedelijk) asbesthoudend? 19 Dakbedekking Hoe oud is de dakbedekking van de garage/schuur/berging? Schilderwerk Wanneer is de buitenzijde van de woning voor het laatst geschilderd? 2015 Wanneer is de binnenzijde van de woning voor het laatst geschilderd? Huur, lease Zijn er bepaalde zaken in uw huis gehuurd of geleased (bijv. de cv-ketel)? Zo ja, welke?: 22 Apparatuur Blijft er apparatuur achter in het pand? Zo ja welke: - inbouwkoelkast (2015), - inductiekookplaat, - vaatwasser, - combi oven Functioneert de apparatuur naar behoren? Zo nee, wat zijn de gebreken?: combi oven: ophanging rekje 23 T.V. aansluiting / Glasvezel Is er kabel/cai-aansluiting aanwezig? Zoja in welke ruimtes? Woon- en eetkamer en zolder (slaapkamer)

5 Is deze ook aangesloten? Is de woning aangesloten op het glasvezelnetwerk 24 Gebreken / Bezwaren Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, c.v., mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.) Zo ja, toelichting: - Screen op slaapkamer (voorzijde) werkt niet meer. ja nee Is er voor zover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot)? (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen bijv. balkons kunnen aangetast zijn.) Zo ja, toelichting: Is het pand voor zover u bekend aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte, zwammen of andere schimmels? Zo ja, toelichting: Zijn u nog andere gebreken of bezwaren bekend die voor een koper van belang kunnen zijn bij het nemen van een koopbeslissing? Zo ja, toelichting: FINANCIELE ASPECTEN 25 Omzetbelasting Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? (Bijvoorbeeld omdat het een voormalig bedrijfs-onroerendgoed is, of een woonhuis met praktijkgedeelte, of omdat u pas ingrijpend verbouwd hebt.) 26 Premies Valt uw woning onder een premie- of subsidieregeling? 27 Terug te vorderen subsidies Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van het pand voor een deel kunnen worden teruggevorderd? (Denk aan subsidies voor onderhoud, verbouwing, isolatie. Deze gelden vooral bij monumentenpanden.) 28 Gemeente- en waterschapsbelastingen Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslagen?: a) onroerend-zaakbelasting (onroerendgoedbelasting): 996,40 (2015) b) afvalstoffenheffing: 35,19 (2015) c) rioolrecht: 313,74 belastingjaar: 2015 d) verontreinigingsheffing, waterbelasting, drinkwater, vastrecht: 444,07 (BSR?) belastingjaar: 2016 ja nee

6 g) baat-/bouwgrondbelasting:??? belastingjaar: 29 Energienota Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? Gas/ elektra: 120,- / 70,- Water: 13,- 30 Achterstallige betalingen Hebt u alle gemeentelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald?? Hebt u alle erfpachtcanons betaald (indien van toepassing)? 31 WOZ-waarde Waarde: Belastingjaar: 2015 VERONTREINIGINGEN EN OPSLAGTANKS 32 Verontreinigingen n.v.t. Is voorzover u bekend, de bodem verontreinigd of is er reden om te vermoeden dat de bodem verontreinigd is? Heeft de gemeente of de provincie u een onderzoeks- of saneringsbevel opgelegd? Is er voorzover u bekend een olietank in de grond aanwezig? Zo ja, is deze geleegd of geschoond? Is voorzover u bekend de gevel ooit gereinigd? Zo ja, op welke wijze? (bijv. droog met grit,nat/chemisch met water nagespoeld): Zijn er voor zover u bekend in het pand en/of in een bijgebouw (berging, garage etc.) eternietplaten, asbestcementplaten of ander asbesthoudend materiaal aangebracht? (Eternietplaten zijn harde platen, ongeveer een halve centimeter dik, grijskleurig indien ze ongeverfd zijn.) Blijft er in het pand zeil achter, al of niet vastgelijmd, dat aangeschaft is tussen 1960 en 1982? 33 Septictank n.v.t. Is er voor zover u bekend een septictank in het perceel aanwezig? 34 Olietank n.v.t. Is er ooit een oliestook-installatie in het pand aanwezig geweest? Zo ja, is er nog een tank aanwezig? Zo ja, wat voor tank?: Bent u in het verleden aangeschreven door de gemeente i.v.m. actie Tankslag? Is de eventueel aanwezige olietank gereinigd en afgevuld met zand? Zo nee, is de olietank verwijderd? Zo ja, zijn ook alle aan- en afvoerleidingen verwijderd? Beschikt u over een sanerings-certificaat? OVERIGE 32 Omgeving Hoe is de samenstelling van de buren? - links (huisnummer 65): Gezin met 3 kinderen (11, 8 en 4) - Buren rechts (huisnummer ): Alleen buren op zolderniveau. Is een alleenstaande man van 70+. Aardig en rustig. Bekommert zich o.a. om het groen beneden bij de

7 parkeerplaats. Overige informatie over de omgeving: Limos is zonder meer een bijzonder mooi complex in een prachtige, groene omgeving. Je woont in een park dat rijk is aan historie, het Limos kazerneterrein. Deze geschiedenis ademt in de mooie grote statige kazernegebouwen die het park zo mooi typeren. Het ontwerp van de nieuw gebouwde woningen en appartementen uit 2005/2006 sluiten mooi aan op deze stijl en de architect heeft ervoor gezorgd dat de bebouwing naadloos in het groen past. Interessant: in 1905 en 1906 werden, toen nog ver buiten de stad, twee vrijwel identieke kazernes in neorenaissance-stijl gebouwd. In 1934 krijgen de twee kazernes de namen Krayenhoff en Snijders, genoemd naar twee generaals die een grote rol hebben gespeeld in het Nijmeegse militaire leven. Lange tijd was de voormalige Luchtmacht Instructie- en Militaire Opleidingen School (LIMOS) gevestigd in de kazernes. Nadat de LIMOS het kazerneterrein in 1995 heeft verlaten, is het ontwikkeld tot stadslandgoed met woningbouw. Vanuit het huis heb je prachtig uitzicht op de Snijderskazerne. Je woont aan de rand van het centrum, in het levendige Nijmegen-Oost. Met 5 minuten fietsen ben je zo in de stad. En in 5 minuten met de auto ben je op de verbindingsweg N325 naar Arnhem of de A325 naar Rotterdam. Kranenburg (Duitsland) is in 10 minuten te rijden. Wonen op het Limos is rustig wonen in park met prachtige oude bomen en een monumentale bebouwing. Het is een groene, veilige, gezellige en levendige buurt met spelende kinderen en aardige buren die betrokken zijn met elkaar. Bijna iedereen kent elkaar. Voor de kinderen is het een waar speelparadijs met veel speelruimte en leeftijdsgenoten om mee te spelen. Het park is voorzien van enkele speeltoestellen en een speeltuin. Net buiten het park zijn wat winkeltjes en een supermarkt aanwezig. De woningen in de wijk hebben veel ruimte. Wat er met de auto komt is alleen bestemmingsverkeer. Het gehele park is verder autoluw. Parkeerplaatsen voor de auto s zijn onder de grond weg gewerkt, onder het dek of vooraan in de openbare parkeergarage. 33 Appartementsrecht of lidmaatschapsrecht n.v.t. Is er een vereniging van eigenaars? Is er een coöperatieve flatexploitatie-vereniging (coöperatie)? Als er sprake is van een vereniging van eigenaars of een coöperatie, wordt er wel eens een ledenvergadering gehouden? Zo ja, hoe vaak:? Ongeveer ( ) keer per jaar Betaalt u maandelijks (of per andere periode) een bedrag aan de vereniging? Zo ja, hoeveel?: Zijn alle aan de vereniging verschuldigde bedragen betaald? Wie is de administrateur of secretaris-penningmeester van de vereniging Naam: Adres: Telefoonnummer: Indien niet bekend s.v.p. aangeven aan welke persoon of bedrijf u de (maandelijkse) bijdragen betaalt. Wordt er elk jaar een overzicht opgesteld van de uitgaven en inkomsten van de vereniging? Zo ja, deze stukken graag bijvoegen. Zijn er afspraken gemaakt over toekomstig onderhoud of zijn er andere besluiten

8 van de vereniging, die voor koper van belang kunnen zijn? Zo ja, welke zijn dat?: Is de opstalverzekering gesloten voor het gehele gebouw? Zo nee, heeft u een polis voor alleen uw deel? Er is ook een aparte, meer uitgebreide vragenlijst voor Verenigingen van Eigenaars. Wanneer er sprake is van een Vereniging van Eigenaars verdient het aanbeveling om ook die lijst in te vullen. De koper krijgt daardoor meer inzicht in de organisatie en de financiële positie van de vereniging. 37 Nadere informatie (overige zaken die de koper naar uw mening moet weten 38 De extra s en pluspunten van ons huis De woning heeft met 4 verdiepingen veel ruimte met ruime kamers. Het huis heeft vele extra s: er is op de zolder en in de kelder/garage een extra kamer gebouwd. Hierdoor heeft het huis veel mogelijkheden om het geheel naar eigen wens in te richten. De zolder kan bijvoorbeeld gebruikt worden als praktijk/kantoor en de kelder als sauna of bioscoop. Er is een wateraansluiting (warm en koud) aanwezig in de kelder. Voor de garage is een eigen parkeerplaats aanwezig. Boodschappen kunnen direct vanuit de garage naar binnen worden gebracht. Verder is het huis voorzien van veel comfort. De zolder is met thermopeen buitenschuifpuien dichtgemaakt, zowel de werkruimte als de extra slaapkamer (met balkon). Daardoor is het geluidsdicht als de puien dicht zijn en genereert betere isolatie. Ooorspronkelijk was de zolder helemaal open en alleen voorzien van een vurenhouten hek. Het huis heeft naast veel leef- c.q. werkruimte ook veel berging: de kelder, een washok, een ingebouwde boekenkast in de woonkamer en de grote wandkast in de keuken. De wandkast in de keuken is voorzien van vele extra stopcontacten die uit het zicht zijn onttrokken. De zolder is ingericht als werkruimte/kantoor met een grote door een kunstenaar handgemaakt bureau en een grote wand-/boekenkast die flexibel is in te delen. Verder zijn er platte screens als zonwering aangebracht aan de zijde van de woonkamer en de slaapkamer met balkon op de eerste verdieping en de slaapkamer op zolder. En er zijn enkele demontabele vliegenhorren (eetkamer en slaapkamer op zolder). Tot slot, er is een buitenkraan aansluiting in de meterkast aan de buitenzijde naast de garage. En er zijn extra groepen aangemaakt waardoor er nu zeven, waarvan een dubbele, in totaal zijn. 39 Ondertekening Ondergetekende verklaart voorgaande vragen naar waarheid te hebben ingevuld. Naam: Yuliana Lie Plaats: Nijmegen Handtekening

Vragenlijst voor de verhuur van een woning

Vragenlijst voor de verhuur van een woning Vragenlijst voor de verhuur van een woning Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verhuurder verplicht bent om uitvoerig informatie te verstrekken over uw huis, ook als die informatie minder gunstig lijkt

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde 1. Andere overeenkomsten - Zijn er nadat u het huis in eigendom heeft verkregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nic. Stellingwerf 36, 4254EV Sleeuwijk Postbus 30, 4254 ZG Sleeuwijk Tel. 0183-310412 Fax 0183-310051 Mob.06-10405478 Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B Indien nodig, kan nadere informatie aan het einde van deze vragenlijst worden aangegeven of bij de tekst. Als er twijfel is over de juiste beantwoording,

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B Indien nodig, kan nadere informatie aan het einde van deze vragenlijst worden aangegeven of bij de tekst. Als er twijfel is over de juiste beantwoording,

Nadere informatie

Christinastraat 8 te Groningen

Christinastraat 8 te Groningen Christinastraat 8 te Groningen Vraagprijs 139.500 k.k. Bouwjaar 1965 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang, een moderne meterkast en middels een opstapje

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig informatie te verstrekken over uw huis, ook als die informatie minder gunstig lijkt

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NVM Makelaarskantoor G. Kok B.V. Burg. F.H. van Kempensingel 12 3055 BJ Rotterdam telefoon : 010 418 11 08 fax : 010 422 71 31 e-mail : info@gkok.nl www.gkok.nl

Nadere informatie

Hoofdstraat 63 NIEUWOLDA

Hoofdstraat 63 NIEUWOLDA Hoofdstraat 63 NIEUWOLDA vraagprijs euro 129.000,- kosten koper adres: Hoofdstraat 63 postcode: 9944 AC plaatsnaam: NIEUWOLDA vraagprijs: euro 129.000,koopconditie: kosten koper aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE

Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom

Nadere informatie

Lutherstraat 36 te Groningen

Lutherstraat 36 te Groningen Lutherstraat 36 te Groningen Vraagprijs 285.000 k.k. Bouwjaar 2001 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang en een hangend Toilet L-vormige Woonkamer met

Nadere informatie

Simonszand 32 DELFZIJL

Simonszand 32 DELFZIJL Simonszand 32 DELFZIJL vraagprijs euro 144.500,- kosten koper adres: Simonszand 32 postcode: 9931 AS plaatsnaam: DELFZIJL vraagprijs: euro 144.500,koopconditie: kosten koper aanvaarding: in overleg verkoopstatus:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel A

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel A Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel A Deze vragenlijst is ter informatie van de makelaar en wordt niet aan derden verstrekt. Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het

Nadere informatie

Cremersheerd 3 te Loppersum

Cremersheerd 3 te Loppersum Cremersheerd 3 te Loppersum Vraagprijs 279.500 k.k. Bouwjaar 2002 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang en een hangend toilet Oppervlakte L-vormige Living

Nadere informatie

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Landzichtlaan 28 te 2101 ZH Heemstede

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Landzichtlaan 28 te 2101 ZH Heemstede Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Landzichtlaan 28 te 2101 ZH Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in

Nadere informatie

Jakob Israel de Haanstraat 16 te Groningen

Jakob Israel de Haanstraat 16 te Groningen Jakob Israel de Haanstraat 16 te Groningen Vraagprijs 239.500 k.k. Bouwjaar 1997 Indeling en globale afmetingen Oppervlakte Begane grond Hal/Entree met plavuizen, de trapopgang, het toilet en een deur

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brinklaan 126 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brinklaan 126 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs 129.500,- kosten koper TE KOOP Brinklaan 126 Apeldoorn Op leuke locatie aan gezellige winkelstraat in het centrum gelegen 2- kamer(hoek)appartement op de 3e verdieping

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Svp invullen en omcirkelen wat van toepassing is (N.v.t.= niet van toepassing, NB=niet bekend) Torenvalk 50 Wanneer heeft u het pand in eigendom verkregen?

Nadere informatie

Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. Inzake het object:

Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. Inzake het object: Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. Inzake het object: Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Personalia opdrachtgever: Opdrachtgever(s) Naam: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum:

Nadere informatie

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)...

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)... Onderstaande lijst is bedoeld als hulpmiddel voor u als verkoper bij het verzamelen van informatie over uw woning. Als verkoper bent u namelijk verplicht om de koper zo volledig mogelijk de juiste informatie

Nadere informatie

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen?

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? Vragenlijst inzake het object: het appartementsrecht, ondermeer rechtgevende op het uitsluitend gebruik van het appartement en verdere aanhorigheden, staande en gelegen Wasserij- Annalaan 61 te 2101 PB

Nadere informatie

Gegevens object: Omschrijving object Adres Postcode Plaats Kadastrale gegevens - Gemeente - Sectie - Nummer - Grootte - Omschrijving - Eigendom

Gegevens object: Omschrijving object Adres Postcode Plaats Kadastrale gegevens - Gemeente - Sectie - Nummer - Grootte - Omschrijving - Eigendom VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN ONROEREND GOED Gegevens object: Omschrijving object Adres Postcode Plaats Kadastrale gegevens - Gemeente - Sectie - Nummer - Grootte - Omschrijving - Eigendom Persoonlijke

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Svp invullen en omcirkelen wat van toepassing is (N.v.t.= niet van toepassing, NB=niet bekend) Tjalk 22 Wanneer heeft u het pand in eigendom verkregen?

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig informatie te

Nadere informatie

3. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing, of een voorstel daartoe? Is er sprake van ruilverkaveling?

3. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing, of een voorstel daartoe? Is er sprake van ruilverkaveling? Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht, ondermeer rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bovenwoning en verdere aanhorigheden, staande en gelegen Binnenweg 155 A te

Nadere informatie

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden J. Dixlaan 28 te 2104 CG Heemstede

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden J. Dixlaan 28 te 2104 CG Heemstede Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden J. Dixlaan 28 te 2104 CG Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig informatie te

Nadere informatie

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen?

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Franz Schubertlaan 2 te 2102 EL Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis

Nadere informatie

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING De onroerende zaak Adres Straat + huisnummer Postcode Plaats 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u de woning in eigendom heeft gekregen nog eventuele aanvullende

Nadere informatie

Slimmer Kopen -woning

Slimmer Kopen -woning Vragenlijst bij de terugkoop van uw Slimmer Kopen -woning Persoonlijke gegevens Naam: Adres van uw woning: 1. Benodigde documenten Om de terugkoop van uw woning zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen

Nadere informatie

Hoge Voetpad 8 - Niekerk Grootegast

Hoge Voetpad 8 - Niekerk Grootegast - Vraagprijs 249.500,= k.k. Vraagprijs 249.500,= k.k. Omschrijving - Op rustige hoeklocatie gelegen goed onderhouden vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen garage, vrijstaande stenen berging, extra

Nadere informatie

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel:

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel: Van Houtenlaan 60, 9722 GV Groningen Vraagprijs 145.000,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Helpman op de eerste verdieping van een Appartementencomplex bevindt zich dit APPARTEMENT Bouwjaar 1954 voorzien

Nadere informatie

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Vragenlijst voor de verkoop van uw woning U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Authentiek wonen. ZWOLLE Narcisstraat 10. vraagprijs k.k

Authentiek wonen. ZWOLLE Narcisstraat 10. vraagprijs k.k Authentiek wonen ZWOLLE Narcisstraat 10 vraagprijs 250.000 k.k. 038-422 69 20 info@namaco-vanswoll.nl www.namaco.nl/zwolle Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

ROSMOLENSTRAAT 47 LEUSDEN

ROSMOLENSTRAAT 47 LEUSDEN ROSMOLENSTRAAT 47 LEUSDEN Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, ROSMOLENSTRAAT 47 VRAAGPRIJS 259.000,00 k.k. GOED ONDERHOUDEN WONING

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Holwierdepad 11. Arnhem

Holwierdepad 11. Arnhem Holwierdepad 11 te Arnhem Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

M A K E L A A R S PEEK&POMPE

M A K E L A A R S PEEK&POMPE TE KOOP Vlechtdraadhof 2 Utrecht Vraagprijs 399.000,- KK COMFORTABELE EENGEZINSWONING MET 6 KAMERS, TUIN EN EIGEN PARKEERPLEK IN PARKEERGARAGE Deze woning uit 2014 is fraai gelegen in woonwijk Neerlandia

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Heeft u meer informatie? Aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst kunt u het aanvullen. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als u

Nadere informatie

Deel 2 (informatie voor kopers)

Deel 2 (informatie voor kopers) Vragenlijst bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. 03-03-2019 Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Deel 2 (informatie voor kopers) 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning DEEL B Persoonlijke gegevens Adres te verkopen perceel Zeevliet 18 te Benschop 1.

Nadere informatie

Brochure. Tiarastraat 44 te Almere Buiten (Sieradenbuurt) Vraagprijs: 212.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg.

Brochure. Tiarastraat 44 te Almere Buiten (Sieradenbuurt) Vraagprijs: 212.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg. Brochure Tiarastraat 44 te Almere Buiten (Sieradenbuurt) Vraagprijs: 212.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg. Tiarastraat 44 Sieradenbuurt Almere Buiten. Zeer ruime tussenwoning (bj. 2006) met DAKKAPEL,

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1. Bijzonderheden a. Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele

Nadere informatie

H.E. Buurmasingel 12 ZUIDBROEK

H.E. Buurmasingel 12 ZUIDBROEK H.E. Buurmasingel 12 ZUIDBROEK vraagprijs euro 189.500,- kosten koper adres: H.E. Buurmasingel 12 postcode: 9636 EA plaatsnaam: ZUIDBROEK vraagprijs: euro 189.500,koopconditie: kosten koper aanvaarding:

Nadere informatie

TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81

TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81 TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81 Omschrijving: CELEBESSTRAAT 37A TE GRONINGEN Volledig gerenoveerde bovenwoning nabij het centrum van Groningen in de gezellige

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Kromme-elleboog 3e laan 9 FINSTERWOLDE

Kromme-elleboog 3e laan 9 FINSTERWOLDE Kromme-elleboog 3e laan 9 FINSTERWOLDE vraagprijs euro 189.500,- kosten koper adres: Kromme-elleboog 3e laan 9 postcode: 9684 E plaatsnaam: FINSTERWOLDE vraagprijs: euro 189.500,koopconditie: kosten koper

Nadere informatie

Stationsstraat 28 A6 - Hooghalen

Stationsstraat 28 A6 - Hooghalen Stationsstraat 28 A6 - Hooghalen Vraagprijs 110.000,- kosten koper Omschrijving Stationsstraat 28 A6 - Hooghalen Net buiten het dorp Hooghalen gelegen vrijstaande recreatiewoning op een bosperceel van

Nadere informatie

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel:

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel: Saffierstraat 31, 9743 LE Groningen Vraagprijs 159.500,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Vinkhuizen op een hoek en nabij diverse voorzieningen gelegen DRIVEIN WONING bouwjaar 1972 met een inpandige

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

2e Vennenweg 1 BELLINGWOLDE

2e Vennenweg 1 BELLINGWOLDE 2e Vennenweg 1 BELLINGWOLDE vraagprijs euro 224.500,- kosten koper adres: 2e Vennenweg 1 postcode: 9695 plaatsnaam: BELLINGWOLDE vraagprijs: euro 224.500,koopconditie: kosten koper aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Deel 2 (informatie voor kopers)

Deel 2 (informatie voor kopers) Vragenlijst bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. 05-10-2018 Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Deel 2 (informatie voor kopers) 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Deel 2 (informatie voor kopers) / Bartoklaan ZA Heemstede

Deel 2 (informatie voor kopers) / Bartoklaan ZA Heemstede Deel 2 (informatie voor kopers) / Bartoklaan 2-2102 ZA Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom hebt gekregen nog andere aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie