Algemene Voorwaarden Laatste update: 12 februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden Laatste update: 12 februari 2016"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Laatste update: 12 februari 2016 Hier leest u de Algemene Voorwaarden van AttachingIT. Deze zijn telkens van toepassing als u een dienst afneemt bij AttachingIT. Wij raden u aan de Algemene Voorwaarden aandachtig door te lezen en op te slaan zodat u ze nog eens kunt teruglezen. De Algemene Voorwaarden (AV) wordt aangegaan tussen u ( Klant, afnemer of u ) en AttachingIT B.V. ( AttachingIT, wij, ons of onze ). Gelieve de AV goed door te nemen. U mag alleen gebruik maken van onze SaaS-dienst als u gemachtigd bent een contract met ons aan te gaan. De AV kunnen worden aangepast. De datum van de meest recente revisie staat altijd op de eerste pagina van het document. U wordt verzocht geregeld te kijken of er een update heeft plaatsgevonden. Indien u gebruik blijft maken van onze SaaS-dienst dan gaat u akkoord met de wijzigingen in de AV, of u deze nu gezien heeft of niet. Indien u er niet mee akkoord, moet u stoppen met het gebruiken van onze SaaS-dienst en dit meteen schriftelijk of per aangeven. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en daaruit vloeiende overeenkomsten waarbij AttachingIT partij is. De AV is onderverdeeld in diverse artikelen, deze zijn voor uw gemak op te zoeken in onze inhoudsopgave.

2 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Artikel 2 Toepasselijkheid en interpretatie Artikel 3 Aanbod en aanvaarding Artikel 4 Samenwerking Partijen Artikel 5 Verplichtingen Afnemer Artikel 6 Intellectuele eigendomsrechten Artikel 7 Opleidingen Artikel 8 Prijzen, tarieven, facturering en betaling Artikel 9 Looptijd, beëindiging, verlenging en exit Artikel 10 Beveiliging Artikel 11 Garanties Artikel 12 Aansprakelijkheid Artikel 13 Overmacht Artikel 14 Geheimhouding Artikel 15 Privacy en beveiliging Artikel 16 Overdracht van rechten en verplichtingen Artikel 17 Toepasselijk recht en geschillen Artikel 18 Algemene bepalingen ADRES: Herestraat info@attachingit.com

3 Artikel 1 Definities In de Algemene Voorwaarden worden een aantal begrippen gehanteerd, in enkelvoud of meervoud, aangevangen met een hoofdletter en die de betekenis hebben van de woorden zoals in dit artikel schuingedrukt gedefinieerd zijn. 1.1 Algemene Voorwaarden: onderhavige voorwaarden 1.2 AttachingIT: AttachingIT B.V. gevestigd te Groningen aan de Herestraat 106 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Beschikbaarheid: geeft aan hoeveel procent van de tijd de SaaS-dienst beschikbaar is. 1.4 Bijlage: bijlage bij Overeenkomst welke integraal onderdeel uitmaakt van de Overeenkomst. 1.5 Documentatie: de door AttachingIT aan Afnemer ter beschikking te stellen gebruikershandleiding met betrekking tot de SaaS-dienst en/of functionaliteit. 1.6 Functionaliteit: de gebruiksfuncties en mogelijkheden van de aan de SaaS-dienst ten grondslag liggende computerprogrammatuur, al dan niet onderverdeeld in deelfunctionaliteiten en/of modules. De functionaliteiten zijn verder gespecificeerd in de SLA van AttachingIT. 1.7 Gebrek: het niet, dan wel niet volledig, voldoen van Functionaliteit aan de overeengekomen specificaties. 1.8 Gebruiker: een aan Afnemer toe te rekenen persoon die van de Functionaliteit gebruik maakt. 1.9 Klant: Een ieder die verzoekt en opdracht geeft tot (af)levering van de SaaS-dienst On premise variant: dienst bestaande uit het ter beschikking stellen van Functionaliteit op de servers van de Afnemer, onder de dienst is mede begrepen Support en Documentatie Opleiding: dienst, bestaande uit het verzorgen van een vorm van kennisoverdracht waarvan het doel is om Gebruikers bekend te maken met de door AttachingIT te leveren Functionaliteit en het trainen in het gebruik ervan, zodat zij daarmee ten behoeve van hun specifieke werkzaamheden op een adequate wijze kunnen werken Overeenkomst: het contract, al dan niet Schriftelijk tot stand gekomen dat kernbedingen bevat over de SaaS-dienst, levering en/of het product dat wordt geleverd, waarvan de daarbij geleverde bijlagen en deze Algemene Voorwaarden onlosmakelijk onderdeel van uitmaken Partij(en): AttachingIT en Klant gezamenlijk dan wel afzonderlijk SaaS-dienst: dienst bestaande uit het ter beschikking stellen van Functionaliteit op afstand via elektronische weg door AttachingIT, onder de dienst is mede begrepen Support en Documentatie Schriftelijk: onder Schriftelijk valt in deze Algemene Voorwaarden ook en communicatie per fax, mits de identiteit van de afzender en de integriteit van het bericht voldoende vaststaat SLA: De Service Level Agreement waarin de service voorwaarden tussen Partijen zijn vastgelegd U: de Klant, afnemer of u.

4 1.18 Website: en eventuele daarbij behorende sub domeinen Werkdagen: maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van nationale feestdagen, waarbij 5 mei eens in de vijf jaar een nationale feestdag is Werkuren: uren op Werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Artikel 2 Toepasselijkheid en interpretatie 2.1 De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van iedere (rechts)handeling verband houdende met de voorbereiding, totstandkoming of de uitvoering van de Overeenkomst. 2.2 De Algemene Voorwaarden zijn eveneens van toepassing op alle volgende Overeenkomsten tussen Klant en AttachingIT, indien Klant de gelding ervan in eerdere Overeenkomsten met AttachingIT heeft aanvaard. 2.3 De Algemene Voorwaarden gaan uit van de SaaS-dienst, maar zijn tevens van toepassing indien Afnemer voor de on premise variant kiest. 2.4 Afwijkingen en aanvullingen van de Algemene Voorwaarden en/of Overeenkomst en of voorwaarden gesteld door de Klant die afwijken van of niet voorkomen in de Algemene Voorwaarden, zijn slechts geldig indien deze Schriftelijk tussen Partijen zijn overeengekomen. 2.5 Bij eventuele tegenstrijdigheid tussen verschillende documenten geldt de volgende rangorde: a. Aanvullende Schriftelijke afspraken; b. Overeenkomst; c. SLA; d. Algemene Voorwaarden. Artikel 3 Aanbod en aanvaarding 3.1 Een aanbod van AttachingIT is vrijblijvend, tenzij bij het aanbod uitdrukkelijk een termijn van aanvaarding is genoemd. 3.2 Een aanbod wordt in ieder geval verondersteld te zijn aanvaard, indien aan de Overeenkomst zonder tegenspraak uitvoering wordt gegeven. 3.3 Indien Klant het aanbod via elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt AttachingIT onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet is bevestigd, heeft de Klant de mogelijkheid de Overeenkomst te ontbinden. 3.4 AttachingIT behoudt zich het recht voor, opdrachten zonder opgaaf van redenen te weigeren. 3.5 Klant zorgt ervoor dat alle (technische) informatie, beslissingen en gegevens die volgens hem nodig zijn bij de uitvoering van de Overeenkomst, tijdig aan AttachingIT worden verstrekt. Klant is verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan. Artikel 4 Samenwerking Partijen 4.1 AttachingIT zal zoveel mogelijk overeengekomen data, termijnen e.d. trachten na te komen. Evenwel zijn alle data en termijnen steeds indicatief, tenzij expliciet als fataal aangemerkt. 4.2 AttachingIT zal de software van de SaaS-dienst uiterlijk een week na de getekende Overeenkomst aanleveren aan Klant waarna er over wordt gegaan op facturering.

5 4.3 Alle SaaS-diensten worden door AttachingIT geleverd op basis van best effort: AttachingIT zal zich inspannen om de SaaS-diensten zo goed mogelijk te leveren, maar geeft geen garanties ten aanzien van haar prestaties. 4.4 AttachingIT heeft het recht, voor zover een goede uitvoering van de Overeenkomst dit vereist, gedeeltelijk de Overeenkomst door derden te laten uitvoeren. AttachingIT zal hiertoe uitsluitend overgaan na overleg met Afnemer. 4.5 In geval Klant nalatig is in het verschaffen van informatie welke noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst, met inbegrip van die informatie waarvan Klant kan vermoeden dat deze noodzakelijk is voor de uitvoering, is AttachingIT voor de duur van deze nalatigheid niet gehouden meer te presteren dan naar beste kunnen. 4.6 Afnemer verplicht zich bij de uitvoering van de Overeenkomst de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht te nemen. 4.7 De toepasselijkheid van de artikelen 7:404 en 7:402 lid 2 BW is uitgesloten. Van de in artikel genoemd in 413 mag Klant niet afwijken. Artikel 5 Verplichtingen Klant 5.1 Indien Klant kiest voor een On premise variant dan dient Klant ervoor te zorgen dat de aspecten in het document Checklist on-premise installatie AttachingIT voor Outlook zijn uitgevoerd voor de geplande installatiedatum tussen Partijen. Dit document wordt apart verzonden naar Klant. 5.2 Het is Klant niet toegestaan zodanig gebruik te maken van de SaaS-dienst dat daardoor schade kan ontstaan aan de SaaS-dienst, aan AttachingIT en/of aan derden, of waardoor een verstoring in de Beschikbaarheid ontstaat. 5.3 AttachingIT biedt haar SaaS-dienst aan op basis van fair-use, dat wil zeggen dat zij in beginsel geen beperkingen oplegt aan de door de Klant veroorzaakte systeem- en netwerkbelasting. AttachingIT behoudt zich nochtans het recht voor om bij excessief gebruik, zijnde gebruik dat significant hoger ligt dan dat van de gemiddelde klant van AttachingIT, maatregelen te treffen. AttachingIT gaat hierbij uit van 10 gigabyte aan bandbreedte per gebruiker per maand. Partijen gaan van tevoren in overleg om tot passende maatregelen te komen. 5.4 Klant dient, onverwijld na eerste kennisgeving door AttachingIT van excessieve systeem- en/of netwerkbelasting, maatregelen te treffen om hieraan een einde te maken. AttachingIT is gerechtigd de SaaS-dienst en/of iedere andere op grond van de Overeenkomst uit te voeren verplichting op te schorten bij een voortdurend excessieve systeem- en/of netwerkbelasting. 5.5 In het geval er sprake is van een structureel excessieve systeem- en/of netwerkbelasting zullen de kosten hiervan betaald worden door de Klant. 5.6 Afnemer zal zorgdragen voor een zorgvuldige omgang door Gebruikers met door AttachingIT verstrekte (inlog)gegevens. AttachingIT is niet aansprakelijk voor misbruik van de (inlog)gegevens en mag er steeds vanuit gaan dat een Klant die zich aanmeldt op de Website en/of SaaS-dienst ook daadwerkelijk die Klant is. Al hetgeen gebeurt via het account van Klant, valt onder de verantwoordelijkheid en het risico van de Klant. Indien Klant weet of vermoedt dat zijn inloggegevens in handen van onbevoegden zijn gekomen, dient hij zo spoedig mogelijk zijn wachtwoord te wijzigen en/of AttachingIT daarvan in kennis te stellen, zodat AttachingIT gepaste maatregelen kan nemen. 5.7 Klant zal zich bij gebruikmaking van de SaaS-dienst bedienen van de door AttachingIT gespecificeerde (browser)programmatuur. Dit staat gespecificeerd in de SLA van AttachingIT. 5.8 Klant vrijwaart AttachingIT tegen aanspraken van derden op grond van handelingen van Klant die in strijd zijn met de artikelen 5.1 en Klant stemt ermee in zelf een overeenkomst met een leverancier inzake in voorgaande lid bedoelde diensten aan te gaan en kan aan AttachingIT een volmacht verstrekken om dat, indien en voor zover mogelijk, voor of namens haar te doen. AttachingIT is bereid tussen Klant en

6 leverancier zo nodig een coördinerende rol op zich te nemen strekkende tot het aangaan van en dergelijke overeenkomst inzake een (tele)communicatievoorziening, hiervoor vraagt AttachingIT een vooraf afgesproken vergoeding. Klant erkent en stemt ermee in zelf gebonden te zullen zijn aan alle bepalingen en voorwaarden van de leverancier te dier zake AttachingIT is niet aansprakelijk voor de kosten betrekking hebbende op de (tele)communicatievoorzieningen, welke kosten door het gebruik van de SaaS-dienst worden veroorzaakt. Artikel 6 Intellectuele eigendomsrechten 6.1 AttachingIT garandeert dat zij over alle benodigde rechten voor het verlenen van de SaaS-dienst beschikt, waaronder alle rechten met betrekking tot de onderliggende computerprogrammatuur. 6.2 De intellectuele eigendomsrechten, waaronder mede begrepen databankrechten en/of auteursrechten, blijven volledig bij AttachingIT dan wel haar toeleveranciers berusten. Behoudens de intellectuele eigendomsrechten op gegevens welke Afnemer zelf middels het gebruik van de SaaS-dienst opbouwt, de intellectuele eigendomsrechten inzake deze gegevens blijven bij Afnemer berusten. 6.3 Klant verkrijgt voor de duur van de Overeenkomst uitsluitend de gebruiksrechten en bevoegdheden die voortvloeien uit de strekking van de Overeenkomst of die Schriftelijk worden toegekend en voor het overige zal Klant de programmatuur of andere materialen niet verveelvoudigen of openbaar maken. 6.4 Het is Klant niet toegestaan enige aanduiding omtrent auteursrechten, merken, handelsnamen of andere rechten van intellectuele eigendom uit de materialen te verwijderen of te wijzigen, daaronder begrepen aanduidingen omtrent het vertrouwelijk karakter en geheimhouding van de materialen. 6.5 Het is AttachingIT toegestaan technische maatregelen te nemen ter bescherming van de materialen. Indien AttachingIT door middel van technische bescherming de materialen heeft beveiligd, is het Klant niet toegestaan deze beveiliging te verwijderen of te ontwijken. 6.6 Ieder gebruik, verveelvoudiging of openbaarmaking van de materialen dat buiten de strekking van de Overeenkomst of verleende gebruiksrechten valt, wordt beschouwd als een schending van het auteursrecht. Klant zal een onmiddellijk opeisbare boete van EUR ,- per dag per inbreuk makende handeling betalen aan AttachingIT, onverminderd het recht van AttachingIT om haar schade door de inbreuk vergoed te krijgen of andere rechtsmaatregelen te mogen treffen teneinde de inbreuk te doen beëindigen. 6.7 AttachingIT heeft het recht de door de uitvoering van een Overeenkomst aan zijn zijde toegenomen kennis ook voor andere doeleinden te gebruiken, voor zover hierbij geen strikt vertrouwelijke informatie van Klant ter kennis van derden wordt gebracht. 6.8 Het is Klant niet toegestaan met daarin AttachingIT genaamde domeinnamen of social media kanalen te gebruiken zonder daarvoor vooraf toestemming te hebben gevraagd. Dit kan te allen tijde worden opgeëist door AttachingIT. Artikel 7 Opleidingen 7.1 AttachingIT kan aan Gebruikers en/of ander personeel van Klant adequate Opleidingen verzorgen ten behoeve van het gebruik van de Functionaliteit. 7.2 AttachingIT staat ervoor in dat de docenten voldoende kennis van het onderwerp hebben en voldoende didactische vaardigheden hebben om de Opleiding naar behoren te kunnen geven.

7 7.3 AttachingIT verstrekt aan iedere cursist adequaat cursusmateriaal voor eigen gebruik en mag worden verspreid onder de werknemers van Klant. Het (eigendom en het) auteursrecht op het cursusmateriaal berust bij AttachingIT. Het is Klant niet toegestaan het cursusmateriaal te verveelvoudigen en/of openbaar te maken tenzij dit voor eigen gebruik is. 7.4 Annulering en/of verplaatsing van de Opleiding(en) door Klant kan slechts vijf Werkdagen voor de geplande datum van Opleiding. Het annuleren van de Opleiding(en) na deze periode brengt met zich mee dat de overeengekomen kosten voor deze Opleiding(en) door Klant volledig verschuldigd zijn. Artikel 8 Prijzen, tarieven, facturering en betaling 8.1 Prijzen en tarieven staan vermeld in de Overeenkomst. Tevens staan hier de afspraken die gemaakt zijn tussen AttachingIT en Afnemer qua aantal gebruikers en prijs per maand en/of per jaar. Alle prijzen en tarieven zijn exclusief omzetbelasting. 8.2 De overeengekomen prijzen en tarieven mogen jaarlijks, per 1 januari door AttachingIT worden verhoogd met een percentage gelijk aan de index voor zakelijke dienstverlening zoals gepubliceerd door het CBS met als basis 2000 is Prijswijzigingen die het gevolg zijn van substantiële uitbreidingen van de Functionaliteit worden direct gefactureerd en zijn terstond verschuldigd. 8.4 AttachingIT zal op de facturen aan Afnemer datum, de specificatie en het totaal verschuldigde bedrag in euro s (inclusief BTW) vermelden. 8.5 AttachingIT zal 50% van de licentiekosten en eventuele branding factureren na het ontvangen van een getekende Overeenkomst. Het restantbedrag plus eventuele installatiekosten worden gefactureerd na oplevering van de SaaS-dienst. 8.6 De vergoeding voor de SaaS-dienst wordt per jaar vooruit gefactureerd, tenzij beide Partijen tot een andere overeenstemming komen omtrent de termijn(en). AttachingIT zal altijd vooraf factureren. 8.7 Indien andere diensten en werkzaamheden niet onder de Overeenkomst vallen, dan zal AttachingIT de daadwerkelijk gewerkte uren tegen het dan gebruikelijke uurtarief in rekening brengen. Deze geschieden tegen de alsdan geldende tarieven voor de desbetreffende medewerkers van AttachingIT. Indien AttachingIT verzocht wordt om aanvullende diensten te geven, dan zal AttachingIT een aanvullende offerte hiervoor uitbrengen. Slechts na akkoord hierop mag AttachingIT deze aanvullende diensten verrichten. Voor meerwerk waarvan AttachingIT kan aantonen dat dit redelijkerwijs noodzakelijk is of redelijkerwijs volgt uit instructies van Klant/Opdrachtgever, is geen toestemming nodig. Wanneer een offerte of werkomschrijving melding maakt van een vaste prijs, wordt meerwerk niet in rekening gebracht tenzij dit buiten de werkomschrijving valt en hier vooraf akkoord op is gegeven. 8.8 Facturering van tussentijds aan de Overeenkomst toegevoegde Functionaliteit wordt pro rato gefactureerd tot aan de eerstvolgende factuurdatum. 8.9 Klant zal de door hem op basis van de Overeenkomst verschuldigde bedragen bij inhoudelijke juistheid van de fact(u)ur(en) binnen 14 (veertien) dagen na factuurdatum aan AttachingIT betalen Indien Klant zich op inhoudelijke onjuistheid van de fact(u)ur(en) beroept laat dit onverlet diens verplichting om tenminste het onbetwiste deel van de fact(u)ur(en) te betalen Indien Klant de verschuldigde factuurbedragen niet binnen de betalingstermijn heeft voldaan, behoudens indien hij zich binnen 10 (tien) dagen heeft beroepen op inhoudelijke onjuistheid van de factuur, zal Klant zonder dat enige ingebrekestelling is vereist, de wettelijke rente over het openstaande bedrag verschuldigd zijn. Indien Klant na ingebrekestelling nalatig blijft de vordering te voldoen, is AttachingIT gerechtigd naast de verschuldigde wettelijke rente

8 tevens aanspraak te maken op vergoeding van buitengerechtelijke incassokosten, waarvan de hoogte wordt bepaald op tenminste 15% van het totale factuurbedrag Indien Klant een betalingsachterstand heeft van meer dan 2 (twee) maanden is AttachingIT gerechtigd haar dienstverlening op te schorten, mits Klant van dat voornemen schriftelijk/per e- mail in kennis is gesteld en Klant tenminste 5 (vijf) Werkdagen is gegund alsnog en volledig aan alle betalingsverplichtingen, dus inclusief wettelijke rente, buitengerechtelijke en andere kosten, te voldoen. Artikel 9 Looptijd, beëindiging, verlenging en exit 9.1 De Overeenkomst treedt in werking op de datum die specifiek staat vermeld in de Overeenkomst. 9.2 De Overeenkomst wordt aangegaan voor de minimale looptijd van 1 (één) jaar, tenzij anders vermeld in de Overeenkomst. 9.3 Bij een overeenkomst van 1 (één) jaar wordt deze telkens stilzwijgend verlengd voor 1 (één) jaar indien geen der Partijen uiterlijk 3 (drie) maanden voor ommekomst van de einddatum de Overeenkomst middels aangetekend schrijven aan de andere Partij heeft opgezegd. 9.4 Buiten hetgeen elders in de Overeenkomst is bepaald is: a. de ene Partij gerechtigd de Overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden door middel van een aangetekend schrijven indien de andere Partij in de nakoming van zijn verplichtingen voortvloeiende uit de Overeenkomst tekortschiet en daarin ook na ingebrekestelling, waarbij aan de andere Partij een redelijke termijn is gesteld om alsnog aan zijn verplichtingen te voldoen, volhardt. b. de ene Partij gerechtigd zonder dat enige aanmaning of ingebrekestelling zal zijn vereist buitens rechte de Overeenkomst door middel van een aangetekend schrijven met onmiddellijke ingang te ontbinden indien de andere Partij surseance van betaling aanvraagt of hem surseance van betaling is verleend; het faillissement van de andere Partij wordt aangevraagd of dat hij in staat van faillissement is verklaard; de onderneming van de andere partij wordt geliquideerd of beëindigd anders dan ten behoeve van samenvoeging van ondernemingen; op een aanmerkelijk deel van het vermogen van de andere Partij dan wel op de bij de uitvoering van de Overeenkomst betrokken infrastructuur en/of computerprogrammatuur beslag wordt gelegd, dan wel de andere partij niet langer in staat moet worden geacht de verplichtingen uit de Overeenkomst na te kunnen komen. 9.5 Indien de Overeenkomst door Klant wordt ontbonden op grond van het in artikel 9.4 bepaalde, heeft Klant op eerste verzoek het recht om voor een periode van 2 (twee) aaneengesloten maanden de Functionaliteit te blijven gebruiken, één en ander tegen een door AttachingIT te bepalen en door Klant vooruit te betalen redelijke vergoeding. 9.6 Alle rechten die Klant ingevolge Overeenkomst heeft verkregen met betrekking tot het gebruik van Functionaliteit vervallen bij beëindiging van Overeenkomst, met uitzondering van het gestelde in artikel Tenzij anders bepaald blijven verplichtingen welke naar hun aard bestemd zijn om ook na beëindiging van de Overeenkomst voort te duren, na beëindiging daarvan bestaan. De beëindiging van de Overeenkomst ontslaat Partijen uitdrukkelijk niet van het bepaalde met betrekking tot geheimhouding, aansprakelijkheid, intellectuele eigendomsrechten, personeelsovername, toepasselijk recht en forumkeuze. 9.8 Partijen treden in het geval van beëindiging van de SaaS-dienst(en) per omgaande in overleg omtrent de (wijze van) overdracht van data, de dienstverlening en/of overige beheersmaatregelen, benodigd voor een ongestoorde voortgang van het gebruik door Klant van haar data en/of SaaS-dienst. 9.9 Alle werkzaamheden die door AttachingIT in het kader van het voorgaande lid worden verricht worden op basis van nacalculatie tegen de alsdan geldende tarieven in rekening gebracht.

9 Artikel 10 Beveiliging ADRES: Herestraat De beveiliging die AttachingIT hanteert in haar SaaS-dienst is gespecificeerd in de SLA. De SLA is bijgesloten bij de Overeenkomst tussen Partijen. Artikel 11 Garanties 11.1 AttachingIT garandeert dat de dienstverlening inzake de SaaS-dienst op vakbekwame wijze wordt uitgevoerd AttachingIT garandeert de Beschikbaarheid conform SLA en met haar infrastructuur. AttachingIT is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de (tele)communicatieverbindingen van de infrastructuur van de Klant. Artikel 12 Aansprakelijkheid 12.1 De totale aansprakelijkheid van AttachingIT wegens toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de Overeenkomst beperkt tot vergoeding van directe vermogensschade tot maximaal het door AttachingIT van Klant ontvangen vergoedingen (exclusief BTW en andere van overheidswege opgelegde heffingen) over 6 (zes) maanden, direct voorafgaand aan de maand waarin de schadeveroorzakende gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Onder directe vermogensschade wordt uitsluitend verstaan: a. Redelijke kosten die Klant zou moeten maken om de prestatie van AttachingIT aan de Overeenkomst te laten beantwoorden; deze kosten worden nochtans niet vergoed indien de Overeenkomst door of op vordering van Klant is of wordt ontbonden. b. Redelijke kosten die Klant heeft gemaakt voor het noodgedwongen langer operationeel houden van zijn oude systeem of systemen en daarmee samenhangende voorzieningen. c. Redelijke kosten, gemaakt ter vaststelling van de oorzaak en de omvang van de schade, voor zover de vaststelling betrekking heeft op directe vermogensschade in de zin van deze voorwaarden. d. Redelijke kosten, gemaakt ter voorkoming of beperking van schade, voor zover Klant aantoont dat deze kosten hebben geleid tot beperking van directe schade in de zin van deze voorwaarden Aansprakelijkheid voor schade, anders dan genoemd in het voorgaande lid, daaronder in ieder geval maar uitdrukkelijk niet uitsluitend begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, verlies van gegevens en schade door bedrijfsstagnatie, is uitgesloten De in hiervoor genoemde beperkingen van aansprakelijkheid komen te vervallen: a. in geval van aanspraken op schadevergoeding ten gevolgde van dood of lichamelijk letsel; b. indien sprake van opzet of bewuste roekeloosheid van de schadeveroorzakende Partij, waaronder begrepen diens werknemers en ingeschakelde derden De aansprakelijkheid van AttachingIT wegens tekortkoming in de nakoming van de Overeenkomst ontstaat pas nadat AttachingIT door de Klant in gebreke is gesteld, tenzij nakoming van de betreffende verplichtingen reeds blijvend onmogelijk is, in welk geval AttachingIT onmiddellijk in gebreke is. De ingebrekestelling zal Schriftelijk geschieden, waarbij aan AttachingIT een redelijke termijn wordt gegund om alsnog zijn verplichtingen na te komen Schade als genoemd in het eerste lid van dit artikel dient zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 2 (twee) weken na het ontstaan Schriftelijk aan AttachingIT te zijn gemeld. Schade die niet binnen die termijn ter kennis van AttachingIT is gebracht, komt niet voor vergoeding in aanmerking, tenzij de Klant aannemelijk maakt dat hij de schade niet eerder heeft kunnen melden.

10 12.6 Partijen komen overeen dat artikel 6:271 van het Burgerlijk Wetboek en de uitwerking van het daar bepaalde in de volgende artikelen, zijn uitgesloten De bepalingen uit dit artikel zijn niet van toepassing indien Klant een natuurlijk persoon is die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf, in zoverre dat jegens die Klant de bepalingen omtrent aansprakelijkheid uit de wet gelden. Artikel 13 Overmacht 13.1 In geval van overmacht wordt nakoming van de Overeenkomst en alle daarmee samenhangende verplichting(en) geheel of gedeeltelijk opgeschort voor de duur van de overmachtssituatie, zonder dat Partijen over en weer tot enige schadevergoeding ter zake gehouden zijn. Een Partij kan zich jegens de andere Partij alleen op overmacht beroepen indien de zich op overmacht beroepende Partij zo spoedig mogelijk, onder overlegging van bewijsstukken, de andere Partij zo spoedig mogelijk Schriftelijk van zijn beroep op overmacht in kennis stelt Als een Partij door overmacht tekort schiet in de nakoming van enige verplichting voortvloeiend uit de Overeenkomst kan de andere Partij, indien vaststaat dat nakoming blijvend onmogelijk zal zijn, dan wel indien een periode van meer dan dertig (30) Werkdagen is verstreken, de Overeenkomst geheel of gedeeltelijk, door middel van een aangetekend schrijven met onmiddellijke ingang buiten rechte opzeggen, zonder dat Partijen over en weer tot enige schadevergoeding te zijn gehouden. Hetgeen reeds is gepresteerd door AttachingIT zal door Klant terstond worden betaald Onder overmacht aan de zijde van AttachingIT wordt in elk geval verstaan: ziekte van personeel, gebrek aan personeel, stakingen, al dan niet toerekenbare tekortkomingen van toeleveranciers, verlies van data, stroomstoringen, storingen in de telecommunicatieinfrastructuur, licentieweigeringen, (distritbuted) denial of service aanvallen en/of uitval van netwerkverbindingen van één en ander aan de zijde van AttachingIT. Artikel 14 Geheimhouding 14.1 Beide Partijen zullen strikte vertrouwelijkheid in acht nemen over de informatie over elkaars organisatie plus eventuele verstrekte persoonsgegevens, de werking van de bestanden, Functionaliteit, de SaaS-dienst, etc. Behoudens voorafgaande Schriftelijke toestemming van de andere Partij zal AttachingIT informatie-, gegevensdragers en gegevens welke haar ter beschikking staan, niet aan derden ter beschikking stellen en aan haar personeel slechts bekend maken voor zover dit nodig is voor het verrichten van de overeengekomen prestaties. Partijen zullen hun personeel verplichten deze geheimhoudingsbepalingen na te leven. Bovenstaande is niet van toepassing voor AttachingIT indien dit wettelijk verplicht is Met betrekking tot gegevens afkomstig van de andere Partij, die in welke vorm of op welke informatiedrager dan ook bij een Partij berusten of aan hem zijn verstrekt, verbindt een Partij zich: a. Alle redelijke maatregelen in acht te nemen voor een veilige berging of opslag; b. De gegevens niet te gebruiken voor enig ander dan het overeengekomen doel; c. De gegevens niet langer onder haar berusting te houden dan voor het uitvoeren van de overeengekomen verplichtingen redelijkerwijs noodzakelijk is en deze gegevens, inclusief gemaakte kopieën onmiddellijk na volledige nakoming van genoemde verplichtingen weer ter beschikking te stellen van andere Partij, dan wel na verkregen toestemming van andere Partij te vernietigen;

11 d. De overeengekomen verplichtingen uitsluitend te doen uitvoeren door personen waarvan de Partij op wie de verplichting rust in redelijkheid meent dat zij betrouwbaar zijn; e. Medewerking te verlenen aan het uitoefenen van toezicht door of namens de andere Partij op bewaring en gebruik van gegevens Ieder der Partijen draagt er zorg voor dat zijn bij de werkzaamheden betrokken werknemers en/of derden contractueel tot geheimhouding met betrekking tot hetgeen in dit artikel is gesteld zullen zijn verplicht. Artikel 15 Privacy en beveiliging 15.1 De door AttachingIT te verwerken persoonsgegevens bij de uitvoering van de SaaS-diensten, vallen onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), waarbij volgens de terminologie van die wet Klant als verantwoordelijke geldt en AttachingIT als de 'bewerker' AttachingIT zal zorg dragen voor een passend beveiligingsniveau gelet op de risico's die de verwerking en de aard van te beschermen persoonsgegevens met zich meebrengen. Dit evenwel slechts indien en voor zover deze zich in de systemen of infrastructuur van AttachingIT bevinden AttachingIT staat er voor in dat een ieder die handelt onder het gezag/in opdracht van AttachingIT, voor zover deze toegang heeft tot persoonsgegevens waar Klant de verantwoordelijke voor is, deze slechts verwerkt in voorafgaande Schriftelijke opdracht van Klant. AttachingIT staat ervoor in dat zij alleen op geheel rechtmatige wijze persoonsgegevens zal verwerken Indien Klant in het kader van een wettelijke verplichting, bijvoorbeeld op grond van de Wbp gegevens die zijn opgeslagen in systemen van AttachingIT dient te wijzigen, verwijderen of af te staan, zal AttachingIT daarin volledig meewerken. De kosten voor de aanvullende werkzaamheden daarvoor kunnen afzonderlijk worden gefactureerd. Artikel 16 Overdracht van rechten en verplichtingen 16.1 Klant is niet gerechtigd de rechten en verplichtingen uit Overeenkomst zonder schriftelijke toestemming van AttachingIT aan derden over te dragen AttachingIT is te allen tijde bevoegd rechten en verplichtingen voortvloeiend uit de Overeenkomst over te dragen AttachingIT is bevoegd om bij de uitvoering van de Overeenkomst gebruik te maken van de diensten van derden, hetzij in onder aanneming, hetzij door tijdelijke inhuur van personeel. Deze bevoegdheid van AttachingIT laat onverlet haar verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de nakoming van de krachtens de Overeenkomst op haar rustende verplichtingen en de krachtens de belasting- en sociale verzekeringswetgeving op haar als werkgever en/of hoofdaannemer rustende verplichtingen. Artikel 17 Toepasselijk recht en geschillen 17.1 Op de Overeenkomst en nadere, daaruit voortvloeiende overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing In geval van een geschil geeft de meeste gerede partij aan de andere Partij Schriftelijk te kennen dat er sprake is van een geschil, alsmede een summiere opgave van hetgeen naar het oordeel van die Partij het onderwerp van het geschil is. Alle geschillen welke naar aanleiding van of ten gevolge van de Overeenkomst mochten ontstaan, zullen worden voorgelegd aan de

12 daartoe bevoegde rechter in het arrondissement waar AttachingIT gevestigd is, daaronder mede begrepen de voorzieningenrechter van deze arrondissementsrechtbank recht doende in kort geding Het in het artikel 17.2 bepaalde laat onverlet de verplichting van beide Partijen zich maximaal in te spannen om geschillen, verband houdende met de Overeenkomst, zoveel mogelijk in onderling overleg op te lossen. Artikel 18 Algemene bepalingen 18.1 Mondelinge mededelingen, toezeggingen of afspraken verband houdende met de uitvoering van de Overeenkomst hebben geen rechtskracht tenzij deze door de betreffende Partij Schriftelijk zijn bevestigd In de gevallen waarin de Overeenkomt niet voorziet, dan wel indien wijziging van de Overeenkomst noodzakelijk is, treden Partijen hiertoe in overleg. Wijzigingen en/of aanvullingen zijn slechts geldig voor zover deze schriftelijk zijn overeengekomen Het nalaten door een Partij om binnen een in de Overeenkomst genoemde termijn nakoming van enige bepaling te verlangen, tast het recht om alsnog nakoming te eisen niet aan, tenzij de Partij uitdrukkelijk en schriftelijk met de niet-nakoming akkoord is gegaan Indien één van de bepalingen van de Overeenkomst nietig is of wordt vernietigd, zullen de overige bepalingen van de Overeenkomst van kracht blijven en treden Partijen in overleg om een vervangende bepaling overeen te komen, die zo dicht mogelijk de ongeldige (vernietigde/nietige) clausule benadert binnen de strekking van de overeenkomst Indien en voor zover tegenstrijdigheden voorkomen tussen Overeenkomst en de bij deze Overeenkomst behorende Bijlage, geldt het gestelde in de Overeenkomst. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden van AttachingIT? Neem dan contact met ons op via info@attachingit.com

Algemene Voorwaarden Versie: 1.1 Datum: 25 juli 2019

Algemene Voorwaarden Versie: 1.1 Datum: 25 juli 2019 Algemene Voorwaarden Versie: 1.1 Datum: 25 juli 2019 Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden een aantal begrippen gehanteerd, in enkelvoud of meervoud, die aanvangen met

Nadere informatie

1.1 Beschikbaarheid: het percentage van de tijd van het Service Window waarin Afnemer gebruik kan maken van de Functionaliteit.

1.1 Beschikbaarheid: het percentage van de tijd van het Service Window waarin Afnemer gebruik kan maken van de Functionaliteit. ALGEMENE VOORWAARDEN INCHECKERT versie 1.0 7.6.2017 Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden een aantal begrippen gehanteerd, in enkelvoud of meervoud, die aanvangen met een hoofdletter

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN inzake ASP-dienstverlening

ALGEMENE VOORWAARDEN inzake ASP-dienstverlening ALGEMENE VOORWAARDEN inzake ASP-dienstverlening Artikel 1 Definities In de algemene voorwaarden worden een aantal begrippen gehanteerd, in enkelvoud of meervoud, die aanvangen met een hoofdletter en die

Nadere informatie

Media Alliantie Business Hub service providing voorwaarden

Media Alliantie Business Hub service providing voorwaarden Media Alliantie Business Hub service providing voorwaarden Media Alliantie Coöperatie UA Appelgaarde 101 3992 JD Houten 030-2687463 06-81275438 info@media-alliantie.nl Artikel 1 Definities In de Overeenkomst

Nadere informatie

Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst

Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst Artikel 1. Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, rechtsbetrekkingen en offertes met of van Martijn Wesseling gevestigd

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

- OVEREENKOMST - SAAS-overeenkomst DuboCalc 5

- OVEREENKOMST - SAAS-overeenkomst DuboCalc 5 - OVEREENKOMST - SAAS-overeenkomst DuboCalc 5 Gebruikers van DuboCalc 5, hierna te noemen: Afnemer en De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cenosco, gevestigd te Den Haag, aan de van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Overeenkomst inzake ASP-dienstverlening QSuite

Overeenkomst inzake ASP-dienstverlening QSuite Overeenkomst inzake ASP-dienstverlening QSuite DE ONDERGETEKENDEN xxx, gevestigd te xxx, aan xxx, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door xxx, in de functie van bestuurder, hierna te noemen: Afnemer

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V.

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf X B.V. te Amsterdam, Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CARTHAGO ICT B.V. Inzake het gebruik van de Web Cursisten Manager (WCM)

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CARTHAGO ICT B.V. Inzake het gebruik van de Web Cursisten Manager (WCM) ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CARTHAGO ICT B.V ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CARTHAGO ICT B.V. Inzake het gebruik van de Web Cursisten Manager (WCM) Versie: 2.0 Datum: 20-10-2016 Carthago ICT B.V. - Hazenweg 70

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Lean IT Solutions B.V OVEREENKOMST inzake SaaS dienstverlening

Lean IT Solutions B.V OVEREENKOMST inzake SaaS dienstverlening OVEREENKOMST inzake SaaS dienstverlening DE ONDERGETEKENDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te, aan, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de.., in de functie van..,

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden New Media Online BV

Algemene voorwaarden New Media Online BV Algemene voorwaarden New Media Online BV Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden: de onderhavige

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde ALGEMENE VOORWAARDEN KEES HELPT Artikel 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens;

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Algemeen. Artikel 3. Prijs, facturering en betaling

Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Algemeen. Artikel 3. Prijs, facturering en betaling Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden Stratech zijn van toepassing op alle offertes, opdrachtbevestigingen en overeenkomsten van Stratech Holding bv, gevestigd aan het Pantheon 15 te Enschede,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden behorende bij ASP-diensten

Algemene voorwaarden behorende bij ASP-diensten Algemene voorwaarden behorende bij ASP-diensten 1. Definities 1.1. Actief Kind Account: een kind dat door de Opdrachtgever kan worden gefactureerd in de maand voorafgaande de factuurdatum van Leverancier.

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud.

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. Algemene voorwaarden Bosma Direct Marketing Consultancy B.V. KvKnr. 60588659. Gedeponeerd dd. 5 mei 2011. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. 1. Definities 1. Algemene Voorwaarden: algemene voorwaarden die van tijd tot tijd worden gewijzigd. 2. Opdrachtgever: De (rechts-)persoon die met opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Call-IT International BV

Algemene voorwaarden van Call-IT International BV 1. Aanbieding en overeenkomst Algemene voorwaarden van Call-IT International BV 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Call-IT International goederen

Nadere informatie

Artikel 2 Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

Artikel 2 Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op arrangementen van waadpakken.nl en op alle overeenkomsten tussen waadpakken.nl en opdrachtgever. Artikel 2 Afwijkingen op deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2. inzake SaaS-dienstverlening betreffende WebCursistenManager

Algemene voorwaarden Versie 1.2. inzake SaaS-dienstverlening betreffende WebCursistenManager Pagina 1 van 16 Algemene voorwaarden Versie 1.2 inzake SaaS-dienstverlening betreffende WebCursistenManager DE ONDERGETEKENDEN De Afnemer van de dienst, zoals op het ondertekende aanmeldingsformulier vermeld,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE: 1 JUNI 2018 1. Toepasselijkheid. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de ADRES De Zaayer 26 9723 ZB Groningen TELEFOON 06 3034 2518 EMAIL info@m3dstudio.nl KVK 50316249

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy 1. (hierna: ) Deze zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding (zoals aanbiedingen, offertes en overeenkomsten) tussen G.F.A. de Smit, handelend onder de naam en opdrachtgever (hierna: Opdrachtgever

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Hoogdesign 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Hoogdesign goederen en/of diensten van welke

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze Algemene voorwaarden van Connexting (hierna Connexting) gevestigd aan de Tijl Uilenspiegelstraat 36, 4906JB te Oosterhout, KvK 68857322, wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Algemene Voorwaarden Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright 2015, perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd. Reproductie,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V.

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf X B.V. te Amsterdam, Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Techlife Engineering BV

Techlife Engineering BV ALGEMENE VOORWAARDEN Techlife Engineering BV 1.Begripsbepaling 1.1 Onder Techlife wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Techlife Engineering

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV Algemene voorwaarden Bedrijf BV Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV te Plaats, Kamer van Koophandel 12345678

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LAB050 Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij wordt

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

1.3. Alle door SocialDipping gedane offertes en/of aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij daaruit anders blijkt.

1.3. Alle door SocialDipping gedane offertes en/of aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij daaruit anders blijkt. Artikel 1. Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, rechtsbetrekkingen en offertes met of van SocialDipping gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SHARKSALES BV Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons.

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BUZZPRESS Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van Virtual Skillslab (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

1.3. Beschikbaarheid: het percentage van de tijd van het Service Window waarin Afnemer gebruik kan maken van de Functionaliteit.

1.3. Beschikbaarheid: het percentage van de tijd van het Service Window waarin Afnemer gebruik kan maken van de Functionaliteit. ALGEMENE VOORWAARDEN PUBLER B.V Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden een aantal begrippen gehanteerd, in enkelvoud of meervoud, die aanvangen met een hoofdletter en die de betekenis

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Leverancier goederen en/of diensten van welke aard ook

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: de natuurlijke of rechtspersoon of het samenwerkingsverband van natuurlijk en/of rechtspersonen of de namens deze

Nadere informatie

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Guncorp Studio. Datum laatste versie: 3 februari 2014 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo.

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo. Algemene voorwaarden Versie September 2014 IMEZO 1 Definities 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: iedere (rechts-)persoon die met IMEZO een overeenkomst is aangegaan

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TUNE ICT

ALGEMENE VOORWAARDEN TUNE ICT ALGEMENE VOORWAARDEN TUNE ICT Artikel 1 - Begripsbepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden verstaan onder: Tune ICT: de V.O.F., gevestigd te Tiel aan de Betuwestraat 42 (4005 AR) Klant: de cliënt aan wie

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van ALGEMENE VOORWAARDEN VAN EIGEN-WIJS STAND PERFORMANCE TRAINING EN ADVIES Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene voorwaarden 1. Aanbiedingen en overeenkomsten 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Resultaatgenieters goederen en of diensten van welke

Nadere informatie

Site Website: de door AOL op internet verzorgde en voor iedereen toegankelijke site(s) op het adres

Site Website: de door AOL op internet verzorgde en voor iedereen toegankelijke site(s) op het adres Algemene voorwaarden Accountantsonline.nl Artikel 1 Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden AOL: Accountantsonline.nl Site Website:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Poppe Persoonlijk, versie 1.2, augustus 2012 Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De "Opdrachtgever": de natuurlijke- of rechtspersoon die te kennen heeft gegeven

Nadere informatie

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V.

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Artikel 1 Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Webshops4All B.V., als opdrachtnemer; - opdrachtgever: de partij die de opdracht aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hiernavolgende betekenis: YachtFocus Media

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR Algemene Voorwaarden van Zeker Zichtbaar, gevestigd te Scherpenzeel, gepubliceerd op de website www.zekerzichtbaar.nl. 1) Definities 1.1) Zeker Zichtbaar: de handelsnaam

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dienstverlening EyeToEye Informatica BV

Algemene Voorwaarden Dienstverlening EyeToEye Informatica BV Algemene Voorwaarden Dienstverlening EyeToEye Informatica BV In deze voorwaarden wordt aan de navolgende begrippen de volgende betekenis toegekend: 0.1 EyeToEye: EyeToEye Informatica BV gevestigd te Groningen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Masterwebber VOF

Algemene voorwaarden Masterwebber VOF 01 april 2009 Algemene voorwaarden Masterwebber VOF Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. 1. Aanbiedingen en overeenkomsten 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij RaaT-Communicatie goederen en of diensten van welke aard ook aan cliënt

Nadere informatie

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Freemle Algemeen deel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Artikel 1 Definities 1.1 Lieses Lifestyle Coaching is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het ondersteunen en coachen van klanten op het gebied van gezonde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Artikel 1 Definities Aanbod/ Aanbiedingen: een uitnodiging tot aanvaarding van een aanbod of aanbiedingen van Perspekt; Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie