BioVanguard Green Line

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BioVanguard Green Line"

Transcriptie

1 BioVanguard Green Line Klasse II Biologische Veiligheidswerkbanken Superieure kwaliteit Hoogwaardige prestaties Ergonomisch ontwerp Laag energieverbruik (135 W) Laag geluidsniveau (45 db) Gebruikers, product- en omgevingsbescherming

2 BioVanguard Green Line De Telstar BioVanguard serie, onze nieuwste reeks kwalitatief hoogwaardige Klasse II biologische veiligheidswerkbanken, biedt het beste beschermingsniveau voor gebruiker, product en omgeving. Hiermee worden de gevaren die inherent zijn aan het werken met stoffen met bioveiligheidsniveaus 1, 2 en 3 beperkt. De serie is ontworpen met behulp van de hoogste kwaliteitsnormen, biologische veiligheid, betrouwbaarheid, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid en voldoet aan de laatste klantvereisten zoals een laag energieverbruik en een laag geluidsniveau. Laag energieverbruik Laag geluidsniveau Superieure kwaliteit Hoogwaardige prestaties Ergonomisch ontwerp Eenvoudig te bedienen Eenvoudig schoon te maken Eenvoudig te decontamineren Weinig onderhoud Eenvoudige installatie Conform de hoogste normen Conform GMP en PIC s Microprocessor geregelde luchtstroom Slimme veiligheidsfunctionaliteiten Internationale veiligheidsnormen De BioVanguard is ontworpen en geproduceerd conform de internationale bioveiligheidsnormen EN12469: Klasse II, NSF49: Klasse II Type A2, JIS K 3800: Klasse II Type A2. Het werkgebied is conform ISO : Klasse 5, GMP Annex 1: Klasse A en PIC s. De BioVanguard B is tevens ontworpen en geproduceerd conform de DIN (Klasse II). BioVanguard Basisprincipe De BioVanguard biedt gebruikers bescherming door inflow, productbescherming door HEPA gefilterde laminaire downflow in de werkruimte (30% afvoer; 70% recirculatie) en omgevingsbescherming door HEPA gefilterde afvoerlucht. Toepassingen De BioVanguard is ontworpen voor microbiologisch onderzoek met bijvoorbeeld bacteriën, virussen en allergenen. HEPA GEFILTERDE LUCHT GECONTAMINATEERDE LUCHT Standaard afmetingen De BioVanguard is standaard leverbaar in de breedtematen 3, 4, 5 en 6 ft (90, 120, 150 en 180 cm).

3 Eigenschappen & voordelen Laag energieverbruik en geluidsniveau De BioVanguard serie is ontworpen en geproduceerd conform de meest actuele klantwensen. Het lage energieverbruik wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van efficiënte en energiezuinige EC-ventilatoren. Het lage geluidsniveau is het resultaat van een slimme ontwerp en constructie van de bank. Superieure kwaliteit en hoogwaardige prestaties De BioVanguard series is een reeks Klasse II Biologische Veiligheidswerkbanken van superieure kwaliteit en met hoogwaardige prestaties, ontworpen en geproduceerd voor veeleisende klanten wereldwijd. De bank bestaat uit kwalitatief hoogwaardige materialen en componenten, die zorgen voor een betrouwbare prestatie en lange levensduur. Green Line 3 jaar garantie Conform GMP en PIC s Downflow luchtsnelheid kan ingesteld worden conform GMP Annex 1 en PIC s normen. Er zijn twee analoge 4-20mA aansluitingen beschikbaar voor sensoren zoals bijvoorbeeld deeltjestellers, druk, temperatuur, relatieve luchtvochtigheid etc. Tevens kunnen hieraan limieten/alarmen (hoog/laag) worden gekoppeld. Data van de sensoren is zichtbaar in het display van het bedieningspaneel. GMP onderstel (optioneel leverbaar) BioVanguard B HEPA GEFILTERDE LUCHT GECONTAMINATEERDE LUCHT Basisprincipe BioVanguard B is uitgerust met extra V-vormige HEPAfilters onder het werkoppervlak, die de instroomlucht filteren en de interne constructie van het kabinet vrij houden van contaminatie. Dit zorgt voor de allerbeste bescherming voor toepassingen met hoge risico s. Toepassingen BioVanguard B is ontworpen voor toepassingen met een hoog microbiologisch risico en toxische toepassingen, zoals de productie van cytotoxische geneesmiddelen. Standaard afmetingen De BioVanguard B is standaard leverbaar in de breedtematen 4 en 6 ft (120 en 180 cm).

4 Ergonomisch ontwerp 7 schuin raam (gelaagd veiligheidsglas) voor ergonomische werkhouding van de gebruiker. Met vooraf ingestelde werkstand voor openen en sluiten. Ergonomische geëpoxeerde aluminium armsteun biedt de gebruiker comfort. Ergonomische verlichting is buiten de werkruimte geplaatst, zodat het de downflow niet verstoort, geen onnodige schaduwen vormt of in de weg zit tijdens het reinigen. De ergonomische voetsteun is in het optioneel leverbare onderstel geïntegreerd. Gebruiksvriendelijk LCD-bedieningspaneel, geplaatst onder een hoek, waarop de gebruiker alle relevante functies en alarmen in één oogopslag kan bekijken. Eenvoudig schoon te maken Geavanceerd klap-/schuifraam: Het raam aan de voorkant kan helemaal worden geopend, waardoor u toegang heeft tot de hele werkruimte om schoon te maken of grote voorwerpen in het kabinet te plaatsen/uit het kabinet te halen. De lekbak onder het werkblad vangt tot 1,5 liter gemorste vloeistoffen op (conform EN 12469). Dit voorkomt dat vloeistoffen in delen van de bank komen die moeilijk schoon te maken zijn. Standaard uitgerust met een roestvaststalen werkblad uit één stuk. Eenvoudig schoon te maken en in staat om nog eens 2 tot 3 liter gemorste vloeistoffen op te vangen. Standaard uitgerust met een roestvaststalen werkruimte uit één stuk; met afgeronde hoeken voor het eenvoudig schoonmaken. De raamgrepen zijn aan de buitenkant van het raam gelijmd, waardoor de binnenkant glad en eenvoudig schoon te maken is. Eenvoudig te decontamineren De rubberen afdichting tussen de werkruimte en de ruit maken, samen met de optioneel leverbare decontaminatie kit, de bank gas- en luchtdicht voor decontaminatie op basis van gas. Voor het eenvoudig decontamineren van de bank kunnen optioneel leverbare aansluitingen op de bank geïnstalleerd worden.

5 Slimme veiligheidsfunctionalititeiten Overtreft de EN12469 norm; door de constructie met meerdere lagen zijn alle mogelijk gecontamineerde gebieden omgeven door onderdruk. De V-vormige sleuven in het werkblad voorkomen dat de inflow wordt geblokkeerd en de mouwen van de labjassen worden gecontamineerd. Het voorfilter voorkomt dat stof, vuil en deeltjes zich ophopen aan de binnenkant van de bank. Dit maximaliseert het effect van decontaminatie. * De ruit gemaakt van gelaagd veiligheidsglas (8 mm, 2 lagen). De armsteun werkt als een vleugel; het verbetert de inflow en daardoor de gebruikersbescherming. * Zonder voorfilter veroorzaakt stof een laag in de werkbank die een barrière vormt tussen de desinfectant en de microbiologische contaminatie. Dit heeft een negatief effect op de decontaminatie. Daardoor bestaat een risico op contaminatie van de service technici en het laboratorium. Microprocessor veiligheidsfunctionalititeiten Onafhankelijke alarmen voor downflow (hoog/laag) en inflow (hoog/laag) waardoor de juiste vervolgactie kan worden genomen. ** Automatische filtervervuiling compensatie: De microprocessor houdt de luchtsnelheid op de ingestelde waarde. Daarmee wordt o.a. de filtervervuiling gecompenseerd. Dit zorgt voor maximale product- en gebruikersbescherming. Gasklepbeveiliging: Gas kan uitsluitend worden ingeschakeld als het kabinet een veilige werkmodus aangeeft. Als het kabinet wordt uitgeschakeld of een alarm weergeeft, wordt het gas automatisch uitgeschakeld. Beveiliging UV-verlichting: TL-verlichting wordt uitgeschakeld als UV-verlichting wordt ingeschakeld (en omgekeerd) Twee redundante microprocessors (fail-safe synchronisatie). ** Voorbeeld: Een downflow alarm betekent dat het product niet is beschermd, maar de gebruiker wel. In dit geval kan de gebruiker veilig starten met zijn procedure om te stoppen met werken, de werkruimte schoon te maken, de werkbank uit te schakelen en te starten met het onderzoeken naar de oorzaak van het downflow alarm. Bedieningspaneel met alarmen en parameters Groen lampje geeft een veilige werkmodus aan Rood lampje en akoestisch signaal geven een alarm voor: Downflow (hoog/laag) Inflow (hoog/laag) Raam (stand buiten werking) Filterverstopping in Pascal Schakelaar voor werkstand (aan/uit) * Schakelaar voor stand-by stand (aan/uit) Schakelaar voor UV-verlichting (aan/uit) * Schakelaar voor TL-verlichting (aan/uit) Schakelaar voor elektrische aansluiting (aan/uit) * Schakelaar voor gasklep (aan/uit) Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans Realtime klok Totale bedrijfsuren voor ventilator, TL, UV Pincode om ongeoorloofd gebruik te voorkomen RS 232- en RS 485-aansluiting Potentiaalvrij contact voor het doorsturen van alarmen naar gebouwbeheersystemen Potentiaalvrij(e) contact(en) die gebruikt kunnen worden voor het aan- en uitschakelen voor externe systemen Beheer van desinfectie-opties * Tevens regelbaar via programmeerbare klok (aan/uit) of timer (uit)

6 Weinig onderhoud. Eenvoudige installatie. Nauwkeurige en onafhankelijke controle voor snelheid inflow en downflow; snel en eenvoudig aan te passen aan lokale omstandigheden (gebouw, klimaatbeheersing, laboratorium). Het voorfilter voorkomt dat stof, vuil en deeltjes in de HEPA-filters terecht komen, waarmee de levensduur van de HEPA-filters aanzienlijk wordt verlengd. Innovatief, uniek en gepatenteerd 4F-systeem (Fast, Friendly and efficient/ snel, vriendelijk en efficiënt) voor het vervangen van de filters: De filters zijn eenvoudig toegankelijk via de voorkant van het kabinet dankzij een uniek kliksysteem, waardoor het vervangen van filters maar vijf minuten in beslag neemt. Alle technische delen zijn eenvoudig toegankelijk via de voorkant van de werkbank. Eenvoudig aan te sluiten op een luchtafvoerkanaal: Voor alle verschillende afmetingen kabinetten geldt dat het afvoerfilter standaard in het midden van het kabinet is geplaatst Kleuren op maat Op een handige plek geplaatste, eenvoudig te vervangen snelheidssensoren. BioVanguard Series is standaard uitgerust met een witte lichtkap. Heeft u in uw laboratorium al werkbanken met een gekleurde lichtkap? Of heeft uw laboratorium wat kleur nodig? Geen punt. U kunt de lichtkappen in iedere gewenste kleur bestellen (tegen meerprijs), bijvoorbeeld donker- of lichtblauw. Configuratie Handmatig of elektrisch raam De BioVanguard- serie is leverbaar met een handmatig of elektrisch raam. Standaard configuratie BioVanguard Series is standaard uitgerust met: Geëpoxeerde buitenkant Roestvaststalen binnenkant Roestvaststalen werkblad uit één stuk Telstar Package configuratie De Telstar Package (TP) configuratie bevat tevens: 1 x Gas 1 x Vacuüm 1 x UV-verlichting Voorfilter en lekbak 2 elektrische aansluitingen Meer opties en accessoires Voor de BioVanguard serie is een uitgebreid pakket opties en accessoires leverbaar (zie laatste pagina van deze brochure).

7 Technische Specificaties BioVanguard TYPE ARTIKELNUMMER Handmatig bediend raam + TP Elektrisch bediend raam + TP Handmatig bediend raam Elektrisch bediend raam AFMETINGEN Externe afmetingen BxDxH (mm) Interne afmetingen BxDxH (mm) [1] Hoogte met onderstel (mm) [2] Werkopening H (mm) [3] Gewicht (kg) Aansluiting uitstoot Ø (mm) PRESTATIES BioVanguard 3 H301001TP - H x 794 x x 550 x BioVanguard 4 H401001TP H401003TP H H x 794 x x 550 x BioVanguard 5 H501001TP H501003TP H H x 794 x x 550 x BioVanguard 6 H601001TP H601003TP H H x 794 x x 550 x Luchtsnelheid (m/s) [4] Energieverbruik (W) [5] Lichtintensiteit (lux) ELEKTRISCH Elektrische aansluiting (V)/(Hz) FILTERS Voorfilter (EN 779) Downflow HEPA filter (EN 1822) Uitstoot HEPA filter (EN 1822) BioVanguard B TYPE PART NUMBERS Handmatig bediend raam + TP Elektrisch bediend raam + TP Handmatig bediend raam Elektrisch bediend raam AFMETINGEN BioVanguard B 4 H411001TP H411003TP H H BioVanguard B 6 H611001TP H611003TP H H Externe afmetingen BxDxH (mm) [6] Interne afmetingen BxDxH (mm) [1] Hoogte met onderstel (mm) [2] Werkopening H (mm) [3] Gewicht (kg) Aansluiting uitstoot Ø (mm) PRESTATIES 1374 x 794 x x 550 x x 794 x x 550 x Luchtsnelheid (m/s) [4] Energieverbruik (W) [5] Lichtintensiteit (lux) ELEKTRISCH Elektrische aansluiting (V)/(Hz) FILTERS Voorfilter (EN 779) Downflow HEPA filter (EN 1822) Exhaust HEPA filter (EN 1822) 1 e HEPA filter (EN 1822) [1] Diepte onderaan in de werkruimte = 550 mm. Diepte bovenaan de werkruimte = 470 mm (door het schuine raam) [2] Onderstel met vaste werkhoogte 800 mm / 900 mm [3] Werkmodus / Maximale modus [4] Optioneel: luchtsnelheid kan ingesteld worden tot 0,45 m/s conform GMP en PIC s [5] Gemeten conform EN (werkbank aan, verlichting aan, downflow 0,28 m/s) [6] Hoogte inclusief 1 e HEPA filter sectie (660 mm)

8 Opties & Accessoires De beschikbare opties en accessoires maken deze werkbanken geschikt voor vele toepassingen. Bovendien kunnen door de flexibiliteit en deskundigheid van onze afdeling Engineering deze werkbanken aan klantspecifieke eisen worden aangepast. Opties Elektrisch bedienbare ruit Wandcontactdozen (WCD s) * Aansluitingen (aardgas **, vacuüm **, O 2, N 2, etc) UV-verlichting ** Decontaminatie-aansluiting Thimble Luchtafvoeraansluiting Dubbele uitstoot HEPA-filter Dataverbinding box (USB, etc) Ingebouwde monitor (glad afgewerkt) FAT / SAT / IQ / OQ Decontaminatie-aansluiting Etc. * 2 x WCD inbegrepen in Standaard en Telstar Package (TP) configuraties ** Inbegrepen in Telstar Package (TP) configuratie Accessoires Onderstel (werkhoogte 800 of 900 mm / elektrisch verstelbaar / conform GMP) Gedeeld werkblad Decontaminatie kit Thimble Anti-terugslagklep Etc. Kuipersweg JA Woerden The Netherlands T F info@telstarle.com Av. Font i Sagué, 55 Parc Científic i Tecnològic Orbital Terrassa Spain T F telstar@telstar.eu ISO 9001: Certified Company BR-BioVanguard-NE-0814 / Telstar behoudt zich het recht voor om informatie en specificaties te wijzigen

BioVanguard Green Line

BioVanguard Green Line BioVanguard Green Line KLASSE II BIOLOGISCHE VEILIGHEIDSWERKBANKEN GEBRUIKERS-, PRODUCT- EN OMGEVINGSBESCHERMING 2 Professionals in laminaire flow- en microbiologische veiligheidswerkbanken CleanAir by

Nadere informatie

EuroFlow Serie. Gebruikers, product- en omgevingsbescherming. Klasse II Biologische Veiligheidswerkbanken. Superieure kwaliteit

EuroFlow Serie. Gebruikers, product- en omgevingsbescherming. Klasse II Biologische Veiligheidswerkbanken. Superieure kwaliteit EuroFlow Serie Klasse II Biologische Veiligheidswerkbanken Superieure kwaliteit Bewezen betrouwbaarheid Gedegen constructie Eenvoudig schoon te maken Eenvoudig te bedienen Van standaard tot maatwerk Gebruikers,

Nadere informatie

EuroFlow Serie KLASSE II BIOLOGISCHE VEILIGHEIDSWERKBANKEN GEBRUIKERS-, PRODUCT- EN OMGEVINGSBESCHERMING

EuroFlow Serie KLASSE II BIOLOGISCHE VEILIGHEIDSWERKBANKEN GEBRUIKERS-, PRODUCT- EN OMGEVINGSBESCHERMING EuroFlow Serie KLASSE II BIOLOGISCHE VEILIGHEIDSWERKBANKEN GEBRUIKERS-, PRODUCT- EN OMGEVINGSBESCHERMING 2 Professionals in laminaire flow- en microbiologische veiligheidswerkbanken Eenvoudig schoon te

Nadere informatie

DLF Serie VERTICALE LAMINAIRE FLOWBANKEN PRODUCTBESCHERMING

DLF Serie VERTICALE LAMINAIRE FLOWBANKEN PRODUCTBESCHERMING DLF Serie VERTICALE LAMINAIRE FLOWBANKEN PRODUCTBESCHERMING 2 Professionals in laminaire flow- en microbiologische veiligheidswerkbanken Hoogwaardige kwaliteit Betrouwbare prestaties Ergonomisch ontwerp

Nadere informatie

CrossFlow Serie HORIZONTALE LAMINAIRE-FLOWBANK PRODUCTBESCHERMING

CrossFlow Serie HORIZONTALE LAMINAIRE-FLOWBANK PRODUCTBESCHERMING CrossFlow Serie HORIZONTALE LAMINAIRE-FLOWBANK PRODUCTBESCHERMING 2 Professionals in laminaire flow- en microbiologische veiligheidswerkbanken Hoogwaardige kwaliteit Betrouwbare prestaties Ergonomisch

Nadere informatie

DPX afzuigsystemen. Schone lucht om optimaal te presteren

DPX afzuigsystemen. Schone lucht om optimaal te presteren DPX afzuigsystemen Schone lucht om optimaal te presteren Neemt gassen en stofdeeltjes die vrijkomen op bij lasercodeersystemen vangt mogelijk schadelijke dampen op bij de bron Voor al uw specifieke wensen

Nadere informatie

ECO onderdrukmachines made by Deconta Exclusief verkrijgbaar bij Dehaco. T +31 (0)

ECO onderdrukmachines made by Deconta  Exclusief verkrijgbaar bij Dehaco. T +31 (0) ECO onderdrukmachines made by Deconta Exclusief verkrijgbaar bij Dehaco T +31 (0)252-41 79 50 info@dehaco.nl www.dehaco.nl WWW.DEHACO.NL LICHT VAN GEWICHT TOT 75% ENERGIE ZUINIGER INNOVATIEF ROBUUST TRAPLOOS

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag.

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag. CareLife Trapliften B.V. is dé specialist in rechte trapliften. Wij kunnen u de beste prijskwaliteit leveren voor dit type lift. Indien u een rechte trap heeft, bent u bij ons aan het goede adres. Door

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJKE AFZUIGKAST

HUISHOUDELIJKE AFZUIGKAST AFZUIGKAST / ENKELE FLUX HUISHOUDELIJKE AFZUIGKAST Algemeen principe Ventilatie met mechanische afvoer (MEV in het Engels) kan bestaan ofwel uit een centraal luchtafvoersysteem geschikt voor het hele gebouw,

Nadere informatie

Vestiging Anna Paulowna Spoorsingel 17 1761 EA Anna Paulowna T 0223-531644 F 0223-532762 E info@jvandersluis.nl I www.jvandersluis.

Vestiging Anna Paulowna Spoorsingel 17 1761 EA Anna Paulowna T 0223-531644 F 0223-532762 E info@jvandersluis.nl I www.jvandersluis. De producten van Kiekens Products maken alweer enige tijd deel uit van het brede assortiment van J. van der Sluis Anna Paulowna BV. Kiekens heeft een grote ervaring met het ontwikkelen en produceren van

Nadere informatie

Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers.

Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers. Catalina 300 Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers. De Catalina 300 is betaalbare, licht in gewicht en compact. Met alle goede kwaliteit eigenschappen waar Spectra al

Nadere informatie

AIR AIR. 1

AIR AIR.   1 www.dupa.nl 1 Fume Hoods Recirculerende Fume Hoods Het afzuigsysteem is gebaseerd op recirculatie. Dit betekent dat vervuilde lucht gefilterd wordt door de kast en de schone lucht terug blaast in de ruimte.

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond Handleiding AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond ... Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 DEEL 1 Informatie over de veiligheid 1.1. Inleiding Dit hoofdstuk bevat informatie over

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten 400 lt - rvs

Koel- en vrieskasten 400 lt - rvs De Electrolux 400 liter koel- en vrieskasten zijn voor de klant die geen noodzaak heeft voor gekoelde opslag met gastronorm containers. De model serie omvat uitwendig witte en roestvrijstalen modellen,

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

Luchtontvochtigers voor zwembaden

Luchtontvochtigers voor zwembaden Luchtontvochtigers voor zwembaden Exclusief design Energiebesparend Verbeterde luchtkwaliteit & comfort CDP 40-50 - 70 ZWEMBADLUCHTONTVOCHTIGERS - ZWEMBADEN, SPA S EN FITNESSRUIMTEN Dantherm heeft een

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Energie Regeneratie Ventilatie. Op EPBD lijst. Energie efficiënte balansventilatie met warmte- én vochtuitwisseling ERV

Energie Regeneratie Ventilatie. Op EPBD lijst. Energie efficiënte balansventilatie met warmte- én vochtuitwisseling ERV Energie Regeneratie Ventilatie Op EPBD lijst Energie efficiënte balansventilatie met - én uitwisseling ERV ERV: Energie efficiënte ventilatie voor gezonde binnenlucht Samsung ventilatiesysteem D is erkend

Nadere informatie

BEP 600-GD EN 600-GDL CONTOUR MATRIX GAS DETECTOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING

BEP 600-GD EN 600-GDL CONTOUR MATRIX GAS DETECTOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING BEP 600-GD EN 600-GDL CONTOUR MATRIX GAS DETECTOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING INDEX KENMERKEN 3 INTRODUCTIE 3 AFMETINGEN 4 AANSLUIT SCHEMA 5 INSTALLATIE 6 SENSOR INSTALLATIE 6 GEBRUIK 6 TEST/STILALARM

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

Pagina 2.1 Internet: Amersfoort, Tel Fax

Pagina 2.1 Internet:  Amersfoort, Tel Fax 2016-01 Pagina 2.1 FilterCart Original FilterCart Original zonder verlichting Mobiele filterunit voor licht laswerk en afzuigtoepassingen. De FilterCart wordt geleverd met 3 meter Original afzuigarm zonder

Nadere informatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Door de opwarming van de aarde is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Om u toch

Nadere informatie

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens FIN-BAKE Convectie-Ovens FIN-DEKO Deck Ovens Ontdek de nieuwe producten van FINES Profiteer van de vierde generatie FINES ovens, resultaat van meer dan twintig jaar ervaring en continue ontwikkeling van

Nadere informatie

Interflow. Let the air protect you

Interflow. Let the air protect you Interflow Let the air protect you Best beoordeeld in N.I.M.-onderzoek 2017 Filosofie Interflow Filosofie Veiligheid Comfort Duurzaamheid Flexibiliteit Gebruiksgemak Als dé specialist in schone lucht creëert

Nadere informatie

Sentinel Kinetic Advance

Sentinel Kinetic Advance Sentinel Kinetic Advance www.vent-axia.nl 1 Eigenschappen & Voordelen A + Hoogrendement kunststof tegenstroom warmtewisselaar (tot 94,3% rendement); Getest volgens NEN 5138-2004; Nieuwste energiezuinige

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG snapt dat wanneer

Nadere informatie

Comfort in optima forma // Wandmodel airconditioners

Comfort in optima forma // Wandmodel airconditioners Comfort in optima forma // Wandmodel airconditioners Aurea II, Prodigy & Onnix // Belangrijke kenmerken // Comfort MDV airconditioners behoren tot het allerbeste wat de markt te bieden heeft en zijn ontwikkeld

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing G-cloner

Gebruiksaanwijzing G-cloner Gebruiksaanwijzing G-cloner versie: sept 2008 Inhoudsopgave: 1. Belangrijke informatie pag. 3 2. Specificaties pag. 4 3. Gedetailleerde specificaties pag. 5 4. Opbouwinstructies pag. 6 5. Instelling G-cloner

Nadere informatie

De volgende stap in elektrisch verwarmen

De volgende stap in elektrisch verwarmen De volgende stap in elektrisch verwarmen Innovatief - Stijlvol - Betrouwbaar Stijlvol verwarmen De Safire serie NOBØ fabriek G4R 095-140 Transparant TCU 700 G4R 095-140 Transparant NOBØ is een van de meest

Nadere informatie

Een overzicht van de voordelen

Een overzicht van de voordelen Laboratorium vrieskisten tot - 45 C Een overzicht van de voordelen Een optisch en akoestisch temperatuuralarm waarschuwt bij overschrijding van de temperatuurgrenzen. De alarmparameters voor het temperatuuralarm

Nadere informatie

ph ORP Temperatuur Geleidbaarheid TDS Opgeloste Zuurstof Salinity Weerstand

ph ORP Temperatuur Geleidbaarheid TDS Opgeloste Zuurstof Salinity Weerstand ph ORP Temperatuur Geleidbaarheid TDS Opgeloste Zuurstof Salinity Weerstand De Perfecte Combinatie Dit Chinese symbool betekend Dubbel geluk, de combinatie tussen twee perfecte llementen Dit wordt gebruikt

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model Bedpanspoeler Bedpanspoeler BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model BP 100 is een bedpanspoeler volgens modern concept, ontworpen en gebouwd volgens de EU richtlijnen met betrekking tot veiligheid

Nadere informatie

Onderbouw koel- en vrieskasten. HD SMART Gekoelde werktafel liter - 2 Deuren. Onderbouw koel- en vrieskasten. Omschrijving

Onderbouw koel- en vrieskasten. HD SMART Gekoelde werktafel liter - 2 Deuren. Onderbouw koel- en vrieskasten. Omschrijving ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # 726583 (RCER2M2) Gekoelde werktafel 290lt, 2 deuren, vlak bovenblad, -2/+10 C, Smart Electronic Omschrijving Punt nr Gekoelde werkbank van de HD line met 2 draaideuren

Nadere informatie

idim Orbit Een unieke en complete oplossing voor lichtregeling in één sensor

idim Orbit Een unieke en complete oplossing voor lichtregeling in één sensor connecting light to your space idim Orbit Een unieke en complete oplossing voor lichtregeling in één sensor De idim Orbit is een eenvoudige, slimme oplossing om de verlichting aan te sturen in een ruimte.

Nadere informatie

Algemeen. Uitvoering. Filters. Tegenstroomwisselaar. Ventilatoren. Regeling

Algemeen. Uitvoering. Filters. Tegenstroomwisselaar. Ventilatoren. Regeling Algemeen NorthAir Duplex HRB units zijn ontwikkeld om aan alle wensen in de klimaattechniek te kunnen voldoen. Daarbij is een maximaal comfort bij een zo laag mogelijk energieverbruik het uitgangspunt.

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN low budget serie van Gram HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN Een solide basis voor In een drukke wereld van de professionele keuken, is er behoefte aan een koeler of

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

Brink Renovent. www.atc-ventilation.be

Brink Renovent. www.atc-ventilation.be Brink Renovent www.atc-ventilation.be Renovent A B Brink Renovent Excellent 180 pagina 3 A+ A Brink Renovent Excellent 300/400/450 pagina 7 A+ A pagina 11 Brink Renovent Sky Brink Renovent Excellent 180

Nadere informatie

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers VL500 35 liter uitvoering Grote oppervlakken reinigen? Probeer het vaste vloermondstuk voor de VL500 Door meervoudige filtering kunt u zowel stoffen als vloeistoffen

Nadere informatie

Warmteterugwinapparaat ComfoD 550

Warmteterugwinapparaat ComfoD 550 Belangrijke kenmerken Beschikbaar in basis en luxe uitvoering Tegenstroomwisselaar 95% thermisch rendement Gelijkstroommotoren 50% besparing op energieverbruik Luchttoevoer en luchtafvoer onafhankelijk

Nadere informatie

Op de volgende pagina s zijn enkele voorbeelden van opstellingsmogelijkheden te zien. Upsilon Cascade Ketelopstellingen en gemakkelijke installatie

Op de volgende pagina s zijn enkele voorbeelden van opstellingsmogelijkheden te zien. Upsilon Cascade Ketelopstellingen en gemakkelijke installatie Ketelopstellingen en gemakkelijke installatie Het Upsilon cascade systeem is snel en simpel te installeren omdat het gemaakt is vanuit het Plug & Play principe. Dankzij de diversiteit in configuratiemogelijkheden

Nadere informatie

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen EnergyCarport Greenteq Solutionsbv. A. Torenlaan10 3851NR Ermelo T.0341-842709 I. www.greenteqsolutions.com E.info@greenteqsolutions.com EnergyCarport Deze geheel nieuwe carport heeft een dakconstructie

Nadere informatie

MICRO CLIMA-SERIES TM PREMIUM ICH INSECTEN KAST

MICRO CLIMA-SERIES TM PREMIUM ICH INSECTEN KAST MICRO CLIMA-SERIES TM INSECTEN KAST De klimaatkast voor moderne insecten onderzoeken. Snijders Labs, experienced innovators. Vanuit dit motto heeft Snijders Labs de PREMIUM ICH INSECTEN KAST ontwikkeld

Nadere informatie

X-Trem prestaties, X-Trem ergonomie. X-TREM POWER CYCLONIC ANIMAL CARE Stofzuiger zonder zak RO6984EA

X-Trem prestaties, X-Trem ergonomie. X-TREM POWER CYCLONIC ANIMAL CARE Stofzuiger zonder zak RO6984EA X-TREM POWER CYCLONIC NIML CRE Stofzuiger zonder zak RO6984E X-Trem prestaties, X-Trem ergonomie 4 prestaties Deze krachtige stofzuiger biedt 4-prestaties met de beste resultaten in zijn categorie voor

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

Meltemi. Model. Luchtgordijnen Meltemi LI

Meltemi. Model. Luchtgordijnen Meltemi LI Luchtgordijnen LI De Sabiana LI serie luchtgordijnsystemen zijn ontwikkeld voor toepassing boven entrees van kantoren en winkels en industriële entrees tot m hoogte. De systemen worden geleverd met een

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

COMAIR FLAT COMPACTE UNITS MET WARMTETERUGWINNING GESCHIKT VOOR PLAFONDMONTAGE

COMAIR FLAT COMPACTE UNITS MET WARMTETERUGWINNING GESCHIKT VOOR PLAFONDMONTAGE www.comair.nl COMAIR FLAT COMPACTE UNITS MET WARMTETERUGWINNING GESCHIKT VOOR PLAFONDMONTAGE COMAIR FLAT De Comair Flat range bestaat uit drie compacte WTW-units geschikt voor plafondmontage, met capaciteiten

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

INSTRUMENTS. Professionele koel- en vries apparatuur

INSTRUMENTS. Professionele koel- en vries apparatuur INSTRUMENTS Professionele koel- en vries apparatuur Catalogus Juli 2016 INSTRUMENTS Smeg Instruments heeft meer dan 30 jaar ervaring in de medische en laboratorium sector. Alle apparatuur is ontworpen

Nadere informatie

SOMS MOET JE OM VOORUIT TE GAAN EVEN TERUG IN DE TIJD

SOMS MOET JE OM VOORUIT TE GAAN EVEN TERUG IN DE TIJD SOMS MOET JE OM VOORUIT TE GAAN EVEN TERUG IN DE TIJD CITY M AIR PURIFIER VAN CAMFIL Camfil Clean Air Solutions 1 FEITEN: MET ONZE LUCHTREINIGERS GAAT U DUIZENDEN JAREN TERUG IN DE TIJD. In enkele uren

Nadere informatie

Check & Care Blauwe Huis CX Beesd. T +31 (0) F +31 (0) E W

Check & Care Blauwe Huis CX Beesd. T +31 (0) F +31 (0) E W Check & Care Blauwe Huis 8 4153CX Beesd T +31 (0)345 683334 F +31 (0)345 682420 E info@check-and-care.nl W www.check-and-care.nl N-Line Pro Opties Optioneel in te bouwen, ook in een later stadium: afstandsbediening

Nadere informatie

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA COMPCT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731E Krachtige prestaties binnen handbereik! 3-prestaties De Compact Power Cyclonic is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en

Nadere informatie

KOKEN HOUDT UW KEUKEN

KOKEN HOUDT UW KEUKEN KOKEN HOUDT UW KEUKEN 48 KOKEN Geurvrij In de keuken brengen wij steeds meer waardevolle tijd door met familie en vrienden. Er wordt dan natuurlijk niet alleen gekookt of gegeten. Daarom wilt u dat het

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

KOEL AF IN STIJL. EOLE INFINITE Eole Infinite elektronisch VU6670F0

KOEL AF IN STIJL. EOLE INFINITE Eole Infinite elektronisch VU6670F0 EOLE INFINITE Eole Infinite elektronisch VU6670F0 KOEL AF IN STIJL Extra grote dekking met oscillatie van 180 Eole Infinite is uitgerust met nieuwe oscillatietechnologie en dekt 180. Hij zorgt voor een

Nadere informatie

Swash magnetron. De meest hygiënische en veilige magnetron!

Swash magnetron. De meest hygiënische en veilige magnetron! SWA14-168 (230115).qxp_Opmaak 1 23-01-15 14:20 Pagina 2 Swash magnetron SWA14-168 De meest hygiënische en veilige magnetron! www.swash.eu Swash magnetron Als specialist op het gebied van wassen-zonder-water

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN. Access. Everywhere. For Everyone.

Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN. Access. Everywhere. For Everyone. Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN Access. Everywhere. For Everyone. 2 Access BDD Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN Altura Gold Pro is een compacte en betaalbare

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid Planeetmengers Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid De mengers van Hobart zijn over de hele wereld bekend. Van de kleine 5-liter bankmenger tot en met de indrukwekkende 140-liter reus. Onze bank-

Nadere informatie

PURITII.COM. Puritii Luchtzuiveringssysteem

PURITII.COM. Puritii Luchtzuiveringssysteem PURITII.COM Puritii Luchtzuiveringssysteem Het Puritii Luchtzuiveringssysteem biedt draagbare en krachtige filtratie voor binnenshuis, van 7,4 kubieke meter per minuut. Het reinigt de lucht in uw huis

Nadere informatie

SCM ZM/S. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM/S

SCM ZM/S. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM/S SCM ZM/S Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg multisplit SCM ZM/S Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioningproducenten in de wereld. Bescherming van het milieu

Nadere informatie

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN HEPRO WERKSTOELEN HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE Hepro Universal, elektro Pagina 3 Hepro Tilto, elektro & gasso Pagina 4 Hepro Coxit, elektro & gasso Pagina 5 Hepro Standaard, elektro & gasso Pagina 6

Nadere informatie

thermaline 90 - Pasta koker 1x 40L, onderbouw met draaideur,

thermaline 90 - Pasta koker 1x 40L, onderbouw met draaideur, ITEM # MODEL # onderbouw met draaideur, elektrisch, H=800, NAAM # SIS # AIA # 589450 (MCKEFBDDAO) Pasta koker 1x 40 liter, onderbouw met draaideur, 400mm, elektrisch, indirecte verwarming, bovenblad met

Nadere informatie

Optimale prestaties. Lager energieverbruik FC9177/91

Optimale prestaties. Lager energieverbruik FC9177/91 Pre-salesfolder voor Nederland () Stofzuiger met zak 1500 W TriActive+-mondstuk Parquet+, Allergy+ Afstandsbediening FC9177/91 Optimale prestaties Lager energieverbruik De Philips Performer staat garant

Nadere informatie

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement D-AHU Compact Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement Eenvoudig, efficiënt en goed uitgebalanceerd De Compact-serie Daikin heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en produceren

Nadere informatie

!"#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties. MADEinBRITAIN

!#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties.  MADEinBRITAIN !"#$%&'(()' *+,-)('.//#0 PRIJSLIJST 2017 Inclusief specificaties MADEinBRITAIN www.classeq.nl Hydro vaatwasmachines Voorladers Robuuste vaatwassers met ingebouwde doseerpompen voor een juiste dosering

Nadere informatie

Meltemi. Model. Geadviseerde installatie hoogte: 2.2 meter. Installatie: horizontaal. Beschikbare lengten: 1 en 1.5 meter

Meltemi. Model. Geadviseerde installatie hoogte: 2.2 meter. Installatie: horizontaal. Beschikbare lengten: 1 en 1.5 meter De Sabiana serie luchtgordijnsystemen zijn ontwikkeld voor toepassing boven entrees van kantoren en winkels tot m hoogte. De systemen worden geleverd met een geïntegreerd controle systeem ontworpen voor

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Voor u de juiste keuze Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm bad. Met een ATAG

Nadere informatie

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE NIEUW De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom voor uw wensen het hele jaar

Nadere informatie

AFZUIGKASTEN MET WARMTE- RECUPERATIE HRV DETANDT SIMON

AFZUIGKASTEN MET WARMTE- RECUPERATIE HRV DETANDT SIMON AFZUIGKASTEN MET WARMTE- RECUPERATIE HRV DETANDT SIMON HRV-BEHUIZING = neemt weinig ruimte in beslag Eenvoudige installatie in smalle bergingen : - 1 ingang elektriciteit - 1 afvoer voor condens GELAKTE

Nadere informatie

Gewenste warmte DRL E-COMFORT CATALOGUS

Gewenste warmte DRL E-COMFORT CATALOGUS Gewenste warmte Het gebeurt regelmatig dat de badkamer nog koud is doordat de verwarming nog maar net aanstaat. Tegen de tijd dat u de badkamer verlaat, begint het nét een beetje warm te worden. Een elektrische

Nadere informatie

ES-S7A. Buitensirene. www.etiger.com

ES-S7A. Buitensirene. www.etiger.com ES-S7A Buitensirene www.etiger.com NL Kenmerken - Draadloze verbinding voor een eenvoudige installatie - Radiofrequente beveiliging van de accessoires: meer dan een miljoen combinatiecodes - EEPROM-informatiebeveiliging,

Nadere informatie

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO Om ons concept van intelligente lichtoplossingen voor o.a. de industrie te completeren, heeft onze fabriek met het nieuwe LED-lichtlijnsysteem Taureo het thema halverlichting aangenomen. Als modulair systeem

Nadere informatie

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl PHOENIX PNX DCI WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl Buitendeel GC 9-12-18 DCI Buitendeel gc 21 DCI Buitendeel gc 24 DCI RC4 DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een

Nadere informatie

Technische richtlijnen Pure line plafondunits INSPIRED BY QUALITY

Technische richtlijnen Pure line plafondunits INSPIRED BY QUALITY Technische richtlijnen Pure line plafondunits INSPIRED BY QUALITY Pure line 6830-6831-6835-6836-6840-6841-6845-6846 ledverlichting / indicatie reiniging vetfilter / auto-stop, automatische uitschakeling

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten

Koel- en vrieskasten Koel- en vrieskasten ecostore HP Touch: innovatief touchscreen voor een zorgeloze bediening B C D E F G ENERGI ЕНЕРГИЯ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGIJ ENERGY ENERGIE ENERGI 350 kwh/annum 503 L 0 L 2015/1094-I 5 40 C-40%

Nadere informatie

Warmteterugwinapparaat ComfoD 550

Warmteterugwinapparaat ComfoD 550 Belangrijke kenmerken EPC winst tot 0,25 Beschikbaar in basis en luxe uitvoering Tegenstroomwisselaar 95% thermisch rendement Gelijkstroommotoren 50% besparing op energieverbruik Luchttoevoer en luchtafvoer

Nadere informatie

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES SMARTSTEEL STRUCTURES Dankzij zijn superieure engineering skills en nieuwe generatie productietechnieken, introduceren wij u SMARTSTEEL. SMARTSTEEL constructions opent een nieuw tijdperk in stalen structuren

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Nederlands Versie NE-02 BioVanguard Biologische veiligheidswerkbank Klasse II BioVanguard 3 BioVanguard 4 BioVanguard 5 BioVanguard 6 BioVanguard B4 BioVanguard B6 Standaard: handbediende

Nadere informatie

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief NL Machinebeheer op afstand Efficiënt Wereldwijd Intuïtief Beheer en programmeer uw machines op afstand Het is voor u van groot belang dat machines en systemen altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook

Nadere informatie

eco20 x-treme cooler nieuw in ons assortiment is de eco20 x-treme cooler! groteoppervlakken

eco20 x-treme cooler nieuw in ons assortiment is de eco20 x-treme cooler! groteoppervlakken eco20 x-treme cooler groteoppervlakken nieuw in ons assortiment is de eco20 x-treme cooler! is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. De eco20 x-treme cooler is onze

Nadere informatie

Extreme prestaties, extreme ergonomie. X-TREM POWER ANIMAL CARE Stofzuiger met zak RO6885EA

Extreme prestaties, extreme ergonomie. X-TREM POWER ANIMAL CARE Stofzuiger met zak RO6885EA X-TREM POWER NIML CRE Stofzuiger met zak RO6885E Extreme prestaties, extreme ergonomie 4 prestaties Deze krachtige stofzuiger biedt 4-prestaties met de beste resultaten in zijn categorie voor prestaties

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Productinformatieblad A. Koelvak 1. Groente- en fruitlade 2. Schappen/Zone voor schappen 3. Led-verlichting 4. Bovenste schap 5. Deurvakken 6. Flessenplank 7. Flessenblokkering (indien

Nadere informatie

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Elektrische vacuüm units zijn ideaal voor de veeleisende schoonmaakactiviteiten in diverse industrieën, zoals in de voedselverwerking, de farmaceutica, bij poederlakken

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

Geluidloze uitvoering met natuurlijke ventilatie. - T 10/11/15/16 - L 120, 140, 160, 180, 200, 240 cm

Geluidloze uitvoering met natuurlijke ventilatie. - T 10/11/15/16 - L 120, 140, 160, 180, 200, 240 cm Hybrid solutions Oplossing voor scholen en utiliteitsbouw hoge bezettingsgraad. - Low-H2O radiator - Hoogte 52 cm - Type 15/16 - L 105 > 265 cm - 1 tot 4 ventilatoren - luchtaanvoer 140m 3 bij 35dB(A)/per

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie