INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Nummer 38, 15 april 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Slotavond 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen Oranje in actie! 5 Beachvolleybal komende zomer 6 Van het bestuur En toen was het alweer april! En dat wil zeggen dat we aan het laatste stukje van seizoen bezig zijn. Binnen het bestuur zijn we inmiddels ook al druk met alles wat nodig is voor het volgende seizoen. Maar ook een aantal lopende zaken vragen nog steeds onze aandacht. Laat ik beginnen met het feit dat ik de afgelopen periode veel input via verschillende kanten heb mogen ontvangen. Soms leuke en positieve berichten en soms ook kritische noten en ideeën hoe het met onze vereniging (nog) beter kan. Dank voor het geven van die input. Ik ben blij om de betrokkenheid vanuit de leden te merken. De signalen bespreken we als bestuur om ervoor te zorgen dat we als vereniging de juiste dingen blijven doen. In de vorige nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen dat we bezig zijn met een nieuwe kledinglijn en met het formeren van een kledingcommissie. Romy Schakelaar, Brenda van der Kamp en vanuit het bestuur Jacob Bakker en ondergetekende zullen de kledingcommissie vormen. Denk je nu: Ik wil toch nog heel graag meedenken, maar ik ben vergeten me aan te melden..? Geen probleem. Meld je dan alsnog aan. Romy en Brenda, super dat jullie willen helpen in dit hele proces! Ik hoop alle leden in de volgende nieuwsbrief wat meer te kunnen vertellen over de nieuwe kleding. Ook hebben we alle leden gevraagd om eventuele bezwaren tegen een nieuwe kledinglijn kenbaar te maken. Hierop zijn geen grote bezwaren ontvangen, waardoor we hiermee nu daadwerkelijk het bestelproces in kunnen. Het verhaal omtrent de privatisering van de hal en het beheer van de kantine speelt nog steeds. In de gemeenteraadsvergadering van 3 april zal naar verwachting worden besloten dat de hal per 1 januari 2019 zal worden geprivatiseerd en dat in de tussenliggende tijd met de verenigingen zal moeten worden besproken wat daarvoor nodig is. Daar zullen we dus de komende tijd druk mee zijn.

2 Juwelier Meiling Heerde Vitax Taxibedrijf Heerde Om ons daarop goed voor te bereiden zijn we druk met het inwinnen van informatie bij andere verenigingen en bij de verschillende sportbonden. Op maandag 20 maart ben ik samen met Frits Brouwer van de badminton op bezoek geweest in Vriezenveen bij Volleybalvereniging Vrivo om te kijken hoe ze daar het beheer van de sporthal en de kantine zelf doen. De ervaring die we daar hebben opgehaald zullen we meenemen in het verhaal met de gemeente. In de tussenliggende tijd is het goed om te weten dat Jan Rorije in ieder geval tot de zomer achter de bar zal blijven staan met ondersteuning van Natasja Veenstra. Maandag 10 april zitten we als voorzitters weer met de gemeente om tafel om te bespreken hoe het na de vakantie verder moet. Daarnaast zijn we al druk bezig met de teamindeling voor volgend seizoen en met de indeling van trainers. We zullen uiterlijk 1 mei een voorlopige teamindeling publiceren op de site (en iedereen mailen dat deze online staat), zodat iedereen uiterlijk 1 mei weet waar hij/zij aan toe is. Dat lijkt me voor iedereen wel zo prettig! Via deze nieuwsbrief wil ik nogmaals de hulp van iedereen vragen. Heb je leuke wedstrijdverslagen, leuke foto s etc. lever deze vooral aan via Kopij@langhenkelhec.nl met een cc naar Wilco@langhenkelhec.nl. We kunnen dan zorgen voor plaatsing op de site en we kunnen ook verslagen op facebook plaatsen en laten plaatsen in Veluweland en de Schaapskooi. Tot slot, en dat is misschien wel het belangrijkste van dit hele stuk.. Op 22 april organiseren we net als de afgelopen 2 jaren een slotavond! Dit zal beginnen rond 18:00 uur. Meer daarover lees je verder in de nieuwsbrief. Allemaal nog veel plezier de komende wedstrijden en hopelijk tot de 22 e april! Namens het bestuur Wilco Nuiten voorzitter

3 Slotavond Jullie hebben onderstaande flyer vast voorbij zien komen. En natuurlijk staat de datum al in de agenda s. Maar nu volgt ook de rest van de informatie nog. Voor de BBQ vragen we een eigen bijdrage van 10, -per persoon. We vragen iedereen dit contant te betalen op de avond zelf. Na betaling ontvang je een aantal consumptiebonnen voor het drinken. Om ervoor te zorgen dat niemand iets tekort gaat komen, vragen we jullie vooraf om even aan te melden. Dat kan door een mail te sturen met je naam en dat je erbij bent naar Tot de 22 e allemaal!

4 Belangrijke data We snappen dat het handig is om belangrijke data vooraf te weten. Daarom hebben we speciaal voor jullie alvast een lijstje opgesteld met belangrijke data voor de komende tijd. Zet deze data alvast in je agenda! 22 april Slotavond Seizoen mei Publicatie voorlopige teamindeling seizoen juni Laatste zaaltraining 21 augustus Eerste zaaltraining seizoen september Maken teamfoto s 28 september Vrijwilligersavond 3 oktober Trainersbijeenkomst Grammatica van het volleybal 11 oktober Algemene Ledenvergadering Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen '17-'18 Vanaf seizoen stappen we met de volledige zaalcompetitie helemaal over op DWF via de variant Resultaat Invoeren. Na de introductie in 2013 en de daarop volgende verbeteringen, heeft inmiddels zo n 63% van alle volleybalclubs in ons land de voordelen van werken met het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) ontdekt: eenvoudig en tijd- én kostenbesparend. Vanaf seizoen stappen we met de volledige zaalcompetitie helemaal over op DWF via de variant Resultaat Invoeren, waar geen WiFi voor nodig is. Voor clubs die nog niet met DWF werken, is het dus handig om de komende maanden vast te oefenen met Resultaat invoeren op het digitale wedstrijdformulier. Nog meer voordelen Omdat meteen na invoering in DWF de gegevens worden bijgewerkt, hebben gebruikers altijd een actueel overzicht. En, ook prettig; nadat het volledige team aan het begin van het seizoen is ingevoerd, hoeft de rest van het seizoen alleen nog maar binnen het DWF aan te worden gevinkt wat de juiste teamsamenstelling is. Daarnaast is het niet meer nodig om de wedstrijdformulieren te verzamelen en op te sturen. Op de website van de Nevobo is allerlei informatie te vinden over het digitale wedstrijdformulier (klik hier om naar de pagina te gaan). Binnen onze vereniging zijn Harjan Sanders vanuit het wedstrijdsecretariaat en Wilco Nuiten vanuit het bestuur al heel handig met het digitale wedstrijdformulier. Heb je vragen, dan kun je altijd bij hen beide terecht.

5 Oranje in actie! Een wedstrijd van het Nederlands team bezoeken? Dat kan deze zomer! Zowel de mannen als de vrouwen komen op eigen bodem uit in twee belangrijke en prestigieuze toernooien! Kaarten zijn tot 1 mei met korting te bestellen via de Oranje Ambassadeurs. Voor onze vereniging is dit Wilco Nuiten. Meer weten, vraag Wilco! mei: WK Lange mannen in Koog a/d Zaan en Apeldoorn De volleyballers van Oranje zijn er op gebrand om zich, voor het eerst sinds 2002, te kwalificeren voor WK. Goed gevulde oranje tribunes in Koog aan de Zaan en Apeldoorn zullen daar zeker bij helpen! Het WK-kwalificatietoernooi wordt gespeeld volgens het single round robin systeem, wat betekent dat ieder land één keer tegen elke concurrent speelt. De poulewinnaar plaatst zich rechtstreeks voor het WK 2018 in Italië en Bulgarije. De nummer twee moet zich middels de derde en laatste kwalificatieronde (augustus 2017) alsnog zien te plaatsen. Nederland moet Slowakije (#12 European ranking), Griekenland (#18), Oostenrijk (#25), Luxemburg (#31) en Moldavië (#34) achter zich laten om zich eind mei rechtstreeks te kwalificeren. 7-9 juli: World Grand Prix, Oranje dames, Apeldoorn Let s Go Orange! Voor het eerst in de historie host Nederland een speelronde van de hoogste categorie in de World Grand Prix. Dat is mede te danken aan de trotse hoofdsponsor van de volleybaldames, ilionx, dat ook hoofdsponsor van het evenement is. De Oranje volleybalsters verdedigen op 7, 8 en 9 juli, onder leiding van hun nieuwe bondscoach Jamie Morrison, de vaderlandse eer. Volleybalhoofdstad van Nederland Apeldoorn is dit jaar gastheer van de prestigieuze mondiale competitie. De Dominicaanse Republiek, Japan en Thailand zijn dit jaar de opponenten in Omnisport Apeldoorn. Na het brons vorig jaar en het goud in 2007, gaan de dames dit jaar opnieuw voor een plek op het erepodium.

6 Beachvolleybal komende zomer Ook komende zomer zijn er weer meerder mogelijkheden om te kunnen beachvolleyballen. De meest bekende is wellicht het beachvolleybalcircuit dat door heel Nederland verschillende plaatsen aandoet. Voor meer informatie kun je kijken op Hieronder de kalender van het beachcircuit. Daarnaast is er de optie dichterbij huis om te beachvolleyballen. VZK uit Wezep organiseert ook dit jaar weer een toernooi en een beachcompetitie. Voor de jeugd is er zaterdag 13 mei een Beachdag. Hieronder zie je de aankondiging. Voor senioren is er ook dit jaar weer de zomeravond competitie. Meer informatie daarover is te vinden op En tot slot is er natuurlijk ook dit jaar weer op het Heerderstrand het wel bekende Ormi toernooi. Meer informatie is te vinden op Kortom weer voldoende mogelijkheden om met de voeten in het zand te staan!

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 37, 23 februari 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Ouder-kindtoernooi 3 Nieuwe kledinglijn 4 Rabobank Clubkascampagne 5 Met een volleybalkamp mee? Gewoon doen! 5 Volleybalkamp begeleiden?

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3 Van het bestuur De competitie is inmiddels weer in volle gang en de eerste maand van seizoen 2018-2019 zit er

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Traingstijden 3 15% korting op volleybalschoenen 4 Topvoleybal in Ede en Doetinchem 5. Van het bestuur.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Traingstijden 3 15% korting op volleybalschoenen 4 Topvoleybal in Ede en Doetinchem 5. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 44, 24 augustus 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Traingstijden 3 15% korting op volleybalschoenen 4 Topvoleybal in Ede en Doetinchem 5 Van het bestuur. Twee hittegolven verder loopt

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Kantine bezetting komende tijd 2 Opening zaal Kerstvakantie & Trainingen rondom feestdagen 2 Materiaal beheer 2 Oliebollen & Appelflappen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4. NIEUWSBRIEF Nummer 41, 7 februari 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne 2018 3 Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4 Van het bestuur Het jubileum jaar is

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Clubfound actie Plus van den Hoven 2 Rabobank Clubkas Campagne 2. Vanuit het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Clubfound actie Plus van den Hoven 2 Rabobank Clubkas Campagne 2. Vanuit het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 43, 18 mei 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Clubfound actie Plus van den Hoven 2 Rabobank Clubkas Campagne 2 Vanuit het bestuur De wedstrijden zijn allemaal weer gespeeld en heel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 35, 26 oktober 2016 Van het bestuur De afgelopen periode is er op bestuurlijk vlak het nodige gebeurd. Tijdens de afgelopen ledenvergadering hebben we immers afscheid genomen van vier

Nadere informatie

Eindstand competitieseizoen 2015/2016. Team Stand Wedstrijden Punten N

Eindstand competitieseizoen 2015/2016. Team Stand Wedstrijden Punten N Nieuwsbrief Nummer 33 Datum: 6 mei 2016 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Eindstand competitieseizoen 2015/2016 Team Stand Wedstrijden Punten N2-1 5 12 9 N5-1 Volley 11 vereniging 10 12 N6-1 2 10

Nadere informatie

LANGHENKEL-H.E.C. Nieuwsbrief Nummer 25 Datum:1 september 2014 LANGHENKEL-H.E.C. LANGHENKEL-H.E.C. Volley vereniging. Volleybal vereniging

LANGHENKEL-H.E.C. Nieuwsbrief Nummer 25 Datum:1 september 2014 LANGHENKEL-H.E.C. LANGHENKEL-H.E.C. Volley vereniging. Volleybal vereniging Nieuwsbrief Nummer 25 Datum:1 september 2014 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Volley vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Juwelier Meiling Heerde Vitax Taxibedrijf

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Momenteel zijn de bouwvakkers nog steeds bezig de sporthal te moderniseren en enige uitbreidingen te

Momenteel zijn de bouwvakkers nog steeds bezig de sporthal te moderniseren en enige uitbreidingen te Nieuwsbrief Nummer 23 Datum:26 november 2013 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief is verschenen. Dat had verschillende redenen, maar die zijn nu

Nadere informatie

XPERIENCE VOLLEYBALL FIVB WORLD GRAND PRIX APELDOORN JULI TICKETS HOSPITALITY BUSINESS SPONSORING #XperienceVolleyball

XPERIENCE VOLLEYBALL FIVB WORLD GRAND PRIX APELDOORN JULI TICKETS HOSPITALITY BUSINESS SPONSORING #XperienceVolleyball XPERIENCE VOLLEYBALL FIVB WORLD GRAND PRIX APELDOORN 2017 7-9 JULI 2017 TICKETS HOSPITALITY BUSINESS SPONSORING #XperienceVolleyball FIVB WORLD GRAND PRIX Group 1 voor eerste keer in historie naar Nederland

Nadere informatie

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen.

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Nieuwsbrief Nummer 21 Datum: 3 maart 2013 Volleybal vereniging Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Volley vereniging Hierbij

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Inhoud: KNLTB pas ophalen Vrijwilligers Rolstoeltennis Formulier Klik op het onderwerp om het te lezen of blader door maart 2017 1 2 Afhalen van de speelpas KNLTB Zonder pasje 2017

Nadere informatie

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Nieuwsbrief Kidang - November De nieuwsbrief met alle informatie over de vereniging. In deze nieuwsbrief komen veel verschillende

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan AFAS-LEOS

Technisch Beleidsplan AFAS-LEOS Technisch Beleidsplan AFAS-LEOS 2016-2021 1.Visie Leos staat voor Leusden En Om Streken. We zijn een club met een levendige verenigingscultuur. We hebben ca. 140 competitie spelende leden. De recreantenafdeling,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een groep Aspiranten leden. 10 jaar lang heeft Chaly zich

Nadere informatie

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Nieuwsbrief 1 4 Nieuws! VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Seizoen 201 6-201 7 Voorwoord van het bestuur Beste leden van VC058, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen

Nadere informatie

Informatie ambassadeurs WK en EK

Informatie ambassadeurs WK en EK Beste ambassadeur! Bedankt voor jullie komst zondag 4 januari tijdens het NK Beachvolleybal! Een prachtige kick- off van het bijzondere jaar dat ons te wachten staat! Tijdens de inspiratiesessie onder

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Competitiestanden per 4 april Team Stand Wedstrijden Punten N N DS DS DS

Competitiestanden per 4 april Team Stand Wedstrijden Punten N N DS DS DS Nieuwsbrief Nummer 32 Datum: 8 april 2016 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Competitiestanden per 4 april 2016 Team Stand Wedstrijden Punten N2-1 5 6 6 N5-1 Volley 8 vereniging 8 12 N6-1 2 8 17 DS1

Nadere informatie

Toekomst van de beachvolleybal competitie Beachvolleybal connects!

Toekomst van de beachvolleybal competitie Beachvolleybal connects! Inleiding Sinds 1989 is beachvolleybal onderdeel van het Nederlandse sportlandschap. Waar de sport begon met pionieren door een kleine groep mensen, is beachvolleybal nu zowel in de top als breedte niet

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

Jaaroverzicht AFC Volleybal

Jaaroverzicht AFC Volleybal Jaaroverzicht AFC Volleybal 2016-2017 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Bestuur... 3 Vrijwilligers in onze club... 3 Ledenontwikkeling... 4 Financieel Jaarverslag 2016/2017... 4 Uit de technische commissie...

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Hoofdsponsor Langhenkel. hoofdsponsor sinds augustus 2001 en zij gaan door!

Hoofdsponsor Langhenkel. hoofdsponsor sinds augustus 2001 en zij gaan door! Nieuwsbrief Nummer 18 Datum: 12 oktober 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Hoofdsponsor Langhenkel Langhenkel is onze Volley hoofdsponsor sinds augustus 2001 en zij gaan door! vereniging Op 25

Nadere informatie

Nieuws uit het Bestuur

Nieuws uit het Bestuur Seizoen 2018/2019 nummer 4 16 mei 2019 Inhoud Nieuws uit het Bestuur Online enquête Wist je dat (met veel info over evenementen) Jeugdkamp Open Dagen Sportpark De Contreie Ledenadministratie Agenda 25/26

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015.

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Uitnodiging algemene ledenvergadering. Jubileumfeest. Nieuwe kleding. Sponsoring. Opmerking. Zaalwacht. Uitnodiging ledenvergadering!!! Wie kent hem niet, de welbekende

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013 NIEUWS VANUIT DE REDACTIE Dit seizoen zal Tirza de redactie van de nieuwsbrief versterken. Bij dezen zal ze zich kort voorstellen: Mijn naam is Tirza van Tuijl en ik ben 23 jaar oud. Al ongeveer 13 jaar

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gelukkig In deze editie. Sponsorcommissie. Fototerugblik op activiteiten. Slecht weer. Vrijwilligersbowling

NIEUWSBRIEF. Gelukkig In deze editie. Sponsorcommissie. Fototerugblik op activiteiten. Slecht weer. Vrijwilligersbowling NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Januari 2017 Gelukkig 2017 Het eerste deel van het seizoen 2016-2017 zit er op. We zijn gestart met het nieuwe jaar en ook deel twee van de competitie

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Sponsoren In het seizoen 2014-2015 telde Volleybalvereniging Waterlanders achttien sponsoren, te weten:

Sponsoren In het seizoen 2014-2015 telde Volleybalvereniging Waterlanders achttien sponsoren, te weten: JAARVERSLAG COMMUNICATIE COMMISSIE SEIZOEN 2014-2015 Sponsoren In het seizoen 2014-2015 telde Volleybalvereniging Waterlanders achttien sponsoren, te weten: 1. Jumbo Nieuwkoop (hoofdsponsor) 10. Van der

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Handleiding Online opgave Teamsamenstelling

Handleiding Online opgave Teamsamenstelling Inleiding De teamsamenstelling dient voor de start van het seizoen door de verenigingen doorgegeven te zijn via www.nevobo.nl. Het invullen van de teamsamenstelling is van belang voor de Nevobo om te weten

Nadere informatie

De oude site (hieronder nog zichtbaar) is omgezet naar Wordpress. Dit moment is ook gebruikt om diverse zaken anders in te regelen en te vernieuwen.

De oude site (hieronder nog zichtbaar) is omgezet naar Wordpress. Dit moment is ook gebruikt om diverse zaken anders in te regelen en te vernieuwen. Site-overzicht Schaak Vereniging Doorn-Driebergen De oude site (hieronder nog zichtbaar) is omgezet naar Wordpress. Dit moment is ook gebruikt om diverse zaken anders in te regelen en te vernieuwen. In

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Allereerst allemaal de beste wensen voor 2016. Dat het maar een mooi en sportief jaar

Nadere informatie

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave Volleybal.nl account aanmaken... 1 Oefenen met Digitaal wedstrijdformulier thuis...

Nadere informatie

Dus heb jij zin,of weet je iemand die zin heeft om deze leuke functie te gaan vervullen, stuur een mail naar nieuwsbrieflvv@outlook.com.

Dus heb jij zin,of weet je iemand die zin heeft om deze leuke functie te gaan vervullen, stuur een mail naar nieuwsbrieflvv@outlook.com. LOGO? Februari 2015. In deze nieuwsbrief: Jaar!? Dringende oproep. Sponsoring van Univé-LVV. Wafeltoernooi groot succes. Verloop logo kwis. 18 April jubileum feest. Aanstormende kampioenen?? Nieuwe opzet

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Volleybalvereniging The Setfighters

Volleybalvereniging The Setfighters NIEUWSBRIEF Volleybalvereniging The Setfighters Nieuwsbrief 2: seizoen 2016/2017 Augustus 2016 INHOUD Passessie nieuw shirts Aanvoerders en coaches Wist je dat. Oefenwedstrijden Zaanlands West Terugblik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Mei 2017 Einde seizoen De laatste wedstrijden zijn gespeeld. De resultaten van het seizoen zijn als volgt: Heren 1-9e (22 wedstrijden - 51 punten)

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur Erevoorzitter: Jan Mulder Ereleden: Ineke Beijers-Holders, Joop Doornheim, Joop Beijers, Wim Hoogland, Franklin Vlam en Wim Navis Bondspenning: Lien Hoogland en Joop Beijers Bondsspeld: Wim Hoogland Nieuwsbrief

Nadere informatie

HEERDERSTRANDTOERNOOI. powered by. 16 juni

HEERDERSTRANDTOERNOOI. powered by. 16 juni HEERDERSTRANDTOERNOOI powered by 16 juni 2018-1- VOORWOORD Welkom op het AH BEACH toernooi tijdens de 28e editie van het De Wilde Heerderstrandtoernooi! Dit is het wedstrijdboekje met alle informatie De

Nadere informatie

1 Voorwoord 3. 2 Algemene informatie 4. 3 Bestuursfuncties 5

1 Voorwoord 3. 2 Algemene informatie 4. 3 Bestuursfuncties 5 Vrijwilligersboek Inhoudsopgave 1 Voorwoord 3 2 Algemene informatie 4 3 Bestuursfuncties 5 3.1 Voorzitter 6 3.2 Secretaris 7 3.3 Penningmeester 8 3.4 Scheidsrechters coördinator 9 3.5 Sponsoring 10 3.6

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Dorien Maris. Volleybalcongres Nevobo. 9 juni 2018

Dorien Maris. Volleybalcongres Nevobo. 9 juni 2018 Dorien Maris Volleybalcongres Nevobo 9 juni 2018 Even Voorstellen Korte voorstelronde Agenda Introductie, aanleiding & doel Organisatie Promotie / PR Resultaten Vragen Brainstorm Introductie - WVC Volley

Nadere informatie

Instructies Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Instructies Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Instructies Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Vanaf seizoen 2014-2015 is het afgelopen met het papieren wedstrijdformulier. We gaan over op het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Dit betekent dat we

Nadere informatie

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave DWF voor begin van de wedstrijd - scheidsrechter en coaches... 2 Thuis coach:...

Nadere informatie

Digitaal Wedstrijd Formulier. Handleiding voor de teller

Digitaal Wedstrijd Formulier. Handleiding voor de teller Digitaal Wedstrijd Formulier Handleiding voor de teller Het Digitaal Wedstrijd Formulier (afgekort : DWF) is de moderne manier van het registreren van wedstrijden in de Nederlandse volleybalcompetitie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

WK Beachvolleybal. Speelschema WK Beachvolleybal bekend. Beste volleyballer en/of volleyballiefhebber,

WK Beachvolleybal. Speelschema WK Beachvolleybal bekend. Beste volleyballer en/of volleyballiefhebber, Nieuwegein, 21-04-2015 Beste volleyballer en/of volleyballiefhebber, Over 66 dagen beginnen de WK Beachvolleybal, nog 157 nachtjes slapen voor het EK Volleybal Dames van start gaat. Maar, ook de volleybalmannen

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Volleybal Vereniging Zaanstad

Volleybal Vereniging Zaanstad Volleybal Vereniging Zaanstad Sponsorboek Sporthal Zaanlands West Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 0 1. Volleybalvereniging Zaanstad... 2 Geschiedenis Volleybal Vereniging Zaanstad... 2 Ledenaantal en teams...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Start nieuwe seizoen. Het bestuur wenst iedereen een sportief seizoen toe, en natuurlijk succes.

Start nieuwe seizoen. Het bestuur wenst iedereen een sportief seizoen toe, en natuurlijk succes. Nieuwsbrief Nummer 27 Datum:21 augustus 2015 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Start nieuwe seizoen De trainingen starten op maandag 24 augustus, dinsdag 25 augustus en woensdag 26 augustus. Als het

Nadere informatie

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld.

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Algemeen De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Er is ook een nieuw clubshirt gekozen. De shirts zijn

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging. Vorig jaar hebben we al een pilot gedraaid met een nieuwsbrief en deze is goed bevallen waardoor we vanaf heden 3x per jaar een nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter Woord van de voorzitter Het préseizoen van HC Rijnvliet loopt bijna ten einde. Wij vonden het echt leuk om de jeugd op de woensdagen en zaterdagen bezig te zien om vaardiger te worden met de stick en het

Nadere informatie

Hockeystart Jongste Jeugd HC Alkemade. 02 September 2017

Hockeystart Jongste Jeugd HC Alkemade. 02 September 2017 Hockeystart Jongste Jeugd HC Alkemade 02 September 2017 Agenda Vooruitblik seizoen 2017-2018 Teamzaken Vragenronde Vooruitblik seizoen 2017-2018 Aandachtspunten, baserend op jullie feedback: Dinsdag houden

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

De technische commissie zorgt voor de zaalwachtregelingen en toernooi.

De technische commissie zorgt voor de zaalwachtregelingen en toernooi. SAMENSTELLING VAN HET BESTUUR VOORZITTER PENNINGMEESTER Piet Gijzen Carola Meek - Vriezen 0316-529377 0316-333973 pietgijzen@online.nl c.meek@liemerscollege.nl SECRETARIS ALGEMENE ZAKEN Brenda Stolk-Lourens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 1 20 AUGUSTUS 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 1 20 AUGUSTUS 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 1 20 AUGUSTUS 2018 Voor u ligt de nieuwsbrief voor de start van het seizen 2018-2019. We hopen dat jullie allen net zo n fijne vakantie hebben gehad als de leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Inschrijven voor 27 augustus 2018 Het Park Event is voor ALLE TVN-leden... dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Zondag 2 September Toernooi voor Basis scholieren en middelbare

Nadere informatie

DIOS Van E naar. D. Jeugdcoördinatie C en D Eric van Dijk

DIOS Van E naar. D. Jeugdcoördinatie C en D Eric van Dijk DIOS Van E naar. D Jeugdcoördinatie C en D Eric van Dijk DIOS Van O11 naar O12/O13 Jeugdcoördinatie O12/13/14/15 Eric van Dijk Agenda Introductie Gewenningswedstrijden - trainingen Teamsamenstelling Spelregels

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Belangrijke mededeling:

Belangrijke mededeling: Volley-flyer nr. 18a 1 17 e Jaargang nummer 18a Verschijnt 2x per maand 27-04-2019 Voorzitter: Leo van der Prijt Tel: 023-5287039 e-mail: leosr@vanderprijt.com Secretariaat: Cees Wallenburg Tel: 06-30365290

Nadere informatie

Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier

Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier Inhoudsopgave: Voor wie 1. Aanmaken Nevobo account (thuis) Aanvoerder/coach, zaaldienst 2. Voorafgaand aan de wedstrijd (thuis) Aanvoerder/coach, zaaldienst

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Van de voorzitter Het is gebruikelijk om op deze plaats aandacht te hebben voor het volgende, maar de afgelopen periode hebben meerdere leden van onze club één van hun naasten veloren.

Nadere informatie

HEERDERSTRANDTOERNOOI

HEERDERSTRANDTOERNOOI HEERDERSTRANDTOERNOOI powered by 17 juni 2017-1- VOORWOORD Welkom op de 27e editie van het De Wilde Heerderstrandtoernooi. Dit is het wedstrijdboekje voor de 2x2 deelnemers! De belangrijkste mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie