Nieuwsbrief april 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief april 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief april 2017 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht

2 Nieuwsbrief april 2017 Barendrecht, Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging Hoekse Waard/Maasoever Spoorweg Barendrecht. Het jaar 2017 belooft een fantastisch dubbel jubileumjaar te worden waarin de Modelbouwvereniging Hoekse Waard 35 jaar bestaat en de Maasoever Spoorweg alweer 25 jaar! Deze nieuwsbrief staat voor het grootste gedeelte in het teken van de werkzaamheden aan en rond het station. Depot: Draaischijf: Terwijl onze leden elke werkdag druk in de weer waren rond het station, is de draaischijf bij Blacon BV in Heinenoord aangepast en opgekapt. Sinds eind maart is de draaischijf weer terug te vinden op ons depot. Alle locomotieven en wagons kunnen nu de loods weer in en uit. Helemaal als nieuw met een vers laagje blauwe verf, roosters in plaats van traanplaat en compleet opnieuw afgesteld kan de draaischijf weer jaren mee! Het terugplaatsen van de draaischijf op het depot. Foto Roos Bongers. Helemaal als nieuw teruggekomen met een vernieuwd slotsysteem. Foto s Stefan de Vries.

3 Spoorbaan: Nieuwe spoorsituatie station MAASOEVER: We konden in de vorige nieuwsbrief al melden dat er een hoop werk verzet is voor de nieuwe spoorsituatie rond het station. Bijna elke zaterdag werd er een werkdag georganiseerd om ervoor te zorgen dat we op 1 april met het rijseizoen konden beginnen. In de vorige nieuwsbrief was de eerste werkdag al te vinden, in deze nieuwsbrief bekijken wij de daaropvolgende werkdagen met een kort verslag met een bijbehorende fotorapportage. Werkdag 2, zaterdag 11 februari Net als tijdens de eerste werkdag waren er ongeveer 20 leden aanwezig om hun handen uit de mouwen te steken. Ondanks de winterse weersomstandigheden zoals sneeuw en een gure wind is er hard gewerkt. Het eilandperron wat tussen spoor 2 en spoor 3 ligt, is die dag zo goed als helemaal bestraat. Ook het perron aan de kant van de speeltuin is voor de helft opgehoogd en bestraat. Eerst worden de perrons opgehoogd om vervolgens split te storten. Als er genoeg split ligt kan het spoor gelift worden en onderstopt. Verder is er weer veel split verwerkt om ook de inrij- en uitrijsporen voor en na het station op te hogen. Een grote groep leden is druk aan het werk in en om het station. Foto Klaas van Gemerden.

4 Ontspoorde V200 kan gemakkelijk gelift en herspoord worden. Foto Roos Bongers. Het eindresultaat na twee werkdagen hard werken. Foto Roos Bongers.

5 Werkdag 3, zaterdag 18 februari Vandaag is het eilandperron tussen spoor 2 en spoor 3 helemaal afgemaakt. Ook het eilandperron tussen spoor 1 en spoor 2 in z n geheel opgehoogd en bestraat. Om alles naar de juiste hoogte te brengen zijn de nodige grondstoffen weer van ons depot naar het station vervoerd met de tractor en over het spoor. Aan het perron voor het loket is een begin gemaakt maar daar wordt volgende werkdag verder aan gewerkt. Bij het hek van de speeltuin stonden altijd twee elektriciteitskasten, deze zijn nagekeken en samengevoegd waardoor één van de kasten verwijderd kon worden. Het perron bij het loket wordt op de juiste hoogte gebracht. Foto Klaas van Gemerden. De laatste klinkers gaan in het eilandperron. Let op het hoogteverschil! Het spoor is al op hoogte terwijl het andere perron nog aangepakt moet worden. Foto Klaas van Gemerden.

6 Een volle kantine met harde werkers tijdens de lunch. Foto Roos Bongers. Meten is weten om de juiste hoogte van het perron aan te nemen. Foto Roos Bongers.

7 Werkdag 4, zaterdag 25 februari Op deze vierde werkdag waren er helaas wat minder mensen aanwezig maar dat wil niet gelijk zeggen dat er niks is gebeurd. De aanwezige harde werkers hebben het perron voor het loket volledig weten te bestraten. Ook het perron bij de speeltuin begint al aardig vorm te krijgen. De opsluitbanden voor het perron zijn geplaatst en er is al een goed zandbed aangebracht zodat het perron volgende week gemakkelijk bestraat kan worden. Ook is er een dijkje langs het ballastbed gemaakt om te voorkomen dat het split/ballast wegzakt. Dit is nodig omdat de sporen zijn opgehoogd en het aangrenzende voetpad nog niet. De laatste loodjes worden gelegd aan het perron. Foto Klaas van Gemerden. Het dijkje moet ervoor zorgen dat het split niet wegzakt. Foto Klaas van Gemerden.

8 Het KEETJE werd ingezet als railcatering tijdens de koffiepauze. Foto Roos Bongers. Ook het laatste perron begint al aardig vorm te krijgen. Foto Roos Bongers.

9 Werkdag 5, zaterdag 11 maart Na een weekje rust zijn we vandaag weer met genoeg energie aan het werk gegaan. Bijna al het straatwerk is gedaan en het station oogt al zo goed als af. Er moet nog genoeg gebeuren voor de officiële en feestelijke opening op zaterdag 6 mei (open dag). Het stuk vanaf de speeltuin tot aan het perron moet nog worden bestraat. Ook moeten de wissels weer elektronisch worden zodat ze vanuit het loket te bedienen zijn. Het stationsgebouw zelf krijgt ook een opknapbeurt! Zo worden de dakgoten vervang, krijgt het binnenkort een nieuwe laagje verf en wordt het officieel station MAASOEVER. De werktrein op spoor 3, de straatwerkzaamheden zijn bijna voltooid. Foto Ton Koot. De nieuwe inrijsituatie van station MAASOEVER. Foto Klaas van Gemerden.

10 De nieuwe uitrijsituatie van station MAASOEVER. Foto Klaas van Gemerden. Nieuw doorzicht vanaf het pad richting de parkeerplaats. Foto Klaas van Gemerden.

11 Proefrijden en baaninspectie, maandag 13 maart Na een weekend hard klussen zijn op maandag 13 maart een aantal proefritten gereden. Voor de proefritten zijn de wissels, de baan en de perrons nog extra geïnspecteerd. Tijdens de proefritten let de machinist extra goed op wat hij of zij zoal voelt, hoort en ziet. Op die manier kunnen eventuele stelwerkzaamheden worden uitgevoerd zodat de baan er weer helemaal strak erbij ligt voor het rijseizoen begint. Tevens was het proefrijden ook een proefrit voor locomotor 387 Sloop Expres welke met de nieuwe Benelux-stam heeft rondgereden. De V200 op een plek waar tot voorkort nog alleen gras te vinden was. Foto Paul Lelieveld. Motorloc BS 21 'Panter' met een goederenstam op spoor 3. Foto Roos Bongers.

12 Het vertrek van de locomotor 387 Sloop Expres vanaf spoor 3. Foto Roos Bongers. Het blijft nog wennen maar straks kunnen we hier een mooie line-up creëren met drie treinen..foto Roos Bongers.

13 Aanpassingen aan de voetpaden, maandag 30 maart Één van de laatste grote veranderingen zijn gedaan door Verkuil & Moree Buitenruimte specialisten, die ingehuurd zijn door Staatsbosbeheer. Zij hebben de voetpaden opgehoogd en weer strak gemaakt zodat het weer netjes aansluit op de hoogte van de perrons. Het pad richting de parkeerplaats, welke altijd in een kuil en met een kronkel liep, is nu één recht pad tot het perron. Om gemakkelijk met een kinderwagen, (loop)fiets o.i.d. het spoor over te steken zijn er planken tussen de spoorstaven gemonteerd. Ook het voetpad dat parallel loopt aan het spoor is opgehoogd. Zoals één van de leden zei Wij hebben het paleisje gemaakt, hun hebben de loper uitgelegd.. Het pad naar de parkeerplaats is bijna klaar, wat een verbetering! Foto Klaas van Gemerden. Een mooi totaalplaatje nu alles opgehoogd is. Foto Klaas van Gemerden.

14 Het volledige pad van parkeerplaats tot station. Foto Roos Bongers. Het totaalplaatje van ons paleisje in de lentezon. Foto Roos Bongers.

15 Deelname aan het Voorjaarsstoomdag Loon op Zand: Zondag 19 maart was jaarlijkse Voorjaarsstoomdag van Stoomgroep Zuid te Loon op Zand. Ook onze vereniging was daar aanwezig met de Sik 387. Het was een gezellige dag waar genoeg te zien en te beleven viel en waar de modelbouwers en stoomliefhebbers elkaars werk kunnen bewonderen. Ons plekje met de Sik tussen de andere modelbouwers. Foto Paul Lelieveld. De dag veel info kunnen geven over wie we zijn en wat we doen. Foto Erik-Jan Stroetinga.

16 Start rijseizoen 2017: Zaterdag 1 april was het dan zover, het rijseizoen van 2017 is van start gegaan. Rond 13:00 uur vertrok de eerste officiële trein met passagiers. Hoewel de zon zich niet vaak liet zien was de temperatuur goed en hebben we ook nog enkele werkzaamheden kunnen uitvoeren op het station. Het was een zeer geslaagde dag waarbij we de jonge trouwe passagiers weer blij hebben kunnen met een van de eerste ritjes van het nieuwe jaar. De passagierstrein passeert op het depot de goederentrein. Foto Roos Bongers. De jonge generatie werkt tijdens de dienst door op het station. Foto Roos Bongers.

17 Paasritten 2 e paasdag: Net als afgelopen jaren werd er op 2 e paasdag een paasbrunch voor de leden georganiseerd. Rond de klok van 11 konden de legen magen gevuld worden met een heerlijk stukje paasstol, broodjes en natuurlijk een eitje. Na de brunch werden de treinen klaar gemaakt voor de dienst en we hebben die dag met drie passagierstreinen kunnen rijden en zo af en toe kwam er ook een goederentrein voorbijgereden. Een leuke dag voor de leden en het meerijdend publiek! De Theo bij vertrek uit het station. Foto Kees Bootsma. Zo nu en dan komt er ook een losse loc voorbijgereden. Foto Kees Bootsma.

18 Stoomloc Janet met volle passagierstrein over de brug. Foto Kees Bootsma. Janet over het depot met goederentreinen en enkels locs. Foto Roos Bongers.

19 Opknapbeurt stationsgebouw: Na alle (uitbreidings)werkzaamheden rond het station verdient het stationsgebouw zelf ook een opknapbeurt. Door jaren in weer en wind op zijn plek te staan en nachtelijke bezoekers een vertekend beeld hebben van wat mooi is, was het niet onnodig om ons stationsgebouw eens te voorzien van een prachtige nieuwe verflaag. In samenwerking met de vrijwilligers van Stichting Present Barendrecht en een gulle sponsoring van Versluis bv en Schildersbedrijf Nieuwe Waterweg B.V. wordt het gehele gebouw voorzien van een nieuwe verflaag. Het loket, waar iedereen een treinkaartje kan kopen, krijgt ook een update. Het raamwerk wordt vervangen en de toonbank zal hoger komen wat zorgt voor een betere ergonomie en oogcontact met het publiek. Op zaterdag 6 mei rond 12:00 uur (tijdens de open dagen) zal het 3e stationsspoor officieel in gebruik worden genomen en staat het vernieuwde stationsgebouw er met een fris uiterlijk bij. De buitenkant wordt met een hogedrukreiniger schoongespoten. Foto Kees Bootsma. In alle hoeken en kieren wordt er aandacht besteed. Foto s Kees Bootsma.

20 Nog wat herstelpuntjes maar voornamelijk soppen. Foto Kees Bootsma. Een mooie zonnige dag om te werken aan het station. Foto Kees Bootsma.

21 Ketelkeuring stoomlocs: Nieuw gebouwde ketels moeten voor gebruik gekeurd worden, na goedkeuring volgt een om de twee jaar een periodieke herkeuring om de ketels te blijven controleren. Afgelopen week kwam er een ketelkeurder van Lloyd s Register naar de vereniging om weer een aantal ketels van stoomlocomotieven te keuren. Ketelkeuring van nieuwe ketels vindt plaats in de werkplaats. Foto Kees Bootsma. Alles wordt nauwkeurig geïnspecteerd en gecontroleerd. Foto Kees Bootsma.

22 Rijseizoen 2017: In de winterperiode zijn wij altijd erg druk met onderhoud aan de treinen, spoorbaan en deze winter zelfs een uitbereiding. In 2017 loopt het rijseizoen van begin april tot eind oktober, de trein rijdt dan weer elke week op: Woensdag van t/m uur Zaterdag van t/m uur Zondag van t/m uur Schoolvakanties 2017: -Meivakantie: 24 april t/m 5 mei, elke dag van t/m uur. -Zomervakantie: 10 juli t/m 18 augustus, elke dag van t/m uur. -Herfstvakantie: 16 oktober t/m 20 oktober, elke dag van t/m uur. Evenementen 2017: - Donderdag 27 april 2017: Koningsdag (meivakantie) - Vrijdag 5 mei 2016: Bevrijdingsdag (meivakantie) - Zaterdag 6 mei en zondag 7 mei 2017: Open dagen - Maandag 5 juni 2017: 2 e Pinksterdag - Zaterdag 19 augustus 2016: Afsluiting van de zomervakantie (extra treinen tijdens de dienst) Vriendelijke groeten, Edwin Lageweg. Stefan de Vries. Redactie nieuwsbrief.

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief februari 2018 Barendrecht, 21-2-2018 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2016 Barendrecht, 19-03-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2015 Barendrecht, 22-11-2015 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief december 2015 Barendrecht, 15-12-2015 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief januari 2016 Barendrecht, 17-01-2016 Beste abonnees, Allereerst de beste wensen voor 2016. Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2013

Nieuwsbrief maart 2013 Nieuwsbrief maart 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2013 Barendrecht, 15-03-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2012

Nieuwsbrief april 2012 Nieuwsbrief april 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2012 Barendrecht, 20-04-2012 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief juli 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief juli 2016 Barendrecht,21-7-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2017 Barendrecht, 16-11-2017 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 Nieuwsbrief juli 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief juli 2013 Barendrecht, 31-07-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari/ februari 2017

Nieuwsbrief januari/ februari 2017 Nieuwsbrief januari/ februari 2017 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief januari/februari 2017 Barendrecht, 10-2-2017 Beste abonnees, Het jaar 2017 belooft een

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2013

Nieuwsbrief september 2013 Nieuwsbrief september 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief september 2013 Barendrecht, 11-09-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht

Nieuwsbrief mei Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief mei 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief mei 2011 Barendrecht, 20-05-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2010

Nieuwsbrief februari 2010 Nieuwsbrief februari 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief februari 2010 Barendrecht, 16-02-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2011

Nieuwsbrief november 2011 Nieuwsbrief november 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2011 Barendrecht, 16-11-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2012

Nieuwsbrief augustus 2012 Nieuwsbrief augustus 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief augustus 2012 Barendrecht, 21-08-2012 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht

Nieuwsbrief mei Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief mei 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief mei 2016 Barendrecht, 26-5-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2016 Barendrecht, 20-04-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2013

Nieuwsbrief november 2013 Nieuwsbrief november 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2013 Barendrecht, 20-11-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Nieuwsbrief april 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2010 Barendrecht, 12-04-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2012

Nieuwsbrief Maart 2012 Nieuwsbrief Maart 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2012 Barendrecht, 19-03-2012 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2016 Barendrecht, 30-10-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2010

Nieuwsbrief december 2010 Nieuwsbrief december 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief december 2010 Barendrecht, 16-12-2010 Beste leden en relaties, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2012

Nieuwsbrief september 2012 Nieuwsbrief september 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief september 2012 Barendrecht, 17-09-2012 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2013

Nieuwsbrief januari 2013 Nieuwsbrief januari 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief januari 2013 Barendrecht, 14-01-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2011

Nieuwsbrief juli 2011 Nieuwsbrief juli 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief juli 2011 Barendrecht, 14-07-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli/augustus 2017

Nieuwsbrief juli/augustus 2017 Nieuwsbrief juli/augustus 2017 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief juli/augustus 2017 Barendrecht, 1-8-2017 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2011

Nieuwsbrief april 2011 Nieuwsbrief april 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2011 Barendrecht, 18-04-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2010. Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht www.maasoeverspoorweg.nl

Nieuwsbrief mei 2010. Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht www.maasoeverspoorweg.nl Nieuwsbrief mei 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht www.maasoeverspoorweg.nl Nieuwsbrief mei 2010 Barendrecht, 16-05-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2011

Nieuwsbrief september 2011 Nieuwsbrief september 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief september 2011 Barendrecht, 19-09-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief februari 2012 Barendrecht, 11-02-2012 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2011

Nieuwsbrief maart 2011 Nieuwsbrief maart 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2011 Barendrecht, 15-03-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

23 december 2014: tussen Twisk en Opperdoes wordt een groot aantal dwarsliggers vernieuwd.

23 december 2014: tussen Twisk en Opperdoes wordt een groot aantal dwarsliggers vernieuwd. Langs de lijn 2013-2014 (meest recente bijdrage staat bovenaan) 23 december 2014: tussen Twisk en Opperdoes wordt een groot aantal dwarsliggers vernieuwd. 2 december 2014: het langverwachte liftje in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2010

Nieuwsbrief maart 2010 Nieuwsbrief maart 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2010 Barendrecht, 13-03-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2011

Nieuwsbrief augustus 2011 Nieuwsbrief augustus 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief augustus 2011 Barendrecht, 17-08-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Inhoudsopgave - Urenboekje - Jaaragenda (periode 1) - Technieken kok - Technieken ZWkok - Technieken voorbeeld Urenboekje studenten Bakkerij & Horeca Leerjaar 2016-2017

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Om uur stappen we in de stoomlocomotief met rijtuigen en vertrekken naar:

Om uur stappen we in de stoomlocomotief met rijtuigen en vertrekken naar: Uitnodiging Voor oud medewerkers Vut, FPU en Gepensioneerden van de Provincie Gelderland. (lid zijnde van de.) VOOR INFORMATIE Yvonne van Brink T (026) 359 9007 Peter Evers T (026) 359 9802 E vgpp@gelderland.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] woensdag 27 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4]

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus.

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus. Augustus 01 maandag 1 augustus dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Iedereen is aardig voor groot en klein. September 01 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Voor alle reisinformatie: arriva.nl. Dienstregeling ( 0,70 p/m, max 14,-) 9292.nl. Gorinchem ARRIVA.NL

Voor alle reisinformatie: arriva.nl. Dienstregeling ( 0,70 p/m, max 14,-) 9292.nl. Gorinchem ARRIVA.NL Druk- en zetfouten voorbehouden Aan de inhoud van deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Dienstregeling 2015 DORDRECHT - GELDERMALSEN GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014 Voor alle reisinformatie: 0900

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging NIEUWSBRIEF MEI 2017 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 MR vergaderingen 12 juni 4 juli Beste ouders, verzorgers, Nog 6 weken en het schooljaar zit er

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait.

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voorbereidingskit Auti-Doe-Dag 2014 In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voor je ligt de voorbereidingskit voor

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 5 t Hofke } Eindhoven Station 55 t Hofke } Eindhoven Station Buslijnen 205 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 4 december 204 Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed!

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Buskalender 2019 Regio Maastricht

Buskalender 2019 Regio Maastricht Buskalender 2019 Regio Maastricht DECEMBER 2018 wk 48 49 50 51 52 1 zo 2 9 16 23 30 ma 3 10 17 24 31 di 4 11 18 25 wo 5 12 19 26 do 6 13 20 27 vr 7 14 21 28 za 1 8 15 22 29 21 dienstregeling 22 Zaterdagdienstregeling

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 13 24 maart 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Brabantse dag Vrij 28 Eerste schooldag Luizencontrole 29 30 31 35

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2016-2017 Augustus 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits nr maart 2017

Maria Nieuwsflits nr maart 2017 Donderdag 30 maart: Musical uitvoering door de groepen 1-2 ( s avonds ) Maandag 3 april Schoolreisje Donderdag 6 april: Theoretisch verkeersexamen gr.7 Woensdag 12 april: Meeloopochtend( in alle groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 AGENDA 12-4-2019 Koningsspelen groep 1-8 16-4 en 17-4-2019 Eindtoets Cito groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt / sponsorloop schoolplein Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden,

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden, NIEUWSFLITS Oktober 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer oktober 2015, En de 1 e maand in het nieuwe pand is een feit! Het was even wat wennen, en zo hadden we wat opstart problemen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief eerste kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van kinderen van De Morgenster,

Nieuwsbrief eerste kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van kinderen van De Morgenster, Nieuwsbrief eerste kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van kinderen van De Morgenster, Palmpasen, palmpasen versier je groene stok, met linten en met ruikertjes, met chocola en suikertjes, Kom mee,

Nadere informatie

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht JAARKALENDER 2016 2017 Lindelaan 54 1231CM Loosdrecht 035-5823005 www.obsdelinde.nl info@obsdelinde.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4

Nadere informatie

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 AUGUSTUS 2019 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 35 26 27 28 29 30 31 SEPTEMBER 2019 35 1 36 2 1 e schooldag 3 4 Hoofdluiscontrole 5 6 7 8 37 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

Activiteitenkalender de Bongerd 2018

Activiteitenkalender de Bongerd 2018 Activiteitenkalender de Bongerd 2018 Januari Dag Januari Tijd Activiteit 12 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (1 e speeldag) 19 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (2 e speeldag) 26 Vrijdag

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum SAM Jaarplanner Schooljaar 2016 2017 Ouders, v L.Stirum Augustus 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

opdat het hele gebied, van onder de kap tot halverwege de werkplaats, straks is bedekt door authentieke klinkertjes.

opdat het hele gebied, van onder de kap tot halverwege de werkplaats, straks is bedekt door authentieke klinkertjes. Verslag langs de lijn 2015 / 2016 (oudste foto's staan onderaan). 14 januari 2016: ook in de stromende regen gaat het werk aan de nieuwe bestrating van stationsplein Hoorn gewoon door opdat het hele gebied,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen.

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen. 12-05-2017 Nr 18 Volgende op: 24-05-2017 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een heerlijke meivakantie zit de eerste week er al bijna weer op. In deze nieuwsbrief wordt al aandacht besteed

Nadere informatie

Jaarkalender ouders

Jaarkalender ouders Jaarkalender ouders 2018-2019 De week laat zich lezen van links naar rechts. In de eerste kolom staat het weeknummer vermeld. Bezoeken aan de kinderboerderij, de Stoep en dergelijke zullen vroegtijdig

Nadere informatie

Betalingsverkeer op (inter) nationale feestdagen 2016

Betalingsverkeer op (inter) nationale feestdagen 2016 Betalingsverkeer op (inter) nationale feestdagen 2016 December 2015 1 Inhoud Eurobetalingen... 3 Papieren betaalopdrachten... 4 Wereldbetalingen... 4 Euro incasso... 4... 4... 5 ideal en Rabo OmniKassa...

Nadere informatie

Nu even ongemak Straks alles weer op orde

Nu even ongemak Straks alles weer op orde Nu even ongemak Straks alles weer op orde Update 01 02 2017 Tijdelijke vertrekhal Schiphol bouwt een tijdelijke vertrekhal. Hiermee spelen we in op de sterke groei van het aantal Schengen-passagiers. De

Nadere informatie

en aan de andere kant van het talud gereed te leggen voor de versnipperaar.

en aan de andere kant van het talud gereed te leggen voor de versnipperaar. Verslag langs de lijn 2015 / 2016 / 2017 (de oudste foto's staan onderaan). 11 oktober 2017: ook in Medemblik viel een wilg ten prooi aan een storm; hier zijn de wakkere leden der snoeiploeg in de weer

Nadere informatie

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

De loc wordt bij de invasie in Normandië (1944) aan land gebracht, met het nummer WD33. Dit nummer zal later worden gewijzigd in 70033.

De loc wordt bij de invasie in Normandië (1944) aan land gebracht, met het nummer WD33. Dit nummer zal later worden gewijzigd in 70033. Diesellocomotief NS 162 (ex WD 70033). De loc wordt bij de invasie in Normandië (1944) aan land gebracht, met het nummer WD33. Dit nummer zal later worden gewijzigd in 70033. Loc 70045 in oktober 1947

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandag 18 Vakantie Dinsdag 19 Vakantie Woensdag 20 Vakantie Donderdag 21 Eerste teamvergadering Vrijdag 22 Werkdag

AUGUSTUS Maandag 18 Vakantie Dinsdag 19 Vakantie Woensdag 20 Vakantie Donderdag 21 Eerste teamvergadering Vrijdag 22 Werkdag SGM De Brouwerij, locatie Zetten Lesrooster 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Maandag 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Dinsdag 8:30-12:00 Woensdag 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Donderdag 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Vrijdag

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Buslijnen Zuidoost-Brabant. 5 't Hofke - Eindhoven Station GELDIG VANAF 11 DECEMBER

Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Buslijnen Zuidoost-Brabant. 5 't Hofke - Eindhoven Station GELDIG VANAF 11 DECEMBER Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Buslijnen 2017 Zuidoost-Brabant 5 't Hofke - Eindhoven Station GELDIG VANAF 11 DECEMBER 804 / 11-12-2016 0 is de nieuwe naam voor het openbaar vervoer in Brabant.

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station 4 404 Heesterakker Eindhoven Station Sterrenlaan Eindhoven Station l. a t u e Buslijnen 06 Zuidoost-Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 3 december 05 803 / 3--05 nnetfolder

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2019 2020 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2019 donderdag 1 Zomervakantie vrijdag 2 Zomervakantie zaterdag 3 Zomervakantie zondag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders SAM Jaarplanner Schooljaar 2017 2018 Ouders Versie: 4 september 2017 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie