het meest actueel, transparant en onafhankelijk. Een golfbaan wordt pas in de

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "het meest actueel, transparant en onafhankelijk. Een golfbaan wordt pas in de"

Transcriptie

1 April 2017 Maart roert zijn staart. Dat was het zeker deze maand. Maar toch waren er zeer mooie dagen met zonneschijn en een lekkere temperatuur, dus heerlijk golfweer. Het voorjaar is officieel begonnen en hopelijk houden we lekkere temperaturen. De dagen worden weer langer en zeker nu de zomertijd is ingegaan kan er ook s-avonds weer gegolfd worden. Piramide 2016/2017 De piramide van het seizoen is weer beslist. Op 2 oktober 2016 was de 1e wedstrijd en op 19 maart was de laatste wedstrijd. Van de oorspronkelijke 22 geplande wedstrijden werden er 5 afgelast vanwege de conditie van de baan (sneeuw en opdooi). In totaal hebben er 94 verschillende personen deelgenomen, met een gemiddelde bezetting van bijna 40 per wedstrijd. In de wandelgangen hoor ik wel eens, dat als je onderin wordt ingeloot, dan heb je weinig kans om de piramide te winnen. Roel Mansens heeft deze piramide aangetoond, dat dit niet waar is; Roel werd ingeloot op de 78e plaats en na 10 speelrondes stond hij op de 8e plaats. Na de "winterstop" leken de kaarten wel geschut, Jaap Schrik en Jelle Fekkes wisselden bijna wekelijks van de 1e en de 2e plaats, Eric Feenstra, Gerard Sanders, Marjan Boelens, André Scholing, Roel Bosch, Roel Mansens en Rieks Hoving leken te strijden voor de 3e plaats. Jaap Akse en Joop Plagge moesten afhaken. Uiteindelijk eindigde Marjan Boelens als hoogst genoteerde vrouw op de 5e plaats. Jammer dat al onze dames er de laatste wedstrijd niet bij konden zijn. Niemand van de hierboven genoemde kon beslag leggen op de 3e plaats, die eer was aan Jan Melissen (misschien was voor hem de competitie net een week te kort). Na 17 wedstrijden werd de piramide op de laatste te spelen hole beslist. Stond Jelle op de voorlaatste nog op winnen, Jaap Schrik won hole 14 en werd opnieuw de kampioen.

2 Opening seizoen In maart waren er een aantal openingstoernooien om het golfseizoen te starten. 23 maart begonnen we met de vriendinnendag/hoedjesdag, de opkomst was hoog. Wie o wie van de dames had dit jaar het mooiste en bijzonderste hoedje. Dit jaar was dat Rika van der Veen. De wedstrijd bij de dames is gewonnen door Yun Shu en Monique Kremer. Vrijdag 24 april was het vriendendag, de opkomst was net als bij de dames zeer hoog. Bij de heren waren de winnaars Jan Dorenbos en Henk Mulder. Zondag 26 maart speelden we onze jaarlijkse cross country met walking diner. Dit was wederom een groot succes en een wederom een grote opkomst. Onze pro Sjoerd Pol heeft ook dit jaar een mooie en uitdagende 9 holes gemaakt van onze baan. De winnaars waren Geert Nijboer 1 e, Jan Huizing 2 e en Hilko Hidding 3 e. De laagste bruto score was van Peter Lourens. De prijzen van de Cross Country zijn gesponsord door Nationale Golfschool Holland en Sandy Golf. In de nieuwsbrief van februari staat een stukje over het Old Grand-Dad toernooi. Een toernooi voor opa s die tevens voor een goed doel spelen. Je kun je nog opgeven via E golf4u. Bij vragen over het toernooi kun je terecht bij Ben van de Broek. Golfpark Exloo in top 10 Leadingcourses Golfbaan Exloo staat ook dit jaar weer in de top 10 Golfers Choice rankings van Leadingcourses, een 9 e plaats bij de beste prijs-kwaliteit verhouding 2016 en een 7 e plaats bij meeste gastvrije golfclub van De Golfers Choice ranglijsten van Leadingcourses onderscheiden zich doordat ze gebaseerd zijn op meningen van golfers, die op elk moment online te raadplegen zijn. Hierdoor zijn deze ranglijsten het meest actueel, transparant en onafhankelijk. Een golfbaan wordt pas in de ranglijsten opgenomen als er voldoende beoordelingen zijn gegeven. Wilt u meer lezen hierover ga dan naar de volgende link: Vaste activiteiten: Maandagochtend maandaggolf. Er wordt gestart van tot uur en inschrijven kan via Egolf4u of voor uur in de Zoersche Hof. Er wordt strokeplay gespeeld en de stand wordt bijgehouden in Egolf4u. Halverwege lunchen wordt warm aanbevolen. Woensdagmiddag inloopmiddag. Voor dames en heren, meestal stableford en soms iets anders, aanmelden kan via Egolf4u of in de Zoersche Hof. Exacte starttijden vind je op de website.

3 ochtend damesochtend. Op donderdagochtend is er tussen 9.30 en 9.45 uur een inloop voor alle vrouwelijke leden van de Golfclub Exloo. Om uur gaan we van start. Bijzonder in april: 6 april NGF competitie dames senioren 1 Vrijdag 7 april 1e bedrijven competitie Zondag 9 april NGF competitie dames 1 Dinsdag 11 april Old Grand Dad toernooi 13 april Start clubavond stableford competitie, opgave via Egolf4U 20 april NGF competite dames senioren 2 20 april Clubavond Stableford Zondag 23 april NGF competitie heren 1 27 april Vlaggetjes toernooi Tijdelijke GUR regels hole 11 Er is gras ingezaaid bij de green op hole 11. De ingezaaide gedeeltes zijn dan GUR (ground under repair) en zijn gemarkeerd met blauwe paaltjes. In Exloo geldt er een Local Rule, die inhoudt dat u niet vanuit de GUR mag spelen. U heeft recht op een vrije drop binnen 1 stoklengte van, en niet dichterbij de hole, het dichtstbijzijnde punt zonder belemmering. De stoklengte moet dan gemeten worden vanaf de grens van de GUR. U mag de bal schoonmaken. Competities In april starten de NGF competities weer op verschillende dagen van de week. Onze wedstrijdteams zullen weer een sportieve strijd aangaan met andere golfverenigingen. De uitslagen kunt u vinden op onze website, onder wedstrijden. Op de website kunt u zien of en wanneer de baan geheel of gedeeltelijk gesloten is. U vindt dit onder baan- weekoverzicht en op de dag zelf onder baanstatus. Vragen over handicap: Heef u vragen over uw handicap? Deze vragen kunt u sturen naar het mailadres handicap@golfparkexloo.nl. De vragen worden behandeld door Klaas Gosink en Roel Bosch.

4 Van de bestuurstafel: Er zijn 2 buggy's aangeschaft, dit houdt in dat we nu de beschikking hebben over 5 buggy's in de baan. Vanaf woensdag 29 maart is er tot en met het weekend op de manege een internationale Men-wedstrijd. Hierdoor is op donderdag 30 maart, vanaf uur, de afslag bij hole 2 vanaf de oranje tee. Dit geldt tevens voor zaterdag 1 april, dan wordt er de gehele dag vanaf de oranje tee gespeeld. Ook hole 9 is deze dag gesloten. Van de baancommissie De lente is begonnen en we kunnen nu weer onder gunstige omstandigheden ons favoriete spel spelen op een baan die er volgens ons goed bij ligt. In de afgelopen maanden is er door veel vrijwilligers hard gewerkt om het een en ander te verbeteren, denk hierbij aan het zoeken van ballen, veel snoeiwerkzaamheden, takken snipperen, snippers in de tuin bij ons clubhuis en het verplanten van rododendrons. Verder nog het schoonmaken van afvalbakken, sponsorborden, bankjes, enz. Alle vrijwilligers hartelijk dank hiervoor, zonder jullie hulp was dit niet gelukt. Wij zijn overigens nog niet helemaal klaar, er moeten nog wat struikjes geplant worden; bij hole 1 komt binnenkort een nieuwe brug en op een paar plaatsen gaan we paden verharden o.a. bij hole 11 en hole 3. De vijver bij hole 2 is door het Hippisch Centrum schoon gemaakt en er is verharding in aangebracht. Het is de bedoeling dat er bij Men-wedstrijden gebruik van deze vijver wordt gemaakt. De besturen van het Hippisch Centrum en van Golfpark Exloo hebben de afspraak gemaakt dat dit een paar keer per jaar zal plaatsvinden. Dit houdt in dat wij als golfers op deze dagen niet kunnen afslaan van de tee box, maar iets moeten doorlopen naar de oranje afslag. Onze golfbaan grenst aan het Hippisch Centrum en dat betekent dat er soms activiteiten zijn aan beide zijden, vanaf hole 3 wil er van onze kant nog wel eens een bal op de grond van onze buren terechtkomen. Als daar een wedstrijd is kan dat natuurlijk niet, in overleg met Guus gaan we hole 3 dit jaar dan niet sluiten, maar zal in dat geval gebruik worden gemaakt van een wintergreen, zodat de hole wel kan worden gespeeld maar korter is.

5 Wedstrijd en Activiteiten commissie: Koningsdag vlaggetjes toernooi. 27 april op koningsdag spelen wij zoals ieder jaar het vlaggetjes toernooi. Een gezellige en spannende spelvorm waarbij iedere speler een vlaggetje ontvangt en een met het handicap corresponderend aantal slagen. Zijn uw slagen op dan plant u uw vlaggetje op het punt waar uw bal ligt en de verste vlag wint. Een aanrader als u nog niet eerder mee deed. Men kan zich opgeven via Egolf4U Wedstrijd en activiteiten commissie: André Scholing; tel: wedstrijden@golfparkexloo.nl Van de golfschool: U heeft een mail ontvangen met het nieuws dat de Nationale Golfschool Nederland gaat uitbreiden. De nieuwe pro Willem Kruysifix zal met ingang van 1 april 2017, naast Sjoerd, golflessen gaan verzorgen op Golfpark Exloo. Willem is aanwezig op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, vervolgens zullen de uren en de dagen langzaam uitgebreid worden. Men kan nog niet digitaal/online boeken, er ligt een lesboek in het clubhuis. Hierin kunt u uw golflessen inboeken. Vanaf 2 april zal Willem starten met lesgeven. Voor vragen is Willem ook per mail of telefoon te bereiken. info@golffix.nl of Heeft u een stukje voor de nieuwsbrief, stuur deze dan voor de 25 e van de maand naar secretariaat@golfparkexloo.nl Namens de pr-cie, Christina Katuin

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter.

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Mei 2017 Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Op 13 april ging de clubavond stablefordcompetitie van start.

Nadere informatie

Jong geleerd is oud gedaan

Jong geleerd is oud gedaan November 2017 Inmiddels zijn we van zomertijd naar wintertijd gegaan en worden de dagen steeds korter. s-avonds een rondje golfen is dus helaas niet meer mogelijk. Ook qua weer is de zomer voorbij en heeft

Nadere informatie

In juli kon er weer volop gespeeld worden. Het is zomervakantie en veel leden zijn al op vakantie of hebben deze nog voor de boeg.

In juli kon er weer volop gespeeld worden. Het is zomervakantie en veel leden zijn al op vakantie of hebben deze nog voor de boeg. Augustus 2017 In juli kon er weer volop gespeeld worden. Het is zomervakantie en veel leden zijn al op vakantie of hebben deze nog voor de boeg. In het weekend van 10 en 11 juni was er het Par 3 Challenge

Nadere informatie

Hartje winter, net voor Kerst, ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit jaar.

Hartje winter, net voor Kerst, ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Januari 2018 Hartje winter, net voor Kerst, ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Spelen in de winter is geen zekerheid en afhankelijk van het weer en de conditie van de baan. Raadpleeg daarom

Nadere informatie

Oktober Stableford Kampioen 2017

Oktober Stableford Kampioen 2017 Oktober 2017 Het was, met veel regen en wind, helaas geen mooie nazomer in de maand september. Maar de herfst is dan ook officieel begonnen. Hopelijk krijgen we nog mooi golf weer de komende periode. Vrijdag

Nadere informatie

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 Golfpark Weilenseind Inhoud - Strokeplay kampioenschappen - Nieuws van de golfschool Strokeplay kampioenschap In het weekend van 13 en 14 juni werden de strokeplay

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2015

NIEUWSBRIEF december 2015 NIEUWSBRIEF december 2015 Inhoud - Verrassingswedstrijd - Brabant Golfvoordeel - Qualifying kaarten registreren met mobiele telefoon - Tips van de handicap- en regelcommissie - Gewijzigde golfregels per

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief April 2019 In deze uitgave GiDoRij competitie Mixdag voor het goede doel Verslag Krokuswedstrijd Verslag Vrijwilligersdag Golfetiquette: kleding Nieuwspagina op onze website Ouweland cup Gratis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2015

NIEUWSBRIEF oktober 2015 NIEUWSBRIEF oktober 2015 Inhoud - Vossenjacht - Hole in one - Winterbeleid - Vissen - Wintertijd wedstrijden - Polo s - Gratis les - Algemene Ledenvergadering 18 november - Nieuws van de pro De Vossenjacht

Nadere informatie

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Datum Tijd Aantal holes Wedstrijdvorm Omschrijving Kosten Inschrijven tot 25 3 2017 13:30 18 Non qualifying Vlaggenwedstrijd: Golfleden: 5,00 24 3 2017

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Artikel 1.Wedstrijden Wedstrijden worden gespeeld volgens de Rules of Golf zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews en de Local Rules zoals

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER INTERN. Golfleden: 5 euro Overige leden en niet leden: 22,50 euro Kosten zijn incl een consumptie en prijsuitreiking na de wedstrijd

WEDSTRIJDKALENDER INTERN. Golfleden: 5 euro Overige leden en niet leden: 22,50 euro Kosten zijn incl een consumptie en prijsuitreiking na de wedstrijd WEDSTRIJDKALENDER INTERN DATUM TIJD AANTAL HOLES WEDSTRIJDVORM WEDSTRIJDNAAM OMSCHRIJVING KOSTEN INSCHRIJVEN TOT 24-3-2018 13:00 18 Non-qualifying Vlaggenwedstrijd Als een speler op basis van zijn handicap

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8 INHOUD Algemeen 2 Prijzen 2 Wedstrijden Winter Cup 4 Medal 5 Greensome Clubkampioenschap 6 Flevoland on Tour 7 Woensdagavond Opstap 8 Paaswedstrijd 9 Oranje Bokaal 10 Strokeplay Clubkampioenschap 11 Mixed

Nadere informatie

Naam wedstrijd Omschrijving Aantal holes Qualifying Voorwaarden voor deelname Spelvorm (Q)

Naam wedstrijd Omschrijving Aantal holes Qualifying Voorwaarden voor deelname Spelvorm (Q) Overzicht wedstrijden van de Drentsche Naam wedstrijd Omschrijving Aantal holes Qualifying Voorwaarden voor deelname Spelvorm (Q) Nieuwjaarswedstrijd Wedstrijd georganiseerd door het bestuur van de Drentsche

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Woensdagavond Opstap 7.

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Woensdagavond Opstap 7. INHOUD Algemeen 2 Prijzen 2 Wedstrijden Winter Cup 4 Medal 5 Greensome Clubkampioenschap 6 Woensdagavond Opstap 7 Paaswedstrijd 8 Oranje Bokaal 9 Strokeplay Clubkampioenschap 10 Mixed Paren Wedstrijd 11

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8 INHOUD Algemeen 2 Prijzen 2 Wedstrijden Winter Cup 4 Medal 5 Greensome Clubkampioenschap 6 Flevoland on Tour 7 Woensdagavond Opstap 8 Paaswedstrijd 9 Oranje Bokaal 10 Strokeplay Clubkampioenschap 11 Mixed

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 62 juni 2017 Nieuwsbrief De Heensche DE ZEEUWSE PAR 3 COMPETITIE DIT JAAR IN EEN ANDER JASJE Er is nog al wat aan vooraf gegaan voordat we op zaterdag 29 april de wedstrijd van de Zeeuwse Par 3 Competitie

Nadere informatie

Een buitengewone golfbelevenis. 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018

Een buitengewone golfbelevenis. 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018 Een buitengewone golfbelevenis 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018 Waarom het Capels Senior Open? Het Capels Senior Open is een jaarlijks terugkerende landelijke open golfwedstrijd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2017

NIEUWSBRIEF september 2017 NIEUWSBRIEF september 2017 Inhoud - Finale Matchplay 2017 - Finale uitwisseling Dongen Rijen - Gilze - Jaaruitje appelflappenclub - Regelvraag september - Buurtgolf - Jeugdgolf - Agenda Finale Matchplay

Nadere informatie

Datum Wedstrijd Wedstrijdvorm H Opmerkingen Sponsor

Datum Wedstrijd Wedstrijdvorm H Opmerkingen Sponsor MAART 2019 Categorie zondag 3 Koppelcompetitie (3/4) allen nnb 9 woensdag 6 Herenochtend heren donderdag 7 Damesochtend dames zaterdag 9 Kick-off competitie 2019 comp 9 zondag 10 Club van 100 besloten

Nadere informatie

Wedstrijdreglement annex Nederlandse Golf Federatie 2017

Wedstrijdreglement annex Nederlandse Golf Federatie 2017 Wedstrijdreglement annex Nederlandse Golf Federatie 2017 Aanvullend reglement specifieke wedstrijden Onderstaand aanvullingen en/of afwijkingen ten aanzien van specifieke wedstrijden. Algemene regel voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 71 okt 2018 Nieuwsbrief De Heensche Kwartaalverslag van de dames-golfochtend over periode juli t/m september 2018 Dit derde kwartaal hebben we één keer Texas Scramble gespeeld. Het team van Jeanne

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Heren Senioren

Wedstrijdreglement Heren Senioren Golfclub Veldzijde Wedstrijdreglement Heren Senioren Wedstrijdreglement Heren Senioren versie 3.6. November 2017 Introductie De Heren Seniorencommissie van Golfclub Veldzijde (GCV) organiseert evenementen

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 3. Wedstrijden

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 3. Wedstrijden INHOUD Algemeen 2 Prijzen 3 Wedstrijden Nieuwjaarswedstrijd 4 Wintercup 5 Medal 6 Greensome clubkampioenschap 7 Paaswedstrijd 8 Oranje bokaal 9 Strokeplay clubkampioenschap 10 Mixed Paren wedstrijd 11

Nadere informatie

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 Je kan nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos MATCHPLAY KAMPIOEN 2017 en deze ongelooflijke prijzen winnen: ALLE EER EN EEUWIG RESPECT NAARDERBOS MATCHPLAY

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud 1/9 Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud Algemeen 1. Dit Reglement is een aanvulling op het Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud en is alleen van toepassing voor de Clubkampioenschappen van

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht

Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht Het is voor ons heel belangrijk dat u zich als nieuwe Golfer snel thuis gaat voelen op International Golf Maastricht en bij Impact

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2018 e.v.

Wedstrijdreglement 2018 e.v. Wedstrijdreglement 2018 e.v. 1. Algemeen 1.1 De wedstrijdcommissie van de Golfclub Echt-Susteren is de commissie die ressorteert en functioneert onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Golfclub

Nadere informatie

Wedstrijdreglement annex Nederlandse Golf Federatie 2015

Wedstrijdreglement annex Nederlandse Golf Federatie 2015 Wedstrijdreglement annex Nederlandse Golf Federatie 2015 Aanvullend reglement specifieke wedstrijden Onderstaand aanvullingen en/of afwijkingen ten aanzien van specifieke wedstrijden. Algemene regel voor

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018 COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2018 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 In deze uitgave Finales Matchplaykampioenschap 2016 Fotoboek Zomeravond wedstrijden Vacatures NGF competitie 2017 Familiegolf 18 september Agenda Finales Matchplaykampioenschap

Nadere informatie

2018 WEDSTRIJDKALENDER

2018 WEDSTRIJDKALENDER 2018 WEDSTIJDKALENDE Verklaring van de icoontjes U wordt geacht zich verzorgd te kleden voor de prijsuitreiking. estaurant: u kunt zich bij inschrijving voor een wedstrijd opgeven voor het diner. ordwedstrijd:

Nadere informatie

LVNL Golfclub Hard en Hoog

LVNL Golfclub Hard en Hoog Huishoudelijk Reglement, versie 2011. Versiedatum: 22 oktober 2010 Binnen de Golfclub Hard en Hoog wordt volgens de volgende regels gespeeld: Algemeen: Art. 1 Art. 2 Er wordt gespeeld volgens de "rules

Nadere informatie

30 augustus In deze nieuwsbrief informatie over: De NGF competitie Met vriendelijke groet, Communicatiecommissie VGLB

30 augustus In deze nieuwsbrief informatie over: De NGF competitie Met vriendelijke groet, Communicatiecommissie VGLB 30 augustus 2017 In deze nieuwsbrief informatie over: De NGF competitie 2018. Met vriendelijke groet, Communicatiecommissie VGLB NGF competitie 2018 Wanneer je graag aan wedstrijden deelneemt en je wilt

Nadere informatie

Januari Dag Datum Wat Bijzonderheden

Januari Dag Datum Wat Bijzonderheden Januari Woensdag 2-jan Damesdag Par 3 Zaterdag 5-jan WWC Maandag 7-jan Senioren MIX 4 TEXAS SCRAMBLE Shotgun (10.00 uur) Dinsdag 8-jan Herendag Shotgun (9.30 uur) Woensdag 9-jan Damesdag Shotgun (10.00

Nadere informatie

Regelwedstrijd 19 april De situaties, de oplossing, de uitleg

Regelwedstrijd 19 april De situaties, de oplossing, de uitleg Regelwedstrijd 19 april 2014 De situaties, de oplossing, de uitleg Situatie 1 Op de tee van hole 1 De eerste bal van de speler is niet goed geraakt. Hij ligt zichtbaar in de heideplanten voor de tee, en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maart 2016

NIEUWSBRIEF maart 2016 ! NIEUWSBRIEF maart 2016 Inhoud Matchplay-club kampioenschap Golfclub Weilenseind Seizoensopening Algemene Ledenvergadering 16 maart De appelflappen club Vervolg etiquette Open dagen op 23 en 24 april

Nadere informatie

Golfbegrippen. Samenvatting van de Golfregels

Golfbegrippen. Samenvatting van de Golfregels Golfbegrippen Samenvatting van de Golfregels Albatros: een score van 3 slagen onder PAR op een hole Approach: een slag naar de green Apron: kort gemaaide gras rond de green. Het gras is korter dan de fairway

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Heren Senioren

Wedstrijdreglement Heren Senioren Golfclub Veldzijde Wedstrijdreglement Heren Senioren Wedstrijdreglement Heren Senioren versie 3.9 februari 2019 Introductie De Heren Seniorencommissie van Golfclub Veldzijde (GCV) organiseert evenementen

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Nieuwsbrief November 2016 In deze uitgave Ø Finale Giel Aarts Trofee 2016 Ø Sinterkerst wedstrijd Ø Damesdag december Ø Algemene Ledenvergadering 2016 Ø Nieuwe commissieleden Ø Facebook Ø Nieuw baanrecord

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 47 juni 2015 Nieuwsbrief De Heensche De Pinkterwedstrijd. Op 23 mei jongstleden werd de Pinksterwedstrijd gehouden tijdens het Pinksterweekend. Wat s morgens begon als een regenachtige dag eindigde

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2016

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2016 COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2016 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een (landelijke

Nadere informatie

Regel 25 - Abnormale terreinsomstandigheid, ingebedde bal en verkeerde green Abnormale terreinsomstandigheden zijn:

Regel 25 - Abnormale terreinsomstandigheid, ingebedde bal en verkeerde green Abnormale terreinsomstandigheden zijn: Regel 1 - Het golfspel Het belangrijkste van deze golfregel is dat als u met uw medespeler afspreekt niet volgens de regels te spelen u beide wordt gediswalificeerd. Voorbeeld: u slaat uw bal out of bounds

Nadere informatie

LoyalTee Winter Tour

LoyalTee Winter Tour Opzet: 14 wedstrijden tijdens de wintermaanden, elke wedstrijd plaatst de dagwinnaar van elke categorie zich voor de finale in maart bij BurgGolf. Data: Datum zaterdag 19 oktober 2013 zaterdag 26 oktober

Nadere informatie

NATIONAAL MILITAIR KAMPIOENSCHAP GOLF

NATIONAAL MILITAIR KAMPIOENSCHAP GOLF 1 De Sportcommissie van de Koninklijke Landmacht organiseert namens het Bureau Internationale Militaire Sport het NATIONAAL MILITAIR KAMPIOENSCHAP GOLF 18 MEI 2017 Inhoudsopgave 2 1. Organisatie 4 a) BIMS/Sportcommissie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement - annex Nederlandse Golf Federatie 2014

Wedstrijdreglement - annex Nederlandse Golf Federatie 2014 Wedstrijdreglement - annex Nederlandse Golf Federatie 2014 Aanvullend reglement specifieke wedstrijden Onderstaand aanvullingen en/of afwijkingen ten aanzien van specifieke wedstrijden. Algemene regel

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2015

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2015 COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2015 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een (landelijke

Nadere informatie

brabantse 2018 disabled open

brabantse 2018 disabled open brabantse 2018 disabled open Voor het derde jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Voor de wedstrijd in september 2018 verwachten wij wederom enkele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART Club Agenda

NIEUWSBRIEF MAART Club Agenda NIEUWSBRIEF MAART 2016 Club Agenda di 08 Damescie Openingswedstrijd, high tea, 4-BBB 100%, gunshot 10.00 u do 10 Opening Seniorenseizoen Scramble 4-bal strokeplay + lunch, 9 holes, 1-9, gunshot 10.00 u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April 2014

Nieuwsbrief. April 2014 Nieuwsbrief April 2014 Agenda April Di 01 Damescie Driebal Stableford en putts Do 03 Senioren 4-BBB Di 08 Damescie Hidden Holes Do 10 Seniorencie Scrambel 4-bal Strokeplay Vr 11 NGF Competitie + [groot-]ouder-kindwedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement igolf Wintercup

Wedstrijdreglement igolf Wintercup Wedstrijdreglement igolf Wintercup Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissie op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan de wedstrijdcommissie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Inhoud - Bespiegelingen rond Ready Golf - Matchplay finale 2018 - Regelvraag: fouten bij onspeelbare bal - Nieuws special voor registratieleden - Verslag wedstrijd op de Lillse

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 66 januari 2018 Nieuwsbrief De Heensche Oliebollenwedstrijd Op donderdag 28 december 2017 werd een oliebollenwedstrijd gehouden. Het was op zich prachtig golfweer met een zeer laagstaande zon, maar

Nadere informatie

Greyhound Kampioenschap

Greyhound Kampioenschap Greyhound Kampioenschap 1. Algemeen Serie van zeven wedstrijden gedurende het seizoen. Er worden drie kampioenschappen gespeeld 18 holes voor het Greyhound Kampioenschap, 9 holes voor het Foxhound Kampioenschap

Nadere informatie

WIJZIGING PLAATSELIJKE REGELS

WIJZIGING PLAATSELIJKE REGELS WIJZIGING PLAATSELIJKE REGELS PER 14 SEPTEMBER A.S. WORDEN DE PLAATSELIJKE REGELS VAN DE DOORNSE GOLF CLUB GEWIJZIGD. Mede naar aanleiding van het bezoek van de NGF aan onze baan, is besloten per 14 september

Nadere informatie

weekend wedstrijden wekelijkse seizoenwedstrijden jeugd wedstrijden

weekend wedstrijden wekelijkse seizoenwedstrijden jeugd wedstrijden 26 december 2016 De wedstrijdcommissie van onze vereniging is er ook dit jaar weer in geslaagd om samen met de baaneigenaar (de stichting) een VGL jaarkalender samen te stellen met alle wedstrijden die

Nadere informatie

Samenvatting van de golfegels

Samenvatting van de golfegels Samenvatting van de golfegels Samenvatting golfregels Kennis van de golfregels is van groot belang bij golf. Niet alleen om het theorie examen met succes af te ronden maar ook tijdens het spelen. Je bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Inhoud nieuwsbrief - Single handicap - Penningmeester gezocht - Golfschool nieuws - Deelname/inschrijven wedstrijden - Kennismakingswedstrijd - Familiedag - Battle of the sexes -

Nadere informatie

Nieuwsbrief GolfVereniging Regthuys. Gratis lessen voor leden. In deze nieuwsbrief aandacht voor de volgende onderwerpen:

Nieuwsbrief GolfVereniging Regthuys. Gratis lessen voor leden. In deze nieuwsbrief aandacht voor de volgende onderwerpen: 3-2016 Nieuwsbrief GolfVereniging Regthuys In deze nieuwsbrief aandacht voor de volgende onderwerpen: Gratis lessen voor leden Golf Fit Leaderbord Ervaren leden helpen bij beginnerswedstrijden Caddy boekjes

Nadere informatie

PROGRAMMA PARTEETIME 2014 3 september tot en met 7 september MARBELLA, SPANJE

PROGRAMMA PARTEETIME 2014 3 september tot en met 7 september MARBELLA, SPANJE PROGRAMMA PARTEETIME 2014 3 september tot en met 7 september MARBELLA, SPANJE 1 Beste Parteetimeleden Het is bijna zo ver. Over enkele dagen staan we als PTT weer met z n allen 4 dagen in de 27ᵒ + te zweten

Nadere informatie

KALENDER 2018 VERKLARING VAN TEKENS. Bestuur. Competitiecommissie. Damesdagcommissie. Herendagcommissie. Jeugdcommissie.

KALENDER 2018 VERKLARING VAN TEKENS. Bestuur. Competitiecommissie. Damesdagcommissie. Herendagcommissie. Jeugdcommissie. KALENER 2018 VERKLARING VAN TEKENS B H Jc R S W Ry Bestuur ompetitiecommissie amesdagcommissie Herendagcommissie Jeugdcommissie Rabbitcommissie Seniorencommissie Wedstrijdcommissie Wedstrijd met Ryder

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2017

Wedstrijdreglement 2017 Wedstrijdreglement 2017 1. Algemeen 1.1 De wedstrijdcommissie van de Golfclub Echt-Susteren is de commissie die ressorteert en functioneert onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Golfclub Echt-

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Matchplay Team Competitie

Wedstrijdreglement Matchplay Team Competitie 1. De Competitie Aan deze competitie kan worden deelgenomen door 11 teams. De teams bestaan uit minimaal 3 dames en uit maximaal 10 personen, die allemaal minimaal het GVB hebben. Per wedstrijd spelen

Nadere informatie

MARBELLA, SPANJE. PARTEETIME september tot en met 5 september

MARBELLA, SPANJE. PARTEETIME september tot en met 5 september MARBELLA, SPANJE PARTEETIME 2015 2 september tot en met 5 september Beste Parteetimers Geen België, Frankrijk /Corsica, Italië, Duitsland, Joegoslavië : NEE, weer is het Marbella!! Maar niet Marbella zoals

Nadere informatie

PROGRAMMA. 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz KICK-OFF 2016

PROGRAMMA. 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz KICK-OFF 2016 PROGRAMMA 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz Jeugdcommissie Golfclub Capelle KICK-OFF 2016 Jeugdcommissie Golfclub Capelle 2016 Jeugdgolf

Nadere informatie

Pr/communicatieplan 2018 Golfclub Hitland

Pr/communicatieplan 2018 Golfclub Hitland 1 Pr/communicatieplan 2018 Golfclub Hitland Datum: 17 augustus 2018 Status: Definitieve versie Opgesteld door: Ton Heemskerk Met medewerking van: Han Hordijk Wim van Winden Aantal bijlagen: 2 2 Inleiding

Nadere informatie

DRAAIBOEK WEDSTRIJDEN INLEIDING

DRAAIBOEK WEDSTRIJDEN INLEIDING DRAAIBOEK WEDSTRIJDEN 2019. INLEIDING Alle wedstrijden die georganiseerd worden door de wedstrijdcommissie hebben een door deze commissie aangewezen wedstrijdleiding. De eerstgenoemde op de lijst is de

Nadere informatie

Golfclub Weilenseind. Beleidsplan 2016-2017. Datum : september 2015. Status : Versie 0.5 CONCEPT

Golfclub Weilenseind. Beleidsplan 2016-2017. Datum : september 2015. Status : Versie 0.5 CONCEPT Golfclub Weilenseind Beleidsplan 2016-2017 Datum : september 2015 Status : Versie 0.5 Colofon Contactpersoon Els van Engelen communicatie@gcweilenseind.nl Golfclub Weilenseind Alphenseweg 14a 5121 PN Gilze

Nadere informatie

BEDRIJVENCOMPETITIE

BEDRIJVENCOMPETITIE BEDRIJVENCOMPETITIE 2014 2015 Squash Almere Marathonlaan 20 1318 EE Almere 036 5329029 Inhoudsopgave Squash Almere en de Bedrijvencompetitie... 3 Bedrijvencompetitie... 3 Wedstrijdreglement... 4 Het team...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. JUNI 2016 Club Agenda

NIEUWSBRIEF. JUNI 2016 Club Agenda NIEUWSBRIEF JUNI 2016 Club Agenda do 02 Seniorencie 3-bal Stableford 2* vr 03 9e Stichting Interservice Limburg toernooi, gunshot 12.30 u zo 05 Pro-Cup, Pro's G&CC Hoenshuis 4-BBB Matchplay tegen par van

Nadere informatie

Toelichting scores eclectic wedstrijden

Toelichting scores eclectic wedstrijden Toelichting scores eclectic wedstrijden Tot nu toe speelden wij bij Veldzijde de eclectic wedstrijden met een verrekening op de totaal score van 18 holes. Het (bruto) resultaat werd verminderd met de playing

Nadere informatie

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017 VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY April 2017 Wat is Matchplay In Strokeplay speel je met medespelers tegen de baan. Je gaat hier uit van het aantal strokes - het totaal aantal slagen - dat je nodig hebt om door

Nadere informatie

brabantse 2017 disabled open

brabantse 2017 disabled open brabantse 2017 disabled open Voor het tweede jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Al 8 jaar vond op GC Overburg ons eigen kampioenschap voor

Nadere informatie

QL GLENMORANGIE CHAMPIONS TROPHY

QL GLENMORANGIE CHAMPIONS TROPHY Toernooireglement QL Glenmorangie Champions Trophy Kampioenschap voor strokeplay-clubkampioenen 1. Toernooi formaat a. Het Kampioenschap wordt gespeeld over 18 holes. De spelvorm is bruto strokeplay. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 53 dec15-jan16 Nieuwsbrief De Heensche Voorwoord van de redactie De redactie wenst alle leden van onze golfclub een heel goed en gezond Nieuwjaar met veel golfplezier!!! Engelbert, Rita en Wim Oliebollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief December 2017 Nieuwsbrief December 2017 Inhoud - Vernieuwde website - NGF Golf app - Kalender 2018 - NGF competitie Weilenseind - Nieuwe categorieën bij de wedstrijden - Pasjes van de NGF - Verslag Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017

Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017 Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017 Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissie op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Inhoud Algemeen wedstrijdreglement Algemeen Wedstrijdseizoen Inschrijving Inschrijfgeld...

WEDSTRIJDREGLEMENT Inhoud Algemeen wedstrijdreglement Algemeen Wedstrijdseizoen Inschrijving Inschrijfgeld... WEDSTRIJDREGLEMENT 2018 Inhoud Algemeen wedstrijdreglement...2 1. Algemeen...2 2. Wedstrijdseizoen...2 3. Inschrijving...2 4. Inschrijfgeld...2 5. Afzeggingen...2 6. Niet verschijnen...2 7. Oefenen...2

Nadere informatie

Wedstrijdvormen en handicapverrekening

Wedstrijdvormen en handicapverrekening Wedstrijdvormen en handicapverrekening De gebruikte definities gelden voor alle wedstrijden op de EG, ook als zij niet door de wedstrijdcommissie worden georganiseerd. Strokeplay Spelvorm: alle slagen

Nadere informatie

Nadat ze hole 1 hebben uitgespeeld, slaat Ingrid buiten de green nog een paar oefenchips naar de hole van 1. Welke straf krijgt zij daarvoor?

Nadat ze hole 1 hebben uitgespeeld, slaat Ingrid buiten de green nog een paar oefenchips naar de hole van 1. Welke straf krijgt zij daarvoor? Naam Teamcaptain: X = Goede antwoord Henk en Ingrid doen samen mee aan een strokeplay wedstrijd op Zeegersloot en spelen in dezelfde flight. Over iedere hole wordt een vraag gesteld. Ieder team dient op

Nadere informatie

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst.

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst. september 2013 #7 Hoe heurt het eigenlijk Buggy s maken deel uit van het moderne spel. Tassen en andere producten worden speciaal voor buggy s ontworpen en op de meeste banen zijn ze beschikbaar. Buggy-etiquette

Nadere informatie

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 20/03/2013 Prepared by to Slice Page 1/7 Kalender De editie van de wedstrijd Lapperre Senior Golf Trophy wordt in 7 Belgische golfclubs

Nadere informatie

Reglement NGF Najaarscompetitie 2018

Reglement NGF Najaarscompetitie 2018 Reglement NGF Najaarscompetitie 2018 INHOUDSOPGAVE pagina 1. WAAROM DEZE NAJAARSCOMPETITIE... 2 2. DEELNAMECRITERIA: LEEFTIJD... 2 3. DEELNAMECRITERIA: HANDICAP... 2 4. DEELNAMECRITERIA: TEAM... 2 5. SPEELGERECHTIGD...

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 59 oktober 16 Nieuwsbrief De Heensche Herfsttoernooi De Heensche Uiterst gezellig en zonovergoten! Het Herfsttoernooi van golfvereniging De Heensche van zaterdag 8 oktober trok maar liefst 44 deelnemers

Nadere informatie

GOLFCLUB DE DORPSWAARD KERKDRIEL

GOLFCLUB DE DORPSWAARD KERKDRIEL CADDIEBOEKJE Holeplattegronden met afstanden en pinposities DE DORPSWAARD G O L F V E R E N I G I N G GOLFCLUB DE DORPSWAARD KERKDRIEL DE DORPSWAARD Informatie over onze baan en golfvereniging DE DORPSWAARD

Nadere informatie

Spelvormen Pagina 1 / 10

Spelvormen Pagina 1 / 10 INHOUDSOPGAVE: 10 spelvormen WEDSTRIJDREGLEMENT TOXANDRIA 2017 SPELVORMEN ARTIKEL 10 10.1 algemeen... 2 10.2 spelvormen specifiek... 3-2.1 officiële wedstrijdvormen voor individuele spelers... 3-2.1.1

Nadere informatie

Committed to Members (senioren d/h) 515 leden (206 dames en 309 heren) 4 april 2013

Committed to Members (senioren d/h) 515 leden (206 dames en 309 heren) 4 april 2013 Committed to Members (senioren d/h) 515 leden (206 dames en 309 heren) 4 april 2013 Ambitie Senioren langer en en tot op oudere leeftijd gezond hun sport laten beoefenen. Vergroten interesse/deelname aan

Nadere informatie

Golfvereniging De Swinkelsche JAARVERSLAG 2014. Someren, februari 2015 Wilhelmien Regtien de Lau: secretaris vereniging@golfbaandeswinkelsche.

Golfvereniging De Swinkelsche JAARVERSLAG 2014. Someren, februari 2015 Wilhelmien Regtien de Lau: secretaris vereniging@golfbaandeswinkelsche. Golfvereniging De Swinkelsche JAARVERSLAG 2014. Someren, februari 2015 Wilhelmien Regtien de Lau: secretaris vereniging@golfbaandeswinkelsche.nl 1 Jaarverslag secretariaat 2014. (Secretaris Wilhelmien

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Q KAARTEN

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Q KAARTEN VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Q KAARTEN Referte: EGA Handicap System 2016-2019 Engelse versie Veel gestelde vragen Inhoudsopgave 1. Wat is een Qualifying Score?... 3 2.Wat is een No Return?... 3 3. Wat is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2018

Nieuwsbrief Juni 2018 Nieuwsbrief Juni 2018 Inhoud - Taakverdeling binnen het bestuur - Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) - Goede Doelen wedstrijd 2018 - Strokeplay kampioenschap 2018 - Ready Golf - Etiquette roken

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn van golfvereniging eyckenduyn Gemaakt door de WECO. 19 nov. 2012 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave. Bladzijde 1. ALGEMEEN... 4 1. INLEIDING... 4 1.2 VERANTWOORDELIJKHEID... 5 1.3 INSCHRIJVEN.... 6 1.4 HANDICAP....

Nadere informatie

Parcours Hondsrug en Boerveen Hondsrug en Boerveen. Clubleden Gasten. Geslacht Heren en dames Heren en dames

Parcours Hondsrug en Boerveen Hondsrug en Boerveen. Clubleden Gasten. Geslacht Heren en dames Heren en dames Maandbeker 1. Algemeen Maandelijks van mei tot en met oktober wordt afwisselend op zaterdag en zondag de maandbeker gespeeld. Elke maandbeker kent twee afzonderlijke qualifying wedstrijden. De laatste

Nadere informatie

Ad 1. Strokeplay: De competitor, het paar of het team die/dat de vastgestelde ronde of ronden in het minst aantal slagen doet, is winnaar.

Ad 1. Strokeplay: De competitor, het paar of het team die/dat de vastgestelde ronde of ronden in het minst aantal slagen doet, is winnaar. Wedstrijdvormen Strokeplay De Strokeplayregels van de Golf Regels zijn van toepassing op drie spelvormen: 1. Strokeplay 2. Stableford 3. Tegen Par. Deze spelvormen zijn geschikt voor officiële wedstrijden,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Ronduit goed! Startschot voor een prachtig nieuw golfseizoen. Gaat het goed met de golfclub en de golfbaan?

NIEUWSBRIEF. Ronduit goed! Startschot voor een prachtig nieuw golfseizoen. Gaat het goed met de golfclub en de golfbaan? NIEUWSBRIEF Startschot voor een prachtig nieuw golfseizoen In een vloek en een zucht zijn de eerste twee maanden van 2016 bijna voorbij. Het is ongelofelijk hoe snel dat allemaal gaat! Het goede nieuws

Nadere informatie

Wedstrijdvormen. Spelvormen volgens de NGF 2018

Wedstrijdvormen. Spelvormen volgens de NGF 2018 Wedstrijdvormen Spelvormen volgens de NGF 2018 1. Strokeplay Onafhankelijk van het aantal slagen aftrek is een strokeplaywedstrijd een QW, dit houdt in dat alle scores (na omrekening in Stablefordpunten)

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie