Hier in Oostenrijk zitten we nu in de laatste weken van het zomerseizoen welke naadloos overloopt in naseizoen tot einde oktober.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hier in Oostenrijk zitten we nu in de laatste weken van het zomerseizoen welke naadloos overloopt in naseizoen tot einde oktober."

Transcriptie

1 Hallo Hondenvrienden, September, het naseizoen in aantocht Hier in Oostenrijk zitten we nu in de laatste weken van het zomerseizoen welke naadloos overloopt in naseizoen tot einde oktober. De komende weken houden we ons bezig met de TryOut week, de Wijze Lessen van je Hond week (Human Insight week, nog een paar plaatsen!) en nog 2 privé groepen op maat. Vanaf einde september komt daar dan ook nog de overname en verbouwing van de nieuwe DogMountainInn bij met hulp van diverse klusteams. Werk aan de winkel! De nieuwe website voor Oostenrijk zomer is klaar heeft de nieuwe programma s online staan. Wil je liever een aangepaste week dan kun je een mailtje sturen. Verder zijn de volgende sites al klaar voor met het winterprogramma in Oostenrijk met onze accommodatie de DMI De dogloghomes site blijft even onveranderd. We werken nu nog even hard aan DogWalkTrail.NL en DogWalkTrail.Be. Natuurlijk laten we jullie dit ook weer weten. Verder in deze nieuwsbrief veel winternieuws, stamgasten nieuws en natuurlijk nieuwe DogMountainInn nieuws! Daarnaast een aanbieding voor de laatste plaatsjes Wijze Lessen week en de DogHappening 2017! Appartement Bodhi: Nog even en dan is het echt zo ver. We nemen afscheid van appartement Bodhi onder ons eigen huis. De naam verhuist naar de nieuwe DogMountainInn dus die verdwijnt niet en zelfs de website blijft behouden. Maar vanaf ergens in de herfst krijgen we eindelijk een fatsoenlijk kantoor want veel van wat we verzinnen en bedenken en al het administratief werk (wat toch ook wel een beetje gegroeid is de laatste jaren ) kwam tot op heden vanaf 2 planken met computers er op die dienst deden als kantoor De enige week waarin het oude appartement Bodhi nog beschikbaar is is september. Wie o wie vult die allerlaatste week???? Voor een speciale afscheidsprijs: 495,00 alles inclusief! Vanaf 21 oktober doen we dan het appartement licht uit en het nieuwe kantoor, opslag, ontvangstruimte, winkeltje licht direct weer aan

2 Nieuwe DogMountainInn en actie voor onze stamgasten: En we bergen begin december de boren, hamers, kwasten en schuurapparaten in de DogMountainInn weer op want vanaf 16 december zijn we open! Volledig gerestyled en hondvriendelijk wachten dan 5 appartementen en 2 (in sommige weken 3) pensionkamers, een heerlijke tuin en een gezellige bistro en het DogWalkTrail Café op enthousiaste baasje en hun honden in de nieuwe DogMountainInn! Voor elk appartement of kamer kan je afzonderlijk de beschikbaarheid bekijken: Boven de kalender kan je dan de gewenste accommodatie selecteren. Met het pijltje er net boven kan je 12 maanden verderop in de kalender kijken. Voor al onze trouwe gasten met hun trouwe viervoeters die ons al jaren bezoeken en ons weer verder promoten bij hun vrienden en kennissen, willen we graag iets extra s doen. Alle gasten die al 4 x of meer bij ons geweest zijn krijgen per boeking een korting van 50,00 op een appartement in de nieuwe DogMountainInn en 25,00 op een pensionkamer. Deze actie geldt tot 31 december 2017! Daarnaast mag ieder persoon die in het appartement of pension overnacht gratis een dag mee wandelen. Vermeld bij je reservering meteen dat je stamgast bent en vermeld hoeveel keer je al in Oostenrijk bent geweest en dat je ook graag een dag extra mee wandelt.

3 Nieuw in 2018 is de stamgasten wandelkaart. Deze is alleen geldig in Oostenrijk. Je kunt bij aankomst vragen om deze kaart. Na iedere wandeling kun je deze kaart laten afstempelen door een DogWalkTrail gids of aan de bar bij de DogMountainInn. De 10 de wandeling krijg je dan gratis. Dus vergeet niet elke keer dat je naar Oostenrijk komt om de kaart mee te brengen! Achteraf stempelen gaat niet en je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten stempelen. (het lijkt de Elfstedentocht wel ) DogWalkTrail Winter 2017/2018 Afgelopen week raakten de hoogste toppen tegenover ons al weer een keertje in de sneeuw. Dus Het boekingsseizoen voor de winter is geopend! (en al volop onderweg ) de DogPowder week (nog 5 plaatsen!), de skiweek, de sneeuwschoenwandelweken en na de leuke versie van vorig jaar vast in het programma de Alleenreizenden Winter Week! (waarop nog plaatsen beschikbaar zijn maar die vlot vult!) DogPowder week

4 Van 27 januari tot 3 februari vindt de 5 e versie van de DogPowder week plaats. Een week waarin het skiën centraal staat met daarbij ook een stukje off piste skiën. De groep wordt indien nodig in 2 niveaus verdeeld dus ook als je nieuw bent in het off piste skiën kan je zonder problemen mee doen. Het is wel een vereiste dat je zonder enig probleem technisch voldoende een zwarte piste af kan skiën en een behoorlijk aantal kilometers/jaren ski ervaring hebt. In deze week staat dus het skiën centraal waarbij we voor degene die dat willen ook een uitstapje maken naar het sneeuwschoenwandelen. Je kan dus voor een 100% ski programma kiezen of op een aantal dagen i.p.v. skiën gaan sneeuwschoenwandelen. Deze week is de enige week in ons programma waarbij de hond niet 100% centraal staat. Vanzelfsprekend mag je trouwe viervoeter mee op vakantie maar tijdens de skitochten kan deze niet mee. Op de sneeuwschoenwandeling natuurlijk zeer zeker wel!! Het is dus van belang dat je hond wel alleen kan zijn. Deze week vindt natuurlijk plaats vanuit onze nieuwe DogMountainInn waar in overleg de DoggyDayCare geboekt kan worden voor de momenten waarop we aan het skiën zijn. Er zijn nog 5 plaatsen over voor deze fantastische week! Wanneer? 27 januari tot 03 februari Wat kost het? 695,00 p.p. vanuit een appartement in de DogMountainInn Indien je mee wilt komen maar niet mee doet aan het programma is er een korting van 200,00 Minimaal 8 deelnemers Inclusief: 7 overnachtingen in een appartement van de nieuwe DogMountainInn, sneeuwschoenwandelingen, gidsen, tourski dag en freeride dag.

5 Exclusief: eventuele taxi kosten voor de freeride dag, materiaal voor al het skiën, skipassen, alle maaltijden en vervoer, schoonmaakkosten ( 60,00 per appartement en toeristenbelasting 1,15 p.p.p.n. ). Het is mogelijk om in de bistro van de DogMountainInn te ontbijten en te dineren. Ski week En hou je wel van skiën en/of snowboarden maar hoeft off piste niet voor jou? Dan hebben we ook de gewone ski week natuurlijk! In deze week gaan we heerlijk de pistes op in verschillende skigebieden in het Salzburgerland. We zijn hier bij ons omringd door fantastische skigebieden; Zell am See/Kaprun, Maria Alm Hochkönig, Saalbach Hinterglemm en Kitzbühel/Kirchberg liggen allemaal binnen 30 minuten rijden! En dat kan allemaal op 1 skipas! Op zondag maken we tijdens een mooie sneeuwschoenwandeling allemaal kennis met elkaar (honden en bazen) vanaf maandag t/m donderdag skien we in elke dag een ander gebied en op vrijdag sluiten we weer af met een sneeuwschoenwandeling. Tijdens onze skidagen worden de honden door de DoggyDayCare in de DogMountainInn uitgelaten! Deze week is ook mogelijk vanuit de DogLogHomes. Wanneer? januari en februari Wat kost het? The Logcabin met 2 personen: 695,00 p.p. The Lodge met 2 personen: 795,00 p.p. The Lodge met 3 personen: 645,00 p.p. The Lodge met 4 personen: 575,00 p.p. DogMountainInn Appartement Bodhi s Alpenglück (eigen ingang en tuintje) met 2 personen: 625,00 p.p. Appartement Utah (ingang begane grond met ruim terras) bezetting 2 personen 615,00 p.p. Appartement Bucks (1e verdieping met balkon) bezetting 2 personen 565,00 p.p. Appartement Tikaani (1e verdieping met balkon) bezetting 2 personen 605,00 p.p. Pension thema kamers: Soma s Iglo: begane grond (zonder balkon) Ealuk s Tipi: 1e verdieping (met balkon) 395,00 p.p. (ook te huur voor 1 persoon met hond) 395,00 p.p. (ook te huur voor 1 persoon met hond)

6 Sesis snowworld (1e verdieping) 395,00 p.p. (ook te huur voor 1 persoon met hond) Inclusief: 7 overnachtingen 2x sneeuwschoenwandeling, materiaal voor sneeuwschoenwandeling, gids, 4 skidagen met gids. 1 x een Gourmet avond Exclusief: Skipas en ski/snowboardmateriaal Vervoer Verzekeringen Overige maaltijden Sneeuwschoenwandelweek Een week waarin we meerdere heerlijke sneeuwschoenwandelingen maken en indien je wilt ook nog kan gaan skiën. Mogelijk vanuit de DogMountainInn en de DogLogHomes:

7 Wanneer? 13 tot 20 januari en februari Wat kost het? The Logcabin met 2 personen: 655,00 p.p. The Lodge met 2 personen: 775,00 p.p. The Lodge met 3 personen: 625,00 p.p. The Lodge met 4 personen: 535,00 p.p. DogMountainInn Appartement Bodhi s Alpenglück (eigen ingang en tuintje) met 2 personen: 595,00 p.p. Appartement Utah (ingang begane grond met ruim terras) bezetting 2 personen 575,00 p.p. Appartement Bucks (1e verdieping met balkon) bezetting 2 personen 525,00 p.p. Appartement Tikaani (1e verdieping met balkon) bezetting 2 personen 545,00 p.p. Pension thema kamers: Soma s Iglo: begane grond (zonder balkon) 350,00 p.p. (ook te huur voor 1 persoon met hond) Ealuk s Tipi: 1e verdieping (met balkon) 335,00 p.p. (ook te huur voor 1 persoon met hond) Sesis snowworld (1e verdieping) 395,00 p.p. (ook te huur voor 1 persoon met hond) Afwijkende bezetting op aanvraag. Alleenreizende week winter Al jaren hebben we in de zomer de Alleenreizenden week en afgelopen winter kwam daar een heel gezellige mooie winter variant bij! En dus ook dit jaar staat deze week weer op het programma: Heerlijk wandelen en evt. skiën vanuit de DogMountainInn samen met andere hondenliefhebbers! Wanneer? 3 10 februari Wat kost het? 615,00 p.p. Inclusief: 7 overnachtingen in gedeeld appartement met eigen slaapkamer met eigen douche en wc in de DogMountainInn. Intro wandeling, sneeuwschoenwandeling, gondelwandeling, bezoek Krimmler wasserfall, sneeuwschoen materiaal, gids, ontbijt, lunchpakket en alle avond maaltijden (deze vinden plaats in de bistro van de dogmountaininn) Exclusief: Skiën of snowboarden, Vervoer naar Oostenrijk v.v. en ter plaatse, Verzekeringen, Overige maaltijden Optionele activiteiten, Schoonmaakkosten 30,00 p.p. Toeristenbelasting 1,15 p.p.p.n. Alles weten over de winter?

8 Najaar Oostenrijk Aanbieding Wijze lessen In Oostenrijk is het in deze nazomer mogelijk om je verdiepen in jezelf en je hond of beter door je hond tijdens onze Wijzen Lessen door je hond week (Human Insight week) Deze week staat in het teken van leerzame wandelingen in de bergen waarbij er speciale aandacht is voor de band tussen jou en je hond. Dat je hond ook een spiegel is weten veel mensen wel. In deze week ervaar je hoe dat nu tussen jou en je hond precies zit. Je wordt je meer bewust van de reden dat juist deze hond in je leven is en de lessen die je hond voor jou heeft. Dat geeft de wandelingen in die prachtige omgeving een extra impuls. Je gaat nog meer genieten van elkaar. Tijdens deze week wordt ook informatie gegeven over de Dog Listeners methode van Jan Fennell en kunnen vragen over de hond ook op hondse manier worden beantwoord. Deze week is geschikt voor alle baasjes en honden zolang je maar een normale conditie hebt. De wandelingen inclusief in het programma zijn eenvoudig en hebben geen enorme hoogteverschillen. (al moet je in Oostenrijk natuurlijk wel altijd wat stijgen en dalen) Naast de wandelingen in het programma is er nog voldoende tijd om of lekker te relaxen of mee te doen met pittigere optionele wandelingen. 695,00 p.p. i.p.v. 795,00

9 Inclusief: 7 overnachtingen, alle maaltijden vanaf zondagochtend t/m zaterdagochtend, 4 (coach)wandelingen met DogWalkTrail gids, 1x avondprogramma, coaching Nog 2 plaatsen beschikbaar! Accommodatie In de DogLogHomes zijn in de Logcabin en Lodge nog een paar last minute weekjes beschikbaar: september en in oktober nog enkele weken. Herfstprijzen!! Nederland DogHappening 2017 Wat: DogWalkTrail & Friends presenteren zichzelf of hun bedrijf d.m.v. leuke workshops, stand of boeiende lezingen en demo s en leuke presentjes voor de Sint en de Kerst. Waar: DogCenter Zaltbommel. Datum: 26 november 2017 Hoe laat: Vanaf tot uur Toegang gratis! Voor enkele workshops betaal je een kleine vergoeding.

10 Honden zijn natuurlijk van harte welkom. Programma/deelnemers: Lezingen door Geerd de Rooij (coach/gedragstherapeut Kynnect), Erwin van Gijtenbeek (Carnivoer en AnyAnimal, voeding) Lezing combi workshop door Arjen van Alphen (De Roedel methode), Bianca van Leeuwen, Eline Teygeler, Marcella Smolders en Veronique van Deelen (Bergwandelen met je Hond) Workshops door Judith Lissenberg (Fun), Edith Kuipers (Essentiële Oliën), Marijke de Rooij (Dogs4Fun Hoopers) Stands Lilian van de Kerkhof (hondenmassage), Ingrid Kroon van iksup (Suppen), Dancing Paws (Andre de Jong en Esther Wijma) Ron Baltus (dierenfotograaf, portret van je hond) Bergans of Norway (Kleding), Carnivoer (hondenvoer), Actieve Honden (hondenspullen), Boots & Woods (Laarzen) EQ Dog (hondenspullen)

11 Nederland nog beschikbaar DWT & Friends Event november 2017 Fun & Wandeldagen: Uitsmijter 15 okt nog 5 plaatsen beschikbaar Beatrix 11 nov nog 5 plaatsen beschikbaar Snert 9 dec VOL Tot de volgende nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk

In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk Hallo Hondenvrienden, De zomer voorbij... het zomerseizoen bijna voorbij In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk DogLogHomes

Nadere informatie

Foto s van de respectievelijke dagen, weekenden en weken zijn te vinden op mijnalbum.nl

Foto s van de respectievelijke dagen, weekenden en weken zijn te vinden op mijnalbum.nl Hallo hondenvrienden, Augustus, we vliegen door de zomer heen... de zomer is tot zover een behoorlijke zonnige geweest waarbij het feit dat je in Oostenrijk nu eenmaal de koelte op kan zoeken hoger in

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN STUDENTEN GROEPEN 18-25 jr. WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL WAAROM KIES JIJ UCPA.NL MAXIMAAL GENIETEN De accommodaties liggen midden in de mooiste skigebieden Centrale ruimtes om te relaxen na een dag

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk

Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk 630.000 38 bedden - geweldig uitzicht - rustig - zeer ruim grondstuk - zwembad Te koop is dit ruime, traditioneel Oostenrijkse

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk

4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk 4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk 357.000 naast de skilift - in het centrum - georganiseerde verhuur - energiezuinige bouwwijze - hoogwaardige kwaliteit - inclusief garageplaats

Nadere informatie

duurt, geldt een korting van 19,50 per kamer, per nacht. Dit

duurt, geldt een korting van 19,50 per kamer, per nacht. Dit Letters te klein? Klik op + hier boven in om in te zoomen. B&B / Hostellerie Alle B&B prijzen zijn inclusief toegang tot de helende tuinen (ook in de avond), parkeren en gratis Wi-Fi in de spirituele winkel

Nadere informatie

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk Pension met 25-30 bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk 680.000 combinatie van appartementen en kamers - rustige en zonnige ligging - nabij het dorpscentrum - goed onderhouden - naast

Nadere informatie

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 242.900 100m van de Wildkogelbahn - zonnig - luxe uitgevoerd georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik mogelijk ruime terrassen

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 195.000 ski in - ski out - 2015 gerenoveerd - goed rendement sauna - op het zuiden Nu in ons aanbod dit onlangs gerenoveerde appartement in Hinterglemm

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN 19/20

STUDENTEN GROEPEN 19/20 STUDENTEN GROEPEN 18-25 jaar 19/20 WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL GROEPSVAKANTIES IN DE SNEEUW HET BETAALBARE ALL-IN CONCEPT OP TOPLOCATIES IN FRANKRIJK ZOALS VAL THORENS, LA PLAGNE EN VEEL MEER! Het

Nadere informatie

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 437.500 naast de skipiste - goede verhuurinkomsten georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - zonnig 2 balkons - luxe inrichting - 3 badkamers

Nadere informatie

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk 847.000 ruim grondstuk - mooi uitzicht - 5 gastenappartementen - zomer en winterbestemming - typisch Oostenrijks huis - Frühstücksraum

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk 499.000 zeer ruim huis - 6 slaapkamers - goed onderhouden zonnig - nabij skigebied Kitzbühel - veel Oostenrijkse details Te koop in Mittersill

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 449.000 ruim chalet - bouwjaar 2006- rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur zomer- en winterbestemming - Kachelofen

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 429.000 ruim chalet - zo goed als nieuw - rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur - zomer- en winterbestemming

Nadere informatie

Königsweg hotel 7 dagen

Königsweg hotel 7 dagen Königsweg hotel 7 dagen individuele wandelvakantie vanaf 499 Over de Königsweg De Königsweg wandelroute loopt oostelijk van Saalfelden naar ondermeer de bekende wintersportplaatsen Maria Alm, Dienten en

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

Huis met 2 app, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk

Huis met 2 app, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk Huis met 2 app, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk 690.000 zonnig en rustig - indeling in 2 appartementen - zeer lage maandelijkse kosten - 2011 gerenoveerd - met carport en garage- luchtwarmtepomt

Nadere informatie

Villa, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Villa, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Villa, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk 795.000 droomligging - fantastisch uitzicht - 3 zeer zonnige terrassen - gebouwd in 2009 - goede bouwkwaliteit zeer lage energiekosten - dubbele garage Te

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Een optie nemen voor een kamer vol pension formule is al mogelijk: mail ons met vraag naar optie en geef uw bestemming en periode +

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

familiekamers gecreeerd met een aparte kinderslaapkamer. Parkeren is mogelijk op de naastgelegen parkeerruimte van de gemeente.

familiekamers gecreeerd met een aparte kinderslaapkamer. Parkeren is mogelijk op de naastgelegen parkeerruimte van de gemeente. Hotel met 20 kamers Zugspitzarena Tirol Oostenrijk 1.550.000 zomer en winterbestemming - goed geboekt - goed onderhouden - loopafstand skipiste - modern restaurant en bar Dit hotel met in totaal 20 gastenkamers

Nadere informatie

SkiSafari Amadé februari 2016

SkiSafari Amadé februari 2016 19-28 februari 2016 Beste skiër, Hartelijk dank voor jouw interesse in deze reis. In dit document lees je alle details (incl. de prijzen) die nodig zijn om de reis te kunnen boeken. Wil je snel iets opzoeken?

Nadere informatie

Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk 170.000 unieke almhut - voor vakantiegebruik - zeer rustige en zonnige ligging - goede investering - nabij skigebieden - fantastisch uitzicht Te koop is deze unieke

Nadere informatie

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk 1.600.000 dichtbij skigebied Zell am See en Kaprun - winter en zomerbestemming - goed onderhouden - met sauna - 28 kamers Goedlopend hotel met

Nadere informatie

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Vraagprijs: 699.000,-- Recent gerenoveerd Gasthof-Pension met 11 kamers/appartementen en luxe eigenaarswoning. Verder is er een eigen huisbar/apres-skibar,

Nadere informatie

Landhuis met appartement Stuhlfelden Salzburgerland Oostenrijk

Landhuis met appartement Stuhlfelden Salzburgerland Oostenrijk Landhuis met appartement Stuhlfelden Salzburgerland Oostenrijk 475.000 fantastisch uitzicht - enkele minuten van het dorp - 1999 gebouwd - 4 slaapkamers - garage - heerlijk zonnig Dit oostenrijkse landhuis

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER. GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEP-KEYS RESERVEREN AANBEVOLEN

TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER. GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEP-KEYS RESERVEREN AANBEVOLEN Camping de Waps TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEPKEYS RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN Wij maken graag

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2018 Presentatie ná 06-02-2018 op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie

Nadere informatie

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 SKI IN - SKI OUT - kleinschalig project - zeer hoge kwaliteit - energiezuinig - 2 of 3 slaapkamers - met eigen sauna Te koop zijn

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2019 Presentatie ná 28-01-2019 op: http://www.denieuweveste.nl Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie HP (excl. lunch!) Liftpas (Keycard

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO WISPO 2016 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2016 organiseert dit jaar een reis naar St. Jean d Arves. Vorig jaar zijn we met een grote groep fanatieke

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 439.000 100m van de Wildkogelbahn - zeer zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur - ruime terrassen - mooi uitzicht

Nadere informatie

Huis met 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk Huis met 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk 575.000 zeer ruime woonkamers - ligging op het zuiden - zeer zonnig - mooi uitzicht op de Hoge Tauern - verhoogd plafond met zichtbare dakbalken

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

In dit nummer o.a. : Colofon Redactie Adres Telefoon Internet/email Van de redactie 30 oktober De/Mijn hond in de spotlights?

In dit nummer o.a. : Colofon Redactie Adres Telefoon Internet/email Van de redactie 30 oktober De/Mijn hond in de spotlights? Jaargang 5, Nummer 9 Oktober 2011 In dit nummer o.a. : Van de redactie Van de voorzitter Kalender Oefening doggydance Een cursist aan het woord Joske en Sjefke Activiteitenpagina 23 oktober VVH-Golf 26

Nadere informatie

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 441.585 zeer zonnig - ruim balkon - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Alpe d'huez la Sarenne

Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez la Sarenne Frankrijk Isère - L'Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez ligt in de Franse Alpen en biedt voor iedere wintersporter volop mogelijkheden Resort highlights Bezwijk voor de charme van

Nadere informatie

Belvilla trend report

Belvilla trend report Belvilla trend report #1-2016 - Wintersport Populairste wintersportbestemmingen 1 Oostenrijk 73,6% (71,5% in 2014-2015) 3 Frankrijk 2,8% (3,9% in 2014-2015) 2 Duitsland 21,2% (21,4% in 2014-2015) 4 Zwitserland

Nadere informatie

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding 3 kamer appartement Mariapfarr Salzburgerland, Oostenrijk 265.000 in het zonnigste dorp van Oostenrijk - kleinschalig project - zomer -en winterbestemming - lift - sauna beheer mogelijk - nabij verschillende

Nadere informatie

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 339.000 loopafstand skipiste - volledig georganiseerde verhuur - in het centrum - alpine look and feel - autovrije vakantie mogelijk Te koop zijn deze

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

Appartementhuis bij familie skigebied Salzburgerland Oostenrijk

Appartementhuis bij familie skigebied Salzburgerland Oostenrijk Appartementhuis bij familie skigebied Salzburgerland Oostenrijk 740.000 goede omzet - goed onderhouden - nieuwe keukens loopafstand dorp en skilift - sfeervol Appartementhuis met in totaal 5 appartementen

Nadere informatie

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Wintersportkamp Dinsdag 26 t/m Zondag 31 december 2017 Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Snowbreaks Ledeboerstraat 68 B 5048 AD TILBURG Tel. : 0031-134684070 Fax. : 0031-134690461

Nadere informatie

Project met 6 chalets Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk

Project met 6 chalets Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk Project met 6 chalets Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk 399.990 4 slaapkamers - goede kwaliteit - warmtepomp - sauna moderne alpine stijl Te koop zijn 6 chalets in een kleinschalig project in Piesendorf

Nadere informatie

Gasthof Rennweg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Gasthof Rennweg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Gasthof Rennweg Salzburgerland Oostenrijk 690.000 29 gastenkamers - goed onderhouden - goed rendement - groot grondstuk - zomer en winterbestemming Te koop is dit goed onderhouden gasthof op de grens van

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Meerdaagsearrangement Winterberg al vanaf: 99,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp WISPO 2019 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2019 organiseert dit jaar een reis naar St. Francois Longchamp. Vorig jaar zijn we met 42 fanatieke

Nadere informatie

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 790.000 30 gastenkamers - goed onderhouden - goed rendement - sneeuwzeker skigebied - zomer en winter Te koop is dit goed onderhouden 3-sterren gasthof

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 Inhoud Tijden van vertrek, aankomst en reisdoel... 3 Reisorganisatie... 3 Begeleiding... 4 Programma... 5 Wat je moet meenemen?... 6 Helm...

Nadere informatie

3 en 4-kamer appartementen Altenmarkt Salzburgerland Oostenrijk 228.000

3 en 4-kamer appartementen Altenmarkt Salzburgerland Oostenrijk 228.000 3 en 4-kamer appartementen Altenmarkt Salzburgerland Oostenrijk 228.000 loopafstand centrum - rustig - centraal in Ski Amade - met lift In het gezellige Altenmarkt im Pongau kunnen wij u deze mooie nieuwbouwappartementen

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 815 In het midden van de Alpen

singlereis wandelvakantie vanaf 815 In het midden van de Alpen Zillertal 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 815 In het midden van de Alpen Als u voor de eerste keer met het Zillerbahntreintje vanuit Jenbach het ruim 40 kilometer lange Zillertal inrijdt, ziet

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Wenst u een offerte op maat, stuur ons dan uw gezinssamenstelling (met de leeftijd van de kinderen, bestemming(en) en periode(s) van

Nadere informatie

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons.

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons. 4-kamer appartement Königsleiten Salzburgerland Oostenrijk 830.000 Nog 2 app. beschikbaar - SKI IN - SKI OUT georganiseerde verhuur - luxe uitvoering parkeergarage Te koop: 4-kamer appartementen binnen

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) 3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk 636.000 zeer luxe appartementen - goed rendement - volledig georganiseerde verhuur - loopafstand ski lift - sauna en wellness - zwembad Wij mogen u deze

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Salzkammergut 8 dagen pension per trein

Salzkammergut 8 dagen pension per trein Salzkammergut 8 dagen pension per trein individuele wandelvakantie vanaf 667 Bergen, meren en de zomerresidentie van Sissi Rond de keizerlijke zomerresidentie Bad Ischl ligt één van de mooiste streken

Nadere informatie

Schoolreizen schooljaar

Schoolreizen schooljaar Schoolreizen schooljaar 2018-2019 OF Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Na het succesvolle Wintersportkamp in 2016, willen we dit jaar weer proberen een Wintersportkamp voor de leerlingen uit de

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Info avond Oostenrijkreis 27 januari t/m 1 februari 2019 Infoavond Oostenrijkreis Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Skireis naar Oostenrijk, Provincie Tirol, dorp Brixlegg (807 km) Skigebied Wildschonau

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

APPARTEMENT A 0.1 PRIVE TUIN KEUKEN INKOM TRAPHAL A LIFT APP. A 0.1 FASE : PRESENTATIE BOUWPLAATS : SINT BERNARDSESTEENWEG 413-419, 2660 HOBOKEN

APPARTEMENT A 0.1 PRIVE TUIN KEUKEN INKOM TRAPHAL A LIFT APP. A 0.1 FASE : PRESENTATIE BOUWPLAATS : SINT BERNARDSESTEENWEG 413-419, 2660 HOBOKEN PRIVE TUIN HAL APP. A 0.1 SLAAPKAMER SAS APPARTEMENT A 0.1 PRIVE TUIN OVERDEKTE FIETSEN PARKEERPLAATS 5 APP. B 0.1 SAS SLAAPKAMER 2 APPARTEMENT B 0.1 TERRAS HAL APP. A 2.1 APPARTEMENT A 1.1 TERRAS HAL

Nadere informatie

Arcs Extrême. Arcs Extrême in de Franse Alpen, vakantie op het enige Club Med Snow Resort, dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen

Arcs Extrême. Arcs Extrême in de Franse Alpen, vakantie op het enige Club Med Snow Resort, dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen Arcs Extrême Frankrijk Savoie - Arcs Extrême Arcs Extrême in de Franse Alpen, vakantie op het enige Club Med Snow Resort, dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen Resort highlights Op 2000 meter hoogte,

Nadere informatie

I n f o r m a t i e 2 0 1 4

I n f o r m a t i e 2 0 1 4 I n f o r m a t i e 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. onze openingstijden: 16.03. tot 16.11.2014 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping Mössler P r i j s l i j s t Staanplaatstarieven

Nadere informatie

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 184.900 oplevering dec 2013 - luxe uitvoering - zonnige balkons - nabij 5 skigebieden - sneeuwzekere winters en warme zomers - provisie vrij

Nadere informatie

3-kamer appartement in Bad Hofgastein Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement in Bad Hofgastein Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement in Bad Hofgastein Salzburgerland Oostenrijk 239.000 in de Ski Amade - levendig dorp - loopafstand centrum en skilift - zeer sneeuwzeker skigebied georganiseerde verhuur - goede prijskwaliteitverhouding

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

skigebied - zonnig gelegen

skigebied - zonnig gelegen Huis met 3 woningen en bouwgrond Ski Amade Salzburgerland Oostenrijk 470.000 3 appartementen - goede verhuur - groot grondstuk veel mogelijkheden - loopafstand dorp - nabij groot skigebied - zonnig gelegen

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie