Ouderraad Catharina. Fabian Di Fiore Secretaris Nathalie Haven Leerkracht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ouderraad Catharina. Fabian Di Fiore Secretaris fabian.difiore@uhasselt.be Nathalie Haven Leerkracht. ann.maes@virgajesse.be"

Transcriptie

1 Ouderraad Catharina Verslag ouderraad De ouderraad ging door op maandag 12 oktober 2009 om 20u00 in de Catharinaschool. Laatste uitnodiging en agenda voor de meeting werden op 8 oktober 2009 per door Fabian Di Fiore uitgestuurd. Aanwezig Naam Functie Astrid Clabots Voorzitter astrid.clabots@skynet.be Liesbeth Collemans Penningmeester l.collemans@bouwbedrijf-dethier.be Kathelijn Daenen k.daenen@fontys.nl Johan De l Arbre johan.delarbre@telenet.be Fabian Di Fiore Secretaris fabian.difiore@uhasselt.be Nathalie Haven Leerkracht Sheila Lejear sheila.lejear@luminus.be Ann Maes ann.maes@virgajesse.be Mieke Neyens mieke.neyens@vdab.be Annelies Scheire annelies.scheire@telenet.be Olivia Stuvers olivia.stuvers@skynet.be Ine Thijs Creative Director info@onderstebove.be Marc Vendrix Leerkracht vendrix.marc@belgacom.net Brigiet Verlaak Directrice vbcatharina@skynet.be Verontschuldigd Naam Functie Esther Collemans scampenaerts@pandora.be Hilde Leeten hildeleeten@telenet.be Annelies Maes annelies.maes@skynet.be Catherine Meyssen catherine.meyssen@gmail.com Kristien Thys Ondervoorzitter Kristien.Thys@adlex.be

2 1. Nieuwe leden De ouderraad verwelkomt twee nieuwe leden: Olivia Stuvers (mama van Winter-Louis) en Annelies Scheire (mama van Tibo en Eline). 2. Helpende handen Er hebben zich enkele nieuwe helpers aangeboden: Hilde Van Branteghem (mama van Charlotte), Raf Tilliard (papa van Vince, Maud en Britt) en Jeroen Coppens (papa van Servaas en Pommelien). 3. Financien ALGEMENE STAND De lopende rekening bevat 5000 EUR, de spaarrekening 6950 EUR. SPONSORDOSSIER Het sponsordossier werd kort toegelicht (zie bijlage A). 4. Evaluatie VEILIGHEID De veiligheidsadviseur werd ingeschakeld betreffende het plaatsen van een veiligheidslint aan de deur van de kleuteringang. Er stelt zich echter een technisch probleem: dit type deur is er niet op voorzien. Er wordt geopperd om zelf strips bij te plakken maar dit is voorlopig niet aan de orde uit vrees dat kinderen het zullen losrukken. Het schoolbestuur heeft zich ondertussen tot een architect gewend en het is nu wachten op zijn advies. SANITAIR Alle voorgaande opmerkingen betreffende het sanitair zijn verholpen. KLEUTERRIJ IN DE REGEN Er is een oplossing uitgewerkt om de kleuterrijen van de regen te vrijwaren. Het schoolbestuur heeft dit per brief aan de ouders meegedeeld. COMMUNICATIE OUDERRAAD OUDERS Voortaan worden de belangrijkste punten van het verslag van de ouderraad ad valvas uitgehangen. Het infoblaadje van de ouderraad zal pas na Halloween verschijnen. De website van de ouderraad is in volle ontwikkeling. Het voorlopig ontwerp is te raadplegen via Nu wordt er van de leden hulp gevraagd om van de website ook echt een werkinstrument te maken dat bekeken wordt. Kandidaten die graag inhoudelijk of vormelijk willen meewerken aan een van de rubrieken (nieuws, kalender, foto, activiteiten, ) sturen een mailtje naar Catherine Meyssen (catherine.meyssen@gmail.com).

3 De bijdrage van de ouderraad aan het infoblaadje van de school is prima verlopen. SPONSORLOOP De verdeling van de flesjes water is door omstandigheden anders verlopen. Omdat de flesjes voor de kleuters te groot bleken te zijn (50 cl) werden ze aan de leerlingen van de lagere school uitgedeeld. Naar volgend jaar toe zullen de leerlingen zelf flesjes moeten meebrengen, de kleuters worden dan via de drankfontein bevoorraad. OPRUIMEN TOESTELLEN IN DE KLEUTEREETZAAL Een deel werd al opgeruimd door de vader van Astrid. WERKGROEP GEZONDHEID EN VEILIGHEID Enkele leden van de ouderraad (Kathelijn en Annelies) zullen aansluiten bij de bestaande werkgroep op school rond gezondheidsbeleid (meer specifiek de pijler verkeer). De werkgroep engageert zich alle verslagen ook naar de ouderraad te sturen. 5. Evaluatie voorbije activiteiten ONTHAAL- EN INFOAVONDEN / RECEPTIES Alles prima verlopen. TWEEDEHANDSBEURS Alles prima verlopen; er waren 66 verhuurde tafels. Er wordt gedacht aan een semestriele inrichting: voor de winter en voor de zomer. JAARKALENDER Alles prima verlopen. 6. Toelichting rond tevredenheidonderzoek door dr. Dessers In verband met het geplande tevredenheidonderzoek onder de ouders werd dr. Dessers uitgenodigd om toe te lichten hoe dit best gevoerd kan worden. Na de toelichting is gebleken dat een aantal fundamentele vragen beantwoord dienen te worden vooraleer een onderzoek te starten, waaronder ad hoc verwerking versus statistische analyse, type satisfactieonderzoek (wens versus perceptie? Algemene versus transactiesatisfactie?). Hiervoor zal een werkgroep opgericht worden. 7. Verdere activiteiten HALLOWEEN 24/10 Het halloweenevenement concentreert zich op een zoektocht rond heksen met een educatieve insteek. De knutseldag was goed meegevallen. Er hebben 13 kinderen meegeholpen.

4 BOEKENBEURS 19/11 Verschoven van 20 november naar 19 november. De opbrengst gaat dit jaar naar de kleuterschool. OUDERRAAD: KALENDER Op de volgende vergadering (23/11) kunnen zowel de voorzitter als de secretaris niet aanwezig zijn. Voor beiden wordt een vervanger gevraagd. SINTERKLAAS 04/12 De pieten van vorig jaar (Eric Bemelmans en Katrien Maris) zullen terug aangesproken worden om ook dit jaar mee te helpen. KERSTMARKT 18/12 Liesbeth, Olivia, Mieke en Annelies zullen van dienst zijn. KAAS- EN WIJNAVOND 27/02 Olivia zal de zaal vastleggen. VORMINGSAVOND KT SCHOLENGROEP Er wordt gedacht om Wendy Peerlings (onderzoeksmedewerker aan de Katholieke Hogeschool Kempen, gespecialiseerd in visuo-motorische problemen) en Inge Roosen (psychomotorisch therapeute) uit te nodigen om een infoavond te houden rond stress bij kinderen. De datum moet nog vastgelegd worden. 8. VCOV Het VCOV ( de Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen, is de koepelorganisatie voor ouders en ouderverenigingen van het vrij onderwijs en behartigt de belangen van alle schoolgaande kinderen via hun ouders. Liesbeth zal nagaan of we nog steeds lid zijn en schrijft ons anders terug in. Op 27/10 vindt er een vormingsavond "Actief in je oudervereniging" over de financiën van de ouderwerking plaats (zie ook Geïnteresseerden melden zich bij Liesbeth, er is plaats voor 2 personen.

5 9. UNICEF Vijfenzeventig kleurrijke zuilen van twee meter hoog palmen de Wandelzaal van het Antwerpse Justitiepaleis in. Met die zuilen wil Unicef de problematiek van kinderen in ontwikkelingslanden verbeelden. Dit gigantische kunstwerk is het werk van meer dan 1200 kinderen en jongeren van de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten van Hasselt. De leerlingen haalden hun inspiratie uit de Unicef-campagne over het gebrek aan voedsel als grote kinderdoder. Met de slogan "samen vier miljoen baby's redden" gingen de kinderen aan de slag. Met de tentoonstelling wil Unicef ook het Verdrag inzake de Rechten van het Kind in herinnering brengen. Dat werd op 20 november 1989 goedgekeurd door de Verenigde Naties. De ouderraad heeft één zuil aangekocht en bevestigt zo haar steun aan deze campagne. 10. Mededelingen van de school WERKGROEP MILIEU De school en de kinderen in het bijzonder zullen werken rond afvalbeperking. Hiervoor is er een ludieke figuur gekozen om het probleem bij de kinderen aan te kaarten: Sofieke Rommelmieke. Het ligt in de bedoeling van de school om toe te treden tot de MOS-scholen (Milieuzorg Op School; zie ook HERINRICHTING / VERFRAAIING / RESTAURATIE SPEELVELD Het schoolbestuur heeft een firma gevraagd om, vertrekkende van een budget van 4000 EUR, voor het speelveld een bewegingsparcours uit te stippelen. Het parcours moet uitbreidbaar zijn, voornamelijk horizontaal geconcentreerd, en zou voor de lessen lichamelijke opvoeding moeten dienen. De offerte is nog niet binnengekomen. OPBRENGST SPONSORLOOP: BESTEDING De sponsorloop heeft 2650 EUR opgebracht. Dit wordt in eerste instantie aan het sinterklaasgebeuren besteed: 150 EUR voor iedere kleuterklas, 100 EUR voor iedere klas van de lagere school. Voor de resterende 1100 EUR wordt gedacht aan spelkoffers voor de kleuters, een elektrische bel op het veld, een weerstation op de speelplaats, 11. Varia Geen varia. VOLGENDE VERGADERING: MAANDAG 23 NOVEMBER OM 20U00

6 BIJLAGE A We hebben elkaar wellicht al eens ontmoet in de wandelgangen. Met de Ouderraad steken we bijna dagelijks de handen uit de mouwen om voor uw oogappel(s) een positieve bijdrage te leveren aan een aangename en comfortabele leefomgeving op school. Zo kunnen we u al, onder voorbehoud van wijziging, volgende agenda presenteren: 04/10/09 Tweedehandsbeurs 24/10/09 Halloween 19/11/09 Boekenbeurs 04/11/09 Sinterklaas komt! 18/12/09 Kerstmarkt 29/01/10 Grootouderfeest 27/02/10 Kaas en Wijnavond??/??/10 Saus en Soepverkoop??/??/10 Vormingsavond KT scholengroep 30/05/10 Schoolfeest 25/06/10 Receptie Kleuters 3de kleuterklas 30/06/10 Receptie Laatstejaars lager onderwijs Niet alleen brengen deze activiteiten spreekwoordelijk leven in de brouwerij, soms zijn zij een bron van inkomsten die wij vervolgens aan uw kind kunnen besteden. Concreet houden wij dit werkingsjaar voor ogen dat de zuilen op de speelplaats een nieuw likje verf krijgen. Ook de regenboog van de school dreigt stilaan te vervagen, ondanks de prominente rol die zij toch speelt Meteen nemen we ons voor de inrichting van de speelplaats en het speelveld aan te pakken d.m.v. bijvoorbeeld het aanbrengen van nieuwe, losse zitbanken, bijkomende kleine goals, de aanvulling van een bewegingsparcours, de aanleg en uitrusting van een zandhoek, Deze objectieven stellen wij dit jaar voorop! Echter koken kost geld. Daarom durven wij een beroep doen op uw bereidheid om ons financieel een steuntje in de rug te geven.

7 Wij werkten om die reden volgende sponsorpakketten uit. SYMPATHISEREND SPONSOR 25 EUR 50 EUR 75 EUR 1/16 pagina 1/8 pagina 1/4 pagina boekje schoolfeest boekje schoolfeest boekje schoolfeest CATHARINA SPONSOR ZILVER CATHARINA SPONSOR GOUD CATHARINA SPONSOR PLATINA 125 EUR 250 EUR 500 EUR 1/8 pagina boekje schoolfeest affiche A3 op elke activiteit vermelding uitnodigingen activiteiten vermelding op de webstek 1/4 pagina boekje schoolfeest affiche A3 op elke activiteit vermelding uitnodigingen activiteiten vermelding op de webstek 1/2 pagina boekje schoolfeest affiche A3 op elke activiteit vermelding uitnodigingen activiteiten vermelding op de webstek vermelding op de kaft van de jaarkalender De toegewezen pagina's in het schoolfeest-programmaboekje worden als basis toegewezen, maar kunnen op uw verzoek en mits bijkomende betaling uitgebreid worden. Hopelijk spreekt één van de formules u aan: gewoon uit sympathie, of, letterlijk, om eens uit te pakken op onze veelbelovende activiteiten. Voor de ouderraad, Astrid CLABOTS Voorzitter

Ouderraad Catharina. Fabian Di Fiore Secretaris fabian.difiore@uhasselt.be. Ine Thijs Creative Director info@onderstebove.be

Ouderraad Catharina. Fabian Di Fiore Secretaris fabian.difiore@uhasselt.be. Ine Thijs Creative Director info@onderstebove.be Ouderraad Catharina Verslag ouderraad De ouderraad ging door op woensdag 12 oktober 2011 om 20u00 in de Catharinaschool. De uitnodiging en agenda voor de meeting werden op 11 oktober per e-mail door Fabian

Nadere informatie

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM?

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, 2006 GEBASEERD OP DE BROCHURE VAN SCHOOLOPBOUWWERK BRUSSEL WAT IS EEN OUDERRAAD? Een ouderraad is een

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00 20171012 - Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober 2017 20:00 Onderwerp Bijeenkomst ouderraad Datum en plaats donderdag 12 oktober 2017 20:15-22:15 refter GBS Sleutelbos, Stevensveld

Nadere informatie

Jenaplanschool Lieven Gevaert Osylei 86 2640 Mortsel 03/449.36.70 www.jenaplanschoollievengevaert.be lievengevaert@skynet.be

Jenaplanschool Lieven Gevaert Osylei 86 2640 Mortsel 03/449.36.70 www.jenaplanschoollievengevaert.be lievengevaert@skynet.be ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie in onze school Jenaplanschool Lieven Gevaert Osylei 86 2640 Mortsel 03/449.36.70 www.jenaplanschoollievengevaert.be lievengevaert@skynet.be VISIE OUDERBETROKKENHEID

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 06-05-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), An Sevenants (AS),

Nadere informatie

Verslag werkvergadering

Verslag werkvergadering Verslag werkvergadering 02-07-2012 LOCATIE (TIJDSTIP): ten huize Van Puymbrouck-Schouteden (20u00) AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), Karen Schouteden (KS),

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering

Verslag Algemene Vergadering Verslag Algemene Vergadering 15-09-2015 LOCATIE (TIJDSTIP): refter 't Haegje (20:00) AANWEZIGEN: Karen Schouteden (voorzitter; KS), Peter De Cat (secretaris; PDC), Michael Bekaert (MB), Fleur Cloetens

Nadere informatie

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 1) Aanwezigen Kathleen STORME, Joris ROOSE, Veronique VANDENEYNDE, Muriel DUMAREY, Mieke DEROUS, Johan LOGGHE (na vergadering schoolbestuur), Wim VYNCKE, Wim GYBELS,

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 27 april 2017

Verslag vergadering OR 27 april 2017 Aanwezig : Hanneke DC, Irmine V, Annelies K, Tine B, Nicky DW, Ann P, Karen W, Eva V, Bram S, Kristoff M, Leen DR, Tim G Leerkrachten : Jolien, Ann B, Ilse Directie : Didier Verontschuldigd: Suzy, Karla

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter) Hannelore

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING 2 JUNI 2009

VERSLAG VERGADERING 2 JUNI 2009 Voor de glimlach van het kind en ook een beetje van de leerkracht VERSLAG VERGADERING 2 JUNI 2009 AANWEZIG: EVELIEN, ILSE D, ILSE G, LIN, LINDSEY, HEIDI, JOKE, KATRIEN G, KATRIEN D, GEERT, JUF INGE VERONTSCHULDIGD:

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering

Verslag Algemene Vergadering Verslag Algemene Vergadering 12-09-2017 LOCATIE (TIJDSTIP): Breughelwijk 18, 3150 Haacht (20:00) AANWEZIGEN: Karen Schouteden (voorzitter; KS), Ann Daems (penningmeester; AD), Peter De Cat (secretaris;

Nadere informatie

Aanwezig: Greta, Kim,Veerle, Anne V, Nathalie, juf Karolien, juf Hannelore, juf Ann, meester Luc

Aanwezig: Greta, Kim,Veerle, Anne V, Nathalie, juf Karolien, juf Hannelore, juf Ann, meester Luc VERSLAG OUDERRAAD Datum: 13 september 2016 Aanwezig: Greta, Kim,Veerle, Anne V, Nathalie, juf Karolien, juf Hannelore, juf Ann, meester Luc Verontschuldigd: An S, Anneleen (KS), Wendy, Ilse DL en Ilse

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 Aanwezigheden Aanwezige ouders Tom Lamproye Sofie Reynders Aanwezige leerkrachten / directie Verontschuldigd Afwezig Juf An Juf Tine Juf Els Veerle

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

Ouders De Twijg vzw. De koptelefoons zijn intussen aangekocht voor een budget van 240 euro en worden reeds actief gebruikt.

Ouders De Twijg vzw. De koptelefoons zijn intussen aangekocht voor een budget van 240 euro en worden reeds actief gebruikt. Verslag vergadering 21/11/2017 Aanwezig: Hans Coessens Pieter Heymans Johan Ottenburgh Liesbeth Pauwels Marjan Plasschaert Nathalie Franchoo Hannelore Maddens Pieter Jan Van Steen Michael Wyffels Kirsten

Nadere informatie

OUDERRAAD Vrije basisschool DEN HULST

OUDERRAAD Vrije basisschool DEN HULST OUDERRAAD Vrije basisschool DEN HULST Infobrochure schooljaar 2011 2012 OUDERRAAD vrije basisschool DEN HULST Ingrediënten: een sociaal karakter creativiteit een scheut intelligentie veel enthousiasme

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 http://godsheide.kt-scholengroep.be BESTE WENSEN Tot eind januari mag je blijkbaar nog Gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat willen wij, de ouderraad, via deze weg ook dit

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 15/6/2017

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Verslag vergadering 16-09-2010

Verslag vergadering 16-09-2010 Verslag vergadering 16-09-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), Daniël De Jaeger

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Verslag ouderraad 22/11/2016

Verslag ouderraad 22/11/2016 Verslag ouderraad 22/11/2016 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Veerle, juf Ilse, juf Martine, juf Maxime, Kurt, Klaas, Marjolein, Kris, Karen, Alexandra, Elke, Mario, Joris, Bart Inhoud Aanwezig... 1

Nadere informatie

VERSLAG: ALGEMENE VERGADERING van de Oudervereniging GIBO Mariaburg, gehouden te Brasschaat op 21 september 2015

VERSLAG: ALGEMENE VERGADERING van de Oudervereniging GIBO Mariaburg, gehouden te Brasschaat op 21 september 2015 VERSLAG: ALGEMENE VERGADERING van de Oudervereniging GIBO Mariaburg, gehouden te Brasschaat op 21 september 2015 Aanwezig: Thomas D'Espallier (voorzitter), An Van Aken (penningmeester), Veerle Maertens,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad van Beheer van maandag 16 april 2007.

Verslag van de vergadering van de Raad van Beheer van maandag 16 april 2007. Notulen 2007/04 Verslag van de vergadering van de Raad van Beheer van maandag 16 april 2007. Naam Aanw. Afw. Veront. Volmacht aan Callens Gauthier GCL X De Vreese Roger RDV X Fauconnier Jean-Marie JMF

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Aanwezig onderwijzend personeel : Lilly Briers, Katty Matterne, Koen Mombaerts, Anja Reniers, Katleen Nassen, An Roosen

Aanwezig onderwijzend personeel : Lilly Briers, Katty Matterne, Koen Mombaerts, Anja Reniers, Katleen Nassen, An Roosen VERGADERING OUDERCOMITE donderdag 22/11/2012 Aanwezig : Liesbeth Vandervelpen, Katleen Nassen, David Lodewyckx, Wendy Henot, Vercammen Christel, Anja Fruyt, Ilse Bollen, Sophie Homans, Kim Soetaers, Peter

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013 16/10/2013 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. x Greet X Pieter X gie X Griet V X X X X X x Sofie L X nick verslag Isabelle X Srivaidehirui Bart X X X Chris X X Tineke X Els DT

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER Ouderraad Mater Dei Bethanie SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER Schooljaar 2017-2018 Ouderraad Mater Dei Bethanie Beste ouders & grootouders, Als ouderraad organiseren wij, samen met de school,

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 11 december 2014

Verslag vergadering OR 11 december 2014 Verontschuldigd: Bob Leysen, Saar Meganck, Irmine Vermander, Katrien Billiet Notulist : Tine Beke 1.Schoolraad De leden van de schoolraad willen de mening van de OR horen over de organisatie van een schooldag

Nadere informatie

Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17

Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 06/11/2014

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Aanwezig: Ward, Sabien, Karin, Diana, Hans, Nancy S., Hélène, Els VBD, Kris, Els VD Nieuwe leden: An, Gretel, Anabel, Ilona, Nancy L., Inge, Annelies

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 13-09-2011 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h15 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Peter De Cat (secretaris; PDC), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Daniël De Jaeger

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 5 februari 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Jan Naessens, Els De Clercq, Maaike De Porre, Bart Onderbeke,

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 :

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Aanwezig : Ilona, Vicky, Isabelle, Kristoff, Greet, Sofie, Lien, Karen, Wendy, Evy, directeur Jan Verontschuldigd: Juf An, Joke, Sonja, Sigrid, Marian, Peter AGENDA:

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité 22 september 2015

Verslag vergadering oudercomité 22 september 2015 Verslag vergadering oudercomité 22 september 2015 Aanwezig: Kelly De Jaeger, Dimitri Vandenbossche, Tine Vandecaeveye, Kristof Faes, Kathleen De Coninck, Ilse Umans, Tineke De Vriendt, Liesbet Welslau,

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Vergadering 3 oktober 2017

Vergadering 3 oktober 2017 Vergadering 3 oktober 2017 Aanwezig: Veerle, Kim, Patricia, Els Dewancker, Rosalinde, Heidi, Marie, Ysabel, Els De Roest, juf Els, juf Tineke, Peter, Els Sys, Katrijn, Patsy, Wim, Filip, Caroline, Marc

Nadere informatie

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Informatie brochure... werkgroepen en helpende handen op de school FAMILIA kleuterschool Pieter Van Maldereplein 8 2650 EDEGEM www.familiaks.be WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Beste ouders

Nadere informatie

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV OUDERRAAD 28/09/2015 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Isabel en Anneleen Ann Van Trappen Wim Reynaert Chris Dumont Kris Vanden Eynde Bernadette Wambacq An Tavernier Jelle Vanhoorebeeck

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2018

NIEUWSBRIEF oktober 2018 NIEUWSBRIEF oktober 2018 Onderwijs op maat Zorg op onze school We geven onderwijs op maat en dat zijn niet zomaar loze woorden. Tweewekelijks zitten we (= klastitularis, juf Sarah, juf Meredith en mevrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders Het nieuwe schooljaar is gestart, onze kinderen raken stilaan gewend aan hun nieuwe klas, hun nieuwe juf of meester. met een nieuwe manier van werken, nieuwe regels

Nadere informatie

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering Activiteitenkalender De Klimtoren Oktober 2013 Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : klimtoren@scarlet.be Website : www.vks-klimtoren.be

Nadere informatie

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014 Datum vergadering: 23 september 2014 Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen Ouderraad Volgende vergadering: 21 oktober 2014 Aanwezig Verontschuldigd Victor Dries,Yo Wouters,Marianne

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

Het verslag van de vergadering van 10 juni 2014 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

Het verslag van de vergadering van 10 juni 2014 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. VERSLAG VERGADERING 2 SEPTEMBER 2014 - OUDERCOMITÉ SCHOOL 3212 Voor de ouders: Voor de school: Verontschuldigd: Verslag: Barbara Stromberg, Christophe Hoeven, Eefje Flamez, Isabelle Santy, Katleen Baeyens,

Nadere informatie

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering VERSLAG OUDERCOMITE 25 oktober 2016 Aanwezig voor het Oudercomité: Sylvie, Ine V., Miranda, Eva, Liselotte, Jo, Kelly, Ann-Sofie Aanwezig voor de school: Juf Yvonne, Juf Stien, Dir. Veronique Verontschuldigd:

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement OUDERRAAD BO. De Boomgaard Gent.

Huishoudelijk Reglement OUDERRAAD BO. De Boomgaard Gent. Huishoudelijk Reglement OUDERRAAD BO. De Boomgaard Gent. Ouderwerking omvat alle vormen van participatie door ouders in de Stedelijke Freinetschool De Boomgaard. De ouderraad overkoepelt de ouderwerking

Nadere informatie

Inhoud. Verslag schoolraad 10/05/2011. Verslag vorige vergadering. Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket)

Inhoud. Verslag schoolraad 10/05/2011. Verslag vorige vergadering. Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket) Inhoud Verslag schoolraad 10/05/2011... 1 Verslag vorige vergadering... 1 Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket)... 1 Enquête... 2 Leerlingenraad (Llnraard)... 2 Doorlichting... 3 Scholengemeenschap

Nadere informatie

Daarom zijn we op zoek naar jou!

Daarom zijn we op zoek naar jou! De ouderraad geeft dat kleine duwtje in rug zodat de leerkrachten elke dag opnieuw kunnen schitteren op het klastoneel. De leerkrachten en directie zetten zich steeds in vol enthousiasme en overgave om

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 20/04/2016

VERSLAG OUDERRAAD 20/04/2016 20/04/2016 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Angie x Greet Pieter Anneleen x Griet V Rebecca x Anneleen W x Hilde x Sofie H Voorz Annick voorz Julie Sofie L Bart Lidy Tine x Chris

Nadere informatie

Sponsormap 15-16. Turnkring Geluwe

Sponsormap 15-16. Turnkring Geluwe Sponsormap 15-16 1.Historiek : Hoe het ooit begon... In het jaar 84 kwam er een dame op het idee gekomen om onze jeugd wat disciplines van de turnsport aan te leren. De pionier van de turnkring was zeer

Nadere informatie

Nutsbasisschool De Zevensprong BEGROTING OUDERRAAD

Nutsbasisschool De Zevensprong BEGROTING OUDERRAAD Nutsbasisschool De Zevensprong BEGROTING OUDERRAAD 2012/2013 Inleiding In voorgaande jaren hebben we de begroting aan het begin van het schooljaar zowel in bedragen als inhoud concreet ingevuld. Een groot

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

VERSLAG 2 OKTOBER 2018

VERSLAG 2 OKTOBER 2018 VERSLAG 2 OKTOBER 2018 Aanwezig: Michael, Joost, Jos, Dirk, Helwig, Dimitri, Mathias, Elisa, meester Dirk, juf Jolien, juf Carine Verontschuldigd: Ben, Frank AGENDA: - Nieuwe leden - Verkiezing - Huishoudelijk

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Aanwezig Sacha Diaine Wim Goedertier Bruno Goetmaeckere Peter Hulpiau Inge Van Severen Ann Bogaert Ruud Buyl Tina Segers Jutta Rogge Cathy Roelandts

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 19/05/2015

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat

Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat Inhoudstafel 1. Benaming 2. Zetel 3. Doelstelling 4. Samenstelling van de ouderraad 5. Bestuurssamenstelling en vertegenwoordigingen 6. Bevoegdheden

Nadere informatie

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u VERSLAG Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u Laatste verslag 1. brandpreventie : eerste brandoefening dit schooljaar al achter de rug, verliep vlot en binnen de tijd. Volgende brandoefening

Nadere informatie

Verslag ouderraad 26/01/2017

Verslag ouderraad 26/01/2017 Verslag ouderraad 26/01/2017 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Elfie, meester Timothy, juf Lut, juf Lieve, Kurt, Klaas, Karen, Christine, Mario, Inhoud Goedkeuring vorig verslag... 2 Informatiedoorstroming

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Jan Haegemans, Kurt Demets, Sigrid Vandevelde, Kim Daniëls, Stefaan Motte, Sofie Kestens, Nele Smets, Jan Van Olmen,

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

Verslag vergadering schoolraad van 9 juni 2009

Verslag vergadering schoolraad van 9 juni 2009 Verslag vergadering schoolraad van 9 juni 2009 Aanwezigen: Pedagogische raad Ouderraad Lokale gemeenschap Juf Nicole Juf Lut Juf Wendy Dirk Bollens (secretaris) Ives Van Haute Tinne Vanhove Hilde Van Wichelen

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Ouderraad Sinte-Mariaschool

Ouderraad Sinte-Mariaschool Ouderraad Sinte-Mariaschool Verslag 28/11/2016 Aanwezig : Marianne Storme (voorzitter), Els Ruyssinck, Bob, An-Charlotte Peeters, Roel Vingerhoets, Sara Vandamme, Hilde Diepvens, Veerle Van Nieuwenhove,

Nadere informatie

De Ouderraad 18 september 2018

De Ouderraad 18 september 2018 De Ouderraad 18 september 2018 Agenda WASDA? WIESDA? PRAKTISCH Wasda? AOR Alle ouders (democratisch) Samenwerking met de school Doel: Ouders informeren Ouders vertegenwoordigen Financiële hulp Adviseren

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Aanwezig: Ward, Els VD, Karin, An, Inge, Hélène, Nancy L, Hans Nieuwe leden: Peter, Ralf, Saar, Sarah School: Juf Wisse, Juf Josiane, Juf Linsey, Juf

Nadere informatie

OUDERRAAD KLIMOP WESPELAAR

OUDERRAAD KLIMOP WESPELAAR VERSLAG OUDERRAAD 12 Juni 2017 Aanwezig Klimop: Mieke, Herman, Karlien, Karin, juf Astrid, juf Tamara, Sarah T Aanwezig Pit: juf Mia, Evi, meester Kim, Leen, Sara,, Sarah T, juf Rie, Arianne Verontschuldigd

Nadere informatie

Oudercomité: Els Kriekemans, Mieke Sergier, Ilse Vermeirssen, Jenny Rutten, Carina Verveckken, Greet Weyers, Anja Beeckmans, Ronald Van der Velde

Oudercomité: Els Kriekemans, Mieke Sergier, Ilse Vermeirssen, Jenny Rutten, Carina Verveckken, Greet Weyers, Anja Beeckmans, Ronald Van der Velde VERSLAG VERGADERING Voorzitter: Ilse Vermeirssen Ondervoorzitter: Els Kriekemans Penningmeester: Mieke Sergier Datum: Maandag 12 november 2012 Secretaris: Ellen Ruythooren Aanwezige leden: Schoolafgevaardigden:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Verslag ouderteam 18 september 2017

Verslag ouderteam 18 september 2017 Verslag ouderteam 18 september 2017 Aanwezig: Niels, Kristof, Barbara, Eva, Nathalie, Julie, Tinneke, Johny, Els, Thomas, Dorien Verontschuldigd: Géraldine, Yannick, Jef Welkom Nieuw ouderlid : Johny (

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2015 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Aanwezig: Aanwezig: Karin, Juliette, Sabien, Diana, Hélène, Jan Nieuwe leden: Ward, Els, Bart Verontschuldigd: Geert, Kristien, Nancy, Lieve School: directie

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

Je kind voelt zich thuis in onze mobiele school

Je kind voelt zich thuis in onze mobiele school STEDELIJK ONDERWIJS WE WERKEN ERAAN Je kind voelt zich thuis in onze mobiele school Gaat jouw oogappel binnenkort naar een zogenaamde containerklas of mobiele klas? Dan kan je erop vertrouwen dat je kind

Nadere informatie

Verslag ouderraad 19 september 2012 :

Verslag ouderraad 19 september 2012 : Verslag ouderraad 19 september 2012 : Aanwezig : Ilona, Lien, Vicky, Isabelle, Kristof, Karen, Tom, Peter, Wendy, Cindy, Katrien, Liesbeth, directeur Jan en juf Ann Verontschuldigd: Sonja, Evy, Sofie 1.

Nadere informatie

VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL. Aanwezigheidslijst: Besproken Agenda Punten:

VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL. Aanwezigheidslijst: Besproken Agenda Punten: VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL Aanwezigheidslijst: Aanwezigen: Verontschuldigd: Uitgenodigd: (D) Directie - (L) Leerkracht Valerie, Vanya,

Nadere informatie

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER Ouderraad Mater Dei Bethanië SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER ouderraadpb@outlook.com Ouderraad Mater Dei Bethanië Beste ouders & grootouders, Als ouderraad organiseren wij, samen met de school,

Nadere informatie

Verslag ouderraad HHH 23/09/2015

Verslag ouderraad HHH 23/09/2015 Verslag ouderraad HHH 23/09/2015 www.hhh.be (Onze school secundair/participatie/ouderraad) ouderraad@hhh.be Aanwezigen: Walter D'Hoore (algemeen directeur HHH), Bart Maddens (ondervoorzitter), Gunhild

Nadere informatie