Rouwcirculaire. 1. Indeling rouwcirculaire. 2. Algemene voorbeeldteksten. 3. Kerkelijke voorbeeldteksten. 4. Toevoegingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rouwcirculaire. 1. Indeling rouwcirculaire. 2. Algemene voorbeeldteksten. 3. Kerkelijke voorbeeldteksten. 4. Toevoegingen"

Transcriptie

1 Rouwcirculaire 1. Indeling rouwcirculaire 2. Algemene voorbeeldteksten 3. Kerkelijke voorbeeldteksten 4. Toevoegingen 5. Aanduiding plechtigheid / dienst 6. Onderscheidingen 7. Adviezen bij het opstellen van de rouwcirculaire 8. Voorbeeld opstellen van een adressenlijst 9. Voorbeelden uitnodigingskaartjes

2 Indeling rouwcirculaire Gedicht / tekst Aanhef zin + mijn en onze Naam eventueel weduwe / weduwnaar met of zonder datum in de leeftijd van... jaar. Of links geboorte datum en rechts overlijdensdatum Ondertekening / namen Eventueel datum Adres postcode woonplaats Eventueel correspondentieadres: Toevoegingen, bijvoorbeeld: Geen bloemen.- hij/zij hield van bloemen. Geen bezoek aan huis. Uitnodiging uitvaart, adres, tijd en plaats kunnen wij voor u invullen en in het concept van de rouwcirculaire terugkoppelen.

3 Algemene voorbeeldteksten 1. Tot ons groot verdriet is plotseling van ons heengegaan. 2.. Tot onze diepe droefheid is geheel onverwacht van ons heengegaan. 3. Tot onze grote ontsteltenis en droefheid is, voor ons veel te vroeg, geheel onverwacht van ons heengegaan. 4. Geheel onverwacht werd uit ons midden weggenomen. 5. Diep verslagen delen wij u mee dat geheel onverwacht van ons is heengegaan. 6. Met grote droefheid geven wij u kennis dat toch nog onverwacht van ons is heengegaan. 7. Bedroefd om het verlies delen wij u mee dat heden van ons is heengegaan. 8. Na een kortstondige (langdurige) ziekte is van ons heengegaan. 9. Na een kortstondig (langdurig) ziekbed is heden van ons heengegaan. 10. Bedroefd om het verlies delen wij u mee dat in zijn/haar slaap is overleden. 11. Na een dappere strijd die hij/zij heeft gestreden, hebben wij afscheid moeten nemen van. 12. Met groot verdriet, maar ook in diepe bewondering voor de wijze waarop hij/zij zijn/haar strijd heeft gestreden, geven wij u kennis dat zacht en kalm van ons is heengegaan. 13. Dankbaar dat hij/zij niet verder hoeft te lijden, maar verdrietig om het verlies, geven wij u kennis dat rustig is ingeslapen. 14. Bedroefd, maar dankbaar dat hem/haar een verder lijden bespaard is gebleven, geven wij u kennis dat van ons is heengegaan. 15. Na een kortstondig (langdurig), moedig gedragen lijden is, tot onze diepe droefheid, zacht en kalm van ons heengegaan. 16. Na een arbeidzaam leven is, geheel onverwacht, van ons heengegaan. 17. Vol bewondering voor de manier waarop hij/zij het onvermijdelijke aanvaardde en daarmee voor ons het afscheid minder moeilijk maakte, geven wij u kennis dat van ons is heengegaan. 18. Bedroefd, maar dankbaar voor alle liefde en goedheid die wij van hem/haar mochten ontvangen, geven wij u kennis dat van ons is heengegaan. 19. Bedroefd om de grote leegte die hij/zij achterlaat, maar dankbaar voor de achterliggende gelukkige jaren, geven wij u kennis dat van ons is heengegaan. 20. Tot het laatst bezorgd om hen die bij hem/haar hoorden, is tot onze diepe droefheid van ons heengegaan. 21. Na een leven van liefde en zorg voor allen die hem/haar dierbaar waren, is van ons heengegaan. 22. Bedroefd, maar dankbaar dat wij hem/haar zo lang mochten behouden, geven wij u kennis dat zacht en kalm van ons is heengegaan. 23. Bedroefd, maar dankbaar dat wij hem/haar zo lang in ons midden mochten hebben, geven wij u kennis dat van ons is heengegaan. 24. Na een langdurige (kortstondige), liefdevolle verzorging in zorgcentrum., is tot onze droefheid van ons heengegaan.

4 25. Met dankbaarheid voor de goede zorgen in verpleeghuis/huize " " geven wij u kennis dat zacht en kalm van ons is heengegaan. 26. Tot ons onuitsprekelijk verdriet is door een noodlottig ongeval van ons weggenomen. 27. Slechts enkele weken (maanden) na het overlijden van haar geliefde man en onze vader (zijn geliefde vrouw en onze moeder), hebben wij afscheid moeten nemen van. 28. Moe en verlangend naar het einde is op.-jarige leeftijd rustig ingeslapen. 29. Diep bedroefd, maar dankbaar voor de vele goede jaren die wij samen mochten beleven, geven wij u kennis dat, voorzien van het Heilig Sacrament der Zieken, van ons is heengegaan. 30. Tot mijn groot verdriet is na een moedige, doch vergeefse strijd van mij heengegaan. 31. Met al zijn/haar levenslust en wilskracht heeft hij/zij de strijd niet kunnen winnen. Na alle fijne jaren die wij met hem/haar mochten beleven, hebben wij met veel verdriet afscheid moeten nemen van mijn/onze Na een leven dat zich kenmerkte door eenvoud, goedheid, bezorgdheid, eerlijkheid en liefde is plotseling van ons heengegaan In dankbare herinnering aan alles wat hij/zij voor ons is geweest, geven wij u verdrietig kennis van het overlijden van. 34. Na een leven waarin groot geluk en diep verdriet zijn/haar deel werden, overleed. 35. Na een leven van zorg en aandacht voor allen die hem/haar lief en dierbaar waren, is tot ons groot verdriet plotseling van ons heengegaan. 36. Verdrietig om de leegte die hij/zij achterlaat, maar ook dankbaar voor al zijn/haar liefde en zorg, geven wij kennis dat na een welbesteed leven waarvan de laatste fase voor hem/haar moeilijk was, rustig is ingeslapen Heden is, zacht en kalm, van ons heengegaan Na een langdurige en goede verzorging in verpleeghuis., nooit klagend over zijn/haar steeds slechter wordende gezondheid, altijd openstaand voor zijn/haar omgeving, is rustig en kalm van ons heengegaan. 39. Ver weg van ons, maar toch zo nabij is van ons heengegaan. 40. Hoewel wij wisten dat het einde van zijn/haar leven naderde, kwam zijn/haar overlijden voor ons toch nog onverwacht. Wij zijn verdrietig, omdat wij hem/haar moeten missen, maar ook dankbaar dat het lijden voorbij is van. 41. Zijn/haar laatste jaren waren niet zoals hij/zij zich zou hebben gewenst. Daar is nu een einde aan gekomen. Mijn/onze. is gestorven in de leeftijd van 88 jaar. 42. Vandaag hebben wij afscheid genomen van. 43. Vandaag,.. januari hebben wij afscheid moeten nemen van. 43. Omringd door allen die haar/hem lief waren, is zacht en kalm van ons heengegaan. 44. Een persoonlijkheid en geweldig mens heeft ons verlaten. Wij hebben afscheid moeten nemen van. 45. Onze.. is niet meer. Op.. januari. is onze lieve, dappere. overleden.

5 Kerkelijke voorbeeldteksten 1. Na een langdurig (kortstondig) ziekbed is door de Heere/Here van ons weggenomen. 2. Na een ernstige ziekte is door de Heere/Here van ons weggenomen. 3. Heden behaagde het de Heere/Here, tot onze grote droefheid, uit ons midden weg te nemen. 4. Na een moeitevol leven is door God tot Zich genomen. 5. De Heere/Here heeft verlost en Thuisgehaald, Zijn moegestreden kind,. 6. Met veel verdriet in ons hart delen wij u mee dat, geheel onverwachts, door de Heere/Here van ons is weggenomen. 7. Op Zijn tijd nam de Heere/Here, tot onze grote droefheid, onverwachts uit ons midden weg In dankbare herinnering aan wat hij/zij voor ons heeft betekend, geven wij u kennis dat door de Heere/Here, op Zijn tijd, van ons is weggenomen Met grote droefheid, daarnaast ook dankbaar denkend aan het goede wat ons in hem/haar geschonken werd, delen wij u mee dat door de Heere/Here uit ons midden is weggenomen Rustig en kalm is, in het vertrouwen op zijn/haar Heer en Heiland, van ons heengegaan Diep bedroefd, maar ook vervuld met dankbare herinneringen aan alles wat hij/zij voor ons gedaan en betekend heeft, geven wij u kennis dat na een moedig gedragen ziekte door de Heere/Here van ons is weggenomen In alle zekerheid, waaruit hij/zij altijd heeft mogen leven, is heengegaan tot zijn/haar Heer en Heiland. 13. De Heere/Here heeft tot Zich genomen. 14. In vol vertrouwen op zijn Heer en Heiland is van ons heengegaan. 15. Na een arbeidzaam leven is in zijn/haar Heer en Heiland ontslapen Heden is door de Heere op Zijn tijd, tot onze diepe droefheid, na een periode van afnemende krachten en een geduldige gedragen ziekte uit ons midden weggenomen. 17. Heden is door de Heere op Zijn tijd, tot onze diepe droefheid, na een periode van afnemende krachten, in de Hope des eeuwigen Levens uit ons midden weggenomen. 18. Het behaagde de Heere/Here, in de leeftijd van...jaar, van onze zijde weg te nemen. 19. Na een leven van zorg en aandacht voor allen die hem/haar lief en dierbaar waren, is tot ons groot verdriet, door de Heere/Here van ons weggenomen.

6 Toevoegingen 1. Geen bloemen hield van bloemen. 3. Hij/zij hield van witte rozen. 4. In plaats van bloemen wordt een gift aan het... gewaardeerd. Er zal een collectebus aanwezig zijn in het uitvaartcentrum Geen toespraken. 6. Geen bezoek aan huis. 7. Liever geen bezoek aan huis. 8. Deze dagen liever geen bezoek aan huis. 9. Hij/Zij werd liefdevol verzorgd in verpleeghuis. (tussenzin) 10. Onze bijzondere dank gaat uit naar... voor de goede verzorging welke hij/zij heeft ontvangen. (tussenzin) 11. Wij zijn dankbaar voor de liefdevolle verzorging welke hij/onze vader en opa in zorgcentrum... heeft ontvangen. (tussenzin) 12. Wij zeggen allen van verpleeghuis... dank voor de liefdevolle zorg. (tussenzin) 13. Overeenkomstig zijn/haar wens heeft de begrafenis in besloten familiekring plaatsgevonden op de begraafplaats te Mochten wij door omstandigheden vergeten zijn u een rouwcirculaire te sturen, dan kunt u deze advertentie als zodanig beschouwen. (als toevoeging in een advertentie) 15. Zij die geen kennisgeving hebben ontvangen, gelieve deze advertentie als zodanig te beschouwen. (als toevoeging in een advertentie) 16. Indien u geen persoonlijk bericht heeft ontvangen, dan hopen wij u toch te bereiken met deze advertentie. (als toevoeging in een advertentie) 17. Tot het laatst voelde hij/zij zich zeer betrokken bij zijn/haar familie, vrienden en de mensen uit zijn/haar naaste omgeving. (tussenzin) 18. Wij hebben hem leren kennen als een zeer gewaardeerde medewerker en collega. Wij zullen. erg missen en wensen zijn familie veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen. 19. Onze vader en opa is thuis opgebaard, waar wij in familiekring afscheid van hem nemen. 20. Jan is thuis, waar wij liever geen bezoek ontvangen. 21. Onze moeder en oma is overgebracht naar uitvaartcentrum..., alwaar geen bezoek. 22. In liefde denken wij aan, die hem/haar is/zijn voorgegaan. (tussenzin)

7 Aanduiding plechtigheid / dienst 1. dienst van Woord en gebed / Woord en gebedsdienst 2. rouwdienst 3. rouwdienst, welke wordt geleid door ds. 4. rouwsamenkomst 5. afscheidsdienst 6. afscheidsplechtigheid 7. een kort samenzijn 8. plechtigheid waarin wij afscheid nemen van 9. samenkomst waarin wij afscheid nemen van 10. het leven van willen wij gedenken in een samenkomst 11. dankdienst voor zijn/haar leven 12. wij nodigen u uit voor de plechtigheid 13. afscheidsbijeenkomst 14. uitvaartplechtigheid 15. Uitvaartdienst 16. Eucharistieviering 17. Gezongen uitvaartmis 18. Requiemmis

8 Onderscheidingen 1. Alle graden van de Militaire Willems-Orde 2. Ridder Grootkruis in de Orde van de Nederlandse Leeuw 3. Ridder Grootkruis in de Orde van Oranje-Nassau 4. Commandeur in de Orde van de Nederlandse Leeuw 5. Grootofficier in de Orde van Oranje-Nassau 6. Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau 7. Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw 8. Officier in de Orde van Oranje-Nassau 9. Ridder in de Orde van Oranje-Nassau 10. Broeder in de Orde van de Nederlandse Leeuw 11. Drager van de Eremedaille, verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau, in goud 12. Drager van de Eremedaille, verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau, in zilver 13. Drager van de Eremedaille, verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau, in brons Militaire onderscheidingen 1. Militaire Willems-Orde 2. Kruis voor Moed en Trouw 3. Eresabel 4. Verzetskruis 5. Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon in goud, zilver of brons 6. Orde van de Nederlandse Leeuw 7. Orde van Oranje-Nassau 8. Huisorde van de Gouden Leeuw van Nassau

9 Adviezen bij opstellen rouwcirculaire 1. Bij de keuze voor een Bijbeltekst of gezang kunt u denken aan de doop-, belijdenis- of trouwtekst. Belangrijke tekst / gezang uit zijn of haar leven. 2. Bij de keuze voor een spreuk of gedicht kunt u gebruikmaken van de voorbeelden op onze website, onze brochure of het internet. 3. Indien u in de voorbeelden geen passende aanhefzin kunt vinden, kunt u met behulp van steekwoorden een passende zin samenstellen. 4. Gebruik in de aanhefzin de familierelaties die van toepassing zijn, gezin (mijn man/vrouw, onze vader/moeder, opa/oma etc.) en/of familie (broer/zus, neef/nicht etc.). 5. Reeds overleden gezins- en/of familieleden kunt u bijvoorbeeld in liefdevolle herinnering vermelden. 6. De namen van de kleinkinderen kunt u in laten springen op de namen van de kinderen. De namen van de achterkleinkinderen kunt u cursief vermelden achter de namen van de kleinkinderen. 7. Indien u in de aanheftekst refereert aan een bredere familiekring (onze broer/zus, oom/tante etc.) verplicht dit u niet tot de vermelding van alle namen van de familieleden. U kunt dan ook volstaan met de zinsnede en verdere familie. 8. Indien het vermelden van de namen van gezins- of familieleden gevoelig ligt, kunt u kiezen voor een vermelding uit aller naam/namens de familie. 9. U kunt het adres van de uitvaartonderneming gebruiken als correspondentieadres, indien u uw eigen adres niet op de rouwcirculaire/advertentie wilt vermelden. 10. Voor het aangeven van voorkeuren (geen bezoek aan huis, geen bloemen etc.) kunt u gebruikmaken van de hierboven genoemde voorbeelden. 11. Het opstellen van het formele deel van de rouwcirculaire, zoals de uitnodiging voor de uitvaart, kunt u aan ons overlaten. 12. Voor het opstellen van een adressenlijst (in Excel bestand) zie advies.

10 Opstellen adressenlijst Aanhef Initialen Tussen Achternaam Extra 1 Adres Postcode Plaats Land Familie H. Jansen t.a.v. Directie Klikstraat LC Rotterdam De heer P. van Beneden Seklaan ZZ Rotterdam Mevrouw I. Dubain Hoogstraat Turnhout België De volledige adressenlijst kunt u per aan ons toesturen. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat de adressen zorgvuldig verwerkt worden. Het is mogelijk dat wij u het voorbeeldformat toe mailen.

11 Voorbeelden uitnodigingskaartjes Koffietafel Namens de familie wordt u uitgenodigd om na de plechtigheid mee te gaan voor een koffietafel in restaurant Lommerrijk, Straatweg 99 te Rotterdam-Hillegersberg.Uitvaart Koffietafel Wij nodigen u uit om na de plechtigheid met ons mee terug te gaan naar het Ontmoetingscentrum, Bospolderstraat 10 te Nieuwerkerk aan den IJssel, voor een kopje koffie. Familie xxxxxxxxxx Koffietafel Wij nodigen u uit om na de begrafenis met ons mee te gaan voor een koffietafel in de Verrijzeniskerk, Springerstraat 340 te Rotterdam-Alexander. Familie xxxxxxxxxx Volgauto Er is een plaats voor u gereserveerd in een volgauto. Wij vertrekken vanaf de Nieuwe Westerkerk, Valeriusrondeel 670 te Capelle aan den IJssel, om uur. Indien u gebruik wilt maken van deze uitnodiging verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met...uitvaart, telefoon:......uitvaart Begrafenis in besloten kring Wij nodigen u uit om bij de begrafenisplechtigheid aanwezig te zijn. Deze vindt plaats donderdag 00 december 0000 om uur in de aula van begraafplaats Oud Kralingen, Laan van Oud Kralingen 1 te Rotterdam. Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren. Familie xxxxxxxxxx

Aanhefteksten. voor rouwbrieven

Aanhefteksten. voor rouwbrieven Aanhefteksten voor rouwbrieven Aanhefteksten- Algemeen alg1 alg2 alg3 alg4 alg5 alg6 alg7 alg8 alg9 Heden overleed zacht en kalm Heden is van ons Tot ons aller droefheid is van ons Wij geven u kennis dat

Nadere informatie

4. Tot onze grote ontsteltenis en droefheid is, voor ons veel te vroeg, geheel onverwacht overleden...

4. Tot onze grote ontsteltenis en droefheid is, voor ons veel te vroeg, geheel onverwacht overleden... Wim Hilhorst 1. Tot ons groot verdriet is plotseling van ons heengegaan... 2. Intens bedroefd geven wij kennis van het overlijden van... 3. Tot onze diepe droefheid is, geheel onverwacht... 4. Tot onze

Nadere informatie

Voorbeelden teksten rouwdrukwerk

Voorbeelden teksten rouwdrukwerk Voorbeelden teksten rouwdrukwerk Aanhef: In vol vertrouwen, omringd door hen die haar/hem liefhadden, heeft zij/hij het H. Sacrament der Zieken ontvangen en is heel rustig en vredig van ons heengegaan,

Nadere informatie

Onderdeel van. Teksten voor de rouwkaart. Uitvaart Zorgcentra Nederland. Uitvaartcentrum Haarlem

Onderdeel van. Teksten voor de rouwkaart. Uitvaart Zorgcentra Nederland. Uitvaartcentrum Haarlem Teksten voor de rouwkaart Uitvaart Zorgcentra Nederland Uitvaartcentrum Haarlem Onderdeel van 1 2 Uitvaartcentrum Haarlem Met een rouwkaart brengt u familie, vrienden en (zakelijke) relaties op de hoogte

Nadere informatie

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons 1. Verdrietig, maar vol dankbaarheid voor alle goede zorgen en liefde die wij van hem mochten ontvangen, geven wij kennis van het overlijden van mijn maatje en onze lieve vader.. 2. Onze lieve zoon, broer,

Nadere informatie

Teksten algemeen. Zo maar uit ons leven... In liefde gedenken wij... Mijn liefste is gestorven. In alle rust is overleden mijn/onze.

Teksten algemeen. Zo maar uit ons leven... In liefde gedenken wij... Mijn liefste is gestorven. In alle rust is overleden mijn/onze. Teksten algemeen Zo maar uit ons leven... In liefde gedenken wij... Mijn liefste is gestorven. In alle rust is overleden mijn/onze. Strijdbaar tot het einde overleed... Heden verloren wij onze geliefde...

Nadere informatie

STEEHOUWER U I T V A A R T Z O R G

STEEHOUWER U I T V A A R T Z O R G Tekstregels Rouwcirculaire - Algemeen 01 Heden overleed 02 Thuis is overleden 03 [ Naam ] is dood. 04 Zo maar uit ons leven... 05 In liefde gedenken wij... 06 Mijn liefste is gestorven. 07 Vandaag is rustig

Nadere informatie

De aanhef van de rouwkaart of advertentie.

De aanhef van de rouwkaart of advertentie. De aanhef van de rouwkaart of advertentie. Het meest persoonlijk is natuurlijk zelf een tekst voor de rouwkaart te maken. Omdat dit niet voor iedereen is weggelegd, volgen hier enkele voorbeelden. Met

Nadere informatie

Voorbeeld tekst rouwkaarten

Voorbeeld tekst rouwkaarten Voorbeeld tekst rouwkaarten T 010 418 23 33 (dag en nacht) uitvaartzorg@hess.nl www.hess.nl Inhoud kopregels rouwkaart algemeen... 4-5 kopregels rouwkaart algemeen + christelijk... 6-8 Inleiding toespraak

Nadere informatie

Aanvangszinnen rouwbrieven

Aanvangszinnen rouwbrieven 1. Algemeen 1.1. Met pijn in ons hart delen wij u mede dat is overleden 1.2. Vredig is ingeslapen onze 1.3. Te midden van allen die hem/haar dierbaar waren, is van ons heengegaan onze 1.4. In zijn/haar

Nadere informatie

Inspiratie document Inhoudsopgave

Inspiratie document Inhoudsopgave Inspiratie document Inhoudsopgave Pagina 1. Opmaakprofielen 02 2. Het bijzondere tekstregeltje boven een kaart 05 3. Teksten algemeen 09 4. Dankbaar... 13 5. Verdrietig... 15 6. Bedroefd... 17 7. Teksten

Nadere informatie

VOORBEELDTEKST ROUWKAART

VOORBEELDTEKST ROUWKAART Het meest persoonlijk is natuurlijk zelf een tekst voor de rouwkaart te maken. Omdat dit niet voor iedereen is weggelegd, volgen hier enkele voorbeelden. Met deze voorbeelden kan men aan de slag om toch

Nadere informatie

Teksten en gedichten. Voorbeelden voor op een rouwkaart. Uitvaartcentrum Zuid. Onderdeel van. Uitvaart Zorgcentra Nederland

Teksten en gedichten. Voorbeelden voor op een rouwkaart. Uitvaartcentrum Zuid. Onderdeel van. Uitvaart Zorgcentra Nederland Teksten en gedichten Voorbeelden voor op een rouwkaart Onderdeel van Uitvaart Zorgcentra Nederland Uitvaartcentrum Zuid 1 Indeling van de tekst op een rouwkaart Een rouwkaart kan geheel naar eigen wens

Nadere informatie

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen, praktische hulp of een

Nadere informatie

Uitvaart voorbede Voorbeeld 1.

Uitvaart voorbede Voorbeeld 1. Uitvaart voorbede Voorganger: Genadige en barmhartige God. U ziet ons hier bijeen in ons verdriet rond het sterven van N. Hij / zij was één van ons, wij zullen hem / haar missen. Geef ons de kracht samen

Nadere informatie

Na ziekte ALIE DE VRIES-DE JONG JAN DE VRIES RICK DE VRIES ALIE DE VRIES-DE JONG JAN DE VRIES ALIE DE VRIES-DE JONG

Na ziekte ALIE DE VRIES-DE JONG JAN DE VRIES RICK DE VRIES ALIE DE VRIES-DE JONG JAN DE VRIES ALIE DE VRIES-DE JONG Na ziekte De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Ps. 23 Na een moedig en geduldig gedragen lijden is van ons heengegaan onze broer en zwager Je liefde, kracht, warmte en lach... We zullen

Nadere informatie

Plotseling overlijden

Plotseling overlijden Rouwteksten Plotseling overlijden Met grote verslagenheid moeten wij u het plotselinge overlijden meedelen Geschokt geven wij u kennis van het plotseling overlijden van Totaal onverwacht is van ons heengegaan

Nadere informatie

Voorbeeldteksten rouwkaart

Voorbeeldteksten rouwkaart Voorbeeldteksten rouwkaart Met droefheid Met grote droefheid Bedroefd Verslagen Verdrietig Hiermede 1.... geven wij u kennis dat van ons is heengegaan / is overleden 2.... geven wij u kennis dat toch nog

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

STEEHOUWER U I T V A A R T Z O R G

STEEHOUWER U I T V A A R T Z O R G Tekstregels Dankbetuiging VOORBEELD -1- Voor uw belangstelling en deelneming ons betoond na het overlijden van betuigen wij u onze hartelijke dank. VOORBEELD -2- Wij danken u hartelijk voor uw medeleven

Nadere informatie

Voorbeelden Dankbetuiging

Voorbeelden Dankbetuiging Voorbeelden Dankbetuiging 2 Geachte familie, Na ongeveer 3 weken nemen wij contact met u op voor het eventueel versturen van dankbetuigingskaartjes en/of dankbetuiging advertentie(s). In de regel worden

Nadere informatie

Teksten dankbetuigingen

Teksten dankbetuigingen Teksten dankbetuigingen Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen,

Nadere informatie

VOORBEELDTEKST DANKBETUIGING

VOORBEELDTEKST DANKBETUIGING DANKBETUIGINGEN Rondom het overlijden en tijdens de uitvaart heeft u misschien niet iedereen kunnen bedanken voor hun medeleven. Dat kunt u alsnog doen met een dankbetuiging. Enkele weken na de uitvaart

Nadere informatie

1. Priester: Licht en leven vinden we bij God, want Hij wil niet dat de mens

1. Priester: Licht en leven vinden we bij God, want Hij wil niet dat de mens Voorbede Na de homilie van de diaken of de priester volgt de Voorbede. In de Voorbede bidden we als geloofsgemeenschap voor de intenties die in ons hart zijn. Uiteraard gaan de beden in het geval van een

Nadere informatie

Dank voor de goede zorgen

Dank voor de goede zorgen Dank voor de goede zorgen Wij zijn dankbaar voor de goede zorgen van de medewerkers van Verpleeghuis/Zorgcentrum... Wij willen het personeel/medewerkers van Verpleeghuis/Zorgcentrum bedanken voor de liefdevolle

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Roepnaam: Geboren op: in: Geslacht: Man / Vrouw. Adres: Postcode en woonplaats:

Wilsbeschikking. Persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Roepnaam: Geboren op: in: Geslacht: Man / Vrouw. Adres: Postcode en woonplaats: Wilsbeschikking Persoonlijke gegevens: Naam: Roepnaam: Geboren op: in: Geslacht: Man / Vrouw Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: mobielnr: Nationaliteit: Naam huisarts: telefoon: Burgerlijke staat:

Nadere informatie

van Dijk Voorbeelden Dankbetuiging uitvaartverzorging voor de vechtstreek sinds 1940

van Dijk Voorbeelden Dankbetuiging uitvaartverzorging voor de vechtstreek sinds 1940 van Dijk sinds 1940 uitvaartverzorging voor de vechtstreek Voorbeelden Dankbetuiging Dankbetuigingen Met deze brochure willen wij u informeren over de mogelijkheden om een dankbetuiging te versturen. Het

Nadere informatie

Dankbetuiging. Voorbeeldteksten. (naam)

Dankbetuiging. Voorbeeldteksten. (naam) Voorbeeldteksten 1. Jammer genoeg is het onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken voor het warme medeleven dat wij hebben ondervonden na het overlijden van onze lieve man en vader Daarom willen wij

Nadere informatie

Plotseling overlij den

Plotseling overlij den Rouwteksten Plotseling overlij den Met grote verslagenheid moeten wij u het plotselinge overlij den meedelen Geschokt geven wij u kennis van het plotseling overlij den van Totaal onverwacht is van ons heengegaan

Nadere informatie

Zó wil ik het. als mijn sterven daar is. C.J. Droger

Zó wil ik het. als mijn sterven daar is. C.J. Droger Zó wil ik het als mijn sterven daar is C.J. Droger Zó wil ik het als mijn sterven daar is Naam... Adres... Woonplaats... Handtekening... 1 WOORD VOORAF Bij dezen bied ik u een brochure aan die gebruikt

Nadere informatie

Laatste wensenformulier

Laatste wensenformulier Laatste wensenformulier Persoonsgegevens: Ondergetekende: Naam: Voornamen: Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: BSN-nummer: Gehuwd met / partner van: Weduwe

Nadere informatie

WILSBESCHIKKING. Deze wilsbeschikking is beschikbaar gesteld door Begrafenisverzorging J. van der Slik.

WILSBESCHIKKING. Deze wilsbeschikking is beschikbaar gesteld door Begrafenisverzorging J. van der Slik. WILSBESCHIKKING Deze wilsbeschikking is beschikbaar gesteld door Begrafenisverzorging J. van der Slik. Met ondertekening verklaar ik dat de in deze wilsbeschikking opgenomen wensen door mij persoonlijk

Nadere informatie

Inleiding rouwbrief. 1 Mochten we nog iets tegen jou kunnen zeggen, zou het zeker «dank je» zijn.

Inleiding rouwbrief. 1 Mochten we nog iets tegen jou kunnen zeggen, zou het zeker «dank je» zijn. Inleiding rouwbrief Nummer Omschrijving 1 Mochten we nog iets tegen jou kunnen zeggen, zou het zeker «dank je» zijn. 2 Zwevend over het strand één zijn met het zand één zijn met de zee weer één met z n

Nadere informatie

Begrafenisverzorging Van der Klooster Tel. 0187 49 48 34

Begrafenisverzorging Van der Klooster Tel. 0187 49 48 34 BEGRAFENISVERZRGING VAN DER KLSTER Begrafenisverzorging Van der Klooster Tel. 0187 49 48 34 Broekweg 27 3253 XB uddorp E: info@begrafenisverzorgingvanderklooster.nl W: www. begrafenisverzorgingvanderklooster.nl

Nadere informatie

Naam Namen. Naam Namen

Naam Namen. Naam Namen Wij hebben mogen ervaren dat velen met ons meeleefden na het overlijden van De vele schriftelijke en persoonlijke reacties waren voor ons een grote steun en troost, onze hartelijke dank hiervoor. Uw medeleven

Nadere informatie

Printversie wilsbeschikking. Voorwoord

Printversie wilsbeschikking. Voorwoord Printversie wilsbeschikking Voorwoord Indien u de vragen zorgvuldig invult, kunnen uw wensen in veel opzichten van nut zijn voor uw nabestaanden. u kunt de wensen aangeven, die na uw overlijden moeten

Nadere informatie

Heeft u bijzondere wensen voor uw uitvaart? Leg ze nu al vast. Dit kan via dit uitvaartcodicil van Begrafenis en Crematieonderneming Theo Arts.

Heeft u bijzondere wensen voor uw uitvaart? Leg ze nu al vast. Dit kan via dit uitvaartcodicil van Begrafenis en Crematieonderneming Theo Arts. Heeft u bijzondere wensen voor uw uitvaart? Leg ze nu al vast. Dit kan via dit uitvaartcodicil van Begrafenis en Crematieonderneming Theo Arts. Zij geven u de zekerheid dat uw uitvaart wordt verzorgd op

Nadere informatie

WILSBESCHIKKING document laatste wensen

WILSBESCHIKKING document laatste wensen WILSBESCHIKKING document laatste wensen Ten name van Deze wilsbeschikking bevat de persoonlijke gegeven: (indien gehuwd ook uw geboortenaam invullen). De heer/mevrouw Geboortedatum Bij mijn overlijden

Nadere informatie

Wilsbeschikking: Mijn persoonlijke gegevens:

Wilsbeschikking: Mijn persoonlijke gegevens: Wilsbeschikking: Mijn persoonlijke gegevens: Naam: Volledige voornamen: Adres: Postcode en Woonplaats: Telefoonnummer: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Naam vader: Naam moeder: Gehuwd / Gehuwd

Nadere informatie

Uitvaartverzorging Herman Bottenberg. Tel. 038-33 33 323 info@uitvaartbottenberg.nl www.uitvaartbottenberg.nl. Wilsbeschikking

Uitvaartverzorging Herman Bottenberg. Tel. 038-33 33 323 info@uitvaartbottenberg.nl www.uitvaartbottenberg.nl. Wilsbeschikking Dag nacht bereikbaar 038-33 33 323 Dagenen nacht bereikbaar Tel. 038-33 33 323 info@uitvaartbottenberg.nl www.uitvaartbottenberg.nl Wilsbeschikking Wilsbeschikking blad 1/8 Naam Adres _ Postcode / woonplaats

Nadere informatie

Christelijke Begrafenisverzorging J. Veenendaal-Meilink

Christelijke Begrafenisverzorging J. Veenendaal-Meilink Christelijke Begrafenisverzorging J. Veenendaal-Meilink Wilsbeschikking van: Herikhof 15 3831 AM Leusden Telefoon: 033-433 76 17 E-mail: info@veenendaalmeilink.nl www.begrafenisverzorgingleusden.nl In

Nadere informatie

Karel Pul Begrafenisverzorging

Karel Pul Begrafenisverzorging Karel Pul Begrafenisverzorging ~Rustplaats Weydehof~ Informatieboekje - Wilsbeschikking Voor een stijlvolle begrafenis met persoonlijke zorg en toewijding in een periode van verdriet en afscheid nemen.

Nadere informatie

TAALGEBRUIK IN ROUWCIRCULAIRES

TAALGEBRUIK IN ROUWCIRCULAIRES TAALGEBRUIK IN ROUWCIRCULAIRES TAALKUNDIG FOUT Allereerst drie voorbeelden van de meest voorkomende verschrijvingen: Na een moeitevol leven nam God tot zich mijn lieve man Noot: Het is hier niet duidelijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave: 1. Wilsbeschikking. 2. Gesprek met begrafenisverzorger en kennisgeving van overlijden. 3. Algemene zaken

Inhoudsopgave: 1. Wilsbeschikking. 2. Gesprek met begrafenisverzorger en kennisgeving van overlijden. 3. Algemene zaken Wilsbeschikking Inhoudsopgave: 1. Wilsbeschikking 2. Gesprek met begrafenisverzorger en kennisgeving van overlijden 3. Algemene zaken 4. Overige persoonlijke gegevens 5. Wensen betreffende de begrafenis

Nadere informatie

Mijn laatste wensenboekje

Mijn laatste wensenboekje Met eerb ied e n re sp ect Bos begrafenissen Uitvaartleider J.L. (Joost) Bos Mijn laatste wensenboekje Naam:... Wensen document Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden, executeur-testamentair,

Nadere informatie

De ervaring leert dat het voor nabestaanden belangrijk is om actief betrokken te zijn bij een afscheid en dat zij dit vaak als positief ervaren.

De ervaring leert dat het voor nabestaanden belangrijk is om actief betrokken te zijn bij een afscheid en dat zij dit vaak als positief ervaren. Geachte lezer, Voor u ligt het wensenboekje van Cloosterman Uitvaartzorg. Waarom dit wensenboekje? Ik wil met dit boekje bereiken dat u nadenkt over uw afscheid. Dat u probeert om aan te geven welke vorm

Nadere informatie

wensenboek deel cliënten

wensenboek deel cliënten wensenboek deel cliënten Wensenboek Iedereen gaat een keer dood. Weet jij wat doodgaan is? Wat denk jij dat er gebeurt als je dood gaat? Dit boek helpt je hierover te praten en op te schrijven wat voor

Nadere informatie

Voor u ligt het persoonlijk wensenboekje uitgegeven door Begrafenisvereniging Onstwedde

Voor u ligt het persoonlijk wensenboekje uitgegeven door Begrafenisvereniging Onstwedde -2- Wensen bij overlijden en uitvaart Voor u ligt het persoonlijk wensenboekje uitgegeven door Begrafenisvereniging Onstwedde Waarom dit boekje Nabestaanden weten soms niet wat de wensen van de overledene

Nadere informatie

Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:... Naam:... Adres:... Postcode en woonplaats:...

Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:... Naam:... Adres:... Postcode en woonplaats:... Mijn Uitvaartwensen pagina 2 van 10. Persoonlijke wensen U staat er niet iedere dag bij stil, maar u heeft vast wel eens nagedacht over hoe uw eigen uitvaart eruit zou moeten komen te zien. Het bespreken

Nadere informatie

Dankbetuigingen. Janna Brandsma - Hendriksen. Janna Brandsma - Hendriksen. Jan Brandsma. Jan Brandsma. Jan Brandsma. Jan Brandsma DANKBETUIGING

Dankbetuigingen. Janna Brandsma - Hendriksen. Janna Brandsma - Hendriksen. Jan Brandsma. Jan Brandsma. Jan Brandsma. Jan Brandsma DANKBETUIGING De leegte blijft, Advertenties DANKBETUIGING en De leegte blijft, Kaartjes maar de grote belangstelling en het medeleven welke wij van zo velen mochten ontvangen tijdens de ziekte en na het overlijden

Nadere informatie

Ter inleiding. Persoonlijke wensen

Ter inleiding. Persoonlijke wensen 06-534 321 44 Ter inleiding Wanneer er een familielid overlijdt, wordt u met diep verdriet geconfronteerd en moet er in een korte tijd veel geregeld worden. Wij willen u bij deze wilsbeschikking informatie

Nadere informatie

VOORBEELDEN TEKSTEN VOOR ROUWBRIEVEN

VOORBEELDEN TEKSTEN VOOR ROUWBRIEVEN VOORBEELDEN TEKSTEN VOOR ROUWBRIEVEN "Huys van Herinnering" Oostdorperweg 151 2242 NJ Wassenaar Telefoonnummer: 070-5146100 info@omen-uitvaartzorg.nl www.omen-uitvaartzorg.nl Het bijzondere tekstregeltje

Nadere informatie

Voorbeelden. van teksten voor een DANKBETUIGING

Voorbeelden. van teksten voor een DANKBETUIGING Voorbeelden van teksten voor een DANKBETUIGING LBV UITVAARTGROEP Geachte Familie, Meestal worden er tussen 4 en 6 weken na het overlijden dankbetuigingskaartjes verstuurd. We hebben een aantal teksten

Nadere informatie

informatie brochure lbv

informatie brochure lbv informatie brochure er voor ú we zijn we zijn er er voor ú Onze Uitvaartleiders Bij een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Wij kunnen voor u veel praktische regelwerk rond de uitvaart uit handen

Nadere informatie

Wensen bij overlijden 1

Wensen bij overlijden 1 Wensen bij overlijden 1 Voorwoord Doelstelling Het is niet gemakkelijk om te praten over verdrietige onderwerpen. Ziek zijn, doodgaan en op een goede manier afscheid nemen is zo n moeilijk onderwerp. De

Nadere informatie

Mijn uitvaartwensen. Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:...

Mijn uitvaartwensen. Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:... Mijn uitvaartwensen nder voorbehoud dat mijn wensen wettelijk, technisch en financieel gezien uitvoerbaar zijn, wens ik dat hieraan naar eer en geweten gevolg wordt gegeven. Daar waar dit niet mogelijk

Nadere informatie

Zo wil ik afscheid nemen

Zo wil ik afscheid nemen Zo wil ik afscheid nemen Voorwoord Een overlijden komt vaak onverwacht en met veel vragen en emoties. Door vooraf na te denken over een aantal aspecten, kunt u zich een beeld vormen over hoe u uw uitvaart,

Nadere informatie

WILSBESCHIKKING. (document laatste wensen) Ten name van:..

WILSBESCHIKKING. (document laatste wensen) Ten name van:.. WILSBESCHIKKING (document laatste wensen) Ten name van:.. Deze wilsbeschikking bevat de persoonlijke gegevens van: (Indien gehuwd ook uw geboortenaam invullen). De heer/mevrouw Geboortedatum Bij mijn overlijden

Nadere informatie

Valance Vos Vos Uitvaart

Valance Vos Vos Uitvaart Wensen Boekje Sterven is na onze geboorte de belangrijkste gebeurtenis in ons leven. Of de dood nu plotseling komt of niet, u kunt er voor zorgen dat uw nabestaanden niet naast hun verdriet ook nog de

Nadere informatie

Gedichten en korte spreuken voor rouwbrieven en dankkaartjes.

Gedichten en korte spreuken voor rouwbrieven en dankkaartjes. Gedichten en korte spreuken voor rouwbrieven en dankkaartjes. Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden. Je hebt het als een moedig man gedaan. Wie kan begrijpen hoe je hebt geleden en wie kan voelen,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Lettertypes. Collectie. Opmaakprofielen. Pagina 50. Pagina 4. Meersorgh Productlijn. Meersorgh. Pagina 8. Meersorgh Selectie

Inhoudsopgave. Lettertypes. Collectie. Opmaakprofielen. Pagina 50. Pagina 4. Meersorgh Productlijn. Meersorgh. Pagina 8. Meersorgh Selectie Rouwdrukwerk 2 Inhoudsopgave Productlijn Pagina 4 Lettertypes Pagina 50 Selectie Collectie Opmaakprofielen Pagina 8 Pagina 14 Pagina 42 Aanhefteksten Meest voorkomend Geloof Na periode van ziekte Onverwacht

Nadere informatie

Uitgave van de Baptisten Gemeente Pernis. Mijn uitvaartwensen. Naam:.

Uitgave van de Baptisten Gemeente Pernis. Mijn uitvaartwensen. Naam:. Uitgave van de Baptisten Gemeente Pernis Mijn uitvaartwensen Naam:. Mijn uitvaartwensen 1. Persoonsgegevens. Deze wilsbeschikking met beschrijving van persoonlijke wensen voor de uitvaart is bestemd voor

Nadere informatie

Van Hove begrafenissen. Briefhoofding

Van Hove begrafenissen. Briefhoofding Briefhoofding briefhoofding - verzen Ik ben moe na de lange reis. Al wat ik vraag, is een rustige slaap en dromen over hen die ik liefhad. - 1 - Wij willen u rust geven al is vol droefheid ons hart je

Nadere informatie

Collectie. leeft voor persoonlijke innovatie. Boek

Collectie. leeft voor persoonlijke innovatie. Boek Collectie leeft voor persoonlijke innovatie Boek Inhoudsopgave Productlijn Selectie Collecties Opmaakprofielen Lettertypes Teksten Aanhefteksten Meest voorkomend Geloof Na periode van ziekte Onverwacht

Nadere informatie

Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen. Bedankkaartjes. Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC DEN HAAG 070-3066030 070-3512563

Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen. Bedankkaartjes. Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC DEN HAAG 070-3066030 070-3512563 Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen Bedankkaartjes Voorbeelden van teksten bedankkaartjes Uitvaartverzorging Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC DEN HAAG 070-3066030 070-3512563 Bedankkaartjes Het

Nadere informatie

Mijn persoonlijke wilsbeschikking

Mijn persoonlijke wilsbeschikking Mijn persoonlijke wilsbeschikking wilsbeschikking Wensen van nu, voor later. Voor de nabestaande is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals de overledene

Nadere informatie

U bewaart deze bij uw belangrijke papieren of u geeft deze af aan degene die de uitvaart te zijner tijd met ons bespreekt. Geboortedatum: te: BSN:

U bewaart deze bij uw belangrijke papieren of u geeft deze af aan degene die de uitvaart te zijner tijd met ons bespreekt. Geboortedatum: te: BSN: 1 Wilsbeschikking Bij een overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn of haar afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten

Nadere informatie

Mijn uitvaart. Ondergetekende, De heer / mevrouw

Mijn uitvaart. Ondergetekende, De heer / mevrouw Mijn uitvaart Mijn uitvaart In dit boekje kunt u op uw gemak alle persoonlijke wensen In dit document geeft u nu alvast het antwoord op een aantal Ondergetekende, en voorkeuren ten aanzien van uw eigen

Nadere informatie

Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen

Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen Voorbeelden teksten voor rouwbrieven Brochure voor het opstellen van rouwbrieven, advertenties en kennisgevingen. Uitvaartverzorging Van Boetzelaerlaan 292

Nadere informatie

Wilsbeschikkingsboekje

Wilsbeschikkingsboekje Wilsbeschikkingsboekje Inleiding Wanneer een familielid komt te overlijden, wordt u met diep verdriet geconfronteerd en moet er in aanzienlijk korte tijd veel geregeld worden. In dit wilsbeschikkingsboekje

Nadere informatie

Document waarin de uitvaartwensen worden beschreven van...

Document waarin de uitvaartwensen worden beschreven van... Document waarin de uitvaartwensen worden beschreven van... Mocht u tijdens het invullen van uw uitvaartwensen vragen hebben, kunt u ons altijd bellen via 0599-61 11 45 Ook wanneer u wilt weten wat de kosten

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Uitvaartverzorging Agterberg Wolter Heukelslaan 50 3581 ST Utrecht (030) 2510982 www.agterberg.nl info@agterberg.

Wilsbeschikking. Uitvaartverzorging Agterberg Wolter Heukelslaan 50 3581 ST Utrecht (030) 2510982 www.agterberg.nl info@agterberg. Wilsbeschikking Bij een overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn of haar afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten

Nadere informatie

BOEKJE VOOR UW WENSEN EN VOOR UW NABESTAANDEN VOOR EEN UITVAART/BEGRAFENIS

BOEKJE VOOR UW WENSEN EN VOOR UW NABESTAANDEN VOOR EEN UITVAART/BEGRAFENIS BOEKJE VOOR UW WENSEN EN VOOR UW NABESTAANDEN VOOR EEN UITVAART/BEGRAFENIS UITTVVAAAARR TTOONN DDEERR NN EEM INNGG I DC VIISS UITTVVAAAARR TTVVEERR ZZ OORR GGEERR HUIIG VAN DU IIJ JN Met persoonlijke aandacht,

Nadere informatie

Wilsbeschikking. * W ensen rondom mijn B egrafenis *

Wilsbeschikking. * W ensen rondom mijn B egrafenis * Wilsbeschikking * W ensen rondom mijn B egrafenis * Begrafenisverzorging Roubos Reigersberg 15 4363 BN Aagtekerke 0118 582298 (dag en nacht bereikbaar) info@begrafenisverzorgingroubos.nl www.begrafenisverzorgingroubos.nl

Nadere informatie

Duidelijkheid brengt rust

Duidelijkheid brengt rust Duidelijkheid brengt rust Onze doelstelling als uitvaartonderneming is samen met de nabestaanden een mooi en waardig afscheid te realiseren voor hun dierbare. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening

Nadere informatie

Persoonlijke Wilsbeschikking

Persoonlijke Wilsbeschikking Persoonlijke Wilsbeschikking Uitvaartvereniging Wijhe Eert Uw Doden Ondergetekende, familienaam voornamen ongehuwd gehuwd met partner van weduwe/weduwnaar van gescheiden van postcode en woonplaats adres

Nadere informatie

Wilsbeschikking. U kunt mij elk moment van de dag bellen 06-831044887 of mailen info@uitvaartbegeleidingvanrijnsoever.nl

Wilsbeschikking. U kunt mij elk moment van de dag bellen 06-831044887 of mailen info@uitvaartbegeleidingvanrijnsoever.nl Wilsbeschikking Bij een overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn of haar afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten

Nadere informatie

Maar zeg het aan geen mens. Ze zouden niet geloven. Ze zouden niet willen geloven dat een mens een mens zo lief had als ik jou.

Maar zeg het aan geen mens. Ze zouden niet geloven. Ze zouden niet willen geloven dat een mens een mens zo lief had als ik jou. MEMENTUM Voor de dag van morgen Wanneer ik morgen dood ga, vertel dan aan de bomen hoeveel ik van je hield. Vertel het aan de wind, die in de bomen klimt of uit de takken valt, hoeveel ik van je hield.

Nadere informatie

Laatste Wensen Formulier

Laatste Wensen Formulier tel. : 0900-5555560 (meldnummer bij overlijden) mobiel : 06-52 67 6220 e-mail : info@holtlanduitvaartzorg.nl internet : www.holtlanduitvaartzorg.nl Laatste Wensen Formulier Mijn eigen wensen voor mijn

Nadere informatie

Mijn persoonlijke wilsbeschikking

Mijn persoonlijke wilsbeschikking Mijn persoonlijke wilsbeschikking wilsbeschikking Wensen van nu, voor later. Voor de nabestaanden is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals de overledene

Nadere informatie

WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:..

WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:.. WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:.. Ine Kooi Uitvaartzorg, J. Wiersumstraat 26, 9981 JJ Uithuizen 0595-432277 / 06-21981877 info@inekooiuitvaartzorg.nl Waarom een wensenlijst? Bij leven en welzijn staan we niet

Nadere informatie

Registratieformulier persoonlijke uitvaartwensen

Registratieformulier persoonlijke uitvaartwensen Registratieformulier persoonlijke uitvaartwensen Uw gegevens: Voornaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Gehuwd (geweest) met: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer: BSN Sofi-nummer: Uw contacten:

Nadere informatie

De Heer / Mevrouw. dit boekje is opgemaakt en vastgesteld te datum

De Heer / Mevrouw. dit boekje is opgemaakt en vastgesteld te datum Mijn Uitvaartwensen Postbus 2005, 6020 AA Budel Tel: 0495-493232 In dit boekje kunt u op uw gemak alle persoonlijke wensen en voorkeuren ten aanzien van uw eigen uitvaart vastleggen. Daarmee is het een

Nadere informatie

Mijn afscheid geregeld

Mijn afscheid geregeld Mijn afscheid geregeld Geeft uw wensen rondom uw afscheid weer. Het biedt ondersteuning voor uw nabestaanden en kan hun de nodige verlichting bieden bij het regelen van uw afscheid. woord vooraf 1 Woord

Nadere informatie

Uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen. Bericht van mijn overlijden graag doorgeven aan: Loonberg 26 4617 NX Bergen op Zoom

Uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen. Bericht van mijn overlijden graag doorgeven aan: Loonberg 26 4617 NX Bergen op Zoom Bericht van mijn overlijden graag doorgeven aan: Uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen Loonberg 26 4617 NX Bergen op Zoom tel. 0164-246664 GSM: 06-51910414 www.uitvaartverzorgingnaarwens.nl naam: voornamen:

Nadere informatie

Met dit boekje Mijn persoonlijke uitvaartwensen kunt u zich voorbereiden op uw eigen uitvaart of die van iemand anders als u hiervoor zorg draagt.

Met dit boekje Mijn persoonlijke uitvaartwensen kunt u zich voorbereiden op uw eigen uitvaart of die van iemand anders als u hiervoor zorg draagt. Met dit boekje Mijn persoonlijke uitvaartwensen kunt u zich voorbereiden op uw eigen uitvaart of die van iemand anders als u hiervoor zorg draagt. Wij adviseren u dit boekje met potlood in te vullen, zodat

Nadere informatie

. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking. Telefoon 045-563 9502

. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking. Telefoon 045-563 9502 T. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking 045-563 9502 www.begrafenisvereniging.nl/abcsamenwerking Woord vooraf Waarom u dit boekje wordt aangeboden.

Nadere informatie

Wensen voor de Uitvaart

Wensen voor de Uitvaart Wensen voor de Uitvaart naar mijn hart Beschrijving van de wensen voor de uitvaart Opgesteld door de heer/mevrouw Naam:......................................................................................................

Nadere informatie

Invulformulier Wensen voor de uitvaart

Invulformulier Wensen voor de uitvaart Invulformulier Wensen voor de uitvaart pgesteld door: Adres: Postcode en woonplaats: ndergetekende: geeft hiermede te kennen dat de hierna omschreven laatste wilsbeschikking ten aanzien van zijn/haar uitvaart

Nadere informatie

P u u r e n P e r s o o n l i j k

P u u r e n P e r s o o n l i j k P u u r e n P e r s o o n l i j k Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Adres: Telefoonnummer: Postcode en woonplaats: Emailadres: Geboortedatum/ -plaats:

Nadere informatie

Wensen voor de Uitvaart

Wensen voor de Uitvaart Wensen voor de Uitvaart naar mijn hart Beschrijving van de wensen voor de uitvaart Het wensenformulier kunt u invullen en bewaren. Heeft u liever dat wij uw wensen voor u bewaren? Dan kunt u het ingevulde

Nadere informatie

VOOR LATER. Wensen voor begrafenis of crematie

VOOR LATER. Wensen voor begrafenis of crematie VOOR LATER. Wensen voor begrafenis of crematie 1 Er zijn mensen die makkelijk praten over hun wensen ten aanzien van begraven of cremeren Er zijn mensen die hun wensen kenbaar maken aan hun dierbaren Er

Nadere informatie

Vosbergerlaan 26 9761 AL Eelde-Paterswolde telefoon: 050 309 56 74. Inschrijfnummer

Vosbergerlaan 26 9761 AL Eelde-Paterswolde telefoon: 050 309 56 74. Inschrijfnummer Vosbergerlaan 26 9761 AL Eelde-Parswolde lefoon: 050 309 56 74 Wilsbeschikking Inschrijfnummer Vertrouwelijke gegevens voor degene die als opdrachtgever mijn uitvaart zal regelen. Deze gegevens kunnen

Nadere informatie

Zó wil ik het als mijn sterven daar is Handreiking voor het regelen van mijn begrafenis

Zó wil ik het als mijn sterven daar is Handreiking voor het regelen van mijn begrafenis Zó wil ik het als mijn sterven daar is Handreiking voor het regelen van mijn begrafenis - 2 - Inhoudsopgave Een woord vooraf 4 1. Wilsbeschikking 6 2. Kennisgeving van overlijden 7 3. Algemene zaken 10

Nadere informatie

Van Kampen Uitvaartzorg v.o.f. Persoonlijke wilsbeschikking van:

Van Kampen Uitvaartzorg v.o.f. Persoonlijke wilsbeschikking van: Van Kampen Uitvaartzorg v.o.f. Persoonlijke wilsbeschikking van: Personalia: Ondergetekende Voornamen: Geboortedatum: Geboorteplaats: Gehuwd met: Weduwe / weduwnaar van: Samenwonend met: Adres: Woonplaats:

Nadere informatie

Protestantse gemeente Amstelkerk Ouderkerk aan de Amstel

Protestantse gemeente Amstelkerk Ouderkerk aan de Amstel Uw kerkelijke uitvaart Protestantse gemeente Amstelkerk Ouderkerk aan de Amstel Adres: Amstelkerk, Kerkstraat 11, 1191 JB Ouderkerk aan de Amstel Website: www.amstelkerk.net Voor de pastorale begeleiding

Nadere informatie

Het sacrament van de ziekenzalving.

Het sacrament van de ziekenzalving. Het sacrament van de ziekenzalving. Vooraf rustige muziek. 1. Kruisteken en vredeswens door pater Gerard. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen Vrede zij u allen en allen die u lief

Nadere informatie

ANTONIUS IN BEWEGING

ANTONIUS IN BEWEGING ANTONIUS IN BEWEGING Laatste wensenlijst Praten over de eigen dood is voor veel mensen niet gemakkelijk. Maar als een naaste overlijdt en je moet de uitvaart regelen, dan kan het troostend zijn als je

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Medemblikker Begrafenis- en Crematievereniging Breedstraat 26 te Medemblik 0227-545161

Wilsbeschikking. Medemblikker Begrafenis- en Crematievereniging Breedstraat 26 te Medemblik 0227-545161 Breedstraat 26 te Medemblik 0227-545161 De verzorgt en begeleidt uitvaarten, ongeacht uw overtuiging, met respect en zoveel mogelijk ingaand op uw specifieke wensen. Het invullen van deze wilsbeschikking

Nadere informatie

Uitvaartwensen van Naam:...

Uitvaartwensen van Naam:... Uitvaartwensen van Naam:... Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats:. Geboren op: te: BSN: tel: Burgerlijke staat: ongehuwd gehuwd met weduwe/weduwnaar van partner van gescheiden van:. Datum huwelijk: te:.

Nadere informatie