Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht Kinderdagverblijf Schanulleke Tel Tel Tel Adres Kindcentrum : Scheer KN Emmeloord Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2015 vrijdag 13 februari 2015 Gebedsgroep 11-3/8-4/20-5/17-6 Oud papier (De Triangel) 19-2/23-4/25-6 (G)Medezeggenschapsraad 16-2/23-3/20-4/26-5/22-6/ Hoofdluiscontrole 3-3/4-3/19-5/20-5/23-6/24-6 Klankbordgroep 9-3/13-4/1-6 Schoonmaakavond 1-6 Vertelrooster Godsdienstonderwijs: Week van 16 t/m 22 febr.2015 De goede herder, Johannes 10: 1-15 De ware wijnstok, Johannes 15: 1-8 Heb elkaar lief!, Johannes 15: 9-17 Lied vd week: Opwekking 488: de kracht van Uw liefde Week van 2 t/m 8 maart 2015 Maria, de moeder van Jezus Jezus in de tempel, Lucas 2: De bruiloft in Kana, Johannes 2: 1-11 Hoe moet het verder, Johannes 19: Lied v.d. week: LB 650:2 (1,3,4,5,6,7) Gods goedheid is te groot voor het geluk alleen In memoriam Jan Smit : Jan Smit we zullen hem niet vergeten! Positief-ook tijdens zijn ziekte- en een man van gebeden! Zo hebben velen hem gekend en werd het gememoreerd tijdens de afscheidsbijeenkomst. Indrukwekkend om z n drie meiden aan het graf te zien staan.. Verder zonder Jan/verder zonder vader. Pétra, Carmen en Amber zijn omringd door honderden mensen die meeleefden. Heel bijzonder ook om te zien hoe zo veel medeleerlingen en hun ouders de begrafenis bijwoonden. Voor sommigen de eerste begrafenis van hun leven. Knap om zo je medeleerling te ondersteunen! Vanaf deze plaats wil ik ook de leerkrachten en ouders danken voor hoe zij dit oppakten! De foto van Jan op de herinneringstafel in groep 6 MJ en 8H; vader Jan met de arm om zijn dochter. (ook)meester legde, als ik verdriet had, heel soms een arm om mij heen en door dat simpele gebaar voeld ik me niet alleen Soms voel ik of ik in dit leven niet goed meer weet waarom het gaat Ik zoek en zoek en kan niet vinden Ik weet mijzelf geen raad Wat vroeger echt en eeuwig waar leek is nu echt niet zo zeker meer en mijn geloof gaat als de golven telkens maar op en neer Ik kijk naar de mensen om mij heen de wereld, die wordt steeds kouder en dan verlang ik naar de Vader die zijn arm legt om mijn schouder..

2 Kerk- school- en gezinsdienst Wat is er veel geoefend; een schitterend tienerkoor staat zondagmorgen klaar om prachtige liederen te laten horen. Leerlingen van groep 8 maakten een prachtige Power Point Presentatie samen met één van de moeders; in een besneeuwd park brengen ze het verhaal dat centraal staat prachtig in beeld. Ds. Hedy Cappon bracht een bezoek aan enkele groepen; kortom : Kerk School Gezins Dienst : Zondagmorgen aanstaande Nieuw Jeruzalem Kerk 9.30 uur!! Kijkt u goed waar u de auto parkeert; tijdens een kerstviering kregen we jaren geleden met veel boetes te maken. Wat is mijn hoop? Dat het tienerkoor in tact blijft voor de Pinksterviering van donderdagavond 21 mei, waarbij u als ouders ook weer van harte welkom bent! Hoera voor Esmee (Werkman) : Een grote poster hangt in groep 7 AA. Esmee werd weken geleden onze Lichtboeivoorleeskampioen. Deze week ging ze voor de volgende ronde naar de bibliotheek in Emmeloord. Van 22 schoolkampioenen (van andere scholen) werd ze tot één van de beste zes uitgekozen.. Dus : Mag ze op voor de kwartfinale!! Esmee, het is geweldig hoe je voorleest en ook op welke manier je daar mee om gaat! Felicitaties namens de hele school en veel succes in die kwartfinale!! (24 maart in het Muzisch centrum) En dat zijn allemaal onderdelen van :

3 De school weer doorgelicht : In januari werd een kwaliteitsscan afgenomen; een korte steekproef onder het hele team / de ouders van de MR / Klankbordgroep / Activiteitencommissie en directeur. In de maand maart/april wordt een oudertevredenheidsonderzoek afgenomen. We kondigen die nu al vast aan en hopen dat u allemaal mee gaat doen. De uitslag van de kwaliteitsscan is inmiddels besproken in de oudergeledingen. Het levert de school de juiste informatie op; zaken die goed lopen borgen en zaken die voor verbetering vatbaar zijn, pakken we z.s.m. op! Eén en ander wordt in de schoolplanplanning opgenomen Bezoek wethouder van onderwijs-dhr. Wijnants- : Vergezeld van één van zijn ambtenaren bracht de wethouder een bezoek aan onze school. In een gesprek waarbij ook ons College van Bestuur-dhr. Adriaan van Hove- aanwezig was, gaven we een toelichting op de staat van onderhoud van ons midden- / bovenbouwgebouw. Wat nu in kaart is gebracht beslaat zo n / als je dat nu zou investeren blijf je toch nog onderhoud houden en : Heb je nog steeds een gebouw dat niet aan de moderne onderhoudseisen voldoet! Daarnaast is er juist op dit moment veel nieuwe regelgeving vanuit het ministerie gekomen, die een goed houvast geven. Vier alternatieven zijn op tafel gelegd / we zijn in en rond het hele complex geweest. We hebben het gevoel dat de gemeente de geluiden serieus oppakt, er zijn zelfs al vervolgafspraken gemaakt. Op een zeker moment komt de visie van u als ouders aan de orde.. Kortom : U hoort van ons! Doel voor het komende half jaar : In goed overleg met alle betrokkenen de goede keuzes maken voor het gebouw! Vanuit het team: Na de voorjaarsvakantie komt juf Daniëlle terug; we heten haar van harte welkom! De ouders van groep 5 DA kregen de benodigde informatie. Juf Gery zal dan minder voor groep 5 staan en richting groep 8 gaan; meester Hanri verzamelde zijn ADV-dagen en deze neemt hij in de komende maanden op. (op vrijdag en soms op maandag) Meester Tjeerd onderging weer een onderzoek en in de komende maanden zal in goede afstemming met bedrijfsarts / personeelsfunctionaris en ondergetekende duidelijk worden hoe het verder gaat. Doel voor het komende half jaar : Verdere doorgroei van een professioneel team / gebruik makend van elkaars talenten En mede door de twee studiedagen- formuleren van een heldere onderwijsvisie voor de komende jaren! Resultaten Cito januari : De groepen 2 t/m 8 werden weer heel goed onderzocht op hun resultaten. En dat betreft dan in totaal zo n 22 onderdelen in totaal :

4 Veel onderdelen waar we erg blij van werden, twee van de tweeëntwintig onderdelen die (met het groepsgemiddelde) net niet de norm haalden en waar nu weer extra hulp geboden wordt. Aan welke (22) onderdelen moet u dan denken : taal en rekenen voor kleuters / spelling / lezen tempo / begrijpend lezen / rekenen en wiskunde / woordenschat. Natuurlijk gaat het om de individuele ontwikkeling van elke leerling!! En juist dat gaat de leerkracht met u bespreken tijdens de 10-minuten gesprekken. (o.a. aan de hand van het niveauwaardeoverzicht) Eén van de overzichten die Cito gebruikt Doel voor het komende half jaar : We gaan voor verdere vaardigheidsgroei van elk kind! 10-minutengesprekken en Digi Duif : Komende week draaien die gesprekken volop. Voor de eerste keer werden alle groepen/alle ouders via Digi Duif uitgenodigd. Bij mij kwamen enkele opmerkingen binnen (die opgepakt worden) over het algemeen overheerste grote tevredenheid (heb ik het idee) / is het anders : Laat het ook weten! Doel voor het komende half jaar Onze twee Digi Duif specialisten gaan zich verdiepen in : Het traject hoe ouders kunnen gaan inkijken in de resultaten van hun zoon/dochter Tussen Schoolse Opvang : De TSO-groepen draaien goed; we zijn blij met de ouders die het verzorgen en Raja die het allemaal coördineert. Regelmatig is er overleg en afstemming! Natuurlijk spelen : We zien uit naar 10 maart het vervolg van de plaatsing en eerste afronding van het speelterrein. Maar ook naar aanstaande dinsdag. Hovenier Arendts zal dan samen met zijn stagiair en tevens onze oud-leerling Harm Boddeüs de vogelhuisjes/nestkastjes/voedselbronnen ophangen voor de acht groepen van het mb-gebouw. Een foto van al die vogelwoningen zet Debby op de website! Doel voor het komend half jaar : We gaan voor het mooiste schoolplein met heel veel speelplezier voor alle leerlingen! Aanmelding nieuwe leerlingen : Ook deze week ontvingen we weer twee nieuwe gezinnen, we zijn blij met het vertrouwen en gaan er voor om dat dagelijks waar te maken. Open dag voor belangstellende nieuwe gezinnen : Woensdag 18 maart!!

5 Nieuwe leerlingen : Op 9 en 12 februari vierden ze hun vierde verjaardag : Esmee Blankestijn en Elize Abbes.. Vanaf deze week zitten ze bij ons op school. Alle twee in de groep van juf Yolanda en juf Sietske We wensen jullie een fijne schooltijd toe!! De komende weken : Aan- en afwezigheid van ondergetekende : Volgende week ben ik van de vijf werkdagen er twee op de Lichtboei aanwezig : Maandag en vrijdag. Dinsdag en woensdag voor scholing twee dagen in Amersfoort; we hebben het daar over moreel leiderschap en ziel en zakelijkheid Twee schrijvers van een boek op het terrein van leidinggeven zetten hun visie neer en brengen ons in gesprek. Donderdag : Ben ik met het auditteam op bezoek bij de Koperwiek (voor een interne audit) Het valt even wat ongelukkig in dezelfde week, maar in ons team zit genoeg wijsheid! Aanspreekpunten binnen de school : Meester Jan van der Weerd / juf Tiny van der Deen En verder : Zondag : 9.30 uur Kerk School- Gezinsdienst in de Nieuw Jeruzalem Kerk De hele week 10-minutengesprekken Maandag t/m vrijdag : Een gewone week; vrijdag ook de hele dag school (voor de voorjaarsvakantie) 23 t/m 27 februari : Voorjaarsvakantie 2 maart : Start school na deze vakantie weer; een gewone schoolweek. Leerlingpanel : Kwam vanmorgen bijeen en het verslag volgt! Sport : Diverse sporttoernooien dienen zich weer aan : Korfbal/volleybal en voetbal; sommige zaken lijken zelfs samen te vallen, maar daar is nog contact over met de sportclubs. Mochten er nog belangrijke zaken zijn, dan sturen we volgende week vrijdag een extra info. Met vriendelijke groet namens het team van kindcentrum Espelervaart Gerrit Knijnenberg Streetdance en hiphop : (Eén van onze oud-leerlingen biedt aan ) Hey, jongens en meisjes! Hebben jullie ook z n zin om alles eruit te streetdancen en hiphoppen? Geef je dan snel op voor Let It Go!!! (of de pappa s en mamma s die dit lezen) Vanaf dinsdag 3 maart gaan we in 3 maanden tijd werken naar een knallende eindvoorstelling! Voor groep 3 en groep 4 van half 5 tot half 6. Voor groep 5 tot en met 8 van half 7 tot half 8. We trainen onder leiding van Dalisha Zoetebier afgestudeerd aan de Aalo als dance-instructeur in Utrecht.

6 De eerste les is helemaal gratis! daarna kost het 5,- per les! Wees erbij! Voor vragen mag je mij altijd mailen of bellen op het nummer: (locatie: gymzaal de Lichtboei)

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3)

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) We zijn volop bezig met het project. Er worden workshops gegeven. Sommige groepen gaan op excursie. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team Wat was het na de voorjaarsvakantie fijn om onze school binnen te lopen. Op drie plaatsen in de school heeft de versiercommissie het thema lente geïntroduceerd. Prachtig! Dank versiercommissie voor jullie

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Hartelijk dank aan alle opruimers na het Verkleedfeest. De school zag er maandag helemaal opgeruimd uit en dat is fijn beginnen!

Hartelijk dank aan alle opruimers na het Verkleedfeest. De school zag er maandag helemaal opgeruimd uit en dat is fijn beginnen! 27 Februari 2015 1 Agenda Di 3 mrt Algemene ouderavond 20.00 Ma 9 mrt Kunstweek hout Za 14 mrt Klusdag Ma 16 mrt Studiedag BHV alle klassen vrij Di 17 mrt Ouderavond klas 1/2 Fonteintje wk 9 Aanwezigheid

Nadere informatie

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Voorganger: Ds. M.N. Ariesen-Holwerda Organist: Kees Nottrot Pianist: Peter Wagenaar Afkondigingen Zingen van een psalm 122: 1 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda januari 2015: Maandag 5 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in deze Jonge gezinnen dienst Thema: Jezus is de Goede Herder Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Marijke Loosman- Pasterkamp Welkom en mededelingen 1 Zingen: Lied 452 ELB Refrein: Jezus is de goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

Talenten. Beste ouder/verzorger,

Talenten. Beste ouder/verzorger, Dat kan ik wel! Nr. 3, 13 november 014 Agenda 15 nov. Juf Lenneke jarig 18 nov. Rapport 18 nov. Oud papier 0 nov. 10 minuten gesprekken nov. Juf Marinke jarig 4.nov. 10 minuten gesprekken 7 nov. Gebedskring

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019 Nr. 12, 6 maart 2019 Kalender Vrijdag 15 maart: stakingsdag, alle leerlingen vrij Week van 18-22 maart: ouders op bezoek in de groepen Maandag 25 maart: start schoolproject Woensdag 27 maart: studiedag,

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN

DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN AVONDMAAL VIEREN Het Avondmaal is meer dan zomaar een maaltijd. Om dat te begrijpen, is dit boekje gemaakt. Vooral is daarbij gedacht aan de kinderen, omdat zij met

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) Nr. 14 schooljaar 2018-2019 Opening Wereldwijs 27 oud papier 29 peuterochtend Open dag 14 Groep 3 naar bibliotheek op 19 Kind op maandag Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) We lezen deze weken uit

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Johannes 20, 1-18 20 april Pasen 2014 Wehl. (ds. A. Oude Kotte-de Boon) Thema: 'Het verhaal van Maria van Magdala ' Gemeente,

Johannes 20, 1-18 20 april Pasen 2014 Wehl. (ds. A. Oude Kotte-de Boon) Thema: 'Het verhaal van Maria van Magdala ' Gemeente, Johannes 20, 1-18 20 april Pasen 2014 Wehl (ds. A. Oude Kotte-de Boon) Thema: 'Het verhaal van Maria van Magdala ' Gemeente, We zijn er doorheen gegaan, Veertig dagen en nachten, Tijd van voorbereiding...

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Opbrengst

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015 Nieuwsbrief 9 Voorwoord Wanneer u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt, ligt het schooljaar 2014-2015 al weer achter ons. Alle voorbereidingen voor

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Op de Jan Wouter word je lees-wijs

Op de Jan Wouter word je lees-wijs LEES-WIJZER Op de Jan Wouter word je lees-wijs Schoolnieuwsnr. 10, 28 januari 2019 Klankbord Beste ouders, verzorgers, Er gebeurt veel in de school en met elkaar zijn we hard bezig om ons onderwijs steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Nieuwsbrief Donderdag 26 maart 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik houd van jou. Maria van Magdala is anders. Op een dag

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Worden wie je bent! (vanuit de film: As it is in Heaven )

Worden wie je bent! (vanuit de film: As it is in Heaven ) Nummer 11 Vrijdag 24 januari 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO TSO Nieuws uit de groepen Diverse

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Pasen 2015. Gebed. God, Open mijn oren om de boodschap van uw liefde te horen Bewaar mijn hart in het geloof en vertrouwen op U Om vanuit die woorden te leven en

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Vertel alleen leuke dingen over anderen

Vertel alleen leuke dingen over anderen Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 23 13 februari 2015 Liefde is alles Johannes 10 & 15 Jezus vertelt wie hij is. Hij lijkt op een herder, die zorgt voor zijn schapen. En op een wijnstok, die de druiven

Nadere informatie

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan welkom juni in de open deur dienst 19 2016 Thema: Verlangen naar God n.a.v. Psalm 42 voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan organist: Christian Boogaard Welkom en

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Escamplaan 65 2547 GA Den Haag 0703236232 info@pchooftschool.net www.pchooftschool.net wsbrief van schoolnieuwsbrief van scho 28-08-2015 Nummer 1 Hooftzaken In deze Hooftzaken

Nadere informatie

Week 11 11/03-15/03. Als je bang bent

Week 11 11/03-15/03. Als je bang bent Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 14 Baarn, 22 februari 2019. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Het wordt 's avonds al weer iets later donker, tijdens het buitenspelen in de zon worden er soms al

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Stille week 2014 levend water

Stille week 2014 levend water Stille week 2014 levend water Stille week 2014 Dit jaar is er voor de stille week gekozen voor het thema water. De verbeelding in het midden van de kerk laat dit duidelijk zien. Iedere dag van de stille

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Goede buren Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist: Alex Hommel Orgelspel Welkom door ouderling van dienst Jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief meer informatie over AVI en DMT. Termen die u (vanaf groep 3) veel zult horen, maar waarvan u zich misschien afvraagt: wat is het eigenlijk? Verder heten we twee

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 AGENDA do 06-02 Studiemiddag, alle kinderen vrij ma 10-02 MR vergadering, inloop ouders vanaf 19.30-20.00 uur wo 12-02 Rapporten mee wo 12-02 Volgende

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Noveen tot de H. Teresia van het kindje Jezus III

Noveen tot de H. Teresia van het kindje Jezus III Noveen tot de H. Teresia van het kindje Jezus III Bijgedragen door Johfrael Tuesday 14 April 2009 Laatst bijgewerkt op Tuesday 14 April 2009 in de Geest van Gebed Noveen tot de H. Teresia van het kindje

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 2 8 M E I 2 0 1 5 Wist u dat we met meer dan 100 kinderen, ouders en leerkrachten meedoen met de avondvierdaagse! Dat wordt leuk! Nieuws uit het team Juf Debby van groep 2B

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie