De nieuwe GLK - Klasse.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe GLK - Klasse."

Transcriptie

1 De nieuwe GLK - Klasse.

2 Inhoud. Exterieur 2 Dynamiek 6 Motoren 6 O ff road 8 Veiligheid 10 Comfort 12 Cockpit 12 Interieur 14 O ff road - stylingpakket 16 Sportpakket 18 Exterieur 18 Interieur 20 Uitrustingen 22 O ff road - stylingpakket 22 O ff road - techniekpakket 22 Sportpakket exterieur 23 Sportpakket interieur 23 Standaarduitrusting 24 Opties 26 Kleuren en materialen 28 Lakken 28 Bekledingen en sierdelen 29 Combinatiemogelijkheden 3 0 Technische gegevens 31 Service 32

3 De GLK-Klasse van Mercedes - Benz een sterk karakter. Met de vormgeving van de nieuwe GLK - Klasse is Mercedes - Benz een nieuwe weg ingeslagen. Het sterke karakter van dit nieuwe model schuilt in een opvallend en innovatief voertuigconcept. Toch verloochent de GLK - Klasse zijn afkomst niet. Hoe eigenzinnig de ontwerpprincipes van Mercedes - Benz bij deze offroader ook mogen zijn geïnterpreteerd, de GLK - Klasse is vooral de belichaming van dynamiek, veiligheid en comfort op hoog niveau. En dat is ook typisch Mercedes - Benz.

4

5 De nieuwe GLK - Klasse.

6

7 Exterieur 5 Een sterk karakter is herkenbaar aan een hoekig uiterlijk. Het design van de GLK - Klasse is uniek. De markante lijnvoering getuigt van durf en breekt met alle conventionele designopvattingen. De portiervlakken tussen de geprononceerde wielkasten zijn indrukwekkend en stoer. Van het krachtige front tot aan de steile achterzijde zorgt de hoekige vormgeving voor een verfrissende, zelfbewuste uitstraling. En dat bij relatief compacte buitenmaten.

8 6 Dynamiek Motoren Nooit meer een gedempte stemming. AGILITY CONTROL zorgt voor nóg meer rijplezier en veiligheid, omdat de afstelling van het onderstel automatisch aan de conditie van het wegdek wordt aangepast. Met de stuurinrichting en schakeling van AGILITY CONTROL wordt de GLK - Klasse een echte alleskunner die in het stadsverkeer net zo enthousiast reageert als bij sportieve ritten of in het terrein. Dat is ook toe te schrijven aan de sterke 6 - cilindermotoren. Het basismodel levert een vermogen van 170 kw ( 231 pk ) in de GLK 280. Met de GLK 350 bent u nóg sportiever onderweg dankzij een vermogen van 200 kw ( 272 pk ). Uiteraard kunt u ook voor een zuinige dieselmotor met Common Rail - technologie kiezen in de GLK 320 CDI, die een vermogen levert van 165 kw ( 224 pk ). En vanaf 2009 is bovendien de GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY* leverbaar, eveneens een uiterst zuinige dieseluitvoering. Voor de krachtoverbrenging maken alle motoren standaard gebruik van de verbeterde 7G - TRONIC transmissie. * Talrijke optimaliseringsmaatregelen zorgen in de BlueEFFICIENCY - modellen voor een gereduceerd brandstofverbruik en CO 2 -emissie.

9

10

11 Rijdynamiek Offroad 9 De onweerstaanbare aantrekkingskracht van ongebaande wegen. Ook in het terrein voelt de GLK - Klasse zich helemaal thuis. Dankzij de korte overhang van de carrosserie voor en achter, de grote bodemspeling en de permanente vierwielaandrijving 4MATIC, is er met deze compacte alleskunner meer dan genoeg avontuur te beleven. Voor nóg meer rijplezier buiten de gebaande paden is er bovendien het Offroad-techniekpakket (optie), dat onder andere een bodembeschermings plaat bevat. Met een druk op de knop schakelt u over op een speciaal offroad - rijprogramma, waardoor de terrein vaardigheid van de GLK - Klasse nog verder wordt verbeterd. Maximale hellingshoek 19,5. Bodemspeling maximaal 208 mm. In-/uitloophoek voor maximaal 22 en achter 24,8. Maximale waaddiepte 300 mm. Klimvermogen maximaal 68 %.

12 10 Veiligheid Ook als het om veiligheid gaat, staat de GLK - Klasse zijn mannetje. Dankzij het integrale veiligheidsconcept van Mercedes - Benz kunt u volledig ontspannen genieten van de rijdynamiek van de GLK - Klasse. Omdat u hoger zit, hebt u rondom een uitstekend zicht. Verder beschikt de GLK - Klasse over een grotere spoorbreedte en een aantal actieve en passieve veiligheidssystemen om de inzittenden te beschermen. Met systemen zoals de ADAPTIVE BRAKE inclusief wegrijhulp voor op hellingen en het rijdynamieksysteem ESP inclusief 4ETS wordt voor een zo hoog mogelijk veiligheidsniveau gezorgd. In mogelijk gevaarlijke verkeerssituaties bouwt het brake assist system BAS razendsnel de volledige remdruk op. Om in een dergelijke situatie het achteropkomende verkeer te waarschuwen, gaat het adaptieve remlicht vier keer sneller knipperen dan de waarschuwingslichten. Bovendien zorgt de gerichte aansturing van het Intelligent Light System ILS met vijf lichtfuncties ervoor dat u een uitstekend zicht hebt in de schemering en in het donker. Dankzij het Intelligent Light System ILS wordt de linker berm indien gewenst beter en breder uitgelicht.

13

14

15 Comfort Cockpit 13 Fascinerend exterieur zoekt bijpassend interieur. U hecht waarde aan een fraai uiterlijk en hoge betrouwbaarheid? Maar u wilt ook de flexibiliteit om niet alleen soepel over de weg te rijden maar ook in het terrein alles perfect onder controle te houden? Dan moet u zeker eens de weldadige ambiance van de nieuwe GLK - Klasse op u laten inwerken. De vormge ving van het interieur is namelijk een logische voortzetting van het karakteris tieke exterieur met zijn markante belijning en moderne vormgeving. De breedte van het interieur wordt benadrukt door een groot sierpaneel in het dashboard in combinatie met een zwart bovendeel. Samen zorgen deze vormgevingselementen bovendien voor een spannend contrast. De uiterst zorgvuldige afwerking en de hoogwaardige materialen voldoen zonder meer aan bijzonder hoge eisen. En dankzij de uitgekiende ergonomie van de cockpit hoeft u alleen maar op uw intuïtie af te gaan om de apparatuur te kunnen bedienen.

16

17 Comfort Interieur 15 Vrijheid betekent veel meer speelruimte. De rugleuningen kunnen in twee delen worden neergeklapt, net zoals de middenarmsteun met twee bekerhouders en een opbergvak. Wie in een GLK - Klasse rijdt, breekt met de geijkte patronen. Het betekent ook dat u volop kunt genieten van het comfort, het design en de rijdynamiek van een Mercedes - Benz terreinwagen met de compacte buitenmaten van een personenwagen. Daar merkt u overigens in het interieur niets van dankzij het royale ruimtegevoel op alle zitplaatsen, de verhoogde zitpositie en het uitstekende zicht rondom. Aan het comfort dragen verder de aangename beenruimte, het hoge comfortniveau en opties als het panoramaschuifdak of de fraaie lederuitrusting bij. Kortom, er is aan de meest uiteenlopende aspecten van comfort geacht, zodat er vrijwel niets te wensen overblijft.

18

19 Offroad - stylingpakket 17 Doorbreek de alledaagse sleur. Dankzij de optische bodembeschermingsplaat en de exclusieve achterskirt uit het Offroad - stylingpakket ziet de GLK - Klasse er nóg stoerder uit. Bij het Offroad-stylingpakket kunt u zevenspaaks licht metalen velgen bestellen, om het avontuurlijke karakter van de GLK - Klasse te benadrukken. U bent helemaal vrij in uw keuze om te bepalen welke facetten van de nieuwe GLK - Klasse u extra wilt benadrukken. Zo zou u bijvoorbeeld uw GLK - Klasse kunnen verfraaien met chromen sierstrips voor de taillelijn, een in- en uitwendige laaddrempelbescherming met accenten van chroom of rvs, of rechthoekige, verchroomde uilaateindstukken. Daarnaast vormt het als optie leverbare Offroad - stylingpakket de perfecte oplossing om aan de alledaagse sleur te ontsnappen. Het pakket omvat 17 - inch lichtmetalen velgen, een karakteristieke voor- en achter skirt met zwarte offroad - pads en een zwarte dakreling. Het Offroad - stylingpakket wordt gecompleteerd door een exclusieve grille met twee chroomlamellen en een optische bodembeschermingsplaat voor en achter in zwart.

20 18 Sportpakket Exterieur Laat zien hoe sportief u bent. Wanneer u uw sportieve instelling wilt benadrukken, is het als optie leverbare sportpakket exterieur de ideale oplossing. Dit pakket bestaat uit 19 - inch lichtmetalen velgen, een sportief ogende achterskirt met chromen sierstrips en een grille met drie chroomlamellen. Bovendien schittert uw GLK - Klasse met aantrekkelijke chroomlijsten en dorpelverbreders in carrosseriekleur. Daar naast wordt de laaddrempelbescherming zowel aan de binnen- als buitenzijde voorzien van rvs accenten. Ook de aluminium dakreling is een stijlvolle blikvanger. Het met 20 mm verlaagde sportonderstel zorgt er tot slot voor dat de rijprestaties van deze atletische uitvoering van de nieuwe GLK - Klasse nog verder worden verbeterd. De exclusieve voorskirt zorgt ervoor dat de nieuwe GLK - Klasse een en al dynamiek uitstraalt. Imposante 20 - inch vijf - dubbelspaaks lichtmetalen velgen (optie).

21

22 20 Sportpakket Interieur Sportieve adrenaline nu leverbaar als pakket. Ook met het exclusieve sportpakket interieur kunt u uw sportieve instelling uitstekend benadrukken. Het als optie leverbare pakket bestaat uit een hoogwaardige stoelbekleding in de combinatie stof Seattle / lederlook ARTICO, een met leder bekleed, driespaaks multifunctioneel stuurwiel met schakelpaddles en een praktisch interieurverlichtingspakket. Verder zorgen een zilverkleurig combi - instrument met aantrekkelijke aluminium sierdelen, een versnellings - / keuzehendel in leder- en chroom look en sport pedalen in rvs - look voor een individuele uitstraling in het interieur. Het omvangrijke pakket wordt afgerond met fraaie vloermatten voor de eerste en tweede rij zitplaatsen, een dubbelzijdige mat voor de bagageruimte en fraaie instaplijsten. Sportpedalen in rvs - look. Versnellings - / keuzehendel in leder- en chroomlook.

23

24 22 Uitrustingen Offroad - stylingpakket Offroad - stylingpakket 17 - inch lichtmetalen velgen voor banden 235 / 60 voor en 255 / 55 achter Chroomrand onderzijde zijruiten Dakreling in zwart Dorpelverbreders in zwart met nerfstructuur Grille met twee gladde chroomlamellen Laaddrempel met chroom- en rvs - accenten Optische bodembeschermingsplaat voor en achter in zwart Uitlaateindstukken rechthoekig en verchroomd Voor- en achterbumper in carrosseriekleur met zwarte offroad - pads Offroad - techniekpakket Bodembeschermingsplaat van Gemtex Multifunctioneel driespaaks stuurwiel met lederen bekleding en schakelpaddles Offroad - beeldscherm bij COMAND APS : kompasaanduiding, hoogteaanduiding, GPS - gegevens Offroad - rijprogramma ( aanpassing van schakelmomenten en gaspedaalkarakteristiek ) Offroad - schakelaar in bovenste bedieningspaneel van tunnelconsole, inclusief afdekframe met chroomaccenten Schakelaar DSR ( wegrijhulp voor op hellingen ) De treeplanken met aluminium inleg ( geëloxeerd ) en rubbernoppen ( optie ). De schakelaars voor de Downhill Speed Regulation DSR en het offroad - rijprogramma.

25 Uitrustingen Sportpakket 23 Sportpakket exterieur 19 - inch lichtmetalen velgen voor banden 235 / 50 voor en 255 / 45 achter Achterbumper met chromen sierstrips Chroomrand onderzijde zijruiten Dakreling in aluminium Dorpelverbreders in carrosseriekleur Grille met drie gladde chroomlamellen Laaddrempel met chroom- en rvs - accenten Sierlijsten in chroom, op de flanken Sportonderstel ( 20 mm ) Uitlaateindstukken rechthoekig en verchroomd Sportpakket interieur Bekleding stof Seattle / lederlook ARTICO ( kleuren : zwart, alpacagrijs, amandelbeige ) Combi - instrument zilverkleurig Dubbelzijdige mat in de bagageruimte Instaplijsten voor en achter, voor met opschrift Interieurverlichtingspakket ( stelwiel doseurs, beenruimteverlichting voor, portiergreepverlichting voor en achter, uitstap- en attentieverlichting voor en achter ) Multifunctioneel driespaaks stuurwiel met lederen bekleding en schakelpaddles Sierdelen van aluminium in dashboard en rondom portiergrepen Sportpedalen in rvs - look Versnellings -/ keuzehendel in leder- en chroomlook Vloermatten De 19 - inch lichtmetalen velgen staan garant voor een krachtige uitstraling. Aantrekkelijke aluminium sierdelen brengen accenten in het interieur aan.

26 De standaarduitrusting. Bij de vormgeving van de bedienings- en aanduidingselementen is veel aandacht geschonken aan bereikbaarheid en intuïtief bedieningsgemak. In het combi - instrument wordt de belangrijkste informatie overzichtelijk analoog weergegeven, terwijl de functies van het combi - instrument met de vier toetsen op het multifunctionele stuurwiel kunnen worden bediend. Het hoogwaardige karakter van het interieur wordt verder benadrukt door uitgekiende details zoals het opbergvak met 12 volt stekkerdoos voor de versnellings - / keuzehendel.

27 Uitrustingen Standaarduitrusting 25 Standaarduitrusting ( selectie ) 17 - inch lichtmetalen velgen Achterbankleuning gedeeld neerklapbaar ( 1 / 3 : 2 / 3 ) Adaptief remlicht, knipperend ADAPTIVE BRAKE met ABS, ASR en wegrijhulp voor op hellingen AGILITY CONTROL met selectief dempingssysteem Airbag met tweetraps activering en sidebag voor de bestuurder en voorpassagier Armsteun voor en achter, opklapbaar, voor met opbergvak Automatisch activerende NECK PRO - hoofdsteunen voor Automatische 2 - zone - airconditioning THERMATIC Automatische zeventraps transmissie 7G - TRONIC Bandenspanningswaarschuwingssysteem Brake assist system BAS Buitenspiegels verwarmd en elektrisch verstelbaar, met knipperlichten Centrale vergrendeling ( afstandsbediening met selectief en geheel ontgrendelen ) Elektrische ruitbediening, vier stuks, inclusief comfortbediening Elektronisch stabiliteitsprogramma ESP Elektronisch tractiesysteem 4ETS voor vierwielaandrijving Kneebag voor de bestuurder Mistlampen met chromen ringen Multifunctioneel stuurwiel Permanente vierwielaandrijving 4MATIC Radio AUDIO 20 met cd - speler Service - intervalindicator ASSYST Stuurbekrachtiging ( GLK 220 CDI ), parameterstuurbekrachtiging ( snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging ) bij de V6 - motoren TEMPOMAT met variabele snelheidsbegrenzer SPEEDTRONIC Voorstoelen met elektrische verstelling van hoogte en hoek rugleuning Windowbag voor de bestuurder, voorpassagier en achterpassagiers De buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers zijn standaard in carrosseriekleur uitgevoerd. De instaplijsten in chroomlook vormen visueel een aantrekkelijk detail.

28 De opties. Het overzichtelijke, centrale COMAND APS - display wordt intuïtief bediend met de COMAND - controller in de armsteun, waarmee u onder andere de radio, de cd - / dvd - speler en het navigatiesysteem kunt bedienen. Door eenvoudig aan het stelwieltje van de controller te draaien, worden de menu s van het bedienings- en aanduidingssysteem weergegeven. De gewenste functie wordt geselecteerd door op de controller te drukken.

29 Uitrustingen Opties 2 7 Opties* ( selectie ) Achteruitrijcamera AUDIO 50 APS, inclusief cd - wisselaar AUDIO 50 APS, inclusief dvd - wisselaar en LINGUATRONIC Automatische 3 - zone - comfortairconditioning THERMOTRONIC COMAND APS COMAND APS, inclusief dvd - wisselaar Dakreling, zwart EASY PACK - achterklep Entertainmentsysteem achter met twee beeldschermen Intelligent Light System ILS Media interface Multifunctioneel comfortstuurwiel met 4,5 - inch display in het combi - instrument Panoramadak van glas, elektrisch bediend PARKTRONIC PRE - SAFE - systeem Sidebags achter Stoelverwarming Stuurwiel bekleed met leder Surround sound system Harman Kardon Logic 7, 510 watt, twaalf luidsprekers Treeplanken met aluminium inleg ( geëloxeerd ) en rubbernoppen Trekhaak Voorbereiding voor mobiele telefoon ( Bluetooth met universele interface en handsfreesysteem ) Voorstoelen elektrisch verstelbaar ( met memoryfunctie voor de stoelen, stuurkolom en buitenspiegels ) * Het betreft de Duitse specificaties ; de Nederlandse en Belgische specificaties kunnen afwijken. Raadpleeg hiervoor de prijslijst, verkrijgbaar bij uw Mercedes - Benz dealer. Met de COMAND - controller kunt u ondere andere het navigatiesysteem bedienen. De als optie leverbare radio AUDIO 50 APS geeft het geluid weer via acht tot twaalf luidsprekers.

30 28 Kleuren en materialen Lakken UNILAKKEN METALLIC LAKKEN SPECIALE LAK 040 Zwart 197 Obsidiaanzwart 723 Cubanietzilver 187 Bonamietzilver 590 Vuuropaal 300 Periklaasgroen 755 Tenorietgrijs 650 Calcietwit 359 Tanzanietblauw 775 Iridiumzilver 544 Carneoolrood 798 Sanidienbeige

31 Kleuren en materialen Bekledingen en sierdelen 29 STOF BOSTON STOF SEATTLE / LEDERLOOK ARTICO LEDER SIERDELEN 001 Zwart 701 Zwart 201 Zwart H85 Stof 704 Amandelbeige 204 Amandelbeige 739 Aluminium 708 Alpacagrijs 205 Saharabeige H13 Pijnboombruin mat 208 Alpacagrijs 731 Wortelnotenhout

32 3 0 Kleuren en materialen Combinatiemogelijkheden Een Mercedes - Benz vertegenwoordigt individuele vrijheid. Dat begint al bij de keuze voor de uitvoering. Uit talrijke combinatiemogelijkheden kiest u wat het beste past bij uw persoonlijke smaak. Uiteraard willen wij u graag daarbij helpen, als u dat wilt. Met de modelconfigurator bijvoorbeeld, die u op - benz.com kunt vinden. Daar kunt u op uw gemak en in alle rust uw Mercedes - Benz configureren. Daarnaast kunt u een keuze maken uit de nagenoeg onbegrensde mogelijkheden van het designo programma. Bij Mercedes - Benz krijgt u namelijk alle vrijheid die u wilt. STOF BOSTON Zwart STOF SEATTLE / ARTICO* Zwart Amandelbeige Alpacagrijs LEDER Zwart Amandelbeige Saharabeige Alpacagrijs UNILAKKEN w Zwart O O O O O O O O Vuuropaal O O o o O o O o Calcietwit O O o O O o o O METALLIC LAKKEN Obsidiaanzwart O O O O O O O O Periklaasgroen O O O o O O O o Tanzanietblauw O O O O O O O O Carneoolrood O O O O O O O O Cubanietzilver O O o t O o o t Tenorietgrijs O O o O O o O O Iridiumzilver O O o O O o t O Sanidienbeige O O O t O O O t SPECIALE LAK Bonamietzilver O O t o O t t o O Aanbevolen combinatie o Mogelijke combinatie t Niet aanbevelenswaardig * Lederlook

33 Technische gegevens 31 GLK 220 CDI 4MATIC GLK 320 CDI 4MATICGLK 280 4MATICGLK 350 4MATIC BlueEFFICIENCY 3 Aantal cilinders / opstelling 4 / lijn 6 / V 6 / V 6 / V Cilinderinhoud ( cm 3 ) Max. vermogen 1 ( kw [ pk ] bij t / min ) 125 / / / / Max. koppel ( Nm bij t / min ) 400 / / / / Acceleratie km / h ( sec. ) 8,8 7,5 7,6 6,7 Topsnelheid, ca. ( km / h ) Brandstof diesel diesel euro euro Brandstofverbruik gecombineerd ( l / 100 km - km / l ) 2 6,9 14,5 7,9 12,7 10,2 9,8 10,4 9,6 CO2 - emissie ( g / km ) 2 gecombineerd Alle genoemde waarden zijn voorlopige waarden De maten in de afbeeldingen zijn gemiddelde waarden in millimeters. Ze gelden voor voertuigen met het Offroad-stylingpakket (optie) en in onbeladen toestand. 1 Opgaven volgens richtlijn 80 / 1269 / EWG in de huidige versie. 2 De opgaven werden gemeten volgens de wettelijke meetprocedure ( richtlijn 80 / 1268 / EWG in de huidige versie ). De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 3 Leverbaar vanaf tweede kwartaal 2009.

34

35 Service 3 3 Wie voor een Mercedes - Benz kiest, koopt veel meer dan een auto. De uitgebreide service van Mercedes - Benz. Service 24h. In uw nieuwe Mercedes - Benz rijdt u van meet af aan met een goed gevoel. De Mercedes - Benz Service24h staat namelijk 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Mocht er zich hoewel de ervaring leert dat dit praktisch nooit gebeurt toch eens een pechgeval of een startprobleem voordoen, dan kunt u op elk mo ment in heel Europa op de Mercedes - Benz Service24h vertrouwen. Hiervoor is een telefoontje naar voldoende. Daar regelt men rond de klok snel professionele hulp voor u. Direct na uw telefoontje komt het Service24h - team naar u toe. Vaak kan het probleem al meteen ter plaatse worden verholpen. En is dit een keer niet mogelijk, dan zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat uw auto naar de dichtstbijzijnde Mercedes - Benz werkplaats wordt gebracht. MercedesCard. De door Mercedes - Benz Nederland samen met PaySquare Nederland ontwikkelde MercedesCard biedt wereldwijd betaalgemak bij ruim 23 miljoen bedrijven. Daarnaast biedt deze creditcard extra servicefaciliteiten, zoals extra financiële speelruimte met de kredietfaciliteit, gratis aankoopverzekering, uitgebrei de SafeGuard verzekeringen, gratis hulpverlening overal ter wereld, SafeGuard Support bij calamiteiten onderweg, voordelige co - card voor uw partner of familielid, wereldwijd geld opnemen bij meer dan bankfilialen, wisselkantoren en cashbalies en geld opnemen met een pincode bij ruim geldautomaten. De Mercedes- Card is in België niet verkrijgbaar. Leasing en financiering. Als u de Mercedes - Benz van uw dromen hebt uitgekozen, blijft nog de vraag of u deze contant moet betalen, leasen of fi nancieren. Om het u ook bij de aanschaf van een Mercedes - Benz zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij onze eigen leasemaatschappij, Mercedes - Benz Financial Services.

36 Voor een minimale belasting van het milieu worden Mercedes - Benz personenwagens aan het eind van hun levensduur zo volledig mogelijk gerecycled volgens de bepalingen die worden gesteld in richtlijn 2000 / 53 / EG betreffende autowrakken. Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitrustingen voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zoveel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting van deze uitgave ( 2 / 08 ). Deze brochure is een internationale uitgave. Derhalve kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen afwijken van de in België en Nederland geldende standaard- en leverbare uitvoeringen. Hiervoor verwijzen wij naar onze laatste prijslijst. Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0608 Gedrukt in Duitsland

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz M-Klasse ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi Specificaties Voertuignummer: 1103139/108 Datum: 16-03-2007 Tellerstand: 212.512 km

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition Afbeelding voorbeeld Afbeelding voorbeeld Samenvatting Motor C 350 e Estate Lease Edition Speciaal model en pakketten Kleur Metallic tenorietgrijs Wiel 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks LM-velgen Bekleding

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20''

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' Specificaties Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr.

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, 64.950,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Camera Specificaties Datum: 09-02-2017 Tellerstand: 3.986 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLS ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLS ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLS 350 d 4-MATIC Aut. -/- 11.000,- korting AMG, Designo Bruin, Keyless-Go, Harman/kardon, Trekhaak, Specificaties Voertuignummer: 1103710/90 Datum: 15-08-2017 Tellerstand: 300 km Brandstof:

Nadere informatie

SLK 55 AMG Roadster automaat

SLK 55 AMG Roadster automaat Uw voertuig: SLK 55 AMG Roadster automaat Prijs Basisprijs EUR 63.544,00 Lak Bekleding Extra uitrusting Prijs incl. BPM Uni: Vuuropaal Nappaleder: Zwart/ Accentrood EUR 0,00 EUR 0,00 EUR 3.040,00 EUR 94.566,43

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 350 d 4-MATIC AMG, Panorama, Airmatic, Keyless-Go, Harman/Kardon

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 350 d 4-MATIC AMG, Panorama, Airmatic, Keyless-Go, Harman/Kardon Mercedes-Benz GLE-Klasse Coupé 350 d 4-MATIC AMG, Panorama, Airmatic, Keyless-Go, Harman/Kardon Specificaties Voertuignummer: 1103911/81 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie:

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Mercedes-Benz GLA-Klasse 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Specificaties Voertuignummer: 1104416 Datum: 21-08-2015 Tellerstand: 54.200 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Onze filosofie is heel simpel : onze klanten willen het beste, wij willen het beste voor onze klanten. Dr. Dieter Zetsche

Onze filosofie is heel simpel : onze klanten willen het beste, wij willen het beste voor onze klanten. Dr. Dieter Zetsche De GL - Klasse. Onze filosofie is heel simpel : onze klanten willen het beste, wij willen het beste voor onze klanten. Dr. Dieter Zetsche 0 4 INHOUD De GL - Klasse 10 RIJDYNAMIEK V6 - motor 12 V8 - motoren

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory Specificaties Datum: 13-06-2017 Tellerstand: 900 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch B.V. 5626AG Eindhoven Audi A3 Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch Specificaties Voertuignummer: 1103898 Datum: 12-10-2016 Tellerstand: 16.983 km Brandstof:

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie,

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Cabrio Aut. -/ ,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Cabrio Aut. -/ ,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 200 Cabrio Aut. -/- 22.900,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic Specificaties Voertuignummer: 1103355/72 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Estate 350 e Avantgarde, ,- incl Btw, Leder, Navi, Luchtvering, Camera

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Estate 350 e Avantgarde, ,- incl Btw, Leder, Navi, Luchtvering, Camera B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse Estate 350 e Avantgarde, 43.950,- incl Btw, Leder, Navi, Luchtvering, Camera Specificaties Voertuignummer: 1103653 Datum: 18-04-2016 Tellerstand: 15.256 km

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft u in

Nadere informatie

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz S-Klasse 350 d Bluetec 4-Matic Lang AMG, Origineel Nederlands, Keyless-Go, Panorama, Burmester, Head-Up Specificaties Voertuignummer: 1103293 Datum: 05-01-2015 Tellerstand: 99.958 km Brandstof:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015.

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Inhoud A-Klasse... 4 B-Klasse... 6 CLA Sportsedan & Shooting Brake... 8 GLA... 10 C-Klasse Berline... 12 C-Klasse Break.... 14 E-Klasse Berline...

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren B.V. 5626AG Eindhoven Audi A4 Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren Specificaties Datum: 28-10-2016 Tellerstand: 11.400 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20''

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20'' Specificaties Voertuignummer: 1103327/71 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof:

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse

Mercedes-Benz GLE-Klasse VOORRAAD GEBRUIKT Mercedes-Benz GLE-Klasse 500e 4MATIC 14% bijtelling 79.800 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: NK748J Merk: Mercedes-Benz Model: GLE-Klasse Kilometerstand: 26.181 km Kleur: grijs

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

350 d 4M AMG GRIJS KENTEKEN Panorama, Distronic, Harman/Kardon, Luchtvering, Keyless-Go

350 d 4M AMG GRIJS KENTEKEN Panorama, Distronic, Harman/Kardon, Luchtvering, Keyless-Go Mercedes-Benz GLS 350 d 4M AMG GRIJS KENTEKEN Panorama, Distronic, Harman/Kardon, Luchtvering, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1104381 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 38.450 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory Specificaties Voertuignummer: 1103558 Datum: 23-08-2017 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017.

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. SL designo Edition Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. Uitrustingen van de designo Edition voor de SL. SL er zijn nauwelijks initialen

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse

Mercedes-Benz GLE-Klasse VOORRAAD GEBRUIKT Mercedes-Benz GLE-Klasse 500e 4MATIC 14% bijtelling 91.850 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Merk: Mercedes-Benz Model: GLE-Klasse Kilometerstand: 3.992 km Kleur: grijs Bekleding: Zwart

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle The new lightness of being. Mettertijd, met alle geboekte successen en verworven ervaring, worden de doelen niet minder. Maar de weg ernaartoe wel fraaier. Soevereiner. Veiliger.

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt!

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera Specificaties Voertuignummer: 1103307/114 Datum: 02-01-2012 Tellerstand: 206.867 km Brandstof:

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

De C-Klasse Business Solution Limousine.

De C-Klasse Business Solution Limousine. De C-Klasse Business Solution Limousine. C-Klasse Limousine prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 C-KLASSE BUSINESS SOLUTION - NETTOBIJTELLING VANAF 278,- PER MAAND*) Consumentenadviesprijs Consumenten-

Nadere informatie

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt.

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt. B-Klasse. Verre reis, gezinsuitje, rijplezier bij de nieuwe generatie B-Klasse valt alles op z n plek. Laat u inspireren door innovatieve technologie. Of door het uiterst flexibele interieur. Of de vele

Nadere informatie

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017.

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. E-Klasse Coupé Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. Sportiviteit en intelligentie zijn één. Dat zie je niet vaak. De E-Klasse Coupé Edition 1 is de eerste van een nieuwe generatie. Zijn sportiviteit

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Mercedes - Benz maakt dromen waar.

Mercedes - Benz maakt dromen waar. De SLK- Klasse. Mercedes - Benz maakt dromen waar. Inhoud. De SLK. 4 Dynamiek 6 Exterieur 6 Rijdynamiek 14 Variodak 16 TrueBlueSolutions 18 Benzinemotoren 20 Transmissies 24 Veiligheid 26 Actieve veiligheid

Nadere informatie

118d Coupé. 118d Coupé Afgedrukt op: :50. Saphirschwarz metallic. BMW configuratie EUR ,10. Uitrusting EUR 25.

118d Coupé. 118d Coupé Afgedrukt op: :50. Saphirschwarz metallic. BMW configuratie EUR ,10. Uitrusting EUR 25. 118d Coupé Leder Boston Beige Totaalprijs BMW configuratie EUR 32.924,10 Uitrusting EUR 25.655,15 Totaal * EUR 58.579,25 Pagina 1/5 Grote afbeeldingen van de auto Zij-aanzicht 17" Achteraanzicht 17" Interieur

Nadere informatie