Paspoort Een internationaal paspoort, dat minimum nog 6 maanden geldig is na datum van de terugreis, is vereist, alsook een ticket heen en terug.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Paspoort Een internationaal paspoort, dat minimum nog 6 maanden geldig is na datum van de terugreis, is vereist, alsook een ticket heen en terug."

Transcriptie

1

2 Brazilië praktisch! Paspoort Een internationaal paspoort, dat minimum nog 6 maanden geldig is na datum van de terugreis, is vereist, alsook een ticket heen en terug. Visum De Belgische en de Luxemburgse onderdanen, alsook de onderdanen uit bepaalde landen, die lid zijn van de Europese Unie zijn vrijgesteld van een visum voor Brazilië, in geval het gaat om een zakenreis of toerisme, voor een verblijf dat de 90 dagen niet overschrijdt. Geld & Valuta De monetaire geld eenheid van Brazilië is de real (R$), in het meervoud reais, deze is verdeeld in 1,5,10, 25 en 50 cents. De Real is op dit moment strak gekoppeld aan de dollar en daardoor is er naar Braziliaanse begrippen weinig inflatie (10%). Vermijd het gebruik van biljetten met hoge waarde, omdat deze nauwelijks worden gebruikt en worden daardoor met argwaan geaccepteerd. Wisselkoers op 21/01/2013 ( De Tijd ) : 1 = 2.72 BRL / 1 BRL = 0.37 Creditcards U kunt in de grote plaatsen pinnen met uw bankpas, zélfs op het vliegveld van Manaus, midden in het Amazone gebied. VISA, Mastercard en American Express creditkaarten worden in de grotere hotels, restaurants en winkels geaccepteerd. U kunt verder met uw VISA creditkaart geld pinnen bij de HSBC, Banco do Brasil en Bradesco. Geld kan bij speciale wisselkantoren of bij de banken gewisseld worden, ook wisselen recepties van grotere hotels uw geld. Met uw pinpas kunt u geld opnemen bij Banco do Brasil (het meest vertrouwd) of bij de kiosken van 24-hour banking. Telefoon Naar Belgie bellen is relatief voordelig en kan vanuit de hotels of in een telefooncel met behulp van een telefoonkaart. U kunt internationaal bellen vanuit de blauwe telefooncellen. Een telefoonkaart kunt u in een kiosk of in een telefoonkaarten automaat kopen. Electriciteit Elektrische stroom is niet overal in Brazilië gestandaardiseerd, dus is het goed om een adapter mee te brengen. Het grootste deel van het land is het voltage meestal 110V, maar in sommige gebieden wisselt dit tussen de 110 en 220 Volt. Klimaat Doordat Brazilie zo groot is kent het diverse klimaten. Wel heeft het land overwegend een tropisch klimaat. In hoofdlijnen valt Brazilië in te delen in vier klimaatregio s: De Amazone-regio in het noorden en het oosten van het land met een tropisch regenwoudklimaat, de klimaatregio van het Braziliaanse plateau, ten zuiden en ten oosten van de Amazoneregio, waar een savanneklimaat heerst, de kustregio van Recife tot Rio de Janeiro met een tropisch klimaat en tenslotte de staten Sao Paulo, Paraná, Rio Grande do Sul en Santa Catarina, waar een gematigd zeeklimaat heerst.

3 Porto Alegre Porto Alegre is een van de grootste steden van Brazilië en ligt in het zuiden, in de staat Rio Grande do Sul. Bij de stad komen vijf verschillende rivieren samen, deze rivieren vormen de Lagoa dos Patos (lagune van de eenden), een gigantische zoetwater lagune. Porto Alegre heeft een aantal interessante musea, zoal het Museo Histórico Júlio de Castilhos met interessante stukken over de geschiedenis van de staat, en het Museo de Arte do Rio Grande do Sul met een expositie van kunst-stukken gemaakt door gaucho kunstenaars. De grootste attractive van Porto Alegre is buiten de stad te vinden. Na een schitterende rit door de Bergen bereik je de bergsteden Gramado en Canela, gesticht door Duitse immigranten in Deze twee steden lijken veel op de bergdorpjes die je in de Alpen vind, en zijn erg populair bij de mensen die aan het drukke stadsleven van Porto Alegre willen ontsnappen. HOTEL Tulip Inn Centro Historico Tulip Inn Centro Histórico beschikt over kamers met airconditioning en gratis WiFi en ligt in Porto Alegre, op 1,5 km van het metrostation Mercado. Alle kamers zijn ingericht in neutrale kleuren met moderne meubels. Elke kamer is uitgerust met een minibar en een televisie met kabelzenders. Er is roomservice beschikbaar. U kunt ontspannen in het moderne fitnesscentrum of biljarten in de spelletjeskamer. Tulip Inn Centro Histórico bevindt zich op 1 km van de Metropolitana - kathedraal en op 5 minuten rijden van het metrostation Rodoviária de Santa Maria. HOTEL A MAIN STADIUM C F E B 2nd STADIUM C 3 rd STADIUM D TRAINING E CROSS COUNTRY F MARATHON B D A EXCURSIES (Optioneel ) 1/2 dag : Culturele City-Tour door het historische Porto Alegre met zijn vele koloniale gebouwen. 1 dag : Daguitstap naar het Nationaal Park Aprados da Serra, met diepe canyons, tot meer dan 750m diep. (incl. lunch )

4 Rio de Janeiro Salvador de Bahia Rio de Janeiro ligt in het zuidwesten van Brazilië aan de baai Baía de Guanabara. De naam Rio de Janeiro betekent in het Portugees Rivier van Januari. Toen de Portugese ontdekker Gaspar de Lemos op 1 januari 1502 de Baai van Guanabara ontdekte, dacht hij dat het om de monding van een rivier ging, vandaar deze naam. Het grootste deel van de schoonheid van Rio de Janeiro is te danken aan de ligging van de stad, een eindeloze strook langs de kust met prachtige stranden en rotsachtige heuvels. Salvador de Bahia ligt in het noordoosten van Brazilië aan de Atlantische Oceaan. Salvador de Bahia is de hoofdstad van de deelstaat Bahia. De gangbare naam voor de stad in de spreektaal is 'Salvador', hoewel in oude documenten soms gesproken wordt van 'Bahia' Tot 1763 was Salvador de hoofdstad van Brazilië. De stad heeft zijn naam te danken aan het feit dat de Portugezen de baai binnenvoeren op de dag van Allerheiligen in Deze baai wordt dan ook de Allerheiligenbaai (of Bahia de Todos os Santos) genoemd. HOTEL Golden Tulip Regente HOTEL Mercure Salvador Rio Vermelho Het Golden Tulip Regente is een 4-sterrenhotel en ideaal gelegen tegenover het strand van Copacabana en in de buurt de stranden van Ipanema en Leblon. Het biedt een prachtig zwembad op het dak en een bar met uitzicht op de zee. Gelegen in het Rio Vermelho-district aan de zee, in één van de beste regio's van Salvador. Dicht bij het Barra-strand en op vijftien kilometer van het centrum. EXCURSIES ( Inclusief ) 1/2 dag : bezoek aan Santa Marta Favela ( sloppenwijk ) op de helling van de Corcovado 1 dag : city-tour met o.a. bezoek aan de Corcovado, Sugar Loaf Mountain, Maracana Stadium ( incl lunch ) EXCURSIES ( Inclusief ) 1/2 dag : city-tour : panoramisch & historisch Salvador

5 Amazone Natal Manaus, hoofdstad van het Amazonegebied, ligt in het noorden van Brazilië. In de 19e eeuw, het rubbercentrum van de wereld. De enorme rijkdom van vroeger was te danken aan het feit dat de rubberbomen alleen hier groeiden en nergens anders ter wereld. In de lokale Portugese taal betekent 'Manaus' 'Moeder van God'. De mytische Amazone kan eigenlijk alleen in superlatieven worden beschreven. Het beslaat een gebied van meer dan 7 miljoen vierkante kilometer, 60 procent op Braziliaans grondgebied. Het is het grootste en meest intacte regenwoud ter wereld. Natal ligt in het noordoosten van Brazilië, aan de Atlantische Oceaan. Natal is portugees voor Kerstmis. De naam van de stad heeft te maken met de stichting ervan met kerst Vanwege de vele zonuren wordt deze stad ook weleens de 'Stad van de Zon' genoemd. Natal is de hoofdstad van de deelstaat Rio Grande do Norte. Het centrum van de stad bestaat uit smalle steegjes en zandpaden die naar de zee lopen.in Natal vindt je veel gebouwen uit de koloniale tijd. Het centrum is gebouwd rondom het fort Dos Reis Magos. Amazon Clipper Cruise HOTEL Manary Praia Bij de Amazon Clipper Cruise slaap je op de boot. Het zijn lokaal gebouwde boten met privé hutten met douche en toilet en s nachts airconditioning. De boten beschikken over een zonnedek, een leeszaal en een eetzaal. Manary Praia Hotel ligt direct aan het strand en de boulevard van de Ponta Negra. Het hotel heeft 23 kamers elk voorzien van airconditioning, LCD flatscreen, dvd speler, minibar, haardroger, kluisje, gratis breedband internet voor uw laptop en balkon met hangmat. EXCURSIES ( Inclusief ) Kanotrip, Nachttrip op zoek naar alligators, Vissen in een kano. EXCURSIES ( Inclusief ) 1 dag : Een dag vol emotie in het duinenpark van Genipabu. ( incl. lunch )

6 PRIJZEN PORTO ALEGRE TOUR 1 Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer : 2475 Supplement single kamer : TOUR 2 Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer : 2660 Supplement single kamer : PRIJZEN inclusief : overnachtingen in hotel Tulip Inn Centro Historico met ontbijt, retourvluchten vanuit Brussel met TAP, alle luchthaventaksen, transfers luchthaven - hotel - luchthaven, BTW ( 2.73% ) Niet inclusief : maaltijden tijdens het verblijf, dranken tijdens de maaltijden, transfers van het hotel naar de World Masters Athletics locaties, excursies. Prijzen berekend op basis van de huidige wisselkoersen ( 28/01/2013 ) en op een minimum van 10 deelnemers. PRIJZEN Excursies : Culturele City- Tour : 30 p.p. Daguitstap naar Nationaal Park Aprados da Serra ( incl lunch, excl dranken ): 140 p.p. DAG OKTOBER TOUR 1 TOUR 2 V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D Porto Alegre Porto Alegre REISDAGEN WORLD MASTERS ATHLETICS VLUCHTGEGEVENS TOUR 1 & 2 : VERTREK op VRIJ of WOE Brussel - Lissabon - Porto Alegre BRU 06u15 - LIS 08u00 / LIS 10u30 - POA 17u45 RETOUR op MAA Porto Alegre - Lissabon - Brussel POA 20u40 - LIS 09u20 (+1) / LIS 12u45 - POA 16u30

7 PRIJZEN PORTO ALEGRE - RIO DE JANEIRO - SALVADOR DE BAHIA TOUR 3 Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer : 3880 Supplement single kamer : TOUR 4 Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer : 4095 Supplement single kamer : PRIJZEN inclusief : overnachtingen in hotel Tulip Inn Centro Historico met ontbijt, overnachtingen in hotel Golden Tulip Regente met ontbijt, overnachtingen in hotel Mercure Salvador Rio Vermelho met ontbijt, retourvluchten vanuit Brussel met TAP, binnenlandse vluchten met TAM, alle luchthaventaksen, transfers luchthaven - hotel - luchthaven, excursies zoals vermeld, BTW ( 2.73% ). Niet inclusief : maaltijden tijdens het verblijf, dranken tijdens de maaltijden, transfers van het hotel naar de World Masters Athletics locaties. Prijzen berekend op basis van de huidige wisselkoersen ( 28/01/2013 ) en op een minimum van 10 deelnemers. DAG OKTOBER TOUR 3 TOUR 4 V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D Porto Alegre Rio Salvador Porto Alegre Rio Salvador REISDAGEN WORLD MASTERS ATHLETICS VLUCHTGEGEVENS TOUR 3 & 4: VERTREK op VRIJ of WOE Brussel - Lissabon - Porto Alegre BRU 06u15 - LIS 08u00 / LIS 10u30 - POA 17u45 Binnenlandse vlucht op MAA Porto Alegre - Rio de Janeiro POA 06u15 - GIG 08u06 Binnenlandse vlucht op VRIJ Rio de janeiro Salvador GIG 08u50 - SSA 10u00 RETOUR op MAA Salvador - Lissabon - Brussel SSA 00u05 - LIS 11u20 / LIS 12u45 - BRU 16u30 PRIJZEN PORTO ALEGRE - AMAZONE CRUISE - NATAL TOUR 5 Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer : 4505 Supplement single kamer : TOUR 6 Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer : 4690 Supplement single kamer : Prijzen inclusief : overnachtingen in hotel Tulip Inn Centro Historico met ontbijt, Amazone Clipper Cruise inclusief alle maaltijden, overnachtingen in hotel Manary Praia met ontbijt, retourvluchten vanuit Brussel met TAP, binnenlandse vluchten met TAM, alle luchthaventaksen, transfers luchthaven - hotel - luchthaven, excursies zoals vermeld, BTW ( 2.73% ). Niet inclusief : maaltijden tijdens het verblijf, dranken tijdens de maaltijden, transfers van het hotel naar de World Masters Athletics locaties. Prijzen berekend op basis van de huidige wisselkoersen ( 28/ 01/2013 ) en op een minimum van 10 deelnemers. DAG OKTOBER TOUR 5 TOUR 6 V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D Porto Alegre Amazone Natal Porto Alegre Amazone Natal REISDAGEN WORLD MASTERS ATHLETICS VLUCHTGEGEVENS TOUR 5 & 6 : VERTREK op VRIJ of WOE Brussel - Lissabon - Porto Alegre BRU 06u15 - LIS 08u00 / LIS 10u30 - POA 17u45 Binnenlandse vlucht op MAA Porto Alegre - Sao Paulo Manaus POA 06u00 - GRU 07u35 / GRU 09u30 - MAO 11u33 Binnenlandse vlucht op DON Manaus - Brasilia - Natal MAO 15u32 - BSB 20u21 / BSB 21u20 - NAT 23u04 RETOUR op MAA Natal - Lissabon - Brussel NAT 01u05 - LIS 11u15 / LIS 12u45 - BRU 16u30 Algemene voorwaarden (PDF)

8 BCD Travel Posthoflei 3 B-2600 Berchem Belgium T paul.asselmans@bcdtravel.be Copyright 2012 BCD Travel. Unauthorized Reproduction Strictly Prohibited

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 10-18 Augustus 2013 Hotel Stadion Praktisch! Paspoort Een geldig nationaal paspoort, met minimum twee lege bladzijden voorbehouden voor visa, met

Nadere informatie

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA HOLA BRAZIL Prijs vanaf : 2.105 pp 10 dagen / 8 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING RIO DE JANEIRO - SALVADOR DA BAHIA Individuele rondreis Brazilië. Beleef

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Hola Brazil. Reizen voor Sport Fans. 10 dagen / 8 nachten. Prijs vanaf : vanaf pp Standaard hotels - Dubbele kamer.

Hola Brazil. Reizen voor Sport Fans. 10 dagen / 8 nachten. Prijs vanaf : vanaf pp Standaard hotels - Dubbele kamer. Reizen voor Sport Fans Hola Brazil 10 dagen / 8 nachten Prijs vanaf : 2.105 vanaf pp Standaard hotels - Dubbele Vertrekdatum 16/03/2017 2.105 vanaf en Standaard hotels - Dubbele 17/03/2017 2.105 vanaf

Nadere informatie

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA BRAZIL TROPICAL Prijs vanaf : 2.795 pp 13 dagen / 11 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING RIO DE JANEIRO - IGUACU - SALVADOR DA BAHIA - RECIFE Individuele

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Opdracht Google Maps WK voetbal 2014 in Brazilie

Opdracht Google Maps WK voetbal 2014 in Brazilie Opdracht Google Maps WK voetbal 2014 in Brazilie Wat gaan we doen? We gaan met Google Maps een kaart maken. Een kaart met de voetbalstadions in Brazilië. Wat valt op bij de spreiding van de speelsteden?

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA ENCANTO DO BRAZIL Prijs vanaf : 2.585 pp 10 dagen / 8 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING RIO DE JANEIRO - IGUACU - SALVADOR DA BAHIA Individuele rondreis

Nadere informatie

VAN KOLONIAAL BRAZILIË TOT HET HART VAN DE AMAZONE

VAN KOLONIAAL BRAZILIË TOT HET HART VAN DE AMAZONE THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA VAN KOLONIAAL BRAZILIË TOT HET HART VAN DE AMAZONE Prijs vanaf : 4.615 pp 14 dagen / 12 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING RIO DE JANEIRO - OURO PRETO

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K o k t o b e r ASL TRAVEL

Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K o k t o b e r ASL TRAVEL Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K 2 3-2 6 o k t o b e r 2 0 1 8 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Istanbul Info REISDOCUMENTEN TIJDZONE VALUTA KLIMAAT TAAL ASL TRAVEL Internationaal paspoort of Identiteitskaart

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

MADEIRA WANDELPARADIJS

MADEIRA WANDELPARADIJS jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 MADEIRA WANDELPARADIJS 1 Vluchten: TAP AIR PORTUGAL TP6771 BRUSSEL - LISSABON 13u10 15u00 TP1687 LISSABON - FUNCHAL 16u00 17u45 TP1680 FUNCHAL - LISSABON 09u30

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

BRAZILIË, RIO DE JANEIRO (CARNAVAL)

BRAZILIË, RIO DE JANEIRO (CARNAVAL) THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA BRAZILIË, RIO DE JANEIRO (CARNAVAL) Prijs vanaf : 1.695 pp 7 dagen / 5 nachten Hotel Augusto's*** - dubbel kamer SAMENVATING Verblijf in Rio de Janeiro tijden de carnaval.

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie,

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie, LUSTRUM Geachte Reiscommissie, Hierbij het voorstel voor jullie lustrumreis door het zuiden van Brazilië. (B/L/D in de tekst staat voor Breakfast / Lunch / Diner die bij de reis zijn inbegrepen). Dag 1:

Nadere informatie

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA RIO DE JANEIRO - IGUACU - PANTANAL - BRASILIA - MANAUS - AMAZONIE - SALVADOR DA BAHIA

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA RIO DE JANEIRO - IGUACU - PANTANAL - BRASILIA - MANAUS - AMAZONIE - SALVADOR DA BAHIA THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA BRAZILIË NATUUR Prijs vanaf : 5.775 pp 16 dagen / 14 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING RIO DE JANEIRO - IGUACU - PANTANAL - BRASILIA - MANAUS - AMAZONIE

Nadere informatie

Rijselsestraat 40 bus 15, 8500 KORTRIJK - BELGIUM Tel : +32 (0)56 24 38 80 Fax : +32 (0)56 21 07 65 E-mail : info@worldoftravel.be

Rijselsestraat 40 bus 15, 8500 KORTRIJK - BELGIUM Tel : +32 (0)56 24 38 80 Fax : +32 (0)56 21 07 65 E-mail : info@worldoftravel.be T R A V E L A G E N C Y WORLD OF TRAVEL bvba Rijselsestraat 40 bus 15, 8500 KORTRIJK - BELGIUM Tel : +32 (0)56 24 38 80 Fax : +32 (0)56 21 07 65 E-mail : info@worldoftravel.be EEN EXCLUSIEF REISPROGRAMMA

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Brazilië Rio de Janeiro Pantanal Salvador & Morro de Sao Paulo Lustrumreis - 14 dagen

Brazilië Rio de Janeiro Pantanal Salvador & Morro de Sao Paulo Lustrumreis - 14 dagen Brazilië Rio de Janeiro Pantanal Salvador & Morro de Sao Paulo Lustrumreis - 14 dagen Deze prachtige zeer gevarieerde lustrumreis begint met een bezoek aan het bruisende Rio de Janeiro; een stad die je

Nadere informatie

HET ALLERBESTE IN 2014

HET ALLERBESTE IN 2014 B R A Z I L I Ë HET ALLERBESTE IN 2014 voor 2014 wenst dataprint je een succesvol jaar...... met een bruisende gezondheid... van vriendschap en respect voor elkaar... vol kwaliteit... met tijd voor jezelf

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI CITY BREAK HELSINKI De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45 Kuna

Nadere informatie

LUSTRUMREIZEN PERU, BOLIVIA, RIO DE JANEIRO

LUSTRUMREIZEN PERU, BOLIVIA, RIO DE JANEIRO LUSTRUMREIZEN PERU, BOLIVIA, RIO DE JANEIRO 17 dagen 15 nachten Deze lustrumreis begint in Peru. Vanuit Cusco, gaan jullie naar Machu Picchu één van de meest unieke plekjes op deze aarde, de Incastad die

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Lissabon Programma-overzicht: Leeftijd: minimum 18 jaar 15 of 25 lessen Portugees per week Verblijf bij gastgezin Boordevol culturele en sociale activiteiten Duur: vanaf 1 week

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

ENCANTO DO BRAZIL CARNAVAL

ENCANTO DO BRAZIL CARNAVAL THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA ENCANTO DO BRAZIL CARNAVAL Prijs vanaf : 4.310 pp 13 dagen / 11 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING RIO DE JANEIRO - IGUACU - SALVADOR DA BAHIA Deelnemen

Nadere informatie

Kapsaliana Village Hotel Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi

Kapsaliana Village Hotel Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi Kapsaliana Village Hotel Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kapsaliana Village Hotel - (Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi) - 5 sterren

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

WONDEREN VAN BRAZILIË

WONDEREN VAN BRAZILIË THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA WONDEREN VAN BRAZILIË Prijs vanaf : 5.645 pp 14 dagen / 12 nachten SAMENVATING BELO HORIZONTE - OURO PRETO - MARIANA - SAO JOAO DEL REI - TIRADENTES - PETROPOLIS - RIO

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Dag 2+3+4 Rio Vrije dagen.

Dag 2+3+4 Rio Vrije dagen. Dag 1 Rio Aankomst in Rio in Rio de stad die altijd bruist. Bij aankomst transfer naar het hotel op 2 blokken afstand van de Copacabana. Het hotel ligt centraal met restaurants in de omgevingen, terrassen

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

BESTEMMING: Brazilië. Aan het einde van de reis wachten de mooie zandstranden van Brazilië.

BESTEMMING: Brazilië. Aan het einde van de reis wachten de mooie zandstranden van Brazilië. BESTEMMING: Brazilië Een reis vol activiteit en avontuur langs de meest indrukwekkende natuurgebieden van het land. De afstanden zijn groot maar wel degelijk de moeite waard: u krijgt het beste van Brazilië

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

26 th WORLD ROAD CONGRESS. Abu Dhabi oktober Art Of Travel 1

26 th WORLD ROAD CONGRESS. Abu Dhabi oktober Art Of Travel 1 26 th WORLD ROAD CONGRESS Abu Dhabi oktober 2019 Art Of Travel 1 Programma Zaterdag 5 oktober 2019 10u55 Vertrek van de Etihad Airways vlucht met bestemming Abu Dhabi. 19u45 Aankomst in Abu Dhabi. Vluchtduur

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

BRAZILIË MANAUS / SALVADOR / IGUAÇU / RIO DE JANEIRO

BRAZILIË MANAUS / SALVADOR / IGUAÇU / RIO DE JANEIRO 1 BRAZILIË MANAUS / SALVADOR / IGUAÇU / RIO DE JANEIRO DAG 1 : MANAUS Aankomst. Verwelkoming en transfer naar hotel Tropical Manaus voor overnachting in Manaus, de hoofdstad van de Provincie Amazonas,

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

CITY BREAK STOCKHOLM

CITY BREAK STOCKHOLM CITY BREAK STOCKHOLM Stockholm is ongetwijfeld de aantrekkelijkste stad van Scandinavië. Het vele groen en de unieke ligging verspreid over 14 eilanden creëren een bijzondere cocktail van natuur en cultuur

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Donna Carmela - (Italië Sicilië Carruba di Riposto) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK Combineer een bezoek aan het bruisende Reykjavik met een onvergetelijke jaarovergang. IJslanders vieren dat in stijl met vreugdevuren en spectaculair vuurwerk. Verken

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname Buitenlandse TENNIS STAGE 2018 Van zaterdag 14 21 april Komend jaar gaan we naar Tunesië. Ons nieuwe hotel is het SEABEL ALHAMBRA PORT EL KANTAOUI. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2017 met uitgebreide

Nadere informatie

TerraMundo Travels Ir. Driessenstraat 94 F 2312 KZ Leiden Tel: 071-3030200

TerraMundo Travels Ir. Driessenstraat 94 F 2312 KZ Leiden Tel: 071-3030200 Dag 1 Manaus Aankomst in Manaus met de internationale vlucht uit Nederland. De aankomst is te laat om nog verder de Amazone in te gaan dus transfer naar de pousada in de stad. De meeste hotels in Manaus

Nadere informatie

Boston Marathon. 18 april 2016

Boston Marathon. 18 april 2016 Boston Marathon 18 april 2016 The Boston marathon is the world s oldest annual marathon and ranks as one of the world s most prestigious road races events. Reis van vrijdag 15 tot woensdag 20 april 2016

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV PSV REIZEN Programma Business Club leden St. Petersburg WEDSTRIJD FC ZENIT PSV woensdag 25 februari vrijdag 27 februari 2015 St. Petersburg Sinds de Gouden Eeuw zijn Rusland en Nederland belangrijke handelspartners

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

Brazilie - 16 dagen Monte Verde, Sao Paulo, Itatiaia Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis - 2014

Brazilie - 16 dagen Monte Verde, Sao Paulo, Itatiaia Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis - 2014 Brazilie - 16 dagen Monte Verde, Sao Paulo, Itatiaia Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis - 2014 Deze gevarieerde actieve lustrumreis brengt jullie voor Braziliaanse begrippen in relatief korte reistijd

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden!

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden! Buitenlandse TENNIS STAGE 2017 Van woensdag 19 26 april Komend jaar gaan we naar Djerba. Ons nieuwe hotel is het IBEROSTAR MEHARI DJERBA ****. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2016 met uitgebreide

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Riviercruise op de Douro

Riviercruise op de Douro Riviercruise op de Douro Van Porto TOT Salamanca VAN 28 OKTOBER TOT 4 NOVEMBER 2016 MET DE M/V GIL EANES***** alle dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen mooiste

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Brazilië Anders bekeken

Brazilië Anders bekeken BRAZILIË Brazilië Anders bekeken Rondreis met lokale gidsen Kant-en-Klaar - 15 dagen / 13 nachten REF: 364 REISBESCHRIJVING Rio de Janeiro - Cuiba - Pantanal - Chapada dos Guimaraes - Cuiaba - Salvador

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes Eliathos Griekenland Kreta Arhanes 1. Algemene informatie Eliza was here - Eliathos - /griekenland/kreta/arhanes/eliathos.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eliathos - (Griekenland Kreta Arhanes)

Nadere informatie