FAQ: 3. Persoonskwalificatie. Welke status PQ moet ik toekennen aan mijn medewerkers? Wanneer kan ik mijn medewerkers beginnen aanmaken in de tool?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ: 3. Persoonskwalificatie. Welke status PQ moet ik toekennen aan mijn medewerkers? Wanneer kan ik mijn medewerkers beginnen aanmaken in de tool?"

Transcriptie

1 FAQ: 1. Algemeen basisprincipes. Hoeveel tijd neemt het in beslag om een bedrijfskwalificatie te vervolledigen? Hoeveel tijd neemt het in beslag om een persoonskwalificatie te vervolledigen? Met welke basisprincipes moet ik rekening houden? Voor welke bedrijven moet een bedrijfskwalificatie worden gedaan? In welk bedrijf moet een contractormedewerker worden aangemaakt? Mijn registratielink werkt niet meer, wat nu? Wat zijn de verantwoordelijkheden van de hoofdcontractor naar zijn subcontractor toe? Kan een subcontractor een aantal taken mbt de tool OO aan zijn hoofdcontractor delegeren? Kan een hoofdcontractor in naam van zijn subcontractor een aantal zaken in de tool OO uitvoeren? Kan je zien of je aan iemand reeds een herinnering hebt gestuurd? Wie krijgt de notificaties wanneer een certificaat komt te vervallen van een PQ waarvoor je de administratie doet in de plaats van de contractor? Een contractormedewerker is in het bezit van een actieve badge via het proces van aanmeldingsformulier, kan hij dan nog binnen op de site van UPMR Hoboken? Kan een administratief bediende van een contractor (zonder VCA) die een administratieve opdracht heeft in een bureel de site betreden zonder badge? Ik ben de bedrijfskwalificatie (of persoonskwalificatie) aan het vervolledigen en heb een concrete vraag. Aan wie kan ik mij richten? 2. Bedrijfskwalificatie. Mijn bedrijf heeft ook een dochteronderneming, hoe moet dit worden opgezet in OO? Wat is een attest sociale zekerheid? Waar kan ik een attest sociale zekerheid opvragen? Wat verstaan we onder JAP, GPP en HSE-beleid voor zelfstandigen? Ik ben preventieadviseur niv. 1, 2 of 3, maar heb geen VCA. Wat moet ik dan doen? Hoe moet een zelfstandige worden opgezet in OO? 3. Persoonskwalificatie. Welke status PQ moet ik toekennen aan mijn medewerkers? Wanneer kan ik mijn medewerkers beginnen aanmaken in de tool? 4. Opdrachten. Welke types opdrachten zijn er en hoe lang zijn ze geldig? Ik heb geen opdracht. Wie contacteer ik hiervoor? 5. Aanmeldingen. Moet een transporteur ook worden aangemeld via OO? Moet iemand die een herstelling komt uitvoeren worden aangemeld via OO? Moet een bezoeker worden aangemeld? Moet een installateur worden aangemeld via OO? Wie moet ik voor een weekendopdracht aanmelden? Wanneer moet ik een contractormedewerker voor een weekendopdracht aanmelden?

2 Doorlooptijd o Indien alle documenten en informatie voorhanden zijn, kan u de bedrijfskwalificatie vervolledigen op een half uur tot een uur. o De vereiste documenten verzamelen vraagt wat meer tijd, afhankelijk of u deze nog dient op te vragen of al voorhanden hebt. o Een persoonskwalificatie vervolledigen zal 5 tot 10 minuten in beslag nemen als u de vereiste documenten bij de hand heeft. Basisprincipes: o Voor elke btw-plichtige is een bedrijfskwalificatie vereist (dus ook een zelfstandige) o Een contractormedewerker wordt aangemaakt bij het bedrijf waar hij op de loonlijst staat o De contractormedewerker wordt aangemeld op een opdracht opgemaakt voor zijn bedrijf o Een subcontractor kan maar tot op 1 niveau uitzondering: een subcontractor kan wel een zelfstandige uitnodigen Opzet in OO wanneer bedrijf een dochteronderneming heeft: o Wanneer een contractor bepaalde activiteiten in een dochteronderneming heeft afgesplitst, dient deze dochteronderneming eveneens de registratie en bedrijfskwalificatie te doorlopen in OO. o De Admin zal beide CQ s kunnen beheren. Hij/zij krijgt 2 afzonderlijke registrati s om CQ te vervolledigen. Hij/zij dient wel zijn medewerkers op de juiste CQ aan te melden; dit doet men door bovenaan op uw naam te klikken en de juiste firma te selecteren. Verantwoordelijkheden hoofdcontractor: o Een hoofdcontractor is zelf verantwoordelijk voor het uitnodigen en opvolgen van zijn subcontractoren, alsook voor het delegeren van opdrachten naar zijn subcontractoren. Registratielink o Wanneer de initiële registratielink werd gebruikt om de account te registreren, kan deze nadien niet meer gebruikt worden om opnieuw in te loggen. Men logt dan steeds in door gebruik te maken van: (zie screenshots) o adres of de zelfgekozen loginnaam en zelfgekozen paswoord

3 Dit is een officieel attest van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid dat bevestigd dat de bijdragen RSZ betaald zijn. o Voorbeeld België o Voorbeeld Nederland o Voorbeeld Polen Attest RSZ opvragen: o Voor de Belgische bedrijven aan te vragen op volgend adres: AD2-SECTIEATTESTEN@RSZ.FGOV.BE o Voor de Belgische zelfstandigen: op te vragen bij hun sociaal verzekeringsfonds (Partena, Securex, Zenito, ) o voor de Nederlandse zelfstandigen: bij de belastingsdienst JAP/GPP/HSE-beleid voor zelfstandigen: o Indien er een kort actieplan voorhanden is, is dit voldoende. o Er moet geen uitgebreid actieplan zijn aangezien er geen medewerkers zijn. o Voor een voorbeeld klik hier Ik ben preventieadviseur en heb geen VCA: o Uiteraard is een diploma preventieadviseur hoger dan VCA-certificaat. o U laadt uw diploma op, daar waar u normaal uw VCA dient op te laden. Een hoofdcontractor kan in de plaats van zijn subcontractor persoonskwalificaties in orde brengen en optreden als zijn administrator. Onderstaand dient dan wel in orde te worden gebracht: o Mail te sturen naar de helpdesk van Onyx = support@onyxone.com met de aanvraag o Aanvraag moet volgende zaken vermelden: Voor welke subcontractor(s) Welke persoon/personen vd hoofdaannemer dit moet kunnen doen Bevestiging van de goedkeuring van de subcontractor => subcontractor ofwel in cc houden van aanvraag ofwel zijn goedkeuring in bijlage van de mail voegen o Vervolgens doet Onyx het nodige => Onyx bevestigt aan hoofdaannemer dat het in orde werd gebracht en bevestigt ook hoe de hoofdaannemer persoonskwalificatie van de subcontractor kan beheren. o Hoofdaannemer kan dan in de plaats van de subcontractor Persoonskwalificaties in orde brengen Op een gedelegeerde opdracht personeel van de subcontractor aanmelden Herinnering op uitnodigingsmail: o Je kan niet zien of je reeds een herinnering hebt gestuurd. notificaties: alle admins en managers van een bedrijf krijgen notificaties. o Als je ook manager bent gemaakt voor een subcontractor (zoals beschreven hierboven) zal je de s ook ontvangen. Transporteurs die een levering of afhaling doen worden niet beschouwd als subcontractor, dus dienen niet aangemeld te worden via Onyx One. Onze vrachtwagenleverancier die een mekanieker ter plaatse stuurt om een herstelling aan een vrachtwagen uit te voeren die enkele uren in beslag neemt, wordt als uitvoering van een werk gezien => aan te melden Iemand die een herstelling komt uitvoeren op onze site dient wel aangemeld te worden via Onyx One = uitvoeren van werken.

4 Bezoeker: o Een bezoeker dient momenteel nog niet via de tool OO aangemeld te worden, dit verloopt nog via het oude proces, dwz. de contractor stuurt mail met gegevens naar Interne Bewaking o Bezoeker = persoon die geen werken komt uitvoeren o Wanneer de bezoeker zich aanmeldt aan onthaal dient hij/zij wel afgehaald worden door een contactpersoon. Installateurs: o Voor onderhoud of dingende interventie die niet gepland was, dient een installateur zich niet aan te melden via OO. Dit loopt via de bezoekersprocedure gezien hij/zij onder continue begeleiding zal staan. o Geplande of recurrente onderhoudswerken aan installaties => wel aanmelden via OO. Status PQ: o PQ1= voor medewerker die werken uitvoert op onze site o PQ2= voor medewerker die enkel in centrale administratie of IS werken komt uitvoeren, dus niet effectief op site komt o PQ3= voor de admins van C of voor bezoekers Welke type opdrachten zijn er juist? o Normale opdracht: kan aangemaakt worden voor periode van max. 12 maanden. Duur aanmelding persoon = max. 6 maanden. o Stilstandsopdracht: aangemaakt voor duur stilstand, max 3 maanden. Duur aanmelding persoon = max. 3 maanden. o Weekendopdracht: aangemaakt voor weekend, max 7 dagen. Duur aanmelding persoon = max.7 dagen. o Overwerk/Nachtwerk: aangemaakt voor werken tss. 22h en 07h tijdens weekdagen, max 7 dagen, duur aanmelding persoon = max. 7 dagen. Weekendopdracht: o Alle personen die het komende weekend komen werken, dienen aangemeld te worden op een weekendopdracht. o Contractoren die in het weekend komen werken, dienen elke week voor vrijdag 17u00 aangemeld te worden op de weekendopdracht. Ik heb geen opdracht: o Wanneer er nog geen opdracht werd aangemaakt in Onyx, contacteer hiervoor uw werkvoorbereider binnen Umicore. De werkvoorbereider zal de opdracht aanmaken zodat u uw personeel hierop kan aanmelden. CMW is in het bezit van actieve badge via oude procedure, kan hij nog binnen op de site? o Er wordt gewerkt met een transitieplan voor elke contractor. Dwz. dat er een deadline wordt opgesteld waartegen al de CMW s met actieve badges, verkregen via oude procedure, aangemeld moeten zijn in Onyx One. Na deze einddatum kan CMW niet meer op de site. Dus voor einddatum transitieplan badge inruilen bij IB.

5 Wat met een administratief bediende van een huiscontractor (zonder VCA) die een administratieve opdracht heeft voor een bepaalde duur in een bureel op de site? o Persoon wordt door contractor aangemaakt als PQ3 (bezoeker) o Contractor verzoekt preventiedienst of deze persoon onbegeleid tijdens de periode van haar/zijn opdracht de site mag betreden naar haar/zijn werkplek o Preventie keurt goed: PREV wijzigt de persoon in een PQ1 met intern commentaar voor goedkeuring uitzondering (PQ1' = persoonskwalificatie voor werken op de site zonder VCA) o Vervolgens kan contractor (als PQ1 volledig in orde is) de persoon aanmelden op de opdracht type normaal voor de duur van de opdracht. o Op de eerste werkdag, moet de persoon zich aan loket OO aanmelden. o Deze persoon moet slagen in VHF alvorens contractorsbadge te krijgen Medewerkers aanmaken in de tool: o Een contractor kan al gebruikers in het eigen bedrijf aanmaken nog voor de CQ is goedgekeurd door UPMR, maar die toewijzen aan Umicore en daardoor de PQ voor Umicore invullen is niet mogelijk. o Een contractor zijn CQ moet door ons zijn goedgekeurd, vooraleer men gebruikers kan aanmaken op onze portal. Zelfstandige: o Een contractor werkt met zelfstandige: Contractor heeft de mogelijkheid om subcontractor uit te nodigen (knopje "uitnodigen contractor" op dashboard), in dit geval dient de contractor de groep "zelfstandige" te kiezen De zelfstandige zal een uitnodiging ontvangen en dit laat hem toe een bedrijf (de zelfstandige activiteit) aan te maken. Hij is niet in staat om bijkomende mensen uit te nodigen voor Umicore. Via support OO kan de "zelfstandige persoon" onder de contractor worden gehangen zodat deze kan worden gepland en toegewezen op opdrachten van de contractor. o Een subcontractor werkt met zelfstandige: Een subcontractor is niet in staat om een subcontractor uit te nodigen, dus is hij ook niet in staat om de groep zelfstandige te selecteren Een zelfstandige die voor een subcontractor werkt, dient te worden uitgenodigd door de bovenliggende hoofdcontractor. Via de uitnodiging zal de zelfstandige zijn "zelfstandig bedrijf" (met speciale CQ) opzetten en invullen en via support OO zal de zelfstandige onder de subcontractor worden toegevoegd. Hulp nodig: o Indien u concrete vragen hebt bij het invullen van uw bedrijfskwalificatie of persoonskwalificatie kan u in de tool via een comment uw vragen richten aan Contractor Management Umicore of u kan de helpdesk van Onyx One contacteren via support@onyxone.com Link naar de uitgebreide handleiding deze leidt je door de verschillende stappen m.b.v. screenshots:

6 Voorbeeld RSZ België

7 Voorbeeld RSZ Nederland

8 Voorbeeld RSZ Polen.

9 Voorbeeld HSE-beleid

10

FAQ. In deze FAQ vindt u vragen en antwoorden over het inhoudelijke aspect van Onyx One, het WAT.

FAQ. In deze FAQ vindt u vragen en antwoorden over het inhoudelijke aspect van Onyx One, het WAT. FAQ In deze FAQ vindt u vragen en antwoorden over het inhoudelijke aspect van Onyx One, het WAT. Alle onderdelen zijn genummerd en terug te vinden in de inhoudstabel. Wanneer u op de vraag klikt, komt

Nadere informatie

Startinformatie Onyx One

Startinformatie Onyx One Startinformatie Onyx One Inhoudsopgave 1. Opbouw Onyx One (OO)... 3 2. Welke documenten moet ik bij de hand hebben bij het vervolledigen van een bedrijfskwalificatie en persoonskwalificatie?... 6 3. FAQ...

Nadere informatie

Startinformatie Onyx One

Startinformatie Onyx One Startinformatie Onyx One Inhoudsopgave 1. Opbouw Onyx One (OO)... 3 2. Welke documenten moet ik bij de hand hebben bij het vervolledigen van een bedrijfskwalificatie en persoonskwalificatie?... 6 3. Bijlagen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Onyx One

Gebruikershandleiding Onyx One Gebruikershandleiding Onyx One Contents 1. Registreren via uw persoonlijke registratielink... 3 Stap 1: Uw account registreren via uw persoonlijke registratielink... 3 Stap 2: Maak uw bedrijf aan... 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Onyx One

Gebruikershandleiding Onyx One Gebruikershandleiding Onyx One Contents 1. Registreren via uw persoonlijke registratielink... 3 Stap 1: Uw account registreren via uw persoonlijke registratielink... 3 Stap 2: Maak uw bedrijf aan... 4

Nadere informatie

1. Registreren via uw persoonlijke registratielink

1. Registreren via uw persoonlijke registratielink 1. Registreren via uw persoonlijke registratielink Stap 1: Uw account registreren via uw persoonlijke registratielink Via UPMR krijgt u een email met een persoonlijke registratielink. Gelieve deze niet

Nadere informatie

1. Doel...2. 2. Definities...2. 3. Principes...4. 4. Badge contractors...5. 5. Weetjes/tips...5. 6. Waar vind ik deze tool?...6

1. Doel...2. 2. Definities...2. 3. Principes...4. 4. Badge contractors...5. 5. Weetjes/tips...5. 6. Waar vind ik deze tool?...6 1 Pfizer - Handleiding contractorfirma s versie 4 Aanmelden en trainen contractors: via onyx- tool 1. Doel...2 2. Definities...2 3. Principes...4 4. Badge contractors...5 5. Weetjes/tips...5 6. Waar vind

Nadere informatie

1. Doel...2. 2. Weetjes/tips 4. 3. Waar vind ik deze tool?...5. 4. Inloggen (door Pfizer medewerker/interimkantoor/tapfin) 5

1. Doel...2. 2. Weetjes/tips 4. 3. Waar vind ik deze tool?...5. 4. Inloggen (door Pfizer medewerker/interimkantoor/tapfin) 5 1 Handleiding onthaaltraining EHS/GMP/Grade c voor nieuwe Pfizermedewerkers/intrimmers en derden Aanmelden starters: via onyx- tool 1. Doel...2 2. Weetjes/tips 4 3. Waar vind ik deze tool?...5 4. Inloggen

Nadere informatie

Toegangsregistratiesysteem ZuidPlus Handleiding opdrachtnemers

Toegangsregistratiesysteem ZuidPlus Handleiding opdrachtnemers Toegangsregistratiesysteem ZuidPlus Handleiding opdrachtnemers Inhoud 1. Algemeen... 4 1.1 Begrippen... 4 2. Eerste registratie en inloggen opdrachtnemer... 6 3. Registratie arbeidskrachten... 9 4. Aanmelden

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Uw service point account naar een standaardaccount upgraden of samenvoegen met een bestaand standaardaccount In geval van bijkomende vragen, neem dan contact

Nadere informatie

DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE

DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE i3learnhub DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE 2 www.i3-technologies.com INHOUD Dealer account aanmaken...4 Je dealer site licentie opzetten...6 Collega s toevoegen aan de site licentie... 11 i3learnhub DEALER

Nadere informatie

NIEUWE INLOGPROCEDURE INTERVAT

NIEUWE INLOGPROCEDURE INTERVAT NIEUWE INLOGPROCEDURE INTERVAT Wat houdt deze nieuwe procedure in? Vanaf 11 februari 2014 zal de inlogprocedure voor Intervat via FEDIAM (Federaal Identity en Access Management) in werking treden. Dit

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Uw fast-track account naar een volledige account upgraden of samenvoegen met een bestaand account In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Uw account beheren In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België en de buurlanden)

Nadere informatie

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG APICS module Gevaarlijke Goederen Voor aangevers GG 16 mei 2014 Inhoudstafel Hoofdstuk 1: Toegang APICS loket... 3 Stap 1A: Bedrijf registreren... 4 Stap 1B: Functionaliteit aanvragen... 8 Stap 2: Toegang

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Office 365 Business Premium & Domeinnaam Voor beheerders pro cloud solutions 1 Inhoud 1. Wanneer gebruikt u deze handleiding?... 3 2. Office 365 Business Premium instellen... 4 2.1.

Nadere informatie

Handleiding. Toegangen beheren voor de online toepassing: Enquête woon-werkverkeer

Handleiding. Toegangen beheren voor de online toepassing: Enquête woon-werkverkeer Handleiding Toegangen beheren voor de online toepassing: Enquête woon-werkverkeer Samengevat Uw werkgever verleent de toegangen tot de applicatie. Binnen uw organisatie kunnen de hoofdtoegangsbeheerder

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

My.tentoo tel. 02/

My.tentoo  tel. 02/ Handleiding My.tentoo www.tentoo.be info@tentoo.be tel. 02/725.70.00 MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 2 2. Wat moet je doen voor je begint te

Nadere informatie

Praktische handleiding Aanmaak van een account

Praktische handleiding Aanmaak van een account Praktische handleiding Aanmaak van een account Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Start... 4 3. Nieuwe account aanmaken... 4 3.1. Invoeren van bedrijfsinformatie door gebruik van het ondernemingsnummer (KBO-nummer).

Nadere informatie

Handleiding voor de aangifte/registratie van een camerabewakingssysteem

Handleiding voor de aangifte/registratie van een camerabewakingssysteem Handleiding voor de aangifte/registratie van een camerabewakingssysteem WWW.DNCS.BE 1. Aanmeldgegevens De aangifte van bewakingscamera s wordt voortaan aan de identiteit van een natuurlijke persoon gekoppeld.

Nadere informatie

Handleiding HETORANJEKRUIS.NL Portal versie 1 september 2014

Handleiding HETORANJEKRUIS.NL Portal versie 1 september 2014 Handleiding HETORANJEKRUIS.NL Portal versie 1 september 2014 Bestemd voor gebruik door: Diplomahouders Het Oranje Kruis Contactpersonen van opleidingsinstituten Examinatoren en consulenten van Het Oranje

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 1 2. Wat moet je doen voor je begint te werken?... 2 4. Een werkbriefje invoeren... 4 5. Werkbriefjes

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS INHOUD 1. Inloggen op my.tentoo... 1 2. Nieuwe uitvoerder inschrijven... 2 3. Dimona-aangifte invoeren... 3 4. Werkbriefje invoeren... 5 5. Werkbriefjesoverzicht...11

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

Met vragen over de registratie kunt u terecht op: admin.inkom@vlaanderen.be. gratis 1700

Met vragen over de registratie kunt u terecht op: admin.inkom@vlaanderen.be. gratis 1700 Met vragen over de registratie kunt u terecht op: admin.inkom@vlaanderen.be gratis 1700 Agentschap Ondernemen, maart 2008 Surf naar : http://www.kmo-portefeuille.be Voor de registratie en het aanmelden,

Nadere informatie

Cashless platform De Brug. Handleiding ouderportaal en betaalkaart

Cashless platform De Brug. Handleiding ouderportaal en betaalkaart Cashless platform De Brug Handleiding ouderportaal en betaalkaart Inhoud 1. Aanmelden op het ouderportaal... 3 2. Bijkomende kaart registreren... 5 3. Kaart opwaarderen via Bancontact... 6 4. Kaart opladen

Nadere informatie

DGLV online applicaties Handleiding. Versie 1.1.1

DGLV online applicaties Handleiding. Versie 1.1.1 DGLV online applicaties Handleiding Versie 1.1.1 1 Inhoudstafel 1. INLEIDING 3 2. TOEGANG TOT DGLV 4 A. Het aanstellen van een hoofdtoegangsbeheerder (HTB) 5 B. Het toekennen van een gebruikersrol 12 Stap

Nadere informatie

Toegang tot de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie).

Toegang tot de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie). Toegang tot de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie). Wanneer u zich de eerste keer toegang wenst te verlenen als gemachtigde van een onderneming tot de digitale steunmaatregelen

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

HANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Upgrade van een fast-track account (Service Punt) naar een volledige account

HANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Upgrade van een fast-track account (Service Punt) naar een volledige account HANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Upgrade van een fast-track account (Service Punt) naar een volledige account (Gratis vanuit België en de buurlanden) Datum versie: 10 februari 2016 Upgrade uw fast-track

Nadere informatie

HANDLEIDING. In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via

HANDLEIDING. In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via HANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Beheer uw account In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België en de buurlanden) of +32 78

Nadere informatie

Vrije Universiteit Brussel. CALI Handleiding Online aanmeldingsapplicatie. Vrije Universiteit Brussel. Handleiding Online aanmeldingsapplicatie CALI

Vrije Universiteit Brussel. CALI Handleiding Online aanmeldingsapplicatie. Vrije Universiteit Brussel. Handleiding Online aanmeldingsapplicatie CALI Vrije Universiteit Brussel Handleiding Online aanmeldingsapplicatie 1 2 Inhoudstabel 1 Welkom!... 4 2 Inschrijven voor de opleiding... 5 2.1 Verschil online aanmeldingsapplicatie en SelfService Studenten?...

Nadere informatie

Inleiding... 3. 1. Inloggen... 4. 2. Generieke apps... 4. App Mijn goedkeuringen... 5. App Delegatie... 8. 3. Self Service... 9

Inleiding... 3. 1. Inloggen... 4. 2. Generieke apps... 4. App Mijn goedkeuringen... 5. App Delegatie... 8. 3. Self Service... 9 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Generieke apps... 4 App Mijn goedkeuringen... 5 App Delegatie... 8 3. Self Service... 9 Basisgegevens medewerker wijzigen... 12 Aanvragen autorisatie...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING

HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING Datum: 13/01/2016 - Versie: 3.0 Auteur: Vlaamse overheid Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Afdeling Welzijn en Samenleving Tel 02 553 33 30 - Mail

Nadere informatie

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Geachte gebruiker, Deze handleiding is bedoeld voor de mensen die zichzelf of hun kinderen online willen inschrijven voor één of meerdere gemeentelijke

Nadere informatie

TransBERRU Handleiding

TransBERRU Handleiding TransBERRU Handleiding Versie 2.0 Steyvers Dominique 2017. 1 Voorwoord Deze handleiding zal u stap voor stap begeleiden om toegang te krijgen tot TransBERRU. De procedure mag in eerste instantie omvangrijk

Nadere informatie

INLEIDING WELKOM. We leggen u stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan.

INLEIDING WELKOM. We leggen u stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan. 1 INLEIDING WELKOM Vooraleer de medewerkers van een ME toegang kunnen krijgen tot de sterk beveiligde applicatie Heracles dient een éénmalige identificatieprocedure doorlopen te worden. Deze procedure

Nadere informatie

Team Mirror. Handleiding - Jezelf online registreren. Vertrouwelijk document uitgegeven door www.unicorngroup.be

Team Mirror. Handleiding - Jezelf online registreren. Vertrouwelijk document uitgegeven door www.unicorngroup.be Team Mirror Handleiding - Jezelf online registreren Vertrouwelijk document uitgegeven door www.unicorngroup.be Handleiding Jezelf online registreren In deze handleiding leiden we je als facilitator door

Nadere informatie

Licenties Leerplanzoeker, doelenboek kleuter en doelenboek lager. Schooljaar 2015-2016

Licenties Leerplanzoeker, doelenboek kleuter en doelenboek lager. Schooljaar 2015-2016 Licenties Leerplanzoeker, doelenboek kleuter en doelenboek lager. Schooljaar 2015-2016 Op donderdag 17 september 2015 9 u. vervallen de licenties van het schooljaar 2014-2015. Dit betekent concreet dat

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Koppel uw OBU aan DKV

Koppel uw OBU aan DKV Koppel uw OBU aan DKV Profiteer direct van de voordelen behorend bij de afrekening van de Belgische tol via DKV. Met een aantal eenvoudige en korte stappen kunt u uw OBU koppelen aan uw DKV account. De

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

Handleiding Online Webwinkel/Service Center.

Handleiding Online Webwinkel/Service Center. Handleiding Online Webwinkel/Service Center Inhoud 1 Logon http://b2b.fashionclub70.be info@fashionclub70.be 1.1 Aanmelden 1.2 Eerste maal aanmelden 2 Hoofdmenu 3 Webwinkel 3.1 Collecties 3.2 Lijst met

Nadere informatie

Mijn egov-rollenbeheer Handleiding voor gebruikers

Mijn egov-rollenbeheer Handleiding voor gebruikers Mijn egov-rollenbeheer Handleiding voor gebruikers Versie 2.0 25 maart 2014 Inhoud 1 Over deze handleiding... 4 1.1 Voor wie... 4 1.2 Gebruik iconen... 4 2 Veelgebruikte termen en definities... 5 3 Gebruikersprofielen

Nadere informatie

WACHTWOORDBEHEER. Gebruikerscode en wachtwoorden. Aanmelden. Online beheer van gebruikerscode en wachtwoorden

WACHTWOORDBEHEER. Gebruikerscode en wachtwoorden. Aanmelden. Online beheer van gebruikerscode en wachtwoorden WACHTWOORDBEHEER Online beheer van gebruikerscode en wachtwoorden Gebruikerscode en wachtwoorden Elke persoon met een momenteel actieve, of toekomstige arbeidsrelatie kan de gebruikerscode en wachtwoord

Nadere informatie

Hoe meld ik me aan voor een permanente vorming?

Hoe meld ik me aan voor een permanente vorming? Hoe meld ik me aan voor een permanente vorming? Inhoud Inleiding... 4 Stap 1: Een account aanmaken... 5 Rijksregisternummer... 7 Bankrekeningnummer... 7 Domicilieadres... 7 Stap 2: Privacyvoorkeuren...

Nadere informatie

Handleiding ego4: anaxis.be. Webformulieren en Loket - Workflow INFO@ANAXIS.BE ONDERNEMINGSNR. BE 0472 699 311

Handleiding ego4: anaxis.be. Webformulieren en Loket - Workflow INFO@ANAXIS.BE ONDERNEMINGSNR. BE 0472 699 311 Handleiding ego4: Webformulieren en Loket - Workflow 1 Inhoud 2 Inleiding...3 3 Webformulieren...3 3.1 Toevoegen...3 3.2 Workflow beheren...3 3.2.1 Nieuwe stap toevoegen...4 3.2.2 Opvolging...4 3.2.3 Acties...5

Nadere informatie

Handleiding - Mijngastouderburo.nl

Handleiding - Mijngastouderburo.nl Handleiding - Mijngastouderburo.nl voor vraagouders en gastouders 1. Mijngastouderburo.nl Mijngastouderburo.nl is je persoonlijke pagina op de website van Gastouderbureau ViaViela. Hier kun je je klant-

Nadere informatie

Klachtenbeheer (Intranet)

Klachtenbeheer (Intranet) Klachtenbeheer (Intranet) Versie:1 1/17 1 INLEIDING...3 2 NAVIGATIE VAN DE APPLICATIE...3 3 FRONT-END (OP DE WEBSITE)...4 3.1 Het online melden van klachten... 4 3.2 Mijn meldingen... 5 4 BACK-END...6

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Toegangsbeheer. Inhoud. Inleiding

Toegangsbeheer. Inhoud. Inleiding Toegangsbeheer Inhoud Inleiding... 1 De lokale beheerder... 2 Hoe duidt u een lokale beheerder aan?... 2 De eerste maal aanloggen... 4 Hoe verandert u van lokale beheerder?... 4 Nuttige opties op de welkomstpagina

Nadere informatie

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Geachte gebruiker, Deze handleiding is bedoeld voor de mensen die zichzelf of hun kinderen online willen inschrijven voor één of meerdere gemeentelijke

Nadere informatie

Handleiding: registratie en aanmelden

Handleiding: registratie en aanmelden Handleiding: registratie en aanmelden Beste vrijwilliger Binnen deze handleiding zullen wij u de EVapp-applicatie voorstellen en u loodsen doorheen de registratie-procedure. Hoewel gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal

Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal Provincie Gelderland Handleiding Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Naar het subsidieportaal gaan... 3 2.1 Eenmalig registreren als gebruiker

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost

Handleiding MyUnifiedPost Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Deel I: Registratie- en activatieprocedure Versie Datum laatste update 2.0 27 november 2009 Inhoud 1. Ik heb nog geen account

Nadere informatie

Handleiding GO!Fixit 2.0 Web voor de Melder V 17

Handleiding GO!Fixit 2.0 Web voor de Melder V 17 Handleiding GO!Fixit 2.0 Web voor de Melder V 17 Inhoud 1. Inloggen in het GO!Fixit webportaal... 3 2. Meldingen maken... 3 2.1. Een andere melder ingeven... 6 2.2. Het Type werk... 7 2.3. Prioriteit...

Nadere informatie

Handleiding korfbal.be - Opleidingen

Handleiding korfbal.be - Opleidingen Handleiding korfbal.be - Opleidingen Dit is de handleiding voor het gebruik van het onderdeel Opleidingen door bezoekers en geregistreerde gebruikers. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND March 30, 2015 Auteur:

Nadere informatie

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1.

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1. . Euro-Twice N.V. Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium Handleiding: Registratie van defecte toestellen op www.eurotwice.be Versie 1.03............................ 0. Inhoud: 1. Inleiding

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Enghouse Interactive MySupport Web Portal. Gebruikershandleiding Klant

Enghouse Interactive MySupport Web Portal. Gebruikershandleiding Klant Enghouse Interactive MySupport Web Portal Gebruikershandleiding Klant Inhoudstafel Inleiding...Fout!Bladwijzer niet gedefinieerd. Registreren om toegang te krijgen tot het portaal...fout!bladwijzer niet

Nadere informatie

ZORGBOERDERIJSUBSIDIE. Departement Landbouw en Visserij. Handleiding e-loket voor zorgboerderijen

ZORGBOERDERIJSUBSIDIE. Departement Landbouw en Visserij. Handleiding e-loket voor zorgboerderijen ZORGBOERDERIJSUBSIDIE Departement Landbouw en Visserij Handleiding e-loket voor zorgboerderijen Handleiding e-loket voor zorgboerderij... 1 1. Aanmelden op het e-loket... 2 2. Naar de tegel zorgboerderijen...

Nadere informatie

RSV Opleidingsregister. Handleiding Mijn V&VN en PE-online voor studenten

RSV Opleidingsregister. Handleiding Mijn V&VN en PE-online voor studenten RSV Opleidingsregister Handleiding Mijn V&VN en PE-online voor studenten Inhoudsopgave 1. Inschrijving in het opleidingsregister Welke gegevens heb ik nodig om mijzelf in te kunnen schrijven? Mijn V&VN-account

Nadere informatie

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Index 1. Toegang tot het programma... 3 2. Module te gebruiken door klanten via internet... 4 2.1 Registratie door de klant... 4 2.1.1 Scherm 2 Algemeen Registratiescherm...

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

Handleiding ideal van ING / Postbank instellen met Easy Business Tools 5

Handleiding ideal van ING / Postbank instellen met Easy Business Tools 5 Handleiding ideal van ING / Postbank instellen met Easy Business Tools 5 Copyrights : Uitgever : 2009 LogiVert LogiControle BV 2009 Easy Computing Easy Computing Publishing n.v. Horzelstraat 100 1180 Brussel

Nadere informatie

Handleiding Arbo Werkgeversbeheer. Versie 1.0

Handleiding Arbo Werkgeversbeheer. Versie 1.0 Handleiding Arbo Werkgeversbeheer Versie 1.0 20 april 2018 Handleiding Arbo Werkgeversbeheer In deze handleiding worden de functionaliteiten omtrent het beheer van uw werkgever binnen Dotweb Cloud voor

Nadere informatie

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 1 HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 Inhoudsopgave 1. REGISTREREN EN AANMELDEN...2 2. OVERZICHT ACCOUNT...4 3. ZOEK EEN JOB...5 Een zelf gevonden job toevoegen met de jobflyer...5 Solliciteren

Nadere informatie

Elektronische indiening van offertes

Elektronische indiening van offertes Elektronische indiening van offertes Een checklist voor inschrijvers van overheidsopdrachten Wat heb ik nodig om via de applicatie e-tendering elektronische offertes in te dienen? Hoe ga ik te werk om

Nadere informatie

Handleiding PIC en URF

Handleiding PIC en URF Handleiding PIC en URF [Geef de ondertitel van het document op] In deze handleiding: STAP 1 Een ECAS account aanmaken STAP 2 Een PIC code voor je organisatie aanmaken STAP 3 Je organisatiegegevens aanvullen

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS. 30/06/2017 Federale dienst e-procurement

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS. 30/06/2017 Federale dienst e-procurement E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS 30/06/2017 Federale dienst e-procurement GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten,

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Handleiding Ledenbeheer

Handleiding Ledenbeheer Handleiding Ledenbeheer Vanaf dansjaar 5.0 starten we met een online platform voor inschrijvingen, wat voor jou de registratie en het beheer van je gegevens een stuk makkelijker zal maken. Het platform

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten Sensire klanten en naasten Inhoudsopgave Meerwaarde Caren voor klanten en naasten...3 Stap 1: https://sensire.carenzorgt.nl...3 Stap 2: Activeren van uw code op Caren...4 Stap 3: Aanmelden op Caren...5

Nadere informatie

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5

Nadere informatie

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter)

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) U heeft de keuze om de onlinedienst Inhoudingsplicht te gebruiken in een beveiligde (A) of in een onbeveiligde (B) modus. Om toegang te krijgen tot

Nadere informatie

Functionaliteiten "Meldpunt Kinderopvang"

Functionaliteiten Meldpunt Kinderopvang Functionaliteiten "Meldpunt Kinderopvang" BackOffice voor de verantwoordelijke van het Meldpunt Kinderopvang. Versie 3 1 september 2009 BackOffice voor de verantwoordelijke van het Meldpunt Kinderopvang.

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS Rechten GEBRUIKSVOORWAARDEN De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

DEMO De registratieprocedure voor nieuwe ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie)

DEMO De registratieprocedure voor nieuwe ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie) DEMO De registratieprocedure voor nieuwe ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie) Versie september 2009 Toegang tot de digitale steunmaatregelen

Nadere informatie

Startersgids De werknemer zal een e-mail ontvangen met de mededeling dat een nieuwe gebruiker aangemaakt is. Klik op de link "Nieuwe gebruiker"

Startersgids De werknemer zal een e-mail ontvangen met de mededeling dat een nieuwe gebruiker aangemaakt is. Klik op de link Nieuwe gebruiker Startersgids De werknemer zal een e-mail ontvangen met de mededeling dat een nieuwe gebruiker aangemaakt is. Klik op de link "Nieuwe gebruiker" Dit zal de gebruiker leiden tot onderstaand scherm: Vul de

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

CVO Crescendo. Klik op inloggen, jet kmt terecht in de module inloggen Schakel nu om van het tabblad inloggen naar het tabblad Nieuw account aanmaken

CVO Crescendo. Klik op inloggen, jet kmt terecht in de module inloggen Schakel nu om van het tabblad inloggen naar het tabblad Nieuw account aanmaken Hoofdstuk 6: Rechten beheren gebruikers toevoegen 6.1. Inleiding Om te kunnen testen of een reactie kan gegeven worden op een artikel, moeten we een extra gebruiker toevoegen. Een gebruiker kan zelf het

Nadere informatie

Peridos. Registreren voor Zorgportaal. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.0

Peridos. Registreren voor Zorgportaal. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.0 Peridos Registreren voor Zorgportaal Plaats: Utrecht Datum: 22-02-2019 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.0 Status: Definitief Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Wijzigingsbeheer 3 1. Inleiding 4 1.1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 1 Checkinatwork is een dienst voor het registreren van aanwezigheden van: personen die werken in onroerende staat uitvoeren - de bouwdirecties belast met het ontwerp; - de bouwdirecties

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

E-loket. Doelstellingen

E-loket. Doelstellingen E-loket Doelstellingen Inzage en beheer van de gekende gegevens van de aanvrager bij het FWO. Gestructureerde manier van communicatie met het FWO. (meldingen personeelsaangelegenheden) Snellere verwerking

Nadere informatie