EEN TWEEDE HUIS MET DE LUXE, HET COMFORT EN VOORAL DE SERVICE VAN EEN TOPHOTEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EEN TWEEDE HUIS MET DE LUXE, HET COMFORT EN VOORAL DE SERVICE VAN EEN TOPHOTEL"

Transcriptie

1

2 Bramberg Mountain Resort is een project van Landberg Bauträger GmbH 5732 Mühlbach 87, Oostenrijk. telefoon +43 (0) mobiel +31 (0) EEN TWEEDE HUIS MET DE LUXE, HET COMFORT EN VOORAL DE SERVICE VAN EEN TOPHOTEL

3 EEN RESORT OM VOLOP TE GENIETEN VAN THE ALPINE LIFESTYLE In deze brochure maakt u kennis met Bramberg Mountain Resort. Een exclusief nieuw resort in de Oostenrijkse Alpen, direct aan de skilift van de Wildkogel Arena. Een resort om volop te genieten van The Alpine Lifestyle: sportief, mondain en zorgeloos. Een resort om vooral sámen van te genieten, met familie of vrienden. Niet ieder voor zich op een anonieme hotelkamer, maar met elkaar in een luxe appartement, penthouse De privacy en de gezelligheid van een eigen vakantiewoning, maar wél met de gemakken zoals u die kent van een tophotel. Dát is wat Bramberg Mountain Resort uniek maakt. Een geweldige plek om heerlijk zelf van te genieten. Maar ook om te genieten van opbrengsten uit verhuur. Het resort zit bovenop de trends in de markt, wat zorgt voor uitstekende We zijn benieuwd wat u van het resort vindt en gaan graag met u om tafel om te bespreken hoe wij uw droom van een tweede huis in Oostenrijk waar kunnen maken. Grüss Gott, Jaap Elshout Marketing & Sales Director Landberg GmbH Bramberg Mountain Resort - Oostenrijk of villa, voorzien van alle denkbare comfort rendementsverwachtingen en een goed en omringd met de service en faciliteiten van een Superior-hotel. fundament voor een verantwoorde investering. +31 (0) info@landberg.at

4 Bramberg Mountain Resort wordt een uniek resort op een unieke locatie aan de rand van Nationalpark Hohe Tauern, één van de grootste natuurgebieden van Europa. Net buiten de drukte van het massatoerisme, maar wel direct aan de ski-lift van de Wildkogel Arena en aan de voet van de Kitzbüheler Alpen en de Zillertal Arena. Met één skipas kunt u vanuit EEN EXCLUSIEF SKI-RESORT: BESCHEIDEN VAN OPZET, GROOTS VAN UITSTRALING uw eigen tweede huis van ál deze skigebieden genieten! Bramberg Mountain Resort wordt opgezet als een klein, Oostenrijks dorpje. Bescheiden van opzet, maar groots van uitstraling. In vijf authentiek vormgegeven appartementenvilla s komen 44 luxe appartementen en penthouses (van 30 m 2 tot 191 m 2 ). Daarnaast komen er op het resort 4 exclusieve full-service villa s (van 200 m 2 - tot 225 m 2 ), een grote vakantieboerderij (250 m 2 ) en gastenvoorzieningen als riante wellness, zwembad, sauna s, massage, fitness, beautysalon en een restaurant waar u niet alleen terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een heerlijke kop koffie of een goed glas wijn op het zonnige terras.

5 SAMEN GENIETEN VAN LUXE, COMFORT EN SERVICE Bramberg Mountain Resort zit bovenop de trends in het Oostenrijkse toerisme, die duidelijk laten zien dat de vraag naar met name luxe (4-sterren plus) accommodaties groeit én dat gasten steeds vaker een comfortabel appartement of penthouse verkiezen boven een traditioneel hotel, maar dan wel met de service en luxe die men gewend is van een hotel. Men wil vooral mét elkaar genieten van luxe, comfort en service. En dat is precies waar Bramberg Mountain Resort voor staat. Elke woning wordt smaakvol en volledig ingericht met designmeubilair en -sanitair en voorzien van alle moderne gemakken, zoals een afwasmachine, magnetron, Nespresso apparaat, hifi, meerdere LED sateliet TV s, etc. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken! Bovendien heeft elke woning een balkon of terras met fraai uitzicht én eigen parkeerruimte(s) in de garage en buiten.

6 Het unieke van Bramberg Mountain Resort is dat het de privacy en de gezelligheid van een eigen vakantiewoning combineert met de service en faciliteiten die u gewend bent van tophotels. Er is een bemande receptie, een huismeester en housekeeping, die samen zorgen dat alles op rolletjes loopt en die klaar staan om het u naar de zin te maken. DE SERVICE EN FACILITEITEN DIE U GEWEND BENT VAN TOPHOTELS Hoewel uw woning is uitgerust met een compleet ingerichte designkeuken, heeft u op vakantie misschien niet altijd zin om zelf te koken. Daarom vindt u op het resort ook een restaurant waar u kunt ontbijten, lunchen of dineren en kunt u gebruikmaken van een ontbijtservice die broodjes bezorgt bij uw woning. Het restaurant beschikt over een zalig zonnig terras, waar u met schitterend uitzicht geniet van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn. Voor heerlijke ontspanning na inspanning is er een riant wellnesscenter met zwembad, verschillende sauna s, massage, fitness en beautysalon.

7 33,51 m 2 39,96 m Lichtkuppel 18,30 m 2 17,17 5 m 227,65 m 2 75,56 m 3,28 m 2 7,28 m 3,28 m 2 7,28 m 7,84 m 2 11,20 m 35,65 m 2 27,46 m 4,27 m 2 8,70 m 1,70 m 2 5,28 m 1,70 m 2 5,28 m 14,81 m 2 16,80 5 m 34,03 m 2 26,80 m 2,67 m 2 6,74 m 31,40 m 2 22,42 5 m 7,00 m 6,64 m 2 12,46 m 1,79 m 2 5,46 m 99,90 m 2 76,50 m 9,64 m 2 12,42 5 m 14,37 m 2 15,58 m 8,84 m 2 12,30 m 6,27 m 2 10,06 m 2,29 m 2 6,58 m BAUVORHABEN INHALT PLANART DD 48 /22 19,94 m 2 18,15 m DATUM MASSSTAB PLANR._INDEX Lift 3,06 m 2 21 STG 17 5 / 28 STGH E-Technik Bodenplatte versiegelt Dampfsauna Finnische Sauna Umkleide WC Vorraum WC Wellness/Ruheraum Dampfbad Vorraum Eingang Umkleide WC Infrarot Technik prachtig zwembad Gang Kosmetik 4 verschillende sauna s Halle Fitnessraum beautysalon 18 STG 17 / 28 Massage massage fitness relaxruimte A B royaal terras om lekker Wellness/Ruheraum 6 buiten te genieten G1 7 Schilager Bramberg Mountain Resort Wellness Verkaufsunterlagen 1:100 HEERLIJKE ONTSPANNING NA INSPANNING

8 LUXE IS TE KOOP, MAAR SERVICE IS ONBETAALBAAR Een vriendelijke glimlach van een behulpzame medewerker. Ontbijtbroodjes die s ochtend aan uw huis worden afgeleverd. De wandelpaden die sneeuwvrij worden gehouden. Uw appartement dat onberispelijk schoon is als u er na een tijdje weer komt. Ons unieke service-concept wérkt. Dat bewijzen we dag in dag uit al met veel succes in Wildkogel Resort, waar we dankzij een ongekend hoge gasttevredenheid een dito bezettingsgraad behalen. En dat succes krijgt een vervolg in Bramberg Mountain Resort, waar het service-concept u volledig zal ontzorgen. Niet alleen als waarborg De kwaliteit van uw verblijf zit m in de aandacht voor dergelijke details. Op die aandacht kunt u vertrouwen bij Bramberg Mountain Resort. voor uw eigen vakantieplezier, maar vooral ook als belangrijke voorwaarde voor een goed rendement uit verhuur.

9 LUXE APPARTEMENTEN VOORZIEN VAN ALLE GEMAKKEN Alle appartementen, penthouses en villa s zijn schitterend vormgegeven, smaakvol gestoffeerd, volledig ingericht en hebben eigen parkeerruimte(s) in de garage en/of buiten. Bovendien krijgt van 30 m 2 tot 120 m 2 geschikt voor 2 tot 10 personen maatwerk mogelijk verkrijgbaar vanaf ,- elke woning een royale tuin op de begane grond en/of een terras op de zonzijde met schitterend uitzicht over de bergen. Alles voor een geweldige tijd!

10 van 95 m 2 tot 190 m 2 geschikt voor 6 tot 10 personen maatwerk mogelijk verkrijgbaar vanaf ,- EXCLUSIEVE PENTHOUSES: APPARTEMENTEN MET EEN PLUS De penthouses van Bramberg Mountain Resort bieden alles wat de appartementen ook bieden. Plus extra ruimte. Plus extra uitzicht. Plus spectaculaire open dakconstructie. Plus het onbetaalbare gevoel iets werkelijk exclusiefs te hebben.

11 R I A N T E V I L L A S : DE OVERTREFFENDE TR AP VA N L U X E E N C O M F O R T De vier villa s op Bramberg Mountain Resort zijn de overtreffende trap van luxe en comfort. Van buiten een authentiek Oostenrijkse woonboerderij, van binnen één en al exclusiviteit en eigenheid. Verkrijgbaar vanaf ,- inclusief BTW, waarbij een luxe keuken en al het sanitair is inbegrepen. De volledige inrichting wordt verder met behulp van onze architect voor u samengesteld, afgestemd op uw smaak en voorkeuren. Zo krijgt u werkelijk iets unieks: exclusief maatwerk. van 227 m2 tot 270 m2 geschikt voor 8 tot 12 personen maatwerk mogelijk verkrijgbaar vanaf ,-

12 INTERESSE IN EEN VILLA? BEZOEK DE MODELWONING In onze modelwoning in Bramberg kunt u zelf de exclusieve luxe en het comfort van een riante villa ervaren. U ziet er met eigen ogen wat het resultaat is van kwaliteit zonder compromissen: een villa die aan de allerhoogste verwachtingen kan voldoen. Maak een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen!

13 DE HOOGSTE KWALITEIT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS Bij de ontwikkeling van Bramberg Mountain Resort worden géén compromissen gedaan aan luxe, kwaliteit en comfort. Dat is misschien niet de goedkoopste manier van ontwikkelen, maar het zorgt er wél voor dat u maximaal van uw woning geniet als u er zelf bent. En maximaal profiteert van de uitstekende verhuurbaarheid als u er niet ontwikkeld dat binnen twee jaar geheel werd opgeleverd en uitverkocht. Het kent een buitengewoon hoge bezettingsgraad met dito verhuuropbrengsten voor de eigenaren en ongekende waardering van de gasten. Bij Landberg dus geen luchtkastelen, maar concreet renderend onroerend goed. bent. Bovendien is het de beste garantie voor de waardevastheid van uw investering. Verdere zekerheden vindt u in de Oostenrijkse vastgoedmarkt, die stabiel, degelijk en streng gereguleerd is, met zeer strikte regels Compromisloze ontwikkeling is de succesformule van Landberg, waarmee we eerder onder andere Wildkogel Resort hebben omtrent bouwkwaliteit en zeer vriendelijke fiscale wetgeving. We informeren u er graag nader over.

14 VERHUUR: UW GASTEN ZIJN ÓNZE GASTEN Bramberg Mountain Resort staat voor The Alpine Lifestyle. Voor actief en kwalitatief genieten. En vooral: zorgeloos genieten. Als u er zelf bent, maar óók als u er niet bent en uw woning verhuurd wordt. Daarom ontzorgt Landberg u in álles. Het werven van huurders, het boeken en betalen, in- en uitchecken, schoonmaak, onderhoud; u heeft er allemaal geen omkijken naar. maar zelf uit te zoeken. Wij ontvangen uw huurders vriendelijk, overhandigen de sleutel, begeleiden ze naar de vakantiewoning, leggen uit hoe alles werkt, leiden ze rond op het resort en zorgen dat ze zich welkom voelen. Met typisch Oostenrijkse vriendelijkheid bemannen wij 7 dagen per week de receptie en staan we klaar voor gasten. Gasten die graag nog eens terugkomen, omdat we net dat beetje Een essentieel verschil met onze concurrenten is dat wij uw hurende gasten zien als ónze gasten. Uw huurders hoeven dus niet de sleutel op te halen bij de lokale ski-school om het verder meer service bieden. Service die past bij een vakantiewoning van top-niveau. Service die ervoor zorgt dat we uitstekende verhuurresultaten behalen.

15 DE PRETTIGE ZEKERHEID DAT AAN ALLES IS GEDACHT De aandacht voor kwaliteit, tot in de kleinste details, merkt u aan alles. En tegelijkertijd merkt u er niks van. Want het resultaat is volledige ontzorging. Verhuur, service aan gasten, bewaking, onderhoud, schoonmaak of wat dan ook; u heeft nergens omkijken naar. De prettige zekerheid dat aan alles is gedacht en aan alle details aandacht is besteed.

16 IN BRAMBERG GAAT KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT Bramberg Mountain Resort wordt de nieuwe trots van Bramberg, een authentiek Oostenrijks dorp op zo n 8 uur rijden van Venlo. Het dorp was lang relatief onbekend, maar het ontwikkelt het zich meer en meer tot mondaine wintersport-plaats. Daarbij wordt duidelijk gekozen voor kwaliteit boven kwantiteit, wat u o.a. merkt aan de winkels, de restaurants en het publiek. Dat maakt het er buitgewoon aangenaam toeven en biedt veel potentie voor de toekomst. Naast uitstekende wintersportmogelijkheden tot ver in het voorjaar (met de ski-lift pal voor het resort!), biedt Bramberg vooral overweldigend mooie, ongerepte natuur. Hier kunt u The Alpine Lifestyle ten volle leven: actief en kwalitatief genieten, het hele jaar door. In de directe omgeving vindt u bovendien het levendige Zell am See, het mondaine Kitzbühel, de Krimmler waterval, de gletsjer van Kaprun, de Grossglockner en het romantische Salzburg.

17 HET BESTE VAN DRIE SKI-WERELDEN Vanuit Bramberg Mountain Resort stapt u zó in de lift van de Wildkogel Ski Arena, één van de meest familievriendelijke skigebieden. Geen files bij de liften, geen gestress tijdens de afdaling, maar wél ruim 62 kilometer aan geprepareerde pistes voor wintersporters van elk niveau. Wilt u meer? Dan bent u vanuit Bramberg binnen vijf minuten in de Kitzbühler Alpen, dat onlangs nog werd uitgeroepen tot Beste Skigebied ter Wereld. Daar kunt u zich tot ver in het voorjaar uitleven op zo n 170 km. aan geprepareerde pistes en 32 km. aan schitterende skiroutes. Het is niet voor niets het populairste De komende jaren worden er twee nieuwe liften gebouwd die het skigebied nóg verder vergroten. In Bramberg kunt u bovendien skigebied van Oostenrijk. Ook het bekende skigebied van Gerlos (Zillertal Arena) is vlakbij. Binnen een kwartiertje bent u er. uitstekend langlaufen (ruim 200 kilometer verlichte loipen), wandelen (80 kilometer winterwandelpad), schaatsen en sleeën op s werelds langste verlichte rodelbaan (maar liefst 14 kilometer). Waar u ook van de sneeuw gaat genieten, het kan allemaal op één pas. En u weet dat u aan het einde van de dag terecht kunt in het comfort van uw eigen appartement.

18 62 km pistes langste verlichte rodelbaan ter wereld van maar liefst 14 km lang verkozen tot meest kindvriendelijke skigebied van Oostenrijk 2 nieuwe liften gepland ter uitbreiding gebied

19 170 km piste verkozen tot beste skigebied van Oostenrijk 2015 op slechts 5 minuten van het resort 143 km aan prachtige pistes een van de bekenste gebieden van Oostenrijk schitterende tochten mogelijk naar Kirchberg, Kitzbühel of zelfs verder op slechts 10 minuten van het resort

20 365 DAGEN PER JAAR VAKANTIEPLEZIER Ook als de sneeuw eenmaal is gesmolten biedt Bramberg en omgeving alle ingrediënten om volop te genieten. In de regio vindt u bijvoorbeeld vijf prachtige golfbanen, waar u tegen het decor van overweldigende natuur een rondje kunt lopen. Met National Park Hohe Tauern als achtertuin heeft u tevens alle mogelijkheden voor onvergetelijke wandel-, fiets-, kano- of motortochten. In Bramberg zelf geniet u het hele jaar door van een ongekend vriendelijke en gastvrije sfeer. En natuurlijk geniet u 365 dagen per jaar, weer of geen weer, van alle faciliteiten van het resort; van de zwem- en bubbelbaden, de fitness en sauna s, de luxe en het comfort. Heerlijk om u weer helemaal op te laden tijdens een lange of korte vakantie, of een weekendje weg.

21

22 WETEN WAAR U VOOR TEKENT Doordat wij bij de ontwikkeling geen compromissen doen aan kwaliteit, kunnen wij garanderen dat u als investeerder de kwaliteit krijgt waarvoor u tekent. We houden u zeer goed op de hoogte, in alle fases van de bouw en erna tijdens de verhuur. U weet altijd precies waar u aan toe bent en hoe het ermee staat. En mocht u vragen hebben, dan zijn wij altijd bereikbaar. Ook al het papierwerk - juridisch, financieel, fiscaal - is van de hoogste kwaliteit en volledig transparant. Geen kleine lettertjes, geen onduidelijke taal. Bij Landberg weet u waar u voor tekent. Maar voor u tekent informeren we u graag persoonlijk over alle details en mogelijkheden. We nodigen u van harte uit om daarvoor een afspraak te maken; bij u thuis, op ons kantoor in Moordrecht of Mühlbach Oostenrijk, of ter plekke in Bramberg. Landberg Bauträger GmbH 5732 Mühlbach 87, Oostenrijk Telefoon: +43 (0) Jaap Elshout Marketing & Sales Director Persoonlijk telefoonnummer: +31 (0) info@landberg.at Hoewel Landberg Bauträger GmbH deze documentatie met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. De afgebeelde illustraties en artists impressions zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld voor de toekomstige sfeer van de appartementen en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, dus ook prijzen en voorwaarden, kan aan verandering onderhevig zijn. Niets uit deze brochure en bijlagen mag worden gepubliceerd, vereenvoudigd of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Landberg Bauträger GmbH.

23 Bramberg Mountain Resort is een project van Landberg Bauträger GmbH 5732 Mühlbach 87, Oostenrijk telefoon +43 (0) mobiel +31 (0)

PLATTEGRONDEN EN INDELING RESORT - FASE 1

PLATTEGRONDEN EN INDELING RESORT - FASE 1 PLATTEGRONDEN EN INDELING RESORT - FASE 1 GEBOUW 5 GEBOUW 6 GEBOUW 1 PLATTEGROND EN INDELING RESORT - FASE 1 HOOFDINGANG Fase 1 Bramberg Mountain Resort: Gebouw 1 en 2 Villa s 1, 2, 3 en 4 Gebouw 4 (boerderij)

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 242.900 100m van de Wildkogelbahn - zonnig - luxe uitgevoerd georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik mogelijk ruime terrassen

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 439.000 100m van de Wildkogelbahn - zeer zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur - ruime terrassen - mooi uitzicht

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk 499.000 zeer ruim huis - 6 slaapkamers - goed onderhouden zonnig - nabij skigebied Kitzbühel - veel Oostenrijkse details Te koop in Mittersill

Nadere informatie

luxe vakantiechalet met ruim appartement Bramberg am Wildkogel Salzburgerland Oostenrijk

luxe vakantiechalet met ruim appartement Bramberg am Wildkogel Salzburgerland Oostenrijk luxe vakantiechalet met ruim appartement Bramberg am Wildkogel Salzburgerland Oostenrijk 1.300.000 fantastisch uitzicht - heerlijk zonnig - 7 slaapkamers - 6 badkamers - sauna - officiele vakantiewoning

Nadere informatie

4-kamer appartement in Neukirchen am Grossvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4-kamer appartement in Neukirchen am Grossvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4-kamer appartement in Neukirchen am Grossvenediger Salzburgerland Oostenrijk 400.710 loopafstand skilift loopafstand centrum toeristische verhuur toegestaan volledig gemeubileerd lift Te koop: modern

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

Huis met 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk Huis met 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk 575.000 zeer ruime woonkamers - ligging op het zuiden - zeer zonnig - mooi uitzicht op de Hoge Tauern - verhoogd plafond met zichtbare dakbalken

Nadere informatie

Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk

Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk 395.000 nabij de Panoramabahn skilift - zeer zonnig - ruime woonkamer met kachelofen - Oostenrijkse uitstraling met bar in de kelder - garage

Nadere informatie

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 441.585 zeer zonnig - ruim balkon - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Huis Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Huis Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Huis Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 575.000 zeer mooi uitzicht - heerlijk zonneterras - zeer geschikt voor verhuur - goed onderhouden Te koop is dit ruime huis met heerlijk uitzicht

Nadere informatie

5-kamer appartementen Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer appartementen Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer appartementen Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk 422.264 nog slechts enkele app vrij - met restaurant, bar en wellness - zeer hoge bouwkwaliteit - moderne alpine stijl Te koop is dit nieuwbouwproject

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

Huis, 2-onder-1-kap, Bramberg, Salzburgerland, Oostenrijk 365.000

Huis, 2-onder-1-kap, Bramberg, Salzburgerland, Oostenrijk 365.000 Huis, 2-onder-1-kap, Bramberg, Salzburgerland, Oostenrijk 365.000 ruime tuin - garage - enkele minuten van de skilift - zeer geschikt voor verhuur - gebouwd in 2012-5 slaapkamers Te koop is deze 2kapper

Nadere informatie

Belvilla trend report

Belvilla trend report Belvilla trend report #1-2016 - Wintersport Populairste wintersportbestemmingen 1 Oostenrijk 73,6% (71,5% in 2014-2015) 3 Frankrijk 2,8% (3,9% in 2014-2015) 2 Duitsland 21,2% (21,4% in 2014-2015) 4 Zwitserland

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 339.000 loopafstand skipiste - volledig georganiseerde verhuur - in het centrum - alpine look and feel - autovrije vakantie mogelijk Te koop zijn deze

Nadere informatie

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 SKI IN - SKI OUT - kleinschalig project - zeer hoge kwaliteit - energiezuinig - 2 of 3 slaapkamers - met eigen sauna Te koop zijn

Nadere informatie

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) 3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk 636.000 zeer luxe appartementen - goed rendement - volledig georganiseerde verhuur - loopafstand ski lift - sauna en wellness - zwembad Wij mogen u deze

Nadere informatie

4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk

4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk 4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk 357.000 naast de skilift - in het centrum - georganiseerde verhuur - energiezuinige bouwwijze - hoogwaardige kwaliteit - inclusief garageplaats

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 429.000 ruim chalet - zo goed als nieuw - rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur - zomer- en winterbestemming

Nadere informatie

5-kamer vakantiewoning Hollersbach Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer vakantiewoning Hollersbach Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer vakantiewoning Hollersbach Salzburgerland Oostenrijk 690.000 centraal gelegen Zweitwohnsitz geschikt voor 10 personen aangename sfeer Te koop: zeer ruim en behaaglijk appartement midden in het

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 449.000 ruim chalet - bouwjaar 2006- rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur zomer- en winterbestemming - Kachelofen

Nadere informatie

Project met 6 chalets Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk

Project met 6 chalets Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk Project met 6 chalets Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk 399.990 4 slaapkamers - goede kwaliteit - warmtepomp - sauna moderne alpine stijl Te koop zijn 6 chalets in een kleinschalig project in Piesendorf

Nadere informatie

275,- per persoon per arrangement

275,- per persoon per arrangement ... oostenrijk 2x In het spoor van de jetset 8-daags arrangement Kirchberg Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg is al jaren geliefd bij de internationale jetset. En het moet gezegd: in de omgeving kun

Nadere informatie

inrichting - sauna

inrichting - sauna 3-kamer appartement Gerlos Tirol Oostenrijk 395.000 geweldig zonneterras - mooie kachelofen georganiseerde verhuur - rustig gelegen - luxe inrichting - sauna Te koop in het populaire wintersportdorp Gerlos

Nadere informatie

Axamer Lizum. Bad Gastein

Axamer Lizum. Bad Gastein Axamer Lizum Hotel Olympia** Dit gezellige 2 sterren hotel ligt op 1600 meter hoogte en direct aan de piste in het skigebied Axamer Lizum. Hotel Neuwirt*** Uitstekend 3 sterren hotel dat midden in het

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. Deluxe. Apartments. Service.

VERHUURINFORMATIE. Deluxe. Apartments. Service. VERHUURINFORMATIE www.wildkogel-resorts.at ZORGELOOS GENIETEN. ZORGELOOS INVESTEREN. In al onze appartementen, penthouses en chalets gaan wij voor luxe. Ze zijn ruim opgezet, van alle gemakken voorzien

Nadere informatie

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 437.500 naast de skipiste - goede verhuurinkomsten georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - zonnig 2 balkons - luxe inrichting - 3 badkamers

Nadere informatie

Houttuyn Wellness River Resort

Houttuyn Wellness River Resort Houttuyn Wellness River Resort Ontdek de timeshare mogelijkheden Timeshare brochure www.houttuyn.com Houttuyn Wellness River Resort, het eerste wellness, hotel en villa resort in Suriname Een prachtige

Nadere informatie

Lifestyle - Sport - Nature - Comfort

Lifestyle - Sport - Nature - Comfort Lifestyle - Sport - Nature - Comfort 4 Emotions Luxury Chalet in Zell am See Kaprun combineert de luxe standaard met een adembenemende omgeving. Direct gelegen aan de golfbanen van Zell am See-Kaprun met

Nadere informatie

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 195.000 ski in - ski out - 2015 gerenoveerd - goed rendement sauna - op het zuiden Nu in ons aanbod dit onlangs gerenoveerde appartement in Hinterglemm

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

Landhuis met appartement Stuhlfelden Salzburgerland Oostenrijk

Landhuis met appartement Stuhlfelden Salzburgerland Oostenrijk Landhuis met appartement Stuhlfelden Salzburgerland Oostenrijk 475.000 fantastisch uitzicht - enkele minuten van het dorp - 1999 gebouwd - 4 slaapkamers - garage - heerlijk zonnig Dit oostenrijkse landhuis

Nadere informatie

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen.

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. Welkom op Villapark Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. T: +5999 670 2828 of 560 5967 www.villaparkflamboyan.nl info@villaparkflamboyan.nl Curaçao, een eiland vol verrassingen Wilt u genieten

Nadere informatie

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk 847.000 ruim grondstuk - mooi uitzicht - 5 gastenappartementen - zomer en winterbestemming - typisch Oostenrijks huis - Frühstücksraum

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen.

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. Welkom op Villapark Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. T: +5999 670 2828 of 560 5967 www.villaparkflamboyan.nl info@villaparkflamboyan.nl Curaçao, een eiland vol verrassingen Wilt u genieten

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk 170.000 unieke almhut - voor vakantiegebruik - zeer rustige en zonnige ligging - goede investering - nabij skigebieden - fantastisch uitzicht Te koop is deze unieke

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

Oostenrijk. Lermoos. Ehrwald. Arena. Arena

Oostenrijk. Lermoos. Ehrwald. Arena. Arena Oostenrijk Oostenrijk Ehrwald Skigebied Minimale hoogte 1000 Maximale hoogte 2118 Skiën beginners *** Skiën gevorderden *** Snowboarden ** Langlaufen ***** Wandelen **** Aprés-ski ** Tiroler Zugspitze

Nadere informatie

Genieten met volle teugen

Genieten met volle teugen Genieten met volle teugen Het dal van de onbegrensde mogelijkheden In het Ötztal is er volop variatie. U kunt er sporten op hoog niveau en u ontmoet prominenten bij de aprés-ski in Sölden en Hochsölden.

Nadere informatie

Huis met 2 appartementen Kleinarl Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 2 appartementen Kleinarl Salzburgerland Oostenrijk Huis met 2 appartementen Kleinarl Salzburgerland Oostenrijk 360.000 Oostenrijkse stijl - 4 slaapkamers - 500m van de skilift loopafstand centrum - direct aan de loipe - mag toeristisch verhuurd worden

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

Huis met 2 app, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk

Huis met 2 app, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk Huis met 2 app, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk 690.000 zonnig en rustig - indeling in 2 appartementen - zeer lage maandelijkse kosten - 2011 gerenoveerd - met carport en garage- luchtwarmtepomt

Nadere informatie

skigebied - zonnig gelegen

skigebied - zonnig gelegen Huis met 3 woningen en bouwgrond Ski Amade Salzburgerland Oostenrijk 470.000 3 appartementen - goede verhuur - groot grondstuk veel mogelijkheden - loopafstand dorp - nabij groot skigebied - zonnig gelegen

Nadere informatie

998.000. en appartementen

998.000. en appartementen Pension met 19 bedden, Wagrain, Salzburgerland, Oostenrijk 998.000 Prachtig pension - gebouwd in 2008 - superlocatie lage maandelijkse kosten - compleet ingericht - kamers en appartementen Te koop is dit

Nadere informatie

Villa, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Villa, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Villa, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk 795.000 droomligging - fantastisch uitzicht - 3 zeer zonnige terrassen - gebouwd in 2009 - goede bouwkwaliteit zeer lage energiekosten - dubbele garage Te

Nadere informatie

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk 1.600.000 dichtbij skigebied Zell am See en Kaprun - winter en zomerbestemming - goed onderhouden - met sauna - 28 kamers Goedlopend hotel met

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Najade Resort. -Leven aan het water- LOOSDRECHT

Najade Resort. -Leven aan het water- LOOSDRECHT Najade Resort -Leven aan het water- LOOSDRECHT Inhoudsopgave Najade Resort Terrein Shortstay Hotelappartement 1 Hotelappartement 2-3 Hotelappartement 4-5 Hotelappartement 6-7 - 8-9 Hotelappartement 10

Nadere informatie

Het Plein & Hotelappartementen

Het Plein & Hotelappartementen Het Plein & Hotelappartementen Inhoudsopgave Gebouw B Lifestyle appartementen Pagina 6-10 Gebouw C Bourgondische appartementen Pagina 12-17 Gebouw H Hotelappartementen Pagina 18-35 3 O N W Z Zwembad C

Nadere informatie

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 790.000 30 gastenkamers - goed onderhouden - goed rendement - sneeuwzeker skigebied - zomer en winter Te koop is dit goed onderhouden 3-sterren gasthof

Nadere informatie

Gasthof Rennweg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Gasthof Rennweg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Gasthof Rennweg Salzburgerland Oostenrijk 690.000 29 gastenkamers - goed onderhouden - goed rendement - groot grondstuk - zomer en winterbestemming Te koop is dit goed onderhouden gasthof op de grens van

Nadere informatie

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 184.900 oplevering dec 2013 - luxe uitvoering - zonnige balkons - nabij 5 skigebieden - sneeuwzekere winters en warme zomers - provisie vrij

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding 3 kamer appartement Mariapfarr Salzburgerland, Oostenrijk 265.000 in het zonnigste dorp van Oostenrijk - kleinschalig project - zomer -en winterbestemming - lift - sauna beheer mogelijk - nabij verschillende

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Het huis is gebouwd in 2010 en onderdeel van een uniek woonproject, waarbij het accent ligt op wonen aan het

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S

De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave DE HEUVELRUG 4 HEUVELRUGVILLA'S 6-6-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 14-8-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 1 8-10-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 22 TUIN 28

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN Appartementencomplex Oude Rijnstaete Harmelen Op een van de mooiste locaties van Harmelen zijn net 4 prachtige en volledig gerenoveerde appartementen opgeleverd en

Nadere informatie

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water 0316-52 89 65 Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water makelaar bellen! of 0316-54 18 47 Promenadeplan Ik wil elke dag genieten van dit prachtige uitzicht 0316-52 89 65 Comfortabel wonen aan

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

3 en 4-kamer appartementen Altenmarkt Salzburgerland Oostenrijk 228.000

3 en 4-kamer appartementen Altenmarkt Salzburgerland Oostenrijk 228.000 3 en 4-kamer appartementen Altenmarkt Salzburgerland Oostenrijk 228.000 loopafstand centrum - rustig - centraal in Ski Amade - met lift In het gezellige Altenmarkt im Pongau kunnen wij u deze mooie nieuwbouwappartementen

Nadere informatie

Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk

Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk 630.000 38 bedden - geweldig uitzicht - rustig - zeer ruim grondstuk - zwembad Te koop is dit ruime, traditioneel Oostenrijkse

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

GRONINGEN Helperpark

GRONINGEN Helperpark GRONINGEN Helperpark 270-14 Huurprijs: 2.386 per maand Omschrijving GRONINGEN - Helperpark 270-14 Samen gezond oud worden. Het kán! Hier kunnen wij altijd bij elkaar blijven wonen wat er ook gebeurt Wonen

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

Op het Strand. strandhuisjes julianadorp aan zee

Op het Strand. strandhuisjes julianadorp aan zee Op het Strand strandhuisjes julianadorp aan zee Rendement laat zich uitdrukken in harde cijfers en in zachte waarden. Een overtuigend financieel rendement en onbetaalbaar genieten van uw eigen vakantieverblijf.

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi

Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi 1. Algemene informatie Eliza was here - Alcantara Resort - /italie/sicilie/gaggi/alcantara_resort.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Alcantara Resort - (Italië

Nadere informatie