ARIE BUTH MEMORIAL. Het uitreiken van de kantnummers blijft altijd een spannend moment

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ARIE BUTH MEMORIAL. Het uitreiken van de kantnummers blijft altijd een spannend moment"

Transcriptie

1 ARIE BUTH MEMORIAL. De eerste wedstrijd om de Arie Buth Memorial. Arie Buth, de man aan wie wij, als vissers, veel te danken hebben. Hij wordt op deze manier op een mooie en passende wijze geëerd. Het uitreiken van de kantnummers blijft altijd een spannend moment Veel deelnemers aan de waterkant, namelijk 47. Onder hen ook Gerard Roosloot. Hij als voorzitter van de federatie, vond het ook belangrijk, om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. We visten in de Grote Sloot, omdat er in de Langereis, het geplande viswater, niets werd gevangen. Alsof Arie het zo had gewild, want in de Grote Sloot viste hij het liefst. Het was min of meer zijn watertje! De vangsten vandaag waren redelijk, want in totaal werden er 1673 baarzen gevangen. Een gemiddelde van bijna 36 stuks. De uitslag werd gedaan door Mark en Ilona Buth, zoon en dochter van Arie. De organisatie was hier zeer verguld mee en de afspraak voor volgend jaar is met beiden reeds gemaakt.

2 Onderstaand verhaal, geschreven door Ilona Buth, over haar vader Arie en voorgedragen door broer Mark, voorafgaand aan de prijsuitreiking; Arie, pa, is vorig jaar zeer plotseling overleden. s Morgens was hij nog aan het werk, s middags werd hij niet lekker en s nachts is hij overleden. Niemand zag het aankomen en zeker pa zelf was nog lang niet bezig met afsluiten. Hij heeft altijd geroepen dat hij, als hij met pensioen zou gaan, hij elke dag zou gaan trainen en allerlei grote prijzen binnen zou willen halen. Het blauwe bord winnen, weer Nederlands Kampioen worden met zijn aquarium en natuurlijk zijn kleinzoons leren vissen. Pa vroeg Irene, mijn vrouw, toen ze zwanger was van de tweede of het wel een jongetje was, want hij wou een korps Buth maken: Pa, ik (Mark) en dan onze twee zonen. De laatste anderhalf jaar dat hij nog moest werken, heeft hij helaas niet kunnen volmaken.

3 Je kon aan pa altijd precies zien hoe hij gevist had. Toen Ilona uit huis was, wist ze al dat hij goed gevist had als hij spontaan op zondagmiddag belde. Dan wilde hij dat je vroeg naar hoe het vissen was gegaan, zodat hij trots kon vertellen dat hij Nico (Pronk) en Gerrit (de Wind) had verslagen met zoveel punten. Je ziet die grijns zo weer voor je! Vissen deed pa om te winnen en daar was hij heel fanatiek mee. Op zaterdagavond zat hij dan weer nieuwe recepten voor voertjes uit te proberen, het hele huis rook dan naar anijs, venkel of andere gekke luchtjes. De trainingen werden minstens even fanatiek uitgevoerd als de echte wedstrijd. Pa reed vaak vanuit zijn werk een stuk om, langs de viswatertjes, om te kijken wie er zat te vissen. Als hij een tomtom had, stelde hij die niet in op de kortste route, maar op de langste, om zo veel mogelijk langs het water te kunnen rijden, bijvoorbeeld via Utrecht naar Amsterdam. Maar het was meer dan alleen vissen voor pa. Het was paaltjes zetten, nieuwe visplekken vinden, de administratie bijhouden en clubblaadjes in elkaar zetten. En toen kwam er de tijd van het brilletje. De haakjes werden te klein, evenals de maden en mestpiertjes! Met zijn brilletje kon hij toch nog verder met vissen op de baarsjes, want dat vond hij toch wel een uitdaging. Bij het vissen op gewicht had hij liever heel veel kleintjes dan één grote, zodat hij in ieder geval kon zeggen dat hij veel gevangen had. Hij vond de spanning van het vissen vangen, alle vissen, en het winnen, een echte kick. Hij was een goede verliezer maar hij deed het niet graag! We zijn er dan ook ontzettend trots op, dat we nu een prijs mogen uitreiken, die ter nagedachtenis van hem is. Zo wint hij toch nog zijn prijs! En dan zou ik nu graag deze Arie Buth prijs willen uitreiken aan. UITSLAG Alle ogen zijn gericht op spreekstalmeester Marcel Kok: de uitreiking gaat beginnen.

4 Veel vissers hadden hun zinnen gezet op deze felbegeerde titel, maar niemand is dit jaar opgewassen tegen Henk Roos. Hij heeft de Arie Buth Memorial op zijn naam geschreven en boekt daarmee zijn 8ste overwinning dit jaar. Dagwinnaar Henk Roos ontvangt uit handen van Mark Buth de "Arie Buth Memorial"trofee Tweede werd Bert de Hond met 68 stuks, gelijk met Chris Zonneveld. Bert zijn hoogste stek was 26 en dus moest Chris genoegen nemen met de 3de plaats. Jammer dat hij niet meer wedstrijden vist, hij kon dan weleens hoge ogen gooien. Knap 4de vandaag Sjaak van der Bliek; hij ving 57 baarzen. Hij komt één wedstrijd te kort voor het klassement en plaats zich daarom niet rechtstreeks voor het NK van volgend jaar. Nico Pronk ving ook 57 baarzen en werd 5de. Hij versloeg voor de eerste keer zijn zoon Richard dit jaar en was daar zeer mee in zijn nopjes.

5 De wedstrijd Excelsior-AZ werd halverwege gestaakt wegens dichte mist. De baarsvissers vissen driftig verder. Hier vist Richard Pronk. Richard bleef steken op 55, maar toch een goede 6de plaats voor hem. Gerrit de Wind werd 7de en startte zeer voortvarend. Hij had na twee stekken al 45 vissen, maar had hiermee zijn kruit verschoten. Hij kwam niet verder dan 53 baarzen vandaag! KLASSEMENT TOP 10 VAN DE BAARSVISSER VAN HET JAAR 2011.

6 Henk Roos wint met overmacht de titel "baarsvisser van het jaar 2011"

7 1. HENK ROOS : Na vorig jaar, ook dit jaar weer de terechte kampioen. Acht overwinningen en 10 punten. Een schitterende prestatie!! Heeft tegenwoordig een eigen tafel, omdat hij geregeld met twee vingers in zijn neus zit. Hij wordt de PLAAG genoemd.

8 2. ANDRE VAN KLEEF : Heeft een goed jaar achter de rug, echter zonder overwinningen, maar wel acht top 5 klasseringen. Zijn huis is klaar en dat is te zien aan zijn klasseringen.

9 3. DIRK SWART : Kende een sterke start en begon met een overwinning. Na een 9e plaats vorig jaar een prima resultaat.

10 4. JAN AGENANT : Het hele jaar een beetje op de achtergrond, bescheiden als hij is. Tijdens het slot van de competitie scoorde hij echter weer een paar knappe uitslagen.

11 5. RICHARD PRONK : Is weer fanatiek begonnen nu hij gesetteld is en vader van een klein Pronkie. Hij vist een prima jaar en kan een concurrent worden voor Henk en Andre. Het zal de komende week een vrolijke boel worden in t Rijpje, aangezien Richard, dankzij zijn vader, geen 4e is geworden..

12 6. JAN DE JONGE : Vorig jaar nog 2e. Heeft deze competitie te veel uitslagen boven de 10 en geen enkele overwinning. De laatste wedstrijd was hij helaas ziek. (De foto is van vorig jaar, na de overwinning van de afsluiter) 7. PETER POSTHUMUS :Vorig jaar derde. Ging net als toen, weer voor een top-

13 drienotering. Scoorde één overwinning, maar juist toen zijn maden-seizoen begon, niet in de gewenste vorm en ontbrak dat laatste beetje geluk. 8. GERRIT DE WIND : Kende, evenals vorig jaar, een dramatisch slot van de competitie. Het lukte hem maar niet echt in zijn GROTE SLOOT.

14 9. THOM GROOT : Een wisselvallig jaar voor hem. Of hij zat in de top, of op een plek boven de twintig. Vorig jaar nog 4e en moet dus beter kunnen. 10. PIETER OOSTWOUDER : Na de Nipro wedstrijd dacht hij, dat hij niet meer kon vissen en zat aardig in de put. Ondanks een goede laatste wedstrijd toch twee plaatsen gekelderd. De strijd om de 25ste plaats is gewonnen door Hennie de Boer! Remco Heida kwam tot op vier punten, maar moet zich nu plaatsen via de selectie voor het NK Baars van volgend jaar. Ook Cor Hink is het niet gelukt vandaag; hij had een top- 10 plaats nodig, maar werd slechts 29ste. OVERZICHT BAARSVISSER VAN HET JAAR is een matig jaar geworden qua vangsten: baarzen en een gemiddelde van 26 stuks is zeer matig! De slechtst scorende wedstrijd was Akersloot, met een gemiddelde van 5. De organisatie wijkt in 2012 uit naar eind juni en hoopt daarmee op betere vangsten. Het water wordt de Gouw. De beste wedstrijd was bij HVZ, met een gemiddelde van ruim 60 stuks per deelnemer. De gemiddelde deelname ging van 47,3 naar 46,5 per wedstrijd. Waren er vorig jaar nog 189 verschillende deelnemers, nu waren dit er 166. Dit jaar 30 vissers met een klassement, vorig jaar nog 29. De website wordt zeer goed bezocht, met dit jaar meer dan bezoeken! Alleen september kende al 1600 bezoekers! Vorig jaar bleef de teller steken op Rob Jak, onze webmaster, bedanken wij dan ook voor zijn inzet. Hij heeft hiervoor inmiddels een bloemetje ontvangen.

15 Uw webmaster werd blij verrast met een schitterend boeket. Helaas stopt de organisatie van Edam met zijn open wedstrijd. Henk Roos heeft een aantal mensen gemobiliseerd, om deze wedstrijd te behouden en dat is gelukt. Edam wordt in 2012 vervist op 18 maart! SLOT De commissie BAARSVISSER VAN HET JAAR bedankt alle vissers voor hun sportieve deelname aan de wedstrijden en wenst iedereen fijne feestdagen en alvast een gezond en visrijk Alle uitslagen kunt u teruglezen op

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!!

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! Coach Jan van Schendel wordt geïnterviewd In één en hetzelfde weekend zowel de overwinning voor ons

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Visdag in Leidsche Rijn Terwijde

Visdag in Leidsche Rijn Terwijde Visdag in Leidsche Rijn Terwijde 25-02-2017 Nog geen twee weken geleden was de doodaas visdag in Utrecht in de sneeuw en vandaag stond er weer een dagje vissen in Utrecht gepland. Gelukkig was het warmer

Nadere informatie

Najaarswedstrijd 2 is eigenlijk in een woord samen te vatten: WISSELVALLIG. Was de weersvoorspelling gisteren nog dat het droog zou blijven en de

Najaarswedstrijd 2 is eigenlijk in een woord samen te vatten: WISSELVALLIG. Was de weersvoorspelling gisteren nog dat het droog zou blijven en de Najaarswedstrijd 2 is eigenlijk in een woord samen te vatten: WISSELVALLIG. Was de weersvoorspelling gisteren nog dat het droog zou blijven en de wind gaan liggen had een ieder s morgens bij vertrek vanaf

Nadere informatie

Verpapromotiedag in Baal

Verpapromotiedag in Baal Verpapromotiedag in Baal Dinsdag 7 september organiseerde Verpa Groundbait weer haar traditionele promotiedag aan de visvijvers van HSV De Brasem in Baal. Net onder de rook van Antwerpen liggen diverse

Nadere informatie

Verslag Roofviswedstrijd 7 november 2015

Verslag Roofviswedstrijd 7 november 2015 Verslag Roofviswedstrijd 7 november 2015 Op zaterdagmorgen 7 november om 08:00 uur stonden op de grote parkeerplaats achter D n Diek in Middelharnis twaalf roofvissers klaar met maar één doel voor ogen:

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

P rogramma T oernooi:

P rogramma T oernooi: Nr.122 10-09-2016 Toernooi te Amersfoort Sporthal: Zielhorst Zaterdag 10 september werd het toernooi Wheelchair Mania gespeeld. Basketball Events Organisation heeft voor het eerst in haar geschiedenis

Nadere informatie

Snoek en snoekbaarscompetitie 1e ronde

Snoek en snoekbaarscompetitie 1e ronde Inhoudsopgave Snoek en snoekbaarscompetitie 1e ronde... 2 Snoek en snoekbaarscompetitie 2e ronde... 4 Snoek en snoekbaarscompetitie 3e ronde... 6 Snoek en snoekbaarscompetitie 4e ronde... 8 Snoek en snoekbaarscompetitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013.

Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013. De Dreefse trappers die vorig jaar hadden deelgenomen aan de koers in Meer keken met veel plezier terug op deze dag. Dit jaar zouden we

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2018

INFORMATIE  NK A-klasse 2018 INFORMATIE NK A-klasse 2018 NK 2018 De Nederlandse kampioenschappen bowlen op het hoogste niveau worden dit jaar georganiseerd in Dolfijn The Plays to be! Thomas Dol heet ons welkom in het recent geopende

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Inmiddels zijn we in overleg met de Gemeente Almelo over de te volgen procedure om dit plan te realiseren.

Inmiddels zijn we in overleg met de Gemeente Almelo over de te volgen procedure om dit plan te realiseren. juni 2019 Nieuwsbrief 3 van 2019 De Algemene Ledenvergadering voorjaar 2019 Deze vond plaats op maandagavond 25 maart jl. De concept notulen van deze vergadering vindt u op de website van AHV Vislust.

Nadere informatie

Wedstrijdseizoen 2016 van start

Wedstrijdseizoen 2016 van start Wedstrijdseizoen 2016 van start Het wedstrijdseizoen 2016 is weer gestart. Natuurlijk vindt u alle uitslagen tot dusver op de site van Vislust. Maar een klein overzicht willen we u toch hier wel geven.

Nadere informatie

Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013

Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013 Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013 (Gijs Nederlof) Dinsdag 10 september was een belangrijke dag voor de deelnemers aan de Verpa Carp Classic 2013. Na de voorafgaande 5 wedstrijden stond vandaag

Nadere informatie

Tour de France spel 2016

Tour de France spel 2016 Tour de France spel 2016 17e etappe: Jammer jammer jammer. Jammer dat er altijd mensen zijn (4) die geluk hebben en vóór mij staan met mijn elite team. Jammer dat dat ook bij het klaverjassen is (21 gelukhebbers).

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 280 week 44 2012 Rabobank Clubkas Campagne (door Nico Grubben) Wat is het? Rabobank Peel en Maas hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart

Nadere informatie

Peter in de polder, week 20.

Peter in de polder, week 20. Peter in de polder, week 20. Vissen blijft toch vissen, en niet altijd vangen. Hemelvaartsdag was het prachtig weer, en dus gingen de Peters met een bootje naar het Overdie. Overal was brasem te zien,

Nadere informatie

Laatste kans om jezelf te promoveren!

Laatste kans om jezelf te promoveren! Laatste kans om jezelf te promoveren! De laatste wedstrijd van seizoen 2009/2010 zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in Nunspeet, wat betekent dat iedereen de laatste kans heeft om mogelijk zichzelf

Nadere informatie

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Opgericht 17 oktober 1927 Ingeschreven in het Verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar Bank: ABN/AMRO te Bergen NH rekeningnummer: 41.53.06.434

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap Junioren Delft, 5 november 2017.

Nationaal Kampioenschap Junioren Delft, 5 november 2017. Nationaal Kampioenschap Junioren 2017. Delft, 5 november 2017. Vandaag was de dag waar een hoop jongvolwassenen naar toe hadden geleefd en gewerkt, er waren voor het NK Junioren Kegelen toch echt 60 kwalificatieballen

Nadere informatie

Schrijfprijs NT2 2016

Schrijfprijs NT2 2016 Schrijfprijs NT2 2016 Ontmoeten, hoe mijn wereld veranderde... Inhoud: Bladzijde 2: Verslag van de prijsuitreiking in Antwerpen. Bladzijde 3: Wie zijn onze deelnemers? Even voorstellen. Bladzijde 4: Het

Nadere informatie

Jaarverslag concourscommissie Aan de ledenvergadering.

Jaarverslag concourscommissie Aan de ledenvergadering. Jaarverslag concourscommissie 2014 Aan de ledenvergadering. Onderstaand geeft de concourscommissie een kort verslag van het concoursjaar 2014. Het werkbudget van de commissie bestaat uit de jaarlijkse

Nadere informatie

VERSLAG WK KORPSEN ZOET Kanaal Brian, Venetië, Italië

VERSLAG WK KORPSEN ZOET Kanaal Brian, Venetië, Italië VERSLAG WK KORPSEN ZOET Kanaal Brian, Venetië, Italië Aanstaand weekend wordt nabij het Italiaanse Caorle het Wereldkampioenschap voor Clubteams georganiseerd. De Nederlandse inbreng hierbij, als winnaar

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

NK Bootvissen vanuit Neeltje-Jans - 6 oktober 2012

NK Bootvissen vanuit Neeltje-Jans - 6 oktober 2012 NK Bootvissen vanuit Neeltje-Jans - 6 oktober 2012 Door het 2 maal uitstellen van het NK kon het NK alleen op 6 oktober worden gehouden i.v.m. de beschikbaarheid van de boten. Helaas viel deze dag gelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSV t Pluimke november 2017.

Nieuwsbrief HSV t Pluimke november 2017. Nieuwsbrief HSV t Pluimke november 2017. Inhoudsopgave: Voorwoord. Viswedstrijden Senioren - jeugd- Sjors Sportief. Van de wedstrijdcommissie. Van de Karper commissie. Van de Jeugd commissie. De feestmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni.

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. Nieuwsbrief DVSB Jaargang 2 juni 2018 nr 10 Wedstrijdprogramma bij DVSB Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. De onderlinge competitie duurt nog enkele weken: - Maandag

Nadere informatie

Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015

Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015 Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015 Nadat onze eerste afspraak in Blankenberge door de te felle wind afgelast werd, stonden we allemaal op scherp om het seizoen aan te snijden. De vooruitzichten waren redelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 April 2017

Nieuwsbrief 6 April 2017 Choku karatekids Nieuwsbrief 6 April 2017 V o o r w o o r d Beste lezer, De nieuwsbrief is 1 jaar geworden!!! Vorig jaar rond deze tijd zijn we aan dit project begonnen, met het idee de jeugdige karateka

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

Het allerleukste meisje

Het allerleukste meisje > > 0 0 0 Het allerleukste meisje Er zijn meisjes die het liefst met poppen spelen er zijn meisjes die vaak voor de spiegel staan er zijn meisjes die zich als een bruid verkleden en dan wensen dat ze ooit

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2019

INFORMATIE  NK A-klasse 2019 INFORMATIE NK A-klasse 2019 NK A-klasse 2019 In 2019 worden de Nederlandse kampioenschappen A-klasse voor de voorlopig laatste keer georganiseerd in de opzet die we de laatste jaren kennen. Vanaf volgend

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 302 week 17 2013. Afgelopen dinsdag brachten Eddy en ik een bezoek aan Hans in Horst (aan de Maas).

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 302 week 17 2013. Afgelopen dinsdag brachten Eddy en ik een bezoek aan Hans in Horst (aan de Maas). NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 302 week 17 2013 Herstel Hans (door Nico Grubben) Afgelopen dinsdag brachten Eddy en ik een bezoek aan Hans in Horst (aan de Maas). Hans zat nog in een rolstoel, maar op de brug

Nadere informatie

Oproep van de redactie

Oproep van de redactie Subscribe Past Issues Translate Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken - editie oktober 2018 Oproep van de redactie De input voor de nieuwsbrief is op dit moment minimaal. Via deze weg een oproep

Nadere informatie

zie voor alle foto's ons Foto Album)

zie voor alle foto's ons Foto Album) zie voor alle foto's ons Foto Album) Zaterdag 12 september 07.00 uur begonnen 14 enthousiaste vissers aan de tweede karperwedstrijd uitgeschreven door Hengelsportvereniging Velsen. Deze locatie was op

Nadere informatie

50 jaar. Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding"

50 jaar. Biljartvereniging Vrije Tijds Besteding 50 jaar Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding" 1959-2009 Onze vereniging is in 1959 opgericht door Piet Kleijn, de eigenaar van Café Lekzicht, het huidige Café Sluis. Zoals de naam al een beetje aangeeft

Nadere informatie

Dynamictennis special

Dynamictennis special Dynamictennis special Van de organisatie Deze speciale uitgave van de Noordooster staat helemaal in het teken van het afgelopen NK Dynamictennis. We zijn als vereniging enorm trots op deze dag waarin we

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag 16 januari 014, jaargang. nr. 8 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014 Wanssums Ven H.S.V. het Alvertje Oostrum Commissie Wedstrijdsport Secr. H. Theeuwen Campagnestraat 2 5811 AR Castenray Tel 0478-571311 e-mail: henk.theeuwen@home.nl Website: www.hsvhetalvertje.nl Wedstrijdvergadering

Nadere informatie

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten.

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten. 2 APRIL 48 deelnemers kwamen opdagen op deze seniorendag. Niemand ondervond kennelijk naweeën van een 1 april-grap. Het was druk aan de wedstrijdtafel van Edmond. De eerste qualifyingwedstrijd van dit

Nadere informatie

Gezamenlijke visdag Reeuwijkse Hout, 23 oktober Geschreven door Dirk Schmidt maandag 05 december :08 -

Gezamenlijke visdag Reeuwijkse Hout, 23 oktober Geschreven door Dirk Schmidt maandag 05 december :08 - Bij The leader organiseren we elke maand een gezamenlijke visdag. Op 22 oktober was het eerste uitje van dit seizoen. We waren met een aardige club van 12 (?) man naar Reeuwijk gereden om met de streamer

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE SCHUTTERS ASSOCIATIE DISTRICT 2

KONINKLIJKE NEDERLANDSE SCHUTTERS ASSOCIATIE DISTRICT 2 Agenda Jaar vergadering KNSA Competities 2012/2013 Opening Ingekomen stukken Notulen 2011 / 2012 Evaluatie competities 2012 / 2013 o Wijzingen dienen doorgegeven te worden aan de competitieleider Opmerkingen

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit Preek Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst Thema: @Home Voorganger: ds. Bert de Wit Schriftlezing: Lucas 15:11-32 Een vader had twee zonen zo begint het verhaal. Met de beschrijving van een gezin.

Nadere informatie

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031)

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031) Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie Plug-inn Hallo visvrienden. De vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden. Niet dat er in de tussentijd niets te vermelden valt maar je moet de tijd hebben om het

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

If you confirm that the file is coming from a trusted source, you can send the following SHA-256 hash value to your admin for the original file.

If you confirm that the file is coming from a trusted source, you can send the following SHA-256 hash value to your admin for the original file. This file has been cleaned of potential threats. If you confirm that the file is coming from a trusted source, you can send the following SHA-256 hash value to your admin for the original file. fbc4a3eede12ca34c96c76661d4c4aa531f640119b73183d63cb82eb79fe0c4f

Nadere informatie

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp!

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Haring! Verse haring! Wie maakt me los! Ik heb verse haring! Ha... ja, nou heb ik jullie aandacht, hè? Sorry, ik ben uitverkocht. Vandaag geen haring

Nadere informatie

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 POLSBROEK, donderdag 5 januari. Nadat ook Gerrit in de kantine van de plaatselijke voetbalclub is gearriveerd kan de selectie, zoals gepland,

Nadere informatie

Weer naar school. De directeur stapt het toneel op. Goedemorgen allemaal, zegt hij. * In België heet een mentor klastitularis.

Weer naar school. De directeur stapt het toneel op. Goedemorgen allemaal, zegt hij. * In België heet een mentor klastitularis. Weer naar school Kim en Pieter lopen het schoolplein op. Het is de eerste schooldag na de zomervakantie. Ik ben benieuwd wie onze mentor * is, zegt Pieter. Kim knikt. Ik hoop een man, zegt ze. Pieter kijkt

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

Hoofdstuk 17 - Willem en Ielynke

Hoofdstuk 17 - Willem en Ielynke Een hoofdstuk uit Kort maar krachtig, portretten van extreem kleine mensen; Cornelie van Well. Uitgeverij De Tijdstroom. http://www.wijwell.nl/kmk/ Hoofdstuk 17 - Willem en Ielynke Wij zijn gelukkig zoals

Nadere informatie

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni IN HERINNERING DICK VERHOEKS 1952-2016 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 1 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 2 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 3 Het leven gaat door Onze

Nadere informatie

Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden

Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden zijn ouders hem, maar alle andere konijntjes noemden

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief nummer 6, jaargang 2016 Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief nummer 6, jaargang 2016 Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief nummer 6, jaargang 2016 Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles

Nadere informatie

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak.

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. Deze kleine draak werd in de mensenwereld geboren en heeft lang bij zijn vriend Maurice en zijn

Nadere informatie

Vissafari... Ad en Theo op safari in België (door Ton Derks)

Vissafari... Ad en Theo op safari in België (door Ton Derks) Vissafari... Ad en Theo op safari in België (door Ton Derks) Het is vrijdag 3 oktober als we s morgens al vroeg moeten opstaan voor een vissafari in België. We gaan op expeditie naar een voor ons nog onbekend

Nadere informatie

Vermoord? vroeg Evi angstig. Ongetwijfeld. Maar de directeur... Vermoord, herhaalden we beslist. Daarna hebben ze zijn lichaam ondergedompeld in een

Vermoord? vroeg Evi angstig. Ongetwijfeld. Maar de directeur... Vermoord, herhaalden we beslist. Daarna hebben ze zijn lichaam ondergedompeld in een 2 Juf Kol Tijdens de pauze kwamen we samen in de fietsenstalling. Meester Rob naar z n opoe? Helemaal naar de andere kant van de wereld? Op z n oude fiets? Zonder muts! Alsof we hem zouden vergeten! Onzin!

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Rotterdam Hengelsportstad 2012

Rotterdam Hengelsportstad 2012 Rotterdam Hengelsportstad 2012 De gemeente Rotterdam is tijdens de Visma uitgeroepen tot Hengelsporthoofdstad van 2012. De Visma, de grootste hengelsportbeurs van Europa, hield in het voorjaar in Ahoy

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN!

AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN! AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN! Nadat iedereen weer heeft kunnen afkicken van het EK voor senioren in Appelscha, gaan we komende week hopelijk genieten van het WK van de algemene Klasse, dat in het Duitse Bad

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Over schulden gesproken

Over schulden gesproken Over schulden gesproken Verhalen uit de praktijk Sandra van der Stege 8 Inleiding In Nederland zijn veel mensen met schulden. Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft moeite om elke maand rond te komen. In de schulden

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V * Damteam HSDV verrast d'amateurs 2 op twee borden in de opening

* N I E U W S B R I E F H S D V * Damteam HSDV verrast d'amateurs 2 op twee borden in de opening * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 5 nr. 20-16 januari 2010 Hallo schaak- en damleden Ons damviertal behaalde afgelopen maandag een mooie 6-2

Nadere informatie

Damesdag Dinsdag 12 juni Lieve Dames,

Damesdag Dinsdag 12 juni Lieve Dames, Damesdag Dinsdag 12 juni 2012 Lieve Dames, Hieronder het resultaat van onze (3 x overgenomen) foto maarrr uiteindelijk is het ons toch gelukt haha. Prachtig plaatje, zon, blauwe lucht en allemaal lachende

Nadere informatie

Een uitgebreid verslag van onze correspondent B.B. volgt hieronder:

Een uitgebreid verslag van onze correspondent B.B. volgt hieronder: 10 april 2018 Hellevoets Effect 1 heeft gisterenavond de thuiswedstrijd tegen Alexandria'66 19 met 1-4 verloren (2 e klasse D). Zoals veel wedstrijden deze voorjaarscompetitie, boden Arno Ynzonides en

Nadere informatie

II MAART. te brengen. Maar vandaag wilde ik per se de deur uit, dus ging ik naar de fontein om rond te hangen met Cornelius en Flavia.

II MAART. te brengen. Maar vandaag wilde ik per se de deur uit, dus ging ik naar de fontein om rond te hangen met Cornelius en Flavia. I MAART Ik ben zo moe dat ik nauwelijks mijn hand kan optillen om dit te schrijven. Ik werd bij zonsopgang wakker gemaakt voor gevechtstraining en die ging de hele dag door. Het is een beetje mijn eigen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) HSDV Leudal 2 2 4. Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014

NIEUWSBRIEF. Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) HSDV Leudal 2 2 4. Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014 Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) Op 14 december moesten de schakers het opnemen tegen Leudal 2. Aanvankelijk werd er goed gespeeld en na 2 remises

Nadere informatie

Ze zouden haar treiteren! Gegiechel achter haar rug. Gemene opmerkingen. Flauwe geintjes. Misschien wel een spin in haar cola... Ze zag het gezicht

Ze zouden haar treiteren! Gegiechel achter haar rug. Gemene opmerkingen. Flauwe geintjes. Misschien wel een spin in haar cola... Ze zag het gezicht Ik ga niet! Jullie begrijpen er helemaal niets van! Carlijn liep stampvoetend de trap op. Ze was woedend. Haar hoofd bonkte. Ik ga niet! En daarmee uit! Carlijn smeet de deur van haar kamer achter zich

Nadere informatie

Verpa Carp Classic 2012

Verpa Carp Classic 2012 Verpa Carp Classic 2012 Afgelopen dinsdag stond de 3de wedstrijd van de Verpa Drennan Carp Classic 2012 op het programma. Gevist moest er gaan worden bij De Brasem in het Belgische Baal. Kenners van dit

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

H e t v e r h a a l v a n V i c t o r V i s c h

H e t v e r h a a l v a n V i c t o r V i s c h Het verhaal van Victor Visch V i c t o r V i s c h e n h e t g e h e i m v a n M i l l i n g e n H et is al meer dan een kwart eeuw geleden dat de Haarlemse kunstschilder Victor Visch werd uitgenodigd

Nadere informatie

Werkboek spreekwoorden Jaar 1

Werkboek spreekwoorden Jaar 1 Werkboek spreekwoorden Jaar 1 Mevr. Diehle Naam: Klas: Opdracht 1. Mocht je een gezegde niet kennen, zoek deze dan op in een spreekwoordenboek.. Zoek dan op het belangrijkste woord uit het spreekwoord

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis. Nieuwsbrief 4 van 2018 Tijd voor het laatste nieuws van uw vereniging. Algemene Ledenvergadering najaar 2018 Op maandag 26 november staat de algemene ledenvergadering gepland. De agenda en de vast te stellen

Nadere informatie

Zwangerschapsverlof van Corina

Zwangerschapsverlof van Corina 8 april Uit de blauwe groepen.. We hebben het thema familie afgesloten. We hebben genoten van alle leuke familie verhalen, foto s, liedjes, werkjes etc. We hebben veel geleerd over onze families. Tussendoor

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie