CHARGE IT, STORE IT, MANAGE IT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CHARGE IT, STORE IT, MANAGE IT"

Transcriptie

1 CHARGE IT, STORE IT, MANAGE IT Economische en flexibele oplossingen voor het opladen, opbergen en beheren van elektronische apparaten zoals laptops, Chromebooks, ipads en tablets.

2

3 Inhoud NoteCart Flex 4 NoteCart Classic Chrome 24 5 NoteCart Classic Chrome 32 6 NoteCart Classic 12 7 NoteCart Classic 16 8 NoteCart Classic 24 9 NoteCart Classic NoteCart Classic Tablet NoteCart Classic Tablet NoteCart UniFit 16 Fixed 14 NoteCart UniFit 32 Fixed 15 NoteCart UniFit 40 Chrome & Tablet verticaal 17 Leba Q1 ipad Protector Case 18 Leba Q3 ipad Protector Case 19 Leba Razor ipad Protector Case 21 3

4 CHROMEBOOK LAPTOP TABLET MINI TABLET NoteCart Flex Economische en flexibele oplossingen voor het opladen en opbergen van al uw elektronische apparaten. Zelf samenstellen door het toevoegen van Powerpanels en deviders.* Compacte en flexibele indeling welke eenvoudig kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. NoteCart Flex is zo ontworpen dat de functionaliteit geheel afgestemd kan worden op de gewenste behoefte. Compact verrijdbaar ontwerp met 4 hoogwaardige gelagerde wielen, waarvan 2 zijn voorzien van een rem. Deens design, geproduceerd in Europa; CE gecertificeerd. FlexCart is ontworpen, geproduceerd en getest in overeenstemming met alle relevante bepalingen die betrekking hebben op EN veiligheid van informatie technologie apparatuur en BS- elektrische systemen in kantoor- en schoolmeubilair. *powerpanels en bijkomende deviders, niet inbegrepen. Opties Geïntegreerde timer Extra schapverdelers. NoteSync Lite Set van 8 stuks Art.nr.: Art.nr.: Art.nr.: delige contactdoos, NoteSecure Actieve ventilator gesegmenteerd Art.nr.: Art.nr.: Art.nr.: Hoogte: 840 mm - met wielen Minimale afstand schapverdeling 20 mm Breedte: 700 mm - zonder handgrepen Inleg diepte en hoogte: Max 390 mm x 300 mm Diepte: 600 mm 230V - 10 Amp Gewicht: 45 kg Max. energieverbruik: 2300 Watt Art. nr.:

5 CHROMEBOOK NoteCart Classic Chrome 24 NoteCart Classic Chrome met ruimte voor 24 chromebooks NoteCart Classic Chrome, verrijdbare opberg- en oplaad oplossing voor 24 chromebooks. Functioneel ontwerp met vaste schappen. De intelligente gesegmenteerde contactdozen beschermen de geplaatste apparatuur en het elektra netwerk van de school. NoteCart Classic heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops. Alle elektra is verwerkt in de achterzijde en is apart toegankelijk via een afsluitbare deur met cilinderslot. Een optionele tijdschakelaar voorkomt vroegtijdige slijtage van de Chromebook batterijen en zorgt voor minimaal energieverbruik. De optionele NoteSecure beveilingsbeugel beschermd uw dure apparatuur tegen diefstal. Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. Al meer dan 12 jaar succesvol in Europa door productontwikkeling in nauwe samenwerking met de educatieve sector. Deens design, geproduceerd in Europa; CE gecertificeerd. NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1080 mm Breedte: 645 mm Diepte: 665 mm Gewicht: 55 kg Schapmaat Breedte: 535 mm Diepte: 380 mm Er zit 60 mm tussen de schappen. Variaties NoteCart Classic Chrome 32 Ook beschikbaar voor Notebooks en Tablets Art. nr.:

6 CHROMEBOOK NoteCart Classic Chrome 32 NoteCart Classic Chrome met ruimte voor 32 chromebooks NoteCart Classic Chrome, verrijdbare opberg- en oplaad oplossing voor 32 chromebooks. Functioneel ontwerp met vaste schappen. Intelligent power panel protects the notebooks and t he school s electric wiring. NoteCart Classic heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops. Alle elektra is verwerkt in de achterzijde en is apart toegankelijk via een afsluitbare deur met cilinderslot. Een optionele tijdschakelaar voorkomt vroegtijdige slijtage van de Chromebook batterijen en zorgt voor minimaal energieverbruik. De optionele NoteSecure beveilingsbeugel beschermd uw dure apparatuur tegen diefstal. Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. Al meer dan 12 jaar succesvol in Europa door productontwikkeling in nauwe samenwerking met de educatieve sector. Deens design, geproduceerd in Europa; CE gecertificeerd. NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1385 mm Breedte: 645 mm Diepte: 665 mm Gewicht: 55 kg Schapmaat Breedte: 535 mm Diepte: 380 mm Er zit 60 mm tussen de schappen. Variaties NoteCart Classic Chrome 24 Ook beschikbaar voor Notebooks en Tablets Art. nr.:

7 LAPTOP NoteCart Classic 12 NoteCart Classic met ruimte voor 12 Notebooks NoteCart Classic 12 verrijdbare, opberg- en oplaad oplossing voor 12 Notebook computers. - Functioneel ontwerp met vaste schappen. - De intelligente gesegmenteerde contactdozen beschermen de geplaatste apparatuur en het elektra netwerk van de school. - NoteCart Classic heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops. - Alle elektra is verwerkt in de achterzijde en is apart toegankelijk via een afsluitbare deur met cilinderslot. - Een optionele tijdschakelaar voorkomt vroegtijdige slijtage van de latop batterijen en zorgt voor minimaal energieverbruik. - De optionele NoteSecure beveilingsbeugel beschermd uw dure apparatuur tegen diefstal. - Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. - Al meer dan 12 jaar succesvol in Europa door productontwikkeling in nauwe samenwerking met de educatieve sector. - Deens design, geproduceerd in Europa; CE gecertificeerd. NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1080 mm Breedte: 645 mm Diepte: 665 mm Gewicht: 55 kg Schapmaat Breedte: 535 mm Diepte: 380 mm Er zit 60 mm tussen de schappen. Variaties NoteCart Classic 16 NoteCart Classic 24 NoteCart Classic 32 Ook beschikbaar voor Tablets Art. nr.:

8 LAPTOP NoteCart Classic 16 NoteCart Classic met ruimte voor 16 Notebooks NoteCart Classic 16 verrijdbare, opberg- en oplaad oplossing voor 16 laptop computers. Functioneel ontwerp met vaste schappen. De intelligente gesegmenteerde contactdozen beschermen de geplaatste apparatuur en het elektra netwerk van de school. NoteCart Classic heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops. Alle elektra is verwerkt in de achterzijde en is apart toegankelijk via een afsluitbare deur met cilinderslot. Een optionele tijdschakelaar voorkomt vroegtijdige slijtage van de latop batterijen en zorgt voor minimaal energieverbruik. De optionele NoteSecure beveilingsbeugel beschermd uw dure apparatuur tegen diefstal. Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. Al meer dan 12 jaar succesvol in Europa door productontwikkeling in nauwe samenwerking met de educatieve sector. Deens design, geproduceerd in Europa; CE gecertificeerd. NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1385 mm Breedte: 645 mm Diepte: 665 mm Gewicht: 65 kg Schapmaat Breedte: 535 mm Diepte: 380 mm Er zit 60 mm tussen de schappen. Variaties NoteCart Classic 12 NoteCart Classic 24 NoteCart Classic 32 Ook beschikbaar voor Tablets Art. nr.:

9 LAPTOP NoteCart Classic 24 NoteCart Classic met ruimte voor 24 Notebooks NoteCart Classic 24 verrijdbare, opberg- en oplaad oplossing voor 24 laptop computers. Functioneel ontwerp met vaste schappen. De intelligente gesegmenteerde contactdozen beschermen de geplaatste apparatuur en het elektra netwerk van de school. NoteCart Classic heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops. Alle elektra is verwerkt in de achterzijde en is apart toegankelijk via een afsluitbare deur met cilinderslot. Een optionele tijdschakelaar voorkomt vroegtijdige slijtage van de latop batterijen en zorgt voor minimaal energieverbruik. De optionele NoteSecure beveilingsbeugel beschermd uw dure apparatuur tegen diefstal. Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. Al meer dan 12 jaar succesvol in Europa door productontwikkeling in nauwe samenwerking met de educatieve sector. Deens design, geproduceerd in Europa; CE gecertificeerd. NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1080 mm Breedte: 895 mm Diepte: 665 mm Gewicht: 80 kg Schapmaat Breedte: 785 mm Diepte: 500 mm Er zit 60 mm tussen de schappen. Variaties NoteCart Classic 12 NoteCart Classic 16 NoteCart Classic 32 Ook beschikbaar voor Tablets Art. nr.:

10

11 LAPTOP NoteCart Classic 32 NoteCart Classic met ruimte voor 32 Notebooks NoteCart Classic 32 verrijdbare, opberg- en oplaad oplossing voor 32 laptop computers. Functioneel ontwerp met vaste schappen. De intelligente gesegmenteerde contactdozen beschermen de geplaatste apparatuur en het elektra netwerk van de school. NoteCart Classic heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops. Alle elektra is verwerkt in de achterzijde en is apart toegankelijk via een afsluitbare deur met cilinderslot. Een optionele tijdschakelaar voorkomt vroegtijdige slijtage van de laptop batterijen en zorgt voor minimaal energieverbruik. De optionele NoteSecure beveilingsbeugel beschermd uw dure apparatuur tegen diefstal. Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. Al meer dan 12 jaar succesvol in Europa door productontwikkeling in nauwe samenwerking met de educatieve sector. Deens design, geproduceerd in Europa; CE gecertificeerd. NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1385 mm Breedte: 895 mm Diepte: 665 mm Gewicht: 90 kg Schapmaat Breedte: 785 mm Diepte: 500 mm Er zit 60 mm tussen de schappen. Variaties NoteCart Classic 12 NoteCart Classic 16 NoteCart Classic 24 Ook beschikbaar voor Tablets Art. nr.:

12 TABLET NoteCart Classic Tablet 24 NoteCart Classic met ruimte voor 24 Tablets NoteCart Classic Tablet 24 verrijdbare, opberg- en oplaad oplossing voor 24 tablets. Functioneel ontwerp met vaste schappen. De tablets moeten horizontaal geplaatst worden - twee tablets per schap. Het Intelligente powerpaneel beschermt de tablets en de elektrische bedrading van de school. NoteCart Classic heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops. Een optionele tijdschakelaar voorkomt vroegtijdige slijtage van de tablet batterijen en zorgt voor minimaal energieverbruik. De optionele NoteSecure beveilingsbeugel beschermd uw dure apparatuur tegen diefstal. Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een soepele verrijdbaarheid. Al meer dan 12 jaar succesvol in Europa door productontwikkeling in nauwe samenwerking met de educatieve sector. Deens design, geproduceerd in Europa; CE gecertificeerd. NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1080 mm Schapmaat Breedte: 645 mm Breedte: 535 mm Diepte: 665 mm Diepte: 380 mm Gewicht: 55 kg Er zit 60 mm tussen de schappen. De schuimen inzetstukken zoals in de foto s wordt getoond, zijn optioneel. Het opladen gebeurt met de voeding die bij de tablets wordt geleverd. Variaties NoteCart Classic Tablet 32 - opladen NoteCart Classic Tablet 30 - opladen en synchroniseren Art. nr.:

13 TABLET NoteCart Classic Tablet 32 NoteCart Classic met ruimte voor 32 Tablets NoteCart Classic Tablet 32 verrijdbare, opberg- en oplaad oplossing voor 32 tablets. Meest verkochte NoteCart voor tablets wegens voortreffelijke prijs / kwaliteit verhouding. Functioneel ontwerp met vaste schappen. De tablets moeten horizontaal geplaatst worden - twee tablets per schap. Het Intelligente powerpaneel beschermt de tablets en de elektrische bedrading van de school. NoteCart Classic heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops. Een optionele tijdschakelaar voorkomt vroegtijdige slijtage van de tablet batterijen en zorgt voor minimaal energieverbruik. De optionele NoteSecure beveilingsbeugel beschermd uw dure apparatuur tegen diefstal. Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. Al meer dan 12 jaar succesvol in Europa door productontwikkeling in nauwe samenwerking met de educatieve sector. Deens design, geproduceerd in Europa; CE gecertificeerd. NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1385 mm Schapmaat Breedte: 645 mm Breedte: 539 mm Diepte: 665 mm Diepte: 380 mm Gewicht: 80 kg Er zit 60 mm tussen de schappen. De schuimen inzetstukken zoals in de foto s wordt getoond, zijn optioneel. Het opladen gebeurt met de voeding die bij de tablets wordt geleverd. Variaties NoteCart Classic Tablet 24 - opladen NoteCart Classic Tablet 30 - opladen en synchroniseren Art. nr.:

14 LAPTOP NoteCart UniFit 16 Fixed NoteCart UniFit met ruimte voor 16 Laptops groter dan 13inch NoteCart UniFit 16 Fixed verrijdbare, opberg- en oplaad oplossing voor 16 laptops. - Universele Laptopkar met 16 vaste schappen - Design met veilige afgeronde hoeken - De intelligente gesegmenteerde contactdozen beschermen de geplaatste apparatuur en het elektra netwerk van de school - NoteCart UniFit heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops - Alle Elektra is verwerkt in de achterzijde en is apart toegankelijk via een afsluitbare deur met cilinderslot - Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. - Veiligheidsdeur met cilinderslot - Vervaardigd in United Kingdom / Deens Design NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1320 mm Breedte: 791 mm Diepte: 622 mm Gewicht: 98,4 kg Schapmaat Breedte: 530 mm Diepte: 390 mm Variaties NoteCart Unifit 12 NoteCart UniFit 24 ChromeBook & Tablets NoteCart UniFit 32 ChromeBook NoteCart UniFit 40 ChromeBook & Tablets Art. nr.:

15 TABLET LAPTOP CHROMEBOOK NoteCart UniFit 32 Fixed NoteCart UniFit met ruimte voor 32 devices kleiner dan 14 inch NoteCart Classic Tablet 32 verrijdbare, opberg- en oplaad oplossing voor 32 devices kleiner dan 14 inch Chromebooks, Windows laptops &Tablets. - Universele kar met 16 vaste schappen en geschikt voor 32 devices kleiner dan 14 inch - Design met veilige afgeronde hoeken - De intelligente gesegmenteerde contactdozen beschermen de geplaatste apparatuur en het elektra netwerk van de school - NoteCart UniFit heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops - Alle Elektra is verwerkt in de achterzijde en is apart toegankelijk via een afsluitbare deur met cilinderslot - Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. - Veiligheidsdeur met cilinderslot - Vervaardigd in United Kingdom / Deens Design NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1320 mm Breedte: 791 mm Diepte: 622 mm Gewicht: 98,4 kg Schapmaat Breedte: 500 mm Diepte: 390 mm Hoogte: 55 mm Variaties NoteCart UniFit 24 ChromeBook Art. nr.:

16

17 TABLET LAPTOP CHROMEBOOK NoteCart UniFit 40 NoteCart UniFit met ruimte voor 40 devices kleiner dan 14 inch NoteCart UniFit 40 verrijdbare, opberg- en oplaad oplossing voor 40 devices kleiner dan 14 inch Chromebooks, Windows laptops &Tablets. - Universele kar met 40 verdeelbeugels en geschikt voor 40 devices kleiner dan 14 inch - Design met veilige afgeronde hoeken - De intelligente gesegmenteerde contactdozen beschermen de geplaatste apparatuur en het elektra netwerk van de school - NoteCart UniFit heeft een ingebouwde ventilator en voorkomt daarmee oververhitting van uw laptops - Alle Elektra is verwerkt in de achterzijde en is apart toegankelijk via een afsluitbare deur met cilinderslot - Gelagerde wielen en stevige handgrepen garanderen een uitstekende verrijdbaarheid. - Veiligheidsdeur met cilinderslot - Vervaardigd in United Kingdom / Deens Design NoteCart is ontworpen, geproduceerd en getest in een ISO9001:2008 BSI geregistreerde omgeving. Op deze manier voldoet het product altijd aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd in het EN veiligheidsprotocol voor informatietechnologie en binnen de BS 6396 overeenkomst van elektrische systemen in kantoormeubilair en meubels die deel uitmaken van een onderwijs/leeromgeving. Hoogte: 1320 mm Breedte: 791 mm (incl. handgrepen) Diepte: 622 mm Gewicht: 98,4 kg Maximale maat Breedte: 232 mm Diepte: 390 mm Hoogte: 48 mm Variaties NoteCart UniFit 32 ChromeBook & Tablets Art. nr.:

18 TABLET MINI TABLET Leba Q1 ipad Protector Case Voldoet aan de US Military standaard 810F valtest Deze onverwoestbare ipad hoes staat garant voor een perfecte bescherming van uw ipad. De hoes is voorzien van stootkussens op alle hoeken en is uitgerust met een transparante display bescherming. Een uitklapbare steun aan de achterzijde zorgt ervoor dat u de hoes stabiel verticaal kunt neerzetten. Wat is MIL-STD-810F? Dit is een test norm die gehanteerd wordt door het Amerikaanse ministerie van defensie. Dit houdt in dat er tal van gedetailleerde testen op een product worden uitgevoerd om na te gaan hoe het product zich houdt onder verschillende (extreme) omstandigheden tijdens gebruik, transport of opslag. Denk aan temperatuurverschillen, schokken, vibratie, vochtigheid en nog veel meer. De norm van deze testen worden op grote schaal gebruikt bij het testen van robuuste computerapparatuur. De Leba Q1 ipad protector Case heeft conform deze norm 26 keer een valtest doorstaan op een hoogte van 122cm. De gebruikte ipad bleef hierbij ongeschonden. ipad Protector Case ipad 2, 3, 4, 256 x 206 x 20 mm zwart Art.nr.: ipad Protector Case ipad Air x 191 x 20 mm zwart Art.nr.: ipad Protector Case ipad Air 1 blauw Art.nr.: ipad Protector Case ipad Air 1 rood Art.nr.: ipad Protector Case ipad Air 1 wit Art.nr.: ipad Protector Case ipad Air x 195 x 20 mm zwart Art.nr.: ipad Protector Case ipad Air 2 blauw Art.nr.: ipad Protector Case ipad Air 2 rood Art.nr.: ipad Protector Case ipad Air 2 wit Art.nr.: ipad Protector Case ipad mini 215 x 157 x 18 mm zwart Art.nr.:

19 TABLET MINI TABLET Leba Q3 ipad Protector Case Maximale bescherming op de werkvloer Tablet op de werkvloer uitermate populair. Steeds meer bedrijven schakelen over op de tablet als alternatief op de laptop. Het is namelijk goed voor de mobiliteit en productiviteit van werknemers. Werknemers voeren steeds meer activiteiten op locatie uit. Dit vraag om een goede bescherming van de tablet. Werk daarom met de Leba Q3 ipad gebruiksvriendelijke protector case. Door de 360 graden draaibare grip past elke gebruiker eenvoudig zijn favoriete werkpositie van de tablet aan. Geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers. Optimale bescherming bij een val Uitermate geschikt voor mobiel gebruik Stevige 360 graden draaibare grip ipad Protector Case ipad Air 2 zwart Art.nr.: ipad Protector Case ipad mini 4 zwart Art.no: ipad Protector Case ipad Pro 9.7 zwart Art.nr.:

20

21 TABLET MINI TABLET Leba Razor ipad Protector Case De Razor ipad Protector Case is de dunste hoes (slechts 16 mm) in zijn klasse die optimaal bescherming biedt aan uw ipad. Het glas van u ipad wordt extra beschermd door een meegeleverde professionele glasbeschermer met Nano coating. De achterzijde van de Razor Case is voorzien van een stevige uitklapbare standaard. De hoezen zijn in de praktijk getest door valproeven vanuit diverse posities. De Razor Case is uitermate geschikt voor gebruik op school en is goedgekeurd voor dit school gebruik door diverse verzekering maatschappijen. ipad Protector Case ipad Air 2 zwart Art.nr.: ipad Protector Case ipad mini zwart Art.nr.:

22 Tel Web Kempenlaan 2, 2300 Turnhout Antwerpseweg 116h, 2440 Geel Blarenberglaan 6, 2800 Mechelen Bredabaan 1026, 2900 Antwerpen (Schoten)

23 Leba Benelux bv - impd Versie VR

24

CHARGE IT, STORE IT, MANAGE IT

CHARGE IT, STORE IT, MANAGE IT CHARGE IT, STORE IT, MANAGE IT Economische en flexibele oplossingen voor het opladen, opbergen en beheren van elektronische apparaten zoals laptops, Chromebooks, ipads en tablets. Inhoud NoteCart Flex

Nadere informatie

LEBA ipad oplossingen

LEBA ipad oplossingen LEBA ipad oplossingen Inhoud NoteSync Opladen, synchroniseren en beheren van 16 ipads tegelijk NoteCase voor ipads Opbergen, vervoeren, opladen, synchroniseren en beheren van 16 ipads tegelijk NoteBox

Nadere informatie

Laptop-, ipad & tabletkasten

Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop box Dit product werd ontwikkeld om een functionele, bruikbare en daarenboven veilige opbergruimte voor uw laptop te voorzien en te garanderen. Functioneel Door de compacte

Nadere informatie

Charging Carts. voor Tablets, Chromebooks en Laptops

Charging Carts. voor Tablets, Chromebooks en Laptops Charging Carts voor Tablets, Chromebooks en Laptops AVerCharge C20i Intelligente oplaadkar voor maximaal 20 devices Flexibel in te zetten oplaadkar Goed doordacht kabel management Intelligent oplaadsysteem

Nadere informatie

NoteLocker NoteCart NoteCase. Veilig en flexibel bewaren en opladen van elektrische apparaten

NoteLocker NoteCart NoteCase. Veilig en flexibel bewaren en opladen van elektrische apparaten NoteLocker NoteCart NoteCase Veilig en flexibel bewaren en opladen van elektrische apparaten 2 Inhoud NoteLocker 4 Flexibel bewaren en opladen van laptop, ipod, mobiele telefoon e.d. Nieuw Deens produkt,

Nadere informatie

Mobiel Device Laden en Opbergen

Mobiel Device Laden en Opbergen Mobiel Device Laden en Opbergen Veilig opgeborgen! En 's morgens weer klaar voor gebruik. Oplossingen voor het veilig opbergen, synchroniseren en opladen van ipads, tablets, laptops en andere mobiele devices.

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

The perfect link between Brands and Market. Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation

The perfect link between Brands and Market. Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation T F E W Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation FILEX Laptop-Tablet Trolley s voor het veilig opbergen en laden van Laptops

Nadere informatie

Beschermhoezen voor de ipad, enkele voorbeelden. PSW Versie 25 maart 2015

Beschermhoezen voor de ipad, enkele voorbeelden. PSW Versie 25 maart 2015 Beschermhoezen voor de ipad, enkele voorbeelden. PSW Versie 25 maart 2015 Hipster voor Big Grips ipad frame. Doelgroep: kinderen en volwassenen die een stoere en sterke bescherming zoeken voor hun ipad

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

Schappenplan 80 x 110 cm

Schappenplan 80 x 110 cm Schappenplan 80 x 110 cm nr. art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C82 Via case 6 inch e-reader zwart 2 1 C82 Via case 6 inch e-reader blauw 1 1 C82 Via case 6 inch e-reader rood 1 2 C192 Smartcase Aura

Nadere informatie

H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers. Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers

H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers. Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers Het H.I.T Victory assortiment infrarood lakdrogers maakt gebruik van 1 & 1.5kW glare control lampen, opgesteld in

Nadere informatie

Laptop / Notebook houders

Laptop / Notebook houders Laptop / Notebook houders DockIT Ruimtebesparend en ideaal tegen diefstal. Uittrekbare en opslag voor de notebook en dockingstation. In verschillende kleuren leverbaar. FastDock Verticale laptop en dockingstation

Nadere informatie

expanding surface hub experiences

expanding surface hub experiences Professional Microsoft Surface Hub expanding surface hub experiences Bevestigingsoplossingen voor Microsoft Surface Hub Bevestigingsoplossingen voor Microsoft Surface Hub Reeds meer dan 40 jaar is Vogel

Nadere informatie

USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort

USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort Product ID: CDP2HDUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met

Nadere informatie

Robuust, reisvriendelijk design

Robuust, reisvriendelijk design USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort StarTech ID: CDP2HDUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Catalogus April 2017 Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels 501-43 2 Prijzen, tafelbladen en specificaties zijn te vinden vanaf pagina 16 of op www.conset.nl 501-43 501-43 Modern en stijlvol ontwerp

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

USB-C naar VGA multifunctionele adapter met Power Delivery en USB-A poort

USB-C naar VGA multifunctionele adapter met Power Delivery en USB-A poort USB-C naar VGA multifunctionele adapter met Power Delivery en USB-A poort Product ID: CDP2VGAUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met USB-C

Nadere informatie

USB 3.0 SATA III harde schijf docking station SSD / HDD met geïntegreerde USB-hub voor snel opladen en UASP voor SATA 6 Gbps - zwart

USB 3.0 SATA III harde schijf docking station SSD / HDD met geïntegreerde USB-hub voor snel opladen en UASP voor SATA 6 Gbps - zwart USB 3.0 SATA III harde schijf docking station SSD / HDD met geïntegreerde USB-hub voor snel opladen en UASP voor SATA 6 Gbps - zwart StarTech ID: SDOCKU33HB Met de SDOCKU33HB USB 3.0 harde-schijf-dock

Nadere informatie

Zomer 2015 totaal assortiment schappenplan 80 x 120 cm

Zomer 2015 totaal assortiment schappenplan 80 x 120 cm Zomer 2015 totaal assortiment schappenplan 80 x 120 cm nr art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C182 ipad air slimcase zwart 2 1 C182 ipad air slimcase blauw 1 1 C295 ipad air 2 slimcase zwart 2 1 C295

Nadere informatie

Thunderbolt docking station - HDMI of Mini DisplayPort, USB 3.0, GbE, met Thunderbolt-kabel

Thunderbolt docking station - HDMI of Mini DisplayPort, USB 3.0, GbE, met Thunderbolt-kabel Thunderbolt docking station - HDMI of Mini DisplayPort, USB 3.0, GbE, met Thunderbolt-kabel StarTech ID: TBDOCKHDPBC Het TBDOCKHDPBC Thunderbolt docking station biedt u één aansluitpunt voor uw werkstation

Nadere informatie

Zomer 2015 tablet + accessoires schappenplan 80 x 120 cm

Zomer 2015 tablet + accessoires schappenplan 80 x 120 cm Zomer 2015 tablet + accessoires schappenplan 80 x 120 cm nr art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C182 ipad air slimcase zwart 2 1 C182 ipad air slimcase blauw 2 2 C295 ipad air 2 slimcase zwart 2 2 C295

Nadere informatie

4-poorts USB 3.0 Hub - USB-C naar 4x USB-A met power adapter

4-poorts USB 3.0 Hub - USB-C naar 4x USB-A met power adapter 4-poorts USB 3.0 Hub - USB-C naar 4x USB-A met power adapter Product ID: HB30C4AFS Met deze compacte USB 3.0 hub breidt u uw connectiviteit uit door vier USB Type-A poorten via één USB Type-C of Thunderbolt

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

SKB 3i Serie Onverwoestbare, waterdichte koffer

SKB 3i Serie Onverwoestbare, waterdichte koffer your business, our case PRODUCT SHEET SKB 3i Serie Onverwoestbare, waterdichte koffer De SKB 3i is een onverwoestbare, waterdichte koffer met een mooi en robuust design. De 3i is een koffer van topkwaliteit

Nadere informatie

Douchebrancards. Tilliften

Douchebrancards. Tilliften Passieve Amfora Douchebrancards Tilliften Passieve tilliften Eenvoudig en veilig verplaatsen en tillen vergroot het comfort voor mensen met een beperking en het gebruiksgemak voor de verzorgende. Wij bieden

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties 5e Generatie Prijzen geldig van 1 juli t/m 30 september 2013 Voordelen Focus Touch Het Focus Touch

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

3 poorts USB-C hub met Power Delivery - USB-C naar 3x USB-A en USB-C - USB 3.0 hub - wit

3 poorts USB-C hub met Power Delivery - USB-C naar 3x USB-A en USB-C - USB 3.0 hub - wit 3 poorts USB-C hub met Power Delivery - USB-C naar 3x USB-A en USB-C - USB 3.0 hub - wit Product ID: HB30C3APDW Met deze 3-poorts USB 3.0 hub kunt u de functionaliteit van uw Macbook Pro, MacBook en andere

Nadere informatie

www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS

www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS PUBLIEKE TABLET HOUDERS EN STANDAARDEN Informatie in openbare ruimte stelt bijzondere eisen. Zeker digitale informatie, op vaak

Nadere informatie

CENTAUR GROUP. Catalogus Wedstrijdkasten. www.centaurgroup.be. From horsemen to horsemen

CENTAUR GROUP. Catalogus Wedstrijdkasten. www.centaurgroup.be. From horsemen to horsemen CENTAUR GROUP From horsemen to horsemen Catalogus Wedstrijdkasten www.centaurgroup.be Pagina 28 Pagina 293 Welkom bij Centaur group, Hoe bestellen MAXI COVER Centaur Group is een jong en dynamisch bedrijf

Nadere informatie

Douchebrancards. M, L, XL Tillift

Douchebrancards. M, L, XL Tillift Amfora Viking Douchebrancards M, L, XL Tillift Viking M, L, XL Geschikt voor mensen met een matige tot zeer ernstige beperking Viking M, L en XL De Viking is in drie modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke

Nadere informatie

Open staal - open/gesloten transport

Open staal - open/gesloten transport Open staal - open / gesloten transport - introductie Open staal - open/gesloten transport De volledige toeleveringsstroom van magazijn tot plaats van gebruik vereist het veelvuldig laden, herladen, opslaan

Nadere informatie

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels Innovatief, flexibel en betaalbaar zit - sta meubilair Bureau-onderstellen Het programma Een wereld aan keuzes De mogelijkheden zijn onbeperkt bij de keuze

Nadere informatie

Koppels en koppelaccessoires

Koppels en koppelaccessoires Koppels en koppelaccessoires Onderkoppels Overkoppels Diverse koppeltassen Peppersprayhouders Zaklampen De draagwijze van een koppel is persoonlijk maar moet altijd functioneel zijn De draagwijze van een

Nadere informatie

Schappenplan accessoires 120x100 cm

Schappenplan accessoires 120x100 cm Schappenplan accessoires 120x100 cm nr. art. nr. beschrijving aantal 1 A41 Fietshouder maat M 2 1 A40 Fietshouder maat L 2 2 A43 Fietshouder maat XL 4 3 TH84 Sportarmband maat M 4 4 TH83 Sportarmband maat

Nadere informatie

Universeel USB 3.0 laptop mini docking station met VGA, gigabit Ethernet, USB 3.0. StarTech ID: USB3SMDOCKV

Universeel USB 3.0 laptop mini docking station met VGA, gigabit Ethernet, USB 3.0. StarTech ID: USB3SMDOCKV Universeel USB 3.0 laptop mini docking station met VGA, gigabit Ethernet, USB 3.0 StarTech ID: USB3SMDOCKV Met het USB3SMDOCKV USB 3.0 laptop mini docking station kunt u uw Ultrabook of laptop veranderen

Nadere informatie

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 1 THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 Van de Scheur is een betrouwbare leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal bij het vinden van oplossingen voor

Nadere informatie

2 poorts USB-C hub met Power Delivery - USB-C naar USB-A en USB-C - USB 3.0 Hub

2 poorts USB-C hub met Power Delivery - USB-C naar USB-A en USB-C - USB 3.0 Hub 2 poorts USB-C hub met Power Delivery - USB-C naar USB-A en USB-C - USB 3.0 Hub Product ID: HB30C1A1CPD Met deze 2-poorts USB 3.0 hub kunt u een breder assortiment randapparaten op uw MacBook Pro, MacBook

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

4-Poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 3x USB-A en 1x USB-C - inclusief voedingsadapter

4-Poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 3x USB-A en 1x USB-C - inclusief voedingsadapter 4-Poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 3x USB-A en 1x USB-C - inclusief voedingsadapter StarTech ID: HB30C3A1CFS Hier is een eenvoudige manier om een breed scala aan randapparaten op uw met USB-C uitgevoerde

Nadere informatie

NIEUW! FLEXA OPBERGEN FRAAI & FLEXIBEL.

NIEUW! FLEXA OPBERGEN FRAAI & FLEXIBEL. NIEUW! FLEXA OPBERGEN FRAAI & FLEXIBEL www.flexa.dk PRIJSLIJST 2012 FLEXA STORAGE Benelux Alle prijzen incl. BTW Geldig vanaf augustus 2012 OPBERGEN MET EINDELOZE MOGELIJKHEDEN Het nieuwe opbergprogramma

Nadere informatie

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 3KSplus is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand.

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

1. Houder voor Apple watch en iphone/ ipad 2. Gemaakt van hoge kwaliteit aluminium HOCO Aluminium oplaad dock

1. Houder voor Apple watch en iphone/ ipad 2. Gemaakt van hoge kwaliteit aluminium HOCO Aluminium oplaad dock Catalogus - Apple Watch accessoires Hoco Nederland www.hoconederland.nl Last Updated: 24/7/2015 Ver. 2.0 1. Roestvrij staal 6957531020929 HOCO Milanees Apple watch band 38 & 42 2. Band met sterke magneetsluiting

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT Travel Box is een complete lijn van kwaliteitsvolle draagbare compressor koelboxen van Indel B. Ontworpen voor diverse doeleinden: voor het gebruik in bedrijfsvoertuigen en bussen, voor recreatieve doeleinden,

Nadere informatie

Universeel USB-reislader

Universeel USB-reislader Universeel USB-reislader Gebruikshandleiding DA-10193 U kunt met de universele USB-reislader van Digitus al uw apparatuur opladen (notebooks, ultrabooks, convertibles, tablets, smartphones, enz.). Het

Nadere informatie

Verlenghaspels. Voor professionele toepassingen:

Verlenghaspels. Voor professionele toepassingen: Verlenghaspels Voor professionele toepassingen: Kabelhaspel XP-PRO De professionele kabelhaspels XP-Pro worden gemaakt van een breuk- en slagvaste kunststof trommel, gemonteerd op een stabiel oranje gemoffeld

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

K ds Cover. Onderwijs brochure Onderwijs brochure 2017 Centenna

K ds Cover. Onderwijs brochure Onderwijs brochure 2017 Centenna K ds Cover Onderwijs brochure 2017 Parat koffer systemen Parat Paraproject trolley koffers zijn voorzien van een ingebouwd laad systeem. Voor USB apparaten is een USB hub voorzien. En voor tablets/chromebooks

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

USB 3.0 dubbele 3,5 inch SATA III harde schijf RAID-behuizing met USB-hub met snelladen & UASP

USB 3.0 dubbele 3,5 inch SATA III harde schijf RAID-behuizing met USB-hub met snelladen & UASP USB 3.0 dubbele 3,5 inch SATA III harde schijf RAID-behuizing met USB-hub met snelladen & UASP StarTech ID: S352BU33HR Met de S352BU33HR 2-bay RAID-behuizing kunt u een externe RAID array bouwen met twee

Nadere informatie

Verbinden. Samenwerken. Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter. StarTech ID: WIFI2HDMCGE

Verbinden. Samenwerken. Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter. StarTech ID: WIFI2HDMCGE Draadloze scherm adapter met HDMI - 1080p - wireless HDMI display adapter StarTech ID: WIFI2HDMCGE Toon de inhoud van uw smartphone, tablet of laptop draadloos op een HDMI-scherm met behulp van deze draadloze

Nadere informatie

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1 display vogels.com/professional - 1 Gemotoriseerde Accessoires PFTE 7111 Gemotoriseerde display-trolley met kast PFTE 7112 Gemotoriseerde display-trolley PFWE 7150 Gemotoriseerde display-wandsteun PFA

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

4-Poorts USB 3.0 hub met USB-C - inclusief voedingsadapter. StarTech ID: HB30C3A1CFS

4-Poorts USB 3.0 hub met USB-C - inclusief voedingsadapter. StarTech ID: HB30C3A1CFS 4-Poorts USB 3.0 hub met USB-C - inclusief voedingsadapter StarTech ID: HB30C3A1CFS Hier is een eenvoudige manier om een breed scala aan randapparaten op uw voor USB-C geschikte laptop of desktop aan te

Nadere informatie

Albex display & design showroom: Voorveste 9 3992 DC Houten +31(0)30 6344040 sales@albex.nl www.albex.nl

Albex display & design showroom: Voorveste 9 3992 DC Houten +31(0)30 6344040 sales@albex.nl www.albex.nl confectierekken Confectierekken Professional Line Economy Line Professional Line transportrekken vertegenwoordigersrekken collectiehoezen/-tassen en klembeugels hangerverzamelrek Art.code: transportrek

Nadere informatie

KOOPHULP HEJNE. opbergmeubelserie

KOOPHULP HEJNE. opbergmeubelserie KOOPHULP HEJNE opbergmeubelserie UITVOERINGEN Max. belasting per plank: 77 47 cm: 50 kg 77 28 cm: 35 kg Wanneer je meer dan 6 planken in een sectie plaats dan is de maximale belasting lager. VEILIGHEID

Nadere informatie

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG ONTWORPEN IN OPDRACHT VAN DE DEENSE OVERHEID. MET ALS HOOFDZAKELIJKE DOELSTELLING: HET REDUCEREN VAN FIXATIE BIJ PSYCHIATRISCHE

Nadere informatie

Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP. StarTech ID: S2510U2WF

Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP. StarTech ID: S2510U2WF Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP StarTech ID: S2510U2WF De S2510U2WF WiFi / USB naar SATA Harde Schijf Behuizing is een unieke combinatie van draadloos extern opslagapparaat

Nadere informatie

THE ERGO REVOLUTIE ERGO AFBREEKMES. Het mes in het midden van de behuizing en een gesloten voorzijde vereenvoudigen

THE ERGO REVOLUTIE ERGO AFBREEKMES. Het mes in het midden van de behuizing en een gesloten voorzijde vereenvoudigen ERGO AFBREEKMES Het mes in het midden van de behuizing en een gesloten voorzijde vereenvoudigen het afbreken Gevormde handgreep voor verschillende gripmogelijkheden Symmetrische vorm voor zowel links-als

Nadere informatie

HDMI en DVI dual monitor docking station voor laptops - USB 3.0

HDMI en DVI dual monitor docking station voor laptops - USB 3.0 HDMI en DVI dual monitor docking station voor laptops - USB 3.0 Product ID: USB3SDOCKHD Het USB3SDOCKHD Universele USB 3.0 Docking Station met DVI, HDMI, Audio en Ethernet voegt twee video-uitgangen, hoofdtelefoon

Nadere informatie

A LA CARTE SERVICE IN STIJL REGENERATIEBUFFETWAGENS

A LA CARTE SERVICE IN STIJL REGENERATIEBUFFETWAGENS & A A CARTE SERVICE IN STIJ REGENERATIEBUFFETAGENS De nieuwe 105-serie Minigen & Multigen is speciaal ontworpen om een kwalitatief hoogwaardige maaltijdservice te bieden in buffetvorm, door eenvoudige

Nadere informatie

USB 3.0 dubbele 3,5 inch SATA III harde schijf RAID-behuizing met USB-hub met snelladen & UASP

USB 3.0 dubbele 3,5 inch SATA III harde schijf RAID-behuizing met USB-hub met snelladen & UASP USB 3.0 dubbele 3,5 inch SATA III harde schijf RAID-behuizing met USB-hub met snelladen & UASP StarTech ID: S352BU33HR Met de S352BU33HR 2-bay RAID-behuizing kunt u een externe RAID array bouwen met twee

Nadere informatie

Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP. StarTech ID: S2510U2WUKEU

Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP. StarTech ID: S2510U2WUKEU Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP StarTech ID: S2510U2WUKEU De S2510U2WUKEU WiFi / USB naar SATA Harde Schijf Behuizing is een unieke combinatie van draadloos extern

Nadere informatie

Chromebookproject Vechtstede College Ronald van den Boogaard

Chromebookproject Vechtstede College Ronald van den Boogaard Chromebookproject Vechtstede College 2017-2018 Ronald van den Boogaard info@rentcompany.nl Waarom Informatie Communicatie Technologie (ICT) Algemene vaststelling Kennisnet Met behulp van ICT bied je leerlingen

Nadere informatie

Kaedra verdelersysteem

Kaedra verdelersysteem Kaedra IP65 De oplossing voor het universeel en multifunctioneel toepassen van Schneider Electric componenten met als resultaat een uiterst veilige, overzichtelijke en functionele verdeler. Het meest complete

Nadere informatie

Videoconferencing expanding conferencing experiences

Videoconferencing expanding conferencing experiences Videoconferencing expanding conferencing experiences Stijlvolle oplossingen voor videoconferencing PFF 5100 Meubel voor videoconferencing Videoconferencing is sterk in opkomst. Vogel s speelt op deze trend

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens FIN-BAKE Convectie-Ovens FIN-DEKO Deck Ovens Ontdek de nieuwe producten van FINES Profiteer van de vierde generatie FINES ovens, resultaat van meer dan twintig jaar ervaring en continue ontwikkeling van

Nadere informatie

Voorlichtingspresentatie Chromebookproject Regius College

Voorlichtingspresentatie Chromebookproject Regius College Voorlichtingspresentatie Chromebookproject Regius College The Rent Company B.V. Ronald van den Boogaard Email adres: info@rentcompany.nl Internet adres: www.rentcompany.nl Communicatie middel Randvoorwaarden

Nadere informatie

nieuw van Jippa stal & weide programma

nieuw van Jippa stal & weide programma nieuw van Jippa stal & weide programma Foto komt niet overeen met de geleverde ronde voerruif Voerruiven Voerruiven van Jippa zijn de ideale ruiven voor het bijvoeren op de weide. In alle seizoenen inzetbaar

Nadere informatie

ScanBed. Invacare. Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel

ScanBed. Invacare. Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel ScanBed 400 Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Afbeelding bed volgens oude norm Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel Een uitstekende keuze wanneer het gaat om een modulair bed, want het

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Soepel en huidvriendelijk scheren

Soepel en huidvriendelijk scheren Pre-salesfolder voor België () Elektrisch scheerapparaat voor nat en droog scheren SkinGlide-ringen GentlePrecisionPRO-mesjes SmartClick-precisietrimmer S7310/12 Soepel en huidvriendelijk scheren De nr.

Nadere informatie

SD2000P USB-C Nano-dock voor één monitor van 4K

SD2000P USB-C Nano-dock voor één monitor van 4K SD2000P USB-C Nano-dock voor één monitor van 4K Onderdeelnummer: K38260EU EAN-code: 5028252594325 Ideaal voor flexplekken, thuiswerken en onderwijsomgevingen waar een oplossing voor een enkele monitor

Nadere informatie

USB 3.0 naar 3,5 inch SATA III hardeschijfbehuizing. SATA 6 Gbps & UASP-ondersteuning Product ID: S3510BMU33B

USB 3.0 naar 3,5 inch SATA III hardeschijfbehuizing. SATA 6 Gbps & UASP-ondersteuning Product ID: S3510BMU33B USB 3.0 naar 3,5 inch SATA III hardeschijfbehuizing met ventilator en rechtop design SATA 6 Gbps & UASP-ondersteuning Product ID: S3510BMU33B Met de S3510BMU33B 3,5 inch SATA harde-schijfbehuizing kunt

Nadere informatie

HULPMIDDELEN EN VEILIGHEID

HULPMIDDELEN EN VEILIGHEID 206 IN DIT HOOFDSTUK: SR Smith axs lift SR Smith Splash! lift SR Smith PAL2 lift SR Smith PAL lift Veiligheid Badmeestersuitrusting 207 SR SMITH AXS2 LIFT De axs is een te verwijderen, vrij roterende lift.

Nadere informatie

Datasafes. Datasafe Sentry. Kaso Data Safes DS Kaso Data Safes PK 400. Brandwerend (UL getest, klasse 2 uur)

Datasafes. Datasafe Sentry. Kaso Data Safes DS Kaso Data Safes PK 400. Brandwerend (UL getest, klasse 2 uur) Datasafe Sentry Brandwerend (UL getest, klasse 2 uur) Bieden bescherming tegen brand Geschikt voor berging van informatiedragers zoals, CDs, DVDs en hard drives Standaard voorzien van een elektronisch

Nadere informatie

LITHIUM- ACCU S: LITHIUM-ION-ACCU SPECIAL NIET ZO ONSCHULDIG ALS ZE LIJKEN

LITHIUM- ACCU S: LITHIUM-ION-ACCU SPECIAL NIET ZO ONSCHULDIG ALS ZE LIJKEN LITHIUM-ION-ACCU SPECIAL LITHIUM- ACCU S: NIET ZO ONSCHULDIG ALS ZE LIJKEN Lithium-ion-accu s worden tegenwoordig overal voor gebruikt. Neem bijvoorbeeld lithium-polymeer-accu s (lipo-accu s), die we vinden

Nadere informatie

Travel Vision is een A-merk en levert producten die garant staan voor optimale kwaliteit en duurzaamheid.

Travel Vision is een A-merk en levert producten die garant staan voor optimale kwaliteit en duurzaamheid. Travelvision B.V. is producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van automatische volgschotels voor de binnenvaart en automatische

Nadere informatie

Etac M100; doordachte eenvoud

Etac M100; doordachte eenvoud Etac M100 Etac M100 Een unieke en verrassende kruisframe-rolstoel met een grote functionaliteit. Een doordacht ontwerp met gevoel voor design en eenvoud, tot in het kleinste detail. 2 Etac M100; doordachte

Nadere informatie

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm ORE -5 Set 379.6 Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij

Nadere informatie

Universele notebook autolader, 90W

Universele notebook autolader, 90W Universele notebook autolader, 90W Handleiding DA-10191 Geniet nu van uw trip met de wereld s kleinste universele DC-adapter met een vermogen van 90W voor notebooks en USB-oplaadbare apparatuur. Dankzij

Nadere informatie

TV Wandsteunen TV Vloersteunen

TV Wandsteunen TV Vloersteunen TV Wandsteunen TV Vloersteunen Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen. Erard, opgericht in 1961, staat voor hoge kwaliteit en innovatieve producten

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER Een ideale draagbare koelbox met een inhoud van 24 liter. Geschikt voor 1,5 liter flessen. Handig voor een dagje uit of tijdens een lange rit in de auto. Eén deksel. Werkzaam

Nadere informatie

USB-C naar Gigabit netwerk adapter met Power Delivery 2.0 opladen

USB-C naar Gigabit netwerk adapter met Power Delivery 2.0 opladen USB-C naar Gigabit netwerk adapter met Power Delivery 2.0 opladen Product ID: US1GC30PD Nu kunt u een vaste netwerkverbinding toevoegen aan uw met USB-C uitgevoerde laptop, tablet of desktopcomputer. U

Nadere informatie

UBeFlex opslagsysteem

UBeFlex opslagsysteem UBeFlex opslagsysteem GEPATENTEERD Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem

Nadere informatie