Voorstelling. De Korfbalsport. Gemengde sport Niet-bezoldigde atleten Nette sport Familiaal karakter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorstelling. De Korfbalsport. Gemengde sport Niet-bezoldigde atleten Nette sport Familiaal karakter"

Transcriptie

1 De Korfbalsport Korfbal is uniek als TopSport omdat zij bekend staat als de enige gemengd beoefende sport ter wereld. Korfbal is ook een nette sport. Er zijn nauwelijks incidenten op en naast het veld. Korfbal wordt gekenmerkt als een non-contactsport waarbij gecontroleerd contact wordt toegestaan. Door het gemengde karakter van de sport is het verenigingsleven zeer belangrijk gezien de sport door alle familieleden kan beoefend worden. Zo zijn er bij Boeckenberg naast de topteams diverse breedtesport teams alsook recreatieve korfbalbeoefenaars, zowel bij de senioren als bij de jeugd. Het bijzondere aan korfbal is dat de topspelers niet worden betaald of vergoed. De korfbalsport is in België vooral bekend in de Antwerpse regio, doch ook in Oost- en West-Vlaanderen en Brabant zijn er verschillende clubs. In België zijn er zo n kleine beoefenaars doch in Nederland tellen ze bijna beoefenaars. Gemengde sport Niet-bezoldigde atleten Nette sport Familiaal karakter Voorstelling De International Korfball Federation (IKF) telt meer dan 60 aangesloten landen. Op het laatste WK waren er 16 deelnemende landen, uit diverse continenten. Nederland en België zijn toonaangevend doch het niveau bij landen zoals Chinees Taipei, Portugal en Tsjechië neemt jaar na jaar toe. In 2015 organiseert België het WK Korfbal voor de elite. Nederland heeft de ambitie om een Olympische erkenning na te streven in Amsterdam kandideert dan voor de Olympische zomerspelen. Boeckenberg vaardigt 7 tot 8 spelers af voor het nationale team.

2 Wie is Boeckenberg korfbal Club? Boeckenberg Korfbal Club is één van de grootste Belgische korfbalverenigingen met ca 400 leden, waarvan een 280-tal spelende leden zijn. Boeckenberg kan zich hierbij meten met de Nederlandse topclubs. Boeckenberg speelt in de Belgische Topkorfbal League en speelt sedert 2006 onafgebroken de finale voor het Belgisch kampioenschap, met 9 landstitels tot gevolg. De kampioen van België in de TopKorfbal League neemt als Belgisch afgevaardigde deel aan het Europees Kampioenschap voor clubteams. Boeckenberg heeft inmiddels een indrukwekkend palmares. Palmares Landskampioen zaalkorfbal Landskampioen veldkorfbal Bekerwinnaar Vice-Europees kampioen

3 Ledenaantallen Boeckenberg is in het laatste decennium sterk gegroeid. Deze groei is het gevolg geweest van verschillende factoren: het oprichten van een Bewegingsschool voor kinderen uit de 2de en 3de kleuter klas in 2001 het invoeren van een professioneel beleid (2003), met de gepaste omkadering het beschikken over een topteam dat vanaf 2006 op het allerhoog ste niveau een voor aanstaande rol speelt in het internationale korfbal de verhuis van de club naar een toplocatie (2010) waarbij een sportinfrastructuur is gerealiseerd waar vele sportclubs, ook uit andere sportdisciplines, naar opkijken de oprichting van de Open Boeckenberg Korfbalschool, erkent door het topsportfonds van de Stad Antwerpen introductie van de nieuwe trainingsvorm Play2Score Boeckenberg is een door de stad Antwerpen erkende sportvereniging. Professionele organisatie Boeckenberg Korfbal Club is een vzw, die wordt geleid door een Raad van Bestuur bestaande uit 7 vrijwilligers. Frank De Schryver, voorzitter Truus Meermans, penningmeester Dirk Poschet, vice-voorzitter Matti Poukens, secretaris Sonja De Beukelaer, Cel jeugd Franka Leicher, Bestuurslid An Van Den Eede, Cel Topkorfbal

4 Visie en beleid De Raad van Bestuur heeft, samen met de Cel Jeugd en de Cel Topkorfbal, een indrukwekkende track record met Boeckenberg op basis van het clubbeleid TOPAI. Deze slogan staat voor Topsport, Opleiding, Professionalisme, Ambitie en Innovatie. TopKorfbal: Boeckenberg streeft ernaar om op het allerhoogste niveau aan TopSport te doen Opleiding: Een uitstekende sportopleiding van spelers, doch ook van trainers en medewerkers Professionalisme: Kwaliteit in de manier van handelen en uiting naar buiten toe Ambitie: Steeds beter willen doen door ondermeer te leren uit fouten Innovatie: Zien wat iedereen ziet en doen wat niemand anders doet Hieruit werden heel wat zaken gerealiseerd: Boeckenberg beschikt over een topteam dat al jaren aan de top speelt van het Belgische korfbal (TopSport) Boeckenberg heeft een professionele structuur met diverse hoog opgeleide vrijwilligers op sleutelfuncties (Professionalisme) Boeckenberg heeft een uitgebreide jeugdafdeling met meer dan 30 jeugdtrainers, onder leiding van een goed opgeleide jeugdcoördinator (Opleiding) Boeckenberg heeft in 2001, als eerste in de korfbalbeweging, een Bewegingsschool opgericht voor kinderen van 4 en 5 jaar (Innovatie) Boeckenberg is het laatste decennium sterk gegroeid in ledenaantal, van ca 250 leden in 2002 tot 400 leden in Deze groei is vooral tot stand gekomen door een groei in aantal jeugdleden (Ambitie) Boeckenberg heeft in 2011, als eerste in de korfbalbeweging, een korfbalschool opgericht, die open staat voor korfballers uit andere verenigingen. De Open Korfbalschool Boeckenberg wordt erkend en gesubsidieerd door het Topsportfonds van de Stad Antwerpen, hetgeen tegelijk geldt als een kwaliteitslabel (Innovatie) Boeckenberg is in 2010 verhuisd uit het Boekenbergpark naar een nieuwe locatie die beter geschikt is om als topvereniging verder door te kunnen groeien (TopSport en Innovatie) Boeckenberg beschikt over een indrukwekkende supportersaanhang die herkenbaar is als Panters. Zij zorgen reeds jaren voor een positieve uitstraling van onze vereniging door hun enthousiaste en sportieve houding tijdens de competitie en de finalewedstrijden van onze club (TopSport). De introductie van een nieuwe trainingsvorm Play2Score (Innovatie)

5 Financiën Boeckenberg Korfbal Club is een vzw met een gezond financieel beleid. De club heeft geen schulden. Het jaarlijks budget bedraagt ruim De spelers worden op generlei wijze betaald. De uitgaven gaan vooral naar gebruik van accommodatie, trainers, materiaal, kledij, clubadministratie, enz. De inkomsten komen van lidgelden, subsidies, partnership Sportcenter, sponsoring, inkomgelden, enz. Boeckenberg Sportcenter Het Boeckenberg Sportcenter is een privé-initiatief dat werd gerealiseerd met de steun van de Stad Antwerpen. De accommodatie omvat een grote sporthal (51m op 31m) met gezellige Foyer, een grote polyvalente zaal (Bridgezaal 150 m2), een danszaal (Spiegelzaal 130 m2), vergaderzaal (36 m2), 8 kleedkamers, etc. Daarnaast zijn er 3 korfbalvelden op kunstgras met terreinverlichting alsook een groot korfbalveld op natuurgras, eveneens verlicht. Het Boeckenberg Sportcenter wordt commercieel gerund. De 2 zaakvoerders leiden het Sportcenter samen met 3 personeelsleden. De overige functies worden ingevuld door vrijwilligers. Tijdens de topkorfbal-events zijn er diverse Hospitality mogelijkheden voor de Boeckenberg Business partners. Het Sportcenter biedt tal van mogelijkheden om ook door bedrijven te worden gebruikt. Zo biedt zij oplossingen voor vergaderingen, seminaries, product-voorstellingen, personeelsfeesten, enz.

6 Boeckenberg Business Facilities Bij de uitbating van het Boeckenberg Sportcenter zijn Business activiteiten meer dan welkom. Boeckenberg Business Facilities beschikt over diverse ruimtes waarin vergaderingen, seminaries, opleidingen, productvoorstellingen, teambuilding activiteiten, familiedagen en personeelsfeesten kunnen worden georganiseerd, gaande van 20 personen tot 200 personen. De diverse ruimtes zijn uitgerust met geluidsinstallatie, beamers, projectieschermen, flipover, wireless internet, e.d. Er wordt catering in-house aangeboden, gaande van broodjeslunches tot uitgebreide buffetten, walking dinner en oplossingen op maat. Een koffiecorner is standaard aanwezig. Bewegingsschool Boeckenberg De Bewegingsschool Boeckenberg werd opgericht in Boeckenberg was hiermee als eerste in de georganiseerde teamsporten in Antwerpen. De Bewegingsschool Boekenberg werd al snel erkent door de Stad Antwerpen die aansluitend soortgelijke initiatieven nam in andere Antwerpse districten. Door het enorme succes en de vereiste dat uitsluitend met gediplomeerde lesgevers wordt gewerkt om de nodige kwaliteit te blijven bieden, geldt op dit moment een ledenstop.

7 Open Korfbalschool Boeckenberg In 2012 werd de Open korfbalschool Boeckenberg opgericht met ondersteuning van het topsportfonds van de Stad Antwerpen. Deze erkenning geldt tegelijk als kwaliteitslabel. De korfbalsport in Antwerpen wordt hierbij in het topsportfonds mede erkend als topsport, naast het (zaal) voetbal, basketbal, volleybal en handbal alsook de Antwerpse zwemschool Brabo. De korfbalschool heeft een open karakter hetgeen wil zeggen dat ook leden van andere korfbalclubs welkom zijn. Inmiddels telt de korfbalschool ca 30 atleten (13 tot 18 jaar) waarvan er 12 lid zijn van andere clubs. Lotto Arena De finale van de Belgische TopKorfbal League wordt gespeeld in de Lotto Arena. Deze finale is een heus event met om en bij de toeschouwers. De korfbalfinale in zaal is het hoogtepunt van de Belgische competitie. Elke topspeler ambieert om hierbij als speler aanwezig te zijn. De Boeckenberg supporters maken hier een bijzonder event van door kleurrijk in panteruitrusting aanwezig te zijn. Boeckenberg telt voor deze finale doorgaans meer dan 400 aanhangers. De finale wordt live in beeld gebracht door Sporza.

8 Visibiliteit nationaal Korfbal is aanwezig in de media. Naast de club-website, wordt er via de Korfbalkrant ( ruim aandacht besteed aan de sportieve activiteiten van Boeckenberg. Topwedstrijden worden verslagen door KorfbalTV. Wekelijks is er een uitgebreide reportage op Sportbeat - Sport 10. Regelmatig zijn er wedstrijdverslagen op de druk bekeken lokale zender ATV. Korfbal wordt ook verslagen in de kranten zoals Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad, enz Bij finales en internationale events besteedt Sporza aandacht aan korfbal. Aangezien Boeckenberg reeds diverse jaren korfbalfinales speelt, is onze vereniging al diverse malen in beeld geweest. De zaalkorfbal finale wordt live uitgezonden op Sporza op zondagnamiddag. Er zijn ook geregeld TV verslagen van zaalfinales en Europacupfinales op Sportweekend. Visibiliteit internationaal Ook de Nederlandse korfbalfinale is een hoogtepunt. Deze wordt gespeeld in Ahoy voor bijna 8000 toeschouwers. De topmomenten van het internationale korfbal liggen doorgaans in EK s, WK s, World Games die over de ganse wereld worden georganiseerd. Zo was het laatste WK in China en de World Games in Columbia (Cali). In 2015 organiseert de Belgische korfbalfederatie het WK voor de elite. De finale zal doorgaan in de Lotto Arena te Antwerpen. Boeckenberg neemt deel als Belgisch kampioen aan het Europa Cup Korfbal. In 2014 heeft dit plaatsgevonden in Nederland, in 2016 zal de 50ste editie doorgaan in Boedapest (Hongarije).

9 Sponsoring aanbod algemeen Boeckenberg is op korfbalvlak een bekend A-merk. Wij verbinden graag onze naam aan een sponsor die als A-merk bekendheid wil verwerven of behouden. Boeckenberg heeft momenteel 15 ploegen in de verschillende jeugdreeksen. En uiteraard heeft ze haar TOPteam, de Fanions, in de TOPkorfballeague. De inkomsten van deze sponsoring zullen voornamelijk worden gebruikt voor de financiering van onze eigen jeugdopleiding alsook voor de internationale activiteiten van onze eerste ploeg (Europacup, internationale tornooien, Bene wedstrijden, enz). Tevens worden de sponsorinkomsten gebruikt om de wedstrijduitrusting van alle onze spelers en speelsters aan te schaffen. Hierbij is het de bedoeling dat er een uniforme uitstraling naar de buitenwereld wordt beoogd (one club, one logo, one shirt)

10 Contact:

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA TOPVOLLEY ANTWERPEN BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN 2012-2013 TOPVOLLEY ANTWERPEN EEN STRATEGISCH PRODUCT Topvolleybalteam met een nationale uitstraling en

Nadere informatie

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten 1)Missie 2)Visie 3)Organogram Bevo 4)Inkomsten 5)Evolutie ledenaantal Missie Bevo Geetbets is een vaste waarde binnen het divisie en provinciaal volleybal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

Sponsor bij KHC Leuven

Sponsor bij KHC Leuven Sponsor bij KHC Leuven Wie zijn wij? Hockey - een sport met waarden en uitstraling Hockey zit duidelijk in de lift in België en Vlaanderen. Het aantal leden is de laatste jaren exponentieel gestegen. Bestaande

Nadere informatie

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN EEN STRATEGISCH PRODUCT Topvolleybalteam met een nationale

Nadere informatie

INFORMATIEMAP SPONSORS

INFORMATIEMAP SPONSORS INFORMATIEMAP SPONSORS CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden, gelegen aan de Kerkstraat

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

DSC in Eindhoven. Vanuit ons prachtige complex aan de vijfkamplaan kijken we vol vertrouwen naar deze toekomst.

DSC in Eindhoven. Vanuit ons prachtige complex aan de vijfkamplaan kijken we vol vertrouwen naar deze toekomst. DSC in Eindhoven Meer dan 80 jaar korfbalhistorie in Eindhoven. DETO en Sportlust, samen gegaan tot DSC in 2002, kunnen bogen op een rijke geschiedenis met de nodige resultaten. Inmiddels kunnen we stellen

Nadere informatie

Korfbalvereniging SKF Wie we zijn en wat we willen

Korfbalvereniging SKF Wie we zijn en wat we willen Korfbalvereniging SKF Wie we zijn en wat we willen SKF in één oogopslag Ambitieus Attractief Zelfbewust Zelfkritisch Kansrijk Alert 1 Een ambitieuze vereniging SKF is DE toonaangevende korfbalvereniging

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Uw onderneming en SV Broekland als een één-tweetje. Zo ziet SV Broekland haar sponsorbeleid. Een sponsor van SV Broekland brengt zijn / haar onderneming wekelijks

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Sponsormap KC Kapellen

Sponsormap KC Kapellen Sponsormap KC Kapellen http://www.kckapellen.com sponsoring@kckapellen.com Wat is korfbal? Korfbal is een ploegsport die zowel door jong als oud op recreatief én competitief niveau kan worden beoefend.

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2022 Samen groeien naar de top vanuit plezier, passie en ambitie: Door het beoefenen en faciliteren van de korfbalsport voor alle leden (en op alle korfbalniveau s); Rekening houdend met

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

presentatie REALITEIT OF FICTIE???

presentatie REALITEIT OF FICTIE??? presentatie REALITEIT OF FICTIE??? DE REALITEIT!!!! Dalend aantal jeugdspelers : drop-outs ; probleem vanaf U13 om volwaardige teams te vormen ; zelfs de betere gewestelijke spelers trekken weg en komen

Nadere informatie

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 Voorwoord Almere is een unieke stad. Gebouwd in een van de jongste polders van Nederland en in een tijdbestek van nog geen 40 jaar gegroeid van een handvol inwoners in

Nadere informatie

K.V. Blauw Zwart Wierden

K.V. Blauw Zwart Wierden K.V. Blauw Zwart Wierden Beleidsplan 2012-2015 Blauw Zwart de vereniging Blauw Zwart is sinds 1933 een bloeiende korfbalvereniging met een geheel eigen identiteit en clubcultuur en de nodige mooie sportieve

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

Teamspirit Eerbied Menselijk sportiviteit Engagement

Teamspirit Eerbied Menselijk sportiviteit Engagement Teamspirit Eerbied Menselijk sportiviteit Engagement Hoogkamerstraat 3 9140 Temse 03.771.38.25 contactformulier@hockeytemse.be www.hockeytemse.be www.hockeytemse.be Inhoud Welkom 2 Historiek 3 Hockey in

Nadere informatie

Help jij Zovoc nog beter en leuker te worden? Word dan sponsor van Zovoc!

Help jij Zovoc nog beter en leuker te worden? Word dan sponsor van Zovoc! Help jij Zovoc nog beter en leuker te worden? Word dan sponsor van Zovoc! Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sponsor pakket 1: Vriend van Zovoc 3. Sponsor pakket 2: Team sponsor 4. Sponsor pakket 3: Zakelijk

Nadere informatie

Overzicht van de prestatiecriteria per beoefende sporttak

Overzicht van de prestatiecriteria per beoefende sporttak Overzicht van de prestatiecriteria per beoefende sporttak Korte verklaring van gebruikte afkortingen en termen : DL WR WK WB ER EK BK Deaflympics wereldrecord wereldkampioenschap wereldbeker Europees record

Nadere informatie

Sponsormap KC Kapellen

Sponsormap KC Kapellen Sponsormap KC Kapellen http://www.kckapellen.com sponsoring@kckapellen.com Wat is korfbal? Korfbal is een ploegsport die zowel door jong als oud op recreatief én competitief niveau kan worden beoefend.

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Als ploeg in de kijker stellen we jullie ditmaal Divo Ingelmunster voor, onze gesprekspartner was secretaris Katrien Eggermont. Het huidige

Nadere informatie

SPONSORPLAN KORFBALVERENIGING OWK. Sponsorcommissie Korfbalvereniging OWK Versie 11 januari 2013 sponsor-sie@kvowk.nl

SPONSORPLAN KORFBALVERENIGING OWK. Sponsorcommissie Korfbalvereniging OWK Versie 11 januari 2013 sponsor-sie@kvowk.nl SPONSORPLAN KORFBALVERENIGING OWK Sponsorcommissie Korfbalvereniging OWK Versie 11 januari 2013 sponsor-sie@kvowk.nl OWK SPONSORPLAN KORFBAL: NATIONALE EN INTERNATIONALE TOPSPORT Korfbal is een grote,

Nadere informatie

De Club "Gantoise" ontstond in 1864 met de geboorte van de gymnastiekafdeling

De Club Gantoise ontstond in 1864 met de geboorte van de gymnastiekafdeling Voorstelling Club De Club "Gantoise" ontstond in 1864 met de geboorte van de gymnastiekafdeling De hockeyafdeling werd precies vijftig jaar later opgericht De club telt 1.200 leden (700 Hockey en 500 Tennis),

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V.

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. INFORMATIEBOEKJE WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. Onlangs ben je lid geworden of je denkt erover om lid te worden van D.K.V. In dit boekje tref je de eerste algemene informatie aan om je wegwijs te

Nadere informatie

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 Inhoudsopgave Introductie KV Vitesse 3 Bordsponsoring Veld 5 Bordsponsoring Veld & Zaal 6 Bordsponsoring scorebord Veld 7 Korfsponsoring Veld & Zaal 8 Shirtsponsoring

Nadere informatie

Voetbalvereniging Zuidland

Voetbalvereniging Zuidland Missie en Visie 2017-2020 Voetbalvereniging Zuidland Door Eendracht Sterk TABLE OF CONTENTS 1. INLEIDING 3 2. Missie voetbalvereniging Zuidland 4 3. Visie voetbalvereniging Zuidland 4 P. 2 1. INLEIDING

Nadere informatie

Volleybalvereniging ADC

Volleybalvereniging ADC Volleybalvereniging ADC Sponsor promotie Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij voor iedereen een plaats willen bieden om te kunnen volleyballen.

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS ALGEMEEN Historie 3x3 Officiële discipline sinds 2011 WK sinds 2012 / EK sinds 2014 Olympische Spelen in 2020 Visie FIBA 3x3 Medaille kansen voor kleine basketball

Nadere informatie

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834 Ploeg in de kijker ELCKERLYC ZWEVEZELE Een vleugje historiek Stamnummer : WV 0834 Volleybalclub Dames Elckerlyc Zwevezele werd opgericht in 1969 en bestaat nog altijd alleen uit meisjesploegen. Aanvankelijk

Nadere informatie

Wil jij Zovoc nog beter en leuker maken? Word dan sponsor van Zovoc!

Wil jij Zovoc nog beter en leuker maken? Word dan sponsor van Zovoc! Wil jij Zovoc nog beter en leuker maken? Word dan sponsor van Zovoc! Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. : praktische afspraken 3. Sponsor pakket 1: Vriend van Zovoc 4. Sponsor pakket 2: Team sponsor 5. Sponsor

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

UITSLAGEN Groot Vlaams Studenten Kampioenschap. 2 maart 2011

UITSLAGEN Groot Vlaams Studenten Kampioenschap. 2 maart 2011 UITSLAGEN Groot Vlaams Studenten Kampioenschap 2 maart 2011 Basketbal: DAMES ½ Fin. 14u00 3 KULeuven HG 54-38 ½ Fin. 14u00 4 UGent HUB 74-29 Troost 16u45 4 HG HUB 67-30 Finale 16u45 3 KULeuven UGent 47-31

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL

AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL AZ&PC AMERSFOORT ~ Opgericht op 29 mei 1910 ~ Eén van de oudste zwemsportclubs van Nederland ~ Richt zich op alle sporttakken: synchroonzwemmen, waterpolo schoonspringen en

Nadere informatie

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring Korfbalvereniging Berkel-Enschot / Tilburg Informatie Sponsoring 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. OJC 98, een bruisende vereniging 3 2.1 Historie 3 2.2 Competitie 3 2.3 Accommodatie 4 2.4 Organisatie

Nadere informatie

Handbalvereniging HC Aalst vzw

Handbalvereniging HC Aalst vzw Handbalvereniging HC Aalst vzw Sponsordossier HC Aalst De missie en visie van HC Aalst vzw MISSIE - waarom bestaan we? HC Aalst vzw heeft als missie het handbal te promoten in en rond Aalst, zodat iedereen

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

OLEN UNITED Visie

OLEN UNITED Visie OLEN UNITED Visie 2020-2030 Geschiedenis AOVV - KAC AOVV KAC Opmerkingen AOVV 2010-11 9 jeugd + 2 senior 9 + 2 2011-12 9 + 2 9 + 2 Lid van Westel Circle 2012-13 10 + 2 8 + 2 2013-14 11 + 2 4 + 2 Uitbreiding

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Missie Volley Vlaanderen Met de nieuwe benaming VOLLEY VLAANDEREN wil de federatie zijn vernieuwde visie benadrukken rondom 3 basispijlers zijnde innovatie, verhoogde participatie

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Missie Volley Vlaanderen Met de nieuwe benaming VOLLEY VLAANDEREN wil de federatie zijn vernieuwde visie benadrukken rondom 3 basispijlers zijnde innovatie, verhoogde participatie

Nadere informatie

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE INHOUD 04 06 08 10 12 14 16 Rijk verleden en een mooie toekomst In de Korfbal League Introductie sponsoring Media aandacht en Korfbal League Sponsorpakketten Diamond en Gold

Nadere informatie

Trekvogels. Op naar 100 jaar. concept 3.0 (29 maart 2014) Beleidsplan 2014/2022. Samen zijn we de vereniging!

Trekvogels. Op naar 100 jaar. concept 3.0 (29 maart 2014) Beleidsplan 2014/2022. Samen zijn we de vereniging! Trekvogels Op naar 100 jaar Samen zijn we de vereniging! Beste leden van voetbalvereniging Trekvogels, Tijdens de algemene ledenvergadering in november 2013 hebben we een goede discussie gevoerd aan de

Nadere informatie

Meerjarenbeleidsplan VV Dongen op weg naar 100 jaar

Meerjarenbeleidsplan VV Dongen op weg naar 100 jaar Meerjarenbeleidsplan 2014-2023 VV Dongen op weg naar 100 jaar Inhoudsopgave 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Inleiding Beschrijving van de vereniging 2.1 Historie 2.2 Organisatiestructuur 2.3 Vereniging

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Strategisch Plan 2013-2016. Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging

Strategisch Plan 2013-2016. Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging Strategisch Plan 2013-2016 Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging 1 Wie zijn we? Wat zien we en wat willen we? Hoe willen we dat bereiken? 2 Wie zijn we? Wat zien we en wat willen we? Hoe

Nadere informatie

Een werkingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. De procedure voor het verkrijgen van subsidies verloopt als volgt :

Een werkingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. De procedure voor het verkrijgen van subsidies verloopt als volgt : Subsidiereglement voor erkende sportverenigingen van de gemeente Wetteren 1. Algemene voorwaarden Artikel 1 Binnen de perken van de door de gemeenteraad goedgekeurde kredieten worden subsidies uitgekeerd

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen Oog op de toekomst, actie voor morgen Agenda 1. Opening/inleiding 2. Terugblik opbrengst beleidsavond februari 2010 3. Doelstellingen voetbal beleidsplan 2011 2015 4. Vragenronde 5. Afsluiting Overige

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld;

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld; Beste Rabobank, Als eerste willen wij u bedanken voor deze unieke mogelijkheid om één van onze wensen en ambities die wij als SportPlus vereniging hebben via deze mogelijkheid waar te kunnen maken. Wij

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.5 27 Apr 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Bestuurlijke vernieuwing

Bestuurlijke vernieuwing Bestuurlijke vernieuwing K.V.Mid-Fryslân Ledenvergadering juni 2015 1 Leeswijzer Historie Aanleiding (8 november 2014) Doel Resultaat Uitgangspunten Huidig model Nieuw model Uitzoekpunten en uitkomsten

Nadere informatie

2.1. STRUCTUUR 2.1.1 ORGANIGRAM

2.1. STRUCTUUR 2.1.1 ORGANIGRAM 2. ORGANISATIE 2.1. STRUCTUUR 2.1.1 ORGANIGRAM 2.1.1.1. UITGEWERKT ORGANIGRAM CLUB A.ACTUEEL DOCUMENT ORGANIGRAM CLUB K. Hove Sport is een VZW (Vereniging zonder Winstoogmerk). Het hoger management wordt

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

VZW Everse Dino s. Bestuur

VZW Everse Dino s. Bestuur VZW Everse Dino s Bestuur Voorzitter : Francine Spinnoy Secretaris : Anne Meersseman Penningmeester : Jan Pelckmans Verantwoordelijke fondsenwerving : Vincent Geerts Sponsoringsformulier Everse Dino s

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen

JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen 2018-2019 ALGEMENE DOELSTELLINGEN Het beleid en de visie van de jeugdwerking van VOLLEYBALCLUB HZ93 is gebaseerd op volgende zes pijlers: 1. VOLLEYBALCLUB HZ93 = Dé volleybalclub

Nadere informatie

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be The Gullegem Jets Vzw Oscar Seynaevelaan 14 8560 Gullegem www.thejets.be WELKOM ALS

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere.

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere. voorzitter: Sabine Vanremoortele, Baaigemstraat 261, 9890 Gavere 0497 81 58 68 - sabinevanremoortele@hotmail.com secretaris / jeugdcoördinator: Didier Coppens, Baron De Gieylaan 36 b202 9840 De Pinte 0477

Nadere informatie

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken Aanleiding UZSC heeft heel wat bereikt: stevig aanwezig in de top van het Nederlandse waterpolo bij de mannen en de vrouwen, een bloeiende jeugdopleiding

Nadere informatie

STRATEGISCH PLAN 2018+

STRATEGISCH PLAN 2018+ STRATEGISCH PLAN 2018+ EEN CO-CREATIE ONZE AMBITIES VOOR DE KOMENDE JAREN IEDEREEN BETROKKEN Het Strategisch plan 2018+ is een creatie van de leden van het KNKV. Eerst werd door het bondsbestuur in samenwerking

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Structuur. De club bestaat uit bestuur, spelers, trainers en begeleiders.

1. Inleiding. 2. Structuur. De club bestaat uit bestuur, spelers, trainers en begeleiders. 1. Inleiding Volleybalclub Kuros Zulte Damesvolley werd opgericht in 1969 in Zulte en heeft haar thuisbasis in de gemeentelijke sporthal te Zulte. De club heeft een ledenaantal dat schommelt rond de 110-120

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

sponsorinformatie BHV Push sept 2014

sponsorinformatie BHV Push sept 2014 sponsorinformatie BHV Push sept 2014 Waarom hockey sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

VOEL JE THUIS BIJ REFLEX!

VOEL JE THUIS BIJ REFLEX! VOEL JE THUIS BIJ REFLEX! Beleidsplan korfbalvereniging WKV REFLEX 2015-2020 -concept- December 2014 STIP OP DE HORIZON Door het vertrek van een grote groep seniorenleden is de vereniging op zoek naar

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

Beleidsplan ledenwerving KCC/Delta Logistiek. Versie 1.0 (Juli 2013) Status Definitief

Beleidsplan ledenwerving KCC/Delta Logistiek. Versie 1.0 (Juli 2013) Status Definitief Beleidsplan ledenwerving KCC/Delta Logistiek Versie 1.0 (Juli 2013) Status Definitief 1. Inleiding... 3 2. Focus op ledenwerving... 3 3. Doelstellingen... 3 4.Visie op ledenwerving... 4 5. Uitgangspunten

Nadere informatie

DVO op weg naar de top

DVO op weg naar de top DVO op weg naar de top Ambitiedocument 2013-2016 Waarom dit plan? DVO heeft zich in de afgelopen drie jaren geleidelijk weten te ontwikkelen tot een stabiele korfballeague vereniging. Hoe mooi korfbal

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter.

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter. WeGi Volley Groot Lille: Sportief Charter geupdate 2014-03-02 WeGi Volley Groot Lille is een sportclub met een aanbod op maat. Hiermee bedoelen we dat iedereen volgens zijn/haar niveau aan volleybal kan

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

De organisatie van FC Gierle bestaat uit een hoofdbestuur aangevuld met een aantal werkgroepen. 1. Voorzitter 1. Ondervoorzitter

De organisatie van FC Gierle bestaat uit een hoofdbestuur aangevuld met een aantal werkgroepen. 1. Voorzitter 1. Ondervoorzitter De organisatie van FC Gierle bestaat uit een hoofdbestuur aangevuld met een aantal werkgroepen. HOOFDBESTUUR: 1. Voorzitter 1. Ondervoorzitter 1. Secretaris 1. Penningmeester 6. Bestuurders Werkgroepen:

Nadere informatie

Volleybalvereniging. Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap.

Volleybalvereniging. Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap. Volleybalvereniging Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap. www.adc-stein.nl Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel

Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel 12/07/2018 Sporttechnische Commissie Pagina 1 Inhoudstabel 1. Doel 2. Organigram 3. Leden 4. Takenpakket 12/07/2018 Sporttechnische Commissie Pagina 2 1. Doel De

Nadere informatie

Van topvolleybal tot recreatief volleybal in een familiale sfeer. www.volleyhaasrodeleuven.be

Van topvolleybal tot recreatief volleybal in een familiale sfeer. www.volleyhaasrodeleuven.be Van topvolleybal tot recreatief volleybal in een familiale sfeer Volleybal zit in de lift. Nationaal De resultaten van Red Dragons en Yellow Tigers In onze club Onze herenploeg behoorde vorig seizoen tot

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

Sportief beleid

Sportief beleid 1. Algemene visie Sportief beleid 2018-2019 Als één van de toonaangevende clubs in de provincie streeft MAVOC Mechelen naar een steeds vernieuwend beleid. Enerzijds trachten we onze eerste ploegen op landelijk

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

Subsidiereglement voor sportverenigingen van fysiek actieve sporten en sportieve vrijetijdsbesteding

Subsidiereglement voor sportverenigingen van fysiek actieve sporten en sportieve vrijetijdsbesteding Subsidiereglement voor sportverenigingen van fysiek actieve sporten en sportieve vrijetijdsbesteding I. Algemene voorwaarden Art. 1: Met het reglement subsidiëring sportverenigingen wil het stadsbestuur

Nadere informatie

IBIS SPONSORPROGRAMMA

IBIS SPONSORPROGRAMMA Volleybalvereniging IBIS Hellevoetsluis SPONSORPROGRAMMA INHOUD Inhoud Voorwoord Even voorstellen Waarom sponsoren? Sponsorprogramma Sponsorovereenkomst 2 VOORWOORD Beste sportvriend, In onze zoektocht

Nadere informatie

WELKOM OP ONS 50 STE PAASTORNOOI VOLVO-VERMANT-CUP

WELKOM OP ONS 50 STE PAASTORNOOI VOLVO-VERMANT-CUP WELKOM OP ONS 50 STE PAASTORNOOI VOLVO-VERMANT-CUP ZATERDAG 20-04-19 Miniemen & Preminiemen MAANDAG 22-04-19 Duiveltjes & Debutantjes TORNOOI_INFORMATIE Debutantjes (U6) en Duiveltjes (U7-U8-U9) De debutantjes

Nadere informatie

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015 SEIZOEN 2015-2016 Infoavond zondag 28 juni 2015 Introductie Verwelkoming Korte terugblik Programma Infosessie seizoen 2015 2016 Teamoverleg Gezellig samenzijn Terugblik Senioren Terugblik Senioren Terugblik

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is de informatiefolder

Nadere informatie

Partnerdossier. Badmintonclub Drive BC. Seizoen 2015-2016. Veldschansstraat 3, 9200 Dendermonde Copyright Drive BC vzw Info@drivebc.

Partnerdossier. Badmintonclub Drive BC. Seizoen 2015-2016. Veldschansstraat 3, 9200 Dendermonde Copyright Drive BC vzw Info@drivebc. Partnerdossier Badmintonclub Drive BC Seizoen 2015-2016 Veldschansstraat 3, 9200 Dendermonde Copyright Drive BC vzw Info@drivebc.be Wie we zijn In 2010 bestond badmintonclub Drive BC 30 jaar. Naast de

Nadere informatie

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging versie februari 2018 Hoornse Badminton Vereniging In 1956 is de Hoornse Badminton Vereniging (HBV) opgericht, de benodigde attributen werden aangeschaft en ging

Nadere informatie

WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN

WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN 1.KWANTITEITSSUBSIDIE (30% van het te verdelen bedrag individuele- + ploegsporten) 1.1.LEDENLIJST CLUB:... Deze hebben jullie al bijgevoegd bij het formulier clubgegevens.

Nadere informatie

KVK Westmalle Sponsoring 13-14

KVK Westmalle Sponsoring 13-14 KVK Westmalle Sponsoring 13-14 EEN NIEUW BESTUUUR EEN NIEUW BELEID Grootse plannen en vernieuwing KVK Westmalle heeft een nieuwe organisatiestructuur! Samen stelden we een businessplan op om onze club

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie