Algemene informatie. Datum: Nieuwsbrief: 05 Jaar:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene informatie. Datum: Nieuwsbrief: 05 Jaar:"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 05 Jaar: Algemene informatie Middels Klankbord laten wij u weten dat onderstaande 2 ziekten op De Tweeklank gemeld zijn. Enige medische informatie over het verloop van de ziekte is toegevoegd om herkenning van de ziektebeelden onder de aandacht te brengen. De Tweeklank wordt graag op de hoogte gesteld indien uw kind een van deze ziekten bij zich draagt. Hand-, voet- en mondziekte Op de locatie Acacialaan heerst hand-, voet- en mondziekte. Hand-, voet- en mondziekte is een zeer besmettelijke aandoening die door een virus wordt veroorzaakt. De tijd tussen het besmet raken en ziek worden is meestal 3 tot 6 dagen. De ziekte is vlak voor er klachten zijn besmettelijk voor anderen en na herstel kan het virus nog tijdelijk worden overgedragen. Besmetting vindt plaats via vocht uit de blaasjes, de lucht of via de ontlasting. Hand-, voet- en mondziekte gaat gepaard met pijnlijke kleine blaasjes in en rond de mond, aan de handpalmen en aan de voetzolen. De ziekte kan beginnen met lichte koorts, misselijkheid, buikpijn, braken en keelpijn. Kort na het ontstaan van plekjes in en rond de mond, volgen kleine blaasjes op de handpalmen en voetzolen. Eerst zijn dat kleine rode vlekjes die verder uitgroeien tot kleine blaasjes. De blaasjes zijn vaak pijnlijk. Bij de meerderheid van de gevallen verdwijnen alle blaasjes weer na 1 week zonder littekenvorming. In zeldzame gevallen kan het virus ernstige verschijnselen geven bij pasgeborenen, men dient dan direct de huisarts in te schakelen. Uw kind kan in principe gewoon naar school, mits er geen last ondervonden wordt of er bijverschijnselen zoals koorts en braken zijn. Meld het altijd bij de leerkracht dat uw kind hand-, voet- en mondziekte heeft. Waterpokken Op de locatie Albardastraat heerst waterpokken. Waterpokken is een zeer besmettelijke ziekte die door een virus wordt veroorzaakt. De tijd tussen de besmetting en de eerste blaasjes is tussen de dagen. Waterpokken begint meestal met een lichte koorts en wat hangerigheid bij kinderen. Na 1 of 2 dagen ontstaan er kleine rode bultjes op de huid, startend bij het hoofd of de romp. Op die bultjes ontstaan blaasjes die veel jeuk veroorzaken, na een paar dagen drogen de blaasjes in en komt er een korstje. Ziekteverschijnselen duren ongeveer 10 dagen. Het virus wordt doorgegeven door hoesten, niezen en/of praten of door direct contact met de open blaasjes. Uw kind kan in principe gewoon naar school, mits er geen last ondervonden wordt of er bijverschijnselen zoals koorts en braken zijn. Meld het altijd bij de leerkracht dat uw kind waterpokken heeft.

2 Bag2school Beste Ouder/Verzorger, Wij willen u via deze brief graag informeren over onze aankomende inzamelingsactie voor de Ouderraad van Basisschool De Tweeklank. Wij hebben via de organisatie Bag2School Nederland een kleding inzamelingsactie opgezet om extra geld in te zamelen voor o.a. een reservepotje voor een nieuw schoolplein Bag2School Nederland verzamelt kleding van scholen, instellingen en verenigingen en keert per kilo een bedrag uit. Bag2School wil de afvalberg niet nóg hoger maken en deze wijze van werken is een mooie manier om van niet meer gebruikte kleding af te komen. Daarnaast helpt het ons te sparen voor schoolactiviteiten. Bag2School Nederland heeft sinds de start in 2006 al meer dan 1,5 miljoen euro uitgekeerd! Bag2School Nederland In Nederland gaat er in totaal ongeveer 124 miljoen kilo textiel met het restafval mee, terwijl er maar 70 miljoen kilo ingezameld wordt voor recycling en hergebruik. En dat terwijl 65% van het textiel dat nu bij het restafval terecht komt gewoon hergebruikt of gerecycled had kunnen worden. Heel erg zonde dus en ook nog eens heel slecht voor het milieu. Bag2school biedt de ideale oplossing. Nadat de kleding is opgehaald, wordt de kleding gewogen en op vrachtwagens geladen voor export. Alle kleding die wordt ingezameld, wordt, al dan niet gesorteerd, verkocht aan importeurs en groothandelaren in West- en Oost-Europa, Afrika en Azië. 80% van deze kleding wordt als kleding hergebruikt en de overige 20% gaat naar de recyclingindustrie voor de productie van bedden, sokken, dekens en schoonmaaktextiel. Bag2School is dus geen goede doelen organisatie, maar een bedrijf. Kom in actie! Wij zouden het erg op prijs stellen als u zich ook in wilt zetten voor onze actie door de Bag2School zak te vullen met de oude nog bruikbare kleding/textiel van u en uw kinderen. Dit zijn bijvoorbeeld schoenen, shirts, broeken, riemen, maar ook lakens en dekens. Kijk op de website van Bag2School voor een volledige lijst met wat er wel en niet ingezameld mag worden, Daarnaast vindt u hier nog meer informatie over hoe de inzameling in zijn werk gaat en waar de kleding heen gaat. Heeft u meer kleding dan in de speciale Bag2School zak past? (Deze Bag2school zak krijgt u net voor de herfstvakantie) Geen zorgen, u mag ook gebruik maken van andere zakken om uw kleding in te stoppen. U kunt nu al beginnen met verzamelen. Bag2School zal de kleding ophalen op donderdag 2 november Breng uw zakken alstublieft op 31 oktober of 1 november naar één van beide locaties (Albardastraat of Acacialaan) en help ons om samen een fantastische inzameling neer te zetten! Alvast enorm bedankt voor uw hulp bij deze inzameling. Met vriendelijke groeten Ouderraad Basisschool De Tweeklank Uitdelen kledingzakken voor de herfstvakantie Inleveren kledingzakken op 31 oktober of 1 november Ophalen kledingzakken op 2 november

3 Kinderboekenweek tentoonstelling Van 4 t/m 15 oktober 2017 is de Kinderboekenweek met thema 'Gruwelijk eng'. Op school besteden we hier op verschillende manieren aandacht aan. We gaan volop lezen en voorlezen, er is een kleurwedstrijd, een schrijfwedstrijd en een voorleeswedstrijd! Donderdag 12 oktober 2017 willen de leerlingen graag laten zien wat ze hebben gemaakt en daarom nodigen we alle ouders uit voor de tentoonstelling. Dit is op beide locaties van uur. U kunt in deze tijd beide locaties bezoeken. Vrijdag 13 oktober 2017 moeten de leerlingen van groep 1 en 2 worden opgehaald aan de Albardastraat. Daar hebben we met alle leerlingen een afsluiting en daar worden alle winnaars bekend gemaakt van de kleur-, schrijf- en voorleeswedstrijd. We zoeken in alle klassen nog voorleesouders, opa's of oma's die willen komen voorlezen tijdens de Kinderboekenweek. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de groepsleerkrachten, dan kunt u in overleg een dag en tijd afspreken. Nieuws uit de groep Groep 1 en 2 Woensdag 4 oktober begint de Kinderboekenweek. Bent of kent u iemand die het leuk vindt om bij ons te komen voorlezen? Meld je aan bij de leerkrachten van de groep! De komende periode komt Kimberley af en toe snuffelen in groep 1. Afgelopen week heeft Demi afscheid genomen van onze school. Demi veel succes en plezier op jouw nieuwe school! Om al vast te noteren: op maandag 30 oktober (de eerste maandag na de herfstvakantie) vindt er een IKC-activiteit plaats mét ouders! Nadere informatie volgt! Woensdag 11 oktober zijn de openbare lessen in groep 1 en 2. Van uur of van uur bent u welkom in de klas. U kunt zich hiervoor inschrijven op de lijsten bij de deur van de groepen. Donderdag 12 oktober is er een tentoonstelling in onze klassen van uur t/m uur. Komt u ook? In deze tijd kunt u ook naar de Alabardastraat om daar de klassen te bekijken. Vrijdag 13 oktober vindt de prijsuitreiking plaats van de Kinderboekenweek. De kinderen van groep 1 en 2 kunnen dan worden opgehaald aan de Albardastraat. We komen dan aan de kanaalkant uit school gelopen. Groep 3 Woensdag 4 oktober begint de Kinderboekenweek. Woensdagmorgen bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons in de groep. Van 9.00 tot uur zijn wij bezig met Veilig Leren Lezen en van uur tot uur kunt u meekijken tijdens schrijven en rekenen. Donderdag 5 oktober zijn alle kinderen vrij.

4 Groep 4 Woensdag 4 oktober begint de Kinderboekenweek. Twee moeders hebben zich opgegeven om te komen voorlezen. Bedankt daarvoor. Wanneer er nog meer ouders/opa s/oma s zijn die dit leuk vinden, opgeven kan nog steeds door een mail te sturen naar b.verweg@sco-t.nl of j.beumer@sco-t.nl. Woensdagmorgen bent u van harte welkom een kijkje te komen nemen bij ons in de groep. Van 9.00 tot uur wordt er een rekenles gegeven en van tot kunt u meekijken tijdens taal, technisch lezen en spelling. Donderdag 5 oktober zijn alle leerlingen vrij. Groep 5/6 Woensdagmorgen bent u van harte welkom een kijkje te komen nemen bij ons in de groep. Van 9-10 wordt er een rekenles gegeven en van tot kunt u meekijken tijdens een les Engels en taal Woensdag 4 oktober begint de Kinderboekenweek. Bent of kent u iemand die het leuk vindt om bij ons te komen voorlezen? Stuur dan een mail naar k.jansen@sco-t.nl Helaas was juf Frances afwezig vandaag door ziekte. Ook morgen zal juf Frances vervangen worden. De Tweeklank en groep 5/6 wenst haar een voorspoedig herstel toe. Groep 7 In het vorige Klankbord heeft u kunnen lezen dat we zijn gestart met Topomaster. Nu blijken er nogal wat moeilijkheden te zijn met het inloggen. We hopen dit zo snel mogelijk te verhelpen. We houden u op de hoogte. Vandaag korfballen de groepen 5 en 6. Morgen zijn wij aan de beurt. Uit groep 7 doen er helaas maar twee kinderen mee. Toch hopen we dat velen van u ons komen aanmoedigen. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om uur. Woensdagochtend staan de openbare lessen gepland. We geven u graag een kijkje in de klas en hopen veel ouders te verwelkomen. De chocoladeletteractie loopt goed. We zijn nog wel op zoek naar een (groot) ouder die ons wil ondersteunen om deze actie goed te laten verlopen. Aanmelden kan via de mail (a.mensink@sco-t.nl) Ook in groep 7 wordt volop gewerkt aan het thema van de kinderboekenweek. Ons lokaal wordt omgetoverd tot een Gruwelijk Eng lokaal. In groep 7 wordt er een voorleeswedstrijd gehouden. De winnar uit onze groep neemt het op tegen de winnar uit groep 8. Vindt u het leuk om een keer voor te lezen in onze groep? U bent van harte welkom! Aanmelden graag per mail (r.wessels@sco-t.nl). Komt u volgende week vrijdag ook een kijkje nemen tijdens de afsluiting van de Kinderboekenweek? Groep 8 Woensdag a.s. zijn er openbare lessen. De informatie verkregen van de informatieavond op woensdag 20 september en vanuit de folder kunt u nu in de praktijk komen bezichtigen. De tijden zijn van 9:00 uur tot 10:00 uur en van 10:30 tot 11:30 uur. De kinderen zijn vorige week gestart met de kinderpostzegels, donderdag a.s. moeten alle materialen weer op school zijn.

5 Morgenavond (3 oktober) spelen een aantal kinderen op het terrein van korfbalclub Amicitia te Vriezenveen het schoolkorfbaltoernooi. De eerste wedstrijd is om 18:00. De kinderen zouden het leuk vinden dat zij flink worden aangemoedigd. Dinsdag 3 oktober krijgen alle leerlingen hun inlogcodes voor Topomasters mee naar huis en de (voorlopige) planning. Handige data 03 oktober Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 7 en oktober Openbare lessen 05 oktober Dag van de leraar, SCOT scholen : de kinderen zijn vrij 09 oktober Doe je best! Iedereen hoort erbij 09 oktober MR vergadering 1 11 oktober OR vergadering 2 12 oktober Tentoonstelling beide locaties uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie 30 oktober Luizencontrole 01 november Dankdag 06 november Doe je best regel Pas op je woorden 09 november Dalton visitatie De Tweeklank 20 november Inspectiebezoek 21 november Inspectiebezoek

16 oktober Even voorstellen..meester Reitse Hallo allemaal,

16 oktober Even voorstellen..meester Reitse Hallo allemaal, 16 oktober 2017 Even voorstellen..meester Reitse Hallo allemaal, Mijn naam is Reitse-Geert Strien, de kinderen noemen mij Meester Reitse en ik loop dit jaar mijn LIO stage in groep 6! Tot februari zal

Nadere informatie

Jaargang 17, nummer 6 Vrijdag

Jaargang 17, nummer 6 Vrijdag Jaargang 17, nummer 6 Vrijdag 29-09-2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u Houvast no. 6. Vandaag neem ik afscheid van basisschool Het Speleon. Vanaf maandag 2 oktober a.s. ben ik volledig aanwezig

Nadere informatie

Opening Kinderboekenweek

Opening Kinderboekenweek Opening Kinderboekenweek Op woensdagochtend is op De Wilgen de Kinderboekenweek feestelijk geopend. Zoals u eerder in onze speciale Kinderboekenweek editie heeft kunnen lezen staat tijdens deze week het

Nadere informatie

Schooljaar 16/ november 2016 Nr. 11

Schooljaar 16/ november 2016 Nr. 11 Schooljaar 16/ 17 24 november 2016 Nr. 11 Van KDV De Sprong en PSZ De Sprong Ter info op kinderdagverblijf De Sprong en peuterspeelzaal De Sprong heerst hand-, voet- en mondziekte. Hieronder kunt u lezen

Nadere informatie

Paulo Freire NIEUWS brief

Paulo Freire NIEUWS brief Paulo Freire NIEUWS brief 6 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Week 1 Nummer 16 NIEUWJAAR Het team wenst alle kinderen en ouders een geweldig 2016 toe. We hopen dat het voor iedereen een gezellig en succesvol

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORWOORD. Beste ouders, De tijd vliegt toch voorbij! De zomervakantie is al lang achter de rug en we snellen nu naar de herfstvakantie.

NIEUWSBRIEF VOORWOORD. Beste ouders, De tijd vliegt toch voorbij! De zomervakantie is al lang achter de rug en we snellen nu naar de herfstvakantie. NIEUWSBRIEF Stichting Peuterspeelzalen in Noordenveld VOORWOORD Beste ouders, De tijd vliegt toch voorbij! De zomervakantie is al lang achter de rug en we snellen nu naar de herfstvakantie. Net voor de

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, HOERA DALTONDAG!!

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, HOERA DALTONDAG!! Info 1 2016/2017 Datum: 09-09-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Ik heb de start van dit schooljaar als heel goed ervaren. Ik heb de afgelopen week bij het rondlopen op school

Nadere informatie

Parmentierweg 49 Postbus 121 2316 ZV Leiden www.ggdhm.nl 2300 AC Leiden. De GGD Hollands Midden is onderdeel van de RDOG Hollands Midden

Parmentierweg 49 Postbus 121 2316 ZV Leiden www.ggdhm.nl 2300 AC Leiden. De GGD Hollands Midden is onderdeel van de RDOG Hollands Midden Wat is waterpokken? Waterpokken is een ziekte die wordt veroorzaakt door het varicellazostervirus. De meeste mensen krijgen waterpokken als kind, meer dan 93% van in Nederland opgegroeide kinderen heeft

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Brede Schoolkalender najaar Hij is er weer de nieuwe brede schoolkalender!!! Let op: voor elk kind dient u afzonderlijk een formulier invullen.

Brede Schoolkalender najaar Hij is er weer de nieuwe brede schoolkalender!!! Let op: voor elk kind dient u afzonderlijk een formulier invullen. Nieuwsbrief 11 t/m 15 sept 2017 15-09 Groep 2 vrij W38/SW4 Week tegen het pesten 19-09 Oudergesprekken groep 2 t/m 8 21-09 Oudergesprekken groep 2 t/m 8 Lobke 27-09 Start Kinderpostzegels Brede Schoolkalender

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Waterpokken. Maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen

Waterpokken. Maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen Waterpokken Maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen Inleiding U heeft van uw arts gehoord dat bij u of uw kind (mogelijk) het waterpokkenvirus aanwezig is. Net als alle andere Nederlandse

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 06. Algemene informatie

Datum: Nieuwsbrief: 06. Algemene informatie Datum: 08-10-2018 Nieuwsbrief: 06 Algemene informatie Renovatie en nieuwbouw De Tweeklank Elke week zijn er zaken rondom de toekomstige verbouwing die onderzocht en afgestemd worden. Afgelopen week is

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 07 Jaar:

Datum: Nieuwsbrief: 07 Jaar: Datum: 18-10-2017 Nieuwsbrief: 07 Jaar: 2017-2018 Algemene informatie Bag2school Beste Ouder/Verzorger, In de nieuwsbrief van maandag 2 oktober 2017 hebben wij de actie Bag2school bij u aangekondigd. De

Nadere informatie

Weeknieuws nr november 2018

Weeknieuws nr november 2018 Weeknieuws nr.12 30 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 4 december Sinterklaas en de Pieten op school 11 december MR vergadering 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 07. Algemene informatie

Datum: Nieuwsbrief: 07. Algemene informatie Datum: 15-10-2018 Nieuwsbrief: 07 Algemene informatie Renovatie en nieuwbouw De Tweeklank De komende 2 weken zijn spannend omdat de aanbesteding van renovatie en aanbouw van De Tweeklank in de laatste

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief mei 2017 Hierbij ontvangen jullie de derde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Terugblik Voor in de agenda Fotograaf Modderdag Personeelsnieuws

Nadere informatie

Informatiebrief Hand-, voet- en mondziekte

Informatiebrief Hand-, voet- en mondziekte Informatiebrief Hand-, voet- en mondziekte Wat is hand-, voet- en mondziekte? Hand-, voet- en mondziekte is een besmettelijke ziekte. Mensen krijgen het door een virus. De ziekte is meestal niet ernstig

Nadere informatie

ja, tot diarree over is (nee bij toxine) uren tot enkele weken 1 tot 4 dagen van 1 dag vóór tot 6 dagen na het begin van de ziekteverschijnselen

ja, tot diarree over is (nee bij toxine) uren tot enkele weken 1 tot 4 dagen van 1 dag vóór tot 6 dagen na het begin van de ziekteverschijnselen INFECTIEZIEKTESCHEMA VOOR OUDERS Algemeen: een kind dat zich ziek voelt (koorts, hangerig, geen eetlust) behoort thuis te blijven Ziekte Ziekteverschijnselen Incubatietijd Besmettelijk? Wering school Risicogroepen

Nadere informatie

Ziekte Ziekteverschijnselen Incubatietijd Besmettelijk? Wering school * Risicogroepen. Ja, 5 dagen voor tot negen dagen na het begin van de zwelling.

Ziekte Ziekteverschijnselen Incubatietijd Besmettelijk? Wering school * Risicogroepen. Ja, 5 dagen voor tot negen dagen na het begin van de zwelling. Hieronder vindt u een lijst met veel voorkomende kinderziektes op school. Als school hanteren wij de richtlijnen van de GGD. Op de site van de GGD vindt u nog meer informatie over deze kinderziektes en

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: Maria Uyttewaal, directeur

ALGEMEEN NIEUWS: Maria Uyttewaal, directeur Periode vrijdag 1 juni t/m vrijdag 8 juni 39 e jaargang nr. 35 ALGEMEEN NIEUWS: Jubileumschoolreis De Vosseschans: Op donderdag 7 juni a.s. gaan wij met de hele Vosseschans op schoolreis vanwege het 45

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 19 oktober 2018 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Leerkrachttekort en invalproblemen Kanjertraining Meldingen Social Schools Gebruik voordeur Hemel en aarde Kwartiergesprekken

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

Kinderziekten met vlekjes. Informatie voor ouders / verzorgers

Kinderziekten met vlekjes. Informatie voor ouders / verzorgers Kinderziekten met vlekjes Informatie voor ouders / verzorgers Bijna ieder kind krijgt wel eens een ziekte die vlekjes of blaasjes op de huid geeft. Meestal gaat het om waterpokken, om de vijfde ziekte,

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 4 oktober Agenda

Koetkrant. Woensdag 4 oktober Agenda Koetkrant Woensdag 4 oktober 2017 Agenda 5 oktober 2017 : Landelijke staking, school is gesloten 4 t/m 15 oktober 2017 : Kinderboekenweek 13 oktober 2017 : Boekenruilbeurs 18 oktober 2017 : Kijkkwartier

Nadere informatie

Wij houden een. Bag2School. Kledinginzamelingsactie!

Wij houden een. Bag2School. Kledinginzamelingsactie! Weekbericht van 6 november. Rapporten: De rapporten worden op 11 december aan uw kind meegegeven. De 10- minuten gesprekken zijn op donderdag 14 en maandag 18 december. De datum op de jaarkalender komt

Nadere informatie

Inleiding. Wat te doen bij zieke kinderen

Inleiding. Wat te doen bij zieke kinderen Inleiding De kinderdagverblijven van Medisch Centrum Haaglanden bieden kinderopvang voor gezonde kinderen. Zieke kinderen vragen andere aandacht en verzorging dan gezonde kinderen. Deze aandacht en verzorging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp!

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp! Datum: 25-03-2019 Nieuwsbrief: 26 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De groepen zijn op het bouwterrein aan de Acacialaan zeer welkom ontvangen door de aannemer Hegeman en hebben zelf kunnen

Nadere informatie

Als uw kind ziek is. Inleiding. Wat te doen bij zieke kinderen

Als uw kind ziek is. Inleiding. Wat te doen bij zieke kinderen Als uw kind ziek is Inleiding Het kinderdagverblijf van Medisch Centrum Haaglanden biedt kinderopvang voor gezonde kinderen. Zieke kinderen vragen andere aandacht en verzorging dan gezonde kinderen. Deze

Nadere informatie

www.dolfijnenburch.nl telefoon 0118 650408 dolfijnenburch@archipelscholen.nl

www.dolfijnenburch.nl telefoon 0118 650408 dolfijnenburch@archipelscholen.nl Jaargang 15 - nummer 23 7 maart 2016 Agenda 10 maart Trek aan de bel: een actie van het Liliane fonds. 11 maart Rapporten mee groep 3 t/m 7 week 11 In de week van 14 maart: rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 week 41, 11 oktober 2019

Nieuwsbrief 6 week 41, 11 oktober 2019 Nieuwsbrief 6 week 41, 11 oktober 2019 kalender oktober / november 2018 vrijdag 12 oktober - vanaf 14.00u afsluiting Kinderboekenweek maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober - herfstvakantie maandag 29 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: 2019-2018 Belangrijke data in september en oktober 10 september Start verkiezing leerlingenraad 17 september Informatieavond groep 3 en 5 (19.00 uur) 18 september Informatieavond

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Nieuwsbrief week 40 Donderdag 5 oktober 2017 Activiteitenkalender Donderdag 5 oktober Staking, de school is gesloten. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Vrijdag

Nadere informatie

Datum: 17-09-2018 Nieuwsbrief: 03 Algemene informatie Info verbouwing Inmiddels zijn de uitritten bij de Albardastraat verbreed om de aansluiting met de weg te verbeteren. Ook is er een afscheiding geplaatst

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 18. Algemene informatie

Datum: Nieuwsbrief: 18. Algemene informatie Datum: 21-01-2019 Nieuwsbrief: 18 Algemene informatie Verbouwing en renovatie De verbouwing en renovatie verloopt tot nu toe volgens de planning. De Tweeklank houdt u graag op de hoogte van het verloop

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Algemene informatie. Datum: Nieuwsbrief: 27

Algemene informatie. Datum: Nieuwsbrief: 27 Datum: 01-04-2019 Nieuwsbrief: 27 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De dakplaten zijn op het gedeelte van de nieuwbouw gelegd en er is begonnen met het metselwerk. De kozijnen voor de

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 Zomervakantie t/m 1 september Juf Frances jarig

AUGUSTUS Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 Zomervakantie t/m 1 september Juf Frances jarig Kalender 017-018 AUGUSTUS 017 31 31 t/m 1 september 1 3 4 5 Juf Frances jarig 6 3 7 8 9 10 11 1 13 33 14 15 16 17 18 19 0 1 3 4 5 6 7 34 35 8 9 30 31 1 3 SEPTEMBER 017 35 8 9 30 31 1 Juf Roos jarig 3 36

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allerlaatste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

AUGUSTUS 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

AUGUSTUS 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Kalender 2016-2017 AUGUSTUS 2016 1 2 3 4 5 Juf Frances jarig 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 23 23 24 25 26 27 28 29 Luizencontrole 30 31 SEPTEMBER 2016 1 2 Juf Roos jarig Aadorpse School-

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Ziektebeleid KINDERDAGVERBLIJF DE PEUTERBOERDERIJ & KINDCENTRUM HET BORGHONK. De Peuterboerderij & Het Borghonk GEA VELDHUIZEN OVERBERG, RENSWOUDE

Ziektebeleid KINDERDAGVERBLIJF DE PEUTERBOERDERIJ & KINDCENTRUM HET BORGHONK. De Peuterboerderij & Het Borghonk GEA VELDHUIZEN OVERBERG, RENSWOUDE Ziektebeleid KINDERDAGVERBLIJF DE PEUTERBOERDERIJ & KINDCENTRUM HET BORGHONK De Peuterboerderij & Het Borghonk GEA VELDHUIZEN OVERBERG, RENSWOUDE Inhoud 1. Ziekte van kinderen... 2 1.1 Wanneer moet een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 30-09-2014 Informatieavond en inloop In dit nummer: Informatieavond

Nadere informatie

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit.

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit. Kalender VierKeerWijzer School Oktober 10/12 Oudergesprekken 12 Afsluiting Kinderboekenweek Kinderboekenmaand 13 Sponsorloop/ City 16 t/m Herfstvakantie Run groep 4 t/m 8 20 28 Wintertijd 31 Studiedag,

Nadere informatie

Jaargang januari 2019

Jaargang januari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 2 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, We zijn al weer bijna een maand aan de gang op school. Alle kinderen hebben hun draai gevonden in de school en zijn hard aan het werk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief 8 22 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 In en om de school Oranjeschool maandagmiddag: om 17.08 rammelen de telefoons van de nog aanwezige collega s; een appje

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 23 3 maart 2015 Inhoud Groenten en fruit deze week Overblijfgeld Opa- en omadag Roodvonk en waterpokken Week van de lentekriebels Herinnering

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. 10 september 2018

Nieuwsbrief 1. Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. 10 september 2018 Nieuwsbrief 1 10 september 2018 Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen Maandagmorgen 3 september, school gaat weer beginnen. Op het plein hoor je overal hetzelfde gesprekje, maar met een heel verschillende insteek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september 2017

Nieuwsbrief 7 september 2017 Nieuwsbrief 7 september 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 19 september: Bibliobus 20 september: Schoolvoetbal jongens 11-tallen (groep 7/8) 25 en 28 september:

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Torenwijzer. Nummer 9 2 februari 2017

Torenwijzer. Nummer 9 2 februari 2017 Torenwijzer Beste ouders/verzorgers, Nummer 9 2 februari 2017 Afgelopen maand hebben we een sollicitatieprocedure gehad voor de functie van Intern begeleider bij ons op school. Ik ben blij om u te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Groep 1 10,95 euro Groep 2 17,55 euro Groep 3 15,25 euro Groep 4 10,15 euro Groep 5 6,90 euro Groep 6 8,26 euro Groep 7 1,80 euro Groep 8 9,25 euro Oktober 2017

Nadere informatie

WEEK oktober 2017

WEEK oktober 2017 WEEK 41 12 oktober 2017 KINDERBOEKENWEEK: GRUWELIJK ENG! Dit was een loeispannende week en het is nog niet afgelopen. De gangen en de klassen komen er steeds spannender uit te zien. En de lessen en boeken

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 2 25 september 2015 Nummer 1-21 augustus Beste ouders en verzorgers,

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 2 25 september 2015 Nummer 1-21 augustus Beste ouders en verzorgers, R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 2 25 september 2015 Nummer 1-21 augustus 2015 In deze nieuwsbrief: ICT en eigentijds onderwijs Kinderboekenweek Studiedagen Ouderverklaring Tentoonstelling Communie

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) Staking 5 oktober 2017 Beste ouders AGENDA Woensdag 4 okt Kinderboekenweek Donderdag 5 okt Staking School gesloten Vrijdag 13 oktober Weeksluiting Ouders groep 5b Herfstvakantie

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouders,

Algemeen. Beste ouders, Algemeen Beste ouders, De eerste schoolweek zit er al weer op! Na een fijne vakantie zitten de leerlingen weer in de schoolbanken en zijn ze lekker aan het werk. Naar school gaan is weer je vriendjes en

Nadere informatie

Beste ouders, Mocht u een vraag hebben tijdens mijn afwezigheid, kunt u bij juf Sandra of juf Barbara terecht. Allemaal een fijn weekend.

Beste ouders, Mocht u een vraag hebben tijdens mijn afwezigheid, kunt u bij juf Sandra of juf Barbara terecht. Allemaal een fijn weekend. Nieuwsbrief 33 09-13 mei Beste ouders, Wat hebben we afgelopen week heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. Dit in tegenstelling tot de eerste week van de meivakantie, waarbij er zelfs wat sneeuw

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie