Nieuwsbrief. Kortom dit begint wel een beetje een noodkreet te worden!!!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Kortom dit begint wel een beetje een noodkreet te worden!!!!!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 1, 19 februari Bericht van bestuur Zoals velen van u weten bestaat het bestuur momenteel uit 5 personen. Gezien alle dingen die spelen binnen een vereniging zou het fijn zijn als er mensen zijn die zouden willen aansluiten. Zo missen wij binnen het bestuur nog altijd een belangrijk persoon in de vorm van een voorzitter. Wat wordt er van de voorzitter zoal verwacht: de voorzitter is het gezicht naar buiten. Kortom de PR van Vido zal een belangrijke taak zijn. Verder zal hij/zij namens Vido de bondsvergaderingen bijwonen en zal hij/zij sturing geven aan het dagelijks bestuur. Verder heeft de penningmeester aangegeven er eind van dit seizoen mee te stoppen. Jean Paul is kort geleden wederom vader geworden en heeft aangegeven dat hij zijn kostbare vrije tijd graag wil besteden aan zijn gezin. Wij betreuren dit ten zeerste, maar hebben hier uiteraard begrip voor. Mocht u interesse hebben om deze taak van hem over te nemen, schroom dan niet om eens te informeren naar deze functie (penningmeester.hvvido@gmail.com) Ook één van de functies als algemeen lid komt eind van dit seizoen vacant. Renate heeft aangegeven haar vrije tijd ook graag anders te willen invullen. Gelukkig zal zij niet helemaal verdwijnen, maar zij zal een aantal taken vanuit een andere rol op gaan pakken/blijven vervullen. Gelukkig zijn beide personen wel bereid om de opgedane ervaring te willen delen met mogelijke nieuwelingen. Maar u zult begrijpen dat het wel heel belangrijk is dat deze gaten opgevuld gaan worden. Met het vertrek van deze twee personen wordt de last voor zijn drieën wel heel erg groot en is eigenlijk niet meer te dragen, dus als we volgend seizoen verder willen met Vido, zullen er echt mensen op moeten staan! Kortom dit begint wel een beetje een noodkreet te worden!!!!! PS: Er wordt 1 keer per maand op de 1 ste dinsdag vergaderd van 19.30u-21.30u. Rookvrije Generatie Awards Samen op weg naar een rookvrije generatie. Naast scholen, personen en recreatieparken hebben zich ook sportclubs aangemeld. HV Vido is genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards. Wij zijn heel trots op deze nominatie. Tot 16 februari kon iedereen zijn of haar stem uitbrengen. Sinds april 2016 is het hele buitenterrein rookvrij, tijdens de wedstrijden maar ook tijdens alle trainingen. Wij zijn hier heel blij mee. Het is nu een vanzelfsprekendheid. VIDO is van mening dat sporten en roken gewoonweg niet samen gaan. Woensdag op de huishoudbeurs wordt de winnaar bekend gemaakt. Wij zijn erg benieuwd. Iedereen bedankt voor de medewerking.

2 Nieuwe leden Wederom kunnen we weer een aantal nieuwe leden melden: Wobbe Plasmeyer, Lidia Laurens, Kenny Lim, Bobby Suus Glas, Jane Oudejans, Krista Water, Melanie Ontijt en Jente Hogenboom. Welkom! Wij wensen jullie een heel sportief, gezellig, leuk en blessurevrij seizoen! Technisch Bestuur Het zaalseizoen loopt langzaam ten einde en wij zijn al weer bezig met de voorbereidingen voor het tweede gedeelte op het veld. Seizoen 2017/2018 Wij als leden van het technisch bestuur worden nu al geconfronteerd met vragen over de teamindeling van volgend seizoen. Het is voor ons niet mogelijk daar een zinnig antwoord op te geven, omdat wij van heel veel factoren afhankelijk zijn. Op dit moment voeren wij eerst de gesprekken met de huidige trainers en coaches. Zij bepalen met ondersteuning van ons wie er in welk team gaat komen. Aanwas nieuwe leden In de F jeugd en bij de D jeugd hebben heel veel nieuwe kinderen zich aangemeld. We hebben daarom besloten om in beide categorieën een nieuw team voor het veld seizoen aan te melden bij de bond. De trainers zullen binnen de groepen bekend maken wie er in welk team komen. Het kan zijn dat er aan sommige kinderen gevraagd word om eens een dubbele wedstrijd te spelen. Terugtrekken A2 Afgelopen seizoen zijn we begonnen met een tweede A team, maar het bleek ondanks de lieve hulp van iedereen die ingevallen heeft, geen haalbare kaart. Iedere wedstrijd blijft het lastig om het team compleet te maken. Daarom hebben we samen met de meiden besloten het team voor het veldseizoen terug te trekken. Zaal trainingen In verband met de voorjaarsvakantie wordt er in de week van februari niet getraind. De laatste zaaltraining is op 16 maart. Buiten de DS selectie en de HS selectie gaat iedereen weer buiten trainen. Het trainingsschema voor het veld volgt binnenkort. Toernooien Wij krijgen van andere verenigingen veel uitnodigingen voor toernooien. Veelal zijn deze aan de andere kant van het land, maar soms ook in de buurt. Mochten jullie met je team interesse hebben in een toernooi neem dan even contact op d.m.v. mail aan technischbestuurvido@gmail.com. In principe zijn alle niet speeldata vrij voor deelname aan toernooien. Er is echter 1 uitzondering. Deelname aan een toernooi op één van de volgende 2 data wordt niet toegestaan: 10 en 17 juni. Deze data organiseert Vido namelijk zelf het schoolhandbal. Tijdens deze dagen is alle hulp vanuit de vereniging nodig! Op kunnen jullie ook een toernooikalender vinden. Inschrijfkosten zijn voor eigen rekening van het team. Denk er wel aan dat voor elke inschrijving van deelname aan een toernooi wij als TB vooraf op de hoogte dienen te worden gebracht.

3 Aanspreekpunten TB De taken van het TB zijn verdeeld in aanspreekgebieden. Aanspreekgebied Silvia van der Bijl F en E jeugd Annemarie van der Horst D en C jeugd Sandra Terweij JC en HS Claudine Hogguer DS en A jeugd Voor algemene vragen blijft het adres technischbestuurvido@gmail.com Deze vragen zullen beantwoord worden en doorgezet naar de desbetreffende contactpersoon. Wist u dat..???? - Rob de Graaf samen met Nadine één keer per maand (1 ste zaterdag van de maand) een rondje rijdt door Purmerend om oud papier, kleding, frituurvet, ijzer etc. bij de leden thuis op te halen? - U ook de groene bak voor de deur kunt zetten en hij de inhoud komt legen? - Dit betekent dat je eigenlijk helemaal geen extra moeite hoeft te doen van het overhevelen van papier in vuilniszakken en/of dozen? - Je alleen in plaats van door de weeks, je groene bak op zaterdag voor de deur moet zeggen? - Dit zo makkelijk is dat het eigenlijk gek is dat er maar zo weinig leden dit doen? - U zich kunt aanmelden door middel van het sturen van een mailtje naar: nieuwsbriefvido@gmail.com - Er gelukkig ook leden/ouders van leden zijn die zich op dit moment al structureel aanmelden? - Dat afgelopen zaterdag 140 kg kleding, 12 kg ijzer en 340 kg papier is opgehaald? - Het bestuur van Vido iedereen hier heel erg dankbaar voor is, maar dat wij toch ook stiekem hopen dat de opbrengst nog veel hoger wordt? Dus ruim lekker op en laat uw afval thuis ophalen door De Graaf!!!! Vido is u dankbaar!

4 Schoonmaakrooster veldseizoen Het tweede deel van het veld seizoen gaat binnenkort ook weer van start. Dat betekent dat er weer teams aan de beurt zijn om de kleedkamers schoon te maken. Kom met zijn allen want dan ben je zo klaar! De coach neemt minstens een week van tevoren contact op met Astrid Waijboer of Marga Detering om af te spreken wanneer er schoongemaakt gaat worden. In deze week Welk team Contact opnemen met: maart A1 Marga ( ) 3-7 april A2 Astrid ( ) april C1 Marga april C2 Astrid 8-12 mei Jongens C Marga mei D1 Astrid mei D2 Marga 29 mei- 2 juni E1 Astrid 5-9 juni E2 Marga juni F Astrid juni HS Marga Nieuws van de Scheidsrechter Contact Persoon Met trots wil ik jullie melden dat op 15 februari jongstleden de volgende meiden / dames de cursus spelleider/jeugdscheidsrechter hebben afgerond en het diploma hebben behaald: Sylvana Groothuesheidkamp Asley Groothuesheidkamp Chelsey van Zeelt Silvy Manvis Eileen van der Wardt Lisa Dolk Jilayla Waijboer Ook heb ik zelf de cursus gevolgd en afgerond en diploma behaald. Wij zijn nu allemaal officieel ingeschreven bij de bond. Dit is wel een felicitatie waard!!!! Sponsorcommissie Namens de sponsorcommissie een kleine update. Geweldig dat we er 3 sponsoren bij hebben. Het gaat om: - Avanti advisering (kleding DS1) - WIBU dakwerken (kleding DS1) - De Artiest (tassen HS1) Daarnaast zijn we druk bezig met het oversluiten van de huidige contracten. Hopelijk kunnen we binnenkort de eerste verleningen melden.

5 Ook loopt er nog een leuke sponsordeal waar we waarschijnlijk in de volgende nieuwsbrief meer over kunnen vertellen. Tenslotte, mocht iemand nog een bedrijf weten dat Vido zou willen sponsoren of een andere tip hebben. Wij horen het graag via: Uitnodiging: afsluiting zaalseizoen op feestelijke wijze Zaterdag 25 maart is voor de meeste teams alweer de laatste zaalcompetitiewedstrijd en dat wil de damesselectie met de hele vereniging die avond knallend afsluiten! Tijdens en na de laatste thuiswedstrijd van dames 1 willen zij met de hele club een feestje bouwen. De jongste jeugd mag samen met aanstaande kampioen Eurobottle Voorwaarts en de dames 1 oplopen en de D-jeugd is aanwezig op de VIP tribune na hun clinic van die dag. Daarnaast zijn alle sponsors uitgenodigd en worden in de rust alle zaalkampioenen gehuldigd. Na afloop kunnen alle remmen los, want tijdens en ná de wedstrijd van de A-jeugd zorgt een DJ voor extra feestvreugde! Ze hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 25 maart in de Beukenkamp!! Tot dan!!! Activiteitenkalender Datum Wat Voor wie 24 feb 2017 Klaverjassen Iedereen 4 mrt 2017 Inzameling De Graaf Iedereen 10 mrt 2017 Clinic Recreanten 17 mrt 2017 Midnight handbalsleepover D + C Jeugd 21 mrt 2017 Poker- / dartavond Vanaf 18 jaar 24 mrt 2017 Bingo avond Vanaf B Jeugd + alle ouders/vrienden/familie van leden 25 mrt 2017 Clinic D-Jeugd 25 mrt 2017 Afsluiting zaalseizoen Iedereen 31 mrt 2017 Klaverjassen Iedereen 1 apr 2017 Inzameling De Graaf Iedereen 12 apr 2017 Paasfeest F + E + D Jeugd 28 apr 2017 Klaverjassen Iedereen 6 mei 2017 Inzameling De Graaf Iedereen 26 mei 2017 Klaverjassen Iedereen 3 juni 2017 Inzameling De Graaf Iedereen 3 juni 2017 Eind BBQ Iedereen 10 juni 2017 Schoolhandbal Groep juni 2017 Schoolhandbal Groep juli 2017 Inzameling De Graaf Iedereen 7-9 juli 2017 Jeugdkamp F + E + D + C Jeugd

6 Vrijdag 24 maart BINGO!!! Er zijn super leuke prijzen te winnen. De kosten voor deze avond bedragen 15,- per persoon. Je speelt hiervoor 5 rondes, in elke ronde heb je 3x kans op een leuke prijs. Aanmelden voor deelname aan de Bingo dient vooraf te gebeuren. Dit in verband met het max. aantal mensen dat toegelaten mag worden en uiteraard ook met betrekking tot de inkoop van de prijzen. Aanmelden kan uiterlijk tot en met 19 maart dmv vooruitbetaling 15,- bij Marion v. Zeelt of Astrid Waijboer of Reina Peterson. Zaal open uur Aanvang bingo uur De bingo is voor alle leden en hun ouders vanaf de B-Jeugd t/m senioren-recreanten... Kom allemaal en maak er een gezellige avond van.

7

8 Wedstrijdprogramma (wijzigingen voorbehouden) 25-feb Vido DC1 Vrone DC1# 16:00 Vaart de zaal 1 27-feb Vido DMW1 Sporting Andijk DMW1 20:00 Beukenkamp zaal 1 2-mrt A & O DMW1 Vido DMW4 19:30 Alkmaar Noord Veld 1 Vido DMW3 DSG DMW1 20:00 Beukenkamp zaal 1 Vido DMW5 Vido DMW2 21:00 Beukenkamp zaal 1 4-mrt Victoria O F1# Vido F1 09:15 Stap, de Veld 1 Spartanen DC3 Vido DC2# 11:10 Westfrieslandhal/De Bloesem zaal 1 Commandeur/VVW F3 Vido F2 11:35 Dars, de Hal 2 - Olympia Westfriezen E2 Vido E1 11:55 Zwaag Veld 1 Tornado D2# Vido D1 12:35 Waardergolf Veld 1 Vido E2 Excelsior '53 E3 16:00 Vaart de zaal 1 Vido D2 Westfriezen D2 17:00 Vaart de zaal 1 Meervogels'60 DA2 Vido DA2 17:10 Lelie, de Veld 1 Vido DS1 V en S DS1 19:30 Vaart de zaal 1 Vido DS2 Excelsior '53 DS1 20:50 Vaart de zaal 1 5-mrt Vido HS2 Westsite/Heracles HS2 10:00 Vaart de zaal 1 Vido DS4 A & O DS2 11:10 Vaart de zaal 1 KRAS/Volendam HS3 Vido HS1 11:25 Opperdam zaal 2 (oud) Quick DS2 Vido DS3 14:30 Dars, de Hal 2 - Olympia A&O/CSV HC1 Vido HC1 15:20 Oosterhout Veld 1 Houten DC1# Vido DC1 15:20 The Dome zaal 1 S.V. Zeeburg DA1 Vido DA1 15:45 Diemen zaal 1 6-mrt Hauwert DMW2 Vido DMW5 19:00 M.C. De Muiter Zaal 1 Vido DMW4 H.C.V.'90 DMW1 20:00 Beukenkamp zaal 1 Victoria O DMW3 Vido DMW2 21:30 Stap, de Veld 1 9-mrt H.V. Blokker DMW1 Vido DMW1 20:30 Kreek, de Veld 1 Vido DMW3 DSOV DMW2 21:30 Oosterven, de Veld 1 11-mrt Victoria O D4 Vido D2 11:40 Stap, de Veld 1 KRAS/Volendam HC2 Vido HC1 13:05 Opperdam zaal 1 (nieuw) Vido F1 Succes Schoonmaak/VOC F1 15:35 Vaart de zaal 1 Vido F2 Excelsior '53 F2 15:35 Vaart de zaal 1 Vido E1 Excelsior '53 E1 16:20 Vaart de zaal 1 Vido E2 Vrone E4 17:20 Vaart de zaal 1 Vido D1 A & O D2# 18:20 Vaart de zaal 1 Vido DS1 Klink Nijland/Kwiek DS2 19:30 Vaart de zaal 1 Maedilon / V.Z.V. HS1 Vido HS1 20:30 Zijveld, 't zaal 1 Vido DA1 J.H.C. DA1 20:50 Vaart de zaal 1 12-mrt Vido DA2 Victoria O DA1 12:30 Vaart de zaal 1 De Blinkert DS1 Vido DS4 12:30 R.v.d.Geesthal Veld 1 St. George DS1 Vido DS2 13:10 Koggenhal Veld 1

9 Vido DS3 KRAS/Volendam DS2 13:45 Vaart de zaal 1 Koedijk HS1 Vido HS2 14:10 Alkmaar Noord Veld 1 Vido DC1 HV Quintus DC2 15:00 Vaart de zaal 1 13-mrt Vido DMW2 Hauwert DMW2 20:00 Beukenkamp zaal 1 Commandeur/VVW DMW1 Vido DMW1 21:00 Dars, de Hal 2 - Olympia Victoria O DMW1 Vido DMW4 21:30 Stap, de Veld 1 14-mrt C.S.V. Handbal DMW1 Vido DMW3 20:00 Bloemen, de Veld 1 16-mrt Vido DMW5 Sporting Andijk DMW2 19:00 Vaart de zaal 1 18-mrt Westfriezen E4 Vido E2 10:30 Zwaag Veld 1 Hugo Girls D2 Vido D1 14:45 Sportcentrum Noorderend Veld 1 Hellas DC1# Vido DC1 15:00 Hellashal zaal 1 Vido HC1 Berdos HC1 18:00 Vaart de zaal 1 Monnickendam DA1 Vido DA2 19:00 Spil 't zaal 1 Vido HS1 U.S. HS2 19:30 Vaart de zaal 1 Gastvrij/Wijhe '92 DS1 Vido DS1 19:45 Lange Slag de zaal 1 Vido DS2 C.S.V. Handbal DS1 20:50 Vaart de zaal 1 19-mrt Sporting Andijk DC1 Vido DC2# 09:45 Klamp. de Veld 1 Vido D2 Excelsior '53 D2# 10:00 Vaart de zaal 1 D.T.S. '48 F1 Vido F1 10:20 Sluis, de Veld 1 D.T.S. '48 F2# Vido F2 10:20 Sluis, de Veld 1 Vido HS2 Berdos HS2 10:45 Vaart de zaal 1 Hauwert E1# Vido E1 12:00 Tripkouw veld 1 Spartanen DS2 Vido DS3 14:50 Westfrieslandhal/De Bloesem zaal 1 HV Quintus DA1 Vido DA1 15:00 Eekhout Hal zaal 1 20-mrt Sporting Andijk DMW2 Vido DMW2 19:30 Klamp. de Veld 1 Commandeur/VVW DMW4 Vido DMW5 20:00 M.C. De Muiter Zaal 1 Vido DMW4 SSV/Sporting S DMW2 20:00 Beukenkamp zaal 1 21-mrt Niedorp DMW1 Vido DMW1 19:00 Niedorphal Veld 1 23-mrt Vido DMW3 DSS DMW1 19:00 Koogmolen zaal 1 25-mrt Vido DC1 Verburch DC1 17:00 Beukenkamp zaal 1 Vido DC2# Victoria O DC3 18:00 Beukenkamp zaal 1 Vido DS1 Eurobottle/Voorwaarts DS1 19:30 Beukenkamp zaal 1 Vido DA1 Maedilon / V.Z.V. DA1 20:45 Beukenkamp zaal 1 26-mrt H.V.S. DS2 Vido DS3 10:00 Molentocht Veld 1 Meervogels'60 D2# Vido D1 14:15 Lelie, de Veld 1 Commandeur/VVW HS1 Vido HS1 14:30 Dars, de Hal 1 - Dars 30-mrt Vido DMW1 Commandeur/VVW DMW3 19:00 Beukenkamp zaal 1

10 Vido bedankt haar sponsors!!!

11

12

SMS: SAP Vido naar 3010

SMS: SAP Vido naar 3010 Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 2, 14 april Bericht van bestuur Vanaf deze plaats wensen wij al onze leden, ouders en vrijwilligers een heel fijn Pasen! Rookvrije Generatie Awards Woensdag 22 februari

Nadere informatie

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 6, 24 december Met de feestdagen voor de deur wensen wij iedereen heel fijne dagen en een gelukkig, gezond en sportief 2017. Wij zien u graag op onze nieuwjaarsreceptie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van de kantinecommissie. Nieuwe leden

Nieuwsbrief. Nieuws van de kantinecommissie. Nieuwe leden Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 5, 24 november Nieuws van de kantinecommissie Afgelopen vrijdag heeft een aantal leden deelgenomen aan de wederom weer gezellige Vido Bingo. Zij hebben kunnen zien dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 4, 7 september

Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 4, 7 september Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 4, 7 september Bericht van bestuur Algemene ledenvergadering In verband met dubbele bezetting van de kantine zijn wij genoodzaakt de algemene ledenvergadering te verplaatsen.

Nadere informatie

NHV Afdeling Noord Holland Noord

NHV Afdeling Noord Holland Noord Beker Dames Senioren Standaard 1e ronde: 09-04-2013 1 Excelsior DS1 2 9693 09/04 20:00 Westfriezen DS1-Victoria O DS1 Westfriezen - 't Krijt, ZWAAG V. Baumann, R. Schouten 3 9691 09/04 20:00 Dts'48 DS1

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen

Nadere informatie

Jaargang 2016 nummer 3, 24 september

Jaargang 2016 nummer 3, 24 september Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 3, 24 september Start nieuw seizoen We zijn al weer enkele weken aan de gang. De zomervakantie is achter de rug en iedereen zit weer in zijn dagelijkse ritme. Er zijn helaas

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! juni 2015 nummer:2 Het seizoen is ten einde alle teams zijn nu klaar met de competitie en toernooien en iedereen kan genieten van een fijne vakantie en een periode zonder handbal. Als eerste willen wij

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SDS 99. Uitslagen 18 februari en 1 maart 2015. Zaaldienst 8 maart 2015. Clubhuis SDS 99

Nieuwsbrief SDS 99. Uitslagen 18 februari en 1 maart 2015. Zaaldienst 8 maart 2015. Clubhuis SDS 99 Nieuwsbrief SDS 99 Clubhuis SDS 99 Clubhuis openingen: 8 maart 15 maart 22 maart Kaartavond: 27 maart A.s. zondag is het clubhuis weer open! Vanaf 15.30 uur! Uitslagen 18 februari en 1 maart 2015 D recr.

Nadere informatie

versie 2 ( ) Dames Senioren

versie 2 ( ) Dames Senioren Landelijke Divisies ZAAL 16-17 versie 2 (20-05-2016) Dames Senioren Ere Divisie ED DS-A Eerste Divisie 1D DS-A Tweede Divisie 2D DS-A 1 Borhave DS1 1 Virto/Quintus DS2 1 Commandeur/VVW DS1 2 Virto/Quintus

Nadere informatie

Nieuwsbrief SDS SDS 99 adres: Hendrik Smitlaan VA Blaricum.

Nieuwsbrief SDS SDS 99 adres: Hendrik Smitlaan VA Blaricum. Nieuwsbrief SDS 99 F toernooi in De Hilt De nieuwe F-jes van SDS 99 hebben jl. zondag hun 1e toernooi thuis, in de Hilt, gespeeld. Met 8 teams op 2 velden waren er leuke wedstrijden te zien. Sommige teams

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

versie 1 ( ) Dames Senioren

versie 1 ( ) Dames Senioren Landelijke Divisies ZAAL 16-17 versie 1 (06-05-2016) Dames Senioren Ere Divisie ED DS-A Eerste Divisie 1D DS-A Tweede Divisie 2D DS-A 1 Borhave DS1 1 Virto/Quintus DS2 1 Commandeur/VVW DS1 2 Virto/Quintus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bestuursnieuws. Bericht van de ledenadministratie

Nieuwsbrief. Bestuursnieuws. Bericht van de ledenadministratie Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 4, 16 oktober Bestuursnieuws Zoals iedereen weet zijn wij als bestuur hard bezig om met hulp van onze leden onze club weer financieel gezond te maken. Allerlei initiatieven

Nadere informatie

NIEUWS VAN HET BESTUUR

NIEUWS VAN HET BESTUUR NIEUWS VAN HET BESTUUR COMPETITIE Nog een maandje voor de boeg en de halve competitie zit er weer op. Voor de kerstdagen kunnen de trainers en coaches de balans opmaken wat betreft de resultaten. Ons inziens

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SDS 99. Boni Jeugd Sponsor Actie

Nieuwsbrief SDS 99. Boni Jeugd Sponsor Actie Nieuwsbrief SDS 99 Geplande activiteiten Boni Jeugd Sponsor Actie Boni actie 4 oktober 2014 Basisschool Handbaltoernooi: 1 oktober 2014 Week van de scheidsrechter 4 t/m 12 oktober. 11 en 12 oktober: Openingstoernooi

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC. Ook willen wij de leidsters feliciteren en bedanken voor dit fantastische zaalseizoen.

NIEUWSBRIEF WHC. Ook willen wij de leidsters feliciteren en bedanken voor dit fantastische zaalseizoen. MEISJES E2 KAMPIOEN ZAALSEIZOEN 2016/2017... Het traditionele rondje door Hengevelde kon natuurlijk niet uitblijven en zo werden de kampioenen rondgereden in versierde auto's. Tot slot mochten de meiden

Nadere informatie

Selectieprocedure binnen handbalvereniging SV Zeeburg en indeling overige teams

Selectieprocedure binnen handbalvereniging SV Zeeburg en indeling overige teams Selectieprocedure binnen handbalvereniging SV Zeeburg en indeling overige teams Inleiding Wie voor SV Zeeburg kiest voor plezier én ambitie; plezier omdat wij kiezen voor attractief handbal, snel, dynamisch,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors dinsdag Samen één 2 / 7 Algemeen bestuur Naam Functie Telefoon Johan Bloothoofd Voorzitter 072-5044424 Michel Konijn Penningmeester 075-6413663 Djamilja Timmer Secretaris 075-6411802 Karin Koek-Bloemendaal

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

Het Vliegertje. Seizoen 2014-2015 Jaargang 20 Nummer 6. Het bestuur. De technische commissie. Inleveren kopij. Wedstrijd programma W1 W2 W3 W4 W5

Het Vliegertje. Seizoen 2014-2015 Jaargang 20 Nummer 6. Het bestuur. De technische commissie. Inleveren kopij. Wedstrijd programma W1 W2 W3 W4 W5 Het Vliegertje Het bestuur In dit nummer: Trainingen veld voorjaar 2015 De technische commissie Inleveren kopij Wedstrijd programma W1 W2 W3 W4 W5 Dames 1 kampioen (Kijk altijd op www.handbal.nl voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Een aantal zaken zijn besproken tijdens de algemene ledenvergadering, waaronder:

Een aantal zaken zijn besproken tijdens de algemene ledenvergadering, waaronder: Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 5, 21 oktober Bericht van bestuur Highlights Algemene ledenvergadering Een aantal zaken zijn besproken tijdens de algemene ledenvergadering, waaronder: - Rob en Nadine

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Redactie TEL.: 06-13802231 E-MAIL: clubblad@hvbs.nl

Redactie TEL.: 06-13802231 E-MAIL: clubblad@hvbs.nl Bestuur Voorzitter Vacature Secretaris Han Kooy Lindenlaan 3 Baarn secretaris@hvbs.nl 035-5418481 Penningmeester Henri Niebeek Hogenhof 22 Nijkerk penningmeester@hvbs.nl 06-25011151 Wedstrijdsecr. Agnes

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2015 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild worden

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Met sportieve groeten, Bestuur HV Maasgouw

Met sportieve groeten, Bestuur HV Maasgouw Beste leden en ouders / verzorgers van jeugdleden van Handbal Vereniging Maasgouw. Het nieuwe seizoen staat binnenkort weer voor de deur en dat betekent actie!!! Zoals afgesproken op de ALV van 25-11-2012

Nadere informatie

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen 1 BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL Versie 15112012 O.Roukens Algemeen In dit document worden taken en verantwoordelijkheden van de jeugdcommissie van de afdeling handbal van Avanti Wilskracht vastgelegd.

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 2016-03 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2016 De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild

Nadere informatie

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter Woord van de voorzitter Het préseizoen van HC Rijnvliet loopt bijna ten einde. Wij vonden het echt leuk om de jeugd op de woensdagen en zaterdagen bezig te zien om vaardiger te worden met de stick en het

Nadere informatie

MB1 gefeliciteerd met het behaalde resultaat De meiden en jongen zijn kampioen geworden van de eerste helft van de competitie van de Nevobo.

MB1 gefeliciteerd met het behaalde resultaat De meiden en jongen zijn kampioen geworden van de eerste helft van de competitie van de Nevobo. Volley-flyer nr. 9 1 17 e Jaargang nummer 9 Verschijnt 2x per maand 21-12-2018 Voorzitter: Leo van der Prijt Tel: 023-5287039 e-mail: leosr@vanderprijt.com Secretariaat: Cees Wallenburg Tel: 06-30365290

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

t Clubblad Seizoen 2014-2015 nr 45 28 augustus 2014

t Clubblad Seizoen 2014-2015 nr 45 28 augustus 2014 - t Clubblad Seizoen 2014-2015 nr 45 28 augustus 2014 Van start! Hierbij de eerste DSO clubblad voor de start van het seizoen 2014 2015 Op het moment van schrijven is het herfstweer, maar we hebben een

Nadere informatie

Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne zomer vakantie.

Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne zomer vakantie. Juli 2017, Beste leden, ouders van leden, belangstellenden, sponsoren, Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2019

Nieuwsbrief Augustus 2019 MHC Nummer 24 Nieuwsbrief Augustus 2019 Beste leden van MHC, Hierbij sturen wij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. Kijk op de website voor meer achtergrondinformatie en heb je tekst / suggesties

Nadere informatie

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Zaalhockey 2015-2016 Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Agenda 20.00 uur Opening - Opzet Zaalhockey 2015-2016 - CompeEEe - CompeEEe organisaee - Weekendtrainingen 20.45 uur Zaalhockey regels

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Beleidsvoornemens

Beleidsvoornemens Beleidsvoornemens 2018-2019 Speerpunten 1. Zorgen voor voldoende en kwalitatief jeugdkader 2. Scheidsrechters en beoordelaars 3.Volledige bezetting van de commissies en vrijwilligerstaken 4. Ledenbehoud

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 Maandag 25 maart: Dinsdag 26 maart: Woensdag 27 maart: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 19.00 uur: TOCO 19.00 uur: Regiocup NKC 51 - Butenboel 19.30 uur: Training SNO 09.00 uur:

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Binnenkort start het zaalhockeyseizoen 2015-2016 en zal de Almeerse Hockeyclub met naar onze verwachting ongeveer 72 wedstrijdteams deelnemen. Zaalhockey valt onder de

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013 NIEUWS VANUIT DE REDACTIE Dit seizoen zal Tirza de redactie van de nieuwsbrief versterken. Bij dezen zal ze zich kort voorstellen: Mijn naam is Tirza van Tuijl en ik ben 23 jaar oud. Al ongeveer 13 jaar

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Handbalseizoen 2013-2014 zijn we gestart met in totaal 19 teams. Vier damesteams, 1 recreantenteam, 1 G-handbalteam, 1 A-team, twee B-teams, drie C-teams, twee D- teams,

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 5 Vrijdag 27 september 2013 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD De brandweerwedstrijden. Op zaterdag 14 november hebben Pascalle Beers, Marjet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten)

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten) NIEUWSBRIEF 3 oktober 2018 Van de bestuurstafel We zijn al weer een maandje bezig in het nieuwe hockeyseizoen. Ook voor het bestuur en alle commissies betekent dat weer volle bak vooruit. Voor de vakantie

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! September 2015 nummer:3 Hallo allemaal We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van zijn vakantie en van een handballoze periode. Inmiddels zijn de scholen en de trainingen weer begonnen en de eerste

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015

Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015 Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015 Cursisten hsv Escamp, Laakkwartier en SVC 08 geslaagd voor Module Pupillen en Voetbal De afgelopen weken werd er op doordeweekse avonden

Nadere informatie

Beste (ouders van) leden, train(st)ers, coaches, sponsoren en alle andere personen die onze vereniging een warm hart toedragen,

Beste (ouders van) leden, train(st)ers, coaches, sponsoren en alle andere personen die onze vereniging een warm hart toedragen, Nieuwsbrief Jaargang 2018 nummer 2, 20 juli Bericht van bestuur Beste (ouders van) leden, train(st)ers, coaches, sponsoren en alle andere personen die onze vereniging een warm hart toedragen, Het seizoen

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO ACTUEEL Bij deze allemaal een heel goed en sportief 2016! 2015 is voorbij gevlogen. Voor Urbanus een jaar met ups en downs. Hopelijk gaan we 2016 in met allemaal ups. De jeugd trekt omhoog, de dames doen

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Scheidsrechter (Sr) plan 2014-15

Scheidsrechter (Sr) plan 2014-15 Scheidsrechter (Sr) plan 2014-15 Introductie problematiek (korte/ lange termijn) Inventarisatie Wat vragen we Wat bieden we Voorstel bestuur Keuze club-leden / Discussie De Realiteit Van: Competities NBB

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie