Nieuwsbrief. Salaai! Lampegatters & Nieuwsbrief. Namens het bestuur, heel veel leesplezier!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Salaai! Lampegatters & Nieuwsbrief. Namens het bestuur, heel veel leesplezier!"

Transcriptie

1 Lampegatters & Lampegatterinnekes Nu de herfst nadrukkelijk op de deur klopt, begint het carnavalsbloed bij veel Lampegatters ook weer sneller te stromen. Immers, de elfde van de elfde komt snel dichterbij. Dat betekent dat de veren weer worden afgestoft, de pekskes weer van de zolder worden gehaald en de medailles worden opgepoetst. Onze dorstlustige hoogheid Stadsprins Benníe d n Urste en zijn gevolg staan al in de startblokken om het startschot voor het nieuwe carnavalsseizoen te geven. Ze doen dat tijdens een nieuw evenement in het Lampegat: D n ellufde van d n ellufde op, u raadt het al, 11 november! Verschillende horecagelegenheden in het centrum van het Lampegat staan die middag en avond bol van de carnavalsfestiviteiten. Het officiële startpunt is het aanslaan van het vat in de Wintertuin van Pullman Eindhoven Cocagne. In deze nieuwsbrief leest u meer over het programma van 11 november. Verder vindt u nog heel veel andere nieuwtjes, o.a. een nieuwe opzet van de Markiezing, de oprichting van de KEF (Kapellen van de Eindhovense Federatie) en veranderingen bij het Grand Gala du Zwets. En een mooie column van ZDH Benníe d n Urste, bestaande uit exact 4x111 woorden, waarin hij terugblikt op zijn eerste maanden als carnavalshoogheid. Namens het bestuur, heel veel leesplezier! Salaai!

2 Opening Carnavalsseizoen op... d n ellufde van d n ellufde Al jarenlang werd erover gesproken in de wandelgangen en aan de bar en dit jaar is het dan zo ver: het Lampegat opent het nieuwe carnavalsseizoen op d n ellufde van d n ellufde! Verschillende carnavalssteden en -verenigingen hadden al, korter of langer, de traditie om op 11 november iets te organiseren voor de leden. Dit jaar zal de SFEC met de Stadsprins en groot gevolg de opening van het carnavalsseizoen in het Lampegat een nog officiëler tintje geven. Vanaf uur is de Wintertuin van het Pullman Eindhoven Cocagne Hotel geopend voor de carnavalsvierders. Om uur zal Stadsprins Benníe d n Urste binnentrekken en wordt het eerste carnavalsvaatje bier aangeslagen ten teken dat het seizoen is geopend. Hierna waaiert men uit over de binnenstad en zal het prinselijk gezelschap diverse horecagelegenheden aandoen. Veel kapellen, waaronder de Dommelaers, Blitz, Smarteez en de Kwelpiepers, zullen door het centrum dweilen en het stof uit hun toeters blazen. Op het Stratumseind resideren CV Niehaals (café t Lempke) en d Haone (New Taveerne, La Route en Oud Eindhoven). Hier zal het federatieve gezelschap tussen en uur aanwezig zijn. Zij vervolgen hun openingsroute via t Mulderke (De Wal) en de Kleine Berg naar het Wilhelminaplein waar De Gaper en café Wilhelmina worden bezocht. Bij Wilhelmina zal om uur de 24e Prins Bock d n urste uit de kist tevoorschijn komen in het bijzijn van het federatieve gezelschap. Dresscode: tenue carnavalesque! Wijzigingen in de route en het programma voorbehouden. Hou de website in de gaten voor nieuws! Stadsprins Benníe d n Urste spreekt. Ik herinner het me nog als de dag van gister dat ik daar sta, met een glitterstenen bezette capuchon op, een schitterend pak en het zweet sijpelend over m n rug, wachtend op het bordes van het Parktheater. Waar ben ik aan begonnen?! Toch kan ik op dat moment niet meer wachten om de capuchon af te gooien en mezelf te laten zien. Om na een geheime voorbereidingstijd van maanden samen met mijn hofdames en adjudanten te gaan knallen! Dat knallen hebben we de afgelopen carnaval wel gedaan, wat was het een feest en als in een roes, is de tijd voorbij gevlogen. Prachtige herinneringen aan een periode waarvan iedereen ons op het hart drukte te genieten want het is voorbij voordat je het weet! De rollercoaster van het carnaval 2013! Samen met de Stadshofkapel De Eendracht hossen we zaterdagnacht door het Parktheater. Zondagochtend wordt een prachtige prinsenfoto gemaakt, hebben we een kennismakingsontbijt waarna we de gehele zondagmiddag de handen schudden van een zeer kleurrijk gezelschap, tijdens de geweldige receptie. Dan begint het besef te komen dat carnaval meer is dan op zaterdag de optocht kijken en 4 dagen bier drinken aan de bar. Ik was achteraf verbaasd dat vermoeidheid geen vat op je krijgt ondanks dat je vanaf de zaterdag voor carnaval tot aswoensdag volop in beweging bent en non stop het feest mag meemaken.

3 Het is ontroerend om mee te maken wat carnaval bij mensen los maakt, van jong tot oud wordt het feest gevierd en mag je als Prins voorop in de polonaise. Samen met het hele team ervoor zorgen dat het voor iedereen weer een onvergetelijk carnaval feest wordt. Tot nu toe hoop ik dat dit gelukt is en zijn we als team blij dat er nog zo n hoop feestjes op het programma staan! Toen mij gevraagd werd: wat was nu een van de hoogtepunten, schiet mij het scholen bezoek op vrijdag meteen in gedachte. Toen vrijdag ochtend onze prachtige prinselijke bus voor kwam rijden en we op weg gingen om 3 scholen te bezoeken, was voor mij de carnaval echt begonnen. Tot dinsdagavond twaalf uur is het een onvergetelijke maar kei beweeglijke ervaring. Hier had ik ja op gezegd, dit had ik voor geen goud willen missen en staat voor altijd in mijn geheugen gegrift. Terugdenkend, schieten mijn mondhoeken gelijk omhoog! Gevraagd worden om Stadsprins van ons Lampegat, de grootste carnavalsstad in het zuiden van het land, te worden is voor mij een grote eer. Ik heb dan ook niet lang na hoeven denken over het antwoord en ben erg blij dat Ine Marijke mij volledig gesteund heeft in die beslissing. Salaai, ZDH Benníe d n Urste, trotse Stadsprins van ons Lampegat De Markiezing is de jaarlijks verkiezing van het nieuwe prinselijke jeugdgezelschap van ons Lampegat en vond in het verleden plaats op carnavalszondagmiddag in de tent op de markt. Dit jaar is ervoor gekozen om de Markiezing in het najaar plaats te laten vinden om zo beter aan te kunnen sluiten bij het nieuwe carnavalsseizoen. Het perfecte moment is gevonden in het programma van de Rommelpot, de verkiezing van het Lampegats carnavalslied. Op zondag 17 november is de eerste editie van dit combinatie-evenement in het Stadspaviljoen. Markiezing Nieuwe stijl Vanaf uur zullen de kinderen in 5 spelrondes met elkaar de strijd aangaan om een rol in het jeugdgezelschap 2014 te kunnen bemachtigen. Naast een nieuwe Markies en Markiezin zoeken we nog naar een geschikte lakei, nar en heraut. Deze vijf uitverkorenen zullen van vrijdagochtend 28 februari tot en met maandag 3 maart 2014 het stadsprinselijk gezelschap bijstaan en de Lampegatse jeugd voorgaan in het feestgedruis! Kinderen uit groep 6, 7 of 8 van de basis-school die zich willen aanmelden voor de Markiezing kunnen een mail sturen naar: melaniehermkens@gmail.com

4 evenementen Lampegatse Boerenavond Op zaterdag 19 oktober a.s. wordt tijdens de Lampegatse Boerenavond het nieuwe boerenpaar aan het boerenvolk voorgesteld. Wie-o-wie volgen Yo en Flipkuuuuh op en geven elkaar op 4 maart 2014 het ja-woord op de Stadse Mert tijdens de boerenbruiloft? De Lampegatse Boerenavond vindt plaats in Zalencentrum Eindhoven (voormalig Verspaandonk) aan de Kloosterdreef. De avond wordt muzikaal begeleid door amusementsorkest Memory. Uiteraard zal onze dorstlustige hoogheid Stadsprins Benníe d n Urste ook aanwezig zijn met groot gevolg. Hij zal bovendien het kiendje van Yo en Flipkuuuuh aan het volk tonen. Aanvang uur, toegang is gratis. Rommelpot Op zondag 17 november 2013 is het weer zover: dan gaan verschillende deelnemers de carnavaleske strijd aan om de titel Winnaar Lampegats Carnavalslied grand gala du zwets Wie volgt Muziekfabriek 3D op, die vorig jaar de Rommelpot won? Ook dit jaar vindt de Rommelpot plaats in het Stadspaviljoen waar om uur het programma start. De deskundige jury bestaat deze keer uit Rob Kemps (zanger en tonprater), Leon Steuns (saxofonist en entertainer bij o.a. Betty Blue en de Eftelingmuzikanten), Renee Frankhuizen (drummer en zangeres bij Betty Blue), Waylon van der Heijden (producer van o.a. Frans Duyts) en Hans de Vet (carnavalist pur sang). Zij zullen, met het publiek, bepalen wie er met de winst vandoor gaat. Het Grand Gala du Zwets keert terug op het oude nest. Na een jaar van afwezigheid i.v.m. verbouwingen, kan de organisatie dit jaar weer terecht in het vertrouwde Pullman Eindhoven Cocagne Hotel. Daar vindt op zaterdag 23 november de 27e editie plaats van de zwetsavond in stijl, dit jaar voor het eerst op basis van een all-inclusive formule. Voor 55,00 p.p. worden bezoekers de hele avond vermaakt door bekende tonpraters en muzikaal entertainment en worden zij gedurende het hele programma, inclusief de afterparty, voorzien van drankjes. Pullman Eindhoven Cocagne biedt ook de mogelijkheid tot een 3-gangen galadiner ( 29,00 p.p.) en zelfs een overnachting tegen een speciaal tarief ( 89,00 voor tweepersoonskamer) voor bezoekers aan het Grand Gala du Zwets. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten kunt u contact opnemen met de organisatie via het nummer Uiteraard is onze dorstlustige hoogheid Stadsprins Benníe d n Urste met zijn gevolg van de partij om de prijsuitreiking te verzorgen. Het programma van deze middag bestaat overigens niet alleen uit optredens van de deelnemers van de Rommelpot. Dit jaar wordt voor het eerst ook de Markiezing, de zoektocht naar de nieuwe Markies en Markiezin van Eynthoven, geïntegreerd in het programma. Elders in deze nieuwsbrief leest u daar meer over.

5 van de verenigingen Deurzetters naar nieuwe residentie CV de Deurzetters zijn verhuisd naar een nieuwe residentie op bekend terrein. Voortaan zijn zij te vinden in De Toeloop aan de Jozef Israelslaan 2a in Tongelre. Dit nieuwe wijkgebouw staat op de plek waar de Tongelrese vereniging 43 jaar geleden het levenslicht zag. Voorzitter Gijs de Goede: Carnavalsvierders die ontzettend graag lid willen worden van d Haône kunnen zich aanmelden via de ballotagecommissie. Deze commissie kan een uitzondering maken op de ledenstop. We zoeken mensen die zich graag willen inzetten voor het carnaval zodat we samen onze ambities waar kunnen maken. Hieronder vallen onder meer het ontwikkelen van één groot binnenstads Elluf Elluf-feest voor het hele Lampegat en het Haône Boerenblaos festijn (HBBF) en de binnenstadsbrunch tot een nog groter feest maken. De Deurzetters openen hun seizoen in de nieuwe residentie met hun jaarlijkse tonpratersavond op zaterdag 19 oktober a.s. Vanaf uur verschijnen daar o.a. Fred van den Elzen, Ton Brekelmans en Jan Strik in de ton. CV d Haone voeren ledenstop in! Na een zeer succesvolle wervingscampagne van CV d Haône is door het bestuur besloten een ledenstop in te voeren. In anderhalf jaar tijd heeft de vereniging er maar liefst 80 nieuwe leden mogen verwelkomen. Dat betekent dat ze nu 150 leden in de administratie hebben zitten. Een groot aantal hiervan neemt ook actief deel aan de borrels die zij maandelijks organiseren en helpt mee met evenementen als Elluf Elluf en het HBBF. CV d Haone op Elluf Elluf Op 11 november zal ook CV d Haone het begin van het carnavalsseizoen niet stil voorbij laten gaan. In de cafés New Taveerne, La Route en Oud Eindhoven op het Stratumseind organiseren d Haone vanaf uur Elluf Elluf. Naast verschillende Lampegatse kapellen zullen ook Dolle 3s & the Tony s en BJ en de Dirco s hun carnavalskrakers ten gehore brengen. ZDH Stadsprins Benníe d n Urste zal Elluf Elluf deze avond ook bezoeken, natuurlijk vergezeld door zijn hofhouding en Stadshofkapel De Eendracht. Dat d Haone het evenement serieus nemen, blijkt wel uit het feit dat er binnenkort een app voor smartphones (Android en iphone) beschikbaar is. Op de website vindt u hierover meer informatie. korte berichten Oproep van de commissie Carnavalsmis De voorbereidingen voor de Lampegatse Carnavalsmis 2014 zijn al in volle gang. Wederom in samenwerking met de Paters- Augustijnen en hun bijzondere voorganger Piet Vermeeren. Voor de decorgroep is de organisatie nog op zoek naar enkele handige enthousiastelingen die er samen met hen weer een mooi en sfeervol plaatje van willen maken. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Janine Eliëns via franc.janine. spaas@planet.nl.

6 ...vervolg korte berichten Kapellen verenigd in KEF Op 11 september j.l. is de nieuwe commissie KEF, de Kapellen van de Eindhovense Federatie, in het leven geroepen. Tijdens een overleg tussen afgevaardigden van 9 kapellen en een afvaardiging vanuit de SFEC is deze commissie opgericht. Het doel van de KEF is onder meer het creëren van meer gelegenheid tot optreden in het Lampegat tijdens carnaval, het makkelijker bereikbaar zijn van kapellen voor verenigingen en evenementen (centraal contactpersoon voor alle kapellen) en een platform vormen voor de aangesloten kapellen. Doordat de KEF een commissie is van de SFEC, is het voortaan ook mogelijk om muzikanten voor te dragen voor een Federatieve onderscheiding. Voorzitter van de KEF is Gilbert Hockers, tevens afgevaardigde voor de SFEC. De KEF zal binnenkort ook bereikbaar zijn via een eigen website en Facebookpagina. Inmiddels aangesloten zijn: De Bolblaozers, Kwelpiepers, Muziekfabriek 3D, Dommelaers, Blusswerruk, Blitz, Smarteez, ValsPlat, De Schemerlamp, Farine, COEST, Toeterij EnVee en VTOP. Nieuws van de SOSP De voormalige prinselijke hoogheden van het Lampegat zijn al jaren verenigd in de Sociëteit van Oud Stads Prinsen, kort gezegd SOSP. Een van de tradities van de SOSP was jarenlang het Engeltjesbal in het Motel Eindhoven. Door de grootscheepse verbouwing aldaar kon dat dinerdansant de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Vier relatief nieuwe SOSPleden meenden dat het tijd werd om het bal nieuw leven in te blazen. Dat heeft geleid tot het nieuwe SOSP Gala. Op zaterdag 14 december wordt de Steentjeskerk omgetoverd tot een galapaleis, inclusief rode loper, vuurkorven, show cooking en goede live muziek. Gasten zijn allen genodigden van oud stadsprinsen. Het plan van de organisatie is om het gala elk jaar in een ander markant Eindhovens gebouw te laten plaatsvinden. Vooraankondiging nieuwjaarsreceptie Zet maar vast in de agenda: op zondag 5 januari vindt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de SFEC i.s.m. VOLG plaats. In de huiskamer van Eindhoven, het Stadspaviljoen, zijn alle carnavalsvierders van het Lampegat welkom om het glas te heffen op het nieuwe jaar. In de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie hierover.

7 Bezoeken Stadsprins Benníe d n Urste ZDH Stadsprins Benníe d n Urste bezoekt de komende maanden weer veel festiviteiten in het Lampegat. Uiteraard bijgestaan door zijn hofdames Brit en Sofie, zijn adjudanten Bob en Sjoerd en Stadshofkapel de Eendracht. Hieronder ziet u waar zij te vinden zijn. Datum Activiteit Waar Tijd intocht Boerenavond Zalencentrum Eindhoven, Kloosterdreef uur Tongelreepers 44 jaar Merckthoeve, Oude Urkhovenseweg uur Geinrapers, prinswisseling De Uitwijk, Gen. Pattonlaan uur Effe Anders, J.H. wisseling Queens Pub, Lambertusstraat uur Bolhoedjes, prinswisseling Pullman Cocagne, Vestdijk uur Opening SFEC-seizoen Pullman Cocagne, Vestdijk uur Wilhelmina, Bockwisseling Café Wilhelmina, Wilhelminaplein uur Aagse Knuppels, prinswisseling Zalencentrum Eindhoven, Kloosterdreef uur Kletsmeiers, prinswisseling t Slotje, Kastelenplein uur Rommelpot Stadspaviljoen, A. Thijmlaan 1 middag Grand Gala du Zwets Pullman Cocagne, Vestdijk uur Nieuwjaarsreceptie SFEC en VOLG Stadspaviljoen, A. Thijmlaan uur De volgende nieuwsbrief verschijnt eind december. Kopij aanleveren vóór 3 december 2013 bij de redactie van deze nieuwsbrief. Mail: marloes@joeftaalentekst.nl Colofon De is een uitgave van Stichting Federatie Eindhovens Carnaval. Secretariaat: Stationsplein BB Eindhoven T: E: info@lampegatdegekste.nl Redactie: Joef Taal&Tekst, Marloes Kuyten T: E: marloes@joeftaalentekst.nl Fotografie: Stadsprins en Jeugdgezelschap: Zero40 Studio s, Rens van Mierlo Vormgeving: Aart & van Breensma T: / 54 E: info@aartenvanbreensma.nl opmaak nieuwsbrief: Sil Online, Silvia Hoffland T: E: silvia@sil-online.nl Kijk voor alle activiteiten, tijden en locaties op

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES LAMPEGAT TRAPT CARNAVALSSEIZOEN AF MET ELLUF ELLUF

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES LAMPEGAT TRAPT CARNAVALSSEIZOEN AF MET ELLUF ELLUF ROBERT D N URSTE lampegat stadsprins 2014 LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES LAMPEGAT TRAPT CARNAVALSSEIZOEN AF MET ELLUF ELLUF Vorig jaar beleefde het Lampegat de eerste editie van Elluf Elluf : de opening

Nadere informatie

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES ROBERT D N URSTE lampegat stadsprins 2014 LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES Voor je ligt alweer de laatste nieuwsbrief van 2014. Met de feestdagen in het vooruitzicht blikken wij hierin even terug op de

Nadere informatie

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES EEN GOED BEGIN....is het halve werk! Afgaande op de sfeer tijdens de eerste editie van D n ellufde van d n ellufde zit het dan wel goed met carnaval 2014! Wat was het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Lampegatters & Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. Lampegatters & Nieuwsbrief Lampegatters & Lampegatterinnekes Met enige trots stuurt de Stichting Federatie Eindhovens Carnaval u deze nieuwe. Zoals u waarschijnlijk niet ontgaan is, is de huisstijl van de stichting vlak voor de

Nadere informatie

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES V A W N R U A C E I S NMPEGAT LA F E I R B AL S LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES LAMPEGATS SFEC NIEUWJAARSRECEPTIE 2017 De Stichting Federatie Eindhovens Carnaval luidt 2017 goed in. Iedereen met een

Nadere informatie

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES LAMPEGAT TRAPT CARNAVALSSEIZOEN AF MET ELLUF ELLUF

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES LAMPEGAT TRAPT CARNAVALSSEIZOEN AF MET ELLUF ELLUF NIEUWSBRIEF LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES LAMPEGAT TRAPT CARNAVALSSEIZOEN AF MET ELLUF ELLUF De binnenstad van Eindhoven staat vrijdag 11 november weer op zijn kop tijdens het openingsfeest van carnaval

Nadere informatie

Nieuwjaarsreceptie Stichting Federatie Eindhovens Carnaval. Speech van de voorzitter:

Nieuwjaarsreceptie Stichting Federatie Eindhovens Carnaval. Speech van de voorzitter: Nieuwjaarsreceptie Stichting Federatie Eindhovens Carnaval. Speech van de voorzitter: Eindhoven, 6 januari 2019. Lieve Lampegatters en Lampegatterinnekes. Namens de Stichting Federatie Eindhovens Carnaval

Nadere informatie

Bezoek ook lampegatdegekste.nl. View this in your browser

Bezoek ook lampegatdegekste.nl. View this  in your browser Bezoek ook lampegatdegekste.nl View this email in your browser Nieuwjaarsreceptie Zondag 7 januari 2018, Stadspaviljoen Hoera! In 2018 viert de Stichting Federatie Eindhovens Carnaval haar 55e verjaardag.

Nadere informatie

1 voorzijde. Hij verkeert in goed gezelschap van adjudanten Laurens en Tom en hofdames Jolijn en Meike.

1 voorzijde. Hij verkeert in goed gezelschap van adjudanten Laurens en Tom en hofdames Jolijn en Meike. NIEUWSBRIEF LAMPEGATS CARNAVAL FEBRUARI '18 NIEUWSBRIEF LAMPEGATS CARNAVAL 1 voorzijde POSITÍVO STADSPRINS 55 IVO SOETENS HEERST DIT JUBILEUMJAAR OVER ONS LAMPEGAT ALS STADSPRINS POSITÍVO. Hij verkeert

Nadere informatie

Lampegatters en Lampegatterinnekes

Lampegatters en Lampegatterinnekes Lampegatters en Lampegatterinnekes We zijn er allemaal weer! In een periode waarin we van een vakantie hebben genoten is er op de achtergrond al volop gewerkt aan de afronding van en voorbereiding op het

Nadere informatie

LAMPEGATTERS EN LAMPEGATTERINNEKES,

LAMPEGATTERS EN LAMPEGATTERINNEKES, LAMPE- TERS GAT- LAMPE- EN TERIN- GAT- NEKES, LAMPEGATTERS EN LAMPEGATTERINNEKES, Stadsprins D n akelaer 2015 Lampegat Het zit er weer op. Dit is de laatste nieuwsbrief van het carnavalsseizoen 2014-2015.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ROBERT D N URSTE LAMPEGATS CARNAVAL STADSPRINS SALAAI! ROBERT D N URSTE NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF ROBERT D N URSTE LAMPEGATS CARNAVAL STADSPRINS SALAAI! ROBERT D N URSTE NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF LAMPEGATS CARNAVAL FEBRUARI 14 ROBERT D N URSTE NIEUWSBRIEF LAMPEGATS CARNAVAL lampegat stadsprins 2014 ROBERT D N URSTE STADSPRINS ROBERT ROOIJAKKERS GAAT CARNAVALS- VIEREND LAMPEGAT IN 2014

Nadere informatie

Stadsprins. Op pagina 3 een nadere kennismaking met Zijne Dorstlustige Hoogheid. nieuwsbrief februari 13

Stadsprins. Op pagina 3 een nadere kennismaking met Zijne Dorstlustige Hoogheid. nieuwsbrief februari 13 Stadsprins Bernard Gosselink zwaait dit jaar als Stadsprins Benníe d n Urste de scepter over het Lampegat. De 44-jarige Gosselink is getrouwd met Ine Marijke en is in het dagelijks leven directeur/compagnon

Nadere informatie

D N BAKELAER STADSPRINS. D n akelaer. Stadsprins LAMPEGATS CARNAVAL SALAAI! 2015 Lampegat NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF

D N BAKELAER STADSPRINS. D n akelaer. Stadsprins LAMPEGATS CARNAVAL SALAAI! 2015 Lampegat NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF Stadsprins D n akelaer 2015 Lampegat STADSPRINS D N BAKELAER Geert-Jan van Bakel zwaait in 2015 de scepter over het Lampegat als Stadsprins D n Bakelaer. Hij wordt hierbij vergezeld door de hofdames Odette

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6 tekst groep 5 en 6 Carnaval In een deel van Nederland vieren mensen weer carnaval. Carnaval duurt van 18 tot en met 21 februari. De mensen vieren dit feest ieder jaar. Carnaval is een feest met veel tradities

Nadere informatie

SEINPOST. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 PRONKZITTINGEN 2016. jeugdprinsenpaar bekendgemaakt.

SEINPOST. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 PRONKZITTINGEN 2016. jeugdprinsenpaar bekendgemaakt. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 Tijdens de gezellige eerste Pronkzitting is ons nieuwe jeugdprinsenpaar bekendgemaakt. Sam Maassen en Anne de Beijer, beiden geboren Dwarsliggers, zullen de komende

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen groep 5 en 6 (Nieuwsbegrip)

Lesbrief begrijpend lezen groep 5 en 6 (Nieuwsbegrip) handleiding Deze les kunt u op dezelfde manier behandelen als de methode Nieuwsbegrip die wordt gebruikt voor begrijpend lezen. De tekst komt oorspronkelijk uit week 6-2010 en is toegespitst op het actuele

Nadere informatie

BeekdeGekstuh feliciteert de nieuwe Prins!

BeekdeGekstuh feliciteert de nieuwe Prins! BeekdeGekstuh feliciteert de nieuwe Prins! De 11e van de 11e is altijd een moment van wisselende emoties. Aan de ene kant zijn we dan droevig door het feit dat de huidige Prins ons gaat verlaten, maar

Nadere informatie

KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF!

KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF! - februari 2015 - DEZE KRANT IS EEN UITGAVE VAN DE AFDELING VRIJE TIJD EN EVENEMENTEN S&L ZORG. CONTACTPERSOON: JOOP VERKERK, TEL. 06 41 72 40 28. OPLAGE 200 STUKS Beste Sterrebos Tullepetaonen, Kend t

Nadere informatie

Geachte dames, Geachte heren,

Geachte dames, Geachte heren, Geachte dames, Geachte heren, In 1966 werd door het gemeentelijk feestcomité een allereerste carnavalprogramma ontworpen en via affiches verspreid. Veertig jaar later zet de Raad van Elf dit gedachtegoed

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Eindhoven, Mei 2018 C.V. De Bolhoedjes

Privacy Verklaring. Eindhoven, Mei 2018 C.V. De Bolhoedjes Privacy Verklaring Hier vind je de privacy verklaring van De Bolhoedjes. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door De Bolhoedjes. Eindhoven,

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE SCHRAANSERS Ge staot r gekleurd op

NIEUWS VAN DE SCHRAANSERS Ge staot r gekleurd op november 2017 In deze uitgave 11-11 deel 1 Festivalaaf 11-11 deel 2 Alweer de tweede nieuwsbrief van het carnavalsseizoen 2017/2018. Met hierin een verslag van 11-11 bal, installatie jeugdraad, Festivalaaf.

Nadere informatie

ONZE NIEUWE WIJKAGENT IN DE TEMPEL

ONZE NIEUWE WIJKAGENT IN DE TEMPEL NIEUWSBRIEF NR. 11 a (extra editie) DATUM: 12 november 2017 De nieuwsbrief houdt in dat u via deze brief op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwtjes. En alle leuke dingen die georganiseerd worden in

Nadere informatie

Draaiboek carnaval Knollenland 2012. Bestuur CV De Knollentrekkers

Draaiboek carnaval Knollenland 2012. Bestuur CV De Knollentrekkers Draaiboek carnaval Knollenland 2012 Bestuur CV De Knollentrekkers Aan: Bestuur CV De Knollentrekkers Bestuur JCV De Pearse Köp RV11 TC Oud Prinsen Oud Sikken Feestcommissie Optochtcommissie JCC Vrienden

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Kalender. Willibrordus Nieuwsbrief schooljaar november nr. 4

Kalender. Willibrordus Nieuwsbrief schooljaar november nr. 4 Willibrordus Nieuwsbrief schooljaar 2018-2019 9 november nr. 4 Kalender Do. 15-11 Groep 4 Kinderboerderij Vr. 16-11 Groep 1 en 2 hele dag vrij. Zo. 18-11 Sint in Venlo Do. 22-11 Studiemiddag 2 alle kinderen

Nadere informatie

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes.

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Het zit erop voor een jaar en wij kunnen terug kijken op een geweldige carnaval. Links en rechts werden wij voorzien van positieve en opbouwende kritiek dit zullen wij

Nadere informatie

Donderdag 7 februari 2013

Donderdag 7 februari 2013 Donderdag 7 februari 2013 Vroege vogel Bal Indrinken op z n Hollands (Zanger Dirk-Jan Deelen) Indrinken De Stapmolen Vrijdag 8 februari 2013 D n Opstart Guus Geluk Gebroeders Ko & Matthijs Koning T Zonneke

Nadere informatie

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes.

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Het zit erop voor een jaar en wij kunnen terug kijken op een geweldige carnaval. Voor ons is het telkens weer een feest om te zien met welk een enthousiasme iedereen bezig

Nadere informatie

Programma Prins Pier XXXXXV Adjudant Bert van Ganzewinkel. We zèn goed gemutst

Programma Prins Pier XXXXXV Adjudant Bert van Ganzewinkel. We zèn goed gemutst Programma 2017 Prins Pier XXXXXV Adjudant Bert van Ganzewinkel We zèn goed gemutst PIEREWAAIERSLIED Pierewaaiers, slùit oe aon, tis wir tèèd om naor ut fist te gaon. We daanse, zinge, maoke veul plezier,

Nadere informatie

Kaaiendonkse. Tradities. (studieles ) Vooraf. Voorbereiding leerkracht

Kaaiendonkse. Tradities. (studieles ) Vooraf. Voorbereiding leerkracht Kaaiendonkse Tradities Doorvmiddel van de tekst en de verwerkingsopdracht krijgen de leerlingen inzicht in de viering van het carnaval in de regio Oosterhout Het belangrijkste doel is de leerlingen een

Nadere informatie

zondag 5 januari uur - Foto s maken/kennismaking nieuwe prinsen gemeente Tubbergen (tevens uitwisseling onderscheidingen)

zondag 5 januari uur - Foto s maken/kennismaking nieuwe prinsen gemeente Tubbergen (tevens uitwisseling onderscheidingen) Dit is de concept-agenda (onder voorbehoud) voor het seizoen 2013-2014: Let op: geel gekleurde evenementen zijn nog onder voorbehoud (definitieve datum/tijd zijn nog niet bekend) Let op: blauw gekleurde

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits nr FEBRUARI 2017

Maria Nieuwsflits nr FEBRUARI 2017 Vrijdag 17 februari Rapporten mee naar huis Donderdag 23 februari Carnaval! Vrijdag 24 februari Studiedag team, alle kinderen vrij van school. Start Voorjaarsvakantie! Maandag 13 maart Om 8.30 uur starten

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) handleiding groep 7 en 8

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) handleiding groep 7 en 8 handleiding groep 7 en 8 Deze les kunt u op dezelfde manier behandelen als de methode Nieuwsbegrip die wordt gebruikt voor begrijpend lezen. De tekst komt oorspronkelijk uit week 6-2010 en is toegespitst

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

zaterdag 30 september uur - Gezamenlijke start advertentieverkoop Turvenblad (Nobbenhuis, Langeveen)

zaterdag 30 september uur - Gezamenlijke start advertentieverkoop Turvenblad (Nobbenhuis, Langeveen) Dit is de agenda (onder voorbehoud) voor het seizoen 2017-2018: Let op: geen (verplichte) activiteit vanuit de vereniging (uitsluitend vermeld ter info) Let op: blauw gekleurde evenementen zijn uitsluitend

Nadere informatie

Als verbinden binden wordt, verbreek de binding en verbind je opnieuw

Als verbinden binden wordt, verbreek de binding en verbind je opnieuw Als verbinden binden wordt, verbreek de binding en verbind je opnieuw Stichting Teugelders van Ganzendonck Website: www.teugelders.nl e-mail Algemeen: info@teugelders.nl Rabobank: NL55RABO0105001759 e-mail

Nadere informatie

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!!

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! De kop is eraf. Het eerste dagje uit voor de oud prinsen van AWC De Keien uit Waalre is op 18 september 2012 werkelijkheid geworden. Hierbij volgt een verslag

Nadere informatie

De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... De Prijzengelden... Tijdschema Carnavalsoptochten... Kleding Loopgroep...

De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... De Prijzengelden... Tijdschema Carnavalsoptochten... Kleding Loopgroep... INHOUD: 1 De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... 2 2 De Prijzengelden... 3 3 Tijdschema Carnavalsoptochten... 4 4 Kleding Loopgroep... 6 5 Plattegrond optocht... 7 Onze jeugdhoogheden

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014 Dinsdag 1 juli Juli 2014 Van het werken met al die vrolijke kleuren worden u vanzelf vrolijk. Samen maken we de mooiste dingen. Kom eens kijken! Locatie: 1e etage creatief-centrum. Materiaalgeld 1,00 als

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

zaterdag 22 oktober uur - Uiterste inleverdatum m.b.t. advertentieverkoop Turvenblad (Nobbenhuis, Langeveen)

zaterdag 22 oktober uur - Uiterste inleverdatum m.b.t. advertentieverkoop Turvenblad (Nobbenhuis, Langeveen) Dit is de agenda (onder voorbehoud) voor het seizoen 2016-2017: Let op: geel gemarkeerde evenementen zijn nog onder voorbehoud (definitieve datum/tijd zijn nog niet bekend) Let op: geen (verplichte) activiteit

Nadere informatie

1. Ga je carnaval vieren?

1. Ga je carnaval vieren? Carnaval 2015 1. Ga je carnaval vieren? 6 5 56% 4 44% 3 Toelichting 1 Alleen de voorbals 1 Alleen op zondag 1 Alleen zondag na de optocht 1 Beperkt 1 Dit jaar wel. Anders alleen de optocht met de muziekvereniging

Nadere informatie

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN?

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN? Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge Was echt een geweldig geest. Grote dank voor de uitnodiging. Ton van Holten (EY) Dank voor de uitnodiging voor het mooie feestje van afgelopen zaterdag. Ruud maakte

Nadere informatie

Nieuwsbrief peuterspeelzaal

Nieuwsbrief peuterspeelzaal Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de najaarsnieuwsbrief 2013 van Stichting Spelenderwijs met informatie voor u als ouders en verzorgers van onze peuters. Graag brengen we u op de hoogte van de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 1 Van de voorzitter De tijd gaat snel. Het nieuwe jaar 2018 is al weer twee weken oud. Vanaf deze plaats wil ik iedereen

Nadere informatie

Rapportage TIP Roermond 14 (deel 1) Elfde van de elfde. 27 november Inhoudopgave. Elfde van de elfde 2. Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Rapportage TIP Roermond 14 (deel 1) Elfde van de elfde. 27 november Inhoudopgave. Elfde van de elfde 2. Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Rapportage TIP Roermond 14 (deel 1) Elfde van de elfde 27 november 2017 Inhoudopgave Elfde van de elfde 2 Brandveiligheid Toponderzoek Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

Verover Nijmegen. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Verover Nijmegen. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Verover Nijmegen Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Verover Nijmegen Maak kennis met de historie van de oudste stad van Nederland! Terug naar de tijden waarin verschillende

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

ONTSPANNINGSVERENIGING C.V. DE LOTBROEKERS. 30e jaargang 2016

ONTSPANNINGSVERENIGING C.V. DE LOTBROEKERS. 30e jaargang 2016 ONTSPANNINGSVERENIGING C.V. DE LOTBROEKERS 30e jaargang 2016 2 3 4 5 6 7 KOUVENDERSTRAAT 163 6431 HD HOENSBROEK TEL. 045 521 28 82 www.fotovroemen.nl Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag

Nadere informatie

nummer 380, 29 januari 2016

nummer 380, 29 januari 2016 nummer 380, 29 januari 2016 Nieuw-s-Dijk wordt gratis huis aan huis bezorgd, tegelijk met Samen Onderweg of de Gabriël. Extra exemplaren liggen in de kantine van Sprinkhanen en in het boekenstalletje achter

Nadere informatie

1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren?

1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren? Vastelaovend Over een paar weken is het weer vastelaovend in het Zuiden van het land. 1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren? (n=225) 48% 39% 13% Ja Nee Weet (nog) niet Toelichting Weet (nog) niet VOlgt

Nadere informatie

Draaiboek carnaval Knollenlaand. Seizoen C.V. De Knollentrekkers

Draaiboek carnaval Knollenlaand. Seizoen C.V. De Knollentrekkers Draaiboek carnaval Knollenlaand Seizoen 2014-2015 C.V. De Knollentrekkers Aan: Van: Bestuur C.V. De Knollentrekkers Raad van elf C.V. De Knollentrekkers Bestuur J.C.V. De Pearse Köp Technische Commissie

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen groep 7 en 8 (Nieuwsbegrip) handleiding

Lesbrief begrijpend lezen groep 7 en 8 (Nieuwsbegrip) handleiding handleiding Deze les kunt u op dezelfde manier behandelen als de methode Nieuwsbegrip die wordt gebruikt voor begrijpend lezen. De tekst komt oorspronkelijk uit week 6-2010 en is toegespitst op het actuele

Nadere informatie

Wat hebben we toch een gezellige club.

Wat hebben we toch een gezellige club. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Wat hebben we toch een gezellige club. Ja, het is gezellig op de zondagmiddagen met steeds

Nadere informatie

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik Colofon Uit de Hoenderik Digitale nieuwsbrief seizoen 15-16 nr 4 Redactie-adres/kopij hoenderik@kromhouters.nl Site www.kromhouters.nl Uit de Hoenderik 70 Jaar THCC DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM 1946 2016

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!!

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!! ARNSBERG 2017 Op vrijdag 30 juni was het weer zover, het weekendje Arnsberg werd om 19.00 uur aangevangen. Met 4 personen reden we naar het Landsberger hof in Arnsberg. De bedoeling was dat we 1 of 2 glaasjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

film & business arrangementen meer dan film 23 sep t/m 2 okt 2015 35e editie

film & business arrangementen meer dan film 23 sep t/m 2 okt 2015 35e editie film & business arrangementen 2015 meer dan film 23 sep t/m 2 okt 2015 35e editie Inhoud 3 Welkom 4 Gouden Kalveren Arrangement 5 Gouden Kalveren Deel Arrangement 6 Rode Loper Première Arrangement 2 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 Dagelijks bestuur: Voorz. Antoon v.d. Ven - 272327 Penningm. Jan Swinkels - 272256 Martien van Kessel ontving tijdens de zittingsavond van 6 februari j.l. van Zijne Doorluchtige

Nadere informatie

49e seizoen 24e jaargang 4e editie

49e seizoen 24e jaargang 4e editie 49e seizoen 24e jaargang 4e editie MET CARNAVA L GAAT DE JEU Oskaris XIII (K GD VOOROP yan) gaat een gew el di g ca rnaval tegemoet. door zijn Adjudan Hij weet zich ge t Jobeanto met ve steund el er varing

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018 AGENDA 26 januari 17.00 20.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.00 12.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.30-12.30 uur Open dag De Zwaaikom Oosterhout 29 januari Centrale Inschrijf dag

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! 23 januari 2019 nummer 7 Agenda 30 jan MR vergadering 1 feb Studiedag 31 jan OR vergadering 6 feb Koffie-uurtje groep 8, 08.30u 15 feb Nieuwsbrief 8 Van harte gefeliciteerd! Van 28 januari t/m 17 februari

Nadere informatie

CV D n Bok Swolgen

CV D n Bok Swolgen ZWOLLIGSE REVUE 2013: Op 25, 26 en 27 januari a.s. is het weer tijd voor de Zwolligse Revue. In de Bokkenstal gaat het dak eraf. Dit jaar zullen er naast bekende artiesten zoals C&A, Die Zwei en De Volle

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Nieuwbrief 3 dd. 14 oktober 2014.

Nieuwbrief 3 dd. 14 oktober 2014. FEN Europa België v.z.w. Nieuwbrief 3 dd. 14 oktober 2014. Hopelijk heeft u genoten van uw verlof en voldoende nieuwe krachten opgedaan om er weer een vol seizoen van het carnaval gebeuren te genieten.

Nadere informatie

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

Zaterdag 16 juni Wat een feestje! Nieuwsbrief 6 Juni 2018 In dit nummer: Zaterdag 16 juni 2018 - Wat een feestje! PADEL bij TOZ: IT GIET OAN KC tennis-toernooi 2018 Inschrijven trainingen 2018-2019 Belangrijke data Van de redactie Zaterdag

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 18 januari 2017 nummer 9 In dit nummer: Carnaval Bibliotheek Vakanties schooljaar 2018-2019 Jarigen Belangrijke data: 31 januari Inloopochtend kleuters 6 en 8 februari adviesgesprekkengroep 8 9 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2017

Nieuwsbrief. Augustus 2017 Laatste corsonieuws vanuit Stichting Bloemencorso Zundert aan alle vrijwilligers van het corso. corsozundert.nl info@corsozundert.nl Nieuwsbrief Augustus 2017 Tijd voor een update vanuit de stichting,

Nadere informatie

Live Radio. Bordes op de Borrel

Live Radio. Bordes op de Borrel Live Radio Bordes op de Borrel Bordes op de Borrel Live Radio tijdens jouw vrijdagmiddagborrel 2 Bordes op de Borrel bij jou Nodig Bordes uit op de Borrel bij jouw bedrijf. En maak samen een echt Radio

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015 Belangrijke data: April / mei: VVE thema De Vleer: Hoera een baby VVE thema Hasselbraam: Dit ben ik 4 t/m 15 mei meivakantie Bso: vakantieprogramma Pto: gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Deze keer leest u onder andere: Woord van Roger Bosdag kleuters Testlab groep 7 Nieuws uit groep 8 We gaan bouwen! Eindelijk! De kogel is door de spreekwoordelijke

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

DRAAIBOEK 2016/2017 JEUGD

DRAAIBOEK 2016/2017 JEUGD DRAAIBOEK 2016/2017 JEUGD CV De Gaapstokken 2015/2016 AFDELING JEUGD Feesten doen we met elkaar Doelstellingen en voordelen van dit boekje In dit boekje draait alles om de jeugd van onze carnavalsvereniging.

Nadere informatie

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek Beste lezer, van harte welkom, Via deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte houden van nieuws en activiteiten van de KNMO en van belangrijke gebeurtenissen in de sector amateurmuziek. De nieuwsbrief

Nadere informatie

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 2017 Vier dagen ultiem auto-avontuur rondom Goodwood Revival. GT Rally presenteert, in samenwerking met Louwman

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

van der valk HOTEL Stein-Urmond HOOM

van der valk HOTEL Stein-Urmond HOOM 27 van der valk HOTEL Stein-Urmond HOOM thuis bij Van der Valk Met HOOM is in Hotel Stein-Urmond een modern culinair concept geïntroduceerd. Het nieuwe directiepaar Jasper Leschot en Evelien Leschot-Luiten,

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 11 Februari Carnaval,

Schooljaar , nieuwsbrief 11 Februari Carnaval, Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 11 Februari 2017 Carnaval, Vroeger was Carnaval een feest dat beneden de rivieren gevierd werd. Ruim 40 dagen voor Pasen vierden de mensen feest, ze verkleedden zich,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus.

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Berg en Dal, 4-3- 16 Betreft: nieuwsbrief 6 Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 13 29 januari 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 29 januari

Nadere informatie

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018 Inschrijfformulier Your Next Step.. MTNB 2018 Deelname Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan en te strijden om de titel van Miss Travestie Noord Brabant 2018. Meer informatie vindt je op de volgende

Nadere informatie

De Grote Bornse Carnavalsoptocht

De Grote Bornse Carnavalsoptocht De Grote Bornse Carnavalsoptocht Een van de grootste en bekendste onderdelen van het Bornse Carnaval is wellicht wel de Grote Bornse Carnavalsoptocht. Elk jaar op de carnavalszaterdag trekt deze bonte

Nadere informatie

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Factsheet Beleef. Geniet.

Nadere informatie

20 januari 2017 Nummer 9

20 januari 2017 Nummer 9 20 januari 2017 Nummer 9 Inhoud: Korfbalclinics Gezinsviering Wereldoriëntatie Ouderbijdrage, denkt u er nog aan Nationale voorleesdagen Wereldoriëntatie Jeugdgrootvorst Speelplaats Verkeerstuin 28 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Nummer 12.11 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Wij verwelkomen Thijn van Hoof en Abigail Smulders op onze school. Abigail gaat meedoen in groep 1/2B bij juf Moniek; Thijn stroomt in bij juf Lia,

Nadere informatie