REGLEMENT WIN UW SPECIALE KERSTPAKKET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REGLEMENT WIN UW SPECIALE KERSTPAKKET"

Transcriptie

1 REGLEMENT WIN UW SPECIALE KERSTPAKKET ARTIKEL 1: ORGANISATIE Het bedrijf DIETE SPORT FRANCE, naamloze vennootschap met een raad van bestuur en een raad van toezicht, ingeschreven met een kapitaal van in het handelsregister van VANNES onder nummer B , statutair gevestigd te PLESCOP (56890), Industrieterrein Tréhuinec, hierna te noemen "het Organiserende bedrijf", organiseert een gratis wedstrijd zonder koopverplichting met de titel "Win een compleet kerstpakket OVERSTIM.s-producten", (hierna te noemen de "Wedstrijd") van 11 november tot en met middernacht 11 december 2016, Franse datum en tijd zoals weergegeven op de website De Wedstrijd wordt duidelijk aangekondigd in de vorm van een (nieuwsbrief) geadresseerd aan de klanten van OVERSTIM.s die akkoord zijn gegaan met de toezending van reclameaanbiedingen. ARTIKEL 2: WIE MAG MEEDOEN De wedstrijd is open voor iedere natuurlijk persoon die meerderjarig en handelingsbekwaam is en inwoner is van de Europese Unie. Vaste of tijdelijk werknemers van DIETE SPORT FRANCE en hun familieleden en in het algemeen elke persoon die heeft meegewerkt aan de organisatie van de wedstrijd, worden uitgesloten van deelname. Het Organiserende bedrijf behoudt zich het recht voor om een identiteitscontrole uit te voeren om elke vorm van fraude of poging tot fraude te voorkomen. De wedstrijd valt onder de Franse regelgeving die van toepassing is op wedstrijden en spelen. ARTIKEL 3: WEDSTRIJDPRIJS In deze wedstrijd kunt u drie cadeaus in de vorm van producten van OVERSTIM.s winnen met een totale waarde van respectievelijk 102,25 (honderdtwee euro vijfentwintig cent) (1 e prijs), 71,65 (eenenzeventig euro vijfenzestig cent) (2 e prijs) en 49,75 (negenenveertig euro vijfenzeventig cent) (3 e prijs) verkoopprijs inclusief alle belastingen. Het cadeau van de 1 e prijs bestaat uit: Een doos met 400g GATOSPORT, ter waarde van 9,95 incl. Een doos met 400g Hersteldrank Elite, ter waarde van 21,90 incl. Een doos met zes Authentic Bar energierepen, ter waarde van 13,20 incl. Een doos met zes Mix Fruit, ter waarde van 17,40 incl. Het cadeau van de 2 e prijs bestaat uit:

2 Een doos met 400g GATOSPORT, ter waarde van 9,95 incl. Een doos met 400g Hersteldrank Elite, ter waarde van 21,90 incl. Het cadeau van de 3 e prijs bestaat uit: Een doos met 400g GATOSPORT, ter waarde van 9,95 incl. Het Organiserende bedrijf behoudt zich het recht voor de smaken en aroma's te kiezen van de producten waaruit het pakket is samengesteld. Er is overeengekomen dat in geval van onvoldoende voorraad of vanwege een andere reden waardoor de prijs niet kan worden geleverd, het Organiserende bedrijf de winnaars een prijs zal voorstellen van een vergelijkbare waarde De winnaars zijn niet gerechtigd om de prijs, om welke reden dan ook, over te dragen aan derden. De artikelen kunnen uitsluitend worden bezorgd op een adres in de Europese Unie. Het Organiserende bedrijf kan niet verantwoordelijk worden gesteld indien de prijs naar een verkeerd adres wordt verzonden door nalatigheid van de winnaar. Indien het artikel om welke reden dan ook, buiten de wil van het Organiserende bedrijf (de winnaar is verhuisd zonder een adreswijziging door te geven, enz.), niet aan de ontvanger kan worden afgeleverd, blijft de prijs eigendom van het Organiserende bedrijf. Het aangeboden artikel mag voor de winnaars geen reden vormen tot enige vorm van discussie, het mag niet tegen geld worden ingewisseld en mag om geen enkele reden worden geruild, omgewisseld of terugbetaald. ARTIKEL 4: VOORWARDEN VAN DEELNAME Om deel te nemen aan de Wedstrijd, hoeft u alleen maar tijdens de duur van de Wedstrijd, naar de website van het Organiserende bedrijf, te gaan. Hier geeft u op het formulier op de pagina van de Wedstrijd uw achternaam, voornaam en adres in en dient u het Reglement van de Wedstrijd te accepteren. Tijdens de duur van de wedstrijd is er slechts één deelname per persoon (zelfde achternaam, zelfde voornaam, zelfde adres) toegestaan. Het niet respecteren van de voorwaarden voor deelname, leidt tot diskwalificatie van de deelnemer. Het Organiserende Bedrijf kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebrekkige werking of onderbrekingen die te maken hebben met internetverbindingen, of indien de website tijdens de duur van de Wedstrijd niet beschikbaar is.

3 Het Organiserende bedrijf behoudt zich het recht voor om de naleving van dit artikel te controleren, met name om deelnemers uit te sluiten die op enigerlei wijze misbruik hebben gemaakt, echter zonder de verplichting een systematische controle uit te voeren en waarbij het recht zich beperkt tot controle van uitsluitend de winnaars. ARTIKEL 5: LOTING - BENOEMING VAN DE WINNAARS Een loting zal plaats vinden bij de vestiging van het Organiserende Bedrijf op 12 december 2016 om de winnaars te bepalen. Deze loting zal uitgevoerd worden met een steekproefsgewijze lezing van een EXCEL-bestand van het totaal van de deelnemers aan de Wedstrijd. Mocht het geval zijn dat een of meer winnaars, om welke reden dan ook, niet bereikbaar is, dan zal er op dezelfde manier een tweede loting plaatsvinden, volgens dezelfde methodes, om een of meer andere winnaars aan te wijzen. De eerste winnaar heeft vanwege dit feit geen recht op een reclamatie of schadevergoeding. ARTIKEL 6: OVERHANDIGING VAN DE ARTIKELEN / BEKENDMAKING VAN DE RESULTATEN De winnaars zullen in eerste instantie via op de hoogte worden gebracht via de contactgegevens die zij op het deelnameformulier hebben ingevuld. ARTIKEL 7: VERGOEDING VOOR DE DEELNAME De deelnemers kunnen, met een eenvoudig schriftelijk verzoek, binnen 48 uur na de datum van hun deelname, het poststempel geldt als bewijs, aan het volgende adres: DIETE SPORT FRANCE, onderwerp «Win uw speciale kerstpakket», Industrieterrein Tréhuinec PLESCOP : de vergoeding van de kosten van de internetverbinding forfaitair berekend op de basis van 5 minuten verbinding (0,04 incl. btw/minuut), onder vermelding van de datum en het tijdstip van de verbinding met de website, de vergoeding van de postzegel gebruikt voor dit verzoek (geldig basistarief voor 20 g). Elk verzoek om vergoeding moet verplicht vergezeld worden van: de gegevens van de deelnemer, de datum en het tijdstip van deelname aan de Wedstrijd, een IBR/RIB, een document ten bewijze van het internetabonnement van de deelnemer waarop zijn identiteit, de naam van de provider en de exacte omschrijving van het abonnement zijn vermeld, een fotokopie van een identiteitsbewijs (identiteitskaart, rijbewijs, paspoort), een fotokopie van een bewijs van domicilie dat minstens 3 maanden oud dient te zijn (elektriciteitsrekening, vast telefoonnummer, ).

4 De kosten van de fotokopieën van de bewijsstukken zullen vergoed worden op basis van 0,10 per pagina, na eenvoudig verzoek in de aanvraag voor vergoeding van de verbindingskosten. Deelnemers met een onbeperkt internetabonnement kunnen geen enkel verzoek tot vergoeding indienen. De vergoeding zal uitgevoerd worden via bankoverschrijving, binnen 60 dagen na ontvangst van het verzoek, na controle van de juistheid van het verzoek en de conformiteit van de informatie op het formulier voor deelname aan de Wedstrijd. Het Organiserend bedrijf kan niet aansprakelijk gesteld worden voor slechte bezorging of verlies van post tijdens de duur van de Wedstrijd. Elk onvolledig, onjuist verzoek, verzonden naar een onjuist of niet-compleet adres of per elektronische post, zal niet in behandeling genomen worden. ARTIKEL 8: AANSPRAKELIJKHEID Het Organiserende bedrijf kan niet aansprakelijk worden gesteld indien, om welke reden dan ook, de onderhavige wedstrijd wordt gewijzigd, verlengd, uitgesteld, onderbroken of geannuleerd. Het Organiserende bedrijf aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid met betrekking tot eventuele ongevallen of schade die bij de winnaar kunnen ontstaan tijdens het gebruik van de gewonnen producten. ARTIKEL 9: INSTEMMING MET HET REGLEMENT - GESCHILLEN Door deelname aan deze wedstrijd gaat u volledig akkoord met het onderhavige reglement. Alle eventuele geschillen of onenigheden met betrekking tot deze wedstrijd en dit reglement worden beslecht door het Organiserende bedrijf, waarbij elk besluit onherroepelijk is. Op de wedstrijd en het reglement is de Franse wet van toepassing. ARTIKEL 10: INZAGE VAN HET REGLEMENT Het reglement van de Wedstrijd kan geraadpleegd worden op de website van het Organiserende bedrijf. Het reglement wordt gratis opgestuurd aan iedereen die een schriftelijk verzoek indient bij het Organiserende bedrijf via het volgende adres: DIETE SPORT FRANCE, actie "Win speciaal kerstpakket OVERSTIM.s-producten", Industrieterrein Tréhuinec PLESCOP (op aanvraag worden de portokosten vergoed van een licht basistarief van 20g Voeg een RIB/RIP toe). ARTIKEL 11: RECHTEN EN PLICHTEN VAN DE DEELNEMERS Conform de bepalingen van de wet van 6 januari 1978 "Gegevensbescherming", worden deelnemers geïnformeerd dat het doorgeven van hun contactgegevens verplicht is voor deelname aan de wedstrijd en dat deze gegevens uitsluitend worden verstrekt aan het Organiserende bedrijf.

5 De betreffende persoonsgegevens kunnen elektronisch worden verwerkt, uit hoofde waarvan er een recht ontstaat tot toegang, correctie en schrapping van de gegevens bij DIETE SPORT FRANCE, actie "Win speciaal kerstpakket OVERSTIM.s-producten", Industrieterrein Tréhuinec PLESCOP. Dit recht kan ook worden uitgeoefend door een geadresseerde T-envelop te sturen naar het Organiserende bedrijf, indien ze hierover beschikken. Bovendien geven deelnemers het Organiserende bedrijf en zijn partners toestemming tot gebruik, reproductie en verspreiding via elk medium (persbericht, website, FACEBOOK-pagina, tijdschriften en dergelijke), overal ter wereld, gedurende 2 jaar, van hun naam, contactgegevens en afbeelding, zonder uitzondering en zonder beperking en zonder dat ze aanspraak hebben op een vergoeding, recht of voordeel, anders dan de ontvangst van de gewonnen artikelen.

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Van 15 oktober 2015 tot en met 18 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win 1000 euro shoptegoed Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Sanofi Belgium, ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0464435901, gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Airport

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

REGLEMENT VAN HET FACEBOOK-SPEL «GROOT Pink Lady SPEL NOVEMBER»

REGLEMENT VAN HET FACEBOOK-SPEL «GROOT Pink Lady SPEL NOVEMBER» REGLEMENT VAN HET FACEBOOK-SPEL «GROOT Pink Lady SPEL NOVEMBER» Artikel 1: Organiserend bedrijf Van 16 november t/m 20 december 2015 organiseert de vereniging Pink Lady Europe, gevestigd 145 avenue de

Nadere informatie

REGLEMENT WEDSTRIJD UW ERVARING MET 4321 AFSLANKEN

REGLEMENT WEDSTRIJD UW ERVARING MET 4321 AFSLANKEN REGLEMENT WEDSTRIJD UW ERVARING MET 4321 AFSLANKEN Artikel 1: ORGANISERENDE ONDERNEMING De Laboratoires Pharmaceutiques ARKOPHARMA, Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te ZI 1ère

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

Reglement. Meer informatie op

Reglement.   Meer informatie op Reglement www.keosponsor.be Meer informatie op communication@keolis.be Reglement KeoSponsor Keolis in België Artikel 1 Organisator Het bedrijf KEOLIS BELGIUM, Naamloze Vennootschap met een kapitaal van

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

De inschrijving eindigt op 30 juni 2012 om middernacht.

De inschrijving eindigt op 30 juni 2012 om middernacht. Reglement van de trekking van de nieuwsbrief GLASS QUARTERLY # Artikel 1 Organisator O- I Europe waarvan het hoofdkantoor O- I Europe Sarl is gevestigd te Route de buyère 2 - case Postale 336-1030 Bussigny-

Nadere informatie

VOLLEDIG SPELREGLEMENT PINK LADY "NAZOMEREN" DELHAIZE-SUPERMARKTEN

VOLLEDIG SPELREGLEMENT PINK LADY NAZOMEREN DELHAIZE-SUPERMARKTEN VOLLEDIG SPELREGLEMENT PINK LADY "NAZOMEREN" DELHAIZE-SUPERMARKTEN ARTIKEL 1 - Organiserend bedrijf PINK LADY EUROPE, vereniging geregistreerd onder het nummer 421 352 550 00048, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG De N.V. ICI PARIS XL (hierna: Organisator ), met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 499 (België) en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto5

Reglement wedstrijd - Auto5 Reglement wedstrijd - Auto5 Elke Wedstrijd die door Auto5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Deelnamereglement aan het Kerstspel 2012

Deelnamereglement aan het Kerstspel 2012 Deelnamereglement aan het Kerstspel 2012 Artikel 1. ORGANISATOR De besloten vennootschap Relais L Occitane (hierna L Occitane of Relais L Occitane SARL genoemd), ingeschreven in het Handelsregister van

Nadere informatie

SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement-

SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement- FEDERATION INTERNATIONALE DES LOGIS 83 avenue d'italie - 75013 Parijs Tel +33 (0)1 45 84 70 00 Fax +33 (0)1 45 83 59 66 Service-marketing@logishotels.com SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement- Vanaf

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD "ISOSTAR RUN EUROPE 2016"

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD ISOSTAR RUN EUROPE 2016 REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD "ISOSTAR RUN EUROPE 2016" ARTIKEL 1: ORGANISATOR NUTRITION ET SANTE, vereenvoudigde vennootschap op aandelen (SAS) met een kapitaal van 65.145.000 euro, ingeschreven in het Handels-

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma Reglement voor de wedstrijd Selfpharma ARTIKEL 1 ORGANISEREND BEDRIJF Selfpharma bvba, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt op het Baraplein n 2 te 1070 Brussel in België, ondernemingsnummer BE 0806 621

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman WEDSTRIJDREGLEMENT betfirst- wedstrijd Trumpman Artikel 1: Organisatie 1.1. De betfirst- wedstrijd Trumpman (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door SAGEVAS NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van

Nadere informatie

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA Artikel 1 De wedstrijd COMME CHEZ BADOIT wordt georganiseerd door NV Danone Waters Benelux SA met zetel te Jules

Nadere informatie

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Artikel 1 Organisator Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de deelname aan de online kennisquiz Nutricia Trophy welke

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv,

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

REGLEMENT THALYS-WEDSTRIJD Instagram

REGLEMENT THALYS-WEDSTRIJD Instagram REGLEMENT THALYS-WEDSTRIJD Instagram ARTIKEL 1 Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nr. 0455.370.557, RPR Brussel, met maatschappelijke zetel op het Stefaniaplein 20, 1050 Brussel, België, organiseert

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza WEDSTRIJDREGLEMENT Balade- wedstrijd Pairi Daiza Artikel 1: Organisatie 1.1. De Balade- wedstrijd Pairi Daiza (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

Spelreglement «Moederdag 2012»

Spelreglement «Moederdag 2012» Spelreglement «Moederdag 2012» Voor het gratis ontvangen van een Soap Bonne Mère 125gr (enkel op de parfumgamma s Lavender, Verbena, Rose, Milk, Linden en Honeysuckle) in de deelnemende L Occitane boetieks.

Nadere informatie

Alleen de deelnames die conform zijn aan de termijnen van het huidige Reglement zullen worden geaccepteerd.

Alleen de deelnames die conform zijn aan de termijnen van het huidige Reglement zullen worden geaccepteerd. SPELREGELS «Durbuy Adventure» - QUICK BELUX Artikel 1 Organiserende Bedrijf Het bedrijf Quick restaurants N.V.., gezeteld op Louizalaan 65/B11 te Brussel, waarvan de administratieve zetel zich bevindt

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

Rechtsgronden van de Actie Spain in Detail Spanje in Detail

Rechtsgronden van de Actie Spain in Detail Spanje in Detail 1. DEFINITIES Rechtsgronden van de Actie Spain in Detail Spanje in Detail 1.1 Actie: Betekent de actie Spain in Detail/Spanje in Detail georganiseerd door TURESPAÑA, waarbij de verloting is geregeld door

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur WERKING, TOEPASSING ARTIKEL 1 1. De vennootschap onder firma met beperkte aansprakelijkheid: Car Class Chauffeursdiensten,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE FACEBOOK-PRIJSVRAAG «GROTE ZOMERPRIJSVRAAG Pink Lady»

REGLEMENT VAN DE FACEBOOK-PRIJSVRAAG «GROTE ZOMERPRIJSVRAAG Pink Lady» REGLEMENT VAN DE FACEBOOK-PRIJSVRAAG «GROTE ZOMERPRIJSVRAAG Pink Lady» Artikel 1 : Organiserend bedrijf Van 15 juni t/m 19 juli 2015 organiseert de vereniging Pink Lady Europe, gevestigd 145 avenue de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Online wedstrijden. Europa Direct Provincie Antwerpen

WEDSTRIJDREGLEMENT. Online wedstrijden. Europa Direct Provincie Antwerpen WEDSTRIJDREGLEMENT Online wedstrijden Europa Direct Provincie Antwerpen 1 Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Europa

Nadere informatie

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Het reglement van de Abonneer je gratis op Hello -wedstrijd beschrijft de regels en de voorwaarden die gelden voor enerzijds

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Kras en win de reis van uw dromen!

WEDSTRIJDREGLEMENT Kras en win de reis van uw dromen! WEDSTRIJDREGLEMENT Kras en win de reis van uw dromen! De N.V. ICI PARIS XL (hierna: Organisator ), met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 499 (België) en geregistreerd bij de Kruispuntbank

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Jacob s Creek Our Table 2016

ACTIEVOORWAARDEN Jacob s Creek Our Table 2016 WERKING, TOEPASSING ARTIKEL 1 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: PERNOD RICARD NEDERLAND B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de NDSM-plein 34, 1033 WB

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light

Actievoorwaarden voor Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light Actievoorwaarden voor Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light wedstrijd (hierna genoemd: de Wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 10/06/2016

Wedstrijdreglement 10/06/2016 Wedstrijdreglement 10/06/2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Win een gesigneerd T- shirt van de Rode Duivels (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box

WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak

WEDSTRIJDREGLEMENT Perfect dak WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS

ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze actie wordt georganiseerd door: N.V. Henkel Belgium S.A. Henkel Nederland BV Esplanade 1, postbus 101 Brugwal 11 1020 Brussel 3432 NZ

Nadere informatie

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd JAZZ apple brengt je in beweging (hierna: Wedstrijd ), georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine (type BM55) met receptenboek

Actievoorwaarden voor Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine (type BM55) met receptenboek Actievoorwaarden voor Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine (type BM55) met receptenboek Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 ARTIKEL 1 De vennootschap BRUSSELS MAJOR EVENTS vzw met maatschappelijke zetel in de Korte Museumstraat 6-8, 1000 Brussel, België, organiseert een wedstrijd,

Nadere informatie

VOLLEDIG WINSPELREGLEMENT INTERRAIL WINWINSPEL

VOLLEDIG WINSPELREGLEMENT INTERRAIL WINWINSPEL VOLLEDIG WINSPELREGLEMENT INTERRAIL WINWINSPEL ARTIKEL 1: DOEL De maatschappij Voyages-sncf.com 1 (hierna aangeduid als 'de Organisator') organiseert via haar Facebook pagina België (hierna aangeduid als

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden:

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: 1. Inleiding: Deze richtlijn schetst regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Stad Turnhout organiseert via haar website

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Reglement kleurwedstrijd Sinterklaas 2014

Reglement kleurwedstrijd Sinterklaas 2014 Reglement kleurwedstrijd Sinterklaas 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable

Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable Artikel 1 - organisator / organiserende maatschappij De actie post uw meest relevante

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis

Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Chef Boterham: Win een chef-kok aan huis (hierna de wedstrijd genoemd) is een

Nadere informatie

VOLLEDIG REGLEMENT Yale 3D World - Koksijde

VOLLEDIG REGLEMENT Yale 3D World - Koksijde VOLLEDIG REGLEMENT Yale 3D World - Koksijde ARTIKEL 1 Organiserend bedrijf ASSA ABLOY, gevestigd Heide 9, 1780 Wemmel, organiseert van 03/07/2015 tot en met 31/07/2015 een nationale wedstrijd met aankoopverplichting

Nadere informatie

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar.

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Wedstrijdreglement WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Versie: september 2012. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Spelregels Kellogg s Coco Pops Mission Jungle. Artikel 1: ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP

Spelregels Kellogg s Coco Pops Mission Jungle. Artikel 1: ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Spelregels Kellogg s Coco Pops Mission Jungle Artikel 1: ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP De vennootschap KELLOGG S, ingeschreven in het handelsregister van Zaventem onder het nummer 16078708 met hoofdkantoor

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017'

WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017' WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017' 1. ORGANISATIE 1.1. De UNION DES CLASSES MOYENNES-NATIONAL vzw, afgekort UCM National, met maatschappelijke zetel in de Kolonel Bourglaan 123-125 te 1140

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS.

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS. INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Made by you wordt georganiseerd door Veritas nv, De Villermontstraat

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media 2016-2017 1. Algemeen kader Om een idee te krijgen van welke mediakanalen de land- en tuinbouwers vandaag gebruik maken,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door:

Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door: Wedstrijdreglement Streekbierenfestival Artikel 1 Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door: S&R Group NV Geldenaaksebaan 329 3001 Heverlee Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win your True Pleasure (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Nederland b.v.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup)

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie BEKERFINALE KAA GENT wordt georganiseerd door NEOBULLES SA

Nadere informatie

Wedstrijdreglement VGD Accountants & Belastingconsulenten bv cvba Accountant van morgen

Wedstrijdreglement VGD Accountants & Belastingconsulenten bv cvba Accountant van morgen Wedstrijdreglement VGD Accountants & Belastingconsulenten bv cvba Accountant van morgen Artikel 1 de organisator De onderneming VGD Accountants & Belastingconsulenten bv cvba, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Lotus Suzy komt naar jouw sportclub

WEDSTRIJDREGLEMENT Lotus Suzy komt naar jouw sportclub WEDSTRIJDREGLEMENT Lotus Suzy komt naar jouw sportclub ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta. Algemeen

Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta. Algemeen Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing Op de CêlaVíta gaat op de verwentoer. Door deelname aan deze actie verklaart de deelnemer ("Deelnemer")

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Algemeen De website en de bijbehorende webshop is samengesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Telder Bouw en Industrie B.V., gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden «Fotowedstrijd: Op ontdekking naar de Meergranen Clusters»

Algemene Voorwaarden «Fotowedstrijd: Op ontdekking naar de Meergranen Clusters» Algemene Voorwaarden «Fotowedstrijd: Op ontdekking naar de Meergranen Clusters» ARTIKEL 1: ORGANISATOR / ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP The Grapevine Belgium, media-agentschap met ondernemingsnummer 0634 839

Nadere informatie

REGLEMENT «ONZE PRIORITEIT: UW VEILIGHEID!»

REGLEMENT «ONZE PRIORITEIT: UW VEILIGHEID!» ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF REGLEMENT «ONZE PRIORITEIT: UW VEILIGHEID!» Het bedrijf Robert Bosch (Frankrijk) SAS, een vereenvoudigde vennootschap met een kapitaal van 140.400.000, ingeschreven in het

Nadere informatie

REGLEMENT WIN EEN LUXEVAKANTIE

REGLEMENT WIN EEN LUXEVAKANTIE REGLEMENT WIN EEN LUXEVAKANTIE Artikel 1 De wedstrijd Win een luxevakantie wordt georganiseerd door NV Danone SA met zetel te Werkhuizenkaai 160, 1000 Brussel (België) en ingeschreven aan de KBO (België)

Nadere informatie