Samen goed voor elkaar!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen goed voor elkaar!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 27 augustus 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Beste ouders en verzorgers, Samen goed voor elkaar! Zoals u heeft gemerkt, zijn wij het schooljaar vrolijk en gezellig begonnen. Vorige week maandag, op de eerste schooldag, waren de weergoden ons niet zo gunstig gezind. Hoewel rond kwart voor negen werd het zowaar even droog en hebben alle kinderen de ballonnen kunnen oplaten. Op de foto s in deze nieuwsbrief kunt u zien dat de gezelligheid er van af straalt. Er staan nog meer foto s op onze facebookpagina. We zijn de eerste weken goed begonnen. In alle groepen heerst een gezellige en gestructureerde werksfeer. Zeker aan het begin van het schooljaar willen wij veel aandacht geven aan de rust, regelmaat, structuur en de regels. Zo hebben wij als team afgesproken, dat de leerkrachten hun groep altijd naar buiten begeleiden. Ook staan alle leerkrachten even buiten om de kinderen uit te zwaaien. Het team werd vorige week donderdag verrast door de goede mededeling van meester Ruud. Inmiddels heeft u hierover een brief ontvangen via de mail. Wij zijn erg blij om Ruud de komende maanden weer in ons midden te hebben. Weliswaar niet als directeur, maar als uitvoerder van een aantal projecten. Zo gaat Ruud zich weer intensief bezig houden met de organisatorische ontwikkelingen van het IKC (opruimen, verhuizen, etc.), zal hij leerlingen gaan begeleiden in overleg met de intern begeleiders en hebben wij Ruud gevraagd aandacht te besteden aan de licht verwaarloosde identiteit van de school. Ruud zal op dinsdag, woensdag en donderdag op school zijn en heeft zijn werkplek gevonden in het kamertje van de intern begeleiders. Nu we het toch over het IKC hebben: Net voor de zomervakantie is er een nieuwe groep samengesteld: de ontwikkelgroep. In deze ontwikkelgroep zitten de leidinggevenden van de deelnemende organisaties (St. Maarten, Barnewiel, Kinderopvang Langedijk en de Stichting Voorschool Langedijk), aangevuld dus met Ruud. Deze groep houdt zich bezig met de organisatie, de inhoud, de samenwerking en de realisatie. Veel leesplezier. Otto Vrijhof, directeur a.i.

2 2 Van de leerlingenraad Vorige week dinsdag is er een nieuwe leerlingenraad gekozen vanuit de groepen 5 t/m 8. Dat moest zo snel omdat de Raad direct een flinke klus te doen had. Afgelopen woensdag zijn de kinderen van onze leerlingenraad en die van de Barnewiel bij elkaar geweest om te praten over het IKC. Wij willen graag dat de hoofdbewoners van het IKC, alle kinderen, precies weten wat er allemaal gaat gebeuren de komende maanden. En dat is nogal wat. De leerlingenraden hebben besloten een powerpoint presentatie te maken en die te presenteren aan alle groepen. Dat is afgelopen donderdag gebeurd. Op donderdag 27 augustus komen alle ouders, omwonenden en andere belangstellenden op de informatieavond om aan te horen hoe de plannen er uit gaan zien. De kinderen hebben dus een voorspong op u. En dat vinden wij helemaal terecht. Van links naar rechts: Bas Nierop gr 8, Tess v Schagen gr 5, Mea Delis gr 8, Jet Kramer gr 6, Rianneke Pureveen gr 7B, Thijs Smit 7A Tweede rij: Mitch Lingen gr 7B, Isa Barten gr 7A, Ties Molenaar gr 6, Kars Veltum gr 5 Belangrijke data De week van 24 augustus: startgesprekken. U heeft een brief ontvangen over deze gesprekken en hoe u zich daarop kunt voorbereiden. Wij vinden het erg belangrijk dit gesprek met u te voeren. Het kind staat immers centraal en u bent degene die de nieuwe leerkracht het meest kan vertellen over de bijzonderheden van uw kind.

3 3 27 augustus: informatie avond IKC in de centrale hal van de St. Maarten UITNODIGING Basisschool Barnewiel, R.-K. Basisschool St. Maarten, Peuterspeelzaal Pinokkio en BSO Bonte Baai werken momenteel samen met de gemeente Langedijk aan de ruimtelijke en inhoudelijke ontwikkeling van een Integraal Kindcentrum in Oudkarspel. Op donderdag 27 augustus aanstaande vindt in de St. Maartenschool een openbare informatiebijeenkomst plaats over dit project. Deze bijeenkomst duurt van 20:00 21:30 uur en is bedoeld voor medewerkers van de betrokken organisaties, geïnteresseerde ouders, direct omwonenden en overige dorpsbewoners. Tijdens deze bijeenkomst zullen de ruimtelijke en inhoudelijke plannen worden toegelicht en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. We nodigen u van harte uit! Nieke Hilbrants/Otto Vrijhof (RKBS St. Maarten) Tammy Reurslag (OBS Barnewiel) Marieke IJdema (BSO Bontebaai) Anneriet Spaans (PSZ Pinokkio) De sponsoractie van Keiser Optiek voor het schoolreisje van de St. Maarten school heeft dit jaar 125,- opgebracht. Bedankt familie Keiser voor deze gulle bijdrage!! 3 september: schoolreisje Het schoolreisje staat weer voor de deur. U ontvangt van de schoolreiscommissie zeer binnenkort de benodigde informatie. 14 september: In-gesprek-met-de directie Tijdens dit moment bent u in de gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie/thee, met de directie in gesprek te gaan over allerlei zaken die het onderwijs en de St. Maartenschool aangaan. Vanzelfsprekend worden er geen kind zaken besproken. Dat kunt u het beste doen met de leerkracht zelf. 16 september: bijeenkomst van de leerlingenraad 18 september: volgende nieuwsbrief.

4 4 21 september: Inloopochtend voor de ouders van tot uur. Deze traditie is in ere hersteld. Het probleem is dat we geen 20 ouders tegelijkertijd in de groep kunnen verwelkomen. De bouwcoördinatoren Maaike (groep 1 t/m 4) en Inge K. (groep 5 t/m 8) zoek naar een oplossing. Zij houden u op de hoogte. Het evenwicht tussen de getallen en het creatieve Het afgelopen jaar heeft erg in het teken gestaan van het inspectiebezoek. De focus lag, vanzelfsprekend, erg op de getallen en de resultaten. Het heeft tot veel resultaat bereikt. We mogen ons op sommige onderdelen al goed noemen. Het team heeft uitgesproken, nu de druk van de inspectie weg is, dat we dit schooljaar meer aandacht gaan besteden aan het creatieve deel van ons aanbod. Juf Susanne geeft dit schooljaar de kinderen en het team de nodige creatieve input. U zult daar binnenkort van Susanne meer over horen. Jaarlijkse St. Maarten documenten Ieder schooljaar zorgt de school weer voor een aantal belangrijke documenten voor alle ouders. De schoolgids wordt binnenkort eerst door de MR goedgekeurd; daarna wordt deze op de website geplaatst. De jaarplanning staat inmiddels in ParnasSys. Wilt u de studiedagen in uw agenda noteren? Afgelopen week heeft u 2 formulieren ontvangen: Medicijnverklaring (voor het toedienen van medicatie) en In geval van nood Het is van groot belang dat u allen deze formulieren ingevuld bij ons inlevert. Zo zijn wij in ieder geval weer actueel. De St. Maartenschool in ontwikkeling Ondanks het feit dat de inspectie pas over 4 jaar weer voor de deur staat blijft het team van de St. Maartenschool sterk in ontwikkeling. Voor het komende schooljaar staan de onderstaande grote trajecten centraal. Het is een streven deze verbeterpunten te realiseren. Beleidsterrein Thema 1 Onderwijskundig beleid. Gekozen verbeterpunten Pedagogisch didactisch handelen: Betrokkenheid bij kinderen vergroten (onderwerp zelfevaluatie door werkgroep). Observaties directie, IB en bouwcoördinatoren met kijkwijzer en flitsbezoeken voortzetten. Ontwikkelen weektaak door werkgroep. Sociaal emotionele ontwikkeling: Invoering Kanjertraining (werkgroep) i.s.m. de participanten IKC. De GPA (werkgroep Gemeenschappelijke Pedagogische Aanpak) binnen het IKC. Uitzetten tevredenheidsonderzoek leerlingen. Overgang groep 2 naar groep 3 en 3 naar 4 verbeteren. Spel bij kleuters (nascholing).

5 5 2 Gebouw en beheer. Proces m.b.t. het te vormen IKC. 3 Ouderbetrokkenheid Ontwikkelen en uitzetten samenwerkingsovereenkomst. (werkgroep). Organisatie thema avonden. Toewerken naar certificering Stichting LLO. Uitzetten tevredenheidsonderzoek ouders. 4 Organisatorisch Onderzoek en mogelijk invoering continurooster. beleid. Implementeren management- en organisatiestructuur. 5 Opbrengsten Tussen- en eindopbrengsten. (diagnose). SMART formulering. Effectief gebruik logboek, gekoppeld aan lesvoorbereiding IGDI. Invoering Snappets in de groepen 7 en 8. 6 Personeelsbeleid. Uitzetten tevredenheidsonderzoek personeel. Alle teamleden een beoordelingsgesprek. Alle teamleden 4 x per schooljaar een nieuw POP met 4 x een voortgangsgesprek. Alle teamleden hebben een digitaal portfolio. Alle teamleden werken o.a. via scholing aan hun eigen professionalisering. 7 Lopende het schooljaar

6 6 Op deze manier kunnen alle kinderen genieten van een goed boek!. Heeft u de gekleurde kratjes zien hangen boven de kapstok van de kleuters? En midden- en bovenbouwers, hebben jullie de gekleurde kratjes zien hangen nabij de schoolbibliotheek? Deze kratjes samen zijn het Kinderzwerfboek-station van onze school. Alle kratjes zijn gevuld met kinderzwerfboeken. Kinderzwerfboeken zijn kinderboeken met een zwerfsticker op de kaft en een speciaal code aan de binnenzijde van het boek. Ze zijn niet van één kind, maar van alle kinderen. Sinds maart 2015 heeft onze school een kinderzwerfboek-station. Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: de boeken mogen gratis worden meegenomen om te lezen en moeten daarna weer gaan zwerven. Neem eens een kijkje bij het Kinderzwerfboek-station en neem gerust wat leuks mee naar huis, maar breng het vervolgens wel weer terug naar het Kinderzwerfboek-station op school of een ander Kinderzwerfboek-station. Op de website kan je de code die in het boek staat invullen en op deze manier kunnen de boeken gevolgd worden tijdens hun zwerftocht. Om het aanbod boeken leuk en interessant te houden voor alle kinderen willen we jullie vragen om thuis ook eens in de boekenkast te duiken. Staan er boeken in die niet meer gelezen worden, zonde om ze daar gewoon te laten staan, laat ze dus zwerven! Lever de boeken in een tas aan op school. Wij zullen er zorg voor dragen dat de boeken worden voorzien van stickers en een code en dan kan het zwerven beginnen! Alvast bedankt voor de medewerking en heel veel leesplezier toegewenst. Rina de Wildt, Judith ten Bruggencate, Chantal Alkemade en Dillian Brantjes.

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Oudervereniging vergadering om 20.00 uur IKC bijeenkomst met ouders, locatie Barnewielschool

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Oudervereniging vergadering om 20.00 uur IKC bijeenkomst met ouders, locatie Barnewielschool 1 Nieuwsbrief 20-02 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Belangrijke data Dinsdag 3 maart Dinsdag 10 maart Woensdag 25 maart Oudervereniging

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les!

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 1 Nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 05 02 2015 Belangrijke data De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Dinsdag 10 februari Maandag 16 februari Dinsdag 17 februari

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 26 februari 2016 De tweewekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Nieuwsflits Brigadiers gezocht voor komend schooljaar Sponsoractie Keiser

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Witte donderdag, paasviering in de kerk. r.-k. basisschool St. Maarten 0226-343131

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Witte donderdag, paasviering in de kerk. r.-k. basisschool St. Maarten 0226-343131 1 Nieuwsbrief 21-03- 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Belangrijke data Donderdag 2 april Zondag 5 april en maandag 6 april Dinsdag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Onderwijskundig jaarplan2015 2016 St. Maartenschool, Oudkarspel. Onderwijskundig jaarplan 2015 2016 St. Maartenschool Oudkarspel

Onderwijskundig jaarplan2015 2016 St. Maartenschool, Oudkarspel. Onderwijskundig jaarplan 2015 2016 St. Maartenschool Oudkarspel Onderwijskundig jaarplan 2015 2016 St. Maartenschool Oudkarspel 1 Onderwijskundig jaarplan Jaar 2015-2016 School St. Maartenschool Schoolleider Nieke Hilbrants (wnd.), Otto Vrijhof (interim) Datum Juni

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2018

Nieuwsbrief. Mei 2018 Nieuwsbrief Mei 2018 Directie Formatie De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met de voorbereiding van de groepsindeling voor volgend schooljaar. Wij zijn heel blij dat wij volgend jaar weer 13 groepen

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Sint-Maartenschool groep 6 wint provinciale volleybal wedstrijd.

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Sint-Maartenschool groep 6 wint provinciale volleybal wedstrijd. 1 Nieuwsbrief 23-04- 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Belangrijke data Vrijdag 24 april Sponsorloop Koningsspelen Maandag 27

Nadere informatie

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 15 januari Geplande activiteiten

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 15 januari Geplande activiteiten Oudernieuwsbrief 15 januari 2018 IKC Jan Ligthart www.janligthartvld.nl T: 010-4347007 (Plein Emaus, groep 1 en 2) tijdelijk gevestigd aan de Seringenstraat T: 010-2342427 (Van Hogendorplaan, groep 3 t/m

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16 17 18 19 GMRvergadering Infodag nieuwe lln. Kangoeroewestrijd 2 e rapport mee

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 september 2015

Nieuwsbrief 18 september 2015 150918 Nieuwsbrief 18 september 2015 Beste lezers, Afscheid Ropey Afgelopen woensdag kwam ROPEY bij ons op school om afscheid te nemen. We hebben een mooi cadeau van hem (en de organisatie) gekregen: een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GROENHORST-KINDERLAND Jaargang 1, nummer 2

NIEUWSBRIEF GROENHORST-KINDERLAND Jaargang 1, nummer 2 NIEUWSBRIEF GROENHORST-KINDERLAND Jaargang 1, nummer 2 Ter Inleiding Voor u ligt de tweede nieuwsbrief over de fusie tussen de scholen Kinderland en Groenhorst. In de eerste editie hebben wij u uitgenodigd

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid. It takes a village to raise a child. Agenda. Extra Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger,

Ouderbetrokkenheid. It takes a village to raise a child. Agenda. Extra Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, It takes a village to raise a child Agenda 3 juli Wenmiddag alle leerlingen 27 aug. Eerste schooldag 10 sept. Startgesprekken 13 sept. Startgesprekken Ouderbetrokkenheid Beste ouder/verzorger, In deze

Nadere informatie

31 OKTOBER 2014 AGENDA:

31 OKTOBER 2014 AGENDA: JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang zijn voor de bouw,

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Wist u dat wij zonnepanelen op het dak hebben gekregen eind mei? Op die manier zijn wij als school zelfvoorzienend! Belangrijke data: Week 24 & 25 Toetsweken Cito

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda 1 Entree toets groep 7 Op 25 april 2013 was het dan eindelijk zover. De naam Koningin Beatrixschool heeft plaatsgemaakt voor CBS de Koning. Deze naam is uit 115 inzendingen gekozen, omdat de naam verwijst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 1 ste dag eindcito. r.-k. basisschool St. Maarten

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 1 ste dag eindcito. r.-k. basisschool St. Maarten 1 Nieuwsbrief 27-03- 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Belangrijke data Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag 6 april Dinsdag

Nadere informatie

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier. September 2018 nummer 2 Hieronder volgen belangrijke data voor de komende periode: 14 september Bijbomen met de Hazelaars 14 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 13 2017-2018 De vreedzame School/ Week van het geld en rekendag /Avondvierdaagse/ Enquête woordenschat/ Leerlingenraad/ Rekendag kleuters/sportdag/ Koningsspelen/ Meer Koningsspelen Het Spectrum

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Donderdag 22 november 2018 Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Versieravond Sinterklaas Afgelopen maandagavond

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

Jaarplan - jaarverslag 2015-2016

Jaarplan - jaarverslag 2015-2016 Jaarplan - jaarverslag 2015-2016 CBS Geuzenschip Brielle Datum: 6 juli 2015 www.mijnschoolplan.nl JAARPLAN 2015-2016 JAARVERSLAG 2015-2016 Schoolnaam CBS Geuzenschip Schoolnaam CBS Geuzenschip Datum 09-06-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2015. Vakantierooster 2015-2016. Inspectiebezoek. Welkom aan. Regel van de maand. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 28 augustus 2015. Vakantierooster 2015-2016. Inspectiebezoek. Welkom aan. Regel van de maand. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. De school is alweer 2 weken volop in beweging. De eerste periode noemen we op school de

Nadere informatie

KBS St. Jozef Rijen. Bijlagen Communicatieplan. F. Communicatiemiddelen extern. Communictiemiddel. Doel Doelgroep Boodschap Frequentie Coördinatie

KBS St. Jozef Rijen. Bijlagen Communicatieplan. F. Communicatiemiddelen extern. Communictiemiddel. Doel Doelgroep Boodschap Frequentie Coördinatie Bijlagen Communicatieplan KBS St. Jozef Rijen F. en extern Communictiemiddel Website ouders verzorgers beleidszaken activiteiten school ziekmelding aanmelding nieuwe leerling terugkoppeling gebeurtenissen

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-09-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Hallo Wereld Op beide scholen is deze week

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 22 september 2015. Het schooljaar is weer begonnen! OPENING NIEUW SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF 1 22 september 2015. Het schooljaar is weer begonnen! OPENING NIEUW SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF 1 22 september 2015 Het schooljaar is weer begonnen! De start van een mooi, nieuw, veelbelovend schooljaar is gemaakt! Aan het einde van de eerste schoolweek hebben de leerlingen zich gepresenteerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 14 juli 2016

Ouderinfo donderdag 14 juli 2016 Ouderinfo donderdag 14 juli 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 4 22-7-2016 Laatste schooldag Met afscheid van groep 2 naar groep 3 -- Inhoudsopgave:

Nadere informatie

JAARPLAN OBS De Driehoek

JAARPLAN OBS De Driehoek JAARPLAN OBS De Driehoek 2015 2016 OBS De Driehoek Jan van Rixtelstraat 26 5735 GA Aarle-Rixtel 0492-383 003 info@3hoek.nl 2 Onderwijskundig jaarplan 2015-2016 Jaar 2015-2016 School OBS De Driehoek Schoolleider

Nadere informatie

kwaliteitsbeleid Actiepunten Gewenst resultaat Acties Wie Wanneer Borging

kwaliteitsbeleid Actiepunten Gewenst resultaat Acties Wie Wanneer Borging VERANDERPLAN cursusjaar 2013-2014 PLANNINGSAFSPRAKEN CBS de fjouwerhoeke Fennewei 2 9144CX Hantumhuizen kwaliteitsbeleid Actiepunten Gewenst resultaat Acties Wie Wanneer Borging Afname volgens vierjarenplanning

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni AGENDA nr. 19 Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni Dinsdag 26 juni schoonmaakavond Vrijdag 29 juni nieuwsbrief 20 JARIG Lisa Oskam 24-6 groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar

Nieuwsbrief. Schooljaar In deze nieuwsbrief Groepsindeling 2018-2019 Afscheid meester Jacco Terugkoppeling enquête Inleveren rapport Kr8kidzz faalangst Ouderavond Talent georganiseerd door PSZ/KDV Ukkie Nieuwsbrief Schooljaar

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Samen in beweging; ter voorbereiding op de toekomst! Continurooster IKC De Akker. schooljaar

Samen in beweging; ter voorbereiding op de toekomst! Continurooster IKC De Akker. schooljaar Samen in beweging; ter voorbereiding op de toekomst! Continurooster IKC De Akker schooljaar 2019-2020 1 Inhoud 1. Inleiding----------------------------------------------------------------- blz. 3 2. Waarom

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Jaarplan 2015 2016. Basisschool St. Catharina Haastrecht

Jaarplan 2015 2016. Basisschool St. Catharina Haastrecht Jaarplan 2015 2016 Basisschool St. Catharina Haastrecht Voorwoord In dit Jaarplan wordt een concrete uitwerking van beleidsvoornemens beschreven. De beleidsvoornemens hebben veelal een directe link met

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017 Agenda 28 augustus Schoolfotograaf (zie brief in infobulletin) 28 augustus 1 september Voor 1 september 5 september Oudervertelgesprekken (intekenlijst hangt aan klassendeur) Formulier leerling gegevens

Nadere informatie

Aanmelding tot instroom 2014-2015

Aanmelding tot instroom 2014-2015 Aanmelding tot instroom 2014-2015 Inleiding Deze notitie is bedoeld om duidelijkheid te geven over de aanname en instroom van nieuwe leerlingen op basisschool Kadoes. Door het vastleggen van afspraken

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 17 november 2017 Driewekelijkse Nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Wat wilde u worden Later als je groot bent? Mooie opkomst informatieve avond

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Bijlage 1: Jaarplan

Bijlage 1: Jaarplan Bijlage 1: Jaarplan 2016-2017 Voor 2016-2017 kiest de school voor de volgende veranderingsonderwerpen: 1. Beleidsterrein: didactisch: implementatie van de rekenmethode Wereld in getallen 2. Beleidsterrein:

Nadere informatie

Belangrijke data

Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 1-6-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data Juni 2018 04-06 08:45-10:30 uur Ouderkamer 05-06 Hele dag Schoolfotograaf.

Nadere informatie

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar Start nieuwe schooljaar Afgelopen maandag was het team er helemaal klaar voor om de ouders en kinderen te verwelkomen. Het weer werkte mee om nog een stukje vakantiegevoel te behouden, maar eigenlijk was

Nadere informatie

Nr 11, 22 februari Beste ouders/verzorgers,

Nr 11, 22 februari Beste ouders/verzorgers, Nr 11, 22 februari 2016 Beste ouders/verzorgers, Op het moment dat ik deze Boemerang schrijf is het buiten kil en nat. Geen weer voor een Elfstedentocht, of een fijne winterwandeling. Herfstachtig weer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 directie.speelenwerkhoeve@degroeiling.nl www.speelenwerkhoeve.nl In deze nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek p 1 Rapportcijfers p 1 Onderwerpen p 2 Sociale veiligheid

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 05 t/m 09 september Agenda: Ma - Infoavond groep 1-2 18.30 20.00 uur Di - Gr. 7/8 project dag Jagersvereniging op De Tolplas - Hoge Hexel Infoavond groep 3-4 Wo - Infoavond groep 5-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst!

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst! Onze kernwaarden: Voorwoord December is een gezellige maand. Zo hebben we het sintfeest gevierd en hebben de kinderen genoten van het kerstdiner. Voor de ouders was er gisteravond een kerstborrel. Fijn

Nadere informatie

Welkom op de informatie-avond!

Welkom op de informatie-avond! Welkom op de informatie-avond! Programma: Presentatie over de uitslag van de tevredenheidsonderzoeken, de verbeterplannen en de resultaten van vorig schooljaar. Interactief met elkaar van gedachten wisselen

Nadere informatie

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda OUDERINFO Start schooljaar Inmiddels zit de eerste schoolweek er alweer op. We hebben een fijne start gehad. Er wordt weer volop gespeeld en hard gewerkt! Zoals voor de zomervakantie is medegedeeld, kunnen

Nadere informatie