Januari 2016 (Nr. 450) KWB rekeningnummer :BE Kalender

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Januari 2016 (Nr. 450) KWB rekeningnummer :BE Kalender"

Transcriptie

1 LARUMSE RAAK Januari 2016 (Nr. 450) KWB rekeningnummer :BE Kalender Onze wensen 9januari : drie koningen drie kroegen tocht 31 januari : supporteren voor FC Punt Larum ( tegen Tongerlo ) 21 februari : muurklimmen!!! weldra meer info. 27 februari : verdeling potgrond-compost-boomschors 5 maart : bedrijfsbezoek Niras. Weldra meer info. 12 maart : pannenkoeken verkoop t.v.v.roemeniëwerking op markt. 25 maart : Schlagerfestival (Ethias Arena in Hasselt). Nog 9 plaatsen! 25 juni : vissen op zee ( makreel ), Nog 16 plaatsen! Verslagen!!!! wat geweest is Onze wensen Tijdens onze eerste bestuursvergadering op maandag 4 januari 2016 vroeg onze voorzitter Koen ons in 3 groepjes te gaan zitten en onze wensen te noteren die we aan jullie allemaal willen richten : We wensen jullie een heel actief jaar en deelname aan onze activiteiten. Onze nieuwe jeugdige leden een dynamisch 2016 binnen onze kwb. Dat de kwb een positieve deelname aan een actie binnen onze parochie gemeenschap mag leveren. Wij wensen al onze kwb leden een goede gezondheid, veel plezier op onze kwb activiteiten, een jaar waar we als KWB ers veel plezier kunnen maken en dat we als KWB een goede opkomst mogen hebben bij onze activiteiten. Ook wensen we als werknemersbeweging dat er terug een grotere solidariteit en samenhorigheid komt voor alle werknemers. Veel familiaal geluk. We weer mogen rekenen op veel helpende handen bij de activiteiten waardoor de groepssfeer nog zal toenemen.

2 Veel nieuwe ideeën die we als kwb samen met jullie trachten te verwezenlijken. Dat al deze kwb vreugde mag resulteren in nieuwe leden. Vanwege kwb bestuur Larum. Drie koningen drie kroegen tocht 09/01/2016 Het is niet gemakkelijk om elk jaar iets nieuw te verzinnen, maar dit jaar gaan we onze tocht verleggen naar een totaal andere richting buiten Geels grondgebied. Om de afstand binnen de perken te houden zo dat ieder op zijn sokken de drie koningen wandeling af kan, vragen we om dit jaar met de fiets naar café de Goor te komen tegen 18h30 zo dat we rond 19h kunnen vertrekken. De bedoeling is om eerst een korte afstand met onze vélo te overbruggen alvorens onze wandeling aan te vatten. Er zal zoals elk jaar ook deze keer voor de innerlijke mens gezorgd worden maar ik denk niet dat daar iemand nog aan twijfelt. We gaan proberen om tegen een deftig uur terug in Larum te zijn zo dat er daar kan afgesloten worden. Waterdicht schoeisel en een fluo hesje is gewenst. De drie K Jef, Ben en Ed 31 januari : Supporteren FC Punt Larum tegen FC Tongerlo Naar jaarlijkse gewoonte gaan we weer supporteren voor onze voetbalclub FC Punt-Larum. We komen samen aan de kerk rond uur zodat we stipt om uur kunnen vertrekken met tractor en huifkar. Onderweg in de huifkar is er een aanwezigheidstombola!!! Inschrijven is niet verplicht. Hopelijk krijgen we de huifkar gezellig vol!!! Voorlopig staat FC Punt-Larum op de 5 de plaats met 22 punten en is FC Tongerlo de laatste in de reeks met 10 punten. Meer info over Fc Punt Larum op :

3 21 februari : Muurklimmen : meer info weldra per 27 februari : POTGROND COMPOST =>BOOMSCHORS Op zaterdag 27 februari 2016 gaat onze jaarlijkse potgrond/compost/boomschors verdeling door. Door de samen-aankoop kunnen we elke KWB er met groene vingers universele potgrond, groencompost en boomschors aanbieden aan een heel voordelige prijs. De materialen worden in bulk afgeleverd en worden nadien in zakken van 50L of los op uwe remork verdeeld. De verdeling is gepland op zaterdagvoormiddag 28februari tussen 8 en 12h in Rauwelkoven 86. Gelieve zelf plastiek zakken te voorzien AUB. Kostprijs: Universele potgrond = 3 EURO voor 50L Compost (groenafval) = 1 EURO voor 50L Boomschors = 38 EURO/m³afh.van de totaal bestelde hoeveelheid.(franse silvester) Geef tijdig uw bestelling door aan uw wijkmeester of bij Wim Van Hout op Rauwelkoven 92 of via kwb mail : mailbox@kwb-larum.be voor 16 februari. De inschrijvingsstrook vind je onderaan dit artikel. De KWB zal zorgen voor een hartverwarmerke en hapje om onze innerlijke mens te versterken.

4 Let op : De boomschors verkopen we enkel per kubieke meter en los op de remork. We kunnen dit enkel aan de vooropgestelde prijs aanbieden indien er voldoende bestellingen zijn. Diegene die wensen te bestellen graag uw telefoonnummer of vermelden zodat we U kunnen verwittigen indien het niet doorgaat. EXTRA BOOMSCHORS SERVICE: Bij bestellingen van minimum 3 m³ boomschors kan dit indien gewenst aan huis geleverd worden mits een opleg van 5 euro per vracht (max 5 m³/vracht).

5 27 februari : Potgrond-Compost-Boomschors Inschrijvingsstrook Potgrond, compost,boomschors. Ik Tel Nr: /.. Bestelling :.. Liter potgrond x 3 EURO /50L Liter Compost x 1 EURO /50L...m³ Boomschors x 38 EURO /m³ Thuislevering boomschors : JA/ NEE = 5 EURO. Bestelling doorgeven voor 16 februari!!!!! Strookje mag in brievenbus bij : Wim Van Hout Rauwelkoven 92 Betaling bij afhaling!!! 5 maart : bedrijfsbezoek NIRAS In het kader van bedrijfsbezoeken hebben wij op zaterdag 5 maart een bezoek gepland aan isotopolis bij Belgoprocess in Dessel. Wat belgoprocess doet, weten jullie waarschijnlijk reeds van de drukwerken van NIRAS. Hoe het er echt aan toe gaat,wie en wat er allemaal radioactief afval produceert buiten onze kerncentrales, en hoe dat alles voor de volgende generaties veilig opgeborgen wordt kunnen wij die voormiddag van dicht bij bekijken. Belangstellenden kunnen tot 20 februari inschrijven via de knop op de website ( weldra is knop actief op onze website ) of via onderstaande inschrijfstrook te bussen. Strookje mag je bussen bij Jos Vansant, Olenseweg 24. Het vervoer doen wij via carpooling en wordt later nog afgesproken, ons bezoek zal van 9 tot 12h duren. Neem zeker uw identiteitskaart mee die dag!!!! Inschrijving voor belgoprocess op 05/03/2016 Naam Adres Nummer rijksregister Inschrijven kan tot 20 februari!!!

6 25 maart : Schlagerfestival Update : Laatste artiesten gekend voor het schlagerfestival. Nog slechts 9 toegangskaarten zijn er ter beschikbaar!!! Op vrijdag 25 maart is het weer zover. Dan trekken we met zijn allen naar het Schlagerfestival in de Ethias Arena in Hassel. KWB - Larum is aan 45 kaarten geraakt op het middenplein in de ambiancezone. Dit zijn zitplaatsen maar zoals jullie wel weten van de vorige keer is de weg naar het podium in een handomdraai gemaakt. Vertrek is op het kerplein in Larum met de bus. Het juiste vertrekuur zullen we later nog meedelen. De presentatie zal dit jaar in handen zijn van Kurt Rogiers : Deze artiesten zullen zeker aanwezig zijn : - Belle Perez - Lisa Lewis - Bart Kaël - De Romeo's - Lindsay - Roxeanne en André Hazes Jr - Laura Lynn - Christoff - Jan Smit Inschrijven kan via de speciale inschrijvingsknop op website van KWB Larum op of via mailbox@kwb-larum.be. De kostprijs voor de ganse avond : kwb-leden en hun inwonende gezinsleden : 45 euro niet kwb-leden : 50 euro Wat krijgen jullie hiervoor : - bijeenkomst op het kerkplein met schlagermuziek en een bijhorend drankje

7 - transport heen en weer naar Hasselt met de bus - en het meest belangrijke natuurlijk : het schlagerfestival Inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op onze KWB rekening : BE met vermelding van : inschrijving schlagerfestival. 25 juni : vissen op zee ( Makreel ) te Scheveningen NL Op zat. 25 juni 2016 gaan we vissen op zee, we hebben met de kwb een optie genomen tot eind november op een boot van een 40 tal personen. Bedoeling is om rond 6 uur met de bus te vertrekken in Larum en s avonds rond uur terug te zijn. Kostprijs voor leden is 50 euro, inclusief de busreis, niet leden betalen 55 euro. Hengels zijn te huur op de boot tegen een kostprijs van 15 euro. Inschrijven kan via een speciale knop op onze website. Let wel, uw inschrijving is pas definitief na betaling van bedrag op onze kwb rekening : BE Vermeld duidelijk : vissen op zee bij uw betaling. KWB Bestuursploeg!!! Facebook KWB Like ons via deze link : / Doen hé!!!!!!!

8 Wat geweest is : KOOKLES 3 Donderdag 3 december stond onze derde kookles op het programma. Met de feestdagen in het vooruitzicht had onze Gert Meus een groot aantal lekkere hapjes op het menu staan. En als we spreken van een groot aantal, dan menen we dat ook: maar liefst 14 hapjes mochten we klaar maken en proeven. Het ging van Scampi s over gehaktballetjes met Koriander tot Brushetta met tomatensalsa, van gamba s à la plancha over dadels met spek tot aardappeltortilla en nog zoveel meer. We waren opnieuw met 11 koks, maar Gert had eten voorzien voor 15 personen. Je kan je wel inbeelden dat we ons uiterste best hebben moeten doen om alles op te krijgen. Het was bovendien een uiterst gezellige kookles, omdat we eigenlijk de ganse avond hebben kunnen proeven van al deze lekkere hapjes. Elke 10 minuten had er wel iemand zijn gerechtje klaar, zodat het een culinaire avond werd op hoog niveau. Spijtig dat er soms iemand was die zelfs geen tijd meer vond om te kijken of er nog voldoende vocht bij zijn gerecht was, zodat de schotel bijna thuis hoorde in de kast van zwarte Piet. Het was een geweldige afsluiter van de drie kooklessen en op vraag van sommige deelnemers gaan we waarschijnlijk nog een extra kookles inlassen. We informeren jullie zeker op tijd via de kleine raak. Recorddeelname voor het goede doel De Zotte 50 van Gheel wandelt hun 6de Walk for Life Het ideale weer op de zondag na kerst zal meegespeeld hebben in de recorddeelname aan de wintereditie van De Zotte 50 van Gheel. Met 149 wandelaars werd het vorige record van 125 wandelaars, dat dateerde van 2010, geklopt. Deze wandelaars trokken hun schoenen aan om de vzw t passt te steunen. Sommige deelnemers hadden in de laatste 10 km ook steun nodig, morele steun.

9 Met temperaturen rond 14 graden en een heldere winterzon kreeg deze Walk for Life bijna zomerse allures. De korte broek was zelfs door een handvol deelnemers uit de kast gehaald. De wandeling vertrok met 98 deelnemers in Larum. De tocht liep volledig over Geelse bodem en passeerde elke kerk. Aan elke kerk kon nog ingestapt worden en dat zorgde voor 51 extra mensen. Uiteraard kon er ook aan elke kerk uitgestapt worden. Femma, KVLV, wandelclubs en vriendengroepen hadden afgesproken om de tocht samen aan te vatten. De jongste deelnemer Lara was 11 jaar. De oudste deelnemer telde 69 jaar. De wintereditie trok ook buiten de grenzen van Geel deelnemers aan. Behalve uit zowat elke buurgemeenten waren er ook deelnemers uit Tienen, Leuven en Antwerpen. HET GOEDE DOEL De 149 wandelaars trokken op pad om de jonge vzw t passt te steunen. Deze Geelse vzw biedt mensen met het autismestoornis creatieve activiteiten op hun maat aan. Er werd een bedrag van euro verzameld. Dat werd bijeengesprokkeld door de wandelaars die elk minimum 5 euro stapgeld inbrachten. Geel FM deed dit jaar opnieuw mee met Request fot Life waarbij voor een euro een verzoekplaatje kon gedraaid worden. Daarbovenop kwamen nog enkele giften. Café De Goor deed bij elke koffie een halve euroduit in het zakje. KWB-Larum financierde de bevoorradingen zodat het verzamelde geld integraal naar vzw t passt kon gaan. Wie zelf ook eens 50 km wil wandelen voor het goede doel kan volgend jaar meewandelen. Een training vooraf kan op de zomereditie van De Zotte 50 van Gheel op zaterdag 28 mei.

FEBRUARI 2016 (Nr. 451) KWB rekeningnummer :BE Kalender

FEBRUARI 2016 (Nr. 451)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK FEBRUARI 2016 (Nr. 451) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 21 februari : muurklimmen in Puurs. 26 februari ; startvergadering KWB-WTC 27

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Kalender Februari en Maart 2011. - 4 Februari Startavond fietsen. - 12 Februari Gala-avond. - 20 Februari Mini-Voetbal. - 26 Februari Potgrond. - 6 Maart Start seizoen fietsen. - 19 Maart

Nadere informatie

FEBRUARI 2015 (Nr. 441) KWB rekeningnummer :BE Kalender

FEBRUARI 2015 (Nr. 441)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK FEBRUARI 2015 (Nr. 441) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 6 febr.: startavond fietsers & info fietsweekend kwb wtc 8 februari : Roemeens

Nadere informatie

Januari 2014 (Nr. 430) Van 25/5 naar 14/9/2014 : Vissersprijskamp (verzet wegens schoolfeest 25 mei)

Januari 2014 (Nr. 430)  Van 25/5 naar 14/9/2014 : Vissersprijskamp (verzet wegens schoolfeest 25 mei) LARUMSE RAAK Januari 2014 (Nr. 430) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender Mountainbike agenda 26 januari : Punt-Larum tegen St.Dimpna 31 januari : wisk(e)y

Nadere informatie

DECEMBER 2009 (Nr. 387)

DECEMBER 2009 (Nr. 387) LARUMSE RAAK DECEMBER 2009 (Nr. 387) www.kwb-larum.be kwblarum@telenet.be Kalender December 2009 en Januari 2010. - 12 December LARUM KERST. - 18 December Trefquiz. - 9 Januari 3- Koningen- 3-Kroegentocht.

Nadere informatie

10 december : Feestelijke kookles

10 december : Feestelijke kookles LARUMSE RAAK December 2013 (Nr. 429) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 7 december : activiteit voor bestuursleden ( surprise!!! ) 10 december : kookles 2

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert)

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert) LARUMSE RAAK November 2018 nr 478 Op komst 15 18 november Rode Duivels op groot scherm met ambiance 10 november Natuurwandeling 16 november Bierproefavond 19 november Rijbewijsavond voor begeleiders 22

Nadere informatie

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( )

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( ) LARUMSE RAAK Kalender Mei en Juni 2010. - 2 Mei Scherpenheuvel. - 8 Mei LARUM FIETST. - 21/24 Mei Sinksenkamp. - 29 Mei de zotte 50 van Gheel. - 30 Mei Kayakken. - 6 Juni Vissersprijskamp. - 19-20 Juni

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

JANUARI 2013 (Nr. 420) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be

JANUARI 2013 (Nr. 420) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be LARUMSE RAAK JANUARI 2013 (Nr. 420) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer BE38 7875 5015 6172 Kalender 10 januari : infoavond rond sociale media 26 januari : Chinees feest 7 februari

Nadere informatie

NOVEMBER 2008 (Nr. 376)

NOVEMBER 2008 (Nr. 376) LARUMSE RAAK NOVEMBER 2008 (Nr. 376) Kalender November en December 2008.. - 6/13/20/27 november Rijbewijslessen. - 08 november Daguitstap - 22 november Café Eéndagsvlieg - 04 december Kookles 2-12 december

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

JANUARI 2010 (Nr. 388)

JANUARI 2010 (Nr. 388) LARUMSE RAAK JANUARI 2010 (Nr. 388) www.kwb-larum.be kwblarum@telenet.be Kalender Januari en Februari 2010. - 9 Januari 3- Koningen- 3-Kroegentocht. - 16 Januari Potgrond. - 25 Januari 1 ste avond Dakisolatie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm LARUMSE RAAK Oktober 2015 (Nr. 447) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 10 oktober : Rode duivels in t cafeeke 11 oktober : natuurwandeling naar Tilff

Nadere informatie

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 De warmste oktobermaand sinds 46 jaar hebben we achter de rug en bij zeer mooie weeromstandigheden mochten we onze geliefden herdenken. De klok is weeral een uurtje

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging LARUMSE RAAK Januari 2019 nr 480 Op komst wekelijks Start to jogging 24 januari Ontmoetingsavond van de Dorpsraad 1 februari DE STOEL 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK April 2019 nr 483 Op komst 29 april Rijbewijsavond voor begeleiders 3 mei DE STOEL 5 mei Scherpenheuvel 9 mei Lieve Blancquaert 10-11-12 mei Moezelreis 18 mei Kajak en BBQ 25 mei De Zotte

Nadere informatie

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt:

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt: LARUMSE RAAK Maart 2013 (Nr. 422) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 3 Maart : Start fietseizoen 7 Maart : Start Ola Africa 16 Maart : Dagreis naar Oudenaarde

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Iedereen die zich engageert steunt de actie met 5 Euro, die we dan bij aankomst aan de presentatoren van Studio Brussel overhandigen.

Iedereen die zich engageert steunt de actie met 5 Euro, die we dan bij aankomst aan de presentatoren van Studio Brussel overhandigen. Kalender LARUMSE RAAK December 2011 (Nr. 408) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be 10 december : Larum Kerst i.s.m.lg 15 december : Kookles 2 17 december : Glazen Huis Leuven 30 december : Trefquiz voor

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Juni ste jaargang - nr.: 6

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Juni ste jaargang - nr.: 6 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Juni 2019 64 ste jaargang - nr.: 6 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

M i n i R a a k December 2015

M i n i R a a k December 2015 M i n i R a a k December 2015 kwb gooik & strijland KERSTMIS 2015 & NIEUWJAAR 2016 Kerstmis. Kerstmis bij de kribbe - met liefde en zorg voor mekaar. Kerstmis bij de kribbe - met aandacht voor onze zieken.

Nadere informatie

S A S - k a l e n d e r F E B R U A R I

S A S - k a l e n d e r F E B R U A R I FEBRUAR Adres: Bethaniënlei 2A (in het Trefpunt) Telefonisch: 0492/27.45.44 Openingsuren: Ma 9-12 uur Do 13.15 14.45 uur Ma 01/02 Di S A S - k a l e n d e r F E B R U A R cafetaria ( M NM) Markt Koken

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Kalender Januari 2012 (Nr. 409) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be 17 en 24 Januari : Begeleiden bij praktisch rijbewijs 28 Januari : Koken voor vrienden 3 Februari : Startavond Fietsen

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be - www.myprofitcard.be Nieuwsbrief 11 November 2008 indien de mail niet leesbaar is click hier Beste MPC-leden of handelaars, met

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Oktober 2016 (Nr. 457) KWB rekeningnummer :BE Kalender

Oktober 2016 (Nr. 457)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK Oktober 2016 (Nr. 457) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 8 oktober : paintball 16 oktober : naar het veldrijden!!! 21 oktober : Ledenfeest

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem

LEDENBRIEF afdeling Petegem LEDENBRIEF afdeling Petegem februari 2017 Beste leden, Onze startactiviteit van dit jaar, het uitgebreid ontbijt in Kids Adventure, kon 90 deelnemers bijeenbrengen: gezellige babbels, veel speelplezier

Nadere informatie

NOVEMBER 2009 (Nr. 386)

NOVEMBER 2009 (Nr. 386) LARUMSE RAAK NOVEMBER 2009 (Nr. 386) www.kwb-larum.be kwblarum@telenet.be Kalender November en December 2009. - 14 November Pokeravond. - 20 November Cultuurprijsuitreiking. - 28 November Koken voor vrienden.

Nadere informatie

November - december 2017

November - december 2017 November - december 2017 1 15 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani, Wunian en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

April 2012 (Nr. 412) Kalender Wat gaat komen : 7 April : Pannekoeken Roemenië

April 2012 (Nr. 412) Kalender Wat gaat komen : 7 April : Pannekoeken Roemenië LARUMSE RAAK April 2012 (Nr. 412) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer 083-5169041-11 Kalender 7 April : Pannenkoeken Roemenië 14 April : Natuurwandeling 22 April : Scootertocht ( inschrijvingen

Nadere informatie

Hoeksteen IJsselmuiden

Hoeksteen IJsselmuiden Hoeksteen IJsselmuiden Startzondag 2017:In die hoop leven wij! Maar we delen ons hoop ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen, over hun leven en geloof. En buiten de

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani)

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) * * Januari februari 2017 *. * 19 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

S A S - k a l e n d e r M A A R T

S A S - k a l e n d e r M A A R T MAART Adres: Bethaniënlei 2A (in het Trefpunt) Telefonisch: 0492/27.45.44 Openingsuren: Ma 9-12 uur Do 13.15 14.45 uur Ma 29/02 S A S - k a l e n d e r M A A R T cafetaria ( M NM) Werken met hout/ paletten

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Galm. Nieuws uit Bunt en Donk. Gewest Ekeren. Nr 588 Juli/Augustus 55 ste jaargang

Galm. Nieuws uit Bunt en Donk. Gewest Ekeren. Nr 588 Juli/Augustus 55 ste jaargang Gewest Ekeren Galm Nieuws uit Bunt en Donk 2018 Nr 588 Juli/Augustus 55 ste jaargang Rek KWB Bunt BE47 7895 6115 1280 Donk BE06 7895 5530 6022 http://www.kwbekerendonk.net/ DONKS K W B Eens gezin d NIEUWS

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA

JAARPROGRAMMA 2012-2013 JAARPROGRAMMA http://kwb.dekaaie15.be kwbardooie@hotmail.be BEDRIJFSBEZOEK SIOEN De Firma Sioen in de Fabrieksstraat zet op vrijdag 21 september zijn deuren open. KWB Ardooie heeft besloten om

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Januari 2013 Editie 407

Januari 2013 Editie 407 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Januari 2013 Editie 407 Nieuwjaarswensen 2013 Wij wensen jullie een jaar als het alfabet Met alle letters

Nadere informatie

Ieper, 10 mei Beste LOKO-vrienden

Ieper, 10 mei Beste LOKO-vrienden Ieper, 10 mei 2018 Beste LOKO-vrienden Eindelijk kunnen de wintertruien in de kast. Zowel in Antwerpen als vorige zondag tijdens de Great Peace Run was de temperatuur voor velen geen bondgenoot. Regendruppels

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER 2019 Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

ACTIVITEITEN Augustus november 2017

ACTIVITEITEN Augustus november 2017 Vief -Stad HUZ Voorzitster: Dourcy-Belle-Rose Brigitte - 0475 42 02 50 - brigittedbr@skynet.be Penningmeester: Keveryn Mariette - 03 383 40 09 Secretariaat: Van Uytven Gilberte - 03 233 42 09 gilberte.van.uytven@telenet.be

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Jongknapen Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie

Nadere informatie

Januari - februari 2019

Januari - februari 2019 Januari - februari 2019 1 17 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be

www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be LARUMSE RAAK Kalender Wat gaat komen : Februari 2012 (Nr. 410) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be 11 Februari : Pokeravond 19 Februari : Mini voetbal tegen kwb Sint-Amands 25 Februari : Verdeling Potgrond-compost-boomschors

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). Juli - augustus 2017. 13 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking tussen

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/ 12/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom Na een verdiende vakantie zijn de batterijen weer helemaal opgeladen om er tegenaan te gaan. We wensen onze kinderen zeer fijne en leerrijke weken toe! Voor de vakantie

Nadere informatie

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die we als buurtvereniging op zouden willen pakken en de buurtleden eveneens de mogelijkheid te geven om

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

1 Maart apr il 201 9

1 Maart apr il 201 9 Maart april 2019 1 13 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12

FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12 FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 ALICE IN WONDERLAND ON ICE 27/12 FEESTMENU 29/12 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). * * *. November - december 2018 * 17 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461

LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461 LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 11 februari Bedrijfsbezoek 24 februari Start- en infoavond fietsers 10 maart Gin taste Reeds geweest 20 januari

Nadere informatie

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal December 2018 08/12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal februari Samenaankoop chocolade Pasen 17/02 Ontbijt ten voordele van Wereldsolidariteit

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Hasselt, juli Beste vrienden,

Hasselt, juli Beste vrienden, Hasselt, juli 2017 Beste vrienden, Terwijl we al hebben genoten van de mooie zomer en nog zoveel meer, zijn we er weer met ons nieuw programma. We hebben gezocht naar een gevarieerd najaarsprogramma..

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

WELKOM Kick-off 4 december 2014

WELKOM Kick-off 4 december 2014 WELKOM Kick-off 4 december 2014 Stan Van Samang trotse peter van Transplantoux! Zdenek Stybar trotse peter van Transplantoux! Programma Welkom Praktische afspraken Workshops D. Monbaliu E. Masschelein

Nadere informatie

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen.

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen. f Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2017 1. START NIEUW SEIZOEN Beste skippers, beste ouders, Ons nieuw seizoen is reeds enkele weken aan de gang. We namen een goede start met 24 nieuws skippers. We willen

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Augustus ste jaargang - nr.: 8

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Augustus ste jaargang - nr.: 8 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Augustus 2019 64 ste jaargang - nr.: 8 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop.

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop. Activiteitenkalender 2018. Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. - Start training om 8u00 aan het sportcentrum Vorselaar. - Ontbijt om 9u30 in het Buurthuis, Oostakker 16, 2290 Vorselaar. Herinnering

Nadere informatie

Even voorstellen. Ideeën: Hoi, Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Even voorstellen. Ideeën: Hoi, Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). MEI - JUNI 2019 1 13 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

Jongerenprogramma zomer 2019

Jongerenprogramma zomer 2019 JobiN is de jongerenwerking van WVA vzw. De activiteiten die in dit boekje staan zijn voor jongeren van 15 tot 30 jaar met een (vermoeden van) beperking. Inschrijven doe je zo: Mailen naar inschrijvingen@wvavzw.be

Nadere informatie

Zie onze feestflyer in bijlage!!!!

Zie onze feestflyer in bijlage!!!! LARUMSE RAAK MAART 2015 (Nr. 442) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 6-7-8 maart : 60 jaar kwb feestweekend 14 maart : kroegen tocht met huifkar 21/22/23

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Nieuwsbrief 12 December 2011 indien de mail niet leesbaar is click hier Geachte leden, nieuwslezers of handelaars, met onze maandelijkse

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

jaar kwb Keerbergen

jaar kwb Keerbergen 1943 2018 75 jaar kwb Keerbergen Een artikel uit de jaren 60 t boekske nr. 156 Een leuke activiteit. Maar wie is KWB? En hoe kan ik deelnemen? KWB Keerbergen is een echte gezinsbeweging. Ons jaarprogramma

Nadere informatie

MEI - JUNI Verantwoordelijke uitgever: Veerle Van Hyfte, Daknamdorp 54, 9160 Lokeren

MEI - JUNI Verantwoordelijke uitgever: Veerle Van Hyfte, Daknamdorp 54, 9160 Lokeren MEI - JUNI 2019 1 Verantwoordelijke uitgever: Veerle Van Hyfte, Daknamdorp 54, 9160 Lokeren 13 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw.

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). Januari - februari 2018. 11 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking tussen

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Schaatsen 7 januari 2018

Schaatsen 7 januari 2018 Een fantastische start in 2018 Schaatsen 7 januari 2018 Schaatsbaan Die Swaene Heist o/d Berg december 2017 Samenkomst: Schaatsen: 9u40 stipt inkomhal schaatsbaan 10u 11u30 (nadien gratis drankje) Deelnameprijs:

Nadere informatie

BUITENKANS KALENDER. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc maandelijkse krant van vzw De Lork. Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel

BUITENKANS KALENDER. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc maandelijkse krant van vzw De Lork. Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel België Belgique p.b. 1000 Brussel Bogaarden Bc 1583 BUITENKANS KALENDER 2 maandelijkse krant van vzw De Lork Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel Erkenningsnummer : p 209252 14e jaargang: maart april 2018

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

kleine raak Nieuwjaar 2018

kleine raak Nieuwjaar 2018 kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 623 Januari 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Oktober 2013 (Nr. 427) KWB rekeningnummer : Kalender

LARUMSE RAAK. Oktober 2013 (Nr. 427)  KWB rekeningnummer : Kalender LARUMSE RAAK Oktober 2013 (Nr. 427) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 11 oktober : Kroatië Belgie op groot scherm 13 oktober : start mountainbike seizoen

Nadere informatie

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers.

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. APZ Nieuws Vergadering van 25 september 2015 Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. Paardenwijding Op 08 november 2015

Nadere informatie