SureColor SC-F-serie kleursublimatieprinters HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SureColor SC-F-serie kleursublimatieprinters HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING"

Transcriptie

1 SureColor SC-F-serie kleursublimatieprinters HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING

2 DE COMPLETE TEXTIELAFDRUKOPLOSSING In de SureColor SC-F-serie komen snelheid, kracht en productiviteit samen, van hardware en inkt tot en met media en software, om superieure afdrukprestaties te leveren op textiel, zacht signalisatiemateriaal, interieuren promotieartikelen. Stem ons aanbod af op uw zakelijke behoeften met een keuze aan modellen in verschillende formaten, tot 64 inch bij 100 m 2 per uur, en profiteer van de optionele High Definition HDK Black-inkt voor gespecialiseerde afdrukken op modekleding. U hoeft alleen nog de uitgebreide service en ondersteuning van Epson toe te voegen voor een volledige afdrukoplossing die de kwaliteit en flexibiliteit levert om uw bedrijf in beweging te houden.

3 VOOR TOONAANGEVENDE KWALITEIT EN PRESTATIES Til uw creativiteit naar een hoger niveau met de totaaloplossingen van Epson voor kleursublimatie printen. Kies het juiste model dat past bij uw behoeften wat betreft volume, omvang en formaat en geniet van naadloze prestaties van begin tot eind. SureColor SC-F7200 SureColor SC-F9200 Maak lange drukgangen eenvoudig met deze snelle en consistente textielprinter. Kies voor de SC-F9200 en ontdek een nieuwe dimensie van snelheid, kwaliteit en nauwkeurigheid. Dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen voor snellere doorvoer en langere productielevensduur Snel afdrukken tot 100 m 2 /uur in conceptmodus, 56 m 2 /uur in productiemodus, 27 m 2 /uur in kwaliteitsmodus Produceer afdrukken op een brede reeks van kleursublimatietransferpapieren met een breedte tot 64 inch (1625 mm) Zeer betrouwbaar automatisch oprolsysteem met capaciteit van 40 kg en opwikkel-precisie van +/- 2,5 mm Snel drogen met de post-platen heater die een temperatuurbereik ondersteunt van C Integraal en eenvoudig navulbaar bulk-inktsysteem van 2 1,5 liter, na te vullen met inktzakken van 1 liter voor eenvoudig onderhoud en lange drukgangen Epson UltraChrome DS-inkt produceert levendige kleuren, scherpe contouren, vloeiende gradaties met uitstekende licht- en wasbestendigheid en is bestand tegen slijtage en transpiratie HDK Black-inkt optioneel beschikbaar voor afdrukken met hogere zwartdichtheid op gespecialiseerde textielmaterialen De complete oplossing voor hoogwaardig afdrukken op textiel en zacht signalisatiemateriaal. Afdrukken tot 64 inch (1625 mm) breed en met maximaal 58,9 m 2 /uur Zeer betrouwbaar automatisch oprolsysteem met hoge opwikkel-precisie Ondersteuning voor snel drogen met de post-platen heater Laden van media door één gebruiker; automatische spanningsregeling Robuuste papierrolhouder om te voorkomen dat het papier verschuift tijdens het afdrukken HDK Black-inkt optioneel beschikbaar voor afdrukken met hogere zwartdichtheid op gespecialiseerde textielmaterialen SureColor SC-F6200 Ideaal voor lage en gemiddelde afdrukvolumes op textiel en harde ondergronden. Afdrukken tot 44 inch (1117 mm) breed en met maximaal 63,4 m 2 /uur Geïntegreerd en eenvoudig navulbaar inktsysteem van 1,5 liter Afvalreservoirs van 2 liter voor eenvoudige en kosteneffectieve verwijdering van inkt Inclusief HQ-modus voor standaard afdrukken met fotokwaliteit op harde ondergrond HDK Black-inkt optioneel beschikbaar voor afdrukken met hogere zwartdichtheid op gespecialiseerde textielmaterialen

4 GESPECIALISEERDE HDK BLACK-INKT VOOR AFDRUKKEN OP TEXTIEL Zorg voor de prachtigste kleurenafdrukken door HDK Black-inkt met hoge dichtheid op te nemen in uw totale afdrukoplossing. Deze is speciaal ontwikkeld voor de textielmarkt en levert dankzij de superieure zwartdichtheid natuurlijkere schaduwen en grijsschakeringen door eenvoudigere controle van grijstinten. De inkt zorgt eveneens voor een lager inktverbruik 1. DE COMPLETE EPSON-OPLOSSING Met de SureColor SC-F-serie krijgt u veel meer dan alleen een printer, omdat de totaaloplossing voordelen biedt vanaf het begin tot en met een perfect eind. U zult merken dat alles naadloos en betrouwbaar samenwerkt, van de hardware, printkop, inkt en het sublimatiepapier tot en met de garantie en het onderhoudscontract. HOGE PRODUCTIVITEIT, SUPERIEURE KWALITEIT De krachtige dubbele PrecisionCore TFP-printkop vormt de basis van onze printers. Deze zorgt voor uitzonderlijke kwaliteit en een hoge afdruksnelheid, en werkt met onze gespecialiseerde inkten en grote naverwarmingseenheden met nauwkeurige oprolsystemen (zie modelspecificaties voor de details) om buitengewone resultaten met hoge afdruksnelheden te leveren. De printers voldoen eveneens aan de Oeko-Tex-normen 2. LAGE TOTALE EIGENDOMSKOSTEN We doen er alles aan om de prestaties te optimaliseren maar de kosten laag te houden. Kenmerken zoals inkten met hoge capaciteit en HDK Black-inkt dragen bij tot een lager algeheel inktverbruik 3. Daarnaast vormen onze originele inkten en PrecisionCore-printkop een perfecte combinatie om uitvaltijd tot een minimum te beperken en het lage stroomverbruik houdt de energiekosten beperkt. SUPERIEURE KWALITEIT BIJ HOGE SNELHEDEN Produceer geweldige resultaten in rap tempo dankzij naadloos afdrukken van begin tot eind. Dankzij het uiterst nauwkeurige papierbeheer, de PrecisionCore-printkoppen en de sneldrogende, duurzame inkten, kunt u keer op keer voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en strakke deadlines halen. UITZONDERLIJKE SERVICE EN ONDERSTEUNING Profiteer voor uw gemoedsrust van onze standaardgarantie van een jaar, of breidt deze uit met een van onze extra opties voor meer gespecialiseerde doorlopende dekking. Kies voor een van onze Managed Print Service-programma s zodat we u kunnen helpen om optimaal te profiteren van uw printer en uw kosten 4 nog verder terug te dringen. Afdrukmodus Concept (1-pass) Hoge snelheid (2-pass) Productie 2 (3-pass) Productie 1 (4-pass) Hoge kwaliteit (6-pass) Hoge kwaliteit (8-pass) Afdruksnelheid (m 2 /uur)

5 DE IDEALE OPLOSSING VOOR TAL VAN VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN Geef uw creativiteit de vrije loop en verken de mogelijkheden van superieur kleurensublimatie printen met de SureColor SC-F-serie. De mogelijkheden zijn grenzeloos, van sportkleding, eenmalig of in hoog volume, tot promotieartikelen, woninginrichtingsartikelen en indrukwekkend signalisatiemateriaal. Altijd in de mode Houd gelijke tred met de veranderende vraag van de consument dankzij een brede keuze aan kleuren, stoffen en ontwerpopties. Ongeacht uw stijl en of u een kledingstuk eenmalig bedrukt of in een grotere oplage, u kunt uw creativiteit nu geheel de vrije loop laten. Prachtige interieurs Een persoonlijk tintje aan uw scherpe foto's vormt slechts het begin van de inrichting van uw interieur. Kijk eens met een frisse blik naar de gordijnen, luxaflex, wanddecoraties, stofferingen, kussens, poefs, keramiektegels, en zo ongeveer alle plastic, MDF- of metalen oppervlakten. Veelzijdige en indrukwekkende beelden Zorg dat iedereen uw boodschap begrijpt met grootformaat signalisatiemateriaal dat niemand kan ontgaan. Naast PVC, vinyl en papier kunt u nu ook de steeds vaker toegepaste polyesterstof gebruiken voor uw vlaggen, banners en beeldmateriaal voor tentoonstellingen. Creatieve geschenken en promotieartikelen Maak optimaal gebruik van het potentieel van het kleursublimatieproces en creëer opvallende gepersonaliseerde accessoires, van portemonnees en smartphonehoesjes tot drinkmokken, rugzakken en nog veel meer.

6 PERFECT RESULTAAT DANKZIJ PRECISIEHARDWARE De SureColor SC-F-serie is in alle aspecten ontworpen om een cruciale rol te spelen in de naadloze levering van een complete oplossing voor kleurenafdrukken, van begin tot eind. Lasergelast chassis U kunt vertrouwen op heldere, scherpe en consistente resultaten dankzij de aanzienlijke vermindering van trillingen door het zeer rigide lasergelast frame, vervaardigd op basis van precisie- en robottechnologie. Inktsysteem met groot volume Laat uw printer langer werken zonder dat dit ten koste gaat van uw gemoedsrust, dankzij het geïntegreerde, navulbare bulk-inktsysteem van 1,5 liter (2 1,5 liter bij de SC-F9200). Beperk onderhoud tot een minimum en verminder verspilling met de inktzakken van 1 liter voor eenvoudig navullen. Accurate opwikkeling, sneldrogend Kwaliteit is gegarandeerd dankzij de strakke opwikkeling met grote precisie (± 2,5 mm), ideaal voor de kalanderhitteperssystemen die worden gebruikt in de digitale textielbranche 5. Tegelijkertijd kunt u rekenen op optimale productiviteit dankzij een post-platen heater die een temperatuurbereik ondersteunt van 30-55º C. (Beide functies worden standaard geleverd bij de SC-F7200 en SC-F9200). A13_0915_broch_everyone_resolution_NL_SC-F-Series-product-range 1 Vergeleken met de normale zwarte inkt van UltraChrome DS. 2 De Epson-vierkleureninkt voor kleursublimatie die wordt gebruikt in de SureColor SC-F9200/SC-F7200/SC-F6200-serie printers voldoet aan de vereisten van Oeko-Tex Standard 100 voor Klasse I-producten voor volwassenen, kinderen en baby's tot 36 maanden bij toepassing op polyester stoffen. Oeko-Tex Standard 100 specifi ceert testcriteria voor controle op de aanwezigheid van schadelijke substanties in een textielproduct. De standaard is eigendom van de International Association for Research and Testing op het gebied van textielmilieuvriendelijkheid (Oeko-Tex). 3 Vergeleken met de resultaten van een UltraChrome DS-inktset bij gebruik van normale zwarte inkt. 4 Print & Save is momenteel beschikbaar in Groot-Brittannië, Italië, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje, België, Denemarken, Finland, Luxemburg, Nederland, Zweden, Polen, Roemenië (lijst nauwkeurig gedurende FY15). Ga voor meer informatie naar 5 Voor optimale kwaliteit wordt aangeraden om de bedrukte rol te laten drogen. Raadpleeg de dichtstbijzijnde Epson-vertegenwoordiger voor meer informatie. Neem voor meer informatie contact op met uw dichtstbijzijnde Epson-vestiging of ga naar Epson Europe BV Vestiging België Belgicastraat 4 Keiberg B-1930 Zaventem Infoline: +32 (0) Epson Europe BV Vestiging Benelux Hoogoorddreef 5 Atlas ArenA NL-1101 BA Amsterdam Infoline: +31 (0) Handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn het eigendom van Seiko Epson Corporation of de respectieve eigenaars. Productinformatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

SureColor SC-F serie kleursublimatieprinters. Superieure prestaties, uitzonderlijke kwaliteit

SureColor SC-F serie kleursublimatieprinters. Superieure prestaties, uitzonderlijke kwaliteit SureColor SC-F serie kleursublimatieprinters Superieure prestaties, uitzonderlijke kwaliteit Een aanbieder van totale oplossingen In de SureColor SC-F-serie kleursublimatieprinters komen snelheid, kracht

Nadere informatie

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

ColorWorks C3500. Verbeter uw bezoekerservaring

ColorWorks C3500. Verbeter uw bezoekerservaring ColorWorks C3500 Verbeter uw bezoekerservaring Transformeer uw bezoekersbeheer Verbeter de veiligheid van bezoekers, versterk uw merknaam en voeg persoonlijke reclameboodschappen toe met de ColorWorks

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

Print365. Printmanagement zonder zorgen

Print365. Printmanagement zonder zorgen Print365 Printmanagement zonder zorgen Het juiste pakket kiezen Print365 biedt u voor een eenvoudig en laag maandelijks bedrag volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften

Nadere informatie

SureColor SC-F2100-printer voor rechtstreeks afdrukken op textiel. Uitzonderlijke kwaliteit, telkens opnieuw

SureColor SC-F2100-printer voor rechtstreeks afdrukken op textiel. Uitzonderlijke kwaliteit, telkens opnieuw SureColor SC-F2100-printer voor rechtstreeks afdrukken op textiel Uitzonderlijke kwaliteit, telkens opnieuw Onze innovatie stimuleert uw creativiteit Als u op zoek bent naar een DTG-printer (Direct to

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN

Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN VERANDER PRESENTATIES IN CONVERSATIES, IDEEËN IN CREATIES EN EFFICIËNTIE IN PRODUCTIVITEIT CREËREN, SAMENWERKEN EN DELEN Mensen onthouden

Nadere informatie

SureColor SC-P800 ONTDEK HET NIEUWE ZWART

SureColor SC-P800 ONTDEK HET NIEUWE ZWART SureColor SC-P800 ONTDEK HET NIEUWE ZWART TECHNISCHE INFORMATIE AFDRUKKEN OP VERSCHILLENDE MEDIA De SureColor SC-P800 is de eerste A2-printer ooit met een optionele papierrol unit. Dit apparaat kan afdrukken

Nadere informatie

SurePress L-4033 digitale etikettendrukpers VEELZIJDIGE AFDRUKMOGELIJKHEDEN. CONSISTENTE KWALITEIT.

SurePress L-4033 digitale etikettendrukpers VEELZIJDIGE AFDRUKMOGELIJKHEDEN. CONSISTENTE KWALITEIT. SurePress L-4033 digitale etikettendrukpers VEELZIJDIGE AFDRUKMOGELIJKHEDEN. CONSISTENTE KWALITEIT. GA VOOR DIGITAAL EN VERHOOG UW WINST Met de SurePress L-4033 digitale inkjet-etikettendrukpers wordt

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN AAN DE SLAG Pagina 9 Vergaderingen zijn niet langer gebonden aan één ruimte. In deze Quick Starthandleiding bespreken we stapsgewijs

Nadere informatie

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik Benut het volledige potentieel van elk document Software Vastleggen Document Capture Pro 2.0 stelt personen in staat overal in het bedrijf probleemloos

Nadere informatie

TECHNOLOGIE IN HARMONIE MET HET MILIEU

TECHNOLOGIE IN HARMONIE MET HET MILIEU TECHNOLOGIE IN HARMONIE MET HET MILIEU BETERE PRODUCTEN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Als het aankomt op het kiezen van technologie, begrijpen we dat bedrijven betrouwbaarheid en gevolgen voor het milieu boven

Nadere informatie

Afdrukken zonder inktpatronen

Afdrukken zonder inktpatronen EcoTank-serie printers Afdrukken zonder inktpatronen Bespaar 90% op de kosten van inkt 1 30 miljoen EcoTank-printers verkocht wereldwijd 4 Het thuis printen van documenten zal nooit meer hetzelfde zijn

Nadere informatie

VEELZIJDIG AFDRUKKEN DIRECT OP KLEDING

VEELZIJDIG AFDRUKKEN DIRECT OP KLEDING SureColor SC-F2000 VEELZIJDIG AFDRUKKEN DIRECT OP KLEDING BEDRUK EEN T-SHIRT IN SECONDEN PLAAT- FORMATEN GROOT HELDERE KLEUREN TOT KLEIN VOORDELIG We bieden alles wat u nodig hebt om snel, gemakkelijk

Nadere informatie

Print365 ALLES-IN-EEN PRINTOPLOSSING

Print365 ALLES-IN-EEN PRINTOPLOSSING Print365 ALLES-IN-EEN PRINTOPLOSSING PRINTEN NAAR BEHOEFTE, PROBLEEMLOOS EN ZONDER VERBORGEN KOSTEN Print365 voorziet in al uw afdrukbehoeften - hoe groot of klein die ook zijn - voor een vast maandelijks

Nadere informatie

SureColor SC-F2000. Het verschil zit 'm in de techniek

SureColor SC-F2000. Het verschil zit 'm in de techniek SureColor SC-F2000 Het verschil zit 'm in de techniek Laat uw bedrijf groeien met een hoogwaardige en voordelige afdrukoplossing Ongeacht of het gaat om kleine retailers, ambitieuze start-ups of ervaren

Nadere informatie

ASSORTIMENT EPSON-INKJETPRINTERS VOOR KANTOOR KLAARVOOR ZAKELIJK GEBRUIK

ASSORTIMENT EPSON-INKJETPRINTERS VOOR KANTOOR KLAARVOOR ZAKELIJK GEBRUIK ASSORTIMENT EPSON-INKJETPRINTERS VOOR KANTOOR KLAARVOOR ZAKELIJK GEBRUIK HERFST 2008 HETEPSON- ASSORTIMENT VOORKANTOOR. SNELLE, VEELZIJDIGE PRINTERSEN ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSINGENDIE GEMAKKELIJKIN UWKANTOOR

Nadere informatie

KIJK EENS NAAR DE VERBORGEN KOSTEN VAN BEDRIJFSPRINTERS

KIJK EENS NAAR DE VERBORGEN KOSTEN VAN BEDRIJFSPRINTERS WorkForce Pro RIPS KIJK EENS NAAR DE VERBORGEN KOSTEN VAN BEDRIJFSPRINTERS IT-ondersteuning vereist Nieuwe bestellen Raadpleeg de servicehandleiding Afvalverwerking verbruikte artikelen Verstopping afdrukwachtrij

Nadere informatie

SureColor SC-P5000. Duurzame kwaliteit

SureColor SC-P5000. Duurzame kwaliteit SureColor SC-P5000 Duurzame kwaliteit Hoogwaardige precisie Door de combinatie van uitstekende printkwaliteit en superieure betrouwbaarheid, zet de Epson SureColor SC-P5000 een nieuwe norm voor het afdrukken

Nadere informatie

HET TOONBEELD VAN MOGELIJKHEDEN

HET TOONBEELD VAN MOGELIJKHEDEN SureLab-serie HET TOONBEELD VAN MOGELIJKHEDEN Geef uw klanten meer. De SureLab-serie biedt een oneindig aantal zakelijke mogelijkheden. SL-D700 HOOGWAARDIG EN VOORDELIG Compacte, betaalbare en flexibele

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

TM-T88VI-serie. Bepaal de toekomst met toonaangevende POS-oplossingen

TM-T88VI-serie. Bepaal de toekomst met toonaangevende POS-oplossingen TM-T88VI-serie Bepaal de toekomst met toonaangevende POS-oplossingen Betere serviceverlening Hoewel het winkelen online steeds populairder wordt, blijft de fysieke winkel nog steeds van groot belang voor

Nadere informatie

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij businesslabels zullen de prijzen dus nog minder zijn. En in combinatie

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions PROJECTOR OF FLAT PANEL DISPLAY?

Epson Meeting Solutions PROJECTOR OF FLAT PANEL DISPLAY? Epson Meeting Solutions PROJECTOR OF FLAT PANEL DISPLAY? WAAR MOET U OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN SCHERM? In deze handleiding bespreken we het belang van formaat, kosteneffectiviteit en beeldkwaliteit,

Nadere informatie

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG Epson EB-1400Wi-reeks HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG projecteren tot aantekeningen van meerdere gebruikers afdrukken, opslaan en delen ENGINEERED FOR BUSINESS GEÏNTEGREERD, INTERACTIEF SYSTEEM VOOR VERGADERRUIMTEN

Nadere informatie

Printers voor thuis en op kantoor. Kies de perfecte printer

Printers voor thuis en op kantoor. Kies de perfecte printer Printers voor thuis en op kantoor Kies de perfecte printer Expression-serie Of u nu strakke documenten of hoogwaardige foto's wilt afdrukken, wij helpen u de beste printer te vinden met onze Expression-reeks.

Nadere informatie

Projectoroplossingen. Schermgrootte doet er wel degelijk toe in het onderwijs

Projectoroplossingen. Schermgrootte doet er wel degelijk toe in het onderwijs Projectoroplossingen Schermgrootte doet er wel degelijk toe in het onderwijs WAAR MOET U OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN SCHERM? In deze handleiding bespreken we het belang van formaat, kosteneffectiviteit

Nadere informatie

SureColor P-Series-reeks. Superieure technologie Sensationele kwaliteit

SureColor P-Series-reeks. Superieure technologie Sensationele kwaliteit SureColor P-Series-reeks Superieure technologie Sensationele kwaliteit Innovatie en kwaliteit, voor prachtige resultaten In de fotografie, beeldende kunst en de professionele drukkerij- en proefdruksector

Nadere informatie

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Specialty / Industrial Sign & Display Direct Textile Indoor & Digital Transfer Sign & Display Indoor & Digital Transfer Onze grootformaat-printers

Nadere informatie

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope. Nobo Memoborden Informatie beheren. Krachtig presenteren ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.com Communicate with confidence De oplossing voor organisatie op kantoor Nobo begrijpt dat

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Océ ColorWave 900 you can Ervaar een nieuw productiviteitsniveau Met de Océ ColorWave 900 behoren knelpunten in de productie tot het verleden. Met

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

Prachtige foto s thuis afdrukken

Prachtige foto s thuis afdrukken Prachtige foto s thuis afdrukken Digitale fotografie is handig, want traditionele foto's uit het fotolabo kunnen niet individueel worden bijgestuurd. De nieuwe EPSON PictureMate is een compacte oplossing

Nadere informatie

Opblaasbare Dock Shelters

Opblaasbare Dock Shelters DOCK SHLTRS WI-SRI Opblaasbare Dock Shelters Optimale temperatuurbeheersing STRTIL SUPRIOR SOLUTIONS BY QUALITY POPL Superior solutions by quality people Stertil WI-Serie opblaasbare shelters, met optimale

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 printers HL-L6300DW Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen, uitbreidbaar tot max. 1.050 Touchscreen van 4,5 cm Toners

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

3DPro Printservice De Chamotte 2 4191 GT Geldermalsen Tel 085-4872150 Email info@kisprint.nl

3DPro Printservice De Chamotte 2 4191 GT Geldermalsen Tel 085-4872150 Email info@kisprint.nl Full Color 3D printing en 3Dpro Printservice is een toonaangevend leverancier van 3D-content-to-print oplossingen. Voor professionals en consumenten met materialen zoals kunststoffen, metalen en keramiek.

Nadere informatie

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche Dé partner van de digitale sign- en printbranche Meer dan 30 jaar ervaring in de signbranche met snijplotters en digtale printers. Uw bedrijf is gespecialiseerd in visuele communicatie. Sinds 1976 ontwikkelen

Nadere informatie

Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/2008 16:24 Page 1

Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/2008 16:24 Page 1 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/2008 16:24 Page 1 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/2008 16:24 Page 2 A B C D Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/2008 16:24 Page 3 Digigraphie van Epson

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Nauwkeurig printen zonder grenzen

Nauwkeurig printen zonder grenzen Nauwkeurig printen zonder grenzen OCÉ ARIZONA SERIE UV-FLATBED PRINTERS you can Uitzonderlijke beeldkwaliteit op harde en flexibele media Breng uw grafische mogelijkheden naar een hoger niveau met de Océ

Nadere informatie

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Productlijn De huishoudwagens werden ontworpen voor grotere hotels. Volledig uitgerust kunnen ze tot 16 kamers onderhouden. Ze zijn zowel licht als veelzijdig en uiterst

Nadere informatie

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e PR1000e PR1000e Borduurmachine Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e Borduurgebied van 200 mm x 360 mm ASV lcd-touchscreen met hoge defi nitie Geavanceerd natuurlijk

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

- Welcome to our next generation -

- Welcome to our next generation - Al sinds de oprichting, bijna 70 jaar geleden, zet Epson de standaard voor de print technologie. Dit geldt ook nu, voor onze nieuwe generatie inkjetprinters. In deze generatie lopen de Epson Stylus Pro

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten!

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Brochure Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Inhoudsopgave Inhoudsopgave 02 Introductie 03 Onze producten 04 Beachflags 06 Beachflagvoeten 08 Overige producten 11 12 Aanlever

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld.

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld. T SERIES Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 multifunctionele printers DCP-L6600DW Afdrukken, scannen en kopiëren Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen ADF 80

Nadere informatie

Talloze recepten, minimale inspanning

Talloze recepten, minimale inspanning Pre-salesfolder voor Nederland () Keukenmachine 650 W 2 snelheden + pulsstand Kom van 2,1 liter Accessoires voor ruim 15 functies HR7627/00 Talloze recepten, minimale inspanning Maak zelf brood, taarten,

Nadere informatie

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 Persbericht EMBARGO: 14 april 2008 Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie later vandaag downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp, 14 april

Nadere informatie

LabelWorks-reeks. for Business

LabelWorks-reeks. for Business LabelWorks-reeks ONGELIMITEERD ETIKETTEN MAKEN Engineered for Business BEREIK MEER MET LABELWORKS Zelfs al hebben we een reeks prijswinnende etikettenmakers en tapes ontworpen die het voordeligst en de

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Fantasie aan! 71771/55/16

Fantasie aan! 71771/55/16 Pre-salesfolder voor Nederland () Philips Nachtlampje met sensor Monsters meerdere kleuren LED 71771/55/16 Fantasie aan! Dit geruststellende Monsters University-nachtlampje van Philips en Disney heeft

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON AFDRUKKEN OP VERZOEK

EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON AFDRUKKEN OP VERZOEK EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON AFDRUKKEN OP VERZOEK 2 PERFECTE KLEUREN Deze snelle, flexibele 24-inch en 44-inch printers maken uw professionele afdrukken nog indrukwekkender dankzij

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Persbericht EMBARGO: 22 februari 2007 Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Hoofddorp, 22 februari 2007: Canon introduceert de stijlvolle PIXMA ip90v als opvolger van de populaire PIXMA ip90.

Nadere informatie

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl!

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl! R-Wear Studio - Software Creëer uw eigen stijl! R-Wear, een briljant idee Mensen houden ervan een persoonlijke toets te geven aan hun interieur, auto, servies en noem maar op. Kledij en accessoires zijn

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Genius. Omdat het oog ook wat wil.

Genius. Omdat het oog ook wat wil. Genius Omdat het oog ook wat wil. Gooi de letters van genius door elkaar, vervang de u door een d en je krijgt design. Zo dicht liggen klank en vormgeving hier bij elkaar. De Genius-reeks is eigentijds

Nadere informatie

HET MEEST INTELLIGENTE DAK OOIT GEZIEN RUUKKI FINNERA

HET MEEST INTELLIGENTE DAK OOIT GEZIEN RUUKKI FINNERA www.ruukkiroofs.com HET MEEST INTELLIGENTE DAK OOIT GEZIEN RUUKKI FINNERA Ruukki tot uw dienst. Een stalen dak is nooit uit de mode. Nieuw en innovatief. Kwaliteit dat de tand des tijds overleeft. Ruukki

Nadere informatie

WorkSense W-01 robot met dubbele arm. Een intelligente oplossing voor complexe taken

WorkSense W-01 robot met dubbele arm. Een intelligente oplossing voor complexe taken WorkSense W-01 robot met dubbele arm Een intelligente oplossing voor complexe taken Een robot met dubbele arm die kan zien, voelen, denken en zelfstandig kan werken Maak kennis met de WorkSense W-01 Tijd

Nadere informatie

Golfkarton en beeldmateriaal. De digitale HP Scitex-afdrukoplossing

Golfkarton en beeldmateriaal. De digitale HP Scitex-afdrukoplossing Golfkarton en beeldmateriaal De digitale HP Scitex-afdrukoplossing Voer vrijwel iedere taak uit en vergroot uw winst Maak hoogwaardige toepassingen en maak gebruik van de digitale trends die nieuwe groei

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

McAlu Viva & McAlu Compact

McAlu Viva & McAlu Compact CMG00V Viva N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! McAlu Viva & McAlu BMG5V Inhoud McAlu Viva & McAlu McAlu lengte 0 PAG 3 McAlu Viva & lengte PAG 4 McAlu Viva & lengte 30 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid,

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail you can Ontdek de mogelijkheden van Canon grootformaat printoplossingen voor retail Talrijke manieren om uw boodschap over te brengen Waar de

Nadere informatie

PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle

PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle Grote, uiterst gevoelige 17-megapixel multi-aspect sensor Leica DC Vario-Summilux-lens met lichtsterk

Nadere informatie

DIGITAAL PRINTEN DIGITAAL PAPIER BARIET PAPIER LAMINEREN **

DIGITAAL PRINTEN DIGITAAL PAPIER BARIET PAPIER LAMINEREN ** formaat (BxL) DIGITAAL PRINTEN Alle afdrukken worden gemaakt met een Grootformaat Inkjet printer van Epson (7900). Deze beschikt over 10 Ultrachrome K3 inkt kleuren en levert prachtige hoogstaande resultaten

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server V 9.0 SP3

Xerox FreeFlow Print Server V 9.0 SP3 FreeFlow Print Server V 9.0 SP3 Januari 2013 708P90250 Xerox FreeFlow Print Server V 9.0 SP3 Klantenwelkomstpakket voor Xerox Color 800/1000 Printer 2013 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox,

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

DOCK SHELTERS T-SERIE. Kussenshelters. Optimale duurzame afdichting STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DOCK SHELTERS T-SERIE. Kussenshelters. Optimale duurzame afdichting STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DOCK SHLTRS T-SRI Kussenshelters Optimale duurzame afdichting STRTIL SUPRIOR SOLUTIONS BY QUALITY POPL Superior solutions by quality people Stertil T-Serie kussenshelters, optimale afdichting en duurzaamheid

Nadere informatie

OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN. GVS , m 3 /u, cfm

OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN. GVS , m 3 /u, cfm OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN GVS 20-300, 20-365 m 3 /u, 12-215 cfm ATLAS COPCO UW VACUÜMSPECIALIST Atlas Copco ontwikkelt al jaren ultramoderne vacuümpompen, met gebruikmaking van de eigen beproefde

Nadere informatie

KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM

KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM DE COMPLETE DRAADLOZE COMMUNICATIEOPLOSSING KX-TGP600 Als kwaliteit van kritiek belang

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden.

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden. nl_print_file 9/9/02 11:43 am Page 1 Pneumatische Hoge nauwkeurigheid (+/-0,01 mm) en herhaalbaarheid (+/-0,03 mm) geven een precies grijpwerk. Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem

Nadere informatie

DIGITAAL PRINTEN DIGITAAL PAPIER BARIET PAPIER LAMINEREN **

DIGITAAL PRINTEN DIGITAAL PAPIER BARIET PAPIER LAMINEREN ** formaat (BxL) DIGITAAL PRINTEN Prijslijst van 23 april 2014 Alle afdrukken worden gemaakt met een Grootformaat Inkjet printer van Epson (7900). Deze beschikt over 10 Ultrachrome K3 inkt kleuren en levert

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Efficiëntie kan adembenemend zijn. Het Intuos3-pentabletsysteem van Wacom

Efficiëntie kan adembenemend zijn. Het Intuos3-pentabletsysteem van Wacom Efficiëntie kan adembenemend zijn Het Intuos3-pentabletsysteem van Wacom Uitstekend ontwerp. Unieke functionaliteit. Perfecte ergonomie. Het Intuos3-pentabletsysteem. Werk intuïtiever, ergonomischer en

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

WYPALL X Poetsdoeken. De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen

WYPALL X Poetsdoeken. De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen WYPALL X Poetsdoeken De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen

Nadere informatie

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting STERTIL DOCKShelters S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

Compaq Garantieverklaring voor Presario producten

Compaq Garantieverklaring voor Presario producten 1 Garantieverklaring Compaq Garantieverklaring voor Presario producten Compaq geeft voor dit hardwareproduct garantie op eventuele defecten in het materiaal of fabricagefouten met de volgende garantieservices:

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com Brengt ideeën tot leven noboeurope.com Prestige Connex Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord Neem contact op met uw leverancier voor meer informatie over het volledige assortiment

Nadere informatie

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken Voor thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken HP toont kracht van digitaal decoratieprinten op Heimtextil in gestileerde ruimtes Introductie van HP Indigo behangoplossingen transformeert de behangmarkt

Nadere informatie