Wandelvierdaagse Langedijk. Route 10KM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wandelvierdaagse Langedijk. Route 10KM"

Transcriptie

1 Wandelvierdaagse Langedijk Route

2 Je kostbare bezit goed verzekerd! ALLE DEELNEMERS VEEL PLEZIER TIJDENS DE WANDELVIERDAAGDE Nh1816.nl UW PARTNER IN SPORT- EN BEDRIJFSKLEDING T I kramer@smpsportscare.nl I

3 Wat gezellig dat je meedoet met de wandel4daagse Langedijk. We hebben vier leuke s uitgezet voor de verschillende afstanden. We gaan er met z n allen een mooi wandelfestijn van maken. Voor de veiligheid nog even de volgende aandachtspunten: Bij ernstige gevallen bel: 112. Stel de organisatie op de hoogte via tel: of Geef het door aan de coördinator van de betreffende school. Heeft u onderweg een EHBO-er nodig bel dan: of Meld verdwaalde of vermiste kinderen bij de coördinator van de desbetreffende school. Indien het geen kind van een schoolgroep betreft neem dan contact op met de organisatie: of Groepsbegeleiders hebben een veiligheidshesje aan en lopen aan de buitenkant. Loop, indien aanwezig, zoveel mogelijk op de stoep, anders zoveel mogelijk aan de linkerkant van de weg, tenzij anders aangegeven. Maak gebruik van de oversteekplaatsen en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Aanwijzingen van verkeersregelaars gaan vóór andere aanwijzingen. Houdt rekening met de omwonenden en medeweggebruikers. Respecteer de eigendommen van anderen. Neem afval mee, gooi het niet langs de op straat. Namens de organisatie, veel wandelplezier!

4 Dinsdag 6 juni (start uur) vanaf Sporthal Geestmerambacht. 1 Vanuit de Sporthal LINKSAF de Oostelijke Randweg oversteken en op het fietspad RECHTSAF. 2 Bij de rotonde RECHTDOOR, het fietspad van de Oostelijke Randweg vervolgen. 3 Het fietspad volgen over de brug en daarna LINKSAF naar de Lepelaar, rechts van de weg lopen. 4 1e RECHTS naar de Winterkoning. Op 3-sprong(etje) RECHTSAF, vervolgens RECHTDOOR op de kleine viersprong. Voor het speelveldje LINKS aanhouden. 5 Einde LINKSAF (bij bordje 13 t/m 20) en gelijk RECHTSAF, daarna over bruggetje. 6 Einde LINKSAF op het fietspad van de Oostelijke Randweg. 7 Bij stoplichten LINKSAF over Dorpsstraat tot na huisnummer Daar RECHTSAF de Voorburggracht oversteken en LINKSAF het voetpad volgen tot aan de Schoener. Daar RECHTSAF de Schoener in. (Stempelpost) 9 Na de stempelpost direct de over de brug RECHTSAF (is ook de Schoener), door de paaltjes RECHTDOOR en tweemaal over het bruggetje (wordt Schepenen en eindigt op de Vroedschap). 10 LINKSAF via de Schout naar het fietspad. 11 RECHTSAF op het fietspad naar de Pieter Zeemanweg. 12 De Pieter Zeemanweg volgen tot het fietspad. 13 LINKSAF het fietspad langs de Westelijke Randweg volgen tot aan de afslag Grootoort. 14 RECHTSAF de Grootoort in, RECHTSAF de Langoort in 15 De Langoort volgen tot aan de afslag Bonoort. 16 LINKSAF de Bonoort vervolgen tot aan de Grootoort.

5 Dinsdag 6 juni (start uur) vanaf Sporthal Geestmerambacht. 17 LINKSAF de Bonoort vervolgen tot aan de Grootoort. 18 Het fietspad volgen en LINKSAF richting Klaversloot/Laansloot. 19 Sla LINKSAF de Klaversloot in en volg deze tot de afslag Zomersloot. 20 LINKSAF de Zomersloot in. Eerste afslag RECHTS (is nog steeds Zomersloot) en doorlopen naar de Bruggesloot. 21 Op de Bruggesloot eerst LINKS en daarna RECHTS richting het fietspad. 22 Het fietspad oversteken richting de Mayersloot. 23 De Mayersloot volgen tot de afslag Boeier. LINKSAF de Boeier op en de weg vervolgen (tussen het woningcomplex door). De Voorburggracht oversteken via de voetgangersoversteekplaats en over de parkeerplaats naar de Dorpsstraat. 24 LINKSAF de Dorpsstraat op en bij de stoplichten rechtdoor. (Bij groen oversteken). 25 Op het kruispunt RECHTSAF de Koog in en de 1e straat LINKSAF naar de Kastanjelaan. 26 Links van de weg blijven lopen. De Kastanjelaan helemaal volgen en de bocht mee naar de Sportlaan. 27 Einde van de Sportlaan LINKSAF het voetpad op aan de linkerkant van de weg. (LET OP!!) 28 De Dr. Wilminkstraat oversteken bij de voetgangersoversteekplaats richting de Sporthal. Afmelden en ijsje halen.

6 Woensdag 7 juni (start uur). Beginpunt schoolplein Phoenix/Koolvlet, eindpunt Museum Broekerveiling. Parkeren bij Winkelcentrum 1 Start op het schoolplein van de OBS De Phoenix/RKBS De Koolvlet. Vanaf het schoolplein van de Koolvlet RECHTSAF de Keppelsloot op en daarna de Zandsloot op langs de kinderopvang. 2 Bij einde RECHTSAF fietspad op. 3 Fietspad doorlopen tot aan de rotonde. RECHTDOOR en LINKSAF de rotonde oversteken. En gelijk RECHTSAF het fietspad op. 4 LET OP oversteek Mandepad, hier geen verkeersregelaars. Loop RECHTDOOR naar de volgende rotonde. 5 Bij rotonde Papenhorn (tegenover LAY S), hier eerst oversteken en LINKSAF over de stoep. 6 1e weggetje (doodlopend) RECHTSAF, je mag door de keet, bij doorsteek LINKSAF richting Dijk. 7 RECHTSAF de Dijk op en deze aflopen tot het einde. Hier LINKSAF het fietspad op, dit is de Twuijverweg. 8 Voordat de Twuijverweg een scherpe bocht naar rechts maakt, gaat u LINKSAF de Oosterdijk op. 9 Bij de molen RECHTSAF het Molenpad op. Aan het einde (bij de spoorbrug) LINKSAF de fietsbrug over en LINKSAF het fietspad op langs het kanaal (dit is de Westdijk).. 10 De Westdijk uitlopen tot bijna einde, RECHTSAF fietspad volgen door het tunneltje, dit is ook Westdijk, volg de Westdijk langs het kanaal. STEMPELPOST bij de haven. 11 Einde RECHTSAF, Zuijder Vlaerdinge op. Blijf aan de linkerkant lopen naar de rotonde. 12 Neem de ROTONDE DRIEKWART en ga het fietspad van de Broekerweg op (dit is het fietspad richting de Broekerhornbrug).

7 Woensdag 7 juni (start uur). Beginpunt schoolplein Phoenix/Koolvlet, eindpunt Museum Broekerveiling. Parkeren bij Winkelcentrum 13 LINKSAF de Prins Hendrikkade op. Loopt over in het Havenplein. 14 RECHTSAF Dorpsstraat op, blijf aan de linkerkant lopen. Doorlopen tot aan de Wup, hier LINKSAF. 15 Aan het einde RECHTSAF, bruggetje over en loop het Mat op. 16 Einde het Mat, RECHTSAF de Dubbele Buurt op. Met bocht mee naar LINKS en RECHTS, uitlopen tot aan Dorpsstraat. 17 LINKSAF de Dorpsstraat op. LET OP!!! 2,5 km en 5 km gaan het bruggetje richting museum op en jullie lopen door tot de Lepelaar. 18 Hier RECHTSAF. De Lepelaar, aan de RECHTER kant van de weg, volgen tot de Meeuw. 19 LINKSAF oversteken (OPLETTEN) de Meeuw op. Na huisnummer 10 LINKSAF, wordt Oxhoofdpad. LINKSAF de brug oversteken naar de Dorpsstraat. RECHTSAF De Dorpsstraat op tot de hoogte van huisnummer 204 (Dr. Bok), LINKSAF voetpaadje op. 20 OVERSTEKEN Voorburggracht, iets naar rechts en dan de Schoener op. 21 Einde Schoener, oversteken en LINKSAF de Mayersloot op. 22 Mayersloot volgen tot aan de Boeier. 23 LINKSAF de Boeier in tot aan de Voorburggracht en RECHTSAF slaan. 24 Oversteken bij zebrapad ter hoogte van Museum, LINKSAF op de stoep, bij Museumweg RECHTSAF, richting Dorpsstraat. 25 RECHTSAF Dorpsstraat op, doorlopen tot aan Café Restaurant Marktzicht. Vóór het café het bruggetje over het museum binnen, volg de aangegeven. Eindpunt.

8 Donderdag 8 juni (start uur) vanaf Sporthal Geestmerambacht. 1 Vanaf de sporthal RECHTSAF over de parkeerplaats en gelijk RECHTSAF het voetpad op, dit is de Dr.Wilminkstraat, gaat over in de Dahliastraat/Kerklaan aan (LET OP bij het oversteken van de Tulpenstraat en de oversteek van de Hortensiastraat). 2 Langs de speelweide lopen, met bocht mee naar rechts naar de Louise de Colignystraat. 3 Aan het eind LINKSAF naar stoep van de Louise de Colignystraat. 4 Einde RECHTSAF naar de Juliana van Stolbergstraat. 5 Aan het einde de Oostelijke Randweg oversteken (OPLETTEN) en LINKSAF op het fietspad. 6 Het fietspad volgen tot industriepand ENSW. 7 Hier RECHTSAF en bij bordje Doorgaand verkeer LINKSAF door het tunneltje. 8 RECHTSAF de Provincialeweg op, loop aan de linkerkant. 9 LINKSAF recreatiepark De oude Boomgaard op. 10 LINKS aanhouden tot stempelpost bij de receptie. 11 Weg vervolgen over het park richting Waarddijk. 12 Bij Waarddijk RECHTSAF richting Waarland. 13. RECHTSAF over het fietspad de Smuigelweg in. 14 RECHTSAF het fietspad van de Provincialeweg op. RECHTSAF weer het recreatiepark De oude Boomgaard op. 15 LINKS aanhouden tot stempelpost bij de receptie. 16 Weg vervolgen over het park richting Waarddijk. 17 Bij de Waarddijk LINKSAF richting Langedijk tot aan de Provincialeweg.

9 Donderdag 8 juni (start uur) vanaf Sporthal Geestmerambacht. 18 Rechtsaf de Provincialeweg op en dan LINKSAF het tunneltje door. 19 Na het tunneltje RECHTSAF, op het einde bij 1e haaientanden op de weg RECHTSAF het fietspad van de Veilingweg op. Loop door tot de afslag Handelskade. 20 RECHTSAF de Handelskade op. Loop de Handelskade uit, ga weer de Veilingweg op (naar RECHTS) en sla LINKSAF naar de Dorpsstraat. 21 De Dorpsstraat volgen, LINKSAF de Willem de Zwijgerstraat in. 22 De Willem de Zwijgerstraat volgen tot de Frederik Hendrikstraat. RECHTSAF de Frederik Hendrikstaat op. 23 RECHTSAF de Kerklaan op, deze weg volgen langs de kerk, tussen Zonoord en de Wending door naar de Dorpsstraat. 24 LINKSAF de Dorpsstraat in. Volg de Dorpsstraat tot voorbij de RK-kerk en sla LINKSAF af na de dansschool Schavemaker via het voetpad naar de Sportlaan. 25 Einde van de Sportlaan LINKSAF het voetpad op aan de linkerkant van de weg. (LET OP!!) 26 De Dr. Wilminkstraat oversteken bij de voetgangersoversteekplaats richting de Sporthal. 27 Afmelden.

10 Vrijdag 9 juni (start uur) vanaf Sporthal Geestmerambacht. 1 Vanuit Sporthal Geestmerambacht LINKSAF de Dokter Wilminkstraat in. In de bocht RECHTDOOR langs Buitenzorg 2 RECHTSAF de Populierenlaan in. Daarna LINKSAF de Wilgenlaan in. 3 Einde LINKSAF de Koog/Langebalkweg op aan de linker kant blijven. 4 Bij de Rotonde oversteken en LINKSAF het fietspad van de Oostelijke Randweg op. 5 Schelpenpad RECHTSAF (bordje Koolpad) om het meertje lopen, langs de Aula. 6 RECHTSAF het fietspad langs de Oostelijke randweg vervolgen, tot aan de Waarddijk west. 7 RECHTSAF de Waarddijk west op. Via het Handelspad (tunneltje) onder de Provinciale weg door naar de Spoorstraat. 8 De Spoorstaat uitlopen tot aan de Dorpsstraat. 9 RECHTSAF de Dorpsstraat op. 10 LINKSAF naar de Voorburggracht ter hoogte van de Zaagmolenweg (VOMAR). 11 Oversteken en de Zaagmolenweg op. 12 Doorlopen tot voorbij de bushalte naar de afslag Zwanenbloem en ga hier LINKSAF. 13 Direct RECHTSAF de Zwanenbloem vervolgen. 14 Zwanenbloem gaat over in Moerasdoorn en sla vervolgens RECHTSAF de waterlelie op. 15 Daarna LINKSAF over de brug naar de Waterdrieblad.

11 Vrijdag 9 juni (start uur) vanaf Sporthal Geestmerambacht. 16 Waterdrieblad LINKSAF vervolgen tot huisnummer 28. Hier LINKSAF via het voetpad naar de Nijverheidsstraat. 17 RECHTSAF de Nijverheidsstraat op en deze volgen tot aan de Voorburggracht. 18 LINKSAF Voorburggracht op. 19 RECHTSAF richting Dorpsstraat. LET OP oversteek Voorburggracht. (doorsteek langs fietsenmaker Jan Bouwens) 20 LINKSAF Dorpsstraat op. 21 RECHTSAF Spoorstraat uitlopen, door het tunneltje onder de Provinciale weg naar de Waarddijk West. 22 RECHTSAF Waarddijk West in en RECHTSAF de Handelskade op. 23 Ga aan het eind RECHTSAF de Veilingweg op en aan het einde LINKSAF de Dorpsstraat in. 24 Volg de Dorpsstraat en passeer hierbij Bakkerij Jonker (Traktatie met bonnetje). 25 Sla uiteindelijk t.h.v. Drogisterij John & Ans RECHTSAF richting de voorburggracht. 26 Steek over op het zebrapad ga LINKSAF en gelijk weer RECHTSAF de Raadhuisbuurt op. 27 Steek over en sla LINKSAF de stoep op van de Platte Ven. Stempelpost en verzamelplaats op schoolplein Wijde Veert. 28 Steek de voorburggracht over naar de Tulpenstraat LINKSAF naar de Sporthal en afmelden. 29 Tulpenstraat vervolgen, Einde RECHTSAF de Dr. Wilminkstraat in,

12 De VerzekeringApp Ook tijdens het wandelen uw verzekeringsinformatie binnen handbereik. VOORDELEN VAN DE VERZEKERINGAPP Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar in Mijn dossier Groene kaart(en) digitaal beschikbaar Alle contactgegevens van uw verzekeringsadviseur Noodhulpnummer binnen handbereik Eenvoudig schade melden Vind eenvoudig het dichtstbijzijnde (ruit)schadeherstelbedrijf Schade- en betalingsoverzicht Download voor Apple ios Download voor Android Informatie & downloaden VERZEKERINGAPP.NL

Wandelvierdaagse Langedijk. Route 10KM

Wandelvierdaagse Langedijk. Route 10KM Wandelvierdaagse Langedijk Route Je kostbare bezit goed verzekerd! ALLE DEELNEMERS VEEL PLEZIER TIJDENS DE WANDELVIERDAAGDE Nh1816.nl UW PARTNER IN SPORT- EN BEDRIJFSKLEDING T 072-7210980 I kramer@smpsportscare.nl

Nadere informatie

Wandelvierdaagse Langedijk. Route 2,5KM

Wandelvierdaagse Langedijk. Route 2,5KM Wandelvierdaagse Langedijk Route Je kostbare bezit goed verzekerd! ALLE DEELNEMERS VEEL PLEZIER TIJDENS DE WANDELVIERDAAGDE Nh1816.nl UW PARTNER IN SPORT- EN BEDRIJFSKLEDING T 072-7210980 I kramer@smpsportscare.nl

Nadere informatie

Wandelvierdaagse Langedijk. Route 10KM

Wandelvierdaagse Langedijk. Route 10KM Wandelvierdaagse Langedijk Route Je kostbare bezit goed verzekerd! ALLE DEELNEMERS VEEL PLEZIER TIJDENS DE WANDELVIERDAAGSE Nh1816.nl UW PARTNER IN SPORT- EN BEDRIJFSKLEDING T 072-7210980 I kramer@smpsportscare.nl

Nadere informatie

Wandelvierdaagse Langedijk. Route 2,5KM

Wandelvierdaagse Langedijk. Route 2,5KM Wandelvierdaagse Langedijk Route Wat gezellig dat je meedoet met de wandel4daagse Langedijk. We hebben vier leuke routes uitgezet voor de verschillende afstanden. We gaan er met z n allen een mooi wandelfestijn

Nadere informatie

5 kilometer Wandel4daagse Biddinghuizen

5 kilometer Wandel4daagse Biddinghuizen Routebeschrijving dinsdag Start bij sportpark De Schelp Verlaat de parkeerplaats en ga linksaf op de Sportlaan Op het parkeerterrein van de ijsbaan linksaf het schelpenpad op Einde schelpenpad rechtsaf

Nadere informatie

Routes. Avondvierdaagse Leidsche Rijn. 18 tm 22 mei 2015

Routes. Avondvierdaagse Leidsche Rijn. 18 tm 22 mei 2015 Routes Avondvierdaagse Leidsche Rijn 18 tm 22 mei 2015 Datum: 13-04-2015 Versie: 1.5 Telefoonnummer EHBO: 06 20802500 Telefoonnummer verkeersregelaars: 06 52077300 Dag 1 5 km Dag 1 5 km 1 2VR, cat B Vertrek

Nadere informatie

Praktische verkeersproef. Maasbracht

Praktische verkeersproef. Maasbracht Praktische verkeersproef Maasbracht Vertrek We vertrekken vanaf de parkeerplaats en slaan linksaf (Europlein). We fietsen langs de sportvelden Linksaf de Kruisweg in Dit is een voorrangskruising. Je moet

Nadere informatie

Vincent van Goghweg JD Zaandam. Starttijd: uur - ZONDAG 7 SEPTEMBER 2014

Vincent van Goghweg JD Zaandam. Starttijd: uur - ZONDAG 7 SEPTEMBER 2014 Startlocatie: Zaanlands Lyceum Vincent van Goghweg 42-1506 JD Zaandam Starttijd: 10.30 uur - ZONDAG 7 SEPTEMBER 2014 Loop niet midden op de weg of op fietspaden en geef de overige weggebruikers de ruimte.

Nadere informatie

Maandag 1 juni 2015 3 km

Maandag 1 juni 2015 3 km Maandag 1 juni 2015 3 km Schoolplein(zijpoort)linksaf Molenweer in rechtsaf Kleine Donk volgen rechtsaf Lindonklaan (oversteken bij zebrapad) volg secundaire weg A. Roland Holstlaan linksaf Simon Vestdijkstraat

Nadere informatie

Routebeschrijving naar Museum Broeker Veiling

Routebeschrijving naar Museum Broeker Veiling Routebeschrijving naar Museum Broeker Veiling Houdt u voor uw navigatiesysteem aan: Doofpot, Broek op Langedijk Komende vanuit de richting Den Haag Haarlem via A9 Komende vanaf de A9 richting Alkmaar bij

Nadere informatie

Sporthal Wormer Spatterstraat DB Wormer

Sporthal Wormer Spatterstraat DB Wormer Sporthal Wormer Spatterstraat 21 1531 DB Wormer 075-6421892 Route vanuit Amsterdam Route: vanaf Amsterdam de A8 Coentunnel richting Zaanstad/Wormerveer einde T-splitsingrechts, N246 richting Wormerveer

Nadere informatie

Vincent van Goghweg 42-1506 JD Zaandam. Starttijd: 11.30 uur - ZONDAG 7 SEPTEMBER 2014

Vincent van Goghweg 42-1506 JD Zaandam. Starttijd: 11.30 uur - ZONDAG 7 SEPTEMBER 2014 Startlocatie: Zaanlands Lyceum Vincent van Goghweg 42-1506 JD Zaandam Starttijd: 11.30 uur - ZONDAG 7 SEPTEMBER 2014 Loop niet midden op de weg of op fietspaden en geef de overige weggebruikers de ruimte.

Nadere informatie

ROUTE Dinsdag 20 mei 2014 5 KM. Algemeen Uitdeelpunt verzorgd door PLUS Veldhuizen.

ROUTE Dinsdag 20 mei 2014 5 KM. Algemeen Uitdeelpunt verzorgd door PLUS Veldhuizen. ROUTE Dinsdag 20 mei 2014 5 KM Uitdeelpunt verzorgd door PLUS Veldhuizen. We verlaten het terrein van Fletiomare via het hek richting Het Lint - RA Het Lint op Het lint volgen rechts aanhouden tot de Esdoornlaan

Nadere informatie

DAG 2 (12 juni 2019) - 5 KM (Kaart)

DAG 2 (12 juni 2019) - 5 KM (Kaart) DAG 2 (12 juni 2019) - 5 KM (Kaart) DAG 2 (12 juni 2019) - 5 KM (Beschrijving) # VP VR Instructie 1 Castellum uit lopen linksaf over het lint richting Romeinse toren 2 V1B 2 Steek op Het Lint Pratumplaats

Nadere informatie

Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien

Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien Kruispunt Liefdelaan/Voorburggracht Nr. 1 Kruispunt Liefdelaan/Voorburggracht.

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

Cornelis Bok Fietsroute rondom Schagen

Cornelis Bok Fietsroute rondom Schagen Cornelis Bok Fietsroute rondom Schagen Versie 0.1-01/09/2010 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Start en finish in café Het wapen van Liempde, Raadhuisplein 4 in Liempde. (Voor treinreizigers via station Boxtel, zie route vanaf Raaphof blz.

Start en finish in café Het wapen van Liempde, Raadhuisplein 4 in Liempde. (Voor treinreizigers via station Boxtel, zie route vanaf Raaphof blz. Dommelroute Mooie wandeling, veel langs en over de rivier den Dommel. Van Liempde richting Gemonde, st. Michielsgestel en via Boxtel weer terug naar Liempde. Start en finish in café Het wapen van Liempde,

Nadere informatie

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen Alternatieve NS-wandelroute dag 2 Er zijn twee redenen om een alternatief te bieden voor deze bekende NS-wandeling. De eerste is dat op dit moment in de uiterwaarden langs de IJssel gewerkt wordt aan het

Nadere informatie

: Dorpsstraat 47 : 7863 PB Gees. : 70% onverhard

: Dorpsstraat 47 : 7863 PB Gees. : 70% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 21 km : Drenthe : Gees : Tourist Info Gees : Dorpsstraat 47 : 7863 PB Gees Bijzonderheden : bos, heide, mooie ven : 70% onverhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD =

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK HULST Vertrek: voor de school. Fiets richting Vogelwaarde via de Hengstdijkse Kerkstraat. Let op: fiets achter elkaar, want er is hier

Nadere informatie

FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp)

FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp) FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp) START FIETSPROEF Goed langs de rechterzijde van de straat rijden tot op het einde. Aan het kruispunt moet je oversteken en linksaf het

Nadere informatie

Scholen ophalen WPW. Werkinstructie Scholen ophalen WPW Februari

Scholen ophalen WPW. Werkinstructie Scholen ophalen WPW Februari Scholen ophalen WPW Werkinstructie Scholen ophalen WPW Februari 2018 1 Inhoud 1. Algemene informatie... 4 1.1 Algemeen... 4 1.2 Afwezigheid kind zonder bericht... 4 1.3 Veilig oversteken doen wij zo...

Nadere informatie

Tijdens het examen staan op een aantal plekken mensen te kijken of jij alles wel goed doet en waar die dadelijk staan...????

Tijdens het examen staan op een aantal plekken mensen te kijken of jij alles wel goed doet en waar die dadelijk staan...???? Pagina 1 van 12 In dit boekje vind je de route van het praktische verkeersexamen. In foto s en tekst kun je de hele route vanuit je stoel volgen. Het is echter de bedoeling dat je de route aan de hand

Nadere informatie

Dag 1 (24 mei) Bij Anna 10 km

Dag 1 (24 mei) Bij Anna 10 km Dag 1 (24 mei) Bij Anna 5 km Vertrek vanuit het t Stokperdje meteen rechtsaf Het Laantje op Loop de fietsbrug helemaal af Aan het eind van de fietsbrug loop je linksaf via de helling Anna s tuin in Houd

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE KLOOSTERZANDE - LAMSWAARDE - TERHOLE - HULST

ADVIES FIETSROUTE KLOOSTERZANDE - LAMSWAARDE - TERHOLE - HULST KLOOSTERZANDE - LAMSWAARDE - TERHOLE - HULST TOTALE FIETSROUTE KLOOSTERZANDE-LAMSWAARDE-TERHOLE-HULST VANUIT KLOOSTERZANDE Als vertrekplaats is gekozen voor het Hof te Zandeplein vóór het pannenkoekenhuis

Nadere informatie

Routebeschrijving verkeersexamen Bekkerveld

Routebeschrijving verkeersexamen Bekkerveld Routebeschrijving verkeersexamen Bekkerveld 1. Start: Bekkerveld bij het begin van het voetpad tegenover de zijingang Thermenschool. 1.1. Zet je fiets langs de stoeprand op de straat, als je aan de beurt

Nadere informatie

Wandeling in de bossen bij Wolfheze (15 km)

Wandeling in de bossen bij Wolfheze (15 km) Wandeling in de bossen bij Wolfheze (15 km) Afstand 15 km Startpunt Bilderberg Hotel Wolfheze, Wolfhezerweg 17 Wolfheze Wolfheze ligt op de Veluwe en dat staat garant voor mooie oude bossen. Deze wandeling

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST

ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST ADVIES FIETSROUTE HEIKANT HULST Vertrek: voor de school. Rijd via de Margrietstraat en de Schoolstraat naar de Vylainlaan. Goed uitkijken en achter elkaar rijden, want

Nadere informatie

Route fietstocht 10 mei 2018

Route fietstocht 10 mei 2018 Start bij de Antwoordkerk, ga rechtsaf de Kruisnetlaan op en ga even verderop weer rechtsaf het fietspad op, net na een sportveld. Hierna rechtdoor richting fietspad langs de Oude Maas, ga daar linksaf

Nadere informatie

U start bij het beeld van Albert Mol en loopt de Dorpsstraat in richting de kerk.

U start bij het beeld van Albert Mol en loopt de Dorpsstraat in richting de kerk. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 20 KM : Gelderland - Achterhoek : Laren : Plein bij (div horeca) : Deventerweg 1 : 7245 AW Laren RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden

Nadere informatie

3 KM MAANDAG 30 MEI 2016

3 KM MAANDAG 30 MEI 2016 MAANDAG 30 MEI 2016 3 KM linksaf Rubensstraat linksaf Vincent van Goghstraat rechtsaf Rijtselaan linksaf Groenstraat rechtsaf Klimopstraat rechtsaf Vijfhoevenlaan linksaf Rozenhof rechtsaf Anemoonlaan

Nadere informatie

Route Schoonoord - Eesergroen - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS

Route Schoonoord - Eesergroen - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS Route Schoonoord - Eesergroen - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS lengte: startpunt: eindpunt: circa 20 km parkeerplaats Openluchtmuseum Ellert en Brammert, Schoonoord parkeerplaats Vakantiepark Hunzepark,

Nadere informatie

: Rondom Bakkeveen. : Bakkeveenseweg 15 : 9343 YB Een West. : 80% onverhard

: Rondom Bakkeveen. : Bakkeveenseweg 15 : 9343 YB Een West. : 80% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17.5 KM : Friesland : Rondom Bakkeveen : De Drie Provinciën : Bakkeveenseweg 15 : 9343 YB Een West Bijzonderheden : Hei, bos mooie vennen : 80% onverhard RA = Rechtsaf

Nadere informatie

Rijswijkse Evenementen

Rijswijkse Evenementen Rijswijkse Evenementen Avondvierdaagse Rijswijk-Zuid maandag 4 juni 2012 1e dag - 5 km Startpunt: Stadhuis (Bogaardplein) Vertrek: 18.00 uur LA = Linksaf RD = Rechtdoor RA = Rechtsaf LA Sir Winston Churchilllaan

Nadere informatie

6. 2 e weg RA Reijerweg, 7. 1 e weg LA Willem Ladrestraat, 8. 1 e weg RA Diepenbrockstraat, 9. Einde weg RA Sweelinckstraat,

6. 2 e weg RA Reijerweg, 7. 1 e weg LA Willem Ladrestraat, 8. 1 e weg RA Diepenbrockstraat, 9. Einde weg RA Sweelinckstraat, Route maandag 5 km. http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1892754&key=mrca8bgvm0wi2 1. Start v.a.18.30 uur,parkeerplaats Reyerpark, 2. RD Kastanjelaan,stoep links volgen, 3. Rotonde oversteken RD 4.

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING 1e DAG 5 Km

ROUTEBESCHRIJVING 1e DAG 5 Km ROUTEBESCHRIJVING 1e DAG 5 Km 1. Start bij MFC t Dorpshuis, rechterzijde 2. Direct r.a. Keysers Plaet, onder rechterpoort door 3. Voet/fietspad volgen, 2x oversteken (Breewijd+Vogelzand 20) r.d 4. Na basketballveld

Nadere informatie

Geldt het bord voor de kinderen als ze lopen of fietsen? Hoe gedragen de kinderen zich bij het bord als ze er langs komen?

Geldt het bord voor de kinderen als ze lopen of fietsen? Hoe gedragen de kinderen zich bij het bord als ze er langs komen? Praktijk(verkeer)les: Kijken bij verkeersborden De kinderen gaan een wandeling maken langs verkeersborden in de buurt. Bij die borden gaan ze kijken of de mensen die erlangs komen, doen wat het bord zegt.

Nadere informatie

Maandag 29 mei km

Maandag 29 mei km Maandag 29 mei 2017 3 km Schoolplein(zijpoort)linksaf Molenweer in rechtsaf Kleine Donk volgen rechtsaf Lindonklaan (oversteken bij zebrapad) volg secundaire weg A. Roland Holstlaan linksaf Simon Vestdijkstraat

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST

ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST Vertrek: bij garage Drijdijk. Vertrek vanaf dit punt in de richting van Heikant/Sint Jansteen. Kijk bij het opdraaien van de Emmabaan

Nadere informatie

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE Het start- en eindpunt van de wandeling is bij het Heer Arendhuis, Torenring 46 in s-heer Arendskerke, vlak bij de kerk. Er zijn 2 routes, Arendpad 1: 6,8 kilometer en Arendpad 2: 9,3 kilometer. Arendpad

Nadere informatie

Gummen.org toerrit Pagina 1

Gummen.org toerrit Pagina 1 Km (ca) Beschrijving (indien niets aangegeven, dan hoofdweg vervolgen) 000 Start bij restaurant PAN 000 Linksaf slaand het parkeerterrein verlaten 003 Linksaf richting Beuningen/Lutterzand 008 In Beuningen

Nadere informatie

Praktisch Verkeersexamen Schagen

Praktisch Verkeersexamen Schagen Praktisch Verkeersexamen Schagen georganiseerd door de verkeersouderwerkgroep Schagen Instructieversie 1 De route van het verkeersexamen 2 Recht door de parkeerplaats af Kijk uit voor geparkeerde auto

Nadere informatie

Verkeersbordenspeurtocht

Verkeersbordenspeurtocht Verkeersbordenspeurtocht Dit boekje is van uit groep Verkeersborden, hoe zit het ook alweer? Er zijn vijf soorten borden. Als je goed naar de vorm en de kleur van een bord kijkt, weet je al met wat voor

Nadere informatie

Vertrekpunt. Vertrekpunt

Vertrekpunt. Vertrekpunt RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Eelde Vertrekpunt Haren Bijzonderheden : 16 KM : Drenthe : Eelde en Haren : P Museum de Buitenplaats : Hoofdweg

Nadere informatie

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17 KM : Drenthe : Echten : P van Restaurant Boszicht : Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden :

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - VOGELWAARDE - HULST

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - VOGELWAARDE - HULST HENGSTDIJK - VOGELWAARDE - HULST TOTALE FIETSROUTE HENGSTDIJK - VOGELWAARDE-HULST VANUIT HENGSTDIJK Vertrek: voor de school. Fiets richting Vogelwaarde via de Hengstdijkse Kerkstraat. Let op: fiets achter

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST

ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN HULST Vertrek: voor de kerk Volg de Hulsterloostraat richting Clinge, tot het eind. Hier kom je bij de zogenaamde rare kronkel. Kijk

Nadere informatie

Noord-Hollandse Wandelsport Bond. NOORD-HOLLANDSE WANDELSPORT BOND www.nhwb.nl. Meer wandelnieuws op: www.nwb-wandelen.nl / www.deavond4daagse.

Noord-Hollandse Wandelsport Bond. NOORD-HOLLANDSE WANDELSPORT BOND www.nhwb.nl. Meer wandelnieuws op: www.nwb-wandelen.nl / www.deavond4daagse. 5 km Oost Noord-Hollandse Wandelsport Bond PARCOURSBESCHRIJVING NWB AVONDVIERDAAGSE AMSTERDAM Startpunt Sporthal Zeeburg Insulindeweg 1001 maandag 3 tot en met donderdag 6 juni 2013 NOORD-HOLLANDSE WANDELSPORT

Nadere informatie

DAG 3 (13 juni 2019) - 5 KM (Kaart)

DAG 3 (13 juni 2019) - 5 KM (Kaart) DAG 3 (13 juni 2019) - 5 KM (Kaart) DAG 3 (13 juni 2019) - 5 KM (Beschrijving) # VP VR Instructie 1 Vertrek vanuit Castellum door de zuidelijke ingang, richting de Meern. 2 Sla op het lint LINKSAF 3 Sla

Nadere informatie

: De Koog-Texel. : De Koog : : heide en uitkijktoren

: De Koog-Texel. : De Koog : : heide en uitkijktoren Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 16 KM : Noord Holland : De Koog-Texel : P Badweg : De Koog : : strand, duinen, bos : heide en uitkijktoren : versie februari 2018 RA = Rechtsaf LA

Nadere informatie

De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven

De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven Vanuit het noordwesten (A2 s-hertogenbosch): Houd vanuit de A2 afslag Eindhoven Centrum / Nijmegen aan. Volg de lange, scherpe bocht naar links en volg deze

Nadere informatie

5 km Oost. Noord-Hollandse Wandelsport Bond. KWBN AVONDVIERDAAGSE AMSTERDAM Startpunt Sporthal Zeeburg Insulindeweg 1001 PARCOURSBESCHRIJVING

5 km Oost. Noord-Hollandse Wandelsport Bond. KWBN AVONDVIERDAAGSE AMSTERDAM Startpunt Sporthal Zeeburg Insulindeweg 1001 PARCOURSBESCHRIJVING 5 km Oost NOORD-HOLLANDSE WANDELSPORT BOND www.nhwb.nl Meer wandelnieuws op: Koninklijke Wandel Bond Nederland of www.deavond4daagse.nl Zoek je sport in Oost Het bureau Sport & Recreatie van stadsdeel

Nadere informatie

*** L E G E N D E. Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open!

*** L E G E N D E. Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open! L E G E N D E *** Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open! Kijk naar, maak oogcontact met Linkerarm uitsteken Rechterarm uitsteken Fietstraject

Nadere informatie

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE De Meeldijk vormt de grens van s-heer Arendskerke en de Ankeverepolder. Beide polders bevinden zich op een oude kreekrug, die zich van Goes via s-heer Arendskerke richting Lewedorp uitstrekt. 12. Meeldijk

Nadere informatie

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 13 KM : Friesland : Beetsterzwaag : Bakkerij Verloop : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag Bijzonderheden : 90% onverhard : Bos, weiland, heide, meer RA = Rechtsaf

Nadere informatie

Avond4Daagse 2018 Emmer-Compascuum

Avond4Daagse 2018 Emmer-Compascuum Wandelboekje avondwandelvierdaagse 10 km & 15 km Wij heten u van harte welkom tijdens de 8 e avondwandelvierdaagse in Emmer-Compascuum. De avond4daagse wordt georganiseerd door Stichting Wandel & Activiteiten

Nadere informatie

BieRun hindernissen en routebeschrijving

BieRun hindernissen en routebeschrijving BieRun hindernissen en routebeschrijving Per team heb je een autoband en een ei, en per persoon heb je een beker water. Deze dien je mee te menen door de hindernissen. Foto s en/of filmpjes mogen zeker

Nadere informatie

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km)

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Copyright: Hans Farjon & Bert Stok, 2011 Graag terugmelding bij onvolkomenheden in beschrijving: hans.farjon@planet.nl Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Start: Maastricht

Nadere informatie

RE-CREATIEVE BOERDERIJ DE GANZENHOF

RE-CREATIEVE BOERDERIJ DE GANZENHOF FOTOPUZZELTOCHT RE-CREATIEVE BOERDERIJ DE GANZENHOF 1. Vertrek vanaf de inrit rechtsaf het fietspad op. 2. Na 350 mtr. Linksaf Beverdijcken in. Vrg. 1 Tel de huisnummers van de Beverdijcken bij elkaar

Nadere informatie

5 KILOMETER DAG 1, MAANDAG 4 JUNI

5 KILOMETER DAG 1, MAANDAG 4 JUNI 5 KILOMETER DAG 1, MAANDAG 4 JUNI zie ook de routebeschrijving op de achterkant 5 KILOMETER DAG 1, MAANDAG 4 JUNI Routebeschrijving dag 1 1. Ga op het schoolplein met de rug naar de school staan en sla

Nadere informatie

Verkeersexamen, de route door Heel.

Verkeersexamen, de route door Heel. Verkeersexamen, de route door Heel. Voor scholen van de gemeente Maasgouw Met foto s en uitleg De route 9 a b c 8 6 7 a b c d Start: Op De Tump Panheelderweg 29 - Heel 10 a b 5 a b c d 11 a t/m f 4 12

Nadere informatie

ROUTE AVONDVIERDAAGSE 17 t/m 20 juni 5 KM

ROUTE AVONDVIERDAAGSE 17 t/m 20 juni 5 KM ROUTE AVONDVIERDAAGSE 17 t/m 20 juni 5 KM Vertrek vanaf school (18.00 uur) 5 km maandagavond 17 juni 2019 De Beukenlaan in, linksaf de Mildijk op. Linksaf de Poldersekade op, linksaf de Waaldijk op. Bij

Nadere informatie

SPONSORS BURGGOLF 5 KM. Bij calamiteiten Veiligheidscoördinator 06-22410541. Trimsalon Engelen Gediplomeerd. Als het om ICT & mensen gaat

SPONSORS BURGGOLF 5 KM. Bij calamiteiten Veiligheidscoördinator 06-22410541. Trimsalon Engelen Gediplomeerd. Als het om ICT & mensen gaat DINSDAG 14 JUNI 18:30 UUR BURGGOLF 5 KM START & FINISH BIJ DE BURGGOLF = START & FINISH HOUD REKENING MET ANDERE WEGGEBRUIKERS VEILIGHEID EERST = RUSTPOST DINSDAG 14 JUNI 18:30 UUR BURGGOLF 5 KM START

Nadere informatie

Deze fietstocht wordt u aangeboden door st. Bevrijdingsfestival Langedijk in samenwerking met St.Langedijker Verleden waarvoor onze hartelijk dank.

Deze fietstocht wordt u aangeboden door st. Bevrijdingsfestival Langedijk in samenwerking met St.Langedijker Verleden waarvoor onze hartelijk dank. Deelname aan deze fietstocht is voor eigen risico. Volg en hou je te allen tijde aan de verkeersregels. De organisatie van de fietstocht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of

Nadere informatie

Saleminkpad (Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft) versiedatum 16 maart 2015

Saleminkpad (Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft) versiedatum 16 maart 2015 Saleminkpad (Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft) versiedatum 16 maart 2015 Naar: Ondankbare Grond, een boerenepos, door Leo en Theo Salemink. Uitgeverij Fagus, Aalten [ISBN 978-94-91634-25-3] http://www.fagus-uitgeverij.nl/site/verschenen/artikelen/2014/11/15_ondankbare_grond.html

Nadere informatie

DAG 2 (12 juni 2019) - 5 KM (Kaart)

DAG 2 (12 juni 2019) - 5 KM (Kaart) DAG 2 (12 juni 2019) - 5 KM (Kaart) # VP VR Instructie 1 Castellum uit lopen linksaf over het lint richting Romeinse toren 2 V1B 2 Steek op Het Lint Pratumplaats over (toegang tot Moskee) en volg Het Lint

Nadere informatie

Wandelboekje avondwandelvierdaagse km & 5 km

Wandelboekje avondwandelvierdaagse km & 5 km Wandelboekje avondwandelvierdaagse 2019 2.5 km & 5 km Wij heten u van harte welkom tijdens de 9 e avondwandelvierdaagse in Emmer-Compascuum. De avond4daagse wordt georganiseerd door Stichting Wandel &

Nadere informatie

Route 5 km. dinsdag 12 juni. Hac'63 Avondvierdaagse Hoogeveen Belangrijke telefoonnummers: EHBO: Organisatie:

Route 5 km. dinsdag 12 juni. Hac'63 Avondvierdaagse Hoogeveen Belangrijke telefoonnummers: EHBO: Organisatie: Hac'63 Avondvierdaagse Hoogeveen 2018 Route 5 km dinsdag 12 juni 1 Verlaat de atletiekbaan richting Mr. Cramerweg 2 Sla direct linksaf 3 Direct weer linksaf fietspad (langs de atletiekbaan) 4 Rechtsaf

Nadere informatie

Avondvierdaagse Boeimeer WJB. Route Dag 1 Dinsdag 13 juni 2017

Avondvierdaagse Boeimeer WJB. Route Dag 1 Dinsdag 13 juni 2017 Avondvierdaagse Boeimeer 2017 - WJB Route Dag 1 Dinsdag 13 juni 2017 Routebeschrijving Dag 1 - Dinsdag 13 juni 2017 Vertrek en eindpunt Ons sbo Westerhage (schoolplein) Vanaf schoolplein linksaf Roland

Nadere informatie

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre Wintelre Vessem beers n Waalre Veldhoven Knegsel Zandoerle Oerle Eindhoven Eindhoven Airport 51 52 82 83 62 88 60 61 07 44 45 28 30 49 40 15 18 91 02 03 41 35 38 53 86 63 42 43 25 22 16 04 48 36 37 10

Nadere informatie

DAG 3 (13 juni 2019) - 5 KM (Kaart)

DAG 3 (13 juni 2019) - 5 KM (Kaart) DAG 3 (13 juni 2019) - 5 KM (Kaart) DAG 3 (13 juni 2019) - 5 KM (Beschrijving) # VP VR Instructie 1 Vertrek vanuit Castellum door de zuidelijke ingang, richting de Meern. 2 Sla op het lint LINKSAF 3 Sla

Nadere informatie

KORTE STRUIN 16 Maart 2018

KORTE STRUIN 16 Maart 2018 KORTE STRUIN 16 Maart 2018 Langs Groene Woonwijken van Nijmegen Zuid Door Frans Sijben Nijmegen Deze Korte Struin vertrekt vanuit Neerbosch. Van daaruit gaat het langs woonwijken van Nijmegen Zuid: niet

Nadere informatie

Praktisch Verkeersexamen Schagen

Praktisch Verkeersexamen Schagen Praktisch Verkeersexamen Schagen georganiseerd door de verkeersouderwerkgroep Schagen Instructieversie 1 Kinderen leren van ouderen. Helaas geven ouderen in het verkeer niet altijd het juiste voorbeeld,

Nadere informatie

Schoolverkeersexamens Lichtenvoorde. Routeverkenning aangeboden door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Lichtenvoorde

Schoolverkeersexamens Lichtenvoorde. Routeverkenning aangeboden door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Lichtenvoorde Schoolverkeersexamens Lichtenvoorde Routeverkenning aangeboden door, afdeling Lichtenvoorde In deze presentatie nemen we jullie mee op de route van het praktisch verkeersexamen in Lichtenvoorde. Let goed

Nadere informatie

Veluwe route 19 April 2015

Veluwe route 19 April 2015 Veluwe route 19 April 2015 Een toerrit langs bezienswaardigheden op de Veluwe We starten bij Restaurant De Hof Arnhemseweg 3 Renswoude 0318-571213 www,dehof.nl de start en finish zijn op het zelfde adres:

Nadere informatie

STRUIN BULLETIN Ommetje B

STRUIN BULLETIN Ommetje B STRUIN BULLETIN Ommetje B Versie: maart 2018 Gofferts Groen Door Frans Sijben Nijmegen Dit struinommetje brengt u in een dik uur naar een van de vele parken in Nijmegen. Temidden van straten en woningen

Nadere informatie

Tip: oefen het examen op http://www.veiligverkeernederland.nl/examen beschikbaar vanaf 7 maart

Tip: oefen het examen op http://www.veiligverkeernederland.nl/examen beschikbaar vanaf 7 maart Tip: oefen het examen op http://www.veiligverkeernederland.nl/examen beschikbaar vanaf 7 maart Enkele belangrijke pas op. Borden Pas op een gevaarlijk kruispunt Pas op er kunnen tegemoet komers zijn Pas

Nadere informatie

Verkeersexamen, de route door Heel.

Verkeersexamen, de route door Heel. Verkeersexamen, de route door Heel. Voor scholen van de gemeente Maasgouw Met de route, foto s en uitleg De route 9 a b c 8 6 7 a b c d Start: Op De Tump Panheelderweg 29 - Heel 10 a b 5 a b c d 11 a t/m

Nadere informatie

Jubileum Wandelroute. Lengte ± 25 km

Jubileum Wandelroute. Lengte ± 25 km Jubileum Wandelroute Lengte ± 25 km 02 Start Einde Legenda Jubileumwandeling 04 Gezinswandeling door Kale Duinen. 05 Verkorte route. Naar keuze via punt 15 over Groote Veen oost of naar punt 17 over Groote

Nadere informatie

DAG 1 (11 juni 2019) - 5 KM (Kaart)

DAG 1 (11 juni 2019) - 5 KM (Kaart) DAG 1 (11 juni 2019) - 5 KM (Kaart) # VP VR Instructie 1 Verlaat het Castellum via de Zuid uitgang en sla direct links af het Lint op 2 Loop tot de Groene dijk 3 V1B 2 Steek rechts de Langerakbaan over

Nadere informatie

Beste PeugeotCCclubleden

Beste PeugeotCCclubleden PeugeotCCclub Nederland Beste PeugeotCCclubleden Allereerst willen wij, het bestuur van de PeugeotCCclub Nederland, iedereen van harte welkom heten op onze Najaarsmeeting alias Bruggenrit. Het is de bedoeling

Nadere informatie

Tijdens het examen staan op een aantal plekken mensen te kijken of jij alles wel goed doet en waar die dadelijk staan...????

Tijdens het examen staan op een aantal plekken mensen te kijken of jij alles wel goed doet en waar die dadelijk staan...???? Pagina 1 van 9 In dit boekje vind je de route van het praktische verkeersexamen. In foto s en tekst kun je de hele route vanuit je stoel volgen. Het is echter de bedoeling dat je de route aan de hand van

Nadere informatie

Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS

Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS lengte: startpunt: eindpunt: circa 24 km Schaapskooi tegenover het gemeentehuis Exloo parkeerplaats bij Vakantiepark Hunzepark in Gasselternijveen 1

Nadere informatie

Avond4Daagse 2018 Emmer-Compascuum

Avond4Daagse 2018 Emmer-Compascuum Wandelboekje avondwandelvierdaagse 2.5 km & 5 km Wij heten u van harte welkom tijdens de 8 e avondwandelvierdaagse in Emmer-Compascuum. De avond4daagse wordt georganiseerd door Stichting Wandel & Activiteiten

Nadere informatie

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl De ommetjes van Gemeente Boxmeer De ommetjes van Gemeente Boxmeer Gekoppeld aan het wandelroutenetwerk zijn verspreid over de gemeente Boxmeer korte wandelroutes uitgezet. Tijdens de wandeltochten kunt

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE INKOMROUTES HULST

ADVIES FIETSROUTE INKOMROUTES HULST ADVIES FIETSROUTE INKOMROUTES HULST ADVIES INKOMROUTE KOOLSTRAAT Neem bij de rotonde de Koolstraat. Let op het verkeer dat afslaat op de rotonde en let goed op, want door de hoge rotonde ben je pas laat

Nadere informatie

Rijroute naar de Johannes de Doper / Verrijzenis des Herenkerk in Wageningen plus de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden

Rijroute naar de Johannes de Doper / Verrijzenis des Herenkerk in Wageningen plus de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden Rijroute naar de Johannes de Doper / Verrijzenis des Herenkerk in Wageningen plus de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden 1 Vanaf A12: richting Wageningen {Dr. W. Dreeslaan / Mansholtlaan (N 781)} na

Nadere informatie

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de 7 e trailrun uit de RUNFORESTRUN serie en onze 1 e het derde Nationale Park van Drenthe: Dwingelderveld. Je bent te

Nadere informatie

1. Start route Wijlre:

1. Start route Wijlre: Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 12 KM : Limburg : Wijlre-Gulpen : Wijlre of Gulpen : Wijlre P Marchierstraat : Gulpen P Zwembad : Heuvels met enkele klimmetjes, en mooi vergezichten

Nadere informatie

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 15 KM : Groningen : Groningen : P Kardinge bij : Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen Bijzonderheden : Park, bos, hoge land : 70% verhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD

Nadere informatie

paadjes langs de gasopslag bij Langelo, via Westervelde terug naar Norg.

paadjes langs de gasopslag bij Langelo, via Westervelde terug naar Norg. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 20 KM : Drenthe : Norg : P op de Brink voor de kerk : Norg Bijzonderheden : Bos, heide en essen : 80% onverhard : versie Augustus 2017 RA = Rechtsaf LA = Linksaf

Nadere informatie

Toerrit 2013 Leeuwarden - Den Helder 1. Leeuwarden a. Apolloweg rechtsaf richting Mercuriusweg b. 1e rechts af c. Einde links af d. 1e rechts af e.

Toerrit 2013 Leeuwarden - Den Helder 1. Leeuwarden a. Apolloweg rechtsaf richting Mercuriusweg b. 1e rechts af c. Einde links af d. 1e rechts af e. Toerrit 2013 Leeuwarden - Den Helder 1. Leeuwarden a. Apolloweg rechtsaf richting Mercuriusweg b. 1e rechts af c. Einde links af d. 1e rechts af e. Rechts af Ring Noord en voeg in op de Anne Vondelingweg

Nadere informatie

Toeristische route door BLERICK

Toeristische route door BLERICK Toeristische route door BLERICK pag. 2 TOERISTISCHE ROUTE DOOR BLERICK VOOR ROLSTOELERS EN SCOOTMOBIELEN Het is raadzaam om wat te drinken mee te nemen Wij beginnen bij het Oude Raadshuis op het Antoniusplein.

Nadere informatie

HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km

HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km 001 Start fietstocht op de Johan van den Kornputkazerne bij het Kelderbarretje met wandschilderingen Duitse Kriegsmarine

Nadere informatie