Kaldewei presenteert nieuwe Meisterstücke premium gamma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kaldewei presenteert nieuwe Meisterstücke premium gamma"

Transcriptie

1 Kaldewei presenteert nieuwe Meisterstücke premium gamma Een moderne productie ontmoet een precies vakmanschap: vrijstaande Kaldewei baden voorzien van naadloze geëmailleerde panelen voor een vlekkeloze perfectie Ahlen, Maart Als introductie van haar nieuwste gamma exclusieve baden presenteer Kaldewei Meisterstücke als een collectie meesterwerken die een state-of-the-art productie en precies vakmanschap in perfecte symbiose belichamen. Gefabriceerd uit het gekende Kaldewei geëmailleerd staal 3.5 mm zet de collectie compromisloos de essentie van het merk verder. De unieke materiaalformule staat al lang synoniem voor perfect ontworpen kwaliteitsbaden, douchebakken en geëmailleerde douchevlakken. Voortbouwend op haar succes, breidt de premiumfabrikant nu zijn portfolio uit met een nieuwe generatie meesterstukken met geëmailleerde panelen. Met een verfijnde techniek worden de badiconen Conoduo, Asymmetric Duo en Centro Duo Oval tot in de perfectie in meesterwerken met geëmailleerde pandelen omgetoverd. Het resultaat zijn meesterwerken van de moderne badkamercultuur: baden met geëmailleerde panelen in een naadloze afwerking voor een vlekkeloze perfectie. Kaldewei presenteert Meisterstücke als een nieuwe reeks in De nieuwe vrijstaande baden met geëmailleerde panelen hebben een naadloze afwerking met een lineaire stijlexpressie. In een nieuwe productiebenadering met de meest geavanceerd dieptrektechnologie van staalplaat, gebruikt Kaldewei handwerk voor een naadloze overgang van paneel naar bad om een uitmuntende kwaliteit te garanderen. Het Meisterstück Asymmetric Duo is een innovatief hoogtepunt van deze techniek. Met een gladde ommanteling als uit één stuk geeft het een nieuwe interpretatie aan hedendaags design dat heldere lijnen en een puristisch design echoot. De ommanteling onderstreep tegelijk het unieke lineaire interieur van dit stijlvol bad. Het design is passend afgerond met een geëmailleerd afvoerdeksel.

2 Badiconen transformeren in meesterwerken De nieuwe Meisterstück collectie van Kaldewei beantwoordt aan de vraag naar een ruime badkamerarchitectuur die het mogelijk laat baden gelijk waar vrijstaand te plaatsen. Aanvankelijk worden drie populaire baddesigns aangeboden in een alpinewitte Meisterstück -versie: De Meisterstück Centro Duo Ovaal is verkrijgbaar in twee afmetingen, 170 x 75 cm en 180 x 80 cm. De Meisterstück Conoduo komt in de maat 170 x 75 cm, terwijl de Asymmetric Duo in de Meisterstück -versie 170 x 80 cm meet. Als exclusief en apart segment neemt het Meisterstück gamma een speciale plaats in de Kaldewei productreeks die in de toekomst uitgebreid zal worden met andere producten uit Kaldewei geëmailleerd staal. Ons nieuwe Kaldewei Meisterstück -segment opent een nieuw hoofdstuk in onze productie van exclusieve baden waardoor we nog maar eens onze status als pionier en stijlicoon verder onderstrepen, legt Dhr. Arndt Papenfuß uit, hoofd marketing van Kaldewei, terwijl hij het speciale belang deze exclusieve reeks toelicht. Onze Meisterstücke zijn gericht op exclusieve woningbouw zoals luxe penthouses, en op exploitanten en investeerders van vijfsterrenhotels. Optionele comfortverhogende accessoires Alle baden uit het Meisterstück -gamma worden standaard geleverd met de onderhoudsvriendelijke oppervlakteverdeling Pareleffect van Kaldewei. De modellen zijn verkrijgbaar met optionele attributen om de individuele badervaring nog te versterken, zoals het nieuwe Sound Wave bad-audiosysteem, waarbij het bad als klanklichaam fungeert. De Sound Wave laat gebruikers toe om van een heet bad te genieten terwijl ze zich, zelfs letterlijk, onderdompelen in hun favoriete deuntjes. Andere speciale uitvoeringen zijn bijvoorbeeld het Kaldewei Vivo Vita whirlsysteem voor een pure, allround ontspanning, of het elektronisch kraanwerk Comfort Select met bedieningspaneel. Kaldewei Meisterstücke zijn daarom

3 meesterwerken van badcultuur met een exclusief design uiteraard volledig vervaardigd uit Kaldewei geëmailleerd staal 3.5 mm.

4 Interior Innovation Award Best of Best 2014 voor Meisterstück Centro Duo Ovaal Vooruitlopend op de officiële lancering heeft het Meisterstück Centro Duo Ovaal de prestigieuze Interior Innovation Award Best of Best 2014, uitgereikt door de Duitse designraad. De toekenning onderkend de buitengewone innovatieve geest en het baanbrekende ontwerp van de nieuwe vrijstaande baden met ommanteling uit Kaldewei geëmailleerd staal 3.5 mm. Bron: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG./EGEDA NV Bewijsexemplaar gewenst. Pers contact: EGEDA NV Tel Dirk Mertens Fax Toekomstlaan Herentals Meer informatie en afbeeldingen vindt u op het virtuele persbureau van Kaldewei:

5 Afbeeldingen: 1 Meisterstück Centro Duo Oval Kaldewei introduceert een nieuwe serie van exclusieve baden Meisterstücke als een verzameling van meesterwerken met een state-of-the-art productie en een precieze afwerking in perfecte symbiose. Geproduceerd uit het welgekende Kaldewei geëmailleerd staal 3.5 mm zet de collectie Kaldewei s merkessentie compromisloos verder. Hierboven: vervaardigd door middel van een verfijnde techniek is de Centro Duo Oval met de hand afgewerkt met naadloze geëmailleerde panelen.

6 2 Meisterstück Centro Duo Oval Vooruitlopend op zijn officiële lancering ontving het Meisterstück Centro Duo Oval reeds de prestigieuze Interior Innovation Award Best of Best 2014.

7 3 Meisterstück Centro Duo Oval Het Meisterstück Centro Duo Oval is verkrijgbaar in alpinewit in de afmetingen 170 x 75 cm en 180 x 80 cm en is standaard uitgerust met de onderhoudsvriendelijke pareleffect oppervlakteveredeling. Optioneel kan de Centro Duo Oval uitgerust worden met het nieuwe Sound Wave audio-badsysteem en het Kaldewei Comfort Select elektronisch kraanwerk met bedieningspaneel.

8 4 Meisterstück Conoduo Net als de ander meesterwerken uit het Meisterstück gamma van Kaldewei beantwoordt het Meisterstück Conoduo aan het verlangen naar een ruimtelijk badkamerdesign waar het bad naar keuze vrijstaand kan geplaatst worden. In een nieuwe productiebenadering met de meest geavanceerd dieptrektechnologie van staalplaat, gebruikt Kaldewei handwerk voor een naadloze overgang van paneel naar bad om de uitmuntende kwaliteit van dit bad te garanderen.

9 5 Meisterstück Conoduo Het Meisterstück Conoduo is leverbaar in 170 x 75 cm. Met bijkomende accessoires zoals het nieuwe Sound Wave bad-audiosysteem, het Vivo Vita whirlsysteem, of het Kaldewei Comfort Select elektronisch kraanwerk met bedieningspaneel, verenigt het Meisterstück Conoduo een maximaal comfort met een uiterst verfijnde uitstraling vanzelfsprekend geheel vervaardigd uit Kaldewei geëmailleerd staal 3.5 mm.

10 6 Meisterstück Conoduo 7 Meisterstück Conoduo Ons nieuwe Kaldewei Meisterstück -segment opent een nieuw hoofdstuk in onze productie van exclusieve baden waardoor we nog maar eens onze status als pionier en stijlicoon verder onderstrepen, legt Dhr. Arndt Papenfuß uit, hoofd marketing van Kaldewei, terwijl hij het speciale belang deze exclusieve reeks toelicht.

11 8 Meisterstück Asymmetric Duo Het Meisterstück Asymmetric Duo is een innovatief hoogtepunt van de nieuwe techniek. Met strakke gladde geëmailleerde panelen als uit één stuk levert het een nieuwe interpretatie van een modern design dat echoot met klare heldere lijnen en een pure vormgeving.

12 9 Meisterstück Asymmetric Duo Onze Meisterstücke zijn gericht op exclusieve woningbouw zoals luxe penthouses, en op exploitanten en investeerders van vijfsterrenhotels, vertelt Dhr. Arndt Papenfuß, hoofd marketing van Kaldewei, terwijl hij het speciale belang deze exclusieve reeks toelicht.

13 10 Meisterstück Asymmetric Duo Zoals alle meesterwerken uit het Meisterstücke gamma van Kaldewei, is het Meisterstück Asymmetric Duo standaard uitgerust met de onderhoudsvriendelijke pareleffect oppervlakteveredeling van Kaldewei. Het design is op passende wijze afgerond met een geëmailleerde afvoerbedekking verzonken in het badoppervlak. Verkrijgbaar in alpinewit in de afmetingen 170 x 75 cm.

14 11 Meisterstück Asymmetric Duo 12 Meisterstück Asymmetric Duo Het gladde ononderbroken oppervlak van de ommanteling onderstreept op unieke wijze het lineair interieur van het Asymmetric Duo bad.

Kaldewei tweemaal bekroond met Red Dot prijs

Kaldewei tweemaal bekroond met Red Dot prijs Kaldewei tweemaal bekroond met Red Dot prijs Prestigieuze designprijs voor de Meisterstück Emerso en Meisterstück Incava Ahlen, april 2015. Kaldewei overtuigde de jury van de prestigieuze designcompetitie

Nadere informatie

Kaldewei Comfort Select: Wellness bij aanraking

Kaldewei Comfort Select: Wellness bij aanraking Kaldewei Comfort Select: Wellness bij aanraking Elektronisch armatuur met bedieningspaneel voor een verhoogd badplezier Ahlen, maart 2012. Het nemen van een verfrissend bad is vaak een snelle traktatie

Nadere informatie

Kaldewei Secure Plus voor rondom veilig doucheplezier

Kaldewei Secure Plus voor rondom veilig doucheplezier Kaldewei Secure Plus voor rondom veilig doucheplezier UEen nagenoeg onzichtbare oppervlakveredeling voor douchebakken in Kaldewei geëmailleerd staal 3,5 mm Ahlen, maart 2013. Met Secure Plus slaat Kaldewei

Nadere informatie

Luxe resort Laposch: Wellness-belevenis midden in de bergen

Luxe resort Laposch: Wellness-belevenis midden in de bergen Luxe resort Laposch: Wellness-belevenis midden in de bergen Premium chalets met Kaldewei whirlbaden in het buitengedeelte Ahlen, December 2013. In elk jaargetijde biedt het LaPosch Chalet Resort Tirol

Nadere informatie

Douche Couture: Xetisrevolutioneert de badarchitectuur

Douche Couture: Xetisrevolutioneert de badarchitectuur Douche Couture: Xetisrevolutioneert de badarchitectuur Geëmailleerd douchevlak met geïntegreerde wandafvoer van Kaldewei zet mijlpaal op het gebied van nieuwe badvormgeving Ahlen, september 2012. Kaldewei's

Nadere informatie

Even heerlijk kopje onder!

Even heerlijk kopje onder! Even heerlijk kopje onder! Donkere winterdagen zijn het juiste moment voor een weldadig, ontspannend bad Onbehaaglijk, nat en koud? Wanneer een blik uit het raam tot die conclusie leidt, kan dat maar één

Nadere informatie

Klassiekers opnieuw geïnterpreteerd: Kaldewei Meisterstück Classic Duo Oval

Klassiekers opnieuw geïnterpreteerd: Kaldewei Meisterstück Classic Duo Oval Klassiekers opnieuw geïnterpreteerd: Kaldewei Meisterstück Classic Duo Oval Het archetypische vrijstaande ligbad combineert tijdloze schoonheid met moderne designtaal Ahlen, maart 2017. Kaldewei brengt

Nadere informatie

Wastafels gemaakt uit Kaldewei geëmailleerd staal zijn onklopbaar

Wastafels gemaakt uit Kaldewei geëmailleerd staal zijn onklopbaar Wastafels gemaakt uit Kaldewei geëmailleerd staal zijn onklopbaar Ahlen, Juli 2015. Een vergelijking met andere materialen toont aan dat Kaldewei geëmailleerd staal de beste keuze is voor hoogkwalitatieve

Nadere informatie

Kaldewei wastafels: Wereldprimeur op de ISH in Frankfurt

Kaldewei wastafels: Wereldprimeur op de ISH in Frankfurt Kaldewei wastafels: Wereldprimeur op de ISH in Frankfurt Consequente uitbreiding van de portefeuille met producten van speciaal geëmailleerd Kaldewei staal Vijf productseries met fraaie modelvarianten,

Nadere informatie

Gezond en fit door de herfst

Gezond en fit door de herfst Gezond en fit door de herfst De juiste watertemperatuur voor recreatief badcomfort Ahlen, juli 2013. De bladeren krijgen weer mooie kleuren, de dagen worden korter en de temperaturen gaan omlaag. De herfst

Nadere informatie

Welk doucherstype ben ik?

Welk doucherstype ben ik? Welk doucherstype ben ik? Een korte typologie van het douchen laat zien, welke eisen douchegenieters, sneldouchers en gezinsdouchers zoal aan hun badkamer stellen Ahlen, april 2014. Vele dingen in het

Nadere informatie

Kaldewei Comfort select

Kaldewei Comfort select Duitsland Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse 33-35 59229 Ahlen Tel. +49 2382 785 0 Fax +49 2382 785 200 www.kaldewei.nl BELGIË Egeda NV Toekomstlaan 47 2200 Herentals Tel. +32 14 22 26 08 Fax.

Nadere informatie

NIEUWE ANTISLIP- LERING

NIEUWE ANTISLIP- LERING NIEUWE ANTISLIP-EMAILLERING Veiligheid in een nieuwe dimensie. 10 2012 Voor drukfouten en vergissingen kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. Product designed by Sottsass Associati INNOVATION BY

Nadere informatie

MATERIAALCOMPETENTIE. Badcultuur in perfectie.

MATERIAALCOMPETENTIE. Badcultuur in perfectie. MATERIAALCOMPETENTIE Badcultuur in perfectie. Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse 33-35 59229 Ahlen Duitsland Tel. +49 2382 785 0 Fax +49 2382 785 200 Internet: www.kaldewei.com NEDERLAND BELGIË

Nadere informatie

NEXSYS GELIJKVLOERSE DOUCHEVLAKKEN OPNIEUW UITGEVONDEN

NEXSYS GELIJKVLOERSE DOUCHEVLAKKEN OPNIEUW UITGEVONDEN NEXSYS GELIJKVLOERSE DOUCHEVLAKKEN OPNIEUW UITGEVONDEN HET IDEE GOOT EN BOARD ONTMOETEN ELKAAR OP HET DOUCHEVLAK Gootdesign absoluut gelijkvloers vlak stagedeelte compleet systeem voegenvrij vlak robuust

Nadere informatie

Kaldewei Comfort select. Je goed voelen door een aanraking.

Kaldewei Comfort select. Je goed voelen door een aanraking. Kaldewei Comfort select Je goed voelen door een aanraking. HIGHTECH OM AAN TE RAKEN Kaldewei Comfort Select. Design Het voorname, puristische bedieningselement voegt zich vrijwel vlak in de rand van het

Nadere informatie

Miena: elegante wastafelschalen van Kaldewei

Miena: elegante wastafelschalen van Kaldewei Miena: elegante wastafelschalen van Kaldewei Nieuwe design iconen ook in de mattinten van de Coordinated Colours Collection Ahlen, maart 2017. Kaldewei presenteert met de nieuwe Miena wastafels uit superieur

Nadere informatie

Noviteiten van Kaldewei 2012

Noviteiten van Kaldewei 2012 Duitsland Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse 33-35 59229 Ahlen Tel. +49 2382 785 0 Fax +49 2382 785 200 www.kaldewei.nl BELGIË Egeda NV Toekomstlaan 47 2200 Herentals Tel. +32 14 22 26 08 Fax.

Nadere informatie

Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse Ahlen Duitsland tel fax NEDERLAND BELGIË

Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse Ahlen Duitsland tel fax NEDERLAND BELGIË Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse 33-35 59229 Ahlen Duitsland tel. +49 2382 785 0 fax +49 2382 785 200 www.kaldewei.com NEDERLAND Wijnbeek Sanitair BV Molenwerf 1 1911 Uitgeest tel. +31 251

Nadere informatie

XETIS. Een systeem met visionaire esthetiek.

XETIS. Een systeem met visionaire esthetiek. XETIS Een systeem met visionaire esthetiek. Zichtbare esthetiek Onzichtbare technologie. Montagevriendelijke oplossing uit één hand Bescherming tegen doordringend vocht dankzij het voegvrije oppervlak

Nadere informatie

Revolutionaire badkamerconcepten: Werner Aisslinger wordt vormgever voor Kaldewei

Revolutionaire badkamerconcepten: Werner Aisslinger wordt vormgever voor Kaldewei Revolutionaire badkamerconcepten: Werner Aisslinger wordt vormgever voor Kaldewei Startschot voor verdere designer samenwerking: Studio Aisslinger ontwerpt voor Kaldewei twee prototypes uit elegant geëmailleerd

Nadere informatie

Cayonoplan: de upgrade in de badkamer

Cayonoplan: de upgrade in de badkamer Cayonoplan: de upgrade in de badkamer Uitbreiding van de modelfamilie voor prijsbewuste opdrachtgevers en moderniseerders Ahlen, maart 2017. Cayonoplan is het antwoord van Kaldewei als het gaat om de vormgeving

Nadere informatie

Kaldewei Puro Set Wide: maximale flexibiliteit bij het ontwerpen van de badkamer

Kaldewei Puro Set Wide: maximale flexibiliteit bij het ontwerpen van de badkamer Kaldewei Puro Set Wide: maximale flexibiliteit bij het ontwerpen van de badkamer Eerste Kaldewei ligbad voor baden en douchen met een afvoer in het midden en extrabrede badranden Ahlen, maart 2017. De

Nadere informatie

Alpaco TM Cabines, kasten en banken

Alpaco TM Cabines, kasten en banken Alpaco TM Cabines, kasten en banken UW ALOMVATTENDE OPLOSSING VOOR CABINES, KASTEN EN BANKEN Materiaal Onze collecties worden vervaardigd van 13 mm dik High Pressure Laminate (HPL). Dit is een anti-microbieel,

Nadere informatie

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort OPTIMALISERING Belangrijkste productkenmerken PERFECTE BALANS IN DENSITEIT GELAMINEERD ASSORTIMENT IN 3 AFWERKINGEN AKOESTISCH COMFORT α W 1.00 VISUEEL

Nadere informatie

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _ www.ahrend.com 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011

Nadere informatie

Persdossier JADO COLLECTIONS

Persdossier JADO COLLECTIONS JADO COLLECTIONS JADO draagt FREEDOM OF EXPRESSION uit door een exclusieve collectie van luxe design keuken- en badkameroplossingen. JADO maakt onderdeel uit van Ideal Standard International, de leidende

Nadere informatie

INTELLIGENT GECOMBINEERD GORDIJNGARNITUREN EN ZONWERINGSYSTEMEN

INTELLIGENT GECOMBINEERD GORDIJNGARNITUREN EN ZONWERINGSYSTEMEN INTELLIGENT GECOMBINEERD GORDIJNGARNITUREN EN ZONWERINGSYSTEMEN Nieuwe mogelijkheden voor de combinatie van gordijngarnituren en zonweringsystemen BÜSCHE bestaat sinds 1872 en ontwikkelt, vervaardigt en

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

Al meer dan 125 jaar heeft PARKER zich gevestigd als een pionier op het Fine Writing veld in zowel de technologie als design.

Al meer dan 125 jaar heeft PARKER zich gevestigd als een pionier op het Fine Writing veld in zowel de technologie als design. by Al meer dan 125 jaar heeft PARKER zich gevestigd als een pionier op het Fine Writing veld in zowel de technologie als design. Onstaan uit het verlangen van part-time verkoper George Parker voor een

Nadere informatie

Stijlvolle design wandunits in een nieuw jasje

Stijlvolle design wandunits in een nieuw jasje Stijlvolle design wandunits in een nieuw jasje w Techniek in zijn mooiste vorm Techniek in zijn mooiste vorm Deze stijlvolle wandunits werden ontworpen voor moderne architectuur en idem interieur. De productnaam

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

KLUDI ZENTA SL De nieuwe esthetiek

KLUDI ZENTA SL De nieuwe esthetiek De nieuwe esthetiek 1 Bijna 100 jaar geleden begon KLUDI met de productie van badkamerkranen. Al snel kwamen daar meer hoogwaardige armaturen bij, vervaardigd volgens traditioneel vakmanschap en gekenmerkt

Nadere informatie

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD COMPLETE SCHUIFDEUREN & BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD 2 afgebeeld: HDS 6 3 Inhoud Introductie 5 HDS 1 6 HDS 2 7 HDS 6 8 HDZ 7 9 HDS 6K 10 HDZ 7K 12 HDZ 8 14 HDD 2 15 Binnenkast 16 Inloopkast

Nadere informatie

BELGIAN PREMIUM QUALITY STEEL DOORS

BELGIAN PREMIUM QUALITY STEEL DOORS BELGIAN PREMIUM QUALITY STEEL DOORS 1 NL 2 9 PRODUCTIE 13 CLASSIC COLLECTION 15 STEELIT CLASSIC 4 17 STEELIT CLASSIC 8 19 MODERN COLLECTION 21 STEELIT MODERN 3 23 STEELIT MODERN 4 25 COLLECTIE OVERZICHT

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR KINEMAGIC Vervang uw bad door een ruime douche Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR NA Het plezier van water KINEMAGIC Naarmate u ouder wordt, is uw bad

Nadere informatie

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST interieur Dôme Deco Kos Faro Tinos Paros WARMTE MET ELEGANTIE EN STIJL DOWNLOAD ONZE APP 6 productfamilies: Parada, Ramo, Kos H&V, Faro H&V, Tinos en

Nadere informatie

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN.

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. In vierkant, rond of als vuurschaal: de Metallico plantenbakken creëren unieke mogelijkheden voor de beplanting van uw tuin of buitenplaats. Metallico

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

xenium executive toonaangevend comfort Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) Fax +49(0)

xenium executive toonaangevend comfort Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) Fax +49(0) Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) 57 69 7-0 Fax +49(0) 57 69 3 33 www.grahl.com info@grahl.de Zwitserland Ergo Design+ GmbH Phone +41(0) 450. 0312 33 Fax +41(0) 450. 0312 33 Luxemburg ALMA

Nadere informatie

het klikt meteen met jouw gloednieuwe

het klikt meteen met jouw gloednieuwe het klikt meteen met jouw gloednieuwe De gevel vormt de eerste indruk van je woning. Het is belangrijk dat die er goed uitziet. Met Dumaclin-planken steekt je gevel in een handomdraai in een nieuw jasje.

Nadere informatie

Greeploos volledig volgens mijn smaak

Greeploos volledig volgens mijn smaak Greeploos volledig volgens mijn smaak De dingen zijn niet altijd wat ze zijn. Ze zijn wat u ervan maakt. Jean Anouilh De e greeploze keuken van Bribus Premium. Design: Zuivere, duidelijke lijnen. Functie:

Nadere informatie

Greeploos volledig volgens mijn smaak. Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48

Greeploos volledig volgens mijn smaak. Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48 Greeploos volledig volgens mijn smaak Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48 De dingen zijn niet altijd wat ze zijn. Ze zijn wat u ervan maakt. Jean Anouilh Bribus_BLX_21x21_2012.indd 2 21.09.12 08:48

Nadere informatie

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO CAS CASNO106 01 02 CAS Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE BADKAMER NIEUW EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE THEOCHARIS LIOLIS Master of Technology produceert kraanoppervlakken die er door StarLight technologie jarenlang als nieuw uitzien. MASTERS OF TECHNOLOGY De

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer.

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer. 510 DE RADIATOREN De gezellige warmte wanneer je uit bed komt, de geruststellende warmte wanneer uw duiveltjes in bad spelen, de warmte die troost biedt op een droevige avond, de warmte die de winter het

Nadere informatie

Dit innoverend en vernieuwend product is een kwalitatief alternatief op alle naadloze deursystemen reeds aanwezig op de markt.

Dit innoverend en vernieuwend product is een kwalitatief alternatief op alle naadloze deursystemen reeds aanwezig op de markt. Dit innoverend en vernieuwend product is een kwalitatief alternatief op alle naadloze deursystemen reeds aanwezig op de markt. Wij bieden deuren die: naadloos met de muur verweven worden ingekast zijn

Nadere informatie

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO CAS CASNO106 01 02 CAS Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

projects Project Hotel Oppidium te Amersfoort voorbeeld

projects Project Hotel Oppidium te Amersfoort voorbeeld projects Project Hotel Oppidium te Amersfoort voorbeeld 2 Inhoudsopgave Villeroy & Boch 4 Standaard badkamer Impressies / plattegronden 6 Standaard badkamer met bad Impressies / plattegronden 8 Sanitair

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

EXCELLENT GLAS/GLASPANELEN OM GENERATIES LANG TE GEBRUIKEN.

EXCELLENT GLAS/GLASPANELEN OM GENERATIES LANG TE GEBRUIKEN. EXCELLENT GLAS/GLASPANELEN OM GENERATIES LANG TE GEBRUIKEN UITMUNTENDE COMBINATIE GROTER VERMOGEN, ZEER BETROUWBAAR, AANTREKKELIJK UITERLIJK De nieuwe Excellent glas/glaspanelen leveren gegarandeerd 25

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

PERSBERICHT. Klassieke elegantie heeft nu ook een naam: GROHE Grandera. Concept, inspiratie, design

PERSBERICHT. Klassieke elegantie heeft nu ook een naam: GROHE Grandera. Concept, inspiratie, design PERSBERICHT Klassieke elegantie heeft nu ook een naam: GROHE Grandera Concept, inspiratie, design Kwaliteit is voor altijd. Zelfs in ons moderne leven zijn het de traditionele waarden die overeind blijven

Nadere informatie

Range Rover modeljaar 2016 met uiterst luxueuze SVAutobiography, schonere motoren en nieuwe uitrusting

Range Rover modeljaar 2016 met uiterst luxueuze SVAutobiography, schonere motoren en nieuwe uitrusting Range Rover modeljaar 2016 met uiterst luxueuze SVAutobiography, schonere motoren en nieuwe uitrusting Info Gepubliceerd op: 31 maart 2015 Samenvatting Land Rover onthult de nieuwe Range Rover SVAutobiography

Nadere informatie

Vrijstaande baden 2016

Vrijstaande baden 2016 Vrijstaande baden 2016 De Cleopatra Slim line Exclusieve vrijstaande baden uit naadloos Lucite TM acryl met randen van slechts 20 mm! Dunnere badranden betekenen meer ruimte binnen het bad, samen met een

Nadere informatie

De concentratie op het wezenlijke leidt rechtstreeks naar nieuwe ideeën

De concentratie op het wezenlijke leidt rechtstreeks naar nieuwe ideeën BETTELUX SHAPE De concentratie op het wezenlijke leidt rechtstreeks naar nieuwe ideeën BETTELUX SHAPE Design: Tesseraux + Partner Een nieuwe generatie vrijstaande badkuipen en wastafels die gedragen wordt

Nadere informatie

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One XS4 2.0 XS4 ONE Een nieuwe generatie producten: stap over op de toegangscontrole van morgen met nieuwe designs en breng de veiligheid van uw gebouwen samen met het visuele aspect op een hoger niveau. www.saltosystems.nl

Nadere informatie

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO P E R F E C T PURISME. 03 Eenvoudige vormen en een esthetisch design, dat is AXOR Uno: het toonbeeld van purisme. De lange, rechte

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

4. Design en digitale bediening zijn de voornaamste troeven van deze vrijstaande badkraan. «Ondus» de GROHE

4. Design en digitale bediening zijn de voornaamste troeven van deze vrijstaande badkraan. «Ondus» de GROHE KRANEN Badkranen & andere De kraan, een onmisbaar en misschien wel het belangrijkste element in de badkamer. Designers hebben dit goed begrepen en doen niet onder in creativiteit om steeds nieuwe en meer

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

100% European quality / made in Belgium

100% European quality / made in Belgium 100% European quality / made in Belgium Dzignstone, de enige 100% Belgische premium solid surface. Solid surface is steeds tot in de kern gekleurd, robuust, krasvast maar toch een zacht en warm materiaal

Nadere informatie

UITZONDERLIJKE RADIATOREN. De collectie Premium

UITZONDERLIJKE RADIATOREN. De collectie Premium UITZONDERLIJKE RADIATOREN De collectie Premium UITZONDERLIJKE RADIATOREN Een luxe verwarming die uw interieur een ultieme verfijning biedt. Al meer dan 50 jaar heeft Campa elegante en originele comfort

Nadere informatie

Cube. Geniale eenvoud; eenvoudig geniaal. www.bodor-ktm.com

Cube. Geniale eenvoud; eenvoudig geniaal. www.bodor-ktm.com Cube Geniale eenvoud; eenvoudig geniaal www.bodor-ktm.com DEUTSCHES PATENT- UND MARKENAMT Cube REDUCTION OF FORM Rechte hoeken, rechte lijnen Deur en kozijn zijn vlakverzonken gemonteerd en dat creëert

Nadere informatie

IN PERFECTE HARMONIE.

IN PERFECTE HARMONIE. HÅG FUTU IN PERFECTE HARMONIE. HÅG Futu Communication is een strak vormgegeven en elegante bezoekersstoel - ontwikkeld als aanvulling op de HÅG Futu bureaustoel. De stoel is ontworpen voor kortere zitperiodes

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds 2 filtering light by design... BasiX Wooden Blinds De Copahome BasiX houten jaloezie is puur, mooi én betaalbaar. Ze straalt klasse uit en brengt

Nadere informatie

Laat u verrassen door de mogelijkheden en treedt toe tot onze wereld!

Laat u verrassen door de mogelijkheden en treedt toe tot onze wereld! POWERED BY AQUAJA Laat u verrassen door de mogelijkheden en treedt toe tot onze wereld! Het begin van uw droomaquarium Diamond Aquariums kenmerken zich door de specialisatie in maatwerk. Wij streven naar

Nadere informatie

Persinformatie. Häcker Keukens breidt productlijn systemat verder uit. Als grote Duitse keukenfabrikant biedt Häcker zijn handelspartners

Persinformatie. Häcker Keukens breidt productlijn systemat verder uit. Als grote Duitse keukenfabrikant biedt Häcker zijn handelspartners Veel nieuwe kleuren en 29 nieuwe fronten Häcker Keukens breidt productlijn systemat verder uit Als grote Duitse keukenfabrikant biedt Häcker zijn handelspartners een breed assortiment voor maximale verscheidenheid

Nadere informatie

De grootste keuze infrarood cabines

De grootste keuze infrarood cabines De grootste keuze infrarood cabines VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING 15 minuten 20 minuten De combinatie van de drie

Nadere informatie

Vanzelfsprekend Sphinx. Sphinx 300 Urinoirs

Vanzelfsprekend Sphinx. Sphinx 300 Urinoirs Vanzelfsprekend Sphinx Sphinx 300 Urinoirs Vanzelfsprekend Sphinx Elke dag 1.100 vliegbewegingen en 214.000 reizigers. En 100.000 toiletbezoeken. Vanzelfsprekend Sphinx Zodra bij de gate het signaal

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Betaalbaar Design. just-racks. It s Just-Racks

Betaalbaar Design. just-racks. It s Just-Racks It s JustRacks NL Betaalbaar Design. De JustRacks tv meubel collectie is modern en elegant. De smart tv meubels zijn geschikt voor de nieuwste generatie smart televisies, en kenmerken zich door een tijdloos

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot CASHBACK VOUCHER Cashback-actie voor de particulier Dit najaar hebben we een unieke cashback-actie op Radson-radiatoren met vlakke voorplaat, zowel horizontaal als verticaal. Deze actie biedt een cashback

Nadere informatie

Sphinx 280 new. Vanzelfsprekend Sphinx

Sphinx 280 new. Vanzelfsprekend Sphinx Vanzelfsprekend Sphinx Benelux B.V. DE SPHINX MAASTRICHT Postbus 1019, NL-6201 BA Maastricht Tel: +31 (0)43-351 12 00 Fax: +31 (0)43-351 12 90 www.sphinx.nl/www.sphinxpro.nl E-mail: info@sphinx.nl www.sphinx.be/www.sphinxpro.be

Nadere informatie

Silent Gliss GORDIJN SYSTEMEN

Silent Gliss GORDIJN SYSTEMEN Silent Gliss GORDIJN SYSTEMEN Het geluid van de stilte... 2-componentenglijder The Funnel De nieuwe Silent Gliss serie maakt stilte zelfs nog stiller. De degelijke structuur van deze speciaal ontworpen

Nadere informatie

SENSE. Een nieuwe Dovre sensatie.

SENSE. Een nieuwe Dovre sensatie. SENSE Een nieuwe Dovre sensatie www.dovre.be Vertrouw op Dovre: Uw warmtecomfort. Onze traditie en ons vakmanschap. De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het hoge Noorden.

Nadere informatie

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Productbrochure Eenvoud en prestatie De Hiab XS 022 maakt uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger De Hiab XS 022 is een kleine, compacte en flexibele kraan voor een brede

Nadere informatie

Karcher Design Exclusieve designdeurkrukken met een unieke montagetechnologie. Portfolio

Karcher Design Exclusieve designdeurkrukken met een unieke montagetechnologie. Portfolio KARCHER DESIGN PLAN DESIGN Rhodos EPL 28 Karcher Design Exclusieve designdeurkrukken met een unieke montagetechnologie Het familiebedrijf ontwikkelt en verkoopt kwalitatief hoogwaardig designdeurbeslag

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice

Nadere informatie

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection.

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. Perfect ontwerp, intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. De hoge kunst van eenvoud Intuïtieve bediening De cockpit in vliegtuigen of sportauto s is optimaal

Nadere informatie

Aquaral, het wonder van water

Aquaral, het wonder van water Aquaral, het wonder van water Onbezand Contrastrijke combinaties Pure klei voor een volle baksteen Unieke textuur en onregelmatige randen Ontmald met water Een spel van elementen _ De Aquaral heeft zijn

Nadere informatie

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering.

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering. De WIŚNIOWSKI deuren zijn een universele oplossing voor elke woning. Afhankelijk van de te vervullen functie binnendeur, technische deur, glazen deur worden ze gekenmerkt door geschikte parameters die

Nadere informatie

N T- S T O R E m a R k a N T O f f i c E f u R N i T u R E

N T- S T O R E m a R k a N T O f f i c E f u R N i T u R E NT-STORE markant office furniture MARKANT NT-Store De exclusieve kastencollectie NT-Store creëert rust en ruimte op de werkvloer. Het grote aantal beschikbare formaten en indelingsmogelijkheden garanderen

Nadere informatie

Bad, douche & lavabo. Douchesystemen EASA. ADVYS is de exclusieve invoerder van EASA badkamerproducten.

Bad, douche & lavabo. Douchesystemen EASA. ADVYS is de exclusieve invoerder van EASA badkamerproducten. Douchesystemen EASA ADVYS is de exclusieve invoerder van EASA badkamerproducten. Voor personen met een beperking is de sanitaire ruimte in veel gevallen een van de belangrijke plaatsen in huis. Vaak is

Nadere informatie

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven.

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. giroflex 81 GIROFLEX 81 Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. 81-9462 giroflex 81 giroflex 81 een exclusieve, handgemaakte directiefauteuil van 5,5 m 2 uiterst fijn leer, 434 afzonderlijke

Nadere informatie

HERONTDEK HET ECHTE ZITTEN

HERONTDEK HET ECHTE ZITTEN HERONTDEK HET ECHTE ZITTEN Een compact overzicht van de collectie 2012 Het echte zitten Wat is dat eigenlijk, echt zitten? In eerste instantie gaat het dan om comfort, een kwaliteit die het Venlose familiebedrijf

Nadere informatie

noviteiten 2017 Stijlen veranderen. Trends komen en gaan. Nieuwe technologieën worden

noviteiten 2017 Stijlen veranderen. Trends komen en gaan. Nieuwe technologieën worden noviteiten 2017 De nieuwste trends en de slimste innovaties van het design team van Sealskin Stijlen veranderen. Trends komen en gaan. Nieuwe technologieën worden ontwikkeld. De wereld om ons heen verandert

Nadere informatie

VINTAGE. sfeervol verwarmen met knap design

VINTAGE. sfeervol verwarmen met knap design VINTAGE sfeervol verwarmen met knap design Gezelligheid, sfeer en warmtecomfort. Onze traditie! 75 jaar traditie Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in die barre winters van het hoge Noorden.

Nadere informatie

Kleurrijke warmte p. 3. Design houtkachels met een plus p. 5. Optimale warmteverspreiding p. 7

Kleurrijke warmte p. 3. Design houtkachels met een plus p. 5. Optimale warmteverspreiding p. 7 PERSDOSSIER WINTER 2011 Klaar voor de winter! Nog even en dan komen herfst en winter er weer aan. Dan moeten we weer wennen aan kille ochtenden, gure dagen en koude nachten. Wat is er op zo n moment gezelliger

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een designklassieker die licht en privacy regelt 2 Couture Collectie: Deze exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van horizontale jaloezieën opnieuw uit. Subtiele

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

Camperen herontdekt.

Camperen herontdekt. Comfort zonder compromissen onder de 3,5 ton!: Camperen herontdekt. Wij nodigen u van harte uit de nieuwe generatie HYMER B-Klasse te ontdekken. De B-DynamicLine met groots comfort, het modernste design

Nadere informatie