RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 OKTOBER 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 OKTOBER 2016"

Transcriptie

1 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 OKTOBER 2016 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Bekkevoort, wettig bijeengeroepen overeenkomstig artikel 29 tot en met 32 van de Organieke Wet van 8 juli 1976 op de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn. Aanwezig Diane Boghe, voorzitter; Trees Laenens, Daisy Lenaerts, Nathalie Putseys, Rolande Vanderheyden, Hortance Vangossum, Nathalie Weckx, raadsleden; Anja Convents, secretaris; Afwezig Jo Vermaelen, raadslid; Hans Vandenberg, burgemeester; Dagorde De dagorde luidt als volgt: OPENBARE VERGADERING SECRETARIAAT 1 Goedkeuring notulen openbare raadsvergadering van 29 september Mededelingen PERSONEEL 3 Vacantverklaring van een halftijdse functie technisch assistent maaltijdbedeling tewerkgesteld in contractueel dienstverband (weddenniveau D1 D3) PATRIMONIUM 4 Pachtoverdracht INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING 5 Aanstelling van een vertegenwoordiger en bepaling van zijn mandaat op de algemene vergadering van Interleuven op 30 november 2016 SOCIALE DIENST 6 Toepassing systeem minimale levering via de aardgasbudgetmeter tijdens de winterperiode BESLOTEN VERGADERING Om uur opent de voorzitter de openbare vergadering. SECRETARIAAT 1 Goedkeuring notulen openbare raadsvergadering van 29 september 2016 Het verslag van de openbare raadsvergadering van 29 september 2016 wordt eenparig goedgekeurd. 2 Mededelingen Jaarverslag 2015 OGEO Fund Afschrift van het besluit van het Agentschap Binnenlands Bestuur houdende de goedkeuring van de jaarrekening 2015

2 Omzendbrief van 12 oktober 2016 van de POD Maatschappelijke Integratie naar aanleiding van de wet van 21 juli 2016 houdende wijziging van de wet van 26 mei 2002 betreffende het recht op maatschappelijke integratie Startevent aangepast vervoer cluster Hageland op donderdag 1 december van uur in de zaal van het provinciedomein De Halve Maan te Diest. De Raad van december zal plaatsvinden op donderdag 22 december 2016 om uur. PERSONEEL 3 Vacantverklaring van een halftijdse functie technisch assistent maaltijdbedeling tewerkgesteld in contractueel dienstverband (weddenniveau D1 D3) Pensioen van Rita Baets met ingang van 1 oktober Rechtspositieregeling OCMW-personeel (RMW 23/12/2015), titel II, hoofdstuk 8. Besluit Vlaamse Regering, RPR OCMW-personeel van 12 november 2010, artikel Beleidsstandpunten opgenomen in het meerjarenplan , meerbepaald actie Aanpassing van de personeelsformatie op 23 december Evaluatie van de werking dienst warme maaltijden (VB 29/08/2016), in bijlage. De continuïteit van de dienst maaltijdbedeling wordt ingeval van ziekte en jaarlijks verlof van de maaltijdbedelers gegarandeerd door inzet van personeel uit de poetsdienst. Vandaar het voorstel om de vacante betrekking te begeven bij wijze van interne personeelsmobiliteit. Conform artikel komen alleen personeelsleden die werden aangesteld na het doorlopen van een selectieprocedure of een procedure hieraan gelijkwaardig in aanmerking om zich kandidaat te stellen. Bovendien dienen zij een minimale graadanciënniteit van één jaar te hebben en een gunstig evaluatieresultaat. Voor deze betrekking geldt geen diplomavereiste. Financiële implicaties De nodige budgetten werden voorzien.

3 Over te gaan tot vacant verklaring van een halftijdse functie van technisch assistent dienst maaltijdbedeling (weddenniveau D1 D3) te begeven in contractueel verband via de procedure van interne personeelsmobiliteit. Artikel 2 Conform artikel 134 van de rechtspositieregeling worden de personeelsleden van de interne vacature op de hoogte gebracht. Artikel 3 De voorzitter wordt belast met de organisatie van de procedure (samenstelling jury en controle geldigheid kandidaatstellingen). PATRIMONIUM 4 Pachtoverdracht De schriftelijke vraag van de heer Georges CLAES, om de pacht over een perceel landbouwgrond over te dragen aan de heer Nico VANDERVELPEN De schriftelijke kennisgeving van de pachtoverdracht door mevrouw Nicole RASSCHAERT aan haar zoon Nico VANDERVELPEN betreffende diverse percelen landbouwgrond. Pachtwet, inzonderheid artikel 30, 31, 32 en 34. Wet tot beperking van de pachtprijzen van 4 november 1969 en latere wijzigingen. Omzendbrief van 7 juli 2005 van ministerie Vlaamse Gemeenschap, ABA, betreffende voorkeursnormen bij pachtoverdracht. De pachtoverdracht van de heer Georges CLAES, wonende te Molenbeek-Wersbeek, Halensebaan 81, aan de heer Nico VANDERVELPEN, wonende Oude Tiensebaan 64 te 3460 Bekkevoort, met ingang van 1 oktober 2016 betreft het perceel landbouwgrond gelegen te Molenbeek-Wersbeek, kadastraal gekend Sectie A nr. 279m, voor een oppervlakte van 1ha67a65ca. De kennisgeving van de pachtoverdracht door mevrouw Nicole RASSCHAERT aan haar zoon Nico VANDERVELPEN, beide wonende Oude Tiensebaan 64 te 3460 Bekkevoort, betreft hiernavermelde percelen landbouwgrond: - het perceel landbouwgrond gelegen te Bekkevoort, kadastraal gekend Sectie H nr. 185, voor een oppervlakte van 26a40ca; - het perceel landbouwgrond gelegen te Bekkevoort, kadastraal gekend Sectie H nr.394, voor een oppervlakte van 90a10ca; - het perceel landbouwgrond gelegen te Molenbeek-Wersbeek, kadastraal gekend Sectie B nr. 229A, voor een oppervlakte van 44a20ca. Op straffe van nietigheid dient de verpachter voorgaandelijk en schriftelijk zijn goedkeuring te geven aan de pachtoverdracht. Deze toestemming is niet nodig indien het een pachtoverdracht aan afstammelingen betreft. Het dossier bevat de nodige bewijzen gevraagd door voormelde omzendbrief. Het verzoek van de pachtoverdracht gaat uit van de uittredende pachter die een welbepaalde kandidaat voordraagt. Deze kandidaat is landbouwer in hoofdberoep en betoont zijn interesse. De pachtoverdracht van de heer Georges CLAES aan de heer Nico VANDERVELPEN betreffende het perceel landbouwgrond gelegen te Molenbeek-Wersbeek, kadastraal gekend Sectie A nr. 279m, voor een totale oppervlakte van 01ha67a65ca, goed te keuren.

4 Artikel 2 De overdrager te wijzen op het behoud van zijn hoofdelijke aansprakelijkheid wat de verplichtingen betreft die uit de pacht zijn ontstaan (artikel 34 P.W.). Artikel 3 De pachtprijs wordt vastgesteld overeenkomstig de wet tot beperking van de pachtprijzen van 4 november 1969 d.i. kadastraal inkomen x pachtcoëfficiënt (publicatie B.S.) gronden gelegen in zandleemstreek. Artikel 4 De Raad neemt kennis van de pachtoverdracht van moeder Nicole RASSCHAERT aan haar zoon Nico VANDERVELPEN van de percelen landbouwgrond, eigendom van het OCMW, gelegen te Bekkevoort, kadastraal gekend sectie H nrs. 185 en 394 voor een totale oppervlakte van 1ha16a50ca en te Molenbeek-Wersbeek, kadastraal gekend sectie B nr. 229A voor een totale oppervlakte van 44a20ca. INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING 5 Aanstelling van een vertegenwoordiger en bepaling van zijn mandaat op de algemene vergadering van Interleuven op 30 november 2016 De uitnodiging van 25 september 2016 voor de algemene vergadering van Interleuven van 30 november 2016 met bijhorende agenda en bijlagen. Decreet van 6 juli 2001 houdende de Intergemeentelijke Samenwerking, inzonderheid artikel 44. Agenda van de algemene vergadering van Interleuven van 30 november 2016 bevat volgende punten: 1. Samenstelling van het bureau; 2. Goedkeuring verslag algemene vergadering van 25 mei 2016; 3. Benoemen voor 3 jaar van de commissaris-revisor krachtens artikel 32 van de statuten; 4. Vervangen leden raad van bestuur: De gemeente Hoegaarden draagt mevrouw Evelien Janssens voor als vervanging van mevrouw Anita Vorstenbosch in de raad van bestuur. 5. Strategie en te ontwikkelen activiteiten 2017; 6. Begroting 2017; 7. Diversen. Raadslid Hortance Vangossum stelt zich kandidaat. De raadsleden gaan unaniem akkoord met een mondelinge stemming. Raadslid Hortance Vangossum, Minnestraat 59 te 3460 Assent, aan te duiden als vertegenwoordiger op de algemene vergadering van Interleuven van 30 november Artikel 2 Aan raadslid Vangossum wordt het mandaat toegekend om akkoord te gaan met de geagendeerde punten.

5 SOCIALE DIENST 6 Toepassing systeem minimale levering via de aardgasbudgetmeter tijdens de winterperiode Brief (21/09/2016) van Vlaams minister van Energie Bart Tommelein betreffende de verder zetting van het systeem van minimale levering van aardgas tijdens de winterperiode. Doel De Vlaamse overheid wil de OCMW s een middel aanreiken om gezinnen die de middelen ontberen om de budgetmeter aardgas op te laden en dus het risico lopen zonder verwarming te vallen in de winterperiode te ondersteunen door hen een minimale hoeveelheid aardgas ter beschikking te stellen via periodieke opladingen van de budgetmeterkaart. Energiebesluit van 19 november 2010, inzonderheid art tot Energiearmoedeprogramma van de Vlaamse Regering van 4 maart Besluit van minister Bart Tommelein van 16 september 2016 waarin de tabel wordt vastgesteld op basis waarvan de OCMW s voor de winterperiode aardgas kunnen toekennen in het kader van deze regeling. De regeling is optioneel voor de OCMW s: zij kunnen beslissen al dan niet in het systeem te stappen. Per aanvraag dient te worden onderzocht en beslist of een hulpvrager recht heeft op de minimale levering aardgas. Het sociaal vooronderzoek dient welbepaalde elementen te bevatten. Vorig jaar besliste de OCMW-raad eveneens om het systeem toe te passen, maar werd er in de praktijk in Bekkevoort geen gebruik van gemaakt. In het algemeen hebben vorige winter 70 % (= 216) van de gemeenten de maatregel toegepast. Globaal gezien kon 15 % van de gezinnen met een aardgasbudgetmeter van deze tussenkomsten genieten. De maatregel werd bekend gemaakt bij het doelpubliek door opsturen van flyer. Financiële impact Indien het OCMW principieel beslist om de voorgeschreven procedure toe te passen kan zij tot maximaal 70 % van het uitgekeerde bedrag, vermeld in de tabel, recupereren bij de aardgasdistributienetbeheerder. Het resterende percentage recupereert het OCMW (na de winterperiode!) bij de hulpvrager in kwestie of neemt het zelf (al dan niet gedeeltelijk) ten laste. Enig artikel De Raad gaat akkoord om voor de winterperiode het systeem minimale levering via de aardgasbudgetmeter toe te passen. Begin besloten vergadering uur.

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 MEI 2016

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 MEI 2016 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 MEI 2016 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Bekkevoort, wettig bijeengeroepen overeenkomstig artikel 29 tot en met 32 van de Organieke Wet van 8 juli

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 JANUARI 2017

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 JANUARI 2017 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 JANUARI 2017 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Bekkevoort, wettig bijeengeroepen overeenkomstig artikel 29 tot en met 32 van de Organieke Wet van

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 02/11/2016

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 02/11/2016 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 02/11/2016 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Bullen Michel, Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 24 mei 2017

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 24 mei 2017 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 24 mei 2017 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Bekkevoort, wettig bijeengeroepen overeenkomstig artikel 29 tot en met 32 van de Organieke Wet van 8 juli

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 24 NOVEMBER 2016 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils,

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens, Joachim Lelièvre-Damit, Freddy Mannaerts,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 24 maart Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 maart 2016 en 23 maart 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 24 maart Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 maart 2016 en 23 maart 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 APRIL 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting.

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting. Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-05-23 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC)

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om 20.00 uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) (conform artikel 29 tot en met 33 van het decreet van 19 december 2008) Aanwezig Voorzitter:

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 2. Toekenning steun in kader van de minimale levering via de aardgasbudgetmeter

OPENBARE ZITTING. 2. Toekenning steun in kader van de minimale levering via de aardgasbudgetmeter Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 24 oktober 2016 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede, Fien

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 25 april 2018

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 25 april 2018 Raad voor maatschappelijk welzijn 23 mei 2018 1/6 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 23 mei 2018 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken, raadslid;

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 25 FEBRUARI 2016

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 25 FEBRUARI 2016 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 25 FEBRUARI 2016 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Bekkevoort, wettig bijeengeroepen overeenkomstig artikel 29 tot en met 32 van de Organieke Wet van

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 12 NOVEMBER 2014.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 12 NOVEMBER 2014. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 12 NOVEMBER 2014. Aanwezig: della FAILLE D HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. DE BRUYNE Patrick, VANDERSTRAETEN Anja, RAES Marleen, DECLERCK

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 22 november 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Els Van Gucht;

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MEI 2019

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MEI 2019 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MEI 2019 Aanwezig: Manu Claes: voorzitter van het vast bureau; Kris Peetermans, Lieve Renders, Nico Bergmans, Marie Jeanne Hendrickx, Tony Vancauwenbergh,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/05/2014

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/05/2014 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/05/2014 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Beets Jozef, Noppen Hilde, Nys Hendrik, Poels Marleen, Trappeniers Hendrik, Vandeven Adelia, Wynants Christine,

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 30 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-01-18 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-03-14 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/12/2016

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/12/2016 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/12/2016 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik, Vandeven

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 30 MEI 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 8 juni 2016

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 8 juni 2016 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 8 juni 2016 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Ceyssens Noëlla, Cousaert Roger, Croisiaux Katrien, Neyens Carine, Schrooten

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 15 september 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 15 september 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 27 OKTOBER 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden Michel

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 1 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 Aanwezig: mevr. Monda Wuytack, voorzitter. mevr. Micheline

Nadere informatie

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014 Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014 Aanwezig: Verbist Els; voorzitter Frans Rik; burgemeester Pauwels Koen, Dorikens Herman, Vanhove Johnny, Lietaer Bart, Van den Bergh

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

OCMW-raadszifting op 21/02/2019. Glabbeek, 12/02/2019

OCMW-raadszifting op 21/02/2019. Glabbeek, 12/02/2019 OCMW Glabbeek OCMW-raadszifting op 21/02/2019 Glabbeek, 12/02/2019 De Voorzitter van de OCMW-Raad heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn, op donderdag 21

Nadere informatie

NOTULEN OPENBARE ZITTING VAN DE OCMW-RAAD. Zitting van maandag 10 december 2018

NOTULEN OPENBARE ZITTING VAN DE OCMW-RAAD. Zitting van maandag 10 december 2018 NOTULEN OPENBARE ZITTING VAN DE OCMW-RAAD Zitting van maandag 10 december 2018 Aanwezig: Verontschuldigd: Katelijne Scheirlinckx, voorzitter; Godelieve Van Der Straeten, Tamara De Geeter, Dirk Verniers,

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017 ZITTING VAN DE RAAD VAN 23 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

5 schepen J. Vanhooren

5 schepen J. Vanhooren DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college 5 schepen J. Vanhooren Dienst personeelsdienst Volgnummer dossier 9 Onderwerp Personeelsdienst. Openverklaring van de betrekking

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Jean-Pierre Taverniers, voorzitter, M. Lefevre, H. Decoster, T. Groeseneken, F. Havet, leden vast bureau H. Princen, L. Dotremont,

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Jos Cauwberghs - de voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Joachim Lelièvre-Damit, Johny Stiers

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 JUNI 2018 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2017-02-13 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

2. Goedkeuring verdere acties in het kader van kinderarmoede (KIKAZ)

2. Goedkeuring verdere acties in het kader van kinderarmoede (KIKAZ) 1. Goedkeuring verslag openbaar gedeelte vorige raadszitting. Geen opmerkingen. De leden stemmen als volgt over dit verslag: 2. Goedkeuring verdere acties in het kader van kinderarmoede (KIKAZ) De Raad:

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 19 juni 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc Haine,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/11/2017

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/11/2017 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/11/2017 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Roevens Svenja, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik, Vandeven Adelia,

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2017-03-13 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Installatievergadering van de nieuwe raad van maandag 7 januari 2013 Tegenwoordig: dhr. Ignace Dereeper - voorzitter

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MAART 2017

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MAART 2017 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MAART 2017 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Bekkevoort, wettig bijeengeroepen overeenkomstig artikel 29 tot en met 32 van de Organieke Wet van 8

Nadere informatie

RAAD VAN 7 APRIL 2015

RAAD VAN 7 APRIL 2015 RAAD VAN 7 APRIL 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. J.M. Hubert, E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur, leden en

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-12-12 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 OKTOBER 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 OKTOBER 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 OKTOBER 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Jozef Lemmens, Kathleen Lemmens, Xavier Lesenne, Omer Mievis, Marlene Swinnen, Benny Vangelder, Patrick Vansweevelt:

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 28 juni 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Gwendolijn Meskens;

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 04/11/2015

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 04/11/2015 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 04/11/2015 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Beets Jozef, Bullen Michel, Noppen Hilde, Nys Hendrik, Schillebeeckx Elke, Trappeniers Hendrik, Vandeven

Nadere informatie

STAD TIENEN NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 28 FEBRUARI 2019 OM UUR IN RAADZAAL VAN HET STADHUIS. OPENBAAR...

STAD TIENEN NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 28 FEBRUARI 2019 OM UUR IN RAADZAAL VAN HET STADHUIS. OPENBAAR... STAD TIENEN NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 28 FEBRUARI 2019 OM 19.30 UUR IN RAADZAAL VAN HET STADHUIS. OPENBAAR... 2 BESLUIT... 2 1. Goedkeuring van de notulen van de openbare

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 SEPTEMBER 2016 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 SEPTEMBER 2016 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 SEPTEMBER 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Johan Everaerts, Jerry Janssens, Jozef Lemmens, Xavier Lesenne, Omer Mievis, Marlene Swinnen, Patrick Vansweevelt:

Nadere informatie

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG ZITTING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 14 FEBRUARI 2019

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG ZITTING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 14 FEBRUARI 2019 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG ZITTING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 14 FEBRUARI 2019 Aanwezig: MM. Ketels P., Schepen-Voorzitter; Dewaele C., Burgemeester;

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 11 JUNI 2013

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 11 JUNI 2013 1 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 11 JUNI 2013 Aanwezig: mevr. Monda Wuytack, voorzitter. mevr. Micheline

Nadere informatie

Verslag van de publieke vergadering van 22 januari 2008:

Verslag van de publieke vergadering van 22 januari 2008: Verslag van de publieke vergadering van 22 januari 2008: Aanwezig te 19.30 uur: MM. Verelst Leo, Holemans Emiel, Lemmens Jozef, Vervoort Anne-Marie, Roevens Lutgarde, Sels Ritta, Boeckxstaens Veerle, Van

Nadere informatie

Afwezig: Kathy Verschoot: raadslid afwezig voor 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ; Koen Depreiter: raadslid afwezig voor 1.

Afwezig: Kathy Verschoot: raadslid afwezig voor 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ; Koen Depreiter: raadslid afwezig voor 1. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 21 december 2015 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Katrien Vandecasteele: voorzitter; Ann De Frene, Kathy Verschoot, Koen Depreiter, Jozef Verbauwhede, Dries

Nadere informatie

OCMW raadzitting van 21 februari Toelichting. Openbare zitting

OCMW raadzitting van 21 februari Toelichting. Openbare zitting OCMW Glabbeek OCMW raadzitting van 21 februari 2019 Toelichting Openbare zitting 1. Goedkeuring notulen vorige zitting (17/01/2019) Goedkeuring notulen zitting OCMW-raad op 17/01/2019 2. Aanduiding vertegenwoordigers

Nadere informatie

Vergadering van

Vergadering van Vergadering van 07.01.13 Aanwezig : Jacques Vanneste, voorzitter gemeenteraad; Jan Seynhaeve, burgemeester; Vicky Claeys, Veerle De Pauw, Anita Deprez, Pieterjan Geldhof, Suzan Joye, Chris Loosvelt, Hilde

Nadere informatie

Verslagen van de gemeenteraad. Nr. 8 De gemeenteraad in zitting van 30 juli 2018 De vergadering begint om 20.00u.

Verslagen van de gemeenteraad. Nr. 8 De gemeenteraad in zitting van 30 juli 2018 De vergadering begint om 20.00u. Verslagen van de gemeenteraad Nr. 8 De gemeenteraad in zitting van 30 juli 2018 De vergadering begint om 20.00u. 189 Dagorde De raad OPENBARE VERGADERING 1. Afwezigheid van de gemeentesecretaris. Aanduiding

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 ons kenmerk: datum 18-10-2016 Secretariaat De voorzitter van de gemeenteraad, In toepassing van artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van 15 juli 2005;

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-11-14 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 8 OKTOBER 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 8 OKTOBER 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 8 OKTOBER 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 FEBRUARI 2016 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 FEBRUARI 2016 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 FEBRUARI 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris Verontschuldigd: Afwezig: De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3.

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3. ZITTING VAN 17 MEI 2016. Tegenwoordig: R. De Caluwé, burgemeester-voorzitter; P. De Bock M. Fruytier T. Walbrecht, schepenen; R. Van Megroot, OCMW-voorzitter; G. Thierens E. Coppens L. Dieleman-van De

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 7 februari 2018 en 21 februari 2018

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 7 februari 2018 en 21 februari 2018 ZITTING VAN DE RAAD VAN 29 MAART 2018 Aanwezig: Afwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMWraadsleden

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 4 OKTOBER 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Lukic, Mevr. I. De Maegd en Mevr. M. Heirman,

Nadere informatie

Raad van 31 januari 2017

Raad van 31 januari 2017 Raad van 31 januari 2017 Aanwezig: Brugada Terradellas P., waarnemend voorzitter; D Haese J., De Clercq A., Henderickx S. (vanaf 20.00 uur), Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Droessaert S., Wyndaele

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Notulen open zitting Zitting van 23 januari 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Roger Seys; mevrouw Sonja Surkyn; de heer Michel Schepens; de heer Tim Theunis; mevrouw

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd,

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd, Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van maandag 19 september 2016 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting De

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 8 NOVEMBER 2011

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 8 NOVEMBER 2011 1 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 8 NOVEMBER 2011 Aanwezig: mevr. Monda Wuytack, voorzitter. dhr. Herman

Nadere informatie

Notulen van de raad voor maatschappelijk welzijn van donderdag 18 augustus 2016

Notulen van de raad voor maatschappelijk welzijn van donderdag 18 augustus 2016 Notulen van de raad voor maatschappelijk welzijn van donderdag 18 augustus 2016 Aanwezig: de heer M. Aytar, voorzitter; de heer L. Vanoppen, ondervoorzitter; mevr. M. Ceyssens, de heer L. Derwae, mevrouw

Nadere informatie

Schuermans Lutgarde, wnd. algemeen directeur

Schuermans Lutgarde, wnd. algemeen directeur Vergadering van 17 december 2018 - openbaar gedeelte Aanwezig: Kerremans Leen, wnd. voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Gijsbrechts Mies, Hermans Hilde, Thoné Godelieve, Van Accom

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het subsidiereglement voor het buiten gebruikstellen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 18/03/2014

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 18/03/2014 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 18/03/2014 Aanwezig: Agenda Openbaar gedeelte: 01. Verslag vorige vergadering (openbaar gedeelte) 02. Groepswerking en arbeidstrajectbegeleiding door SOCiAL 03. Jeugdhulpverleningsplan

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 23 maart 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 23 maart 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 3 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

1. Goedkeuren notulen vorige vergadering openbaar gedeelte

1. Goedkeuren notulen vorige vergadering openbaar gedeelte PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 oktober 2009 AANWEZIG: Voorzitter : Maria Elisabeth DEPRET Leden : Schepen : Ingrid VANDEN BERGHE, Alphonse

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 116, 2;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 116, 2; Besluit van de Vlaamse Regering houdende regeling van de externe personeelsmobiliteit tussen sommige lokale en provinciale overheden onderling en tussen sommige lokale en provinciale overheden en de diensten

Nadere informatie

Zitting van DINSDAG 26 FEBRUARI 2019

Zitting van DINSDAG 26 FEBRUARI 2019 Zitting van DINSDAG 26 FEBRUARI 2019 Tegenwoordig : de Dames en Heren Peter De Bock, Voorzitter Robby De Caluwe, Stijn Deschepper, Sarah Poppe, Koen Mertens, Tibbe Verschaffel, Inge Mertens, Frederic Dierinck,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 14 MEI 2014.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 14 MEI 2014. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 14 MEI 2014. Aanwezig: della FAILLE D HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. DE BRUYNE Patrick, DE FEYTER Karine, VANDERSTRAETEN Anja, RAES

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- ZITTING VAN 25 januari 2010 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN AANWEZIG: Voorzitter : Maria Elisabeth DEPRET Leden : Ingrid VANDEN BERGHE, Alphonse VAN

Nadere informatie

11 JANUARI De eedaflegging werd bevestigd in de akte van eedaflegging van 27 december 2016.

11 JANUARI De eedaflegging werd bevestigd in de akte van eedaflegging van 27 december 2016. RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 11 JANUARI 2017 TOELICHTENDE NOTA AGENDA OPENBARE ZITTING 1. Kennisgeving van de aanstelling van mevrouw Ann Merlevede als werkend lid van de raad voor maatschappelijk

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 11 FEBRUARI 2009.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 11 FEBRUARI 2009. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 11 FEBRUARI 2009. Aanwezig: della FAILLE d HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. NEIRINCK Rita, DE BRUYNE Patrick, BRAECKMAN Patricia, VERZELE

Nadere informatie

BIJEENROEPING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

BIJEENROEPING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN De voorzitter van de raad voor maatschappelijk welzijn verzoekt de raad voor maatschappelijk welzijn voor de éérste maal met volgende agendapunten

Nadere informatie

Katrien Vandecasteele: raadslid afwezig voor 3 (ingevolge artikel 37, 1 van het OCMW-decreet). OPENBARE ZITTING

Katrien Vandecasteele: raadslid afwezig voor 3 (ingevolge artikel 37, 1 van het OCMW-decreet). OPENBARE ZITTING Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 30 oktober 2018 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

OCMW LEUVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET VAST BUREAU

OCMW LEUVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET VAST BUREAU OCMW LEUVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET VAST BUREAU Vastgesteld door het vast bureau in zitting van 11 januari 2019 Inhoud 1. Bijeenroeping... 3 2. Informatie voor de leden van het vast bureau... 3

Nadere informatie

Vergadering van dinsdag 17 juli ontwerpnotulen

Vergadering van dinsdag 17 juli ontwerpnotulen Vergadering van dinsdag 17 juli 2018 - ontwerpnotulen Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

Raad van 21 december 2011

Raad van 21 december 2011 Raad van 21 december 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I., Cromphout N., Vanderlinden L. en De Grauwe

Nadere informatie

Gelet op de toelichting van de cijfers tijdens deze zitting door de financieel beheerder.

Gelet op de toelichting van de cijfers tijdens deze zitting door de financieel beheerder. NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 25 NOVEMBER 2014 Aanwezig: Surkyn Sonja - voorzitter Schepens Michel, Pernet Godelieve, Seys Roger, Maes Benny, Deckers Hilde, Debruyne Katrien, Jeunen

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 november 2017 en 22 november 2017

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 november 2017 en 22 november 2017 ZITTING VAN DE RAAD VAN 14 DECEMBER 2017 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils,

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2017-12-11 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december Dagorde

RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december Dagorde RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december 2015 Dagorde 01 Verslagen 02 Aanpassing Meerjarenplan 2014-2019. Goedkeuring. 03 Budget 2016. Goedkeuring. 04 Terugbetaling lidgelden en deelname aan sportactiviteiten

Nadere informatie

C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K. Steyaert, E. Donné, L. Dobbelaere, C.

C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K. Steyaert, E. Donné, L. Dobbelaere, C. NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 6 november 2018 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K. Steyaert,

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 5 april 2018 en 19 april Regularisering doelgroepmedewerker LDE naar logistiek personeel

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 5 april 2018 en 19 april Regularisering doelgroepmedewerker LDE naar logistiek personeel ZITTING VAN DE RAAD VAN 24 MEI 2018 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 16 december 2015

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 16 december 2015 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 16 december 2015 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Conny Gevens,, Johny Stiers en

Nadere informatie

Zitting gemeenteraadscommissie algemeen beleid 13/06/2014

Zitting gemeenteraadscommissie algemeen beleid 13/06/2014 Zitting gemeenteraadscommissie algemeen beleid 13/06/2014 Aanwezig: C. De Jonghe, voorzitter; Verontschuldigd: ; G. Soete, M. Declerck, K. Claeys-Goemaere, J.M. Dedecker, N. Lejaeghere, D. De Poortere,

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE WELZIJN PROVINCIE ANTWERPEN GEMEENTE BRECHT OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE WELZIJN VERSLAG RAAD : 16/02/2016 Aanwezig : A. Van Dyck, voorzitter. L. Bennenbroek, C. Dierckx, J. Dignef, M. Van Dyck, F. Vangilbergen,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON Verslag van 7 januari 2013 om uur

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON Verslag van 7 januari 2013 om uur Aanwezig: Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Maria Vrancken, mevrouw Greet Baldewijns, Omer Vanderbeeken, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes,

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 25

Nadere informatie

PROVINCIE VLAAMS-BRABANT OCMW-HOEGAARDEN RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van

PROVINCIE VLAAMS-BRABANT OCMW-HOEGAARDEN RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van PROVINCIE VLAAMS-BRABANT OCMW-HOEGAARDEN RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 27.02.2013 Aanwezig: Jos Cauwberghs - de voorzitter Godelieve Meulemans, Kris Hendrickx, Julie Lochie, Jos Steenwinckels,

Nadere informatie