Nieuwsbrief 1 oktober 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 1 oktober 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 oktober 2015 Belangrijke data: 5 oktober: Vergadering oudervereniging 12 oktober Vergadering schoolcommissie en MR 7 oktober: Schoolvoetbal meisjes groep 5/6 en 7/8, 7-tallen 9 oktober en 3 november: Kinderen van groep 1 en 2 vrij i.v.m. studiedagen 14 oktober: Schoolvoetbal 11-tallen groep 7/8 18oktober: Kindernevendienst 26 oktober tot 30 oktober: Herfstvakantie 5 november: Informatieavond groep 8 voortgezet onderwijs ( s Heerenhoek) 11 november: SKOB-studiedag: alle kinderen vrij Korte terugblik op de afgelopen twee weken en een kijkje in de komende periode. Op maandag en dinsdag hebben we de oudervertelgesprekken gehad. Wij als leerkrachten hebben deze als erg zinvol ervaren. Afstemming tussen ouders, kind en school is van groot belang voor de ontwikkeling van uw kind. Ook hebben de jongens van groep 5/6 gisteren meegedaan met de schoolvoetbal, ze zijn knap 3 e geworden. Volgende week is het de beurt aan de meisjes. Nog even ter herinnering: Op maandag 12 oktober komt Boekhandel Paard van Troye uit Goes n.a.v. de Kinderboekenweek.(13.00 uur tot uur ) voor de kinderen. Aansluitend kunnen ouders

2 boeken kopen. Een gedeelte van de opbrengst is voor de klassenbibliotheek. Kinderen mogen ook zelf geld meenemen en daarvoor boeken kopen, mocht u als ouder niet in de gelegenheid zijn om bij de boekenverkoop aanwezig te zijn.) Kinderboekenweek: Op woensdag 7 oktober is de opening van de Kinderboekenweek op onze school. Op donderdag 15 oktober mogen de kinderen in alle groepen meedoen aan de wedstrijd voor de gouden griffel ( het beste verhaal ) en het gouden penseel ( de mooiste tekening ). Uit elke groep wordt er een winnaar gekozen. Vanaf groep 4 t/m 8 wordt er gestreden om wie de beste voorlezer is van onze school. Elke groep kiest zijn eigen beste voorlezer. Deze winnaars uit de groepen mogen in de hal voorlezen. Op woensdag 14 oktober is er traditiegetrouw het groepsdoorbrekend voorlezen: de kinderen van groep 6 t/m 8 lezen voor aan de kinderen van de peuterspeelzaal en de groepen 1 t/m 5. De kinderen mogen een kussen meenemen. Bibliobus: Zoals u weet, zijn de tijden, waarop de bibliobus komt, veranderd. In plaats van elke week, komt de bus nog maar 1 keer per maand. Er zit nu veel tijd tussen lenen en terugbrengen. Toch willen we met de kinderen de bibliobus blijven bezoeken. Dit schooljaar betreft het de volgende dinsdagen: 6 oktober 10 november 8 december 19 januari 16 februari 22 maart 19 april 31 mei 28 juni Peuternieuws : Peuternieuws: Ondanks het regenachtig weer vorige week en het zonnige weer deze week gaan we nog verder met het thema: Oef wat warm het is wisselvallig weer dan weer koud en dan weer warm,een dunne trui of een dikke trui, jas aan,jas uit? Wat doen koude ijsklontjes in warm water? Smelten en welke smaak ijs heb jij? en welke kleur is jou ijsje? allemaal nieuwe woorden en kleine zinnen zoals : in de rij staan,dorst hebben, op je beurt wachten!

3 We leren het liedje van de ijscoman en spelen het liedje ook na, de ijscoman komt langs met heerlijke ijsjes. We beplakken een zwembroek en de meiden een badpak met kleine reepjes papier die we zelf knippen van groot tot klein. Maandag 5 oktober houden we dierendag dan mogen de knuffels mee naar school. Over 2 weken gaan we werken over de herfst/ kikker en de wind.graag willen wij daarvoor een glazen pot gebruiken dus graag ieder kind 1 glazen groente pot meenemen. De glazenwasser is geweest dus de ramen blinken weer! We hebben Joeri zijn verjaardag gevierd hij werd 3 jaar gefeliciteerd Joeri! Anne word in november 4 jaar en mag maandag bij juf Gerda gaan kijken in de klas. Volgende week is het weer oefening van de ontruiming voor bij calimiteiten en brand. Groep 1/2: Volgende week begint de Kinderboekenweek: Raar maar waar! Wij zijn alvast begonnen. We hebben robots gemaakt n.a.v. het boek Robbie Robot en zingen er een lied over. Naar aanleiding van het boek: Kasper en Victor in de werkplaats willen we van de themahoek een werkplaats maken Hiervoor mag weer van alles meegebracht worden. Vooral oude spullen, die gesloopt mogen worden, zijn welkom! Vandaag heeft de leesconsulente het boek André het astronautje, geschreven door André Kuipers voorgelezen en we zagen een filmpje, waarin hij vragen over de ruimte beantwoordde. We hebben 73 woorden verzameld met de r van rikkie. Dat is veel! Hartelijk bedankt voor het meebrengen van de voorwerpen. De volgende letter is de b van boek. De spelletjesmiddag voor groep 1 t/m 4 kon afgelopen dinsdag niet doorgaan. De volgende keer is op vrijdag 13 november. Op dinsdag 6 oktober gaan we naar de bibliobus. Graag één van de boeken nog even van te voren voorlezen, want s morgens is er boekenkring! Niet vergeten: op vrijdag 9 oktober zijn de kinderen uit groep 1 en 2 vrij i.v.m. een studiedag. Op woensdag 14 oktober wordt er weer groepsdoorbrekend gelezen, de kinderen mogen dan een kussen meenemen naar school. Groep 3/4: In groep 3 is de eerste kern van VLL afgesloten. We zijn afgelopen maandag met kern 2 begonnen. De volgende letters zijn aangeboden: teen ( t ) en een ( ee ). In groep 4 is dinsdag het woordendictee afgenomen en vrijdag wordt het zinnendictee afgenomen. Het blok van taal is afgesloten met een taaltoets en volgende week wordt het rekenblok afgesloten met een rekentoets.

4 Op woensdag 14 oktober wordt er weer groepsdoorbrekend gelezen, de kinderen mogen dan een kussen meenemen naar school. De kinderen van groep 4 mogen op vrijdag 23 oktober de tafel van 5 opzeggen. Volgende week werkt juf Ineke de hele week, de week erna werkt meester Leo heel de week. Groep 5/6: Afgelopen dinsdag hebben de kinderen de indeling van de boeken-en spreekbeurten meegekregen. We hebben het eerste blok van taal en rekenen afgesloten. Volgende week starten we met het tweede blok. Afgelopen week hebben wij meegedaan aan de Week van de Pauzehap. Op dinsdag, woensdag en donderdag kregen wij een gezonde pauzehap aangeboden. Op maandag namen we zelf iets gezonds mee naar school en morgen, vrijdag, doen we dat nog een keer. Elke dag maakten we een opdracht op het bijbehorende werkblad. Door dit alles weten we nu hoe belangrijk het is om iets gezonds mee te nemen als pauzehap en weten we ook meer over de Schijf van Vijf. Afgelopen woensdag hebben de jongens meegedaan aan schoolvoetbal. Ze hebben keihard gewerkt en zijn derde geworden! Het was een hele sportieve middag. Volgende week doen de meisjes mee aan het schoolvoetbal in Heinkenszand. De exacte tijden voor de wedstrijden zijn nu nog niet bekend maar zullen via de mail verzonden worden zodra we deze ontvangen hebben. Groep 7/8: Afgelopen week hebben wij meegedaan aan de Week van de Pauzehap. Op dinsdag, woensdag en donderdag kregen wij een gezonde pauzehap aangeboden. Op maandag namen we zelf iets gezonds mee naar school en morgen, vrijdag, doen we dat nog een keer. Elke dag maakten we een opdracht op het bijbehorende werkblad. Door dit alles weten we nu hoe belangrijk het is om iets gezonds mee te nemen als pauzehap en weten we ook meer over de Schijf van Vijf. Volgende week doen de meisjes mee aan het schoolvoetbal in Heinkenszand. De exacte tijden voor de wedstrijden zijn nu nog niet bekend maar zullen via de mail verzonden worden zodra we deze ontvangen hebben. Op woensdag 14 oktober is het de beurt aan de jongens om hun voetbaltalent te laten zien. Alvast succes allemaal! Vorige week woensdag hebben de kinderen, na uitleg en een filmpje op het digibord, hun materiaal voor de kinderpostzegelactie meegenomen. Afgelopen woensdag moesten ze alles inleveren, zodat we alle bestellingen op tijd door konden sturen. In november gaan de kinderen op pad om de bestellingen bij hun klanten te bezorgen. Volgende week dinsdag starten we met de boeken- en spreekbeurten. Succes allemaal!

5 Dinsdag 6 oktober staat voor groep 7 en 8 de toets van Engels Unit 1 op de planning. Op dinsdag 13 oktober heeft groep 7 de toets van Aardrijkskunde Hoofdstuk 1. Op 22 oktober gaan we s middags naar Traas ongediertebestrijding in s Gravenpolder. We zijn dan waarschijnlijk pas terug rond 15:15uur. Als het mooi weer is willen we op de fiets, bij slecht weer met de auto. Als u kunt rijden/ wilt u dit dan even laten weten bij meester Ivo? Het leren is weer begonnen! De vakantie is voorbij. Alle kinderen gaan weer naar school en de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf hebben hun deuren weer geopend. We hopen dat ze er dit jaar weer veel zullen leren. Toch leren kinderen het meeste in het gezin. Zoals aankleden, kleuren herkennen, op je beurt wachten, op een prettige toon praten in plaats van schreeuwen en zelf problemen oplossen. Nieuwe vaardigheden en nieuw gedrag leren kinderen het beste als daar (ook) thuis aandacht voor is. Hieronder volgen enkele ideeën om dat goed te doen: Oefen nieuwe vaardigheden door dingen voor te doen. Kinderen leren veel door te zien hoe anderen het doen. Laat je kind kijken naar wat je doet. Benoem wat je doet en laat je kind het nadoen. Help als het nodig is en moedig je kind aan om het nog eens zonder hulp te proberen. Prijs je kind als dat lukt. Geef zelf het goede voorbeeld zodat je kind ziet hoe hij zich moet gedragen. Je kunt bijvoorbeeld niet van je kind verwachten dat hij een regel als je eigen rommel opruimen naleeft als jij zelf je spullen in huis laat slingeren. Maak gebruik van spontane leermomenten. Wanneer een kind naar je toe komt voor informatie, hulp of aandacht is hij meestal gemotiveerd om iets te leren. Grijp zulke gelegenheden aan om je kind nieuwe dingen te leren. Je kind een pasklaar antwoord geven, stimuleert hem niet om er ook zelf over na te denken. Moedig je kind aan zelf het antwoord te vinden en kijk vervolgens of je hem kunt helpen om meer te leren welke kleur denk je dat dit is? Ja, rood. Wat is nog meer rood? Zorg wel dat het leuk blijft, dus dring niet te veel aan. Als je kind niet reageert, geef dan gewoon het antwoord en wacht een volgend leermoment af. Maak gebruik van vragen, vertellen, voordoen. Bij vaardigheden die wat ingewikkelder zijn, kun je het beste stapsgewijs aan je kind leren wat hij precies moet doen. Dat gaat op de volgende manier: Vragen Vraag je kind wat de eerste stap is. Wat doen we eerst bij tandenpoetsen? Vertellen Als je kind het antwoord niet weet, vertel hem dan rustig wat hij moet doen. Eerst doen we tandpasta op de tandenborstel. Laat me eens zien hoe jij de tandpasta op jouw tandenborstel doet. Voordoen Als je kind het nog niet zelf kan, help hem dan. Maak bijvoorbeeld de tube open, pak de handen van je kind en stuur zo zijn handelingen. Stop met helpen zodra je kind begonnen is. Prijs medewerking en succes. Prijs je kind wanneer hij meewerkt en ook bij elk succesje dat hij boekt. Benoemen wat je kind zegt of doet, is een goede manier om hem aan te moedigen. Goed gedaan, meisje. Zo moet je tandenpoetsen. Herhaal Vragen, Vertellen, Voordoen bij elke stap zoals tandpasta op de borstel doen, tandenpoetsen, mond spoelen enzovoort.

6 Voor informatie over gezond opgroeien en opvoeden kun je altijd terecht op onze website:

Nieuwsbrief 17 september 2015

Nieuwsbrief 17 september 2015 Nieuwsbrief 17 september 2015 Belangrijke data: 23 september: Schoolvoetbal groep 7/8 jongens elftallen 23 september: Start kinderpostzegels 28 sept t/m 2 okt: Week van de Pauzehap, groep 5 t/m 8 28 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr.3 1 oktober 2014

Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr.3 1 oktober 2014 Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr.3 1 oktober 2014 Belangrijke data: 2 oktober: Boekhandel Paard van Troye uit Goes komt op school n.a.v. de Kinderboekenweek.(11.00 uur tot 12.00 uur voor de kinderen. Aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 oktober 2015

Nieuwsbrief 15 oktober 2015 Nieuwsbrief 15 oktober 2015 Belangrijke data: 22 oktober: Groep 7/8 naar Traas ongediertebestrijding. 26 oktober tot 30 oktober: Herfstvakantie 2 november: Controle hoofdluis 2 november: Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 september 2016

Nieuwsbrief 22 september 2016 Nieuwsbrief 22 september 2016 Belangrijke data. 26 t/m 30 september: Week van de Pauzehap groep 5 t/m 8 28 september: Studiedag SKOB, alle leerlingen vrij 3 en 4 oktober: Oudervertelgesprekken 5 oktober:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Nieuwsbrief Oktober 2015 Belangrijke data voor uw planning: Week 40 : Planning omgekeerde oudergesprekken 1 oktober : Alle klassen studeren openingsdans in voor de Kinderboekenweek 5 oktober : Dag van

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 1 Uitgifte:

Homepage:  DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 1 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september 2017

Nieuwsbrief 7 september 2017 Nieuwsbrief 7 september 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 19 september: Bibliobus 20 september: Schoolvoetbal jongens 11-tallen (groep 7/8) 25 en 28 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 oktober 2018

Nieuwsbrief 5 oktober 2018 Nieuwsbrief 5 oktober 2018 Belangrijke data: 8 oktober: Schoolcommissie en MR vergadering 8 oktober: 11 tot 13 uur Boekenverkoop boekhandel Paard van Troje. 10 oktober: groepsdoorbrekend voorlezen en afsluiting

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Belangrijke data: Dinsdag 18 maart en donderdag 20 maart: Donderdag 20 maart: Vrijdag 21 maart en 13 juni: Maandag 24 maart:

Belangrijke data: Dinsdag 18 maart en donderdag 20 maart: Donderdag 20 maart: Vrijdag 21 maart en 13 juni: Maandag 24 maart: Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr.14 13 maart 2014 Donderdag 9 september 2010 Belangrijke data: Dinsdag 18 maart en donderdag 20 maart: Adviesgesprekken, groep 8 Donderdag 20 maart: Klasselunch, groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr februari 2014

Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr februari 2014 Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr.13 20 februari 2014 Belangrijke data 28 februari: Carnavalsmiddag. 3 maart tot en 7 maart: voorjaarsvakantie. Op vrijdag 21 maart en op vrijdag 13 juni is er een studieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 18 20 mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Jantje Beton Schoolfoto s Nieuws uit de groepen Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2016

Nieuwsbrief 3 maart 2016 Nieuwsbrief 3 maart 2016 Belangrijke data: 7 maart: Vergadering oudervereniging 8 maart: Gastles Halt voor groep 7/8 over invloed van de groep. 8 maart: Informatieavond vormselviering 18 maart: Gastles

Nadere informatie

Winnaar Zeeuwse Onderwijsprijs

Winnaar Zeeuwse Onderwijsprijs Nieuwsbrief 10 november 2016 Belangrijke data. 15 november: Biebbus 13:00-14:45 16 november: Vergadering oudervereniging 17 november: Spelletjesmiddag groep 1 t/m 4 5 december: Sinterklaas op school 8

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl 15 januari 21 april 2015 2016 Nieuwsbrief 16 2015-2016 Koningsdag Op vrijdagochtend

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Hier leest u alweer de tweede nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Behalve het feit dat we nu volledig digitaal zijn geworden, geen papieren versie meer van de nieuwsbrief,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5.

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5. Informatie groep 5 Algemeen: Leerkrachten: Ellen Moerman maandag, dinsdag en woensdag. Iris Stuur donderdag en vrijdag. Groep 5 De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 februari 2015

Nieuwsbrief 12 februari 2015 Nieuwsbrief 12 februari 2015 Belangrijke data: 13 februari s middags Carnavalsfeest groep 1 t/m 8 15 februari Kindernevendienst 16 februari t/m 20 februari Voorjaarsvakantie 23 februari Gesprekken groep

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 1 week 34 2015 De volgende Infos verschijnt 3 september Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Alweer de

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Vennehoefsnieuws 23 september 2016

Vennehoefsnieuws 23 september 2016 Samen leren met en van elkaar! Vennehoefsnieuws 23 september 2016 Belangrijke data 28 09 2016 Start Kinderpostzegelactie 04 10 2016 Thema avond MR/OR 19.30 uur 05 10 2016 t/m 14 10 2016 Start Kinderboekenweek;

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode.

Nieuwsbrief 31 augustus Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode. Nieuwsbrief 31 augustus 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 20 september: Schoolvoetbal jongens 11tallen (groep 7/8) 25 en 28 september: Oudervertelgesprekken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2015

Nieuwsbrief 2 april 2015 Nieuwsbrief 2 april 2015 Belangrijke data: 3 april Goede vrijdag, alle leerlingen vrij 5 april Kindernevendienst 6 april 2 e paasdag, alle leerlingen vrij 10 april 6 e EHC les in het Parochiehuis 19 april

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 januari 2016

Nieuwsbrief 28 januari 2016 Nieuwsbrief 28 januari 2016 Belangrijke data: 1 en 3 februari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 5 februari: Carnaval ( s middags) 8 februari: Vrij i.v.m. carnaval 19 februari: Alle leerlingen vrij vanaf

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 5 december 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Glazen potten! Wennen / starten Letter P Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: boekentip Bijlage: Jarig! Voor alle

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2015 tel

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2015 tel Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2015 tel. 0118-441122 fransnaereboutschool@archipelscholen.nl Beste ouders/verzorgers, Mededelingen schoolbreed Aan het begin van het schooljaar hebben

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 28 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We zitten midden

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 10 31 E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 04 07-10-2015 Pompoenen inleveren bij Bloemendaal Morgen kunnen

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie.

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie. Nieuwsbrief : 4 Datum: 9 oktober 2015 Verjaardagen van kinderen: De volgende kinderen vieren binnenkort hun verjaardag; Daan uit groep 1/2A en Max en Tim uit groep 1/2B. Vervolgens groep 4, daar zijn vier

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Document vertellen en presenteren voor de groepen 1, 2, 3 en 4. Doelen van vertellen en presenteren in groep 1 en 2:

Document vertellen en presenteren voor de groepen 1, 2, 3 en 4. Doelen van vertellen en presenteren in groep 1 en 2: Document vertellen en presenteren voor de groepen 1, 2, 3 en 4 Doelen van vertellen en presenteren in groep 1 en 2: Leerlingen raken vertrouwd met het presenteren voor een groep Leerlingen raken vertrouwd

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 oktober

Nieuwsbrief 1 oktober Nieuwsbrief 1 oktober Oktobermaand - Kindermaand In oktober vindt de manifestatie Oktobermaand Kindermaand plaats. Dit jaar zijn er weer tal van leuke gratis toegankelijke activiteiten voor kinderen van

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

4 oktober 2016 (nr 2)

4 oktober 2016 (nr 2) 4 oktober 2016 (nr 2) Kinderboekenweek Woensdag 5 oktober start de Kinderboekenweek met als thema voor altijd jong waarin opa s en oma s een grote rol spelen. We openen de week met een oma die bij ons

Nadere informatie

Nr september 2017 ALGEMEEN

Nr september 2017 ALGEMEEN Nr. 03 25 september 2017 ALGEMEEN Kennismakingsgesprekken Vorige week vonden de kennismakingsgesprekken plaats. Fijn dat u de tijd heeft genomen om met de nieuwe leerkracht van uw kind in gesprek te gaan.

Nadere informatie

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad Algemeen M e t d e w i n d m e e CBS De Windroos Barklaan 10 9934 JT Delfzijl Telefoon: (0596) 617 487 E-mail: info.windroos@noordkwartier.nl Agenda Dinsdag 16 oktober 2018 Bag2School 20 oktober t/m 28

Nadere informatie