Nieuwsbrief: maart Zaterdag 18 maart: bedanking leden, op het menu konijn met pruimen. Eerstdaags ontvangen jullie een uitnodiging.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief: maart Zaterdag 18 maart: bedanking leden, op het menu konijn met pruimen. Eerstdaags ontvangen jullie een uitnodiging."

Transcriptie

1 SK Heusden Nieuwsbrief: maart 2017 Ledeninfo: Zondag 12 maart: Clubrit 75 en 40 km (zie kalender) Zaterdag 18 maart: bedanking leden, op het menu konijn met pruimen. Eerstdaags ontvangen jullie een uitnodiging. Veerle Meirsman werd op de algemene ledenvergadering unaniem verkozen tot bestuurslid. Zij wil de nieuwe schatbewaarder worden. (het is het bestuur die de nieuwe schatbewaarder kiest op de eerste vergadering na de algemene vergadering) Voor de leden die in de week vrij zijn, op woensdag 15 maart is er in Hansbeke een heel mooie fietstocht. De afstand is 78 km en men kan starten vanaf 9u00 tot 13u00. We hebben deze vorig jaar met enkele leden gefietst. Start Café De Zoeten Inval Hansbekedorp 17 We starten om 9u00 Clubrit 26 februari: Er startten 20 leden, 13 reden de 50 km en 7 de 25 km. De weergoden waren ons goed gezind, we bleven van de voorspelde regen gespaard. Prestatiebladen cyclo en VTT Zomer: het formulier zal ook op de website geplaatst worden, zie pagina clubnieuws. Algemene Voorwaarden Cycling Vlaanderen Fietsbijstand Materiaalpech A. ALGEMENE BEPALINGEN De bepalingen die volgen zijn van toepassing op de hele bijstandspolis. 1. Wie kan gebruik maken van deze bijstandspolis?

2 Elke fietser waarbij de persoonsgegevens via elektronische weg werd aangemeld door Cycling Vlaanderen. Deze fietser kan gebruik maken van deze bijstandspolis voor zover hij geïmmobiliseerd is volgens de voorwaarden van Cycling Vlaanderen Fietsbijstand. De pechverhelper kan het vergunningsnummer en de identiteitskaart vragen van de fietser. Indien het vergunningsnummer en/of identiteitsgegevens niet overeenkomen met de doorgegeven en geregistreerde informatie, kan de interventie aangerekend worden. 2. Welke fietsen zijn aangesloten? Alle (elektrische) fietsen, mountainbikes en sportfietsen welke recht hebben op fietsbijstand en die deel uitmaken van de Cycling Vlaanderen fietsbijstand d.m.v. koppeling aan het vergunningsnummer van de aangeslotene, worden door deze polis gedekt. 3. Betwistingen In geval van betwistingen zijn uitsluitend de rechtbanken van Antwerpen bevoegd. 4. Vrijwaringclausule Cycling Vlaanderen Fietsbijstand kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet-uitvoeren van de hulpverlening, tekortkomingen of vertragingen bij het uitvoeren ervan, in geval van omstandigheden onafhankelijk van onze wil of in geval van overmacht, zoals burger- of internationale oorlog, volksopstand, staking, vergeldingsmaatregelen, beperking van bewegingsvrijheid, radioactiviteit, natuurrampen, enz. 5. Uitsluitingen Cycling Vlaanderen Fietsbijstand is niet gehouden tot tussenkomst in geval van: Prijs van wisselstukken of materiaal. (inclusief de kosten voor het bestek en het demonteren door de hersteller van de fiets). Tussenkomsten die het gevolg zijn van incidenten die de fiets niet immobiliseren. Herstellingskosten door de fietsherstellers en eventuele onderhoudskosten. Kosten ten gevolge van prestaties die niet aan Cycling Vlaanderen Fietsbijstand werden aangevraagd of haar toestemming toe werd verleend. Alle schade, pech of ongeval die zich voordoet tijdens wedstrijden of georganiseerde toertochten. Op georganiseerde toertochten wordt namelijk technische bijstand vanuit de organisatie voorzien. Deze overeenkomst dekt geen diefstal of beschadigingen van voorwerpen of bijhorigheden van de fiets ten gevolge van pech en ongeval. Bijstand aan een fiets die reeds bij een erkende fietswinkel of hersteller staat. Verwijdering fiets in opdracht van de overheid of de politie. Alle gevallen van misbruik en/of bedrog. Panne ten gevolge van nalatigheid van het onderhoud

3 Interventies die aangevraagd worden op plaatsen die niet bereikbaar zijn voor interventievoertuigen (bijvoorbeeld bospad,...) Interventies op het thuisadres of in een straal van 1 kilometer rond de woning Medische bijstand aan de fietser Telefoonkosten om de bijstandscentrale te bereiken Verloren sleutels van een fietsslot Interventies in het buitenland Bij meer dan zeven interventies per jaar. Dit zowel voor leden met een individuele vergunning en leden met een familievergunning. Verplichtingen van de fietser De fietser verbindt er zich toe: Zijn medewerking te verlenen aan de administratieve formaliteiten en verplichtingen die noodzakelijk zijn om de gevraagde bijstand te kunnen uitvoeren. Ons juist te informeren over het verzekerde schadegeval. B. PECHVERHELPING AAN FIETSEN 1. Geografische dekking: je dient geïmmobiliseerd te zijn in België of op 30km buiten de landsgrenzen in Nederland en Luxemburg. Je dient minstens 1 km van huis of van vertrek- of eindpunt verwijderd te zijn. 2. Wanneer wordt bijstand verleend? De waarborg is van toepassing als de immobilisatie is ontstaan uit een technisch defect, diefstal, ongeval of vandalisme. Cycling Vlaanderen Fietsbijstand wordt enkel verleend indien de fietser aanwezig is bij zijn fiets en de fiets zich bevindt op een weg die toegankelijk is voor een bijstandsvoertuig. het aantal interventies is beperkt tot 7 per jaar. Dit zowel voor leden met een individuele vergunning en leden met een familievergunning. De fietsbijstand is niet geldig tijdens georganiseerde toertochten omdat dan reeds technische bijstand aangeboden wordt. 3. Waaruit bestaat de dienstverlening? Het ter plaatse sturen van een pechverhelper, na telefonische oproep op het uniek Cycling Vlaanderen Fietsbijstand oproepnummer. Indien de fiets ter plaatse niet door de pechverhelper terug rijklaar kan worden gemaakt, wordt de fietser en zijn fiets overgebracht naar: Tijdens de openingsuren van de fietsherstellers: De fiets is volledig geïmmobiliseerd (er kan niet verder gereden worden): De fietser én zijn fiets worden naar de dichtstbijzijnde fietshersteller gebracht. of De fietser én zijn fiets worden overgebracht naar het vertrek- of eindpunt of de woonplaats indien dit dichter is.

4 Buiten de openingsuren van de fietsherstellers: De fiets is volledig geïmmobiliseerd (er kan niet verder gereden worden): De fietser én de fiets worden overgebracht naar de woonplaats of het vertrek- of eindpunt of de woonplaats indien dit dichter is. ALGEMENE VERGADERING VAN VRIJDAG 24 FEBRUARI 2017 TERUGBLIK OP 2016 Hartelijk welkom allemaal, mag ik jullie aandacht voor een terugblik op het voorbije seizoen. Op 16 januari waren een 30-tal leden aanwezig op de nieuwjaarsreceptie. De eerste organisatie van 2016 was onze VTT Husdine op 24 januari. We mochten 768 mountainbikers inschrijven. Op zaterdag 6 februari trokken we naar Gent voor een bezoek aan de Expo over de Zesdaagse. Het werd een boeiende en gezellige namiddag. Op zaterdag 13 februari waren 30 leden aanwezig op de algemene vergadering. Cyriel en Godelieve ontvingen een geschenk voor hun 40-jarig lidmaatschap. Georges stelde die avond de nieuwe website voor. Samen met Didier werd hij verkozen tot bestuurslid van de club. We startten het seizoen met 68 vergunninghouders en 5 steunende leden. Bij WBV werden permanente dag organisaties aangeduid die mogen meegeteld worden voor het behalen van het laureaatschap permanente routes. Het Eskaatje werd vervangen door een maandelijkse nieuwsbrief. Ook het werk van Georges. Daarin werden ook meerdere ritten aangeduid om samen te fietsen op zondag. De leden zien elkaar meer wat ten goede komt aan het groepsgevoel. Op 19 maart trakteerden we onze leden-helpers en sponsors met warme beenham. Die avond werden ook de winter cyclo- en VTT-laureaten gehuldigd. Bij de mountainbikers - heren - eindigde Ivan Wuytens op de 1 ste plaats. Bij de dames stond Mia Van De Voorde bovenaan het klassement. In totaal waren er 4 laureaten.

5 Bij de winter-cyclo behaalde Cyriel Vermander de eerste plaats in het klassement bij de heren. Bij de dames eindigde Monique Van Exem op de eerste plaats. Er waren 3 winter laureaten cyclo. Onze uitstap naar Trier tijdens het eerste weekend van juni kende veel succes nl. 25 deelnemers. Een zeer geslaagd weekend. Voor onze Bultjesfietstocht op 9 juli waren er 646 deelnemers waarvan 288 voor het klimbrevet van 105 km, 288 voor de 60 km en 70 voor de 40 km. Tijdens de week van 23 tot 28 augustus fietsten 8 Eskaers de permanente route naar Gerardmer. Onze Sloebertocht op 10 september kende minder succes, slechts 442 deelnemers. Niet langer een labelorganisatie, dus ook geen mountainbiketochten. Voor de BCH in De Haan tijdens het derde weekend van september waren er zeer weinig deelnemers. Dit hadden we als bestuur verkeerd ingeschat. Het laatste weekend van het seizoen waren we aanwezig op het Provinciaal fietsen mountainbikeweekend te Lokeren. Aangezien er voor het winterseizoen weinig prestatielijsten worden ingediend werd besloten om enkel nog laureaten te huldigen resp. voor 30,25 of 20 deelnames. Op zondag 9 oktober werd het seizoen afgesloten met de Dag van S.K. Heusden. We fietsten de kleinste afstanden van de Bultjesfietstocht. Daarna genoten de deelnemers van frietjes met stoofvlees of vol-au-vent. In oktober werd Wielerbond Vlaanderen omgedoopt tot Cycling Vlaanderen. Op zondag 5 november stond een bezoek aan de brouwerij Huyghe op het programma. We kregen een film over de geschiedenis te zien, een rondleiding met een gids die ons het volledige productieproces leerde kennen en mochten zelfs een biertje proeven. Op het clubfeest (3 december) werden onze kampioenen en laureaten gehuldigd. Monique Van Exem werd clubkampioene. Cyriel Vermander werd clubkampioen bij de heren.

6 29 leden behaalden het clublaureaatschap, nl. 8 gouden laureaten, 8 zilveren laureaten en 13 bronzen laureaten. De clublaureaten ontvingen een envelopje met centen en een trofee geschonken door Record Bank Didier Scheire. Michel Van Laere werd gehuldigd voor zijn 35-jarig lidmaatschap en Hilde en Arnold voor 25 jaar trouw aan S.K. Heusden. In 2016 hadden we 17 provinciale laureaten, 12 laureaten permanente routes, 4 Enamelaureaten. We eindigden op de 12 de de plaats in de topklubklassering en op de 7 de plaats in de Esso Best of Belgium Tour. Ik wens jullie allen een prachtig seizoen. Brigitte Verslag van de algemene vergadering van vrijdag 24 februari Er waren 29 leden aanwezig. Voorzitter Magda heette hen hartelijk welkom en gaf een overzicht van de komende activiteiten. De nieuwe leden werden voorgesteld nl. Veronique Goormachtigh, Freddy De Blieck en Andy Vancoppenolle. Adrienne De Keyser en Monique Paelinck (verontschuldigd) kregen een fles champagne aangeboden voor 40 jaar trouw aan onze club. Secretaris Brigitte gaf het jaarverslag, een terugblik op Door het ontslag van schatbewaarder Guy werd het kasverslag gegeven door ondervoorzitter Berna. Zij deelde ook mee dat de controle van de boekhouding werd uitgevoerd door Michel Mulkers en Dirk Byl en dat een gunstig verslag werd opgemaakt. Commissaris Michel bevestigde dat de boekhouding perfect in orde was, dus geen opmerkingen. De jaarrekening werd voor akkoord verklaard. Zowel de schatbewaarder als de commissarissen zijn van oordeel dat we in de toekomst een beetje meer op de uitgaven zullen moeten letten. Daarna volgde de goedkeuring van het verslag van de commissarissen en de ontlasting van de beheerders.

7 Tijdens de pauze kregen de aanwezigen een gratis consumptie aangeboden. De gratis vergunning ging naar Arnold Boerman. Veerle Meirsman werd verkozen tot bestuurslid. Indien voldoende interesse plannen we een weekenduitstap naar Retie - Postel. Berna vestigde de aandacht op de wijzigingen voor het komende seizoen. Brigitte gaf nog enkele toelichtingen bij het infopakket. Magda dankte de leden voor hun hulp bij onze organisaties in 2016 en nodigde hen uit voor de bedanking van de leden op 18 maart. De leden kregen ook nog de kans om vragen te stellen en opmerkingen te maken. Er waren geen verdere vragen of opmerkingen. Brigitte Activiteitenkalender maart 2017 Clubrit 18 maart 2017 Bedanking leden 2 april 2017 Clubrit 16 april 2017 Clubrit 15 juli 2017 Bultjestocht 16 september 2017 Sloebertocht 21 oktober 2017 VTT & Cyclo Husdine 25 november 2017 Clubfeest Jarigen van de maand maart: Vercruyssen Germain: Hautekete Danny: Scheire Didier: Ponnet Walter: Geerinck Roger:

8 Kalender: 4/03/ Toprit 50 km & Heirnisritje Cyclo: km. Kids: 20 km. WTC Heirnis Gent Site Joc Gentbrugge, Claragoed 2, Gentbrugge Cyclo: 50 & 20 km. I&S: Kids: 20 km. I: Info: De Poortere Marc, 0495/ , marc.de.poortere@telenet.be Toprit 50 km & Raepespurtritje km. W.T.C. Raepespurters - Lokeren Café Pompierken, Lepestraat 11, Lokeren 50 & 37 km. I&S: Info: Rik Boudry, 0498/ , raepespurters@gmail.com Toprit 50 Km & Voorjaarstrappersritje km. WTC Nellytrappers Boekhoute Café t Meuleken, Meuleken 10, Boekhoute 50 & 25 km. I&S: Info: Yves Rammeloo, 0476/ , info@nellytrappers.be Bikedream Teamtocht VTT: km. Kids: 15 km. Bike Dream Vzw Sporthal t Groenhof, Groenstraat 46, 9700 Oudenaarde VTT: 47 km. I&S: VTT: 27 km. I&S: Kids: VTT. 15 km. I: Info: Ivan Vanden Haesevelde, 0468/198304, bikedream@outlook.com Toprit 50 km & Heirnisritje Cyclo: km. WTC Heirnis Gent Site Joc Gentbrugge, Claragoed 2, Gentbrugge Cyclo: 50 & 20 km. I&S: Info: De Poortere Marc, 0495/ , marc.de.poortere@telenet.be Toprit 50 km & Raepespurtritje km. W.T.C. Raepespurters - Lokeren Café Pompierken, Lepestraat 11, Lokeren 50 & 37 km. I&S: Info: Rik Boudry, 0498/ , raepespurters@gmail.com Toprit 50 Km & Voorjaarstrappersritje km. WTC Nellytrappers Boekhoute Café t Meuleken, Meuleken 10, Boekhoute 50 & 25 km. I&S: Info: Yves Rammeloo, 0476/ , info@nellytrappers.be.

9 11/03/ Omloop van Vlaanderen km. Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx Strandlaan 3, 9000 Gent 140 km. I&S: km. I&S: km. I&S: Info: Golazo Sports, 011/459954, info@golazo.com, Toprit 75 km & Fietstocht SNA km. K.W.C. Sport Na Arbeid-Gent Vzw Café De Koornbloem, Ekkergemstraat 30, Gent 75 & 40 km. I&S: Info: Bovendaerde François, 0498/250539, sna.gent-wielertoerisme@scarlet.be Toprit 75 km & Flandrienritje km. W.T.C. De Flandriens - Vzw Café t Kruisken, Kruisken 1, Adegem 75 & 40 km. I&S: Info: Armand Dobbelaere, 050/716093, armand.dobbelaere@telenet.be Toprit 75 km & FT Dirk en Hubert km. De Ledecrossers - Lokeren Parochiezaal Oudenbos, F. Hanusdreef 39 A, Lokeren 75 & 50 km. I&S: Info: Walter De Coeyer, 0478/980837, walter.de.coeyer@telenet.be Danilith Nokere Koerse Cyclo km. Publieksdorp Danilith, Kruispunt Waregemsestraat-Nokerestraat, Nokere 155 & 125 km. I&S: & 60 km. I&S: Info: info@proximuscyclingchallenge.be, +32(0) /25, Toprit 75 km & Fietstocht SNA km. K.W.C. Sport Na Arbeid-Gent Vzw Café De Koornbloem, Ekkergemstraat 30, Gent 75 km. I&S: km. I&S: Clubstart: 75 km om 8u00 40 km om 9u00 Info: Bovendaerde François, 0498/250539, sna.gent-wielertoerisme@scarlet.be Toprit 75 km & Flandrienritje km. W.T.C. De Flandriens - Vzw Café t Kruisken, Kruisken 1, Adegem 75 & 40 km. I&S: Info: Armand Dobbelaere, 050/716093, armand.dobbelaere@telenet.be.

10 Toprit 100 km & Huysmanrit km. VZW Wielercomite Eeklo Evenementenhal, Burg. L. Pussemierstraat 157, Eeklo 100 km. I&S: km. I&S: Info: Filip Bruneel, 0476/505930, filip.bruneel4@telenet.be Toprit 100 km & Safarkensrit km. Wielercentrum - Wachtebeke Café Het Rozenhof, Dorp 80, Wachtebeke 100 km. I&S: km. I&S: Info: Alex Creve, 0474/382144, wc.wachtebeke@skynet.be. 19/03/ Ename Classic km. De Steenhoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele 144 km. I&S: & 70 km. I&S: Info: Golazo Sports, 011/459954, info@golazo.com, Toprit 100 km & Huysmanrit km. VZW Wielercomite Eeklo Evenementenhal, Burg. L. Pussemierstraat 157, Eeklo 100 km. I&S: km. I&S: Info: Filip Bruneel, 0476/505930, filip.bruneel4@telenet.be Toprit 100 km & Safarkensrit km. Wielercentrum - Wachtebeke Café Het Rozenhof, Dorp 80, Wachtebeke 100 km. I&S: km. I&S: Info: Alex Creve, 0474/382144, wc.wachtebeke@skynet.be Koppenberg VMA Cycling Tour Cyclo: km. Kids: 25 km. De Koppenbergvrienden Oudenaarde Dorpshuis De Linde, Berchemweg 250, Oudenaarde-Melden Cyclo: 75 & 50 & 40 & 25 km. I&S: Kids: 25 km. I: Info: Willy Meurez, 0472/599303, sam.meurez@ugent.be Toprit 150 km & Pleziertocht km. WSC Oostakker - Lochristi Edugo Campus Glorieux, Sint Jozefstraat 7, Oostakker 150 km. I&S:

11 65 & 35 km. I&S: Info: Ghislain Roels, 0472/949256, Toprit 150 km & Voorjaarstocht km. Wieler Toeristen Club Maldegem Vzw Cafétaria Meos, Bloemestraat 36 D, Maldegem 150 km. I&S: km. I&S: Café Edemolen, Steenweg op Deinze 148, Nazareth. 150 km. I&S: Info: Guido Willemarck, 0497/122554, guido.willemarck@skynet.be Fietstocht Lardenoit km. WTC De Sneltrappers Vzw Café Schuttershof, Kerkstraat 61, Stekene 60 km. I&S: km. I&S: Info: Jozef Kees, 0475/729761, joekes@skynet.be Memorial Roger Bondue km. K.W.C. Sport Na Arbeid-Gent Vzw Café De Koornbloem, Ekkergemstraat 30, Gent 70 km. I&S: km. I&S: Café Edemolen, Steenweg op Deinze 148, Nazareth. 70 km. I&S: km. I&S: Info: Bovendaerde François, 0498/250539, sna.gent-wielertoerisme@scarlet.be. Begin april volgende nieuwsbrief, deze nieuwsbrief en nog veel nuttige info vind je ook op onze website

SK Heusden. Nieuwsbrief: maart 2019

SK Heusden. Nieuwsbrief: maart 2019 SK Heusden Nieuwsbrief: maart 2019 Ledeninfo: Zondag 3 maart: Clubrit 53 en 32 km. met start aan ons lokaal. 53 km start 8u30 32 km start 9u00 Zaterdag 30 maart: bedanking leden, op het menu frietjes met

Nadere informatie

SK Heusden. Nieuwsbrief: maart 2018

SK Heusden. Nieuwsbrief: maart 2018 SK Heusden Nieuwsbrief: maart 2018 Ledeninfo: Zondag 11 maart: Clubrit 75 en 20 km (zie kalender) Zaterdag 17 maart: bedanking leden, op het menu frietjes met vol au vent of stoverij. Eerstdaags ontvangen

Nadere informatie

SK Heusden. Nieuwsbrief: oktober Ledeninfo:

SK Heusden. Nieuwsbrief: oktober Ledeninfo: Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: oktober 2017 Clublaureaten winter 2017 2018: Alle prestaties die op de winterkalenders van WBV en VWB staan tellen mee. Ook andere officiële ritten tijdens de aangeduide

Nadere informatie

SK Heusden. Nieuwsbrief: oktober Ledeninfo:

SK Heusden. Nieuwsbrief: oktober Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: oktober 2018 Ledeninfo: Clublaureaten winter 2018 2019: Alle prestaties die op de winterkalenders van WBV en VWB staan tellen mee. Ook andere officiële ritten tijdens de aangeduide

Nadere informatie

SK Heusden. Nieuwsbrief: januari Beste leden, familieleden, sponsors en sympathisanten

SK Heusden. Nieuwsbrief: januari Beste leden, familieleden, sponsors en sympathisanten SK Heusden Nieuwsbrief: januari 2018 Beste leden, familieleden, sponsors en sympathisanten Voor bijzondere mensen dit gedicht met fijne wensen Een goede gezondheid en bergen van geluk Voorzien van veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief: April Zondag 15 april: Clubrit 60 en 40 km in Massemen (zie kalender)

Nieuwsbrief: April Zondag 15 april: Clubrit 60 en 40 km in Massemen (zie kalender) SK Heusden Nieuwsbrief: April 2018 Ledeninfo: Zondag 15 april: Clubrit 60 en 40 km in Massemen (zie kalender) Zondag 22 april: Clubrit 70 en 45 km in Lochristi (zie kalender) Activiteitenkalender 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief: April 2019

Nieuwsbrief: April 2019 SK Heusden Nieuwsbrief: April 2019 Ledeninfo: Zondag 7 april: Clubrit 60 en 40 km in Massemen (zie kalender) Maandag 22 april: Clubrit 70 en 45 km in Kalken (zie kalender) Dinsdag 21 mei: Herinneringstocht,

Nadere informatie

Wij danken onze leden, familieleden, sympathisanten en sponsors voor de goede samenwerking én een geslaagd 2016.

Wij danken onze leden, familieleden, sympathisanten en sponsors voor de goede samenwerking én een geslaagd 2016. Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: januari 2017 Wij danken onze leden, familieleden, sympathisanten en sponsors voor de goede samenwerking én een geslaagd 2016. Wij wensen iedereen een gesmeerd en geolied

Nadere informatie

Een (warme) dikke merci aan iedereen voor de hulp en samenwerking in deze ijzige koude!

Een (warme) dikke merci aan iedereen voor de hulp en samenwerking in deze ijzige koude! Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: februari 2017 735 deelnemers aan onze VTT + cyclo Husdine! Dit is een succes! Wetende dat het s nachts - 7 C was. Bij deze willen wij iedereen bedanken (sponsors, leden,

Nadere informatie

Clubstart: Op zondag 2 september in Destelbergen. We starten om 8u30 voor de grootste afstand en om 9u00 voor de kleinere. Dag van S.K.

Clubstart: Op zondag 2 september in Destelbergen. We starten om 8u30 voor de grootste afstand en om 9u00 voor de kleinere. Dag van S.K. Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: september Sloebertocht 15 september: wie wil helpen op deze fietstocht kan dit melden aan Magda of Brigitte. We kunnen nog wat helpende handen gebruiken. De leden ontvangen

Nadere informatie

SK Heusden. Nieuwsbrief: oktober Ledeninfo:

SK Heusden. Nieuwsbrief: oktober Ledeninfo: Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: oktober 2016 Dag van SK Heusden 9 oktober: 60 km: start 8u30-40 km: start 9u00 aan het lokaal. 12u30 aperitief, om 13u00 aan tafel. Uitstap Gerardmer: 600 km = 16pt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief: April 2016

Nieuwsbrief: April 2016 SK Heusden Nieuwsbrief: April 2016 Beste leden, Het seizoen is pas gestart en SK is goed begonnen ook in de topritten zijn we present. Bij ons in de club is iedereen vrij om te fietsen waar hij wil, daardoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief: september 2016

Nieuwsbrief: september 2016 SK Heusden Nieuwsbrief: september 2016 Ledeninfo: Sloebertocht 10 september: wie wil helpen op deze fietstocht kan dit melden aan Magda of Brigitte. We kunnen nog wat helpende handen gebruiken. Clubrit

Nadere informatie

Clubrit 10 juni: 55 en 45 km, we fietsen de Herinneringstocht en starten aan ons lokaal Café Matroos om 8u30 voor beide afstanden.

Clubrit 10 juni: 55 en 45 km, we fietsen de Herinneringstocht en starten aan ons lokaal Café Matroos om 8u30 voor beide afstanden. Ledeninfo: Nieuwsbrief: juni 2018 SK Heusden Clubrit 10 juni: 55 en 45 km, we fietsen de Herinneringstocht en starten aan ons lokaal Café Matroos om 8u30 voor beide afstanden. Bultjestocht 14 juli: we

Nadere informatie

Nieuwsbrief: december 2018

Nieuwsbrief: december 2018 SK Heusden Nieuwsbrief: december 2018 Ledeninfo: Clublaureaten zomer 2018: Op het clubfeest werden de laureaten gehuldigd, 21 leden werden clublaureaat (zes minder dan vorig jaar), 5 haalden goud, 6 zilver

Nadere informatie

Startdatum laureaatschap 2019: 16 februari 2019, einddatum 31 december Eigen cluborganisaties (wie helpt bij een eigen organisatie mag 1 rit

Startdatum laureaatschap 2019: 16 februari 2019, einddatum 31 december Eigen cluborganisaties (wie helpt bij een eigen organisatie mag 1 rit Ledeninfo: Nieuwsbrief: juni 2019 SK Heusden! OPGELET WIJZIGING CLUBLAUREAATSCHAP!!!!!! Bij Cycling Vlaanderen werkt men voortaan per kalenderjaar. Zomer- en winterseizoen werden afgeschaft en er zal nog

Nadere informatie

SK Heusden. Zaterdag 3 februari om 14u30: bezoek aan Likeurstokerij Chocolaterie De Klok. Wanzelesteenweg 73a, 9260 Serskamp

SK Heusden. Zaterdag 3 februari om 14u30: bezoek aan Likeurstokerij Chocolaterie De Klok. Wanzelesteenweg 73a, 9260 Serskamp SK Heusden Nieuwsbrief: december 2017 Ledeninfo: Winterwandeling te Destelbergen op zondag 10 december: start om 14u00 aan het JGC te Destelbergen ingang via Koedreef ( waar onze Sloebertocht en VTT van

Nadere informatie

Cycling Vlaanderen - zomerkalender 2017

Cycling Vlaanderen - zomerkalender 2017 Cycling Vlaanderen - zomerkalender 2017 18/02/2017 Cyclo - Toprit 35 km Sportvereniging Zomergem VZW Sporthal Den Boer, Den Boer 17, 9930 Zomergem. Cyclo: Toprit 35. 35 km. I&S: 08.30-14.00 Info: Christian

Nadere informatie

KALENDER. Sporthal Flabbaert, Prinsengoeddreef 33, Knesselare Cyclo: 105 km. I&S: 07.00-13.00 CLUBSTART te Knesselare om 7u15

KALENDER. Sporthal Flabbaert, Prinsengoeddreef 33, Knesselare Cyclo: 105 km. I&S: 07.00-13.00 CLUBSTART te Knesselare om 7u15 KALENDER ZATERDAG 2 JULI CYCLO Knesselare-Kluisberg-Knesselare - 148-105-60-25 km. Sporthal Flabbaert, Prinsengoeddreef 33, Knesselare Cyclo: 148 km. I&S: 07.00-09.00 CLUBSTART te Knesselare om 7u15 Cyclo:

Nadere informatie

Nieuwsbrief: December 2016

Nieuwsbrief: December 2016 SK Heusden Nieuwsbrief: December 2016 Ledeninfo: Ter herinnering voor wie het misschien zou vergeten zijn: De vergunningen zijn nog geldig! Jullie moeten enkel betalen voor de verlenging ervan. Gelieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief: juli - augustus 2019

Nieuwsbrief: juli - augustus 2019 Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: juli - augustus 2019 Bultjestocht 13 juli: Hartelijk dank aan de leden die spontaan hun hulp aanboden. Wie ook nog een handje wenst toe te steken, gelieve zo vlug mogelijk

Nadere informatie

Zondag 11 juni: Clubrit 60 en 40 km start aan lokaal. Meer info in volgende nieuwsbrief.

Zondag 11 juni: Clubrit 60 en 40 km start aan lokaal. Meer info in volgende nieuwsbrief. Nieuwsbrief: Mei 2017 SK Heusden Ledeninfo: Maandag 1 mei: Clubrit 70 en 42 km Gent Blaarmeersen. Zondag 14 mei: Clubrit 50 en 35 km Eksaarde. Zondag 11 juni: Clubrit 60 en 40 km start aan lokaal. Meer

Nadere informatie

pagina 1 van 41 pagina 2 van 41 Omloop Het Nieuwsblad Cyclo km.

pagina 1 van 41 pagina 2 van 41 Omloop Het Nieuwsblad Cyclo km. pagina 1 van 41 pagina 2 van 41 19-2-2017 Toprit 35 km 35 km. 71974025 Wtc De Sneltrappers - Stekene Café Schuttershof, Kerkstraat 61, 9190 Stekene Cyclo. 35 km. I&S: 08.30-10.30 Info: Jozef Kees 0475/729.761

Nadere informatie

Kidskalender zomer 2015

Kidskalender zomer 2015 Kidskalender zomer 2015 21/03/2015 Toprit 100 km en Fietstochten Luc Badisco Toyota Wtc De Wijngaardvrienden Herzele Garage NV Badisco Toyota, Stationsstraat 23, Herzele Info: De Cooman Freddy, 0472/77.82.29,

Nadere informatie

Nieuwsbrief: juli - augustus 2018

Nieuwsbrief: juli - augustus 2018 Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: juli - augustus 2018 Bultjestocht 14 juli: Hartelijk dank aan de leden die spontaan hun hulp aanboden. Wie ook nog een handje wenst toe te steken, gelieve zo vlug mogelijk

Nadere informatie

VTT ZOMERKALENDER 2019

VTT ZOMERKALENDER 2019 PROVINCIALE COMMISSIE VOOR RECREATIESPORT OOST-VLAANDEREN VTT ZOMERKALENDER 2019 MOUNTAINBIKE TREK TOURS www.cyclobike.be Iedereen mag deelnemen aan de Oost-Vlaamse TREK MOUNTAIN BIKE TOURS van Cycling

Nadere informatie

Clubrit 20 mei: 60 en 40 km, we fietsen de Bultjestocht en starten aan ons lokaal Café Matroos. 60 km start om 8u00 en 40 km om 9u00.

Clubrit 20 mei: 60 en 40 km, we fietsen de Bultjestocht en starten aan ons lokaal Café Matroos. 60 km start om 8u00 en 40 km om 9u00. Ledeninfo: Nieuwsbrief: Mei 2018 SK Heusden Clubrit 20 mei: 60 en 40 km, we fietsen de Bultjestocht en starten aan ons lokaal Café Matroos. 60 km start om 8u00 en 40 km om 9u00. Bultjestocht 14 juli: we

Nadere informatie

DONDERDAG 1 AUGUSTUS. Info: De Coeyer Walter, 0478 980837, wdcoeyer@scarlet.be

DONDERDAG 1 AUGUSTUS. Info: De Coeyer Walter, 0478 980837, wdcoeyer@scarlet.be AUGUSTUS - SEPTEMBER 2013 DONDERDAG 1 AUGUSTUS Dwars door Wetteren Wtc Lambroek Massemen Taverne Parking, Lambroekstraat 50, Wetteren I&S: 13.30-16.30 Info: De Geest Freddy, 0475 347832, freddy.de.geest1@telenet.be

Nadere informatie

Ledendossier zomerseizoen 2016

Ledendossier zomerseizoen 2016 Ledendossier zomerseizoen 2016 AELTERMAN Willy - 143062518906 435 3253 21/02/2016 Zondagmorgenrit 1C 5 38 27/02/2016 Ronde van Zeeuws Vlaanderen (WTCL BLIJF JONG ASSENEDE VZW) - Cyclo 35 km 5 35 28/02/2016

Nadere informatie

Oost-Vlaamse Zomerkalender 2018

Oost-Vlaamse Zomerkalender 2018 Oost-Vlaamse Zomerkalender 2018 Zondag 18 februari- Bikedream VTT & Cyclo VTT: 50-36-25 km - Cyclo: 50-30 - Kids: 15 Bike Dream VZW VV Volkegem, Lammekensstraat 4-8, 9700 Oudenaarde VTT: 50 I&S: 08.00-10.00

Nadere informatie

Oost-Vlaamse Zomerkalender 2018

Oost-Vlaamse Zomerkalender 2018 18-2-2018 Bikedream VTT & Cyclo VTT: 50-36-25 km. Cyclo: 50-30 km. Kids: 15 km. 72016016 Bike Dream Vzw VV Volkegem, Lammekensstraat 4-8, 9700 Oudenaarde VTT: 50 km. I&S: 08.00-10.00 VTT: 36 & 25 km. I&S:

Nadere informatie

WINTER KALENDER VTT & CYCLO TREKCUP CHALLENGE

WINTER KALENDER VTT & CYCLO TREKCUP CHALLENGE WINTER KALENDER 2018-2019 VTT & CYCLO TREKCUP CHALLENGE Iedereen (VTT & cyclo) mag deelnemen aan de Oost-Vlaamse WINTER TREKCUP CHALLENGE van Cycling Vlaanderen. De niet-vergunninghouders kunnen deelnemen

Nadere informatie

SK Heusden. Nieuwsbrief: Mei Beste leden,

SK Heusden. Nieuwsbrief: Mei Beste leden, Nieuwsbrief: Mei 2016 SK Heusden Beste leden, De opkomst voor onze clubstarten is redelijk goed en vooral gezellig, al kan het nog beter. Wel wordt er daardoor meer afgesproken om ook op andere organisaties

Nadere informatie

WINTER KALENDER

WINTER KALENDER WINTER KALENDER 2016-2017 VTT & CYCLO WOWOW - CHALLENGE Iedereen ( VTT & cyclo) mag deelnemen aan de Oost-Vlaamse WOWOW WINTER CHALLENGE van Wielerbond Vlaanderen. De niet-vergunninghouders kunnen deelnemen

Nadere informatie

WINTER KALENDER

WINTER KALENDER WINTER KALENDER 2018-2019 Voorzieningen: 1 = sporthal / 2 = parking / 3 = douches (H+D) / 3H = douches heren / 3D = douches dames / 4 = emmer water / 5 = cyclotocht / 6 = aandenken / 7 = snack / 8 = M/V

Nadere informatie

Groepsfoto van 6 maart 2016

Groepsfoto van 6 maart 2016 JAARGANG 47 EDITIE APRIL MEI - JUNI 2016 DE GIDON VANONDER Clubblad van WTC De Flandriens Groepsfoto van 6 maart 2016 Info van WBV over Laureaatschappen Eeklo gaststad 1000km tegen kanker Memorial Luc

Nadere informatie

Wielertochten van zaterdag 13/02/2016 tot en met zondag 25/09/2016 OOST-VLAANDEREN 13/02/2016. Ganzewachters-VTT 20/02/2016.

Wielertochten van zaterdag 13/02/2016 tot en met zondag 25/09/2016 OOST-VLAANDEREN 13/02/2016. Ganzewachters-VTT 20/02/2016. Wielertochten van zaterdag 13/02/2016 tot en met zondag 25/09/2016 OOST-VLAANDEREN 13/02/2016 Ganzewachters-VTT VTT: 42-36-25 km. Cyclo: 50-25 km. Kids: 15 km. 71997001 Wtc De Wijngaardvrienden Herzele

Nadere informatie

Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT

Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT 16/02/2019 Slothappening VTT: 48-38-28 km. Cyclo: 35 km. Kids: 15 km. 71982007 Wieler Toeristen Club Maldegem Vzw Sporthal de Berken, Kleitkalseide 109, Maldgem-Kleit VTT:

Nadere informatie

Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT

Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT 16/02/2019 Slothappening VTT: 48-38-28 km. Cyclo: 35 km. Kids: 15 km. 71982007 Wieler Toeristen Club Maldegem Vzw Sporthal de Berken, Kleitkalseide 109, Maldgem-Kleit VTT:

Nadere informatie

Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT

Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT 16/02/2019 Slothappening VTT: 48-38-28 km. Cyclo: 35 km. Kids: 15 km. 71982007 Wieler Toeristen Club Maldegem Vzw Sporthal de Berken, Kleitkalseide 109, Maldgem-Kleit VTT:

Nadere informatie

Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT

Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT Zomerkalender 2019 Cyclo & VTT 16/02/2019 Slothappening VTT: 48-38-28 km. Cyclo: 35 km. Kids: 15 km. 71982007 Wieler Toeristen Club Maldegem Vzw Sporthal de Berken, Kleitkalseide 109, Maldgem-Kleit VTT:

Nadere informatie

WINTER KALENDER VTT & CYCLO TREKCUP CHALLENGE

WINTER KALENDER VTT & CYCLO TREKCUP CHALLENGE Versie 01/09/2017 WINTER KALENDER 2017-2018 VTT & CYCLO TREKCUP CHALLENGE Iedereen ( VTT & cyclo) mag deelnemen aan de Oost-Vlaamse WINTER TREKCUP CHALLENGE van Cycling Vlaanderen. De niet-vergunninghouders

Nadere informatie

1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg

1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg 1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg 1. 1 Plaatselijke pechverhelping De dienstverlening zal gebeuren, 24u/24u, hetzij langs of op de openbare weg, hetzij op

Nadere informatie

Inhoud van TRIUMPH road Assistance

Inhoud van TRIUMPH road Assistance Inhoud van TRIUMPH road Assistance 1) Bijstand aan geimmobiliseerde motorfietsen a) Plaatselijke pechverhelping, 24uur op 24, op de openbare weg, de woon- of werkplaats van de bestuurder, zonder kilometer

Nadere informatie

PROVINCIALE COMMISSIE VOOR RECREATIESPORT OOST-VLAANDEREN

PROVINCIALE COMMISSIE VOOR RECREATIESPORT OOST-VLAANDEREN PROVINCIALE COMMISSIE VOOR RECREATIESPORT OOST-VLAANDEREN ZOMERKALENDER 2013 16/02/2013 Slothappening VTT & Toprit 25 km VTT: 45-32-25 km. Cyclo: 25 km. Kids: 15 km. 71976012 Sportvereniging Zomergem Vzw

Nadere informatie

TROFEE DE BEIAARD 2016

TROFEE DE BEIAARD 2016 TROFEE DE BEIAARD 2016 Zaterdag 12 maart - Toprit 75 km & Fietstochten Luc Badisco 75-50-25 km. Garage NV Badisco Toyota, Stationsstraat 23, 9550 Herzele 75 & 50 & 25 km. I&S: 08.00-14.00 Info: De Cooman

Nadere informatie

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Clubblad Wielertoeristenclub De flandriens 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Verantw. Uitgever: Erik Van de Walle Harlingerhof 15-9990 Maldegem Clubfoto WTC DE FLANDRIENS 2014 Clubblad

Nadere informatie

Hierbij vindt u de nodige informatie voor de aanvraag van een organisatie tijdens het zomerseizoen 2014.

Hierbij vindt u de nodige informatie voor de aanvraag van een organisatie tijdens het zomerseizoen 2014. Marc Van Impe Larenbroekstraat 35 9450 Haaltert tel / fax 053/83 84 66 gsm: 0475/64 16 75 e-mail : vanimpe.marc@telenet.be email : johan.lanckriet@scarlet.be Provinciale Commissie voor Recreatiesport Aan

Nadere informatie

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO Uitgave Seizoen 2016 Bewaar mij a.u.b. 1 Beste Clubleden van vzw Wielercomité Eeklo, Als bestuur willen wij iedereen informeren over de

Nadere informatie

Soort: Uitstappen Periode van: 15 februari Provincie: Oost-Vlaanderen tot: 1 oktober 2014

Soort: Uitstappen Periode van: 15 februari Provincie: Oost-Vlaanderen tot: 1 oktober 2014 Soort: Uitstappen Periode van: 15 februari Provincie: Oost-Vlaanderen tot: 1 oktober 2014 15/02/2014 Ganzewachters VTT VTT: 47-36-25 km. Cyclo: 50-25 km. Kids: 15 km. 71997001 Wtc De Wijngaardvrienden

Nadere informatie

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO Uitgave Seizoen 2017 Bewaar mij a.u.b. 1 Beste Clubleden van vzw Wielercomité Eeklo, Als bestuur willen wij iedereen informeren over de

Nadere informatie

KALENDER WTC DE HERT 2018

KALENDER WTC DE HERT 2018 KALENDER WTC DE HERT 2018 Versie 2018-01-25 MAART ZAT 03/03/2018 - Toprit 50 km + FT Elkerlyc - 50-35 km. - 72014021 Wtc Terjoden-Haaltert Café Elkerlyc, Geraardsbergsesteenweg 130, Erembodegem 50 & 35

Nadere informatie

Meer info bij de sportdienst van de deelnemende gemeenten. Voor jong en oud!

Meer info bij de sportdienst van de deelnemende gemeenten. Voor jong en oud! Meer info bij de sportdienst van de deelnemende gemeenten. Voor jong en oud! vlaamse stuurgroep mountainbike Wat? Start to Mountainb!ke is een project van Bloso, in samenwerking met de erkende Vlaamse

Nadere informatie

Verwelkoming door de voorzitter. -Moment van stilte voor onze overleden wielervrienden van het afgelopen jaar.

Verwelkoming door de voorzitter. -Moment van stilte voor onze overleden wielervrienden van het afgelopen jaar. Toeristencongres 7 maart 2019 te Balegem Verwelkoming door de voorzitter. -Moment van stilte voor onze overleden wielervrienden van het afgelopen jaar. Dagelijks Bestuur PCR: Even voorstellen: Lauwaert

Nadere informatie

20 e TROFEE DE BEIAARD Ronde van Zuid-Oost-Vlaanderen 2016

20 e TROFEE DE BEIAARD Ronde van Zuid-Oost-Vlaanderen 2016 20 e TROFEE DE BEIAARD Ronde van Zuid-Oost-Vlaanderen 2016 Zaterdag 12 maart - Toprit 75 km & Fietstochten Luc Badisco 75-50-25 km. Garage NV Badisco Toyota, Stationsstraat 23, 9550 Herzele 75 & 50 & 25

Nadere informatie

VOORWAARDEN DIENST LUMINUS FIETSBIJSTAND

VOORWAARDEN DIENST LUMINUS FIETSBIJSTAND VOORWAARDEN DIENST LUMINUS FIETSBIJSTAND Luminus biedt aan Klanten de dienst Luminus Fietsbijstand aan onder de voorwaarden zoals hieronder vermeld. Voor de uitvoering van deze dienst Luminus Fietsbijstand

Nadere informatie

TREKCUP MTB CHALLENGE 2019

TREKCUP MTB CHALLENGE 2019 PROVINCIALE COMMISSIE VOOR RECREATIESPORT OOST-VLAANDEREN TREKCUP MTB CHALLENGE 2019 www.cyclobike.be Iedereen mag deelnemen aan de Oost-Vlaamse MTB TREKCUP CHALLENGE 2019 van Cycling Vlaanderen / O-Vl.

Nadere informatie

Pechverhelping Algemene voorwaarden

Pechverhelping Algemene voorwaarden Pechverhelping Algemene voorwaarden DEFINITIE Het voertuig Alle voertuigen ingeschreven in België, die zijn opgenomen in de overeenkomst van Athlon Car Lease Assistance. Aanhangwagens en caravans zijn

Nadere informatie

TREKCUP MTB CHALLENGE 2019

TREKCUP MTB CHALLENGE 2019 PROVINCIALE COMMISSIE VOOR RECREATIESPORT OOST-VLAANDEREN TREKCUP MTB CHALLENGE 2019 www.cyclobike.be Iedereen mag deelnemen aan de Oost-Vlaamse MTB TREKCUP CHALLENGE 2019 van Cycling Vlaanderen / O-Vl.

Nadere informatie

Ledendossier Winter (15/01/2017)

Ledendossier Winter (15/01/2017) Ledendossier Winter (15/01/2017) AELTERMAN Willy - 143062518906 AERCUS Luc - 172030903960 AERENS Els - 164050916274 ARENS Luc - 161112837744 BAEKE Alex - 151092115162 BEAUPREZ Eduard - 136101919165 BOSMANS

Nadere informatie

JAARGANG 47 EDITIE JANUARI FEBRUARI MAART 2016 DE GIDON VANONDER Clubblad van WTC De Flandriens Verantwoordelijke uitgever: Nico Vereecke - Balgerhoeke 112B Eeklo Nieuwjaarswensen... 3 Woordje van de voorzitter.....

Nadere informatie

Verwelkoming door de voorzitter. -Moment van stilte voor onze overleden wielervrienden van het afgelopen jaar.

Verwelkoming door de voorzitter. -Moment van stilte voor onze overleden wielervrienden van het afgelopen jaar. Verslag Toeristencongres 1 maart 2018 te Balegem Verwelkoming door de voorzitter. -Moment van stilte voor onze overleden wielervrienden van het afgelopen jaar. Korte terugblik op 2017 Aantal leden - Op

Nadere informatie

WSC ZWALM SPORTIEF KALENDER DATUM ORGANISATIE PLAATS KM TIJDSTIP Pt

WSC ZWALM SPORTIEF KALENDER DATUM ORGANISATIE PLAATS KM TIJDSTIP Pt WSC ZWALM SPORTIEF KALENDER 2013 DATUM ORGANISATIE PLAATS KM TIJDSTIP Pt zaterdag BREVET 25 km Sporthal Den Boer 16/02/2013 Zomergem Den Boer 17 Zomergem BREVET 25 km Café 't Berghof 17/02/2013 Unitas

Nadere informatie

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd.

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd. FIDEA MOTORFIETS - Fidea Motorfiets Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch fout. En dan

Nadere informatie

WTC Walter Godefroot Huishoudelijk reglement

WTC Walter Godefroot Huishoudelijk reglement WTC Walter Godefroot Huishoudelijk reglement dd. 01.01.2016 1 Inhoud 1 Inhoud... 1 2 Stichting... 2 3 Het Bestuur 4 De Leden... 3 5 De Ritten 5.1 Algemeen 5.2 Snelheid en afstand 5.3 Vertrekplaats en -tijdstip...

Nadere informatie

MANCHES IN HET KADER VAN DE TROFEE DE BEIAARD 2015

MANCHES IN HET KADER VAN DE TROFEE DE BEIAARD 2015 MANCHES IN HET KADER VAN DE TROFEE DE BEIAARD 2015 Zaterdag 21/03/2015 - Toprit 100 km en Fietstochten Luc Badisco Toyota - Cyclo: 100-75-50-25 km Kids: 25 km. Garage NV Badisco Toyota, Stationsstraat

Nadere informatie

FIETSBIJSTAND ALGEMENE VOORWAARDEN

FIETSBIJSTAND ALGEMENE VOORWAARDEN FIETSBIJSTAND ALGEMENE VOORWAARDEN De looptijd van de overeenkomst is bepaald in de bijzondere voorwaarden. Deze kan niet meer dan één jaar bedragen. Behalve wanneer een van de partijen zich hiertegen

Nadere informatie

REGLEMENT IJZERZONEN 2013

REGLEMENT IJZERZONEN 2013 REGLEMENT IJZERZONEN 2013 1. Lidmaatschap Lid worden van WTC DE IJZERZONEN kan door: a) Contante betaling van jaarlijks lidgeld 17. Inschrijvingsvergadering vindt normaal plaats in de maand december. Er

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering 15 januari 2017 Bestuur N&V Kampioenen + laureaten Soorten ritten en laureaatschappen Clubritten Puntenstelsel Kledij Bolling Wandeling Sleinse Voorjaarsrit: 30-60 km 2 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2016 1. Wensen Beste Wensen Voor 2016 2. Jubileum Een tijdje geleden waren we er nog van overtuigd dat we in 2016 ons 25-jarig bestaan zouden vieren. Dat bleek

Nadere informatie

WSC ZWALM SPORTIEF KALENDER 2014

WSC ZWALM SPORTIEF KALENDER 2014 WSC ZWALM SPORTIEF KALENDER 2014 Maand Februari 22/02/2014 Toprit 25 km Sportzaal Kristalblad, Damvalleistraat 31 A, Destelbergen Cyclo: 25 km. I&S: 08.30-14.00 23/02/2014 Toprit 25 km Koninklijke Wielerclub

Nadere informatie

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig.

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig. Nieuwsbrief Maart - April 2016 WTC Berlaar 1. Voorwoord Het seizoen is weeral gestart. Na de rit in Heultje hadden we onze jaarvergadering met een zeer talrijke opkomst waarvoor onze dank. Waarschijnlijk

Nadere informatie

lady' s esso weg kids

lady' s esso weg kids esso lady' s weg kids 24/02/2018 Wandelbrevet 7 km. 12016006 Fietstoeristen Demer Dijleland Sporthal Solveld, Ralisweg, Tielt-Winge 7 km. I&S: 12.30-14.00 Info: Wilfried Ons, 013 314177, wilfried.ons@skynet.be.

Nadere informatie

FLANDERS KIDS TOUR DRAAIBOEK ORGANISATOREN KLOPPEND HART VAN HET WIELRENNEN

FLANDERS KIDS TOUR DRAAIBOEK ORGANISATOREN KLOPPEND HART VAN HET WIELRENNEN FLANDERS KIDS TOUR DRAAIBOEK ORGANISATOREN KLOPPEND HART VAN HET WIELRENNEN WWW.CYCLING.VLAANDEREN 2 INHOUD Inleiding... 3 Wat?... 3 Voor wie?... 3 Praktisch... 3 Deelnameprijs... 3 Vlaamse Wielerschool...

Nadere informatie

WSC ZWALM SPORTIEF KALENDER 2016

WSC ZWALM SPORTIEF KALENDER 2016 WSC ZWALM SPORTIEF KALENDER 2016 Februari 2016 20/02/2016 - Cyclo: 35 km. Sportzaal de Zwalmparel, Sportlaan 1, 9630 Zwalm. Toprit. 35 km. I&S: 08.30-14.00 21/02/2016 - Toprit 35 km - 50-35 km. Café Elkerlyc,

Nadere informatie

RICHTLIJNEN ZOMERSEIZOEN 2014

RICHTLIJNEN ZOMERSEIZOEN 2014 RICHTLIJNEN ZOMERSEIZOEN 2014 Vanaf 1 januari 2014 komt er geen WBV afgevaardigde meer naar uw organisatie om de dagrijders in te schrijven. Op grote organisaties zal wel nog een WBV afgevaardigde aanwezig

Nadere informatie

Zorgeloos fietsen met Pack Fietser* De enige ongevallenverzekering, met bijstand, voor u en uw fiets!

Zorgeloos fietsen met Pack Fietser* De enige ongevallenverzekering, met bijstand, voor u en uw fiets! Zorgeloos fietsen met Pack Fietser* De enige ongevallenverzekering, met bijstand, voor u en uw fiets! Met de fiets naar het werk, naar school of op fietstocht? Voeg het Pack Fietser toe aan uw B.A. Gezin.

Nadere informatie

Esso Best of Belgium Cycle Tour Reglement

Esso Best of Belgium Cycle Tour Reglement Esso Best of Belgium Cycle Tour 2019 - Reglement De Esso Best of Belgium Cycle Tour is een fietsinitiatief georganiseerd door Cycling Vlaanderen en Belgian Cycling. Het initiatief wordt ondersteund door

Nadere informatie

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen Rules of engagement Algemeen MTGL stelt zich de beoefening van het wielertoerisme in al zijn facetten ten doel. Ze tracht dit doel te bereiken door het inrichten van wieleruitstappen individueel of in

Nadere informatie

VZW Mountainbike team Groot Leuven Zandstraat 2d 3390 Tielt-Winge Rules of engagement. Algemeen

VZW Mountainbike team Groot Leuven Zandstraat 2d 3390 Tielt-Winge Rules of engagement. Algemeen Rules of engagement Algemeen MTGL stelt zich de beoefening van het wielertoerisme in al zijn facetten ten doel. Ze tracht dit doel te bereiken door het inrichten van wieleruitstappen individueel of in

Nadere informatie

Productfiche Motorfiets

Productfiche Motorfiets MOTORFIETS Januari 2015 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Burgerrechtelijke

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Zondag 29 april 2012 KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Reglement: Art.1: Op zondag 29 april 2012 wordt het eerste kampioenschap van Kalmthout ingericht voor Wielertoeristen. Volgend tijdsschema is voorzien:

Nadere informatie

W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg

W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg INTERN REGLEMENT W.T.C. O.A. v.z.w. OPRICHTING W.T.C. O.A. is als feitelijke vereniging ontstaan in 2010 en werd in 2013 omgevormd tot een vzw. Naam: "Wielertoeristenclub

Nadere informatie

FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN

FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN - Fidea Lichte Vrachtwagen Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch

Nadere informatie

KALENDERVERGADERING ZOMERSEIZOEN 2016 15.10.2015

KALENDERVERGADERING ZOMERSEIZOEN 2016 15.10.2015 KALENDERVERGADERING ZOMERSEIZOEN 2016 15.10.2015 1 1. VERWELKOMING Leden van de Provinciale Commissie voor Recreatieve Sportbeoefening Dames en heren clubverantwoordelijken, beste vrienden, Welkom op de

Nadere informatie

DE EENDRACHTKRANT. Nummer februari 2012 Opgesteld door: Achim Vandenbossche

DE EENDRACHTKRANT. Nummer februari 2012 Opgesteld door: Achim Vandenbossche DE EENDRACHTKRANT Nummer 17 13 februari 2012 Opgesteld door: Achim Vandenbossche DE EENDRACHTKRANT Inleiding Met een stevige winterprik gaan we naar het einde van het winterseizoen. We staan, moeilijk

Nadere informatie

Dagorde Toeristencongres 2014

Dagorde Toeristencongres 2014 Dagorde Toeristencongres 2014 1. Verwelkoming door de voorzitter & algemene toelichtingen seizoen 2014. Terugblik seizoen 2013 : Aantal vergunninghouders zijn opnieuw gestegen in 2013, terwijl het aantal

Nadere informatie

WTC Walter Godefroot Huishoudelijk reglement

WTC Walter Godefroot Huishoudelijk reglement WTC Walter Godefroot Huishoudelijk reglement dd. 01/01/2015 1 Inhoud 1 Inhoud... 1 2 Stichting... 2 3 Het Bestuur 4 De Leden... 3 5 De Ritten 5.1 Algemeen 5.2 Snelheid en afstand 5.3 Vertrekplaats en -tijdstip...

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

Clubreglement WTC. Nete en Aa vzw.

Clubreglement WTC. Nete en Aa vzw. Clubreglement 2017 WTC. Nete en Aa vzw. Maatschappelijke zetel: Fabiolalaan 14 2280 Grobbendonk Ondernemingsnummer: 0841.475.889 Bankrekeningnummer: BE30 9730 4114 5111 BIC-CODE: ARSPBE22 WBV nummer: 00000184

Nadere informatie

REGLEMENT IJZERZONEN 2015

REGLEMENT IJZERZONEN 2015 REGLEMENT IJZERZONEN 2015 1. Lidmaatschap Lid worden van WTC DE IJZERZONEN kan door: a) Contante betaling van jaarlijks lidgeld 25. Inschrijvingsvergadering vindt normaal plaats in de maand december. Er

Nadere informatie

Clubreglement WTC Nete en Aa vzw.

Clubreglement WTC Nete en Aa vzw. Clubreglement 2018 WTC Nete en Aa vzw Maatschappelijke zetel: Fabiolalaan 14 2280 Grobbendonk Ondernemingsnummer: 0841.475.889 Bankrekeningnummer: BE30 9730 4114 5111 BIC-CODE: ARSPBE22 WBV nummer: 00000184

Nadere informatie

KBC POLIS MOTORFIETS

KBC POLIS MOTORFIETS KBC POLIS MOTORFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Verzekeringen Welke

Nadere informatie

W.T.C. Hand in Hand Vlijtingen vzw Jodenstraat 50, 3770 Riemst-Vlijtingen, Tel. 012/45.69.70 hih@skynet.be - http://users.skynet.

W.T.C. Hand in Hand Vlijtingen vzw Jodenstraat 50, 3770 Riemst-Vlijtingen, Tel. 012/45.69.70 hih@skynet.be - http://users.skynet. Programma 3/2015 15/08 t.e.m. 25/10/2015 Ritmeldingen Gelieve de ritmeldingen van het seizoen 2015 bij het bestuur ten laatste binnen brengen tot 13/11/2015 om ze te laten tellen voor het clubklassement.

Nadere informatie

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 -

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 - Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden -[Geef tekst op] - 1 - Inhoudsopgave Welkom bij de WTC Dinxperlo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2017 1. Wensen Beste Wensen Voor 2017 2. Jaarvergadering Overeenkomstig art. 10 statuten wtc Berlaar vwb vzw en art. 6 + 13 van de wet op de vzw s houden wij in

Nadere informatie

EDUGO-Schoolbus Lijnbus EDUGO-Pendelbus. Versie mei g.s.

EDUGO-Schoolbus Lijnbus EDUGO-Pendelbus. Versie mei g.s. EDUGO-Schoolbus Lijnbus EDUGO-Pendelbus Versie mei 2013 g.s. MET DE EDUGO-SCHOOLBUS Voor onze scholencampus rijdt een schoolbus. Hieronder vind je het traject en het bijhorend uurschema. NIEUW! ROUTE WONDELGEM

Nadere informatie

-----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------- Wielerclub Heide Sportief Linter 100/455 Technische gids - Beker Van Belgie Juniores Website : www.wielerclubheidesportief.be ----------------------------------------------------------------- ALGEMEEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief: november 2016

Nieuwsbrief: november 2016 SK Heusden Nieuwsbrief: november 2016 Ledeninfo: Ter herinnering: De vergunningen zijn nog geldig! Jullie moeten enkel betalen voor de verlenging ervan. Gelieve dit te doen voor 1 december. Indien we aan

Nadere informatie

Ledenbrief Maart 2016

Ledenbrief Maart 2016 Ledenbrief Maart 2016 Ritten : Maart 2016 Wegritten 05/03 Waregem : Dwars door Vlaanderen 06/03 Veldegem 12/03 Merelbeke : Omloop van Vlaanderen 13/03 Assebroek-Aalter : Vlaamse Pijl 13/03 Kachtem 19/03

Nadere informatie