Eredienst 24 september 16:30 uur Voorganger: ds. M. Oldenhuis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eredienst 24 september 16:30 uur Voorganger: ds. M. Oldenhuis"

Transcriptie

1 Eredienst 24 september 16:30 uur Voorganger: ds. M. Oldenhuis Liturgie Votum / zegengroet Gezang 158 Gebed Opwekking 717 Lezen: Psalm 84 (BGT) Opwekking 488 Regenboog >> Preek over Psalm 84: Gezang 160 << Regenboog Uitleg over Doop Belijdenis en doop Anna Gerritsma Dooplied Sela Oproep aan gemeente Opwekking 602 Gebed Collecte (met luisterlied) Opwekking 710 Zegen

2 Mededelingen en handdruk

3 Votum en zegengroet Onze hulp is in de naam van de HEER die hemel en aarde gemaakt heeft. (Ps. 124:8) Amen

4 Gezang 158 Als een hert dat verlangt naar water, zo verlangt mijn ziel naar U. U alleen kunt mijn hart vervullen, mijn aanbidding is voor U. U alleen bent mijn Kracht, mijn Schild. Aan U alleen geef ik mij geheel. U alleen kunt mijn hart vervullen, mijn aanbidding is voor U.

5 Gebed verlangen naar Hem aanbidding voor u U bent goed!

6 Opwekking 717 Stil, mijn ziel wees stil 1/6 Stil mijn ziel wees stil, en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen. God omgeeft je steeds Hij is er bij, in je beproevingen en zorgen.

7 Opwekking 717 Stil, mijn ziel wees stil 2/6 Refrein: God U bent mijn God en ik vertrouw op U en zal niet wankelen Vredevorst vernieuw een vaste geest binnen in mij die rust in U alleen.

8 Opwekking 717 Stil, mijn ziel wees stil 3/6 Stil mijn ziel wees stil en dwaal niet af dwars door het dal zal Hij je leiden stil, vertrouw op Hem en hef je schild tegen de pijlen van verleiding.

9 Opwekking 717 Stil, mijn ziel wees stil 4/6 Refrein: God U bent mijn God en ik vertrouw op U en zal niet wankelen Vredevorst vernieuw een vaste geest binnen in mij die rust in U alleen.

10 Opwekking 717 Stil, mijn ziel wees stil 5/6 Stil mijn ziel wees stil en laat nooit los de waarheid die je steeds omarmd heeft wacht wacht op de Heer de zwartste nacht verdwijnt wanneer het daglicht doorbreekt.

11 Opwekking 717 Stil, mijn ziel wees stil 6/6 Refrein: God U bent mijn God en ik vertrouw op U en zal niet wankelen Vredevorst vernieuw een vaste geest binnen in mij die rust in U alleen. (2x) Ik rust in U alleen.

12 Lezen uit de Bijbel Psalm 84 uit de Bijbel in gewone taal

13 Opwekking 488 De kracht van uw liefde 1/4 Heer ik kom tot U Neem mijn hart verander mij Als ik U ontmoet, vind ik rust bij U Want Heer ik heb ontdekt, dat als ik aan uw voeten ben, trots en twijfel wijken, voor de kracht van Uw liefde

14 Opwekking 488 De kracht van uw liefde 2/4 Refrein: Houd mij vast, laat Uw liefde stromen Houd mij vast, heel dicht bij Uw hart Ik voel Uw kracht, en stijg op als een arend Dan zweef ik op de wind, gedragen door Uw Geest, En de kracht van Uw liefde.

15 Opwekking 488 De kracht van uw liefde 3/4 Heer kom dichter bij, dan kan ik Uw schoonheid zien En Uw liefde voelen diep in mij en Heer leer mij Uw wil, zodat ik U steeds dienen kan. En elke dag mag leven Door de kracht van Uw liefde

16 Opwekking 488 De kracht van uw liefde 4/4 Refrein: Houd mij vast, laat Uw liefde stromen Houd mij vast, heel dicht bij Uw hart Ik voel Uw kracht, en stijg op als een arend Dan zweef ik op de wind, ) gedragen door Uw Geest, ) En de kracht van Uw liefde. ) 2x

17 Regenboog Groepen: 5 & 6

18 Liturgie Votum / zegengroet Gezang 158 Gebed Opwekking 717 Lezen: Psalm 84 (BGT) Opwekking 488 Regenboog >> Preek over Psalm 84: Gezang 160 << Regenboog Uitleg over Doop Belijdenis en doop Anna Gerritsma Dooplied Sela Oproep aan gemeente Opwekking 602 Gebed Collecte (met luisterlied) Opwekking 710 Zegen

19 Tekst voor de preek Psalm 84: 12 en Heer, onze God, u leidt ons, u beschermt ons. U bent goed voor ons, u maakt ons sterk. U geeft ons geluk als wij leven zoals u dat wilt. 13 Machtige Heer, gelukkig zijn de mensen die vertrouwen op u!

20 Hoe ga jij meestal op reis?

21 Hoe ga jij meestal op reis? Ik bereid me goed voor of Ik pak op het laatste moment nog wat spullen in

22 Hoe ga jij meestal op reis? Ik plan van tevoren de reis of Ik zie wel waar ik uit kom

23 Hoe ga jij meestal op reis? Onderweg hou ik bij of ik nog wel goed ga of Het maakt mij geen bal uit hoe de reis gaat en ik kruip lekker weg in mijn stoel

24 Hoe ga jij meestal op reis? Als er tegenslag is onderweg, baal ik als een stekker of Bij tegenslag onderweg zeg ik het is zoals het is en het komt heus wel goed

25 Hoe hoog scoor jij op onbevangen op weg gaan?

26 Ga onbevangen op weg Psalm 84: lied van mensen onderweg, dat uit komt bij onbevangen op weg gaan

27 Ga onbevangen op weg Laat God je leiden Onbevangen niet calculeren en berekenen, maar je overgeven aan hoe God je leidt

28 Ga onbevangen op weg Laat God je leiden Blijf gaan in zijn spoor Onbevangen is ook: God trouw zijn en Jezus willen volgen

29 Ga onbevangen op weg Laat God je leiden Blijf gaan in zijn spoor Gefeliciteerd als je op Hem vertrouwt Vertrouwen op God is de weg naar geluk!

30 Gezang 160: 1 en 2 Groot is uw trouw Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst Gij ook nu.

31 Gezang 160: 1 en 2 Groot is uw trouw Refrein: Groot is uw trouw, o Heer, groot is uw trouw, o Heer, iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. Groot is uw trouw, o Heer, aan mij betoond.

32 Gezang 160: 1 en 2 Groot is uw trouw Gij geeft ons vrede, vergeving van zonden, en uw nabijheid, die sterkt en die leidt: Kracht voor vandaag, blijde hoop voor de toekomst. Gij geeft het leven tot in eeuwigheid.

33 Gezang 160: 1 en 2 Groot is uw trouw Refrein: Groot is uw trouw, o Heer, groot is uw trouw, o Heer, iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. Groot is uw trouw, o Heer, aan mij betoond.

34 Regenboog kinderen komen terug

35 Korte uitleg over de doop Anna, jij hebt te kennen gegeven dat je je geloof in Jezus wilt belijden. Als kind ben je niet gedoopt. Daarom zul jij zo meteen na je geloofsbelijdenis gedoopt worden. De doop gaat terug op de opdracht die Jezus zelf gaf aan zijn leerlingen: Ga op weg, maar alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Daaruit kun je afleiden, dat als je gaat horen bij God en bij zijn gemeente op aarde, dat daar dus bij hoort, dat je wordt gedoopt, of je een klein baby tje bent of een volwassen persoon.

36 Korte uitleg over de doop De betekenis van de doop is in de grond van de zaak eigenlijk heel eenvoudig. Je ziet water en de dopeling wordt erin ondergedompeld of ermee besprenkeld. Het lijkt op in bad gaan of gewassen worden. De doop maakt zichtbaar dat wij in de ogen van God vuil zijn. Wij zijn belast met zonde. Die vuilheid van ons mensen moet weg, anders kunnen we het koninkrijk van God niet binnenkomen. De betekenis van de doop is dat God aan jou belooft dat Hij dat vuil van de zonde zal laten verdwijnen. Jezus Christus heeft voor jou zijn leven gegeven. Zijn bloed alleen wast een mens schoon van zonde.

37 Korte uitleg over de doop En hierbij wil God je het een en ander op het hart binden. In Psalm 84 wordt Hij een zon en een schild genoemd, de God die jou leidt en beschermt. Zo n God wil Hij voor jou zijn. Je wordt gedoopt in de naam van de Vader. God de Vader sluit een verbond met jou. Jij bent mijn kind, zegt Hij, Ik zal er altijd voor je zijn. Je wordt gedoopt in de naam van de Zoon. Jezus belooft jou schoon te wassen van al jouw zonden.

38 Korte uitleg over de doop Jij hoort bij Mij, zegt Hij, jij mag met Mij een nieuw leven gaan leiden, bevrijd van zonde en schuld. Je wordt gedoopt in de naam van de Heilige Geest. De Heilige Geest komt in jouw wonen en werken. Ik ga ervoor zorgen dat aan Jezus wordt verbonden, in heel jouw leven, zegt Hij, Ik geef je geloof en de kracht om dat geloof vol te houden.

39 Korte uitleg over de doop Met dit alles wil God bij ons mensen een reactie teweeg brengen. Hij roept jou op om in Hem te geloven, Hem te gaan liefhebben met alles wat in je is en heel je leven aan Hem te wijden. Gelukkig de mens die op Hem vertrouwt, onbevangen met God op weg gaat dat staat ook in Psalm 84. Als je als volwassene wordt gedoopt, dan hoort daar dus ook bij dat je zegt: ik geloof in deze God, ik verwacht alles van Jezus voor mijn redding en ik wil Hem volgen in heel mijn leven.

40 Korte uitleg over de doop Als je in de fout gaat of het even niet meer ziet zitten, raak dan niet in paniek, maar kijk naar je doop. God zelf heeft je beloofd: Ik zal je helpen, Ik zal je bezielen met mijn Geest, Ik zal ervoor zorgen dat je de eindbestemming haalt.

41 Belijdenis en doop Anna Ik geloof in God de Vader in God de Zoon in God de Heilige Geest In het water van de doop, zien wij hoe God zelf belooft, dat zijn Naam voorgoed aan ons verbonden is.

42 Dooplied Sela 1/5 In het water van de doop, zien wij hoe God zelf belooft, dat zijn Naam voorgoed aan ons verbonden is. Water dat getuigt en spreekt, van de hoop die in ons leeft, dat Gods liefde voor ons niet veranderd is.

43 Dooplied Sela 2/5 Eén met Christus in zijn dood, gaan wij onder in de doop, overtuigd dat er bij Hem vergeving is. Eén met Christus, ingelijfd, staan wij op van schuld bevrijd, in een leven dat voorgoed veranderd is.

44 Dooplied Sela 2/5 Eén met Christus in zijn dood, gaan wij onder in de doop, overtuigd dat er bij Hem vergeving is. Eén met Christus, ingelijfd, staan wij op van schuld bevrijd, in een leven dat voorgoed veranderd is.

45 Dooplied Sela 3/5 Met de Heer begraven en weer opgestaan, om voor Hem te leven, Jezus weg te gaan. Uit het water van de doop, putten wij geloof en hoop, dat Gods trouw en liefde blijvend is. Dat Gods trouw en liefde blijvend is.

46 Dooplied Sela 4/5 In zijn lichaam ingelijfd: Christus kerk die wereldwijd, is geroepen om een beeld van Hem te zijn. Mensen overal vandaan, die de weg van Christus gaan, om vernieuwd voor Hem te leven, vrij te zijn.

47 Dooplied Sela 5/5 Reinig ons, vernieuw ons leven Heer. Heilig ons, en vernieuw ons leven Heer. Prijs de Vader, prijs de Zoon en heil ge Geest! Prijs de Heer met al wat leeft en adem heeft! Wat een liefde, wat een hoop! U verzegelt door de doop dat ons leven bij U veilig is. Dat ons leven bij U veilig is.

48 Oproep aan de gemeente

49 Opwekking 602 Vrede van God 1/2 Vrede van God, de vrede van God, De vrede van God zij met jou. Vrede van hem, vrede van God, De vrede van God zij met jou In Jezus naam, In Jezus naam, In Jezus naam geef ik jou: Vrede van Hem, vrede van God, De vrede van God zij met jou

50 Opwekking 602 Vrede van God 2/2 Heilige Geest, de Heilige Geest, De Heilige Geest zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, De vrede van God zij met jou.

51 Gebed Dank U voor alle mooie klanken, al wat ik zien en horen kan. Dank U o God, ik wil U danken dat ik danken kan.

52 Collecte De collecte is bestemd voor de Theologische Universiteit te Kampen.

53 Luisterlied: It is well Grander earth has quaked before Moved by the sound of His voice Seas that are shaken and stirred Can be calmed and broken for my regard

54 Luisterlied: It is well Through it all, through it all My eyes are on You Through it all, through it all It is well Through it all, through it all My eyes are on You It is well with me

55 Luisterlied: It is well Far be it from me to not believe Even when my eyes can't see And this mountain that's in front of me Will be thrown into the midst of the sea Through it all, through it all My eyes are on You Through it all, through it all It is well

56 Luisterlied: It is well So let go my soul and trust in Him The waves and wind still know His name (3x) It is well with my soul It is well with my soul It is well with my soul It is well with my soul (3x)

57 Luisterlied: It is well It is well it is well with my soul (3x) Through it all, through it all My eyes are on You Lord Through it all (2-3x)

58 Collecte De collecte is bestemd voor de Theologische Universiteit te Kampen.

59 Opwekking 710 1/5 Zegen mij op de weg die ik moet gaan. Zegen mij op de plek waar ik zal staan. Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt. O God, zegen mij alle dagen lang!

60 Opwekking 710 2/5 Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij. Regen op mij met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot mij als de Bron van leven, die ontspringt, diep in mij. Breng een stroom van zegen, waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij.

61 Opwekking 710 3/5 Zegen ons waar we in geloof voor leven. Zegen ons waar we hoop en liefde geven. Zegen om de ander tot zegen te zijn. O God, zegen ons tot in eeuwigheid!

62 Opwekking 710 4/5 Vader, maak ons tot een zegen; hier in de woestijn. Wachtend op uw milde regen, om zelf een bron te zijn. Met een hart vol vrede, zijn wij zegenend nabij. Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn.

63 Opwekking 710 4/5 Met een hart vol vrede, zijn wij zegenend nabij. Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn.

64 Zegen In ons hart en in ons huis De zegen van God. In ons komen en in ons gaan De vrede van God. In ons leven op, op onze zoektocht De liefde van God.

65 Aanvang diensten volgende week: 10:00 & 16:30 uur

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Liturgie doopdienst 10 mei 2015 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen

Liturgie doopdienst 10 mei 2015 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Liturgie doopdienst 0 mei 205 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Op Toonhoogte 80 Laat de kind ren tot Mij komen, alle, alle kind'ren. Laat de kind'ren tot Mij komen, niemand mag ze hind'ren. Want de poorten

Nadere informatie

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij City Harmonic Wedding Day Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die

Nadere informatie

Pinksteren/Doopdienst: Emma van Rijswijk en Stijn van Dam Thema: Wat Pinksteren voor Jezus betekende Voorganger: Gastheer: Muziek: Techniek: Liturgie: Ds. Willem Smouter Reyald Bert-Jan (orgel/piano),

Nadere informatie

1 maart uur AA Kramer

1 maart uur AA Kramer 1 maart 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet LB 287 Rond het licht dat leven doet. Voor de wet: Ezechiel 36: 25-28 Wet GK psalm 119: 49 Hoe wonderbaar is uw getuigenis. Kindmoment:

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen De Liturgie Hoeksteen 12 juni 2016 avond HM Alphadienst Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, 19.00 uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen Muzikale begeleiding: Alpha-muziekteam 1. Muziek 2.

Nadere informatie

Liturgie voor zondagmorgen 29 mei 2016 Westerkerk te Veenendaal

Liturgie voor zondagmorgen 29 mei 2016 Westerkerk te Veenendaal Liturgie voor zondagmorgen 29 mei 2016 Westerkerk te Veenendaal Het wordt stil en we luisteren naar: Psalm 121 (The Psalm Project) Ik sla mijn ogen op en zie, de hoge bergen aan. Ik sla mijn ogen op en

Nadere informatie

Eredienst zondag 28 juli 16.30u Voorganger: ds. M. Biewenga

Eredienst zondag 28 juli 16.30u Voorganger: ds. M. Biewenga Eredienst zondag 28 juli 16.30u Voorganger: ds. M. Biewenga Liturgie Opwekking 717 Stil mijn ziel, wees stil Introductie dienst Votum / zegengroet Psalm 139: 8 Gebed Schriftlezing Jona 2: 1 11 Psalm 42:

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 2 april 2017, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 2 april 2017, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 2 april 2017 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 2 april 2017, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: I. Timmerman (orgel), JK3 Kindernevendienst:

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 10 september, voorganger ds. W. van der Veer. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu)

Liturgie morgendienst 10 september, voorganger ds. W. van der Veer. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu) Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu) Stil gebed Wat hou ik van Uw huis Ik kan zo sterk verlangen naar de binnenpleinen van de Heer. Diep in mijn lijf is zo n heimwee, zo'n blijvende

Nadere informatie

Liturgie Welkom en mededelingen

Liturgie Welkom en mededelingen Liturgie 14-05-2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 336 Groot is Uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer

Nadere informatie

Thijs Henri Almar Mijnheer

Thijs Henri Almar Mijnheer Thijs Henri Almar Mijnheer Welkom en mededelingen Voorzang: Opwekking 123 Groot is Uw trouw Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft

Nadere informatie

Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017

Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017 Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017 Voorganger: Ds. J. Hansum m.m.v. Gospelkoor The Young Church Singers o.l.v. André Bijleveld The Young Church Singers zingen: Everybody praise the Lord

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together Liturgie zondag 14-05-2017 09.30 uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst Thema: een leven dat van liefde overloopt Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Opwekking 599 Gebed Getuigenis

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Lezen : Johannes 14: 1-9 Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Kumba Ya my Lord Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom

Nadere informatie

1 oktober uur W Hoorn orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis

1 oktober uur W Hoorn orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis 1 oktober 17.00 uur W Hoorn orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis Votum en zegengroet Zingen: GK gezang 38 Gebed Lezen: Jakobus 4 Zingen: GK psalm 144: 2 en 6 = LB 144 Tekst: Jakobus 4,13-17

Nadere informatie

Preek door de week+ Zondag 4 juni 2017 Pinksteren

Preek door de week+ Zondag 4 juni 2017 Pinksteren Preek door de week+ Zondag 4 juni 2017 Pinksteren Prediker: Patrick van der Laan Titel: Huddle Bijbellezing: Johannes 16:7 BGT en Handelingen 2:2-4 BGT Tijdens de diensten werden elf mensen gedoopt Johannes

Nadere informatie

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Joël & Dagmar Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Trouwdienst Joël en Dagmar Predikant: ds. H. de Bruijne Muziek: Gitaar: André Louw Piano: Hester Louw Binnenkomst bruidspaar Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 28 juni 2015 ochtend GA Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Henk Vogel (orgel), Lof! Kindernevendienst:

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 21 juni Belijdenisdienst Liefde sluit angst uit

Ontmoetingskerk zondag 21 juni Belijdenisdienst Liefde sluit angst uit Ontmoetingskerk zondag 2 juni 205 - Belijdenisdienst Liefde sluit angst uit In deze dienst leggen Anne Gouw, Jacoline Hamerpagt-Baerveldt, Irma Hoek-Bot, Lilian de Korte-Keesmaat, Terry Renneke en Carly

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Marcus 10 : 13-16 Psalm 90 : 1 en 8 Mijn Toevlucht (Sela) Dooplied (Sela) GK 160 LB 886 LB 425 Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap

Nadere informatie

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers Morgendienst 1 oktober 2017 Bevestiging ambtsdragers 1 Welkom en mededelingen 2 Samenzang Hoe lieflijk, hoe goed is mij HEER Psalm 84:1 en 3 3 Psalm 84:1 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar

Nadere informatie

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een HOF VAN HEDEN DIENST Praisedienst 23 november 2014 18.30 uur Voorganger: ds. Dick Steenks Muzikale medwerking: CHE Live Band Ede *** Muziek voor de dienst CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt

Nadere informatie

Liturgie. zondag 30 oktober :30 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 30 oktober :30 uur Ds H D Bondt Liturgie zondag 30 oktober 2016 9:30 uur Ds H D Bondt 9:30 uur 30-okt Ds H D Bondt Opw 629 : Ps 139 : 1, 2, 3 K Opw 180 : Gez 161 : Dooplied Jes 43 : 1-7 en 14-21 Gez 149 : Jes 43 : 1, 4 LB 481 : 1, 2

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Maartenskerk Hillegom. liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober doop van Nolan van Gijlswijk

Maartenskerk Hillegom. liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober doop van Nolan van Gijlswijk Maartenskerk Hillegom liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober 2018 doop van Nolan van Gijlswijk voorganger: ds. Wim J. Zaagsma - organist: Koos Damman pianist: Cees Diepeveen - saxofonist:

Nadere informatie

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth Eredienst 14 mei 2017 10.00 uur Voorganger: Ds. R. Roth Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Gezang 161: 1, 2 Gebed Gezang 161: 3, 4 Schriftlezing 1 Samuël 17 Psalm 25: 1, 2 >> Regenboog Preek Opwekking

Nadere informatie

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Voorganger : Ds. Jaap Hansum Organist : Dhr. Rein van Leeuwen Welkom en mededelingen Zingen: Zingende gezegend 228:1,2,3 Geloofd zij God, Hij

Nadere informatie

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Cadeautjes Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Opwekking 32 Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees

Nadere informatie

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen 10.00 uur Liturgie Votum / zegengroet Sela Opwekking 574 Groot is Hij Gezang 171: 1, 3 Gebed Wet Gezang 158 Schriftlezing Johannes 2: 1 11 Romeinen

Nadere informatie

Eredienst zondag 13 januari 10.00u Voorganger: ds. H. van den Berg

Eredienst zondag 13 januari 10.00u Voorganger: ds. H. van den Berg Eredienst zondag 13 januari 10.00u Voorganger: ds. H. van den Berg Liturgie Votum / zegengroet Gezang 158 Wet Gebed Doop Fenne Esther Hordijk Opwekking 488 Schriftlezing Matteüs 14: 22 36 Opwekking 789

Nadere informatie

Lezen : Mattheüs 4: 23-5: 16. Psalm 131 : 1 en 2 (NPB) GKB 247 : 1, 2, 3 en 7 GKB 239 Opwekking 717 Opwekking 708

Lezen : Mattheüs 4: 23-5: 16. Psalm 131 : 1 en 2 (NPB) GKB 247 : 1, 2, 3 en 7 GKB 239 Opwekking 717 Opwekking 708 Lezen : Mattheüs 4: 23-5: 16 Psalm 131 : 1 en 2 (NPB) GKB 247 : 1, 2, 3 en 7 GKB 239 Opwekking 717 Opwekking 708 Lezen : Mattheüs 4: 23-5: 16 Psalm 131 : 1 en 2 (NPB) GKB 247 : 1, 2, 3 en 7 GKB 239 Opwekking

Nadere informatie

Orde van dienst voor 11 december 2016

Orde van dienst voor 11 december 2016 Orde van dienst voor 11 december 2016 3 e zondag in de Advent Belijdenis en doop van Veronica Loos-Zieltjens Oosterlichtkerk Huizen Welkom door de ouderling van dienst Lied 439: 1-3 1. Verwacht de komst

Nadere informatie

Liturgie jeugddienst. Thema: Get ready!

Liturgie jeugddienst. Thema: Get ready! Liturgie jeugddienst Thema: Get ready! Datum : 27 november 2016 Aanvang : 19:00 uur Plaats : Hervormde Kerk in Siddeburen Met medewerking van: - Dhr. Verkade - Organist: T. Oldenhuis - Zanggroep: Cantiamo

Nadere informatie

Voor de dienst: "Laat Het Zien" van Reni en Elisa Welkom Lied 216 ( Morning has broken ) Bemoediging en groet Gebed Lied 780 (naar Psalm 139) Psalm 23

Voor de dienst: Laat Het Zien van Reni en Elisa Welkom Lied 216 ( Morning has broken ) Bemoediging en groet Gebed Lied 780 (naar Psalm 139) Psalm 23 Voor de dienst: "Laat Het Zien" van Reni en Elisa Welkom Lied 216 ( Morning has broken ) Bemoediging en groet Gebed Lied 780 (naar Psalm 139) Psalm 23 1 Een psalm van David. De HEER is mijn herder, het

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

13 mei uur B Luiten orgel: Harry Kroeske; piano: Walther Zwart schriftlezing: Pieter Helmus

13 mei uur B Luiten orgel: Harry Kroeske; piano: Walther Zwart schriftlezing: Pieter Helmus 13 mei 2018 10.00 uur B Luiten orgel: Harry Kroeske; piano: Walther Zwart schriftlezing: Pieter Helmus zingen: belijdenis van afhankelijkheid zegengroet met gezongen amen zingen: GK 16a (Opw 727 = PvN

Nadere informatie

Eredienst 31 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing

Eredienst 31 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing Eredienst 31 maart 2019 16.30 uur Voorganger: ds. J. Geersing Liturgie Mededelingen Psalm 90: 1 en 8 Votum / zegengroet Gezang 160 Gebed Lucas 15: 1-10, 25-32 Psalm 84: 1, 2, 5, 6 Preek Liedboek 436: 1,

Nadere informatie

Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3. Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3. Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5 Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3 Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Liturgie. Thema: in Christus. In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Ilja Rijck van Baaren, geboren 6 maart 2015

Liturgie. Thema: in Christus. In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Ilja Rijck van Baaren, geboren 6 maart 2015 Liturgie voor de doopdienst op zondag 28 juni 2015 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur, samenzang vanaf 9.15 uur. In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Ilja Rijck

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op in de Westerkerk

Liturgie voor de doopdienst op in de Westerkerk Liturgie voor de doopdienst op 14-02-2016 in de Westerkerk Psalm 149 : 1 (N.B) 1.Halleluja! laat opgetogen een nieuw gezang den Heer verhogen. laat allen die Gods naam belijden zich eensgezind verblijden.

Nadere informatie

Liturgie 5 februari 2017

Liturgie 5 februari 2017 Liturgie 5 februari 2017 Votum en Groet Gez. 463: 1, 4, 5 1. O Heer die onze Vader zijt, vergeef ons onze schuld. Wijs ons de weg der zaligheid en laat ons hart, door U geleid, met liefde zijn vervuld.

Nadere informatie

Eredienst 11 juni 2017 Voorganger: Ds. R. Vreugdenhil

Eredienst 11 juni 2017 Voorganger: Ds. R. Vreugdenhil Eredienst 11 juni 2017 Voorganger: Ds. R. Vreugdenhil Liturgie 16.30 uur Votum / zegengroet Psalm 18: 1, 8, 9 Gebed Schriftlezing Jeremia 17: 1 18 Opwekking 244 Tekstlezing Jeremia 17: 5 8 Preek Gezang

Nadere informatie

In deze dienst wordt gedoopt: Tijn Bouter. Van harte welkom!

In deze dienst wordt gedoopt: Tijn Bouter. Van harte welkom! In deze dienst wordt gedoopt: Tijn Bouter Van harte welkom! Welkom en gebed Weet Je Dat De Lente Komt Weet je dat de lente komt, lente komt, lente komt Weet je dat de lente komt, alles loopt weer uit De

Nadere informatie

zondag 19 november 2017

zondag 19 november 2017 zondag 19 november 2017 doopdienst Minke 1 Orgelspel Terwijl de kaarsen worden aangestoken zingen we: NLB 271 Welkom Stilte Bemoediging: V Onze hulp is in de naam van de Heer G Die hemel en aarde gemaakt

Nadere informatie

Eredienst 26 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing

Eredienst 26 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing Eredienst 26 maart 2017 10.00 uur Voorganger: ds. J. Geersing Liturgie Intocht: Opwekking 640 Votum / zegengroet Gezang 171: 1a/2b Opwekking 717 Wet Welzalig de man Gebed Kaars doven Matteus 14: 22-33

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 22 januari 2017, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Aanvang: uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 22 januari 2017, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Aanvang: uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 22 januari 2017, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ds. G.J. van Asselt (Nijverdal) Ouderling van dienst: Geesje Soepenberg Organist:

Nadere informatie

17 februari uur AA Kramer muziekgroep orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Johan/Fenna Toonstra

17 februari uur AA Kramer muziekgroep orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Johan/Fenna Toonstra 17 februari 2019 10.00 uur AA Kramer muziekgroep orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Johan/Fenna Toonstra vóór de dienst: band Welkom Zingen: Sela Laat ons samen één zijn band Votum: Opwekking 640 Mijn

Nadere informatie

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht ik altijd weer mijn heil,-op Hem toch kan ik bouwen.

Nadere informatie

HUWELIJKSINZEGENING. van JACK NIEUWENHUIS & GERLINDE VORDERMAN

HUWELIJKSINZEGENING. van JACK NIEUWENHUIS & GERLINDE VORDERMAN HUWELIJKSINZEGENING van JACK NIEUWENHUIS & GERLINDE VORDERMAN vrijdag 21 september 2018, 13.30 uur Kruiskerk Vrije Evangelische Gemeente Heerde Voorganger: ds. J.M. Weststrate Pianist: Ted Hoogers Beeldscherm:

Nadere informatie

Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod

Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod Lied 434 : 1, 2 en 3 Psalm 27 : 4a en 5b Lied 8a (2013) Lied 341 : 1, 2 en 3 Psalm 105 : 5 Gezang 160 : 1 en 2 (NG 81) Votum en groet Onze hulp is in de naam

Nadere informatie

Eredienst 23 april :00 uur Ds. H. van den Berg Belijdeniszondag

Eredienst 23 april :00 uur Ds. H. van den Berg Belijdeniszondag Eredienst 23 april 2017 10:00 uur Ds. H. van den Berg Belijdeniszondag Liturgie Psalm 105: 5 Mededelingen Psalm 130: 1 en 4 Votum / zegengroet Gezang 158 Wet van de Heer Opwekking 717 Gebed Lezen: Kolossenzen

Nadere informatie

Orde van dienst Jeugddienst 11 maart 2017

Orde van dienst Jeugddienst 11 maart 2017 Orde van dienst Jeugddienst 11 maart 2017 Binnenkomen muziek Kerkenraad komt binnen Gemeente gaat staan Mannen zingen: Shine Jesus Shine Lord, the light of your love is shining In the midst of the darkness,

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november uur

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november uur Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november 19.00 uur Predikant: ds. G. Zijl, Lemele Zingen: ELB 226: 1 en 2 1. Heer, ik komt tot U, neem mijn hart, verander mij. Als ik U ontmoet, vind

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst

Liturgie voor de doopdienst Liturgie voor de doopdienst op zondag 19 juli 2015 om 9.30 uur in De Ark Met medewerking van: ds. Thea de Ruijter Ada Wiegers, orgel Orgelspel Woord van welkom Zingen: Lied 216 : 1, 2 en 3 Dit is een morgen

Nadere informatie

Stilteviering Kwetsbaar stil. Liturgie zondag 29 oktober 2017 om 19:00 uur Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus

Stilteviering Kwetsbaar stil. Liturgie zondag 29 oktober 2017 om 19:00 uur Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus Stilteviering Kwetsbaar stil Liturgie zondag 29 oktober 2017 om 19:00 uur Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus M.m.v. Arjet Stoffer Koster Evert van den Heuvel Beamer Arjan van den Bor Welkom

Nadere informatie

14:15 uur 7-jun. Ds H D Bondt. Opw 708 : Efeze 2 : Opw 174 : Opw 717 : Opw 698 : Opw 616 : Opw 347 : Opw 733 :

14:15 uur 7-jun. Ds H D Bondt. Opw 708 : Efeze 2 : Opw 174 : Opw 717 : Opw 698 : Opw 616 : Opw 347 : Opw 733 : 14:15 uur 7-jun Ds H D Bondt Opw 708 : Efeze 2 : 4-10 Opw 174 : Opw 717 : Opw 698 : Opw 616 : Opw 347 : Opw 733 : Opwekking 708 - Hoe groot is uw trouw Kom, zing voor de Heer, die eeuwig regeert, die nooit

Nadere informatie

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge.

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge. Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE voor de morgendienst op zondag 2 september 2012 in deze dienst zal Julia Brugge gedoopt worden thema: Zoals klei in de hand van de pottenbakker Voorganger: ds. J.J.

Nadere informatie

HEMELHOOG 667 / ELB 241

HEMELHOOG 667 / ELB 241 HEMELHOOG 667 / ELB 4 Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag en kniel nu voor Hem neer; die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt. Wees stil

Nadere informatie

Eredienst 26 februari uur Voorganger: ds. G.J. Bruijn

Eredienst 26 februari uur Voorganger: ds. G.J. Bruijn Eredienst 26 februari 2017 10.00 uur Voorganger: ds. G.J. Bruijn Liturgie Votum / zegengroet Psalm 89: 1, 6 Wet Psalm 86: 4, 5 Gebed Klaagliederen 3: 21-26; 5: 7-8; 15-22 Psalm 90: 3, 4, 5, 6 >> Regenboog

Nadere informatie

Liturgie 30 mei 2019, Hemelvaart

Liturgie 30 mei 2019, Hemelvaart Liturgie 30 mei 2019, Hemelvaart Mededelingen Votum en Groet Zingen Hemelhoog 433 Stil, mijn ziel wees stil Stil, mijn ziel wees stil, en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen. God omgeeft je steeds;

Nadere informatie

Liturgie 18 augustus Br. Roel van Swetselaar

Liturgie 18 augustus Br. Roel van Swetselaar Liturgie 18 augustus 2019 Br. Roel van Swetselaar Votum en Groet Zingen Hemelhoog 291 Al wat ik ben Al wat ik ben, leg ik in uw hand, ik geef mijzelf volledig. Mijn leven rust in de palm van uw hand, ik

Nadere informatie

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Voorganger: Marije Kooistra Pianist: Albert van Eldik Ouderling: Hielkje de Vos Koster: Marianne Schipper Orde van dienst Welkom en ontsteken

Nadere informatie

Psalm 42: 1 en 2 (NB) Opwekking 717 stil, mijn ziel, wees stil

Psalm 42: 1 en 2 (NB) Opwekking 717 stil, mijn ziel, wees stil Psalm 42: 1 en 2 (NB) 1. Evenals een moede hinde naar het klare water smacht, schreeuwt mijn ziel om God te vinden, die ik ademloos verwacht. Ja, ik zoek zijn aangezicht, God van leven, God van licht.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Genesis 15 Lied 58 (Op Toonhoogte) Psalm 31 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 87 vers 1, 3 en 4 (Nieuwe Berijming) Psalm 81 vers 12 Lied 358 vers

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Johannes 4 vers 1 t/m 15 Lied 45 (Op Toonhoogte) Lied 445 (Opwekking) Psalm 68 vers 2 (Schoolpsalm) Psalm 25 vers 2 Lied 398 vers 1, 2,

Nadere informatie

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft. Liturgie Gospeldienst Zondag 19 februari 2017 om 19:00 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek & begeleiding: Gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert Lector: Fennie van den Broek Koster: Dimri Bruggeman

Nadere informatie

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Eredienst 21 mei 2017 10:00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 462 Wet Gezang 165 Gebed Handelingen 4 : 10B - 12 Psalm 99 : 1, 4, 6, 8 >> Regenboog Preek Opwekking 733

Nadere informatie

Eredienst 12 maart uur Voorganger: ds Maurits Oldenhuis

Eredienst 12 maart uur Voorganger: ds Maurits Oldenhuis Eredienst 12 maart 10.00 uur Voorganger: ds Maurits Oldenhuis Intochtslied: U maakt ons één Mededelingen en welkom Votum/groet Sela Gebed Opwekking 237 Jezus wij verhogen U Kaarsen doven Psalm Project

Nadere informatie

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse 21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse Votum en groet Ps. 65,1 (U luistert als wij bidden) De lofzang klinkt uit Sions zalen tot U met stil ontzag.

Nadere informatie

Liturgie. zaterdag 31 december :30 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zaterdag 31 december :30 uur Ds H D Bondt Liturgie zaterdag 31 december 2016 19:30 uur Ds H D Bondt 19:30 uur 31-dec Ds H D Bondt Ps 93 : 1, 2, 3 Gen 16 : NwPsB 95 : 1, 2, 3 NLB 730 : 2, 3 Gez 168 : Psalm 95 (denieuwepsalmberijming.nl) 1. Kom,

Nadere informatie

Uitzwaaidienst. Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur. Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour.

Uitzwaaidienst. Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur. Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour. Uitzwaaidienst Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour. 1 Voor de dienst speelt en zingt True Colour. Welkom door

Nadere informatie

Liturgie 27 augustus 2017 Morgendienst. Psalm 105

Liturgie 27 augustus 2017 Morgendienst. Psalm 105 Liturgie 27 augustus 2017 Morgendienst Psalm 105 1. Looft, looft, verheugd, de HEER der heren; aanbidt Zijn naam, en wilt Hem eren. Doet Zijne glorierijke daân alom de volkeren verstaan. En spreekt, met

Nadere informatie

Elisa Jasmijn Alferink

Elisa Jasmijn Alferink Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Elisa Jasmijn Alferink Dochter van Jeroen en Anouk Alferink-Vugteveen 3 juli 2016 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist:

Nadere informatie

JEUGDDIENST ANDREASKERK. 6 maart :00 uur

JEUGDDIENST ANDREASKERK. 6 maart :00 uur JEUGDDIENST ANDREASKERK 6 maart 2016 19:00 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Alina van Wilgenburg Muziek: Jeugdband Koster: Jan Hijmissen / Evert vd Heuvel 2 Welkom OTH 282/ Opw. 407 (Kees Kraayenoord)

Nadere informatie

Doopdienst. Sionskerk Nunspeet. 8 april uur. Voorganger: ds. David Rodenburg

Doopdienst. Sionskerk Nunspeet. 8 april uur. Voorganger: ds. David Rodenburg Doopdienst Sionskerk Nunspeet 8 april 2018 10.00 uur Voorganger: ds. David Rodenburg Muzikale medewerking: Eddy van t Hof (piano), Wouter Rouvoet (orgel) Welkom en mededelingen Moment van stilte Zingen

Nadere informatie

Henk Meinema. Liturgie in de dankdienst voor het leven van. * Hoogkerk, 5 juli 1940 Roden, 16 februari 2017

Henk Meinema. Liturgie in de dankdienst voor het leven van. * Hoogkerk, 5 juli 1940 Roden, 16 februari 2017 Liturgie in de dankdienst voor het leven van Henk Meinema * Hoogkerk, 5 juli 1940 Roden, 16 februari 2017 Op donderdag 23 februari 2017 in de Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) Tolberterstraat 24 te Leek

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Eredienst 2 juli 2017 10:00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Psalm 62: 1 en 3 Gebed Lezen: Johannes 21: 15-17 Preek deel I Wet van de Heer: Zingen Gezang 176b Gebed HA Formulier

Nadere informatie

Thema: Zonde tegen de Heilige Geest

Thema: Zonde tegen de Heilige Geest Liturgie voor de jeugddienst op zondag 6 maart 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Zonde tegen de Heilige Geest Voorganger: ds. C. Hoek Ouderling

Nadere informatie

Eredienst 17 juni uur Voorganger: ds. J.M. Oldenhuis

Eredienst 17 juni uur Voorganger: ds. J.M. Oldenhuis Eredienst 17 juni 2018 16.30 uur Voorganger: ds. J.M. Oldenhuis Liturgie Votum / zegengroet Psalm 42: 1, 5 Gebed Romeinen 8: 18-30 Opw. 770: Ik zal er zijn Kindermoment Preek Romeinen 8: 26-27 Gezang 151:

Nadere informatie

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez.

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez. Liturgie morgendienst zondag 20 mei 2018 Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed Votum en vredegroet Zingen: Gez. 281:1-4 (LvdK) Kinderen naar de KND De Tien Woorden + samenvatting Zingen: Ps. 103:3 (NB)

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

9 oktober uur SM Alserda orgel / piano Johan Volk

9 oktober uur SM Alserda orgel / piano Johan Volk 9 oktober 10.00 uur SM Alserda orgel / piano Johan Volk 1. Votum & Zegengroet 2. Zingen: GK psalm 61:1,2,3 3. Gebed 4. Schriftlezing: Psalm 62 5. Zingen: Opw 717 (Stil, mijn ziel, wees stil...) 6. Tekst:

Nadere informatie

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem.

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem. Thema: Jezus hand in je leven Zingen: ELB 413 Lichtstad met uw paarlen poorten 1. Lichtstad met uw paarlen poorten, wond re stad, zo hoog gebouwd, nimmer heeft men op de deze aarde ooit uw heerlijkheid

Nadere informatie

Zingen (staande): Ps. 142: 1, 2 (vers 1 is door groep 3 en 4 van onze CNS-basisscholen geleerd in de afgelopen week)

Zingen (staande): Ps. 142: 1, 2 (vers 1 is door groep 3 en 4 van onze CNS-basisscholen geleerd in de afgelopen week) Doopdienst Sionskerk Nunspeet 3 april 2016 10.00 uur Voorganger: ds. David Rodenburg Muzikale medewerking: Mariëlle Brummel en Martijn Visch (trompet), Wouter Rouvoet (orgel) Welkom en mededelingen Zingen

Nadere informatie

Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang uur.

Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang uur. Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang 19.00 uur. Nathalie Boeij zingt voor de dienst: Opw. 775: Bij het kruis & Hungry (Failling on my knees) Opw. 775: Bij het kruis Er is een

Nadere informatie

Instrumentale muziek vóór de dienst: "Heer U bent mijn leven"

Instrumentale muziek vóór de dienst: Heer U bent mijn leven De startdienst in de Hoeksteen Leek op 23 sep. 2018 Instrumentale muziek vóór de dienst: "Heer U bent mijn leven" Lied voor de dienst, uit de Evangelische Liedbundel, 8 Als een hert dat verlangt naar water

Nadere informatie

May you have - vertaling

May you have - vertaling May you have - vertaling Ik wens jou een dak boven je hoofd Dat je huis een thuis mag zijn, je tafel vol met brood dat je rustig slapen kunt, de hele nacht dat de liefde van je leven op je wacht Ik wens

Nadere informatie

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Eredienst 18 juni 2017 10.00 uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Liturgie Votum/ zegengroet (Sela) Te Deum Schuldbelijdenis Genadeverkondiging Opwekking 595 Gebed Joh. 8: 1-12; 9: 1-7 en 35-41 Lied 26:

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Erik Donker Lezen : Matheüs 19:16-30 Tekst : Matheüs 19:27-30 Opwekking 640 Psalmen voor nu 84 Psalm 81 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 107 : 1 en 2 Opwekking 710 Lezen : Mattheüs

Nadere informatie

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij!

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij! Zondag 19 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Voorhof Vakantie Club - dienst Thema: Kom maar hier - vertrouw op Mij! Voorganger: ds. Bram Bregman Mee voorbereid door: mw Karin Schaap Muzikale

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

10 september uur Voorganger: ds H vd Berg

10 september uur Voorganger: ds H vd Berg 10 september 10.00 uur Voorganger: ds H vd Berg Gezang 115 : 1 en 2 Votum en groet Psalm 147 : 1 en 3 Wet Psalm 147 : 7 Gebed Lezen Psalm 147 Zie de zon (E & R, 411) Regenboog groep 1-4 Tekst Psalm 147

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Meike Derks Dochter van Joran en Willeke Derks-Van der Zee 11 november 2018 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Ouderling van

Nadere informatie

Welkom in onze slotdienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in onze slotdienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in onze slotdienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Johannes 7 vers 37 t/m 39 Voorzang: Samen zijn wij hier gekomen Psalm 81 vers 1 en 12 Lied 125 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Lied 113

Nadere informatie

Lezen : Kolossenzen 3 : 5-25 Tekst : Kolossenzen 3 : 17. Opwekking 407 Lied 78 : 1 en 2 Lied 78 : 3 en 4 Gezang 106 : 2, 3 en 4 NLB 416 Opwekking 710

Lezen : Kolossenzen 3 : 5-25 Tekst : Kolossenzen 3 : 17. Opwekking 407 Lied 78 : 1 en 2 Lied 78 : 3 en 4 Gezang 106 : 2, 3 en 4 NLB 416 Opwekking 710 Lezen : Kolossenzen 3 : 5-25 Tekst : Kolossenzen 3 : 17 Opwekking 407 Lied 78 : 1 en 2 Lied 78 : 3 en 4 Gezang 106 : 2, 3 en 4 NLB 416 Opwekking 710 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer,

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie