NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van maandag 26 januari nummer 04. Aanwezig: P.J.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van maandag 26 januari nummer 04. Aanwezig: P.J."

Transcriptie

1 NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van maandag 26 januari 2015 nummer 04 Aanwezig: P.J. Verheij wethouder A.D. Zandvliet wethouder A. Kraijo wethouder A.M. van den Berg secretaris J. Heijkoop burgemeester

2 1. Opening/Agenda 2. Strategische discussie Het college wordt meegenomen in het doel en de opzet van de BIO op 12 februari 2015 rond het Raadhuisplein en raadhuis. 3. Bespreekstukken J. Heijkoop 3.1 Aanpassen Algemene Plaatselijke Verordening 1) Instemmen met de Algemene Plaatselijke Verordening Alblasserdam ) De gemeenteraad voorstellen de Algemene Plaatselijke Verordening Alblasserdam 2015 vast te stellen door middel van bijgevoegd raadsvoorstel 4. Bespreekstukken P.J. Verheij 4.1 Onderzoek naar toetreding van de gemeente Hardinxveld Giessendam tot de GR Drechtsteden 1) instemmen met het verzoek om een onderzoek te laten uitvoeren naar toetreding van Hardinxveld-Giessendam tot de GR Drechtsteden 2) instemmen met de gezamenlijke conceptbrief van college, burgemeester en gemeenteraad aan het Drechtstedenbestuur 3) raadsvoorstel en de gezamenlijke conceptbrief aan het Drechtstedenbestuur aanbieden aan de gemeenteraad ter agendering in de raadsronde van februari Aanvraag tegemoetkoming in planschade ex artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening (hierna Wro) 1. de planschadeadviezen van de Ten Have Advies, d.d. 15 september 2014 over te nemen inzake de aanvragen om tegemoetkoming in planschade ex artikel 6.1 Wro van de heer J. Dreijer, Schildmos 44 te Alblasserdam, de heer J.A. Hagers, Schildmos 46 te Alblasserdam en de heer M.A.M. Schijvenaars, Schildmos 48 te Alblasserdam; 2. aan de heer J. Dreijer, Schildmos 44 te Alblasserdam een vergoeding tegemoetkoming in planschade toe te kennen ad 1.740,--; 3. aan de heer J.A. Hagers, Schildmos 46 te Alblasserdam een vergoeding tegemoetkoming in planschade toe te kennen ad ; 4. aan de heer M.A.M. Schijvenaars, Schildmos 48 te Alblasserdam een vergoeding tegemoetkoming in planschade toe te kennen ad 1.860,-; 5. de vergoeding onder 2, 3 en 4 vermeld te vermeerderen met de wettelijke rente, vanaf de datum van ontvangst van de aanvragen om tegemoetkoming in planschade tot de dag van uitbetaling; 6. de drempelbedragen ad 500,-- voor het in behandeling nemen van de aanvragen terug te betalen.

3 4.3 Leges Volkstuindersvereniging Blokweer Instemmen met het verminderen van de legesheffing op de bouwaanvraag van Volkstuindersvereniging Blokweer met 496,10 door toepassing van de hardheidsclausule ex art. 63 Algemene wet rijksbelastingen. 4.4 Tussentijdse rapportage realisatie begroting 2014 In te stemmen met de tussentijdse rapportage realisatie begroting 2014 (opgenomen in de RIB) en de raad te informeren met bijgaande raadsinformatiebrief 5. Bespreekpunten D. Zandvliet 6. Bespreekstukken A. Kraijo 6.1 Jaarprogramma 2015 Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid 1. Instemmen met het uitvoeringsprogramma van de Omgevingsdienst voor het jaar 2015 voor wat betreft de gemandateerde milieu- en bouwtaken; 2. de raad middels bijgevoegde raadsinformatiebrief informeren over het jaarprogramma Gaarne deze rapportage en de vertrouwelijke raadsmemo rond de financiële verwerking van de reorganisatie buitenruimte tegelijkertijd aan de Raad uitsturen. met de volgende aanvullingen: - apart beslispunt toevoegen rond de prioriteitstelling. Voor 2015 is dit besluit conform. Het college vraagt hieromtrent jaarlijks opnieuw besluitvorming; - punt vier in de RIB vraagt om nadere afstemming met de portefeuillehouder. Mogelijk dit punt schrappen uit de tekst; - in de RIB toevoegen dat bij provinciale dossiers zoals Nedstaal de mogelijkheid beschikbaar is tot het vragen van onafhankelijk advies. 6.2 Duurzaamheid schoolgebouwen 1. De raad vragen conform bijgevoegd voorstel een krediet beschikbaar te stellen van ,-- ten behoeve van het (verder) verduurzamen van de lokale basisscholen in combinatie met het bevorderen van educatie en bewustwording over duurzaamheid en duurzaamheidmaatregelen. 6.3 Benoeming BABS voor 1 dag Benoemen van de heer J.P. (Johannes Paulus) Tanis als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand op woensdag 11 februari 2015 (eenmalig). 6.4 (Water) bodemkwaliteit In te stemmen met het verzoek om de Regionale bodemkwaliteitskaart Zuid-Holland Zuid, actualisatie 2013 en de Waterbodemkwaliteitskaart Betuweroute Rivierenland vast te stellen. 6.5 Hogere waarden besluit voor 40 woningen 1. het besluit hogere waarde Wet geluidhinder vast te stellen; 2. De definitieve beschikkingen conform art. 3.4 Awb voor 6 weken ter inzage te leggen voor beroep. 6.6 Beantwoording vragen dhr. Van der Plaat, raadslid. Het beantwoorden van de door de heer Van der Plaat gestelde vragen inzake de technische toestand van de sporthal Blokweer door middel van bijgevoegde raadsinformatiebrief. 6.7 Deelname Maasfietsroute ondertekening samenwerkingsovereenkomst 1. De samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van een internationale Maasfietsroute aan te gaan; met enkele aanvullingen: Gaarne tekst aanpassen in overleg met portefeuillehouder Kraijo.

4 2. Ter uitvoering van het besluit genoemd onder punt 1, wethouder Arjan Kraijo opdracht te geven de samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen; 3. Ter uitvoering van artikel 5.3 van de samenwerkingsovereenkomst het afdelingshoofd Ruimtelijke en Maatschappelijke ontwikkeling te machtigen om de deelname aan het consortium, de werking ervan en het budget (jaarlijkse be-groting Maasfietsroute) goed te keuren. 6.8 Energiebesparing en duurzame energie 1. Kennis te nemen van de Factsheet Bewonerspanel Energie Alblasserdam; 2. Kennis te nemen van het Plan van aanpak Energiesubsidie VNG regio ZHZ; 3. De raad hierover, via een raadsinformatiebrief te informeren Vaststellen Notulen B&W d.d. 19 januari jl., nr Rondvraag en mededelingen Wethouder Zandvliet meldt n.a.v. de kunstinventarisatie van de gemeente dat een in bruikleen gegeven schilderij verkocht is aan een voormalig medewerker Inventarisatie inhoudelijke punten voor rondvraag 19.2 Vooruitblik volgende collegevergadering strategische discussie 19.3 MT-bericht Ter informatie 19.4 Bespreking bezoeken collegeleden komende week 19.5 Nabespreking overleg Woonkracht10 d.d. 26 januari as. Wethouder Verheij maakt melding van de voortgang van de bouw van de Beukelmanschool. Wethouder Verheij koppelt terug rond het dekkingsplan van de D G & J en een bijeenkomst met Raadsleden in ZHZ. Op 2 februari 2015 zal het werkbezoek die dag aan de moskee worden voorbesproken in bijzijn van twee medewerkers. Het college bespreekt de agenda van komende week. Het college blikt terug op een boeiend gesprek met de bestuurde van Woonkracht 10 over de samenwerkingsafspraken met de gemeente. Aan het Presidium wordt voorgesteld voor de zomer een samenlevingsbijeenkomst te houden samen met Woonkracht 10. Tevens zal een kennismakingsgesprek worden geregeld tussen het college en de nieuwe Raad van Commissarissen Voorbespreken werkbezoek Mondial Movers d.d. 27 januari as. Het college spreekt het werkbezoek voor aan Mondial Movers 19.7 Afleggen ambtelijke eed d.d. 29 januari as. Komende donderdag (29 januari 2015) zullen een aantal ambtelijke medewerkers de ambtseed afleggen Vakantieschema college 2015 Op 2 februari 2015 agenderen Terugblik werkbezoek Ford Wensveen d.d. 20 januari jl Persoonlijke uitnodiging conferentie 'Gemeente en Gemeenschap' op 12 februari 2015 Het college kijkt terug op een mooi werkbezoek aan Ford Wensveen. Met portefeuillehouder Kraijo zal een vervolggesprek plaatsvinden over duurzaamheid. Wethouder Zandvliet zal deelnemen aan de bijeenkomst van 12 februari 2015 van de Provincie.

5 20. Regionale ontwikkelingen 20.1 Terugblik ONS-D d.d. 22 januari jl. De gemeentesecretaris geeft een terugblik op het ONS-D van 22 januari 2015 en de lijnen die teruggegeven gaan worden aan het DSB inzake de bezuinigingsmogelijkheden op de bedrijfsvoering Terugblik presentatie bij gemeente Hardinxveld Giessendam d.d. 21 januari jl. De gemeentesecretaris koppelt terug vanuit de presentatie aan het ambtelijke management van Hardinxveld Giessendam. Het college vraagt om voor de collegeontmoeting met Hardinxveld Giessendam een bestuurlijke presentatie voor te bereiden Agenda Drechtstedenbestuur d.d. 5 februari Wordt voorbesproken. as 20.4 Agenda PFO Middelen d.d. 3 februari as. Wordt voorbesproken Voorbespreken Drechtstedendinsdag d.d. 3 Agenda van de DDD wordt voorgesproken. februari as. 21 Raadsaangelegenheden 21.1 Terugkoppeling commissies en auditcommissie d.d. 20 januari jl. Het college blikt terug op de commissies Voorbespreken raad d.d. 27 januari as. Het college spreekt de Raad voor. 23. Sluiting Vastgesteld in de vergadering van 2 februari 2015 Burgemeester en wethouders voornoemd, de burgemeester, de secretaris,

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van maandag 1 juni 2015. nummer 22. Aanwezig: P.J. Verheij wethouder. A.

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van maandag 1 juni 2015. nummer 22. Aanwezig: P.J. Verheij wethouder. A. NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van maandag 1 juni 2015 nummer 22 Aanwezig: P.J. Verheij wethouder A.D. Zandvliet wethouder A. Kraijo wethouder A.M. van den Berg secretaris Afwezig:

Nadere informatie

Besluitenlijst Vergadering College van B&W - Openbaar

Besluitenlijst Vergadering College van B&W - Openbaar enlijst Vergadering College van B&W - Openbaar Datum 04-12-2018 Tijd Locatie Voorzitter Aanwezigen Toelichting 9:00-12:30 uur Staalindustrieweg, vergaderkamer Centrum J.G.A. Paans S. van Heeren - de Keizer,

Nadere informatie

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 19 november nummer 42. Aanwezig: A.B. Blase burgemeester

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 19 november nummer 42. Aanwezig: A.B. Blase burgemeester NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en s van dinsdag 19 november 2013 nummer 42 Aanwezig: A.B. Blase burgemeester A.L. Cardon S.J. Veerman P.J. Verheij A.M. van den Berg secretaris 1. Opening/Agenda

Nadere informatie

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 21 juni nummer 24. Aanwezig: J.G.A. Paans burgemeester

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 21 juni nummer 24. Aanwezig: J.G.A. Paans burgemeester NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 21 juni 2016 nummer 24 Aanwezig: J.G.A. Paans burgemeester P.J. Verheij A.D. Zandvliet wethouder wethouder A. Kraijo wethouder A.M.

Nadere informatie

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 9 april nummer 14. Aanwezig: A.B. Blase burgemeester

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 9 april nummer 14. Aanwezig: A.B. Blase burgemeester NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 9 april 2013 nummer 14 Aanwezig: A.B. Blase burgemeester A.L. Cardon P.J. Verheij A.M. van den Berg wethouder wethouder secretaris

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 12 april 2011. nummer 14

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 12 april 2011. nummer 14 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 12 april 2011 nummer 14 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, P.J. Verheij, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 november 2009 nummer 48 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst Vergadering College van B&W - Openbaar

Besluitenlijst Vergadering College van B&W - Openbaar Datum 14-05-2019 enlijst Vergadering College van B&W - Openbaar Tijd Locatie Voorzitter Aanwezigen 9:00-14:30 uur Staalindustrieweg, vergaderkamer Centrum J.G.A. Paans S. van Heeren - de Keizer, A. Kraijo,

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 augustus 2011. nummer 30

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 augustus 2011. nummer 30 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 augustus 2011 nummer 30 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, P.J. Verheij, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 28 september 2010. nummer 37

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 28 september 2010. nummer 37 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 september 2010 nummer 37 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, P.J. Verheij, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 19 oktober 2010. nummer 40

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 19 oktober 2010. nummer 40 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 19 oktober 2010 nummer 40 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 februari 2010. nummer 07

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 februari 2010. nummer 07 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en s van 16 februari 2010 nummer 07 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester secretaris

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 oktober nummer 42

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 oktober nummer 42 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 oktober 2006 nummer 42 A.D. van den Bergh, A.L. Cardon, J.M. Dekker, G.H. Tamminga, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 18 maart 2014. nummer 10. Aanwezig: A.B. Blase burgemeester

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 18 maart 2014. nummer 10. Aanwezig: A.B. Blase burgemeester NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en s van dinsdag 18 maart 2014 nummer 10 Aanwezig: A.B. Blase burgemeester A.L. Cardon S.J. Veerman P.J. Verheij A.M. van den Berg secretaris 1. Opening/Agenda

Nadere informatie

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 17 december 2013. nummer 46. Aanwezig: A.B. Blase burgemeester

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 17 december 2013. nummer 46. Aanwezig: A.B. Blase burgemeester NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 17 december 2013 nummer 46 Aanwezig: A.B. Blase burgemeester A.L. Cardon S.J. Veerman P.J. Verheij A.M. van den Berg wethouder wethouder

Nadere informatie

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 22 september nummer 35. Aanwezig: J.G.A. Paans burgemeester

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 22 september nummer 35. Aanwezig: J.G.A. Paans burgemeester NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 22 september 2015 nummer 35 Aanwezig: J.G.A. Paans burgemeester P.J. Verheij A.D. Zandvliet wethouder wethouder A. Kraijo wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29 GEMEENTE ALBLASSERDAM Notulen van de vergadering van burgemeester en s van 29 juli 2008 nummer 29 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, secretaris Afwezig: L.M. Huizer - burgemeester 1. Vaststellen:

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 april nummer 15

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 april nummer 15 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en s van 14 april 2009 nummer 15 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester secretaris Afwezig: --

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 12 januari 2010. aanvang: 09.30 uur.

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 12 januari 2010. aanvang: 09.30 uur. GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 12 januari 2010 aanvang: 09.30 uur nummer 02 A.B. Blase, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juni 2010. nummer 26

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juni 2010. nummer 26 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 29 juni 2010 nummer 26 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, P.J. Verheij, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 28 maart nummer 11. Aanwezig: J.G.A. Paans burgemeester

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van dinsdag 28 maart nummer 11. Aanwezig: J.G.A. Paans burgemeester NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 28 maart 2017 nummer 11 Aanwezig: J.G.A. Paans burgemeester P.J. Verheij A.D. Zandvliet wethouder wethouder A. Kraijo wethouder S.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 1 juni 2010. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 1 juni 2010. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 1 juni 2010 nummer 22 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, P.J. Verheij, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst Collegevergadering

Besluitenlijst Collegevergadering Datum 18-06-2019 Tijd 9:00-11:45 enlijst Collegevergadering Locatie Voorzitter Aanwezigen Toelichting Gemeentehuis Noordwijk J.H.M. Hermans-Vloedbeld J.P. van den Berg, R. ter Hark, J.H.M. Hermans-Vloedbeld,

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 september 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 november 2011. nummer 43

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 november 2011. nummer 43 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 november 2011 nummer 43 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, P.J. Verheij, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 mei 2005 nummer 22 A.D. van den Bergh, Burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker, H.H.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 2 december 2008. nummer 47

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 2 december 2008. nummer 47 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 2 december 2008 nummer 47 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 15 september nummer 38

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 15 september nummer 38 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en s van 15 september 2009 nummer 38 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, S.G.M. van Hout, burgemeester loco secretaris

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N. van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 24 mei 2011

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N. van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 24 mei 2011 Nr. 2011-20 OPENBAAR G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 24 mei 2011 Aanwezig: J.P. Tanis, J.A. Lavooi, A. de Waard, A.G.M. van

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2014 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2014 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2014 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 21 augustus 2018 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 13 maart 2018 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 februari 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit:

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit: Besluitenlijst: B&W-vergadering Datum: 09/01/2018 Aanwezig: Burgemeester Loco-gemeentesecretaris Afwezig: Secretaris A.B. Blase G.E. Oude Kotte V.C.M. Stam-de Nijs L.H.M. Dickhoff H.J. Leemhuis A.S. Meijer

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 december 2008. nummer 49

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 december 2008. nummer 49 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 december 2008 nummer 49 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel secretaris Verweij Vastgesteld op: 13-09-2016 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 30 augustus 2016. Met

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 27 september 2016 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Beslissing aanvraag tegemoetkoming planschade Purmerweg 35B als gevolg van vaststelling bestemmingsplan Klein Where 2016 ; RD,

Beslissing aanvraag tegemoetkoming planschade Purmerweg 35B als gevolg van vaststelling bestemmingsplan Klein Where 2016 ; RD, Datum: 2 april 2019 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester M. Hegger, Wethouder H. Rotgans, Wethouder P. van Meekeren, Wethouder E. Tijmstra, Wethouder T. Kroese, Wethouder G. Blom, Secretaris M. de Goede, Notulist

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel secretaris Verweij Vastgesteld op: 28 maart 2017 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 14 maart 2017. Met

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 februari 2009 nummer 7 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N

G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N Nr. 2011-36 OPENBAAR G E M E E N T E SLIEDRECHT N O T U L E N van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 25 oktober 2011 Aanwezig: A.G.M. van de Vondervoort, J.P. Tanis, J.A.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 5 juli nummer 26

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 5 juli nummer 26 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 juli 2011 nummer 26 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, P.J. Verheij, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 16 september 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 september nummer 33

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 september nummer 33 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders van 7 september 2004 nummer 33 A.D. van den Bergh P.A. Zevenbergen, burgemeester, wethouder J. de Gruijter, wethouder J.M.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 september 2005 nummer 39 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel secretaris Verweij Vastgesteld op: 29-03-2016 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 15 maart 2016 Met de besluitenlijst

Nadere informatie

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld Datum: 19 november 2013 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester J. Krieger, Wethouder B. Daan, Wethouder G. Nijenhuis, Wethouder R.J. Helm, Wethouder M.J.H. Smulders, Secretaris A. Heiner, Adviseur/notulist B.

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 13 november 2018 Samenstelling Afwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

Op grond van art. 60 van het reglement van orde kunnen raadsleden gebruik maken van het vragen-half-uur.

Op grond van art. 60 van het reglement van orde kunnen raadsleden gebruik maken van het vragen-half-uur. Vergadering Gemeenteraad 19-06-2008 Plaats: Nieuwveen Tijd: 16:00 Voorzitter: Frans Buijserd 0 BESLUITVORMENDE RAADSVERGADERING 19 JUNI 2008 1 Opening 2 Vaststellen agenda Agendapunten 7, 10 en 12 worden

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 19 december 2017 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie met 1 week. nr. voorstel

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 7 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 3 november 2009. nummer 45

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 3 november 2009. nummer 45 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 november 2009 nummer 45 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 13 september nummer 37

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 13 september nummer 37 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 13 september 2005 nummer 37 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 24 MAART 2015 besluitenlijst Aanwezig: Burgemeester mw. W.J.A. Verklei), Secretaris P. Schouten, Burgemeester SECR int 15.1103 Betreft: Besluitenlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering:

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering: Notulen Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN15-00407 Aanwezigen: Afwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, gemeentesecretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 maart nummer 13

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 maart nummer 13 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 maart 2007 nummer 13 A.D. van den Bergh, A.L. Cardon, burgemeester wethouder T. de Gelder, wethouder J.M. Dekker,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel (gedeeltelijk) BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 31 maart 2015. Met de besluitenlijst akkoord te gaan.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 13-11-2018 Tijd 8:30-13:00 Locatie Voorzitter Toelichting Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis In verband met de Zeeland dinsdagmiddag

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 februari 2007. nummer 07

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 februari 2007. nummer 07 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 februari 2007 nummer 07 A.D. van den Bergh, A.L. Cardon, burgemeester wethouder T. de Gelder, wethouder J.M. Dekker,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 4 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 26 MEI 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 juni nummer 25. J. de Gruijter, wethouder

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 juni nummer 25. J. de Gruijter, wethouder GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders van 14 juni 2005 nummer 25 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen J.M. Dekker B.R. Kramer,

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Overzicht gesprekspartners

Overzicht gesprekspartners Eindrapport Overzicht gesprekspartners Bijlage 5 bij onderzoeksrapport regionaal arrangement gemeente Frederik van Dalfsen Laurens Vellekoop Anne van Heerwaarden Prof. dr. Theo Camps 6 februari 2018 Overzicht

Nadere informatie

: MB/ : Agenda vergadering Strijen, 29 mei 2008

: MB/ : Agenda vergadering Strijen, 29 mei 2008 Agenda commissie Aan de leden van de commissie Algemene Bestuurlijke Aangelegenheden van de gemeente S t r i j e n Kenmerk Onderwerp : MB/ : Agenda vergadering Strijen, 29 mei 2008 Geachte commissieleden,

Nadere informatie

2.2 Financieringsstatuut ( ) Besloten wordt:

2.2 Financieringsstatuut ( ) Besloten wordt: OVERZICHT CONFORMBESLUITEN van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015 Aanwezig: J. Heijkoop, burgemeester A.J. Flach, wethouder G.B. van der Vlies, wethouder F.J. van de Velde,

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 september nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 september nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en s van 16 september 2008 nummer 36 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, secretaris Afwezig: L.M. Huizer, (privé-omstandigheden)

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 18-12-2018 Tijd Locatie 8:30-13:10 uur Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Gemeente Sluis tot 9.30 uur, vanaf 9.30 uur wethouder Ploegaert

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 29 januari 2019 Aanwezig : Dhr. G. Boonzaaijer Dhr J. Lange Dhr. R. Jorg tot 14.00 uur Dhr. J.E. Waaldijk Mevr. J.C. Broekhuis Loco burgemeester Loco

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 juli Secretaris Uitnodigingen:

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 juli Secretaris Uitnodigingen: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 25 juli 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie 0 = Algemeen/BMO

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel secretaris Verweij Vastgesteld op: 21-4-2015 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 7 april 2015. Met de besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 9 februari 2016 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

Besluiten om de lopende huurovereenkomsten op het Fort niet te verlengen na afloop van de looptijden.

Besluiten om de lopende huurovereenkomsten op het Fort niet te verlengen na afloop van de looptijden. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 06 maart 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer F.J. Tollenaar De heer D.A. De heer

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 3 maart 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 BESLUITENLIJST (1) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Voor kennisgeving Herdenking Februaristaking op 26 februari vanaf 9.30 uur in het Zaantheater in Zaandam. aangenomen b.

Voor kennisgeving Herdenking Februaristaking op 26 februari vanaf 9.30 uur in het Zaantheater in Zaandam. aangenomen b. Datum: 6 februari 2018 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester R.J. Helm, Wethouder H. Rotgans, Wethouder J. Krieger, Wethouder M. Hegger, Wethouder L. Bekkema, Loco-Secretaris M. de Goede, Notulist B. v.d. Meer,

Nadere informatie

In te stemmen met het starten van mediation tussen zwemclub de Schotejil en SRGO.

In te stemmen met het starten van mediation tussen zwemclub de Schotejil en SRGO. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 12 december 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel 1. Notulen Vaststellen notulen d.d Worden vastgesteld

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel 1. Notulen Vaststellen notulen d.d Worden vastgesteld Datum: 12 februari 2019 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester M. Hegger, Wethouder H. Rotgans, Wethouder P. van Meekeren, Wethouder E. Tijmstra, Wethouder T. Kroese, Wethouder G. Blom, Secretaris M. de Goede,

Nadere informatie

2. Vaststelling besluitenlijst en lijst van te paraferen stukken en de vertrouwelijke lijst van te paraferen stukken van 12 mei 2015.

2. Vaststelling besluitenlijst en lijst van te paraferen stukken en de vertrouwelijke lijst van te paraferen stukken van 12 mei 2015. Agenda Periode: april 2014 april 2018 Nummer: 50 Datum en tijd: Plaats: Aanwezig: dinsdag 19 mei 2015, 09.00 uur Gemeentehuis Damwâld, Benw-kamer vergadering van burgemeester en wethouders burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel secretaris Verweij Vastgesteld op: 7-7-2015 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 23 juni 2015. Met de besluitenlijst

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18-04-2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie