Verontschuldigd : San Simons, Sofie Lombaert, Mira Theunissen, Sana a Al-Far, Sigrid Festjens, Thiery Versauw, Riene Bruffaerts

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verontschuldigd : San Simons, Sofie Lombaert, Mira Theunissen, Sana a Al-Far, Sigrid Festjens, Thiery Versauw, Riene Bruffaerts"

Transcriptie

1 Verslag vergadering ouderraad van 11 oktober 2011 Aanwezig : Nathalie Vanhaesendonck, Goedele Swillens, Myriam Verschoren, Patricia Van den Borre, Geert Wynants, Christine Tinlot, Céline Muller, Jeannette Westerhout, Astrid Eckstein, Sabine Coppens, Ellen Demedts, Nathalie Kiesecoms, Karen Crabbé, Kathleen Neefs, Katia Wijnants, juf Hilde, juf Ilse, meester Joeri Verontschuldigd : San Simons, Sofie Lombaert, Mira Theunissen, Sana a Al-Far, Sigrid Festjens, Thiery Versauw, Riene Bruffaerts 1. Goedkeuring vorig verslag Het vorige verslag werd overlopen en goedgekeurd. De begroting is nog niet helemaal klaar. We wachten nog op een beslissing vanuit de werkgroep verkeer i.v.m. de fluo-vestjes (zie verder). Er is nog steeds vraag naar een persoon die de coördinatie op zich wil nemen van de rustoase. Aangezien het dringend werd, heeft meester Joeri dit nu op zich genomen. 2. Werkgroepen en activiteiten Ondanks de opgeslagen prijs van het fruitabonnement zijn er 182 inschrijvingen. Er werd reeds 805 euro betaald. 100 euro (dus 20 abonnementen) moet nog gestort worden. Er zal nog een herinneringsbrief meegegeven worden voor de vakantie. Sabine is van mening dat er een betere beschrijving moet zijn van wat er allemaal moet gebeuren en is dan ook bezig met het maken van een draaiboek. De aanvraag voor de subsidie is binnen. Er werd vastgesteld dat de verdeling van het fruit in de klassen niet op alle momenten hetzelfde is. Ons lijkt het aangewezen om het fruit in de voormiddag, tijdens de ochtendspeeltijd, uit te delen. Er werd ook afgesproken om ook voor het eerste leerjaar het fruit te schillen en in stukjes te snijden. Myriam gaat 25 potjes in de IKEA bijkopen omdat er nu wat te weinig in de kast staan.

2 De werkgroep verkeer (Ellen, Nathalie en Geert) brengt verslag uit. De fluo-vestjes die werden aangekocht, blijken veel te groot te zijn voor de kleuters uit de eerste kleuterklas. Er werd overeengekomen dat deze vestjes dan zullen gebruikt worden als testproject voor het eerste leerjaar. Geert contacteerde andere firma s voor de aankoop van kleinere maatjes. Binnenkort komt er een vertegenwoordiger die allerlei voorbeelden kan laten zien, maar de prijs zal toch rond de 300 euro bedragen. De bedoeling is toch van de vestjes mee te geven met de kinderen de tweede week na het Allerheiligenverlof. De vestjes worden bedrukt met het logo van de school. De werkgroep evalueerde hun eerste actie rond de strap-dag. Dit is een officiële dag die staat ingeschreven bij het verkeersplatform. Het promotiemateriaal dat de werkgroep ter beschikking kreeg (Dit waren bandjes die rond de pols moesten aangedaan worden. Dit bleek echter moeilijk te gaan), was veel te omslachtig. Bovendien wist 95 procent van de ouders ook niet waar het over ging... Er werd dan ook beslist om dit volgend jaar niet meer te doen. De volgende weken worden er acties gevoerd in het kader van de kus- en wegzone. De goede chauffeurs worden beloond met een appel (Geert). Op 25 oktober wordt de rode loper uitgerold. De kinderen worden als filmsterren ontvangen. Meester Joeri wordt fotograaf. De bedoeling van dit alles is: ouders sensibiliseren d.w.z. mensen bewust maken van het feit dat je op die zone niet mag parkeren. Sabine gaat op zoek naar stof voor de rode loper en ballonnen. Op 16 november is er een muzische namiddag in de school waar zal kunnen gekozen worden voor het maken van borden met sandwichmannen, verkeersplaten... De fietscontrole voor het 5 de en 6 de leerjaar vindt plaats eind oktober. Van 28 november tot 23 december zijn er de fluo-weken. Op 11 januari wordt het nut van het dragen van de fluo-vestjes uitgelegd in de klas van meester Jeroen.

3 In januari worden er allerlei prikacties georganiseerd waarbij de klas met de meeste fluo-vestjes wordt beloond. (fluo-wisselbeker). Er wordt gedacht aan een attentie per klas : alle kinderen moeten iets gekregen hebben. Vb: fluobeestjes... als iemand een ideetje heeft of iets leuks met fluo ziet, gelieve een mailtje te sturen naar Nathalie, Ellen, Geert of meester Joeri. De formulieren voor het verkrijgen van de subsidies moeten eind oktober binnen. Deze werden ingevuld. Op donderdag 13 oktober komt de verantwoordelijke persoon langs bij Nathalie. Er werd ook een offerte gemaakt van wat men met het geld wil doen : het geld zal worden besteed aan een afgebakende fietsenstalling. Wat betreft de boekenweek (Sabine) : in oktober moeten de subsidies voor de auteurs aangevraagd worden via de stichting. De werkgroep lekkerbekweekend komt volgende week ook reeds een eerste maal samen. Wie geïnteresseerd is om mee te denken, geef een seintje aan Goedele. Op vrijdag 25 november is het grootoudersdag. Deze activiteit is een afsluiting van hun projectwerking die gaat over bejaard zijn. (er wordt bv. ook samengewerkt met het rusthuis). - De grootouders van de kleuters en het eerste leerjaar worden uitgenodigd van 12 tot 13 uur om samen met hun kleinkind te eten in hun klas. Ze krijgen een tas soep en broodjes aangeboden. - Voor de grootouders van de lagere school start het evenement om 13 uur. Zij kunnen deelnemen aan een activiteit in de klas van hun kleinkind (gezelschapsspelletje, een dansje...). Om 15 uur kunnen ze een tas koffie drinken in de refter. Astrid, Sabine, Christine, Nathalie, Ellen en Katia geven zich op om mee te werken.

4 Op donderdag 22 december wil de school een nieuwjaarsdrink organiseren. Concreet betekent dit dat de ouders na 16 uur getrakteerd worden op 1 drankje. Wie van de ouderraad kan dit mee helpen organiseren? 3. Evaluatie kinderrommelmarkt Er was veel mooi speelgoed te kopen op de rommelmarkt maar er was weinig volk. Wellicht heeft de datum (het begin van het schooljaar, in september is er al zo veel!) maar ook het uur (in de voormiddag is het voetbal, turnen...) hier veel mee te maken. Volgend jaar zullen we de rommelmarkt combineren met een andere activiteit bv. met de car-wash van het zesde leerjaar. Een andere optie is dat we de rommelmarkt organiseren in een andere periode bv. rond Pasen en ook zeker in de namiddag. Voor de reservering van het kipkraam (Nathalie) was het ook te laat. Misschien kunnen we de rommelmarkt dit schooljaar nog eens organiseren, gecombineerd met de mogelijkheid van het voorbestellen van gebraden kip die dan kan afgehaald worden? Wordt vervolgd 4. Evaluatie dag van de leerkracht (5 oktober) De leerkrachten hadden een heel fijne ochtend. Het was een leuke manier om de dag zo te beginnen. De leerkrachten vonden het ook een gevarieerd en verrassend ontbijt. Er waren 6 ouders die het ochtendtoezicht overnamen. Aangezien het ochtendritueel rustiger is dan de middagpermanentie, is dit goed en vrij onopvallend verlopen. 5. Bespreking van het kriebelteam De kinderen werden ondertussen een eerste keer gecontroleerd op luizen. Het resultaat was vrij goed : 15 kinderen hadden luizen. Voor twee kinderen werd er contact opgenomen met het CLB. Het kriebelteam is serieus uitgebreid en verricht goed werk.

5 6. Info uit de school Wat betreft de bouw, is er geen verlenging. De uiterste datum is 1 september. Patricia kreeg verschillende vragen van ouders i.v.m. pesten en stelt de vraag of er hier extra aandacht aan besteed kan worden. In de volgende nieuwsbrief zal er een vaste rubriek komen rond plagen en pesten. Hoe gaat de school hier mee om? De eerste contactpersoon is steeds de leerkracht. Naar aanleiding van de emotionele reacties op de vergadering en de vaststelling dat dit toch bij velen van ons leeft, werd er voorgesteld om een werkgroep rond pesten op te richten. Patricia gaat nog na bij meester Joeri of dit kan. 7. Varia Patricia heeft de klassenvertegenwoordiging opgemaakt en stelde vast dat bijna alle klassen vertegenwoordigd zijn in de ouderraad met uitzondering van klas 4A en de klas van Jules en Nijn. Voor deze laatste echter komt er binnenkort verandering in. De ouderraad zal onder de noemer ouderraad geregistreerd worden op facebook. Wellicht bereiken we zo ook nog een aantal ouders. Kathleen en Patricia hielden zich nuttig bezig. Zij hebben het nieuwe servies voorzien van blauwe stippen en alles zodanig gereorganiseerd dat alles gemakkelijk terug te vinden is en weg te steken na gebruik. DE VERGADERING WERD AFGESLOTEN OM UUR. VOLGENDE VERGADERING IS OP DINSDAG 8 NOVEMBER OM UUR.

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Infobrochure 1 ste kleuterklas

Infobrochure 1 ste kleuterklas Infobrochure 1 ste kleuterklas 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en de 1 ste kleuterklas. We wensen jullie veel plezier

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013 16/10/2013 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. x Greet X Pieter X gie X Griet V X X X X X x Sofie L X nick verslag Isabelle X Srivaidehirui Bart X X X Chris X X Tineke X Els DT

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, Heeft jullie zoon of dochter al verteld van Jos & Fien? Mogelijk hebben jullie deze vrolijke meid en bescheiden jongen zelf gezien op 1 september. Wel, dit jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2018

NIEUWSBRIEF kerst 2018 NIEUWSBRIEF kerst 2018 Onderwijs op maat Eerste kleuterklas Juf Chloë Opsomer zal vanaf januari de eerste kleuters in de Nijntjesklas begeleiden op dinsdag. Zo kunnen de kinderen van het geboortejaar 2015

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Jaarthema = Jij kleurt De Lettertuin Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien en juf. Hilde K1 : juf. Annick

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 Aanwezigheden Aanwezige ouders Tom Lamproye Sofie Reynders Aanwezige leerkrachten / directie Verontschuldigd Afwezig Juf An Juf Tine Juf Els Veerle

Nadere informatie

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool Agenda 30.10.2017: Begin van de herfstvakantie 05.11.2017: Einde van de herfstvakantie 08.11.2017: Herfstwandeling Hertberg 1 ste leerjaar 08.11.2017: Unihockey in de MIXX (namiddag) 2 de graad 09.11.2017:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2011

Nieuwsbrief april 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2011 INHOUD Paasvakantie P 1 Naar het middelbaar P 1 Figurentheater P 2 Natuurwandeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Verslag OR 10/09/2018

Verslag OR 10/09/2018 Verslag OR 10/09/2018 Aanwezig: Meester Pascal - Els VL - Els M - Elke - Steffi - Wendy - Sara - Kim - Lynn - Jurgen - Ellen - Lindsay - Marijke - Sandra - Katrien Verontschuldigd: Robin Verslag: Elke

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.be Nieuwsbrief juni In de klas van de anderstalige nieuwkomers leerden ze over hun droomhuis.

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering VERSLAG OUDERCOMITE 25 oktober 2016 Aanwezig voor het Oudercomité: Sylvie, Ine V., Miranda, Eva, Liselotte, Jo, Kelly, Ann-Sofie Aanwezig voor de school: Juf Yvonne, Juf Stien, Dir. Veronique Verontschuldigd:

Nadere informatie

Welkom aan boord! Hijs de zeilen!

Welkom aan boord! Hijs de zeilen! Welkom aan boord! Hijs de zeilen! Wie is wie in de kleuterschool? K2: juf Nancy, juf Sofie en juf Karolien K3: juf Rita, juf Sofie en juf Karolien K4: juf Debbie K5A: juf Marva K5B: juf Hilde Turnen en

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b.

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b. Klaverblad Juni VERKEER Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar Op donderdag 15 juni is het fietsexamen voor de leerlingen van het 6de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen

Nadere informatie

3. Personeelsbezetting schooljaar 2015-2016

3. Personeelsbezetting schooljaar 2015-2016 Aanwezig: Frank Roels Stefanie Adam Veerle Verwee Véronique Verschelde Dirk Vanmarcke Martine Vanderlinde Geert Vercaemst Verontschuldigd: Frank De Clercq Auteur: Geert Vercaemst Verwelkoming De Voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief start schooljaar

Nieuwsbrief start schooljaar Nieuwsbrief start schooljaar 1. Infomoment nieuw schooljaar 5 september Alle kinderen en ouders in de Alfons Biebuycklaan nodigen wij graag uit op dinsdag 5 september. Je maakt kennis met de klasleerkracht

Nadere informatie

FEBRUARI Do 1 feb s morgens maandopener activiteiten overlopen in de LS Vr 2 feb Voormiddag middagpauze namiddag 13.15u

FEBRUARI Do 1 feb s morgens maandopener activiteiten overlopen in de LS Vr 2 feb Voormiddag middagpauze namiddag 13.15u 1. Maandplanning FEBRUARI 2018 Do 1 feb s morgens maandopener activiteiten overlopen in de LS Vr 2 feb Voormiddag 13.15u Vervangprogramma sport muziek op de sport begin week tegen pesten 1246 voor de lagere

Nadere informatie

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad Agenda 04.12.2017: Oudercontacten Kleuterschool 05.12.2017: Sint en Piet op bezoek. We kijken er al naar uit! 07.12.2017: Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad 12.12.2017: Ars Valendi voormiddag

Nadere informatie

ouderraad GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL Ichtegem / Eernegem Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22

ouderraad GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL Ichtegem / Eernegem Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22 Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22 Aanwezig: Namens de school: Dominique Bonny (directrice) Namens de schoolraad: Emmy Dens Namens de ouders: Heidi Dhaens, Trui De Blauwe,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 27 oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Hopelijk hebben jullie net zo genoten van de herfstvakantie als wij! Wat een prachtig weer was het. Afgelopen maandag zijn we weer gestart en

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool SPANJESCHOOL - DE TASSCHE Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 & 051/28 05 70 ( Tassche) info@spanjeschool.be Nieuwsbrief

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 13-01-2011 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h15 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), An Sevenants (AS),

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

Verslag vergadering 26/09/2016

Verslag vergadering 26/09/2016 Verslag vergadering 26/09/2016 Aanwezig: Elga, Marleen, Sandra, Leen V.T., Cathérine, Patrick, Heidi, Jessica, Juf Katia, Juf Heidi, Annelies, Koen Verontschuldigd: Wendy, Leen V.d.L., Greet, Annelise,

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter) Hannelore

Nadere informatie

Vergadering van oudervereniging Begijnendijk

Vergadering van oudervereniging Begijnendijk Vergadering van oudervereniging Begijnendijk Zijn aanwezig OVB: Karen, Sofie, Rosita, Danny, Dorien en Sandra Zijn aanwezig school: Kathleen 1. Kalender De kalenders (+/- 250) zijn besteld en zullen volgende

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud:

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud: Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief November 2015 Inhoud: P1 Herfstvakantie P2 jarigen van de maand P2 Feest in onze

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 11 december 2012 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Vanessa De Wulf, Wim Verstraete, Ludo Vereecken, Els De

Nadere informatie

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari)

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari) SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019 januari 2019 Geen school op maandag 4 februari We herinneren eraan dat er op maandag 4 februari een facultatieve verlofdag is. Die dag is er geen school en ook geen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL 25 januari 2019 NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL Actie «Warmste Week» Vooreerst willen wij alle ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor de bijdrage tijdens de acties voor «de warmste week»

Nadere informatie

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00 20171012 - Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober 2017 20:00 Onderwerp Bijeenkomst ouderraad Datum en plaats donderdag 12 oktober 2017 20:15-22:15 refter GBS Sleutelbos, Stevensveld

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF Dag allen WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Al twee maanden kleuren de 424 leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 24 juni 2014 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Kleuterschool De Sprong. Burg. Philipslaan Maaseik. Voor kleuters van 5 tot 6 jaar

INFOBROCHURE. Kleuterschool De Sprong. Burg. Philipslaan Maaseik. Voor kleuters van 5 tot 6 jaar INFOBROCHURE Kleuterschool De Sprong Voor kleuters van 5 tot 6 jaar Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik Contactgegevens Directie Linde Verstappen Secretariaat Wannes Machiels Telefoon Telefoon 089/56.04.81

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

Afspraken voor de kinderen in Van Bladelstraat 28 lager onderwijs

Afspraken voor de kinderen in Van Bladelstraat 28 lager onderwijs Afspraken voor de kinderen in Van Bladelstraat 28 lager onderwijs 2013-2014 ONTHAAL Voor kinderen die naar school gaan in SG De Kraal in de Van Bladelstraat 28 en 29, is er een korte opvang in de school

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maand Maart 2012

Nieuwsbrief maand Maart 2012 Nieuwsbrief maand Maart 2012 Beste ouders, LENTE!!! Het voelt goed en het doet me goed. Terugblikken op een drukke maar geslaagde tweede trimester. Vooruitkijken op ook een drukke maar leuke veelbelovende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei 1. Maandplanning MEI 2017 Ma 1 mei Dag van de Arbeid Vrijaf voor iedereen Di 2 mei Wo 3 mei Voormiddag Bloemenverkoop Vrijwilligers zijn welkom! kleuterspeelplaats Je kan je bestelde bloemen komen afhalen

Nadere informatie

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be Dag allen WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Het schooljaar is ondertussen al twee maanden

Nadere informatie

Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018

Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018 Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018 1 Aanwezigheden/verontschuldigden optekenen Verontschuldigden: Melissa, Greet en Rebecca 2 Goedkeuring verslag 29/08 Geen opmerkingen 3 Nieuws vanuit de OR We hebben

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

*Dag van de leerkracht: Er is reeds een mailtje gestuurd. Er worden ouders gezocht om toezicht te doen op de speelplaats s ochtends.

*Dag van de leerkracht: Er is reeds een mailtje gestuurd. Er worden ouders gezocht om toezicht te doen op de speelplaats s ochtends. 15/09/2016 1. Aanwezigheden: Sofie, Angie,Lieve, Kris, Melissa, Nele, Els, Fleur, Kathleen, Anneleen, Kristof (directie), Véronique (directie), juf Ilse, juf Charlotte, Griet, Tine, Dominique, Nathalie,

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. april 2016. Zelfonderzoekend leren in de Wijngaard

Nieuwsbrief. april 2016. Zelfonderzoekend leren in de Wijngaard Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2016 P2: Wafelverkoop P2: Bibliotheek P2: Zwemkalender P3: Project zelfonderzoekend

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment!

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! 1 Kessel, 1 september 2018 Beste ouders, De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! Voor onze peutertjes een eerste kennismaking met de school. Voor onze andere leerlingen nieuwsgierig uitkijken

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

Verslag vergadering 22/09/2014

Verslag vergadering 22/09/2014 Verslag vergadering 22/09/2014 Aanwezig: Johan Kestens, Kurt De Ronghé, Veerle Poppe, Elke De Backer, Kristien Meersschaert, Kris Croonenberghs, Alexandra Menten, Bart Janssen, Juf Hilde, Juf Chris, Juf

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Kleuterschool Het Sprongetje. Koningin Astridlaan Maaseik. Voor kleuters van 2,5 tot 4 jaar

INFOBROCHURE. Kleuterschool Het Sprongetje. Koningin Astridlaan Maaseik. Voor kleuters van 2,5 tot 4 jaar INFOBROCHURE Kleuterschool Het Sprongetje Voor kleuters van 2,5 tot 4 jaar Koningin Astridlaan 91 3680 Maaseik Contactgegevens Directie Linde Verstappen Secretariaat Wannes Machiels Telefoon Telefoon 089/56.04.81

Nadere informatie

23 december 2016 Nummer 8

23 december 2016 Nummer 8 23 december 2016 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Dank je wel Speelplaats Verkeer: controle fietsverlichting Carnaval 2017 Vervangingen Titus Brandsmagroep (Ingekomen Stuk) Levende kerststal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Carnaval 11/

Nieuwsbrief. Carnaval 11/ 11/2018-2019 Nieuwsbrief Carnaval GEKKE DAG Op donderdag 28 februari mogen onze kinderen met een gek attribuut of kledij naar school komen: - Voor de KS is dit in het thema van de wereld. - Voor de LS

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016

Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016 Ouderraad Basisschool Sint-Lambertus Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016 Voorgezeten door: Kristin Verslag: Kristin Aanwezig: Elke, Nadia, Ann, Gert, Natasja, Ange, Edith, Peter, Kelly, Willeke,

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2016-2017 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2014 INHOUD Paasvakantie P 1 Fietsparcours, loopfietsen P 2 Oudercomité P

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 13-09-2011 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h15 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Peter De Cat (secretaris; PDC), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Daniël De Jaeger

Nadere informatie

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 1 Aanwezigheden/verontschuldigden optekenen Aanwezig: Anneleen W, Deborah, Véronique (directie),greet, Dominique,Annelies, Nele P, Sofie, Angie, Els, Fleur, Kathleen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013

Nieuwsbrief april 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2013 INHOUD Paasvakantie P 1 Vrijaf 1 april + KIKO gesloten P 1 Vrijaf mei

Nadere informatie

Welkom in onze onthaalklas!

Welkom in onze onthaalklas! Welkom in onze onthaalklas! e-mail: gbs.depuzzel.vorst@gmail.com 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en onze onthaalklas.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

WELKOM OP EEN MAGISCH SCHOOLJAAR

WELKOM OP EEN MAGISCH SCHOOLJAAR WELKOM OP EEN MAGISCH SCHOOLJAAR 1 SEPTEMBER 2012 Was in het GBS T-leven een mijlpaal. De opening van het vernieuwde schoolgebouw. WIJ DOEN ER ALLES AAN OM EEN SCHOOL MET DE GROTE S VAN STER, SAMEN, SCHOOL,

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR 2016-2017 Nieuwsbrief september 2016, nr. 1 Inhoudsopgave Voorwoord Pag. 2 Golfclinic Pag. 5 Informatieavond Pag. 3 Innocent Pag. 6 Bibliotheek Pag. 4 Verkeersveiligheid Pag.

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2015-2016 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 warm, samen en voluit voor de brede en evenwichtige ontwikkeling van elk kind NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 Vrije School Bierbeek De Kinderberg Wat een zomer! We verwachten dan ook evenveel warmte tijdens

Nadere informatie

Samen over de drempel. Wisten jullie dat. Beste ouder,

Samen over de drempel. Wisten jullie dat. Beste ouder, Samen over de drempel Beste ouder, Vorige schooljaar lieten we jullie, ouders van de de kleuterklas en ste leerjaar, een vragenlijst invullen over verwachtingen, opvattingen en ervaringen over de overgang

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie