Hallo iedereen! Scoutige groetjes, De Leiding!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hallo iedereen! Scoutige groetjes, De Leiding!"

Transcriptie

1

2 Hallo iedereen! Tijdens de zomer was er weer een fantastisch kamp: een kamp met veel zon (en wat regen), een tof kamp, een tijdreizend verhaal, een geslaagd kamp! Merci aan de leiding, koks en sympathisanten die alles in goede banen hebben geleid! We starten het nieuwe scoutsjaar weer met een knal! Hopelijk heeft iedereen tijdens de startactiviteiten ontdekt wie zijn leiding dit jaar zal zijn? Heb je nog een broertje, zusje, vriendje in de klas,.. dat graag eens naar de scouts wil komen: iedereen is welkom! Nieuwe leden mogen van ons enkele keren komen testen hoe een scoutsnamiddag er aan toe gaat. Leden die met ons mee geweest zijn op kamp, kunnen van ons i.s.m. de gemeente Heusden-Zolder een fiscaal attest ontvangen. Zo kan je het inschrijvingsgeld van het kamp fiscaal aftrekken. Deze fiscale attesten zijn beschikbaar vanaf maart Vraag hier dan zeker naar bij de groepsleiding. Ook bij je ziekenfonds krijg je een tegemoetkoming van maximaal 20 euro per jaar voor onze scoutsactiviteiten. Alle jeugdbewegingen die landelijk georganiseerd en erkend zijn door de Vlaamse overheid komen hiervoor in aanmerking. Informeer hiervoor bij je ziekenfonds en breng het attest (bij de CM fit&fun genaamd) mee naar de scouts met de naam van je kind erop. De groepsleiding vult deze dan met plezier in. In t Lijntje (dit boekje dus) ga je tweemaandelijks heel wat info kunnen vinden. Hou het dus altijd bij de hand. Je krijgt het gedrukt, maar je kan het ook online raadplegen op Moesten er toch nog zaken zijn die niet helemaal duidelijk zijn. De leiding staat paraat! Scoutige groetjes, De Leiding!

3 Supertof dat je er (weer) bij wil zijn!! Je kan inschrijven met onderstaand formulier. Inschrijven is belangrijk om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en - zeker niet minder belangrijk - om verzekerd te zijn tijdens onze activiteiten. Het lidgeld dat bij Scouts & Gidsen Vlaanderen moet worden betaald, bedraagt voor het werkjaar > 40. Hierin zit een kleine bijdrage voor onze eigen groep. Dit omdat we door het jaar heel wat spelmateriaal kopen om het scoutingspel nog net dat tikje meer te geven. Voorts wordt er tweemaandelijks ook een ledentijdschrift verdeeld, de jaarlijkse kost hiervan is 5. Het lidgeld dat gestort moet worden is dus 40 voor het eerste kind. Het tijdschrift moet maar 1 x per gezin betaald worden. Dit wil dus zeggen dat je voor het tweede kind maar 35 moet storten. Gelieve onderstaande strook in te vullen en mee te geven met uw kind. Het lidgeld wordt betaald via overschrijving op het rekeningnummer: BE op naam van Scouts & Gidsen Heusden, Oude Baan 49-51, 3550 Heusden-Zolder en als mededeling de naam van uw kind(eren) en de tak waartoe hij/zij behoort.... Naam kind(eren) Adres Geboortedatum Telefoonnummer adres:

4

5 OKTOBER 5: Restyle je lokaal (jullie mogen hiervoor postertjes en dergelijke meenemen 12: Warm je benen maar op want wij gaan loopspelletjes spelen. 19: Balspelen. 26: Bosspelletjes in het bos natuurlijk NOVEMBER 2: Geen scouts, het is allerzielen 9: Haal je keukenkunsten al maar boven, we gaan koken op zijn kapoens 16: Het grote mysterie 23: Ij,ij,ij een kinderboerderij 30: Knutselen op zen scouts Groetjes, Brecht en Elke

6 Tent vol talent! Wel. Scouts en Gidsen Vlaanderen stelt in haar beleidsnota dat haar leden en leiding het spel van scouting spelen in een emotioneel veilige omgeving. Onveiligheid is dus uit den boze: angst om er niet bij te horen, uitgelachen of gepest te worden... Dat is niet wat wij verstaan onder scouting. Laat ons nog algemener kijken. Angst en stress om niet te voldoen aan de verwachtingen, de focus op wat niet lukt vormen de perfecte mix om de woorden talent en held uit de woordenboeken te schrappen. Zowel binnen als buiten scouting kunnen we het verschil maken! Scouts en gidsen kunnen, als ze willen, tegen die stroom ingaan en uitgaan van iemands talent. Daar geloven wij echt in. Onze basispijler ploegwerk typeert ons blijkbaar ten voeten uit: scouts vormen een groep waarin iedereen zijn rol mag spelen. Door dat talent te gebruiken, worden we soms sneller een held dan we denken. Laat ons bewust worden van wat we allemaal doen. Wij zijn de beweging van het kamperen, rondtrekken, de expressieve creaties, technische hoogstandjes en geniale spelen. We staan dicht bij de natuur waarin iemand als beste de weg toont, een snuifje pittiger kookt, het vuur snel aan krijgt, glashelder zingt of de stevigste knoop legt. We zijn geen ploeg zonder die stille genieter met een heldengeheugen om de quizvraag op te lossen, zonder de onhandige trees die de groep heroïsch kan toespreken of de sloddervos die een luisterend oor is voor wie het moeilijk heeft. Niet alleen verschillen in talent kunnen bij ons zegevieren, ook de groei van een talent verdient onze aandacht. Natuurlijk vraagt aandacht voor talenten een andere kijk bij kapoenen dan bij givers. Maar dat geeft de kans om te zoeken naar elk individueel talent, naar wat onze leden al kunnen en wat nog niet. Een kapoen die als een redenaar op een stoel staat en het spel uitlegt: dat is een talent, en nog uitzonderlijk voor die leeftijd ook. Een leid(st)er die dat doet, is een normale zaak, maar de ene doet dat al liever en met meer aanleg dan de andere. Zet die redenaars met hartelijke appreciatie op die stoel! Zoek bij de andere leden en leiding naar hun eigen talenten, en zet die met diezelfde hartelijkheid in de verf. Elke tak is een samenspel van talenten.

7 Zoals in bijna elke jeugdvereniging staat er achter elke goede leidingsploeg een sterk oudercomité. Omdat er het laatste jaar veel leden zijn bijgekomen willen we nog eens een oproep doen aan jullie, ouders, om je bij dit oudercomité te voegen. Zo weten we wat er leeft bij je kinderen als ze eenmaal thuis komen, wat jullie denken over de werking en wat je misschien anders zou doen. Al je ideeën zijn meer dan welkom!!! In het eerste trimester wordt er een open vergadering gepland waarbij zowel ouders als leiding samen het werkjaar kunnen bepalen. Deze open vergadering is informeel, er is plaats voor het vragen van inlichtingen, klachten, wensen, felicitaties,... Enkel door een goede inspraak en interactie met ouders kunnen we onze werking aanpassen aan de verzuchtingen van allen! Het oudercomité komt zo n 3x per werkjaar samen en dit telkens op een zondag om +/- 16u. De vergadering duurt tot ongeveer 17u, zodat u na de vergadering uw scout gewoon mee naar huis kan nemen... Heb je interesse in de oudercomité? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar info@scoutsheusden.be met je interesse! Hoe meer zielen, hoe minder werk, euuhmm meer vreugd.

8 OKTOBER 05: Pleinspelen 12: Bosstratego 19: Tocht 25: Let op, dit is een zaterdag avond!! Halloween (meer info volgt op de website en in een brief) NOVEMBER 02: Geen Scouts (Allerheiligen) 09: Techniekendag 16: Boskwartet 23: Laddercompetitie 30: Lokaal inrichten, doe zeker slechte kleren aan!!!! (die je waarschijnlijk daarna kan weggooien) Groetjes, Leander, Seppe, Laurien, Joyce, Marnick en Ben

9

10

11 OKTOBER 5: Bostratego 12: Koken 19: Hungergames 26: Olympische spelen NOVEMBER 2: Geen scouts, het is Allerzielen 9: Technieken 16: Kop munt tocht 23: Verrassing 30: Quiz Groetjes, Kieran en Rob

12 Met het dragen van het uniform tonen we dat we lid zijn van Scouts & Gidsen Vlaanderen en verwijzen we naar de waarden van onze beweging. Deze waarden liggen erin dat we geloven dat een betere wereld voor iedereen mogelijk moet zijn, te beginnen met onszelf. Onze speelvelden zijn spel, tocht, technieken en kamperen, dit alles geïnspireerd door moeder natuur. We vinden het dan ook belangrijk dat alle scouts met het uniform iets gemeenschappelijks veruiterlijken en dringen bij onze leden aan op het dragen van een uniform. uniform is echter wel een vies woord, zo vinden wij ook. Eigenlijk is het woordje bewegingskledij beter, uitnodigender, vriendelijker. Je mag je uniform dragen zoals je wil, in de broek of tot op je knieën hangend maakt voor ons niet uit en of je je das nu om je nek of om je hoofd bindt,...je doet maar. Wat heb je nodig bij Scouts & Gidsen De Perenboom? Kapoenen hebben alleen onze groengele groepsdas nodig. Deze kan je bij de groepsleiding kopen voor 8 euro. Vanaf het moment dat je bij de kawels terecht komt heb je ook een hemd nodig. Dat koop je in de Hopper winkel. Het adres en de openingsuren van de winkel in Hasselt vind je op de achterpagina van dit boekje. In de winkel kan je ook truien, broeken en rokken kopen. Om het scoutsgevoel in de groep te benadrukken vragen we om naast het hemd ook de groene broek/rok te kopen. Het is nog steeds niet verplicht. Verder kan je bij ons ook een gepersonaliseerde scoutstrui aanschaffen. Op je uniform horen ook enkele kentekens thuis. Het jaarkenteken en het groepslintje krijg je van ons cadeau, de andere verplichte tekens kan je in de Hopper winkel kopen. 1. Groepslintje Takkenteken 2. Jaarkenteken 3. Lintje België + Europa 4. Beloftekenteken 5. Provincieschildje Limburg Int. Scoutskenteken Vlaamse Leeuw Int. Gidsenkenteken De jaarkentekens van de voorbij werkjaren komen achteraan op het hemd.

13 OKTOBER 05: We gaan elkaar uitdagen zoals op wedden dat het tv programma 12: Vandaag surprise voor men verjaardag 19: Voorbereiding van het GROTE giverspel 26: Spelen van het GROTE giverspel NOVEMBER 02: Geen Scouts, Allerzielen 09: Yip, de wel gekende technieken vergadering 16: We gaan het lokaal eens in orde maken voor de winter 23: Wie is de slimmen en kan de raadsel ontrafelen 30: Givers got talent, haal jullie sterkste kant boven! Groetjes, Jeroen

14

15 VASTE DATA WERKJAAR januari 2015: eetdag april 2015: minikamp 17 mei 2015: geen scouts, planningsweekend kamp 2015 Leiding: 15 tot 31 Juli Givers en Jonggivers: 19 tot 28 juli Kawels en kapoenen: 21 tot 28 juli DATA KAMP 2015 De locatie maken we nog niet bekend. We houden het immers graag spannend! CONTACTGEGEVENS LEIDING Je kan steeds de gsm-nummers van elke leider raadplegen op de website ( en vooraan in dit lijntje. Wanneer je een leider wil contacteren via mail, volstaat het om zijn/haar naam en er achter te plaatsen. Voor Ben is dit:

16

17

18 HOPPER HASSELT KAPERMOLENSTRAAT HASSELT 011/ Sluitingsdagen in 2014: 1 november, 11 november, 25 december t.e.m. 31 december

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

De beste wensen voor het nieuwe jaar! De beste wensen voor het nieuwe jaar! vanwege de leiding Supertof dat je er (weer) bij wil zijn!! Je kan inschrijven met onderstaand formulier. Inschrijven is belangrijk om op de hoogte te blijven van

Nadere informatie

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

De beste wensen voor het nieuwe jaar! De beste wensen voor het nieuwe jaar! vanwege de leiding Supertof dat je er (weer) bij wil zijn!! Je kan inschrijven met onderstaand formulier. Inschrijven is belangrijk om op de hoogte te blijven van

Nadere informatie

Is je zoon/dochter lief nog niet ingeschreven? Doet dit dan onmiddellijk anders is hij/zij niet meer verzekerd!!!

Is je zoon/dochter lief nog niet ingeschreven? Doet dit dan onmiddellijk anders is hij/zij niet meer verzekerd!!! Is je zoon/dochter lief nog niet ingeschreven? Doet dit dan onmiddellijk anders is hij/zij niet meer verzekerd!!! Het lidgeld dat bij Scouts & Gidsen Vlaanderen moet worden betaald, bedraagt voor het werkjaar

Nadere informatie

Kapoenenleiding Lisa: Siemen: Karel: Kawelleiding Bo:

Kapoenenleiding Lisa: Siemen: Karel: Kawelleiding Bo: Kapoenenleiding Lisa: 0472 37 65 72 Siemen: 0487 62 93 23 Karel: 0477 58 07 66 Kawelleiding Bo: 0498 81 07 59 Jonggiverleiding Ben: 0484 96 25 07 Lauren: 0470 85 55 64 Margot: 0468 18 38 64 Maxim: 0476

Nadere informatie

Ik hoop dat de komende maanden weer twee pareltjes worden en uw kind kan groeien in zijn/haar scout zijn!

Ik hoop dat de komende maanden weer twee pareltjes worden en uw kind kan groeien in zijn/haar scout zijn! Dag scouties, Vooreerst zouden we jullie allemaal willen bedanken voor de talrijke aanwezigheid op onze eetdag (±580 pers.). Het was weer een groot succes en dit kon zeker niet dankzij jullie. Ook mag

Nadere informatie

Ik hoop da de komende maanden weer twee pareltjes worden en u kind kan groeien in zijn/haar scout zijn!

Ik hoop da de komende maanden weer twee pareltjes worden en u kind kan groeien in zijn/haar scout zijn! Beste Scout & Gids Langzaam maar zeker ligt de lente weer in het verschiet. Zoals altijd zijn we als scouts ook tijdens dit seizoen in ons element. Maar de lente heeft toch altijd dat kleine beetje extra

Nadere informatie

Jeroen: Elke: Jeroen:

Jeroen: Elke: Jeroen: Bo: 0498 81 07 59 Ian: 0472 44 45 68 Margot: 0468 18 38 64 Kris: 0479 61 89 16 Seppe: 0477 28 73 24 Siebe: 0470 84 80 65 Mika: 0491 25 85 35 Ben: 0484 96 25 07 Lisa: 0472 37 65 72 Rob: 0476/51 24 84 Elian:

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

We wensen jullie allemaal een spetterend scoutsjaar, vol vele spelletjes en plezier!!!

We wensen jullie allemaal een spetterend scoutsjaar, vol vele spelletjes en plezier!!! Beste Scout & Gids De zomervakantie is alweer volledig voorbij gevlogen, de ene superheld ging na huis met een supervrouw de andere bleef alleen achter. Degene die zijn mee geweest op kamp zullen het wel

Nadere informatie

Ik hoop da de komende maanden weer twee pareltjes worden en u kind kan groeien in zijn/haar scout zijn!

Ik hoop da de komende maanden weer twee pareltjes worden en u kind kan groeien in zijn/haar scout zijn! Dag scouters Vooreerst zouden we jullie allemaal willen bedanken voor de talrijke aanwezigheid op onze eetdag. Het was weer een groot succes en dit kon zeker niet zonder jullie! Ook mogen we zeker de mensen

Nadere informatie

Beste Scout & Gids. We wensen jullie allemaal een spetterend scoutsjaar, vol vele spelletjes en plezier!!!

Beste Scout & Gids. We wensen jullie allemaal een spetterend scoutsjaar, vol vele spelletjes en plezier!!! Beste Scout & Gids De zomervakantie is alweer volledig voorbij gevlogen, voor sommige met een crash en misschien enkele kleerscheuren. Voor anderen een vakantie zonder scoutskamp. Degene die zijn mee geweest

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Wat vliegt de tijd toch snel, we zitten alweer aan het laatste echte Lijntje van dit scoutsjaar. Dat wil natuurlijk wel zeggen dat we al veel leuke activiteiten achter de rug hebben

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 Dag beste leden, beste ouders, Eerst en vooral willen wij jullie bedanken. Zonder jullie hadden we geen 2 prachtige kampen kunnen hebben zoals dit jaar

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, Allereerst willen wij, de leiding, jullie allemaal hartelijk welkom heten op ons mosselfeest! De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders, De kop van het werkjaar is er af. De voorbije maand hebben we onze overgang gehad. Dit was voor iedereen een denderende dag. We zagen alleen maar lachende

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen De eerste maand van 2019 heeft zijn intrede gedaan. De leiding wil jullie langs deze weg een gelukkig en vredevol 2019 wensen. Tijdens de

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

Z!P MAART- APRIL 2019

Z!P MAART- APRIL 2019 Z!P MAART- APRIL 2019 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Z!P MAART APRIL 2018

Z!P MAART APRIL 2018 Z!P MAART APRIL 2018 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste ouders, leden en sympathisanten De maand van de aprilse grillen is volledig voorbij. Vanaf nu gaat het alleen maar goed weer worden hopelijk. Over april is er niet veel

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst

Nadere informatie

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI. Infosnuffel

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI. Infosnuffel MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI Infosnuffel 2016-2017 Voorwoord Beste scout, gids, ouder, sympathisant Om het begin van weer een splinternieuw scoutsjaar te vieren,

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

Editie September-Oktober 2014

Editie September-Oktober 2014 Editie September-Oktober 2014 Tweemaandelijks tijdschrift van scouts en gidsen Sint-Jan-Berchmans Beringen-Mijn. (Deze informatie is ook te raadplegen op www.scoutsberingenmijn.be) WOORDJE VAN DE GROEPSLEIDING

Nadere informatie

SEPTEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

SEPTEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. SEPTEMBER 2015 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste totemlezers, Heb je vorig jaar je eigen tent vol talent ontdekt? Dan dagen wij jou

Nadere informatie

Sint-Janske. Oktober. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Oktober. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders, voorwacht, sympathisanten en al de anderen Nu de zomervakantie stilaan ten einde loopt, wil dit ook zeggen dat er weer een spetterend scoutsjaar voor de

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

- VERANTW. UITGEVER: EDMOND JONCKHEERE

- VERANTW. UITGEVER: EDMOND JONCKHEERE SEPTEMBER 2016 SCOUTS EN GIDSEN VLAANDEREN REYNAERT-BEATRIJS GROEPSNUMMER: B1212G WEBSITE: http://reynaert-beatrijs.be GOUW: West-Brabant (Webra) EMAIL: info@reynaert-beatrijs.be LOKALEN: VOGELZANGLAAN

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

Infobrochure voor nieuwe leden

Infobrochure voor nieuwe leden Infobrochure voor nieuwe leden Inleiding Beste ouder, Door Scouts Jobertus! Sommigen van jullie hebben vroeger nog in een scouts gezeten, voor anderen is de inschrijving van hun kind de eerste kennismaking

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. Welkom (terug) op de Sint-Tarcitiusscouts! Inschrijving scoutsjaar. Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Tarcitiusscouts

Nieuwsbrief oktober. Welkom (terug) op de Sint-Tarcitiusscouts! Inschrijving scoutsjaar. Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Tarcitiusscouts Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Tarcitiusscouts Eikevelden 79a 2440 Geel 0478/478172 groepsleiding@tarcitius.be www.tarcitius.be Nieuwsbrief oktober Welkom (terug) op de Sint-Tarcitiusscouts! Het scoutsjaar

Nadere informatie

Welkom bij Scouts Akabe Neerpelt!

Welkom bij Scouts Akabe Neerpelt! Welkom bij Scouts Akabe Neerpelt! Onthaalbrochure nieuwe leden Inhoud 1. Akawatte?!... 3 2. Voor wie?... 3 3. Takken... 3 3.1 Okapi s... 3 3.2 Jariboes... 3 3.3 Tapirs... 4 4. Activiteiten... 4 4.1 Wat?...

Nadere informatie

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout. jaargang 30 nummer 1 September 2015

P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout. jaargang 30 nummer 1 September 2015 P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout jaargang 30 nummer 1 September 2015 Allerliefst Akaberen, Voor dit gloednieuwe scoutsjaar staat er na de

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen Ziezo de kop van het nieuwe jaar is eraf. We eindigen de maand januari met sneeuw. Alle feestjes liggen achter ons en kan onze maag terug

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen De laatste maand van het jaar is ingetreden. Maar eerst kijken we naar de maand november. We zijn met zijn allen op groepsweekend geweest.

Nadere informatie

Sjivaldy. Sjim Akabe Sint-kwintensberg Gent Reknr Tweemaandelijks, nummer 54, september & oktober 2014

Sjivaldy. Sjim Akabe Sint-kwintensberg Gent Reknr Tweemaandelijks, nummer 54, september & oktober 2014 Tweemaandelijks, nummer 54, september & oktober 2014 V.U. Douwe De Bock, Frans Cretenlaan 41, 2627 Schelle - Afgiftekantoor 9000 Gent 1 - P409169 Sjivaldy Belgie - Belgique P.B. 9000 Gent 1 BC 6685 Sjim

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 39 Nummer 3 Contact Jullie kunnen de leidingsploeg altijd contacteren via hun e-mailadres per tak. Kapoenen: kapoenen@hopduveltjesmeldert.be Welpen:

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Dag allemaal De belangrijkste activiteit in de maand november was ons fantastisch groepsweekend. We hebben veel gespeeld en onze technieken bijgewerkt. Maar nu is het weeral

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus! Dag stoere kapoenen! Dit jaar vliegen we er weer in, het wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en leuke vergaderingen! Met onze nieuwe leidersploeg bezorgen wij jullie een bangelijk jaar. Tot snel! TOTO

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Tiptopper Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

Tijl De Bruyne: 0498/ Laurent Debruyne: 0474/ Dag jonggivers!

Tijl De Bruyne: 0498/ Laurent Debruyne: 0474/ Dag jonggivers! Tijl De Bruyne: 0498/49 76 28 Laurent Debruyne: 0474/95 08 01 E-mail: jonggivers@scoutstielt.be Dag jonggivers! Nu de vakantie op zijn einde begint te lopen en iedereen bekomen is van ons fantastisch kamp,

Nadere informatie

Dit boekje is voor : GIDSENKRANTJE N 2

Dit boekje is voor : GIDSENKRANTJE N 2 Dit boekje is voor : GIDSENKRANTJE 2017-2018 N 2 Woordje van de groepsleiding Beste ouders en lieve leden Allereerst willen we jullie een geweldig en een abnormaal 2018 wensen! Om met goede voornemens

Nadere informatie

SEPTEMBER-OKTOBER 2014

SEPTEMBER-OKTOBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. SEPTEMBER-OKTOBER 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste totemlezers,

Nadere informatie

Hallo welpen! Na een lange vakantie is het terug tijd om al die manieren terug af te leren en terug naar de scouts te komen, het heeft lang genoeg

Hallo welpen! Na een lange vakantie is het terug tijd om al die manieren terug af te leren en terug naar de scouts te komen, het heeft lang genoeg Hallo welpen! Na een lange vakantie is het terug tijd om al die manieren terug af te leren en terug naar de scouts te komen, het heeft lang genoeg geduurd! Wij nemen jullie dit jaar mee op reis, en wij

Nadere informatie

Sjivaldy. Hopper Winkel. Lange Violettestraat Gent O1415G. Openingsuren: Sjim Akabe Sint-kwintensberg Gent Rek. BE

Sjivaldy. Hopper Winkel. Lange Violettestraat Gent O1415G. Openingsuren: Sjim Akabe Sint-kwintensberg Gent Rek. BE Hopper Winkel Lange Violettestraat 33 9000 Gent Openingsuren: Woensdag, donderdag & vrijdag: 14u tot 18u. Zaterdag: 10u tot 12u & 13u tot 17u30. Het groepsnummer van de Sjim: O1415G Sjivaldy Tweemaandelijks

Nadere informatie

VU: Arne Verecken Oude Leuvensebaan 62, 3460 Bekkevoort

VU: Arne Verecken Oude Leuvensebaan 62, 3460 Bekkevoort VU: Arne Verecken Oude Leuvensebaan 62, 3460 Bekkevoort Inhoud Post scriptum Welkomstwoord Wat is scouting Jaarthema Lid worden Uniform Takverdeling Leidersgroep Post scriptum Dit was het dan, onze onthaalwoudlucht,

Nadere informatie

Voorwoord: Beste ouders en leden,

Voorwoord: Beste ouders en leden, Voorwoord: Beste ouders en leden, De eerste maand is weeral snel voorbij gegaan. Normaal gezien is de leiding bij iedereen op bezoek geweest om jullie kinderen in te schrijven. Als er mensen zijn die het

Nadere informatie

Boekje september december

Boekje september december Boekje september december Hier zijn we dan met het eerste boekje van dit werkjaar! Wie kan niet meer wachten tot de komende vergadering van Akabe? De leiding heeft er alvast gigantisch veel zin in, en

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Hallo allemaal, De maand september is voorbij gevlogen. W hebben een fantastische overgang gehad. Iedereen zit nu op de juiste plaats. Oktober is in aantocht. In deze maand

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Sjim Akabe O V E R G A N G S E P T E M B E R. Tweemaandelijks - nummer 52: september & oktober België - Belgique P.B Gent 1 BC 6685

Sjim Akabe O V E R G A N G S E P T E M B E R. Tweemaandelijks - nummer 52: september & oktober België - Belgique P.B Gent 1 BC 6685 België - Belgique P.B. 9000 Gent 1 BC 6685 Tweemaandelijks - nummer 52: september & oktober 2012 V.U. Pauline Van Rentergem, Jesuitenwegel 2B, 9090 Melle - Afgiftekantoor 9000 Gent 1 - P409169 O V E R

Nadere informatie

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten,

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten, Belangrijke data: 18 november: Pastaslag en wijnproefavond 10, 11 & 12 november: Takweekend Jonggivers 11 & 12 november: Wijnverkoop 18 & 19 november: Wijnverkoop November Xaverius-St.Rita A21/46G Beste

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2018-2019 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

SINT-GERULFUS DRONGEN INFO SCOUTSJAAR

SINT-GERULFUS DRONGEN INFO SCOUTSJAAR SCOUTS & GIDSEN SINT-GERULFUS DRONGEN 2014-2015 SINT-GERULFUS DRONGEN INFO SCOUTSJAAR 2014-2015 www.facebook.com/scoutsdrongen www.scoutsdrongen.be Dag scout of gids van Drongen, Beste ouders, sympathisant

Nadere informatie

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2016

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2016 Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrid, De volgde tekst is vooral bedoeld voor dieg die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep misschi in de toekomst hun kindje(s) bij

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016). Van 25 juli tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016). Van 25 juli tot 31 augustus! Is iedereen klaar voor de volgende zondagen vol plezier, vrienden en avontuur?! In het tweede semester zit onze seintoren weer bomvol leuke vergadering om onze kapoentjes de tijd van hun leven te bezorgen.

Nadere informatie

Editoriaaltje. Beste ouders, leden en sympathisanten

Editoriaaltje. Beste ouders, leden en sympathisanten Inhoudstabel Editoriaaltje 2 Hoe inschrijven? 3 Belangrijke data 4 Uniform 5 Groepsweekend 7 Klipklap voor de kapoenen 8 Klipklap voor de kabouters 10 Klipklap voor de welpen 13 Klipklap voor de jonggidsen

Nadere informatie

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3:

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3: kajogijinneke Woordje van de groepsleiding Nieuwe regeling Belangrijke data Informatie groepsweekend Het uniform Kapoenenleiding Wouterleiding Jonggiverleiding Giverleiding Jinleiding Jins Programma

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 38 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! Een hoop leiders is bakken vol inspiratie

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en sympathisanten, Groepspraatje Lise Stijn Twee maanden zijn er al voorbij in dit scoutsjaar, wat vliegt de tijd toch voorbij als je je amuseert. De herfst is gearriveerd en het wordt voelbaar

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen We zijn aangekomen in de maand november, dat is toch een van de koudste maanden van het jaar. Dus daarom wil ik al zeker aanraden om je

Nadere informatie

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must!

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must! Beste Verkenners, Het scoutsjaar is weer van start gegaan en daar hoort uiteraard een trimesterplanning bij. De leiding heeft er alvast veel zin in en we hopen jullie ook want er staan ons een heleboel

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 39 Nummer 2 Voorwoord Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen volop aan de gang en dat is duidelijk te merken aan de spelende kinderen die zondag

Nadere informatie

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Tijdschrift van Gidsen Tervuren Nr 3 MAART - ARPIL 2013 V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Aandacht! Aandacht! Aandacht! o Ouders voor ouders Als jullie uniformen hebben liggen die te klein

Nadere informatie

STM in een notendop 2011-2012. V.U. Michiel Peeters, Stw. Op Hoogstraten 63 2330 Merksplas

STM in een notendop 2011-2012. V.U. Michiel Peeters, Stw. Op Hoogstraten 63 2330 Merksplas STM in een notendop 2011-2012 V.U. Michiel Peeters, Stw. Op Hoogstraten 63 2330 Merksplas www.scouts-sint-michiel.be Kapoenenleiding kapoenen@scouts-sint-michiel.be Joke Delsard 01/03/1987 6de jaar leiding

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Hallo allemaal, Na een korte maand februari kijken we uit naar maart. Maart, de maand van de lente. Na de bittere koude van de voorbije week is het lentezonnetje zeker welkom.

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders, sympathisanten en al de anderen Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben, was dit jaar de maand september een beetje anders dan andere jaren. Dit komt omdat

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Hallo allemaal, Het nieuwe scoutsjaar is weer volop bezig en we amuseren ons weer super hard. Oktober was een maand vol met leuke activiteiten. Zo was er bijvoorbeeld het leidingscafé

Nadere informatie

54 SCOUTS VALAAR. Oktober

54 SCOUTS VALAAR. Oktober 54 SCOUTS VALAAR Oktober 2014 VOORWOORDJE Onze scouts zitten droog dankzij: Hallo iedereen, Allereerst al een dikke proficiat aan alle kindjes die hun overgang gedaan hebben. Zoals elk jaar was iedereen

Nadere informatie

DE GAMEL is het maandblad van Scouts & Gidsen Sint-Bavo Eversel (L14/13G) Nummer 2, jaargang 20 (oktober 2015)

DE GAMEL is het maandblad van Scouts & Gidsen Sint-Bavo Eversel (L14/13G) Nummer 2, jaargang 20 (oktober 2015) DE GAMEL is het maandblad van Scouts & Gidsen Sint-Bavo Eversel (L14/13G) Nummer 2, jaargang 20 (oktober 2015) Verantw. uitgever: Sien Vandezande, Butastraat 20/2, 3550 Heusden-Zolder VOORWOORD Beste

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers Start van het nieuwe chirojaar 2016-2017 September 2016 Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2016 Voorwoord Dag iedereen, na

Nadere informatie

Beste ouders en kapoentjes,

Beste ouders en kapoentjes, Beste ouders en kapoentjes, Het is bijna zover! Het kamp is nog maar net voorbij en er staat alweer een nieuw scoutsjaar voor de deur. Jullie leiders zijn er na een aantal weken rust helemaal klaar voor

Nadere informatie

23ste Sint-Jacobus Gidsen. Oktober November

23ste Sint-Jacobus Gidsen. Oktober November Oktober November Leiding Groepsleiding Laura Keersmaekers 0494/54.40.11 Karen Soetewey 0476/63.65.60 Lore Torfs 0492/68.12.30 Kapoenen (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lessuisse 0484/55.46.55 Evelien

Nadere informatie

In-FORMATIE! -bundel SCOUTS & GIDSEN SINT-URSMARUS BAASRODE ENKELE AFSPRAKEN ENKELE DATA (ONDER VOORBEHOUD)

In-FORMATIE! -bundel SCOUTS & GIDSEN SINT-URSMARUS BAASRODE ENKELE AFSPRAKEN ENKELE DATA (ONDER VOORBEHOUD) ENKELE AFSPRAKEN Op een gewone zondag vindt de vergadering plaats tussen 14u00 en 17u00. Alle leden zijn welkom vanaf 13u45. Lees steeds aandachtig je uitnodiging voor de vergadering (deze wordt ten laatste

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

Beste scouties en ouders,

Beste scouties en ouders, Beste scouties en ouders, De grote vakantie komt steeds dichterbij. Twee maanden geen school, geen huiswerk en geen toetsen, maar wel spannende avonturen, veel plezier en niet te vergeten het scoutskamp.

Nadere informatie

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag!

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag! Hey jullie! Blij jullie alweer te mogen verwelkomen in ons nieuwe Alowiske! De zomer is voorbij gevlogen en we zijn ondertussen alweer fantastisch van start gegaan met een nieuw scoutsjaar. Wij zijn scouts

Nadere informatie

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers.

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers. Belangrijke data: 23 september: Overgang 5-6-7 oktober Takweekend Givers 12-13-14 oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2018 Dag beste ouders, leden

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen De warme maand februari laten we achter ons liggen. Het was een bijzondere maand. Eerst was er het teckniekenweekend. Dit was een voltreffer.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Beste leden, ouders en al de anderen Allereerst wil ik jullie een fantastisch Nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige leidingsploeg.

Nadere informatie

STM in een notendop 2012-2013

STM in een notendop 2012-2013 STM in een notendop 2012-2013 Kapoenenleiding kapoenen@scouts-sint-michiel.be Maarten Peeters 01/02/1990 2de jaar in leiding (1j kapoenen) Totem: Vindingrijke Kauw Studies: Burgerlijk Ingenieur-Architectuur

Nadere informatie