OVERZICHT SALES PROMOTIES DECEMBER 2004

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OVERZICHT SALES PROMOTIES DECEMBER 2004"

Transcriptie

1 fdsadafasrfafafaafafafasf OVERZICHT SALES PROMOTIES DECEMBER 2004 Garanties Tijdvak/programma Zender Doelgroep Minimum afname Max. budget aandeel Garantie niveau* Bds ,-- IP Campagne Garantie uur RTL 4/RTL 5/Yorin n.v.t. n.v.t , ,-- RTL 4 Primeur Garantie RTL 4 Primeurs RTL 4 Bds n.v.t. n.v.t ,-- Yorin Primeur Garantie Yorin Primeurs Yorin n.v.t. n.v.t ,-- Yorin Film Garantie Films ( uur) Yorin n.v.t. n.v.t ,-- * Bruto kosten per GRP (30") Sales Promotie Pakketten Tijdvak/programma Zender Doelgroep Minimum afname Max. budget aandeel Tarieven* Bds + K 1.725,-- V ,-- Prime Time Sturing Pakket uur RTL 4/RTL 5/Yorin Bds GRP's 100% 1.810, , ,-- Bds + K 1.470,-- V ,-- Twee Tot Twaalf GRP Pakket uur RTL 4/RTL 5/Yorin Bds GRP's 100% 1.540,-- (min. 65% van de GRP's tussen uur) , ,-- V ,-- RTL 4 Daytime GRP Pakket uur RTL 4 Bds + K 5 GRP's 100% 980,-- Bds ,-- M ,-- M ,-- RTL 5 GRP Pakket Alle RTL 5 programma's RTL 5 M GRP's 100% 1.375,-- M AB , , ,-- M ,-- RTL 5 Sport Pakket Alle sportprogramma's RTL 5 M GRP's 100% 1.215,-- M AB ,-- M , ,-- RTL Z & Nieuws GRP Pakket RTL Z en RTL 4 Ochtend RTL 4/RTL 5 M GRP's 100% 960,-- en Late Nieuws B-to-B 960,-- M AB1 960,-- RTL Z Spot Pakket RTL Z programma's RTL 5 n.v.t. n.v.t. n.v.t. v.a. 207,-- per spot * Bruto kosten per GRP (30")

2 TOELICHTING SALES PROMOTIES DECEMBER GARANTIES Wij bieden u op diverse manieren zekerheid bij het inkopen van televisiezendtijd: op campagneniveau, bij nieuwe programma s en bij films. Garantie Zender/Programma Doelgroep IP Campagne Garantie RTL 4/RTL 5/Yorin Boodschappers jaar jaar jaar RTL 4 Primeur Garantie RTL 4 Primeurs Boodschappers jaar Yorin Primeur Garantie Yorin Primeurs jaar Yorin Film Garantie Yorin Films jaar a. IP Campagne Garantie Voor alle door u ingekochte specifieke campagnes tussen en uur op de TVzenders van RTL Nederland bieden wij u een prijsgarantie. Deze prijsgarantie is van toepassing indien de gemiddelde selectiviteit van uw campagne, op blokniveau, in de garantiedoelgroep boven de gemiddelde selectiviteit (periode en tijdvak gelijk aan de campagne) van de ingezette zenders van RTL Nederland (RTL 4, RTL 5 en/of Yorin) uitkomt. U kunt per campagne voor maximaal één van de drie garantiedoelgroepen kiezen. Deze garantiedoelgroep dient u bij uw eerste aanvraag te vermelden. Indien wij akkoord zijn met de door u aangegeven doelgroep, dan geldt het eerder genoemde bruto kosten per GRP garantieniveau (op blokniveau, o.b.v. 30 seconden). De IP Campagne Garantie is niet geldig in combinatie met de RTL 4 Primeur Garantie, Yorin Primeur Garantie en Yorin Film Garantie. b. Primeur Garanties en Yorin Film Garantie Indien de werkelijke bruto kosten per GRP (op blokniveau, o.b.v. 30 seconden) boven het gegarandeerde prijsniveau uitvallen, dan compenseren wij het verschil in bruto bonuszendtijd. RTL 4 Primeurs Jouw Baas, Mijn Baas Geen Cent Te Makken Verhuisbericht Doodnormaal Hoe Europees Ben Jij? De Oranjes Wat Ben Jij Van Plan? Waar Een Wil Is Yorin Primeurs Popstars In Da House Gajes & Gasten Extreme Life Makeover: De Zwaan Matroesjka s Wat-Rij-Jij?

3 Om voor de Primeurgaranties en de Yorin Filmgarantie in aanmerking te komen, dient u ons uiterlijk binnen twee weken na afloop van de maand december aan te geven dat u voor het betreffende reclameblok compensatie wenst. De compensatie in bruto bonuszendtijd kunt u tot uiterlijk 28 februari 2005 opnemen. Bij het indelen van de bonuszendtijd houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Alle garanties zijn onder voorbehoud van wijzigingen in het uitzendschema. 2. RTL Z SPOT PAKKET Met RTL Z blijft de kijker non stop op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in de wereld, of het nu gaat om algemeen nieuws of om financieel-economische nieuwsfeiten. Met recht kan RTL Z zich dé nieuwszender van Nederland noemen. U kunt zendtijd rondom RTL Z inkopen middels het RTL Z & Nieuws GRP Pakket of met het RTL Z Spot Pakket. Met het RTL Z Spot Pakket koopt u een vast aantal spots tegen een vastgesteld netto tarief. Aantal spots Prijs per spot (30 ) , , , , , ,-- 3. VOORKEURSTOESLAGEN Om de effectiviteit van uw campagne te vergroten, bieden wij u de volgende mogelijkheden: Best Spot: u bent verzekerd van de eerste of laatste in een door u aangegeven reclameblok. Uw Best Spot aanvraag wordt als eerste, nog voor specifieke aanvragen, ingedeeld. Best Block: u krijgt wel voorrang bij indeling, maar geeft geen voorkeur voor een bepaalde in een reclameblok op. Voorkeurs: u bent verzekerd van een bepaalde in een reclameblok. Uw voorkeurs wordt gelijktijdig met de specifieke aanvragen ingedeeld.

4 Sales Promotie Indeling Toeslag Best Spot Als eerste, voor specifieke indeling Eerste 17,5% Best Block Als eerste, voor specifieke indeling 12,5% Voorkeurs Gelijktijdig met specifieke indeling Eerste 15% Tweede 10% Laatste 15% Voorlaatste 10% Laatste 12,5% Voorwaarden Best Spot, Best Block en Voorkeurs: Wilt u een reeds geboekte Best Spot, Best Block of Voorkeurs voor een ander product inzetten, dan blijft de toeslag van kracht. Best Spot en Best Block zijn alleen mogelijk bij specifiek ingekochte zendtijd. Voor een Best Spot en Best Block geldt een minimum spotlengte van 15 seconden. Een betaalde krijgt voorrang op eventueel in 2004 overeengekomen voorkeurss vanuit het concerncontract. De toeslagen worden berekend op basis van het bruto bloktarief. 4. SPECIALE TARIEVEN Wij houden in onze tariefstelling per zender, zoals vermeld in de dagschema s, uiteraard rekening met eventuele evenementen op de andere televisiestations. Dit betekent dat de tarieven naar beneden zijn aangepast, indien wij verwachten dat dergelijke uitzendingen invloed zullen hebben op de performance van één of meerdere zenders van RTL Nederland. Deze afwijkende tarieven zijn reeds verwerkt in de dagschema s. 5. UW AANVRAGEN Alle aanvragen die maandag 1 november 2004 voor uur in ons bezit zijn, worden gelijk behandeld. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een van onze pakketten, dan dient u dit duidelijk op uw aanvraag aan te geven. Uw spots worden, binnen de door u opgegeven campagneperiode, door ons naar eigen inzicht ingedeeld in de periode 1 tot en met 31 december 2004, verdeeld over minimaal 7 aaneengesloten dagen. De uitzendfrequentie van de spots verschilt per uitzendschema.

5 6. ALGEMENE VOORWAARDEN SALES PROMOTIE PAKKETTEN 2004 Voor alle pakketten behouden wij ons het recht voor om spots naar eigen inzicht te verplaatsen. Aanvragen voor pakketten worden uitsluitend door ons in behandeling genomen, indien het product waarvoor het pakket wordt aangevraagd naar ons oordeel past bij de aangegeven doelgroep. De afname is gelimiteerd tot 1 pakket per product per type Sales Promotie Pakket. Voor de inkoop van pakketten geldt dat deze kunnen worden afgenomen zolang de voorraad strekt. De reguliere looptijd van een pakket is minimaal 7 dagen. Indien u een looptijd van minder dan 7 dagen wenst, berekenen wij een toeslag van 5% op het bruto GRP tarief van het betreffende pakket. Pakketten met een looptijd van minder dan 4 dagen zijn niet mogelijk. Een pakket wordt op elke dag van de week ingedeeld. Voor het uitsluiten van 1 weekdag brengen wij geen extra kosten in rekening. Voor het uitsluiten van 2 of 3 weekdagen geldt een toeslag van 5% op het bruto GRP tarief van het betreffende pakket. Uitsluiten van meer dan 3 weekdagen is niet mogelijk. De voor 2004 overeengekomen kortingen vanuit het concerncontract zijn ook van toepassing op de Sales Promotie Pakketten, met uitzondering van het RTL Z Spotpakket. De kosten per GRP zijn gebaseerd op een spotlengte van 30 seconden en uitdrukkelijk verbonden aan de doelgroep. Het is uitsluitend mogelijk af te wijken van de genoemde kosten per GRP bij een spotlengte anders dan 30 seconden. Wij behouden ons het recht voor bij een wijziging van het budget (volume) van de oorspronkelijke aanvraag, de op basis van de Sales Promotie-condities ingedeelde zendtijd alsnog tegen de algemeen gepubliceerde tarieven in rekening te brengen. Blijkt uit de kijkcijfers van SKO dat het gegarandeerde aantal GRP s niet is gehaald (gemeten op blokniveau), dan delen wij alsnog het voor de resterende GRP s benodigde aantal spots naar eigen inzicht in. Het omgekeerde geldt echter ook; worden de gegarandeerde GRP s al in een eerder stadium gerealiseerd, dan stoppen wij de uitzending van uw spots. Na afloop van de maand worden alle over- en onderscores van de Sales Promotie Pakketten en Concerncontract Pakketten op campagneniveau met elkaar verrekend, echter nooit boven het totaal aangevraagde budget. Bij het Prime Time Sturing Pakket verzoeken wij u per zender een ruime blokselectie aan te geven, zodat onze planners de aanvragen zo goed mogelijk kunnen honoreren. Het Prime Time Sturing Pakket wordt als eerste na de specifieke aanvragen ingedeeld, op alle drie de TV-zenders van RTL Nederland. Indien u RTL 5 wenst uit te sluiten van het Prime Time Sturing Pakket, dan berekenen wij een toeslag van 5% op het bruto GRP tarief van het Prime Time Sturing Pakket. Wij behouden ons het recht voor om blokaanvragen voor een Prime Time Sturing Pakket niet te honoreren, indien het profiel van het aangevraagde blok (op basis van selectiviteit) afwijkt van de inkoopdoelgroep.

6 Het Twee Tot Twaalf GRP Pakket wordt ingedeeld op alle drie de zenders van RTL Nederland. Indien u RTL 5 wenst uit te sluiten van het Twee Tot Twaalf GRP Pakket, dan berekenen wij een toeslag van 5% op het bruto GRP tarief van het Twee Tot Twaalf GRP Pakket. Bij het RTL 5 Sport Pakket worden uw spots verspreid ingedeeld rondom sport- en sportgerelateerde programma s op RTL 5. Zowel in alle RTL Z reclameblokken als in alle YorKiddin reclameblokken is geen productexclusiviteit van toepassing. 7. ALGEMENE VOORWAARDEN SALES PROMOTIES 2004 Concerncontracthouders krijgen bij hun aanvragen en de indeling van zendtijd een voorkeursbehandeling. Wij behouden ons het recht voor om de tarieven van de spotzendtijd in de reclameblokken na publicatie te verlagen of te verhogen. In geval van tariefsverhoging zullen wij dit tot uiterlijk twee weken voor uitzending doorvoeren. Wij zullen het mediabureau van de adverteerder, uiterlijk twee weken voordat de verhoging in werking treedt, via TIP informeren over deze verhoging van de specifiek geboekte zendtijd. Het mediabureau van de adverteerder en/of de adverteerder zelf hebben de mogelijkheid om de boeking waarop de verhoging van toepassing is te annuleren met inachtneming van het reguliere annuleringsreglement. Alle genoemde bedragen in de hierbij gepubliceerde Sales Promoties zijn inclusief bureaucommissie en exclusief productiekosten en BTW. De Algemene Voorwaarden en de Voorwaarden inkoop TV spotzendtijd RTL Nederland van IP zijn op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van toepassing en zijn terug te vinden op

VOORWAARDEN INKOOP SPOTZENDTIJD TV-ZENDERS RTL NEDERLAND 2005

VOORWAARDEN INKOOP SPOTZENDTIJD TV-ZENDERS RTL NEDERLAND 2005 VOORWAARDEN INKOOP SPOTZENDTIJD TV-ZENDERS RTL NEDERLAND 2005 1. ALGEMENE VOORWAARDEN INKOOP IP PRODUCTEN Voor alle in te kopen IP Producten, met uitzondering van de Specifieke GRP, behouden wij ons het

Nadere informatie

VOORWAARDEN INKOOP SPOTZENDTIJD RTL TV-ZENDERS 2006

VOORWAARDEN INKOOP SPOTZENDTIJD RTL TV-ZENDERS 2006 VOORWAARDEN INKOOP SPOTZENDTIJD RTL TV-ZENDERS 2006 1. INKOOP IP PRODUCTEN - Voor alle in te kopen IP Producten, met uitzondering van Specifieke GRP en Specifiek Fixed budget, behoudt IP zich het recht

Nadere informatie

VOORWAARDEN SPOT, BILLBOARDING EN SPECIAL ADVERTISING 2018

VOORWAARDEN SPOT, BILLBOARDING EN SPECIAL ADVERTISING 2018 ALGEMEEN Voor alle genoemde producten geldt: zolang de voorraad strekt. Voor de kijkcijfers wordt de door SKO gedefinieerde currency gehanteerd. Campagneresultaten worden berekend en afgerekend op basis

Nadere informatie

VOORWAARDEN SPOTZENDTIJD, BILLBOARDING EN SPECIAL ADVERTISING 2015 VANAF 7 SEPTEMBER 2015

VOORWAARDEN SPOTZENDTIJD, BILLBOARDING EN SPECIAL ADVERTISING 2015 VANAF 7 SEPTEMBER 2015 VOORWAARDEN SPOTZENDTIJD, BILLBOARDING EN SPECIAL ADVERTISING 2015 VANAF 7 SEPTEMBER 2015 INKOOP SPOTZENDTIJD TELEVISIEZENDERS RTL NEDERLAND 2015 Algemeen - In de Inkoopbrochure RTL Nederland 2015 en op

Nadere informatie

Inkoopvoorwaarden BrandDeli 2015

Inkoopvoorwaarden BrandDeli 2015 Inkoopvoorwaarden BrandDeli 2015 DEFINITIES In deze Inkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: BrandDeli : de commanditaire vennootschap BrandDeli C.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Nadere informatie

UW DOELGROEP, ONZE KIJKERS INKOOPBROCHURE SPOTZENDTIJD RTL NEDERLAND 2008

UW DOELGROEP, ONZE KIJKERS INKOOPBROCHURE SPOTZENDTIJD RTL NEDERLAND 2008 UW DOELGROEP, ONZE KIJKERS INKOOPBROCHURE SPOTZENDTIJD RTL NEDERLAND 2008 INKOOPSYSTEMATIEK SPOTZENDTIJD Graag presenteren wij u de inkoopmogelijkheden van spotzendtijd op de RTL-zenders in 2008. Bij RTL

Nadere informatie

tarieven 2004 juli augustus september

tarieven 2004 juli augustus september 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 tarieven 2004 juli augustus september 17:00 18:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 de grootste hits en het beste van eigen bodem 16:00 17:00 18:00

Nadere informatie

INKOOP MOGELIJKHEDEN 2018

INKOOP MOGELIJKHEDEN 2018 INKOOP MOGELIJKHEDEN 2018 TARIEVEN 2018 Graag informeren we je over onze nieuwe tarieven voor 2018. Op deze tariefkaart vind je een overzicht van de advertentiemogelijkheden bij SBS. Voor spot, billboarding

Nadere informatie

RTL NEDERLAND BEREIKT IEDERE DOELGROEP!

RTL NEDERLAND BEREIKT IEDERE DOELGROEP! RTL NEDERLAND BEREIKT IEDERE DOELGROEP! INKOOPSYSTEMATIEK IP 2006 RTL NEDERLAND / IP IS MULTIMEDIAAL EN OVERAL... RTL Nederland heeft een krachtige, multimediale portfolio. Met alles wat we in huis hebben

Nadere informatie

BILLBOARDS EN BREAKBUMPERS 2017

BILLBOARDS EN BREAKBUMPERS 2017 INKOOP BILLBOARDING Billboard Fixed pakket Je kiest zelf een billboardpakket meerdere billboardpakketten tegen een vast tarief. Deze zijn via de stware van Media Buying Systems je contactpersoon op te

Nadere informatie

AANBOD 2016 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Aanbod 2016 charitatieve instellingen 1

AANBOD 2016 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Aanbod 2016 charitatieve instellingen 1 AANBOD 2016 CHARITATIEVE INSTELLINGEN Aanbod 2016 charitatieve instellingen 1 AANBOD 2016 TELEVISIE 2016 wordt hoe dan ook een mooi jaar. Met nu al een legendarische sportzomer. En de publieke omroep is

Nadere informatie

INKOOP Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital

INKOOP Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital INKOOP 2018 Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital INKOOPMOGELIJKHEDEN TELEVISIE OPTIES NETTO BASISPRIJS: 470,- PER GRP INDEX UPGRADES DOELGROEP VOORWAARDEN SPREIDING (INDEX)* MAATWERK (INDEX)**

Nadere informatie

tarieven 2004 oktober november december

tarieven 2004 oktober november december 00:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 tarieven 2004 oktober november 18:00 00:00 00:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 21:00 22:00 23:00 00:00

Nadere informatie

positie geplaatste spot (voorkeurspositie) de totale spotlengte van een (meerling)spot als uitgangspunt.

positie geplaatste spot (voorkeurspositie) de totale spotlengte van een (meerling)spot als uitgangspunt. VERKOOP- VOORWAARDEN TELEVISIE, RADIO EN DIGITAL 2016 Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Ster van toepassing. Daarnaast heeft Ster onderstaande voorwaarden opgesteld: BUDGETVOLUMECONTRACT

Nadere informatie

TARIEVEN 2004 OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

TARIEVEN 2004 OKTOBER NOVEMBER DECEMBER TARIEVEN 2004 OKTOBER NOVEMBER DECEMBER EINDELIJK IETS ANDERS OP JE RADIO! ZUID-HOLLAND EN FRIESLAND 103.8 FM MIDDEN EN OOST NEDERLAND 104.1 FM NOORD-BRABANT 95.4 FM NOORD-HOLLAND EN FLEVOLAND 87.7 FM

Nadere informatie

Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur Junior

Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur Junior 2011 Ster & Cultuur Junior Ster & Cultuur biedt organisaties met een culturele boodschap al enige jaren de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief te adverteren bij de Publieke Omroep op televisie,

Nadere informatie

VERKOOPVOORWAARDEN SPOT 2014 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de inkoop van reclamezendtijd bij SBS Broadcasting B.V.

VERKOOPVOORWAARDEN SPOT 2014 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de inkoop van reclamezendtijd bij SBS Broadcasting B.V. VERKOOPVOORWAARDEN SPOT 2014 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de inkoop van reclamezendtijd bij SBS Broadcasting B.V. 1 Definities In deze Verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: Basisprijs : de

Nadere informatie

OFF PISTE NAJAAR 2018

OFF PISTE NAJAAR 2018 OFF PISTE NAJAAR 2018 PROGRAMMA INFORMATIE Off Piste Zender RTL 4 Tijdstip Zondag 16:30 Herhaling 1 Maandag 15:30 Herhaling 2 Zaterdag 12:30 Overige herhalingen Zaterdag/zondag 12:30/16.30 Start datum

Nadere informatie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de inkoop van reclamezendtijd bij SBS Broadcasting B.V.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de inkoop van reclamezendtijd bij SBS Broadcasting B.V. Kijk voor meer informatie op: WWW.ADVERTERENBIJSBS.NL SBS BROADCASTING B.V. VERKOOPVOORWAARDEN SPOT 2015 + REKENVOORBEELDEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op de inkoop van reclamezendtijd bij SBS

Nadere informatie

tarieven 2005 januari februari maart

tarieven 2005 januari februari maart 00:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 tarieven 2005 januari februari 16:00 17:00 18:00 de grootste hits en het beste van eigen bodem 24:00 00:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00

Nadere informatie

TARIEVEN 2005 JANUARI FEBRUARI MAART

TARIEVEN 2005 JANUARI FEBRUARI MAART TARIEVEN 2005 JANUARI FEBRUARI MAART EINDELIJK IETS ANDERS OP DE RADIO GROTE AMBITIES DE GROEI ZIT ER GOED IN BIJ YORIN FM! DAT BLIJKT WEL UIT DE LAATSTE LUISTERCIJFERS. GESTEGEN NAAR NUMMER 3, DELEN ROB

Nadere informatie

TARIEVEN 2004 JULI AUGUSTUS SEPTEMBER

TARIEVEN 2004 JULI AUGUSTUS SEPTEMBER TARIEVEN 2004 JULI AUGUSTUS SEPTEMBER YORIN FM STAAT OP SCHERP VERRASSEND ANDERS Yorin FM staat op scherp deze zomer! Met een nieuw verrassend en muzikaal trendsettend geluid brengt de zender de muziek

Nadere informatie

TARIEVEN 2004 APRIL MEI JUNI

TARIEVEN 2004 APRIL MEI JUNI TARIEVEN 2004 APRIL MEI JUNI YORIN FM: EEN NIEUW GEZICHT EN EEN NIEUW GELUID SOON ON AIR... NIEMAND MINDER DAN DE TOONAANGEVENDE DJ ROB STENDERS HEEFT VOOR YORIN FM GEKOZEN! DAT STENDERS ZIJN TALENT AL

Nadere informatie

BEREIK JE DOELGROEP SNE EN VOORDELIG!

BEREIK JE DOELGROEP SNE EN VOORDELIG! BEREIK JE DOELGROEP SNE EN VOORDELIG! JANUARI 2017 FEBRUARI 2017 12,52 13,57 10,56 9,37 11,46 10,21 LUISTERCIJFERS TOESLAGEN SLAM! beschikt over de meest actuele luistercijfers. Voor vragen hierover kun

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK 2015

COMMERCIËLE POLITIEK 2015 COMMERCIËLE POLITIEK 2015 10% KORTING MAXIMIX MaxiMix geldt voor elke campagne die gelijktijdig loopt op Q-music & JOE fm Verhouding spotwaarde: minimum 20% op JOE fm MaxiMix geldt niet voor sponsoring,

Nadere informatie

2016 INKOOPBROCHURE RTL NEDERLAND

2016 INKOOPBROCHURE RTL NEDERLAND 2016 INKOOPBROCHURE RTL NEDERLAND ZET IN OP ONZE STERKE MERKEN 6 12 28 40 48 60 ADVERTEREN BIJ RTL INKOOP SPOT INKOOP DIGITAL SPECIAL ADVERTISING & BILLBOARDING CONTACT MEER INFORMATIE ADVERTEREN BIJ RTL

Nadere informatie

INTRO. We willen dus alle Vlaamse kinderen bereiken, maar specifiek richten we ons aanbod naar 2 subdoelgroepen.

INTRO. We willen dus alle Vlaamse kinderen bereiken, maar specifiek richten we ons aanbod naar 2 subdoelgroepen. Commerciële politiek 2014 INTRO Alles wat we doen bij VTMKZOOM vertrekt vanuit de kennis van onze doelgroep en hun leefwereld. Door te begrijpen waar Vlaamse kinderen mee bezig zijn, waar ze van dromen,

Nadere informatie

Eindevaluatie RTL RTL Breakfastclub 2015 Club

Eindevaluatie RTL RTL Breakfastclub 2015 Club Eindevaluatie RTL RTL Breakfastclub 2015 Club 1 Netto bereik (%) Gemiddelde kijkdichtheid (%) Profiel Resultaten RTL Breakfast Club 2.498.000 (6+) 98.000 (6+) 33% 65% 35% 12,0 10,0 8,0 6,0 4,0 2,0 0,0

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. INKOOP SPOT Adverteren in reclameblokken 6 Inkoop spotzendtijd RTL-zenders 6 Doelgroepindex 7 Maandindex 8 Spotlengte-index 8

INHOUDSOPGAVE. INKOOP SPOT Adverteren in reclameblokken 6 Inkoop spotzendtijd RTL-zenders 6 Doelgroepindex 7 Maandindex 8 Spotlengte-index 8 3 3 INHOUDSOPGAVE INKOOP SPOT Adverteren in reclameblokken 6 Inkoop spotzendtijd RTL-zenders 6 Doelgroepindex 7 Maandindex 8 Spotlengte-index 8 PRODUCTOVERZICHT 9 INKOOPMOGELIJKHEDEN Programmeringspakketten

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl ALGEMENE ADVERTENTIE VOORWAARDEN 2016

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl ALGEMENE ADVERTENTIE VOORWAARDEN 2016 BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl G ALGEMENE ADVERTENTIE VOORWAARDEN 2016 2 I. ALGEMEEN ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN 2016 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze Algemene Advertentievoorwaarden

Nadere informatie

AANBOD 2017 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital

AANBOD 2017 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital AANBOD 2017 CHARITATIEVE INSTELLINGEN Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital VOORWOORD INHOUDSOPGAVE Een nieuw jaar met veel nieuwe programma s, terugkerende kaskrakers en mooie ontwikkelingen

Nadere informatie

COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN 2014

COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN 2014 COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN 2014 1 1 INKOOPMOGELIJKHEDEN SPOT OPBOUW SPOTTARIEF Basisprijs x Spotlengte-index x Maandindex x Marktindex x Doelgroepindex x Productindex BASISPRIJS De overeengekomen basisprijs

Nadere informatie

COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN 2014

COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN 2014 1 COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN 2014 1 INKOOPMOGELIJKHEDEN SPOT OPBOUW SPOTTARIEF Basisprijs x Spotlengte-index x Maandindex x Marktindex x Doelgroepindex x Productindex BASISPRIJS De overeengekomen basisprijs

Nadere informatie

Commerciële mogelijkheden 2014

Commerciële mogelijkheden 2014 1 Commerciële mogelijkheden 2014 1 INKOOPMOGELIJKHEDEN SPOT Opbouw spottarief Basisprijs x Spotlengte-index x Maandindex x Marktindex x Doelgroepindex x Productindex Basisprijs De overeengekomen basisprijs

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET GEFUSEERDE KIJKCIJFERS: NIEUWE METRICS

AAN DE SLAG MET GEFUSEERDE KIJKCIJFERS: NIEUWE METRICS AAN DE SLAG MET GEFUSEERDE KIJKCIJFERS: NIEUWE METRICS CROSSMEDIALE FUSIERESULTATEN Door middel van Fusie / Statistische techniek Niet gemeten TV- kijkgedrag in Online bestand aanvullen op basis van gedrag

Nadere informatie

Using Media 30 november 2010

Using Media 30 november 2010 Using Media 30 november 2010 Lesprogramma Using Media (3 STP) Week 1 8 nov Inleiding, medialandschap en ontwikkelingen Week 2 15 nov Doelgroepen en bereik Week 3 22 nov Mediabestedingen en kosten Week

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET TV EN ONLINE KIJKCIJFERS

AAN DE SLAG MET TV EN ONLINE KIJKCIJFERS AAN DE SLAG MET TV EN ONLINE KIJKCIJFERS TV EN ONLINE KIJKCIJFERS Dagelijkse rapportage kijkgedrag TV en Online 7:30 uur (TV) en 10:00 uur (Online) Op persoonsniveau (Rapportage 6+) Ruwe data in eigen

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN ONLINE VIDEO ADVERTISING De consument kan vandaag bij Medialaan TV kijken in al zijn vormen. Live, licht uitgesteld tot VOD. En dit

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl 2 ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN 2017 Inhoudsopgave ARTIKEL 1. DEFINITIES... 3 ARTIKEL 2. TOEPASSELIJKHEID VOORWAARDEN... 5 ARTIKEL 3. MEDIACONTRACTEN

Nadere informatie

Publiek trekken is simpeler met Ster & Film

Publiek trekken is simpeler met Ster & Film 2013 Ster & Film Ster & Film is een unieke advertentiepropositie, speciaal ontwikkeld voor de filmindustrie. Met Ster & Film kunt u tegen een aantrekkelijk tarief adverteren bij de goed bekeken programma

Nadere informatie

2017 Jouw aanbiedingen altijd op zak bij jonge boodschappers van Nederland.

2017 Jouw aanbiedingen altijd op zak bij jonge boodschappers van Nederland. Tariefkaart 2017 Jouw aanbiedingen altijd op zak bij jonge boodschappers van Nederland. accountmanagers via sales@reclamefolder.nl of 085 303 0630 App en web Plaatsing online folder Jouw folder op onze

Nadere informatie

Ze bestaan uit een vaste vergoeding vanaf 750,- voor de opstartkosten

Ze bestaan uit een vaste vergoeding vanaf 750,- voor de opstartkosten Promotiekosten Adverteren in zoekmachines Zeo Webmarketing: Voor het opstarten en beheren van advertentiecampagnes voor zoekmachines hanteert Zeo een helder prijsbeleid. De kosten wordt bepaald door de

Nadere informatie

rtv noordoost twente twentefm accentfm twentetv jouw keuze in Twente de leukste piratenmix hier zie je de streek

rtv noordoost twente twentefm accentfm twentetv jouw keuze in Twente de leukste piratenmix hier zie je de streek rtv noordoost twente twentefm jouw keuze in Twente accentfm de leukste piratenmix twentetv hier zie je de streek tarieven 2015 twentefm jouw keuze in Twente Twente FM is hét station voor Noordoost Twente.

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK 2013 VTMKZOOM

COMMERCIËLE POLITIEK 2013 VTMKZOOM COMMERCIËLE POLITIEK 2013 VTMKZOOM VMMTV is de regie van VTM, 2BE, JIM, VTMKZOOM en Vitaya en behoort tot de Vlaamse Media Maatschappij 1. INTRO DOELGROEPEN Bij VTMKZOOM richten we ons specifiek op 2 kidsgroepen:

Nadere informatie

AANBOD inkoopmogelijkheden televisie / radio / online. reclame

AANBOD inkoopmogelijkheden televisie / radio / online. reclame AANBOD 2019 inkoopmogelijkheden televisie / radio / online reclame STER: RECLAME BIJ DE PUBLIEKE OMROEP Aanbod 2019 2 Ster verzorgt al sinds 1965 de reclame bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) op

Nadere informatie

DEFINITIES. Tijdvak Zender (type) Doelgroep Periode Programma(deel) Zendergroepen Spot Totaal TV Promo Billboard Blok Campagne RESULTAATTYPE

DEFINITIES. Tijdvak Zender (type) Doelgroep Periode Programma(deel) Zendergroepen Spot Totaal TV Promo Billboard Blok Campagne RESULTAATTYPE KIJKCIJFERS! DEFINITIES Tijdvak Zender (type) Doelgroep Periode Programma(deel) Zendergroepen Spot Totaal TV Promo Billboard Blok Campagne RESULTAATTYPE PUBLIEKSOMVANG Hoe lang kijkt men televisie? Welk

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN ONLINE VIDEO ADVERTISING De consument kan vandaag bij Medialaan TV kijken in al zijn vormen. Live, licht uitgesteld tot VOD. En dit

Nadere informatie

Aanbod 2013 Charitatieve instellingen

Aanbod 2013 Charitatieve instellingen Aanbod 2013 Charitatieve instellingen Het productaanbod van Ster Inleiding Ster is al ruim 45 jaar een professionele partner voor adverteerders, reclame- en mediabureaus. Ster verkoopt reclame op de televisie-

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl Algemene Advertentievoorwaarden 2016 Algemene Advertentievoorwaarden BrandDeli 2016 I. ALGEMEEN ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze Algemene Advertentievoorwaarden wordt verstaan onder: BrandDeli : BrandDeli

Nadere informatie

TV EN ONLINE KIJKCIJFERS GEFUSEERD

TV EN ONLINE KIJKCIJFERS GEFUSEERD TV EN ONLINE KIJKCIJFERS GEFUSEERD 1 E RELEASE FUSIEDATA (GEBRUIKERSBROCHURE) Alles uit deze brochure mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, maar alleen onder de uitdrukkelijke voorwaarde

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur

Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur 2011 Ster & Cultuur Ster & Cultuur biedt iedere organisatie met een culturele boodschap de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief te adverteren bij de Publieke Omroep. Ster & Cultuur is een

Nadere informatie

INKOOP MOGELIJK HEDEN

INKOOP MOGELIJK HEDEN COMMERCIЁLE INKOOP MOGELIJK HEDEN SBS 2015 Beste relatie, Hierbij ontvang je een overzicht van de commerciële inkoopmogelijkheden van SBS Broadcasting. Deze informatie is slechts de basis; het is onmogelijk

Nadere informatie

INKOOP MOGELIJK HEDEN

INKOOP MOGELIJK HEDEN COMMERCIЁLE INKOOP MOGELIJK HEDEN SBS 2015 Beste relatie, Hierbij ontvang je een overzicht van de commerciële inkoopmogelijkheden van SBS Broadcasting. Deze informatie is slechts de basis; het is onmogelijk

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl 2 ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN 2018 Inhoudsopgave ARTIKEL 1. DEFINITIES... 3,4 en 5 ARTIKEL 2. TOEPASSELIJKHEID VOORWAARDEN... 5 ARTIKEL 3.

Nadere informatie

AANBOD inkoopmogelijkheden televisie / radio / online

AANBOD inkoopmogelijkheden televisie / radio / online AANBOD 2019 inkoopmogelijkheden televisie / radio / online STER: RECLAME BIJ DE PUBLIEKE OMROEP Aanbod 2019 2 Ster verzorgt al sinds 1965 de reclame bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) op tv, radio

Nadere informatie

Zapp en Zappelin in 2014

Zapp en Zappelin in 2014 Zapp en Zappelin in 2014 Kinderen leren de wereld beter begrijpen dankzij Zapp en Zappelin. Ook in 2014 bieden deze kinderzenders leerzame, mooie, gezellige, kwalitatieve en verantwoorde programma s. Deze

Nadere informatie

INHOUD KINDERZENDERS PARTNERSHIPS CONTACTPERSONEN. a) VTMKZOOM b) HERO CITY. a) TV Advertising Klassieke advertising. Creatieve Non Spot Advertising

INHOUD KINDERZENDERS PARTNERSHIPS CONTACTPERSONEN. a) VTMKZOOM b) HERO CITY. a) TV Advertising Klassieke advertising. Creatieve Non Spot Advertising COMMERCIËLE POLITIEK 2015 INHOUD 1. KINDERZENDERS a) VTMKZOOM b) HERO CITY 2 3 2. 3. PARTNERSHIPS a) TV Advertising Klassieke advertising tarieven GRP pakket VTMKZOOM combipakket VTMKZOOM & Hero City maandindexen/spotindexen

Nadere informatie

MIN. 55.000 VERTONINGEN

MIN. 55.000 VERTONINGEN MOBIELE WEBSITE Met uw banner op onze mobiele website bereikt u uw doelgroep op een moment dat ze 100% aandacht hebben voor het scherm waar ze naar kijken. Mensen bekijken vooral mobiele websites op dode

Nadere informatie

TV HALFJAARRAPPORT 2018

TV HALFJAARRAPPORT 2018 TV HALFJAARRAPPORT 2018 BESTEDINGEN TV-RECLAME De definitie van netto bestedingen in publicaties van Screenforce is met ingang van 2018 aangepast. Deze bestedingscijfers zijn vanaf 2018 na aftrek van bureaucommissie.

Nadere informatie

aanbod Laapersveld 70 1213 VB Hilversum Postbus 344 1200 AH Hilversum T 035 672 55 00 F 035 621 89 40 E ster@ster.nl I www.ster.nl

aanbod Laapersveld 70 1213 VB Hilversum Postbus 344 1200 AH Hilversum T 035 672 55 00 F 035 621 89 40 E ster@ster.nl I www.ster.nl aanbod 2010 Laapersveld 70 1213 VB Hilversum Postbus 344 1200 AH Hilversum T 035 672 55 00 F 035 621 89 40 E ster@ster.nl I www.ster.nl Ster garandeert kwaliteit én bereik in 2010 Voor je ligt het Aanbod

Nadere informatie

TV EN ONLINE KIJKCIJFERS GEFUSEERD

TV EN ONLINE KIJKCIJFERS GEFUSEERD TV EN ONLINE KIJKCIJFERS GEFUSEERD FUSIEDATA (GEBRUIKERSBROCHURE) Alles uit deze brochure mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, maar alleen onder de uitdrukkelijke voorwaarde van vermelding

Nadere informatie

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv.

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv. Drtv vernieuwt Momenteel wordt er een nieuwe programmering opgesteld gericht op een grotere doelgroep. Ook vergroten we de zichtbaarheid van de zender onder de bevolking. Denk bijvoorbeeld aan de workshops

Nadere informatie

aanbod 2014 Inkoopmogelijkheden televisie, second screen, radio en internet

aanbod 2014 Inkoopmogelijkheden televisie, second screen, radio en internet aanbod 2014 Inkoopmogelijkheden televisie, second screen, radio en internet AANDACHT IN 2014 Mogen wij even je aandacht? Er komen iedere dag veel prikkels op ons af; het is aan ons om hier onze aandacht

Nadere informatie

Tariefkaart Altijd op zak bij de shoppers van nu

Tariefkaart Altijd op zak bij de shoppers van nu Tariefkaart 2017 Altijd op zak bij de shoppers van nu accountmanagers via sales@reclamefolder.nl of 085 303 0630 App en web Plaatsing magazine, banner of online folder Jouw campagne boodschap tussen de

Nadere informatie

Applefield. Algemene Voorwaarden. Datum: maandag 18 maart 2015. Concept Versie 1.1. Opgesteld door: Applefield. Westersingel 12.

Applefield. Algemene Voorwaarden. Datum: maandag 18 maart 2015. Concept Versie 1.1. Opgesteld door: Applefield. Westersingel 12. Applefield Algemene Voorwaarden Datum: maandag 18 maart 2015 Concept Versie 1.1 Opgesteld door: Applefield Westersingel 12 3014 GN Rotterdam INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE...2 1. Definities... 3 1.1 APPLEFIELD......

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2014

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2014 COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2014 Contacts: Head of Digital Olivier Van Zeebroeck olivier.vanzeebroek@vmmtv.be 02 255 39 63 Sr. Account Manager Gert Mertens gert.mertens@vmmtv.be 02 255 33 84

Nadere informatie

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10 DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014 Deze ratecard bestaat uit zes blokken. Wij hanteren drie verschillende advertising pakketten; Thema, Performance en RTB. Deze pakketten maak je compleet met

Nadere informatie

TARIEVEN. Jaarboek + tarieven eerste kwartaal 2014. www.skyradiogroup.nl

TARIEVEN. Jaarboek + tarieven eerste kwartaal 2014. www.skyradiogroup.nl TARIEVEN Jaarboek + tarieven eerste kwartaal www.skyraogroup.nl Kalender Sky Rao Group Kalender januari FEBRUARI MAART APRIL wk wk wk wk 0 0 0 MEI JUNI wk wk 0 0 JULI AUGUSTUS wk 0 0 wk 0 SEPTEMBER wk

Nadere informatie

Vastelaovend 2013-2014

Vastelaovend 2013-2014 1. VASTELAOVESEVENEMENTEN L1 wordt tijdens het carnavalsseizoen weer L11. Veel vastelaovesevenementen worden (live) uitgezonden op L1 TV en L1 Radio. Als sponsor van een vastelaovesevenement profiteert

Nadere informatie

Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access. Tarieven vanaf januari 2015

Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access. Tarieven vanaf januari 2015 Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access Tarieven vanaf januari 2015 Inhoud Inleiding 3 Digitaal standaard / DigiStream 2048 4 Tariefstructuur 5 Tarieven 7 (City) Premium Access 8

Nadere informatie

in ko RTL IN K O O PBR O C H U R E ro chure

in ko RTL IN K O O PBR O C H U R E ro chure inkoopbrochure INHOUD ONTMOET JOUW DOELGROEP OVERAL 4 Connecting the dots 6 Inkoopmogelijkheden 8 INKOOP SPOT 10 Hoe werkt het? 12 Maandindex 14 Spotlengte-index 15 Voorkeursposities 15 Contentpakketten

Nadere informatie

Drtv vernieuwt. Ook is het nu mogelijk voor kijkers om gratis lid te worden van Drtv. Een Drtv lid krijgt:

Drtv vernieuwt. Ook is het nu mogelijk voor kijkers om gratis lid te worden van Drtv. Een Drtv lid krijgt: Drtv vernieuwt Momenteel vindt er een grote reorganisatie binnen Drtv plaats. Er wordt een nieuwe programmering opgesteld gericht op een grotere doelgroep. Ook wordt de zichtbaarheid van de zender onder

Nadere informatie

Omroep Reclame Nederland Algemene Voorwaarden Datum: September 2015 Opgesteld door: Omroep Reclame Nederland Mart Smeetslaan 2B 1217 ZE Hilversum

Omroep Reclame Nederland Algemene Voorwaarden Datum: September 2015 Opgesteld door: Omroep Reclame Nederland Mart Smeetslaan 2B 1217 ZE Hilversum Omroep Reclame Nederland Algemene Voorwaarden Datum: September 2015 Opgesteld door: Omroep Reclame Nederland Mart Smeetslaan 2B 1217 ZE Hilversum Telefoon: 035-625 80 00 INHOUDSOPGAVE 1. Definities...

Nadere informatie

Index OVER EXTERION MEDIA IEDEREEN BUITENSHUIS BEREIKEN OVER EXTERION MEDIA P3 OUT-OF-HOME VOLUME P5 WEEKINDEX OUT-OF-HOME DIGITAL OUT-OF-HOME

Index OVER EXTERION MEDIA IEDEREEN BUITENSHUIS BEREIKEN OVER EXTERION MEDIA P3 OUT-OF-HOME VOLUME P5 WEEKINDEX OUT-OF-HOME DIGITAL OUT-OF-HOME Tariefkaart 2019 OVER EXTERION MEDIA Exterion Media is marktleider binnen de (Digital) Out-of-Home branche. OVER EXTERION MEDIA P3 OUT-OF-HOME Wij bieden adverteerders innovatieve en creatieve (Digital)

Nadere informatie

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA LINQ MEDIA Adverteren via de streekomroep LINQ MEDIA Een radioadvertentie verdwijnt niet in de afvalbak of kattenbak, adverteer op LINQ MEDIA voor méér exposure

Nadere informatie

Digitale TV zenders Nader belicht. September 2011

Digitale TV zenders Nader belicht. September 2011 Digitale TV zenders Nader belicht September 2011 Het digitale landschap Nederland digitaliseert X 1.000 6000 5000 Tele2 CanalDigitaal KPN Digitenne+IPTV Kabel Overig Ziggo UPC razend snel 4000 3000 2000

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat OpMaat basisabonnement per gebruiker Sim per gebruiker sim only Gesprekstarieven (buiten de bundel) Mobiel Bellen naar mobiele nummers internet Bellen naar vaste nummers

Nadere informatie

Overzicht Tarieven. Kindercentrum Ut Kerrerraad

Overzicht Tarieven. Kindercentrum Ut Kerrerraad Overzicht Tarieven 2017 Kindercentrum Ut Kerrerraad Correspondentieadres: De Hoogestraat 3 / 6107 CH Stevensweert / tel: 06 3390 9529 mail@utkerreraad.nl / www.utkerreraad.nl / Kvk Roermond 12059334 Inhoudsopgave:

Nadere informatie

BIJLAGE 1. DEFINITIES 30-12-2013

BIJLAGE 1. DEFINITIES 30-12-2013 BIJLAGE 1. DEFINITIES 30-12-2013 1. KIJKGEDRAG IN HET KIJKTOTAAL EN IN OVERIGE RESULTAATTYPEN In het KijkTotaal (voorheen common currency) wordt vanaf 1-1-2008 het uitgesteld kijkgedrag naar zenders, programma

Nadere informatie

TVL is te allen tijde gerechtigd de naam van de Opdrachtgever aan derden bekend te maken.

TVL is te allen tijde gerechtigd de naam van de Opdrachtgever aan derden bekend te maken. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden TV Limburg 1. Definities TVL : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Regionaal Televisie Netwerk Limburg B.V. gevestigd te Roermond. Opdrachtgever

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Tarieven en toeslagen SWW Kinderopvang Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang Peuteropvang

Nadere informatie

DEFINITIES. Tijdvak Zender (type) Doelgroep Periode Programma(deel) Zendergroepen. Promo Billboard Blok Campagne RESULTAATTYPE

DEFINITIES. Tijdvak Zender (type) Doelgroep Periode Programma(deel) Zendergroepen. Promo Billboard Blok Campagne RESULTAATTYPE KIJKCIJFERS! SKO DEFINITIES Tijdvak Zender (type) Doelgroep Periode Programma(deel) Zendergroepen Spot Totaal TV Promo Billboard Blok Campagne RESULTAATTYPE PUBLIEKSOMVANG Hoe lang kijkt men televisie?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden t Pippi Huis 2019

Algemene Voorwaarden t Pippi Huis 2019 t Pippi Huis Delftweg 18 2289 AJ Rijswijk T: 070-3996257 info@pippihuis.nl www.pippihuis.nl Algemene Voorwaarden t Pippi Huis 2019 Algemene voorwaarden 2019 In het geval de inhoud van schriftelijk tussen

Nadere informatie

INHOUD. ONTMOET JOUW DOELGROEP OVERAL 4 Connecting the dots 6 Inkoopmogelijkheden 8

INHOUD. ONTMOET JOUW DOELGROEP OVERAL 4 Connecting the dots 6 Inkoopmogelijkheden 8 inkoopbrochure INHOUD ONTMOET JOUW DOELGROEP OVERAL 4 Connecting the dots 6 Inkoopmogelijkheden 8 INKOOP SPOT 10 Hoe werkt het? 12 Maandindex 14 Spotlengte-index 15 Voorkeursposities 15 Contentpakketten

Nadere informatie

Impact TV-campagne op online shopping journey. 5 Tips voor conversie van TV naar online sales

Impact TV-campagne op online shopping journey. 5 Tips voor conversie van TV naar online sales Impact TV-campagne op online shopping journey 5 Tips voor conversie van TV naar online sales INLEIDING Steeds meer e-commerce bedrijven maken bij de promotie van hun online aanbod de stap naar traditionele

Nadere informatie

5. Eventuele algemene voorwaarden van de wederpartij zijn niet van toepassing, tenzij deze door ALLE ZAKEN OP EEN RIJTJE schriftelijk zijn aanvaard.

5. Eventuele algemene voorwaarden van de wederpartij zijn niet van toepassing, tenzij deze door ALLE ZAKEN OP EEN RIJTJE schriftelijk zijn aanvaard. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle Overeenkomsten tussen ALLE ZAKEN OP EEN RIJTJE en een Wederpartij, de wijze van totstandkoming en de uitvoering daarvan,

Nadere informatie

TV Halfjaarrapport 2014 Amsterdam, 26 augustus

TV Halfjaarrapport 2014 Amsterdam, 26 augustus TV Halfjaarrapport 2014 Amsterdam, 26 augustus Management summary Onder impuls van een herstellende economie en de sport events zijn de netto TV-bestedingen met 6,7% gestegen in de eerste helft van 2014.

Nadere informatie

Omroep 527. Reclametarieven Lokale omroep 527 (2016)

Omroep 527. Reclametarieven Lokale omroep 527 (2016) Omroep 527 Reclametarieven Lokale omroep 527 (2016) De omroep verzorgt programma's met een lokaal karakter in de gemeente Noordoostpolder. De Radio en Tekst TV / Kabelkrant programma s en Tv bevatten activiteiten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Radio- & Internet reclame Pagina 2 van 8

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Radio- & Internet reclame Pagina 2 van 8 INHOUDSOPGAVE ARTIKEL 1: DEFINITIES... 3 ARTIKEL 2: DE OVEREENKOMST... 3 ARTIKEL 3: CONTRACTANT EN ADVERTEERDER... 4 ARTIKEL 4: ADVERTEERDERS EN PRODUCTEN... 4 ARTIKEL 5: TARIEFKAART... 4 ARTIKEL 6: FACTURERING

Nadere informatie

Inleiding. Producthandboek BC.nl. versie 1 / mei 2011 pagina 2

Inleiding. Producthandboek BC.nl. versie 1 / mei 2011 pagina 2 versie 1 / mei 2011 Inleiding BC.nl is in 2005 opgezet als MKB platform voor de ondernemer, met duizenden bruikbare documenten, checklisten en artikelen. Sinds 2011 is BC.nl de grootste ondernemers-portal

Nadere informatie

Gemiddeld luisteren Nederlanders zo'n 3 uur per dag naar de radio. Met een minimum aan kosten bouwt u een maximale naamsbekendheid op.

Gemiddeld luisteren Nederlanders zo'n 3 uur per dag naar de radio. Met een minimum aan kosten bouwt u een maximale naamsbekendheid op. Adverteren bij Radio Reimerswaal biedt perspectief. Radio is een ideaal reclamemedium om snel naamsbekendheid op te bouwen of om aandacht te vragen voor een speciale actie. Radio biedt de kracht van herhaling.

Nadere informatie

Informatie voor ruil & sponsor-ruilpartners van Mediahuis.

Informatie voor ruil & sponsor-ruilpartners van Mediahuis. Informatie voor ruil & sponsor-ruilpartners van Mediahuis. Hier vindt u informatie over het plaatsen van uw ruil en sponsor-ruiladvertenties in onze media. Het advertentiebudget is het budget dat werd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Op alle reserveringen zijn van toepassing de algemene voorwaarden Congres- & Vergadercentrum Domus Medica en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze voorwaarden zijn bindend voor een ieder die van onze

Nadere informatie

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam,

Nadere informatie

Argenta. rentedaling per 11-02-2009

Argenta. rentedaling per 11-02-2009 Argenta rentedaling per 11-02-2009 De ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt zijn voor Argenta reden per 11-02-2009 de rentetarieven te verlagen. Alle rentetarieven en -acties kunt u terugvinden op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De MediaRaad. Maart 2015

Algemene voorwaarden De MediaRaad. Maart 2015 Algemene voorwaarden De MediaRaad Maart 2015 1. TOEPASSELIJKHEID 1.1 Op alle opdrachten van een adverteerder aan en overeenkomsten tussen een adverteerder en De MediaRaad, en haar dochter ondernemingen

Nadere informatie