Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er"

Transcriptie

1 r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum tel: Weekbericht schooljaar september 17 september AGENDA Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er Anja Truida Linda Maandagmiddag Maandag, dinsdagmorgen, woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdagmorgen Maandag Datum Wat Tijd + waar Voor wie 12september Infoavond Stichting Peuterwerk Peuterlokaal Ouders peuters en andere belangstellenden 25 september Startviering 9.00 uur Kerk Belangstellenden 25 september Vergadering MR uur school MR leden 26 september Inzameling oud papier Zie rooster in deze nieuwsbrief! 26 september OR Vergadering uur Ouderraad 28 september Algemene informatieavond uur Ouders/verzorgers leerlingen groep 1 t.m september Schoolbezoek Bestuur uur uur Genodigden MR OR SAC Jarig deze week Dinsdag 12 september Daniek Ottens Groep 6

2 NIEUWS UIT SCHOOL Welkom! Inmiddels zijn we al weer volop begonnen met het schooljaar 2017/2018. Wij hopen dat iedereen heeft genoten van zijn/haar vakantie. Wij als team verheugen ons weer op een jaar vol plezierige maar vooral leerzame momenten! Samen verder bouwen aan ons onderwijs en onze prachtige school! Bovenschools administratief team. Wellicht hebben enkele ouders al ervaren dat de telefoon doorgeschakeld staat. Onze administratieve medewerkers ondersteunen werknemers binnen Primenius op het gebied van administratie en registratie. Uiteraard kunt u altijd doorverbonden worden met iemand van ons team! Veiligheid rondom school. Zoals in een eerdere nieuwsbrief is vermeld hebben we vanaf dit jaar geen verkeersbrigade meer. Om mee te denken in het kader van veiligheid willen wij u vragen, auto s zoveel mogelijk in de parkeervakken te parkeren en bij voorkeur niet langs de weg! Op deze manier houden we het overzicht. Achter de units van de onderbouw stallen de leerlingen hun fiets. In de groepen is besproken waar- en hoe de fietsen neergezet moeten worden. Ook hebben we afgesproken dat er op het plein niet gefietst wordt. Dit alles in het kader van de veiligheid van onze leerlingen. Namens het team, alvast bedankt voor uw medewerking. Muzieklessen. Deze week starten we als team met de muziekimpuls. Wij krijgen ondersteuning in het geven van de lessen en er worden leuke ideeën aangedragen. Concreet betekent dit voor de leerlingen dat ze ook leskrijgen van een vakdocent muziek. Ze krijgen te maken met allerlei deelgebieden zoals het bespelen van instrumenten, dans en luisteren naar verschillende soorten muziek. Wij gaan ervan uit dat deze muziekimpuls bijdraagt aan een muzikale, leerzame en bovenal plezierige meerwaarde binnen onze school. In een volgende nieuwsbrief stelt de vakdocent zich aan u voor. Deurenbeleid. In overleg met elkaar hebben we besloten dat vanaf komende week (11 september) de deuren pas vanaf 8.20 geopend zijn. Eerder kunnen de leerlingen dus niet naar binnen! De leerkrachten staan vanaf 8.20 uur bij de klasdeur. Op deze manier begroeten we alle leerlingen en kunnen we zorgen dat we d.m.v. rust meteen aan de slag kunnen. IPad. Wilt u erop toezien dat de leerlingen elke dag hun IPad opgeladen mee hebben naar school? Namens het team alvast bedankt! Schoolfruit. Ook dit jaar neemt onze school deel aan schoolfruit. In de periode van 13 november tot 20 april 2018 zullen we gedurende een aantal dagen in de week van fruit worden voorzien. In een volgende nieuwsbrief volgt verdere informatie. Luizencontrole. Komende maandag, 11 september, is er weer luizencontrole. Professionalisering opvang. Wij willen onze opvang graag uitbreiden en verder professionaliseren. Wij zenden u deze week via de mail een enquête. Middels deze enquête willen we o.a. de behoefte peilen. Wij hopen op zo veel mogelijk medewerking. Namens het team alvast bedankt voor het invullen van de enquête.

3 Uitnodiging: De peuterouders en een aantal kleuterouders hebben deze uitnodiging afgelopen week al persoonlijk gehad. Maar mocht u ook geïnteresseerd zijn, bent u ook van harte welkom op de info avond van Stichting Peuterwerk a.s. Dinsdag 12 september om uur in het peuterlokaal. V.a. 1 oktober 2017 zal locatie de Hoeksteen onder Stichting Peuterwerk voortgezet worden als voorschoolgroep. Voor de kinderen verandert er niets met betrekking tot de opvang. Lida zal de groep gewoon blijven draaien en daarnaast blijven de dagdelen en tijden ook zoals u gewend bent. De Voorschool is onderdeel van de basisschool. De directeur van de basisschool voert de regie over de Voorschool en werkt nauw samen met Stichting Peuterwerk of stichting OKCE. De peuters gaan 10 uur per week naar de voorschool waar ze zich spelenderwijs ontwikkelen in een omgeving van een groep leeftijdsgenootjes. Dit doen ze onder leiding van gekwalificeerd personeel en in aansluiting op het programma van het basisonderwijs. Op deze manier weten ze op de basisschool al meer over de ontwikkeling van uw kind en kunnen eventuele achterstanden voortijdig worden aangepakt. De pedagogisch medewerkers van de Voorschool hebben allemaal een opleiding gevolgd, specifiek gericht op de ontwikkeling van peuters en eventuele achterstanden (denk aan taalontwikkeling, sociale vaardigheden). Net als op de peuterspeelzaal en in de kinderopvang vinden we het belangrijk dat uw peuter het in de Voorschool naar de zin heeft, want dan kan hij/zij zich spelenderwijs goed ontwikkelen! We gebruiken het programma, Uk en Puk, dat de peuters op een leuke, speelse en leerzame manier voorbereidt op de basisschool. Verdere informatie willen we graag met u delen tijdens deze info avond. Ouderraad opbrengsten acties De Ouderraad organiseert jaarlijks acties (zoals de bloemenverkoop) en de opbrengst hiervan gaat naar school. Dit jaar mochten de kinderen aangeven wat ze graag wilden hebben. De kinderen gaven aan dat er te weinig Kapla, Lego, Knex en buitenspeelmateriaal was. Daarom heeft de OR 1000,- beschikbaar gesteld om dit speelgoed aan te schaffen. Hieronder kunt u zien dat er volop met het nieuwe speelgoed gespeeld wordt. Bedankt OR, ouders en andere mensen die de acties altijd ondersteunen!

4 OUD PAPIERROOSTER RK DE HOEKSTEEN Onze school is één van de vele scholen die, door inzamelacties van o.a. batterijen, printercartridge en oud papier proberen ons beperkt budget aan te vullen voor extra spel en speelmateriaal voor de leerlingen. Voor de papierinzameling vragen wij uw aandacht. Op onderstaande data staat de container voor oud papier weer op de parkeerplaats van de kerk. Data oud papier ophalen: dinsdag woensdag dinsdag woensdag dinsdag woensdag dinsdag woensdag dinsdag woensdag dinsdag woensdag dinsdag woensdag dinsdag woensdag dinsdag woensdag De container is geopend op: dinsdagmorgen van ± uur tot ± uur en woensdagmorgen ± uur tot ± uur. Door uw papier daar te brengen, helpt u onze school en de kinderen, want de opbrengt van het oud papier wordt besteed voor onze leerlingen. Alvast hartelijk bedankt voor het sparen voor onze school Kinderen en team van basisschool De Hoeksteen Uit de peutergroep Weer gestart We starten de peutergroep dit schooljaar met vier kinderen. Marit en Mirthe zaten al bij ons in de groep. Reza de Vries en Philip van der Knaap zijn deze week begonnen. Welkom Reza en Philip! We wensen jullie een hele fijne tijd bij ons op de groep. De twee nieuwe peuters vonden het reuze gezellig, hebben heerlijk gespeeld en deden heel goed mee. Dit jaar hebben we er ook nog een ander nieuw vriendje bij, genaamd Puk! Puk is een handpop, doet met alle activiteiten mee en is een onderdeel van het z.g. VVE-programma. We werken in thema s en daarin speelt Puk een grote rol. De eerste twee weken gaan we bezig met het ritme bij ons op de groep. Welk dagritme volgen we? Welke liedjes horen daarbij. Wat doen we in de kring? Deze weken laten we de peuters (weer) kennis maken met de regels en structuur. We hebben al geverfd, gekleurd en naar verhalen geluisterd. Afgelopen maandag was het prachtig weer en hebben we ons brood opgegeten tijdens een picknick. Verder heel veel gespeeld. Want dat is natuurlijk heel erg belangrijk. We leren het meest, door te spelen! En doen de activiteiten spelenderwijs. De eerste prietpraat is ook weer binnen en willen we u ook dit jaar niet onthouden. Mirthe en Marit spelen samen in de huishoek. Mirthe zegt: Kom het is bijna tijd, we moeten gaan koken. Nee hoor, zegt Marit. We halen wel even chinees!!!!!

5 Uit groep 1 en 2 Thema vakantie Maandag zijn we weer goed begonnen! De kinderen hadden allemaal weer zin om te beginnen! We hebben in de kring gepraat over de vakantie. De kinderen mogen volgende week iets (schelpen, foto s, folders) meenemen wat ze willen laten zien van hun vakantie. Daarna hebben we de vele nieuwe materialen in de klas bewonderd; lego, hijskraan, clicks, kaarten voor het maken van bouwwerken, spelletjes om plussommen te oefenen voor groep 2, poppenkleertjes, kralenplankjes met kralen en een houten garage. We gaan de komende weken werken over het thema 'vakantie'. De kinderen hebben deze week een werkje gemaakt waarbij ze het tellen tot 6 hebben geoefend en de cijfers tot 6 hebben gestempeld. Voor de thematafel mogen de leerlingen spullen meenemen die passen bij het thema 'vakantie'. We maken er dan een woordkaartje bij en hopen zo een mooie verzameling op de kast te krijgen die we kunnen bekijken en gebruiken bij onze lessen. Nieuwe leerling We verwelkomen Denny Michon in onze groep. Denny is vanuit Zoetermeer naar Emmer Compascuum verhuisd. We hopen dat Denny een plezierige tijd gaat krijgen op de Hoeksteen! Veterstrikdiploma Eva liet op maandagmorgen vol trots zien dat ze in de vakantie heeft geleerd om veters te strikken! Knap hoor, Eva! Eva heeft haar veterstrikdiploma inmiddels in ontvangst mogen nemen. Schoon maken van de klas Onze klas is voor een deel schoon gemaakt door José, onze conciërge, maar moet nog worden afgemaakt. Wie heeft er tijd om op donderdagmiddag of vrijdag onze klas te komen poetsen? We zouden u erg dankbaar zijn! Als u kunt, mag u dit doorgeven aan juf Diana of juf Inge. Gymlessen Deze week zijn we nog niet naar de sporthal geweest op donderdagmiddag, de komende 2 weken gaan we ook nog niet en blijven we lekker gymmen en spelen op school. Wilt u de komende tijd zorgen voor passende gymschoenen? Alvast bedankt. Uit groep 3 en 4 Groep 3 De eerste week met veel nieuwe dingen en indrukken. De leerlingen hadden bij de kleuters al kennisgemaakt met de woorden ik, maan, roos en vis. Deze woorden hebben we afgelopen week herhaald. Volgende week starten we met het woordje sok waarbij we stil staan bij de letter s. Naast het werkboekje hebben de kinderen kennisgemaakt met het klikklakboekje en de woordendoos. We hebben al veel verschillende woorden gemaakt en gelezen. Tijdens het rekenen hebben we geoefend met tellen en het meer en minder dan 5. Groep 4 De kinderen hebben kennisgemaakt met de taalmethode staal. Ze kende het natuurlijk al van vorig jaar alleen nu mogen ze er zelf mee werken. Een bronnenboek en een werkboek en dan ook nog eens een app op de ipad. Het waren veel nieuwe indrukken maar ze hebben het al aardig goed door. Tijdens spelling en rekenen zijn we aan het herhalen wat we eind groep 3 geleerd hebben.

6 Gym We blijven gymmen op de donderdag. De aankomende weken blijven we eerst nog op school vanaf 28 september gaan we weer naar de gym Juf Jannie Afgelopen week is juf Jannie bij ons in de klas begonnen, ze zal iedere woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn. Ze volgt de opleiding onderwijsassistent en zal ondersteuning bieden in de groep. Uit groep 7 en 8 Een goede start Wat fijn iedereen weer te zien na de vakantie en wat hebben we al weer veel gewerkt. De kinderen doen allemaal goed hun best en dat is fijn om te zien. Samen gaan we er een mooi schooljaar van maken. Gymnastiek Vanaf maandag gaan we naar de gym. Wil iedereen zorgen voor een goede fiets en rugtas. Na gym mogen de kinderen gelijk naar huis. Graag een toestemmingsbriefje inleveren als je de brug over moet steken om thuis te komen. De andere kinderen fietsen mee terug naar school en kunnen dan hun weg naar huis vervolgen. Komen we onderweg langs je huis, dan mag je natuurlijk gelijk naar huis fietsen. Nieuwe leerling Sinds gisteren zit er een nieuwe leerling bij ons in de klas: Kylian Smit. We wensen Kylian een hele fijne tijd bij ons op school. Trefwoord: Vooruitkijken In het eerste project van Trefwoord werken we van sept. rond het thema Vooruitkijken. We hebben op school de start al achter de rug. Nu de kinderen in een nieuwe klas begonnen zijn, is het goed om samen vooruit te kijken: naar wat er dit jaar allemaal mag gebeuren, naar hoe je met elkaar om wilt gaan, naar wat je wilt leren, noem maar op. Daar denken we alvast over na, maar eigenlijk kunnen we er alleen nog maar over dromen. Want wie weet wat de toekomst zal brengen? We gaan eerst eens onderzoeken wat je eigenlijk doet bij vooruitkijken: het is iets van verwachten, verkennen, zien wat het kan worden, maar misschien ook al klaar gaan staan en inspelen op wat gaat komen. Vooruitkijken kan hoop en vertrouwen geven, verwachting en voorpret In de tweede week horen de kinderen over mensen die niet zo goed kunnen of niet willen vooruitkijken. Bijvoorbeeld mensen die bij de dag leven en niet vooruit willen kijken. Maar ook mensen die geen geduld hebben en alles meteen nú willen. Of kinderen - zoals zijzelf - die nog te jong zijn om ver vooruit te kijken: wie weet wat hij later worden wil? Je kunt niet alles weten en je hoeft niet alles te weten. Het is toevallig ook de week dat de koning de troonrede voorleest: de vooruitblik van de huidige regering op het komend jaar. Afrondend vatten we samen wat vooruitkijken je brengt: het geeft een richting, een focus, een doel, misschien ook wel enige zekerheid. En het helpt je om je voor te bereiden op dingen die staan te gebeuren. Je weet waar je naar toe werkt. Én het leidt tot vernieuwing. Kijk maar naar al die belangrijke uitvindingen die gedaan zijn door mensen die niet stil bleven staan in het heden en die vooruitkeken. Leonardo da Vinci heeft de mensen veel nieuwe ideeën gebracht. En zo zullen de kinderen meer voorbeelden kunnen noemen.

7 Het Bijbelverhaal hierbij vertelt over Mozes en zijn mensen die al heel lang vooruitkeken naar een Beloofd Land. Ze zijn er bijna na 40 jaar! Ze kunnen het Beloofde Land in de verte al zien. Ze sturen twaalf verkenners uit om van dichtbij te kijken hoe het land eruit ziet. De meesten komen terug met verhalen over reuzen en andere bedreigingen, twee anderen zien juist dat het land veel biedt en ze noemen het een land van melk en honing. Het is maar hoe je kijkt. Daarna horen de kinderen over de profeet Bileam. Profeten zijn in de Bijbel mensen die vooruit kunnen kijken en vertellen wat ze zien, wat ze verwachten. Maar deze profeet Bileam heeft het bij het verkeerde eind. En het mooie is dat hij dat pas in de gaten krijgt nadat zijn ezel hem als het ware de ogen geopend heeft. Deze verhalen dagen de kinderen uit om verspieders te zijn, visionair, om mogelijkheden en beloftes te zien, om plannen voor de toekomst te maken. Daar werken we aan met dit project over Vooruitkijken. Uit de parochie WEK- EN STARTDIENST OP 17 SEPTEMBER MET FIETSTOCHT! Op 17 september wordt de WEK-dienst gehouden in de Protestantse kerk. Dit jaar is het thema van de startzondag 'een open huis'. Wij zetten op 17 september de deuren wagenwijd open. Vanaf 9.30 uur is er koffie en thee en wordt u gastvrij ontvangen. Wij willen u welkom laten voelen in de kerk. Deze startzondag sluit aan bij de campagne Kerkproeverij : Een landelijke campagne waarbij u wordt opgeroepen om iemand anders uit te nodigen om mee te komen naar de kerkdienst. Gewoon, om het geloof te proeven. Want waarom zou u datgene wat voor u waardevol is, alleen voor uzelf houden? De dienst en viering begint om uur. Na afloop van de viering staat opnieuw koffie/ thee voor u klaar. Vanaf ongeveer wordt gestart met de fietstocht. U wordt gevraagd om zelf daarvoor een lunchpakket mee te nemen. De route is zo n 26 kilometer en de fietstocht zal ongeveer 3 uur duren. Onderweg staat een pauzepost. Ook bij de aankomst in De Haven is er weer gelegenheid voor een ontmoeting met een consumptie. U kunt zich opgeven voor deze fietstocht door in te tekenen op de lijst die in uw kerk ligt, of door een mail te sturen aan Bert en Greetje Smit: smit-unij@hetnet.nl U bent van harte uitgenodigd! De WEK-commissie en de plaatselijke oecumene KERSTMUSICAL 2017 Ja, ja de vakantie moet nog beginnen en waar praten wij al over. U zult het niet geloven maar over de KERSTMUSICAL op 10 december. Er liggen al weer nieuwe plannen maar het belangrijkste zijn altijd de spelers en speelsters. Geef je vast op zodat we weten dat we weer op jullie kunnen rekenen en altijd kunnen weer nieuwe talenten aansluiten natuurlijk. Jong en oud van harte welkom. Laat je talenten zien, kom en doe mee. Je mag je nu alvast opgeven bij: Ina Heijnen , Ans Berendsen , parochiewillehadus@kpnmail.nl of op het parochiebureau tijdens openingstijden Wij hebben er weer zin in het M.P.T. team Emmer Compascuum. Erik, Henk, Ina en Ans.

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8 20-09-2017 Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2017-2018 Agenda voor de komende weken 27-09-2017 fietscontrole 04-10-2017 start Kinderboekenweek 04-10-2017 kleedjesmarkt start: 11.45 uur 05-10-2017 staking:

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er Anja Truida Linda

Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er Anja Truida Linda r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel : 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

AGENDA Datum Wat Waar + tijd Voor wie Maandag 12 sept. Schoolfotograaf Nicole Holsheimer Op school Peuters

AGENDA Datum Wat Waar + tijd Voor wie Maandag 12 sept. Schoolfotograaf Nicole Holsheimer Op school Peuters r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht schooljaar

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

2 19 september 3 oktober

2 19 september 3 oktober 2 19 september 3 oktober Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er r.k.b.s de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar september 01 oktober

Weekbericht schooljaar september 01 oktober r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

7881 CN Emmer Compascuum Maandag dinsdag woensdag dondermiddag woensdag

7881 CN Emmer Compascuum Maandag dinsdag woensdag dondermiddag woensdag r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

7881 CN Emmer Compascuum

7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht schooljaar

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

7881 CN Emmer Compascuum

7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar april -17 april. Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er AGENDA

Weekbericht schooljaar april -17 april. Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er AGENDA r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 Teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Jarig deze week Vrijdag 14 juli Sterre Gelijk Groep 8 Maandag 17 juli Stern Bosma Groep 2

Jarig deze week Vrijdag 14 juli Sterre Gelijk Groep 8 Maandag 17 juli Stern Bosma Groep 2 r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar juli - 01 september

Weekbericht schooljaar juli - 01 september r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nr.2 7 september 2017 schooljaar

Nr.2 7 september 2017 schooljaar Nr.2 7 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018 januari 2018 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in week 2-3-4 over het thema: Contact Inhoud: Over contact tussen mensen; meer mens worden in de ontmoeting met de ander. Bijbel: De man op het dak; Lucas

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl In dit nummer: Nieuw schooljaar 1 Gymtijden 1 Afsluiting schooljaar 2 Stichting leergeld

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Nr.2 1 september 2016 schooljaar

Nr.2 1 september 2016 schooljaar Nr.2 1 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer,

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, CBS de Wegwijzer Nr. 2 Nieuwsbrief van dinsdag 25 augustus 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: W 34, 35 en 36 zijn de Gouden Weken

Nadere informatie

Woensdag 29 maart Donderdag 30 maart Vrijdag 31 maart Uiterlijke datum opgave Wandel4daagse Maandag 03 april

Woensdag 29 maart Donderdag 30 maart Vrijdag 31 maart Uiterlijke datum opgave Wandel4daagse Maandag 03 april INFO Jaargang 23, Nummer 26, 28-3-2017 Maandag 27 maart Dinsdag 28 maart Woensdag 29 maart Donderdag 30 maart Vrijdag 31 maart Uiterlijke datum opgave Wandel4daagse Maandag 03 april Dinsdag 04 april Woensdag

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Wij wensen jullie allemaal een mooie tijd toe op De Dorpsschool. Met elkaar hopen wij er weer een inspirerend jaar van te maken!

Wij wensen jullie allemaal een mooie tijd toe op De Dorpsschool. Met elkaar hopen wij er weer een inspirerend jaar van te maken! Nieuwsbrief Welkom Vorige week hebben we alle leerlingen van de Dorpsschool weer mogen begroeten op school. De eerste week van het schooljaar besteden we veel aandacht aan de band tussen de leerkrachten

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie